Digidexo.com

dioptrier skala

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness


Handedness refererer til en barnets naturlige utvikling av dominans med enten den høyre eller venstre eller begge, i tilfelle av begge hender individer. Hånd dominans oppstår vanligvis i løpet pjokk år, og noen ganger senere i tilfelle av noen barn med innledende ambidexterity. Tidlig håndbruk oppstår når et barn demonstrerer hånd dominans før 18 måneder, og kan indikere hemiplegi eller andre motorutviklingsproblemer. Les videre for å lære hvordan å vite når du skal se en lege for tidlig handedness.

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Overvåke ditt barns Handedness Preferences under lek

Lek med barnet ditt jevnlig og se etter tegn på preferanse eller dominans av en hånd eller den andre i aktiviteter som strekker seg etter en ball eller en leke.

Monitor eventuelle pågå preferanse for den ene eller den andre ved å teste barnets fingerferdighet med den hånden som hun ser ut til å være å bruke sjeldnere. Hvis hennes dyktighet og ferdigheter likere med begge hender, er det usannsynlig at hun stiller sant tidlig handedness. Du kan bare være å se en bestått preferanse.

Se etter tegn på at et barns motor utvikling ferdigheter kan bli utelukkende ensidig, selv etter dominans er løst av to eller tre år. Dette kan signalisere unormalt stram muskel tone og tilhørende nevrologiske problemer, og du bør oppsøke lege eller la legen din vet om slike utbygginger umiddelbart.

Vet Når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Kontakt legen din eller la ham vite med en gang når du ser barnet ditt viser insisterende dominerende handedness eller uttalt mangel på dyktighet på den ene siden av kroppen hans før fylte 18 måneder.

Be legen om å teste etter tegn på tidlig handedness eller ujevn behendighet under regelmessige kontroller og eksamener.

Diskuter noen diagnose av tidlig handedness, eller bekymringer du måtte ha om det, med barnelege eller fastlegen. Tilstanden kan vise motorkontrollspørsmål som kan være forbundet med en alvorlig nevrologisk lidelse som cerebral parese.

Hint

  • Foreldre er ofte interessert i å lære om deres barn skal være høyrehendt eller venstrehendt, men ikke forvent å finne ut før barnet er to eller tre år gammel.
  • En mild preferanse mot ene siden eller den andre i en pjokk ikke vanligvis indikerer tidlig handedness eller dominans, med mindre det er eksklusivt. Favorisere den ene siden over den andre er verdt å overvåke, men barnet kan reversere hennes preferanse minst en gang før settling på en dominant side.

Når skal gjenta en ultralyd Etter Lovenox for DVT?

Når skal gjenta en ultralyd Etter Lovenox for DVT?


Hvis du opplever smerter og mistanke om en blodpropp, kan leger anbefale en ultralyd for å identifisere og diagnostisere dyp venetrombose (DVT). Men etter under behandling - inkludert Lovenox - for DVT, kan du lurer på når du skal ha en ekstra ultralyd. Legen kan anbefale en serie med ultralyder for å følge utviklingen og oppløsning av blodpropp, men i de fleste tilfeller, pasienter vente tre til seks måneder før å ha en gjentakelse ultralyd.

Series of Ultrasounds

Gjentatte ultralydundersøkelser med jevne mellomrom for å overvåke blodpropper, hvis legen din anbefaler det. Dette sporer enhver bevegelse av DVT - noe som kan resultere i en potensielt dødelig lungeemboli - og blodpropp oppløsning. The Family Practice Notebook anbefaler at du har to ultralydundersøkelser i uken i to uker etter diagnose, noe som kan sammenfalle med eller følger Lovenox behandling.

End of Treatment

Bestille time for en ultralyd ved slutten av behandlingen for å finne ut om DVT er borte. Vanligvis antikoagulerende behandling varer i tre til seks måneder, som kan omfatte Lovenox injeksjoner for den første uken eller i løpet av behandlingen. Har en ultralyd ved slutten av behandlingssyklusen, da dette vil muliggjøre legen å anbefale fortsatt behandling eller ikke, avhengig av hvorvidt DVT er fremdeles der, eller er oppløst. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, kan en blodpropp i leggen din krever så lite som seks uker med behandling, i så fall bør du gjenta ultralyd på denne tiden.

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury


Etter hvert som barnet vokser, er det uunngåelig at han vil falle og bump hodet på enkelte punkt, særlig ettersom han lære å gå. Men det er viktig å vite hvordan man skal reagere på både en mindre hodeskade og en stor en, og å følge de riktige trinnene for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan man skal håndtere et barns hode Injury

Hvis barnet ditt Opprettholder en Minor Hodeskade

•  Plasser en ispose innpakket i et håndkle på stedet av skaden i 15 til 20 minutter, hvis barnet er våken og på vakt.

Prøv å holde barnet avslappet og fortsatt, og hvis det er et sår, bruke en steril bandasje.

Sjekk inn på barnet ditt hvis hodeskade skjedde nær naptime eller sengetid for å sikre at han puster riktig og at hans lemmer ikke rykninger. Kall ham barnelege hvis du mistenker et problem.

Hvis barnet ditt Opprettholder en Major Hodeskade

Telefon ditt barns barnelege umiddelbart hvis han er et spedbarn og har mistet bevisstheten, om bare for noen få sekunder.

5 Se ditt barns oppførsel umiddelbart etter hodeskade. Hvis han gråter uten å stoppe, har smerter i nakken eller hodet, eller kan ikke gå uten å snuble, ringe legen sin.

Se barnet ditt nøye for neste dag eller så. Hvis han synes å virke normalt, så skaden er ikke alvorlig. Men hvis han begynner å blø fra nese, ører eller munn, er svimmel, svak eller oppkast eller har problemer med å snakke eller puste, dette er tegn på en indre skader, og du bør ringe legen din umiddelbart.

Flytt barnet på sin side etter hendelsen hvis han har et anfall eller kaster opp, men holde nakken og hodet rett. Dette hindrer choking og beskytter ham i tilfelle han har lidd en ryggmarg eller nakkeskade.

Ring en ambulanse umiddelbart dersom barnet ditt er bevisstløs etter å ha mottatt hodeskade, blødning fra nesen, ørene eller munnen, svimmel, svak, eller oppkast eller har problemer med å snakke, puste eller flytting.

Hint

  • Hvis du mistenker at barnet ditt skallen er brukket, må du ikke trykke på såret, og ikke trekke noe som er fast i såret.

Hvordan man skal håndtere et barns Night Terrors

En natt terror er langt verste deretter en dårlig drøm. Barnet våkner skrikende og risting og muligens ikke gjenkjenne sine egne foreldre. Det kan skje hver kveld og varer fra 5 til 30 minutter. Dette skjer med over 25 prosent av barn i Amerika. Nattskrekk er ikke kureres, men barn etterhvert vokse dem. Jeg har opplevd dette med mine barn, og her er trinn av hva en forelder kan gjøre for å håndtere det mens det skjer.

Hvordan man skal håndtere et barns Night Terrors

•  Vær tålmodig. Barnet ditt kan synes å være våken, men de er ikke. De fleste barn trenger ikke engang huske redsler neste dag, så det beste for deg er ikke å bli engstelig, redd eller prøve å vekke barnet. Tålmodig holde barnet eller om barnet hopper når du berører ham, stå ved å sørge for at han ikke får vondt.

Undersøk barnets søvnvaner. Du kan gjøre dette ved å skrive ned henne sove tidsplan i en notisbok. Hvis hennes søvn tidsplan synes erractic, endre det til noe mer stødig. Legene sier en jevn søvn tidsplan bidrar til å hindre natteskrekk og at de skjer mer i barn som er overtrøtt.

Når barnet ditt har hatt hyppige natteskrekk kan du merke en jevn gang at de skjer. Legene foreslår at du bruker din vekkerklokke for å våkne opp før det skjer og deretter vekke barnet. Dette vil veksle søvnsyklus og hindre natteskrekk fra forekommende.

Ta barnet til legen eller fortelle legen din under en av dine årlige godt barne sjekker. Noen leger, hvis de mener det er alvorlig nok, vil fore barnets søvn medisinering. Sørg for at du følger og hold deg til legens opplysninger om når og hvordan man skal gi medisiner til barnet ditt.

Hint

  • Noen mennesker min forvirre milde epileptiske anfall med natteskrekk fordi symptomene er svært lignende. Forskjellen er at milde anfall er mye mer kortfattet da natteskrekk, fra 30 sekunder til et par minutter, men er mye mer alvorlig for deres helse.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

Som foreldre, vi ønsker bare det beste for våre barn. Vi holder dem i våre armer mens de fortsatt er barn, og drømmen om deres fremtidige prestasjoner i livet. Når diagnosen bipolar sykdom er gitt, kan det virke som om alle de drømmene vil aldri bli realisert. Oppturer og nedturer, ensomhet og konstant følelse av usikkerhet i årene som følger kan være utmattende. Lær hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom og henge på de drømmene du har for dem.

Hvordan man skal håndtere barn med bipolar sykdom

•  Aksepter sine forskjeller. Barn med bipolar sykdom ofte lider hyppige humørsvingninger, ustabilitet, sinne og depresjon. Dette er egenskaper du vil møte mange ganger i løpet av sitt liv. Ved å akseptere de dårlige med det gode, gi deg disse barna en uvurderlig trygghet midt i en foruroligende sykdom.

Sett grenser. Ofte vil barn med bipolar sykdom viser tegn på vold eller handle ut. Sett grenser tidlig i diagnostisering med rimelige konsekvenser. Dette vil bidra til å sikre at barnet lider av bipolar sykdom samt kolleger og andre som er i kontakt med dem.

•  Vær tålmodig. Bipolare barn har vanskeligheter med å få venner, fullføre oppgaver og noen ganger bærer på samtaler. Prøv å huske at disse barna håndtere konstant racing tanker, og de kan være irritabel samt ekstremt rastløs. Din tålmodighet under konstant omveltninger som finner sted i hjernen kan hjelpe dem å føle seg trygg og forsikre dem om at du bryr deg.

Study. The National Institute of Mental Health og National Allegiance for mental sykdom (NAMI) gi gode ressurser på bipolar lidelse på nasjonalt og lokalt nivå. Det er helt avgjørende for å holde deg på toppen av de nyeste teknikkene for å behandle sykdommen. Kunnskap er makt; utdanne deg selv vil ikke bare hjelpe deg å bedre forstå sykdommen, men vil også hjelpe deg å takle barn som lider av det.

Bli med i en støttegruppe. Kontakt din lokale mental helse sykehus eller NAMI kapittelet for å lære hvor foreldre og omsorgspersoner til barn med bipolar sykdom er møtet. Hvis det ikke er en gruppe, starte en. Voksne vil lære av hverandres erfaringer, og fungere som støtte under de mørke tider som følger med denne sykdommen.

Hold deg organisert og på en tidsplan. I en verden av spredte tanker, ustabile vennskap, leger avtaler og stadige justeringer medisinering, er rutine en livredder. Det gir en dypere følelse av trygghet og forutsigbarhet. Det kan fungere som et beroligende middel og å opprettholde en følelse av ro for bipolare barn.

Hvordan du skal behandle spedbarn eller småbarn med en farlig høy feber

Har barnet ditt noen gang hatt en svært høy feber, og du ikke har visst hva jeg skal gjøre?
Vennligst les videre her:

Hvordan du skal behandle spedbarn eller småbarn med en farlig høy feber

Feber kan ofte være svært farlig for et lite barn. Vanligvis er en "høy feber" betraktet som en kroppstemperatur over 100,5 grader. Normal kroppstemperatur varierer 96,8 til 100,4. Ofte høy feber er kroppens normale reaksjon på en infeksjon, og er ofte forårsaket av forskjellige virus. Imidlertid kan bakterieinfeksjoner være vanskelig å oppdage, og det er viktig å søke legehjelp umiddelbart hvis barnet utvikler følgende symptomer:

Barnet kan oppleve en endring i normal atferd, dvs. apati, fussiness, vil ikke slutte å gråte, eller har ingen interesse i å spise. Hvis barnet ditt ikke er i stand til å holde væsker eller faste stoffer ned og kaster opp, dette er ikke et godt tegn. De står i fare for dehydrering, spesielt når de ikke er i stand til å urinere eller defekt.

Hvis de opplever pustevansker, eller hjertefrekvensen blir uvanlig fort, dette er også et symptom på en farlig høy feber.

Noen barn opplever ofte en slags utslett på hele eller deler av kroppen, eller "flekker", som også er i respons til en feber.

I noen sjeldne tilfeller hvis feberen er veldig høy, kan et barn oppleve det som kalles "en febril anfall" eller kramper; noe som kan være svært farlig.

Før søker legehjelp, er det godt å gi et barn et kjølig bad, for å prøve å få ned kroppstemperaturen. Vannet skal være lunkent; ikke kaldt, og de bør svare ved å fortelle deg at det føles godt for dem. Men hvis etter badet sitt temperaturen begynner å stige igjen, er det på tide å søke legehjelp.

Feber så høyt som 102-103 grader bør behandles umiddelbart av en medisinsk faglig. Hvis denne hendelsen i løpet av natten, bør barnet tas til legevakten. På sykehuset, vil en lege vurdere barnet visuelt, og vil ofte utføre ulike tester for å sørge for at de ikke lider av en mer farlig sykdom, som for eksempel hjernehinnebetennelse. De kan ta en urinprøve for å sørge for at de ikke har en infeksjon, eller en strep skjerm, for å være sikker tonsillitt eller strep hals er ikke problemet.

Før søker legehjelp, er det godt å gi et barn et kjølig bad, for å prøve å få ned kroppstemperaturen. Vannet skal være lunkent; ikke kaldt, og de bør svare ved å fortelle deg at det føles godt for dem. Men hvis etter badet sitt temperaturen begynner å stige igjen, er det på tide å søke legehjelp.

Feber så høyt som 102-103 grader bør behandles umiddelbart av en medisinsk faglig. Hvis denne hendelsen i løpet av natten, bør barnet tas til legevakten. På sykehuset, vil en lege vurdere barnet visuelt, og vil ofte utføre ulike tester for å sørge for at de ikke lider av en mer farlig sykdom, som for eksempel hjernehinnebetennelse. De kan ta en urinprøve for å sørge for at de ikke har en infeksjon, eller en strep skjerm, for å være sikker tonsillitt eller strep hals er ikke problemet.

I tillegg er noen infeksjoner å ikke vises med en gang, og kan være vanskelig å oppdage. Det er viktig å se barnet ditt nøye og gå tilbake til legen eller legevakten om de har symptomer tilbake.

Etter innledende behandling hos lege, er det ikke anbefalt å gi et lite barn aspirin. De bør gis Tylenol eller ibuprofen, inntil feber reduseres helt tilbake til det normale.

Hint

  • Ta en høy feber svært alvorlig, og ikke nøl med å gå til sykehuset.

Hvordan du skal rense en barnehage Room

Med små barn som leker i et rom hele dagen, kan skitt og bakterier spre seg svært raskt. Lover og retningslinjer for barnehagene rengjøring varierer fra stat til stat, så du bør gjøre deg kjent med lover og rette seg etter statens krav. Hvis du vil at barnehagene skal være spic og span for å holde foreldrene glade og barn sunt, følger disse retningslinjene for en skikkelig rengjøring.

Hvordan du skal rense en barnehage Room

Gjør et blekemiddel løsning for generelle desinfisering og rengjøring med 1/4 kopp unscented blekemiddel til 1 liter vann på skitne flater. Oppløsningen bør gjøres fersk daglig, så den mister sin styrke raskt, og gjenværende oppløsning skal kastes ved slutten av dagen. Sette dette inn i en ren sprayflaske. Pass på at det ikke blandes med andre kjemikalier eller rengjøringsmidler, som noen kan ha en toksisk reaksjon når det blandes med blekemiddel.

Rengjør tilsølte områder med såpevann og en klut, og skyll med rent vann fille. Etter smuss og skitt er fjernet, spray dem, og alle tungt håndteres områder, med blekemiddel. Tørk av med en ren, fuktig klut og la dem lufttørke. Områder du bør rengjøre på slutten av hver dag og hele dagen når det er nødvendig, er tabeller og andre overflater, stoler, gummi madrasser, stellebord og gummimatter, barneseng og stellebord rekkverk, trapper rekkverk, leketøy bokser, spille eller lur matter , alle bad overflater, inventar, lys bytte plater, skap håndtak og rundt dørhåndtak.

Scrub toalett boller daglig med blekemiddel. Tørk helheten av beholderen, samt i bunnen av skålen, hvor den kobles til gulvet. Skuring vask bassenger daglig. Minst to ganger i uken, tørke ned badet vegger og boder med blekemiddel.

Plasser eventuelle bestikk, tallerkener og kopper som ikke er disponibel i en oppvaskmaskin for desinfiserende daglig. Vask noen biteleker eller plastleker som ofte går i munnen daglig med varmt vann og oppvaskmiddel i en vask. Bruk en fille eller skrubbe børste reservert for leker for å fjerne eventuell fast-on rusk. Å desinfisere, senk dem i en blanding av én liter kaldt vann med en spiseskje av blekemiddel i ett minutt. La lekene lufttørke.

Rengjør større leker som er skitne med en såpe fille, skyll med en vann-gjennomvåt klut, deretter spray og tørk leker håndteres ofte med blekemiddel og ren fille. Sjeldnere håndteres leker bør tørkes ned minst en gang i uken for å fjerne støv og rusk.

Endre barneseng ark, putevar og klut stellebord dekker på en daglig basis dersom barna blir satt i direkte kontakt med dem og vaske dem i vaskemaskin før gjenbruk. Hvis du bruker papir eller klut liners, bør de byttes ut etter hver bruk. Hvis du bruker gummi eller plast liners, bør de tørkes etter hver bruk, og deretter endre klut ark eller dekker minst en gang i uken, eller mer hvis nødvendig. Utstoppede dyr eller klut leker og kostymer bør vaskes i vaskemaskin ukentlig.

Tørk eventuelle speil, vinduer som barna kommer i kontakt med på daglig basis. Enhver at barn ikke når eller kommer i kontakt med kan vaskes etter behov.

Alle søppelsekker bør fjernes og rene liners bør settes inn i dem hver kveld. Hvis skitten, vask med såpevann og skyll med rent vann fille, og spray og tørk med blekemiddel. Selv om ikke synlig skitten, bør søppel beholdere tas ut, spyles og rengjøres med et blekemiddel løsning en gang i uken.

Plukk opp og riste ut små tepper på daglig basis og vakuum tepper daglig. Steam Clean tepper en gang per måned eller på en etter behov. Feie alle etasjer og mopp hver kveld med en Environmental Protection Agency godkjent handels rengjøringsmiddel blandet med vann. En gang i uken, eller etter behov, skrubbe baseboards og bretter der gulvet møter veggen før mopping å hindre en oppbygging av rusk.

Vask mopper nattlig og suge i et blekemiddel løsning for 10 minutter. Skyll dem, vri dem ut og henge dem til tørk. Hvilken som helst brukte filler bør samles i en vaskepose på slutten av kvelden og vaskes i vaskemaskin før neste gangs bruk.

Hint

  • Hvis du foretrekker det, kan du bruke en kommersiell rengjøring produkt eller økologiske produkter. Bare sørg for at produktet er godkjent av Environmental Protection Agency for "sykehus grade" bakteriedrepende midler.

Hvordan du skal behandle svømmer øre

Hvordan du skal behandle svømmer øre


Svømmer øre er en smertefull tilstand forårsaket av å få vann i øregangen. Det kan ikke bli ignorert og behandle situasjonen tidlig vil hjelpe enormt. Her er tips om både behandling og unngåelse av svømmer øre.

Hvordan du skal behandle svømmer øre

Behandling av svømmer øre er ikke noe du ønsker å sette av. Det kan utvikle seg raskt ... blitt svært øm, smertefullt og selv forårsaker hevelse rundt utsiden av øret ved kinnet ditt. Svømmer øre er en infeksjon av øregangen foring og er vanligvis forårsaket av vann / fuktighet i øret. Her er forslag til lindrende svømmer øre.

Lindrende smerten av svømmer øre er ofte et første bekymring. Ibuprofen er svært nyttig. Det vil bidra til å lindre både smerter og hevelse. Ta bare den anbefalte dosen. Det skal bemerkes, selv om den kan minske smerten som følge av Ibuprofen, vil infeksjonen fremdeles vedvarer.

Mange ønsker å vente ut svømmer øre for et par dager håper det vil gå bort. Min datter og mann begge nylig hatt denne infeksjonen. De ble hver fortalt at det er bedre, i denne situasjon, for å behandle en gang med antibiotika. Hvis du velger å vente en dag eller to ... det er svært viktig å holde øret området helt tørr til enhver tid.

For svømmer øre konsultere en lege er din aller beste løpet av handlingen. De vil bestemme, på ditt besøk, hvis et antibiotikum øre dråpe er berettiget. Disse dråpene har en tendens til å jobbe enormt godt.

Hvis du vil unngå svømmer øre i fremtiden ... alltid bære en svømmetur cap i bassenget. Ørene skal alltid være dekket av badehette. Iført ørepropper er også svært effektive. Når du er ferdig med svømming, er det viktig å fullt tørke utsiden av øret. Du ønsker å unngå vann nytt inn i øregangen. Aldri svømme i et basseng som ikke er klorert riktig.

Hint

  • Svømmer øre er en infeksjon som du ønsker å behandle umiddelbart. Å sette av et besøk til legen kan gjøre tilstanden ganske verre.
  • Alle forslag er ment å være nyttig, men bør aldri erstatte råd fra legen din.

Når skal Kast dreiekorser

En tourniquet brukes til midlertidig innsnevre en vene eller arterie. Kors gi en rekke bruksområder, spesielt i trekningen av blod. Riktig avhending av kors er avgjørende for å hindre spredning av sykdommen.

Skitt

Som det fremgår av Center for Phlebotomy Education Inc., noen tourniquet som er tilsølt med blod skal kastes. Ved hjelp av en tourniquet som er skitten kan spre smitte til andre pasienter.

Håndhygiene

Hvis du rørt en tourniquet uten først å vaske hendene, bør tourniquet kastes. Ikke vaske hendene mellom hver pasient kan forårsake krysskontaminering via tourniquet.

Skade

Hvis tourniquet er synlig skadet, bør det bli kastet ut. Kors som har tårer eller blir altfor strukket kan føre til mulig skade på en pasient når det brukes.

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry


Enhver tid er riktig tid å starte arbeidet med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry. Vi vet alle Halle er en av de mest sexy kvinnene i live, og her er noen trinn for å hjelpe deg med å utvikle en sexy kropp som Halle Berry har.

Hvordan man skal forme en sexy kropp Som Halle Berry

Shape baken med lunges. Stå med begge føttene sammen, tærne pekende framover. Begynn med venstre ben og stå frem, skulder meter fra hverandre, med hælen landing på bakken. Skift-tyngdepunkt til midtpunktet av kroppen, bakbenet heve hælen med ball av foten i kontakt med bakken. Underkroppen ved å bøye begge knærne til begge knærne er i rett vinkel. Front kne skal ikke gå utover front tå. Tilbake til den opprinnelige stående posisjon ved å skyve tilbake på forfoten. Har tre sett med tolv per etappe.

Stram opp foran og bak lårene ved å gjøre knebøy. Flytt ned til lårene er nesten forbi parallelt med gulvet. Utvid knær og hofter til bena er rette. Gjenta denne bevegelsen og gjøre så mange som mulig i ett minutt. Gjenta for tre til fire minutter.

Eliminer at rygg fett ved å utføre rader. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre og helle forover over bekkenet. Strekk armene forover, slik at brystet ditt er opp og skuldrene er nede. Klem skulderbladene sammen som du tar med albuene tilbake bak deg, holde dem gjemt mot sidene av kroppen. Gjenta og gjøre tre sett med 25 reps.

flat din abs med planker. Planker jobbe hele mageregionen mens elongating og stabilisere ryggraden. Legge ned i push up posisjon, balansere kroppen på underarmene og tærne. Holde kroppen i en rett linje. Hold stillingen i 10 til 30 sekunder i tre reps.

Jiggle frigjøre armene med vektede kryss jabs. Ta tak i hånden vekter. Stå med føttene i skulderbreddes avstand med armene bøyd slik at hendene er opp nær skuldrene. Snu overkroppen til venstre som du slå ut med høyre hånd. Ta med din høyre arm tilbake til startposisjon og snur kroppen mot høyre som du slå med venstre hånd. Har to sett med tjue reps.

Hint

  • Ikke start noen nye treningsprogram uten å rådføre deg med legen din.

Hva skal jeg gjøre hvis mitt barn svelget en Whole Peppermint?

Hva skal jeg gjøre hvis mitt barn svelget en Whole Peppermint?


Småbarn kan lett kvele på elementer som er for store eller ikke riktig tygges. Av denne grunn, ikke gi et lite barn noe hun kunne svelge uten å tygge som kan lodge i halsen. Selv rosiner kan føre til en baby til å kvele, så gi en hel peppermynte til et barn er ikke en god idé. Hvis barnet ditt får og svelger en, hva du skal gjøre, avhenger av situasjonen.

Svelget Peppermint

En hel peppermynte vil ikke skade et barn hvis det går ned i halsen lett og barnet ikke choke. Peppermynte har vært en mage-settling middel for en lang tid. Det er enda en god idé å levere barnet ditt en del av peppermynte når han klaget over reisesyke.
Av og til et barn vil være allergisk mot peppermynte. Hvis barnet ditt har svelget en hel peppermynte, ta hensyn til mulige allergiske reaksjoner som elveblest, kløe i huden eller ikke-kløe røde flekker i ansiktet, halsen eller brystet. I verste fall vil et barns hals begynner å hovne opp, og muligens ansiktet hans også. Hvis elveblest forekomme, må en legetime og spre en lav dose kortison krem ​​på bikuben flekker. Dersom barnets ansikt eller hals begynner å hovne opp, ta ham til legevakten umiddelbart.

Kveles: Infant Heimlich manøver

Et spedbarn skal aldri gis en peppermynte grunn av kvelningsfare. Barn ofte sette ting i deres munn raskt før en forelder kan legge merke til, så hvis dette skjer med ditt nyfødte barn, er det viktig å starte med å fjerne hindringer. Åpne barnets munn og ta tak i peppermynte hvis du kan se det.
Hvis ikke, må du starte Heimlich manøver. Hold barnet med ansiktet ned på langs på underarmen, og støtter barnets hode og nakke. Bruke håndflaten din, fast klappe barnets rygg mellom skulderbladene. Hvis barnet begynner å hoste eller gråt, stoppe klappe og lar barnet til å hoste opp objektet.
Hvis dette ikke fungerer, slår barnet over og bruk fingrene tips å gi fem oppover brystet thrusts, etterfulgt ved å blåse i barnets munn. Hele tiden dette skjer, bør noen være å ringe 911 for å få hjelp.

Kveles: Toddler / lite barn Heimlich manøver

Legge barnet på et hardt underlag. Knel ned, skrevende pjokk lår, men ikke hvile på barnet mens du utfører denne manøveren. Plasser hendene, en på toppen av den andre, på barnets mage, stakk oppover. Sjekk barnets munn for peppermynte og fjerne det hvis du kan se det. Hvis ikke, fortsetter fremgangsmåten. Har noen ringe 911 mens prosedyren utføres.

Når du skal stoppe DMSA hos barn

DMSA, eller meso-2-3-Dimercaptosuccinic syre, er en av en gruppe av svovelholdige stoffer som er kjent som dithols. Siden 1950 har DMSA vært en måte å effektivt behandle bly og kvikksølv forgiftning. I 1991 ble det også godkjent for å behandle pediatrisk blyforgiftning. DMSA er også i stand til å krysse blod-hjerne barrieren, slik at det er effektivt i behandling av nevrologiske lidelser. Hvor lenge et barn trenger å ta DMSA er avhengig av hvorfor DMSA blir brukt.

Lead Toxicity

Dersom barnet har vært utsatt for bly, er DMSA en effektiv måte å fjerne bly fra kroppen. Den generelle regelen for dosering er å ta DMSA tre ganger om dagen for de første fem dagene, etterfulgt av 14 dager tar det to ganger daglig. Mengden av DMSA per dose vil bli bestemt av barnets lege. Chiropractic Dr. Ralph C. Cinque bemerker mange studier som viser vellykket behandling av bly og kvikksølv toksisitet ved hjelp DMSA.

Mercury Toxicity

Når et barn blir utsatt for kvikksølv, er det på en gang i forhold til langsomme eksponering av bly. Behandling av kvikksølvforgiftning tar bare åtte til 24 timer. Bare én dose er normalt tatt for dette problemet. Denne dose viser effektiviteten ved fjerning av kvikksølv, uten kvikksølv vist i 24 timer etter den første dose.

Mercury Toxicity i Brain

Hvis kvikksølv toksisitet har nådd hjernen, er DMSA i stand til å bøte på det også. I dette tilfellet vil DMSA bli tatt i opptil åtte dager. Noen foreslår at den beste dosering protokollen er å ta det annenhver dag i opp til 15 dager. Studier gjort av Divisjon på medisinske basalfag, ledet b Dr. James B Adams, støtter disse funnene i kliniske studier gjort med 65 barn i alderen 3 til 8 år.

Nevrologiske lidelser

DMSA har blitt brukt til å hjelpe med nevrologiske lidelser som autisme. I dette tilfellet, kan langsiktig DMSA bruk være foreskrevet, med bare en lege å kunne informere deg når du skal slutte å bruke for barnet ditt. Alltid konsultere legen din før du begynner på et regiment av narkotika. Ofte er autisme pasienter behandlet ved en kiropraktor som chiropractics har vist seg som nyttig i autisme. Som et kurs i behandling, kan en kiropraktor ofte fore DMSA også.

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?

Hva du skal gjøre hvis barn svelger et Nickel?


Barn sette ting i munnen uten å tenke. De forstår ikke farene som små gjenstander positur. Deres forkjærlighet for taktile og muntlig leting kan være farlig, spesielt hvis små gjenstander som mynter er involvert. Hvis et barn svelger en mynt som en nikkel ringe en lege.

Tømme Airway

Det viktigste du skal gjøre hvis et barn svelger en Nickle er å sørge for at barnets luftveier er klart. Pass på at barnet puster. Hvis barnet ikke puster, ring 911 og forsøke å rense luften passasje. Hvis objektet er innenfor rekkevidde, pakke den med en sveipende bevegelse ved hjelp av en buet finger bak objektet ikke å presse den ytterligere ned i halsen. Hvis objektet ikke er innenfor rekkevidde, bruke Heimlich manøver for å utvise mynt og begynne HLR når luftveiene er klart.

Lung X-Ray

Hvis barnet puster, ring klinikken og informere en lege av situasjonen. Selv om barnet puster riktig, kan mynten har gått inn i en lunge. Hvis det ikke blir ordentlig tatt vare på den kan forårsake skade. Barnet vil trenge å ha et røntgenbilde for å bestemme om mynten er i lungene.

Vent til Nickle å passere gjennom

Hvis legen bestemmer at Nickle ikke er i lungene, vil mynten passere i en av barnets fremtidige avføring. Se barnets bolle bevegelser tett i en uke, og hvis mynten ikke passerer bringe barnet i for en annen X-ray.

Hva du skal ta for en blære infeksjon

Hva du skal ta for en blære infeksjon


Blære infeksjoner er faktisk en type urinveisinfeksjon siden innsiden slimhinnen i blæren blir hoven fra betennelse. En bakterie som forårsaker en blære infeksjon, og det kan bli oppdaget av en lege hvis du sender inn en urinprøve. En spesiell pinne settes inn i urinen, og hvis bakterier er tilstede, vil pinnen forandre farger. Hvis du er positiv for en blære infeksjon, bør du ikke vente på det å gå bort av seg selv.

Væsker

Drikk tranebærjuice. Dette juice er kjent for å støtte en god nyre og blære helse. Når du ikke drikker tranebærjuice, bør du drikke bare vann. Vann renser kroppen din og hjelper å skylle ut eventuelle urenheter som kan være årsaken blæren infeksjon.

Smertestillende midler

Ta to ekstra styrke Tylenols hver 4-6 timer etter behov for smerte. Hvis du foretrekker å bruke Advil eller Motrin, ville du ta en tablett hver 6-8 timer etter behov. Disse smertestillende midler vil tilby deg noen lettelse, slik at du kan tisse uten smerter. Et annet pluss er at disse produktene er også feber reduksjonsgir (feber ofte følger blære infeksjoner).

Antibiotika

Få en resept på noen antibiotika fra legen din. Antibiotika vil arbeide for å drepe bakterier. Legen din vil fortelle deg riktig dosering og når du skal ta antibiotika. Det er viktig å huske på å fullføre hele flaske med antibiotika hvis ikke beskjed om noe annet. Det kan være lurt å ta antibiotika med mat hvis inn magen. Du bør også vurdere å spise en yoghurt mens du er på antibiotika for å erstatte de gode bakteriene som er drept av antibiotika.

Hvordan man skal vurdere nyre-funksjon

Nyrene utføre tre viktige funksjoner. De opprettholde pH væskebalanse av surhet og alkalitet. Også, de regulerer vannbalansen og fjerne metabolske avfallsstoffer fra blodet. Hvis din har nyreproblemer, for eksempel nyresykdom eller diabetes, giftig avfall kan buildup i blodet i stedet for å bli utvist i urinen. En rekke laboratorie testscan vurdere årsak og omfang av dine nyreproblemer.

Hvordan man skal vurdere nyre-funksjon

En Screen urinen. Legen din kan bestille en rutinemessig test kalt urinanalyse når nyreproblemer er mistenkt. For eksempel undersøker testen urinen for problemer med farge, utseende, bakterier eller protein. De urin resultatene vil gi legen en god ide hvis flere tester er nødvendig.

vurdere nyrefunksjonen med urinprøver. Legen din kan bestille en rekke urinprøver for å vurdere nyrefunksjonen din. En kreatininclearance test vil vise hvor effektivt nyrene fjerner et avfallsprodukt som heter kreatinin fra blodet. Kreatinin er et biprodukt av muskel energi metabolisme. Siden det ikke kan resirkuleres ved kroppen din, må nyrene filtrere det ut av blodet ditt. En lav klaring verdi i kreatinin betyr at det er problemer med nyrene evne til å fungere.

En urin osmolalitet test måler antall oppløste partikler i urinen din. Når nyrene utføre normalt, vil de skille ut mer vann i urinen å fortynne det. Men hvis nyrene ikke fungerer som de skal de begynner å minske vann og urinen blir mer konsentrat. En annen test er en evaluering av protein i urinen. Når nyrene dine er friske, de filtrerer alle proteiner fra blodet før de reabsorbs det. En stor mengde protein i urinen kan tyde på dårlig nyrefunksjon.

Bruk blodprøver for å vurdere nyrefunksjonen din. Legen din kan også bruke en blodprøve for å vurdere nyrefunksjonen din. Blood Urea Nitrogen (BUN) testen måler mengden av urea nitrogen i blodet. Urea, et biprodukt av protein, dannes i leveren før nyrene filtrere det fra blodet i urinen. Jo mer ureanitrogen i blodet innebærer at nyrene ikke kan være i stand til adekvat å utføre sin funksjon.

Legen din kan også bruke blodprøve for å måle kreatinin, glukose, protein kalium og natrium i nyrene og vurdere eventuelle problemer.

Når skal ringe legen for et barns feber

Når skal ringe legen for et barns feber


Kroppstemperaturen reguleres av hypothalamus i hjernen. Dette holder temperaturen reguleres til et gjennomsnitt på 98,6 grader Fahrenheit når det tas oralt. En feber er ikke en sykdom, men det er et symptom på andre forhold. Feber kan faktisk hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner og sykdom. Men la en feber løp kan ikke være det beste alternativet for alle, spesielt barn. Det er signaler som forteller deg når du skal ta et barn med feber til legen.

Måle Fever

Digitale termometre gi avlesninger løpet av et minutt eller mindre. Disse er enten oral eller rektal. Den gammeldags glass og kvikksølvtermometer bør erstattes med digitale termometere, fordi hvis glass termometer pauser, er det en fare for kvikksølvforgiftning. For å måle et barns temperatur muntlig, plasserer termometeret under tungen. Har barnet lukke leppene rundt termometeret for å holde den på plass. Den mest nøyaktige avlesning er å ta en rektal lesing. Dette gjøres ved å sette inn termometeret 1/2 til 1 cm inn i barnets rektum. The American Academy of Pediatrics anbefaler at hvis et barn er yngre enn tre år, bør temperaturen hans tas rektalt. Vent en time etter trening eller ta et varmt bad før du tar en temperatur. Vent minst 20 minutter etter å ha spist eller drukket hvis du tar en muntlig temperatur.

Fever

Hvis barnet ditt er under 2 måneders alder med en rektal temperatur på 100 grader Fahrenheit eller høyere eller lavere enn 95, så ta kontakt med helsepersonell. I en alder av 2 måneder eller mer, ring din omsorg leverandøren hvis rektaltemperaturen er 100,4 grader Fahrenheit eller en muntlig temperatur på 101 eller høyere. På seks måneder gammel, hvis barnet ditt kjører en feber på 102 grader eller høyere, og deretter ringe legen. Selv om barnet ikke synes syke, fortsatt kaller fordi barn kan bli syke raskt. Ring for noen feber som varer mer enn 1 dag hvis barnet er under to år gamle eller 3three dager hvis barnet er over 2 år gammel. Ring hvis du er i tvil om alvorlighetsgraden av feber.

Varselskilt

Hvis barnet ditt er å kjøre en feber og har en eller flere varseltegn, ring din lege. Disse tegn er konstant oppkast, diaré, tørr munn, øreverk, irritabilitet, ingen matlyst, sår hals og en stiv nakke. Andre tegn er blekhet, kramper, hodepine, utslett, hovne ledd og magesmerter. Flere alvorlige faresignaler er hevelse på hodet, blir ikke svarer og problemer med å puste. Hvis du er usikker på når du skal ringe legen din, snakk med din omsorg leverandøren før barnet blir syk.

Når skal ta smokk bort fra en baby

Mange foreldre bekymrer seg for nye babyen begynner en smokk vane. Imidlertid, ved hjelp av en smokk kan være fordelaktig for babyer. Ikke bare gir det barnet med trøst, det også kan forebygge krybbedød (SIDS). Vanligvis barn gi opp sin smokk før eventuelle problemer kan oppstå med sine tenner; men noen barn kan trenge litt ekstra oppmuntring til å stoppe vane. Ideelt sett bør barn eldre enn 4 ikke skal bruke en smokk.

Fordeler med Pacifier Bruk

Ved hjelp av en smokk med små babyer har vært assosiert med en redusert risiko for krybbedød. Faktisk, American Academy of Pediatrics anbefaler at foreldre gir sine barn en smokk under lur ganger og overnatter sover. Smokk bruk er også mindre sannsynlighet for å forårsake tannproblemer enn tommelen suger. I tillegg tilbyr en smokk komfort og er en mye enklere vane å bryte enn tommelen suger. De fleste barn naturligvis gi opp sin smokk en gang mellom år 2 og 4.

Pacifier Problemer

Noen barn fortsette å nyte sine smokker gjennom pjokk år, som generelt er akseptabelt. Men som tiden nærmer seg da permanente tennene dukker opp, kan smokk bruk forårsake strukturelle problemer i munnen. Permanente tenner vanligvis begynner å vises i en alder av 4 eller 5. Smokker bør tas bort godt før utseendet av permanente tennene for å hindre strukturelle skader.

Giving Up smokken

Som barn blir eldre, kan en forelder eller tannlege kunne snakke fornuft med dem om den potensielle skaden de gjør til sine tenner. I alvorlige tilfeller kan en munn apparatet plasseres i barnets munn for å hindre ham i å suge på en smokk, fingrene eller andre gjenstander.

Babycenter.com tilbyr noen kreative måter å hjelpe et barn gi opp sin smokk. For eksempel kan foreldre tillate ham å forlate smokk for den "Binky fe", som da ville forlate en spesiell leketøy i bytte. Dessuten kan det hende at foreldre oppmuntre barnet til å gi smokken til en yngre baby som trenger det. I tillegg kan foreldre prøver bevisst å miste alle smokker.

Når skal bekymre Gulsott

Ifølge babycenter.com, opp til 60 prosent av fullbårne babyer utvikle gulsott i løpet av de to første ukene etter fødselen. Gulsott er forårsaket av høye nivåer av bilirubin i blodet, for den nyfødte leveren ikke er utviklet tilstrekkelig til å fjerne dem på egen hånd. Dette fører til gulfarging av hud og øyne. Selv om de fleste tilfeller av gulsott er midlertidige, noen er mer alvorlige og kreve behandling, ifølge babycenter.com.

Fødsel

Når barnet er født, en del av hennes første helsevurdering innebærer en sjekk for gulsott. Gulsott oppdages innenfor sine første 24 timer av livet indikerer hun har en blodtyper uforenlig med morens blodtype. Ifølge babycenter.com, er denne type av gulsott sjelden, men er også en alvorlig tilstand. Andre mer vanlige årsaker til gulsott ved fødselen er fødsel traumer, infeksjon, leversykdom, og for tidlig fødsel. Babycenter.com sier at flertallet av gulsott tilfeller hos nyfødte er mild, og ikke krever behandling.

I de fleste tilfeller vil barnet ikke viser noen tegn til gulsott før han kommer hjem fra sykehuset. Dessuten kan gulfarging av huden hans ikke være opplagt. Du kan teste huden ved å trykke forsiktig på den med fingeren eller ved å sjekke øynene og tannkjøttet for gulaktige nyanser. Babyen vil bli sjekket for gulsott under hennes første besøk med barnelege. For mer åpenbare tilfeller av gulsott, ring din lege.

Hvis babyens tilfelle av gulsott bestemmes som mild, vil hun trolig ikke kreve behandling. Imidlertid kan huden hennes fortsatt være gulaktig i to uker, og lenger hvis hun ble født for tidlig, ifølge babycenter.com.

Når skal ringe en lege

Langvarig gulsott utgjør risiko for skade på nervesystemet, ifølge babycenter.com. Ifølge pediatri og barnehelse, hvis barnet ditt har ubehandlet gulsott i 14 dager, ring din lege. Legen vil sjekke ditt barns bilirubin nivåer igjen. Hvis de er høye, kan du bli henvist til en gastroenterolog for behandling. Dessuten vil barnet ditt bli vurdert for leversykdom.

Men hvis barnet ble født for tidlig, kan gulsott hans vare opp til to måneder uten å være en alvorlig sak, ifølge babycenter.com. Å utelukke leverskade, kan legen anbefale rutinemessig blodprøver for å sjekke babyens bilirubin nivåer.

Når skal ta en Infant til sykehuset for en Fever?

Feber hos spedbarn er vanlig, men de er også en årsak til bekymring som de kan være et tegn på alvorlig sykdom. Bekymrede nye foreldre kan gå gale prøver å finne ut når du skal ringe en lege, eller når de skal rush til legevakten. Det finnes retningslinjer for når man skal søke legehjelp for spedbarn og hennes feber.

Hva er normalt

En baby feber kan være et resultat av å være sammen for hardt eller hud-til-hud kontakt. Hvis babyen kjøles ned raskt etter å ha blitt oppdelt, og ellers ser ut til å være i orden, er det sannsynligvis ingen grunn til bekymring, men holde oversikt over ditt barns feber og se etter andre symptomer. Feber innen de første månedene kan være et tegn på en alvorlig sykdom, som Barn i denne alderen har ubebygde immunforsvar som ikke lett kan avverge infeksjon.

Når skal ringe legen din

For spedbarn yngre enn tre måneder gamle, bør du ringe legen din hvis feber er høyere enn 100,4 grader rektalt. I babyer tre måneder til ett år gamle, ringe en lege når en feber når 102,2 grader eller høyere. Kontakt alltid lege umiddelbart hvis noen feber varer lenger enn 24-48 timer, eller hvis det er andre symptomer på sykdom, en kjent alvorlig sykdom eller sykdom som påvirker immunsystemet, eller hvis feber kommer og går flere ganger i en uke eller mer. Vanligvis leger ønsker å bli informert om eventuelle høye temperaturer, og det er alltid riktig å kalle barnets primære omsorg lege med feber bekymringer. Fleste barneleger, klinikker og helse forsikringsselskaper har en 24-timers sykepleier linje som kan svare på spørsmål om feber, sette opp avtaler og gi deg råd når legevakt er hensiktsmessig. Når du ringer, være klar til å svare på spørsmål om symptomer, sykdomshistorie og eventuelle rettsmidler du har prøvd.

Ved å ringe 911

Ring 911 eller ta barnet til legevakten umiddelbart hvis han har feber høyere enn 104 grader, eller om han har noen grad av feber og vil ikke slutte å gråte; kan ikke bli vekket lett; har problemer med å puste; har blå lepper, tunge, negler, eller hud; har en stiv nakke; vil ikke flytte sine lemmer; eller har et anfall. Husk å aldri ta en sjanse med et barns helse - det er alltid bedre å feile på siden av forsiktighet.

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator


En Weight Watchers poeng kalkulatoren er et flott verktøy som du kan bruke til å legge opp de ernæringsmessige fakta fra mat for å konvertere disse tallene inn i en vekt overvåkere nummer som skal brukes med deres system. En vekt overvåkere poeng kalkulator må brukes riktig om å unngå avgjørende feil i kostholdet ditt. Her er hvordan du kan bruke en vekt overvåkere poeng kalkulator på riktig måte.

Hvordan du skal bruke en Weight Watchers Points Calculator

•  Til å begynne må du først ha en vekt overvåkere poeng kalkulator. Det finnes mange nettsteder der du kan laste ned en digital en for datamaskinen som ligner på kalkulatoren som følger med Windows. Du kan også kjøpe en bærbar fra mange steder på nettet for en ganske billig pris.

Når du har din vekt overvåkere poeng kalkulator du ønsker å se på den ernæringsmessige etiketten på mat som du trenger å konvertere til Weight Watchers poeng. Den første ernæring faktum at du ønsker å se etter er kalorier totalt. Ta dette tallet og innspill den inn i "kalorier" i kalkulatoren.

Tre andre, må du se etter den totale fett gram. Pass på at du tar det totale fett nummer og ikke bare mettet fett nummer. Ta denne verdien og setter dem inn i kalkulatoren din i "fett" delen.

Til slutt, må du finne den kostfiber på din ernæringsmessige etiketten. Når du ser dette, skriver det tallet inn i "kostfiber" delen. Etter at du har gjort det så trykker enter eller beregne knappen og din vekt overvåkere poeng kalkulator vil vise en vekt overvåkere "point value" for måltidet. Så enkelt er det!