Digidexo.com

gelastisk latter

Chai Tea Latte helsemessige fordeler

Chai Tea Latte helsemessige fordeler


Chai er en eksotisk indisk te som er stadig mer populært i den vestlige verden. Den er laget med svart te, melk, et søtningsmiddel og krydder som kanel, ingefær og kardemomme. Chai te konsentrater, pulverisert mikser, og chai te latte (med melk tilsatt) er lett tilgjengelig på kafeer og butikker. Andre varianter inkluderer cupcakes, chai milkshake, sjokolade chai, vanilje chai, koffeinfri chai og mer.

Antioksidanter

Chai te har mange antioksidanter, eller flavanoids, som angivelig bidra til å forsinke aldringsprosessen ved å beskytte mot frie radikaler. Enkelte ernæringseksperter hevder at te, inkludert chai, har 10 ganger antioksidant verdi som noen frukter og grønnsaker. Antioksidanter også bistand i hjertesykdommer ved å senke blodtrykk og kolesterol.

Digestive Aid

Ginger, en hovedkomponent av chai te, hjelpemidler i fordøyelsen. Det er beroligende for personer som lider av magesmerter, kvalme og reisesyke.

Mindre koffein innhold

En kopp chai te har mye mindre koffein enn en kopp koffeinholdige kaffe. Koffeinfri chai te er tilgjengelig, skjønt. Noen enkeltpersoner som ønsker å redusere sitt inntak av koffein velge chai te som kaffeerstatning.

Avslapping

Ta en pause fra travle liv aktiviteter ved å brygge en kopp varm chai te. Den varmende krydder i en chai te latte, særlig kanel, hjelpe berolige kropp og ånd. Chai te kan ha en beroligende effekt.

Hvordan lære Latter Yoga til barn

Latteryoga er unikt ved at du ikke bare utføre pusteøvelser, men du også innlemme latter inn i treningsprogram. Med ekstra stress på barn i de senere år, blant annet foreldrenes skilsmisse, skole forventninger og gruppepress, er det blitt stadig viktigere å holde våre barn ler.

Bruksanvisning

Finn gruppen

•  Finn en leende klubb eller starte ditt eget. Barn lærer best sammen. Når barn kommer sammen for å le og mosjon, er moroa smittsom og som er en del av det som gjør ler yoga så effektive. Det er mange ressurser på nettet for å finne ler yoga klubber. Hvis det ikke er en leende gruppe nær deg, det er ressurser tilgjengelig for å bli en sertifisert lærer.

La dem spille. En viktig måte barn lærer gjennom lek. Holde gruppen fokusert, men ikke bli opprørt når de bortkommen. Sebastian Gendry, direktør for American School of Latter Yoga, sier: "Hvis de trenger for å kjøre, la dem løpe. Deretter fryser. Deretter kjører." Som lærer, må du huske å være fleksibel. Hvis gruppen liker en bestemt øvelse, la dem leke med det så lenge de vil. Hensikten er latter og mosjon.

Bruk kjente figurer og sterke farger. Barn svare på deres favoritt tegn mer positivt og lære mer når kjente karakterer blir brukt. Et eksempel er hoppende tiger latter, der du la begge hendene sammen foran brystet med albuene bøyd. Så du hopper opp og ned ler. Tenk på deg selv som Tigger fra Ole Brumm og, plutselig, alle barn i gruppen din forstår hva du mener.

flette dype pusteøvelser i mellom hver noen latterøvelser. Det er fortsatt yoga og trening. Ved å puste dypt, bør de få tilbake fokus til oppgavene. Noen ganger er dette vanskelig, men det er en viktig del av øvelsen.

Ta en titt på øvelsene og kjenner dem. Planlegg treningen du skal gjøre. Barna er fylt med spørsmål om denne morsomme ny øvelse. Her er noen eksempler på latter yoga øvelser.

Hopping frosk latter: Krangel på gulvet, bøye i knærne og får svært lav. Hoppe opp en gang sa: "ha", og deretter komme tilbake ned. Fortsett i rask rekkefølge.

Le med hendene på magen med en "ho ho ho" og deretter prøve å le med hendene på halsen din og gjøre en "he he he" og fokusere på hvor latter stammer. Ta hensyn til en full-body latter og se om du kan finne når de ler endringer.

Tips og advarsler

 • La barna vite at latter kan ikke være naturlig å begynne med, men at gjennom i løpet av økten den leende vil bli naturlig for dem. De kan føle seg dum, men det vil bli gøy.

Graviditet og chai te Lattes

Chai te latte er drinker laget av svart te infused med minst ett av følgende krydder: kanel, svart pepper, kardemomme og stjerneanis. Te blir deretter tilsatt til fersk melk og noen ganger is for å lage en latte. Chai te er et populært alternativ til kaffe, men inneholder koffein så gravide mødre bør drikke det med forsiktighet.

Hvor mye er trygt

Mens du prøver å bli gravid, eller når du er gravid, bør kvinner begrense sitt inntak av koffein til mindre enn 100 mg. Noe mer enn det øker muligheten for komplikasjoner.

Koffein Levels

Ifølge Starbucks hjemmeside, har en Tall Tazo® Chai Tea Latte 75 mg koffein, og en Venti® har 120 mg enten iset eller varm. Oregon Chai Latte konsentrat har 30 og 35 mg koffein per 1/2-cup servering, ifølge nettsidene sine.

Fare for spontanabort

Kvinner som konsumerer koffein under svangerskapet, inkludert te, kan doble risikoen for spontanabort.

Lav fødselsvekt

Koffein kan også føre til lav fødselsvekt. Hvis en kvinne forbruker mer enn 100 mg daglig, sjansen for en lav babyen fødselsvekt øker med 20%, ifølge en 2008 studie i USA publisert på Health News.

Andre komplikasjoner

Ytterligere studier i Danmark har funnet at koffein forbruk kan føre til dødfødsel. Andre har vist at babyer kan bli født med raskere luftveis- og hjerte priser fordi deres mødre konsumert koffein under svangerskapet.

Hvordan Kan Latter og en god holdning hjelpe deg å leve lenge?

Hvordan Kan Latter og en god holdning hjelpe deg å leve lenge?


Forskere er fortsatt studerer effekten av latter og en positiv holdning om helse og livslengde, men den generelle konsensus er at de absolutt ikke kan skade.

Fordeler

Studier har konkludert med at en positiv holdning og latter kan lindre stress og redusere depresjon og død av hjerte- og karsykdommer. Latter kan også forbedre immunforsvaret og lavere blodsukker. Når du ler, blir musklene strekkes og blodtrykket og pulsen stige, sende mer oksygen til kroppen. Effekten er beslektet med det av en treningsøkt.

Funksjon

Skriv ned tre gode ting som skjer hver dag. Omgi deg med positive mennesker og de som gjør deg til å le. Gratis online spøk områder, for eksempel A Joke a Day og Jokes Warehouse, kan hjelpe, også. Over tid vil du finne det lettere å le og tenke positivt.

Betraktninger

En følelse av humor og en solid støtteenhet også forbedre helsen. Positive mennesker har en tendens til å være aktiv og føre en sunn livsstil, som kan øke levetiden, ifølge Mayo Clinic. Forskere anbefaler videre studier inn i rollen som latter og positiv holdning i å forbedre helse og levetid.

Hvordan ha en god latter

Hvordan ha en god latter


Vi har alle hørt ordtaket "Latter er bra for sjelen." Men de fleste av oss sjelden le. Livet er fullt av humor og morsomme øyeblikk. Denne artikkelen gir noen tips for å hjelpe deg til å le deg dum.

Bruksanvisning

En har en god latter ved å vise ONLINE vitser og morsomme nyheter. Internett er full av spøk nettsteder. Dessuten er nyhetene full av utrolige historier som er utrolig dumt. Gjør et enkelt søk etter "online vitser" eller "morsomme nyheter" og du er sikker på å le deg dum på kort tid.

har en god latter ved å huske SISTE pinlige øyeblikk. Ok, nå har vi alle disse øyeblikkene. Bare å ta seg tid til å huske noen av disse øyeblikkene vil sikkert hjelpe deg til å le.

har en god latter ved å se AMERICANS morsomste videoer. Noen av disse videoene er utrolig dumt. Når du har litt tid, fange denne show på ABC. Ta det opp hvis du ikke vil være hjemme når det airs. Det vil være verdt det.

har en god latter ved å ha en samtale med en pjokk. Småbarn sier de morsomste tingene og deres fniser er like søt som alltid. Du kan bokstavelig talt fnise selv dum bare lytte til dem.

har en god latter ved å se SILLY komedie filmer. Sett til side din alvorlig side for et øyeblikk og bare gi en prøve. Disse er best nytes rundt 2 am!

Tips og advarsler

 • Ler ofte!
 • Latter er svært smittsom

Helsemessige fordeler av Latter

Latter er en atferd som kan utøves av mennesker i alle aldre og når som helst. Latter kan bringe folk sammen i en følelse av glede og kan gi umiddelbare fordeler for ens fysiske og mentale helse.

Funksjon

Latter er en medfødt reaksjon på noe morsomt, og det er en måte å kommunisere mental eller fysisk nytelse for andre.

Typer

Typer av helsemessige fordeler av latter kan inkludere bedre fysisk helse og bedre mental helse.

Funksjoner

Fysiske helsemessige fordeler av latter kan omfatte lavere blodtrykk, færre sykdommer og en lavere risiko for hjertesykdom.

Psykiske fordeler fra latter kan omfatte mindre stress, en bedre evne til å mestre, og bedre hukommelse.

Størrelse

Selv en liten mengde latter kan gå en lang vei i å redusere stress og forbedre ens humør.

Betraktninger

Mens latter kan bidra til å redusere sporadiske følelser av sorg eller skuffelse, kan langvarig depresjon krever behandling av lege eller rådgiver.

Fordeler

I motsetning til resept eller over-the-counter medisiner, har latter ingen negative fysiske bivirkninger. I motsetning til kostbare reseptbelagte legemidler eller andre former for behandling, betyr latter ikke å koste noen penger. Latter er umiddelbar, og fordelene begynner å jobbe med en gang.

Forebygging / løsning

Bringe mer latter inn i livet ved å se komedie filmer og tv, lese humoristiske bøker eller tegneserier, eller rett og slett bruke tid fleiper blant venner. Dette kan være en enkel løsning for å øke de helsemessige fordelene som kommer fra latter.

Hvordan en god latter deg glad

Hvordan en god latter deg glad


Alle vet at latter er bra for dem. Selv i Bibelen er det et gammelt ordtak som sier at en munter hjerte gir god som medisin. Men det er ikke lett å le når du er fylt med problemer og stress. Det tar en liten innsats for å komme seg ut fra under skyen, men noen få minutter av latter vil gjøre underverker for din mentale helse.

Bruksanvisning

•  Lytt til latter. Det er så smittsom. Det er latter klipp på nettet som er ganske morsomt, eller du kan lytte til barn. De ler så mye oftere i løpet av en dag enn voksne.

Les noen vitser, eller enda bedre, fortelle noen vitser. Det er noe om å prøve å fortelle en vits med en rett i ansiktet som vanligvis ender opp med å gjøre deg til å le.

Gå se en morsom film eller en komedie show. En god komiker har en måte å se på hverdagen og se humoren i det.

Gjør en praktisk spøk på noen. Det trenger ikke å være skadelig eller på deres bekostning, kan det bare være morsomt.

le høyt. Jada, alle vil tro du er gal. Hvis det er bare for mye å gjøre rundt mennesker, så prøv det i et privat sted. Se om det fungerer for deg.

Hvordan å behandle depresjon med latter

Latter Therapy har vist seg å styrke immunforsvaret, lette stress, og redusere depresjon hos folk flest. Du trenger ikke å ha en følelse av humor for å le, bare gjør det, og her er noen examplesto komme i gang.

Bruksanvisning

Lær å le selv når ingenting virker morsomt.

Kom i gang ved å gå til en Latter-Yoga session eller en Latter klasse, slik at du kan lære de ulike måter å legge latter til livet ditt. Du vil finne disse på internett, slik som www.laughteryoga.org eller www.denverlaughs.com

Fungerende ut et scenario med en latter, som utgir seg for å være på din mobiltelefon med en venn som forteller youan eksepsjonelt morsom historie, er noe du kan gjøre på egen hånd eller dele opplevelsen med andre som wantto lysne sine stemninger.

Gjør dansetrinn til Cha-Cha, men holde takten ved å si ho-ho, ha-ha-ha.

Sørg for å ha på hånden, og visning på en jevnlig basis, en samling av ting som gjør deg til å le, for eksempel tapede episoder av dine favoritt sit-com eller tabber, gamle Marx Brothers filmer, eller til og med familiebilder av morsomme tider.

På daglig basis øve de tre typene av latter: ho-ho-ho, ha-ha-ha, hee-hee-hee, og ta hensyn towhen du bruker de ulike typene i løpet av dagen, trenger forskjellige ler egner seg til forskjellige situasjoner?

Tips og advarsler

 • Den fysiske handling latter er hva reduserer stress og øker endorfiner som har positiv innvirkning på
 • mentale funksjoner. Så, hvis du ikke ser noe morsomt, så "fake det før du gjør det".
 • Latter er smittsomt, så begynner å le og se andre rundt deg bli med på moroa.

The Healing Power of Latter

Det tar faktisk mer muskler til å rynke enn det gjør å smile. En ekte smil gjør underverker for den personen smiler, og den som mottar den. En god hjertelig latter er smittsomt og smittende, på en god måte. Det har ofte blitt sagt at latter er den beste medisin - så gå videre og le.

Stress

Latter er en svært kraftig motgift. Det er en utmerket måte å frigjøre og lindre stress. Latter gir raskt kroppen og sinnet tilbake i balanse og fokus. Det er en fin måte å slappe av spente muskler.

Smerte

Latter utgivelser endorfiner som er kjemikalier i kroppen som gjør at du føler deg bra. Disse endorfiner kan hjelpe deg å føle deg bedre og selv gi pusterom fra smerte.

Heart Health

Latter er bra for hjertet. Latter forbedrer blodstrøm og sirkulasjon som kan bidra til å beskytte mot hjertesykdommer og hjerteinfarkt. Latter øker også kroppens immunforsvar.

Joy

Latter vil bringe mer glede til deg selv og de rundt deg. Det kan forbedre ditt kjærlighetsliv, humøret, og overvinne frykt og angst.

Arbeid

Latter også vil hjelpe deg preform bedre på jobben og på skolen. Det bidrar til å forsterke relasjoner og bonding. Latter gjør oss mer tilnærmelig og likable.

Faktisk

Babyer smiler i sine første leveuker og ler høyt bare måneder etterpå. Latter og glede er din fødselsrett, så dra nytte av begge.

Hvordan Latter lindrer stress?

Fysisk Stress

Latter stimulerer blodsirkulasjonen og letter fordøyelsesprosesser, ifølge Mayo Clinic (se Ressurser nedenfor). Bedre sirkulasjon lindrer fysisk nød, dermed lette den relaterte fysisk stress. Det er også tenkt at latter produserer naturlige smertestillende i kroppen, noe som bidrar til å lette smerter og ytterligere redusere fysisk stress. Det er også kjent at negative tanker har en negativ innvirkning på kroppen og kan skape kjemiske reaksjoner som fører til ugunstige forhold, for eksempel høyt blodtrykk. Ler årsaker helt motsatt til å skje. Ler årsaker positive tanker til florerer som igjen produserer nevropeptider som bekjemper stress i kroppen.

Mental Stress

Når man ler om en bestemt hendelse, bare ett føles bedre fordi det setter saken i et annet lys, og viser andre deler av problemet. Folk som ler regelmessig og har en sunn sans for humor ikke ta seg selv eller sine livssituasjoner for alvor og dette letter psykisk stress. Finne noe humoristisk i enhver situasjon gjør problemet mer utholdelig og lindrer noen av stress forbundet med uløst utfordring. Latter får en til å puste inn mer oksygen, som igjen gjør kroppen til å fungere bedre som fører til stress relief.

Sett Latter å bruke

Så snart du finner deg selv å le regelmessig, legger du merke endringer i kroppen din. Kroppen blir mindre anspent. Ansiktet blir mindre stramt. Du tar i pusten og lempe den ut i en leende passform. For et øyeblikk, er tankene dine blottet for tanke - bra eller dårlig. Dette er hvordan latter arbeider for å avlaste stress. Det er sterkt anbefalt å få tid til å le hver dag.

Hvordan Stopp Nervøs Latter

Hvordan Stopp Nervøs Latter


Lær hvordan å slutte å le nervøst under samtaler ved hjelp av enkle teknikker.

Bruksanvisning

•  Bestem årsaken til latter. Mest sannsynlig nervøs latter blir årsaken ved ubehag forbundet med noen sosial angst du kan eller ikke kan være bevisst klar over. Du må grave dypt for å vurdere hvorfor du føler denne måten hvis du ønsker å stoppe det. Lag en liste hvis du mistenker at det er mer enn én grunn til nervøsitet.

Eliminer flere kilder til angst. Hvis det å være i et rom fullt av overfylte mennesker legger til deg sosial ubehag kan det være lurt å vurdere å unngå slike situasjoner til du kan få en bedre håndtak på din angst. Prøv å logisk snakke deg ut av en hvilken som helst kilde til angst som er åpenbart forårsaker uberettiget nervøsitet, dvs. skoene ikke sams vesken eller skjorte mangler en knapp.

Lær pusteteknikker. Unnskylde deg selv til et toalett om nødvendig og øve dyp meditativ pust å roe ditt indre. Tømme tankene med hvert åndedrag du tar, og gjenoppstod fra toalettet med en fornyet følelse av selvtillit.

Søk profesjonell veiledning. Det kan være lurt å vurdere å snakke med noen som kan hjelpe deg med å identifisere de underliggende årsakene til din nervøsitet samt lære deg teknikker for å håndtere det. Noen vanlige fagfolk inkluderer psykologer, psykoterapeuter, livet trenere, eller sosialarbeidere. Yoga eller meditasjon kan også hjelpe, og er et velkomment tillegg til ethvert liv som inneholder angst. Hvis problemet vedvarer eller blir verre vurdere å se en psykiater som kan avgjøre om medcation er det riktige valget for deg.

Tips og advarsler

 • Det er alltid en rotårsak av nervøs latter.
 • Hvis du ikke klarer å finne årsaken terapi vil hjelpe.
 • Meditasjon kan gjøres hvor som helst du kan støte på problemet.
 • Ikke forsøk å selvmedisinering din angst! Det vil bare gjøre ting verre på slutten.

Symptomene på hamartoma

En hamartoma er en unormal vekst av vev som oppstår når cellene i vevet som ikke utvikler seg normalt. Denne massen av uorganisert cellevekst kan oppstå hvor som helst i kroppen. Hamartom ofte ikke forårsaker noen symptomer og er bare oppdages når et bilde er tatt for en urelatert tilstand. Når hamartom forårsaker symptomer, plasseringen av svulsten bestemmer hva som er symptomene.

Head and Neck

Hamartom er ofte funnet i hode og nakkeregionen, enten inne i kroppen, eller på huden rundt øynene, ørene og ansiktet. Hamartom i dette området føre til symptomer på hevelse, dannelsen av en klump, smerte i haken, halsen eller i ansiktet og heshet.

Hypothalamus

En hypothalamus hamartoma er en godartet (ikke-cancerous) lesjon lokalisert i hjernen nær hypothalamus. På grunn av nærhet av lesjon på synsnerven, disse vekster er vanligvis ikke fjerne ved kirurgi. Den mest fremtredende symptom på en hypothalamus hamartoma er gelastiske, eller ler, anfall. Disse anfallene kombinere latter-lignende vokaliseringer med ansikts sammentrekninger, rødming, økt respirasjon og rask hjerterytme.
En hypothalamus hamartoma kan utvikle seg til andre former for epilepsi inkludert flere beslag mønstre. Andre symptomer som kan utvikle seg over tid inkluderer ekstrem raseri, dårlige sosiale ferdigheter og tidlig pubertet. Andre forhold som kan resultere fra en hypothalamus hamartoma er psykisk utviklingshemning og autisme.

Lung

Hamartoma er den vanligste typen av godartet tumor i lungen. Disse svulstene laget av brusk, fett, bindevev eller glatt muskulatur er vanskelig å skille fra lungekreft og tuberculoma. Hamartoma vises som popcorn-lignende bilder på røntgen og vokse sakte over tid, dobles i størrelse om noensinne 4,2 år, ifølge National Institute of Health. De mest utbredte symptomer på lunge hamartoma er hoste og brystsmerter.

Hjerte

En hamartoma i hjertet, som også kalles kardial rhabdomyoma, er en godartet svulst finnes i hjertet, som oftest i den venstre ventrikkel. Cardiac rhabdomyoma kan eller ikke kan vise symptomer, avhengig av størrelsen og plasseringen av lesjon. Den hamartoma kan hindre strømmen av blod gjennom hjertet, noe som kan føre til hjertesvikt, arytmi og tromboembolisk sykdom, som omfatter dannelsen av blodpropper.
Hemartomas av hjertet kan indikere nærværet av en tilstand som kalles rotknoller sklerose, som er karakterisert ved tilstedeværelsen av flere hamartom av hjernen, øyne, hjerte, nyre, hud og lunger.

Cowden Disease

Cowden sykdom er en arvelig sykdom som kjennetegnes ved tilstedeværelse av flere hamartom. De hamartom er til stede på huden eller slimhinnene (for eksempel slimhinnen i munnen eller nesen), eller i tarmkanalen. Symptomene på sykdommen Cowden omfatter et forstørret hode, utviklingshemming og tilstedeværelsen av et ikke-kreft hjernesvulst kjent som Lhermitte-Duclos sykdom. Tilstedeværelsen av multiple hamartom øker risikoen for kreft i bryst, skjoldbruskkjertel og uterus.

Enkle og komplekse partielle anfall

Enkle og komplekse partielle anfall


Hovedforskjellen mellom en enkel partielle anfall, og en kompleks delvise anfall er nivået av bevissthet hos en pasient. Begge er et resultat av elektrisk "feiltenning" i hjernen, men i løpet enkle partielle anfall, er fortsatt klar over hva som skjer på den enkelte. Under en kompleks partielle anfall, mister personen bevisstheten og kan virke "out of touch» og kan stirre ut i verdensrommet.

Enkle partielle anfall

Opplevelsen av en enkel partielle anfall varierer fra person til person. Noen mennesker hevder å ha glede av dem, siden de noen ganger få følelsen av déjà vu og skjerpe sansene. Andre finner enkle partielle anfall å være svært ubehagelig. Ofte er en enkel partielle anfall en forløper til andre beslag, slik som komplekse partielle anfall eller sekundært generaliserte anfall. Dette skjer når anfall sprer seg til andre deler av hjernen. Enkle partielle anfall varer vanligvis to minutter eller mindre, og er kategorisert som motoranfall, sensoriske anfall, autonome anfall og psykiske anfall.

Motor Beslag

Motor beslag forårsake en endring i muskelaktivitet. Den persons finger, kan nappe eller del av kroppen kan stivne. Personen kan også oppleve svakhet, noe som kan påvirke automatiske håndbevegelser og til og med latter.

Sensoriske Beslag

Sensoriske beslag få til endringer i noen av sansene. Personen kan lukte og smake ting som ikke eksisterer, eller høre ting som også ikke er der. Disse typer anfall kan være ubehagelig og med smertefull fordi de gir ofte personen følelsen av pins og nåler blir sittende fast i dem, og noen mennesker føler at de er flytende eller spinner i verdensrommet. Illusjoner, for eksempel en parkert bil beveger seg bort, er også vanlig.

Autonome Beslag

Autonome anfall påvirker kroppens funksjoner. Personen kan føle merkelige opplevelser i hode, bryst eller mage. De noen ganger oppleve en endring i puls eller pust. De kan svette eller har gåsehud.

Synsk Beslag

Synsk anfall påvirker måten en person tenker, føler og opplever ting rundt dem. Disse er preget av talevansker, hukommelsesproblemer, manglende evne til å finne de riktige ordene og vanskeligheter med å forstå skriftlig eller muntlig språk. De kan føle plutselige overveldende følelser og kan føle at de er utenfor sin egen kropp.

Komplekse partielle anfall

Komplekse partielle anfall, som vanligvis varer mellom 30 sekunder og to minutter, starter i et lite område av tinninglappen eller frontallappen i hjernen, og spredte seg raskt til å involvere andre deler av hjernen som påvirker årvåkenhet og bevissthet. Selv om noen har denne typen anfall kan ha øynene åpne, og kan være på vei i en målrettet måte, de er i virkeligheten, ikke "med den." Det kan også være så subtil som noen synes å være dagdrømmer.

Spill å spille for eldre med Memory Tap

Spill å spille for eldre med Memory Tap


Som senior statsborger, spill og aktiviteter er ikke bare morsom, men kan også være funksjonelle og forbedre livskvaliteten. Visse spill og aktiviteter er nyttige for å dele latter, liming samt stimulere og trene hjernen. Bruk minne spill for å hjelpe eldre forbedre deres kognitive evner.

Kryssord

Kryssord er spill for folk i de fleste aldre til å spille. Disse oppgavene er gunstig for å øke ordforrådet og oppmuntrende mental årvåkenhet. Trekk ut en ordbok sammen med noen kryssord og ha det gøy. Disse oppgavene er også morsomt når det gjøres som en gruppeaktivitet med to eller tre personer. Du kan også holde et kryssord konkurranse der flere grupper konkurrerer om å se hvem som kan fullføre kryssord først. For konkurranser, bruk en enkel oppgave som tar ikke mer enn 10 minutter å fullføre.

Puslespill

For å spille fotopuslespill, skiller gruppen av eldre inn i to grupper. Ta et bilde av hver gruppe og forstørre bildet på et kopierings til størrelsen på en vanlig papir. Skjær bilde i flere biter, noe som gjør et puslespill. Gi hver gruppe sitt bilde puslespill og instruere gruppen for å fullføre puslespillet. Den første gruppen som fullfører puslespillet vinner en liten premie.

Spelling Bee

Stave bier er ideelle for bruk av kognitive evner. Samle en gruppe av eldre og gi hver senior en fargerike stykke bygging papir. Har de eldre sitte i stoler som er plassert i en enkelt linje vendt mot fronten av rommet. Starter på den ene enden av linjen, gi en senior en stave ord. Hver gang en senior staver ordet feil, legger han sin farge-kort i en kurv. Den siste senior resterende vinner stavekonkurranse. Denne aktiviteten fungerer også med matte multiplikasjon spørsmål.

Minne

En god måte for eldre å forbedre sine minne ferdigheter er ved å jobbe med flash-kort. Disse kortene er tilgjengelig som forhåndslagde spill for språk, sekvensering, matching, grammatikk og ordforråd. En nyttig spill å spille med to og to flashcards er minne. For å spille minne, først blande kortene, så legg dem med forsiden ned på et bord i selv rader. Den første spilleren svinger over to kort på jakt etter et matchet par. Fortsett med spillet før matche alle kortene. Spilleren med flest par vinner spillet.

Naturlig måte å bli Endorfiner

Naturlig måte å bli Endorfiner


Endorfiner, også kalt neurohormones, er biokjemikalier utgitt i hjernen under visse aktiviteter. Disse kjemikaliene manipulere reaksjoner av nerveceller innenfor sendere. En intens rush av endorfiner hindrer folk fra å føle smerte når de er i sjokk eller under ekstrem stress. En mildere utgivelsen forklarer hvorfor mange mennesker føler seg lykkeligere etter trening. Lære om endorfiner kan hjelpe deg manipulere humøret naturlig.

Naturlig måte å bli Endorfiner

•  Tren regelmessig. Dette er en vanlig anerkjent metode for å øke endorfin-produksjon som hjelper deg å holde seg i form mens du forbedrer humøret. Ved lang fysisk anstrengelse som løping, svømming eller andre anstrengende hjerte-aktiviteter, utgivelser hjernen beta-endorfin, et hormon som dannes av en aminosyre. Beta-endorfin molekyler har en lignende effekt på hjernen som morfin, selv om de har en annen kjemisk struktur.

To Make love ofte med en dedikert partner. Menneskelig endorfin produksjon øker 200 prosent under samleie. Dette skyldes i stor grad intim fysisk kontakt, i tillegg til å oppnå orgasme. Endorfinene som produseres under sex kan bidra til å helbrede en sliter forholdet og kan forbedre helse og humør av både deltakere, mens utsette symptomer på aldring.

Laugh ofte. En mage latter, også kalt ribald latter, kan være en passende reaksjon på en god vits eller en morsom situasjon. Men det er også en passende fysisk reaksjon i krisetider. Ifølge forsker Norman Cousins, utløser latter frigjøring av endorfiner som kan redusere smerte som følge av skade eller sykdom, og kan selv fremme helbredelsesprosessen. Hold deg positiv i prøver ganger, og du kan se forbedring raskere enn hvis du bruker din tid på å bekymre.

Nyt dine favorittplater regelmessig. Mens effekten av musikk på den menneskelige hjerne er fortsatt mystisk, veien til helse organisasjon rapporterer at å lytte til mange sjangere, inkludert klassisk, rock, metall og enda heis musikk, utløser frigjøring av endorfiner. De fysiske og psykologiske effekter av musikk varierer i ulike individer, basert på stiler hver person nyter.

Hvordan å gjøre deg fornøyd etter en trist dag

Hvordan å gjøre deg fornøyd etter en trist dag


Du spiller en betydelig rolle i å kontrollere din egen lykke. Ifølge en Psychology Today blogginnlegg skrevet av Sonja Lyubomirsky, forfatter av "The How of Happiness", er 60 prosent av en persons lykke bestemt av genetikk og livssituasjon, mens de resterende 40 prosent er påvirket av de handlingene vi tar og endringene vi gjør. I stedet for å vasse i din sorg, lære å innlemme metoder som umiddelbart forbedre humøret og gjør deg lykkelig.

Hvordan å gjøre deg fornøyd etter en trist dag

En trening i minst 10 minutter. Jogge på tredemøllen, løfter vekter, bade eller sykle. Trene stimulerer produksjonen av endorfiner i hjernen, ifølge WeightTraining.com. Endorfiner gi deg en euforisk følelse og kan dramatisk forbedre humøret. Den drastisk endring av stemningen er lett sanses. Fordi endorfin-utgivelsen er forskjellig per person, kan det hende du må trene for alt fra 10 til 30 minutter.

Se en morsom film eller TV-show. Latter bidrar til å lindre stressende følelser og stimulerer frigjøring av endorfiner, nettsted Helpguide stater, som forbedrer humøret og gjør deg lykkelig.

Se på bilder av lykkelige tider. Gamle baby bilder, kan bilder av morsomme ferier og bilder av nære venner og familiemedlemmer sette et smil på ansiktet og midlertidig gjøre deg glemme hva som gjør deg trist.

Utsett deg selv for sollys. Gå eller sitte utendørs i sollys. Sollys stimulerer vitamin D produksjon, noe som er avgjørende for riktig funksjon av hjernen, ifølge nettsiden til ernæringsterapeut Robin Dowswell. Solen stimulerer også serotonin, noen ganger kalt lykkehormonet, som forbedrer humøret, nettsted landene.

Spis et sunt måltid fordi riktige næringsstoffer kan forbedre humøret og bidra til å holde depresjonen i sjakk, ifølge WebMD. Inkluder omega-3 fettsyrer, og matvarer rike på selen og vitamin D. Få omega-3 fettsyrer fra laks, valnøtter og grønne grønnsaker. Konsumere bønner, skinn kylling, havregryn og brun ris for selen og få vitamin D fra meieriprodukter, biff lever og egg.

Hvordan hjelpe noen som har MS

Hvordan hjelpe noen som har MS


Multippel sklerose (MS) er en sykdom med mange forskjellige ansikter. Antallet måter en person kan bli påvirket av det er så mange som antall personer som har sykdommen. Det er en gruppe symptomer som er ganske vanlig for alle MS-pasienter, imidlertid, og vite hvordan man skal håndtere hver av dem kan være svært nyttig for venner og familiemedlemmer. Denne artikkelen skisserer at samling av symptomer og gir tips for pasienter og deres kjære.

Hvordan hjelpe noen som har MS

•  Den første tingen hver MS pasient og hans / hennes familie bør vite er at MS er en sykdom, men ingen sykdom bør definere hvem en person egentlig er. Det er spesielt lett å glemme at med MS-pasienter, fordi sykdommen kan synes å ta over en persons liv til tider.

Selv om de fleste mennesker har en tendens til å se for noen som er sterkt handikappet og i en rullestol med MS, er at faktisk bare en liten prosentandel av de som har sykdommen. De fleste MS-pasienter er kvinner, men menn kan også få MS.

•  Multippel sklerose er en autoimmun sykdom hvor pasientens egne celler ødelegge myelinlaget som beskytter nerveender i hjernen og ryggmargen. Den delen av hjernen eller ryggraden som er påvirket varierer fra en person til en annen, noe som forklarer forskjellen i symptomene fra en pasient til den neste. En virkelig "typisk" MS pasienten ville være en kvinne diagnostisert mellom 20 og 40, som opplever symptomer med ujevne mellomrom gjennom hele hennes liv. Mange pasienter beholde et symptom eller to hele tiden, med full blåst angrep bringe på flere symptomer fra tid til annen. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, angrep forekommer oftere og med mer ødeleggende resultater.

Ifølge Mayo Clinic, kan symptomer inkluderer:
• "Nummenhet eller svakhet i ett eller flere lemmer, som typisk oppstår på den ene siden av kroppen din på et tidspunkt eller den nedre halvdelen av kroppen din
• delvis eller fullstendig tap av syn, vanligvis i ett øye om gangen, ofte med smerter under eye movement (optikusnevritt)
• Dobbelt syn eller tåkesyn
• Kribling eller smerter i deler av kroppen
• Elektrisk støt opplevelser som oppstår med visse hodebevegelser
• Tremor, mangel på koordinering eller ustø gange
• Tretthet
• Svimmelhet "

Et annet vanlig problem oppleves av MS-pasienter er "droppfot", som kan oppstå bare under angrep, eller kan bli en konstant problem. Hvis vennen din synes å være å dra den ene foten, er det sannsynligvis droppfot.

En stor andel av MS-pasienter har en "relapsing-remitting" form av sykdommen, noe som betyr at symptomene er til stede for en stund (tilbakefall) og så går de bort (forlatelse). Når pasienten lider myelin skade som fører til permanent lammelse eller andre endringer, er sykdommen kalt "progressivt". Personene du ser i rullestol eller med langsiktig tap av blære eller tarm kontroll har en progressiv form for MS. Andre langsiktige endringer kan omfatte muskelstivhet eller kramper, tap av vokabular eller konsentrasjon, glemsomhet, depresjon og selv beslag.

Varme kan forverre eller utløse symptomene på et angrep i ​​mange MS-pasienter. Noen er ikke påvirket av varme, men en MS pasient bør ikke stå i en badstue, boblebad eller et varmt hjem uten noen der for å hjelpe dem hvis varmen skal plutselig bli et problem. En vanlig reaksjon på varmen er dyp svakhet i beina, noen ganger til det punktet at pasienten ikke er i stand til å bevege seg. En av de vanligste og mest smertefulle plager blant mine MS venner er utrolig brennende følelse i føttene. Akkurat som det ikke finnes noen kur for MS, er det heller ingen reell løsning på dette elendig følelse. Det kan være uutholdelig å bare ha et laken berøre fotsålen, og gang kan vise seg umulig.

Så, hva er den beste måten å hjelpe noen med MS? Vær proaktiv om ting som varme, ta hensyn til tegn på at personen kan være i de tidlige stadiene av et angrep, og prøve å hjelpe uten å knuse dem. Fordi MS er så uforutsigbar, kan pasienten ikke gjenkjenne tegn til de er godt inn i et angrep. På den annen side kan de prøver å omgå symptomer i håp om ingen vil legge merke til.

Frustrasjon er vanlig i både pasientene og deres kjære, så ta et dypt pust og prøve å være tålmodig. Det er flaut å en voksen mann eller kvinne som finner ham / henne selv å glemme grunnleggende vokabular ("stolen", for eksempel), slurring, snubler, tisse seg selv, etc. Legg til at skrekk for å gå til sengs med alt fungerer og våkne opp uten følelsen i ett eller begge ben eller armer, og de bisarre / smertefulle opplevelser de får skyldes tilfeldige nerve aktivitet. Det kan være alt pasienten kan gjøre bare for å holde meg rolig og behagelig. Hvis de stenge deg ut, vil du ha en mye vanskeligere tid å være til noen hjelp i det hele tatt.

Prøv ikke å sveve, men vær oppmerksom på, være tilgjengelig hvis de trenger deg, og gå med flyten. Hvis du legger merke til din kone har hårete ben mens hun har en MS Seige, tilbud om å barbere dem. (En elektrisk barberhøvel kan være lurt når hun er utsatt for noen form for leg rykking!) Hun kan ikke være i stand til å gjøre det for seg selv, men kanskje ikke ønsker å be om hjelp. Hvis din mann nekter å svare på telefonen hjemme, kan det være fordi han ikke ønsker folk å høre hans talevansker eller lyd "dum" når han mister et ord eller tre.

Hvis MS pasient virkelig stoler på deg til å elske dem som de er, kan du selv finne dem poking moro på seg under et angrep. Gå med denne flyten, også. Ha en privat latter med dem når de le av seg selv. Noen ganger føles ingenting bedre for pasienten enn å bare ha en god latter på bekostning av kroppen sin, siden de absolutt ikke kan kontrollere det. Husk at det verste av det er vanligvis bare midlertidig kan gjøre det mindre frustrerende når kroppen forråder sin eier.

Hint

 • Prøv å spørre heller enn å anta, før du har fått en forståelse av en bestemt persons MS-symptomer. Det er mange felles tråder blant MS-syke, men det er enda flere forskjeller.
 • Tillate noen personlige plass for tårefylte tider når det passer. Det er en veldig frustrerende sykdom.
 • Hold inkludert din kjære i de vanlige aktivitetene; prøve å finne måter hvis det er nødvendig å endre innstillingen.

Lekkasje etter hysterektomi

En hysterektomi er et kirurgisk inngrep der en kirurg fjerner en kvinnes livmor enten gjennom magen eller via vagina. Selv om en hysterektomi kan redusere helseproblemer, slik som fibroids, endometriose, livmor prolapsed, kreft, vaginal blødning eller kroniske bekkenproblemer, er det ikke uten vesentlige risikoer inkludert inkontinens eller lekker.

Statistikk

Ifølge en studie av Dr. Daniel Altman, var dobbelt så sannsynlig at du trenger kirurgi senere for å redusere urinlekkasje svenske kvinner som hadde en hysterektomi. Tidligere forskning har vist at det kan bare øke risikoen, og at et annet resultat var mulig.

Årsak

Selv om graden av inkontinens varierer, er det ofte brakt på grunn av latter, nysing, hoste eller trening. Slike situasjoner kalles stressinkontinens fordi det er en fysisk årsak eller aktivitet inntreffe, som kan oppstå på grunn av en svekkelse i bekkenbunnsmuskulaturen eller manglende funksjon i urinrøret muskel. En annen årsak er at blæren kan være overaktiv på grunn av endringer i muskelsystemet og forårsake lekkasje uten advarsel. Jo mer sjelden årsak inkontinens etter en hysterektomi, er at en fistel har utviklet seg i løpet av eller etter operasjonen, for derved å opprette en forbindelse mellom blæren og vagina. I dette tilfellet ville det være kontinuerlig lekkasje uten forvarsel.

Forebygging

Forebygging for urinlekkasje etter en hysterektomi kan begynne med Kegel øvelser, som innebærer regelmessig mosjon av musklene i bekkenbunnen. Disse bidrar til å holde musklene tonet og er gjort ved kontrahering og avslappende bekkenbunnsmusklene.

Diagnose

Snakk med din lege eller urolog hvis du har problemer med urininkontinens etter en hysterektomi. En rekke tester kan hjelpe i diagnosen for å fastslå årsaken, for eksempel en urinanalyse for å utelukke infeksjon og en cytoscopy å inspisere anatomi av blæren for misdannelser. En urologisk studien kan bli pålagt å bestemme urin flyt og trykk, ved å måle mengden av urin som er igjen etter vannlating, og en stresstest kan sjekke for urinlekkasje når engasjert i aktivitet. Ved diagnostisering av inkontinens etter en hysterektomi fortsatt ikke er klar, kan ytterligere tester som for eksempel et røntgenbilde eller electromyogram gi avbildning av organer, slik som nyrer, blære og bekkenbunnen.

Behandling

En slynge prosedyren kan gjøres av en urologens for å behandle urin-lekkasje. Kirurgen plasserer en slynge rundt urinrøret, noe som vil bidra til å løfte den i sin normale stilling og hindre lekkasje. Seilet kan lages med muskel, leddbånd eller sene vev fra pasienten, dyr eller laget fra syntetiske materialer. En innleggelse på sykehus er nødvendig for noen få dager, og utvinning kan ta noen uker. Det er viktig å unngå å løfte noe tungt eller delta i anstrengende aktivitet når du gjenoppretter. En slynge prosedyre skapt av Mayo Clinic kirurger gir mulighet for justering av seilet etter inngrepet, noe som kan øke suksessen av operasjonen.

Er ALS en Motor Neuron Disease?

ALS, eller amyotrofisk lateral sklerose, er kjent som "Lou Gehrigs sykdom." Denne motor neuron sykdom er preget av progressiv forverring av nerveceller som kalles motoriske nerveceller i ryggmargen og hjernen. Disse motoriske nevroner utarte til de dør, noe som medførte at muskelkontroll forringes og, til slutt, er tapt.

Betydningen av motoriske nerveceller

Motoriske nerveceller er ansvarlig for å sende elektriske impulser fra hjernen til musklene, og skaper bevegelse i dine frivillige muskler. ALS angriper bare motoriske nerveceller, som etterlater mange av sansene (som hørsel, berøring og smak) og funksjoner (for eksempel blærekontroll som er styrt av ufrivillig muskler) intakt.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer kan være svak og inkluderer muskelstivhet, muskelsvakhet slippe elementer, tripping, muskelrykninger, muskel kramper, perioder med ukontrollerbar gråt eller latter og uklar tale.

Symptomer på Avanserte ALS

Som Lou Gehrig sykdom gradvis skader og ødelegger dine motoriske nerveceller, dukker mer merkbare symptomer inkludert svelgeproblemer, pusteproblemer, svakhet i armer og ben, talevansker, "tykk" tale, nedsatt bruk av ben eller armer og rykninger i muskler. Lammelse etter hvert sprer, påvirker puste, svelge, snakke og tygge.

Hvem er tegnet

Amyotrofisk lateral sklerose vanligvis streik mennesker i slutten av 50-tallet, tidlig 60-tallet. Det er noen tilfeller av utbruddet hos barn, unge voksne og eldre pasienter. Ifølge ALS-MDA.org, menn er noe mer utsatt (1,2 til 1); derimot, kan hvem som helst bli rammet av sykdommen.

ALS Fakta

Ifølge ALS Association, står sykdommen for cirka to av hvert år hver 100.000 dødsfall i USA med 5600 nye tilfeller blir diagnostisert hvert år.

Hvordan finne glede i de tøffe tidene

Hvordan finne glede i de tøffe tidene

Hver person, uansett hans omstendighet, går gjennom tøffe tider. Du kan oppleve dødsfallet til en kjær, økonomisk stress, overveldende barn eller problemer i ekteskapet; finne glede gjennom disse prøvelsene hjelper deg å takle effektivt og overvinne dem. Selv om det virker umulig å opprettholde et positivt syn, med tålmodighet og utholdenhet vil du tåle disse vanskelige tider og nyte fred igjen.

Hvordan finne glede i de tøffe tidene

•  Se på de positive sidene ved livet ditt. Din helse, hjem og familiemedlemmer er bare et par ting å være takknemlig for. Bare å våkne opp til en solfylt dag kan sette et friskt perspektiv på en ellers trist situasjon.

Unngå sutre, klage og irritabel holdninger, som bare ta de vanskelige ganger verre.

Tenk på hva prøve lærer deg. For eksempel, hvis du har mistet jobben din, du kan lære å forvalte pengene dine. Alle problemer du tåle vil øke din evne til å overvinne andre utfordringer i fremtiden, og selvtilliten vil forbedre når du vite at du kan tåle vanskelige tider.

Be om hjelp. Størst venner eller familiemedlemmer om hjelp eller råd. Å snakke med folk som elsker deg kan lette din byrde og hjelpe deg å få et nytt perspektiv.

Serve andre mennesker. Jobber hardt vil hjelpe deg å glemme dine egne problemer for en stund. Å hjelpe andre øker nivået av lykke, reduserer stress, gjør at du føler trengs og sjenerøs, og gir livet ditt en følelse av formål. Du kan også innse hvor heldig du er.

Be. Be Gud og stole på ham for å få hjelp, støtte, trøst og fred.

Innse at rettssaken ikke vil vare evig. Den arbeidsledige slutt finne jobber, sorgen etter en kjær har gått minsker over tid og opprørske barn til slutt finner veien.

Laugh ofte. Latter slapper kroppen din, letter frykt og angst, lindrer stress og smerte, og fordeler ditt hjerte og immunsystem.