Digidexo.com

kjeveledd syndrom

Hvordan behandle kjeveledd syndrom (TMJ) med homøopatiske midler

En god måte å behandle kjeveledd syndrom (TMJ) er med homøopatiske midler. Homeopatiske midler er laget av små doser av effektive, naturlige medisiner, som hjelper behandle spesifikke tilstand og symptomer. Nedenfor er de homeopatiske midler som er nyttig for behandling av kjeveledd syndrom (TMJ).

Bruksanvisning

•  Ta 30C potens av homøopatisk middel som kalles Kali Phosphoricum for å lindre stress og nerve smerte som er forbundet med kjeveledd syndrom (TMJ).

Ta 30C potens av homøopatisk middel kjent som Rhus Gift hvis du har kjeveledd syndrom (TMJ) med en stiv kjeve som har en tendens til å løsne opp i løpet av dagen bare å stive tilbake i kveld.

Ta 30C potens av homøopatisk middel som kalles Magnesia Phosphorica hvis du har strammet musklene i kjeven eller spasmer i kjeveområdet som er assosiert med kjeveledd syndrom (TMJ). Magnesia Phosphorica fungerer spesielt godt for de med symptomer som er lettet med varme håndklær brukes på kjeven.

Migrene og kjevesmerter

Kjeve smerter er en uvanlig symptom på migrene, men det kan skje. Ifølge Migrene For Dummies (Diane Stafford & Jennifer Shoquist, MD, 2003), er kombinasjonen vanlig i kjeveledd syndrom, eller TMJ.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, andre TMJ symptomer foruten migrene er smerter på forsiden av ansiktet eller rundt ørene, ujevn bite og problemer med å spise på grunn av kjevesmerter.

Årsaker

Ifølge The TMJ Association, kan TMJ være forårsaket av skade, av leddgikt eller ved knuger eller sliping tennene. Noen ganger kan det hende du ikke har noen av disse, men du kan fortsatt ha TMJ.

Diagnose

Behandlingen avhenger av årsaken. TMJ Association bemerker at ofte må du se en lege og en tannlege for å få en diagnose.

Selvhjelp

Over-the-counter smertestillende kan ofte hjelpe. Så kan spise myk mat, ved hjelp av en kald kompress på kjeven og unngå tyggegummi. Dette er ingen erstatning for å se en lege og tannlege, men.

Forebygging

Den migrene Trust anbefaler iført tannimplantater å holde fra knuger kjeven eller sliping tennene.

Om kronisk hodepine og nakkesmerter

Om kronisk hodepine og nakkesmerter


Kronisk hodepine med nakkesmerter bør ikke ignoreres, da disse kan være tegn på en alvorlig sykdom eller skade. Ifølge American Pain Society, er enhver type smerte tilstand anses kronisk når det skjer daglig i en måned eller mer. Selv om årsaken er diagnostisert som "bare" spenningshodepine, kan smertene være ganske ødeleggende.

Årsaker

Årsakene til hodepine med nakkesmerter kan være spenning-type hodepine, cervical stamme (whiplash), skade, svulster eller andre vekster i nakken eller ryggraden som kan trykke mot nerver, hode eller hals kreft, behandlinger for kreft, leddgikt, fibromyalgi, klinisk depresjon eller kjeveledd syndrom (TMJ). Det er imidlertid mulig for årsaker aldri å bli funnet for noen mennesker med kronisk smerte.

Komplikasjoner

Personer med kroniske smerter vil sannsynligvis også ha klinisk depresjon (også kalt alvorlig depresjon). En Wayne University studie publisert i juni 2009 utgaven av The Journal of Pain anbefaler at alle pasienter som lider av noen kronisk smerte tilstand - særlig middelaldrende kvinner eller afro-amerikanere av begge kjønn - bør også spørre sine leger å screene dem for depresjon. Dette screening prosessen er gjort ved å svare på en rekke spørsmål.

Andre symptomer

Siden det er så mange årsaker til kroniske hode og nakkesmerter, er det svært viktig at legen er informert om andre symptomer som emosjonelle vansker, koordineringsproblemer, vedvarende feber, tap av matlyst, kvalme, oppkast, stivhet i ledd, problemer med å spise, problemer med å svelge, hevelser eller følsomhet for lys.

Diagnose

Ifølge Cleveland Clinic, diagnose av årsaken til kronisk hode og nakkesmerter inkluderer ofte fysisk undersøkelse av pasienten, røntgen, EMG eller MR av hode og nakke, og studier som fokuserer på nervene (spesielt trigeminusnerven at går fra halsen til baksiden av hodet) som kan innebære nerveblokk injeksjoner for å se om at nerven er årsaken til smerten. Ved mistanke om TMJ, kan pasienten trenger å gå til tannlegen for å se om pasienten viser noen karakteristiske tannskader.

Behandling

Behandling avhenger helt av årsaken til kronisk hode og nakkesmerter. Personer med TMJ noen ganger bedre med et tannimplantat. Tension-type hodepine svare på smertestillende samt avslapping teknikker som dyp pusting og skånsom selv-massasje. Leddgikt pasienter kan forbedre med en kombinasjon av medisiner og regelmessig mosjon for å holde leddene smidig. Kirurgi for TMJ, kreft eller leddgikt er gjort bare som en siste utvei.

Hodepine med kjevesmerter

Hodepine med kjevesmerter


En dårlig hodepine med kjevesmerter er to vanlige symptomer på kjeveledd syndrom eller TMJ for kort. Men de er også symptomer på en rekke andre plager. Det er viktig å se en lege og / eller tannlege for å finne ut hva som forårsaker smertene. Disse symptomene vanligvis forverres over tid hvis den ikke behandles.

Årsaker

Det er mange årsaker til TMJ, ifølge TMJ Association nettside. De inkluderer leddgikt, hjernerystelse, sliping tennene eller ukjente grunner. Men hodepine og kjevesmerter kan også være symptomer på en tidligere udiagnostisert skade i hodet, en tann-infeksjon eller bihulene som er så tettpakkede, er de trykkes ned på den øvre del av munningen, slik at det føles som om det er en tannpine når det er ikke en.

Identifikasjon

Merke seg eventuelle andre ledsagende symptomer kan hjelpe din lege eller tannlege diagnostisere årsaken til din hodepine og kjevesmerter. Andre symptomer på TMJ inkluderer problemer med å spise på grunn av smerter og problemer tygge på grunn av skadet tennene. Symptomer på både TMJ og bihulebetennelse (eller bihulebetennelse) inkluderer følelsen smerter i forsiden av ansiktet, bak øynene og kinnene og ned til kjeven. Andre symptomer som forårsakes av et slag mot hodet kan være svimmelhet, kvalme, koordineringsproblemer og forvirring.

Betraktninger

Ifølge Glenn Clark ved University of Southern California odontologiske School, kan konstant stimulering av trigeminal nerve i hodet føre til at det å bli tent selv om ingenting er galt. Likeledes, hvis en del av nerven er som indikerer smerte (si, i kjeven) resten av nerve kan bli aktivert, sender smertesignaler til hjernen gjennom hele kjeve og hodet. (Se referanser 2)

Diagnose

TMJ Association bemerker også at du mest sannsynlig blir nødt til å gå til både lege og tannlege og ha dem arbeide sammen for å komme opp med en diagnose. For å være sikker på at det ikke er et skallebrudd som kan være årsaken til smerter, kan legene insisterer på at du får røntgen, en CT scan eller en MR. En liten endoskop kan bli ført opp i nesen slik at legen kan forsøke å oppdage problemet. Leger og tannleger vil også trenge å fysisk kontrollere deg og gå over din medisinske historie.

Behandling

Behandling av hodepine og kjevesmerter varierer sterkt i henhold til årsaken. Smertestillende og antibiotika gis ved mistanke om infeksjon. Spør tanntrekking eller rotfylling kan være nødvendig for tann infeksjoner. Spis myk mat og bruke en kjølig kompress for å hjelpe nummen verre av smerte. Kirurgi er gjort bare som en siste utvei for tilfeller av TMJ eller kronisk bihulebetennelse. I tilfeller av tenner sliping, kan du bære en dental apparat for å hindre ytterligere skade.

Hvordan diagnostisere Ear Problemer

Det finnes mange typer øre problemer, de vanligste er smerter, infeksjoner og oppbygging av overdreven ørevoks. Ørene er de organer som er ansvarlige for mottak av lyder og behandle dem slik at hjernen kan forstå behandlet signaler, så alt som forstyrrer funksjonen av ørene kan være et stort hinder i det daglige liv. Øre problemer kan lett diagnostiseres, og selv om de kan være komplisert, behandlinger er tilgjengelig.

Hvordan diagnostisere Ear Problemer

Hvis du hører væske i øret eller føle press eller stuffiness som ikke vil klare ved hoste, svelger eller gjesper, og du opplever influensa eller kaldt symptomer, kan det være ubehag forårsaket av en blokkert øretrompet. Dette er vanlig med influensa og forkjølelse.

Hvis øret er hovent, klør og gjør vondt når du trekker på øreflippen eller øret, kan det være en sprukket trommehinne.

Hvis kjeve sprekker når du åpner munnen eller tygge, eller du føler ømhet i kjeven din, kan det være kjeveledd syndrom (TMJ), en sykdom som påvirker leddet i kjeven, forårsaker smerte.

Hvis øregangen er drenering ut blod eller tykk puss etter en kraftig, plutselig smerte, kan du ha en sprukket trommehinne.

Hvis øresmerter skjedde under en flytur eller etter at du reiste på et fly, kan du ha barotraume, også kalt flyet øre, som er forårsaket av endringer i lufttrykket og høyde.

Hvis det er væske renner ut av øret, og det er ledsaget av dyp smerte og feber, kan du ha mellomørebetennelse, en mellomøret infeksjon.

Hvis du ikke merke noen rødhet eller smerte i øret, men du har problemer med hørsel, kan du ha en opphopning av voks i øregangen (ceruminosis) eller en opphopning av væske (serøs otitt).

Hint

  • Du må ta kontakt med lege hvis du mistenker at du har øre problemer. Bare en lege kan diagnostisere øre problemer.

Problemer med Jaw

Problemer med Jaw


Den kjeven eller kjevebenet er det eneste ben i ansiktet som har evnen til å bevege seg. Kjeven innehar også de nedre tennene på plass. Forhold som bruxism, eller tenner sliping, kan resultere i kjevesmerter og problemer med kjeven. Den øvre del av kjeven beveger seg ikke og holder de øvre tenner på plass. Kjeveproblemer kan forårsake problemer når du snakker eller spise, pusteproblemer eller utgjøre en kvelningsfare blant pasientene.

Pauser og dislokasjoner

Pauser og dislokasjoner i kjeven kan være et resultat av en traumatisk skade eller slag mot ansiktet. Dislokasjoner oppstår når kjeven kobles fra temporomandibulær leddene, ifølge HealthCentral.com. Symptomer på en forstuet kjeven inkluderer problemer med å snakke, en kjeve som ikke lukkes, smerte, feiljustert tenner, sikling og en utstående kjeven. Symptomene pasientene erfaring med en brukket kjeve inkluderer blødninger, blåmerker, hevelse, ømhet i kjeven området, nummenhet og begrenset bevegelse. Kirurgi kan være nødvendig å behandle moderat til alvorlig kjevebrudd. Leger kan kable kjeven stengt under tilhelingsprosessen for å forebygge og begrense bevegelsen.

Kjeveledd syndrom

Kjeveledd, kjeveleddet, er et begrep som beskriver leddet som forbinder kjevebenet til skallen, så vel som en samling av problemer med kjeven. Problemene kan inkludere en sprukket eller hvesing når du spiser eller snakker, eller manglende evne til å åpne munnen helt. Pasienter med kjeveleddet kan lide med kjevesmerter, hodepine, tannpine, øreverk og ansiktssmerter. Tennene sliping eller stress kan forårsake tilstanden når pasienten knytter kjevemusklene. Ifølge HealthCentral.com dårlig holdning, en manglende evne til å slappe av, dårlig kosthold og mangel på søvn kan også føre til TMJ symptomer. Og leddgikt kan påvirke kjeveledd og forårsake betennelser og smerte.

Behandling for TMJ inkluderer medisiner som muskelavslappende, smertestillende, Botox og kortikosteroider. Noen pasienter med TMJ også dra nytte av kognitiv atferdsterapi, som kan hjelpe pasienten slappe av og fjerne stress. TMJ pasienter kan bruke bite vakter for å hindre tennene sliping under søvn og hindre noen av ubehag fra kjeve tilstand.

Prognathism

Misdannelser i ansikts bein kan føre til at tennene blir forskjøvet og kjeven til å stikke. Kjeven utvekst forårsaker symptomer som tygge og talevansker. Hos noen pasienter, er den kjeve fremspringet den normale ansiktsformen av den enkelte. Forhold som Crouzon syndrom og basal cell nevus syndrom kan også være ansvarlig.

Pierre Robin syndrom

En liten underkjeve karakteriserer tilstanden Pierre Robin syndrom. Tilstanden kan føre til puste og mateproblemer for spedbarn med tilstanden. Barn med Pierre syndrom er utsatt for kvelning under søvn når tungen faller tilbake. Utviklingen i kjeven er tregere hos barn født med tilstanden, men etter de første månedene, hastigheter utvikling opp.

Tegn og symptomer på TMJ Disease

Temporomandibulær leddene er plassert på begge sider av kjeven din. De er sammensatt av blod, ben, muskler og nerver. Leddene styre bevegelsene kjeven din. Kjeveledd syndrom eller lidelse, påvirker måten kjeven fungerer. TMJ lidelser er mest vanlig hos kvinner i alderen 30 og 50.

Symptomer

Symptomer for TMJ uorden er smerter i ansiktet og kjeven som noen ganger kan komme ned til skuldrene. Muskelspasmer, hevelse, spratt og klikke i kjeven er også vanlig. Noen ganger pasienter opplever problemer med å svelge på grunn av muskelkramper. Hodepine og svimmelhet ledsaget av kvalme og oppkast er andre tegn på TMJ uorden. En ujevn eller ubehagelig bite kan også være tegn på sykdommen.

Misforståelse

TMJ lidelser blir ofte forvekslet for øre problemer. Noen av TMJ symptomer spinner rundt ørene. Noen ganger pasienter opplever ekstremt ubehag i deres ører, fylde og høre ringing. Noen ganger hørselstap oppstår. Hvis du opplever øre-relaterte symptomer sammen med kjevesmerter, ikke skriv det ut som en liten ørebetennelse uten å konsultere lege først.

Årsaker

Kjeveleddet lidelse er forårsaket av traumer. Traumer kan være intern eller ekstern. Tenner sliping og tygging er karakterisert som intern traumer. Stadig tygge negler, tyggegummi, penner eller andre gjenstander kan føre til TMJ uorden. Ekstern traumer ville være et kraftig slag mot kjeven. Revmatoid artritt, fibromyalgi og slitasjegikt er andre mulige årsaker.

Behandling

For hjemme behandling kan du ta over-the-counter medisiner som aspirin og ibuprofen. Spis myk mat og unngå å åpne munnen bred. Unngå stress. Stress kan være årsaken til sliping eller konstant tygging. Leger vil ofte foreskrive resten. Noen ganger kan en splint vil være nødvendig å holde kjeven fra knuger eller sliping. Av og kirurgi er nødvendig på temporomandibulær leddene for å spyle dem ut. Kortison injeksjoner er også brukt til å behandle TMJ lidelser. Noen ganger stress management terapi bidrar til å bekjempe den interne kjeve traumer.

Forebygging

Ikke bite negler eller tygge på andre objekter. Avstå fra tyggegummi ofte. Hvis du skjærer tenner eller ofte merke deg selv knuger din kjeve, bør du oppsøke lege for å ha en spesiell skinne laget for kjeven din.

Advarsel

Hvis du opplever sterke smerter i ansiktet eller kjever, bør du søke behandling umiddelbart. Et annet alvorlig symptom på TMJ lidelse er stivkrampe. Hvis kjeve låser i en åpen eller lukket stilling, dra til sykehuset med en gang.

Vaskulitt & Ear Pain

Betennelse av blodkar, eller vaskulitt, senker blodstrømmen i kroppen. Øresmerter kan oppstå når blodårene i nese, hals og nakke blir påvirket av vaskulitt. Øret smerte kan også være et resultat av en infeksjon eller en annen medisinsk tilstand. Det er viktig å søke legehjelp når du opplever øresmerter eller har symptomer på vaskulitt. Hvis en ørebetennelse forblir ubehandlet, kan hørselstap være permanent. I tillegg kan ubehandlet vaskulitt føre til dødsfall.

Vaskulitt

Vaskulitt er en betennelse i blodårene, som er ansvarlig for transport av blod gjennom kroppen. Vaskulitt fører til at blodårene til å være smalere, og dermed redusere blodstrømmen gjennom dem. Den mangel på blod kan resultere i skade på organer og i noen tilfeller død. Det finnes mer enn 10 forskjellige typer vaskulitt. Vanlige årsaker til vaskulitt inkludere infeksjon, kreft og immunsystemsykdommer.

Symptomer

Generelle symptomer på vaskulitt er tretthet, feber, vekttap, muskelsmerter, leddsmerter, manglende appetitt, nummenhet og svakhet. Avhengig av hvilken type vaskulitt, kan andre symptomer også være til stede, slik som røde flekker på huden, hudlesjoner, utslett, nedsatt syn, hodepine og pustevansker.

Wegeners granulomatose

Wegeners granulomatose er en type vaskulitt som påvirker blodårene i nese, hals, bihuler, lunger og nyrer. Det er preget av ørebetennelse, kortpustethet, nasal stuffiness, neseblod, kronisk bihulebetennelse og øresmerter.

Øresmerter

Ear smerte, ofte referert til som en øreverk, refererer til en hvilken som helst smerte i den ene eller begge ørene. Smerten kan være skarp, kjedelig eller forårsake en brennende følelse. Fluid og trykkoppbygging er vanlige årsaker til øreverk, særlig hos barn, ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia. Øresmerter kan også være et symptom på en ørebetennelse. Tanninfeksjon, bihulebetennelse, kjeveledd syndrom (TMJ), overdreven ørevoks og og leddgikt i kjeven kan også forårsake øresmerter.

Advarsel

Ear smerter forårsaket av en infeksjon venstre ubehandlet kan føre til hørselsskader eller tap. Diskuter noen øresmerter du opplever med legen din. I tillegg kan vaskulitt føre til døden hvis venstre ubehandlet.

Tann og tannkjøtt sykdommer

På sitt beste, kan sykdommer i tenner og tannkjøtt forårsake mindre irritasjon og minimal blødning. På sitt verste fall kan disse sykdommene forårsake tap av tenner, og alvorlige smertefulle og infeksjoner som kan spre seg til andre deler av kroppen. De progressive, ofte smertefulle, symptomer på disse sykdommene kan forebygges med konsekvent TLC og proaktiv omsorg.

Gingivitt

Dette er den mildeste form for tannkjøttsykdom. Gingivitt er preget av tannkjøtt som lett blør når du bruker tannbørsten; tannkjøtt som er øm, følsom og / eller hovne; og en generell mangel på komfort. Med gingivitt vil du sannsynligvis ikke oppleve betydelig smerte. Den skyldige: Bakterier i plakk som gjør tannkjøttet bli betent. Vanligvis årsaken er mangel på riktig oral hygiene, selv om det er noe genetisk og familiær tilbøyelighet mot disse type tannsykdommer i tillegg.

Periodontitt

Hvis du ikke klarer å være proaktiv med tannpleie og tannhelse, kan gingivitt gradvis forverres til den andre fasen av tannkjøttsykdom - periodontitt. På dette punktet plakk som tidligere hadde forårsaket mild ubehag og betent tannkjøtt har nå spredd seg til under tannkjøttet. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan bakterier i plakk faktisk ødelegge vev og bein, til slutt forårsaker tennene til å løsne.

Abscesser

Infeksjoner oppstår vanligvis når omsorg er mer reaktiv enn proaktiv. Ved tiden en tann har blitt abscessed, skaper en lomme full av puss i vev ved spissen av tannen problematisk, at tannen har allerede påført enten et hulrom eller en infeksjon. Hulrommet første dannes når bakterier i plakk skaper syre og deretter angriper emalje som beskytter tannen, noe som gjør tannen mer utsatt for trauma. Ubehandlet kan hulrommet fremgang å bli smittet eller abscessed. Abscessed tenner må enten trukket eller, hvis fanget tidlig nok, tannen kan bli frelst når en tannlege utfører en rotfylling.

Bruksisme

Denne tannrelatert sykdom er bedre kjent som tenner sliping eller knuger. Det forekommer ofte som du sover, og de som lider av det sannsynligvis ikke engang klar over at de gjør det. Ofte de med bruxism også lider av en utilbørlig bite, angst, stress og andre følelsesmessige forstyrrelser. Tennene sliping kan føre til mye slitasje på tann, smerter i kjeven og hodepine. Svaret på denne lidelsen er vanligvis å være utstyrt med en munn vakt, som er slitt om natten mens de med bruxism søvn.

TMJ

Det vitenskapelige navnet er kjeveledd syndrom, og det er vanligvis preget av kroniske smerter i ansiktet. Ledd, kjevemusklene og underkjeven bein arbeid i tandem for å skape bevegelser som tillater en å tygge mat eller snakke. Når noen av disse bevegelige delene ikke fungerer som den skal, det påvirker evnen til å tygge eller snakke. Det er flere behandlinger for TMJ, herunder bruk av munnen vakter, splinter å opprettholde riktig bite og selv kirurgi, der leddene i kjeven er erstattet med implantater.

Risikofaktorer

Den åpenbare risikofaktoren er enten mangel på munnhygiene eller en feilaktig løpet av munnhygiene og behandling. Ikke-så-åpenbare risikofaktorer for alvorlige sykdommer som periodontitt inkludere andre sykdommer, som diabetes, samt noen medisiner. Selv tidligere tannarbeid kan utløse mer tannarbeid hvis du for eksempel fyllinger er defekte. I tillegg bør genetikk ikke utelukkes. Genetics kan skape uregelmessigheter i tennene, inkludert feilaktig bit og mellomrom i tenner som kan føre til andre tyggegummi og tann-relaterte forstyrrelser.

Forebygging

For flertallet av ledende tenner og tannkjøtt-relaterte sykdommer, inkludert periodontal sykdom og infeksjoner, kommer forebygging i form av en tannbørste, tannkrem og tanntråd. I tillegg til å pusse tennene minst to ganger om dagen (og også bruk av tanntråd mellom tennene på en daglig basis), er det også anbefalt at du ser en profesjonell regelmessig for å holde deg oppdatert på cleanings og muntlig helseundersøkelser. På den måten du tar vare i egne hender, i motsetning til å vente til tannen er ødelagt eller smertefullt før det kan bli "bestemt". Du kan også spørre tannlegen din om dental tetningsmidler, som vil gi en viss beskyttelse mot syre oppbygging som bryter ned emaljen på tennene dine.

Hvordan takle TMJ

Kjeveledd syndrom (TMJ) kan være ulidelig smertefullt å forholde seg til. Mens kjevesmerter er et vanlig symptom på TMJ, mange TMJ lider også avtale med hodepine, nakkesmerter og smerter i andre deler av kroppen. De fleste TMJ lider biter tennene, noe som gjør det viktig å unngå stress så mye som mulig. TMJ er utvilsomt en vanskelig sykdom som å leve, men det finnes mestringsteknikker som kan bidra til å lindre symptomene og lar deg til et mer normalt liv med mindre smerter.

Bruksanvisning

•  Finn en muntlig og maxillofacial kirurg du stoler på og som du kan arbeide for å finne en passende behandling. Det er mange behandlinger tilgjengelig for TMJ fra seg et munnstykke til å ta daglige medisiner. Du trenger bare å finne den ene, eller kombinasjonen, som fungerer best for deg.

Pust dypt og slappe av. Stress kan føre til fakkel-ups av smerte, uavhengig av hva medisiner du er på, eller hvilke behandlinger du er under, så du må lære å puste dypt, for å slappe av og å gi slipp på stress det beste du kan.

Oppdag hvordan du best kan håndtere stress, fordi alle avtaler med stresset annerledes. Bruk fremgangsmåte som konsekvent å unngå stress så mye som mulig. Du kan finne at en avslappende bad hjelper lette stress eller du best kan takle stress ved å ta en rask spasertur; gjøre hva som fungerer best for deg.

meditere. The Mayo Clinic anbefaler meditasjon som en måte å bedre takle TMJ. Fordi meditasjon krever at du bremse pusten din, vil musklene dine, inkludert dine kjevemusklene, begynner å slappe av, og du vil være i stand til å lindre stress og dine TMJ symptomer.

Prøv yoga. En populær TMJ mestring metoden er yoga, noe som krever at du kan fokusere på din holdning, pust og bevegelse, og det vil hjelpe kroppen din til å slappe av som i sin tur vil hjelpe deg å bedre takle TMJ.

Sett varm komprimerer på stedene der det er smerte. Varm komprimerer kan bidra til å berolige din smerte og til å redusere eventuelle muskelspasmer som du har å gjøre.

Bli en TMJ støttegruppe. Håndteringen av TMJ på daglig basis kan være vanskelig, og å ha andre å snakke med og å lufte med kan ofte gjøre det mer utholdelig.

Hint

  • TMJ kan kontrolleres hvis du finner den rette behandlingen for deg. Men, du må bo forpliktet til behandlingen, selv etter at du begynner å føle deg bedre, hvis du ønsker å fortsette å føle seg bedre.

Hva er fordelene med å gå til tannlegen?

Hva er fordelene med å gå til tannlegen?


En tannlege er en lisensiert helsepersonell som diagnostiserer og behandler problemer med tennene og vev i munnen, ifølge US Department of Labor Bureau of Labor Statistics. Disse personene bruker utstyr som X-ray maskiner, sonder, munn speil og øvelser for å identifisere og fjerne tannråte og kan selv utføre korrigerende kirurgi eller rette tenner. Besøke tannlegen har en rekke fordeler.

Forebygging

Ved å besøke tannlegen, kan du unngå en rekke muntlige helseproblemer. Selv om du pusser tennene med fluortannkrem to ganger daglig og bruk av tanntråd minst en gang om dagen er nyttig for å fjerne plakk, bare en lisensiert tannlege kan fjerne tannsten, eller kalkulus, ved hjelp av spesielle instrumenter. Plakk er et klebrig film som holder seg til tennene og inneholder bakterier som lever av maten du spiser. Hvis det ikke fjernes, kan denne filmen forårsaker tannråte, eller et hulrom, samt tannkjøtt betennelse, ifølge North Carolina Department of Health and Human Services. I mellomtiden, beregning i det vesentlige er herdet plakk som ligger over og under tannkjøttlinjen.

Kalkulus til slutt kan føre til periodontal sykdom, som ødelegger tannkjøtt og bein som støtter og forankre tennene, ifølge HealthOfChildren.com. Besøke din tannlege eller tannpleier for vanlige cleanings, vanligvis hvert halvår, kan bidra til å forhindre disse problemene. En tannlege teamet kan også introdusere deg til et bredt utvalg av børster og flosses som fungerer best for deg og, i tillegg, kan hjelpe deg til å etablere et sunt kosthold. Også, hvis du besøker tannlegen ofte, vil du etablere et sterkt forhold til ham. Dette vil gjøre å få rask behandling lettere hvis du noen gang opplever en dental nødsituasjon som for eksempel å slå ut en tann eller chipping av en tann.

Tenner Problemer

En annen fordel med å gå til tannlegen, er at hun vil hjelpe deg med eventuelle ikke-traumatiske tannproblemer som du kan ha oppstått. For eksempel, hvis du har en tannpine, og du vet ikke årsaken, tannlegen kan klinisk undersøke munnen og ta dental røntgen for å diagnostisere og behandle problemet. Du kan ha en dental abscess - som er en lomme for infeksjon - rundt en tann eller en kavitet i en tann som tannlegen kan detektere bare ved hjelp av et røntgenbilde.

Tannlegen da kan utføre behandling, for eksempel fylle hulrom eller tømme byllen og rense ut lommen rundt tannen. I tillegg besøker en tannlege kan du være utstyrt for en munn vakt dersom du har smerter i kjeven din, kalt kjeveledd syndrom. En tannlege, i hovedsak, kan gi løsninger på nesten alle muntlige helsevesenet problemer du har.

Kreft Check

Besøke tannlegen er gunstig fordi de også utføre oral cancer sjekker. I løpet av disse screenings - også kalt hode og nakke eksamener - tannleger eller tannpleiere undersøke dine muntlige vev for å se om de er friske og kan bestille en biopsi hvis de ser potensielt ondartet vev. Tegn på oral kreft inkluderer sår som ikke leges, hvite flekker på tyggegummi eller uvanlige blødninger, melder den amerikanske tannpleiere 'Association. Gjennomgår en kreftsjekk hvert år er spesielt kritisk hvis du røyker, ifølge John L. Burch, en tannlege i California.

Hvordan avlaste øresmerter

Hvordan avlaste øresmerter


Øresmerter er noen ganger referert til som en otalgia eller en øreverk. Øresmerte kan bli referert til som skarpe, matt eller brenning, og kan være midlertidig eller konstant i naturen. Det er mange mulige årsaker til øresmerter, for eksempel væske buildup i mellomøret, infeksjon, en kald, allergier, skader, leddgikt eller kjeveledd syndrom (TMJ). Bortsett fra å se en lege, det er tiltak som kan iverksettes hjemme for å lindre smerte i øret.

Bruksanvisning

påføres en våt vaskeklut på utsiden av øret i 20 minutter om gangen.

Tygg tyggegummi for å lindre smerter og press sekundært til en ørebetennelse.

Påfør øredråper eller olivenolje til øret. Legen kan også foreskrive reseptbelagte øredråper.

Ta over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Advil.

Sitt oppreist hvis trykket er verre når du ligger nede.

Appetitt Tap på grunn av angst

Millioner av amerikanere takle angstlidelser hver dag. Som depresjon, angst kan påvirke matvaner og livsstil. Når hjernen og kroppen prøver å bekjempe forferdelige følelser av angst eller panikk, de raskt bli utmattet og ikke lenger sette en prioritet på mat, fokuserer i stedet på desperate forsøk på å unngå angst og panikkanfall. Noen grappling med panikk og angst kan slutte å spise, glemmer å spise, eller føler meg så engstelig og redd for at han ikke kan håndtere mat og fordøyelsen.

Dysfagi og Munntørrhet

Dysfagi er betegnelsen som brukes når noen har problemer med å svelge. Mange mennesker som har problemer med angst og panikkanfall har en tilbakevendende "klump i halsen" under engstelige faser eller panikkanfall. Det er vanlig å ha tørr munn under stressende angrep. Spyttproduksjon stopper og lidende føles som om han er kvelende hvis han prøver å svelge.

Fordøyelse Opphør

Fordøyelsen stopper under et panikkanfall eller engstelig fase. Kroppen brytere på flight-or-kampen respons og hver eneste del av kroppen som ikke brukes for beskyttelse eller ikke er viktig er slått av. Dette omfatter fordøyelsen og tarm prosessering av mat. Noen med alvorlige og gjentatte panikkanfall eller angst kan avvise mat, og kan føle seg kvalm. Han kan ikke håndtere maten godt når fordøyelsen har stoppet og konsentrasjonen er fiksert på angst eller panikk.

Utmattelse

Etter angrepet, den led vil trolig bli oppbrukt fra kjemper den skremmende følelser. Han kan ha en spent kropp og tørr munn, være i stand til å svelge, og kan ha nummen ben. Det siste på en utmattet persons sinn er å spise. Han vil rett og slett ønsker å hvile og finne en slags trøst.

TMJ

Kjeveledd syndrom, eller TMJ, er forårsaket av stress, sliping av tenner eller låse ens kjeve i en bestemt posisjon i lang tid, noe som kan være automatisk, ubevisst atferd når engstelige folk er opprørt. TMJ resultater i forvridning mellom kjeven og tinningbenet, noe som gjør det vanskelig eller fysisk umulig å spise. TMJ syndrom forårsaker kroniske smerter i kjeven en smellende lyd i ørene.

Konklusjon

Det er mange selvhjelpsbøker for angst og panikk samt psykiatriske medisiner som hjelper tilstanden. Engstelige mennesker må finne roten av sine problemer før de kan begynne å leve et normalt liv igjen som inkluderer sunn spising valg.

Hvordan løse TMJ Surgery

Kjeveledd syndrom, eller TMJ, påvirker ledd og muskler rundt kjeven. De med TMJ noen ganger opplever kroniske smerter og kan ikke være i stand til å tygge, bite eller åpne sin munn uten hode eller nakkesmerter. Noen mennesker kan trenge kirurgi for å lindre sine symptomer. Hvis du velger for kirurgi etter standard behandling ikke virker, kan du følge disse trinnene for en rask utvinning.

Bruksanvisning

•  Ta alle antibiotika forskrevet av TMJ lege slik at du ikke risikerer å smitte. Også ta en foreskrevet smertestillende medikamenter bare for de første dagene. Hvis smertene dine varer lenger enn noen få dager, bør du kontakte lege.

Schedule fri fra jobben i minst to uker etter operasjonen for å gi deg selv tid til å hvile. Noen mennesker kan trenge mer eller mindre tid. Vurdere å be din ektefelle, en venn eller en nabo til å hjelpe til med barn og kjæledyr og med andre husarbeid for de første par dagene, slik at du kan komme tilbake på føttene.

Hold deg til et strengt flytende diett for de første to ukene etter TMJ kirurgi, og drikk rikelig med vann. Etter den andre uken, begynner å spise myk mat, slik som eggerøre, havregryn og yoghurt, som er lett å tygge uten å sette mye press på kjeven din. Du bør være i stand til å komme tilbake til ditt vanlige kosthold med om den fjerde uken.

Bruk en peroral behandling enhet som legen gir deg. Bruk den fem ganger om dagen i de første seks måneder for å bidra til å åpne munnen bredere og gjenopprette så mye raskere.

Påfør en ispose eller kalde omslag til din hoven kjeve for de første 24 timene, deretter bruker fuktig varme på og av for å hjelpe hevelsen går bort.

Opprettholde en positiv holdning og restitusjonen fra TMJ kirurgi vil bli vellykket.

Tips og advarsler

  • Få et muskelavslappende middel fra legen din hvis du har muskelspasmer. Følge en fastsatt diett som legen anbefaler. Bære avbitertang med deg uansett hvor du går hvis kjeven er kablet stengt. Det er godt å ha dem hendig i nødstilfeller. Gå tilbake til legen to uker senere for å få masker ut.
  • Blåmerker i ansiktet ditt kan ta rundt seks uker å helbrede. TMJ kirurgi tilbyr ingen garantier for at du ikke vil fremdeles føler kjeve smerte over din levetid.

Forekomsten av mennesker med irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en kronisk tilstand som påvirker de lavere tarmen. Det fører til en rekke symptomer som kramper, diaré, forstoppelse, alternativ diaré og forstoppelse, kvalme og generalisert ubehag i magen. Disse symptomene er ofte relatert til avføring, forsvinner etter en bevegelse oppstår. IBS er en svært vanlig lidelse, og påvirker en rekke av individer over hele verden.

Overall

John Hopkins Medical Institutions 'forskning viser at 8 til 20 prosent av voksne har IBS. Beregninger viser at bare 10 prosent av de med IBS søke legehjelp, noe som betyr at tallet er trolig mye høyere.

Geografi

Ifølge John Hopkins Medical Institutions, 15 prosent av voksne har IBS i USA. Denne prisen er konsistent med Asia og Afrika også. I India og Sri Lanka, er satsen lavere.

Kjønn

Kvinner er mer sannsynlig å ha IBS enn menn. Tilfeldige studier i USA og Canada viser forholdet mellom kvinner og menn med IBS varierer mellom 2: 1 til 4: 1. I østlige land, men flere menn enn kvinner har en IBS diagnose.

Mental Helse

Forekomsten av IBS stiger i personer som har angst, depresjon og panikklidelse. Også, ifølge forskning ved University of North Carolina, det er en sterk sammenheng mellom IBS lider som har opplevd seksuelle overgrep.

Andre betingelser

Forekomsten av IBS er høyere hos personer som har fibromyalgi. Andre forhold som har en tendens til å sameksistere med IBS inkluderer interstitiell cystitt, kjeveledd lidelse og sicca syndrom.

Tegn og symptomer på TMJ & Eagles syndrom

TMJ og Eagle syndrom innebærer smerte eller ubehag i eller rundt munnen regionen. Selv om symptomene oppstår fra ulike kilder, har mange mennesker opplever Eagle syndrom blitt feildiagnostisert som å ha TMJ, og vice versa.

Identifikasjon

Det vanligste symptomet knyttet til TMJ inkluderer smerter i kjeven, spesielt når du tygger, mens Eagle syndrom har ubehag i halsen. Begge forhold kan føre til smerter rundt øret.

Effekter

TMJ symptomer oppstår når kjeveledd, som ligger i kjeven, blir skadet eller beveger seg ut av stilling. Eagle syndrom skjer når styloid prosessen, et bein som går fra skallen til svelg og tunge, blir strukket.

Advarsel

Begge forhold kan føre til slike alvorlige komplikasjoner som alvorlige ansikts smerter. I tilfelle av kjeveleddet, kan det utvikle seg til og med inn i deformasjon av ansikts bein.

Funksjoner

Andre symptomer relatert til TMJ inkludere slike klare tegn som kjeveklikke og en ujevn bite. Eagle syndrom lider har blodskutte øyne og forandringer i stemmen.

Forebygging / løsning

Alt fra anti-inflammatoriske legemidler, til å bite vakter, til kirurgi kan brukes til å hjelpe slaget TMJ. Kirurgi er fortsatt det mest levedyktige alternativet for behandling av symptomer på Eagle syndrom.

Hvordan behandle TMJ syndrom Med naturlig rettsmidler

TMJ syndrom er en tilstand forårsaket av dysfunksjon i kjeveledd. Kjeven felles og muskler noen ganger blir "låst". Tygging er vanskelig, hodepine utvikle, og åpne og lukke kjeven kan være smertefullt. Årsaker kan inkludere knuger tenner under søvn, revmatoid artritt, stress og skade på kjeven. Hvis du tror du har TMJ syndrom, bør du kontakte lege. Hun vil sannsynligvis utføre en artrografi, en diagnostisk test for å se om dine symptomer tyder TMJ syndrom. Hvis det er fastslått at du har denne tilstanden, kan det anbefales at du bruker en matbit plate eller, i ekstreme tilfeller, ha kirurgi. Det er naturlig rettsmidler, i tillegg, som kan være fordelaktig.

Bruksanvisning

•  Endre kostholdet til å inkludere hele korn, skinn fjærfe, fisk, frisk frukt, dampede grønnsaker, løk, hvitløk, ananas, brun ris og egg, som kan bidra til å gjenoppbygge brusk og redusere betennelse. Spise mykere matvarer vil minske trykket og ubehag i kjeven når du tygger. Unngå junk food, tyggegummi, sukkerholdige matvarer, alkohol og koffein, som ytterligere kan forverre symptomene dine.

Ta urter som bidrar til å avlaste stress, slik som pasjons, vendelrot, kattemynte, kava kava, brennesle, kamille og johannesurt. Sjekk for legemiddelinteraksjoner før du bruker noen urt. Kava kava bør bare bli tatt for en kort periode på grunn av mulig levertoksisitet. Hvis du er allergisk mot ragweed, ikke ta kamille.

Hold en varmepakning til området av kjeven som er berørt, for å lindre smerte.

•  Vurder akupunktur. Det kan bidra til å redusere smerter og andre symptomer.

Prøv dype pusteøvelser og andre avspenningsteknikker for å lindre stress og smerte.

Unngå å sove på din side. Å sove på ryggen din vil holde deg fra å være i en posisjon som forverrer dine TMJ symptomer. Noen eksperter foreslår å sette beanbags ved siden av hodet for å holde deg fra å automatisk gå tilbake til å sove på din side.

Armbånd for Retts syndrom

Gjort populært av Lance Armstrong Foundation, har armbånd blitt et flott tilbehør for å støtte mange ulike lidelser og årsaker. Retts syndrom er en nevrologisk lidelse som får støtte fra armbånd.

Funksjoner

Lavendel armbånd er brukt til å støtte Retts syndrom. De er laget av silikon og er holdbar og billig.

Fordeler

Fordi lavendel armbånd er billig, kan de kjøpes i bulk til en lav pris å distribuere på Retts funksjoner. Dette gjør dem svært populære.

Typer

Armbånd kan tilpasses for å passe preferansene til forskjellige personer. De kan enten være preget (med hevet skrift), preget (med gravert skrift), eller skrives ut.

Identifisere Retts

Retts syndrom armbånd gi folk en fin måte å gjøre andre oppmerksom på en relativt ukjent sykdom. Mange mennesker har aldri hørt om Retts syndrom, som rammer én av 10.000 til 23.000 kvinner, ifølge International Retts syndrom Foundation. Dessuten er det ofte feildiagnostisert som autisme, cerebral parese, eller en annen forsinket utvikling.

Hvor du kan kjøpe

Armbånd for Retts syndrom kan kjøpes på ulike nettsteder, inkludert Armbånd Connection og personlig årsak. Disse nettstedene selger armbånd for andre årsaker også.

Jerntilskudd for Restless Leg Syndrome

Restless Legs Syndrom er en nevrologisk lidelse som har vært forbundet med en rekke andre medisinske tilstander. En av disse, ifølge Mayo Clinic, er jernmangel, og jerntilskudd kan være nødvendig for enkelte mennesker med syndromet.

Funksjoner

Personer som har en historie med mage eller tarm blødning, har tunge perioder eller regelmessig donere blod kan ha risiko for jernmangel, noe som kan bidra til utvikling av rastløse ben syndrom, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Det er ikke kjent om jernmangel og andre forhold direkte årsak restless legs syndrom, selv om de ser ut til å utløse og forverre symptomene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Behandling

Ferrosulfat er gitt som et strykejern supplement til personer med restless legs syndrom som har et ferritin nivå lavere enn 50 nanogram per milliliter, ifølge American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

Korrigere jernmangel kan ta flere måneder, og noen mennesker kan reagere dårlig på behandling, ifølge American Academy of Family Physicians.

Potensiell

Mange mennesker med jernmangel og restless legs syndrom erfaring forbedring av bein symptomer etter behandling med jerntilskudd, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Ferrosulfat & Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom, eller RLS er en nevrologisk lidelse som fører til irriterende eller smertefulle opplevelser i bena, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Jern sulfat brukes til å behandle tilstanden i noen mennesker.

Årsaker

Restless legs syndrome er noen ganger utløst eller forverret av jernmangel, ifølge ninds og Mayo Clinic.

Identifikasjon

Jernet supplement jern sulfat er en passende behandling for mennesker som lider av RLS som også har jernmangel, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp).

Funksjoner

Jernsulfat administreres til personer som har et jernnivå lavere enn 50 ng per ml, i henhold til aafp.

Advarsel

Behandling med jernholdige sulfat kan ta flere måneder for å være effektive, og ifølge den aafp, noen mennesker kan ikke reagere positivt på behandlingen.

Betraktninger

Jern sulfat er ikke en passende behandling for de uten jernmangel. Andre utløsere av rastløse ben syndrom inkluderer, ifølge Mayo Clinic: graviditet, perifer nevropati (en type nerveskader) og nyresvikt.