Digidexo.com

luftetank brønnvann

Radon Gas Treatment for godt vann

Radon Gas Treatment for godt vann


Radon er en naturlig forekommende gass som finnes i miljøet. Over tid bryter ned radon fra uran. Radon kan da lekke inn din jord og inn i drikkevannet. Hvis du mistenker at din godt vann kan bli smittet med radon, er nødvendig testing av vannkilder. Din byen vil ha statlig sertifisering offiserer som kan teste vannet ditt for forurensning. Hvis vannet er faktisk skjemt med radon, behandlinger er mulig.

Radon Fakta

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, "30 til 1800 dødsfall" oppstår hvert år på grunn av radon være i husholdningenes drikkevann. Radon finnes i grunnvann og private brønner. Når du tar dusjer eller vasker retter, kan disse handlingene distribuere radongass inn i ditt hjem. Som et resultat, kan du inhalerer gassen.

Testing for Radon

Å finne ut om vannet er forurenset, kan du finne en drikkevann laboratorium innenfor staten. Environmental Protection Agency tilbyr sertifiserte laboratorier som du kan kontakte. Din brønnvann vil bli testet for radon i picocuries per liter (pCi / L). Denne måling blir brukt til å bestemme mengden av stråling funnet i brønnvann. Hvis det blir funnet vann til å inneholde mer enn 4 pCi / L, vil behandlinger utføres.

Lufting

Lufting består av innføring av luft inn i brønnvann. En luftetank er installert ved din godt tank. Et tak linje, eller eksos linje, vil bli knyttet til luftesystemet, som vil strekke seg opp til taket. Lufting bidrar til å rense vann ved å fjerne radon gjennom prosessen for å bli eksponert for luft. Luften blir så pumpet inn i eksoslinjen, trykkavlastet og utluftet. Din godt vann er så re-trykksatt og gjort klar for husholdning bruker, for eksempel drikking.

Granular Activated Carbon

GAC bruker filtrering for å fjerne radon fra din godt vann. Et filter er installert i din godt vann. Som din godt vann renner gjennom filteret, vil den radonholde filteret. Blir din godt vann så ren. Imidlertid, i henhold til CDC, å bli kvitt en GAC filter kan kreve spesiell fjerning, spesielt hvis filteret inneholder høye nivåer av radon. Du kan ta kontakt med Water Quality Association for å bestemme hvordan du skal kvitte GAC filtre.

Water Treatment Units

Uavhengig av metode for behandling, må du vedlikeholde din godt vann. Det kan hjelpe å ha også din godt vann testet årlig for å sikre at din godt vann blir kontrollert og ikke blir fylt med radon. Uten riktig å opprettholde din godt vann, vil du risikere å utsette deg selv for radon og mulige helsemessige komplikasjoner som for eksempel kreft.

Hva negativ effekt Do Nitrater Ha på spedbarn?

Hva negativ effekt Do Nitrater Ha på spedbarn?


Nitrat forekommer naturlig i miljøet, produsert av planter og grønnsaker og hjelpe deres vekst. Nitrat er også ofte brukt som konserveringsmiddel og for fargeforsterkning av bearbeidet kjøtt. Verdens helseorganisasjon anslår at vi inntar 20 til 70mg av nitrat-nitrogen per dag. Nitrater seg selv er ikke farlig for helsen vår. Kroppene våre forbrenne og konvertere dem til nitritt, som er spesielt farlig for spedbarn.

Absorpsjon

Hos voksne tar konverteringen fra nitrat til nitritt sted i spyttet. Hos spedbarn, den foregår i mage-tarmkanalen, med en hastighet dobbelt enn den hos voksne, på grunn av en høyere pH i tarmen eller tarm lav surhet. Dette setter babyer i fare for å utvikle methemoglobinemi, også kjent som "blue baby syndrome."

Akutte effekter

Den "blå baby syndrom" er en potensielt dødelig tilstand som oppstår når hemoglobin i en baby røde blodceller oksiderer til methemoglobin. Spedbarn har lave nivåer av methemoglobin reduktase, en rød blodceller enzym som omdanner methemoglobin tilbake til hemoglobin. Også deres høyere nivå av føtalt hemoglobin oksyderer raskere nitritt til methemoglobin, hvilke tapper blod av oksygen.

Methemoglobin er i stand til å transportere oksygen og bestemmer symptomer på cyanose og oksygenmangel. Berørte babyer har en blå-grå hudfarge, og starter med fingrene, leppene og andre ekstremiteter og kan bli irritabel eller sløv, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Methemoglobin nivåer høyere enn 50 prosent kan raskt føre til koma og død dersom tilstanden ikke behandles raskt.

Long Term Effekter

Ifølge Southern Nevada Health District, på en langsiktig, kan nitrater føre diurese, økt stivelsesholdige avleiringer og blødninger av milten hvis nivåene de nitrat eksponeringsstiger de tillatte 50 deler per million (ppm).

Anbefalinger

Mange tilfeller av "blue baby syndrome" har dukket opp gjennom årene, spesielt blant de flaske-matet babyer, på grunn av de høye nitratnivåer i vannet blandet med formelen.

Babyer yngre enn seks måneder bør spise begrensede mengder grønnsaker som spinat og rødbeter eller mat som inneholder tilsetningsstoffer som ost og spekemat. De trenger å drikke vann fra en kilde tidligere testet med lavt nitrat nivå.

Må ikke koke vannet før du drikker. Dette vil bare konsentrere nitrat gjør nivåene enda høyere. Du bør ikke gi spedbarn vann renset med omvendt osmose enheter, selv om disse er brukt til å fjerne nitrater fra vannet.

Unngå å drikke forurenset vann på en daglig basis hvis gravid, ettersom det kan øke nitratnivået i morsmelk. Umiddelbart kontakte din lege hvis du merker at babyens hud farge blir blå eller grå. Hvis du er i tvil, kan du teste kilde til vann du vanligvis drikker fra. Ikke drikk vann hvis den inneholder mer enn 10 milligram av nitrat-nitrogen per liter.

Historie

Hunter Comly, en Iowa City lege var den første til å knytte nitrat-forurenset brønnvann med "blue baby syndrome." Han behandlet to spedbarn for symptomer på cyanose i 1945 Comly fant at både spedbarn ble syk etter at de drakk formler tilberedt med vann fra grunne brønner. I dag er den nyfødte eksponering for nitrat-forurenset vann sterkt redusert, men akuttmottaket leger og barneleger fortsette å diagnostisere og behandle spedbarn for denne tilstanden.

Om Parasitter

Parasitter er organismer som lever av andre skapninger, og bruker dem til mat og som et sted å legge sine egg og formere seg. Parasittinfeksjoner hos mennesker kan gå relativt ubemerket, med kroppen eliminere infeksjonen i løpet av noen uker, eller de kan forårsake alvorlige helseproblemer ved å skade leveren, hjernen eller andre vitale organer.

Betydning

Noen parasittinfeksjoner, som malaria, er mer vanlig og relativt lett å behandle, mens andre infeksjoner, som alveolar echinococcosis (en bendelorm infeksjon fra ville coyoter), er svært sjelden, men kan være dødelig. Det er viktig å diagnostisere og behandle parasittinfeksjoner tidlig for å hindre ubotelig skade på kroppens organer.

Typer

Parasitter kan komme fra ulike kilder, inkludert forurenset vann - en betydelig smittekilde. Giardia er en vanlig parasitt som finnes i urene vannkilder, inkludert elver og vann forurenset med dyr avføring. Ukokt eller kokt kjøtt, fjærkre og fisk kan være forurenset med egg fra parasitter som bendelorm. Mygg og andre insekter kan bære og overføre parasittinfeksjoner, inkludert malaria. Parasitter kan også bli overført gjennom mat tilberedt av en infisert person som ikke har vasket hendene etter bruk av badet.

Forebygging / løsning

Når du reiser, spesielt til underutviklede land som de i Afrika, Asia, Sentral-og Sør-Amerika, unngå å drikke godt eller vann fra springen (eller noe med is) - en betydelig kilde til parasitter. Spis bare frukt eller grønnsaker som du skrelle selv. Unngå å spise salater eller noe frukt eller grønnsaker som har blitt vasket i springvann eller brønnvann. Pass på at noe kjøtt du spiser er godt tilberedt og holdes borte fra rått kjøtt. Unngå å spise kjøttprodukter fra gateselgere.

Bruk alltid insektmiddel når du reiser til tropiske land eller i sesonger hvor mygg og andre insekt tallene er høye. Se etter tegn på insekter i sengen og hotellrom - små punkter av blod på ark eller døde insekter ved foten av sengen - når du reiser.

Hvis du opplever symptomer som kvalme, oppkast, diaré, hodepine, muskelsmerter, hoste eller vekttap, se legen din og snakke om muligheten for at du kan ha en parasittinfeksjon.

Advarsel

Hvis du har noen kronisk sykdom, spesielt et svekket immunforsvar på grunn av HIV, kan parasittinfeksjoner være svært alvorlige og til og med dødelig siden kroppen din ikke klarer å montere et effektivt forsvar for å drepe parasitter på egen hånd. Ta ekstra forholdsregler når du reiser eller når du spiser noe utarbeidet av noen andre. Se legen din ved første tegn på symptomer som kan tyde på at du har en parasitt.

Misforståelse

Vær forsiktig med produkter du kan se i helsekostforretninger som hevder parasitter er roten til alle helseproblemer. Forestillingen om at hver og en av oss bærer en mengde av dem i kroppen vår er en overdrivelse. Parasitter gjør infisere milliarder av mennesker i året; Men flertallet av infeksjoner forekommer i utviklingsland eller i de som har reist til disse områdene. Hold deg unna alle produkter som hevder de kan kurere kreft, autoimmune sykdommer eller andre helsemessige forhold ved å bli kvitt kroppen av parasitter.

Hva parasitter er i godt vann

Hva parasitter er i godt vann


Omtrent 15 prosent av amerikanske husholdninger utnytte private vannbrønner for sitt drikkevann, ifølge Environmental Protection Agency hjemmeside. Det er ingen regulering på disse vannbrønner, så det er ansvaret til eieren å opprettholde og teste vannet for renhet. Sammen med mulighet for forurensning av kjemikalier, metaller, radon, og radioaktive elementer, er det også mulig forurensning med levende parasittiske organismer. Disse parasittene kan føre til flere helseproblemer.

Giardia

Flere arter av Giardia protozoan eksisterer. Disse flagellated mikroorganismer flytte inn i en vannforsyning gjennom forurensning av avføring fra en infisert vert. Organismen er overført i løpet av sin levetid cyste-stadium. Vel brukere kan fjerne disse cyster fra godt vann ved å koke det. Forurensning med Giardia protozo forårsaker giardiasis, som generelt viser symptomer 6 til 15 dager etter smitte. Symptomer er diaré, kvalme, oppkast, feber og magesmerter.

Cryptosporidium

Cryptosporidium er en protozo som forårsaker cryptosporidiosis hos mennesker. Infiserte dyr slipper robuste ubefruktede egg i deres avføring; disse oocytter er i stand til å forbli infeksiøs for lange tidsperioder og under vanskelige forhold. Vel eiere fjerne oocyttene ved koking av vann i minst ett minutt. Cryptosporidiosis viser symptomer som ligner på giardiasis og vises mellom to og ti dager etter smitte. Symptomene kan vedvare i opptil to uker. Det er ingen behandling for mikroorganismen til en pasients immunsystem har behandlet infeksjon, bare symptomene. Immunsupprimerte individer kan finne cryptosporidiosis å være livstruende.

Hepatitt A

En liten tarm virus som overføres gjennom kontakt med infisert avføring, kan hepatitt A føre til en rekke symptomer, som feber, kvalme, oppkast, magesmerter og gulsott. Symptomene kan vare i to måneder, og vises vanligvis 15 til 50 dager etter smitte. Kokende vann i lengre tid enn ett minutt, eller tilstrekkelig klorering, dreper viruset i tilstrekkelig grad i brønnvann. Også vaksinering mot hepatitt A er tilgjengelig for å forhindre sykdommen.

Shigella

Shigella er en gruppe bakterier som forårsaker intestinal nød. Kontakt med infisert avføring eller diaré overfører bakterier fra person til person. Vel brukere kan koke deres vann i ett minutt for å drepe bakterier, bruker jod tabletter eller bruke ultrafiolett lys for å inaktivere bakterier. Shigella bakterier forårsake shigellose. Symptomer på Shigella er diaré som ofte er blodig, magesmerter og feber, og vanligvis vises en til tre dager etter smitte, som varer ca en uke.

Arsen og nyresvikt

Over-eksponering for arsen kan forårsake nyresvikt. Arsen er giftig for menneskekroppen og i store mengder kan forårsake skade på noen av de viktigste organene, inkludert nyrene. Dens effekter kan variere fra mildt ødeleggende for livstruende som nyresvikt, avhengig av flere faktorer.

Hvordan Arsen toksisitet inntreffer

Den viktigste kilden til arsen toksisitet er forurenset brønnvann. Arsen er et naturlig forekommende metall som kan eksistere i vannkilder, men i en uorganisk tilstand kan være ganske dødelig ved inntak i visse mengder over tid. Fisk og andre dyr kan ha høye nivåer av arsen i dem, som går inn i kroppen din når du spiser dem. Du kan også inhalere det, spesielt fra en industriell kilde, for eksempel arbeidsplasser som har smelteverk eller bruke arsen-baserte plantevernmidler.

Nyre Effekter av Arsen Toxicity

Virkningene av arsen toksisitet dekker et bredt spekter i menneskekroppen, men med hensyn til innvirkning på nyrene, kan skaden være livstruende. Hvis arsen toksisitet er kronisk, kan det føre til døden av nyre rør og påfølgende nyresvikt. I tillegg kan det føre til blod i urinen (proteinuri), som er et tegn på nyreskade og mulig nyresvikt, hvis den ikke behandles med en gang. Til syvende og sist er den arsen også giftig for nyrene å behandle på riktig måte.

Ytre fysiske symptomer på nyreskade eller svikt

Nyreskade kan vise noen symptomer i det hele tatt eller milde fysiske symptomer. Ørhet, tretthet og hodepine er de vanligste ytre fysiske symptomer.

Fysiske symptomer på nyreskade eller svikt

Symptomene som forårsaker en lege for å bestemme ekstremt høye arsentoksisitetsnivåer inkluderer nærvær av enzymer i urinen, proteinuri (blod i urinen), tubulær nekrose (død i nyrene rør / nyresvikt), økte nivåer av urea i blod, hydrogen-ion i blodet eller høye nivåer av blodelektrolytter. Alle er symptomer på enten nyreskade eller fiasko, selv om tubulær nekrose er normalt et sikkert tegn på svikt, som kan være dødelig.

Foreskrivende behandling for nyreskade og / eller Failure

To ting kan kvitte kroppen med arsen toksisitet, før måtte stole på dialyse. Det er normalt væskespyling og chelaterende terapi, som innfører en ikke-giftig tungmetall til kroppen, som er i stand til å binde arsen fra nyrene, og deretter fjerne seg sammen med arsen. Nyresvikt kan resultere i behov for en nyretransplantasjon.

Hvorfor er Nitrater ikke tillatt på en lav-carb diett?

Nitrater er naturlig forekommende ioner som brukes til bevaring av visse kjøtt og grønnsaker. Når den brukes som et konserveringsmiddel, nitrater lage kjøtt pinker og grønnsaker vises friskere utseende. Nitrater er også sagt å hindre vekst av bakterier. Når man deltar i en lav-carb diett, men nitrater er ikke så gunstig som de kan virke. Spise mat med nitrater på en lav-carb diett har vært knyttet til "stalling". Steiling er det uventede stopp av vekttap selv når du er på diett. For å få de beste resultatene fra kosten din, er det best å kutte nitrater ut.

Mat og grønnsaker for å unngå

Bearbeidet kjøtt som bacon, pølser, pølser og skinke inneholder store mengder av nitrater. Blomkål, grønne grønnsaker og spinat inneholder større mengder av nitrater enn andre grønnsaker. Kjøtt med høyt nitratinnhold er også ofte høy i fett. Dette kan forklare hvorfor steiling oppstår hvis du spiser nitrater mens på en lav-karbo diett. Mengden fett som finnes i mat med høyt nitrater kan overstige beløpet foreslått for matvarer i kosten. Denne økte fettinntaket deretter hindrer kroppen fra Shedding den ønskede vekten.

Bearbeidet kjøtt ikke bare føre til overflødig fett inntaket som hindrer vekttap --- de kan også føre til høye kolesterolverdier. Ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center, kjøtt som er typisk en del av en lav-carb diett kan, over tid, føre til plakk i arteriene. Selv om målet kan være å redusere kolesterolnivået ved hjelp av lav-karbo diett, spise disse kjøtt kan hindre deg fra å gjøre det. Til slutt, er fordelene med din low-carb diett minimert betraktelig når du spiser mat som inneholder nitrater.

Lag en low-carb diett arbeide for deg

Hvis du synes det er vanskelig å kutte disse kjøtt ut av low-carb diett, prøve å finne konserveringsfrie ferskt kjøtt. Det kan være en slakter i ditt område eller en postordre kjøtt kilde som kan bli funnet på nettet. Også bytte til tofu eller fisk for protein i stedet for kjøtt høy i nitrater kan også være et alternativ. Velg porsjonsstørrelser som holder seg til din low-carb diett. Nitrater finnes i mange ting som vi vanligvis spise og drikke, for eksempel brønnvann. Fordi nitrater er noen ganger uunngåelig, overvåking av nitrat inntak nøye er et must.

Er Fluoride Toothpaste Giftige?

Er Fluoride Toothpaste Giftige?


Et raskt blikk på baksiden av en tube med fluortannkrem kan gi deg en pause. Advarselen etiketten står det: "Hvis du ved et uhell svelge mer enn brukes til børsting, søke profesjonell hjelp eller kontakt Giftinformasjonen umiddelbart." Plutselig ideen om å pusse to ganger om dagen for sunnere tenner og tannkjøtt virker tvilsom. Selv om alt synes å ha en advarsel etikett disse dager, forstå noen grunnleggende fakta om fluortannkrem kan bidra til å bringe fred i sinnet til din neste munnhygiene økt.

Hva er Fluor?

Fluor er et mineral som finnes naturlig i vann og matvarer som havsalt, fisk, sjømat, egg og teblader. Fluor kan også bli funnet i jorda, og mineraler som fluoritt. Mens fluor ikke er ansett som et viktig kosttilskudd element som kalsium, jern eller salt, betyr fluor gi noen fordeler til generell tannhelse.

Fluor og Dental Health

Stort sett ofte hører vi av fluor i form av tannkrem, munnvann og aktuelle programmer som brukes på tannlegekontor. Fluor har lenge vært brukt til å bidra til å styrke tannemaljen og forebygge tannråte. Når vi spiser, plakk-bakterier og sukker fra matvarer kombineres for å danne et surt miljø i munnen. Denne syren angriper toppen emalje lag på våre tenner, fjerning av mineraler i en prosess som kalles demineralisering. Demineralisering fører til svakere tannemaljen og potensielle tannråte. Når vi pusser med fluortannkrem, legger fluor i demineralisert flekker og bidrar til å styrke tannemaljen. Denne prosessen kalles remineralisering. På grunn av de dental fordeler forbundet med å bruke fluor, er fluor ofte lagt til tannkrem og andre orale hygieneprodukter.

Riktig dosering

The Institute of Medicine er Food and Nutrition Board er en divisjon av National Academies of Science; det vurderinger ernæringsmessige saker for USA og andre land. I 1997 etablerte det daglige tilstrekkelig inntak for fluor. På disse nivåene, kan fluor effektivt bidra til å redusere tannråte og samtidig unngå uønskede eller giftige bivirkninger. Tilstrekkelig inntak er etablert på 0,05 mg / kg kroppsvekt. Generelt sett betyr dette voksne kvinner kan trygt spise 3 mg per dag, mens voksne menn kan forbruke opp til 4 mg per dag. Når det gjelder barn, tilstrekkelig inntak for 4- til 8-åringer er 1,0 mg / dag; 9- til 13-åringer er 2,0 mg / dag; og 14- til 18-åringer er 3,0 mg / dag. Eksakte nivåer av fluor mottatt når børsting avhenger av tannkrem merkevare, hvor mye som er brukt og hvor mye som er svelget. Imidlertid er en enkel dose av tannkrem anvendes for børsting faller godt under de etablerte tilstrekkelig inntak nivåer. Risiko for overdose utvikle bare når fluor nivåer stige tilstrekkelig inntak anbefalinger.

Fluorose

Tann fluorose oppstår når en person forbruker høye nivåer av fluorid over en forlenget tidsperiode. Fluorose forårsaker misfarging av permanente tenner mens de fortsatt forming. Dette vanligvis rammer barn under seks år, siden permanente tennene dannes under tannkjøttet i løpet av denne tiden. Misfarging som følge av fluorose spenner fra lyse flekker og striper, til mørkere brune flekker som kan være bekymringsfullt for kosmetiske grunner. Vanligvis fluorose resultater fra inntak av for mye fluor gjennom vannkilder så som brønnvann, og ikke gjennom bruk av fluor tannkrem.

Fluor Toxicity

Når konsumert i store nok doser, kan fluor være giftig. For eksempel, hvis et lite barn skulle spise en hel tube med barnetannkrem, mengden av fluor inge kunne nå nivåer av 143 mg. Gitt den gjennomsnittlige vekten av en seks år gammel, en dose på 100 mg, eller 70 prosent av en tube med tannkrem, på en sittende kan være dødelig. Dette er grunnen til American Dental Academy legger advarsler på tannkremtuber som advarer foreldre å holde røret ut av rekkevidde for barn under seks. Tilsvarende tannleger anbefaler ofte at barn under to børste med en tannkrem som ikke inneholder fluor. Denne anbefalingen er basert på det faktum at de fleste spedbarn svelge tannkrem, heller enn å spytte det ut, når du pusser.

Fluor Poisoning

Tegn på fluor overdose inkluderer kvalme, oppkast og diaré, magesmerter, sikling, hodepine, besvimelse, uregelmessig hjerterytme, grunne pust og kramper. Alle disse skiltene bør vurderes seriøst, og garanterer å søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Symptomer på Radon forgiftning

Symptomer på Radon forgiftning


Mens radon er en naturlig forekommende gass i jordas atmosfære, har studier vist at radon inhalasjon er en ledende årsak til lungekreft. Radon kan akkumuleres i bygninger for en rekke årsaker, og samtidig enkle tester kan gjøres for å oppdage nivået av radon i boliger og bygninger, være klar over symptomene på radon forgiftning er avgjørende for å beskytte deg selv og din familie.

Identifiying Radon forgiftning

Radon forgiftning oppstår når områder uten tilstrekkelig ventilasjon bygge opp store mengder radongass. Dette kan skje i underjordiske gruver, kjellere og i boliger eller bygninger. Radon, som alle andre radioaktive elementer eller gasser, avtar over en tidsperiode, som avgir små radioaktive partikler. Når disse partikler er inhalert, kan de skade DNA i cellene i lungene, noe som resulterer i lungekreft.

Symptomene på radon forgiftning ligne lungekreft: en vedvarende hoste som ikke får bedre, hoste opp blod, pustevansker, brystsmerter, gispende pust, heshet og tilbakevendende anfall av luftveisinfeksjoner som lungebetennelse eller bronkitt. I mange tilfeller, kan overdreven eksponering for radon utvikle seg til lungekreft. Derfor er det ekstremt viktig at du søker medisinsk hjelp så snart som mulig hvis du begynner å oppleve disse advarsel symptomer.

Radon Kjennetegn

Radon er en radioaktiv gass som dannes fra den naturlige nedbrytning av radium tilstede i jordskorpen. Radon er fargeløs, luktfri og smakløst. Det hører til gruppen av edelgasser, inkludert helium, neon, argon og xenon, som alle er karakterisert ved deres lave nivå av kjemisk reaktivitet.

Betydningen av Radon forgiftning

Selv om forskerne var klar over at radoneksponering forårsaket lungekreft, de høye nivåene av radon som kan akkumuleres i boliger og bygninger ble ikke oppdaget før 1984, da kjelleren i et hjem i Pennsylvania ble funnet å ha radonnivåer så ekstreme at eieren av Huset ble innstillingen av stråle alarmer ved atomkraftverket der han jobbet.

Siden den gang har forskere anslått at minst 21.000 lungekreftdødsfall årlig i USA er på grunn av radon. Det er andre kun til røyking som en ledende årsak til lungekreft.

Forebygge Radon forgiftning

Ethvert hjem, gamle eller nye, kan ha et problem med radongass buildup. Det er flere ting som ekspertene mener kan føre til overdreven radon opphopning; disse inkluderer radongass frigjøres fra jordsmonnet under og rundt bygninger og bakken eller brønnvann - overflatevann inneholder ikke nok radon å være betydelig.

Huseiere (så vel som eiere av bedrifter, kirker og skoler) rådes til å bruke billig radon testsett for å bestemme mengden av radon er til stede i bygningen. I tillegg installere en jord-sug radon-reduksjonssystem og forsegling grunnlaget sprekker, sprekker i vegger og gulv og hullene rundt service rør kan i stor grad redusere radonnivåene.

History of Radon

Radon ble oppdaget i 1900 av den tyske fysikeren Fredrich Ernst Dorn, da han oppdaget at det radioaktive element radium utgivelser radongass som det henfaller. Radon ble senere vellykket isolert og fast bestemt på å være den tyngste kjente gass i 1910 av Sir William Ramsay og Robert Whytlaw-Gray.

Radon ble ikke ansett å ha en skadelig effekt på menneskers helse før sent på 1950-tallet, da uran gruvearbeidere i gruver med høye konsentrasjoner av radon begynte å vise uvanlig høy forekomst av lungekreft.

Hvor kjøpe en vann filter for et dusjhodet

Et vannfilter i dusjhodet kan materialer som kan være skadelig for din helse fjerne. Det finnes flere forskjellige merker og modeller av filtre tilgjengelig. Med litt kunnskap og forskning, vil shopping for et dusjhode filter være enkelt.

Hva den gjør

Hvis vannet kommer fra et vannrenseanlegg, trolig inneholder det klor, som er usunn. Ifølge ShowerFilterStore.com, absorbere deg mer klor fra dusjen enn å drikke vann fordi det kan komme inn i kroppen din gjennom porene og lungene. Klor kan også fjerne hudens naturlige oljer, forårsaker tørrhet, kløe og for tidlig aldring. Derfor vil en vannfilter bidra til å forbedre huden din, og håret ditt vil bli mindre tørr og har mindre flass. Det hjelper også de med farget hår beholder fargen lenger.

I boliger som bruker brønnvann, filtre fjerner hydrogensulfid og lukt forbundet med det.

Dessuten, et vannfilter for dusjhodet fjerner rust, skitt, sediment og tungmetall spor i vannet. Et filter vil også gjøre det lettere å holde dusjen ren ved å balansere pH-verdier, forebygge skala buildup.

Kjøpe en Filter

Se etter nettsteder som spesialiserer seg på vannfiltrering. Nettsteder som selger filtre har ofte informasjon om vannfiltrering og omtaler. Store nettbutikker, som for eksempel Amazon.com, selger også dusj filtrering produkter, og på grunn av deres affiliate program, slike nettsteder som AllWaterPurification.com gi Amazon buy-lenker sammen med sine vurderinger.

Se etter kjente produsenter, som for eksempel Aquasana og culligan, som begge har nettbutikker. Den culligan Området har også en forhandler locator, slik at du kan finne en butikk nær deg som selger sine produkter.

Jernvareforretninger, slik som større forhandlere Ace og True Value, kan hamstre dusj hodet filtre. Ace legger ikke ut alle sine produkter på nettet. Hvis din lokale butikk ikke har et filter på lager, kan det være i stand til å bestille en - sjekk med en kunde representant. True Value hjemmeside har ressurser til dusjhodet filtrering, men ikke gjør i butikken sjekker.

Lowe er, Home Depot og Bed Bath and Beyond også bære filtrering produkter. Lowe og Home Depot nettsteder gjør det enkelt å finne ut om produktet du ønsker er i en butikk nær deg. Du kan utføre et postnummer søk for enkeltprodukter på Lowe-tallet. Hvis butikken nærmest deg ikke har varen, kan du være i stand til å bestille den på nettet og få den sendt til en butikk nær deg. The Home Depot produktsider liste hvilke elementer som er bare tilgjengelig på nettet og hvilke elementer som er i butikkene. Bed Bath and Beyond gjør selge mange av produktene i sin online katalog i butikkene, men selskapet ikke har en butikk inventar sjekk på sin hjemmeside.

Slime Bakterier Vel Water sykdom

Over 15 millioner husstander i USA bruker private brønner for drikkevann, og mens lovene regulerer offentlig vannforsyning. vann brønnsystemer på privat grunn kan være i fare for forurensning. Forurenset grunn vann, når det forbrukes, kan føre til alvorlig sykdom og sykdom, noe som gjør nøye overvåking og kunnskap om hvordan urent vann kan kompromittere helse har høy prioritet.

Sykdommer forbundet med Slime Bakterier

Slimbakterier bestå av mange forskjellige mikroorganismer som produserer slam. Disse bakteriene lever fuktig jord, råtnende plantemateriale og menneskelig / animalsk avfall. Når disse bakteriene invadere et privat vann godt system de kan forårsake alvorlige sykdommer som: hepatitt A og gastrointestinale sykdommer som Giardia, shigella, E. coli, campylobacter og salmonella, sammen med andre patogener og kjemikalier.

Slime Bakterier og godt vann

Eldre brønner og de som er i dårlig forfatning, har en økt risiko for forurensning av slim bakterier og må derfor kontrolleres oftere. Alderen på en brønn er ikke den eneste grunnen for testing, men. Selv en jevnlig vedlikeholdt godt bør kontrolleres med jevne mellomrom og når flomvannet har invadert systemet eller en nærliggende septiktank har sviktet.

Tegn på vanninntrengning

Sammen med regelmessig vedlikehold og inspeksjon, bør du ha godt vann analysert helst du eller dine besøkende utvikle tegn på mage eller intestinal nød. Symptomer inkluderer kvalme, diaré, oppblåsthet, flatulens, magekramper eller vekttap. Disse sykdommene kan føre til alvorlige helseproblemer, noe som gjør flittig vannanalyse et must.

Beskytte godt vann

Tiltak du kan ta for å holde vannforsyning trygt innebære å ansette en lisensiert godt entreprenør når du bygger en ny brønn eller modifisere en eksisterende brønn. Dette vil sikre at vann godt struktur er skikket til å holde og holde vannet rent.

Også holde nøyaktige registreringer av vannanalyser og vedlikehold på din også, sammen med å unngå miksing og bruk av plantevernmidler, gjødsel, ugressmiddel, drivstoff de-greasers og andre forurensende stoffer i nærheten brønnen eller kaster dem i septik-systemer. En sikker vannforsyning er også avhengig av riktig å opprettholde nærheten septisk systemer.

Vel vannhygiene

Klorbehandling er den standard metode for rensing av brønnvann. Den er effektiv for å drepe bakterier som slim bakterier, men har sine ulemper. Håndtering konsentrert klor krever en grad av kunnskap og ferdighet som kan påvirke både din personlige sikkerhet og smaken av vannet.

Når vannet er forurenset, er en sikker og rask måte å skaffe rent drikkevann til kraftig koke det i to minutter. Denne metoden dreper de fleste bakterier og holder vannet trygt forutsatt at det ikke er re-forurenset.

Ultrafiolett stråling er en annen metode som brukes til å drepe bakterier, men den har flere vanskeligheter å drepe virus. Ultrafiolett stråling, men ikke dreper cyster og ormer.

Ozonering er en kraftigere desinfeksjonsmiddel enn klor, men kan ikke kjøpes. I stedet må den bli generert på stedet, og kan være ganske komplisert og vanskelig å vedlikeholde. Biprodukter av ozonation ennå ikke er fullt ut forstått.

Viktige merknader

Det er viktig å holde alle vannforsyninger forseglet og beskyttet fra kilder til bakteriell forurensning eller annen desinfeksjonsmetode for å fungere skikkelig. Inspeksjon av de private vannkilder bør utføres hver ett til to år, og som trengs når ovenfor oppstår oppført helsespørsmål.

Hva er godt vann?

Hva er godt vann?


Godt vann er vann som kommer fra en brønn som er tappet i en underjordisk vannkilde. Brønnen kommer dypt ned i jorden, vanligvis hanke inn grunnfjell. Jo dypere brønnen er, desto mindre forekomst av forurensninger. Siden mange boliger leveres med godt vann, kan en forståelse av brønner og deres vedlikehold sikre en sunn kilde til vann i mange år.

Typer av Wells

Godt vann er tilgjengelig fra tre typer brønner - gravde brønner, drevet brønner, og boret brønner.
Gravde brønner er det grunneste av alle brønner, nå vanligvis opp til 30 meter ned i jorden. Gravde brønner som er mest utsatt for forurensning, men det finnes måter å gjøre det godt vanntett, for å unngå bekymringer. Gravde brønner er også den eldste formen for brønner.
Driven brønner fungerer ved å trekke vann opp fra berggrunnen. De kan være opp til 20 meter dypere enn de gravde brønner, men de krever regelmessig vedlikehold for å overvåke forurensning risiko.
Borede brønner nå dypt inn i grunnfjellet vannforsyning, opp til 400 fot. Den minst forurensede alternativet, boret brønner bruke et rørsystem og nedsenkbare pumper for å bringe godt vann til overflaten.

Overvåking godt vann

Vel vannkvaliteten overvåkes for miljøforhold som kan endre kvaliteten på vannet. Mineraler, kjemikalier, stråling og brønnens struktur kan alle ha en innvirkning på kvaliteten av brønnvann.

Vel Water Treatment

Godt vann kan trenge å bli behandlet for miljøfaktorer. Det kan bli hardt vann fra kalsium og magnesium som siver ut i vannet fra bergarter og mineraler. Selv ikke et stort helseproblem, gjør det påvirke vannrørene. Brønnvann kan også akkumulere nitrogen, svovel og silika. Alle disse er kollektivt beregnet for å bestemme totalt oppløste faste stoffer, eller TDS, i brønnvann. Behandlinger for å senke TDS nivåene inkluderer filtrering og vann myknere.

Forebygging / løsning

Riktig-installerte brønner er leiret slik at regnvann, som kan bære forurensninger, renner av og bort fra brønnens området.
I tillegg er regelverket satt til å holde forurensninger fra siver ned i jorda rundt brønnen. Dette betyr at noen i nærheten septiktank må være mer enn 50 meter unna, samt eventuelle husdyr områder, i henhold til US Environmental Protection Agency. Videre må kunstgjødsel og kjemikalier være 100 meter unna, og gjødsel må være minimum 250 meter unna.

Anbefaling

Det er anbefalt å ha en godt kontrollert hvert år, både for den strukturelle integriteten til brønnen og kvaliteten på vannet. Testing vil omfatte forskriftene krav til hygiene og vanninnhold og mineralnivåene og bakterier innhold.

Hvordan lage Salver Lotion og tinkturer med essensielle oljer

Alle ønsker å spare penger i disse dager, så slå til hjemmelaget og hjemmelaget produkter er en naturlig, men akkurat hvordan du gjør de fancy kremer, salver og balsamer? De virkelig er ikke vanskelig å gjøre. Med noen få enkle verktøy og noen svært vanlige ingredienser, alle kan concoct sine egne kosmetiske formler. Ved å følge en godkjent oppskrift i en urte oppskrifter eller Formulary bok, som "Gaver fra urtehagen" av Emelie Tolley og Chris Mead, kan du sikre at bare de sikreste ingredienser og din favoritt dufter gå inn i forberedelsene.

Bruksanvisning

Gjør tinkturer tradisjonelt ved bløtlegging urter i løsemidler som mat-grade alkohol (vodka, gin, korn alkohol eller brandy), glyserin, eddik eller en kombinasjon av disse, pluss vann for å løsne vannløselige forbindelser. Avhengig av plantemateriale og løsningsmiddel som anvendes, kan dette ta noen få uker til måneder. Oppnå umiddelbare resultater ved å gjøre tinkturer bruker konsentrerte eteriske oljer i løsemidler. Noen få dråper er vanligvis nok, men ta kontakt med din oppskrift.

Bruk rent vann. fortynne følge tinkturer som per oppskrift anbefalinger. Destillert vann, kildevann eller ubehandlet brønnvann er foretrukket over vann fra springen, fordi de ikke inneholder klor eller andre kjemikalier som finnes i by vann. Oppbevar tinkturer i lys-resistente, mørke flasker.

Foreta grunnleggende salver som bruker bivoks og olje. Smelt 1 del bivoks og 2 til 3 deler olje (mindre olje for en fastere salve) sammen i et vannbad (eller plassere ingrediensene i en liten gryte, satt inne i en større pott som inneholder en tomme eller to av vann). Varme til voks smelter helt. Fjern fra varmen, og tilsett eteriske oljer i henhold til oppskriften eller preferanser når blandingen er fortsatt varmt, men ikke varmt. Hell umiddelbart inn store-munn beholdere for å kjøle; sette lokk på å hindre flyktige oljer rømmer.

Lag din egen hånd og body lotion ved å kombinere rom-temperatur flytende oljer som oliven, mandel eller jojoba oljer, harde oljer (faste ved romtemperatur --- kokos og shea butters er gode eksempler) og voks blandinger med vann i en vanlig blender . Bruke et vannbad for å smelte en del bivoks og 3 deler solid olje i seks deler flytende olje. Avkjøl til kroppstemperatur. Sett 9 deler av kroppstemperert vann i en blender og skru blenderen på. Sakte duskregn blandingen olje i vannet med blender på høy hastighet til blandingen tykner. Dette kan ta fem eller seks minutter og er mye som å lage hjemmelaget majones. Legg din favoritt essensielle oljer, blander kort, helles i containere og segl.

Tips og advarsler

  • Samle vintage flasker og krukker. Fyll dem med kremer eller salver for å gi så vakre og gjennomtenkte hjemmelagde gaver.
  • Ifølge Annies Remedy, "Den mest allsidige og enkelt system for målinger er simplers metoden, fordi den er basert på forholdstall, er målingene referert til som" deler ", for eksempel tre deler løvetann, 1 del brennesle, 2 deler bringebær, er en svært vanlig 3: 1: 2. synergi Denne enkle måten måle lar deg ringe formulering i noe volum du ønsker, enten gram, spiseskjeer, kopper, liter, gram etc. "
  • Noen essensielle oljer kan være for potent for barn eller personer med sensitiv hud, og mange kan være giftig for dyr - katter er spesielt utsatt for allergiske reaksjoner - så alltid forskning individuelle oljer før bruk.
  • Aldri gjelder essensielle oljer direkte på huden, som de er konsentrert og kan brenne. Bland med en transportør olje som mandel, kokos eller olivenolje først.

Kan du lagre myke kontaktlinser i vann?

Kan du lagre myke kontaktlinser i vann?


Kontaktlinsebrukere bør alltid følge de anbefalte iført og rengjøring prosedyrer for sine linser. Ved hjelp av riktig linse kamper forlenger livet og hindrer øyeinfeksjon.

Mikroorganismer

Lagring av kontaktlinser i vann fra springen kan føre til kontakter for å komme i kontakt med en mikroorganisme som heter Acanthamoeba.

Uriktig Storage

Acanthamoeba forårsaker en øyeinfeksjon kalles Acanthamoeba keratitt. Denne infeksjonen er vanligvis kontrakt når kontaktlinser er lagret i vann fra springen eller brønnvann. Kontaktlinser rengjøringsmidler kan fjerne mange typer bakterier fra kontaktlinser, men de Acanthamoeba bakterien er resistent mot disse løsningene.

Feilaktig rengjøring

Bruk aldri en hjemmelaget løsning eller hjemmelagde rengjøringsmidler på dine kontaktlinser.

Desinfeksjon

Vann fra springen kan ikke rense kontaktlinser. Kontaktlinser desinfiserende kjøpt fra en butikk eller øyelege bør brukes daglig for å fjerne buildup.

Riktig rengjøring

Acanthamoeba keratits kan forebygges hvis kontakter er lagret på riktig måte og rengjøres som anvist av din visjon spesialist. Bruk alltid anbefalt kontakt løsning for rengjøring.

Effekt av godt vann på tennene

De fleste anser tannpuss og tanntråd tennene regelmessig som de eneste skritt som er nødvendige for å opprettholde god tannhelse. Mens det er svært viktig å bruke tanntråd og pusse tennene på regelmessig basis, det er andre elementer som påvirker vår dental hygiene. Forbruket av brønnvann er et slikt element.

Fluor positiv effekt

En av de positive tingene som finnes i godt vann er fluor. Fluor er et av jordens naturlige mineraler som finnes i stein og jord. Dette mineralet bidrar til å styrke tannemaljen. Når tannemaljen svekkes og brytes ned tennene blir svært følsomme, noe som kan være smertefullt.

Fluor Negativ effekt

Mens noen fluor er bra, vær oppmerksom på at hvis for mye fluor er til stede, kan det føre til misfarging av tennene, en tilstand som kalles dental fluorose. Mens fluorose er ikke en helserisiko, kan det være skjemmende og må tas opp. Også, i sjeldne tilfeller kan det kreve behandling fra en tannlege hvis tennene blir satt opp.

Testing

Ved å ha din godt vann testet, vil du kjenne nivået av fluor finnes i ditt drikkevann. Testingen kan gjøres en gang hvert tredje år ved å kjøpe en godt vann test kit fra din lokale helsestasjon.

Fluor Levels

Riktig nivå for fluor i brønnvann er mellom .7mg og 1,2 mg per liter.

Behandling

Hvis fluor nivået er høyt, kan du bruke en omvendt osmose system som fluor er ikke flyttbar av andre filtreringssystemer. Ditt andre alternativ er å få bytte til flaskevann.

Hydrogensulfidgass Instruksjoner

Hydrogensulfidgass Instruksjoner


Hydrogensulfid er en fargeløs giftig gass beryktet for sin illeluktende duft - faktisk, det er gassen som gir råtne egg sin karakteristiske lukt. Ved lave konsentrasjoner, er hydrogensulfid bare en plage. Ved nivåer over 500 deler pr million, men hydrogensulfid kan raskt føre til tap av bevissthet, etterfulgt av død. Spor av hydrogensulfid i brønnvann er et vanlig problem at, mens sjelden en helserisiko i seg selv, kan peke på nærværet av andre mer alvorlige farer. Hvis du mistenker at vannet er skjemt, kan du følge trinnene nedenfor for å identifisere og løse problemet.

Bruksanvisning

•  Kjøp en test kit hvis du ønsker å kontrollere nivået av hydrogensulfid i vannet ditt. Selv ikke nødvendig å identifisere kilden, kan en test kit hjelpe deg med å fastslå omfanget av problemet og om andre forurensninger er til stede. Noen Oppussing butikker tilbyr vannkvalitet testing kits; Sjekk med din lokale forsyning butikken for detaljer.

Send en vannprøve til et miljøtestlaboratorium som TestAmerica. De fleste laboratorier vil belaste mellom $ 20- $ 50 per test og vil sjekke for hydrogensulfid, sulfater, svovel bakterier og andre forurensninger. Mens denne testen er ikke helt nødvendig heller, det tilbyr de samme fordelene som å kjøpe din egen test kit, så det er en alternativ alternativ hvis du ønsker å teste vannet ditt uten å kjøpe eget utstyr.

Slå på kaldt, så varmt springen. Hvis hydrogensulfid er til stede, vil du merke en umiskjennelig eim av råtnende egg. Den menneskelige luktesans blir raskt ufølsomme til hydrogensulfid, så sjekk vann etter at du har vært ute av huset for en stund. Lukten vil vanligvis være sterkere med varmt vann enn kaldt vann siden hydrogensulfid er mindre oppløselige i varmt vann.

identifisere kilden. Hvis lukten er bare forbundet med varmt vann, er din varmtvannsbereder på feil; videre til trinn 5. Hvis både varmt og kaldt vann lukter råtne egg, men lukten avtar over tid, er det svovel bakterier i brønnen eller distribusjonssystem; fortsett til trinn 6. Hvis lukten er til stede i både varmt og kaldt vann og ikke avta over tid, kan gassen være naturlig tilstede i grunnvann; fortsett til trinn 7.

Fiks varmtvannsberederen ved å erstatte magnesium stang, hvis den har en, og spyle med klor. Magnesium stenger kan katalysere en kjemisk reaksjon i vannet som produserer hydrogensulfid - erstatte magnesium stang med en aluminium en for å løse dette problemet. Svovelbakterier i varmtvannsbereder er en annen vanlig skyldige. Skyll varmtvannsbereder med klor for å drepe bakterier.

Desinfiser godt og distribusjonssystem ved å spyle den med en sterk klor løsning - dette kan ofte være en ganske involvert jobb, så ta kontakt med en profesjonell vel spesialist hvis du mangler nødvendig kompetanse. Hvis godt vann er smittet med hydrogensulfid, betyr det svovelbakterier er til stede og kan selv indikerer kloakkforurensning. Ha vannet testet av en miljø testlab hvis du er bekymret kloakkforurensning er en mulighet.

Installer et filter, som et aktivert karbon-filter eller et oksidasjons-filtreringssystem, dersom gassen er naturlig tilstede i grunnvannet. Disse enhetene vil fjerne hydrogensulfid fra drikkevannet, men kan være ganske dyrt. Ta kontakt med en lokal Oppussing butikken for flere detaljer.

Tips og advarsler

  • Noen ganger vann myknere kan også havn svovel bakterier som produserer hydrogensulfid. Hvis duft av hydrogensulfid er forbundet bare med vann fra skyllemiddel, rene og skyll enheten ved å følge instruksjonene fra produsenten.
  • Selv om det er ganske grei å finne årsaken til problemet, korrigere det kan være vanskeligere. Spyle din varmtvannsbereder eller godt system, for eksempel, kan være en veldig involvert oppgave. Hvis du er i tvil, leie en profesjonell rørlegger til å gjøre jobben.

Testing for giftstoffer i blodet

Den menneskelige leveren spiller en viktig rolle i å utvise giftstoffer i blodet --- det er den første forsvar mot giftstoffer, og beskytter kroppen fra deres innvirkning på den generelle helse. Giftstoffer som ikke kan fjernes via leveren --- grunn av leverskade eller feil --- utgjøre alvorlig fysisk skade og mulig død. Testing for giftstoffer i blodet er en viktig del av en årlig helse eksamen, som pasienter er uvitende om de atmosfæriske, industrielle og kjemiske giftstoffer som kan komme inn i blodet gjennom mat, luft eller direkte kontakt.

Toksiner

Mulige giftstoffer i blodet omfatter de som er: inntas gjennom matvarer, for eksempel kvikksølv; stede i luften, som nitrater og miljøgifter som slippes ut fra produksjonsfasiliteter; eller håndteres på arbeidsplassen, hjemme og ute, for eksempel bly og nitritt.

Blodprøver

En omfattende metode for å teste for giftstoffer i blodet er gjennom en komplett blodprosent test, eller CBC panel. CBC inkluderer en telling av hvite blodceller som omfatter WBC, leukocytter og WBC differensial; røde blodceller; hematokrit, som er en andel av volumet av røde blodlegemer som er tilstede i blodet; hemoglobin, et mål på oksygenet i blodet; et blodplatetall som evaluerer koaguleringsevne; og et blodutstryk.
WBC og WBC differensial gir informasjon om mulige uregelmessigheter i blodet og hjelpemidler i å avgjøre om en gift er til stede, samt identifisere hvilken type.

Bly toksisitet og BLL

Bly toksisitet er ikke så utbredt som det en gang var, men det gjør fortsatt et problem for en del av befolkningen. En venøs blod føre nivå test (BLL) regnes som den beste middel for å vurdere blyeksponering og toksisitet.

Nitrat eller nitritt Toxicity

Denne typen forgiftning kan skyldes forurenset brønnvann, industrielle salter, vaskerom blekk, antibakterielle legemidler og kjøtt konserveringsmidler; dette gjør det mulig toksin for babyer gjennom drikkevann så vel som voksne, som kan ta antibakterielle legemidler, bruke vaskeri blekk eller arbeider med kjemikalier som inneholder nitrat eller nitritt. Hemoglobin og hematokrittverdier ble tester utført i CBC-panelet er medvirkende til å påvise tilstedeværelsen av disse giftstoffer i blod.

Betraktninger

En årlig CBC test gir verdifull informasjon til leger om helsemessige bekymringer, inkludert blod og levertoksisitet; Det er imidlertid mulig å gjenkjenne toksisitet uten test, gjennom symptomer. Giftstoffer i kroppen kan være indisert ved gulsott eller gulfarging av øyne eller ansikt, sår som er treg til å helbrede og blir lett infisert og dårlig kroppslukt eller pust. Rådfør deg med lege umiddelbart hvis disse symptomene er til stede.

Hva er sekskantet Water?

Sekskantet Vann dukket opp i alternativ medisin riket med påstander om å være "perfekt" vann som ville forbedre helse og reversere aldringsprosessen. Selgere for sekskantet Vann (Hex Water) bruker pseudovitenskapelige termer og vage påstander for å selge sitt utstyr eller produkter. Ingen av disse påstandene har kliniske bevis, men det har ikke stoppet kunder fra å bruke pengene sine på håp. Placebo effekten for noen forbrukere har gitt denne "vitenskap" en ufortjent nisje i alternativ medisin og skjemt alternative teknikker av foreningen.

Sekskantet Water Theory

Vann er en heksagonal struktur av seks vannmolekyler i en ring, forskjellig fra andre vann etter dens densitet. Den såkalte helbredende vann i Lourdes, Frankrike, ikke hevdes å være Hex Water. Det finnes en rekke Struktur-Altered Vann (SAW) produkter på markedet som hevder å ha energi eller uspesifikke vibrasjonene som induseres inn i dem for å gjøre dem bedre absorbert på cellenivå. Hver hevder å være en versjon av essensielle vann menneskekroppen er født med, og at tap av denne essensielle vann er de rimeligste til effekten av aldring. Til dags dato har ingen av disse påstandene er vitenskapelig bevist.

Andre SAW farvann

Mal Induksjon Process hevder å skape Hex vann så vel som ikke-Hex Waters som også gi helsemessige og åndelige fordeler. Molekyler fra en annen SAW vann vil visstnok overføre energi til cellene. Et annet produkt har frekvenser som overføres via hodetelefoner (i destillert vann) som vil endre destillert vann ved sin alfa og theta frekvenser for å legge helbredende frekvenser i vannet.

Er Hexagonal eller SAW Waters farlig?

Hjem-behandlet SAW farvann ringe for destillert eller trygt vann fra springen som en kilde før du legger helbredende frekvenser eller spesielle konverterings forbindelser. Til dags dato har ingen av konverterings forbindelser vist seg å være farlig. For hver gallon av disse farvannene laget av konverterte fra springen eller destillert vann, vil brukeren sikkert få alle de helsemessige fordelene som forventes av konsum av en gallon av dyre springen eller destillert vann.

Hjem Hexagonal Water Systems

Sekskantede Vann nettsteder tilbyr en rekke hjem prosesser for å gjøre det. Noen av disse systemene innebærer miksing forbindelser i destillert eller vann fra springen. Andre er små volum behandlingssystemer som konverterer trygt drikkevann i sekskantet Water.

Sekskantet Water Treatment Versus Filtration

For en betydelig lavere kostnad, kan forbrukeren filtrere vann fra springen for å fjerne hardhet (mineraler oppløst i springvann eller brønnvann) og klor eller kloramin fra vann fra springen ved hjelp av hjemmefiltersystemer.
Hjem filtreringssystemer kjører fra billig pitcher typer som bruker tyngdekraften til å kjøre vann fra springen gjennom et aktivt kull og klor skrubbing media peke på montert eller under-vask systemer som behandler rennende vann fra springen.

Best System for å rense godt vann

Desinfiserende brønnvann riktig involverer flere faktorer. Godt vann må bli sjekket for miljøgifter. En skitten godt vann system kan føre til falske positiver når brønnen vannet i seg selv er faktisk ren. Det finnes mange forskjellige typer av forurensninger som kan være i brønnvann. Å vite hva som er i vannet vil muliggjøre riktig valg av et sanitærsystem.

Hard Water

Vann med høyt innhold av oppløst kalsium og / eller magnesium er ansett som hardt vann. Hardt vann er ikke betraktet som en trussel mot menneskers helse, men er ikke bra for VVS. En kalkfilter kan brukes til å behandle dette problemet. Det bør installeres i vanninngangspunktet i en bygning.

Jern og mangan

Jern og mangan forekommer naturlig i brønnvann. Høye nivåer av disse elementene vil føre til at vannet har en dårlig smak og kunne sette flekker på rør eller klær. Vann myknere, lufting, klorering og karbon filtre er best brukt til å behandle denne typen vann. Disse enhetene skal monteres på det punktet av oppføringen.

Nitrogen

Nitrogen blir i godt vann naturlig gjennom atmosfæren. Forhøyede verdier kan være forårsaket av gården biprodukter, kloakk eller deponi avrenning. Forhøyede nitrater er en helserisiko og er spesielt giftig for spedbarn. Den forurensningskilden kan rettes før vannet blir behandlet. Omvendt osmose filtre med vann myknere kan behandle dette problemet.

Svovel

Svovel finnes naturlig i grunnvannet i store deler av USA. En forhøyet mengde kan føre til en "råtne egg" lukt og smak, samt føre til rørlegger korrosjon og mørkning av vann. Vann som har blitt filtrert etter å ha blitt behandlet ved lufting, ozon, hydrogenperoksyd og klor er en effektiv behandling alternativ, som er omvendt osmose-systemer.

TDS

Totalt oppløste faste stoffer er konsentrasjonen av alle oppløste mineraler i vann. TDS nivåer på 1000 mg / L i vannet vil føre til dårlig smak, 2000 mg / L vil gjøre vannet udrikkelig grunn av smak og vann med 10 000 mg / L anses helt udrikkelig. Vannmyknere kombinert med omvendt osmose bør opprettholde vann til tilfredsstillende nivå.

Bakterier

Mikrobiologisk testing bør gjennomføres årlig av en godkjent kilde for å fastslå om bakteriene er tilstede i vannet. Klasse A ultrafiolett behandlingssystemer vil desinfisere vann og klasse B-systemer vil redusere mengden av heterotrofe bakterier som er tilstede i vann.

Hva er årsaken til E. Coli i godt vann?

Hva er årsaken til E. Coli i godt vann?


Escherichia coli er en stavformet bakterie vanligvis forkortet til E. coli. Det er ofte funnet i tarm hos varmblodige organismer og er ufarlig i de fleste tilfeller - å være en naturlig del av de vanlige innbyggere i tarmen - men noen stammer kan være svært skadelig, forårsaker alvorlige tilfeller av matforgiftning og i verste fall død. E.coli kan overleve i noen tid ut av sin vert, så det er lett å overføre. Den vanligste form for overføring er oralt gjennom inntak av fekalt stoff.

Kloakk

E. coli blir overført gjennom inntak av fekalt stoff og ubehandlet kloakk kan være en av de ledende årsaker til forurensning av brønnvann. Ubehandlet kloakk kan sive gjennom vannet ren og forurense vann som senere kan bli trukket inn i en privat eller offentlig vann godt.

Dyr

Animal avføring er den andre hovedårsaken E.coli i brønnvann. Dyr kan direkte avsette materiale inn i brønnen eller deres avføring siver inn i jorden med regn, og gradvis finner sin vei inn i brønnen vann. I tillegg, materie fra døde dyr kan også finne sin vei inn i vannsystemet.

Testing

Det er umulig å være helt sikre på at godt vann er fritt for E.coli forurensning og derfor bør regelmessig testing utføres. Folk kan kontakte sitt lokale laboratorietesting offiser og sørge for å ha en vannprøve sendes til laboratoriet. Hvis E. coli blir funnet, bør brønnen bli grundig desinfisert og deretter vannet re-testet på nytt for å sikre sikkerheten.

Forholdsregler

For å beskytte mot forurensning av godt med vann E. coli, bør stå brønner dekket til enhver tid når den ikke er i bruk, for å forhindre uaktsom forurensning av vannet fra dyr avføring. Fugler skitt spesielt kan være en vanlig kilde til overføring forhindret ved denne metode. Plassering av brønnen er også viktig, og områder nedoverbakke fra høyt animalsk landbruksvirksomhet bør unngås. Den beste metode for forebygging er koke av alt vann erholdt fra en brønn, hvis vannkvaliteten er unte og ukjente.

VannMyknere Vs. Vann Distillers

For hjemmebruk, vann myknere og vann Distillers er forskjellige metoder for å håndtere ulike problemer.
Valget mellom disse systemene er egentlig: Hva er problemet med vannet ditt?
Vann mykgjørende systemer er utviklet for å fjerne høyt mineralinnhold fra vann.
Vann destillasjon systemer konvertere kilde vann til damp og kondensere ren vanndamp med bare spor av mineraler, men ingen vannbårne patogener (når den skal brukes og vedlikeholdes).

Når trenger du en kalkfilteret?

Som navnet tilsier, vann myknere redusere hardhet (høyt mineralinnhold) fra springen eller brønnvann.
Denne mykning prosessen innebærer som oftest bestått kilden vann gjennom et salt eller harpiks filter, fjerning av løste mineraler.
Oppmykning fjerner ikke vannbårne patogener (sykdomsfremkallende organismer) eller påvirke spore organiske som ofte gir vann en slimete smak eller lukt.

Fordeler og ulemper med VannMyknere.

Vannmyknere er relativt rimelige hele huset renseanlegg. Enkle magnetiske systemer starter under $ 800 og krever lite vedlikehold.
Mer omstendelige systemer ta ut et bredere utvalg av mineraler, og involvere mer initial kostnad og vedlikehold. Disse systemene kan koste mer enn $ 3000 og kan kreve månedlig vedlikehold av fagfolk.

Når trenger du en Water Distiller?

Hvis kilde vannet er ubehandlet og kan være utsatt for vannbårne patogener, er vann destillasjon et godt valg for drikke og matlaging vann. De fleste countertop modeller vil gi tilstrekkelige mengder for næringsformål, men ikke for dusj eller vaskerom.
Et hjem destillatør kan være nødvendig hvis du har strenge natrium restriksjoner eller trenger renset vann for medisiner eller andre helsemessige problemer.

Fordeler og ulemper med Vann Distillers.

Hvis du har et krav for høyt rent drikkevann, hjemme Distillers er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe flasker destillert vann (og mer ren enn flaske "kildevann"). En riktig vedlikeholdt destillatør vil gi vannet fritt for vannbårne patogener og de fleste metaller og organiske stoffer.
Vann Distillers er dyre å bruke og krever jevnlig og nøye vedlikehold for å gi rent vann.
Distillers er ikke praktisk for hele huset bruk.

Myknere vs Distillers.

Hvis kilden vann problemet er bare hardhet, er den mykner de mer kostnadseffektivt system. Jo mer konkret du kan identifisere vannhardheten kilden (kalsium, magnesium, jern), jo bedre du kan skreddersy systemet du trenger uten overflødig regning.
Hvis vannet problemet er forurensninger eller andre helsefarer, vil en destillatør gi en rent drikkevann og matlaging vannforsyning til en pris som er rimelig sammenlignet med mange av høy renhets filtre (for eksempel omvendt osmose eller ultra-renhet systemer) og alle matbutikk flaske vann.