Digidexo.com

hvor mange overlever lungekreft

Hvor mange kalorier bør folk ha en dag?

Det er mye debatt om hvor mange kalorier en person bør spise på en dag. Sannheten er at det er ingen standard mengde siden alle er forskjellige og har forskjellige vekt mål. Aktive mennesker trenger mer kalorier enn sine stillesittende kolleger gjør, og generelt, menn trenger mer kalorier enn kvinner for å opprettholde vekten. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, så du vil trenge færre enn gjennomsnittlig antall kalorier for din høyde, vekt og alder.

Kalori tellere

Bruk en kaloriteller (se Ressurser) for å få et generelt bilde av hvor mange kalorier du trenger på en dag for å møte dine vekt mål. Fyll ut feltene og la formen beskjed hvis du ønsker å opprettholde vekten, gå ned i vekt eller opp i vekt, og hvor mye per uke. Skjemaet vil da beregne mengden kalorier du trenger per dag for å oppnå målet du setter for deg selv. Husk å sjekk innom ofte som din vekt og mål endres slik at du kan tilbakestille kaloriteller tilsvarende.

Gjennomsnitt

Den gjennomsnittlige mengden kalorier for voksne menn bør være 2500 per dag med en mann forbruker ikke mindre enn 1800 per dag. Kvinner bør spise 2000 kalorier per dag med ikke mindre enn 1200. Grunnen til lows er at hvis du tar på mindre enn dette antall kalorier og du ikke er under helsevesenet, vil kroppen gå inn i sult-modus. Kroppen din vet ikke at du er på en diett, og vil tro du sulter i hjel. Kroppen din vil spare energi og kan stenge kroppens systemer som ikke er nødvendige for å overleve for å øke din sjanse for å leve til mat blir tilgjengelig. Du kan føle deg veldig sliten og har en sterk tendens til å hvile ofte. Den beste ruten å ta hvis du ønsker å diett er å ta kostholdet sakte - gå ned i vekt med en hastighet på en eller 2 pounds en uke. Ikke kutt kaloriinntaket ditt drastisk og legge en øvelse regime til din daglige rutine.

Kalorier og ernæring

Når de bestemmer seg mat å spise, ikke bare ta kaloriinnholdet i betraktning. For eksempel hvis du finner ut at du trenger 2000 kalorier per dag, og du bestemmer deg for å spise bare godteri barer du vil bare være i stand til å konsumere fem godteri barer hvis de er 400 kalorier et stykke. En mer logisk tilnærming er å få 2000 kalorier fra en rekke sunne matvarer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, fjærkre og hele korn brød. La noen få kalorier for en dessert hvis du har en søt tann. Slå opp kalorier for vanlige matvarer i maten diagram (se Ressurser) slik at du vet omtrent hvor mange kalorier maten porsjon inneholder.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier bør jeg spise hver dag

Hvordan finne ut hvor mange kalorier bør jeg spise hver dag


Alle trenger å spise kalorier for å overleve. Innenfor hver dag hver person bør spise et visst antall kalorier. Å spise mat hjelper folk til å fungere sitt beste, gjør det bra mentalt og være oppmerksom. Mengden kalorier som trengs varierer fra person. Finn ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere hver dag for optimal helse.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier bør jeg spise hver dag

•  Finn ut din ideelle kroppsvekt. Hver person har et vektområde. Dette avhengig av personens høyde, kjønn, rammestørrelse, alder og energiforbruk hver dag. Kvinner må ta inn færre daglige kalorier enn menn. Kortere mennesker kan trenge mindre kalorier mens de som er mer aktive trenger å spise mer.

Bestem deg for hvor mye du ønsker å veie. Du bør satse på en sunn vekt som er verken for mye eller for lite. Veiing for mye er unheathy. Veiing for lite kan hindre din evne til å fullføre dine daglige oppgaver. Du trenger å konsumere nok kalorier for en lykkelig medium som gjør det mulig å holde seg friske.

Når du har avgjort på hvor mye du ønsker å veie lære mengder kalorier som finnes i visse matvarer. Mat som er svært bearbeidet slik som potetgull inneholder mer kalorier enn mat som er i sin naturlige tilstand som frukt og grønnsaker. Sikt på en blanding av mat hver dag for å opprettholde din idealvekt.

Konto for drikkevarer i tillegg. Mange drikker har lite kalorier som vann. Andre drikker som brus og vin har flere kalorier. Tenk på hvor mye du drikker hver dag. Vurdere å bytte til drikkevarer som er lavere i kalorier som selters og varm te. Dette kan være en enkel måte å gå ned i vekt og spiser riktig antall kalorier hver dag.

Hint

  • En generell tommelfingerregel er at du bør spise ca 150 kalorier hver dag per pund som du vekt. Dermed en sunn £ 150 kvinne bør spise ca 2000 kalorier per dag.
  • Konsultere med en lege for ytterligere informasjon

Hvor mange typer bakterier er det?

Hvor mange typer av bakterier finnes det? Det avhenger av hvilken metode som brukes for å klassifisere dem. Domene, morfologi, Gram farging, metabolisme, oksygenbehov, og phyla er metoder som gir forskjellige tall.

Domene

Biologer klassifisere alle bakterier under monera rike. Den monera rike i sin tur deler bakterier inn i tre forskjellige domener: archaebacteria, mycoplasma, og eubacteria.

Eubacteria er også kalt ekte bakterier. De fleste bakterier studert i vitenskap klasserom tilhører dette domenet.

Mycoplasmaer er blant de minste levende organismer for å bli oppdaget. De mangler en celleveggen og formerer uten en vertscelle.

Archaebacteria er noen av de eldste organismer på jorden. Til tross for deres likheter med andre bakterier, har de noen gener som nærmere ligner gener i dyreceller, eller eukaryoter.

Morfologi

Bakterier har tre hovedtyper av morfologi, eller form. Noen bakterier er formet som kuler, og disse kalles cocci. Andre er formet som stenger, eller basiller. Ennå andre ser ut som spiraler under et mikroskop, og disse kalles spirilla. En fjerde type av bakterier, kjent som til bakterier, kan endre form.

Gram Farging

Gram-stain skiller bakteriene i to grunntyper, Gram positive og Gram negative. Her er prosessen:

Forskere vil samle et utvalg av bakterier og beis dem med krystallfiolett, en mørk lilla kjemisk. Etter å legge jod for stabilitet og en counterstain med saffranin, en rosa farge, kan de observere resultater under et mikroskop. Gram-positive bakterier vil vises brun eller lilla. Dette er fordi en polymer kalt peptidoglycan, noe som styrker deres celler vegger, absorberer krystallfiolett.

Gram-negative bakterier vises rosa. Fordi de inneholder små mengder av peptidoglykan eller har en ytre membran som frastøter krystallfiolett, tar de fargen saffranin.

Ytterligere to kategorier finnes: Gram variable bakterier kan vises showet positiv eller negativ, og Gram ubestemte bakterier ikke svare på flekken.

Metabolisme

Basert på stoffskiftet, eller hvordan bakterier ernære seg selv, er det to hovedtyper: autotrophs eller heterotrophs. Autotrophs kan ernære seg gjennom direkte energikilder, som sollys og karbondioksid gass. Heterotrophs, på den annen side må skaffe næringsstoffer andre levende organismer.

Oksygenbehov

Basert på deres oksygenbehov, er det fem typer bakterier:

Den første typen er kalt strenge anaerobe. Strenge anaerobe kan ikke overleve i nærvær av oksygen.

Den andre typen er fakultative anaerober. Fakultative anaerober kan overleve i nærvær av oksygen, men de utvikler seg best hvor oksygen er fraværende.

Den tredje typen er mikroaerofile bakterier. Mikroaerofile bakterier krever oksygen for å overleve, men bare i små mengder.

Den fjerde typen er strenge aerobe. Strenge aerobe krever en overflod av oksygen for deres vekst og overlevelse.

Den femte og siste typen er likegyldig bakterier. Som navnet antyder, likegyldig bakterier ikke er følsomme for oksygen eller dens fravær.

Phyla

Phyla bestemmes av bakterienes genetikk. Foreløpig forskere gjenkjenne femten phyla, og den første er Aquificae, som lever i varme, lufttomme steder. Den femtende er Verrucomicrobia spinosum, som lever i jord og ferskvann.

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?


For å møte ernæring behov for sunn vekst og utvikling, barna trenger et balansert kosthold bestående av magre proteiner som kjøtt, egg, nøtter og bønner, hele korn brød og korn, friske frukter og grønnsaker og magre meieriprodukter. Men hvor mange kalorier bør de være forbruker hver dag?

Kalori krav for Kids

The American Heart Association sier at jenter i alderen 4 og 8 trenger å konsumere minst 1200 kalorier daglig, mens jenter 9 til 13 trenger et gjennomsnitt på 1600 kalorier om dagen. Gutter i alderen 4 til 8 krever 1400 kalorier daglig og gutter mellom 9 og 13 trenger å konsumere et gjennomsnitt på 1800 kalorier om dagen.

Sunn mat Alternatives

Foreldre kan innlemme sunn matlaging prosedyrer for å sikre at deres barn holde seg innenfor daglige kalori totaler. I stedet for steking, prøv grilling, dampende, broiling og steking. Foreldre kan også hindre sine barn fra å konsumere ekstra tomme kalorier ved strømpe opp på sunn snacks som pretzels, soya crisps og bakt chips i stedet for fettete, tradisjonelle potetgull; og lav-fett frossen yoghurt og sorbeter i stedet for iskrem. Oppfordre barna til å spise frisk frukt i stedet for godteri og nix brus og høyt sukker innhold fruktdrikker og sportsdrikker, og erstatte dem med vann eller lettmelk.

Betraktninger

Det er viktig for foreldre å være positiv, inspirerende rollemodeller for barna sine om å spise sunt og fører en aktiv livsstil. Reflektere atferden du forventer fra barna dine ved å spise sunn mat og skape familieaktivitet tid. Ta med deg familien til parken, bade sammen eller ta en sykkeltur. Å spise sunt og trene som en familie vil øke alles selvtillit, fremme trivsel og styrke familiebånd.

Misforståelse

Barn trenger å være aktiv i løpet av dagen i minst 60 minutter for å holde seg frisk og opprettholde vekten. Barn som trenger å miste noen få pounds vil også dra nytte av daglig mosjon og aktivitet, men skal aldri bli tvunget til å delta i ekstrem slanking eller trening rutiner. Daglig aktivitet kan også øke ditt barns selvfølelse, redusere depresjon symptomer, øke produktiv søvn og fremme deres generelle trivsel.

Advarsel

Hvis barnet ditt er overvektig, unngå strenge kalori-restriktive dietter for vekttap. I stedet ta kontakt med barnelege for en full fysisk å bestemme hvor mye vekt barnet trenger å miste, og hvordan du gjør det på en sunn og effektiv måte.

Hvor mange gram fett per dag bør barn ha?

Ernæring Retningslinjer

Ifølge Institute of Medicine, den totale gram fett per dag for barn varierer etter kjønn og aldersgruppe som følger: jenter i alderen 4 til 8 (33 til 47g); gutter i alderen 4 til 8 (39 til 54g); jenter 9 til 13 (44 til 62g); gutter 9 til 13 (50 til 70 g). Rekkevidden tar hensyn til aktivitetsnivået for hver bestemt barn.

Godt fett vs dårlig fett

Når overvåking barnets fettinntaket, ta hensyn til hva slags fett du mater henne. For eksempel avokado pakke ca 30g fett i hver frukt, men disse er enumettet fett, også kjent som "sunt fett." Olivenolje er en annen enumettet fett. Flerumettet fett, som omega-3 fettsyrer, er funnet i linfrø og fisk. Disse typer fett bør fortsatt overvåkes, men er mye sunnere enn transaksjoner og mettet fett.

Bottom Line

Snakk med barnets lege om hans kosttilskudd retningslinjer basert på hans spesifikke aktivitetsnivå, størrelse og eventuelle spesielle bekymringer for å få et bedre inntrykk av hvor mange fett gram han skal ha. Imidlertid bør kosten retningslinjer gitt av Institute of Medicine gi deg en generell rekkevidde. Sørg for at barnet ditt fett inntak består av sunt fett, som for eksempel enumettet og flerumettet fett.

Hvor mange gram fett bør barn Konsumere per dag?

Det avhenger av barnets alder og kjønn

Eksperter vanligvis beregne sine anbefalte inntak av næringsstoffer basert på hvor mange daglige kalorier en person er forbruker. Fettinntaket bestemmes ved å ta en prosentandel av anbefalte daglige kalorier. For eksempel, i henhold til de Mayo Clinic, bør alle barn 2-3 år ta i ca 1000 kalorier daglig, med 30 til 40 prosent av det fra fett. Som kommer ut til ca 33-44 g fett per dag. Siste alder 3 og opp gjennom 18 år, de fleste eksperter er enige om at barn bør spise 25-35 prosent av sine daglige kalorier fra fett. Etter 3 år, vil daglig kaloriinntak varierer basert på en rekke faktorer, hvorav den ene er kjønn. The Mayo Clinic sier at kvinner i 9 til 13 aldersgruppe bør spise ca 1600 daglige kalorier, og menn ca 1800.

Overcalculating kan ha sine ulemper

Mens det er absolutt viktig å være bevisst på fettinntaket, bør foreldrene være skeptisk til hvor mye de vektlegger dette til sine barn. Måten foreldrene få opp dette temaet, spesielt hvis deres barn er forbruker mer enn det som er anbefalt, er svært viktig. Nettstedet Keep Kids Sunn sier at å være for strenge om fett og kalori inntak kan føre til usunne matvaner når barn er ikke lenger sammen med sine foreldre, og i alvorlige tilfeller, bidra til dårlig selvbilde og selv spiseforstyrrelser.

Bottom Line

Det er klart at å lære barn gode matvaner kan hjelpe dem å lage sunn, informerte valg hele livet. Ved hjelp av elektroniske kalori kalkulatorer eller personlige leger og ernæringsfysiologer er en god måte å se om barnet ditt bruker for mye eller for lite. Dette er viktige temaer å snakke om med barna, men det er også viktig å gjøre det på en måte som viser at du har med det opp i en støttende, omsorgsfull måte.

Hvor mange kalorier bør du spise på en dag?

Hvor mange kalorier bør du spise på en dag?

Tilstrekkelig kaloriinntak for en sunn kropp

Kroppen din trenger en bestemt mengde kalorier for å fungere optimalt. Hvis du spiser mer kalorier enn kroppen din trenger på en daglig basis, kan du vanligvis forvente å få vekt med mindre du brenner dem av, for eksempel gjennom trening. På den annen side, hvis du spiser for få kalorier, kan du gå ned i vekt. Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det viktig å huske på at kroppen din ikke trenger nok drivstoff til å holde deg frisk. Som sådan, er det best å unngå å kutte kalorier for langt under hva kroppen din trenger.

Figur Din Basal Metabolic Rate

Å finne ut hvor mange kalorier du trenger må du beregne din basal metabolic rate (BMR). Denne prisen er rett og slett mengden kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt og sikre at kroppen din prosesser kan fortsette som normalt. Finne din basal metabolic rate krever et enkelt regnestykke. Ta din nåværende vekt og multipliserer det med 10. Dette betyr at hvis du veier 150 kg., 1500 kalorier om dagen er din basal metabolic rate.

Andre faktorer påvirker kalori behov

Du kan bli fristet til å bare stoppe på å finne ut basal metabolic rate. Men det er viktig å innse at din BMR ikke vurdere din fysiske aktivitet. Hvis du trener regelmessig eller er mer fysisk aktive, kan caloric behov være noe høyere. Dessuten vil slike faktorer som familiehistorie, alder og hvor mye kroppsfett du har kontra muskler også være viktige hensyn.

Hold mat og aktivitet Journal

Basal metabolic rate er et bra sted å starte i med tanke på hvor mange kalorier du trenger, men en personlig vurdering kan være mer nyttig. Hold en food journal for et par uker, og skaper en detaljert oversikt over alt du spiser og drikker i løpet av den tiden. Også ta opp fysisk aktivitet hver dag. På slutten av hver uke, veie deg selv og spille inn din vekt i din journal. Hvis du etter 2 uker vekten er den samme som den var da du begynte din journal og du er forbruker antall kalorier som er angitt av din BMR, du har faktisk funnet ut riktig basal metabolic rate. Hvis du har gått opp i vekt, kan du faktisk trenger færre kalorier enn du beregnet.

Menn vs kvinner

Menn og kvinner har ofte svært forskjellige kalori behov. For eksempel, hvis en mann og kvinne veier det samme beløpet, er det sannsynlig at mannen vil trenge mer kalorier på en daglig basis enn kvinnen gjør. Dette skyldes det faktum at menn er ofte fysisk aktive enn kvinner. De har også mer muskel, noe som bidrar til å brenne kalorier. På den annen side, hvis en meget aktiv kvinne er i forhold til en stillesittende mann av samme vekt, hun kan godt trenger flere kalorier enn han gjør for god kroppsfunksjon.

Hvordan å beregne hvor mange Weight Watchers poeng får du

Hvordan å beregne hvor mange Weight Watchers poeng får du


Weight Watchers er en stor velprøvd program for vekttap, men dessverre kan det være svært vanskelig å ha råd i disse tøffe økonomiske tider. Her kan du lære hvordan du skal beregne hvor mange vekt overvåkere poeng du ville fått hvis du var på planen slik at du kan begynne å følge vekt overvåkere fra hjemmet uten å bruke penger hver måned for å gå ned i vekt.

Hvordan å beregne hvor mange Weight Watchers poeng får du

•  Det første trinnet kommer til å være å etablere en baseline for Weight Watchers poeng avhengig av kjønn og hvorvidt du er sykepleier. Hvis du er kvinne, gi deg selv 2 poeng for å starte. Hvis du er mann gi deg selv åtte Weight Watchers poeng å starte. Hvis du er sykepleier gi deg selv 12 Weight Watchers poeng å starte. Dette er første skritt for å beregne hvor mange vekt overvåkere poeng du vil få på plan slik at du kan begynne å miste vekt.
Eksempel: Jeg er en kvinne, så jeg starter med 2 poeng.

Den neste tingen du vil gjøre for å beregne vekt overvåkere poeng er å legge til nummeret du fikk i trinn 1, avhengig av din alder. Hvis du er mellom 17-26 legge fire poeng til din vekt overvåkere poeng totalt. Hvis du er mellom 27-37 tilsett 3 poeng; 38-47 tilsett 2; 48-57 tilsett 1; og over 58 legge 0. Dette er fordi stoffskiftet bremser når du blir eldre så når du beregne hvor mange Weight Watchers poeng får du.

Ex. Jeg er 27 år gammel, så jeg legge tre som gir meg en totalt 5 poeng.

Neste, vil du ta tallene du lagt sammen i trinn 1 og 2, og deretter justere den for din vekt og høyde. Du kommer til å ta de to første tallene av vekten din. (Du ville legge 20 hvis du veide 204 pounds.) Du vil også justere for din høyde. Hvis du er under 5 ft vil du legge til 0, mellom 5'0 "og 5'9" vil du legge til 1, og over 5'10 "add to.
Ex. Jeg veier 174 pounds, så jeg vil legge til 17 poeng til min totale gi meg 22. Så siden jeg er 5'7 "Jeg vil legge til en mer poeng å gi meg 23.

Til slutt, vil du beregne hvor vekt overvåkere poeng du får ved å justere for aktivitetsnivået. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen sitter ned, legger 0 til vekten overvåkere poeng totalt. Hvis du er tidvis sitter men for det meste stående legge 2. Hvis du går mesteparten av tiden legge 4. Hvis du gjør fysisk vanskelig arbeid, legge til seks.

Ex. Jeg bruker nesten all min dag ved en pult sitter så vil jeg legge til 0 som gjør poenget mitt target 23. Nå har du beregnet ditt daglige Weight Watchers poeng målet.

Hint

  • Undervurderer alltid hvis du prøver å gå ned i vekt!

Hvordan vite hvor mange Weight Watchers poeng får du

Weight Watchers er et stort vekttap program med dokumenterte resultater. I Weight Watchers er du tildelt en rekke punkter som du kan spise hver dag. Det er viktig å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får for å riktig følge Weight Watchers. Lær hvordan du kan vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får raskt og enkelt.

Hvordan vite hvor mange Weight Watchers poeng får du

Din Sex å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Det første skrittet for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å bestemme et utgangspunkt avhengig av sex.
Kvinner = start med 2 Weight Watchers poeng
Menn = start med 8 Weight Watchers poeng
Ammende kvinner = start med 12 Weight Watchers poeng

din alder å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Det neste trinnet for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å legge til poeng basert på din alder.
17-26 år gammel = Tilsett 4 Weight Watchers poeng
27-37 = Tilsett 3 Weight Watchers poeng
38-47 = Tilsett 2 Weight Watchers poeng
48-57 = Legg til en Weight Watchers poeng
57 og eldre = Legg 0 Weight Watchers poeng

Ditt aktivitetsnivå for å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den neste måten å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å legge til poeng basert på ditt aktivitetsnivå.
Ikke aktiv = 0 Weight Watchers poeng
Mildt Aktive = 2 Weight Watchers poeng
Moderat aktiv = 4 Weight Watchers poeng
Veldig aktiv = 6 Weight Watchers poeng

vekten din å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den neste tingen du trenger å legge til er vekten din. Ta de to første tallene i din vekt og legge dem til hva du har så langt for å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får.
Ex. Vekt = 180 pounds = Legg til 18 poeng

høyden din å vite hvor mange Weight Watchers poeng får du
Den siste tingen å vite hvor mange vekt overvåkere poeng du får er å justere basert på din høyde.
Under 5 ft. = 0 Weight Watchers poeng
5 fot til 5 ft 9 inches = en Weight Watchers poeng
5 fot 9 inches og over = 2 Weight Watchers poeng

Hint

  • Ved hjelp av dette systemet kan du gjøre Weight Watchers hjemmefra uten å bruke penger på å kjøpe deres online system eller å gå på møter.

Hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?

The Weight Watchers plan er ikke bare en paraply plan at hver person følger. Ifølge Weight Watchers nettsiden, er programmet basert på en daglig poeng "budsjett", og omfatter ulike punkt-verdi mål avhengig av vekten din. Du kan holde styr på poeng i en håndskrevet journal eller ved å bli med Weight Watchers online og spille inn en digital matdagbok.

Hvordan Poeng Work

Alt du spiser har en poengverdi for å hjelpe deg å holde styr på hvor mye du spiser i løpet av dagen. Ifølge Weight Watchers nettsiden, er denne verdien basert på kalorier, fett og fiber. Du kan finne ut hvor mange poeng en mat er verdt ved å se på ernæring fakta og legge inn disse verdiene inn i et punkt kalkulator.

Hvor mange poeng tillatt per dag

Antall poeng du bør spise per dag er basert på din nåværende vekt. Ifølge Starling Fitness, punkt kvoter basert på vekt er som følger:

Mindre enn 150 pounds: 20 poeng / Day
150-174 pounds: 22 poeng / Day
175-199 pounds: 24 poeng / Day
200-224 pounds: 26 poeng / Day
225-250 pounds: 28 poeng / Day
250-275 pounds: 30 poeng / Day
275-300 pounds: 31 poeng / Day
300-325 pounds: 33 poeng / Day
Mer enn 350 pounds: 34 poeng / Day

Flex Points

Du får noen innflytelse utenfor det daglige poeng kvote på Weight Watchers. Ifølge Starling Fitness, hver uke, kan du forbruker opp til 35 poeng av noe mat eller drikke du ønsker, på hvilken som helst dag i uken. Du kan dele poengene opp over syv dager, eller lagre en stor del av punktene for en spesiell anledning eller godbit.

Aktivitet Poeng

Ifølge Starling Fitness, du også kan tjene aktivitets poeng gjennom ulike former for trening. Akkurat som det er et poeng kalkulator, kan du også bruke en aktivitet poeng kalkulator. Angi intensiteten på trening og hvor mye tid du gjorde det, og du kan finne ut hvor mange ekstra poeng du har tjent den dagen.

Momentum Program

Weight Watchers nylig introduserte Momentum Program, som er fortsatt basert på poengsystem. Programmet er sentrert rundt "Fyller Foods", som bør begrense sult følelser mens resterende innenfor poeng budsjett. Fylle matvarer varierer fra enkle snacks, for eksempel kirsebær, til ingredienser kan du ta med i hovedretter, for eksempel hel-hvete pasta.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt


Nytt år, nye deg, men hvor du skal begynne? Alle vet at for å gå ned i vekt må du redusere kaloriinntaket, men akkurat hvor mange kalorier du bør være forbruker? Her er en enkel måte å finne det ut!

Hvordan finne ut hvor mange kalorier du trenger å miste vekt

•  Hvis du vil starte, må du veie deg å få din startvekt. Deretter bestemme hvor mange pounds du ønsker å miste, og trekke dette fra din startvekt. Du har nå målvekten. For å gå ned i vekt må du finne den ideelle antall kalorier du kan konsumere på en dag.

Finn ut hvilke av disse beskriver deg:

Stillesittende .......... liten eller ingen aktivitet .......... 10

Litt aktiv ............ noen mild aktivitet ....... 13

Moderat aktiv ....... trening 3 til 5 ganger per uke ...... 15

Intenst aktiv ....... fysisk krevende livsstil ..... 18

Finn beskrivelsen av deg selv fra trinn 2 og finne nummeret forbundet med din beskrivelse. Deretter multiplisere dette tallet med målvekten og du vil ha din totale kalorier for å gå ned i vekt. For eksempel, hvis du er stillesittende og ønsker å veier 140 pounds du bør sikte på å konsumere 1400 kalorier per dag (10 x 140 = 1400).

Du bør miste mellom en halv til en kilo i vekt hver uke.

Hint

  • Drikk rikelig med vann mens du gjør noen form for diett!
  • Trening er avgjørende ... selv bare gå i 10 minutter tre ganger per dag!
  • Hold en food journal. Det vil hjelpe deg å holde styr på kaloriinntaket ditt og gjøre deg virkelig tenke over hva du spiser!
  • Konsultere legen din før slanking eller delta i øvelsen!

Hvordan kroppen din Fortell Itself Hvor mange kalorier å brenne?

Svaret på hvordan kroppen din forteller selv hvor mange kalorier å brenne er stoffskiftet. Antall kalorier du forbrenner avhenger av din individuelle Basal Metabolic Rate (BMR). Mosjon og riktig ernæring stimulere kroppens BMR.

Metabolisme

Metabolisme er prosessen der kroppen bryter ned maten og konverterer den til energi for sine daglige behov. Din Basal Metabolic Rate (BMR) bestemmer minste kalorier du trenger for å opprettholde kroppens prosesser mens du hviler og antall kalorier du trenger å gå ned i vekt. Det er avhengig av ulike faktorer som alder, kjønn, trening, kosthold, genetikk og fettprosent. Og det er ansvarlig for 70 prosent av den totale kalorier du forbrenner gjennom prosessen med å pumpe blod, pust og vedlikeholde kroppens temperatur.

Trening

Øvelse øker din Basal Metabolic Rate ved å bygge magre muskler og forteller kroppen din til å begynne å brenne kalorier. Det er viktig å trene regelmessig for å bli kvitt fett; gå, svømme, løpe, sykle, gjør styrketrening eller aerobic i minst 30 minutter om dagen. Veksle mellom dem slik at kroppen fortsetter å forbrenne fett effektivt.

Muskler er bra siden de brenner mye mer kalorier enn fett. De selv brenne kalorier mens du hviler! Hvis du legger til en kilo muskler, vil det hjelpe deg å forbrenne 50 ekstra kalorier daglig. Tilsett 5 pounds av muskel, og du vil brenne 250 ekstra kalorier om dagen! Det lønner seg også å holde deg aktiv ved å ta trappene, parkering lenger borte fra kontoret, hagearbeid eller gjøre husarbeid. På en gjennomsnittlig, brenner en person rundt 30 prosent av kaloriene de forbruker gjennom disse daglige aktiviteter. Livsstilsendringer som å få nok søvn og vann oppmuntre til videre vekttap.

Riktig Ernæring

Mat er ikke fienden. Kroppen din trenger kalorier, karbohydrater, proteiner og fett. Fett holder kroppen din isolert og bidrar til å opprettholde sunt hår og hud. Det er den slags mat du spiser som gjør hele forskjellen. Pass på at du får riktig ernæring ved å spise et balansert måltid. Hopp aldri over frokosten siden det jump stoffskiftet. Inkluder mye grønnsaker, frukt, magert kjøtt og nøtter i kosten din.

Hvis du går på en diett og redusere altfor mange kalorier, går kroppen inn i overlevelsesmodus og lagrer så mye fett som den kan. Du må spise 5 til 6 små måltider hver dag i stedet for tre store måltider. Kroppen din mener det er sultne hvis det er for mange timer mellom måltidene. Det begynner å brenne kalorier på et lavere tempo for å kompensere. Gjør det til en vane sunn snacking gjennom dagen. Snacks høy i protein er det beste alternativet. Dette vil øke hastigheten på stoffskiftet, og du vil forbrenne fett raskere. Det vil sende ut et signal til kroppen at maten kommer, så det bør holde på å brenne kalorier. Spis forskjellige mengder og typer kalorier hver dag for å gjøre kroppen frigjøre fett og brenne kalorier. Tilsett krydder til maten og drikke masse grønn te og se stoffskiftet sveve!

Hvor mange kalorier per dag for å miste vekt raskt?

Hvor mange kalorier per dag for å miste vekt raskt?


Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt du trenger til både kosthold og mosjon. Det er viktig å spise riktig mengde kalorier per dag for å optimalisere vekttap. Når du begynner å spise din ideelle kaloriinntaket, vil du begynne å se noen gode vekttap resultater. Før du går på noen diett - spesielt hvis du har mye å tape - må du sjekke med din lege for å sikre at du er frisk nok til å begynne et slikt program.

Anbefalt Vekttap

Mens alle ønsker å gå ned i vekt raskt, er det best å gå ned i vekt med en hastighet på ikke mer enn to pounds per uke. De fleste vil oppleve et større fall ved første mens kroppen deres er å justere til sunnere å spise og mister litt vann vekt.

Det er best å gå ned i vekt ved hjelp av en kombinasjon av kosthold og mosjon. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste ett pund i uken, må du opprette en kalori underskudd på 500 kalorier per dag. Dette betyr at du enten kutte ut 500 kalorier fra kosten eller brenne 500 kalorier med trening, eller en kombinasjon av de to. Hvis du ønsker å miste to pounds en uke trenger du et kaloriunderskudd på 1000 kalorier per dag.

Minste anbefalte Kalorier

Antall kalorier du bør spise for å gå ned i vekt avhenger av flere ting: ditt aktivitetsnivå (enten fra dine daglige aktiviteter eller selve øvelsen), din alder, ditt kjønn og din nåværende vekt. Men generelt trenger mer kalorier enn kvinner og eldre mennesker trenger færre kalorier enn yngre. Tyngre folk brenne mer kalorier for de samme aktiviteter enn de som veier mindre.

Det minimum av kalorier noen bør spise er omtrent 1500. Hvis du spiser mindre enn det du risikere å sette kroppen i en sult-modus, noe som faktisk hemmer din vekt-tap innsats. Du risikerer også å få vekt raskt når du fortsetter å spise en normal mengde kalorier.

Å bestemme dine spesifikke kalori behov, bruke en kalori kalkulator som den på www.ahealthyme.com/topic/calneed. Kalori Kalkulatoren vil fortelle deg, basert på avgjørende faktorer hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Det kan også hjelpe deg med å beregne antall kalorier for å konsumere for spesifikke vekt-tap mål.

Når du planlegger kostholdet ditt, sørg for å gi deg selv nok kalorier til å gi rom for en og annen liten splurge. Hvis du er for strenge på kalorier hver dag med ikke rom for noen belønning er det liten sjanse for at du vil holde med din vekt-tap plan.

Den beste måten å lykkes med vekttap er å lage og vedlikeholde små endringer. Fortsett å gjøre små endringer og over tid vil du ha en sunnere livsstil.

Hvor mange kalorier du har Må brenne å miste en kilo?

Telle kalorier er en vane fremmes av mange vekttap eksperter, men når du går for å sjekke vekten på en skala, er vekten din registrert i pounds. Det kan være frustrerende å begrense kaloriinntaket og trene ennå se lite eller ingen forbedring når du går til skalaen. For å lykkes i vekttap, må du oppnå et netto kalori underskudd hver uke i løpet av flere måneder.

Kalorier i Fat

Det enkle svaret på hvor mange kalorier må brennes for å miste en kilo i vekt er i hovedsak antall kalorier i en kilo fett. Siden fett er den viktigste kilden til uønskede lagrede kalorier i kroppen, når folk snakker om å brenne i vekt, de er nesten alltid henviser til kroppsfett. Det er ca 3500 kalorier i en kilo fett. Dette betyr at hvis du var å øke kaloriforbrenningen 3500 en uke, og holdt kostholdet uendret, vil du potensielt ende opp ca £ 1 lettere på slutten av uken enn du ellers ville ha. Feilen med å behandle en viss mengde kaloriforbrenning som tilsvarer en viss vekttap, er at du ikke utlede all din energi fra kroppens fettlagre - det meste av det kommer fra kaloriene du spiser.

Kaloriinntaket

Kaloriinntak er en viktig komponent av hvor mange kalorier du trenger å brenne å felle en kilo fett i kroppen din. Si at du spiser 2000 kalorier om dagen. Selv om du skulle brenne 3500 på en enkelt dag, (som ville ta en enorm innsats, for eksempel kjøre en maraton) du ikke ville brenne en kilo kroppsfett. Over halvparten av kaloriene du har brent ville ha kommet fra maten du spiste, så bare 1500 av de forbrente kalorier ville komme fra kroppen fett. De nøkkelen til å miste en kilo fett brenner 3500 kalorier mer enn du forbruker. Derfor er den sanne mengden kalorier som må brennes for å miste en kilo i vekt alltid mye høyere enn 3500.

Losing Vekt

Siden kroppen trenger å konsumere mat for å opprettholde seg selv, er det ikke forsvarlig å forsøke å brenne store mengder kroppsfett i en dag eller to gjennom intense treningsøkter. Når kroppen funker, krever det energi. Karbohydrater kan brytes ned og gi energi raskere enn ren kroppsfett. Hvis legemet er tvunget til å stole bare på kroppsfett, vil energinivået synke og nivået av intensiteten av en trening vil falle, noe som til syvende og sist kan hemme kalori brenning. Nøkkelen til å miste vekt er å opprettholde en netto kaloritapet hver dag for en lang tidsperiode.

Si at du spiser 2000 kalorier om dagen, men mellom mosjon og normal kroppslig energiforbruk du forbrenner 2500. Etter en ukes tid, vil du ha felle totalt 3500 kalorier over hva du har spist, som vil være omtrent tilsvarende £ 1 av fett vekt. Problemet er at når kroppen står overfor en mangel på kalorier og blir tvunget til å trene mer, kan du føle deg sulten oftere eller føler at du trenger å spise mer for å fylle på energi.

Hvor mange kalorier bruker du en dag?

Selv de mest stillesittende person vil bruke en betydelig mengde kalorier. Kalorier er et mål på energi. Jo mer energi du expend, jo flere kalorier vil du forbrenne. Hvor mye kalorier du bruker hver dag er bestemt av kjønn, alder, aktivitetsnivå og vekt. I gjennomsnitt, kan du brenne rundt 1500 til 3000 kalorier daglig.

Funksjon

Det er tre faktorer som bestemmer hvor mye kalorier kroppen bruker: basal metabolic rate, aktivitetsnivå og den termiske effekten av mat. Basal metabolic rate (BMR) er det minimum av kalorier som trengs for å utføre de mest grunnleggende funksjoner, som å pumpe blod og puste. Aktivitetsnivået omfatter mengden av trening du får. Den termiske effekten av mat er mengden kalorier kroppen din trenger for å behandle mat.

BMR

BMR kan være ansvarlig for om lag 70 prosent av kaloriene du forbrenner daglig. Det bestemmes av en kombinasjon av genetiske og miljømessige faktorer.

Aktivitetsnivå

Aktivitetsnivået generelt står for omtrent 20 prosent av det totale kaloriforbruk.

Thermic Effect of Food

Den termiske effekten av mat - slik som biting, tygging, svelging og prosessering mat - kontoer i gjennomsnitt om lag 10 prosent av det totale kaloriforbruk.

Vekttap

Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du bruke mer kalorier enn du forbruker. Å miste en kilo i uken, må du brenne 500 flere kalorier om dagen mer enn du spiser, enten ved å spise mindre eller trene mer. Du kan bruke online kalkulatorer for å hjelpe deg å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner under visse aktiviteter.

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?


Før du kan finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt, må du vite hvor mange kalorier kroppen din trenger på en daglig basis. Mens USDA anslår gjennomsnittlig kaloriinntak for kvinner og menn på 2000 og 2500, henholdsvis beregningene som bestemmer kaloriinntaket involvere flere faktorer enn bare kjønn. Hvor mye du veier, alder og aktivitetsnivå avgjør hvor mange kalorier kroppen din trenger.

Funksjon

Kroppen din trenger kalorier for å gjøre de mest grunnleggende funksjonene. Selv stillesittende mennesker krever en anstendig mengde kalorier. Mens kalorier kan virke som fienden for de som prøver å gå ned i vekt, i virkeligheten, kalorier er det som gjør det mulig for deg å forfølge din idealvekt. Ved inntak av for få kalorier, kan du ikke ha den energien du trenger for å få den kroppen du ønsker. Vanligvis anbefales det at du spiser minst 1200 kalorier per dag. Et bedre estimat er å finne din basal metabolic rate (BMR) for å bestemme minimum av kalorier du bør spise for å gå ned i vekt.

BMR

Det er tre faktorer som bestemmer den totale mengden kalorier kroppen din trenger hver dag: din BMR, aktivitetsnivå og den termiske effekten av mat. Din BMR er det minimum av kalorier kroppen din trenger hvile, for å utføre funksjoner som pusting og pumpe blod. Bestem din BMR ved hjelp av følgende regnestykke: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Menn, derimot, kan du bruke denne beregningen: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). Du bør ikke spise færre kalorier enn din BMR.

Typer Kalorier

Kalorier som finnes i maten kommer fra fett, proteiner og karbohydrater. Ett gram protein eller karbohydrat er lik 4 kalorier, mens 1g fett er lik 9 kalorier. Kalorier du forbruker bør inneholde en balanse av hver av de tre typene kalorier. Når kosten, er det spesielt viktig å ha et balansert måltid, for å gi kroppen din med nok næringsstoffer. USDA Food Guide Pyramid foreslår du forbruker ca 45 til 65 prosent av kaloriene fra karbohydrater, 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier fra fett, og 10 til 35 prosent fra proteiner.

Når man skal spise

Hvor ofte du spiser er nesten like viktig som hva du spiser. For å maksimere din metabolisme, spise 05:56 små måltider hver dag. Vanligvis frokost og lunsj bør være din største måltider på dagen, når du fortsatt har en god del igjen i dag for å brenne av kalorier. I tillegg bruker det meste av fett tidligere på dagen, for å unngå å lagre det på kroppen din.

Tips

Mens slanking, må du følge nøye med på alt du spiser. Vurdere å holde en journal. Referere til online kalkulatorer som kan hjelpe deg å avgjøre hvor mange kalorier er i maten du spiser, samt hvor mye kalorier du kan brenne gjøre visse aktiviteter. Se opp for skjulte kalorier, slik som de som finnes i drinker, store porsjoner og ekstra snacks.

Hvor mange kalorier om dagen bør du spise for å gå ned i vekt?

Alle er gjort på en annen måte, så det er ingen universell mengde kalorier som du kan spise hver dag for å gå ned i vekt. For å vite hvor mange kalorier du bør spise en dag, må du kjenne kroppen din ganske godt. Når du beregne din metabolic rate og forstå din fysiske aktivitet, så kan du begynne å beregne hvor mange kalorier du bør spise. Men selv når du gjør dette, ta litt øvelse i betraktning, da dette vil hjelpe deg å miste vekt på en raskere og sunnere måte.

Gjennomsnittlig kaloriinntak

De fleste mennesker spiser ca 2000 til 2500 kalorier om dagen, men færre eller mindre kan være nødvendig, avhengig av hver person. Det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du bør spise hver dag. Kjønn, alder, høyde, vekt og fysisk aktivitet er alle viktige faktorer du må vurdere. Ideen bak å miste vekt er å spise mindre kalorier om dagen enn kroppen din trenger for simple living. Dette kalles din Basal Metabolic Rate (BMR).

Basal Metabolic Rate

BMR er den hastigheten som du forbrenner kalorier mens du utfører daglige funksjoner som å sove og puste. Dette er de kalorier kroppen din trenger bare å legge ned hele dagen. Dette er den største faktoren i å forstå hvor mange kalorier du trenger å spise for å vedlikeholde, få eller miste vekt på en sunn måte.

Det finnes flere forskjellige formler som brukes til å beregne BMR siden den er basert på en rekke faktorer, slik som alder, kjønn, vekt og høyde. Du kan gå på nettet og finne en BMR kalkulator som vil gjøre denne beregningen for gratis. Her er en nøyaktig formel som er mye brukt.

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kg) + (5 x høyde i cm) - (6,8 x alder i år)

Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kg) + (1,8 x høyde i cm) - (4,7 x alder i år)

Når du finner din BMR, du kommer til å ønske å ta din daglige aktivitet i betraktning for å få en mer nøyaktig lesing. Bruk denne formelen:

Aktivitet Multiplier
Stillesittende = BMR X 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv = BMR X 1.375 (lett trening / sport 1-3 dager / uke)
Mod. aktiv = BMR X 1.55 (moderat trening / sport 3-5 dager / uke)
Veldig aktiv = BMR X 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager / uke)
Ekstr. aktiv = BMR x 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller 2X dagers opplæring, dvs. maraton, konkurranse etc.)

Her er et eksempel for å gjøre ting mindre komplisert:
-30 År gammel kvinne
-150 Pounds

5'6 '' Ingen trening

BMR = 655 + (9,6 x 68kg) + (1,8 x 167,64 cm) - (4,7 X 30 år)
655 + (652,8) + (301,752) - (141) = 1468
Aktivitet Multiplier = 1468 (BMR) x 1,2 (stillesittende) = 1762

Denne personen bruker 1762 kalorier om dagen for rutinemessig vedlikehold.

Hvordan å miste vekt

Nå er det den enkle delen. For å gå ned i vekt, må du innta færre kalorier om dagen enn din BMR. Ca 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo kroppsvekt. Så hvis du ønsker å miste 1 kilo i uken, bør du spise 500 færre kalorier hver dag. En person som har en BMR av 1762 bør spise ca 1262 kalorier om dagen hvis hun ønsker å gå ned i vekt.

Du kan også øke aktiviteten din rate å hjelpe deg å miste vekt. En person som spiser 500 færre kalorier om dagen kan også legge til en treningsøkt rutine som brenner ytterligere 500 kalorier om dagen. Dette vil hjelpe deg å miste vekt raskere og opprettholde en sunn livsstil. Du bør ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen uten å konsultere lege først.

Hvor mange kalorier gjør kroppen vår Burn?

Selv uten trening, forbrenner kroppen din en betydelig mengde kalorier. Mens den anbefalte kaloriinntak for en kvinne og mann er 2000 og 2500 henholdsvis, kan kroppen forbrenne alt fra 1500 til 3500 avhengig av din alder, vekt, hvor mye trening du får, og sexlivet ditt. Formelen for å beregne mengden kalorier kroppen din forbrenner omfatter basal metabolic rate (BMR), aktivitetsnivået og den termiske effekten av mat.

BMR

Selv puste årsaker kroppen til å brenne kalorier. Mengden kalorier som kroppen din trenger bare å eksistere anses din BMR. Vanligvis dette står for 60 til 70 prosent av din totale daglige energiforbruket (TDEE).

Thermic Effect of Food

Kroppen din forbrenner kalorier som behandler maten du spiser. De forbrente kalorier fra biting, tygging, svelging og fordøye anses å være et resultat av den termiske effekten av mat og står for om lag 10 prosent av TDEE.

Aktivitetsnivå

Aktivitetsnivået er en viktig faktor for hvor mange kalorier kroppen din forbrenner. Dette kan utgjøre 15 til 50 prosent av din TDEE. Bruk Harris Benedict Equation (se ressurser) for å hjelpe deg å finne din caloric utgifter.

Harris Benedict Equation

Bruke Harris Benedict Equation, til en stillesittende person ville mangedoble sin BMR med 1,2 beregne mengden kalorier brent fra daglige aktiviteter, for eksempel hagearbeid, kjøring og sittende. Men noen som utøver kraftig ville mangedoble sin BMR med 1,9.

Sette det sammen

En 150-kilos kvinne ville brenne ca 2080 kalorier per dag. Rundt 1500 av disse ville stå for hennes BMR, 150 kalorier for termisk effekt og de andre 400 kalorier for hennes aktivitetsnivå.

Hvor mange kalorier du trenger gjøre Burn for vekttap?

Er du ute etter å slippe fem, 10 eller 20 pounds? Uansett hva dine vekttap mål er, er første skritt til å miste vekt er å forstå hvordan kroppen din forbrenner kalorier. For å brenne ett pund, må du brenne 3500 kalorier. Når du vet hvor mange kalorier kroppen din trenger, kan du fokusere på å brenne overflødig, enten ved å redusere kaloriinntaket eller øke din caloric utgifter.

Gjennomsnittlig forbrenning per dag

Mengden kalorier du forbrenner på en dag, avhenger av din alder, vekt, aktivitetsnivå og kjønn. En 150-kilos kvinne vil forbrenne rundt 2080 kalorier per dag. En aktiv 150-kilos kvinne kan brenne en ekstra 200 til 500 kalorier per dag.

Å miste vekt gjennom kosthold

Redusere ditt kaloriinntak vil føre til vekttap. Hvis kroppen din trenger 2080 kalorier per dag, og du redusere kalorier med 300 (tilsvarende en skål med frokostblanding, en stor candy bar eller en mocha), vil du miste ett pund i underkant av 12 dager.

Å miste vekt gjennom trening

Trening er en fin måte å øke din kardiovaskulær helse, senke blodtrykket og gå ned i vekt. Hvis kroppen din trenger 2080 kalorier, ved å ta opp moderat sykling i 30 minutter om dagen, fem ganger i uken, kan du brenne 250 ekstra kalorier per dag. Antar du ikke øker dine mat kalorier, vil du miste ett pund i ca 14 dager.

Betraktninger

Den beste måte å raskt og sikkert ned i vekt er å kombinere diett og mosjon. Ved å redusere kaloriinntaket ditt med 300 og øke kalori produksjonen med 250, kan du forvente å slippe £ 1 på mindre enn en uke.

Tips

Betale hensyn til porsjonsstørrelser og skjulte kalorier som finnes i fett, drikke og sukker. Pass på å skrive ned alt du spiser, og hvor mye. På slutten av hver dag, se en online kaloriteller å sammenligne mat logg og sikre at du vet nøyaktig hvor mange kalorier du forbruker.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Du må opprette et underskudd på kaloriinntaket for å gå ned i vekt. Det er ikke vanskelig å beregne hvor mange kalorier en dag du trenger å gå ned i vekt. I utgangspunktet trenger du å gjøre noen enkle matematiske ligninger. Det er mange kalori kalkulatorer som kan bli funnet på World Wide Web også, hvis du ikke stoler på dine matematiske evner.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Caloric Effect

•  En kalori er i utgangspunktet et mål for varmeenergi. Når maten du har spist er brent, og deretter frigjør den en viss mengde varme eller energi. Den energimengde det frigjør avhenger av typen av mat konsumert. Jo flere kalorier som er i en bestemt mat, da mer energi vil bli frigjort som den brennes. 3500 kalorier er lik £ 1.

Hvis du ønsker å gå ned ca ett pund per uke, deretter redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier om dagen. Du kan også velge å trene for å brenne av disse 500 kalorier om dagen.

•  Det minste daglige kaloriinntak er forskjellig for hver enkelt, siden alle har en annen kroppssammensetning og aktivitetsnivå. Noen retningslinjer har blitt satt av American College of Sports Medicine (ACSM). De anbefaler ikke mindre enn 1200 kalorier per dag for kvinner og ikke mindre enn 1800 kalorier per dag for menn.

Tom Venuto, en av verdens beste kroppsbyggere og fitness modeller og forfatter av Brenn fettet Feed Muscle, skriver at du må gi opp hele konseptet med slanking på svært lite kalorier for å gå ned i vekt.

Harris-Benedict formel

Denne formelen bruker faktorer av høyde, vekt, alder og kjønn for å finne ut BMR (basal metabolic rate), noe som gjør det en nøyaktig beregning for å bestemme kalori behov. Denne ligningen er ganske nøyaktig i alt, men den ekstremt muskuløse eller ekstremt overvektig person.

Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner for alle dine daglige kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse, temperaturkontroll, sirkulasjon, respirasjon, celle gjenoppbygging og alle andre metabolske prosessen som drives av kroppen din hver dag. Det inkluderer ikke trening.

Beregn din BMR med følgende formel

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kilo) + (5 x høyden i centimeter) - (6,8 x alder i år)
Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kilo) + (1,8 x høyde i centimeter) - (4,7 x alder i år)

Merk: 1 tomme tilsvarer 2,54 cm

1 kg equals 2.2 pounds

Når du vet din BMR, beregne TDEE (totale daglige energiforbruket) ved å multiplisere din BMR med en av følgende aktivitets faktorer.

Stillesittende lik BMR ganger 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv tilsvarer en BMR ganger 1.375 (lett trening / sport 1 til 3 dager per uke)
Moderat aktiv lik BMR ganger 1,55 (moderat trening / sport 3 til 5 dager pr uke)
Veldig aktiv lik BMR ganger 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager per uke)
Ekstremt aktiv lik BMR ganger 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller to ganger om dagen trening, maraton, fotball camp, konkurranser).

Resultatet av denne formelen gir deg antall kalorier som du kan spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. For å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier enn din resulterer TDEE.

Et eksempel på en 30-år gammel kvinne som veier 176 pounds og 5'6 "høy og moderat aktiv vil være:

655+ (9.6 x 80) + (1,8 x 168) - (4.7 x 30)
665 + 768 + 302-141 = 1594 kalorier per dag.

Nå multiplisere BMR av 1594 av en aktivitetsfaktor for å oppdage TDEE:

Hun trenger 1594 x 1,55 = 2470,7 kalorier per dag for å opprettholde sin tidligere vekt.

Hint

  • En sunn måte å starte din vekttap plan er å starte med de kaloriene som kreves hvis du var bare 5 eller 10 pounds mindre enn du er nå. For eksempel, hvis du for tiden veie 250 pounds, og deretter estimere kalori behov i 240 pounds. Begrense deg selv for strengt gjør det vanskeligere for deg å opprettholde et vekttap plan. En fornuftig plan reduserer kaloriinntaket, mens på samme tid holde det tilstrekkelig for kroppens behov. Etter hvert som du blir mer aktiv, vil du forbrenne mer kalorier fortsatt. Det er bare lettere for deg å bli mer aktiv enn det er å gjøre uten mer mat for å oppnå samme reduksjon i kalorier. Det er virkelig bedre for helsen å brenne fett enn å sulte den.
  • Når kaloriinntaket er for lavt, da muskelmasse er brutt ned til energi, begynner metabolic rate å slippe etter 3 dager med å spise svært lite kalorier, og du risikerer ernæringsmessige mangler, tretthet, irritabilitet og treghet. Også sette deg selv opp til å gjenvinne fett hvis du plutselig begynner å spise igjen som du hadde tidligere. Prøv ikke å redusere kaloriinntaket med mer enn 1000 kalorier under vedlikehold. Du bør forsøke å redusere kalorier gradvis fordi et plutselig fall kan føre til en demping av stoffskiftet. Et sunt vekttap målet er å miste mer enn 1/2 til 2 pounds per uke. Å miste mer enn 2 pounds per uke kan gjøre det vanskelig å holde vekten av permanent. Du bør aldri kutte ned til færre enn 1200 daglige kalorier uten tilsyn av helsepersonell. Før du starter noen vekttap plan eller ernæringsmessige plan for å gå ned i vekt, er det anbefalt at du konsultere legen din.