Digidexo.com

hvordan bli kvitt ereksjonsproblemer

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

En oppbygging av kalsium i urinveiene kan føre til nyrestein. Til tross for sterke smerter forbundet med nyrestein, kan nesten alle bli passert trygt hjemme. En nyrestein kan ta opp til tre-fire uker å passere, men du kan spare deg tid og smerte ved å drikke rikelig med vann. Hvis uvanlig stort, kan en nyre stein kreve fjerning via en kirurgisk prosedyre som kalles ureteroscopic nyre-stein fjerning, noe som innebærer å sette inn et omfang inn i urinrøret.

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

•  Se en lege når du mistenker at du kan ha en nyrestein. En lege vil kjøre urin og blodprøver og kanskje foreskrive medisiner for å lindre smerte og løser opp stein.

Drikk mye vann. Seks til åtte glass om dagen bør være tilstrekkelig, men enda flere vil hjelpe løsne steinen. Jo mer vann du drikker, vil jo før steinen passere.

forblir aktive. Trening hver dag og spise sunn mat. Øvelsen vil flytte steinen sammen og hjelpe lindre smerten.

Drikk rikelig med appelsinjuice. De som drikker appelsinjuice har mindre krystallisert urinsyre og kalsium oksalat i urinen, i henhold til Hvordan bli kvitt ting hjemmeside.

Ta medisiner foreskrevet av legen din. Nærmere bestemt, ta et mildt smertestillende når du føler sterke smerter i lysken som indikerer en stein kan være klar til å passere.

Fortsett å drikke mer vann på den dagen du tror steinen vil passere. Smerten vil bli mer alvorlig, og du må passe på å drikke så mye vann som mulig å trygt passere steinen.

Hint

 • Reduser inntaket av vitamin D og øke inntaket av vitamin A i minst to dager før du tror steinen vil passere.

Hvordan bli kvitt magen fett

Alle vil ha den klassiske flat mage og seks pack abs. Det er mange kjepphest dietter, piller og maskiner som alle hevder å arbeide. Men ofte disse utgjør noe mer enn en sløsing med penger. Denne guiden vil forklare hvordan å bli kvitt magen fett-for godt.

Hvordan bli kvitt magen fett

Hvordan bli kvitt magen fett

•  Brenn fettet av. Din største aktivum i Ardenneroffensiven er mosjon. Fat, enten på magen eller andre steder, beløper seg til noe mer enn lagret energi. For å frigjøre denne lagrede energien du må delta i noen form for vedvarende fysisk aktivitet som jogging eller gange i minst 30-45 minutter hver dag fem dager per uke.

tone musklene dine. Hvis musklene er svake de ikke vil se eller føle seg fast og din holdning vil lide. Arbeide din abs med crunches, leg heiser og andre slike øvelser to eller tre ganger i uken. Sørg også for å bruke litt tid på å gjøre øvelser som fokuserer på obliques. Også stå oppreist!

•  Få inn riktig tenkemåte. Sett et mål og jobbe mot det. Ikke bare avhengig av skalaen. Se på kroppen din i speilet. Det er en god idé å holde et bilde journal som dette vil være en mye mer nøyaktig mål på din fremgang enn å stole på din totale kroppsvekt alene.

Spis riktig. Du kommer ikke til å miste magen fett, men å spise mat som er høy i kalorier, sukker og fett. Spis fullkorn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger for å holde deg hydrert å være på sitt beste.

Husk rollen dine gener. Genetikk spiller en stor rolle på den måten at kroppen din skal se ut. Uansett hvor mye du trener, kan du aldri ha en six pack for å vise for det. Men det betyr ikke at det er meningsløst å fokusere på å miste fett. Magen blir strammere, fastere, og hele kroppen blir slankere og mer sunt.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller vekttap rutine.
 • Hold styr på fremgangen din. Endringer skjer ikke over natten. Ta bilder og holde nøyaktig oversikt, slik at du kan måle fremgangen din.
 • Tenk sunt. Forestill deg selv slik du ønsker å være, og deretter bli fast bestemt på å nå det målet.
 • Vær på vakt mot slankepiller. Disse er iffy i beste fall, og mange av dem kan være farlig.
 • Det er ikke slike ting som spot trening. En maskin som fungerer abs vil ikke føre til en flat mage av seg selv.

Hvordan bli kvitt magen bule

Den fryktede magen bule er svært vanlig hos menn og kvinner, og bortsett fra å være skjemmende og sjenerende for den enkelte som er involvert, det kan også føre til alvorlige sykdommer i noen ekstreme tilfeller, blant annet type 2 diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Nøkkelen til å eliminere det er et riktig kosthold og treningsprogram. Det kan høres ut som en drastisk livsstilsendring, men det er en som vil i stor grad redusere risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer forårsaket av fedme, og det vil også gi deg mer energi og øke din vitalitet.

Hvordan bli kvitt magen bule

Hvordan bli kvitt magen bule

Stopp kjøpe sukkerholdige og bearbeidet mat fra matbutikk. Hvis det ikke er i huset ditt, kan du ikke spise den. I stedet fokuserer på hele korn, frukt, grønnsaker, proteiner og lav-fett matvarer.

Spis 4-5 små, sunne måltider om dagen for å holde stoffskiftet høyt. Dette hjelper kroppen forbrenne fett for energi og holder energinivået høyere i løpet av dagen.

Prøv å være mer aktiv i løpet av dagen. Lufte hunden, rengjøre hjemmet ditt, klippe plenen eller ta en tur på lunsj pause.

Se mindre på TV. I stedet gjør noe aktivt som bidrar til å holde stoffskiftet høyt og brenner kalorier.

Utvikle en treningsøkt rutine som inkluderer løpe eller gå minst tre dager i uken enten utenfor eller på en tredemølle. Hver treningsøkt bør være mellom 20 til 30 minutter. Sørg for å ha høy kvalitet walking eller joggesko for å unngå skade.

Få riktig mengde søvn per natt for kroppen å komme seg fra dagens aktiviteter. De fleste eksperter mener seks til åtte timers søvn er ideelt.

Drikk mye vann hele dagen. Hvis du må få sukker fikse, prøve å drikke diett brus i stedet for vanlig.

Hint

 • Burning 3.500 kalorier tilsvarer ca £ 1 av vekttap. Hvis du trener på en tredemølle, prøve å øke stigningen for en mer intens trening.
 • Denne prosessen er en langsiktig satsing som innebærer en "drastisk" livsstilsendring for noen mennesker. Konsultere legen din før du starter noen form for trening rutine.

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

Betennelse i mandlene er et annet navn for en mandel infeksjon. Mandler er de kjøttfulle, kjertelområdene på hver side av halsen, ifølge Mayo Clinic. Tonsillitt forårsaker hevelse og smerter i baksiden av halsen, og kan skyldes infeksjon med et virus eller bakterier. Andre symptomer på betennelse i mandlene inkluderer feber, frysninger, hodepine, vanskeligheter med å svelge, hvite flekker på mandlene, forstørrede lymfeknuter i kjeve eller hals, og mister stemmen. Små barn kan også oppleve magesmerter.

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

Hvordan bli kvitt betennelse i mandlene

•  Gå til legen din for en rask strep test. Symptomer på strep hals kan etterligne symptomene på betennelse i mandlene, men strep hals krever behandling med antibiotika. Barn med strep hals bør holdes hjemme før minst 24 timer etter starten antibiotikabehandling.

Bruk over-the-counter medisiner for å redusere feber, betennelser og smerter forårsaket av viral tonsillitt. Ibuprofen er vanligvis mest effektive, men paracetamol vil også redusere ubehag. Aspirin bør ikke gis til barn med betennelse i mandlene på grunn av fare for Reyes syndrom, en potensielt dødelig komplikasjon forbundet med aspirin bruk under virusinfeksjoner.

ta antibiotika for å bli kvitt bakteriell betennelse i mandlene. Penicillin er den mest foreskrevet antibiotika for hals-infeksjoner, men erytromycin er effektiv for de med allergi mot penicillin. Ifølge Mayo Clinic, oral antibiotika generelt må tas for 10 eller flere dager.

Bruk aktuell bedøvelse for midlertidig lindring av halsen smerte. Lidokain hals spray er tilgjengelig på resept, men det er mange over-the-counter spray som kan nummen halsen og muliggjør enklere å svelge.

Gurgle med varmt saltvann hver time til den tonsillitt klarner opp. Du kan lage saltvann hjemme ved å blande en halv teskje salt i åtte gram av varmt vann.

Øk inntaket av varm væske for å unngå dehydrering, hastighet helbredelse og redusere hals ubehag. The American Academy of Øre anbefaler suppe buljong for sin næringsverdi.

•  Bland honning og sitron i et glass med varmt vann. Sitron reduserer slimproduksjon, og honning strøk halsen for å gjøre lettere å svelge. Unngå å gi honning til spedbarn under 1 år.

Unngå irritanter, for eksempel røyk og harde, sprø og krydret mat, ifølge Nemours Foundation. Irriterer halsen kan øke smerte og hevelse og forsinke healing.

gjennomgå en mandlene for å fjerne mandlene. Kirurgi kan anbefales når syv eller flere halsinfeksjoner oppstå i en periode på ett år, eller når fem eller flere alvorlige infeksjoner forekommer i mindre enn to år, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Vi er alle opptatt av å miste vekt og toning opp, hvis selv bare en liten bit. Fett er ganske vanskelig å bli kvitt, spesielt i noen spesielle problemområder. Det er særlig vanskelig å kvitte seg med fett rundt magen og ben. Her er noen enkle trinn som vil bidra til å bli kvitt beinet fett.

Hvordan bli kvitt Leg Fat

Hvordan bli kvitt Leg Fat

•  Walk. Det vil ikke skje fort, men Turgåing er en flott måte å bidra til å bli kvitt beinet fett. Det er også den minst kostbare måten, og hvis du ikke har fått en hel masse trening før dette, trenger du ikke ønsker å starte med å kjøre. Turgåing er et flott utgangspunkt for folk som rett og slett ikke har utholdenhet ennå å jogge eller løpe.

Jog. Jogging er mye som run-walking, og det vil definitivt hjelpe deg å bli kvitt beinet fett. Jogging er en forbedring på vandre. En treg kjøre, lar den deg til å miste fett fra bena og magen området raskt, og er ikke så vanskelig som kjører.

Kjør. Løping er trolig en av de beste måtene å bli kvitt beinet fett og også en av de raskeste. Men ikke alle kan kjøre rett utenfor balltre. Du må være i stand til å gradvis øke din evne til å kjøre. Når du begynner å kjøre, vil du bygge muskler i bena, og at muskelen vil kraftig forbedre din evne til å forbrenne fett. Enten å gå, jogge eller løpe, start med kortere avstander, og øker sakte, for å bygge opp din utholdenhet.

Endre måten du spiser. Turgåing, jogging og løping er flott, men hvis du ikke endrer måten du spiser, vil resultatene bli minimalisert. Finne riktig ernæring er viktig når du prøver å miste fett, uansett hvor fettet ligger på kroppen din.

Rest. Du vil kanskje ikke tro dette, men musklene trenger tid til å samle krefter like mye som du gjør. Mens du trener åtte timer om dagen, syv dager i uken høres ut som den beste måten å komme i form og trim, faktum er, du må være i stand til å gi musklene litt tid til å regenerere. Når du arbeider ut, rive deg musklene fra hverandre. Resting lar musklene gjenoppbygge, og mens musklene gjenoppbygge, de hjelper forbrenne fett.

Hint

 • Start sakte, og gradvis øke hastigheten.
 • Du trenger ikke et treningsstudio for å trene.
 • Ta hunden på turer.
 • Ikke overdriv. Hvis du presser deg selv for hardt, risikerer du skader, og enda verre, vil du da være mindre sannsynlig å fortsette å arbeide ute.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

En kald sår er en blemme som vanligvis danner seg på innsiden av munnen din. Det er også en viral infeksjon, herpes simplex. Det kan være smertefullt og skjemmende. Forkjølelsessår er svært smittsom. Kyssing og deling av ting som kopper, sølvtøy eller leppepomade er bare noen få måter du kan ende opp med en kald sår. Denne type infeksjon er vanlig og kan behandles ganske enkelt over tid.

Hvordan bli kvitt en kald sår på utsiden av munnen

Hvordan bli kvitt en kald sår på innsiden av munnen

•  Bruk en anti-bakteriell munnvann. Dette vil bidra til å drepe bakterier i munnen, noe som reduserer sjansene for en sekundær infeksjon i den kalde sår. Du bør skylle med munnvann flere ganger om dagen.

Lag en pasta av natron og varmt vann og bruke den til kalde sår med en bomullspinne for å lette smertene. Blandingen kan også brukes som et munnskylle. Du bør bruke denne blandingen et par ganger om dagen hvis mulig.

bruke over-the-counter produkter som Abreva, Anbesol eller Orajel. Med en bomullspinne, påfør produktet til kalde sår et par ganger om dagen. Dette vil bidra til å lette smerter, rødhet og hevelse. Den kalde sår bør forsvinne i løpet av en uke til 10 dager.

Spis et sunt kosthold. Ernæring er nøkkelen til god helse, og å bygge opp immunforsvaret kan hjelpe bekjempe forkjølelsessår. Ferske frukter og grønnsaker som brokkoli, blomkål og kål alle bidra til å rense kroppen for giftstoffer som kan gjøre deg mer utsatt for virusinfeksjoner.

Hold stressnivået ned. Forkjølelsessår kan vises hvis du er under stress eller hvis det er betydelige endringer i hormonnivået.

Hint

 • Kjøp en ny tannbørste etter den kalde sår har grodd.
 • Etter å ha en kald sår, bruker leppepomade eller leppestift med solkrem eller en lue for å skygge leppene fra solen kan bidra til å redusere antall fremtidige utbrudd.
 • Gjør en avtale med legen din hvis din forkjølelsessår utbrudd vedvarer.
 • Ikke berør en kald sår med bare fingre og trykk deretter på en slimhinne, slik som dine lepper eller øyne.

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Når vitaminer har utløpt, er det fristende bare å kaste dem inn i nærmeste søppelbøtta. Selv om dette kan være den raskeste transportmetode, er det ikke nødvendigvis det tryggeste. Det er et par ting du kan gjøre for å bli kvitt gamle vitaminer trygt.

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

•  Ta kontakt med ditt lokale apotek. Mange store apotek tilbyr en gratis resirkulering eller deponering program. Disse programmene lar deg ta med utgåtte medisiner og vitaminer til apoteket for forsvarlig destruksjon.

Ring din lokale avfallsdestruksjonsfirma. Noen selskaper vil lage særordninger for å kvitte deg med vitaminer eller medisiner. Pick-up for disse elementene vanligvis faller på en annen dag enn vanlig søppel pick-up, og en ekstra kostnader kan påløpe.

Ta kontakt med din lokale fyllplassen for å finne ut farlig avfall drop-off-tider og steder. Mange fylker har farlig avfall prosedyrer på plass og vil gjøre drop-off tilgjengelig til fellesskapet gratis. Sørg for å finne ut hvordan deponi myndigheter ønsker at vitaminer for å bli pakket før tømming. De fleste vil kreve at du fjerner all personlig informasjon fra reseptbelagte vitamin flasker før slippe dem av, eller oppløse vitaminer med alkohol mens de fortsatt er i sine beholdere.

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis


Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis er ganske enkel oppgave. Her er noen tips og triks for å få deg på rett spor.

Hvordan bli kvitt Gas Naturligvis

•  Først av alt du trenger å tygge maten godt. Ved ikke riktig å starte fordøyelsen med komplett tygging av maten Gas vil bygge opp eller å bli ganske illeluktende. For å unngå dette, og for å begynne å behandle Gas naturligvis må du grundig tygge maten.

Vær oppmerksom på dine pustevaner. En stor del av gassen utstøtt av noen mennesker faktisk kommer som et resultat av å svelge den, på grunn av tyggegummi, røyking etc. Dette innfører gasser som ikke vil være lett absorbere inn i kroppen, og således må frigjøres naturlig i form av gass, ved å være klar over dette kan du stoppe det eller redusere det betraktelig.

Neste se på kostholdet ditt. Hold deg unna store måltider av fet mat, noen sukker og karbohydrater. Disse matvarer med store kilder til disse (slik som bønner) vil føre til absorpsjon problemer og dermed vil produsere mye mer gass som vil andre matvarer. Lær disse matvarer eller matvarer som forårsaker du å passere gass og holde seg borte.

Neste du kan se på å få noen raske løsninger. Fennikel frø er veldig populært (en rask hvordan du er knyttet nedenfor). Også populære er Aktivt kull, bare legge til et par spiseskjeer til et glass med vann og drikke.
Også du kan prøve å nøytralisere lukten, legge peppermynte olje til litt vann og drikke for å gi gass en fin minty lukt. Eller du kan gå og se opp grønnsaks Kombu. Kombu selges i mange asiatiske dagligvarebutikker og er kjent for å motvirke effektene av gass. Bare en liten stripe av Kombu og du vil bli satt. Et annet godt middel er Bukkehornkløver frø, bland disse med lik del dill. Hver dag tar ca 5 gram, og det bør kontrollere flatulens.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Du har bare gikk ut av bassenget (eller bad, sjø, innsjø, etc). Opplevelsen kan ha vært en hyggelig en, men nå har du som ubehagelig følelse av en vannmettet øret. Dette kan føre til otitis externa (svømmer øre) og andre vanlige ørebetennelser som til slutt vil påvirke hørselen din. Pluss, hvis du er som folk flest, vil du være fornøyd med bare å få sprengt vann ut av øregangene. Her er noen triks.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

•  Prøv å flytte så mye av vannet som mulig så snart du er ferdig med din vannaktivitet. Bøy hodet fra side til side for å la vannet renne. Du kan også tørke det ytre øret med et håndkle. Spesielle øret tørketrommel er også tilgjengelig for kjøp. Hårføner kan brukes også, men pass på at du ikke holder det for nær eller la den være der for lenge, som du kan brenne øret eller skade hørselen. Jo mindre tid vannet sitter i øret, jo bedre.

Tilsett mer vann. Som ineffektive som dette kan høres, den ekstra vann faktisk hjelper skylle den eksisterende vann ut. Bare ta en dropper og fyll den med vann. Klem noen dråper inn i øret ditt og umiddelbart snu hodet slik at øret vender nedover. La vannet renne fra øret. Gjenta til alt vannet har blitt skylt ut.

Påfør ytre press. En interessant Trikset er å legge ned på en seng med hodet hengende over på siden. Den berørte øret bør vippes mot gulvet. Cup en hånd over øret, og trykk deretter på håndflaten godt mot det. Dette skaper et sug som oppfordrer vannet ut når du trekker hånden unna.

Ved å bruke innvendig trykk, kan du presse vannet ut. For å gjøre dette, tilt hodet til siden slik at oversvømmet øret peker mot gulvet. Så bare gjespe. Dette løsner fanget vann.

La tyngdekraften gjøre jobben. Sove på siden med det vannfylte øret mot puta. Vannet vil til slutt renne ut på egen hånd. Du kan fremskynde dette opp med å ligge på din side når det er mulig i løpet av dagen.

prøve over-the-counter antiseptisk øredråper. Følg instruksjonene som følger. Du kan også bruke dropper å sette inn noen dråper rubbing alkohol i øret. Begge disse metodene fungerer for å tørke vannet opp og skylle øret ut.

Hvis ingen av disse forslagene arbeide eller forbedring er ikke total, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan bety at det er et mer alvorlig problem. Vannet må fjernes fra øregangen så raskt som mulig for å unngå infeksjon og beskytte hørselen din.

Hint

 • Du kan blande rubbing alkohol med hvit eddik. Dette vil også drepe eventuelle sopp eller bakterier i øregangen.
 • Ikke under noen omstendigheter, sette noe mindre enn albuen inni øret.
 • Vær ytterst forsiktig når du arbeider med ørene. Misbruk kan føre til hørselstap.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje


Din skala kan ikke alltid være nøyaktig, men speilet og måten klærne passer ikke lyve. Du har gått opp i vekt. I det siste, det er ikke skjule det faktum at midjen din har utvidet og du har utviklet en "muffin top", som henger over toppen av jeans. Men ikke bli for deprimert; du kan fikse dette lille problemet. Det er på tide å handle dine informasjonskapsler i for epler og din TV-titting i løping. Med litt vanskelig besluttsomhet og disiplin, du kan spikke din midt på et blunk flat.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

En butikk for sunnere mat. Frukt og grønnsaker er en stor utveksling for tradisjonelle chips og dip. Aksje opp på lav-fett supper, fullkornspasta og pretzels. Det er lurt å kjøpe et utvalg av frukt og grønnsaker, alle forskjellige former og størrelser for å hindre at kostholdet ditt fra å bli "kjedelig". Matvarer som inneholder mye fiber holde sultfølelsen unna. I en fersk studie, folk som spiste fiberrik elementer mistet flere inches fra midjen sin enn de som ikke gjorde det. Bønner, laks, cashewnøtter og valnøtter er alle sunne matvarer som kan bidra til å redusere magefett.

Utarbeide en øvelse plan. Cardio er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Men, vil du ønsker å starte forsiktig for å hindre utmattelse og skader. Starter med 10 minutter på en tredemølle i høyt tempo. Fortsett å legge til fem minutter på hver trening sesjon inntil du når et mål om 45 minutter. Komplett minst tre 45-minutters cardio økter i uken for best resultat. En Duke University studie viser at folk som gikk seks ganger per uke i seks måneder hadde ingen økning i magefett. Folk som ikke går i de seks månedene hadde en 9 prosent økning i magefett.

verve et vekttap kompis for både moralsk støtte og motivasjon. Du kan handle tips med din trening kompis og har også noen til å bli med deg på treningsstudio. En treningsøkt kompis er en god idé fordi han går gjennom de samme følelsene som du er. Han vet hvordan du føler deg når du mister eller få en halvkilo, og du kan hjelpe hverandre gjennom cravings og andre motløshet.

Reduser stress i livet ditt. Når en person blir stresset, frigjør kroppen kortisol, noe som fører til magefett. En Yale University studie fant at jo mer stresset en person var, jo mer fett hun hadde rundt magen hennes. Gå videre og planlegge at massasje. Ikke bare vil det gjøre underverker for hvordan du føler deg, men det vil også bidra til å redusere kortisol produksjon.

Gjør crunches, men bare når du har mistet den overskytende magen vekt. Du kan gjøre alle de crunches i verden, men du vil aldri se musklene mindre lag av fett er borte. Når du har gjort nok cardio og har en flatere mage, starte abdominal arbeid. Det kan være en god ide å leie en personlig trener for å lage en spesialisert plan for deg å oppnå abs du ønsker.

Hint

 • Prøv yoga. Yoga er en stor oppgave som ikke bare kan hjelpe deg å miste vekt, men også vil stramme din midsection i prosessen. Hvis du blir lei med tredemølle, endre ditt treningsprogram. Det er mange cardio DVDer som du kan gjøre hjemme og millioner av øvelser i blader, for eksempel "Shape" og "Self", som vil hjelpe deg å få ut av brunst.
 • Sjekk med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider


Eksterne hemorroider oppstår når en ekstrem mengde press har vært plassert i endetarmen, og tvinger for mye blod inn i blodårene; Dette får dem til å strekke seg, bule, og ruptur. Så snart de begynner å bule, påvirker de membraner som omgir dem, forårsaker symptomer som kløe, svie og smerte. En rekke behandlinger er tilgjengelige for å permanent kvitt en av hemorroider, alt fra enkle hjemmebehandlinger til invasiv kirurgi.

Hvordan bli kvitt av eksterne hemorroider

Hvordan bli kvitt Eksterne Hermorrhoids

•  Ta en sitz bad. Plassere rektum i varmt, grunt vann for en periode på 15 til 20 minutter, tre ganger om dagen, kan lindre symptomene forbundet med eksterne hemorroider og krympe dem samtidig.

Bruk en aktuell krem. Annusol HC krem ​​inneholder hydrokortison og er svært effektiv til å lindre svie og kløe, mens på samme tid å redusere svellingen av eksterne hemorroider.

Komme bundet. Det er en kirurgisk prosedyre kjent som Hemorroide, som er en poliklinisk prosedyre og krever ingen masker. Den hemoroide er bundet av ved bunnen av vev, som kutter blodtilførsel som forårsaker venen til å bule og brudd. Den manglende blodtilførsel til slutt fører til at hemoroide å falle av.

Go laser. Laser behandling er en effektiv kirurgisk metode for å fjerne hemorroider helt, er mindre invasiv og krever ingen masker. Legen vil bruke en laserstråle til å krympe hemorroider ved tetting av nerver og blodkar. Avhengig av alvorligheten av hemorroider, kan denne behandlingen må gjentas mer enn en gang.

Få en haemorrhoidectomy. Det kirurgiske inngrepet er den mest invasiv og smertefull, vanligvis krever et sykehusopphold på ca fire dager, og har den høyeste risikoen for infeksjon. I løpet av denne prosedyren vil legen fjerne hemoroide og dens vev. De omkringliggende vev blir deretter sydd. Det er en god sjanse disse stingene vil falle ut under en avføring, derav økt risiko for infeksjon.

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans


Får du gassy hver gang du spiser bønner? Mange mennesker gjør, og det er derfor bønner er så ofte assosiert med gass. Gass er irriterende, spesielt til andre mennesker. Her er noen tips om hvordan bli kvitt gassen fra bønner.

Hvordan bli kvitt av gass fra Beans

Chew dine bønner godt! Fordøyelsen starter i munnen, men mange synes å glemme at og hoppe tygge og gå rett til å svelge. Jo mer du tygger dine bønner, jo lettere vil det være for kroppen å fordøye dem.

Ta en fordøyelseskanal enzym. Fordøyelsesenzymer vil hjelpe på fordøyelsen og selv hjelpe deg å ha mer energi. Dette er fordi fordøyelsesenzymer hjelper kroppen fordøye maten lettere, slik at mindre energi kan gå inn i fordøyelsen og mer til å gjøre hva du trenger å gjøre.

Ta en probiotiske supplement. Probiotika hjelpe erstatte gode bakterier i tarmen som hjelpemiddel i fordøyelsen. De kan også bidra til å redusere gass og oppblåsthet.

Hvordan bli kvitt ansikts arr

Å få et kutt i ansiktet ditt kan virke ødeleggende i starten, men det er ikke slutten av verden, og ikke alltid bety en permanent arr hvis du tar behandlingen raskt og nøyaktig. Følg disse trinnene for å redusere ansikts arr.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt ansikts arr

•  Den beste måten å bli kvitt ansikts arr er å hindre dem før de utvikler. Ved kutt eller sår skjer, sørg for at det er ryddet og en krem ​​som Neosporin brukes til både bekjempe infeksjonen og redusere arrdannelse. hvis i det hele tatt. Bruk denne eller en lignende krem ​​til arret minst to ganger om dagen uten å skape for mye overflødig. Hvis du er interessert i å fjerne et gammelt arr, skjønner det kan være år før arret mindre synlig.

Når arret begynner å gro, bruke en større arr fjerning merkevare, som Cocoa Butter eller Merderma, for å behandle arr. Disse bør brukes som anvist, men når brukt ofte gjennom en dag i flere dager, vil du sannsynligvis se en forbedring i synligheten av arr eller merke.

Sørg også for å holde arrene for direkte sollys, for eksempel soling med det avdekket, som UV-stråler kan skade hudcellene og gjør gjenoppbygging perioden lengre og arret vanskeligere å helbrede.

Hvis arret begynner å keloid, konsultere legen din om alternative metoder for eksempel et skudd eller kortison, noe som kan redusere størrelsen.

Tips og advarsler

 • Ta kontakt med legen din før du følger noen medisinsk råd eller råd om medisiner.

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen


Smerte, men nedbrytende, er et signal om at kroppen trenger oppmerksomhet. Noen ganger er svaret enkelt, slik som resten for muskel overforbruk. Likevel, hvis generalisert smerte har deg ned, er det mulig å bli kvitt smerter i kroppen med hjemmebehandling og / eller medisinsk støtte, avhengig av årsaken. Les videre for vanlige måter å behandle smerter i kroppen for å hjelpe deg å komme tilbake på sporet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt smerter i kroppen

•  Identifiser årsaken eller mønsteret på kroppen aches å bedre avgjøre hvilke virkemidler som fungerer best. Når ledsaget av et anfall av influensa eller kaldt, er det best å arbeide på generelt utvinning samt smerte, som inkluderer riktig restitusjon, ernæring og støttende medisiner hvis det er nødvendig. Hvis smerter i kroppen har blitt mer kronisk, kan en medisinsk rådføre være nødvendig og en annen smertelindring tilnærming ansatt.

Bli kvitt smerter i kroppen ved forsiktig til moderat trening selv når du føler at dette er det siste du ønsker å gjøre. Så lenge det ikke strider med lege og din helse, fungerer trening delvis ved å stimulere sirkulasjon, muskelavslapning og endorfin produksjon. Endorfiner er en nevro-hormon kjent for å redusere smerte og oppfatningen av smerte.

Bruk fuktig varme for å bli kvitt smerter i kroppen på grunn av sykdom eller overdrive. Varme bad, badstuer, boblebad og lignende fremme lettelse. For best resultat holde kroppen utsettes for varmekilden i 10 til 20 minutter, men unngå overoppheting. Tilsetting av Epsom salter i et varmt bad gir ofte bedre resultater.

Rest musklene som trengs, men unngå lange perioder med immobilitet med mindre det er skader eller aktiviteten øker smerte. Når musklene er i stillstand de blir utsatt for sårhet, ømme punkter og skade. En annen risiko er muskelatrofi, som er vanskeligere å overvinne. Et gradert treningsprogram, som strekker seg og gå, hjelper folk flest bli kvitt smerter i kroppen, men utsette til en lege hvis du har langsiktige problemer.

Vurdere kvaliteten på søvnen din hvis felles smerte rettsmidler gjøre lite for å bli kvitt smerter i kroppen eller smertene blir kroniske. Mangel på avslappet søvn er ofte forårsaket av en dårlig madrass, sykdom, noen medisiner, hjerne eller sove abnormitet, alkohol, koffein og stress. Hvis problemet er alvorlig eller langvarig en lege kan anbefale noen tester for å bedre isolere årsaken. Merk at noen individer ikke kan gjenkjenne en søvn unormalt når man eksisterer, men ikke føler deg uthvilt ved oppvåkning.

Snakk med en farmasøyt eller lege før du tar smertestillende medikamenter for å bli kvitt smerter i kroppen, som deres effektivitet varierer. Vanlige medisiner fungerer annerledes på å lindre smerte og mange er bedre egnet til leddsmerter enn muskelsmerter. For eksempel paracetamol (Merkenavn: Tylenol) er en vanlig ingrediens i kalde medisiner, men ikke redusere betennelse som gjør ibuprofen eller naproxen natrium. Aspirin opprettholder noen anti-inflammatoriske egenskaper.

Tips og advarsler

 • Engasjere seg i gode helsevaner og ta oppmerksom på kostholdet ditt. Noen mennesker opplever at bearbeidet mat, koffein og alkohol øker smerter spesielt når de brukes regelmessig.
 • Vurdere å konsultere en kiropraktor eller massasje terapeut for å behandle smerter i kroppen og tilbake eller nakkesmerter.
 • Hver kategori av smertestillende medikamenter bærer ulike risikopotensial og må aldri blandes uten legens anbefaling skader på leveren og andre komplikasjoner kan oppstå.
 • Kroniske muskelsmerter kan være et tegn på en helsetilstand.
 • Informasjonen som presenteres her er for forbrukerkunnskap, og er ikke ment å erstatte medisinske råd.

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

Rosacea er en medisinsk behandling som ikke kan kontrolleres, men med de riktige trinnene kan det behandles og vedlikeholdes. Det er mange trinn som kan følges for å gjøre det hvis du lider av rosacea hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt rosacea Hevelse

•  Først må du bestemme hvilken behandling kan hjelpe deg ved å snakke med legen din om din tilstand. Noen mennesker reagerer godt på muntlige medisiner mens andre finner kremer og salver fungere bedre.

Start med en resept salve, for eksempel metrocream eller Metrogel, som lege eller hudlege kan foreskrive for deg. Bruk denne til ansiktet ditt et-to ganger per dag etter første rensing.

Du kan også prøve en antibakteriell behandling på rosacea hevelse, for eksempel en azelainsyre.

Oral antibiotika kan være nødvendig hvis din rosacea hevelse er for alvorlig og reagerer ikke på kremer og salver. Behandlinger som disse kan vare opptil seks måneder. Legen din kan forskrive en for deg, for eksempel Dynacin eller Flagyl.

Laser behandlinger kan bidra til å bli kvitt de blodårene som rosacea hevelse årsaker. Snakk med legen din eller hudlege om dette alternativet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, snakk med legen din før du tar noen muntlig eller aktuelle medisiner.

Hvordan bli kvitt veggedyr i sofaen

Hvordan bli kvitt veggedyr i sofaen


Selv om mer vanlig å finne i senger, ikke veggdyr ikke diskriminerer mellom møbler og tekstiler de søke. De er kjent for å leve i senger, sofaer og andre møbler som består av et stoff materiale. Hvis du er plaget med veggdyr i sofaen, er det mange alternativer for hvordan å bli kvitt dem. Setter i bruk de mest effektive metodene vil raskt eliminere selv de verste Veggedyr infestation.

Bruksanvisning

•  Kontroller at bug infestation innenfor sofaen er faktisk veggedyr. Veggedyr kan noen ganger forveksles med lignende insekter eller insekter. Finn en av bugs og nøye studere funksjonene. Hvis det er en Veggedyr, vil det være mørk brun i fargen, har seks ben, en stor rund kropp og et lite hode. Vurdere å se på noen nærbilder av veggdyr på nettet for ytterligere bekreftelse.

Ta et vakuum med en slange vedlegg og gå over hver sprekk i sofaen. Grundig støvsuging sofaen vil bidra til å fjerne bedbugs og deres larver fra utsiden. Når du er ferdig, tøm vakuumposen i en utenfor søppelbøtte for å unngå ytterligere i hjemmet angrep.

Kjøpe eller leie en damp renere og gå over hver tomme av sofaen. Dette vil drepe eventuelle Veggedyr larver som ikke ble plukket opp når du støvsugd sofaen. Etter dampende, la sofaen tørke.

Bruk en spesielt formulert Veggedyr spray. Når du velger en Veggedyr spray, kan det være lurt å gå med en naturlig formel som ikke vil gi skadelige effekter på helsen. Naturlige Veggedyr-drapet formler bruker ofte trygge og naturlige oljer som sedertre olje og oransje olje. Påfør spray som anvist på flasken.

Spre kiselgur på gulvet rundt sofaen. Kiselgur er en naturlig pulver som er trygt for mennesker og dødelig for bugs. Sprinkling den rundt sofaen vil drepe noen bedbugs som prøver å krype til din andre møbler. Kiselgur kan kjøpes på nettet eller gjennom hjem og hage butikker som Home Depot.

Kjøp en Veggedyr sofaen dekselet. Veggedyr trenger å mate på blod for å leve, så å kutte av sin kontakt med mennesker vil sulte dem til døde. Etter å ha installert sofaen dekselet, fjerner du det hver uke eller to, og støvsug noen døde insekter.

Veggedyr sofaen dekker også hindre bugs fra å spre seg til andre møbler og tekstiler. Disse spesiallagde trekk kan kjøpes online via nettsteder som amazon.com og ebay.com.

Hvordan bli kvitt lus uten gift

Hvordan bli kvitt lus uten gift


I USA forekomme opp til 12 millioner lus årlig. Gjennom årene lus har bygget opp en motstand mot pyrethrins og piperonylbutoksyd, ingrediensene finnes i over-the-counter lus fjerning produkter. Bruken av olivenolje å kvele lus er effektive i å drepe levende lus. Siden nits kan leve av hodet i to uker og levende lus kan leve av hodet i to dager, det tar to uker å utrydde lus fra hjemmet og hodet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt lus uten Poison

Douse hodet med olivenolje. Pakk oljet hår i plastfolie. Pakk hode og hår, ikke ansiktet. Hold olivenolje vikle på i tre timer eller over natten. Bruke en sjampo utformet for fett hår for å vaske oljen ut av håret. Skyll godt og vask på nytt hvis det er nødvendig. Gjenta prosessen tre ganger i løpet av neste uke.

Del hodet inn i kvadranter. Starter med en kvadrant, bruker fin tann kam for å ta en rad med hår omtrent en tomme lang fra batch.

Bruk lusekam å starte på hodebunnen og sakte gre håret hele veien til slutten. Undersøke håret med et forstørrelsesglass, om nødvendig, mens du trekker kammen gjennom. Undersøk lusekam. Fjern nits ved å trekke ut enkelt infiserte håret fra hodebunnen og plassere den i plastposen. Hvis nits har klekket etter første behandling, klemme levende lus med en vev, og sette det inn i plastposen.

Når raden er blitt undersøkt bruk en Bobby pin for å holde det atskilt fra andre hår. Fortsett rad for rad inntil hele kvadranten har blitt undersøkt. Deretter gå videre til neste kvadrant. Spray håret med vann for å holde det fuktig inntil hele hodet er gjennomgått.

Kast plastpose, og kok kam og Bobby pinner i vann i 15 minutter.

Gjenta nit plukke prosessen to ganger om dagen i sju dager. Selv om ingen nits er funnet i morgen, gjenta prosessen om natten. Hvis ingen nits har blitt funnet på den syvende dagen, sjekk hodet en gang om dagen for en uke.

Vask sengetøy, nylig slitt klær og hatter i varmt vann. Tørr i en varm tørketrommel. Endre putevar hver dag i to uker. Plasser gjenstander som ikke kan vaskes, for eksempel puter og utstoppede dyr, i en varm tørketrommel i tretti minutter. Vakuum stoppede møbler, tepper og bilseter for å bli kvitt eventuelle falne hår som inneholder nits.

Tips og advarsler

 • Flittig nit plukking er den eneste måten å bli kvitt lus helt.
 • Forlat aldri Combs koker i vann uten tilsyn. Hvis venstre kokende for lenge vannet vil fordampe og kammene kan ta fyr.

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn

Hvordan bli kvitt veggedyr for spedbarn


Veggdyr er en plage for noen, men foreldre som finner insektsbitt på sine spedbarn når de våkner hver morgen vil definitivt ønsker å bekrefte og eliminere skadedyr. Avhengig av graden av angrep, bør folk være i stand til å eliminere veggdyr, slik at deres barn vil være i stand til å sove fredelig. Veggdyr er flate, rødbrune insekter omtrent 1/4 tommers lang som liker å gjemme seg i små sprekker og sprekker, så gjør deg klar for noen Gjemsel.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt veggedyr i Nursery

bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Demontere sengen og trekke møbler bort fra veggene. Bruk en lommelykt og forstørrelsesglass for å finne veggdyr, som liker å gjemme seg i sømmene av madrassen. Sjekk crib ramme, nærliggende kommoder, under veggtepper og i eventuelle sprekker i veggene for insekter. De liker også å gjemme seg under uttak dekker og baseboards.

Vask alle sengetøy eller klær som kan inneholde veggdyr eller eggene sine. Varmt vann er dødelig for disse insekter. Rengjør grundig noen utstoppede dyr og leker som kan være husing skadedyr også.

Vacuum møbler, madrass, gulv og vegger, ta vare å komme inn i hver sprekk med et fugemunnstykke. Veggdyr har vært kjent for å krype inn i Odd områder som vekkerklokker, så støvsuge alle mulige gjemmested, inkludert babymonitorer. Du vil ikke være i stand til å se alle de Veggedyr egg, som også holde seg til overflater, så skrap flatene som du støvsuger for å løsne noen egg. Umiddelbart fjerne vakuum bag, forsegle den i en plastpose og ta den ut av huset.

Behandl med diatoméjord. Mens insektmidler er noen ganger brukt til å eliminere veggdyr, det er ikke det beste løpet av handlingen i en barnehage. Kiselgur er et pulver laget av finmalt fossiler av forhistoriske alger som ikke er skadelig for mennesker, men vil ødelegge insekter som prøver å krype gjennom den. Spre en ring av den på gulvet rundt sengen og andre områder av angrep for å drepe eventuelle veggedyr som ikke ble utryddet eller klekket etter rengjøring.

kjøpe og installere et plastdeksel med glidelås for crib madrass. Trekket vil til slutt kvele eventuelle gjenværende veggdyr i madrassen og hindre re-angrep.

6. Hold barnet ut av rommet i to uker og se etter eventuelle re-angrep før du setter barnet tilbake i rommet. Bruke et alternativt sove plass, for eksempel en bærbar barneseng i en annen del av huset i løpet av denne tiden, er forsiktig med å sjekke disse områdene for Veggedyr aktivitet.

Tips og advarsler

 • Motstå trangen til å strippe barnets rom av innholdet, fordi dette vil bare spre smitten til andre deler av huset. Ikke fjern noe fra rommet, bortsett fra sengetøy og klær som skal vaskes.
 • Veggedyr biter kan bli smittet, spesielt hvis barnet er skrape biter. Vask av barns hud med såpe og vann og bruke en bedøvende krem ​​er en effektiv behandling. Isen kan også brukes til å redusere svellingen. Sokker eller votter på et spedbarn hender vil hindre ytterligere skrape.

Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

Psoriasis på neglene er en tilstand som kan påvirke over 50% av folk som har psoriasis. Denne tilstanden kan bli behandlet og opprettholdt en rekke forskjellige måter. Les videre for å finne den behandlingen som kan hjelpe din tilstand best.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

Start ved å dyppe hendene og føttene i varmt vann, noe som kan bidra til å redusere hevelse som psoriasis kan forårsake. Oljer og havremel bad olje kan tilsettes for å bidra til å redusere lagene av huden som kan bygges opp av psoriasis.

Bruk en loofah svamp eller pimpstein til å gni forsiktig på det berørte området under neglen.

Bruk medisiner på det berørte området. Disse kan omfatte tjæreprodukter, salisylsyre, og steroider. Kombinasjoner av disse kan fungere bedre enn ved bruk av kun en av gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte kremer og salver som kan brukes til å behandle psoriasis under neglene. Da gjaldt, hansker på hendene eller sokker på føttene for å holde medisiner fra rubbing av, i hvert fall for en halv time etterpå.

Få nok sollys. Mange folk legger merke til en bemerkelsesverdig forbedring i sin psoriasis under neglene etter at de tilbringer tid i solen.

6. Prøv Balneoterapi. Disse er vannbaserte behandlinger som brukes i Europa og Asia. Dette omfatter bruk av naturlige varme kilder, varme kilder, mineral og sjøvann til å behandle psoriasis.

Bade og dusj regelmessig, ta vare å lett skrubbe huden påvirkes under neglene også.

8. Snakk med en lege om et nytt legemiddel for psoriasis kalles Ustekinumab. Dette er en selv injisert stoffet som har hjulpet mange pasienter med psoriasis og kan hjelpe hvis alt annet som skjer for å mislykkes.

Tips og advarsler

 • Mange naturmidler og akupunktur har blitt hevdet å fungere. Dette kan hjelpe til med behandlingen av psoriasis under neglen i tillegg.

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm


Allergisk reaksjon utslett er forårsaket av en betennelse respons fra eksponering til noe som kroppen din anser som en trussel. De kan være mild eller alvorlig og noen ganger krever akutt medisinsk behandling. Det er noen trinn som du kan prøve i ditt hjem for mild allergisk reaksjon utslett.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

•  Ta 25 mg av Benadryl når du først begynner å utvikle et utslett, og hver 6. time etterpå, for ikke å overstige 100 mg per dag, i henhold til Food and Drug Administration. Benadryl stopper effekten av histamin i kroppen og som får utslett og kløe.

Påfør en rikelig mengde hydrokortison krem direkte til allergisk reaksjon utslett. Dette vil bidra til å lindre symptomene dine og rydde opp i utslett.

Påfør en rikelig mengde Calamine lotion til utslett når hydrokortison krem har tørket. Dette vil bidra til å stoppe kløe og vil helbrede utslett.

Unngå elementet som forårsaket den allergiske reaksjonen utslett. Ofte mennesker utvikler disse utslett etter bytte vaskemidler, såper, eller lotion.

Hvis allergisk reaksjon utslett ikke løser i 1 til 2 dager, gå til lege. Han kan gi deg resept styrke anti-histaminer og kremer til å gjelde det berørte området. Han kan også velge å utføre allergitesting for å finne ut hva du er allergisk mot å forhindre flere episoder.

Tips og advarsler

 • Unngå riper i utslett på det press på armen. Dette vil sette histamin henhold neglene som kan spre seg til andre deler av kroppen din gjennom å skrape. Hvis dette skjer, vil du oppleve kløe i flere områder av kroppen din.
 • Hvis du får problemer med å puste, ringe 911 umiddelbart. Dette er et symptom på en mer alvorlig allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp. I dette tilfellet er det best å la en ambulanse for å ta deg til legevakten, da de kan trenge å administrere krise medisiner på vei til sykehuset for å åpne luftveiene.