Digidexo.com

glucomannan bivirkninger

Liposene bivirkninger

Lipozene er en vekt-tap supplement inneholder glucomannan, en type kostfiber. Det fungerer ved å absorbere vann og fett i fordøyelsessystemet, og skaper en følelse av fylde slik at personen ikke føler deg sulten. De fleste bivirkninger kan unngås ved å starte med en liten mengde, og gradvis øke den.

Effektivitet

Den aktive ingrediensen i Lipozene ser ut til å ha en moderat virkning på vekttap, som indikert ved studier slik som en publisert i 1.1.1984 utgaven av International Journal of Obesity. Vektige deltakere tar Glucomannan kosttilskudd mistet et gjennomsnitt på 5,5 kg. over 8 uker.

Vanlige bivirkninger

De vanligste Lipozene bivirkninger er magesmerter, oppblåsthet, diaré og gass og kvalme. Alle som opplever alvorlig eller vedvarende diaré bør slutte å ta Lipozene.

Blood Sugar

Lipozene kan redusere blodsukkernivået. Folk tar insulin eller andre diabetes medisiner bør følge nøye med sine blodsukkernivået når du bruker dette produktet.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker opplever en allergisk reaksjon på Lipozene. Tegn er et utslett eller elveblest, kløe, hevelse i munn eller hals, tungpustethet og problemer med å puste.

Online vurderinger

Mange online vurderinger av Lipozene er negative, slik som de på Ultimate Fat Burner. Mange forbrukere oppgir at produktet ikke fungerer eller bare har mindre godtgjørelser. Mange har også hatt problemer med å kansellere fremtidige bestillinger eller skaffe refusjon for uautoriserte kostnader.

MiracleBurn bivirkninger

Mange mennesker har en vanskelig tid å miste vekt. Det er ikke at det er noe galt med dem, det er bare at det kan være vanskelig for noen folk å faktisk slippe vekten. Når dette skjer, en rekke av dem begynner å snu til vekttap kosttilskudd, inkludert den svært populære MiracleBurn. Men det er noen potensielle risikoer du kan kjøre når du er på denne additiv - selv om skaperne hevder det ikke er noen bivirkninger.

Identifikasjon

MiracleBurn er i utgangspunktet en urte supplement som sies å hjelpe folk ned i vekt "naturlig og effektivt." Sin unike blanding av ingredienser hevdes å ikke bare hjelpe deg i å møte din vekt-tap mål, men også dempe appetitten, øke frekvensen av stoffskiftet og brenne overflødig kroppsfett. Selvfølgelig må du også abonnere på en endring i livsstil - å øke mengden av trening og endring av kostholdet til en lavere kaloriinntak - å faktisk få resultater. Så selv deres beslutningstakere vil fortelle deg at disse pillene alene ikke vil virkelig få deg til å miste vekt.

Effekter

Mens sin beslutningstakere hevder at MiracleBurn har ingen bivirkninger, en rekke av de ingrediensene som finnes i denne urte supplement faktisk gjør, noe som gjør det vanskelig å tro påstander om "total sikkerhet." En av de viktigste ingrediensene er Hoodia, eller hoodia gordonii, som er egentlig en sukkulent som har vært spioneringen som en effektiv appetitt suppressant. Selv om den har dette naturlig kvalitet, kan det produsere derivater av nervøsitet, svimmelhet eller spinning, hodepine eller migrene, en endring i humør (irritabilitet), kvalme eller oppkast, en endring i avføring (minske deres frekvens), tap av appetitt , en irritasjon i magesekken eller i tarmen, farlig lavt blodsukker og en racing av hjertet.

Andre ingredienser

Foruten den aktive ingrediensen i Hoodia, er MiracleBurn også består av andre naturlige ingredienser, inkludert Synephrine, Glucomannan, Yerba Mate, GTF krom, White Willow Bark og L-karnitin. Og mye som Hoodia, har hver sine egne potensielle risikoer og bivirkninger. På grunn av ett eller flere av disse ingrediensene, noen mennesker har opplevd hodepine, svimmelhet, gass, oppblåsthet eller kvalme, mild til alvorlig diaré, magesmerter, svetting og rødming, irritabilitet, skjelving, en endring i blodsukkernivået (en ekstrem senking) , problemer med å puste eller kortpustethet, en økning i blodtrykket, en endring av hjertefrekvens og selv arytmier.

Betraktninger

Siden MiracleBurn regnes som en urte supplement, er det ikke holdt til de samme standarder eller underlagt de samme regler som reseptbelagte legemidler. Hva betyr dette egentlig betyr for deg? Ikke bare utgjør det et spørsmål om produktets faktiske effekt når det kommer til vekttap, men det bringer om et potensielt problem i interaksjon. Det er muligheten for at et bestemt legemiddel du er i dag for en bestemt tilstand kan bli mindre effektiv eller skape uønskede effekter på systemet ditt når du introdusere en eller flere av ingrediensene som finnes i MiracleBurn. Uten riktig og langvarig testing, er det ingen måte å fullt måle frekvensen av mulige derivater, alvorlighetsgraden av disse effekter eller til effektiviteten av supplement relatert til sine krav.

Advarsel

Mens det ikke er en sann bivirkning, har noen mennesker lidd av en allergisk reaksjon på en eller flere av ingrediensene i MiracleBurn. Symptomer på en slik reaksjon ville inkludere bikube eller utslett, kløe sensasjon, en hevelse eller innstramming i halsen og munnen, en hevelse i lepper eller tunge, vanskeligheter med å puste eller svelge og tungpustethet. Hvis du oppleve en av disse eller andre symptomer, slutt å ta MiracleBurn og kontakte legen din umiddelbart.

Konjac mel bivirkninger

Konjac mel anvendes i pulverform som en vekt-tap supplement. Melet kommer fra Konjac anlegget, som er innfødt til Asia og spesielt vanlig i Japan og Indonesia. Pulveret består hovedsakelig av karbohydratet Glucomannan, i henhold til området FibraSlim.com. Bivirkningene som oppstår fra å konsumere Konjac mel er forårsaket av Glucomannan.

Oppblåsthet og Gass

Glucomannan er en fiber som er oppløselig i vann, noe som betyr at den lett går i oppløsning når den kommer ned i magen og tarmene. Bakterier i tarmen føre fiberen for å gjære, som fører til oppblåsthet og gass. Disse symptomene er ofte ledsaget av magesmerter og smerter, en hoven mageområdet og behovet for å passere gass. Denne bivirkningen også resulterer i en følelse av fylde, noe som kan være en grunn til at den fungerer som en vekt-tap supplement som den personen som bruker den kanskje ikke opplever noen sult.

Bad pauser

Glucomannan er et vanndrivende, noe som betyr at det spyler kroppen for giftstoffer gjennom hyppig vannlating. De som bruker stoffet kan være lurt å bo nær et bad, både for Glucomannan er vanndrivende egenskaper og sin forkjærlighet for å forårsake diaré. Den diaré vil vanligvis være milde, i henhold til området FibraSlim.com, men fremdeles en faktor ved inntak Glucomannan.

Kveles

Konjac mel er ofte forbrukes i form av en tablett. Den Glucomannan i mel er svært effektiv på å absorbere væske og utvide. De med halsproblemer eller problemer med spiserøret står i fare for å ha tabletten ekspandere i halsen, forårsaker den til å sette seg fast og fører til kvelning.

Allergiske Reaksjoner

De som er allergiske mot Glucomannan kan ha en rekke andre bivirkninger fra forbruker melet. Disse kan inkludere utslett eller andre hudsykdommer, brystet lunger eller smerte, og lunger i halsen.

Andre advarsler

Den Glucomannan i Konjac mel, noe som kan føre til forstyrrelser i fordøyelsessystemet, kan forårsake enda større skader hvis tatt som en langsiktig vekttap løsning, ifølge DietSpotlight.com. Nettstedet påpeker også Konjac mel er bannlyst i Australia og har ikke blitt godkjent av US Food and Drug Administration.

Glucomannan Risks

Glucomannan Risks


Glucomannan er et løselig kostfiber hentet fra Konjac planterøttene. Glucomannan selges i kapselform som en fiber supplement og i noen over-the-counter vekttap piller. Løselig fiber senke hastigheten på hvilke matvarer passere gjennom magen, noe som bidrar til å fremme fylde når du er på et redusert kaloriinntak. En meta-analyse studie publisert i 2008 i American Journal of Clinical Nutrition viste at daglig glucomannan tilskudd resulterte i en liten, men betydelig vekttap hos overvektige individer.

Choking på Kapsler

Glucomannan kapsler er en alvorlig kvelningsfare hvis ikke tatt som anvist. The Food and Drug Administration (FDA) har spesifikke krav til merking for legemidler som inneholder glucomannan, for å minimere denne risikoen. Glucomannan fiber er oppløselig i vann, noe som kan føre til at den til å svelle opp og blokkere halsen eller spiserør hvis ikke tatt med tilstrekkelig fluid til å svelge kapselen lett. Det anbefales at kapslene tas sammen med 8 oz. med vann eller en annen væske. På grunn av kvelningsrisiko, er Glucomannan kapsler anbefales ikke for personer som har vanskeligheter med å svelge. Kontakt også lege hvis du opplever brystsmerter, oppkast eller problemer med å svelge og / eller puste.

Choking på Konjac Candies

Frukt flavored Konjac "gelé cup" godterier importert fra Asia, som inneholder glucomannan fiber som et geleringsmiddel, kan også være choking farer. I motsetning til andre typer av søtsaker gelé, betyr glucomannan ikke lett brytes ned under tygging, og representerer en alvorlig fare for avsetting spedbarn, barn og eldre, i henhold til FDA. Faktisk, FDA tilbakekalt eller beslaglagt flere varianter av Konjac candies følgende choking drapet på seks barn i USA. Noen typer Konjac candies har advarsel etiketter som indikerer at barn i alderen 3 og 6 ikke bør spise dem.

Gastrointestinale bivirkninger

Glucomannan tilskudd er generelt godt tolerert, med minimale komplikasjoner, selv om noen forekomst av gastrointestinale bivirkninger er rapportert. Nærmere bestemt kan glucomannan forbruk føre til økt risiko for magesmerte, løs avføring eller diaré hos noen individer, på grunn av mengden av oppløselige kostfiber tilsatt til kostholdet. Slike symptomer, men er vanligvis milde, hvis tilstede i det hele tatt. For eksempel, en 2008 studie publisert i British Journal of Nutrition viste at overvekt og fedme deltakerne gitt en blandet dose av glucomannan og psylliumfibre daglig i 16 uker ikke oppleve noen signifikant forskjell i bivirkninger sammenlignet med placebo kontrollgruppe.

Hva er Glucomannan Powder?

Glucomannan er et kostfiber. Det er et tilsetningsstoff som brukes til å tykne og å gjøre emulsjoner. Selv om det er påstander om at glucomannan har fordeler for helsen, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke godkjent det for behandling.

Source

Glucomannan finnes i røttene av planten konjac, og det vises også i visse naturlig tre.

Bruk

Utover bruken til tykkere og emulgerer, er glucomannan den viktigste ingrediensen i produktene som Shirataki nudler.

Helse Fordeler

Glucomannan er antatt å hjelpe til med forstoppelse, fedme og kolesterol. Selv om det er noen kliniske studier som støtter disse fordelene, har den amerikanske Federal Trade Commission straffet selskaper som selger glucomannan som et supplement.

Andre bruksområder

Glucomannan er også tenkt å hjelpe folk med diabetes og kviser, samt lindre høyt blodtrykk.

Side Effects

Foruten intestinal nød fra overforbruk, har det ikke vært noen dokumenterte bivirkninger fra glucomannan bruk.

Cortislim bivirkninger

Cortislim er en svært populær diett pille som er produsert av Window Rock Enterprises. Det er en vekt-tap pille som består av vitaminer, planteekstrakter og mineraler. Det blir ofte ansett for å være en "helt naturlig" kosttilskudd. Funksjonen til cortislim er til lavere nivåer av kortisol, et stresshormon, som igjen hjelper enkeltpersoner til å gå ned i vekt. Som med alle diett pille, er det flere mulige bivirkninger forbundet med bruk av cortislim.

Betraktninger

Før du vurderer å bruke cortislim, realisere noen av de mulige bivirkninger forbundet med slankepille. Disse mulighetene inkluderer rystelser eller jitteriness, økt hyppighet av vannlating, halsbrann, fordøyelsesbesvær, nervøsitet, angst, søvnløshet og rastløshet.

Advarsel

Cortislim slankepiller inneholder ulike sentralstimulerende midler, og på grunn av at det er sentralstimulerende relaterte bivirkninger som har evnen til å være farlig. Disse stimulerende-induserte bivirkninger omfatter beslag, agitasjon, angst, pustevansker, rask pust, høyt blodtrykk, takykardi og hjertebank. Hvis du opplever noen av disse problemene, stoppe bruk av cortislim umiddelbart og lege kontaktes.

Teorier / Spekulasjoner

Noen rapporterer opplever tegn til allergiske reaksjoner på grunn av sentralstimulerende midler som finnes inne cortislim piller. Noen av disse mulige tegn på allergiske reaksjoner inkluderer hevelse, kløe, utviklingselveblest, rødhet, utslett, pipende pust eller har en vanskelig tid å puste eller svelge.

Forebygging / løsning

Cortislim er beregnet for bruk av kun voksne, slik at barn bør ikke under noen omstendigheter ta disse slankepiller. Også produsentene av cortislim fraråder ammende eller gravide kvinner som bruker cortislim. Også, hvis du tar medisin for alle forhold helt urelaterte til vekttap og cortislim, bør du spørre legen din før du bruker disse slankepiller.

Expert Insight

Det er en annen cortislim diett pille som heter cortislim Control, som ikke inneholder sentralstimulerende midler. I stedet inneholder den en aktiv ingrediens som kalles glucomannan, som er et naturlig vegetabilsk fiber. Fordi det er et fiber, kan noen mennesker bruker cortislim Kontroll oppleve bivirkninger som oppblåsthet, kvalme, oppkast, fordøyelsesproblemer og magesmerter.

Glucomannan Farene

Glucomannan Farene


Glucomannan, (også referert til som Manna, Konjac, Konjac Fiber, Konnyaku) tilhører den asiatiske Konjac anlegget familien. Fabrikkens vegetabilske-lignende fibre er trukket ut til å gjøre et kosttilskudd som er brukt til ulike medisinske formål, inkludert vekttap; å senke blodsukker, kolesterol og blodtrykket; redusere tarmfloraen; og lindre forstoppelse. Omvendt, Glucomannan produkter som markedsføres for terapeutiske formål er ikke godkjent av FDA og en rekke rapporter eksponere sitt potensial fare.

Betydning

Selv glucomannan er en viktig ingrediens i ulike kosttilskudd som skal fremme vekttap, Federal Trade Commission (FTC) hevdet at at deres villedende vekttap påstander brutt føderale lover.

Betraktninger

Ifølge Drug Digest data på glucomannan, er tabletter ikke ment for oral bruk; og kan føre til blokkering i spiserør og hals hevelse hvis det gis i tablettform.

Sikkerhetsbekymringer

Drugs.com bemerker mangelen på informasjon om sikkerheten og effektiviteten av glucomannan hos kvinner som er gravide eller ammende. I tillegg har alvorlig esophageal og GI obstruksjon blitt rapportert av personer som tar Glucomannan tabletter og hypoglykemiske effekter utgjøre en kritisk trussel mot diabetikere.

Side Effects

Physicians 'Desktop Reference attributter følgende bivirkninger til glucomannan: hudirritasjoner, elveblest, utslett, hevelse, pusteproblemer, brystsmerter, tetthet i halsen og brystet, urolig mage, diaré, gass, kvalme, oppkast og blokkering i spiserør .

Advarsel

Glucomannan er ikke lett absorberes av kroppen og skaper en frakk rundt magen og tarmene, noe som kan hindre at kroppen fordøye andre medisiner, kosttilskudd, vitaminer og urter.

Legemiddelinteraksjoner

Glucomannan kan ha en senkende effekt på blodsukkeret og øke styrken på legemidler som brukes til å redusere en persons nivå av blodsukker. Dette inkluderer legemidler for diabetes som insulin, Avandia, Actos, BYETTA, diabeta, Glucotrol, Micronase og Prandin.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.

Bivirkninger av Imitrex tabletter

Imitrex er merkenavnet av stoffet sumatriptansuksinat, foreskrevet for å behandle migrene hodepine (med eller uten aura). Produsert av GlaxoSmithKline, har medisinen mange mulige bivirkninger, men de fleste er uvanlig.

De vanligste bivirkningene

I kliniske studier var den vanligste bivirkningen av Imitrex tabletter var unormale følelser i huden som nummenhet, prikkende, prikking en brennende følelse. Disse virkninger har oppstått i nesten halvparten av gruppene.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger inkluderer tetthet i brystet, nakkesmerter, svakhet, svimmelhet, tretthet, kvalme og flushing.

Mindre vanlige bivirkninger

Bivirkninger av Imitrex tabletter som vanligvis forekommer i færre enn fem prosent av brukerne inkluderer magesmerter, angst, problemer med å svelge, døsighet, tørr munn, kjeve smerter, muskelsmerter og svette.

Sjeldne Effects

Bivirkninger som er rapportert, men er svært sjelden inkluderer ømme bryster, og en reduksjon eller økning i blodtrykket.

Advarsel

Sjeldne, men farlige bivirkninger som bør rapporteres til lege umiddelbart inkluderer kortpustethet eller astma, blodig diaré, kraftige magesmerter, uregelmessig puls eller tåkesyn.

Bivirkninger av Relpax

Relpax er merkenavnet for medisinering eletriptan hydrobromide, foreskrevet for å lindre symptomene på migrene inkludert smerte, kvalme og følsomhet for lyd og lys. Distribuert av Pfizer Inc., lindrer Relpax symptomer, men hindrer ikke angrep av migrene. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

I kliniske studier med Relpax, som avgrenses av eMedTV, bivirkninger som kan fore mellom 7 og 10 deltakere inkludert svimmelhet, tretthet, kvalme og svakhet.

Andre bivirkninger

Bivirkninger som forekommer i mellom 2 til 4 prosent av deltakerne i studien inkluderte magesmerter, halsbrann, fordøyelsesproblemer, svelgevansker, tetthet i brystet eller press, munntørrhet og hodepine.

Følelse i huden Effects

Unormale følelser i huden kan også oppstå når du tar Relpax. Dette kan føles som prikking, svie eller prikking.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige Relpax bivirkninger inkluderer ryggsmerter, frysninger, hjertebank, økt svette og sår hals.

Kardiovaskulære Bekymringer

I sjeldne tilfeller er medikamenter som ligner Relpax forårsaket et hjerteinfarkt, slag eller begrenset blodtilførsel til et område av kroppen. Symptomer inkluderer brystsmerter, kortpustethet, svakhet på den ene siden av kroppen og uklar tale. Personer med en historie med hjerte-og karsykdommer bør ikke bruke Relpax.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Bivirkninger av Triptaner

Triptaner er en type av reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av migrene. Triptanlegemidler fungere ved innsnevring av hjernens blodårer, og dermed beroligende hevelse og lindre hodepine. Triptaner som mål å behandle symptomene på migrene, som inkluderer hodepine, kvalme, kaster opp, og følsomhet for lys og lyd. Disse legemidlene er imidlertid ikke til hinder for at migrene skjer i første omgang. Som med alle type medisin, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Triptaner.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger som ofte er forbundet med å ta noen Triptaner. Generelt er disse bivirkningene anses å være mindre etter hvert som de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg til legemidlet. De bør imidlertid forverres eller somle, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene er sensasjonen av kulde eller varme, svimmelhet, følelse ør, prikkende, prikking og svie, kvalme, tretthet, munntørrhet, rødhet i huden (spesielt i ansiktet), og følelser av tetthet, trykk, eller tyngde (det meste rundt nakke, hals og bryst).

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk av triptaner. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er synsforstyrrelser, synstap, kortpustethet, ekstrem tetthet i brystet eller verke, blodig diaré, plutselig, intens magesmerter, følelse ør, svimmelhet og besvimelse.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Triptaner bruk. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på Triptaner er kortpustethet, unormal hevelse, tungpustethet, bryte ut i elveblest, uvanlig utslett og kløe.

Forsiktig

Ved vurderingen av om å ta triptaner eller ikke, er det viktig å rådføre seg med legen din og varsle ham / henne om din medisinske historie, inkludert alle tidligere og nåværende forhold, spesielt høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, diabetes, tidligere involverer TIA, hjerneslag eller blødning i hjernen, depresjon, epilepsi, eventuelle allergier, noen blodårer relaterte lidelser, leverproblemer (som for eksempel skrumplever), hjerteproblemer (spesielt angina, hjerteinfarkt eller hjertesykdom), og om du har gjennomgått overgangsalder.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på Triptaner, må de søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Noen tegn på Triptaner overdose føler ør, døsighet, kramper, lammelser, spenninger i nakken, høyt blodtrykk, koordinering tap, ben eller armer hevelse, utvidede eller utvidet elever, rennende øyne, mer spytt, og føler deg usikker. Dersom en person opplever noen av disse symptomene etter at de mistenker at de kan ha tatt mer enn den anbefalte dosen av triptaner, må de søke hjelp så snart som mulig.

Bivirkninger av Imitrex

Imitrex eller sumatriptan, er et medikament som er foreskrevet for behandling av migrene. Som med alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner, er det flere bivirkninger som kan oppleves når du tar Imitrex. Ta disse mulige bivirkninger i betraktning når de bestemmer om denne medisinen er for deg. Hvis du allerede tar Imitrex, ta kontakt med legen din dersom du opplever noen bivirkninger slik at hun kan avgjøre om dosen din må endres eller et annet legemiddel prøvd.

Piller

De vanligste bivirkningene forbundet med Imitrex pillen er svimmelhet, tretthet, kribling i huden og muskelsmerter og tyngde. Det finnes flere forskjellige doser av Imitrex i pilleform, så ta kontakt med legen din for å finne ut om en annen dosering kan minske bivirkningene du opplever, og likevel tillate deg å dra nytte av medisinen. Det finnes også noen sjeldne, men alvorlige Imitrex bivirkninger for de med hjertesykdommer som bruker p-piller eller injeksjon form for medisinering.

Spray

Nesesprayen form av Imitrex kan forlate en ubehagelig smak i munnen etter inntak. Andre bivirkninger av medisiner i dette skjemaet inkluderer sårhet i nese og svelg, sinus irritasjon, kvalme og oppkast. De vanligste bivirkninger forbundet med Imitrex pillen kan også oppleves med spray.

Injeksjon

Imitrex bivirkninger med injeksjoner av medikamenter også speil symptomene på pillen og spray, med unntak av at ettersmak og irritasjon i nesegangene som er forbundet med spray. Det kan også være hevelse, ømhet og irritasjon på injeksjonsstedet. For de med hjerteproblemer, den potensielle risikoen ved å ta Imitrex i injeksjon skjemaet må veies tungt mot de potensielle fordelene.

Milde reaksjoner

Når opplever noen av de mer vanlige og milde Imitrex bivirkninger, kan du vurdere å fortsette på medisiner for å se om bivirkningene forsvinner etter et par dager når kroppen har hatt tid til å venne seg til medisinen. Hvis du føler at nytten av Imitrex i lindrende migrene hodepine oppveie noen mindre bivirkninger, kan du velge å fortsette medisinering selv om bivirkningene vedvarer. Men når milde bivirkninger fortsette over tid, kan det bli fysisk og følelsesmessig iført og andre kan velge å utforske alternative behandlingstilbud i stedet for å fortsette å leve med de langsiktige bivirkninger de har opplevd.

Alvorlige reaksjoner

Utslett, hevelse og kortpustethet anses som en allergisk reaksjon på et medikament i stedet for bivirkninger. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse oppstår. Også rådføre deg med lege hvis noen av de tidligere oppført bivirkninger forekommer i en alvorlig form. Andre bivirkninger utover det som vanligvis oppleves kan også forekomme, inkludert plutselige og alvorlige endringer i helse. Det er viktig å merke seg at i de med koronarsykdom, har plutselig død forekom hos et lite antall mennesker også bruker Imitrex piller og injeksjoner. Hvis du opplever symptomer som kan være livstruende, ring 911.