Digidexo.com

q-tips bomull sittende fast i øret

Hvilke ting ville du trenger hvis du ble sittende fast på en øy?

Hvilke ting ville du trenger hvis du ble sittende fast på en øy?


Nødvendigheter for å overleve på en øy avhenge øya. Mange øyer, enten tropiske øyer eller ikke, er tett befolket av planter og dyreliv. Disse planter og dyreliv kan samtidig hjelpe og en fare din overlevelse. For eksempel kan de tilby kilder for mat og samtidig truende giften eller skade.

Kompass og kart Materials

Et kompass kan hjelpe deg å overleve på en øde øy. Et kompass hjelper deg å navigere på øya, noe som kan virke som en forvirrende labyrint. Siden du ville trolig bygge en hytte eller ly for å sove og gå ut i løpet av dagen til å samle mat og forsyninger, må du ha et middel for å finne din ly på slutten av dagen. Papir og skriving instrumenter er også avgjørende. Uten papir og et middel til å skrive, har du ingen måte å lage et kart over øya. Et kart er avgjørende for å hjelpe deg å finne bratte terreng, klipper eller farlige områder for å unngå. Du kan merke stier, bekker og andre landemerker på kartet for å navigere øya og utforske nytt territorium med noen sikkerhet for å finne veien tilbake til tilflukt.

Hodelykt eller lommelykt

En hodelykt, lommelykt eller annen belysning enheten vil også i stor grad hjelpe din overlevelse innsats, så lenge det ble akkompagnert med reservepærer og batterier. En belysning enhet av noe slag ville gjøre deg i stand til å være produktiv på kveldene og tidlig morgen. Uten lys, ville vandre i mørket være farlig. Du kan lett snuble og skade deg selv, eller blir offer for dyr.

Insektmiddel og solkrem

Insektmiddel er en nødvendighet. Insektbitt kan være kløende, smertefullt og irriterende, men de også utgjøre en risiko for helsen din. Insekter og insekter kan overføre sykdommer. Øde øyer spesielt tropiske øyer, kan bli overkjørt med fluer, flått og mygg, som alle er beryktet for å bære sykdom. I tillegg er solkrem kritisk for å hindre solbrenthet. Overdreven soling kan forårsake hudkreft i det lange løp, men det kan også forårsake smerte og dehydrering på kort sikt. Også, blemmer fra solbrenthet er sårbare for smitte, spesielt på en øy bebodd av dyreliv.

Vann

Vann er et viktig element for å overleve, uansett hvor du er øde. På en øy, kan du sannsynligvis finne kilder til mat og ernæring i form av bær, blader og små dyr. Men du kan ikke ha tilgang til drikkevann. Saltvann er ikke trygt å drikke og kan føre til dehydrering. Hvis du ikke allerede har en rikelig tilførsel av drikkevann, ville en slags renser eller filter hjelpe deg å fjerne urenheter og giftstoffer fra vannet før konsum.

Kniv eller Dagger

En kniv, dolk eller andre skarpe våpen er en annen viktig øy overlevelse element. En kniv eller dolk kan brukes til ulike formål, for eksempel å drepe dyr og deretter fjerne skinnet eller huden å kutte ut kjøttet. Dessuten kan en kniv spikke pinner og greiner til å lage spyd for spearing fisk eller å forme andre deler av trelast for en hytte.

Hvordan kan jeg fjerne den Cotton Fra en Q Tip Stuck in My Ear Canal?

Hvordan kan jeg fjerne den Cotton Fra en Q Tip Stuck in My Ear Canal?


The American Academy of Øre anbefaler avvikling bruk av bomull-tipped spinner som brukes for undersøkelser eller rengjøring ørene. Bomull-tipped vattpinner føre ørevoks blokkering dypt i øregangen og trykk ørevoks mot trommehinnen. Noen ganger bomull fra pinnen kan sette seg fast inne i øregangen - dette kan være skremmende - og bomull må fjernes så snart som mulig.

Et annet sett med øynene

Ikke prøv å fjerne bomullen med andre gjenstander. Ikke stikke noe annet inn i øregangen. Bare hvis du kan se bomull klart i speilet og kan trekke den ut med fingrene - og deretter gå videre og trekk den ut. Med vanskelig posisjon for våre øreganger - et annet sett med øyne ville være det beste. Hvis du kan, ha noen trekke tilbake på øreflippen og prøve å se bomull i øregangen. Dette må gjøres i et godt opplyst rom. Hvis den andre personen kan se hele stykke bomull og kan trekke den ut med fingrene, deretter gå videre. Ikke la en annen person å bruke et objekt for å prøve og fjerne bomullen fra øret. Hvis bomullen blir skjøvet dypere inn i øregangen, kan det føre til store smerter, permanent hørselstap og alvorlig svimmelhet. Denne andre sett med øynene hjelper deg med å avgjøre hvor dypt bomull er i øregangen.

Smøring

Hvis du ikke kan se en lege og ønsker å forsøke å fjerne bomull selv, er smøring beste alternativet. Når bomull blir våt, skrumper den opp. Bruk olivenolje eller babyolje for å fukte og smøre bomull og øregangen. Plasser 04:56 dråper romtemperatur olje i øret, og deretter raskt vippe øret ned mot vasken - det kan være lurt å ha en vev hendig å fange overflødig olje drypper ut. Hold øret pekte ned i to til tre minutter, og deretter gjenta dråpene. Kombinasjonen av gravitasjon og smøring bør bringe bomull ut av øregangen.

Hvis du har rør i ørene eller et hull i trommehinnen, ikke bruk olje - ta kontakt med lege umiddelbart.

Søke profesjonell hjelp

Hvis du begynner å oppleve en øreverk, sterke smerter, svimmelhet eller tap av hørsel snart etter at bomull blir sittende fast i øret ditt, må du kontakte lege umiddelbart. En øyeblikkelig hjelp anlegget er utstyrt for å fjerne bomull fra øregangen raskt og trygt. Det er nok ingen grunn til å besøke legevakten med mindre legen din anbefaler deg å gjøre det. Lege fjerning er det beste alternativet. Din lege kan sørge for at alt av bomull er fjernet og sjekk for eventuelle indre skader.

Hvordan å trøste en person med Vertigo

Vertigo fører til en følelse av rask bevegelse når du bor helt i ro. Vertigo kan være forårsaket av en indre øret infeksjon, bevege hodet inn i en bestemt posisjon eller et fremmedlegeme å bli sittende fast i øret. Oppkast, hodepine, mangel på balanse, mangel på konsentrasjon og kvalme er vanlige bivirkninger av svimmelhet og kan la en person føler ubehag. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe komforten noen som lider av svimmelhet.

Bruksanvisning

•  Slå av eller dempe lyset når omsorg for en person med svimmelhet. Darkness gjør en person med svimmelhet mer avslappet. En følelse av "spinning" er vanlig hos mennesker som lider av svimmelhet, så skarpe lys og farger kan bare øke forvirring og ubehag. Mangelen på visuell bevegelse bidrar til å lindre symptomene på svimmelhet i et raskere tempo.

Slå av noen høy lyd og lukke alle vinduer eller dører som kan la høye lyder i. Vertigo kan forårsake hodepine, så høye lyder kan legge til ubehag en person er følelsen.

•  Prøv ikke å flytte en person som lider av svimmelhet med mindre det er absolutt nødvendig. Svimmelhet av svimmelhet kan noen ganger hindre en person i å bevege seg uten å være voldsomt syk eller få dem til å skade seg selv (siden deres balanse er svekket, kan de falle eller kjøre inn i ting). Når du finner et fint sted, prøver å bringe nødvendigheter til din venn lider av svimmelhet. For eksempel gir en engangs kurv eller skål for din venn lider vertigo fordi oppkast er en uheldig bivirkning.

Gi transport til et sykehus for noen med svimmelhet hvis symptomene vedvarer eller blir verre. Siden mennesker med vertigo aldri skal kjøre bil eller bruke maskiner, sørge for transport er en stor hjelp. Hold deg med din venn som dere begge vente på en lege. Moralsk støtte er en stor trøst for alle når du besøker legen.

Tips og advarsler

 • Dersom transport er nødvendig, gi en fuktig klut til din venn slik at de kan dekke øynene mens du kjører. Dette vil blokkere ut tåkelegge natur og skarpe lys som kan øke desorientering.
 • Vertigo kan skyldes en alvorlig sykdom, så avstå fra å gi den personen som lider av svimmelhet med noen medisiner før du oppsøke lege. Hvis medisinering er nødvendig før du besøker en lege, gjøre ham eller henne oppmerksom på hvilken medisin det var, og når pasienten tok det. Bruk aldri en bomullspinne når lider av svimmelhet, selv om du mistenker at symptomene resultatene fra en hindring i øregangen. Besøke en lege for å fjerne eventuelle hindringer i stedet for å forsøke det selv.

Hvor mye Glycerin er nødvendig for å rense ut ørevoks?

Normalt er det menneskelige øret selvrensende. Wax er naturlig fuktig og fet, men over tid ørevoks oppbygging kan stivne og bli sittende fast i øret. Glycerin er en klar væske som finnes i mange lotions og såper, så vel som i næringsmidler og medisiner. Glycerin smører, mykgjør og fukter hva det kommer i kontakt med. Følgelig er glycerin ofte brukt til å fjerne sta ørevoks.

Fjerne ørevoks

Ifølge American Academy of Øre, de fleste tilfeller av ørevoks blokkering svarer godt til hjem behandlinger som brukes til å myke opp voks. Glycerin regnes som et trygt hjem behandling for oppmykning ørevoks. Kun 3-4 dråper er nødvendig på en gang. Når man setter dråper inn i øret, ifølge Dr. Timothy C. Hain, la dråpene bo i øret i to til tre minutter, deretter legge seg ned på et håndkle for å la overflødig glyserin renne ut. Dr. Hain advarer også pasienter at dette ikke bør utføres hvis du har, eller er det en mulighet for at du har, en trommehinne perforasjon.

Expert Insight

Det finnes flere kommersielle merkevarer for ørevoks dråper. Noen hevder at de oppløses ørevoks, andre sier at de er for oppmykning. De fleste av disse merker inneholder glyserin, så vel som oksyd, vann og olje. Kommersielle dråper er ikke mer effektiv på å fjerne ørevoks enn vanlig glyserin. Glycerin kan finnes på de fleste apotek og kjøpt i en flaske med en dropper.

Oppmykning ørevoks

The American Academy of Øre også anbefaler å bruke glyserin brytes før det øret syringing eller spyling. Ear syringing er mer effektivt hvis du myke opp ørevoks og smøre øret 15 til 30 minutter før syringing. Ear syringing --- vanligvis brukes til å fjerne ørevoks --- innebærer å bruke en pære sprøyte å sprute varmt vann i øret og skylle ut ørevoks.

Forebygging

Glycerin kan også bli brukt for å forhindre ørevoks bygge opp. Som et forebyggende tiltak, kan du bruke 2 til 3 dråper i hvert øre en gang i uken. Husk at ørevoks er produsert for å hindre ørebetennelse. Målet ditt bør ikke være å fjerne voks, men bare for å unngå en blokkering. Hvis du mistenker en blokkering --- symptomer inkluderer --- fylde i øret, øreverk, redusert hørsel og kløe i øret --- kan det være lurt å oppsøke lege først. Øret infeksjoner kan presentere de samme symptomene, og en ørebetennelse trenger medisinsk behandling.

Ear Ache Behandling Drops for barn

Øreverk er en vanlig tilstand hos barn, og kan være forårsaket av en ørebetennelse, forkjølelse eller svømmer øre, som er når vann blir sittende fast i øret, vanligvis under svømming. Øredråper kan lindre barnets ubehag.

Medisinsk øredråper

En lege kan forskrive et øre dråpe som har en lammende medikamenter i det å lette smerter.

Over-the-counter øredråper

Non-medisinert øredråper kan kjøpes på et stoff butikken eller dagligvarebutikk. Disse øredråper fungerer best når litt varm.

Olive Oil

Olivenolje er en husholdning mat element som arbeider for å lindre kløen som kan følge en øreverk. Øreverk ofte oppstår om vinteren når luften er spesielt tørr, noe som fører til kløe.

Baking Soda Solution

For å bidra til å løsne ørevoks som kan føre til hyppige øreverk, oppløse en halv teskje natron i to gram av varmt vann, deretter bruke en dropper å overføre dråper inn i øret.

Eddik Solution

En løsning av eddik og varmt vann eller bare eddik vil hjelpe forsvare seg mot svømmer øre. Eddik vil hjelpe drepe bakterier som forårsaker infeksjonen.

Slik fjerner Trapped Wax

Slik fjerner Trapped Wax


Ørevoks spiller en viktig rolle i kroppens naturlige forsvar mot sykdom. Voksen er produsert i den ytre-øregangen og brukes både til å fukte huden og for å felle mikroorganismer som kan forårsake øreinfeksjoner. Mens ørevoks er nødvendig for en sunn øret, kan for mye av noe være en dårlig ting. Ørevoks er intet unntak. Øret kan produsere så mye voks at det blir sittende fast i øret. Fjerning fanget voks bør gjøres delikat å hindre skade øret.

Slik fjerner Trapped Wax

•  Fyll en pære sprøyte med varmt vann eller varm mineralolje og forsiktig bruke den til å skylle ut ørene. Det varme vannet eller varm mineralolje kan hjelpe fanget voks for å smelte så det kan da renne naturlig som du tømmer vannet ut av øret. For best resultat, holde vann eller olje i øret i fem minutter før du tømmer den.

Fyll øret med over-the-counter karbamidperoksid, som ofte brukes til å bryte opp fanget ørevoks. Følg alle instruksjonene på emballasjen for best resultat.

Plasser en dråpe babyolje inn i øret hver noen dager for å myke opp herdet voks og gjøre det mer smidig for vanning fjerning.

Hint

 • Alvorlig eller smertefull voks buildup bør fjernes av en lege fordi blokkeringer kan føre til infeksjoner som kan skade din indre øret.
 • Ear candling er en farlig prosess der et tent stearinlys plasseres i øregangen til "sug" påvirket voksen ut. Det har blitt studert og anses usikre av leger samt ineffektiv. Ikke prøv det.

Homøopatiske midler for en ørebetennelse

Homøopatiske midler for en ørebetennelse


Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders, vil 75 prosent av alle barn har en ørebetennelse minst en gang før de er 3 år gammel. Infeksjoner i mellomøret, mellomørebetennelse, er vanlig i barndommen, selv om du kan utvikle en ørebetennelse i alle aldre. Tradisjonelle behandlinger for ørebetennelser inkluderer å ta en "vente og se" tilnærming (mange ørebetennelser klare seg på egen hånd), forskrivning antibiotika, og i særlig vedvarende tilfeller, plassere rør i øret. Homøopatiske midler kan behandle ørebetennelser og stimulere kroppens naturlige forsvar.

Ved hjelp av Homeopati

Homeopati er trygt, selv for spedbarn. Når du velger et homøopatisk middel, velg det som er mest lik alle de presenterer symptomer: fysiske, emosjonelle og atferdsmessige. En dose av et middel, 1-3 30C-styrke pellets, gis innledningsvis. Hvis rette bringer lindring, deretter en ny dose kan gis når symptomene dukker opp igjen. Hvis ingen lindring er sett, prøv en ny dose om 30 minutter etter den første. Hvis to doser bringe ingen lettelse, da vanligvis et annet middel er nødvendig. Homeopati kan arbeide hånd i hånd med andre behandlinger for ørebetennelser; se nedenfor for mer informasjon for å hjelpe deg å avgjøre når en ørebetennelse trenger en lege omsorg.

Homøopatiske midler

Når en sykdom kommer plutselig, nesten voldsomt, velger rette Belladonna. En person som vil dra nytte av Belladonna er ofte beskrevet som "varm, rød og tørr." Elevene hennes kan være store, og øynene kan ha en glassaktig eller lyse utseende. Hun kan nappe eller rykk i søvne og være følsomme for lys også. Dersom symptomene på en øreverk er lik det som er beskrevet ovenfor, men synes mindre intense, eller hvis Belladonna ikke fungerer, velger rette Ferrum Phosphoricum stedet. En person som trenger Ferrum Phosphoricum kan være rød, men ikke knall rød, varm, men ikke intenst slik, og kan ha en akutt øreverk. Ferrum Phosphoricum er nyttig i begynnelsen av øret infeksjon symptomer.

For den personen som føler whiny og klengete, velger rette Pulsatilla. Dette er det rette valget for barn som klynkende mer enn rop, og som ønsker å bli holdt og maste. Han kan ha en rennende nese, dårlig appetitt og føler meg bedre i frisk luft. Dette er det rette valget når en ørebetennelse utvikles etter en kald, kommer på gradvis eller er ledsaget av en lavgradig feber.

På den annen side vil et barn som er aktivt ubehagelig, som gråter og masete, mer nytte av Chamomilla. Dette er det rette valget for barn som insisterer på å bli holdt og hyl når du prøver å sette dem ned; faktisk barn som har nytte av Chamomilla er de som gråter utrøstelig. Dette er de masete barn som synes å ønske noe så slå den bort når det blir tilbudt. Du kan kjenne denne følelsen i deg selv hvis du er irritabel og vil ha noe, men ingenting ser ut til å behage deg. Et barn som også tenner og drar i ørene vil dra nytte av Chamomilla.

Hvis ørebetennelse er ledsaget av en hoste, velger rette Hepar sulphuris; dette er den rette valget når pus har allerede utviklet og smerten er beskrevet som en skarp stikkende smerte, som om splinter ble sittende fast i øret. Hvis ørebetennelse er ledsaget av tett nese og hovne kjertler, og hvis Eustachian rør er blokkert, velger rette Kali muriaticum.

Det finnes andre virkemidler som kan være fordelaktig; for best resultat, jobbe med et erfarent homeopathic utøveren.

Søker en lege omsorg

Hvis barnet ditt er yngre enn seks måneder gammel og har en ørebetennelse, søke lege omsorg i tillegg til det homeopatiske midler du kan bruke. Hvis barnet ditt har en ørebetennelse og kjører en feber, følger din omsorg leverandørens retningslinjer for søker en lege omsorg. Alle på reseptbelagte medisiner eller under omsorg av en lege skal jobbe med sin lege i bruk av homøopatiske midler. Venstre ubehandlet, kan en ørebetennelse forårsake midlertidig eller permanent hørselstap. Hørselstap er spesielt problematisk i små barn som det kan påvirke deres evne til å lære å snakke. Øret infeksjoner kan også føre til at trommehinnen til å sprekke og, i sjeldne tilfeller spre seg til andre deler av hodet.

Hvordan bli kvitt små matrester fast i halsen

Hvordan bli kvitt små matrester fast i halsen


Avleiret matpartikler forårsake ubehag uansett hvor små de er. Betennelse, feil tygging, sykdom og skade er alle grunner som bidrar til små partikler av mat blir sittende fast i halsen. Symptomer som mat kan bli fast i halsen inkluderer ubehag, dysfagi eller vanskeligheter med å svelge, og overskytende siklende. Fjerne matrester er viktig i å lindre symptomer og forebygge dårlig ånde og infeksjon.

Bruksanvisning

•  Forsøk å svelge. Svelge spytt kan bidra til å presse mindre partikler av matrester gjennom spiserøret og inn i fordøyelseskanalen. Det er også fordøyelsesenzymer i spyttet som kan hjelpe mykne og oppløse små partikler.

Hoste dypt, og tvinger en stor mengde luft gjennom halsen. Trykket skapt av luften flytte om halsen vil løsne matrester og lindre nød symptomer.

Gurgle steril saltløsning. Den salt vil trekke ut overskudd av væske som forårsaker betent vev, som ofte er årsaken til fanget mat. Saltvannsoppløsning kan kjøpes på lokale butikker eller gjort hjemme ved hjelp av åtte gram av varmt vann og en teskje salt.

Tips og advarsler

 • Dysfagi kan være et tegn på en annen alvorlig underliggende tilstand som kreft, nevrologiske lidelser og svelget diverticula.
 • Ikke forsøk å fjerne partiklene ved å sette noe inn i munnen eller halsen, da dette kan tvinge matpartikler dypere inn i halsen.

Slik fjerner en Fishbone fast i halsen

Slik fjerner en Fishbone fast i halsen


Svelger et fiskebein er en ulempe å spise ferskvann og noen saltvannsfisk. Siden ferskvann har mindre oppdrift enn saltvann, ferskvann fisk som abbor og ørret ikke har samme karosseristruktur som saltvannsfisk. Skjeletter av ferskvannsfisk er bygd opp av hundrevis av små bein. Vær forsiktig når du spise ferskvannsfisk for å unngå å svelge et bein. Oppsøk lege så snart som mulig etter svelging et fiskebein, særlig hvis din hals er blødning.

Bruksanvisning

Hjem tiltak som kan bidra til Fjerne en Fishbone fast i halsen

Prøv hjem rettsmidler bare hvis du ikke klarer å komme til en lege umiddelbart. En gammel middel for å fjerne et fiskebein sittende fast i halsen er å spise en munnfull av marshmallows. Marshmallows har en tykk, svampaktig tekstur og blir klebrig når det tygges. Svelge noen vil noen ganger ta fiskebein ned sammen med dem.

Plassere så mange marshmallows rett fra posen inn i munnen din så du kan godt tygge. Tygg marshmallows akkurat nok til å gjøre dem klissete slik at du kan svelge dem uten å kveles. Etter marshmallows har fjernet spiserøret, avgjøre om fiskebein er fortsatt fast i halsen. Hvis så, gjenta med en annen mouthful av marshmallows.

Spis en peanøttsmør sandwich eller tygge så mange nøtter som du kan svelge uten å risikere dem skrape halsen. Selv ved full masticated, teksturen av peanøtter, pecan, valnøtter og mandler forbli grov. Denne ujevnheter noen ganger løsner fiskebein. Vask nøttene ned i halsen helt med vann eller annen drikke før en gjør et nytt forsøk.

Fyll munnen med så mye tørt brød, som skiver brød, cornbread, hardt rundstykker, eller grovbrød som du kan godt svelge. Tygg brødet bare lenge nok til å gi nok fuktighet slik at den vil passere gjennom halsen uten choking deg. Gjenta om nødvendig, men drikke noe først for å fjerne halsen.

Tips og advarsler

 • Du må aldri stikke noe ned i halsen for å fjerne et fiskebein.
 • Hvis du, etter å ha prøvd noen hjemme rettsmidler og beinrester sittende fast i halsen, bør du oppsøke lege.
 • Hvis, etter å ha brukt et hjem rette, du ikke lenger føler fiskebein i halsen din, se etter uvanlige smerter eller blødninger i halsen senere.

Funny Organisasjon Tips Mens blir eldre og distré

Funny Organisasjon Tips Mens blir eldre og distré


Etter hvert som du blir eldre, blir du behandlet på en masse morsomme one-liners, som "Av alle de tingene jeg har mistet, savner jeg mitt sinn den mest", "Jeg har sett alt, gjort alt. Kan ikke huske mest av det "eller" Over hva bakke? Hvor? Når? Jeg husker ikke noe bakke. " Merkelig, de truer disse "vitser" er, jo mindre morsomt de får. Den gode nyheten: Det er tips for å navigere deg gjennom vanskelige territorium når absentmindedness setter en hindring i din svimmel-up. Den dårlige nyheten: Du har fortsatt å huske dem.

Husk å ikke glemme

En streng på fingeren kan hjelpe deg å huske at du har glemt noe, men ikke akkurat hva at noe er. Dette er noe du må vurdere mer distré du får. Det er som å ta kosttilskudd for bedre hukommelse, men alltid glemmer å ta kosttilskudd. Som du alder, husker detaljer er dine venner. Arrangørene tillate deg å skrive ned all relevant informasjon du måtte trenge senere. Bare anta at du vil trenge det hele tatt senere og omfavne detaljnivå.

Bli en vanedyr

Hvis du noen gang lurt på hvorfor din gamle tante Gertrude eller onkel Jack ble sittende fast i urokkelig rutiner, lurer ikke lenger. De ble ikke sittende fast - de bare lært stiv monotonien var den første forsvarslinje mot absentmindedness. Hvis du alltid er misplacing nøklene dine eller glemme hvor du parkerte bilen din, utvikle de samme trofaste rutiner for å avverge din glemsel før den angrep. Lag en spesiell plass for alt du kan forlegge, som nøkler, lommebøker, briller og, selvfølgelig, din bil. Park i samme rad på samme side av parkeringsplassen hvor du går. Og, hvis du går til større parkeringshus eller noen parkering svart hull som Disneyland, la noen andre stasjonen.

Ditch Multitasking

Noen ganger absentmindedness er ikke fraværet av informasjon så mye som det er tilstedeværelsen av for mye informasjon. Hvis du hele tiden tenke på ti ting på en gang, og alltid å glemme fem, prøv å fokusere i stedet på fem å skifte oddsen tilbake i din favør. Forenkle din rutine, og holde seg til det som lim. Delegere andre ting til noen andre, og la det være hennes ansvar å huske. Selv om hun ikke husker, er det ganske sannsynlig at du vil ikke heller.

En unse av forebygging

Det er noe å si for ren levende. Den beste organisasjons tipset starter med din egen helse. Å få skikkelig søvn, spise din veggies, tar vitaminer og få din trening kan alle avverge glemsomhet ved å gi deg et virtuelt minne makeover. Viktigst, være tålmodig med deg selv. Husk at alle rundt deg er aldrende, også, og like sannsynlig å glemme at du var fraværende i første omgang.

Slik fjerner Nits fra håret

Slik fjerner Nits fra håret


Hodelus er vanlig blant barn i alle aldre. Dette er fordi det er svært smittsom og lett å spre. Når du har et tilfelle av hodelus, har du mer enn bare voksne insekter som lever blant håret. Du har også sine egg, som er kalt nits. Disse nits er liten og feste til håret nær hodebunnen. Nits er mye vanskeligere å bli kvitt enn de voksne bugs.

Slik fjerner Nits fra håret

Drep den voksne bugs. Dette må gjøres før du fjerner nits, eller de levende voksne vil bare lå flere nits, og du vil bli sittende fast i en endeløs syklus. Du kan bruke en over-the-counter hodelus sjampo, eller du kan få legen til å foreskrive deg Ovide.

Sett barnet foran vasken og ha henne legge hodet tilbake.

Hell eddik i håret helt til håret er gjennomvåt med det. Be henne holde eddik på hodet i minst fem minutter. Den eddik vil løsne nits fra håret sjakter.

Skyll eddik. Du kan bruke en balsam på dette tidspunktet hvis du ønsker å bli kvitt den eddik lukt.

Bruk en nit kam til å fjerne nits. Du må jobbe deg fra hodebunnen hele veien ut gjennom tipsene. Hver gang du kommer til slutten, tørke av kammen på et papirhåndkle.

6 separate din datters hår hvis den er lang. Bruk hårspenner - ikke scrunchies - for å gjøre dette, som nits kan leve på scrunchy og deretter klekkes. Start på baksiden av hodet og deretter jobbe din vei til toppen.

Hint

 • Den enkleste tingen å gjøre hvis du har en sønn som har hodelus er å barbere hodet. Det er ingen sjamponering eller kjemming nødvendig og håret vil vokse tilbake raskt.
 • Bag opp alle dine barns utstoppede dyr og plassere dem på loftet i fire uker. Hvis du ikke gjør det, vil lusa tilbake til barnets hode. Sørg for at du vasker alle barnets klær og sengetøy i varmt vann. Deretter plasserer dem i tørketrommelen på høy varme. Kaldt vann vil ikke drepe lus.

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

Hvordan å få vann ut av øret for Kids


Når vannet blir sittende fast i et barns øregangen kan det føre til store ubehag, eller til og med alvorlig infeksjon. Overdreven fuktighet i øregangen kan irritere huden også. Når huden blir irritert, bakterier kan invadere den. I noen tilfeller kan en alvorlig infeksjon utvikler, slik som svømmer øre. Fordi mye fuktighet er et kjent irritatant og en mulig årsak til infeksjon, er det et godt forebyggende tiltak for å fjerne vann som har blitt fanget i ditt barns øregangen, så snart som mulig.

Hvordan å få vann ut av øret for Kids

•  Samle og forberede materialer, inkludert et håndkle, en dropper, en hårføner og en antiseptisk øret dråpe løsning eller isopropanol.

Slå barnets hode slik at de berørte øret vender oppover. Ved hjelp av en dropper, legger du et par dråper av antiseptisk løsning eller rubbing alkohol inn i øret. Vrikker utsiden av øregangen ved å forsiktig masserer klaff på huden rundt ytterkanten av øregangen. Tillat løsningen å stå i noen få minutter for å fordampe vannet.

Hold håndkle i hånden og få barnet tilt deres berørte øret ned, mot håndkleet.

Trekk ned på øreflippen for å åpne kanalen og ha dem rist forsiktig hodet, for å hjelpe vannet renne ut.

Tørk ytterkanten av øregangen forsiktig med hjørnet av håndkle. Bruk en hårføner på sitt laveste innstillingen for å tørke ut øret.

Kontakt ditt barns barnelege, hvis du ikke klarer å effektivt fjerne alt vannet på egen hånd.

Hint

 • Ikke plasser desinfeksjons dråper, inkludert alkohol i en allerede sår eller infiserte øret. Dette vil være svært smertefullt for barnet.

Hvordan velge rett Whey Protein Powder

Med de mange forskjellige varianter av protein pulver tilgjengelig i dag, velge den rette for deg kan være forvirrende. Her skal vi diskutere den mest brukte protein pulver, whey protein, og hvordan du skal velge den som passer dine behov og hjelpe deg å nå dine mål.

Hvordan velge rett Whey Protein Powder

Må jeg virkelig trenger å supplere?
Det første du trenger å gjøre er å bestemme om du engang trenger å supplere med proteinpulver. Mange har urealistiske forventninger til hva protein pulver kan gjøre for dem basert på reklame og magasinartikler.

Protein pulver er rett og slett mat. Det er ikke et stoff som vil gjøre musklene vokse raskere eller større. Grunnen til at noen mennesker trenger å bruke proteinpulver er fordi de har vanskeligheter med å få mengden protein de trenger fra sitt daglige kosthold. Jeg er en av dem. Mitt daglige proteinbehov er omtrent 150g protein per dag. Som en travel mamma, blande opp en rask protein shake før du drar ut av huset hjelper meg å nå mine kosttilskudd mål og opprettholde min forstand.

Kalorier vs Proteininnhold
Nå som du har bestemt deg virkelig du trenger proteinpulver, ta deg tid til å tenke på det daglige kaloriinntaket. Hvis du prøver å få masse og legge muskelen, har du sannsynligvis ikke vil være så bekymret for hvor mange kalorier er i protein pulver. Men, hvis du er på en lav kalori diett, da mengden av kalorier plutselig blir veldig viktig.

Sammenlign kalorier i protein pulver du vurderer den faktiske mengden av protein i hver servering. For eksempel, hvis en proteinpulver inneholder 100 kalorier og 22 gram protein, og det er bedre enn et pulver som inneholder 80 kalorier og bare 10 gram protein. Jada, du sparer noen kalorier med 80 kalori pulver, men det har mindre enn halvparten av proteinet. Det betyr at du bare får mer filler i stedet for protein.

Pris og Taste
Protein pulver kan være ganske dyrt, men hvis du ser på det som selve maten, plutselig virker det mye rimeligere. Du ønsker å sikre at du får rikelig med protein for pengene, men også ønsker ikke å gjøre den feilen å kjøpe en økonomi størrelse kar med et protein pulver som du ikke engang kan kneble ned.

Den rimeligste måten å kjøpe whey protein er i store kar som spenner 3-10 pounds. For å unngå å bli sittende fast med et pulver du kan ikke stå, kjøpe en mindre container først, eller se om selskapet tilbyr en sampler kit, eller til og med enkel servering konvolutter med pulver. I det minste, søk på internett for brukeranmeldelser å se hva andre folk sier om smaken av protein pulver.

Måter å miste Belly Fat Fast

Buk fett kan være mer enn ødeleggende for en persons selvfølelse - det kan også påvirke ens helse. Ekstra fett på kroppen fører til at hjertet til å jobbe hardere enn det ville ha å ellers. Det kan også bidra direkte til sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Heldigvis er magefett ikke noe som en person har til å bli sittende fast med for hele hans liv. Det finnes måter å miste magen fett rask, men ikke uten en betydelig livsstilsendring og litt utholdenhet.

Har rikelig med mosjon

Trening er en av de viktigste faktorene i vellykket vekttap historier. Mens mange mennesker tror at sit-ups og crunches er veien å miste buk fett, det er bare en del av prosessen. Slike øvelser kan bidra til å bygge styrke i magemusklene, men det hjelper ikke hvis det er lag på lag med fett over dem. Kardiovaskulær trening kombinert med styrketrening er den mest solide rute til å miste buk fett raskt.

Slutte å spise junk food

Dette er en ting som er så mye lettere sagt enn gjort, men det er et viktig element i enhver vekttap program - spesielt for en person som ønsker å kaste ekstra pounds rundt midjen og magen. Potetgull, godteri, donuts, hamburgere og pommes frites - Høres dette ut som den type ting som du liker å spise? Selv om det er OK å splurge hver gang på en stund, endre kosthold er den mest kritiske faktoren i å miste magen fett raskt. Bytt ut godteri med frukt. Frukt inneholder mye sukker og kan tilfredsstille de søte tann cravings midt på natten like godt. Bytt ut chips med kjeks eller grovt brød. Mens du gjør endringer i kostholdet kan være vanskelig i begynnelsen, å kombinere riktig trening plan med riktig kosthold kan gjøre hele forskjellen.

Være mer aktive

Å være aktiv er om mer enn bare å trene. En virkelig aktiv person har flere ting som de gjør som består av å få opp og flytte rundt. Prøv noen aktiviteter for å se hva du liker. Liker du å jogge? Kanskje yoga eller pilates er mer din stil. Kanskje fotturer og camping høres ut som ting som du liker å gjøre. Adopter hobbyer som får deg ut av huset og i den friske luften. Kroppen din vil takke deg ved sakte og sikkert slanking ned.

Ikke gi opp

Det er lett å bli motløs. Trikset for å miste buk fett raskt og holde vekten nede er å jobbe på det hele tiden, selv etter at vekten er tapt. Belly fett er mye lettere å få enn det er å tape, men ikke med den rette livsstilsendring og holdning.

Vekttap tips for folk med Lap Band

Lap band kirurgi er den minst restriktive form av vekttap kirurgi og en effektiv metode for vekttap hvis du har over 100 pounds vekt å tape. De fleste klinikker og forsikringsselskaper krever at du være minst 100 pounds over din sunn vekt for å være kvalifisert for operasjonen med mindre du har helseproblemer som diabetes eller en hjertesykdom som kan forbedre med vekttap. I slike tilfeller kan de tillate operasjonen hvis du har mindre enn 100 pounds å miste. Uansett, i prosessen, og postoperativ behandling, er den samme.

Eating

Noen mennesker opplever at de fortsatt kan spise noe etter operasjonen, men andre opplever at de er begrenset. Noen vanlige begrensninger du kan oppleve er noe kjøtt du må kutte med kniv og gaffel, hvitt kjøtt kylling eller kalkun og noen sjømat som er altfor tørr eller gummiaktig. Disse er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet enn bakken kjøtt, mørkt kjøtt fjærfe og øm sjømat.

Deigete myke brød som rundstykker, hvitt brød, muffins, bagels og pizza er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet. Stick med sprø, knasende brød som godt ristet grovbrød, pita chips, bagel chips, breadsticks, og kjeks. Unngå popcorn.

Frukt og grønnsaker er fint, men unngå tøffe, trevlet deler som asparges stilker og de hvite membraner av sitrusfrukter. Unngå tørket frukt.

Gryteretter og supper er et godt valg, spesielt i begynnelsen av din vekttap programmet.

Bruk lite fett sauser som BBQ saus, ketchup eller sennep å smøre tørre matvarer.

Ta små biter og tygge hver bit grundig. Det bør være bløt før du svelger.

Legge til nye matvarer i kostholdet ditt sakte for å være sikker på at du kan tolerere dem.

Spis proteinrik mat først for å sikre at du får rikelig med protein. Fordi du ikke vil være i stand til å spise mye, lagre karbohydrater for filler.

Unngå overspising. Overspising kan føre til at posen er laget av bandet til å strekke og kan forårsake oppkast. Det kan også føre til at bandet å skli, som krever kirurgiske reparasjoner.

Les mat etiketter nøye for å sikre at du ikke forbruker tomme kalorier.

Ikke frata deg selv. En liten bit eller to av en spesiell godbit vil hjelpe deg å avverge cravings som fører til overspising. Tillat deg selv en spesiell behandling en gang i uken.

Spise mindfully. Dekk bordet, sette seg ned med familien og fokusere på å nyte måltidet. Ikke spis foran TV eller ved skrivebordet mens du arbeider.

Du kan fortsatt spise ute. Bare spør om en boks med måltidet og umiddelbart sette maten du vil ikke spise ute av syne. Ta det med hjem og nyte det for en annen måltid.

Spør servitøren om du kan ha et barns del eller en senior del, som begge er mindre.

Ikke spis stekt mat.

Trening

Begynn sakte. Begynn med 10 til 15 minutter med trening to-tre ganger i uken og øke etter hvert som du føler deg komfortabel.

Øvelser gjort i vann er bra fordi vannet bidrar til å støtte din vekt, din leddene ikke oppleve så mye innflytelse, og du får ekstra fordelen fra motstanden i vannet. Bading, vandre i vann eller mild vannaerobic er alle gode valg.

Hvis dine knær, hofter, føtter og ankler kan håndtere det, øke gå. Finn måter å legge til flere trinn på dagen. Bruk en skritteller som en måte å måle dette.

Det er mange gode lave innvirkning fitness tapes, inkludert noen du kan gjøre sittende. Dette er en god måte å få din oppgave i hjemme.

Prøv yoga for fleksibilitet og styrke bygningen.

Andre tips

Ta kosttilskudd legen foreskriver.

Drikk minst 48 gram av noncaloric væske hver dag. Ikke drikke med måltider, fordi dette vil føre til at posen til å strekke.

Å drikke med måltider kan også føre til at maten skal ekspandere i posen forårsaker bandet glidning, som krever kirurgi.

Unngå kullsyre og koffein. Boblene i kullsyreholdige drikker ta opp plass i posen og redusere mengden av væske du kan konsumere. Koffein er vanndrivende og fører til væsketap.

Unngå sugerør fordi du også ta i luften mens du drikker med dem.

Vei deg ukentlig. Dette er viktig slik at du kan fange noen vekt gevinster tidlig.

Finn en god skredder til å endre klærne dine som du gå ned i vekt, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny garderobe hver ukene.

Se etter klær som brytes og kan justeres til din endrer form.

Velg klær med så få skjøter som mulig, fordi de er lettere å endre.

Unngå graviditet i minst 24 måneder etter operasjonen. Mens kroppen din er å miste vekt, vil en graviditet være farlig for deg og kan være katastrofalt for barnet ditt.

Bli med i en støttegruppe for andre mennesker som har hatt operasjon eller planlegger å ha det. Du kan lære fra de andre og støtte din egen beslutning om videre.

Hvis du har brukt mat til å takle emosjonelle problemer, bør du vurdere å se en terapeut for å hjelpe deg å finne andre måter å takle.

Hold et element av klær, som jeans eller joggebukse, som du hadde på din tyngste som en påminnelse om hvor du var og hvor langt du har kommet. Hvis du begynner å vinne, trekke dem ut for å minne deg om hvorfor du hadde kirurgi og gjorde alt det arbeidet.

Hvordan du rengjør mellomøret

Ved rengjøring av mellomøret må du være forsiktig. Unngå å stikke gjenstander som q-tips eller bomullspinner inni den. Bomullen kan sette seg fast i øret og forårsake skade på mellomøret. Mellomøret er følsom og krever væsker bare å rense den. Følgende trinn vil hjelpe deg ordentlig og trygt utføre denne prosessen.

Hvordan du rengjør mellomøret

Hvordan du rengjør mellomøret

•  Få et øre sprøyte og hydrogen peroxide. Du vil helle peroxide inn i sprøyten. Du trenger ikke mye peroxide i det hele tatt for at den skal være effektiv. Fyll sprøyten inntil en tredjedel. Før squirting den inn i øret, sørg for å ha en tørr og våt klut i nærheten.

Bøy hodet å la væsken bo i øret uten drypper ut. Ta tørr fille og holde den under øret i tilfelle løsningen bobler ut.

Squirt hydrogen peroxide inn i øret ditt. La den sitte i 5-10 minutter eller til løsningen slutter å boble. Det vil gjøre en popping eller fizzing lyd, men det er fra hydrogen peroxide arbeider med rengjøring av din mellomøret.

Bøy hodet til motsatt retning for å tømme ut hydrogen peroxide. Du vil bruke tørr fille for å fange all væsken. Du ønsker å holde hodet på skrå med fille opp til øret før du føler all væsken er ute. Dette kan ta noen minutter.

Rengjør øret med en våt klut.

6. Gjenta fremgangsmåten med det motsatte øre.

Hint

 • Ikke bruk hydrogen peroxide mer enn to ganger i uken siden det kan tørke ut kanalen din.
 • Hvis kanalen din blir tørr, kan du bruke noen dråper babyolje i øret for å hjelpe tørrhet.
 • Du kan bruke skirens hvis voks i øret er egentlig bygget opp. Du kan si dette med ikke å kunne høre så vel som vanlig.
 • Hvis mellomøret fortsetter å ha problemer med voks bygge opp, bør du kontakte lege.

Hvordan få olje eller vann ut av øret

Overflødig voks buildup inni øret kan være starten for smitte, og kan også gradvis hindre din evne til å høre effektivt. Det står vann i ørene etter dusjen, badekaret eller svømming bør også fjernes så snart som mulig; forlate den i øret kan fremme den ubehagelige etterspill som fremkommer i form av infeksjon.

Hvordan få olje eller vann ut av øret

•  Kjør vannet og gjøre andre forberedelser du normalt ville før du starter din dusj. En effektiv måte å fjerne olje i øret ditt er under dusjen. Hell ut en liten dråpe sjampo på én pekefinger. Dab sjampo på den andre pekefingeren og tommelen. Gni forsiktig øreflippene. Med hver pekefinger, forsiktig gni shampoo på begge ytre øret overflater. Ikke sett inn mer enn én finger inn i øret ditt. La sjampo reagere med olje til en to til tre minutter.

Skyll hvert øre individuelt med varmt vann til ørene er ikke glatt fra sjampo. Forsiktig klapp hvert øre tørr med tuppen av badehåndkle.

Tips hodet og hold det med det ene øret mot bakken for å la vann renne ut fra øret. Du kan også lett riste på hodet for å fjerne ekstra vann fanget inni indre øret. Slå hodet posisjon slik at det andre øret vender mot bakken. La vannet dryppe og riste på hodet enda en gang om nødvendig. Hvis du har mye vann i øret, kjøre rip i ansiktet håndkle rundt overflater av det ytre øret som er lett tilgjengelig. Dette vil gi håndkle for å suge opp vannet. Ikke jam håndkleet inn i det indre øret.

Hint

 • Forsøk på å tørke ørene med Q-tips, bomull baller eller andre tynne gjenstander anbefales ikke; bør du bruke for mye press, risikerer du muligheten for å skade det indre øret eller trommehinnen.
 • Mens du bruker sjampo for å rense ørene med olje, er det best å sørge for at du har korte negler. Dette hindrer utilsiktet mulighet for at du vil avlyse noen del av øret under renseprosessen.

Hva er behandlingen for å få vann ut av øret?

Vann i ørene, eller svømmer øre, oppstår når vannet blir sittende fast i øregangen. Bakterier kan deretter vokse, forårsaker en infeksjon. Tilstanden oppstår vanligvis hos personer som er utsatt for vann som holder ørene fuktig, for eksempel svømmere. Symptomer er kløe i øret, rødhet, drenering og ubehag. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden bli svært smertefullt.

Baby Oil

Varm et par teskjeer av babyolje og sette et par dråper inn i den infiserte øret to ganger om dagen. Test oljen å sikre at det ikke er for varmt før du legger den i øregangen. Sett en bomullsdott ved åpningen av øret for å sørge for at olje ikke renne ut med klær eller hår. Oljen kan bidra mykne noe påvirket voks som kan holde vannet i øret.

Cider Eddik

Bruk en dropper å plassere noen dråper cider eddik i øret. Hold hodet sidelengs for å holde eddik renne ut. Hold i noen minutter, slik at eddik for å bosette seg i øret. Eddik vil bidra til å ødelegge bakterier og eventuelle sopp som har begynte å vokse i øret. Vippe hodet over og la eddik å renne ut. Gjør dette et par ganger per dag til vannet er kommet helt ut av øret, eller du ikke lenger opplever symptomer.

Hvitløk

Riv en middels fedd hvitløk og dekke den med en teskje olivenolje. Tillate at dette skal sitte over natten, deretter press ut alle hvitløk stykker med et stykke cheesecloth. Bruk en telleren for å plassere tre dråper av oljen inn i øret to ganger om dagen. Hvitløk inneholder sterke antibakterielle og helbredende egenskaper.

Heat

Påfør varme til den infiserte øret. Bruke en hårføner på lav innstilling og hold rundt seks til 10 inches bort fra øret. Beveg tørketrommel i en side-til-side bevegelse. Dette vil fordampe alt av fuktigheten som er inne i øregangen. En varmepute eller varmtvannsflaske kan også brukes for å gi lindring av smerten ved svømmer øre. Plasser puten eller flaske på øret i ca 20 minutter. Bruk et håndkle mellom huden og varmen så du ikke brenner huden.

Slik Care for en gastrostomirøret

Slik Care for en gastrostomirøret


Det finnes en rekke forskjellige medisinske problemer som kan nødvendiggjøre innsetting av en gastrostomirøret, også kjent som en "G-Tube". Pasienter som har problemer med å tygge eller svelge eller som har unormalt med deres spiserør behov for å være i stand til å opprettholde tilstrekkelig ernæring. En gastrostomirøret kan bidra til å sikre tilstrekkelig kalori og næringsinntak ved å opprette en rute for næring direkte til magen. Prosedyren tar mindre enn en time, og lære å ta vare på G-Tube tar litt tid og praksis. Riktig pleie og rengjøring av røret er avgjørende for å sikre at det forblir funksjonelle og ikke forårsaker en infeksjon.

Slik Care for en gastrostomirøret

•  Vask hendene grundig med såpe og vann før og etter at du håndterer en gastrostomi tube. Det er lett å overføre bakterier og bakterier inn i det åpne såret mens rengjøring eller omsorg for din tube. God hånd-vask teknikken vil bidra til å minimere risikoen for bakterier som kommer inn i åpningen.

Samle alle forsyninger som du trenger for å rense og ta vare på gastrostomirøret før du begynner. Hvis røret er festet til huden med tape eller en bandasje, fjern tapen forsiktig og vær forsiktig å ikke dra røret ut unødvendig. Det er en god idé å holde røret ned med den ene hånden mens du fjerner tapen med den andre hånden.

Endre bandasjer rundt gastrostomirøret helst den blir våt eller skitten. For å gjøre dette, rense området rundt røret åpningen med en steril kompress fuktet med sterilt vann og peroxide. Fjern eventuelle tørkede væsker og utslipp rundt røret åpningen, og kast de gamle dressinger før sikring av rør med nye bandasjer.

Påfør en liten mengde vaselin eller A og D salve for å hindre at huden rundt gastrostomirøret tørker ut. Skin tørrhet kan oppstå fra hyppig rensing av området, noe som er nødvendig for å forhindre infeksjon og forurensning av området. Ved hjelp av vaselin eller A og D salve vil bidra til å forhindre irritasjon som kan oppstå fra renseprosessen.

skylle gastrostomirøret med 50 ml vann to ganger daglig. Dette bidrar til å sikre røret holdes klar av eventuelle hindringer eller rusk. Det er også en god idé å skylle gastrostomirøret etter hvert måltid og medisinering administrasjon.

unngå utøvelse av strekk på utsiden av røret. Gastrostomi rør har en liten mengde av tillatte bevegelse når de er satt inn, vanligvis omtrent 1/4 tomme. Overdreven trekke i røret kan føre til at røret for å komme ut av stilling eller løsne.

Drei gastrostomirøret helt en gang hver 24. time. Rotasjon av røret vil bidra til å sikre at kantene av innsnittet ikke blir sittende fast i røret selv. Dette vil bidra til å holde såret rent og fritt for fast avfall og bidra til å redusere risikoen for å utvikle en infeksjon.

Hint

 • Se etter tegn på infeksjon hver gang du endrer dine dressinger.
 • Tegn på infeksjon for å se etter inkludere ømhet, hevelse eller utslipp på røret innsettingspunktet.
 • Unngå å få gastrostomirøret vått i minst 48 timer etter at røret innsetting.
 • Ikke spis eller drikk i 24 timer etter tube innsetting.
 • Spør legen din om det er OK å bruke salver til huden din før du gjør det.

Tips for en Waterpik

Tips for en Waterpik


Waterpiks er tannlege verktøy som selges til forbrukere som spray en sterk strøm av vann inn i folks munn, slik at de kan fjerne plakk, blant annet fra steder som er vanskelig å komme med en tannbørste. Det er visse tips og triks for å vite når du bruker en waterpik slik at den kan brukes på den mest effektive måte.

Best for bukseseler

Regulering på tennene er ubehagelig for en rekke forskjellige grunner, men de begrenser også pusse betydelig, så det er små metallstenger over og rundt tennene og tannkjøttet. Dette er hvor waterpik blir den mest effektive, da vannet vaske bort rester av mat og plakk som kan ha blitt sittende fast eller akkumulert bak metall av tannregulering selv, nagende og tillater hulrom å slå rot. Med seler, bør waterpiks brukes daglig og i forbindelse med børsting, som tennene trenger all rengjøring hjelp de kan få med alt av metall i veien.

Bruk på Tannkjøttet

Waterpiks ikke bare rene tenner godt, men også rense tannkjøttet, ridding dem av dvelende bakterier som kan forårsake smertefulle periodontal sykdom. Dette kan føre til rotfylling eller tap av tenner generelt. Konsentrere seg om å sprøyte waterpik mot tannkjøttet seg, trykke spissen mot tannkjøttet i en vinkel, slik at vannet skyller overflaten av tannkjøttet glatte. Den vibrerende av waterpik vil også bidra til å løsne noen plakk som kan ha samlet seg under tannkjøttet, holde dem lys i fargen og fast, som er tegnet av utmerket tannkjøttet.

Forbered deg på Mess

Som waterpik sprutes store mengder vann inn i munnen på en relativt høy hastighet, forberede deg til å bli våt og ha et sted for vannet å gå. Bære en skjorte som du ikke har noe imot å bli litt våt eller uten skjorte i det hele tatt, slik at når vannet gjør spill, betyr det ikke ødelegge noe. Stå over vasken eller i dusjen, så en utrolig rotet ikke er gjort på badet.