Digidexo.com

periodonitt hjemmebehandling

Hvordan behandle muskelkramper

Hvordan behandle muskelkramper


Kramper kan være svært smertefullt og kan oppstå i alle muskler i kroppen din. Kramper muskler kontrakt og hindre deg i å bruke dem til smerten avtar. Dine kramper kan komme fra muskel overforbruk, dehydrering eller til sirkulasjons-og nerveproblemer. Vanligvis kan du behandle disse kramper deg selv og være tilbake til å bruke musklene på kort tid.

Hvordan behandle muskelkramper

•  Drikk rikelig med væske. Vann er viktig for generell hydrering, men en drink som inneholder elektrolytter, for eksempel en sportsdrikk, er enda bedre for muskelkramper.

Slapp kramper muskel eller muskler. Masser området, mens gradvis og lett å strekke ut muskelen.

Påfør en ispose til kramper muskelen. Masser muskelen med isen i ca 10 minutter. Kulden vil bidra til å redusere smerte og hevelse. Følg opp med å massere muskelen med hendene.

Bruk en smertestillende balsam for samme effekt som en ispose - for å redusere smerte og hevelse. Massere smertestillende balsam inn i kramper muskler og prøve å slappe av muskelen. Sørg for å lese instruksjonene på beholderen og vask hendene etter påføring av balsam.

Hint

 • Hvis muskelkramper ikke forsvinner etter hjemmebehandling, se en lege. Det kan være en indikasjon på en mer alvorlig problem. Hvis du allerede vet at det er en mer alvorlig problem knyttet til muskelkrampe, legg is på muskel, unngå strekk og kontakt lege.
 • Ikke prøv å behandle en muskelkrampe på en person som er dehydrert.

Ved å bruke Hot & Cold Thumb sene Hjem behandling?

Bokstavelig oversatt, senebetennelse eller senebetennelse, er en betennelse i en sene. Denne smertefulle skader ofte er forårsaket av repeterende, stressende aktivitet, som å kaste eller måke. Det er preget av intens smerte i det berørte området som kan være plutselig eller kan forverres over tid. Den skadde personen kan miste mobilitet i det berørte området. At-home behandling av senebetennelse, inkludert kalde og varme behandlinger, kan bidra til å lette symptomene.

Ice vs Heat

Påfør en is pakke til basen av tommelfingeren eller tommel side av håndleddet så snart som mulig. Du kan bare legge isbiter i et håndkle eller kjøpe en profesjonell ispose fra et helse eller storkiosk. Isen reduserer betennelse, noe som er det som forårsaker smerte og svakhet av senebetennelse. Påfør ispose i 20 minutter, og deretter la den av i minst 10 minutter. Gjenta minst tre ganger per dag, eller ved behov i løpet av dagen når symptomene forverres.

Bruke is til en hoven eller betent sene grenser blodtilførselen til området, som hindrer hevelse og betennelse.

Bruk bare is på det berørte området for minst de første 72 timer etter skaden. Ikke bruk varme i løpet av denne følsomme tiden fordi varmen relaxes muskler og øker også blodtilførselen til området, som øker betennelse. Økende betennelse kan føre til forverret smerte og en lengre restitusjonstid.

Du må heller ikke bruke varme direkte til området hvis det er noen skade overflaten, slik som skrubbsår eller kutt. Varme vil øke blødning og brenne sensitiv hud.

Når hevelse og smerte har begge begynt å avta, bruke varme til det samme området for å slappe av i musklene og tillate dem å helbrede bedre. Bruk en liten oppvarming puten eller en fille fuktet med varmt vann på samme måte du brukte ispose, 20 minutter på, 10 minutter utenfor. Etter isen diett med varme gir den beste avslapping og helbredelse tid for senebetennelse mens begrense smerte og hevelse.

Andre råd

Det viktigste steget i å la senebetennelse å helbrede er å gi senen en pause. Med tommelen senebetennelse, smerte oftest skjer i tommelen side av håndleddet, og noen ganger kan reise opp underarmen. Skrive, skrive eller vridning gjenstander øker smerte. Avstå fra disse slags aktiviteter for å gi senen en hvile og tid til å leges.

Over-the-counter anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen kan lindre smerten av senebetennelse ved å redusere hevelse. Ta disse medisinene som anvist.

Hvis smertene og hevelsen ikke har gått bort etter en uke med hjemmebehandling, bør du oppsøke lege. Alvorlige tilfeller av senebetennelse kan trenge steroid skudd, fysioterapi eller til og med kirurgi for å lindre symptomene. Se en lege før du forverre problemet og gjøre det verre.

Hvordan helbrede en Callus

Hvordan helbrede en Callus


En callus er et område av herdet, fortykket hud som danner i respons til konsekvent trykket. Det formelle navnet for denne tilstanden er hyperkeratose. Healing en callus krever tynning huden, samtidig unngå sko eller handling som førte til dannelsen. Utfør behandlingsrutinen på en daglig basis. Ideelt sett bør du behandle callus kort tid før sengetid slik at remover krem ​​har en mulighet til å ta effekt mens du sover. Det vil ikke bli smittet eller utvannet av svette.

Hvordan helbrede en Callus

•  Påfør callus remover til det berørte området. Påfør kremen eller faller oppå callus og la den sitte i den anbefalte mengden av tid. Noen callus fjernere kommer i form av en pute som må brukes i flere timer. Rådfør etiketten for å finne ut hvor lenge produktet skal være igjen på callus.

Fyll et fotbad eller en plast kar med varmt vann.

Legg noen fotbad krystaller for å rense føttene og mykgjøre huden. Rør i vann for å oppløse krystallene. Rådfør emballasjen for å finne ut hvor mye som skal legges til vannet.

Suge føttene i 20 minutter.

Fil callus med en metall fot fil. Dypp foten og filen i vannet med jevne mellomrom for å skylle bort død hud. Fil til det ikke er mer hud samler på filen. Den død hud vil se ut som en hvit film på overflaten av filen.

Fjern føttene fra fotbad og tørke dem med et håndkle.

Påfør fotkrem og sette på et par bomullssokker. Gjenta denne prosessen hver kveld frem til callus forsvinner.

Hint

 • Mens filing av hard hud, kan du også ønsker å innlevere hælen og ballen av foten for å fjerne død hud. En opphopning av død hud, spesielt i hælpartiet, kan føre til smertefulle krakking.
 • Stopp innlevering foten din hvis du opplever ubehag eller smerte. Innlevering prosessen bør ikke være smertefullt. Hvis det er, betyr det at du er filing bort for mye hud.
 • Besøk en podiatrist for behandling hvis du har diabetes. Diabetikere har nedsatt sirkulasjon i ekstremiteter. Hvis du ved et uhell bryte huden under hjemmebehandling prosessen, kan helbredelsesprosessen bli negativt påvirket av dårlig sirkulasjon.

Hva er årsakene til et belegg på tungen?

Hva er årsakene til et belegg på tungen?


Det er tre typer belegg tungen - hvit tunge, gul tunge og svart, hårete tunge. Alle oppstå av forskjellige grunner. Ifølge Mayo Clinic, alle er vanligvis midlertidige, ufarlige tilstander.

Hvit Tongue

Et hvitt belegg oppstår når de små humper på tungen, kjent som papiller, bli betent. Betennelse skjer vanligvis på grunn av dehydrering, feber, puster gjennom munnen eller røyking. Matrester, bakterier og døde celler deretter få fast mellom hoven papiller og skape hvitt belegg.

Gul Tongue

Et gult belegg på tungen er også forårsaket av betennelse i papiller, som deretter samle gule bakterier. Røyking, puster gjennom munnen, dehydrering og feber alle føre til at papiller å bli betent.

Svart, Hårete Tongue

Svart, hårete tunge er preget av svart eller brun misfarging av tungen, sammen med en hårete eller furry belegg. Svart, hårete tunge er ufarlig. Ifølge National Institutes of Health, det noen ganger oppstår hos personer med AIDS.

Årsakene til svart, hårete tunge inkluderer dårlig munnhygiene og overdreven bruk av medisiner som inneholder bismuth, som Pepto-Bismol. Andre årsaker omfatter bruk av antibiotika, som kan forandre den normale bakterieinnhold i munnen. Heavy tobakksbruk er også en årsak.

Behandling av hvit tungen

Børsting tungen kan hjelpe bli kvitt hvit tungen. Drikke mye vann og spise crunchy matvarer - for eksempel epler, brokkoli eller popcorn - kan også bidra til å fjerne den hvite rusk fra tungen. Røykere bør slutte å røyke.

Behandling av Yellow Tongue

For gul tunge, Mayo Clinic anbefaler en hjemmebehandling involverer skånsom børsting av tungen med en løsning av en del hydrogenperoksyd og fem deler vann. Gul tungen kan indikere et problem med leveren eller galleblæren, selv om det er sjelden.

Behandling av svart tunge

Å pusse tennene og tungen to ganger om dagen er anbefalt behandling for svart, hårete tunge.
Hvis belegg på tungen av enhver type vedvarer i mer enn syv til 10 dager, bør du oppsøke lege eller tannlege.

Hvordan Eier en Hyperbar Chamber

Dykkerklokker er tett innelukket rom hvor det indre trykket er hevet slik at den er høyere enn det normale atmosfæretrykk. Dykker kan gi oksygenbehandling i flere medisinske problemer, inkludert trykkfallsyke, healing sår, bløtdelsinfeksjoner og brannskader. De er også blitt brukt til å behandle symptomer på autisme og diabetiske sykdommer. Bærbare kamre kalt "milde kammer" er tilgjengelig kommersielt for hjemmebehandling.

Hvordan Eier en Hyperbar Chamber

•  Bestem deg for hva du vil bruke din hyperbar kammer for. Disse kamrene er begrenset til svært spesifikke bruksområder. Snakk med legen din for å avklare om man er egnet for dine behov. Være veldig klar på hvorfor du bruker det og få spesifikasjoner om trykk du trenger.

Sammenlign spesifikasjoner. Finne ut det maksimale trykket i kammeret når. Dette vil bli uttrykt enten som atmosfærers trykk (ata) eller pounds per kvadrattomme (psi). Milde kamre trenger ikke utsettes for trykk i samme grad som profesjonelle kamre, slik at potensialet for bivirkninger reduseres. Spør om kammeret lengde, bredde og oppblåst diameter. Finne ut hvordan enheten er oppblåst og deflatert, og hvor luftstrømmen oppnås. Kontroller aggregatets vekt for å se om du vil være i stand til å transportere den. Spør også om opplæring og vedlikehold. Før du kjøper, spør om du kan "test" kammeret, eller i det minste få inne en, for å være sikker på at du kan tolerere plass.

Be om retningslinjer for sikkerhet og prosedyrer. Sikkerhet er viktig. Spør om selgeren kan gi referanser til folk som har brukt disse kamrene. Dette kan ikke være mulig på grunn av personvern, men du bør i det minste be om verifikasjon av sikkerhet poster.

Avgjør om å eie eller leie. En ny bærbar hyperbar kammeret vil varierer i pris fra ca $ 3000 til $ 30.000. Hvis du ikke har penger, spør selgeren hvis kjøpet kan finansieres eller leid månedlig. Leieavtaler kan begynne så lavt som $ 150 i måneden for en begrenset periode. Dette kan også være en god måte å prøve ut kammeret før du forplikte seg til et kjøp.

Hint

 • Forskning mer enn én modell av Dykker og sammenligne ulike selskaper.
 • Har alltid en betrodd person i samme rom under hyperbar behandling. Pass på kammeret har blitt testet for sikkerhet.

Hvordan behandle Winter Blues eller SAD

Hvordan behandle Winter Blues eller SAD


Du bør oppsøke lege hvis du mistenker at du har værsyke, eller trist, spesielt hvis alvorlige symptomer påvirker ditt daglige liv. Mens du venter på å se legen, eller i tillegg til eventuelle medisiner eller behandlinger kan legen forskrive, er det en rekke tiltak du kan ta for å forbedre symptomer. Ideen bak de fleste hjem behandlinger er å øke kroppens produksjon av serotonin og melatonin, to hormoner som er avgjørende for din følelse av velvære.

Hvordan behandle Winter Blues eller SAD

tilbringe tid ute. Sollys er en av de beste behandlingene for SAD. Selv når himmelen er overskyet eller været er dystert, kan det naturlige lyset fortsatt gjøre jobben sin og hjelpe lindre symptomene. Morgen, eller bare etter våkner er den beste tiden å sole seg i sollys hvis du kjemper SAD. De fleste eksperter, inkludert de ved Mayo Clinic, oppmerksom på at jo raskere kroppen din blir utsatt for sollys etter våkner jo mer effektivt det er som en behandling. Komme utendørs har andre fordeler også. Frisk luft og tilbringe tid i en park eller andre naturlige omgivelser har vist seg å løfte humøret, tømme tankene og gjøre deg mer produktiv, selv når du ikke lider av SAD.

Få lyskasse terapi. Tid brukt utendørs er ikke nok for mange triste lider. Den vanligste behandlingen, på grunn av dens effektivitet, er lyskasse terapi. Sjekk med legen din for å lage din egen personlige lysbehandling terapi diett. De fleste pasienter trenger 20 til 30 minutter hver morgen i nærheten av et spesielt lys designet for å øke melatonin og serotonin produksjon uten å utsette kroppen for skadelige ultrafiolette (UV) stråler. Lyskasser laget spesielt for behandling av SAD er tilgjengelig fra medisinsk forsyne butikkene og på nettet for hjemmebehandling. Følg legens anbefalinger, men også se etter lyskasser som avgir minst 10.000 lux (en måling av lysintensitet) og inkluderer et filter som blokkerer UV-stråler.

Åpne gardinene. Så mye som mulig, holde persienner, gardiner og andre vinduet gulvbelegg åpen og sitte og arbeide nær vinduene. Lys fra vinduer er ikke så gunstig som får utendørs eller lyskasse terapi, men det fortsatt teller mot daglig lyseksponering og kan gjøre en forskjell i humøret. Vurdere å legge takvinduer eller ekstra vinduer hvis ditt hjem er mørkt, eller be om å sitte nærmere et vindu på jobb, hvis det er mulig.

Tren regelmessig. Prøv å få i minst 30 minutter med trening minst tre ganger i uken. Den specifc type trening er ikke viktig. Ideen er å bare få kroppen i bevegelse slik at den vil utgi flere feel-good hormoner som serotonin. Et utendørs trening, som gåing, jogging, fjellturer eller sykling kan doble fordelen ved å øke din tid i naturlig lys. Fordelene ved trening også går langt utover å behandle SAD, men disse fordelene kan også hjelpe deg i kampen mot sykdommen. Når du ser og føler ditt beste, er det lettere å iverksette tiltak for å hjelpe deg selv.

Ta vitaminer. Vitamin D er spesielt viktig for SAD pasienter. Mens vitamin D alene vil ikke kunne behandle SAD, den er effektiv når den kombineres med lysterapi. I tillegg er B-vitaminer kjent humør enhancers, selv for de som ikke lider av SAD. Som trening, ytelser fra vitaminer som ikke direkte bekjempe symptomene fortsatt hjelpe ved å forbedre din generelle helse, som igjen kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene og gjøre det enklere å holde tritt med andre behandlinger.

Hint

 • Spør en venn eller familiemedlem til å sjekke inn med deg hver dag for å se om du har brukt tid utenfor og utøvd den dagen. Eller, enda bedre, be dem om å dele activitiy med deg. Å bli holdt ansvarlig kan noen ganger gi den nødvendige motivasjon på dager når du ikke føler for å gå utenfor eller trener.
 • Ikke gi opp på behandlinger for tidlig. Det kan ta litt tid, opptil tre uker, for å begynne å føle lettelse fra symptomer.

Om Ulike utslett hos barn

Når et barn har et utslett er det ofte en respons på noe som forårsaker irritasjon på huden. Hudutslett kan forårsake kløe, rødhet og mye frustrasjon. Ved å se inn i årsaken til utslett, kan du unngå en lege besøk og behandling kan gis. Utslett kan lett behandles og ofte ryddet i løpet av kort tid.

Årsaker

Ifølge drsears.com, er barn utsatt for mange irritanter og sykdommer som kan føre til utslett. Det er vanlig for barn å bryte ut i et utslett som svar på et irritasjonsmoment, og det viktigste er å finne ut hva barnet reagerer på, og den beste måten å behandle det. Ved å ta en nærmere titt på utslett, kan det hjelpe å avgjøre om det er noe som krever øyeblikkelig hjelp eller om hjemmebehandling er akseptabelt.

Alvorlige tilfeller

De fleste utslett er ikke øyeblikkelig hjelp situasjoner og er ofte trygt å behandle hjemme. Ifølge drsears.com, den eneste utslett som fortjener umiddelbar oppmerksomhet er et utslett som kalles petekkier eller pupura. Dette utslett ser ut som små røde flate interessante sprukket blodkar under huden. De kan også vises lilla eller blå i fargen. Disse peikt vil ikke Blanch, eller blir hvite når huden er trykket i 1 til 2 sekunder. De peikt er helt flat, noe som betyr at når du kjører fingrene over prikkene blir det ingen endring i hudens struktur. Hvis du tror barnet ditt kan ha petekkier eller pupura, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Terminologi

Vanlige utslett vil ha rødhet assosiert med dem sammen med en slags hevet renner eller humper. Ifølge skinsight.com, kan plasseringen av utslett bidra til å bestemme hvilken type utslett det er sammen med årsaken. Dr. Sears finner vite terminologi utslett bidrar til å bestemme behandling og identifisering av utslett. Forstå hvis utslettet er blistery, eller et brak med en klar væske i det, kontra en verkebyller, eller pus fylt blemme, vil hjelpe når man diskuterer et utslett med en lege eller bestemmer seg for et hjem behandling.

Vanlige Utslett

Elveblest, eksem, viral sykdom og hud irritanter føre listen over de vanligste årsaker til utslett hos barn. Bleieutslett, som er hudirriterende, er plassert rundt bleieområdet og kan forårsake irritasjon så vel som kløe og er rødt i fargen. Elveblest er renner som kan skje i ethvert område av kroppen. De forekommer ofte og forsvinne og kan vare et par timer eller et par dager. Ifølge skinsight.com elveblest er ofte en reaksjon på noe som medisiner, infeksjoner, miljømessige allergier eller stress. Viral Exanthema er et utslett forårsaket av viral infeksjon, og kan også forårsake utslett hvor som helst på kroppen. Barnets alder, andre symptomer og varighet av utslett vil hjelpe avgjøre infeksjonen forårsaker utslett.

Forebygging / løsning

Andre typer utslett, som eksem, kan bli langvarig og forårsake alvorlige kløe hos barn. Ved å ta hensyn til hvilke typer bad og hudpleieprodukter barnet ditt bruker, kan noen utslett unngås. Mayoclinic.com finner at visse ting kan føre til utslett, som eksem, å forverres som å ta lange og varme bad, raske endringer i temperatur, stress, menneskeskapte stoffer og støv eller sand. Utslett kan forårsake alvorlige kløe, som kan føre til infeksjon hvis irritert fra kløe. Mayoclinic.com foreslår å se en lege hvis du er bekymret utslett er blitt smittet på grunn av kløe.

Behandling

Det er mange over disk kremer som kan brukes til behandling av utslett hjemme slik som hydrokortison 1 prosent. Hvis hjem behandlinger ikke synes å lette kløe og andre symptomer på utslett, ta kontakt med en lege for å diskutere andre alternativer. En lege kan være nødvendig å foreskrive en antibiotisk salve hvis et utslett ikke synes å klare på egen hånd.

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager


Hjertebank er ikke uvanlig, og de er oftest ufarlig. Det kan føles som om hjertet hoppet over et slag eller "flagret", eller som om hjertet slår for fort. Mens en sporadisk hjertebank er vanligvis ikke et problem, hvis du har opplevd dem i to dager eller lenger, bør du oppsøke lege. Du kan ha en underliggende medisinsk tilstand som krever behandling, for eksempel en overaktiv skjoldbruskkjertelen eller en hjerteklaff sykdom. Hvis medisinske tester fjerner du av en mer alvorlig problem, kan legen anbefale hjem behandling for å unngå triggere, som stress eller nikotin.

Hvordan Stopp Hjertebank som varer i to dager

•  Opprettholde en oversikt over når du opplever hjertebank og hvor lenge de varte over to dager du opplevde dem. Indikere din aktivitet på den tiden, for eksempel om du har trent eller om de skjedde etter å ha spist.

Ta med posten til legen din. Å ha hjertebank for to dager kan være grunn til bekymring, spesielt hvis du aldri har opplevd hjertebank før, eller hvis du er i faresonen for hjertesykdom. Risikofaktorer kan inkludere diabetes og høyt kolesterol. Legen din kan bestille tester for å fastslå årsaken til hjertebank og utvikle en behandlingsplan. Hvis du ikke har noen underliggende medisinske tilstander, kan hjemmebehandling fungere for deg.

Diskuter dine medisiner med legen din, inkludert over-the-counter medisiner og urte kosttilskudd. Noen medisiner, for eksempel medisiner for høyt blodtrykk, forkjølelse, astma og slankepiller, kan forårsake hjertebank. Narkotiske stoffer som kokain kan også resultere i en unormal hjerterytme. Hvis et stoff kan være den skyldige, arbeide med legen din for å finne ut en alternativ behandling.

Slutte å røyke, hvis du bruker tobakk. Nikotin kan føre til hjertebank.

Limit eller utrydde inntak av koffein. Dette inkluderer koffeinholdige te og sjokolade samt kaffe.

Lette angst og stress, som kan bidra til hjertebank. Prøv å trene eller ta en meditasjon klasse. Hvis du er inne i en vanskelig hendelse i livet ditt, bør du vurdere å snakke med en terapeut.

Frostbitt hos barn

Frostbitt er en hud tilstand av tær og føtter som er ofte på grunn av dårlig sirkulasjon, kalde temperaturer og anemi. Selv om det er en tilstand som er oftest sett hos eldre personer, kan tenåringer også være betinget. Frostbitt hos barn yngre enn tenåringer er ikke vanlig, men hvis et lite barn er stillesittende og har anemi han kan være gjenstand for sykdom. Chilblains vises som en oppdatering av hoven rød og kløende hud på tær og føtter.

Om

Chilblains oppstår vanligvis i løpet av vinterværet, når temperaturen endrer seg brått. Ifølge den australske Podiatry Association, er neglesprett en forutsetning at eldre individer er utsatt for. Men barn - særlig tenåringer - kan som er stillesittende eller som bærer trange sko også være utsatt for denne tilstanden. Chilblains er en tilstand som ofte er en indikator for dårlig sirkulasjon i føttene, og følsomhet overfor temperaturendringer.

Symptomer

Ifølge BetterHealth, er symptomene på Frostbitt hos barn hevet røde flekker av hoven og kløende hud på føttene. Den lille tå er mest sannsynlig å utvikle symptomer. Imidlertid kan andre tærne også være gjenstand for symptomer. Huden kan bli tørr og sprukken, som fører til en sekundær infeksjon i føttene. I ekstreme tilfeller kan sår og sår være en risiko, spesielt for personer med diabetes.

Hjem Behandling

De fleste tilfeller av Frostbitt hos barn kan behandles hjemme. Ifølge den australske Podiatry Association, inkluderer hjemme behandling ved hjelp av trollhassel eller Calamine lotion for å lindre kløe og ubehag av tilstanden. Å holde føttene varme med lanolin salve og varm ull eller bomull sokker kan hjelpe. En av de viktigste aspektene ved hjemmebehandling er å unngå å skrape kløende flekker av neglesprett.

Medisinsk intervensjon

Mens de fleste tilfeller av Frostbitt hos barn kan behandles hjemme, det er tilfeller når medisinsk intervensjon er nødvendig. Ifølge BetterHealth, hvis sår eller sår utvikle, søke seg oppmerksomheten til en lege eller utdannet fotpleier. Personer med diabetes eller perifer nevropati (nummenhet i føtter og tær) er kanskje ikke klar over at de har utviklet magesår eller sår og kan trenge hjelp fra familiemedlemmer for å se etter problemer. Magesår eller sår kan være farlig fordi de forlater kroppen åpen for å utvikle en sekundær infeksjon som, hvis venstre ubehandlet, kan føre til tap av tær, føtter eller verre.

Forebygging

Ifølge BetterHealth, er det flere forebyggende tiltak som kan benyttes for å stoppe og hindre frostknuter hos barn. Disse inkluderer å holde hele kroppen varm til alle tider, selv når temperaturendringer. I tillegg sørge for at føttene er helt tørket, spesielt mellom tærne, etter dusjing eller få føttene våte. Slitasje bomull eller ull sokker i stedet for sokker laget av nylon eller syntetiske materialer. Dette lar huden puste. Få regelmessig mosjon for å bedre blodsirkulasjonen.

At Home Behandlinger for hårsekkene

At Home Behandlinger for hårsekkene


En ofte smertefull opplevelse, en infisert hårsekken begynner vanligvis ut anbud, og fortsetter å bli mer betent med tiden. Hvis behandles hjemme i den tidlige fasen, den furunkel eller koke, som det ofte kalles, skulle avta og forsvinne. At-hjem behandlinger for hårsekkene generelt sett lykkes med å behandle problemet.

Symptomer

En hårsekken infeksjon starter vanligvis som en liten rosa eller rød nodule som er øm å ta på. Området vil utvikle seg til en fast, hard byll som er innenfor hårsekken. Dette kan være smertefullt. Over tid bør koke myke opp og fylle med pus og til slutt renne. Andre symptomer som en infeksjon er til stede inkluderer feber, trøtthet og en generell følelse av sykdom.

Årsaker

Et virus eller bakterier, vanligvis staphyloccoccus, generelt fører furuncles å danne. Bakteriene finnes på hudens overflate gjør sin vei ned i hårsekkene, forårsaker irritasjon. Enhver hårsekken på kroppen kan bli infisert. Noen ganger kan en gruppe av hårsekkene bli infisert, og dette kalles en smaragd. Furunkulose er tilstanden opplever kroniske furuncles. Carbunculosis er tilstanden av kroniske carbuncles. Den beste metoden for å unngå infeksjoner er å holde huden så ren som mulig.

Behandlinger

Venter på denne naturlige prosess for å finne sted kan ofte føre til ubehag som er vanskelig for den smittede å tolerere. Du ofte kan forkorte syklusen ved å bruke hjemme rettsmidler til området. Påfør en varm, fuktig vaskeklut til området minst fire ganger om dagen. Alternativt, kan pasienten nyte det infiserte området i et varmt bad. Hold området så rent som mulig. Det varme vannet vil bringe pus til et hode på overflaten av huden, og så bør det spontant renne. Unngå å plukke eller forsøker å tømme furuncle selv. Husk, mange hjem rettsmidler har ikke blitt vitenskapelig testet, og du bør oppsøke lege når du mistenker at du har en infeksjon.

Advarsel

Se en lege for behandling dersom furuncle er på ansiktet eller ryggraden som infeksjonen kan reise til bihulene eller ryggmargen. Søk medisinsk behandling hvis hjemmebehandling ikke medfører hårsekken smitte til leges i løpet av en uke, hvis du opplever en høy feber eller hvis rødhet sprer bort fra infeksjon. Noen furuncles er for store til å behandle hjemme og krever en profesjonell til lanse dem til å drenere væske.

Natural Cures for nyre infeksjoner

Nyre infeksjoner kan oppstå når blærekatarr, en blære infeksjon, utvikler seg og blir stående ubehandlet. Infeksjonen kan passere fra blæren til nyrene og kan forårsake utbruddet av pyelonefritt. Du kan ikke oppleve noen symptomer med en nyre infeksjon, og andre ganger infeksjonen kan være ledsaget av smerter i korsryggen, brennende vannlating, tåkete urin og / eller blod i urinen. Oppsøke lege dersom sistnevnte skjer, men det er også noen naturlig rettsmidler som du kan prøve for å håndtere tilstanden.

Echinacea

Echinacea er en urt som stimulerer immunsystemet; urt er ikke giftig og har anti-bakteriell, så vel som antivirale midler. Denne urten er nyttig for kroniske infeksjoner, og kan forbedre luftveier og urinveisinfeksjoner. Den har en pikant smak, og kan inntas som en te en til tre ganger daglig i en periode på 10 dager. Brew 1 til 2 gram tørket echinacea rot i en kopp varmt vann i 15 minutter for å konsumere behandling som drikke. Du kan også konsumere 300 milligram av echinacea i kapselform per dag i 10 dager. Echinacea er ikke anbefalt for langsiktig bruk hos personer som har et svekket immunforsvar, som det kan ytterligere svekke immunologiske funksjon. Personer med AIDS eller andre immunologiske lidelser bør avstå fra å bruke solhatt som en form for hjemmebehandling.

Knotweed

Knotweed er en naturlig vanndrivende. Denne urten inneholder tanniner som fungerer som en naturlig snerpende for behandling av blødninger og diaré. De vanndrivende egenskaper i knotweed hjelp til å skylle ut urinveiene, blære og nyrer. Knotweed kan også bidra til å regulere urinmengde. Konsumere dette bitter flavored urt i skjær form ved å fortynne 02:58 drop full av skjær i en kopp med vann. Blandingen bør inntas 2-3 ganger hver dag for optimale resultater. Ikke bruk knotweed hvis du har noen form for hormonmangel eller metabolske mangler, som knotweed forbruk kan intensivere alvorlighetsgraden av tilstanden.

Pipsissewa

Pipsissewa er en urtemedisin som er ansett som en urin antiseptisk. Denne urten er en ideell behandling for infeksjoner i blæren eller i et svekket blæren. Pipsissewa er vanlig å behandle hovne kjertler, kronisk revmatisme, nefritt og leddgikt. Pipsissewa inneholder en forbindelse kjent som en fenolisk forbindelse, som gir den antiseptiske egenskaper. Det urt har en bitter smak og kan inntas i en dose på 2-5 drop fulle per dag fortynnes i et beger med vann.

Usnea

Usnea er en urte behandling som naturlig fungerer som et immunsystem regulator og en urin antiseptisk. Denne urten er en lav, som tilbyr naturlige antibakterielle stoffer når det forbrukes. Den brukes til å behandle streptokokkinfeksjoner, staph infeksjoner og pneumatiske infeksjoner, og fungerer like godt for luftveislidelser og infeksjoner i urinveiene. Det urt har en bitter smak og kan inntas i en skjær form i en dose på en til to drop fulle fortynnet i et beger med vann 2-3 ganger per dag for å lindre nyreinfeksjoner.

Hvordan behandle en stye (svinesti) i et spedbarn

Hvordan behandle en stye (svinesti) i et spedbarn


Styes (svinesti) er en infeksjon i kjertler i barnets øye, spesielt øyelokket. Disse infeksjonene er ofte et resultat av stafylokokkale bakterier. Noe moro kjærlig spedbarn kommer til å røre alt innen rekkevidde og selvfølgelig de kommer til å gni øynene. Sjansene er stor for at din spedbarn eller småbarn vil lide av en stye på enkelte punkt. Du bør være i stand til å behandle babyens stye hjemme.

Hvordan behandle en stye (svinesti) i et spedbarn

Du i utgangspunktet trenger å identifisere stye i spedbarn. Stye (noen ganger stavet svinesti) vil synes å være en liten irritert kul på øyelokket. Stye bump vil typisk være plassert på kanten av øyelokket. Den lille bump kan være rød, hoven, eller øm å ta på. En stye vil typisk vokse til full størrelse i løpet av 24 timer.

En tilstand som kalles chalazion ligner på en stye. Imidlertid vil det vises mer langsomt enn stye bump. Det kan ta dager eller uker for denne bump å fullt utvikle seg på babyens øyelokk. En chalazion bump er vanligvis ikke rød eller øm. Videre pleier det å bli funnet lenger fra kanten av babyens øyelokk. Hvis du mistenker at barnet ditt har chalazion du kontakte legen din for å opplyse om situasjonen.

De chalazion humper vanligvis krever drenering av en medisinsk faglig. Men ikke bli altfor opptatt som det ikke er behov for umiddelbar haster i behandling av chalazion. Hvis du mistenker chalazion snarere enn en stye, sjekke inn med din barnelege og arrangere et besøk. Vær også oppmerksom på at forsøk på hjemmebehandling bør ikke forårsake noen skade.

Å behandle babyens stye hjemme, du vil gjelde varme, fuktige komprimerer til øyelokket minst tre til fire ganger per dag. Pass på å bruke en ren vask klut med hver behandling av stye. Påfør varm komprimere til stye stedet for ti til femten minutter ved hver behandling. Å få en baby til å tillate deg å plassere en varm klut på ansiktet sitt i ti minutter kan være utfordrende. Du kjenner barnet best, valgte en gang når de er avslappet og rolig. Vurdere å prøve å bruke komprimere mens babyen sover.

Denne behandlingsprosess vil tillate stye abscess å bli hevet. Den stye membranen vil bli tynn og pus vil bli trukket nærmere overflaten. Ofte stye vil tømme pus på sin egen, uten videre behandling. I noen tilfeller vil en barnets stye spre uten å nå dette punktet.

Hvis babyens stye er utviklet til poenget med å være klar til å renne, men det betyr ikke renne av det selv, kan legen din lanse stye bump. Legen vil bruke en liten nål for å åpne barnets stye bump. Igjen, hvis stye ikke har nådd dette punktet i utviklingen, kan legen ikke gjør noe. Prøver å drenere en stye som ikke er klar, vil vanligvis ikke være vellykket. Legen vil sannsynligvis råde deg til å fortsette å behandle stye ved å bruke varm komprimerer.

Forsøk å holde barnet fra å gni stye området og vaske babyens hender ofte. Også be legen din om å bruke antibiotika salver. Selv om disse salver vanligvis ikke gjør stye gå bort noe raskere, kan de hindre en spredning av noen ytterligere infeksjon.

Hvis barnet ditt er diagnostisert med chalazion, kan legen din foreslå mindre kirurgi som behandling. Forstå, at chalazion er ikke nødvendigvis farlig, og ofte gå bort på egenhånd. Du må vurdere om du bør sette barnet gjennom denne prosessen. Ha en detaljert diskusjon med legen din slik at du kan foreta en informert beslutning.

Hint

 • Oppsøk lege dersom det humper ikke er begrenset til ditt barns øyelokkene. Dette indikerer sannsynligvis et annet problem annet enn en stye.
 • Hvis du oppdager en problemer med syn, ta kontakt med barnelege.
 • Hvis babyens rive duct selv synes hoven eller rød, oppsøk lege.

Behandling for Neonatal Hyperbilirubinemi

Behandling for Neonatal Hyperbilirubinemi


Neonatal hyperbilirubinemi, eller nyfødte gulsott, er en tilstand forårsaket av for mye bilirubin i et barns blod, som forårsaker gul hud. Kroppen skaper bilirubin når resirkuleres gamle røde blodceller og lever deretter fjerner dem. Morkaken utfører denne funksjonen for en ufødte baby. Det tar en stund for den nyfødte leveren til å ta over jobben; derfor er neonatal hyperbilirubinemi ganske vanlig, og er vanligvis ikke alvorlig.

Hyppige Feedings

Bilirubin er fjernet fra kroppen gjennom tarmen etter leveren har behandlet den. Å gi en nyfødt hyppige feedings stimulerer tarmer, noe som bidrar til å fjerne bilirubin.

Blålys

Blått lys brukes til å behandle neonatal hyperbilirubinemi. Disse lysene bryte ned bilirubin i barnets hud. Den nyfødte er plassert under disse lysene mens innsiden av en kuvøsen. Så mye hud som mulig behov for å bli utsatt så barnet er vanligvis nakne eller kun iført en bleie. Å være inne i en kuvøsen holder barnet varmt i et kontrollert miljø med en jevn temperatur. Den nyfødte vil ha et øye maske for beskyttelse mot lys.

I tilfeller hvor lyset terapi trenger å bli maksimert, vil barnet bli plassert i en åpen bassinette slik at blått lys kan bringes mye nærmere til huden. Barnet er vanligvis plassert på toppen av en Bili-teppe også. Dette er en liten, fleksibel kilde til blått lys som ligner en liten teppe som kan brukes til hjemmebehandling av hyperbilirubinemi om nødvendig.

Ifølge Stanford School of Medicine, bestemme når man skal avslutte blått lys terapi avhenger nivåer av bilirubin i blodet, og er ikke basert på hudfarge, siden de blå lysene har en blekende effekt på barns hud. Behandlingen kan vare alt fra en til syv dager.

Transfusjon

Hvis gulsott er alvorlig, kan en blodoverføring være nødvendig. For dette blir barnets blod som er høy i bilirubin erstattet med friskt blod som har normale nivåer av bilirubin.

Prognose

Disse formene for behandling for neonatal hyperbilirubinemi er vanligvis svært effektive og den nyfødte lider ingen dårlig effekter fra gulsott. Ifølge University of Maryland Medical Center, har de fleste nyfødte med gulsott ikke engang trenger behandling som bilirubin vil normalisere seg selv i løpet av én til to uker. Imidlertid, hvis ekstremt høye nivåer av bilirubin er igjen ubehandlet, kan det oppstå skade på hjernen.

Hjem behandling for Hyperbilirubinemi

Hyperbilirubinemi, eller nyfødt gulsott, er en vanlig tilstand av overskytende bilirubin i blodet. Ifølge University of Maryland Medical Center, det vanligvis ikke krever behandling. I noen tilfeller kan sykehus eller hjemmebehandling av hyperbilirubinemi være nødvendig.

Identifikasjon

Hjem behandling av hyperbilirubinemi består av lysbehandling og riktig fuktighet. Lysbehandling bryter ned bilirubin i huden og hyppige feedings oppmuntre avføring som fjerner bilirubin fra kroppen.

Betydning

Behandling hyperbilirubinemi hjemme gjør at nyfødte å bli utskrevet fra før sykehuset, noe som reduserer kostnadene for omsorg, samtidig som en bedre bonding miljø mellom baby og mor.

Typer Lysbehandling

Bililights er lys som den nyfødte er plassert under med så mye hud eksponert som mulig. En Bili-teppe er en spesiell pute som inneholder små lys at babyen ligger oppå og er swaddled i når plukket opp.

Forholdsregler

En baby som mottar hjemme behandling for hyperbilirubinemi krever øynene for å bli løst dekket når bililights er slått på. Hver tredje til fjerde time, kan lysene bli slått av og øye maske fjernet i 15 til 20 minutter.

Advarsler

Ifølge Barnas Mercy Hospital, kan lysbehandling føre til dehydrering og overoppheting. Barnets temperatur bør kontrolleres hver tredje til fjerde time, og han bør observeres for tegn på dehydrering som tørr munn og ikke tisse bleier.

Ultrafiolett Lysterapi for gulsott

Gulsott er en oppbygging av gult pigment, kalt bilirubin, i blodet. Normalt, behandler lever røde blodlegemer for å fjerne bilirubin. Når det bygger seg opp, fører det til huden og det hvite i øynene for å se gul ut. Hos voksne, må den underliggende årsak (slik som cirrhose) bli behandlet. Nyfødte, derimot, har en umoden leveren som forårsaker gulsott, men løser seg selv i ca to uker. Lysterapi hjelper til å bryte ned det overskytende bilirubin og bringe barnets fargen tilbake til det normale.

Tradisjonell Lysbehandling (Lysterapi)

Hvis babyen er behandlet på sykehuset, vil han bli plassert av en sykepleier i en inkubator som har festet til toppen av det et sett med spesielle fluorescerende hvite eller blå lys, kalt bililights. Lysene avgir et begrenset utvalg av ultrafiolett lys bølger som er trygt for den nyfødtes hud.

Hvis du har lov til å ta babyen hjem for å gjøre lysbehandling, til enheten du bruker vil se ut som en delvis åpen koffert, med lysene på den øvre delen og et sted for babyen ligge på den nedre delen. Plasser enheten i babyens barneseng eller på toppen av et solid bord. Linje bunnen av sengen med en mottaks teppe, og legge ham i det, men ikke dekker ham. Babyen skal være naken bortsett fra en bleie.

Noen enheter har en "ansiktsskjerm" som henger ned fra apparatet og blokkerer lys fra barnets ansikt. Hvis ikke, legg et lett dekke over øynene for å beskytte dem. Endre babyens posisjon noen få timer for større eksponering. Hvis du kan fjerne bleie for korte perioder av gangen, gjør det.

Lysene skal brukes gjennom en 24-timers periode for to til tre dager, avhengig av hva legen har foreskrevet. Noen kan anbefale å slå den av i noen timer om natten. Lengden av behandlingen er også avhengig av fremdriften av bilirubin fjerning.

Om hver tredje time, slå av bililights, og mate babyen. Hyppige feedings er viktig, for å hjelpe tømme ut bilirubin. Du kan også bruke denne pausen til å bade ham, leke med ham og ta vare på ham som du vanligvis ville gjort. Vær oppmerksom på at som bilirubin utskilles, kan barnets avføring ser grønn, svart og tjæreaktig. Dette er normalt.

Sjekk barnets temperatur med noen timer mens han er under lysene, for å sørge for at han ikke blir for varm. En normal rektal temperatur for babyen er 97,9 til 100,4 grader. Hvis barnet blir temperaturen blir opp til 101 grader eller høyere, må du kontakte din barnelege. (Se referanser 1)

Biliblankets og Pads

Den biliblanket inneholder fiberoptisk lys som brukes for lysterapi i behandling av spedbarn gulsott. Den bruker den samme lysspekteret som bililights, men teppet tillater lyset å komme nærmere babyens hud, og barnet kan bli matet og holdt mens innpakket i teppet.

Du kan trygt sette teppet helt opp mot babyens hud. Sørg for å skjerme øynene hennes, som med bililights.

Den bilipad ligner på teppet, men det er en pute på hvilken barnet ligger som sender ut lys.

Selv om de er mer mobile enn de bililights, er begge teppet, og puten er tilkoblet til en boks som driver fiberoptikk.

Generelle retningslinjer

Til hjemmebehandling, kan du være utstyrt med seng, teppe eller pute av sykehuset. Hvis ikke, kan en resept fra lege være nødvendig for deg å være i stand til å leie eller kjøpe riktig utstyr.

Ikke bruk lotion, krem, babyolje, babypudder eller noe annet produkt på babyens hud mens de under bililights eller i biliblanket, med mindre barnelege ordrer det.

Selv bililights er trygge, er det mulig for barnet å utvikle et utslett under behandlingen. Det vil gå bort av seg selv, men nevner det med barnelege.

Babyen må ha blod trekkes daglig, for å sjekke bilirubin nivåer. Sykehuset kan arrangere en sykepleier til å besøke ditt hjem for å gjøre dette.

Streptococcus pneumoniae Treatment

Ifølge Dawn F. Muench, MD, og ​​Michael Rajnik, MD, uniformerte tjenester University of the Health Sciences, fører Streptococcus pneumoniae smittsom lungebetennelse (CAP), bakteriell meningitt, bakteriemi, mellomørebetennelse (ørebetennelse), bihulebetennelse, septisk artritt , osteomyelitt, peritonitt og endokarditt. Mange tilfeller av pneumokokkinfeksjon er forhindret hvert år av pneumokokk konjugatvaksine vaksinasjon.

Hode og luftveisinfeksjoner

Den mest vanlige tilstand forårsaket av Streptococcus pneumoniae i USA er otitis media, eller ørebetennelse. Leger behandle ørebetennelser og andre infeksjoner som øyekatarr, bihulebetennelse, bronkitt, trakeobronkitt og lungebetennelse med antibiotika foreskrevet for hjemmebehandling. Noen pasienter vil trenge mer alvorlig inngrep som sykehusinnleggelse.

Lungebetennelse Behandlinger

Lungebetennelse er en alvorlig helserisiko for visse befolkningsgrupper, barn under 2, folk i barnehager og hjemløse shelters, eldre og personer med kroniske tilstander, inkludert immunsuppressive lidelser, diabetes og sigdcelleanemi. Pasienter med lungebetennelse kan normalt motta oral antibiotika. Ifølge Muench og Rajnik, når pasienter er innlagt på sykehus for alvorlige tilfeller av lungebetennelse, får de IV antibiotika, medisiner mot lungelidelser og smerte og muligens IV væsker, ernæring, oksygen og andre medisiner.

Meningitt

Streptokokk pneumoniae kan forårsake bakteriell meningitt, eller infeksjon i nervesystemet, som kan føre til død eller alvorlig skade på nervesystemet. Barn og voksne blir behandlet med legemidler som vancomycin, ceftriaxone, penicillin, imipenem og rifampicin, ifølge Muench og Rajnik.

Antibiotika

Den Immunization Handling Coalition rapporterer at penicillin er det første antibiotika av valget for behandling av pneumokokkinfeksjon, men mange stammer av pneumokokkbakterier motstå vanlige antibiotika.

Ifølge National Institute of Health (NIH), tre vanlige antibiotika brukes til å behandle Streptococcus pneumoniae i USA er ciprofloxacin, levofloksacin og ofloksacin. Ciprofloxacin, markedsført som Cipro®, Cipro® XR, eller Proquin® XR, brukes for Streptococcus pneumoniae og andre bakterielle infeksjoner. Levofloxacin, markedsført som Levaquin®, brukes til å behandle kronisk bronkitt forårsaket av lungebetennelse. Ofloxacin, markedsført som Floxin®, brukes også for Streptococcus pneumoniae.

Hvordan Kill Balanitis

Balanitis kan være en svært smertefull opplevelse for enhver mann. Også kjent som en hann gjærinfeksjon, er balanitis som skyldes soppvekst på penis, oftest på spissen. Fuktige områder under eller rundt en manns forhud fremme veksten av sopp. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og smerter ved vannlating eller samleie. Du bør alltid oppsøke lege for medisinske problemer, men du kan også drepe balanitis med noen hjemmebehandling.

Hvordan Kill Balanitis

•  Kjøp en over-the-counter anti-sopp krem som Diflucan. Sørg for å lese alle advarsler på kremen, som noen kremer kan forårsake smerte når den brukes til sensitive områder. Påfør kremen til det infiserte området to ganger per dag, eller mer hvis instruert av produktet.

Mix 02:58 dråper hvit eddik i soppdrepende krem med hver bruk; eddik vil bidra til å sette fart i prosessen med å drepe soppen.

Spis yoghurt minst to ganger per dag ved slukking av soppinfeksjon. Kulturene i yoghurt hjelp til å drepe sopp i kroppen. Bruk av yoghurt direkte til det infiserte området kan også fremskynde prosessen med å drepe balanitis.

Rens det infiserte området, så vel som resten av penis, etter hver urinering. Tørk overflødig fuktighet fra området med et rent håndkle; en tørrere, vil hindre vekst av sopp.

Sug i et badekar med lunkent vann, og legger en kopp eddik og en kopp salt. Du kan også legge til 02:58 dråper tea tree olje. Disse løsningene drepe sopp.

Hint

 • Ta alltid kontakt med lege når du arbeider med avanserte infeksjoner som balanitis.
 • Gjær vokser i fuktige områder. Derfor, menn som er uomskåret er mer sannsynlig å utvikle balanitis. Iført løs bomull undertøy vil bidra til å øke luftstrømmen til lysken, bidrar til å hindre at fuktighet fra svette.
 • Ikke bruk hvit eddik direkte til det berørte området av huden din. Syren i eddik kan alvorlig brenne allerede infisert hud.
 • Menn kan kontrakten balanitis ved å ha sex med en kvinne som har en gjær infeksjon og kan passere smitte til kvinner. Ikke gå tilbake til samleie før balanitis har vært borte i minst to til tre dager.

Hvordan å redusere hevelse i hals kjertler

Kjertlene lokalisert i halsen er utsatt for svelling. Hver gang du får en kald, en ørebetennelse eller en sår hals, kan kjertlene i halsen distend som en bivirkning av immunsystemet respons på infeksjonen. Det finnes en rekke remedier du kan prøve å lindre ubehag og redusere betennelse; veiledningen nedenfor skisserer den mest populære. Velg den som høres mest tiltalende, eller som du har ingrediensene for hånden, og gi den en virvel. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, kan du alltids prøve en annen eller følge den vanlige prosedyren med å ta to aspirin og ringe legen din i morgen.

Hvordan å redusere hevelse i hals kjertler

Brygge en kopp marshmallow te. Dette er ikke en kopp te med et par jet-oppblåste puter sukker flytende på toppen. Marshmallow te kan finnes i helsekostbutikker og er laget fra grunnen opp røttene til marshmallow anlegget. Drikker 3 til 4 kopper per dag sies å avlaste hovne halsen kjertler.

Velg 1 kopp fersk honeysuckle blomster og plassere dem i en panne. Hell en kopp kokende vann over blomstene og la brygge til bratt for 10 til 25 minutter. Hell blandingen gjennom en finmasket sil eller kaffefilter og drikke. Blomsten av kaprifol anlegget sies å redusere smerte og hevelse i halsen når forbrukes på denne måten.

Sug gamle håndklær i vann som er så varmt som du orker å ha hendene i. Vri overflødig væske fra håndklær og pakk den dampende kluter rundt halsen og ørene. La på plass til kluter avkjøles, og gjenta. Alternativt kan en varmeflaske bli holdt mot hovne kjertel å gi lindring fra hevelse.

Hell 1 kopp melk i en mikrobølge krus. Varm melk i mikrobølgeovn inntil den er i nærheten av kokepunktet. Rør i 1/4 ts. bakken gurkemeie og 1/8 ts. iodized salt. Drikk dette to ganger om dagen før hevelsen avtar. Gurkemeie fungerer som en naturlig antibakterielle og antiseptisk forbindelse, mens salt fungerer som en antimikrobiell. Melk strøk halsen og oppfordrer til produksjon av slim, som er avgjørende for å rydde en hals av rusk.

Gurgle med varmt saltvann hvis de hovne halsen kjertler er forårsaket av en sår hals. Bland 1/2 kopp varmt vann og 1 ts. salt i et glass, og bruke den til å skylle halsen og munnen. Gjenta tre til fem ganger i løpet av dagen, inkludert rett før du går til sengs hver kveld, og først i morgen.

Hint

 • For et barn som viser en sterk motstand mot å ta medisin, kan lakris drops brukes til å behandle sår hals og kan bidra til å redusere hevelse i halsen kjertler. Men disse er mest effektive når de anvendes i moderate mengder og i kombinasjon med andre behandlinger, siden for mye lakris kan ha en avførende virkning.
 • Dersom hevelsen i halsen kjertler øker etter 48 timer med hjemmebehandling, hvis personen med de hovne kjertler opplever pustevansker, eller hvis halsen kjertlene er hovne på grunn av skade i stedet for sykdom, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Mineraler for å kurere gikt

Mineraler for å kurere gikt


Urinsyregikt er en tilstand som kan debilitate den lidende felles gjennom en felles, forårsaker smerte og hevelse. Mens det er legemidler som allopurinol å opprettholde helse, mange pasienter ønsker å vite om alternative behandlinger som mineraler, urter og homeopatisk medisin. Her er noen mineralrettsmidler og behandlinger som kan arbeide med dem for å øke deres effekter. Mange av disse behandlingene er ikke godkjent eller anbefalt av leger; Vær forsiktig når du drastisk endre noen aspekter av din diett eller liv.

Mineraler for gikt

Mineralene som de fleste kan hjelpe gikt er de som retter seg mot bein og ledd. Kalsium er godt kjent for å være en bidragsyter til bein, tenner, blod, nerver og muskler. Magnesium er et spor mineral som kan kobles til hundrevis av funksjoner i kroppen. Mangel på mineralet kan forårsake flere problemer, for eksempel diabetes og allergier. Sink er relatert til immunsystemet, celle helse, DNA-syntese og helbredelse. Bindevevssykdommer og kroniske sykdommer kan knyttes til sinkmangel. Krom bidrar til å heve HDL (bra) kolesterol, reduksjon av kroppsfett, og regulering av blodsukkeret. Toppene i blod sukker kan kobles til smerter og gikt angrep; krom kan bidra til å dempe disse. Selen er et mineral som stopper frie radikaler fra forårsaker celleskade (se referanse 2).

Epsom Salt og urter

En av de viktigste gikt midler relatert til mineraler er Epsom salt. Dette magnesium-inneholdende salt er et velkjent hjemmebehandling som et hjelpemiddel for å redusere soaking toksiner slik som urinsyre. Det hjelper å avgifte kroppen og kan helbrede blåmerker og redusere gikt smerter i en svært kort tid. Ytterligere redusere mengden av giftstoffer i de områdene av smerte er bromelain og quercetin. Bromelain er et enzym fra ananas og quercetin kommer fra epler, og både redusere smerte ved å redusere betennelse og urinsyre, henholdsvis. Sikorirot kan lindre symptomene gikt raskt, mens timian kan brukes til å behandle tilstanden over tid. Boswellia har anti-inflammatoriske egenskaper og Djevelens klo kan senke mengden av urinsyre i kroppen. Nesle rot og grus rot både hjelpe nyrene å skylle ut overflødig urinsyre, som kan hjelpe til med gikt relaterte smerter (se Reference 3, ressurs 2).

Homeopatiske gikt behandling

Arnica brukes til å lindre smerte og ubehag av gikt og kroniske skader. Symptomer som krever arnica bruk er ekstrem smerte som fører til at pasienten ikke ønsker å bli tatt på, og en sår, blåmerker-lignende følelse på det punktet av smerte. I brå gikt angrep hvor det er en hevelse eller pulsering på stedet av smerte, belladonna brukt. Bryonia brukes når det er en rivende følelse med hovne ledd som er varmt å ta på. Andre homøopatiske midler som kan hjelpe med gikt inkluderer Calcarea fluor, ledum, colchicum, svovel, rhododendron og rhus tox, men hver behandling er knyttet til svært spesifikke symptomer. Det er verdt å gå til en homeopathic utøveren å sikre riktig middel vil bli brukt (se referanse 1).

Hvordan å rense en rive duct

Hvordan å rense en rive duct


Tears gi fuktighet nødvendig for å hindre øynene tørker ut. Når rive duct blir tett, tårer som normalt foretas gjennom nesen har ingen steder å gå og smitte over på øyet. Hvis venstre ubehandlet, kan en tett tårekanal bli infisert. Lær å oppheve blokkeringen av en tett tårekanal for å unngå skade på øyet.

Hvordan å rense en rive duct

•  Forstå at tette tårekanalene oppstå i alle aldre, men er mer vanlig hos spedbarn. Babyer som er plaget med tårekanalproblemer har som regel en underutviklet tårekanalsystemet. Nitti prosent av tette tårekanalene løse seg selv hos spedbarn i en alder av ett.

•  Besøk en øyelege, som kan diagnostisere årsaken til tett tårekanal. Han vil skreddersy behandling i henhold til dine behov.

Masser øyet ofte hver dag frem til kanalen blir rengjort. Vask hendene for å unngå å introdusere bakterier inn i øyet. Ta pekefingeren og legg den over hjørnet av øyet der Ledningen er tett. Bestemt, men forsiktig massere nedover mot spissen av nesen.

Vet at noen tette tårekanalene ikke løser seg med hjemmebehandling. Vanskelige tresko kan være nødvendig å kirurgisk analysert for å bli korrigert. Dette poliklinisk kirurgisk prosedyre er om lag 90 prosent effektive i barn under 1. Under generell anestesi, legen passerer en metalltråd gjennom tårekanalen og deretter spyler sterilt saltvann gjennom å sørge for at hindringen er fjernet. Prosedyren tar ca ti minutter.

Klargjør for sjansen for at rive duct sondering er mislykket. Hvis sondering ikke fungerer, er det to andre kirurgiske alternativer. Silikon tube intubasjon innebærer å sette inn rør inn i tårekanalen å strekke det. Disse rørene forblir i seks måneder, og blir deretter fjernet. I ballongkateter dilatasjon, blir en ballong plasseres i tårekanalen og fylt med sterilt saltvann. Ballongen blåses opp og tømmes en rekke ganger for å strekke røret. Disse prosedyrene er 80 til 90 prosent effektiv på å fjerne blokkeringen.

Bruk antibiotika øyedråper gitt av din øyelege og besøke ham for en oppfølging avtale.