Digidexo.com

pulsmåler

Hvordan pulsmåler Beregn forbrenning

Både avanserte og elitenivå pulsmålere kommer med en funksjon som lar deg beregne antall kalorier du forbrenner under fysisk aktivitet. De nøyaktige formler disse skjermene bruker er proprietær og varierer fra merke til merke. De kan bruke en hvilken som helst kombinasjon av en rekke faktorer for å beregne kaloriforbruk: vekt, høyde, kjønn og alder, i tillegg til hjertefrekvensen. Elite-skjermer kan også faktor i informasjon om treningsforhold som temperatur og høyde. Hvor nøyaktig disse skjermene er avhenger av mange variabler.

Oksygen og kaloriforbrenningen

Den mest nøyaktige måten å måle kaloriforbrenningen er gjennom VO2 testing, som måler kroppens maksimale evne til å ta opp oksygen. Testen er gjort i et laboratorium ved hjelp av et pusteapparat som kan måle oksygenopptak og karbondioksid utslipp. Under svært kontrollerte forhold, der hjertefrekvensen overvåkes av sikkerhetsmessige grunner, og som en del av den samlede testanalyse, utfører du en aerobic trening for å teste oksygenkapasitet. Disse testene bekrefte at jo mer krevende fysisk aktivitet er, jo raskere du puster og hardere hjertet arbeider for å levere innkommende oksygen til der det trengs. Jo hardere du jobber, jo mer energi du trenger, og derfor mer oksygen du trenger. Forbrenning, som slår drivstoffet du får fra mat til energi, trenger oksygen. Fordi det er en direkte sammenheng mellom hvor mye oksygen du bruker og hvor mye energi du forbrenner, ved å måle oksygen til karbondioksid utveksling gjennom VO2 testing, vil du få en ganske nøyaktig mål på hvor mange kalorier du brenner.

VO2 tester også viser at det er en lineær sammenheng mellom hvor intense pulsen er og hvor mye oksygen du bruker (og dermed hvor mange kalorier du forbrenner i tillegg). Formler som beregner energi brenne basert på hjertefrekvens arbeid bakover: Bruke hjertefrekvens, kan du anslå hvor mye oksygen du bruker, som lar deg omtrentlig hvor mange kalorier du forbrenner. Og mens det er en helt legitim metode for å estimere energi brenne, er det ikke uten feil og begrensninger.

Puls og kalori Burn

Du kan beregne hvor mange kalorier du forbrenner basert på pulsen; Imidlertid er denne metode ikke helt nøyaktig. Selv om det er en lineær sammenheng mellom hvor intense pulsen er og hvor mye oksygen du bruker som det er relatert til fysisk aktivitet, kan pulsen også påvirkes av andre faktorer som ikke er relatert til fysisk aktivitet og derfor ikke påvirke hvordan mye oksygen du bruker, for eksempel stress og andre følelser, temperatur, koffein og sykdom. Hjertefrekvensen kan også variere betydelig fra person til person.

Pulsmåler

Produsentene av pulsmålere ikke offentliggjøre de ulike formler de bruker for å beregne energi brenne, så disse formlene har ikke blitt anmeldt eller studert grundig. Pulsmåler formler, men antagelig faktor i forholdet mellom oksygenforbruk og puls oppdaget under VO2 testing. Ifølge en rapport fra forskere fra BodyMedia (nylige fremskritt i frittlevende Physical Activity Monitoring: En gjennomgang), i testing rente overvåker resultatene hjerte, snarere enn sine formler, har de vist seg å være mest nøyaktig ved beregning av kalorier forbrent under moderat til høy aktivitetsnivå. Beregninger er mer utsatt for feil under lav intensitet aktiviteter.

Pulsmåler & Stress

Pulsmåler & Stress


Det har vært en lang holdt troen på at langvarig stress kan føre til flere helseproblemer, inkludert høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og hjerneslag. Stress er sitert som risikofaktor for en rekke hjerte-sykdommer og lidelser, så vel som for psykiske lidelser som depresjon, angst og panikkanfall. En studie utført av Institutt for informatikk og Engineering ved Texas A & M University fant at pulsfrekvensen øker når stressfaktorer er til stede.

Skjermer

Pulsmålere kan være foreskrevet av en lege for å finne ut om stress er å plassere utilbørlig press på hjertet. I tillegg til foreskrevet skjermer, er det pulsmålere som kan kjøpes når som helst helse eller varehus. De mest nøyaktige og-hjem-skjermer kan være festet til brystet, under klær. Touch-skjermer overvåke puls gjennom en fingertupp. Noen klokker og treningsutstyr har innebygd pulsmålere.

Betraktninger

Pulsmålere er ideelle for folk som frykter at stress påvirker deres helse. Med informasjonen fra en skjerm, kan de opprette en graf som viser hjertefrekvenser for ulike tider av dagen, deretter bruke denne informasjonen til å gjøre endringer i livsstil. Medisinske fagfolk kan bruke informasjonen til å diagnostisere og behandle en spenningstilstand.

Fordeler

Ifølge New Fitness.com, hjerte-skjermer er ideelle treningsverktøy. Overvåking hjertefrekvens under fysisk aktivitet reduserer risikoen for skader og optimaliserer resultater. Utøvelse med et moderat intensitet senker spenningsnivåer, og skjermer kan brukes til å bestemme om det terapeutiske nivå av øvelsen er oppnådd. Skjermer også hjelpe administrere hverdagens stress. En forhøyet lesing kan bety det er tid for en pause.

Puls-og Stress

Stress fører til fysiologiske endringer i kroppen, inkludert forhøyet blodtrykk, økt hjertefrekvens, rask pust og stramme muskler. Normalt er en slik reaksjon gunstig fordi det optimaliserer kroppens forsvarsmekanismer og muliggjør flukt fra en overhengende trussel. Men da noen umiddelbar fare er til stede, stresshormoner bygge seg opp i kroppen, noe som resulterer i en mer permanent fysiologiske endringer. Kronisk stress kan føre til økning i hjertefrekvens selv når man er avslappende, engasjerende i hyggelige aktiviteter eller sove.

Risiko

Ifølge klinisk forskning publisert i European Heart Journal, menn med forhøyet hjerterytme forårsaket av psykisk stress er mer utsatt for hjerte episoder. Studien viste at menn hadde dobbelt så stor sannsynlighet for å dø av hjerteinfarkt hvis deres hjertefrekvens økt sammen med innføringen av psykisk stress.

Hva er fordelene ved å bruke pulsmåler?

Pulsmålere brukes på elliptiske trenere og tredemøller for å måle og registrere hjertefrekvens under trening. Disse skjermene gir en omtrentlig hjertefrekvens under trening rutiner. Det har mange fordeler for trening entusiaster.

Hva er en hjertefrekvensmåler?

Pulsmålere måle hjertefrekvens under trening og gir umiddelbar tilbakemelding. Dette blir brukt til å bestemme nivået øvelse, for å forbrenne fett og forbedre forbrenningen. Hjerte fitness resulterer i "hjerte åndedretts utholdenhet."

Expert Insight

Ifølge American Medical Association (AMA) makspuls er 220 minus den enkeltes alder. Den ideelle puls mellom 50 til 75 prosent av den enkeltes maksimale hjertefrekvens.

Funksjon

Treningen kan bare være effektiv hvis resultatene fra hjertet monitor brukes til å designe en personlig trening regiment. Dette oppnås ved å beregne de ulike hjertearbeidssoner, og utnytte disse sonene for å lede arbeidet-rate under trening.

Fordeler

Hjerte-skjermer brukes til å holde styr på pulsen. Sporing hjerte fitness gjør endringer skal gjøres til treningsprogram, for å få mest mulig nytte. En annen fordel er at det tillater optimal trening, i stedet for over-trening, og å redusere eller eliminere eventuelle skader.

Andre fordeler

Hjertet skjermen brukes til tempo seg under treningen. Den måler tiden mer effektivt. Uten dette, varierende energinivå, en annen type terreng og inkonsekvens av avstandsmålinger, kan gjøre treningen ineffektiv.

Betydelige fordeler

Hjertet skjermen gjør at løpere å bruke den utendørs. Den viser innsats og bidrar til å opprettholde en jevn arbeidskapasitet. Skjermer gi en nøyaktig avlesning for å kvantifisere suksess og legge til variasjon i treningen.

Problemer med pulsmåler

Pulsmålere gi et vindu inn hjertefunksjonen ved å oversette den elektriske aktiviteten i hjertet til hørbare eller visuelle avlesninger. Skjermer kan oppdage hjertesykdom og / eller hjerte rytme problemer samt gi tidlig deteksjon av potensielle problemer. Pulsmålere også hjelpe idrettsutøvere toget ved å tillate dem å se hvor hardt hjertet arbeider. Men medisinsk teknologi ikke alltid prestere feilfritt. Her er noen av problemene som kan oppstå.

Hjerte Skjermer

Sykehusene bruker skjermer som en måte å holde orden på hjertefunksjonen. De har elektroder festet til en nattbords datamaskin som har en lyd og / eller visuell skjerm for å vise legen din hele hjerterytme sykle fra "lub" til "dubbe" eller åpning til stenging av ventilene i hjertet. Hvis legen din ønsker å ta en nærmere titt på din hjertefunksjon, kan han be om et elektrokardiogram (EKG). Skjermens visnings bølger skrives ut på en papirstrimmel for legen å tolke. Bølger som er kortere, tynnere, høyere, lengre enn normalt kanskje en indikasjon på forhold som bilyder, hjertebank, mitralklaffprolaps og til og med hjerteinfarkt. Hjerte skjermer som ikke er kalibrert riktig eller elektroder som er plassert på feil måte kan gi unormale målinger også. Du kan be din lege for å kjøre EKG igjen.

Hjerte Skjermer av idrettsutøvere

Som en idrettsutøver kan du bruke en type hjerte monitor å trene, hjelpe deg å se når du har nådd en viss prosentandel av din maksimale hjertefrekvens. Disse typer hjerte-skjermer kommer i to deler: et brystbelte som registrerer hjertefrekvensen og et armbåndsur enhet som viser informasjonen. Hvis brystremmen ikke er satt på riktig måte, kan det føre til dårlig eller ingen målinger. Noen skjermer har ikke-utskiftbare batterier, så du må sende monitoren tilbake til produsenten for en erstatning når batteriet dør, noe som kan ta flere uker. Velg en skjerm som har en ekstra batteripakke.

Fosterets hjerte-skjermer

En del av vurderingen av fosterets helse er hjerteovervåking med håndholdte enheter som kalles Doppler eller hjerterytme skjermer foster. Disse wands er belagt med en gelé og presset mot en gravid kvinnes mage. Lydbølgene fra Doppler er prellet av babyen og bølgene som spretter tilbake er oversatt og forsterket i hørbar lyd, slik at du kan høre babyens hjerterytme. Langsom eller rask hjerterytme kan indikere stress på barnets kropp. Skjevheter i disse lyd hjerte-skjermer kan oppstå på grunn av bevegelse fra barnet eller mor, tarm lyder, forstyrrelser fra mors hjerteslag eller feil plassering av tryllestaven.

Hjem hjerte-skjermer

Medisinsk teknologi har tillatt deg å ta sykehuset med deg hjem for å opprettholde din helse. En slik skjerm kalles en Holter monitor, oppkalt etter legen som perfeksjonert teknologi. Skjermen er bærbar og kommer med elektroder og en liten pakke på størrelse med en iPod. Pakken er datamaskinen som oversetter de elektriske impulsene fra hjertet til en skjerm som legen din kan lese når du kommer tilbake på skjermen. Problemer med målingene på skjermen kan komme av feil plassering av elektrodene eller elektroder som kom ut under søvn eller aktivitet.

Advarsler

Hjerte-skjermer er bare en del av den samlede hjertebehandling. Funksjonsfeil som skyldes feil på utstyret, menneskelige feil eller elektriske problemer kan gjøre disse medisinsk utstyr gi falske positiver. Falske positive er målinger som tyder på at du har en tilstand eller sykdom når, faktisk, trenger du ikke. Hvis du har noen målinger eller viser at du ikke forstår, spør helsepersonell for en ny test eller en får en ny mening.

Heart Health

Du har hørt det før: Beskytt ditt hjerte gjennom kosthold og mosjon. Spise en diett lav på fett og høy i fiber er en kritisk måte å redusere risiko for hjertesykdom på grunn av kosttilskudd påvirkninger som høyt kolesterol. Fordi hjertet er en muskel, kroppens blodpumpe, utfordrer trening hjerte til å bli i bedre form.

Hvordan man kan sammenligne Polar Pulsmåler

Polar er den ledende produsent av treningspulsmålere. En rekke forskjellige skjermer er tilgjengelig gjennom Polar som har forskjellige stiler og funksjoner.

Watch Funksjon

Den grunnleggende hensikten med en Polar pulsklokke klokke er å gi en konstant lesning av en persons hjertefrekvens. Hver skjerm vil gjøre dette, men har Polar skjermer tilgjengelig som vil også ta opp dine treningsøkter, beregne kalorier brent, inneholder kroppsmålingsfunksjoner, gir du målet ditt hjerte rekkevidde og rapporterer den gjennomsnittlige hjertefrekvensen til treningen. Hver skjerm er forskjellig, så det er viktig å vurdere hva du trenger skjermen for og kjøpe en Polar monitor som passer dine kriterier.

Senderen Funksjon

Hver Polar Skjermen leveres med en sender band som du bærer rundt brystet. Denne senderen er det som er brukt til å faktisk plukke opp pulsen. To forskjellige sendere er tilgjengelige: kodet og ikke-kodet. Coded betyr at hvis du trener på treningsstudio senderen vil ikke samhandle med noen andres, forårsaker unøyaktige målinger på klokken. At senderen har sin egen kode som bare vil fungere med klokken. Ikke-kodet er greit hvis du skal jobbe ute alene i nabolaget ditt eller hjemme og ingen andre vil være rundt deg med en Polar pulsklokke. Ulike størrelser av sender band er også tilgjengelig på kjøpstidspunktet.

Pris

Prisen på en Polar pulsklokke kan variere drastisk. Jo flere funksjoner du ønsker for skjermen, jo høyere pris. En grunnleggende RS100 modellen kan koste rundt $ 125 for både klokken og senderen, men hvis du er en fitness buff som ønsker alle funksjonene du kan kjøpe, kan du bruke opp til $ 300 på settet. Det er viktig å vurdere hvilke funksjoner du definitivt trenger og bestemme seg for en rimelig enhet.

Instruksjoner for en Nashbar Pulsmåler

Hvis du ønsker å maksimere de positive effektene av trening eller trening diett en pulsklokke, for eksempel en Nashbar skjerm, kan komme til nytte. Disse små elektriske skjermer er lett tilgjengelig fra de fleste helse detaljister og vil holde deg informert om pulsen under en treningsøkt. Dette vil hindre overtrening og gi deg et bedre inntrykk av din helse og utholdenhet.

Bruksanvisning

Dab en liten mengde vann på hver av elektrodene på brystremmen på Nashbar.

Pakk brystbelte rundt overkroppen, rett under brystbeinet. Stramme stroppen til den er tett inntil brystet.

Plasser monitoren over håndleddet og stramme stroppen.

Trykk og hold på "Mode" knappen som ligger på forsiden av klokken. Senderen kobles til brystremmen vil da begynne å gi signaler til monitoren. Vent til et hjerte-ikonet skal vises på LED-displayet. Din nåværende hjertefrekvens vil da bli vist på skjermen.

Bruk "Select" -knappen på forsiden av monitoren for å bla gjennom de forskjellige innstillingene. Velg en innstilling som passer for akkurat din treningsøkt, og trykk "Mode" for å sette den.

Bruk monitoren for å sette ønsket hjertefrekvens. Hvis du starter, er 50-59 prosent ideal, 60-69 er ideelt hvis du ønsker å gå ned i vekt, og 70-79 er aktuelt dersom du ønsker å forbedre den generelle ytelsen.

Begynn treningen. Du kan regelmessig sjekke pulsen din ved å trykke på "Mode" -knappen.

Hvordan bruke en Mio Pulsmåler

Mio er en pulsklokke som er utformet som en klokke og bæres på håndleddet. Enheten er tilgjengelig i forskjellige stiler, farger og spesifikke funksjoner for å fremme en sunn livsstil. Uret ble opprettet av fysisk kar-Cal Enterprises å gjøre hjertefrekvens on demand. Mio watch gjør det mulig for folk å oppnå ulike fitness mål og livsstilsaktiviteter. Den beregner også kalorier forbrukes mot brent for vektkontroll.

Bruksanvisning

Sjekk puls

Plasser pekefingeren pad (ikke spissen) på lavere Mio-knappen, og hvile langfinger pad på øvre Mio sensor. Plasser tommelen på vakt spenne for støtte.

Trykk ned med pekefingeren pad til hjertesymbolet blinker.

Vent på hjertefrekvens avlesning (fem til sju sekunder). Lytt etter et pip for å signalisere lesing er klar. Hjertefrekvensen vises i slag per minutt.

Set Time

Trykk og hold SET-knappen i to sekunder til hold meldingen forsvinner når du er i klokkemodus.

Trykk satt til å endre mellom 24 og 12 timers alternativer. Trykk på modusknappen for å velge og gå videre til time setting.

Trykk på SET-knappen for å justere time sifret. Hold knappen for rask fremgang. Trykk på modusknappen for å velge og gå videre til minuttinnstilling.

Gjenta prosessen for minuttinnstilling. Merk: Tolv-timers klokke viser amerikansk-kalenderformat av måned / dato. Tjuefire-timers klokke vil vise europeisk kalenderformat for dato / måned.

Trykk på modusknappen for å velge og gå videre til date setting. Trykk innstillingsknappen for å endre år; hold knappen for rask forhånd. Trykk på modusknappen for å velge og gå videre til måned innstilling. Trykk innstillingsknappen for å justere dagen; hold knappen for rask forhånd. Trykk på modusknappen for å velge og avslutte.

Set Alarm

Trykk på valgknappen for å velge alarm mens i klokkemodus.

Trykk og hold SET-knappen i to sekunder til hold meldingen forsvinner.

Trykk innstillingsknappen for å bytte mellom på og av alternativer. For å slå av, trykker du på mode knappen når off vises.

Trykk på modusknappen to ganger og alternativ knappen én gang for å gå til klokkemodus.

Tips og advarsler

 • Fukt fingrene og prøve igjen hvis pulsen ikke vises innen 10 sekunder. Ha på Mio for en stund og la et lag av fuktighet for å bygge mellom klokke og huden. Ikke trykk sensorene med makt. Rengjør baksiden av Mio og sensorer med en myk klut med jevne mellomrom. Bytt batteri når beregningene varierer betydelig, eller sifrene fryse eller gå tom.

Hva er hensikten med en hjertefrekvensmåler?

Folk som er virkelig i fysisk form liker å bruke alle mulige midler for å overvåke deres helse og deres helse fremgang. Det finnes flere forskjellige måter og metoder for å overvåke progresjon i en sunn livsstil, og en måte er å bruke en pulsklokke. Selv om mange idrettsutøvere bruker pulsklokke, mindre idrettslig tilbøyelig folk kan også dra nytte av dem. De er en fin måte å se hvordan hjertet reagerer på ulike aktiviteter.

Funksjon

En pulsklokke er en enhet som er mest slitt under en øvelse diett for å overvåke hjertefrekvensen. Hoved type skjerm kommer med en stropp som er slitt rundt brystet, rett under brystet. Elektroder registrerer hjertefrekvensen og sende meldingen til en monitoren, hvor brukeren kan se hva hennes hjertefrekvensen er. Skjermens viktigste formål er å oppdage det elektriske signalet fra hjertet, eller EKG.

Formål

Pulsmåleren har ett hovedformål: å overvåke hvor fort eller sakte hjertet slår under fysisk aktivitet. Mange mennesker, særlig de i fysisk form, bryr seg om å være i stand til å holde sine hjertefrekvenser på et sunt nivå. Det er målet hjerte priser som fysisk passer folk prøver å nå. For eksempel, for en 40-åring, et mål hjertefrekvens når du trener er 90-153 slag per minutt, avhengig av kondisjon og treningsmål.

Funksjoner

Det finnes flere ulike typer av pulsmålere. Noen av dem kan være kostbart, mens andre er mye mer rimelig. Noen skjermer pipe når du har gått utenfor din puls, mens andre kommer med vekt-tap programmer eller preplanned treningsøkter som er rettet mot aerobic. Noen skjermer puls har alarmer, tidtakere og klokker. Og atter andre har muligheten til å lagre informasjon slik at du kan laste den ned til en personlig datamaskin for å spore din fremgang.

Fordeler

Hvis du er i trening og fitness, er det en god idé å vite hva pulsen din er. En pulsklokke gir et slikt nøyaktig og detaljert informasjon om hvordan hjertet pumper under fysisk kondisjon og trening som mange fitness guruer ikke vil trene med dem. For disse høye achievers, for å kunne spore fremgang betyr at de alltid vet hva kondisjonsnivået er og hvordan de utfører.

Betraktninger

Selv om pulsmålere i dag hevder å være nøyaktig, de er en maskin og kan gjøre feil. Det er aldri en god idé å stole utelukkende på opplysninger gitt av maskinen, og hvis du noen gang mistenker at det er et problem med hjertet ditt, er det alltid best å se og ta kontakt med en lege. Pulsmålere er en fin måte å spore treningsøktene dine, men de kan ikke alltid gi nøyaktig informasjon. Selv maskiner gjør feil og bør aldri være lettelse opp på helt.

Hvordan man kan sammenligne en hjertefrekvensmåler & Digital Watch

Flere produsenter produsere hjerte-rate opplærings skjermer og digitale klokker, hver med ulike stiler og funksjoner. Det hjelper å vite omfanget av hva som er tilgjengelig - og det du trenger - før du foretar et kjøp.

Funksjoner

Vet hvilke funksjoner som er viktigst for deg. Enhver pulsmåler og digital klokke bør gi en klar sanntid lesing av hjertefrekvensen. Men noen skjermer kan også ta opp treningen, beregne hvor mange kalorier du har forbrent, måle kroppens fettprosenter og fortelle deg målet ditt hjerte-rate range. Den har på skjermen bør være stort nok for deg å lese uten å stoppe treningen, og bakgrunnsbelyst hvis du pleier å trene i dårlige lysforhold.

Sender Typer

Se etter en pulsmåler og se satt hvis senderen dekker dine behov for nøyaktighet. De bæres rundt brystet generelt gi mer nøyaktige målinger enn den typen som leser pulsen fra to fingre plassert på klokken, selv om puls-typen kan være mer behagelig. Hvis du trene på et treningsstudio eller på annen offentlig plass, får du sannsynligvis vil ha en kodet sender - koden hindrer dine signaler fra samspill med andres, noe unøyaktige målinger på det digitale ur. En sender ikke-kodet vil være nok hvis du skal jobbe ut alene og ingen andre med en pulsklokke vil være rundt deg.

Kostnad

Veie kostnadene av en pulsmåler og digital klokke. Jo flere ekstra funksjoner, jo høyere pris. Fra september 2010, en grunnleggende skjerm og klokke koster rundt $ 125, men hvis du vil at alle tilgjengelige funksjoner, kan du bruke opp til $ 300 på settet.

De beste funksjonene til en Ellipsetrener

De beste funksjonene til en Ellipsetrener


Elliptisk maskin ser noe som ligner på en tredemølle, men har bevegelige pedaler i stedet for et spor. Dette hjelper det gi en lav-effekt aerobic trening som ikke legger for mye press på leddene. Ikke alle elliptiske maskiner er laget like, men det er visse funksjoner som de beste maskinene har til felles, bemerker ConsumerReports.org. Enten du kjøper en elliptisk for hjemmet ditt, eller prøver å velge mellom ulike modeller for å bruke på ditt lokale treningsstudio, se etter de beste funksjoner som passer dine treningsmål behov.

Høyteknologiske funksjoner

Flere og mer elliptiske trenere kommer med høyteknologiske funksjoner, for eksempel innebygd pulsmålere eller dokker som du kan hekte din MP3-spiller eller smarttelefon. Slike funksjoner kan gjøre en stor forskjell og presse din egnethet til et annet nivå. For eksempel til å bruke MP3-spilleren på elliptiske høre på høy, fengende musikk kan hjelpe deg til å trene hardere og lengre. I mellomtiden, overvåking av hjerterytmen kan hjelpe deg til mer nøyaktig måle din treningsintensiteten.

Sikkerhetsmekanismer

En elliptisk har mange bevegelige deler, noe som kan skade deg, så vel som utgjør en fare for små kjæledyr og barn. De beste ellipticals har innebygde sikkerhetsfunksjoner som holder deg og familien din trygg. For eksempel har noen maskiner har en låsemekanisme som forhindrer pedalene fra å bevege seg når maskinen ikke er på.

Resistance Modification

En elliptisk tilbyr justerbar motstand innstillinger som gjør det vanskeligere eller lettere å flytte trenerens pedalene, og dermed øke eller redusere treningen intensitet. Generelt er de fleste ellipticals bruke enten standard magnetisk motstand eller elektro-magnetisk motstand for å skape motstand. Den tidligere teknologi krever en bevegelig magnet som påvirker maskinens svinghjulet, som i sin tur påvirker pedalbevegelsen. Det sistnevnte alternativet bruker en elektrisk strøm i stedet for en bevegelig magnet. Mens elektromagnetisk alternativet er dyrere og nøyaktig, det har færre bevegelige deler - og derfor kan være mer holdbar.

Justerbarhet

Noen elliptiske trener modeller lar deg justere maskinens pedal skråning eller håndtaket arm posisjonering. Slike justerbare mekanismer endre hvilke muskler maskinen mål, og dermed bidra til å gi deg en hardere treningsøkt. Faktisk noen ellipticals selv har automatiske treningsprogrammer som heve eller senke stigningen automatisk mens du bruker maskinen. Ikke bare evnen til å justere maskinen endre din trening intensitet, men det kan også gjøre treningen mer interessant, enklere å administrere og holde deg motivert til å trene.

Ergonomi

Hver ellipsetrener er forskjellig i forhold til størrelse og plassering av håndtakene, pedaler og andre funksjoner. Før du velger en elliptisk, få på det og prøve det ut. Ta hensyn til viktige ergonomiske områder. For eksempel merke til hvordan bena dine føles og sørg for at knærne ikke bumping sammen eller at hoftene ikke vondt. Håndtaket posisjonering bør også føle seg komfortable og ikke sette en belastning på skuldrene eller albuene.

Hvordan øke mitt stoffskifte uten medisiner

Metabolisme er definert som summen av de kjemiske reaksjonene som forekommer i kroppens celler. Metabolic rate er den totale mengden av varmen som produseres av alle disse reaksjonene som holder kroppen i gang. Metabolismen stadig brenner kalorier bare for å holde kroppen fungerer, og metabolic rate kan økes for å effektivt forbrenne mer kalorier selv mens i ro gjennom riktig kosthold og mosjon.

Hvordan øke mitt stoffskifte uten medisiner

Cardio Exercise Program

•  Bestem puls. The American College of Sports Medicine anbefaler cardio aktivitet mellom 55 og 65 prosent av din maksimale hjertefrekvens i 20 til 60 minutter minst tre ganger i uken. Puls kan bestemmes med følgende regnestykke: 220 minus din alder ganger prosent av hjertefrekvensen du ønsker (0,55 for 55 prosent, 0,60 for 60 prosent).

Velg et middel for cardio trening og holde seg innenfor puls på at aktivitet i minst 20 minutter. Cardio aktivitet kan inkludere gåing, løping, svømming, aerobic klasser eller bruk av noen av cardio utstyr funnet på et treningsstudio.

Sjekk pulsen ved hjelp av pulsen i halsen rett under kurven av kjeven din, eller innrykk på undersiden av håndleddet ved foten av tommelen. Tell antall slag i 10 sekunder og multipliser den resulterende tallet med seks. Alternativt kan du bruke en digital pulsmåler. Jo sterkere din cardio condition, kroppen din er mer oksygen i stand til å bruke. Jo mer effektiv kardiovaskulære systemet vokser, jo mer stoffskiftet øker for å opprettholde den.

Resistance Training

Begynn vekttrening med sammensatte bevegelser som knebøy, utfall, bryst presser og overhead presser. Bruk enten maskiner, manualer eller motstand band og velg en vekt du kan fullføre 12 repetisjoner med.

Øk vekten med 2,5 til 5 kg. når 12 reps vokser altfor lett.

innlemme øvelser som isolerer spesifikke muskler som armhevinger, triceps presser, leg extensions og hamstring curls. Jo mer muskelmasse du er i stand til å generere, jo mer lean vev stoffskiftet må opprettholde, noe som resulterer i økt metabolisme selv mens i ro.

Ernæring

Spis mat med høyt protein og lite mettet fett. Hold deg unna stivelse-laden matvarer som brød, pasta, poteter og hvit ris. Stivelse konverterer raskt til sukker i systemet og overskridelser raskt å omdanne fett.

Eat "rene" karbohydrater. Karbohydrater er viktig for umiddelbar energi, men bør ikke forveksles med stivelse. Gode ​​karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker og helkorn uten de negative konsekvensene av stivelse.

Spis små måltider hver to til tre timer i løpet av dagen og unngå overdreven sult som fører til overspising.

Hint

 • • Konsistens med trening er nøkkelen til å oppnå fysiske og metabolske resultater.
 • • Begynn sakte med cardio og lett med vekter og jobbe deg oppover i vanskelighetsgrad for å unngå forstemmende selv fra starten.
 • • Sjekk alltid med din lege for å sørge for at du er passe for en øvelse før du begynner.
 • • Visse medisiner kan påvirke stoffskiftet selv med trening. Sjekk med din lege for mulige bivirkninger.
 • • Spør trenings profesjonell hvis du er usikker på hvordan du utfører en øvelse.
 • • Varm alltid opp og kjøle seg ned med stretching før og etter en eventuell cardio eller styrketrening.

Normal 4 år gamle pulsfrekvens

Den hviler puls eller puls, for friske individer endringer gjennom en persons liv. Et barns normal puls i gjennomsnitt er mye høyere enn for unge voksne, voksne og eldre. Vanligvis gjennomsnittlig hjertefrekvens reduseres som en person aldre. De mest dramatiske endringene skjer i de tidlige stadier av en persons utvikling. Kvinner, uavhengig av hvilket stadium av fysisk utvikling de er i, har en tendens til å ha høyere puls priser enn menn i gjennomsnitt.

Måling

Dictionary.com definerer en persons hjertefrekvens som, "The antall hjerteslag per tidsenhet, vanligvis uttrykt som slag per minutt." Elektroniske pulsmålere blir brukt på sykehus og gir den mest nøyaktige målinger av en persons hjertefrekvens, men andre tradisjonelle metoder kan brukes til å bestemme en hjertefrekvens. En persons puls kan måles ved å anvende indeks og langfingeren til visse deler av kroppen til en person som for eksempel håndleddet, den fremre side av halsen, at forsiden av albuen, og toppen av foten.

Barn

De hvilepuls hos barn, spesielt nyfødte og småbarn, er vanligvis mye høyere enn voksne. De hvilepuls av nyfødte kan gjennomsnitt mellom 110 og 160 slag per minutt, noe som er nesten det dobbelte av prisen for en eldre person. En 2-åring kan ha en gjennomsnittlig hjertefrekvens i området på 80 til 110 slag per minutt. For en normalt utvikler 4-åringen, kan hvilepuls gjennomsnittlig hvor som helst mellom 90 og 110 slag per minutt.

Faktorer

Visse vilkår er kjent for å påvirke hjerterytmen. Kjønn påvirker hjertefrekvenser med kvinner tenderer til å ha høyere hjertefrekvens i hver aldersgruppe. Alder påvirker utvilsomt hjerte priser. Jo eldre en person er, jo lavere hans gjennomsnittlig hjertefrekvens. Aktivitet er en åpenbar faktor som påvirker hjertet priser. Hjertefrekvensen øker med aktivitet og lavere med inaktivitet. Følelser som angst og sinne kan øke hjertefrekvenser. Også, kan varmen få hevet hjerte priser.

Lav puls

Svak puls styrke og uregelmessige hjerteslag kan sette en persons helse i fare. Enkeltpersoner bør søke lege hvis de merker noen symptomer. Bradykardi innebærer hjertefrekvenser som er under 60 slag per minutt hos ellers friske individer. Langsom puls priser kan være tegn på arytmi.

Høy Puls

Hjerte priser som er høyere enn normalt kan sette en person i en situasjon der de er mer sannsynlig å lide et hjerteinfarkt. Takykardi er en tilstand hvor en frisk person gjennomsnittlige hvilepuls er mer enn 100 slag per minutt. Høy puls priser kan også være tegn på arytmi.

Fre-Flo tredemølle oppgaver

Ifølge Acefitness.org, "tredemøller konsekvent rangeres som det mest populære valget for hjem aerob trening utstyr." Men så populær og effektiv som tredemøller er, bør du vurdere noen feil: liker det faktum at de har barer på siden og en av endene er blokkert, vanligvis av en kaloriteller og pulsmåler. Men Fre-flo tredemøller eliminere disse barrierene, og i sin tur gjør treningen spennende og gøy igjen.

Jumping Jacks

Spre bena fra hverandre og hvile føttene på kantene av tredemøllen, hvor "gulvet" ikke er i bevegelse. Gjør en sprellemann, noe som gjør hendene peker rett opp, og trykk føttene til å flytte tredemøllen. Ta noen skritt fremover på tredemølle, sitte på huk ned, og deretter skyte opp igjen, spre bena ut igjen og på kantene.

Sparring

Sette på noen boksehansker, og har en partner satt på punching pads. Du står på tredemøllen, mens partneren din står på bakken. Øv sparring mens jogging eller løping, og har din partner flytte hele tredemølle. Dette ikke bare gir deg en god treningsøkt, men det forbedrer øye, hånd og fot koordinasjon.

Sjonglering

Sett en fotball ned på tredemølle og sjonglere ballen mens jogging eller løping. Vri hastighets opp som du blir mer komfortabel. Du kan også ha en partner kaste fotball på plattformen for deg mens du er på tredemølle.

Push-Ups

Få inn en push-up posisjon, holde hender og føtter på nonmoving kantene på tredemølle. Deretter legger hendene på den bevegelige plattformen og gjøre en push-up. Når du er ferdig med push-up, legger hendene tilbake på tomgang kanter. Etter at du blir mer erfarne, sette føttene på bevegelige tredemølle og krype frem etter hver push-up.

Medicine Ball Thrust

Ta en medisin ball, og gå opp på den bevegelige tredemølle. Legg deg ned og la tredemøllen å bære deg til den andre siden av den. Når du kommer til enden, sette føttene ned, stå opp og kaste medisin ball i luften. Fange den, gå rundt til den andre siden av det, og gjøre det igjen.

Hvordan å finne min Fat Burning Zone

Den aerobe sonen strekker seg over et område på 50 til 85 prosent av hjertet ditt maksimale kapasitet. Innenfor den aerobe sonen er det 3 sub-soner. Den aerobic hjertet sunt sone utgjør 50 til 60 prosent rekkevidde. Den aerobe utholdenhetstrening sonen utgjør 70 til 85 prosent rekkevidde. Og fett (fitness) brenning sone utgjør den midterste området på 60 til 70 prosent av hjertets maksimale kapasitet. 85 prosent av de forbrente kalorier når hjertet slår i denne serien kommer fra fett.

Hvordan å finne min Fat Burning Zone

Finn din hvilepuls (RHR). Ta pulsen umiddelbart etter å ha våknet opp. Tell antall slag som oppstår i spenn på 10 sekunder deretter multiplisere dette tallet med 6. Eller, for å være mest mulig nøyaktig, telle antall slag som sive ut i en helt minutt.

Finn din maksimale hjertefrekvens (MHR). Dette nummeret kan anslås ved å trekke alderen din fra 220. For å beregne hastighet som er mer presis for deg, kan du utføre en SubMax HR test. Ved hjelp av en 8 tommers trinn, steg opp med venstre fot, følger med høyre, gå ned med venstre fot, og følg med høyre, for å danne en sett med 4 trinn. Gjenta i en fart på 20 sett i 1 minutt. Etter 2 minutter, ta pulsen som beskrevet i trinn 1. Hvis du starter ut i dårlig form, legger 55 til pulsen resultater. Hvis du er i gjennomsnitt form, eller du trener aerobt 3 ganger per uke, legger 65 til pulsen resultater. Hvis du er i god form, eller du trener aerobt 5 til 7 dager per uke, legger 75 til pulsen resultater. Dette vil gi deg en mer presis MHR estimering.

Trekk din MHR fra din RHR. Resultatet vil tilsvare hjertefrekvensreserven (HRR).

Multipliser din HRR med 0,6. Resultatet vil være lik den nedre enden av din fettforbrenning sone.
Multipliser din HRR med 0,7. Resultatet vil være lik den øvre enden av din fettforbrenning sone.

Bruk en pulsklokke for å spore ditt hjerte slag per minutt (bpm). Dette vil hjelpe deg til å etablere en aerobic tempo innenfor nedre og øvre enden av din fettforbrenning sone. Alternativt, hvis du ikke har en pulsmåler, kan du ta en pause under treningen for å ta pulsen i 6 sekunder. Multipliser søket med 10 for å beregne din bpm. Juster tempo på treningen deretter, plukke opp tempoet, sakker farten, eller holde tempoet det samme, til du finner den aerobe tempo som faller innenfor din fettforbrenning sone.

Hint

 • Personer med en underliggende medisinsk tilstand bør konsultere med en lege før du begynner på et nytt treningsprogram.

Hvordan kjøpe en bolig Elliptical

Hvordan kjøpe en bolig Elliptical


Elliptiske maskiner er en utmerket måte å trene. Sammenlignet med tredemøller, hjem elliptiske maskiner er vektbærende, men lav innflytelse og, i motsetning til tredemøller, innlemme bruk av overkroppen. Ellipticals fortsette å vokse i popularitet og det er flere forskjellige hjem elliptiske modeller for forbrukerne å velge mellom. Her er hva du trenger å vite om å kjøpe ditt eget hjem elliptisk maskin. Vel anmeldt modeller er oppført i Resources.

Hvordan kjøpe en bolig Elliptical

•  Mål din plass. Pass på at det er plass i ditt hjem for en elliptisk. Vurder også hodet rom som du pleier å sprette opp noen inches som du 'ellipse'. Kjellere med lav takhøyde kanskje ikke har nok hodet rom for et hjem elliptisk.

Prøv før du kjøper. Besøk lokale utsalgssteder og kraftig testskjermmodeller. Hvert hjem elliptisk har en annen stemning og skrittlengde komfort endringer fra modell til modell. Selv om du ønsker å bestille en elliptisk online, sørg for å gjøre en innsats for å sjekke det ut i person. (Dette vil også hjelpe deg å avgjøre hvorvidt du har plass og hodet klarering som er nødvendig for en bestemt modell per trinn 1.)

•  Se på den skrittlengde. Som et minimum bør skrittlengde være mellom 16 til 19 inches, men en større skrittlengde er enda bedre. Hvis mer enn én person skal bruke elliptiske, se etter en modell som gir en justerbar skrittlengde. Også sjekke for å se om hjemmelaget elliptisk vil tillate både forover og bakover bevegelse. Alternativet for å endre retninger fungerer forskjellige muskler og forbedrer en elliptisk trening.

Sjekk drivakselen. Hjem elliptiske maskiner er "drevet" enten med en front-stasjonen, bakhjulsdriften, eller i noen innovative design, et senter drivaksel. Bakre drivaksler gir den jevneste elliptiske bevegelse. Foran stasjonen ellipticals trenger bevegelige pedalene for brukere å glatte manuelt ut gangart med føttene.

Innse at høyere priser bety flere bjeller og fløyter, ikke nødvendigvis en bedre treningsøkt. Det er mulig å få solide billige Crosstrener for mindre enn $ 1000. Generelt, kjøper mer penger en bedre ramme, en jevnere gange, og dyre gadgets som, hvis de brytes, er nesten umulig å fikse. Det er fordeler og ulemper til å betale mindre og betaler mer; veie hver nøye.

Sammenlign og kontrast følgende funksjoner på ellipticals: motstand og hvor lett eller ikke motstanden kan endres, stigning og hvor lett eller ikke skråning kan endres, ergonomi, skritt komfort lengde (veldig viktig!) Og tilstedeværelsen av en pedal sikkerhetsnål som låser elliptiske og hindrer barn fra å bruke den uten tilsyn. Også se på mosjon gadgets som for eksempel vifter, pulsmålere, cd-spillere, mp3-porter samt hvilke typer forhåndsprogrammerte økter de elliptiske tilbud. Legg merke til at de fleste billig elliptisk vil ikke tilby disse ekstra gadgets. Se Resources for en liste over godt vurdert hjem elliptiske maskiner.

Finn ut om deler er tilgjengelig om hjemme elliptiske skulle trenge reparasjon. Stress poeng som pedalene som bærer hovedtyngden av vekten din i løpet av en treningsøkt kan slites ut i skjøten og smekk over tid. Hvis du er hendig, så lenge elliptiske reservedeler kan være hentet, bør du være i stand til å reparere elliptiske for mindre enn kostnadene ved å kjøpe en ny. Hvis du ikke er hendig, vurdere å investere i en utvidet garanti.

Hvordan å miste vekt raskt uten å betale

Hvordan å miste vekt raskt uten å betale


Hvis du har bladd en bokhandel eller en kiosk, eller snudd på en dagtid talkshow eller til og med Dagsrevyen, vet du at kjepphest dietter er alle rundt oss. Mens de fleste "miste vekt raskt" dietter hevder å ha den hemmelige formelen for nødlanding pounds, sannheten i saken gjenstår: vi gå ned i vekt når vi bruke mer energi enn vi forbruker. Dermed er nøkkelen til å miste vekt raskt uten å betale for en kjepphest diett program for å overvåke og justere kaloriene du putter i kroppen din og de som du forbrenner.

Hvordan å miste vekt raskt uten å betale

•  Start en matdagbok. Før du begynner din diett, bære en bærbar PC og spise som du vanligvis gjør. Skriv ned hvert element du putter i munnen, uansett hvor liten.

Beregn dine daglige kalorier. Når du har holdt din matdagbok for en dag, merke hvert element med sine respektive kalorier. Du kan bestemme kaloriverdi på nesten hvilken som helst mat på Calorie kong hjemmeside. For pakket mat, se etter næringsinformasjon på utsiden etiketten. Hvis du spiser ute, mange restauranter har sin næringsinformasjon oppført nettet.

Bestem din nødvendig kaloriunderskudd. For å gå ned i vekt, må du opprette et underskudd på energi forbrukes versus energi brukt. Det tar 3500 kalorier for å danne ett pund, så kutte ned 500 kalorier per dag vil resultere i å miste ett pund per uke. Kapping tilbake 1000 kalorier per dag vil resultere i en to-kilos vekttapet i en uke. Hvis du allerede spiser mindre enn 2000 kalorier per dag, ikke kutte ned 1000. Kutt tilbake 500 og brenne de andre 500 kalorier med trening.

Juster kostholdet ditt. Når du vet hvor mange kalorier du skal kutte hver dag, bruker den bærbare PCen til å skrive ned daglige måltid og snacks planer som er innenfor kalorigrensen. For å hjelpe deg med å tilpasse seg de lavere kalorier, velger hele matvarer som inneholder mye fiber og protein, da disse vil hjelpe deg å føle deg mett lenger.

Legg til øvelsen. Starter en øvelse rutine ikke bare vil påskynde din vekt-tap mål, men også tone musklene, noe som igjen vil øke stoffskiftet. En høyere metabolisme betyr at du vil brenne mer energi i løpet av dagen enn du var før. For virkelig å miste vekt raskt, skyte for å brenne 500 kalorier per dag. Du kan gjøre dette ved å kjøre i 45 minutter, ved hjelp av en elliptisk maskin i 50 minutter til 1 time, eller gjør en rekke andre øvelser. Bestem kalorier brent utføre ulike aktiviteter på helsetilstanden nettstedet.

Fight platåer. Hvis du treffer et platå, er det på tide å endre ting. Du må kanskje kutte ned på kalorier eller rev opp treningen. Endre matvarer kan være svært effektiv også. Hvis du spiser fortsatt behandlet eller rask mat, endre til de som er naturlig, lite fett og mye protein. Når du velger karbohydrater, velger de som er komplekse, som minimalt bearbeidet korn, havregryn og søtpoteter.

Hint

 • Hvis du har en smart-telefon, er det lett å spore kalori inngang og utgang med apps som CalorieSmart.
 • Pulsmålere kan være en effektiv måte å finne din kalori utgang mens du trener.
 • Aldri skape et kaloriunderskudd som gir deg mindre enn 1000 kalorier per dag. Hvis det daglige plan er mindre enn 1200 kalorier, ikke fortsette kostholdet i mer enn tre uker.

Hvor mange kalorier brenner jeg en dag?

De fleste individer som er opptatt av å kontrollere, øke eller beholde vekten ønsker å vite hvor mange kalorier de brenner i løpet av en dag. Kalori ut ligningen legger basal metabolic rate, livsstil aktivitetsnivå og kaloriforbruk under trening. Summen bestemmer hvor mange kalorier en person bør spise i en gitt dag.

Funksjoner

Total metabolisme avhenger av basal metabolic rate, livsstil aktivitetsnivå og kaloriforbruk under trening. Basal metabolic rate er mengden kalorier som trengs for å opprettholde grunnleggende prosesser i kroppen. Hvis en person oppholdt seg i sengen i 24 timer, er mengden kalorier som trengs for denne personen å opprettholde nåværende vekt basal metabolic rate. Mengden kalorier brent av livsstil aktivitetsnivå avhenger av hvor aktiv en person er i løpet av dagen. En server på en restaurant jobber åtte timers skift vil brenne flere kalorier enn en regnskapsfører sitter ved en pult i åtte timer. Mengden kalorier forbrent under treningen kan bestemmes ved iført en pulsmåler eller skrive informasjon i en hjerte-maskin slik at den kan gjette hvor mange kalorier ble brent under et anfall av øvelsen.

Funksjon

Den mest nøyaktige metoden for å bestemme hvor mange kalorier en person forbrenner i løpet av dagen er den resting metabolic rate (RMR) test. Testen blir typisk tatt i en avslappet, fastende tilstand. Den enkelte bærer en maske eller munnstykke koblet til en datamaskin. Maskinen bestemmer hvor mange kalorier blir brent i løpet av dagen ved å måle mengden av oksygen som er tatt i forhold til mengden av utåndet karbondioksyd. Den hviler RMR test er tilgjengelig i mange helseklubber og sykehus. Hvis testen ikke er tilgjengelig, vil en gjetning gjennomsnitt 10 kalorier per kilo kroppsvekt. For eksempel ville det resting metabolic rate av en 150-kilos person være 1500 kalorier.

Betraktninger

Ett pund tilsvarer 3500 kalorier. I teorien til en person som ønsker å miste ett pund per uke vil spise på en 500 kalori underskudd i løpet av 7 dager, som tilsvarer 3500 kalorier. Når vi bestemmer hvor mange kalorier du skal spise, ikke glem å legge til kalorier forbrent under treningen til ligningen. Fra eksempelet ovenfor, til £ 150 individ, brenner 500 kalorier under trening ville spise 1500 kalorier per dag mister ett pund i uken.

Expert Insight

Individuell metabolisme bestemmes av alder, kjønn og fettprosent. Metabolisme avtar med alderen. Menn har høyere metabolisms enn kvinner. I alle aldre, uavhengig av kjønn, er muskel mer aktive enn fett. Hvor en kilo fett kan legge 02:58 kalorier per dag til metabolisme, vil en kilo muskler legge 50 til 70 kalorier. Ta to mannlige personer med samme alder, høyde og vekt, og den med mer muskler og mindre fett vil ha høyere metabolisme.

Advarsel

Ikke prøv å miste mer enn to pounds i en uke. Når en person spiser på et underskudd på mer enn 1000 kalorier per dag, kroppen synker stoffskiftet. I dette tilfellet kroppen ikke vet forskjellen mellom slanking og sulter. Når kroppen er sultne, kroppen naturlig skjærer av alle prosesser i kroppen for å forberede for en lang periode på sult. Mens sinnet kanskje vet mat er lett tilgjengelig, ikke kroppen ikke vet når det kommer til å spise igjen.

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

Når det gjelder å kontrollere vekten din, er nøkkelen en enkel matematisk ligning. Hvis du spiser mye og er stillesittende, vil resultatet bli en muffin topp, saltasker eller magen bule. Hvis du bruker mer energi enn du tar inn, eller du bruker samme mengde energi, vil du opprettholde vekten din. Så enkelt er det. Derfor kjenne dine daglige vedlikeholds kalorier og holde styr på dem er avgjørende for å holde vekten nede og saltasker i sjakk.

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

•  Beregn din Basal Metabolic Rate (BMR). Du kan finne BMR kalkulatorer på nettet. Men et enkelt regnestykke er multiplisere vekten din med 10 hvis du er en kvinne, og med 11 hvis du er en mann. For eksempel har en 110-kilos kvinne en BMR av 1100. Det betyr, når hun er stillesittende, trenger kroppen hennes 1100 kalorier for naturlige prosesser som blinker, puste og svelge. Merk: Hvis du ønsker å gå ned i vekt, og vet ikke hvor mange kalorier du skal spise, er det bare beregne din BMR med hva du ønsker å veie.

Finn ut hva ditt aktivitetsnivå er på en daglig basis, og multipliserer det med din BMR. Aktivitet faktorer varierer fra 1,3 for de som jobber et skrivebord jobb, til 2,2 for de som er profesjonelle idrettsutøvere. Gå til www.snac.ucla.edu for alle aktivitetsnivå tall. Når du vet at aktivitetsnivå, multiplisere det med din BMR for å få din daglige vedlikeholds kalorier. For eksempel vil en 110-kilos kvinnelige resepsjonist multiplisere hennes BMR (1100) av hennes aktivitetsnivå (1,3) for å få en daglig kalori vedlikehold av 1430.

Hold en food journal, innspilling hver bit. Ikke la Hershey kyss her og bitt av pizza det komme bort fra deg - alt teller. Når du finner din magiske tallet, hold deg til å spise den mengden kalorier på en dag.

Hold styr på kalori tap når du arbeider ut av seg en pulsmåler. Skriv inn dine spesifikke kriterier som vekt og alder, og skjermen vil beregne kalori brenne nesten nøyaktig. Alltid lav ball dine tall. Det er bedre å undervurdere kalori brenne. Du bør imidlertid alltid overvurderer kaloriforbruket.

Hint

 • En aerob trening kan lett brenne 500 kalorier, og de ekstra kaloriene må forbrukes, slik at du ikke opprette en kalori underskudd og risikere å miste vekt.

Hvordan å holde passe med en brukket ankel

Mosjon og med en brukket ankel er fullt mulig hvis du setter ditt sinn til det. Noen mennesker som bryter deres ankelen kan ta den enkle veien ut og si at trening er farlig med en brukket ankel. Lavere kroppen trening som jogging og sykling er absolutt ut av spørsmålet, men det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre overkroppen treningsøkter og nøye overvåke din diett.

Hvordan å holde passe med en brukket ankel

Monitor kostholdet ditt. Lag en liste over mat som du spiser på en daglig basis og tas hensyn til alle usunn mat som du pleier å spise. Prøv å kutte denne maten ut av kostholdet ditt hvis du ønsker å holde deg i form med en brukket ankel. Opprettholde et sunt kosthold er enda viktigere når du har en brukket ankel fordi trener kommer til å bli vanskeligere. Bruk resting metabolic rate kalkulatoren fra Mayo Clinic for å finne ut hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en dag uten trening. Hvis din hviler metabolic rate er 2300 kalorier og deretter prøve å konsumere ikke mer enn 2300 kalorier på en dag hvis du prøver å holde seg i form med en brukket ankel.

Opprettholde din kardiovaskulære kondisjon. Bruk en arm sykkel å heve pulsen din uten å bruke press til din brukket ankel. De fleste arm sykler har pulsmålere som vil tillate deg å se hvor mange kalorier du har brent og hvor høyt du har forhøyet hjertefrekvensen.

Gjør styrke øvelser. Det er nok av overkroppen styrke øvelser som du kan gjøre som vil ikke påvirke din brukket ankel. Bicepscurls, benkpress, skulderpress og triceps extensions er bare noen av de overkroppen øvelser som vil holde deg i form.

Hint

 • Unngå gym workouts som forårsaker noen grad av smerte til ankelen.

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Forstå hensikten med pulsmåler

Pulsmålere er enheter som leser, og deretter vise en persons hjertefrekvens. Ofte er pulsmålere som brukes av folk trener for å justere intensiteten i sitt arbeid ut; påskynde hvis hjertefrekvensen er for lav. En lav hjertefrekvens betyr et hjerte i ro. Alternativt, hvis hjertet slår for fort (for mange slag per minutt), kan sykkelen eller utøveren tregere sitt arbeid. Kjenne pulsen lar deg skreddersy din trening, slik at du kan holde trener på en jevn, fettforbrennende tempo uten utmattende deg selv eller blir for lett på deg selv.

Hvordan pulsmålere fungerer

De beste pulsmålere må ta kontakt med huden din for å fungere godt og gi svært nøyaktige målinger. Disse typer pulsmålere er slitt rundt brystet, sikret med en stropp. Skjermen hviler rett under brystet, og inneholder en sensor som kan lese den elektriske aktiviteten i hjertet ditt. Skjermen inneholder også en sender. Etter sensoren leser hjertefrekvensen, sender senderen denne informasjonen til en skjerm, som kan bæres rundt håndleddet som en klokke. Displayet viser hjertefrekvensen. Noen skjermer puls kommer med hodetelefoner, som brukes i stedet for en håndleddet skjerm. Skjermen i stedet "forteller" du dine avlesninger. På denne måten trenger du ikke å bremse ned eller stoppe for å lese en digital skjerm.

Pulsmåler Funksjoner

Den mest grunnleggende av puls modeller vise hjertefrekvensen, og det er alt, selv om noen kan også vise hvor mye tid du har trent. Noen modeller, men kommer med et bredt spekter av valgfrie funksjoner. Jo flere funksjoner skjermen kommer med, jo mer vil det mest sannsynlig koste. Noen nyttige funksjoner inkluderer ting som en alarm som varsler deg når du har nådd målet ditt hjerte rate, stoppeklokker tidtakere som vil telle ned tiden, og noen enda vil beregne kalorier brent for deg. Andre har en USB-port som vil tillate deg å laste ned tilpassede treningsøkter fra en datamaskin. Noen andre pulsmålere har også et bakgrunnslys for tidlig morgen kjører i mørket, og andre vil ha ekstra store skjermer, knapper og lese-outs for de som er hardt av syne. Budsjett alternativene inkluderer pulsmålere, som krever at du plasserer fingeren på det for å ta pulsen din. Disse er mye mindre pålitelige, men enn pulsmålere brystet hjerte og ofte gi feilmålinger.