Digidexo.com

Knitring i ørene og tinnitus

Hvordan hjelpe ringing ørene eller tinnitus

Hvordan hjelpe ringing ørene eller tinnitus


Hvis du noen gang lagt merke til en høyfrekvent ringing i ørene eller en svak, nesten uhørlig sutre, har du opplevd tinnitus. For noen mennesker, kan det også ta form av en jevn, rytmisk lyd eller musikk. Tinnitus er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom som kan være forårsaket av mange forhold, alt fra allergier til hørselstap som følge av høye lyder. Behandlinger for tinnitus kan ta mange forskjellige former.

Behandling av underliggende tilstander

I mange tilfeller resulterer tinnitus fra en annen tilstand, og vil forsvinne så snart som den primære tilstand er behandlet. For eksempel kan ørevoks buildup føre til blokkering i øregangen, noe som resulterer i tinnitus. Fjerne blokkeringen - vanligvis ved å dempe den med olje og vaske det ut - vil takle tinnitus. Allergier som forårsaker swell kan også utløse tinnitus; igjen, vil behandling av hevelse fjerne symptomene på tinnitus.

Short-Term Tinnitus

Kortsiktig tinnitus er en vanlig opplevelse. Det kan ofte oppstå etter eksponering for høye lyder - for eksempel kan concertgoers opplever tinnitus etter å lytte til høy musikk. I sjeldne tilfeller kan denne type tinnitus også oppstå som en bivirkning etter å ha tatt visse medisiner, inkludert vanlige smertestillende tabletter som aspirin. Selv om det kan være forstyrrende og irriterende, er mest tinnitus kortvarig og vil bare visne med tiden. Ingenting kan gjøres for å få fart på sin eventuelle avgang.

Kronisk Tinnitus

Langsiktig eller kronisk tinnitus kan bli konsekvensen av en sykdom eller kan skyldes ekstremt høye lyder som permanent skade din følelse av hørsel. Det er ingen måte å eliminere kronisk tinnitus, men legene bruke en rekke strategier for å hjelpe tinnitus lider takle tilstanden. For eksempel kan kognitiv atferdsterapi ofte hjelpe tinnitus lider å håndtere det som oppfattes som lyd, blokkere det ut mentalt, slik at selv om det fortsetter å være til stede, kan pasienten fortsette om sine daglige aktiviteter uhindret.

Sound Therapy

En annen metode for å håndtere kronisk tinnitus er lyd terapi. Fordi tinnitus har en tendens til å manifestere seg sterkest i stille omgivelser der det er lett å legge merke til, tinnitus-pasienter ofte bruker stille bakgrunnsstøy, for eksempel musikk eller hvit støy, for å skape et miljø der tinnitus er ikke merkbar. Som kognitiv terapi, er lyd-terapi ikke en metode for behandling av tinnitus; i stedet er det et forsøk på å takle de problemene som tinnitus kan føre til for lider.

Hva er årsaken til tinnitus?

Ringer eller andre fantom lyder i ørene kalles tinnitus av leger. Det er en irriterende symptom på visse underliggende medisinske tilstander. Årsakene til tinnitus omfatte visse personlige vaner og sykdommer i nerver og bein i ørene, ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine.

Eldre Age

Etter at du nå 60 år, kan du oppleve naturlig hørselstap, forårsaker symptomer som tinnitus.

Loud Noise

Hvis du blir utsatt for høye lyder som for eksempel anleggsmaskiner, elektroverktøy eller konsertmusikk, kan du utvikle tinnitus som kan være permanent.

Hodetelefoner

Spille musikk gjennom hodetelefonene, selv ved moderate volumer, kan forårsake tinnitus spesielt hvis du bruker hodetelefoner for en lang periode av tid hver dag.

Ørevoks

Hvis du har en overdreven mengde ørevoks, eller ørevoks blir påvirket fra å bruke bomullspinner eller ørepropper, kan du oppleve tinnitus.

Bone Disease

Sykdom av bein i mellomøret kalles otosklerose og kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Hodeskader

Hvis din tinnitus er bare i det ene øret, kan det være et resultat av en hodeskade som skadet din hørselsnerven.

Neuroma

Tinnitus som er ledsaget av problemer med balanse og koordinasjon kan resultere fra en akustisk neuroma, som er en svulst på nerven som tjenester øret.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur


Mange av oss har hatt som "ringing i ørene" etter en høy konsert. Men noen mennesker lider med dette ringelyd i ørene eller "tinnitus" på en daglig basis. Når andre behandlinger har mislyktes, noen mennesker slår til akupunktur for å hjelpe administrere sin tinnitus. Bruk følgende for å forstå hva du kan forvente hvis du velger å styre din tinnitus med akupunktur.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

•  Bestem først at du faktisk har tinnitus. Noen ganger kan tinnitus forveksles med mer behandles øre problemer som en oppbygging eller blokkering av voks i ørene.

Hør med legen din om hvilken type tinnitus som du har som type avhenger av hvilken type behandlinger og managements kan eller ikke kan hjelpe deg. Hvis du har hatt helt greit hørsel og da har en plutselig høy lyd utbruddet som ikke vil gå bort, din tinnitus anses å være en "overflødig". A "mangel" tinnitus er beskrevet som utvikler seg svært langsomt eller gradvis med en mer lav ringelyd. I en alder av pasienten, og hvor lenge de har lidd med tinnitus kan også være en faktor i hvordan de vil reagere på forskjellige behandlinger.

Besøk et anlegg som praktiserer akupunktur for behandling og styring av din tinnitus hvis du føler de andre mer tradisjonelle metoder for å behandle problemet virker ikke. Forstår at dette vil være en prosess og det kan ta mange økter før en betydelig forskjell er lagt merke til. Tinnitus som er fast bestemt på å være en "overflødig" vil svare bedre på akupunkturbehandlinger enn tinnitus beskrevet som "mangel".

Vær klar til å være åpent sinn og ikke stresset når du kommer for akupunktur økten. Akupunktur sesjoner som er gitt i forbindelse med massasjeterapi har vist seg å være fordelaktig. Vær forberedt på å vite at i løpet av øktene at akupunktur nåler vil bli plassert inn i ørene på forskjellige steder.

Vet at akupunktur behandlinger ikke alltid helt kurere tinnitus problem. Noen ganger er det fullstendig lindring fra tinnitus, noen ganger er det "noen" lettelse og andre ganger pasientene ikke responderer på behandling. Lindring av tinnitusen, vil variere med den enkelte pasient, og deres grad av ubehag.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Tinnitus er et medisinsk begrep som beskriver en konstant summende eller ringing i ett eller begge ørene. Tilstanden rammer voksne og barn, og er ofte forårsaket av noen tidligere skade ørene. Tinnitus vil ikke føre til døvhet. Pågående utbrudd av tinnitus kan behandles gjennom tinnitus omskolering terapi, eller det kan løse seg selv over tid. Mens det kan være ekstremt frustrerende, for å lære å identifisere symptomer på tinnitus kan hjelpe legene finner en underliggende årsaken til tilstanden og hjelpe den enkelte takle problemet. Noen tilpasse seg de stadige lyder i øret, mens andre kan trenge noen form for atferdsterapi for å bidra til å øke daglige funksjoner og holdninger mens håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Øresus

Øresus kan bli hørt som myk eller høyt, eller sammen med andre lyder som piping, brøling eller hvesing.

Opplever lydene i tråkkfrekvens med hjerterytme er også vanlig. Ringing eller summende kan være høyere med hver beat av hjertet, som fører til en synkronisert mønster som samsvarer med pulsen i en "on-off 'type følelse.

dannes eller blokkering forårsaket av ørevoks ofte gjør lydene mer hørbar. Så gjør ekstremt høye lyder, og i noen tilfeller, allergier.

Heving av blodtrykk gir ofte en økt bevissthet om den brølende eller summende i ørene opplevd med tinnitus, som kan visse medikamenter som antibiotika og diuretika.

Hint

  • Prøv å distrahere deg fra den konstante ringingen ved å spille musikk eller TV i bakgrunnen mens du prøver å sove. I noen tilfeller kan enkeltpersoner være i stand til å bære en tinnitus demper, eller få lindring fra tannbehandlinger.
  • Økt frustrasjon og irritasjon med tilstanden forårsaker utbrudd av uberegnelig atferd eller temperament hos noen individer. Søke medisinsk behandling og råd fra en lege eller øre spesialist for mulige mestringsmetoder.

Hva kur for Tinnitus Med Otosclerose

Otosclerose er en tilstand karakterisert ved unormal mengder av benvekst i veggene i det indre øret. Denne veksten fryser stigbøylen bein (stigbøyle) på plass og hindrer riktig lydoverføring til det indre øret væske. Resultatet er nedsatt hørsel, ofte ledsaget av en distinkt øresus, tinnitus. Selv om disse symptomer er vanskelige å herde fullstendig, det er flere behandlinger som kan svekker deres virkninger.

Forstå Otosclerose

Ifølge American Hearing Research Foundation (AHRF), begynner otosklerose som et eget syndrom kalt otospongiosis, som er preget av aktive endringer i beinet inni øret. Når disse endringene slutte og bein når sin endelige endret tilstand, slår otospongiosis inn otosklerose. I tillegg til hørselstap, kan dine otosklerose symptomer også omfatter svimmelhet og balansering vanskeligheter. Utgangspunktet, kan hørselstapet vises som en manglende evne til å høre hvisker eller andre lav-pitched lyder. I tillegg til ringing i ørene, kan tinnitus manifestere seg som en summende, brøling eller hvesing sensasjon.

Behandling Milde eller moderate symptomer

Hvis otosklerose og tinnitus er milde eller moderate, kan legen din først velger å overvåke tilstanden din før anbefale noen spesiell behandling. Han kan også foreslå at du bære en høreapparatet for å øke lyden innspill i løpet av denne tiden. Om overvåkingen er valgt, vil du trenger for å få hørselen kontrolleres på nytt med jevne mellomrom for å måle progresjon av tilstanden din.

Legen din kan også velge å behandle symptomene dine med en over-the-counter kosttilskudd som inneholder natriumfluorid (Monocal, Florical). Målet med denne tilnærmingen er å få fortgang i prosessen med otospongiosis og herde bein i øret før stigbøylen er fullt frosset på plass. Ifølge AHRF, er natriumfluorid tilskudd noe kontroversielt, selv om studier foreslår at det kan være gunstig. Potensielle bivirkninger av behandlingen inkluderer leddsmerter, magebesvær og en allergisk reaksjon, karakterisert ved kløe. Avhengig av omstendighetene, kan tilskudd fortsette i to år eller lenger.

Behandling av alvorlige symptomer

Hvis symptomene er alvorlige, kan legen anbefale en kirurgisk prosedyre som kalles en stapedectomy. Under en stapedectomy, vil kirurgen fjerne stigbøylen bein og erstatte den med en syntetisk enhet konstruert for å etterligne sine funksjoner. I tillegg til å forbedre hørselen til et punkt der høreapparater er unødvendig, kan denne prosedyren direkte redusere din tinnitus symptomer.

Stapedectomy er en relativt delikat operasjon, med mulige komplikasjoner inkludert destruktive endringer i incus bein (ambolt) og uønsket bevegelse av erstatning stapes bein. Det er også mulig for dine symptomer for å gå videre til et punkt der en stapedectomy er ineffektiv. I noen tilfeller kan en stapedectomy forverre eksisterende symptomer. Rådfør deg med lege eller kirurg for å lære mer om de potensielle risikoene og fordelene ved denne prosedyren.

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning


Tinnitus er en tilstand som fører til en person til å høre en "ringing" lyd i ett eller begge ørene. Tinnitus kan ikke kureres, men folk lærer å ignorere ringing ved å maskere det med hvit støy eller andre lavnivå lyder når de er i stille omgivelser. Tinnitus lider kan bruke sin MP3-spiller for å hjelpe tilvenne til sin tinnitus.

Hvordan bruke en MP3-spiller for Tinnitus Tilvenning

Last ned hvit støy MP3-filer til datamaskinen fra Internett. Søk etter begrepene "hvit støy MP3" for å finne nettsteder med gratis og kommersielle hvit støy filer til nedlasting. Noen filer kan inneholde kunstig generert hvit støy lyd. Noen kan inneholde opptak av naturlige lyder som regnstormer, fossefall eller bølgene skvulper på en strand. Høyreklikk på filen du vil lagre, deretter i "Lagre som"-dialogboksen, bla deg frem til mappen der du vil lagre filen, skriv inn et navn på filen og klikk "OK".

Start din MP3 musikk manager program. For eksempel, hvis du har iTunes, klikker du på Windows "Start"-knappen, klikk på "Alle programmer"-knappen, klikker du på iTunes undermeny oppføring, klikk deretter på "iTunes" menyen. Hvis du ikke har iTunes, og du har en iPod MP3-spiller, installere iTunes fra CD som følger med iPod eller fra Apples nettsider.

Legg til de nye MP3-filer til iTunes-biblioteket. På Macintosh, klikker du på "File"-menyen, deretter "Legg til i bibliotek" menyen. På Windows, klikk på "Legg til fil i bibliotek" eller "Legg til mappe i bibliotek" menyen. Velg de nye MP3-filer fra mappen på datamaskinen hvor du lastet dem ned.

Koble MP3-spilleren til datamaskinen med MP3-spillerens kabel eller begynne en trådløs tilkobling hvis spilleren støtter trådløs tilkobling. Musikken manager programvare kan overføre MP3-filer til MP3-spilleren automatisk, eller du kan overføre MP3-filer med søknaden knapp eller menyvalg du vanligvis bruker. En fremdriftsindikator i iTunes-programmet vinduet indikerer hvilken fil blir overført, og hvor mange totalt filer vil bli overført. Prosessen tar bare noen få sekunder per fil.

koble den bærbare høyttalere eller hodetelefoner til mp3-spilleren når du er i et rolig miljø. Spille hvit støy MP3-filer på MP3-spilleren på et lavt volum nivå for å maskere ringelyd i ørene.

Hvordan Stopp Buzzing i ørene

Den summende i ørene kalles tinnitus. Det finnes ingen kur for det. Noen ganger den summende går bort av seg selv. Noen ganger tinnitus ringer i hodet permanent, hvis skaden er for alvorlig eller om årsaken til summende fortsatt til stede. Eksperter ved National Institute on døvhet og Other Communication Disorders (NIDCD) dele noen måter å gi en liten lettelse for permanent tinnitus. Prosessen vil hjelpe deg å oppdage den beste løsningen for deg å stoppe summende i øret.

Bruksanvisning

Hvordan Stopp Buzzing i ørene

•  Gå til legen for en diagnose på årsaken og permanency av summende i ørene. Legen kan forskrive medisiner for å hjelpe. Legen kan redusere dosen eller forskrive en annen medisiner hvis en resept er opprinnelsen til tinnitus. En lege kan også foreslå terapi fra en audiograf for å hjelpe deg å takle permanent summende.

Bruk en hvit støy maskin for å maskere den summende i ørene. Hvit støy som noen lyd maskiner er beroligende og distraherer fra irritasjonen av summende. Noen lyd maskiner er bærbare. Velg en som passer i eller bak øret for et alternativ som kan brukes hvor som helst, når som helst. Utnytte en annen type lyd maskin, en musikkspiller. Lytt til musikk for å hjelpe deg å slappe av og glemme den summende. Vær nøye med å holde volumet på et trygt nivå. Høy lyd kan øke eller forverre summende.

Bruk et høreapparat, på legens anbefaling, hvis summende er konstant. Et høreapparat brukes til å redusere den summende og forsterke lydene du vil høre.

Flytt eller endre miljøet hvis den summende er støy-relatert. Be om en annen resept hvis summende er medisinering relatert. The Center for Hørselstap anbefaler flere alternativer utover de som allerede er nevnt. De foreslår å unngå matvarer som øker summende, redusere stress, og holde klar av allergener.

Homeopatiske Cures for Tinnitus

Det finnes en rekke homøopatisk botemidler for tinnitus, som er en støy som har sin opprinnelse i øret. Hver kur er spesifikke for visse typer tinnitus som er preget av ulike lyder og andre kroppslige effekter. Homeopati virker ikke for alle, men legene har opplevd suksess med behandling av pasienter gjennom homøopatiske midler. Ifølge en 2006 artikkel av Dr. Andrew Weil, lagt ut på Prevention.com, synes homeopati å fungere best for behandling av kroniske tilstander som ikke kan effektivt behandles gjennom konvensjonelle metoder.

Typer behandlinger

Cinchona officinalis er en type homeopatisk tinnitus rettsmiddel som er anbefalt for personer som lider av nervøsitet eller svakhet som et resultat av deres tinnitus.

Chininum SULPHURICUM er et homøopatisk middel indisert for personer som opplever tinnitus som brølende, summende eller ringing lyder som forstyrrer hørselen. Det er også indisert for personer som opplever frysninger og svimmelhet når deres tinnitus øker i alvorlighetsgrad.

Cimicifuga rettsmidler er anbefalt for personer som lider av tinnitus ledsaget av følsomhet for støy. Personer som opplever tinnitus i tillegg til muskelspenninger og smerter kan også finne lindring gjennom denne homøopatisk middel.

Grafitt behandlinger er anbefalt for personer som lider av mild døvhet sammen med tinnitus. Grafitt homøopatiske behandlinger er også anbefalt for personer som hører susing eller høy klikkelyd høres ut som tinnitus symptomer.

Kali carbonicum er anbefalt for personer som lider av tinnitus og kløe i ørene. Tinnitus ledsaget av ringing og sprengning lyder i øret kan også bli løst med denne homøopatisk middel.

Lycopodium er anbefalt for personer som opplever tinnitus forbundet med brøling, nynner eller ekko lyder og med problemer med hørselen. Lycopodium kan også brukes til å adressere tinnitus ledsaget av hyppige øreinfeksjoner.

Natrum Salicylicum homøopatiske behandlinger kan lindre tinnitus som er forbundet med en lav summende lyd. Denne type behandling er også anbefalt for tinnitus forbundet med tretthet og svimmelhet.

Betraktninger

Doseringen for homøopatisk behandlinger varierer, men i de fleste tilfeller behandlingsregimet omfatter daglige doser; hvor mange behandlinger er nødvendig avhenger av pasientens respons til rette.

Det er viktig å snakke med en homeopat utøveren som har blitt sertifisert av anerkjente homøopatisk organisasjon (f.eks American Board of Homeotherapeutics eller Rådet for Homeopatiske sertifisering) før du vurderer å bruke homøopatiske midler. Din lege vil kunne gi deg råd om den beste typen middel til å løse dine symptomer, doseringer og hva slags stoffer for å unngå mens du tar behandlinger; en utøver vil også overvåke dine symptomer og fremgang og bestemme når behandlingene bør stoppes eller endres.

Årsaker for kontinuerlig øresus

Årsaker for kontinuerlig øresus


Kontinuerlig ringing i ørene kalles tinnitus. Selv om det ikke er en sykdom, kan det være et symptom på en annen og mer alvorlig tilstand. Du kan også høre lyder som summende, brøling, knitring eller hvesing. Støy kan forårsake problemer med konsentrasjon og sover. Hvis du har ringing eller annen form for kontinuerlig støy i ørene, bør du kontakte lege for en diagnose og behandling.

Fluid

Væske i mellomøret kan føre til ringing i ørene.

Infeksjon

Infeksjoner i midtre eller indre øret kan være årsaken til tinnitus.

Sykdom

Sykdommer som Ménières sykdom har symptomer på en konstant ringing i ørene.

Skade på nerveendene

Skader på mikroskopiske nerve avslutninger i det indre øret er en vanlig årsak til tinnitus.

Aneurisme eller hjernesvulst

I sjeldne tilfeller kan det være et signal på noe mer alvorlig, slik som en aneurisme eller et hjernetumor.

Høye lyder

Langvarig eksponering for høye lyder kan føre til hørselstap samt til ringing i ørene.

Slik Cure Ringing Ears

Slik Cure Ringing Ears


Øresus skjer med omtrent alle på et tidspunkt i tid. For de fleste vil det skje i noen sekunder og deretter gå bort. Dessverre har noen øresus hele tiden, eller det meste av tiden. Dette kan være veldig irriterende. Øresus er også kalt tinnitus. Øresus eller tinnitus er forårsaket av ødelagte nerveender i øret eller ørene. Dette fører til den lidende til å høre en konstant summende eller ringing støy i hodet eller ørene. Det kan være forårsaket av eksponering for for mye støy, noe som kan føre til de skadede nerveender. Noen mennesker kan prøve å styre denne støyen ved å lytte til mer støy, noe som faktisk kan gjøre tilstanden verre. Kurere ringing ører før det blir verre.

Slik Cure Ringing Ears

Se din lege. Gjør en avtale for å diskutere dine ringing ører og andre symptomer. Det er alltid en god idé å få all informasjon og råd som du kan fra medisinsk faglig. I mellomtiden er det noen ting du kan gjøre før din avtale for å bidra til å kurere ringing ører. Du bare kan være i stand til å avbryte den avtalen! Imidlertid vil avtalen fortsatt hjelpe fordi du kan hjelpe finne årsaken til ringing i ørene eller tinnitus, og du vil være i stand til å stille noen spørsmål. Din lege kan også hjelpe deg med å finne et godt øre ringing rette.

Begynn å trene på en jevnlig basis. Du bør trene minst tre ganger i uken i minst tjue minutter hver dag, ikke mer. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen og kan bidra til å redusere støy av ringing ørene. Du kunne se en forbedring. Du bør trene regelmessig, fordi det er bra for deg uansett. Hvis du allerede er, holde på den!

Endre ditt kosthold og livsstil. Hvis du røyker, kan nikotinet ha en negativ effekt på ringing ørene. Slutte å røyke, ikke bare for tinnitus problemer, men for din generelle helse. Alkohol kan også gjøre det verre. Du bør ikke drikke alkohol i det hele tatt hvis du har ringing i ørene. Du vil også trenge å kutte ned på ditt kolesterol inntak. Hvis du spiser biff, kuttet ned til bare å spise det to ganger i uken. Du må også kutte ned på fet mat som stekt mat og smør.

redusere stressnivået. Hold deg opptatt med ting du liker å gjøre. Dette vil bidra til å distrahere deg fra dine ringing ørene. Lære å takle stress av Tinnitus kan også hjelpe, så stress kan gjøre det verre. Prøv meditere, yoga, dyp pusting, eller noen annen form for avslapning på en daglig basis.

Til slutt, unngå støyende steder. Sterk støy vil øke volumet av ringing i ørene, og gjøre det verre i det lange løp. Unngå høy musikk, klubber, konserter, høyt TV, og andre høyt og støyende aktiviteter.

Hint

  • Unngå støy
  • Øvelse på jevnlig basis
  • Spis sunn mat
  • Stoppe drikking og røyking

Hva Hjelper Tinitus?

Ifølge American Academy of Øre, "Nesten 36 millioner amerikanere lider av tinnitus eller hode lyder." Hodet lyder kan omfatte ringing, brøling, klikke eller hvesing i ørene. Tinnitus er faktisk et symptom på en annen tilstand. Årsaker inkluderer hørselstap, ørebetennelser, den stivne av mellomøret bein, medisin, allergier, svulster og andre helsemessige problemer. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men det finnes behandlinger som kan hjelpe lindre tinnitus. Et besøk til legen er et must for å finne ut hvilken behandling som er best.

Enheter

Høreapparatet kan hjelpe med tinnitus. De forsterke støy fra utsiden og drukne ut støy opprettet i øret. Maskers er en liten elektronisk enhet som hjelper bløtgjøre støy. En konstant lavt nivå av støy kan bidra til å maskere lyden av tinnitus, samt. Dempet musikk, hav bølge støy eller hvit støy hjelper. Tinnitus virker mer irriterende i et rolig miljø. Noen mennesker kan lære å blokkere støy fra tinnitus ut gjennom konsentrasjon eller hypnose.

Medisinsk

Høyt blodtrykk kan utløse tinnitus. Støy ville være lyden av blodet renner gjennom blodårene i øret. Et besøk til legen kan bidra til å bestemme den beste måten for å kontrollere blodtrykket. Du må kanskje redusere saltinntaket, jobbe mot en sunn vekt eller trene oftere. Medisin kan også være foreskrevet for å lindre tinnitus symptomer. I tilfelle av tinnitus blir forårsaket av medisinen, kan legen justere resept for å minske bivirkning.

Relief

Stress gjør tinnitus synes verre. Meditasjon og avspenningsøvelser kan hjelpe til med stresskontroll. Rådgiving og støtte grupper kan hjelpe med depresjon som kan være forårsaket av tinnitus. Rikelig med hvile vil hjelpe så godt. Sov med hodet støttet opp. Den opphøyde posisjon kan minske hodet lunger som gjør tinnitus verre. En annen strategi er å unngå høye lyder og støy. Industrielle miljøer er støyende, men ørepropper eller spesielle øreklokker kan brukes til å dempe støynivået. Unngå sentralstimulerende midler som alkohol, kaffe, te, cola og tobakk. De kan også forverre tinnitus.

Grunner for øresus

Det kan være veldig irriterende når plutselig du får en uopphørlig ringing støy i ørene. Tinnitus, det tekniske uttrykket for denne forekomsten, kan være forårsaket av en rekke ting.

Eksponering for høye lyder

En av de vanligste årsakene til tinnitus er eksponering for høy musikk eller støy. Dette er grunnen til at du kan merke en ringing i ørene etter å gå til en nattklubb eller konsert eller lytter til din iPod for høyt.

Ørevoks Blokkering

I motsetning til eksponering for høy musikk, kanskje en opphoping av ørevoks ha oppstått uten din viten. Denne oppsamlingen kan føre til en gradvis innsettende ringing sensasjon.

Endringer i øret bein

En endring til det indre øret bein, uansett hvor drastisk, er en annen vanlig årsak til tinnitus. Denne endring er ofte avstivningen av de indre øre bein forårsaket av unormal benvekst, som er genetisk.

Medisiner

Vanlig brukte midler, slik som aspirin ved høye doser, vann piller og antibiotika, har også blitt funnet å øke eller forårsake tinnitus. Hvis du nylig har blitt satt under narkose, som kan medisiner også være en mulig årsak til ringing i ørene.

Hørselstap

En av de første symptomene på permanent hørselstap kan være en konstant øresus. Hvis du har eliminert de fleste andre årsaker til tinnitus, bør du vurdere å se en lege for en hørselstest og indre øret eksamen.

Medisiner for øresus

Tinnitus er den medisinske termen for ringing, summing, brøling, klikke eller piping i ørene. Tinnitus har en rekke årsaker, blant annet indre øret skade, hørselstap, eksponering for høy lyd, stress, depresjon, en tilstand som kalles Ménières sykdom og godartede hjernesvulster.

Funksjon av behandling

Det finnes ingen medisiner som kan kurere tinnitus; imidlertid noen stoffer har evne til å redusere symptomene på tilstanden og forbedre livskvaliteten.

Typer medisiner

Trisykliske antidepressiva amitriptylin og nortriptylin, angst medisinering alprazolam og et stoff som brukes til å behandle alkoholisme kalt camprosate er alle mulige medisinske behandlinger for tinnitus.

Tidsramme

Leger prøve å unngå å skrive alprazolam for anvendelse ved behandling langtids tilfeller av tinnitus, ettersom stoffet har potensial til å være vanedannende, ifølge Mayo Clinic.

Risiko

Vanlige bivirkninger av legemidler som brukes til å behandle tinnitus er munntørrhet, tåkesyn, tap av appetitt, diaré, angst, søvnløshet, menstruasjonsuregelmessigheter, endringer i libido og endringer i vekt. Risiko forbundet med medisiner som brukes til å behandle tinnitus inkluderer hjerteproblemer og utvikling av selvmordstanker eller handlinger.

Betraktninger

På grunn av de potensielle bivirkninger forbundet med medisiner som brukes til å behandle ringing i ørene, er legen din sannsynligvis til å prøve andre behandlinger først, slik som høreapparater, ørevoks fjerning og maskering enheter bæres i øret for å overdøve tinnitus. Hvis en reseptbelagte medisiner kan være årsaken til ringing i ørene, er legen din vil sannsynligvis også prøve å endre resept før de gir deg en ny medisin for å behandle tinnitus.

Hjem Løsning for Øresus etter å være på høyt klubber

Hjem Løsning for Øresus etter å være på høyt klubber


Tilstanden til ringing ørene kalles tinnitus. Det er ofte forårsaket av eksponering for høye lyder som for eksempel høy musikk på en klubb. Den ringing kan føre til depresjon, stress, svimmelhet, og en svak immunsystem. Tinnitus går som regel bort av seg selv, men det er flere måter å behandle det å minimere ubehag av ringing ørene.

Rene ører

Fjern eventuell ørevoks. Noen ganger ringing i ørene er et symptom på ørevoks buildup. Øredråper er tilgjengelig for å oppløse voks.

Spis sunt

Avstå fra å spise mat med høyt natrium eller drikker koffeinholdige drikker og alkohol, noe som kan endre sammensetningen av væske i øret, noe som resulterer i hevelse og trykkøkning. I stedet, spise mat rik på vitamin B12 som egg, kjøtt, fjærkre og fisk. Vegetarianere og veganere kan ta vitamin B12 tilskudd. Forskere fra University of Michigan fant at 47 prosent av personer med tinnitus ble også funnet å være mangelfull i vitamin B12.

Hvis du ikke har andre helseproblemer, ikke ta medisiner. Ifølge David Marty, MD, en otolaryngologist og forfatter av The Ear Book, kan ta aspirin gjøre tilstanden verre. Bivirkninger av andre anti-inflammatoriske medikamenter kan også forårsake tinnitus.

Unngå høyt støynivå

Unngå eksponering for høye lyder. Avstå fra å delta klubber og rockekonserter, eller bruke ørepropper designet for å dempe den høye enden støy som kan skade følsomme øret membraner. I stedet kan du slappe av med musikk på et lavt nivå som kan gjøre ringing mindre merkbar. Bruk riktig hørselsvern når du arbeider i et miljø med utstyr som jackhammers, jetmotorer eller gressklippere. Forstå at tilstanden er kumulative. Ear skade oppstår med hver eksponering for høy lyd.

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret


Det indre øret hjelpemidler kroppen din med hørsel og balanse funksjoner. En labyrint av semi-sirkulære rør fylt med væske og nerveender-tilkobling til din hjerne-utgjør det indre øret. Begge ørene har en indre øret, hver gir høre på den siden av kroppen og balanse dine instruksjoner for hver side av kroppen. Hørselstap, øresus og svimmelhet, er de vanligste medisinske forhold i det indre øret. Mindre vanlige tilstander inkluderer vekster-indre øret svulster-og viral eller bakteriell indre øret infeksjoner.

Forbedret sirkulasjon kan bidra til å forbedre effektiviteten av andre medisinske behandlinger for indre øret forhold.

Hvordan forbedre sirkulasjonen til det indre øret

Få din blodet flyter

begrense bruken av tobakk, alkohol, narkotiske stoffer og visse reseptbelagte legemidler. Alle disse stoffene kan føre til begrensning blodkar, blodtrykket problemer og uregelmessig hjerterytme forhold. Ved hjelp av tobakk, alkohol og narkotiske stoffer svekker også immunforsvaret, noe som gjør deg mer mottakelig for virus og infeksjoner som kan bosette seg i det indre øret.

Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig setter deg i fare for hjertesykdom, noe som reduserer sirkulasjon til hele kroppen, og også setter deg i fare for diabetes, som ødelegger små blodkar som de i ørene.

Få regelmessig mosjon. Trening øker blodstrømmen til ekstremiteter og reduserer risikoen for hjertesykdom og slag.

Noen mennesker som lider av et hjerneslag vil utvikle hjerneslag-relaterte tinnitus og hørselstap.

Bruk hørselsvern når du er utsatt for høy lyd. Høye lyder skade de små nerveendene i det indre øret. Skadde nerveender vil sakte dø, minske mengden av blodstrøm til dine indre ører. Ved å beskytte høre nerver vil du også beskytte sirkulasjonen nå dine indre ører.

Bruk varm komprimerer på baksiden av ørene. Din indre øret er dypt inne i skallen bak øret. Ved å plassere en varm fuktig vaske tøy bak øret og holde den der til avkjølt, vil du stimulere blodsirkulasjonen til dette området. Heat slapper muskler, blodårer og vev. Pass på at vannet du bruker er varm-ikke for varmt-og gjøre dette så ofte du vil.

Øv avspenningsteknikker som yoga eller meditasjon. Stress begrenser sirkulasjon og svekker immunforsvaret. Når under mye stress kan du legge merke til at du ikke hører så godt eller føle ut av balanse. Redusere stress i livet ditt, eller lære å frigjøre og takle stress, kan øke blodsirkulasjonen i dine ører.

Hint

  • Å ha en årlig hørselstest kan varsle deg til øret forhold tidlig, de fleste lokale høreapparat klinikker tilbyr gratis hørselstest avtaler.
  • Hvis du opplever øresmerter, svimmelhet, øre trykk eller fylde, hørselstap, kløende ører, drenering fra ørene eller ringing i ørene, bør du kontakte lege.
  • Pasienter som lider av tinnitus-konstant eller sporadisk ringing i ørene-varsel tinnitus lyder blir mer intens når blodårene er begrenset.
  • Aldri slutte å ta reseptbelagte legemidler uten først å rådføre deg med lege. Hvis du mistenker at din resept forårsaker øret relaterte bivirkninger-mest tinnitus og hørselstap-snakke med din lege om å endre medisiner.

Hvordan identifisere Autoimmune Inner Ear Disease

Det er ikke en vanlig tilstand, men autoimmune indre øret sykdommen kan være svært problematisk for de som har det. Denne sykdommen kan være vanskelig å identifisere. Her er noen tegn.

Hvordan identifisere Autoimmune Inner Ear Disease

•  Vær oppmerksom på eventuelle endringer i hørselen. Autoimmune indre øret sykdom er karakterisert ved progressivt tap av hørsel og / eller svimmelhet som er forårsaket av antistoffer eller immunceller som angriper det indre øret. Hørselstap er ledsaget av en ringing i ørene kalles tinnitus, noe som skjer over en periode på flere måneder. Halvparten av alle pasienter har problemer med balansen.

•  Immunsystemet kan skade det indre øret gjennom autoimmune sykdommer slik som reumatoid artritt, skleroderma, tørr-øye-syndrom og lupus. Så har en autoimmun sykdom i tillegg til hørselstap og svimmelhet, kan være en indikasjon på autoimmun sykdom indre øret. Noen forskere mener matallergier kan også forårsake skade på det indre øret.

utelukke andre tilstander. Autoimmune indre øret sykdom er ekstremt sjeldne og utgjør mindre enn 1 prosent alle forekomster av hørselstap. Finne ut sikkert hva som forårsaker symptomene dine ved å konsultere legen din. En diagnose kan gjøres gjennom en serie av tester for å se om de symptomer blir forårsaket av andre indre øret lidelser, lidelser som kan imitere autoimmune indre øret sykdom og autoimmune sykdommer.

Hva kan jeg gjøre med konstant øresus i mine ører?

Konstant øresus i ørene er kjent med det medisinske navnet tinnitus, som gjelder for noen unormal støy i ørene. Tinnitus kan være plassert i hvilken som helst av de fire deler av øret og har en rekke årsaker og behandlinger. I noen tilfeller kan en eller flere av dem kan gi lindring, men noen ganger ikke noe arbeider. Snakke med legen din og få en grundig evaluering bør være første skritt i alle fall.

Hva det er

Ringing, susende eller annen støy tilsynelatende å komme fra ørene er en vanlig klage. Ifølge American Hearing Research Foundation, anslagsvis 36 millioner amerikanere opplever det til en viss grad. Men det er et symptom, ikke en sykdom i seg selv. Tinnitus kan komme fra det ytre øret, mellomøret, det indre øret, eller selve hjernen. Noe som blokkerer hørselen kan gjøre normal kroppslyder mer fremtredende.

Men de irriterende og vedvarende støy som kan drive deg til vanvidd er en annen sak. Den hyppigste årsaken til tinnitus er nerveskader i det indre øret. Eksponering for overdrevet høy støy, enten fra maskiner eller "head banger" musikk kan forårsake skade på mikroskopiske hårcellene som slår vibrasjoner til nervesignaler. I sjeldne tilfeller kan tinnitus signalisere noe veldig galt inne i hjernen --- en aneurisme (et svakt punkt i en blodåre som ballonger ut) eller noen typer hjernesvulst.

Senke volumet

Noen helt grunnleggende ting som er bra for din generelle helse kan hjelpe med tinnitus, også. Få nok hvile, holde på toppen av blodtrykket og få litt regelmessig mosjon. Unngå eksponering for høye lyder og støy. Kutt ned på nervestimulerende stoffer som koffein og nikotin. For noen mennesker, har biofeedback blitt rapportert å hjelpe. Siden tinnitus er ofte på sitt verste når alt er stille, prøv å bruke maskerte lyder.
Drs. Sergei Kotchkin og Richard Tyler, skriver i The Hearing Review, fant at 60 prosent av tinnitus lider opplevd noen lindring ved hjelp av et høreapparat og mer enn én av fem rapporterte en stor forbedring.

Medisinsk behandling

Antidepressents, beroligende og muskelavslappende har vist noen gunstig effekt hos noen, men ikke alle tinnitus-pasienter. I en del kan det være at behandling av depresjon som kommer fra coping med støy hjelper dem å føle seg bedre. Eller, hvis tinnitus er stress relatert, løsner opp kjevemusklene kan bidra til å forbedre situasjonen. Antikrampemidler så som fenytoin (dilantin), primidon (mysoline) og valproinsyre (Depakene) er blitt vist å ha noen nytte reduserende tinnitus.

Spironolakton Ear-Ringing Side Effect

Spironolakton Ear-Ringing Side Effect


Spironolakton er et medikament som brukes til å behandle en rekke saker. Det finnes imidlertid en rekke hensyn å ta hensyn til når man tar spironolakton, inkludert bivirkninger som kan være forårsaket av medikamentet. Tinnitus, eller øresus i ørene, er en av disse bivirkningene.

Spironolakton

Spironolakton brukes til å behandle mennesker som har organer produsere for mye aldosteron, et hormon som naturlig produsert, så vel som lav kalium, væskeretensjon og lever, hjerte og nyresykdommer. Det kan føre til tinnitus når den er kombinert med furosemid. Spironolakton er kombinert med furosemid å øke mengden av utskilt urin, noe som reduserer væskenivået i kroppen.

Side Effects

Alle medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger. Men disse bør avta over tid som kroppen vokser vant til effektene av stoffet. Samt tinnitus, spironolakton og furosemid kan føre til at du opplever gikt, seksuell dysfunksjon, uregelmessig menstruasjon, brystvekst, hodepine, ørhet, muskelkramper, tørr munn og utslett. Alvorlige bivirkninger som indikerer et problem med hvordan kroppen din er å håndtere medisinen er diaré, oppkast, kramper og tinnitus.

Tinnitus

Tinnitus er et begrep som brukes for å beskrive en ringing i ørene. Tinnitus kan være en bivirkning av spironolakton når det er blandet med furosemid. Hvis du opplever tinnitus mens du tar spironolakton og furosemid, bør du kontakte legen din umiddelbart, som tinnitus er også forårsaket av andre alvorlige forhold, som for eksempel hjernesvulster. Tinnitus kan også føre til svimmelhet og forvirring, noe som kan føre til alvorlig ulykkesskade.

Behandling

Som tinnitus er vanligvis et symptom på en annen lidelse eller bivirkning av en medisinering, kan det vanligvis bli behandlet ved å behandle årsaken. I tilfelle av spironolakton og furosemid, bør tinnitus bli behandlet ved å opphøre å ta medisinen.

Alternatives

Hvis spironolakton og furosemid har forårsaket en alvorlig bivirkning som for eksempel tinnitus, men du fortsatt trenger å bruke en vanndrivende, er det en rekke av over-the-counter alternativer. Det er fire grupper av diuretika: tiazid, loop, kaliumsparende og karboanhydrasehemmere. Spironolakton tilhører den kaliumsparende gruppe og furosemid tilhører sløyfe gruppen. Hvis disse stoffene har forårsaket tinnitus, spør på apoteket å anbefale medisiner fra tiazid gruppen, for eksempel klortiazid, methyclotiazid og polytiazid, eller karboanhydrasehemmer gruppen, for eksempel acetazolamid, dichlorphenamide og metazolamid. Fordi disse stoffene tilhører en annen gruppe av diuretika, er det mindre sannsynlighet for å forårsake det samme alvorlig bivirkning.

Tinnitus symptomer

Tinnitus er en medisinsk tilstand der pasientene hører ringing eller støy i ørene. For noen lydene oppstå midlertidig mens andre opplever støy 24 timer i døgnet. Ulike typer lyder kan bli hørt. Lær mer om denne tilstanden, hvordan forebygge det og hvordan håndtere symptomene du har.

Identifikasjon

Diagnosen Tinnitus kan gjøres når du opplever lyder i ett eller begge ørene, selv om det ikke er noen ekstern lyd skjer. Det kan være myk og bare skje noen ganger, eller det kan skje daglig og være svært høyt.

Årsaker

Mange situasjoner kan forårsake disse symptomene. Disse inkluderer eksponering for høye lyder, voks buildup i ørene, infeksjoner, visse sykdommer, og hode og nakkeskader. Andre årsaker er bivirkninger fra visse medisiner og forskyvninger i kjeven.

Symptomer

I noen tilfeller av tinnitus, kan du høre en ringing eller summende i ørene umiddelbart etter å ha blitt utsatt for en høy lyd. Dette kan være et resultat av en dysfunksjon i nerver eller områder av hjernen som prosessen utløses.

Andre Lyder

Selv om denne tilstanden er ofte beskrevet som en ringing i ørene kan du også høre brøling, plystring, knitring eller klikkelyder i tillegg. Det kan påvirke din evne til å høre og arbeid. Det kan også forstyrre søvnen.

Komplikasjoner

Noen pasienter utvikler objektiv tinnitus. Dette skjer når ikke bare pasienten, men legen kan også høre lyden når du utfører en eksamen. Dette kan skje med kar sykdommer eller indre øret eller muskulære problemer.

Tinnitus Fakta

Tinnitus innebærer høre en støy i ørene når ingen slik støy er til stede. Personen kan høre denne lyden hele tiden, eller det kan være intermitterende. Støyen kan være mindre eller belastende. Et vanlig problem, påvirker tinnitus om lag én av fem personer, ifølge Mayo Clinic.

Lyder

Tinnitus ofte er preget av øresus, men det kan innebære ulike lyder, for eksempel summende, klikke, knitring eller piping. For noen mennesker, støy er så høyt det forstyrrer evnen til å høre.

Common Cause

En vanlig årsak er indre øret celleskader, ifølge Mayo Clinic. Hvis de små delikate hår inni det indre øret er skadet, kan de sende tilfeldige elektriske impulser til hjernen om at den tolker som lyd.

Andre årsaker

Andre sannsynlige årsaker inkluderer ørevoks oppbygging, hørselstap, eksponering for høy lyd, allergier, høyt eller lavt blodtrykk og hjerte-problemer. The US National Institutes of Health bemerker at mer enn 200 medikamenter kan føre til tinnitus.

Mål Tinnitus

I sjeldne tilfeller kan legen høre tinnitus når du gjør en undersøkelse. Denne type av tinnitus kan resultere fra en blodåre lidelse eller en indre øret bone tilstand.

Behandling

Behandlingen innebærer å korrigere eller fjerne den underliggende årsaken, hvis mulig. Hvis dette ikke fungerer, kan lyd-maskering enhetene gjør støyen mindre merkbar. Tinnitus kan være svært belastende og kan føre folk til å føle seg irritert og deprimert. Rådgivning kan hjelpe lære folk måter å takle og lære å ignorere tinnitus.