Digidexo.com

hoste ved dialyse

Om Hoste ved røykeslutt

Om Hoste ved røykeslutt


Hoste etter røykeslutt er en normal del av avslutte prosessen. Dessverre, kan hosten føre til en sår hals og kan være upraktisk for deg. Til tross for dette, hoste etter at du har sluttet å røyke er sunt og fungerer som et tegn på lunge utvinning.

Hoste og Cilia

Den hoste du erfaring etter at du slutter å røyke er et resultat av flimmerhårene blir reparert. Cilia er de små, hår-lignende objekter i luftveiene (fra nesen til lungene) som er ansvarlig for å filtrere ut støv og andre urenheter. Hvis du er en vanlig røyker, de fleste av flimmerhårene dør og ikke er i stand til å vokse tilbake på grunn av den konstante sigarettrøyk. Men når du slutte å røyke, dine flimmerhårene er i stand til å begynne å vokse ut igjen. Dette fører til irritasjon, som igjen fører til hosten. Du kan fortelle hvor fort kroppen din er å reparere seg selv ved hvor hardt du hoster. Jo raskere flimmerhårene gror til, vil den tyngre hosten være.

Slim

Folk som har røykt i minst 1 måned og deretter slutte å røyke cold turkey vil trolig hoste opp slim. Hoste opp slim etter at du har sluttet å røyke regnes som normalt. Denne prosessen skjer fordi lungene jobber hardt for å fordrive alle tjære, giftstoffer og kreftfremkallende materialer som har blitt undertrykt i lungene. Slimet har vanligvis en mørk gul eller brun farge, men hvis du merker blødninger, bør du oppsøke lege.

Sore Throat

En sår hals er ofte ledsaget av intens hoste og er å være forventet. For å lette smerter i halsen, ta noen halspastiller, spise kald mat og unngå mat og drikke som ville irritere halsen videre (for eksempel krydret mat eller harde alkohol).

Hvor lenge kommer Hoste vare?

I gjennomsnitt, opplever folk hoste i 2 til 3 uker etter at de sluttet å røyke. Varigheten av dette avhenger mest av hvor lang tid det tar for flimmerhårene til å dukke opp. Hvis du opplever en sterk hoste i mer enn en måned, er et besøk til legen anbefalte.

Hoste er Normal

Alt dette hoste og hacking opp slim kan føre til at du bekymre deg, men dette er en situasjon hvor hoste er faktisk et godt tegn. Faktisk, bør du være mer bekymret hvis du ikke er hoste etter at du har sluttet å røyke.

Hvordan behandle en Hoste Ved hjelp Raw Honey

Honey fantastiske medisinske egenskaper har vært i bruk i noen 2500 år. Den klebrige ting er en kraftig antioksidant, og når det tas daglig, øker antioksidantnivået i blodet, noe som er viktig som antioksidanter bekjempe frie radikaler som ødelegger kroppens celler. Honning inneholder en rekke vitaminer og mineraler, inkludert vitamin C, mange av B-vitaminer, kalium, kalsium, jern og mange flere. Honning er også ansett som en stor balancer av blodsukkeret. En av honning er mange hjemme bruker er som en hoste / sår hals / kald middel.

Bruksanvisning

Mål og hell 1 ts. av honning. Du kan helle honning på en annen skje hvis du vil, men husk at honning er veldig tykk og klissete.

Svelg teskje honning.

Fullfør denne prosessen to ganger daglig inntil hoste eller andre kalde symptomer forsvinner.

Kronisk hoste Definition

Hvis du opplever en langvarig hoste ikke lar seg behandle med over-the-counter medisiner, for eksempel hoste suppressants, kan det hende du har en kronisk hoste. For å finne årsaken og opprinnelsen din kronisk hoste, kan legen din bestille tester, for eksempel brystet x-stråler, lungefunksjonstester og omfang tester.

Betydning

Kronisk hoste er en hoste som varer lengre enn åtte sammenhengende uker.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, "En og annen hoste er normal --- det hjelper klare fremmede stoffer og sekreter fra lungene og hindrer infeksjon." Imidlertid kan kronisk hoste være forårsaket av en underliggende sykdom, slik som astma, sure oppstøt eller dryppende nese.

Effekter

I tillegg til drenering din energi og avbryte hvile, kan en kronisk hoste føre til svimmelhet, hodepine og urininkontinens.

Forebygging / løsning

Forebygge kronisk hoste kan være vanskelig siden det er ofte forårsaket av en underliggende sykdom. Du kan imidlertid kontrollere kronisk hoste ved å ta hoste drops, ved hjelp av kamfer eller mentolholdig brystet gnir eller drikker varm te og honning. Videre behandling av den underliggende sykdom som forårsaker hosten er tilrådelig.

Betraktninger

Selv om hvem som helst kan utvikle en kronisk hoste, visse grupper er mer utsatt for å utvikle sykdom, inkludert kvinner og røykere, sier Mayo Clinic. Kvinner er mer utsatt for kronisk hoste på grunn av sine delikate hoste reflekser. Røykere er mer utsatt på grunn av de skadelige effektene av røyk på lungene.

Advarsel

Se en lege umiddelbart hvis din kronisk hoste produserer blod eller spytt.

Advarsel om barn og hoste medisin

Advarsel om barn og hoste medisin

En vedvarende hoste kan være smertefullt og upraktisk for barn når de sitter i klassen eller spiller hjemme. Dette er grunnen til at mange foreldre slår til over-the-counter hoste medisiner, kan kjøpes uten resept fra lege som skal. Det finnes to typer hoste medisiner som de kan kjøpe: antitussiva og expectorants. Antitussiva som Triaminic kalde og hoste er hoste suppressants som stopper hosterefleksen. Expectorants som Mucinex undertrykke hoste ved å få slim fra luftveiene. Det finnes også andre medisiner, som smertestillende midler, decongestants og antihistaminer, som behandler en rekke symptomer forbundet med forkjølelse, inkludert hoste.

Funksjon

Hoste medisiner som er pakket for voksne bør ikke brukes til barn. Dette er fordi som andre legemidler som kan kjøpes i en butikk, hoste medisiner kommer i forskjellige styrker. Foreldre bør bruke medisiner som er foreskrevet av en barnets lege for alvorlige forkjølelse, men når de bestemmer seg i løpet av the-disk behandlinger, er det best å feste med de som er spesielt beregnet for barn. Noen ganger er disse medisinene er merket som "pediatric." The Federal Drug Administration anbefaler at ingen hoste medisiner bør gis til barn under 2 år eller yngre uten resept fra lege.

Effekter

Ved bruk av hostemedisiner, er det også viktig å holde seg til retninger og anbefalte doser på etikettene og å vite ingrediensene og bivirkninger. Hoste og kaldt medisiner har ofte mer enn en "aktiv bestanddel", som blir brukt til å behandle visse symptomer. Det er også viktig å se på etikettene, spesielt hvis å gi barn mer enn ett medikament, fordi de kunne ha de samme "aktive ingredienser." Det er viktig å sørge for at de ikke får for mye av noe, for eksempel en decongestant.

Forskning

Ifølge en artikkel i Science Daily den 23. januar 2008 er det ingen bevis som støtter at hoste medisiner er effektive i behandling av voksne eller barn. En analyse av forskning i The Cochrane Library av Thomas Fahey, professor i allmennmedisin ved Royal College of Surgeons i Irland, og andre viste at studier på hoste medisiner kommet i konflikt om hvorvidt ulike stoffene fungerer i å stoppe hoste. I de syv studiene som ble sett på som brukte barn, ble narkotika funnet å være mer effektive enn placebo. Hoste er noen ganger en tilstand som ikke forsvinner så lett, og de kan vare i to uker eller lenger for noen barn, spesielt i nærvær av en tilstand som for eksempel en kald eller bihulebetennelse.

Funn

Noen hoste medisiner har vist seg å være skadelig for barn, spesielt de som er i alderen 2 eller yngre. Noen små barns dødsfall har vært forbundet med decongestants og antihistaminer. Ifølge Steven Reinberg i sin artikkel "FDA rådgivere Urge Forbud mot kaldt medisiner for små barn," FDA har funnet ut at 123 dødsfall var knyttet til disse stoffene, spesielt decongestants laget med pseudoefedrin, fenylefrin og efedrin og antihistaminer laget med difenhydramin, brompheniramine og chlorpheniramine. Disse funnene førte til at FDA i 2007 for å oppfordre et forbud mot decongestants laget for barn under 2 år gammel og antihistaminer laget for barn under 6 år.

Bekymringer

En grunn til at FDA og andre er opptatt med bruk av hoste medisiner for barn er at narkotika er ofte ikke testet på yngre mennesker i kliniske studier. I 2007, et rådgivende panel for FDA sa direkte at hoste medisiner bør ikke brukes til barn under 6 år fordi kliniske resultater for voksne som ikke kan brukes til barn, hvis kropper er på ulike stadier av utviklingen enn voksne.

Alternatives

Mens hoste medisiner kan virke som en enkel løsning for mange foreldre, det finnes alternative måter å behandle symptomer relatert til forkjølelse, inkludert hoste. The American Academy of Pediatrics anbefaler å bruke vaporizers, nesedråper, nese pærer og kyllingsuppe. Det er andre husholdningsrettsmidler som har vist seg å være effektive for hoste i tillegg, som inkluderer rennende varmt vann i dusjen og sitter i bad, soverom med luftfuktere og drikker kalde væsker som juice og vann.

Har en Vaporizer hjelpe et barn med hoste?

En vaporizer kan være gunstig å ha på hånden når barnet er kampen en hoste. En vaporizer kan lindre barnets hoste, men du må være sikker på at du bruker den riktig for å få de beste resultatene.

Hva er en fordamper?

En fordamper varmer opp vannet til å slippe ut damp i luften. Dampen hjelper roe et barns hoste ved å tilføre fuktighet til luften. Eukalyptus og menthol væsker som selges i de fleste apotek og apotek kan tilsettes enten direkte til væsken inne i enheten, eller kan plasseres i en liten lue-størrelse-område på toppen av sigaretten enheten. Du må sjekke din enhet for spesifikke instruksjoner om denne prosessen. Legge til disse spesielle tilsetningsstoffer hjelper åpne luftveiene og berolige en irritert hals.

Pass på å holde enheten trygg avstand fra barnet ditt. Hvis hun er i senga, holde enheten minst fem meter unna sengen hennes, og på et hardt, flatt underlag. Denne avstanden er ikke bare trygt fordi det holder barnet ditt fra å være i stand til å ta på fordamper og potensielt slå den over, men også fordi det vil tillate damp å gradvis fylle barnerommet. Har din nærmere enheten vil ikke gjøre det arbeidet raskere.

Pass på å sjekke instruksjonene for din fordamper. Noen modeller krever at du har salt i vannet. Legge for mye eller for lite salt i vannet kan gjøre vannet for varmt, eller ikke varm nok til å avgi effektiv damp. Barneleger anbefaler å bruke en kjølig tåke vaporizer med små barn til å bidra til å eliminere muligheten for dem å motta en brenne hvis de søler enheten over.

Sjekk vaskeanvisningen for din sigaretten enhet. Regelmessig rengjøring er nødvendig for å bidra til å eliminere veksten av bakterier inne i enheten. Vanligvis fordampningsbrennere enheter er enkle å rengjøre og ta vare på, og det finnes ingen filtre for å erstatte eller rene, som med mange luftfukter enheter.

Hvordan kan en Vaporizer Hjelp?

Den primære grunnen til at mange barneleger anbefaler å bruke en fordamper i et barnerom for en hoste er fordi vaporizers avgir mindre bakterier i luften enn en luftfukter. Dette er spesielt viktig når et barn er allerede syk, som å legge til flere bakterier til rommet kan skape enda mer sykdom for barnet ditt.

En vaporizer avgir fuktighet i luften og bidrar til å lindre en irritert hals, og kan også hjelpe med brystet lunger. Slå en fordamper på kan bidra til å bryte opp denne brystet lunger og også berolige halsen og bidra til å eliminere hoste. Husk at resultatene er ikke umiddelbar. Du bør ha barnet i rommet med vaporizer kjører i minst 15 minutter før du begynner å se betydelige resultater. I løpet av disse 15 minutter, kan du hjelpe barnet ditt ved å gni Vicks eller en lignende merkets brystet gni (vanligvis består av eukalyptus ingredienser) på barnets bryst og øvre rygg (gjelder ikke dette i ansiktet, da det kan irritere huden). Dette vil bidra til å åpne opp luftveiene, og bidra til å lindre hoste også. Hvis barnet er gammelt nok, har barnet ditt helle over en bøtte med varmt vann med et håndkle over hodet og puste i den varme luften. Denne metoden vil bare fungere i ca 10-15 minutter - når vannet kjøles ned, er det ikke lenger effektive.

Hvordan virker Gerd Årsak hoste?

Hva er GERD

Gastroøsofageal refluks (GERD) er den medisinske termen for acid reflux eller halsbrann. Normalt, åpnes en liten sirkulær muskel på bunnen av spiserøret for å tillate maten til å passere inn i magen og lukkes for å holde fordøyelsesvæsker spruter tilbake opp i spiserøret. Men noen ganger muskelen ikke lukkes helt på grunn av en endring i magetrykk forårsaket av visse matvarer eller medikamenter, ellers muskelen blir svak og ikke lenger kan lukkes ordentlig. Esophageal fôr ikke er i stand til å tolerere de regurgitated syrer, noe som resulterer i en følelse av halsbrann.

GERD og hoste

Selv om ikke en av de mer åpenbare symptomer på GERD, er hoste kanskje den mest lett oversett. Halsbrann, brystsmerter, en sur smak i munnen og vanskeligheter med å svelge er alle anerkjent som symptomer på GERD. Hoste og tungpustethet er også vanlige symptomer ofte ikke forbundet med GERD. GERD-assosiert hoste kan forekomme sammen med symptomer på svie og smerter, men noen mennesker bare har hoste.

Hvordan GERD Årsaker Hoste

Magesyre stimulerer nerver når den er regurgitated inn i spiserøret og forårsaker hoste. Noen ganger kan en så liten mengde av magesyren når esophagus at det ikke brenner, men det er tilstrekkelig syre til å gi en hoste. Den motsatte situasjonen - for mye gulpe opp magevæske - kan forårsake hoste ved å smitte over til lungene. I andre tilfeller gjør regurgitated fluidet inneholder lite magesyre og mer galle, som er mindre irriterende for spiserøret, men vil fortsatt stimulere hoste. Medikamenter som er tatt for å behandle halsbrann, så som antacider, også forårsake hoste.

Behandling

Ved kronisk hoste er det eneste symptomet på GERD, kan diagnosen være vanskelig. Vedvarende hoste forbundet med GERD vil bare ende når GERD er kontrollert. Hoste suppressants og kaldt medisiner vil ikke roe en GERD hoste. Behandling for GERD inkluderer antacids å nøytralisere overskytende magesyre eller H2-blokkere og protonpumpehemmere. Ubehandlet GERD kan skade spiserøret, forårsaker magesår og potensielt øke kreftfaren.

Livsstilsendringer

Endringer i kosthold og vaner kan også bidra til å avlaste GERD. Krydret, fet eller sure matvarer, for eksempel tomater eller sitrusfrukter, kan forverre GERD. Andre medvirkende faktorer er overvekt, spiser for nær leggetid, røyking, alkoholbruk og overspising. Å spise flere små måltider og venter minst tre timer etter å ha spist før du ligger nede vil bidra til å hindre GERD.

Den beste måten å bli kvitt hoste fra Acid Reflux

Acid reflux er en medisinsk tilstand forårsaket av magesyre strømmer tilbake til spiserøret, noe som fører til ubehagelige bivirkninger som halsbrann, oppstøt og hoste. Under sure oppstøt lavere spiserør er avslappet, som er forårsaket av visse matvarer som hemmer dets riktige funksjon. Hvis venstre ubehandlet, kan acid reflux svekke spiserøret ved å spise bort på fôr og føre til gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), ifølge Mayo Clinic. Behandling for å redusere symptomer assosiert med syre reflux omfatter endre kostholdet, ta medisiner og gjøre små livsstil justeringer.

Diet

Noen matvarer kan øke sannsynligheten for acid reflux ved å slappe av lavere esophageal sphincter (LES), som gjør at syre strømmer tilbake til spiserøret. Disse utløse matvarer inneholder sjokolade, peppermynte, tomat-baserte matvarer, krydret mat og stekt og fet mat, ifølge GERD.com. Fruktjuicer som inneholder sitronsyre, alkoholholdige drikkevarer og koffeinholdige drikker kan også forårsake acid reflux. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt til din lege sier at det er trygt å konsumere. Du kan også redusere acid reflux ved å spise mindre måltider, noe som reduserer mengden av magesyre produsert under fordøyelsen.

Medisinering

Du kan ta enten over-the-counter eller reseptbelagte medisiner før eller etter å ha spist for å redusere hoste forårsaket av acid reflux. Den type medisiner du bruker vil angi når du skal ta det for maksimal lettelse. Typene omfatter antacida, H-2-reseptorblokkere og protonpumpehemmere. Antacida nøytralisere magesyre, som gir rask lindring av sure oppstøt og symptomer som halsbrann og hoste. H-2-reseptor-blokkere å redusere mengden av syre som produseres i løpet av fordøyelsen, men bør ikke brukes for rask lettelse som det tar fra to til fire dager før den begynner å arbeide, ifølge Mayo Clinic. Protonpumpehemmere blokkere syreproduksjon ved å blokkere enzymer fra utskiller syre, som gjør at esophageal vev tid til å helbrede seg selv fra etseskader. Promotility stoffer kan også tas for å tømme magen raskt, noe som forhindrer syre fra å strømme tilbake inn i spiserøret, ifølge GERD.com. Du kan bare få disse magetømmings legemidler ved resept.

Livsstilsendringer

Du kan redusere sannsynligheten for hoste ved å sitte opp i minst tre timer etter å ha spist, som hindrer magesyre strømmer tilbake til spiserøret. Ifølge Mayo Clinic, iført vide klær reduserer press på magen og LES, noe som senker risikoen for syre blir presset opp. Trening kan også ha nytte av dine acid reflux symptomer, som overflødig vekt kan legge press på magen og øke risikoen for acid reflux.

Tips for behandling av en tørr hoste

Tips for behandling av en tørr hoste


Hoste er kroppens måte å forsøke å fordrive stoffer som kan være til stede i. Vanligvis er dette i form av produktive hoste, full av slim. Av og til, men du kan bli rammet med en uproduktiv tørr hoste som synes å være til stede bare på grunn av en tørr eller kløe på baksiden av halsen din. Fordi tørr hoste er ikke tradisjonelle hoste, har de ikke nødvendigvis svarer godt til tradisjonell hoste og forkjølelsesmedisiner.

Te og honning

Selv om det kanskje ikke er den mest medisinsk eller profesjonell høres av rettsmidler, kan en bit av honning i en kopp varm te underverker på en tørr hoste. Du kan også legge litt sitronsaft. Ikke bare gjør dette midlet hjelper hydrat deg og din hals, men honning hjelper berolige eventuelle irritasjoner i halsen også. Det bør bemerkes imidlertid at du aldri skal gi honning til barn under ett år, fordi dette kan føre til en sjelden, men dødelig spedbarn botulisme.

Unngå Irritanter

Tørr hoste er like ofte et resultat av inhalerte irritanter som de er dehydrering. Hvis påført med en tørr hoste, begynner ved å unngå disse irritanter. Hvis du røyker, slutte å røyke. Hvis du omgå fine partikler, vurdere iført en ansiktsmaske. Husk at selv innendørs kontorarbeid kan presentere betydelig eksponering for farlige sniffestoffer. Det finnes en rekke forskjellige typer ansiktsmasker, og du bør rådføre deg med din lege og / eller apotek for å hjelpe plukke ut det beste for deg og nivået av sniffe du kan bli utsatt for.

Hostedråper

Du kan også bidra til å berolige en tørr, irritert hals med hoste drops. Det vil være liten forskjell mellom de dyre-medisinen stil dråper og godteri dråper, eller til og med hardt sukkertøy. Siden hoste drops ikke aktivt har noen effekt på selve systemet som produserer hoste, er ideen her for å berolige tørr, kløe i halsen. Dette vil redusere trangen til å hoste ved å hjelpe munn og svelg produsere spytt, som hydrater det berørte området.

Hvordan stoppe den ustoppelige hoste

Din ustoppelig hoste kan være forårsaket av en allergi, infeksjon, sure oppstøt, røyking, lungesykdom eller visse medisiner. Blodtrykks medisiner som kalles ACE-hemmere ofte forårsake hoste. Hosten kan være produktiv, hvor du få opp slim, eller det kan være tørt og hacking. Hosten også kan være ledsaget av tett nese, nysing og sår hals. Du må finne årsaken til din ustoppelig hoste, fordi hvis du ikke gjør det, kan du oppleve kortpustethet og åndenød.

Bruksanvisning

•  Få en sjekk. Du må oppsøke lege for å finne ut hvorfor du har en ustoppelig hoste. En lege vil lytte til lungelyder for å avgjøre om du har væske i dem. Væske i lungene kan tyde på lungebetennelse. Legen din kan foreslå en kiste X-ray. Basert på funnene, vil legen gi deg behandlingstilbud for hosten.

Ta antibiotika. Hvis vedvarende hoste er knyttet til en bakteriell infeksjon, vil legen forskrive antibiotika. Hvis infeksjonen skyldes et virus, antibiotika er ineffektive. Avslutt medisiner for å sikre fullstendig oppløsning på infeksjonen.

Bruk en bronkodilatator. Ifølge University of Maryland Medical Center, vil bronkodilaterende medisiner åpne opp luftveiene. Disse medikamentene er effektive i behandling av hoste ustoppelige på grunn av bronkitt og astma. Bronkodilatorer er enten tatt muntlig eller gjennom en inhalator.

Ta en syrereduserende medisiner Din hoste kan være relatert til syrereflukssykdom. Ifølge TreatHeartburn.org, når syre ryggen opp i spiserøret, kan du utvikle en hoste. Over-the-counter syrereduserende medisiner vil fraråde magesyre fra å komme inn i halsen, lettelser hosten. Spør legen din før du tar en en syre redusering.

Løs opp en hoste pastill. Hoste pastiller kan lette din hoste ved lindrende halsen og forebygge Tickles.

Hint

 • Slutte å røyke. Røyking, som kan irritere lungene og forårsake pustevansker, kan forårsake ustoppelig hoste. Spør legen din om hjelp til å slutte.
 • Hvis hosten er ledsaget av feber, brystsmerter, kortpustethet, eller hvis du hoster opp blod, bør du oppsøke lege med en gang. Du kan ha en alvorlig infeksjon eller respiratoriske tilstand.

Hvordan avlaste Nighttime Hoste

Hvordan avlaste Nighttime Hoste


Forhindre nighttime hoste ved å ta de riktige trinnene før du går å sove om natten. MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine sier, "Hoste er en viktig måte å holde halsen og luftveiene klart." Når nighttime hoste oppstår, kan det være på grunn av en møtende kaldt, sinus drenering, eller allergi.

Bruksanvisning

To til tre timer før sengetid, drikke ett eller to glass kaldt vann. Kaldt vann kan berolige halsen din og bidra til å rydde vekk slim som senere kan utløse en hoste.

Gi deg selv en vaporizer behandling. Vaporizer behandlinger er utformet for å tømme hals og nese ved tynning tykt slim og la det passere gjennom. For optimale resultater, utføre denne behandlingen 30 minutter til en time før sengetid.

Ta en spiseskje honning. FoxNews.com gitt ut en artikkel som handler om hvordan en teskje honning før leggetid kan roe og eliminere et barns hoste bedre enn de fleste hoste medisiner. Denne eldgamle rette er bra for både barn og voksne, og blir merkbart effektivt etter den tredje dagen av bruk.

Stack to fulle og fast seng puter under hodet. Nakken, hodet og toppen av skuldrene bør støttes av disse putene. Puste og svelge er lettere i denne posisjonen, noe som reduserer sjansene for at du choking på overflødig spytt eller sinus drenering.

Gni medisinert damp gni på din hals. Dampene vil berolige halsen fra utsiden i. Det vil også sørge for at luftveiene holde seg unna mens du hviler.

Tips og advarsler

 • Hold en hoste dråpe ved sengen. Når du føler at halsen blir irritert, prøver å hindre en hoste ved umiddelbart å sitte opp og suger på en hoste slipp.
 • Bare drikke klare væsker og vann to til tre timer før sengetid. Det er også en god idé å spise tidligere middager i ditt tilfelle hoste blir utløst av en type mage reflux.
 • Hoste drops bør bare tas når du er våken nok til å fordøye det helt; hvis du blir for døsig for det å løse opp, fjerne hoste Fall før legging tilbake ned.
 • Bedding kan felle uønskede støv, bakterier og allergener, så vaske sengetøy minst en gang annenhver uke i varmt vann for å bidra til å redusere disse årsakene.

Flu Hoste Behandling

Influensa er en vanlig sykdom, spesielt i vintermånedene. Med sykdommen kommer mange symptomer, inkludert en hoste. Vanligvis må influensa gå sin gang. Det er anti-viral medisiner for å hjelpe redusere tiden du er syk, men vanligvis er det ingen kur for influensa. Du må behandle symptomene når de oppstår. En av de viktigste symptomene på influensa er en hoste, og kjenne dine alternativer for å behandle hoste kan være gunstig.

Muntlige Expectorants

Guaifenesin er en vanlig form for over-the-counter slimløsende. En slimløsende er et medikament som tynner ut slimet i lungene slik at det er lettere å hoste opp. Guaifenesin øker lekkasje av fluidum ut av lungevevet og inn i luftveiene. Dette bidrar til å løsne slim og gjør det mulig for en produktiv hoste som reduserer brystet lunger. Ta guaifenesin med rikelig med vann for å hjelpe liquify lunge secreations. Tømme ut slimet vil bidra til å redusere hoste.

Muntlige suppressants

Hoste suppressants er medisiner som undertrykker hoste. De kan enten være over disk eller ved resept. To hoved hoste suppressants er kodein og dekstrometorfan.

Kodein er en resept narkotiske. Det fungerer på hjernen for å undertrykke hoste. Kodein har også smertelindrende egenskaper, men har potensial til å forårsake avhengighet. Hydrocodone er et kodein derivat og også et narkotisk stoff. Det fungerer på samme måte som kodein.

Dekstrometorfan lindrer hoste ved å opptre på hjernen som kodein og hydrokodon, men det er ikke et narkotisk stoff. Det er også en slim tynnere, noe som betyr at det vil hjelpe slimet bryte opp og bli lettere å hoste opp.

Alle disse medisiner har potensielle bivirkninger. Den vanligste er kvalme, tretthet eller svimmelhet. Hvis du opplever noen bivirkninger du bør la legen få vite med en gang.

Aktuelle medisiner

En aktuell medisinering er en du gni på huden din til å trenge inn i brystet og luftveier. Kamfer og mentol er de mest vanlige former for denne behandling. Du bør pelsen din hals, nakke og bryst området med et tykt lag av medisin for å få best effekt. Beroligende damper kan hjelpe med å puste, men også bidra til å berolige hosten. De hjelper til å løsne slim og hjelpe deg å få slimet opp, eller hoste den opp, slik at den ikke sitter i lungene og forårsake infeksjon.

Dampene har også en bedøvende effekt. Noen ganger brystet veggen muskler kan skade eller smerte fra alle hostende og bedøvende effekt vil bidra til å nummen og berolige smerter.

Hvordan Calm en Hoste Med Cayenne Pepper

Frustrasjon og irritasjon for å prøve å roe en hoste kan være svært prøver. En naturlig middel som vil hjelpe lindre hoste som kan bli funnet i nesten alle kjøkken krydder skap. Cayenne pepper tas oralt kan lindre hoste i øyeblikk. Les videre for å lære nøyaktig hvordan å behandle en hoste ved bruk av denne metoden.

Bruksanvisning

•  Ta en kopp te fra skapet og legg mellom 1/4 ts. og 1 full ts. cayennepepper til bunnen av koppen.

Legg ca 2 ss. av vann fra springen til koppen.

Omrør vannet og cayennepepper sammen inntil cayenne er oppløst i vannet. Det vil være svakt oransje-rød farge. Det kan vises at det finnes små partikler som er suspendert i vannet. Pass på at det ikke er noen store klumper i bunnen av koppen.

Swirl koppen litt, og deretter drikke innholdet i ett jafs.

Tips og advarsler

 • Får ikke noen av Cayenne i øyet.
 • For å lindre den brennende følelsen i munnen, ta en liten brødbit, en drink med melk, eller en bit av iskrem.
 • Den beste tilnærmingen er å gjenta denne prosedyren tre ganger om dagen før hosten ikke lenger vedvarer. Lettelsen fra hoste vil være nesten umiddelbar og vil vare minst et par timer.

Hvordan kurere en allergi Hoste Naturligvis

Hvordan kurere en allergi Hoste Naturligvis


En allergi hoste kan være relativt harmløse. Men det kan være forstyrrende, forårsaker avbrutt søvn, sår hals, og i noen tilfeller problemer med å puste. Du kan forårsake symptomer på allergi hoste å lette opp ved hjelp av naturlig rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Tøm ut allergi hoste ved å drikke mye væske. Vann og fruktjuice kan hjelpe klare slimete ut av halsen din. Det løser opp slimet og gjør det lettere for kroppen å kvitte seg med hvis gjennom hoste. Ta små slurker med væske hver gang du føler en hoste angrep kommer på.

Lag din egen naturlige hostesaft. Ta en liten bit av sitronsaft og bland det med dobbelt så mye honning. Drikk denne blandingen hver gang din allergi hoste føles som det er å komme ut av kontroll.

Fukte luften du puster. Ta en varm dusj og puste inn luften fra dampen. Holde luften fuktig på soverommet ved å bruke en vaporizer eller luftfukter. Dette vil hjelpe løsne slim og lette din allergi hoste.

Soothe og slappe av halsen din. Du kan holde halsen din fra å få den tørr ubehagelig følelse ved å drikke varm te søtet med honning. Forhindre konstant hoste ved å suge på harde drops.

Sleep med hodet hevet. Sett ett eller to ekstra puter under hodet. Dette vil bidra til å redusere natten hoste.

Hold deg unna allergener. Dette inkluderer støv, pollen, dyr dander og mold. Sigarettrøyk kan også forverre allergi hoste.

Hvordan lage en Herbal Hoste Remedy

Hvordan lage en Herbal Hoste Remedy


Det er mange over-the-counter hoste rettsmidler i mange former, men hoste dråper ikke alltid har en langvarig effekt, sirup ofte gjør oss føler døsig og flytende hostemedisiner ofte smaker forferdelig. Hvis du er ute etter en naturlig måte å dempe hoste, det er mange naturmidler som du kan forberede lett i ditt eget hjem, som ofte er enklere og rimeligere enn andre metoder. Les videre for å lære hvordan å lage en urte hoste rette.

Bruksanvisning

Unn en moderat hoste ved å varme to kopper vann med seks til åtte eukalyptusblader. Legg seks mellomhvitløksfedd til vannet og kok i fem minutter. For å blidgjøre rette og berolige halsen, rør inn en skje med honning.

Ro en kronisk hoste ved å koke seks papaya blomster i 1/2 l vann. Igjen, kan honning hjelpe lindre halsen og blidurtemedisin. Drikk en kopp hver halve time.

Berolige en sterk, raspende hoste ved sakte å koke fem fedd hvitløk i to kopper melk. Legg en skje med honning og drikke rette så varmt som mulig. Dette urtemedisin er spesielt bra for barn.

Lag en varm komprimere med vann og noen dråper eucalyptus olje og legg den på halsen din.

Rub linolje forsiktig på brystet og tilbake flere ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Poenget med en urtemedisin er å unngå syntetiske stoffer og kjemikalier som finnes i over-the-counter hoste rettsmidler. Kjøp din urter, frukt, oljer og honning i en naturlig mat butikk og alltid forberede med rent, filtrert vann.
 • En hoste er ikke en sykdom, men et symptom på en sykdom. Ingen av disse rettsmidler kan kurere hoste, kan de bare berolige. Se en lege dersom hosten varer i mer enn en uke eller er ledsaget av feber eller andre symptomer.

Hva jeg satt i en Fordamper Do for en Hoste?

Hva jeg satt i en Fordamper Do for en Hoste?


Vaporizers hjelpe lindre en hoste ved å heve fuktnivået i luften. Personer som lider med en hoste på grunn av forkjølelse, influensa eller allergi puste lettere når luftfuktighet stige fra bruk av en fordamper. Mange mennesker finner det varme tåke fra en fordamper tilstrekkelig av seg selv, men flere aromatiske oljer kan bidra til å stille en hoste da lagt til fordamper vann. I de fleste tilfeller, er bare noen få dråper olje trengs.

Kamfer

Se nær vaporizers i din butikk for å finne flasker kamfer-basert vaporizer additiv. Ifølge WebMD, ble kamfer opprinnelig laget ved destillasjon av barken og veden fra kamfer trær. Dagens kamfer er produsert fra terpentin olje. Kamfer virker ved å stimulere nerveender som lindrer symptomer som smerte og kløe. Folk har lenge slått til inhalering kamfer damper som en måte å redusere trangen til å hoste.

Eucalyptus

Olje av eukalyptus dampdestilleres fra bladene av visse arter av duftende eukalyptustrær. Den har en lang historie med bruk som en slimhinneavsvellende og slimløsende-et stoff som bidrar til å utvise slim gjennom hoste. Ikke bare eucalyptus hjelp til å fjerne en tett hode og rolige hoste, den inneholder stoffer som gjør den til et naturlig desinfeksjonsmiddel. Når diffust gjennom en fordamper, hjelper eukalyptus helbrede noen infeksjon som lurer bak en hoste, og gir en rensende frisket til luft også.

Mint

Menthol, som finnes i overflod i peppermynteolje, hjelper i å klarne luftveiene. Bare noen få dråper lagt til en fordamper og inhalert vil stille hoste og lette lunger. Peppermynte inneholder nesten ingen mentol, men fungerer på samme måte peppermynte olje i å hjelpe å fjerne nese og bryst sekreter og rolige hoste. Peppermynte er lavere menthol nivåer gjør det tryggere enn peppermynte for behandling av barns hoste. Peppermynte og peppermynte funksjon antiviral, antibakteriell og soppdrepende egenskaper.

Rosemary

Som mynte, er rosmarin olje en naturlig antiseptisk, noe som gjør det effektivt for behandling av luftveisinfeksjoner. Rosmarin olje er enestående i sine evner til å bidra til å helbrede luftveisproblemer, og har vært brukt siden antikken for å behandle en rekke sykdommer. Det har antispasmodic egenskaper som gjør det spesielt nyttig i behandling av symptomer på astma.

Advarsler

Legge til noe annet enn vann til vaporizer kan skade plastdeler. Bruk oljer med måte, og rengjør fordamper etter hver bruk.

Folk som er gravide eller ammer, som lider med allergier eller ta reseptbelagte medisiner bør konsultere lege før selv behandle en hoste ved å inhalere aromatiske oljer fra en fordamper.

Urter for å hjelpe deg å slutte Hoste

Urter for å hjelpe deg å slutte Hoste


De fleste av oss gjøre en rask kjøre til apoteket for å hamstre på hostesaft når vi får hoste. I stedet for å fylle opp på kjemisk ridd hoste medisin, vurdere å gå den naturlige ruten og behandle din hoste med naturmidler.

Peppermynte

Peppermynte er en kur-all for forkjølelse. Den viktigste aktive ingrediens i peppermynte er mentol. Mentol er også den viktigste aktive ingrediensen i ulike kalde og hoste medisiner; inkludert over-the-counter kulde og influensa medisin, hoste drops og naturlig hostesaft. Mentol er ansvarlig for decongesting, hals beroligende, slim tynning og viktigst, hoste dempende effekter av peppermynte. For en enkel, at-home rettsmiddel med peppermynte, bare drikke peppermynte te minst to ganger per dag og duskregn litt peppermynte olje i en varm, avslappende bad.

Timian

Bortsett fra den friske smaken og duften det gir til retter, er timian mest beryktet for å være en effektiv behandling for respiratoriske plager. Timian har lenge vært klarert som et middel for respiratoriske plager som bronkitt og forkjølelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, "To foreløpige undersøkelser tyder på at timian kan hjelpe behandle akutt bronkitt og lindre hoste. Timian har blitt godkjent av den tyske Commission E for å behandle disse forholdene." Å kurere hoste ved bruk av timian, koke en kopp vann og sette den med 1 ss. av timian olje; overføre timian vann i en bolle. Deretter plasserer ansiktet et par inches fra toppen av bollen og legg et håndkle over hodet for å sikre damp; stå over dampen bolle i fem minutter og deretter kaste vannet.

Eucalyptus

Den revitaliserende duft og smak av eukalyptus er ansvarlig for lindrende sår hals, beroligende hoste og decongestion. Den tradisjonelle hjem rette for en sterk hoste og lunger i mange amerikanske familier har lenge vært Vicks VapoRub. Ifølge den offisielle Vicks nettside, en av de ledende aktive ingredienser i den aktuelle salven er eukalyptus. Eukalyptusolje anvendes som et hosteundertrykkende middel og står for 1,2 prosent av den totale salve. Å kurere hosten bruker eucalyptus, brygge en kopp eukalyptus te, gjelder Vicks VapoRub til brystet og nasal området og kose seg under dyna for resten av dagen.

Typer hoste medisiner

Typer hoste medisiner


Det finnes en rekke hoste medisiner tilgjengelig, avhengig av dine spesifikke behov. Det er to hovedtyper av hoste medisiner: antitussiva er hoste suppressants som stopper din hosterefleksen og brukes for en tørr hoste; ekspektoranter bidra til å bryte opp en hoste ved tynning slim for å gjøre hoste mer produktiv. Over-the-counter hoste medisin kan være nyttig for en mild hoste, men for en vedvarende hoste eller en mer alvorlig tilstand, kan det hende du trenger en reseptbelagte medisiner.

Over-the-Counter

Over-the-counter hoste medisiner kan inneholde dekstrometorfan, som er et hostestillende. Dekstrometorfan senker aktivitet i området av hjernen som forårsaker hoste. Eksempler på medisiner som inkluderer dexromethorphan inkluderer Drixoral og Robitussin Pediatric. Guaifenesin er en slimløsende som hjelper hosten ved å tynne ut slimet i luftveiene. Dette gjør at du kan hoste opp slim. Guaifenesin er en ingrediens i medisiner som Robitussin, Tusibron og Guiatuss.

Kodein

Reseptbelagte medisiner kan inneholde kodein, et narkotisk stoff som er en kontrollert stoff i USA. Kodein undertrykker hoste ved å signalisere hjernen å bremse din åndedrett. Det kan være vanedannende hvis det brukes over en lang tidsperiode. Kodein bivirkninger inkluderer utslett, kløe, tretthet, kvalme, svimmelhet, oppkast, utvidede pupiller, tåkesyn, feber, diaré, urinretensjon, hypertensjon og grunt åndedrett. En allergisk reaksjon på kodein kan føre til utslett og hevelse.

Hjem Rettsmidler

En teskje honning med en klype bakken hvit pepper kan kurere hoste, ifølge NaturalHomeRemedies.org. Det bør gjentas to eller tre ganger om dagen i fire eller fem dager. Andre hjem rettsmidler inkluderer ingefær, bringebær, kaprifol eller lakris te med honning. En blanding av 10 ml av honning med 5 ml av løk juice, to ganger om dagen, sies å kurere hosten og berolige din hals. Gargling med varmt saltvann kan hjelpe klart slim.

Andre behandlinger

Hoste pastiller kan være nyttig i å undertrykke hoste. Noen inneholder dekstrometorfan, hoste suppressant. Andre, slik som Ricola, inneholder urter. Husk at hoste dråper bare gi midlertidig lindring, og bør ikke brukes for mye. Drikk rikelig med væske, for eksempel fruktjuice og vann. Væsker hjelpe å tynne slimet som forårsaker hosten. Unngå passiv røyking og andre irritanter som gjør at du hoster mer.

Advarsler

Aldri ta mer enn anbefalt dosering av medisiner, og aldri blande medisiner. Sørg for at du vet bivirkninger og interaksjoner av alle medisiner du tar. Hvis du er usikker, ta kontakt med legen din før du tar selv over-the-counter medisiner. Husk at mange hostemiksturer kan forårsake døsighet, spesielt reseptbelagte hostemiksturer. Hvis hosten forverres eller hvis du har feber over 102 grader F, bør du kontakte legen din. Hvis du har en dårlig reaksjon på noen medisiner, kontakt lege umiddelbart.

Remedy for Cold & Hoste

I USA, over 1 milliard tilfeller av forkjølelse forekommer hvert år, ifølge University of Maryland. Dette symptomer på denne viral infeksjon, som også er kjent som øvre luftveisinfeksjon, hovedsakelig omfatter rennende nese, hoste og en generell følelse av sykdom. Forkjølelse og hoste er mer vanlig i løpet av vinteren og regntider; men de kan oppstå når som helst i løpet av året. Mens det er ingen kur for forkjølelse og hoste, det er virkemidler som kan bidra til å forkorte varigheten og intensiteten.

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe har vært en stift i lettelser intensiteten av en kald og hoste i generasjoner. Mens dette midlet ble lenge antatt å være populære i tradisjon, men mangler i vitenskapelige bevis, Mayo Clinic sier at kyllingsuppe bidrar til å avlaste kaldt symptomer, som inkluderer hoste, i to forskjellige måter. Fremst, hemmer kyllingsuppe mobilitet av nøytrofile, som er immunsystemets betennelse respons. Det betyr at dette hjemme bøte kan bidra til å redusere betennelse i luftveiene.

For det andre, er forbindelsene innenfor kyllingsuppe aktivere bevegelsen av slim og slim. Kalde virus, som i hovedsak er lagret i slimet i nese, i henhold til University of Maryland, utskilles fra nesen. Ved å fremme strømningen av slim gjennom de nasale hulrom, lunger blir redusert og forkjølelsesvirus har mindre tid til å oppflamme nesevevet. Forkjølelse som er ledsaget med hoste en tendens til å føre til en irritert hals. Ved å forbruke en varm væske, for eksempel kyllingsuppe, denne irritasjonen kan bli beroliget, og dermed redusere irritasjon i halsen.

Mens tradisjonelle tyder på at hjemmelaget kyllingsuppe fungerer best, en studie skissert av Mayo Clinic vist frem at de fleste hermetisert kylling supper gitt like medisinske fordeler som supper som var hjemmelaget. Konsumere en kopp, eller 8 oz., Med kyllingsuppe opp til to ganger per dag for kulde og hoste lettelse.

Bokhvete honning Hoste Behandling

The University of Rochester Medical Center antyder at behandling av en hoste med honning kan gi samme lindring av hoste symptomer som dekstrometorfan eller DM. Dekstrometorfan er en vanlig ingrediens innen hoste medisiner for både barn og voksne på grunn av sin evne til å lindre hoste symptomer. Noen av de negative bivirkninger DM kan produsere inkluderer store muskelspasmer og dystoniske reaksjoner, som er uregelmessig muskeltonus i en gruppe av muskler, ifølge University of Rochester Medical Center.

Forskere fra Penn State College of Medicine funnet ut at å behandle en hoste med bokhvete honning kraftig forbedret hoste symptomer uten farene som er forbundet med DM. Det antas at honning lindrer hoste ved å innføre et høyt nivå av antioksidanter i kroppen, som til slutt dreper mikrobene som forårsaker hoste og sår hals irritasjon. Konsumere 1 ss. av bokhvete honning direkte før leggetid for natta lettelse, eller i løpet av dagen for å undertrykke hoste.

Hva er Dialyse ulikevekt?

Dialyse ulikevekt syndrom er en lidelse i sentralnervesystemet som kan produsere anfall hos noen dialysepasienter. Denne tilstanden er mest vanlig med eldre og yngre pasienter eller nye pasienter som starter dialyse.

Symptomer

Symptomer er kvalme, svimmelhet, hodepine, kramper, tåkesyn og muskelkramper. Skulle disse symptomene oppstår under dialyse, er det mulig at pasienten har dialyse disequilibrium. Pasienten bør informere legen sin slik at han kan undersøke videre. En pasient med epilepsi eller andre beslag forholdene bør informere sin lege av disse plager før dialyse.

BUN

Blodureanitrogen (BUN) er fjerning av urea, nitrogen og andre blod forurensninger ved dialyse. En blodstrømningshastighet under dialyse som er for høy kan forårsake tilstanden. Vann bevegelse i hjernen forårsaker symptomene. Dette er for å gjøre med fjerning av urea i blodet under dialysebehandling.

Behandling

Nye pasienter er på høyeste risiko og forebygging er best. Dialysen kan bruke lavere blodstrømningshastigheter og ikke fjerne så mye BUN på en gang, men gjør dialysebehandlinger oftere.

Grunner for Hoste

Hoste er en vanlig og sunne kroppsprosessen. Hoste er en nesten ukontrollerbar innsats for å fjerne noe fra luftveiene. Men hoste kan være ubehagelig, utmattende og med smertefull.

Allergier

Allergi kan forårsake hoste ved inflaming luftveiene og fylle lungene opp med nasal drypp, som akkumuleres i lungene som slim.

Blokkering

Når noe blokkerer luftveiene, oppstår ufrivillig hoste. Denne type hoste ofte oppstår når noen uhell puster i en væske mens du drikker.

Virus eller bakterier

Ulike mikrober kan infisere luftveiene. Hoste er kroppens måte å prøve å fjerne disse mikrobene.

Røyking og forurensninger

Kjemikalier som pustes inn og kan komme inn i blodet gjennom lungene og skade den enkelte kan gnist en hostende plass som kroppen forsøker å fordrive giftstoffer.

Sykdommer

Flere sykdommer kan forårsake hoste, slik som bronkiektasier og interstitiell lungesykdom.