Digidexo.com

vegetabilsk kosthold

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold


Både miste vekt og bygge muskler tar forberedelse og kunnskap om hvordan du gjør det riktig og sunt. Hvis du er vegetarianer eller veganer, kan bygge muskler bli enda mer utfordrende for en oppgave. Selv om det er lettere å miste vekt i en vegetabilsk diett, bygge opp muskelen er mer vanskelig, siden grønnsaker er ikke en vesentlig proteinkilde. Med noen få enkle tillegg til kosthold, er det mulig å både gå ned i vekt og bygge muskler på en vegetabilsk kosthold.

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

•  Spis rikelig med grønnsaker til hvert måltid for å sørge for at du gir deg selv alle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Siden miste vekt kan føre til at kroppen til stress, vil de ekstra næringsstoffene hjelpe kroppen komme gjennom vekttap. Legge cardio til treningsøktene vil også hjelpe deg å miste vekt fordi du vil være i stand til å brenne av ekstra kalorier.

Legg kosttilskudd til din vegetabilsk kosthold for å gi kroppen din andre næringsstoffer som ikke kan komme fra grønnsaker alene. Å gjøre en protein shake fra vann og protein pulver eller spise en protein bar vil bidra til at kroppen får proteinet den trenger. Dessuten vil vitamin B-kompleks piller hjelpe deg å opprettholde energi, da enkelte B-vitaminer kan bare finnes i kjøtt.

bygge opp muskler ved å innlemme vekt eller styrketrening i øvelsen regime. Å miste vekt alene vil ikke bare gjøre musklene vises. For å bygge muskler, må du jobbe for det. Tar sikte på å starte vekttrening to til tre dager i uken. Legge muskel til rammen vil ikke bare tone deg opp, men jo mer muskler du har på kroppen, jo mer kalorier kroppen din vil brenne mens resten. Dette i sin tur vil hjelpe deg å fortsette å gå ned i vekt også.

Grønn vegetabilsk kosthold

En grønn vegetabilsk kosthold er helt vegetarisk. Det er så mange grønne grønnsaker å velge mellom for eksempel grønnkål, agurk, lang stilk løk, brokkoli, erter, kål, grønn paprika, grønne bønner, spinat, erter, asparges, mørk grønn grønn salat og grønne grønnsaker. Alle grønnsaker inneholder høye nivåer av jern og vitamin A, i tillegg til mange andre næringsstoffer. Grønne grønnsaker har også mer klorofyll enn andre planter. Klorofyll bidrar til å regulere fordøyelsen og renser ut giftstoffer.

Raw Greens

Spis grønne grønnsaker fem på åtte ganger per dag. Også drikke rikelig med vann. Vann er transportsystemet for næringsstoffer. Vann transporterer vitaminer og mineraler til cellene der de trengs, samtidig som vi tar avfallet vekk fra cellene til å bli skylt ut av kroppen. Når du kjøper rå grønnsaker, velge et bredt utvalg som de nevnt ovenfor, samt bladbete eller sjøen grønnsaker som spirulina. Du kan kjøpe spirulina i pulverform, men noen mennesker elsker å spise dette grønne havet veggis helhet. Spirulina er en sjø alger lastet med aminosyrer, protein, vitaminer og mineraler. Når du spiser mat rå, får du mer verdi ut av maten fordi matlaging kan ødelegge vitale enzymer og vitaminer. Ikke alle næringsstoffene blir ødelagt ved koking, men mye kan gå tapt, avhengig av hvor høy varme er.

Matlaging alternativer

Du kan ikke ønsker å spise din greener rå hele tiden, så det nest beste alternativet er å dampe dine greener. Du kan legge til smør, olivenolje, urter og krydder for å forbedre smaken. Dampende bevarer det meste av ernæring i motsetning baking eller steking. Du kan bake eller steke din greener, men gjør det med måte. Dampende mat øker også smaken fordi dampen hjelper til hydrat og sette mot grønnsaker. Lage mat med ekte smør i stedet for margarin. Legge sunnere fett til dine greener, som druekjerneolje eller olivenolje, vil være mer gunstig fordi de inneholder omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer reduserer betennelse og forbedre hjerte, hjerne og hud helse.

Eating Method

På den grønne vegetabilsk kosthold, spise sakte, noe som vil hjelpe deg å føle deg mett raskere og nyte måltidet mer. Ta deg tid til å tygge maten og smake hver bit. Kroppen din vil også dra fordi du ikke er rushing fordøyelsen ved å spise for fort. Dette vil redusere gass og oppblåsthet også. Hvis du fortsatt er sulten, spiser mer greener. Grønne grønnsaker er lavt i kalorier, så du trenger å spise mye å gå over din daglige kalori tildeling. Du vil sannsynligvis merke at du mister vekt på en grønn vegetabilsk kosthold fordi greener gir kroppen med en mager proteinkilde og høy fiber.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt med en All-vegetabilsk kosthold Do?

Hvordan kan jeg gå ned i vekt med en All-vegetabilsk kosthold Do?


Det er ingen one-size-fits-all løsning for Shedding ekstra pounds. Ulike dietter appellerer til forskjellige personer. En alt-vegetabilsk kosthold kan gi helsemessige fordeler hvis du variere grønnsakene spist og spiser nok av vitaminer og mineraler som kroppen din trenger hver dag. En alt-vegetabilsk kosthold kan gi grunnleggende ernæring, men grønnsaker er mest næringsrik når den kombineres med frisk frukt, bønner, nøtter, belgfrukter, hele korn, egg og magre meieriprodukter.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt med en All-vegetabilsk kosthold Do?

•  Utvikle en plan. Frisk opp dine kunnskaper om de ulike grønnsaker tilgjengelig og de ernæringsmessige fordelene som hver tilbyr. Lag en grunnleggende plan for å følge din all-vegetabilsk kosthold, slik at du får godt avrundet ernæring og riktige vitaminer og mineraler med grønnsakene som du velger.

Legg opp på vannrike grønnsaker. Grønne blad og stengel grønnsaker som spinat og selleri er lave i kalorier og rik på vann og fiber. Disse grønnsakene fyller snacks som gir verdifulle næringsstoffer.

Eksperimenter med ulike farger av grønnsaker. Jo mer variasjon i kosten, desto flere næringsstoffer og fordeler vil du oppleve. Eksperimenter med levende-fargede grønnsaker som gulrøtter, tomater, aubergine, squash og reddiker.

Substitute grønnsaker som hovedrett. Erfarne ordentlig, kan grønnsaker erstatte kjøtt som hovedrett. Aubergine, squash og sopp egner seg godt til dette formålet. Prøv ulike tilberedningsmetoder som stek og slow-komfyr oppskrifter for å oppleve de forskjellige smaker laget når grønnsakene er erfarne og forberedt på riktig måte.

Ta en multivitamin. Mens vegetabilsk kosthold kommer til å gi noen av de næringsstoffene du trenger, kan du gå glipp viktige vitaminer ved å begrense andre matvaregrupper. Ta en multivitamin daglig for å sikre at du får alt som kroppen din trenger for å trives.

Raw vegetabilsk kosthold Advarsler

Den rå vegetabilsk kosthold er en av mange kjepphest dietter som lover bedre helse og vekttap. Som mange dietter er det mulig helserisiko forbundet med kostholdet at du ikke kan være klar over. Grønnsaker er høy i vitaminer og næringsstoffer, men bør ikke være den eneste næringskilde for lange perioder av gangen. Mens du er på diett er du nekter kroppen fett, protein og nok kalorier. Før du går på den rå vegetabilsk kosthold, ta kontakt med din lege eller kostholdsekspert for å finne ut om denne dietten er trygt for deg.

Fat

Mens mettet fett er usunt fett som bør begrenses, helt fjerne fett fra kosten kan føre til en rekke helsemessige komplikasjoner. Fett blir brukt som energi som er brent av i løpet av dagen. Grønnsaker inneholder ikke fett, og uten nok energi kroppen din forbrenner lagret fett og muskler. Fett finnes i melkeprodukter, fisk, egg og kjøtt. Ifølge The Complete Idiot guide til Eating Raw kroppen går inn i sult-modus når den ikke får nok næringsstoffer. Dette fører til at stoffskiftet å bremse ned også.

Protein

Protein gir energi, reparasjoner muskelvev og styrker immunsystemet. Ifølge Harvard School of Public Health du kan oppleve tap av muskelmasse, svekket immunsystem og luftveisproblemer når du kutter ut proteinrik mat. Protein gir næring til hodebunnen nødvendig for sterk hårvekst og også styrker neglene. Dette viktige næringsstoffet er funnet i fisk, meieriprodukter, egg og kjøtt. Protein er også funnet i enkelte grønnsaker, inkludert spinat, asparges, bønner, purre og mais, men det er ikke nok, ifølge Harvard School of Public Health. Du bør spise 8 g protein for hver 20 kg kroppsvekt.

Kalorier

Selv om kalorier er ofte tenkt på som "dårlig" i kosten, trenger kroppen din daglig minst 2000 kalorier for kvinner og rundt 2500 kalorier for menn. Ifølge American Heart Association, bør du bare konsumere så mange kalorier som du kan brenne av. Grønnsaker er lave i kalorier og krever masse forbruk for å nå mengden kalorier trengs daglig. Enten du går eller ler, noen fysisk aktivitet fører til at du forbrenner kalorier. Som nevnt tidligere, fører til en mangel på kalorier kroppen din til å gå inn i sult-modus ved å brenne lagret fett og deretter muskelen. Kroppen din trenger karbohydrater finnes i korn for energi og også å føle seg mett etter å ha spist. Bivirkninger av den rå vegetabilsk kosthold kan omfatte svimmelhet eller tretthet, og bør avsluttes dersom bivirkningene forverres.

Hvordan å gjøre Eat Bare Grønn vegetabilsk kosthold

Når du ønsker å gå ned i vekt, er det fornuftig å følge en diett hvor du spiser bare grønnsaker. Grønne grønnsaker er fiber-rik, slik at de fyller. De er svært lavt i kalorier. På den spiser bare grønn vegetabilsk kosthold, se på kaloriinntaket. Det kan være lett å spise for lite mat. Gjør du det kan føre til innledende vekttap, men det er usunt og kan bremse ned stoffskiftet, noe som gjør det vanskeligere å komme tilbake til normal spising.

Bruksanvisning

•  Rens ut skap og lager ditt kjøleskap med sunne greener. Suksess på en grønn vegetabilsk kosthold betyr at du må eliminere eventuelle fristelser og har alt du trenger for hånden. Noen alternativer inkluderer spinat, salat, agurk, brokkoli og artisjokker. Når sulten melder seg, kan du raskt hente noe å spise i stedet for å gå ut og kjøpe noe nytt, noe som kan lede deg til å gjøre en dårlig beslutning.

Spis en stor salat for hvert måltid. En salat basert på grønne grønnsaker er å fylle. Bruk en lett salat dressing, hvis trenger en.

Bruk en juicing maskin for å øke kalorier. Fordi en grønn vegetabilsk kosthold er lav i kalorier, må du maksimere kaloriinntaket. Hvis du juice din greener --- fjerne fylling fiber --- vil du være i stand til å spise mer kalorier, noe som er avgjørende for langsiktig suksess.

Prøv en spiralizer for en pasta-lignende tekstur. En spiralizer kutter mat i lange tynne spiraler. Dette kan slå en agurk eller squash til noe som ligner pasta, noe som gir deg mer variasjon.

Tips og advarsler

  • Aktivt spore kalorier mens du følger denne type diett for å være sikker på at du spiser nok. Satse på minst 1200 kalorier om dagen med mindre du følger dietten under omsorg av en lege.

Vann og vegetabilsk kosthold

Vann og vegetabilsk kosthold


En vann og vegetabilsk diett er en av de mest ekstreme former for dietter. Vanligvis er det brukt for faste, rensing, detoxing og ekstrem vekttap. På grunn av de implikasjoner og helserisiko av dietten, bør du alltid konsultere legen din først, la ham vite varigheten og strenghet du planlegger å følge.

Daglig rutine

Drikk et glass vann ved oppstår, og har en alle vegetabilske og vann å drikke til frokost. Ha et glass vann midmorning. Drikk en fjerde glass vann til lunsj med en salat uten krutonger eller dressing. På midafternoon drikker du et glass vann og snack på crunchy grønnsaker som selleri og brokkoli. Kvelden er et glass vann og noen lett dampet eller stir-stekte grønnsaker. I de strengeste versjonene av dietten, er mais, gulrøtter og poteter ikke regnes som grønnsaker, og derfor ikke lov, fordi de er relativt stivt i forhold til andre grønnsaker, og frukt er utelukket på grunn av deres høyere sukkerinnhold. I de minst strenge versjoner, Kosten er lov til å omfatte ikke-animalske proteiner som nøtter og frø i løpet av dagen, spesielt i løpet av snacks og lunsj.

Juicing

I denne varianten av dietten, er friske grønnsaker og vann kombinert i en food prosessor for å gjøre juice som du nippe på hele dagen --- typisk tre eller fire 8-unse glass om dagen. Juice er oftest laget av grønnsaker, inkludert agurker, rødbeter, tomater, salat, spirer og selleri. Tanken bak det er at blandingen vil gjøre fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer lettere for kroppen din.

Kål suppe diett

Dette regimet vanligvis varer i syv dager. Kosten oppfordres til å drikke minst fire glass vann om dagen, ta en multivitamin og spise så mye av kål suppe som de vil. Den kål suppe oppskrift kan variere, men vanligvis inneholder kål, vårløk, grønn paprika, tomater, gulrøtter, sopp, selleri, suppe miks og grønnsaksjuice.

Rå mat diett

Under en rå mat diett, anbefales det ikke å spise ting som er kokt over 115 grader. Vann og grønnsaker utgjør en stor del av denne dietten, som de selvsagt ikke trenger å bli kokt. Rå foodists hevder de får sine proteiner fra rå grønnsaker, som har dobbelt så mye protein som kokte grønnsaker, så vel som fra nøtter og frø. Denne dietten også vanligvis består av korn og frukt, og ikke veganer versjoner kan også inkludere rå fisk, ost og kjøtt.

Helseeffekter

Langvarig inntak av en alt vann og vegetabilsk kosthold vil ikke gi kroppen din spekter av næringsstoffer den trenger, og kan føre til de samme helsemessige symptomer på anorexia nervosa og sult. Helseproblemer kan inkludere en uregelmessig hjerterytme, dehydrering, elektrolyttforstyrrelser, forstoppelse, oppblåsthet, infertilitet, depresjon og død. Fysiske bivirkninger kan bestå av tap av hår, grove, innsunkne øyne og grov og skjellende hud.

High Protein vegetabilsk kosthold

Protein er en nødvendig del av et sunt kosthold. Den primære kilde til protein er kjøtt eller animalsk fett. Du trenger ikke å spise kjøtt selv om å få protein. Grønnsaker, hele korn og bønner har tilstrekkelig proteininnhold slik at når kombinert, kan du gi avkall på dyre-baserte matvarer og likevel oppfylle din personlige daglige behov av proteiner.

Daglig Krav

Hvor mye protein trenger du i kostholdet ditt? Når du har nådd tenårene, trenger du ca 50 gram protein per dag. For kvinner er 46 gram om dagen er tilstrekkelig der menn kan trenge så mye som 56 gram om dagen.

Grønnsaker

En kopp kokt brokkoli inneholder nesten 5 gram protein. En kopp kokt spinat har litt over 5 gram protein. Mange grønnsaker, når kokt, har mindre enn 3 gram protein per kopp. Var du å prøve og få alle protein fra bare grønnsaker, ville du ha å spise 5 til 10 kopper grønnsaker om dagen.

Korn og bønner

To skiver av hele korn brødet har ca 5 gram protein, som gjør en kopp kokt brun ris. En kopp kokt hel-hvete spaghetti har 7 1/2 gram protein og 1 kopp quinoa har 11 gram protein. Bønner er høyere i protein enn hele korn, med en kopp kokte svarte bønner kommer inn på over 15 gram i proteininnhold.

Kombinasjoner

Ved å kombinere grønnsaker med fullkorn og bønner, kan du nå ditt daglige behov av proteiner for et sunt kosthold. For eksempel, du var å spise en 1/2 kopp brokkoli med 1/2 kopp ris og to skiver av hele korn brødet du ville forbruke ca 10 gram protein. Bytt ut risen for quinoa og du øke det til ca 13 gram.

Oppfylle kravet

Å spise slike kombinasjons måltider tre til fire ganger om dagen, i proporsjoner som står i forhold til din appetitt og vekt, kan gi deg en tilstrekkelig mengde protein for å møte dine daglige behov. Inkludert slike matvarer som soyabønner, som har et proteininnhold på nesten 29 gram per kopp, i kosten vil sikkert øke protein inntaket. Snacking på en håndfull peanøtter eller inkludert en siderett av vegetariske bakte bønner med tofu hot dog bidrar til din protein teller også. Tofu har ca 20 gram protein per 1/2 kopp.

Vegetarianer eller veganer

Hvis du følger et vegetarisk kosthold, kan det være lurt å inkludere slike matvarer som egg og ost, som disse har protein også. Hvis du velger en vegansk diett, kan du likevel opprettholde proteininntaket ditt ved å kombinere grønnsaker med helkornprodukter og bønner.

Ingen vegetabilsk kosthold

Krasje dietter som eliminerer hele grupper av matvarer, for eksempel karbohydrater eller grønnsaker er problematisk. Det amerikanske Department of Agriculture redesignet sin godt ansett My Food Pyramid for noen år siden for å inkludere vegansk og vegetarisk versjoner samt kjønns- og alderstilpasset seg. Hver My Food Pyramid inkluderer anbefaling om å spise ferske grønnsaker daglig for løselig og uløselig fiber, vanninnhold og vitaminer og mineraler. Spise en diett som utelukker grønnsaker også ekskluderer de ernæringsmessige fordeler.

Ufullstendig Ernæring

Når fasjonable kjepphest dietter som fokuserte på å spise en høy protein diett med få, om noen, karbohydrater snart falt ut av moten. Det er vanskelig å spise bare protein, mye mindre eneste protein og grønnsaker med en og annen frukt.

Kroppen din trenger konsekvent etterfylling av en rekke aminosyrer, som den får fra de forskjellige proteinene du spiser. Hvis du får alle de aminosyrene kroppen trenger, er du forbruker hva som er kjent som "komplette proteiner."

Spise bønner og ris fungerer som et komplett protein, men du må spise dem sammen for å oppnå ferdigstillelse. Spise fisk, egg, poulty, kjøtt eller melkeprodukter kan gi deg komplett protein forbruket i en enkelt pakke.

Eliminere grønnsaker betyr fullstendig du blir nødt til å spise frukt og andre fiberrik mat for å flytte den tunge protein av kjøtt og meieriprodukter gjennom fordøyelseskanalen. Grønnsaker har verdifull løselig og uløselig fiber som fungerer som en "intestinal kost" for å holde kolon klart og redusere risikoen for tykktarmskreft.

Fare for høye protein dietter

Spise en diett som trekker mer enn 30 prosent de kaloriene fra protein daglig uten å inkludere fiber kan føre til forstoppelse. Spise en meget høy protein diett kan føre til ketose. The National Institutes of Health sier at å ha for mange ketoner i vev kan føre til en komplikasjon av diabetes som kalles mellitus.
De fleste mennesker trenger å konsumere en total daglig protein mengde som tilsvarer halvparten av sin kroppsvekt i pounds ganger 1g. For eksempel kan en kvinne som veier £ 140. kanskje trenger bare 70g protein daglig. Idrettsutøvere kan bump at opptil 0.8g per kilo kroppsvekt.

Hvis du spiser en meget høy protein diett, spør legen din om det: hun kan råde deg til å drikke svært store mengder vann eller andre råd.

Hvor mange grønnsaker per dag?

My Food Pyramid anbefaler at friske voksne spiser 4-7 1/2-cup porsjoner grønnsaker om dagen. I ett måltid, fylle halve tallerkenen med 2-3 typer grønnsaker. Dette vil sikre at du får tilstrekkelig fiber og viktige vitaminer og mineraler. For eksempel, brokkoli og mørkegrønne bladgrønnsaker som grønnkål, gir kalsium.

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure


Nyrestein er en vanlig urinveislidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsak til nyrestein formasjon. Mer enn 240.000 amerikanere lider av nyrestein på grunn av inntak av høy-kalsium diett. Feil livsstil kombinert med uregelmessige matvaner, spise fastfood, forbruk av magert kjøtt, en hektisk livsstil og mangel på daglig mosjon forårsake nyrestein. Symptomene inkluderer magesmerter, feber, kvalme og oppkast.

Kost Therapy

Mer enn 85 prosent av nyrestein lider passere sine nyrestein gjennom urinering i løpet av de første 72 timene. Du må gå til legen din dersom symptomene dine vedvarer og øke. Nyrestein kan kureres med medisiner og kirurgi, men et hjem rette er å endre kostholdet. Start med å analysere hva du spiser. Lag en diett plan og hold deg til den. Spis fiberrike grønne grønnsaker som bønner, selleri og alle bladgrønnsaker aksepterer spinat. Selleri har den ernæringsmessige styrke til å bryte kalsium forbindelser, og dermed hindre dannelsen av nyrestein i nyrer eller galleblæren. Reduser forbruket av spinat, blomkål og brokkoli. Spis minst tre til fem porsjoner med grønne bladgrønnsaker i sin rå tilstand hver dag. En annen grønnsak som bør danne en viktig del av den nye kosten er reddik blader. Du må suge reddik bladene i vann og spise dem to ganger om dagen. Du trenger å spise rot grønnsak som poteter og yams på jevnlig basis. Disse grønnsakene kan også bli fortært i risretter og salater.

Antioksidanter

Konsumere friske tomater og gulrøtter hver dag. Den tidligere er antioksidanter, som hindrer oppsamling av urinsyre og kalsium i et område i nyrene. I tillegg er magnesium-rike næringsmidler gir viktige proteiner og vitaminer for å bygge indre motstand. Dette vegetabilsk kosthold bidrar også til å jevne blodstrøm i fordøyelses og urinveiene.

Matolje

Endre matlaging medium. Bytte til en ren og lett vegetabilsk olje eller olivenolje. Drikking frisk sitronsaft, 2 oz. blandet i 2 oz. av virgin olivenolje, reduserer symptomer på nyrestein. Konsumere blandingen daglig med et glass vann.

Høy Fiber vegetarisk kosthold Plan

Et vegetarisk basert kosthold er den perfekte måten å møte daglige fiber krav. Plant kilder levere løselig fiber til systemet som oppløses i vann og danner en gel-lignende stoff i kroppen din. Dette materiale hjelpemidler i å holde dine organer sunn og minsker sjansene for å få visse kreftformer. Det senker også blodtrykket og holder hjertet sunt.

Grønnsaker med mest fiber

The American Heart Association anbefaler at du bør spise 14 gram fiber for hver 1000 kalorier du forbruker. Belgfrukter, bønner og erter er mest fiber tett mat du kan finne. 180 gram tørkede eller kokte kikerter, for eksempel, har nesten 20 gram fiber, og en kopp erter har seks gram. I tillegg til fiber, er belgfrukter også pakket med protein som gir en mer balansert måltid hvis du er vegetarianer.

Andre fiberbaserte grønnsaker inneholder fiken, spinat, grønnkål, gulrøtter og brokkoli. Spise disse grønnsakene kokt eller rå; kan imidlertid spise rå mat bli sunnere fordi det beholder mer fiberkomponenter. Matlaging forstyrrer den molekylære strukturen og litt senker fordeler.

Helse Fordeler

En helsegevinst av et høyt fiber, er vegetarisk kosthold vektreduksjon. Høyt fiber dietter gjør at du føler deg mettere en lengre periode. Du er også mindre sannsynlighet for å spise ekstra kalorier når magen er full. Grønnsaker er naturlig lav i kalorier og fett, slik at du kan spise mer og føle deg mett raskere.

Høyt fiber grønnsaker også redusere risikoen for sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom. Løselig fiber finnes i bønner og linfrø senker lipoprotein nivået ellers kjent som "dårlig" kolesterol.

Et høyt fiber vegetabilsk kosthold er spesielt nyttig for diabetikere fordi det bremser sukker absorpsjon og kan redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes. Risikoen for fordøyelsessykdommer slik som irritabel tarm-syndrom og hemorroider blir også sterkt redusert.

High fiber vegetabilsk oppskrifter

Hummus er en deilig måte å få fiber i kostholdet ditt, spesielt når det inngått samarbeid med rå, kutte grønnsaker. Kikerter gi grunnlaget for hummus. Kombiner fire fedd hakket hvitløk, to kopper hermetisk kikerter med væske, 1/3 kopper tahini, 1 ½ ts kosher salt og seks spiseskjeer nypresset sitronsaft. Bland inn food prosessor og chill. Serveres med frisk, skiver gulrøtter, selleri, brokkoli og squash.

En annen høyt fiber oppskrift er pan seared grønnsaker toppet linfrø. Vask og kutt to kopper av din favoritt grønnsak og sett til side. I en ovn-sikker skillet, kombinere to spiseskjeer olivenolje, tre fedd finhakket hvitløk og en dash av havsalt. Legg grønnsakene og stek ved 375 grader i 20 minutter. Når grønnsakene er kokt, fjerne fra ovnen. Grind ½ teskje av linfrø. Dryss over toppen av grønnsaksblandingen og hell i et serveringsfat.

Raw-Food vegetarisk kosthold

Raw-Food vegetarisk kosthold


Gi kroppen din en boost av energi og vitalitet ved å spise en rå-mat diett. En diett hovedsakelig av rå frukt, grønnsaker, nøtter og frø vil rense kroppen for giftstoffer, hjelpe deg å miste vekt og forbedre mental klarhet.

Salaten er det viktigste

Den ydmyke salat blir stjernen i showet i en rå-vegetabilsk kosthold. Grønne grønnsaker utgjør hoveddelen av dietten, og tilveiebringe oksygen-rik klorofyll, i tillegg til antioksidantene, mineraler, vitamin K og fiber. En innovativ måte å få greener i morgen er å lage en smoothie laget av fersk babyspinat, frosne bær, to bananer og litt frisk appelsinjuice.

Juicing

En annen viktig komponent er juicing. Drikker et glass frisk grønnsaksjuice er som å få en infusjon av vitaminer. The fiber er fjernet, slik at kroppen ikke trenger å jobbe hardt for å få de næringsstoffene. Grønn juice gi kroppen din med antioksidanter, mineraler og oksygen. Fruktjuice bør fortynnes og brukes i moderate mengder, siden de er høyere i naturlig sukker.

Hva Om Protein?

Raw-food talsmenn hevder at de får sine proteiner fra rå nøtter og frø. Mutter Butters, mutter melker, patéer, desserter og rå, dehydrerte kjeks er laget av nøtter og noen ganger frø.

Tilbakevendende ørebetennelse hos babyer

Tilbakevendende ørebetennelser er relativt vanlig hos spedbarn og småbarn. De kan være svært ubehagelig og i alvorlige tilfeller kan føre til hørselstap. Tilbakevendende ørebetennelser har en rekke årsaker, behandlinger og forebyggende tiltak.

Definisjon

Et barn anses å ha tilbakevendende ørebetennelser hvis han har hatt mer enn tre ørebetennelser i seks måneder eller mer enn fire i ett år.

Behandling

En kombinasjon av antibiotika slik som amoxicillin og smertestillende midler som ibuprofen er den første linjen i behandlingen av akutte øreinfeksjoner.

Minimere risiko

Amming er den viktigste måten å forebygge tilbakevendende ørebetennelser. Andre unødvendige årsaker inkluderer barnehager, en lav-vegetabilsk kosthold og passiv røyking eksponering.

Medisinsk Forebygging

Noen leger vil foreskrive antibiotikaprofylakse som et forebyggende for gjentatte ørebetennelser, men disse har bivirkninger, og kan bidra til utvikling av antibiotikaresistente bakterier.

Øret rør

Som en siste utvei, vil noen leger fore implantert dreneringsrørene, som kan hjelpe ørene å utvise væske mer effektivt. Disse er vanligvis bare brukes for barn med hørselstap eller svært hyppige ørebetennelser (mer enn fem i et år).

Protein Shake Diet Anmeldelser

Det finnes en rekke forskjellige former av protein shake dietter. Noen hjelpe deg å miste vekt raskt. Noen fungerer ikke i det hele tatt. Noen er tilsynelatende laget på sparket, uten noen fast plan på plass. Men uansett hvilken plan du velger, er det beste alternativet for å innlemme fornuftige måltider, regelmessig mosjon og masse vann.

Slim-Fast Diet

Slim-Fast Diet steg til popularitet på 1980-tallet, etter å ha mottatt påtegninger fra kjendiser. Den består av en shake til frokost, en til lunsj og en fornuftig middag på ca 600 kalorier. Planen etterlyser også snacks som frisk frukt og grønnsaker rundt måltidene. Slim-Fast er vanligvis betraktet som mer av en "måltid-erstatning" enn "protein" drikke, men noen av sine shakes nå bestå av så mange som 20 gram protein. Anmeldelser av denne dietten varierer, med noen mennesker å miste vekt raskt og andre ikke miste mer enn fire eller fem pounds i tre måneder.

Soy Protein Shake Diet

En soya protein shake diett følger de samme retningslinjer som Slim-Fast, med det åpenbare unntaket at du drikker en soya protein shake til frokost og lunsj. Soya har blitt sagt å øke muskelmasse og hjelpe kroppen å forbrenne fett, noe som gjør den ideell for vekttap. Men i likhet med Slim-Fast tilnærming, er soya protein diett ikke regnes som en som vil føre til langsiktig vekttap-rett og slett fordi det ikke er sannsynlig å opprettholdes gjennom et helt liv (eller bør det være).

WonderSlim Diet

Den WonderSlim Diet er sentrert rundt protein-beriket måltid-erstatning vibrering, men også består av ernæringsmessige barer, supper og en bestemt måltid plan (det gir enda en handleliste for å hjelpe deg å finne ut hvilke typer matvarer for å kjøpe). Fordelene med WonderSlim Diet er at det er forholdsvis billigere enn andre planer, og hvert måltid på programmet tar fem minutter eller mindre for å forberede. Det er også ansett som en diett som lærer sunne valg og kan opprettholdes over en lang periode. Dette har tjent WonderSlim plan stort sett positive anmeldelser.

Protein Shake & vegetabilsk kosthold

En plan som er økende i popularitet består utelukkende av protein shakes og grønnsaker. Tilhengere av denne dietten har en protein shake til frokost, lunsj og middag, som supplerer det med tre eller fire porsjoner grønnsaker hver dag-for totalt ca 1200 kalorier per dag for kvinner og rundt 1500 for menn. Proteinet og veggie diett har vist seg å føre til raskt vekttap, men samlet er det protein som finnes i shakes ikke anses å være nok til å opprettholde dietten for alltid.

Synopsis

Det er liten tvil om at de fleste protein shake dietter vil hjelpe kaste pounds raskt. Som en ekstra bonus, protein vibrering er enkle å tilberede og perfekt for folk på farten. Men når det kommer til den langsiktige, er det ingen bevis som tyder på at tilhengerne av disse diettene vil gjøre sunne valg, eller holde vekten av.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

Ifølge weightlossforall.com, "Grønnsaker er lav i fett og kalorier, en god kilde til kostfiber og gi oss ekstra energi. Alle disse funksjonene bidra til å kontrollere vekt effektivt." Det finnes to typer grønnsaker: stivelsesholdige og ikke-stivt. Grønnsaker opprettholde god helse fordi de er fulle av vitaminer, mineraler og fiber. Selv om de fleste grønnsaker er sunt, det er noen som bør spises i moderate mengder på grunn av deres sukkerinnhold. Vekttap er garantert med å spise bare grønnsaker fordi de er ekstremt lav i kalorier.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

mål å gå ca to uker å spise grønnsaker alene. Det er viktig å begrense denne tidsrammen fordi grønnsaker ikke inneholder alle de essensielle næringsstoffene man trenger å holde seg friske over en lengre periode.

spesifisere en liste over hvilke typer grønnsaker du vil spise fra dag til dag. Diversifisere listen ved å legge en rekke en grønnsaker.

Legg ved grønnsaker som er mindre stivelse, for eksempel artisjokker, rødbeter, brokkoli og gulrøtter. Unngå å spise stivelsesholdige grønnsaker, som mais, erter og squash, i overflod. Det er OK å spise disse grønnsakene, men gjør det med måte.

Tenk på ulike måter å tilberede grønnsakene. Steke, koke og bake selv grønnsakene slik at du ikke blir lei av å spise dem på samme måte. Vær forsiktig så du ikke kok grønnsakene fordi dette kan utarme sine næringsstoffer.

Unngå tilberede grønnsaker i tunge oljer. Bruk olivenolje hvis du har mulighet.

Spis 3 til 4 kopper grønnsaker til frokost, lunsj og middag. Pass på at du ikke spiser mer enn 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekttap.

Drikk rikelig med væske. Prøv smoothies, protein shakes og rikelig med vann. Hvis du ønsker å opprettholde på et vegetabilsk kosthold, er det viktig å få andre næringsstoffer fra de drikker du drikker.

Kan du få vekt spiser bare grønnsaker?

Vektøkning skjer når du regelmessig forbruke mer kalorier enn kroppen din trenger.
Enten de kaloriene kommer fra kjøtt, meieriprodukter, nøtter, godteri eller noe annet, selv grønnsaker, er resultatet det samme. Et mønster av å sette bort overflødige kalorier blir uunngåelig til overflødig kroppsvekt.

Misforståelse

Fordi grønnsaker er vanligvis lav tetthet matvarer, som betyr at de inneholder generelt bare noen få kalorier i forhold til sin vekt i gram, kan det virke som vektøkning ville være umulig i en diett bestående av bare grønnsaker. Men mens vektøkning er usannsynlig med denne type diett, det er absolutt ikke umulig. Du er rett og slett i stand til å konsumere større mengder mat for færre kalorier på en all vegetabilsk kosthold.

Typer grønnsaker

Selv om de fleste grønnsaker er klassifisert som lav tetthet, ikke alle er. Noen bønner, for eksempel, er klassifisert som høy tetthet mat. Høy tetthet matvarer er rike på kalorier i forhold til sin vekt i gram.

Effekt av Calorie Excess

Uavhengig av kilden for de kalorier all overskudds kalorier blir konvertert og lagret i kroppen, i form av enten glykogen eller fett, som drivstoff reserve. Dette produserer enten vann vektøkning eller fettstoffer vektøkning, respektivt.

Andre faktorer

Kilden til de grønnsakene som utgjør din diett, og din metode for å forberede dem, også påvirke mengden av kaloriinntaket. Friske grønnsaker er generelt lavere i kalorier enn hermetisert eller bearbeidet grønnsaker. Ingrediensene du bruker til å tilberede mat (for eksempel smør, olje eller dressing) vil også bidra kalorier i kostholdet ditt.

Andre hensyn

Du må også vurdere muligheten for at du kanskje ikke får nok kalorier eller næringsstoffer fra all-vegetabilsk kosthold. Sulter kroppen din kalorier tendens til å gjøre stadig mer fet vekt lettere hvis din diett endringer og kaloriinntaket plutselig øker.

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker


Rå grønnsaker er en dieter beste venn. Måltider basert utelukkende på rå grønnsaker pakke Kosten 'plater med ferske råvarer og andre svært næringsrik, høy-fiber matvarer som fjerner kolesterol og overflødig natrium. En perfekt rå-mat diett skyr også raffinert sukker, kaffe, soyaprodukter, ikke-jomfru vegetabilske oljer og alkohol. Denne strenge tilnærming eliminerer det meste av kalori-lastet edibles som trekker Kosten av vogna. Det største hinderet for å miste vekt med en rå-vegetabilsk kosthold er å gjøre det interessant nok til å endre dine gamle matvaner.

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker

•  Spis din vann. Den vekt-tap strøm av rå matvarer ligger i deres høye vanninnhold, noe som i stor grad reduserer matens kaloritetthet. Når du reduserer kaloritettheten av dine måltider, er du i stand til å spise mye mer volum mens forbruker langt færre kalorier. Fordi mer volum gir en følelse av fylde og tilfredshet, er dette en bærekraftig langsiktig vekt-tap strategi som ikke vil forlate deg avstøpning lengsel ser på pantry døren.

Opt for suppe. Supper øke den tilfredsstillende effekt av rå måltider ved å innføre enda mer vann inn i ligningen. Rå supper er en utrolig kreativ virksomhet, utlån utallige blendende farger og unike smaker til en rå-mat diett. Fordi det er ingen koketiden --- ofte, bare en grov hogge og en buzz i blender --- rå supper kommer sammen i en håndvending, quelling selv de mest uhyrlige sultfølelse på den doble.

Limit høy energi rå matvarer. Avokado, rå nøtter og frø er velkommen, sunne tilskudd til en dieter rå-mat diett. Det er viktig å begrense disse høyere kalori elementer i begynnelsen av et vekttap diett, men ikke eliminere disse matvarene helt. Et dryss av sesamfrø og noen slivers Avokado vil gå en lang vei å forsterke den rå-mat måltidets gustatory appell samt dietten bærekraft.

Verve kjøkkenredskaper. En dehydrator er ikke et nødvendig element i kjøkkenet til en rå-mat dieter, men en food prosessor og blender er. Uten disse verktøyene, vil du leve på salat, og du vil ikke være i stand til å gjøre supper, dressinger og dips som holder rå-mat diett interessant og bærekraftig i løpet av en langsiktig vekt-tap reisen.

Spice den opp. Spise en rå diett under kaldere månedene kan være en utfordring, så samle et arsenal av oppvarming urter og krydder for å integrere i smakskombinasjoner. Samt gjøre dine lavkalori måltider mer interessant, ingefær, hvitløk og varmt pepper er nyttige våpen mot kaldt vær oppgivelse av en rå diett.

6. Kom deg ut av komfortsonen og ha det gøy. Nyter utarbeidelse av dine måltider vil øke sannsynligheten for langvarig vekttap suksess, som vil dele dine nye oppskrifter med venner og kjære. Se rå kokebøker, våge utenfor allfarvei i produsere midtgangen og prøve seg på etnisk mat å holde deg engasjert med prosessen.

Antioksidanter & Cancer Prevention

Antioksidanter er naturlige forbindelser, som finnes i mat eller kosttilskudd, som kan beskytte kroppen mot de skadelige effektene av frie radikaler. Antioksidanter spiller en kompleks rolle i kreftforebygging og inkluderer populære vitaminer og mineraler som selen, melatonin, og vitaminene A, C og E.

Mekanisme

Frie radikaler er ustabile molekyler som skader cellene - en prosess som kan føre til en kjedereaksjon som fører til kreft. Antioksidanter nøytralisere frie radikaler og forhindre cellulær skade.

Bevis

Ifølge National Cancer Institute, har mange studier vist en sterk sammenheng mellom en høy antioksidant kosthold og kreftforebygging. Men noen nyere studier angående vitamin A, et populært antioksidant, har gitt noe svar.

Risiko

Ifølge National Cancer Institute, vitamin A tilskudd, inkludert beta karoten og retinoid former av vitamin, kan være forbundet med en økt risiko for lungekreft hos røykere. Imidlertid er denne risikoen ikke er til stede i røykere, og forskere er fortsatt etterforsker de underliggende årsakene til denne linken.

Mat eller kosttilskudd?

Mat kilder til antioksidanter er langt bedre enn kosttilskudd som kreft preventatives. En høy frukt, er høy-vegetabilsk kosthold rikt på antioksidanter og forbundet med en mye lavere risiko for kreft, og det er ikke forbundet med noen kjente risikoer eller medisinske interaksjoner.

Pågående forskning

Forskerne vet ikke fullt ut forstår sammenhengen mellom antioksidanter og kreftforebygging, men regjeringen, er ideelle og private organisasjoner engasjert i pågående forskning for å undersøke mulige fordeler, risiko og medisinske interaksjoner.

Hva er fordelene med en Frukt & Grønnsaker Only Diet?

En diett av bare frukt og grønnsaker er en variant av den rå mat diett; et annet merke kan være en "detox" diett. På den rå mat diett, spiser man bare frukt, nøtter, grønnsaker, bladgrønnsaker, frø og spirer og andre rå, plantebasert mat. Hvis din nåværende kosthold er å forlate deg sløv og overvekt, kan denne dietten hoppe-start kroppen din til en sunnere livsstil. Hvis interessert, ta en dagligvarebutikk handlevogn, traff produserer midtgangen, og forventer å se noen fantastiske fordelene med en all-frukt-og-vegetabilsk kosthold.

Vekttap

Forbruker bare frukt og grønnsaker vil føre til vekttap på grunn av den lave kalori-og karbohydratinnholdet i disse matvarene. I tillegg få frukter (med unntak av avokado og oliven) inneholder fett. Derfor kan du spise pounds av frukt og likevel gå ned i vekt fordi de næringsstoffene som er ansvarlige for vektøkning er minimal eller fraværende.

Denne dietten kan imidlertid være ledsaget av ledsage sultfølelse mens kroppen klarer å få nok kalorier. Selv om "fett" er ofte assosiert med "vektøkning", spise rikelig med avokado og oliven å bidra til å skape en følelse av metthet. Ellers forventer å være å spise hver time.

Lavere risiko for sykdom og sykdom

Frukt og grønnsaker er rike på vitaminer og antioksidanter. I tillegg Harvard School of Public Health lovpriser disse matvarene for deres evne til å redusere risikoen for kreft, hjertesykdom, høyt blodtrykk og andre sykdommer.

Faktisk, lenker Sciencedaily.com sammenhengen mellom dårlig helse og fedme med et lavt inntak av frukt og grønnsaker. Hvis dietten var tidligere lavt på disse sunne matvarer, så denne dietten kan i stor grad forbedre din generelle helse.

Andre fordeler med en rå mat diett, som er rik på frukt og grønnsaker, er skissert i boken, "The Raw Food Diet Revolution." De omfatter forbedret fordøyelse, økt energi og vitalitet, eliminering eller reduksjon av allergier, forkjølelse og sykdom, og mindre søvn.

Sunnere kropp

Sammen med vekttap, bør en diett høy i frukt og grønnsaker føre til en forbedring i øyet helse, hud, hår og negler. Hver grønnsaker eller frukt kan forbedre visse kroppsfunksjoner, avhengig av deres kjemiske sammensetning. Gulrøtter, for eksempel, er høy i vitamin A. Dette vitaminet er ansvarlig for hår og spiker vekst. Avokado inneholder enumettet fett som gjør håret skinnende og sunt. For en liste over hvordan hver frukt kan forbedre visse funksjoner, se Resources nedenfor.

Betraktninger

Bør du spise bare frukt og grønnsaker, er din diett blottet for mat som inneholder protein, jern og andre viktige næringsstoffer. Vurdere å ta kosttilskudd under denne dietten; uansett, det er ikke bærekraftig og bør forsøkes for en begrenset periode.

Hvis du liker effekten av en frukt-og-vegetabilsk kosthold, vurdere overgangen til en helt rå eller vegansk kosthold. Inkludert nøtter, frø og andre hele matvarer i kosten kan gi alle de næringsstoffene som trengs for en bærekraftig kosthold. I overgangsperioden, få dine nivåer av næringsstoffer sjekket ofte for å sikre at du utvikler ingen mangler.

Slik starter en rå grønnsaker Diet

Slik starter en rå grønnsaker Diet


Starte en rå vegetabilsk kosthold innebærer en fullstendig endring i livsstil vaner. Rå mat er hele frukter og grønnsaker som ikke er endret på noen måte. Disse matvarer inneholder rikelig mengder fiber, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Dagligvarebutikkene inneholde et utvalg av rå mat, men du kan også finne disse sunne alternativer på bondens marked og helsekostbutikker. Velg mellom rå økologiske råvarer eller konvensjonell mat. Organisk rå matvarer er dyrket uten kjemikalier som plantevernmidler eller plantevernmidler.

Slik starter en rå grønnsaker Diet

Kjøp rå mat oppskrift bøker eller lage dine egne oppskrifter. Tenk på hva slags mat du ønsker å spise til hvert måltid. Bestem om du ønsker å spise 100 prosent rå mat eller en kombinasjon rå og tilberedt mat.

Kontroller rå mat handleliste. Skriv ned mat for hele uken som inkluderer en rekke grønnsaker i planen. Gjøre listen i henhold til oppskriftene du ønsker å prøve. Kroppen din trenger fortsatt rikelig mengder protein, så basere din oppskrift rundt dette. Organiske soyabønner inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger. Belgfrukter er også rik på protein og andre næringsstoffer. Du må spise noen type protein i tillegg til grønnsaker.

Kjøp din rå mat på matbutikken eller lokale bondens marked. Du kan også dyrke din egen mat eller bli med på en mat co-op for å få grønnsaker.

Vask rå mat før du spiser dem. Rå matvarer har potensial til å inneholde patogener. Bruk en frukt-og grønnsaksvask å skrubbe og vaske råvarer før spising, selv om det er økologisk.

Spis rå grønnsaker til hvert måltid i løpet av dagen. Snack på gulrot pinner, selleri, agurk og andre rå grønnsaker i mellom måltidene. Lag dine egne rå dips av hvitløk, artisjokker og avokado å dyppe snacks i.

Ernæringsmessige egenskaper av Nopal kaktus

Ernæringsmessige egenskaper av Nopal kaktus


Som naturmedisin og holistisk healing blitt mer populært, er det økt interesse for forebygging og kosttilskudd for å avverge kostbare og potensielt dødelige sykdommer før de får en fot hold. Mens mange vitaminer og te har terapeutiske og medisinske verdier, supplerende pulver og juice som Nopal kaktus (også kjent som den stikkende pære kaktus) også ha flere helsefordeler som ikke bør overses.

Fiber

Nopal kaktus har en høy grad av både oppløselig og uoppløselig fiber (også kjent som fyllstoff) som bidrar til å opprettholde en sunn fordøyelseskanalen. Takket være tung prosessering og kjemisk rekombinasjon, blir fiber mangler i store deler av den moderne vestlige dietten, og mangelen på fiberen (spesielt fyllstoff) har blitt forbundet med mange sykdommer, inkludert diabetes og tykktarmskreft. Tar i høy fiber fremmer regelmessig avføring, og tar i uløselig fiber, spesielt, kan bidra til å bedre regulere kroppens stoffskifte, staving av sykdommer som hyperglykemi og diabetes.

Polysakkarid Fibers

Polysakkarider som forekommer naturlig i Nopal kaktus, og dens frukt er kjent for å bidra til å senke LDL-kolesterol (det dårlige typen kolesterol) og triglyserider (fettceller). Høy LDL kan føre til en rekke forhold som strekker seg fra utmatting til angina å stryke. Etter hvert fører høyt LDL til blodpropper som er ødeleggende eller dødelig. Triglyserider er enkelt sagt hva gjør en person fett. Mens det er ingen bedre kur for høyt LDL kolesterol og triglyserider telle enn daglig mosjon og en lav-fett, høyt vegetabilsk kosthold, Nopal kaktus er polysakkarider ha en positiv innvirkning og kan senke LDL-kolesterolet samt ha en arrestere effekt på triglyserider.

Antioksidanter

Som mange grønnsaker, er den Nopal kaktus høy i antioksidanter. Disse vitaminer og flavonoider arbeide for å redusere stress satt på kroppen av giftige kjemikalier og frie radikaler. Spesielt nyttig i leveren, antioksidanter arbeide for å nøytralisere all den pre-prosessering og toksisitet i de fleste dietter. Disse kjemikaliene kan også hjelpe kroppen avtale med svært giftige situasjoner som bakrus og narkotika avrusning. Selv ikke i stand til å gi full lindring fra ettervirkningene av ekstrem alkohol eller stoffmisbruk, har Nopal kaktus ofte blitt brukt som et smertestillende middel ved behandling av en bakrus eller brukes som en pute for de som ønsker å rense deres system av reseptbelagte eller illegale rusmidler.