Digidexo.com

pull up jernrør

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?


Når du trekker en muskel, føler du en skarp, indre smerte i det berørte området for en kort periode. Vanligvis en muskel trekke er ufarlig, men smertene kan være nesten uutholdelig. Det kan også føre til en manglende evne til å fungere hvor belastningen har oppstått. Disse tipsene kan bidra til å redusere smerte og få rett til kilden før det blir et større problem.

Årsak

En muskel pull er en rift som danner innenfor en muskel, også kjent som en distraksjon ruptur. Dette skyldes vanligvis at overdreven stretching, sprinting, tennis eller sykling. Hvis du opplever en trakk muskel i låret, umiddelbart stoppe den aktiviteten som forårsaket det. Forsiktig forlenge beinet og massere området. En vanlig myte er at du bør strekke beinet når du har en trakk muskel. I stedet er det best å la det være. Blodgjennomstrømningen i området vil øke raskt. Din jobb er å regulere blodstrømmen tilbake til sitt normale nivå.

Icy Hot

Den aktive ingredienser mentol og metylsalisylat funnet i ulike muskelspenninger produktene virker ved å penetrere en trakk muskel med kulde etterfulgt av varme for å lindre smerte. Gni en kvart størrelse mengde ønsket muskelspenninger produktet på det berørte området etter en varm dusj eller badekar. Ikke bruk mer enn fire ganger daglig. For ekstra lettelse, vikle en elastisk bandasje rundt i området for å stoppe mentol rømmer området.

Ice

Sett en stor mengde is i en lukkbar mat oppbevaringspose. Plasser posen på låret i minst 30 minutter to ganger daglig. Isen vil redusere blodtilførselen til området, som kan hjelpe trekke leges raskt. Avstå fra å legge press på låret til den er helt leget.

Krykker

Ideen er å la din indre lår muskel leges helt før du delta i noen fysisk aktivitet. Unnlatelse av å gjøre det fører til en annen trekker i samme område. Krykker tjene som et ekstra ben når man er skadet. Bruk dem til å unngå press fra å komme til pull. Jo mindre du går eller trening på en trakk muskel, jo raskere vil du gjenopprette.

Besøk en Sports Clinic

Mange sports klinikker har spesielle maskiner og røntgen for å vurdere hvor raskt en muskel pull er healing. Planlegge en avtale for å få en enkel test utført på låret. Testresultatene kan veilede deg i å vite hvor mye mer avslapping lår behov.

Hvordan få barna Off Pull-Ups

Hvordan få barna Off Pull-Ups


Å få barnet ut av Pull-Ups er et stort skritt. Du kan være glade for å komme forbi punktet med å endre barnet, men hun kan ikke være. For å hjelpe barnet ditt overgangen til iført undertøy, hun trenger å være klar og motivert. Presse barnet til å bruke badet før hun er klar eller før hun forstår prosessen kan få henne til å bli forvirret og frustrert. Etter barnets signaler hjelper henne å forstå kroppen hennes mens du lar barnet ditt til å ha en viss kontroll over prosessen.

Hvordan få barna Off Pull-Ups

•  Motivere barnet ditt til å bruke potte. Den Huggies Pull-Ups hjemmeside anbefaler å bruke slike teknikker som belønning (f.eks. Klistremerker eller godteri) og selv-motivasjon.

•  Introduser ideen om å bruke undertøy. Forklar barnet at store barna bruke undertøy og små barn bruke bleier eller pull-ups. La barnet plukke ut sin egen par å bruke når han er klar.

Lær barnet ditt at undertøyet hennes trekker på og av. Tillate henne å praktisere teknikken hennes slik at hun kan få en idé om hvordan du fjerner trusen før å bruke potte.

Lov deg barnet når han bestemmer seg for å bruke potte og ikke hans Pull-Up. Positiv forsterkning vil hjelpe barnet ditt vet når han er på rett spor.

Ikke straffe barnet for å ha en ulykke. Si at det er OK og hun kan prøve igjen. Som indikert av Huggies Pull-Ups, utvikle selvtillit hos barnet ditt er viktig under pottetrening prosessen.

Sørg for at barnet bruker potte før sengetid. Tømme blæren vil begrense sengevæting. Hjelp barnet ditt med opprydding prosessen hvis han har en ulykke. Oppmuntre barnet til å bruke potte så snart han får opp om morgenen.

Hint

 • Når barnet ditt er ute av Pull-Ups, minne henne til å bruke potte. Barna blir fanget opp i lek og ofte glemmer.
 • Bruk en madrass cover om natten om nødvendig.
 • Ikke bli skuffet hvis barnet ditt har noen tilbakeslag. De er normalt med pottetrening.
 • Ikke gå tilbake til pull-ups dersom barnet ditt har en ulykke. Går tilbake til pull-ups kan distrahere ham under pottetrening prosessen.
 • Ikke presse barnet. Pottetrening tar tid og hvert barn utvikler seg ulikt.

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar


Pull-up barer (også kjent som chin-up barer) er en enkel og utrolig effektiv trening verktøy for å bygge overkroppen styrke, både i armer og i brystmusklene. En pull-up bar er en ganske enkel del av utstyret, fordi det er effektivt bare en fast horisontal bar. Mens merkenavn og produsert pull-up barer kan koste oppover på $ 100, det er en enkel metode for å bygge en perfekt pull-up bar på din egen for mindre enn 20 dollar.

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar

•  identifisere stedet der du ønsker å sette ditt pull-up bar. En god spot er en dørkarm, fordi det handler om den ideelle bredden for en pull-up bar. To vegger som er mindre enn tre meter fra hverandre vil også fungere.

•  Feste to veggmonteringsbraketter parallelt med hverandre på motsatte sider av dørkarmen eller vegger. Veggmonteringsbrak er lett skaffes på de fleste jernvareforretninger og kommer med standard installasjons retninger.

Legg et galvanisert stålrør mellom de to veggmonteringsbraketter. Pass på at røret er tett montert i parentes, slik at det ikke beveger seg mens du trener.

Hvordan Grow jeg Tilbake Hair Etter år med Pulling?

Hvordan Grow jeg Tilbake Hair Etter år med Pulling?


I noen mennesker, er hår trekke en bevisstløs lidelse som kan føre til bare flekker på hodet samt tapte øyenbrynene, vippene og annet kroppshår. Denne lidelsen kalles trichotillomania og kan fortsette i mange år hvis ubehandlet. Hvis du har vært å trekke håret i mange år, kan det virke som en umulig idé som du kan vokse håret tilbake etter en så lang periode. Selv om det ikke vil være lett, er det mulig å dyrke håret tilbake under de rette omstendigheter.

Hvordan Grow jeg Tilbake Hair Etter år med Pulling?

Behandle Hair Pulling

Gjør en avtale for å se din lege for å diskutere håret trekke og potensielle behandlinger. År av hår trekke er vanligvis et resultat av en helse-tilstand som ikke fullt ut gå bort uten behandling. Hvis det underliggende problemet ikke behandles forsøker å vokse håret tilbake kan være en fåfengt innsats hvis den drar begynner på nytt under eller etter den voksende prosessen. Vær åpen og ærlig når man diskuterer utbruddet og frekvensen av hår trekke med legen. Dette vil gjøre ham i stand til å sette opp en passende løpet av behandling for å bidra til å forhindre fremtidige episoder av hår trekke.

Følg legens behandlingsplan. Dette kan bestå av å holde en journal av dine følelser og triggere som fører til hår trekke. Jo før at håret trekke er vellykket under kontroll, jo raskere håret kan begynne å vokse tilbake igjen. Ta noen medisiner, for eksempel anti-depressiva, som anvist av legen din.

bruke hatter eller skjerf for å hindre deg fra å trekke synlig hår. Hold hendene ut av unpulled hår og bort fra alle bare flekker så mye som mulig

Tilrettelegge Hårvekst

Hold hodebunnen ren og shampoo og tilstand noen hår som er for tiden utfylt eller økende. Unngå å bruke tunge oljer som kan tette hårsekkene. Oftest når den drar har avviklet håret vil vokse tilbake naturlig så lenge det ikke har vært skade hårsekken eller arrdannelse.

Påfør Rogaine (Minoxidil) hvis legen din er enig i at det er ingen permanent skade på håret røtter. Rogaine kan være nyttig i å stimulere hårvekst hvis du merker at håret kommer i sakte eller er overdrevent tynn. Følg instruksjonene nøye når du bruker.

Spis et riktig kosthold som består av matvarer som er rike på protein. Andre hår-vekstnæringsmidler er de som inneholder jern, B-vitaminer, vitamin E, essensielle fettsyrer og svovel.

Se inn laser hår restaurering som et mulig middel for å regrow håret. Disse lavenergilasere kan brukes i forbindelse med Rogaine for å stimulere hårvekst. Det finnes en rekke ulike meninger når det kommer til laser hår restaurering og dens effektivitet. Diskuter dette alternativet på lengden med din hudlege.

Alternativer til pull-ups

Alternativer til pull-ups


En av de mest vanlige øvelser for å utvikle styrken i overkroppen er pull-up. Siden pull-ups krever ikke noe utstyr bortsett fra en pull-up bar og bruker bare kroppsvekt, er de svært populære og effektive. Men det er tider når en pull-up bar er ikke tilgjengelig, eller du ikke har utviklet den fulle styrken som trengs for øvelsen. Den enkleste måten å få lignende resultater er å bryte ned muskelgruppene ansatt i pull-up og målrette hver enkelt individuelt.

Latissmus Downs

Bruk en latissimus-maskin hvis du har tilgang til treningsutstyr. Dette vil tillate deg å jobbe alle de store muskelgruppene som er involvert med pull-up, men i ditt eget tempo. Du kan øke vekten og antall reps til du lik din kroppsvekt og mer. Hvis du er ny til å utøve og vekttrening, sørg for å søke hjelp fra en personlig trener.

Armhevinger

Biceps muskler er de viktigste trekke musklene som gir deg mulighet til å krølle seg og løfte kroppsvekten din. Standarden bicep curl er en fin måte å bygge styrke. Prøv å øke vekten samtidig redusere representanter gjennom hele treningen for en større effekt.

Dumbbell Row

Latissimus dorsi (den bredeste muskel i ryggen) er en annen stor muskelgruppe påvirket av pull-ups. Prøv en dumbbell rad for å bygge styrke i ryggen. Du kan også få de samme resultatene med en romaskin.

Kjerne Øvinger

Core musklene er den sekundære muskelgruppe påvirket av pull-ups og bidra til å stabil hele kroppen. Må abdominal crunches og sit-ups for å bidra til å styrke din kjerne.

Oil Pulling & Arsen

Oil Pulling & Arsen


Oil pulling er en ayurvedisk teknikk antas å eliminere giftstoffer, som arsenikk, fra kroppen. Ayurveda er et helhetlig medisinsk system innfødt til India. Arsen er et grunnstoff som finnes naturlig i Earth & rsquo; s skorpe. Når den kombineres med andre elementer, blir to typer av arsen dannet: organiske og uorganiske. Mennesker er utsatt for begge former for arsen gjennom mat, drikkevann og luft. Organiske arsen anses ikke skadelig for kroppen, er imidlertid uorganisk arsen toksisk i høye doser.

Miljøgift

Giftfri, er organisk arsen finnes på svært lave nivåer i kjøtt, fjærkre og meieriprodukter, og på høyere nivåer i fisk og skalldyr. Dette er ingen trussel mot helse. Uorganisk arsen er vanligvis ikke finnes i mat, men i drikkevannet rundt områder av industriell avfall utslipp, tung bruk av pesticider, metallgruver eller fossilt brensel. Ta kontakt med din lokale offentlige helsemyndighet hvis du er bekymret og oppsøke lege hvis du har symptomer på eksponering for arsen. Symptomer på mild eksponering for arsen er hodepine og mental forvirring; mer alvorlige symptomer inkluderer kramper.

Historie

Oil pulling er nevnt i "Charaka Samhita," den gamle lærebok i indisk ayurvedisk medisin, som en dental hygiene teknikk. På 1990-tallet, olje trekking gjenoppsto som en terapi gjennom arbeidet til russiske legen, Dr. Med Karach. Ifølge Dr. Karach, er olje trekke en effektiv behandling for plager som spenner fra hodepine til hjertesykdom. Det blir også hevdet at prosessen fjerner giftige kjemikalier fra kroppen, som anbefalt av Deepak Chopra i sin bok & ldquo; Perfect Health & rdquo ;, men han ikke spesifikt nevner arsen.

Praksis

Oil pulling er en enkel og billig behandling som involverer skvalpende solsikkeolje rundt munnen en gang om dagen og så spytter den ut. Hvem som helst kan utføre olje trekke, inkludert gravide kvinner. Det er mest effektive gjort på tom mage, og lengden av tiden som er nødvendig for helbredelse å forekomme, avhenger av alvorligheten av tilstanden. Ifølge olje trekke utøvere, terapien fungerer ved å trekke ut giftstoffer, bakterier og slim fra spytt. Opinion er sterkt delt om riktigheten av denne påstanden; holistisk ekspert, Dr. Andrew Weil sier at oljen trekker er en ufarlig praksis, men at det ikke er tilstrekkelig bevis for å støtte kravet om at en gift som arsenikk er fjernet av det, mens Dr. Karach hevder det botemidler de fleste sykdommer.

Prosedyre

Expert oljen trekke utøveren, oberstløytnant TK Rao, anbefaler følgende prosedyre:
& Bull; På tom mage, og før pusse tennene, sette 1 ss. av solsikkeolje i munnen
& Bull; Å holde munnen lukket og haken opp, fine oljen langsomt rundt munnen i 15 til 20 minutter
& Bull; Ikke gurgle med olje eller svelge det
& Bull; Spytte ut oljen. Det skal nå være melkehvit og tynn. Hvis det fortsatt er gul og seig, følg prosedyren for lenger.
& Bull; Avslutt med å rense tennene og drikker to eller tre glass med vann.

Anekdotiske bevis fra olje trekke utøveren nettsteder antyder at prosedyren hjelper en rekke plager, og en medisinsk undersøkelse av tannleger viser bevis på at det hjelper gingivitt, men det er ingen klare bevis for at det reduserer arsenikk i kroppen.

Effekter

De første effektene etter å ha fulgt praksisen er sterkere tannkjøtt og hvitere tenner, ifølge erfaringer fra langtids utøvere på Earth Clinic. Andre første resultatene er forbedret søvn og høyere energinivå. Symptomer på en tilstand kan bli verre i de første dagene av behandlingen, men at dette er en normal del av healing, ifølge utøvere. Overall, talsmenn erfaringer tilsier at det er betydelige helsemessige fordeler, men det er ingen klar informasjon for å støtte sin effekt i behandling av arsenikk forgiftning.

Natural Cures: Oil Pulling

Natural Cures: Oil Pulling


Ifølge OilPulling.com, oppdaget Dr. F. Karach de medisinske egenskapene til oljen trekke - skvalpende naturlige oljer rundt munnen for å fjerne giftstoffer. Noen sykdommer og tilstander oljen trekke visstnok kan kurere er tannpine, magesmerter og kreft. Olje trekke imidlertid sannsynligvis ikke gir mange, om noen, generelle helsefordeler.

Materialer

For å trekke olje skikkelig, trenger en person bare naturlig planteolje - solsikkeolje eller sesamolje. Petroleumsbasert olje, slik som diesel, bør aldri brukes til olje trekke. I tillegg trenger en person til å følge bare noen enkle trinn som er beskrevet av Dr. Karach.

The 'Metode'

Ifølge OilPulling.com, bør folk bruke 1 ss. av olje i morgen på tom mage. Den enkelte bør swish og "pull" oljen gjennom tennene i minst 20 minutter for å oppnå mest mulig nytte av olje trekke. Etter swishing, er oljen spyles ned i toalettet. Etterpå er et munnvann som brukes, og deretter munningen er renset ut med varmt vann. Folk kan spytte i vasken, men det krever en grundig rengjøring for å fjerne left bakterier og giftstoffer.

Betraktninger

Svært få fagfellevurderte studier om effekten av exist olje trekke. En studie publisert av "Journal of Oral Health & Samfunn Dentistry" funnet at olje trekking moderat redusert plakk, men ikke i den grad at det kunne erstatte tannpuss. I tillegg må en person utfører olje trekke på tom mage for å se noen fordel, noe som kan være vanskelig å forholde seg til for mange mennesker.

Potensiell forklaring

Alternativ medisin ekspert Lisa Barger mistenker at olje trekke trolig har noen virkelige fordeler, men lite fra avrusning. Vener og arterier ikke bare lekke giftstoffer, og hele mengden av blod i den menneskelige sirkulasjonssystemet ikke passerer gjennom munnen i 20 minutter av anbefalte swishing tid. Swishing av olje, men induserer blodstrømmen i munnen, noe som gjør at tennene sterkere. Også, de naturlige oljer absorbert i munnen inneholder fettsyrer, som er kjent for å forbedre huden.

Tips

Flere forskjellige olje trekke metoder og produkter finnes, men selv opphavs oil pulling, Dr. Karach, advarer folk som kjøper materialer eller spesialprodukter er unødvendige. I tillegg OilPulling.com informasjon fortsetter med å si at folk ikke skal erstatte oljen trekke for legitim medisinsk behandling av en lisensiert lege.

Oil Pulling Therapy & Diabetes

Oil Pulling Therapy & Diabetes


Prosessen med olje trekke er en hevdvunnen tradisjon for naturlig healing som er inkludert i den gamle hinduistiske praktisering av Ayurveda. Ifølge HealingCancerNaturally.com, kan det hjelpe kamp flere kroniske og terminal sykdommer som kreft, AIDS og diabetes.

The Oil Pulling Process

Fremgangsmåten innebærer å trekke av olje grundig rensing av munnen med naturlige oljer. Den typiske tidsrammen er opptil 20 minutter i henhold til HealingCancerNaturally.com. Som oljer er omdannet frem og tilbake i munnen, hjelper de til å trekke ut giftstoffer fra kroppen.

Olje Trekke Origins

Olje trekke begynte som en fremgangsmåte for dental og oral hygiene, i henhold til OilPulling.org. Munnen ble grundig skylt med oljer og deretter spyttet ut. Oljene vil bidra til å trekke giftstoffer fra munnen, noe som reduserer sjansene for tannråte og tannkjøttsykdom.

Effektiviteten av Oil Pulling

Ifølge OilPulling.org, hjelper praksis kroppen helbrede seg selv. Oljene stimulerer kroppens egne helbredende egenskaper for å lage antistoffer, anti-inflammatorisk og smertestillende. Disse er effektive i kampen mot tannkjøttsykdommer så vel som andre sykdommer.

Helse Fordeler med Oil Pulling

Olje trekke ikke bare fjerne giftstoffer, men den kan erstatte næringsstoffer i kroppen. Ifølge HealingCancerNaturally.com, to av de mest effektive oljer i kampen mot diabetes er solsikke og sesamolje. I tillegg til giftstoffer de fjerne, de legger omega 3 fettsyrer, jern, kalsium og magnesium, og er rike på vitamin A, B og E. Naturlig medisin talsmenn hevder disse vitaminer og mineraler er effektivt i bekjempelse av kreft, diabetes og andre sykdommer .

Begrensninger av Oil Pulling

Oil pulling gjør gjøre noen ekstraordinære påstander i sin evne til å kurere sykdommer. Ifølge Dr. Andrew Weir, bør disse påstandene sees med forsiktighet. Han sier at oljen trekker er trygt og helt ufarlig. Han hevder også at det er noen vitenskapelig bevis for å støtte sin effektivitet mot tannråte. Men han advarer mot å bruke den som en kur for kroniske og terminale sykdommer. Han sier på sin nettside, Dr.Weil.com, at det er ingen vitenskapelig forskning som støtter disse påstandene.

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling

Hvordan å behandle viker tannkjøtt med Oil Pulling


Viker tannkjøtt er et vanlig problem hos voksne over førti, men kan forekomme i mennesker i alle aldre. Det fører til eksponering av røttene av tennene, og tap av tannkjøtt vev. Mange mennesker gjennomgår ekstreme viker tannkjøtt behandlinger, for eksempel kirurgi, for å bøte på problemet. Men det er en indisk folkemusikk (Ayurveda) middel, kjent som olje trekke, som har hjulpet mange mennesker unngå tyggegummi kirurgi, og forbedret viker tannkjøtt - selv hjulpet dem regrow tapt vev.

Oil pulling er kjent ikke bare for det er bevist nytte på viker tannkjøtt, men også for tannbleking, frisket pusten, reversere tannkjøtt tap og stoppe blødende tannkjøtt. De antibakterielle egenskapene til oljen helt revitalisere oral helse. Det er mange påstander om at oljen trekke kan også rense kroppen for giftstoffer, selv om det er lite vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere dette opp. Sannheten er, olje trekke har hjulpet tusenvis av mennesker kurere og reversere viker tannkjøtt og mange andre helseproblemer. Prøv denne enkle, naturlige, og helt ufarlig viker tannkjøtt behandling, og finn ut selv. Hva har du å tape?

Bruksanvisning

•  Ta en spiseskje sesamolje og legg den i munnen. Oljen trekker å behandle viker tannkjøttet (eller noen annen lidelse) bør utføres først i morgen, før frokost, og på tom mage.

Swish olje rundt i munnen sakte, som om du skulle skylle med munnen vask. Suge olje og "pull" det gjennom tennene, over og igjen. Dette vil grundig blande oljen med spytt. Fortsett å trekke oljen gjennom tennene i 10-20 minutter.

spytte oljen ut når det har blitt tynn og hvit. Hvis oljen er gul og tykk, har du ikke utført oljen trekke lenge nok. Fortsett til den har skiftet farge og tekstur, for den største fordelen til dine viker tannkjøtt.

Skyll munnen grundig med vann for å sikre at alle bakterier er fjernet danne tenner, tunge og viker tannkjøtt. Gni tannkjøttet med rene fingre for å sikre at du ikke har gått glipp av noe, og for å stimulere blodsirkulasjonen.

Gjenta oljen trekke prosessen opp til tre ganger per dag, i 10-20 minutter hver gang, for å øke hastigheten helbredelse av viker tannkjøtt. Alltid utføre prosedyren før måltider, og på tom mage.

Rengjør vasken bassenget grundig med en anti-bakteriell såpe, hvis du spytte i vasken. Du ønsker kanskje å spytte inn på toalettet, for å unngå dette. Vær oppmerksom på at oljen er fylt med giftstoffer og bakterier når den forlater munnen, og ta forholdsregler.

Tips og advarsler

 • Hvis sesamolje ikke er tilgjengelig, kan du bruke solsikkeolje i stedet. Begge disse er effektive for behandling av viker tannkjøtt gjennom olje trekke.
 • Ikke svelg mens olje trekke, når som helst. Etter skvalpende i flere minutter, blir oljen giftig og nedtynget med bakterier i munnen. Oljen vil bare nytte dine viker tannkjøtt hvis trinnene ovenfor blir fulgt nøyaktig.

Hva Muskler kan du jobbe på en Pull Up Bar?

Hva Muskler kan du jobbe på en Pull Up Bar?


En enkel og effektiv trening av overkroppen, er pull-up ofte ekskludert fra treningsprogrammer rett og slett fordi det er vanskelig å gjøre. Den gjennomsnittlige personen kan finne det vanskelig å gjøre selv en pull-up, men suksess og forbedring vil bli din hvis du setter dine mål lavt og prøve å gjøre en mer med hver trening. Prøv å bruke ulike grep for å få mest mulig ut av dine sterkeste musklene for å hjelpe deg å bygge styrke, og deretter gå videre til andre grep og teknikker. Trening og hardt arbeid gjør pull-ups vil belønne deg med en sterkere, mer attraktiv overkroppen som er mindre utsatt for skader.

Latissimus dorsi

Bygg v-formet tilbake karakteristisk for kroppsbyggere ved å bruke pull-ups for å jobbe latissimus dorsi, som er den muskelen på siden av ryggen under armene. Bevegelsen av å trekke opp din kroppsvekt arbeider hovedsakelig latissimus dorsi med sekundære effekter på det meste av overkroppen. Henge en manual eller vekt plate fra en stropp festet i midjen din til å øke mengden av motstand for en avansert lat pull-up trening.

Rhomboids

Utvikle styrke i rhomboids å holde skulderbladene stabilt under ryggøvelser og få mest mulig ut av innsatsen du legger inn i ryggtreningsøktene. Rhomboids er små musklene som ligger under trapezius som trekker skulderbladene sammen for større tilbake stabilitet. Klem skulderbladene sammen for å føle effekten av deres sammentrekning.

Trapezius

Få øvre rygg styrke, øke stabiliteten skulder og utvikle en taper i skuldrene ved å arbeide trapezius med en pull-up bar. Trapezius, også kjent som feller, er et stort muskel i øvre del av ryggen formet som en opp-ned trekant med basen over skuldrene. Tre deler av muskelområder dele trapezius. De øvre feller gi skuldrene en konisk utseende fra nakken til skulderen mens middel feller heve og trekke skulderbladene og lavere feller flytte skulderblad for å gi den en oppadgående rotasjon.

Biceps

Bruk en smal hemmelig grep mens du gjør pull-ups for å legge mer vekt på biceps. Biceps, som ligger på fremsiden av overarmen, kontrakt for å heve underarmen. Selv biceps får sekundær oppmerksomhet fra en pull-up trening, endre din grep for å plassere mer stress på dem og tvinge dem til å gjøre mer arbeid. De uvant å pull-ups og som finner dem vanskelig å gjøre vil ha nytte av å bygge styrke i sine biceps med en hemmelig grep. Deretter endre til en overhand grep når du blir sterk nok til å utføre overhand grep pull-ups i gunstige mengder med riktig form.

Sesame Oil Pulling Instruksjoner

Sesame Oil Pulling Instruksjoner


Oil pulling er et år gamle Ayurveda prosess som angriper roten årsaken til eventuelle helseproblem. Det fungerer med kroppen til å rense og helbrede mange typer sykdom. Ifølge Dr Karach en ledende olje trekke ekspert og forsker, olje trekke helbreder alle typer plager fra hodepine, bronkitt, tann smerter og trombose til eksem, sår og mage, hjerte, blod og nyresykdommer. Oil pulling er også nyttig i forebygging ondartet svulst vekst og botemidler kronisk søvnløshet også.

Bruksanvisning

•  Hell oljen i en spiseskje. Hell spiseskje olje i munnen, men ikke svelge. Denne øvelsen må gjøres før frokost, eller en hvilken som helst måltid på tom mage - for å maksimere resultatene.

Flytt olje rundt munnen sakte. Flytt den gjennom tennene og la den blande seg med spytt. Fortsett å flytte olje rundt i en blande, skylling bevegelse.

Flytt olje rundt munnen i 15 til 20 minutter. Pass på ikke å svelge olje, fordi den inneholder giftige kroppslige urenheter.

Oppbevar oljen i munnen før den har blitt hvit: Hvis det forblir gul, det har ikke blitt trukket lenge nok. Spytt oljen ut i vasken etter 15 til 20 minutter er gått.

Skyll munnen grundig, for å sikre alle giftstoffer har forlatt munnen. Bruk fingeren og vann for å skylle. Rengjør vasken grundig også.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig med å svelge blandingen olje.
 • Hvis oljen er svelging må ikke bekymre deg, vil giftstoffer ut av systemet i avføringen.

Hvordan Oil Pull for Health

Hvordan Oil Pull for Health


Oil pulling er fortsatt en veldig ny healing konsept i USA, men har vært praktisert i svært lang tid i andre land, for eksempel Europa, India og Kina. Oil pulling er en alternativ helse praksis med swishing spiselig olje (for eksempel solsikkeolje) rundt i munnen (uten å svelge det), i ca 20 minutter, så spytter den ut. Høres enkelt ut, ikke sant? Egentlig er ikke bare det veldig enkelt å gjøre, det er en veldig kraftig healing praksis, og tilbyr mange helsemessige fordeler. Oil pulling detoxifies kroppen i en svært effektiv way.Yet annen fantastisk bonus oil pulling er en økt metabolisme. Til slutt kan du legge merke til at du vil gå ned i vekt, hvis kroppen din trenger for å. Oil pulling vil bidra til å gjenopprette kroppen til normal vekt.

Bruksanvisning

Din Daily Oil Pulling Prosedyre

•  Det første du i morgen på tom mage, og før du drikker væske (inkludert vann), hell nøyaktig en spiseskje solsikke eller sesamolje (eller hva olje du har valgt) inn i munnen din.

Sett en timer for nøyaktig 20 minutter.

Swish olje rundt i munnen uten å svelge den. Flytte den rundt i munnen og gjennom tennene, som om det var munnvann (ikke bøye hodet bakover for å gurgle skjønt). Du vil finne at oljen vil begynne å bli vassen som spytt blander seg med den. Hold swishing.If dine kjevemusklene får sår mens swishing, du setter for mye inn i den. Slapp av kjevemusklene og bruke tungen til å flytte væsken rundt innsiden av munnen. Når du gjør dette riktig, vil du føle deg veldig komfortabel. Ganske snart, vil det bli andre natur.

Som slutten av oljen trekke session nærmer seg, kan du legge merke til olje / spytt blandingen i munnen har blitt tykkere. Dette er helt normalt, siden det er å trekke ut giftstoffer fra body.When 20 minutter er opp, spytte ut oljen inn på toalettet. Ikke bli skremt hvis det ser gulaktig - dette er også normalt.

Skyll munnen et par ganger med varmt vann og spytte inn på toalettet. Skyll og spytte med en god munnvann. Jeg foretrekker å fortynne med vann (eller bruke full styrke), vanlig hydrogen peroxide og jeg skylle og spytte med det. Den hydrogen peroxide er svært effektiv i å skylle ut eventuelle giftstoffer som kan være igjen i munnen.

Børst tennene som vanlig med tannkrem av valget. Baking soda er også et godt alternativ for børsting. Nå kan du drikke væske, spise og gå i løpet av dagen som vanlig. Nyt en mer sunnere deg friskere pust, og ren, lysere og hvitere tenner.

Tips og advarsler

 • For å få tankene vekk fra hvor lenge du swishing, gjøre noe annet samtidig. For eksempel, lese, se noe på tv, sjekke e-post, lage frokost, ta en dusj eller et bad. Før du vet ordet av det, de 20 minuttene er opp.
 • Hvis 20 minutter er utfordrende for deg, eller hvis du oppdager at du har en brekningsrefleksen, bryte opp tiden inn i 10 minutters intervaller. Swish i 10 minutter, spytte, få en annen spiseskje olje og svisj igjen i 10 minutter. Hvis 10 minutter er for lang, kan du gjøre fem minutter om gangen, fire ganger.
 • Hvis oljen din trekke erfaring med den valgte olje er ikke enig med kroppen din, bare bytte til en annen olje. Velg en olje du appellerer til. Jeg startet med solsikke og sesamfrø, siden de er de anbefalte, og oppdaget kroppen min elsker solsikkeolje beste. Noen ganger vil jeg swish med kokosolje bare for å slå opp ting (pluss det smaker godt). Jeg en gang oljen trukket med lakserolje, som fungerte veldig bra, men jeg gjorde ikke bryr seg for smaken.
 • Hvis du er oljen trekke til å kurere spesifikk sykdom i kroppen din, kan du bruke en av de utprøvde og oljer først, kaldpresset eller expeller presset solsikke og sesamolje (ikke ristet slag).
 • Legge til en dråpe eller to av peppermynte eterisk olje inn i spiseskje olje, hjelper avgifte prosessen og vil bidra til å forbedre oljen trekke opplevelse hvis du misliker smaken av oljen du bruker.
 • Hold styr på dine erfaringer med olje trekke i en journal. Hver person vil ha ulike erfaringer, avhengig av deres helsemessige problemer. Det vil være noen vanlige resultater, for eksempel sunnere tannkjøtt og tenner.
 • Hvis du har mange giftstoffer i kroppen din, eller hvis du allerede har sykdommen, kan du oppleve detox symptomer i begynnelsen, som for eksempel hodepine, kviser, mer slim og lunger. Fortsetter med olje trekke uansett og disse symptomene vil forsvinne.

Har Oil Pulling øke metabolismen?

Oil pulling er en tradisjonell teknikk som brukes i europeiske land; den oppsto i India og Asia. Oil pulling har lenge blitt sagt å fremme helse og å bistå i herding sykdommer. Tjue minutter av bare skvalpende olje rundt i munnen hver dag vil gi deg fordelene av olje trekke.

Historie

Den Auyurvedic tradisjonen har fortsatt å bruke olje trekke som en av måtene utøvere avgifte kroppen og rebalansere sine systemer. Mange andre kulturer rundt om i verden har ansatt lignende metoder med den reneste form av de mest urfolk olje tilgjengelig for sin region. I Auyurveda, er sesamolje den vanligste olje som brukes.

Teknikk

Alle kulturer utfører olje trekke i en tilsvarende grunnleggende måte. Hver morgen før frokost, vil utøveren sette en spiseskje olje i munnen. Oljen blir deretter swished og vasset rundt munnen, omtrent som du ville swish med munnvann, for ca 15 til 20 minutter. Ved å holde den i munnen og skvulpet den rundt, aktiverer du den naturlige enzymer i spytt og avgiftning prosessen begynner. Når du er ferdig, er oljen spyttet ut og tennene er børstet på vanlig måte. Denne fremgangsmåten er noen ganger utført opp til tre ganger per dag på tom mage.

Forventede resultater

Oil pulling sies å ha helbredet eller kurert en rekke tilstander og sykdommer gjennom tidene har det vært praktisert. Mange av problemene stammer i hode og nakke; bronkitt, sår hals, tannsmerter, migrene og tannkjøttsykdom. Andre forhold sies å nytte er gastrointestinale, lunge og hjerte, leddgikt, blodsykdommer og hormonelle ubalanser.

Mulige bivirkninger

Bivirkningene av olje trekke er lik de av enhver avgiftning behandling. En utøver kan oppleve akne utbrudd, treghet og en generell følelse av uvelhet. Disse bivirkningene viser at giftstoffer blir sluppet ut i blodet og lymfesystemet på vei til å bli eliminert, og kan betraktes som et godt tegn på at behandlingen virker.

Måter å forbedre Prosedyre

Utøvere av oljen trekke bør drikke en betydelig mengde vann for å hjelpe kroppen i flushing sykdom og giftstoffer. Spyling av kroppens systemer vil øke effekten at oljen trekke kan gi. En annen måte å forbedre opplevelsen er å legge noen dråper peppermynte eterisk olje til oljen i munnen. Denne forfriskende tillegg vil forlate utøveren føler seg kul og uthvilt både fysisk og mentalt.

Hvordan behandle en muskel Pull

Hvordan behandle en muskel Pull


En muskel pull oppstår når en muskel er strukket utover sin evne og noen muskelfibre tåre. Muskel trekker variere fra mild til alvorlig, avhengig av hvor mye muskler revet. Riktig behandling av en muskel pull vil ikke bare hjelpe deg å helbrede, men vil også bidra til å forhindre fremtidig skade.

Bruksanvisning

Behandle en Minor Muscle Pull

•  Hvile og unngå belastning på trakk muskel. Du vil sannsynligvis oppleve et begrenset utvalg av bevegelse.

Ice revet muskel for ikke mer enn 15 minutter hver time. Ice vil bidra til å redusere hevelse og smerte.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for å lindre hevelse og smerte.

Utfør strekninger på trakk muskler hvis du er i stand. Hold strekninger lys og mild. Da bare å strekke muskel hvis det ikke er noen smerte involvert.

Behandle en alvorlig muskel Pull

Stopp all trening umiddelbart. Sett så lite belastning som mulig på den skadde muskelen. Du ønsker ikke å risikere å rive muskel videre.

6. Påfør isen til den skadde muskelen til å bidra til å redusere hevelse og smerte. Bruk isen ofte i løpet av de første dagene etter skade.

Pakk den skadde området med en bandasje for å bidra til å kontrollere hevelse og hindre uønsket bevegelse.

Unngå å bruke varme til den skadde muskelen. Varme vil øke blodstrømmen og hevelse til den skadde området.

Se en lisensiert medisinsk faglig til å behandle muskelkraft. Ta noen medisiner foreskrevet av legen din.

Rest så mye som mulig. Følg et godt kosthold, og gir musklene dine med nødvendige næringsstoffer og ressurser til å reparere seg selv, for eksempel karbohydrater, protein og fiber.

Innføre stretching og range-of-motion bevegelser etter flere dager med hvile. Ikke strekk eller gå utover din muskel grenser. Over tid bør du se økt fleksibilitet og bevegelsesutslag.

Hint

 • Hvile gir muskel tid til å reparere seg selv.
 • Ikke utøve muskel til et punkt der du føler smerte. Men ta vare å unngå mista ubehag og stivhet for smerte.
 • Alvorlige muskel trekker bør behandles av en lisensiert medisinsk faglig. Hvis smertene vedvarer eller forverres i løpet av en dag eller to, kan du se en medisinsk faglig umiddelbart.

Hvordan å gjøre Oil Pulling for Dental Health

Vet du at et naturlig middel for å forbedre din tannhelse er å sitte i kjøkkenbenken? Hvis du vil ha hvitere tenner, friskere pust og et middel for å bekjempe tannkjøttsykdom, gjør oljen trekke en del av din daglige tenner-rensing diett.
Oil pulling er praksisen med swishing spiselige oljer som mais eller raps i munnen til å trekke urenheter ut av systemet. Siden giftstoffer finnes i kroppsvæsker, er ideen å trekke dem ut gjennom spytt slik at kroppen kan utføre sine naturlige funksjoner bedre. Den umiddelbare området av olje pull, munnen, ser bedring ved regelmessig rensing det av bakterier som forårsaker tannråte, tannkjøttsykdommer og dårlig ånde. Men de langsiktige effektene er også gunstig, for folk har rapportert forbedringer i alt fra forkjølelse og akne til fordøyelse og eliminering på grunn av rødme deres kropper av urenheter.

Bruksanvisning

•  Ta 2 ss. av olje ved oppstår i morgen og før du setter noe annet i munnen. Det spiller ingen rolle hva slags du bruker, bare at det er en smak som du liker. Noen forslag er oliven, solsikke og linfrø. Du kan bruke generisk matolje om du kan stå smaken. Du trenger ikke å kjøpe en dyr merkevare, heller.
Ikke svelg oljen mens du trekker. Hensikten er å kvitte seg med urenheter, så hvis du svelge noen, sette deg giftstoffer tilbake i kroppen din. Du vil ha en trang til å svelge, så la deg tørr svelge for å lindre følelsen.

Spytte alt ut etter ca 20 minutter. Oljen vil ha endret seg fra sin gullfarge til en som er mye hvitere. Ikke kast oljen i vasken avløp eller toalettet, fordi som oljen samler seg, kan det tette rørene.
Brush, floss og skyll tennene dine som du vanligvis ville gjort.

Gjenta trinn 1 og 2 i kveld.

Hint

 • Oil pulling kan avlaste noen plager, men det er ikke en kur-all. Hvis du opplever moderat eller alvorlig ubehag relatert til noen sykdom, se din lege eller tannlege på en gang.

Oil Pulling bivirkninger

Oil Pulling bivirkninger


Oil pulling er en del av gamle Ayurvedisk medisin og er kjent som Kavala Graham. Selv vanligvis anbefalt av ayurvediske utøvere, ingen vitenskapelige studier støtter effekten av olje trekke til å behandle alle forhold. Oil pulling brukes til å behandle akutte sykdommer, kroniske sykdommer og kan bidra til å avlaste en rekke problemer som påvirker tennene.

Betydning

Oil pulling består av skvalpende sesam eller solsikkeolje - de anbefalte oljer - rundt i munnen og gjennom tennene for 15 til 20 minutter. Dette vil aktivere enzymer i munnen og trekke giftstoffer ut av blodet. Oil pulling gjøres best før frokost og bør alltid gjøres på tom mage.

Betraktninger

I kroniske tilfeller, ayurvedic utøvere si at det kan være en reaksjon forårsaket av kroppen gjenvinne sin normale sunne tilstand fra en sykelig tilstand. Dette ligner på det som er kjent som "healing krise" i homeopati og naturmedisin - når kroppen frigjør raskt giftstoffer. Men utøvere hevder dette er et tegn på at kroppen er healing.

Forebygging / løsning

Oil pulling bør gjøres i en langsom og avslappet måte. Hvis det gjøres for raskt, kan det føre til nysing og hoste. Behovet for å urinere eller flytte tarmer kan også forekomme. Dette er normalt og kan unngås ved å svare naturens kall før oljen trekke.

Jak leczyć Pulled mięśnie łydek

Naciągnięty mięsień łydki może wystąpić, gdy uprawianie sportu lub przechodząc na jogging. Wiele osób weźmie wyciągnął kontuzji łydki zbyt lekko i jako dyskomfort doświadczenie wynik znacznie dłużej niż to konieczne. Możesz nawet zrobić Naciągnięty mięsień łydki gorzej przez nie postępowania szkody z należytą starannością. By wiedzieć, jak dbać o Naciągnięty mięsień łydki, można ograniczyć opuchliznę i wrócić do 100 procent, tak szybko jak to możliwe. Tych zaleceń.

Instrukcje

Rozpocznij owijając nogę bandażem kompresji. Owinąć od pięty stopy całą drogę aż do poszkodowanej łydki. Bandaż powinien być wygodny na nogi, ale nie tak mocno, że jest to niewygodne. Opakowanie może zapobiec, a nawet zmniejszają obrzęk spowodowany ciągnięty mięsień łydki.

Połóż Naciągnięty mięsień łydki. W ciągu pierwszych 24 do 48 godzin, należy próbować zatrzymać się z uszkodzonej nogi jak najwięcej. Korzystanie z kul nie jest zły pomysł, w czasie pierwszego dnia lub dwóch po urazie. Po tym początkowym okresie, które można umieścić na wadze na poszkodowanej nogi, ale należy nadal ograniczać swoje działania. Należy unikać wszelkich ćwiczeń lub aktywności wysiłku, przez co najmniej tydzień w następstwie urazu.

Podkręć zranioną nogę, przez cały dzień. Leżała w łóżku z rozszerzony noga lub połóż nogę na krześle lub otomana. Należy to zrobić, gdy siedzisz w dół w ciągu pierwszych 48 godzin po urazie. Po tym czasie, należy jeszcze podnieść rannego nogę przez co najmniej godzinę dziennie przez tydzień.

Ice Naciągnięty mięsień łydki trzy do czterech razy dziennie. Umieść ręcznik lub szmatkę na Naciągnięty mięsień łydki i ustawić okład z lodu (lub torbę) na swojej nodze. Pozostawić lodu na uszkodzenia w czasie 15 do 20 minut w czasie. Należy to zrobić, gdy podnosząc nogę (patrz poprzedni krok) jako sposób, aby zmniejszyć obrzęk.

Należy leki przeciwzapalne, takie jak ibuprofen, codziennie. Ten lek może pomóc zmniejszyć ból powodowany przez ciągnięty mięśni łydki i przyczyniają się do zmniejszenia obrzęku.

Rozpocznij rozciąganie Naciągnięty mięsień łydki kilka dni po urazie. Można to zrobić albo prędzej czy później w zależności od tego, jak wiele bólu doświadczasz. Usiądź na ziemi ze swoim poszkodowana noga całkowicie wysunięty i bezpośrednio przed tobą. Zginać do przodu i rozszerzyć swoją rękę na palcach nóg poszkodowanej. Iść tak daleko, jak to tylko możliwe (na palcach, jeśli to możliwe) i potrzymaj przez 10 prostych sekund. Wykonać 04:56 powtórzeń tego rozciągnięcia, co najmniej trzy razy dziennie.

Wskazówki

 • Bądź cierpliwy. To może potrwać kilka tygodni do Naciągnięty mięsień łydki w pełni wyleczyć. Nie staraj się zrobić więcej, niż można na zranioną nogę, aż nie czuję żadnego bólu w tej nodze.
 • Sprawdzić rannych nogę na początku i na końcu każdego dnia. Jeśli obrzęk wzrosła lub jeśli czujesz się więcej bólu, należy skontaktować się z lekarzem, gdyż może to mieć poważne obrażenia.

Jak rozpoznać Pulled Chest objawów mięśniowych

Ciągnięte objawy mięśniowe klatki piersiowej może się wahać od bardzo niewygodne, aby ledwo zauważalne. W rzeczywistości, można uzyskać tego rodzaju szkody robi coś tak prostego jak kaszel bardzo ciężko, lub coś równie dotkliwa, jak podnosząc 200 funtów. W zależności od osoby i sytuacji, istnieje wiele różnych sposobów, aby szkodzić własnego ciała. Ten artykuł to określa szczegółowo wyjaśniając, jak rozpoznać objawy mięśniowe klatki piersiowej przesunięte.

Instrukcje

Obróć tułów powoli, aż poczujesz ból. Ciągnięte objawy mięśniowe klatki piersiowej zazwyczaj obejmują ostry ból po włączeniu. Dzieje się to zazwyczaj w ciągu 24 godzin od urazu.

Podnieś ręce po powrocie do normalnej pozycji stojącej. Ciągnięte objawy mięśni klatki piersiowej wpływa ruch ramienia, jak również dlatego, że używają tułowia przenieść. Jeśli czujesz ból, może to być również znak.

Spójrz na obszar o największym bólu. Niektóre wyciągnął mięśni klatki piersiowej objawy wskazują że możesz mieć siniaki, czy jest na tyle poważne. Użyj lusterka, aby lepiej wyglądać, jeśli lokalizacja jest niewygodne.

Delikatnie dłonią, lub ktoś inny uruchomić swoją rękę nad sorest obszarze. Jeśli masz poważne obrażenia ciągnięte objawy mięśniowe klatki piersiowej będzie zawierała oczywiste obrzęk. Jeśli jest to przypadek, należy odwiedzić lekarza.

Wskazówki

 • Jeśli ból jest zbyt wiele i nie można go o normalnych zadań, wizytę u lekarza, nawet jeśli uważasz, że nie jest na tyle poważny uraz.

Rodzaje pachwinie Zabiegi Injury-Pull

Szarpane lub napięte pachwiny jest wspólna uszkodzenie mięśni przywodziciela znajdujących się na wewnętrznej części uda. Jest to szczególnie powszechne wśród sportowców i może być bardzo bolesne. Istnieją trzy różne typy pachwiny przyciągania: mikro-łzawienie, łzawienie i kompletne częściowe rozdarcie mięśnia. Mimo, że leczenie jest taka sama dla wszystkich typów urazu długości odzyskiwania i częstotliwością, na której należy wykorzystują różne rodzaje obróbki są odmienne.

Przyczyny

Istnieje wiele różnych sposobów, można wyciągnąć pachwinie, z których najczęstszym jest nadmiernego wysiłku mięśni poza granice tego, co mogą wytrzymać. Na przykład, rozciąganie mięśni przeszłości ich normalne rozciąganie możliwości lub angażowanie się w zbyt wiele aktywności, które kładzie nacisk na mięśnie pachwiny może doprowadzić do ich zapalenia i być bardzo bolesne. Nieoczekiwany cios w okolicy i nagłym ruchem mięśni pachwiny, gdy są nieprzygotowani, jak szybko zwracają się, może również prowadzić do pachwiny ciągnie.

Podstawowe leczenie

Celem podstawowego leczenia pachwiny łóżkiem jest zapobieganie nasilenie urazu i pozostawić wystarczająco dużo czasu, aby odzyskać. Zabiegi te mogą być łatwo zrobić w domu. Przede wszystkim należy się odpoczynek w pachwinie tak często, jak to możliwe. Stosowania lodu owinięte w ręcznik na tym terenie kilka razy dziennie może pomóc złagodzić ból i obrzęk, a bandaż kompresji owinięte komfortowo, ale nie zbyt ciasno wokół danego obszaru mogą zapobiec obrzęk. Obrzęk można także zapobiegać poprzez utrzymanie nogi podwyższony przez okres do 24 godzin od wystąpienia obrażenia.

Metody rozciągania

Jak szkoda zaczyna leczyć i ból ustępuje, lekarz może zalecić ćwiczenia rozciągające. Lekarz lub fizykoterapeuta przedstawi odpowiednią rutynę rozciągania w zależności od stopnia nasilenia konkretnej szkody. Przed rozciąganiem i raz jesteś gotowy, aby powrócić do ćwiczeń fizycznych, ciepła powinny być stosowane do pachwiny, które mogą obniżyć ryzyko kontuzji pachwiny innym wystąpieniu. Lekarz może również zalecić wykonywania rutynowych ćwiczeń wzmacniających w połączeniu z rozciąganiem. Należy rozciągnąć mięśnie krocza tylko w granicach od progu bólu, rozciąganiem może doprowadzić do pogłębienia urazu. Skonsultować się z lekarzem lub fizjoterapeuta określenia, które metody rozciągania będzie najlepsze dla Ciebie.

Leki i Chirurgii

Leków nie jest konieczne do leczenia Naciągnięty mięsień pachwiny, ale w niektórych przypadkach lekarz może zalecić over-the-counter leki przeciwbólowe, takie jak ibuprofen lub paracetamol. W ciężkich przypadkach lekarz może przepisać silniejszy zabójca bólu lub lek przeciwzapalny, a także kortykosteroidy w celu zmniejszenia stanu zapalnego zastrzyki. Preparaty do stosowania miejscowego, takie jak krem ​​lub mleczko przeciwbólowego może być również stosowane. Jeśli mięsień został całkowicie rozdarty, operacja może być konieczne, aby naprawić szkody. Jeśli podejrzewasz, że to nastąpiło, należy natychmiast skonsultować się z lekarzem.

Rokowanie

Większość urazów pachwiny wysuwane odzyskać na własną rękę z małą lub bez pomocy medycznej. Chociaż nadal bolesna, łagodne do umiarkowanych szczepy można odzyskiwać w ciągu od dwóch tygodni do dwóch miesięcy, w zależności od stopnia naciągu i sposób ściśle przestrzegać odpowiedniego trybu leczenia. Odzysk z ciężką pachwiny ciągnie, że wynik w całkowicie rozdarty mięsień przywodziciela może wziąć górę z trzech miesięcy. Jeśli operacja jest wykonywana, niewielka część czasu odtwarzania można spędził w szpitalu.