Digidexo.com

prednisolon bivirkninger svimmelhet

Bivirkninger av Langvarig bruk av prednison

Prednison er et kortikosteroid som vanligvis brukes til å behandle et bredt spekter av inflammatoriske og autoimmune tilstander. Selv om det ofte er en rask og effektiv behandling alternativet, mange pasienter opplever bivirkninger fra langvarig bruk av Prednisolon, inkludert osteoporose, høyt blodtrykk, og synsproblemer. Noen av disse bivirkningene kan styres med livsstil og medisinering valg.

Funksjon

Prednison er det generiske navnet på en type legemidler steroid som kalles kortikosteroider. Den brukes til å behandle inflammatoriske og autoimmune sykdommer, ofte i lengre perioder av gangen alt fra måneder til år. Prednison er svært effektiv på å redusere betennelse og undertrykke immunsystemet hos de fleste pasienter, og vanligvis gir raske resultater. På grunn av sin verdi i behandling av en lang rekke sykdommer, er Prednison en ganske vanlig resept, men det er også velkjent for sine mange bivirkninger.

Side Effects

Som mange reseptbelagte medisiner, produserer Prednisolon bivirkninger i mange pasienter som tar den. Imidlertid kan langvarig bruk av Prednisolon føre til alvorlige bivirkninger som ikke forsvinner når medisinen er avviklet. Langvarig bruk av prednison kan føre til osteoporose, synsproblemer som grå stær eller grønn stær, glukoseintoleranse eller diabetes, eller høyt blodtrykk. En kombinasjon av symptomer ofte sett på som kortsiktige bivirkninger, inkludert muskelsvakhet, "moon-face", vektøkning, blåmerker lett, og abdominal striae (eller striper), kan vises sammen som Cushings syndrom hos pasienter som bruker Prednisolon for en lang tid. Langvarig bruk av Prednisolon, spesielt av barn, kan resultere i hemmet vekst også.

Time Frame

På grunn av den kroniske naturen til mange av de medisinske tilstander er det som brukes til behandling, er det ofte nødvendig å bruke Prednison for lengre tidsperioder. Noen pasienter som ikke responderer på andre behandlinger trenger steroid terapi i årevis. Bivirkningene kan forverres eller blitt flere jo lenger pasienten tar Prednison for hans tilstand. Imidlertid kan virkningen også fortsette å minske gradvis lenge etter at behandlingen er avsluttet.

Forebygging / løsning

Noen av bivirkningene av langvarig bruk av prednison kan utlignes med livsstilsvalg eller en effektiv medisinering tidsplan. En vektbærende trening programmet kan bidra til å redusere osteoporose, glukoseintoleranse og høyt blodtrykk problemer. En lav karbohydrat diett kan også bidra til å holde glukoseintoleranse problemer under kontroll. Dessuten kan en alternativ rute-dagers terapi tilby binyrene en mulighet til å komme seg, noe som kan redusere mange av virkningene av langvarig bruk av prednison.

Betraktninger

Kvinner har en tendens til å lide mer alvorlige effekter enn menn fra langvarig bruk av Prednisolon. De fordeler og risiko ved langvarig steroidbehandling bør revurderes ofte og i lys av eventuelle endringer i pasientens tilstand eller eventuelle nye behandlingstilbud. Prednison blir noen ganger brukt i forbindelse med frie behandlinger for å redusere den totale bruken av steroidet.
Steroider måles kumulativt når de vurderer risikoen for langvarige effekter. For eksempel kan en pasient ha tatt Prednisolon i seks måneder ved tre forskjellige tider i en bestemt tiårsperiode. Legene ville vurdere at pasienten i så fall hadde tatt Prednisolon i atten måneder.

Hva er de farlige bivirkninger av Strattera?

Hva er de farlige bivirkninger av Strattera?


Strattera (atomoksetin HCl), som er en nonstimulant stoffet godkjent for behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er kommersielt tilgjengelig med en resept fra legen din. Som med alle reseptbelagte stoffet, bivirkninger er mulig og som forbruker bør du være godt informert om risikoen, samt fordelene, før du tar Strattera.

Fordeler

Strattera er FDA-godkjent for å behandle ADHD hos barn (over 6 år), ungdom og voksne. Strattera er en noradrenalin reopptakshemmere og påvirker kjemikalier i hjernen som bidrar til hyperaktivitet og impulskontroll. Strattera har mange fordeler fremfor andre reseptbelagte legemidler for ADHD fordi det ikke er en kontrollert substans og har bevist i kliniske studier, for å være effektiv i opptil 24 timer. Strattera bør tas i seks til åtte uker før du bestemmer om det er effektivt eller ikke.

Identifikasjon

Strattera er tilgjengelig i kapselform, og er gitt i følgende dosering: 10 mg (paque, hvite kapsler), 18 mg (ugjennomsiktig, gull og hvite kapsler), 25 mg (ugjennomsiktig, blå og hvite kapsler), 40 mg (ugjennomsiktig, blå kapsler), 60 mg (ugjennomsiktig, blå og gull kapsler). Strattera er fremstilt ved Eli Lilly and Company, og er ikke tilgjengelig som en generisk til 2017, når det ikke lenger vil være i henhold til patentet.

Preventions

Før du begynner å ta Strattera, bør du snakke med legen din hvis du har noen av følgende forhold: høyt blodtrykk, rask / uregelmessig hjerterytme, kardiomyopati, tidligere hjerteinfarkt, koronarsykdom, leversykdom, lavt blodtrykk, slag, mental / stemningslidelser, blæreproblemer eller prostataproblemer. Strattera kan tas mens du er gravid, men diskutere det med legen din før du fortsetter å ta den for å sikre at det er riktig medikamentell behandling på dette kritiske punktet.

Dosering

Strattera bør tas nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Det er ikke anbefalt å ta dette medisiner i større mengder, eller for en lengre tidsperiode, enn instruert av legen din. Strattera er vanligvis tas en gang daglig, men i ekstreme tilfeller kan tas en gang om morgenen og ettermiddag som foreskrevet. Det bør tas med et fullt glass vann og på jevnlig basis for full ønsket effekt.

Advarsler

Som med alle reseptbelagte legemidler, er det mange rapporterte bivirkninger fra Strattera som du bør være klar over før du tar denne medisinen. Slutt å ta Strattera og kontakte lege umiddelbart dersom du opplever noen av følgende bivirkninger: svimmelhet eller besvimelse, uvanlige tanker eller atferd, aggresjon, hallusinasjoner, brystsmerter, kortpustethet, rask eller ujevn livstegn, økt blodtrykk, brystsmerter, nummenhet, beslag, kvalme, magesmerter, lav feber, tap av matlyst, mørk urin, leire-farget avføring, gulsott eller urinering mindre enn vanlig eller ikke i det hele tatt. Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger; for en full liste du ta kontakt med apoteket.

Bivirkninger av Naprox

Naproxen, ofte forkortet til "Naprox", er et stoff som vanligvis selges under merkenavnet Anaprox og brukes til å behandle leddgikt. Slik det er vanlig med reseptbelagte legemidler, kan bruken av Naproxen føre til en rekke bivirkninger, avhengig av den enkelte.

Identifikasjon

Naproxen er et reseptbelagt legemiddel som er ansett som en anti-inflammatorisk. Ifølge Drugs.com det brukes til å behandle en rekke forhold, inkludert "... revmatoid artritt, Artrose, Bekhterevs sykdom, og juvenil leddgikt", samt senebetennelse, bursitt, gikt, menstruasjonssmerter og mild til moderat smerte. Som et anti-inflammatorisk, naproxen blokker visse naturlige kjemikalier i kroppen som fører til betennelser. Naproxen er nonsteroidal.

Vanlige bivirkninger

Brukere av Naproxen kan oppleve følgende vanlige bivirkninger: svimmelhet, tretthet, hodepine, forstoppelse, halsbrann, diaré, gass, kvalme, urolig mage og tett nese. Ved forverring eller vedvarende bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart som det kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand.

Alvorlige bivirkninger

Drugs.com forteller at brukere av Naproxen kan oppleve følgende alvorlige bivirkninger i sjeldne tilfeller: "blodig eller svart, tjæreaktig avføring, endring i mengden av urin som produseres, brystsmerter, forvirring, mørk urin, depresjon, besvimelse, rask eller uregelmessig hjerterytme, feber, frysninger, eller vedvarende sår hals, mentale eller humørsvingninger, nummenhet i en arm eller et ben, ensidig svakhet, rød, hoven, blemmer, eller peeling hud, øresus, kramper, alvorlig hodepine eller svimmelhet; alvorlig eller vedvarende magesmerter eller kvalme, kraftig oppkast, kortpustethet, plutselig eller uforklarlig vektøkning, hovne hender, ben eller føtter, uvanlige blåmerker eller blødning, uvanlig ledd eller muskelsmerter, unormal tretthet eller svakhet, syn eller tale endringer; oppkast som ser ut som kaffegrut, gulfarging av hud eller øyne ". Hvis noen av disse bivirkningene oppstår, søke umiddelbar oppmerksomhet.

Bruk

Ta alltid Naproxen henhold til din resept. Naproxen kan tas med eller uten mat, men tar det uten mat kan føre til en urolig mage. Ta alltid med fullt glass (8 oz.) Vann. Aldri tygge eller knus tabletten da det kan utløse en feil frigjøring av medisinering. Ta kontakt med en fullstendig liste over mulige interaksjoner før du tar regelmessig.

Advarsel

Fordi bruken av Naproxen kan forårsake svimmelhet og døsighet, sørg for å ta oppmerksom på hvordan medisinen påvirker deg før du kjører eller bruker tungt maskineri. Bruk aldri Naproxen lenger enn foreskrevet som langvarig bruk kan føre til utvikling av magesår og blødning. Bruk av alkohol mens du tar Naproxen kan øke hyppigheten og intensiteten av visse bivirkninger.

Glucovance bivirkninger

Glucovance, generisk referert til som Glyburid / metformin, er et stoff som brukes for å behandle individer som lider av diabetes. Som tilfellet er med reseptbelagte legemidler, kan Glucovance forårsake en rekke bivirkninger som varierer i alvorlighetsgrad basert på størrelsen på dosen og den enkelte.

Hva er Glucovance?

Glucovance er reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av type 2 diabetes. Glucovance er kombinasjonen av to forskjellige tabletter som bidrar til å styre de nødvendige nivåer av sukker i kroppen. Medisinen fungerer spesielt ved å stimulere bukspyttkjertelen til å frigjøre insulin og dermed lavere blodsukkernivået. Den brukes i stedet for daglig insulin skudd, og kombinert med en streng diett og mosjon plan, kan være en svært effektiv medisinering.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, er Glucovance stand til å produsere følgende alvorlige bivirkninger: svimmelhet, brystsmerter, mørk urin, besvimelse, pustevansker, sår hals, feber, frysninger, skjelvinger, uvanlig svetting, synsproblemer, uregelmessig hjerterytme, døsighet, muskel og magesmerter, gulfarging av hud, og uvanlige blåmerker eller blødning. Alvorlige allergiske reaksjoner kan også forekomme, inkludert hevelse i ansiktet eller halsen. Den Metformin i tablettene har i svært sjeldne tilfeller ført til en alvorlig og potensielt dødelig tilstand som kalles melkesyreacidose. Risikoen er større hvis du har leverproblemer. I tilfelle av forekomsten av noen av de foregående bivirkninger, oppsøke lege umiddelbart.

Vanlige bivirkninger

Bruken av Glucovance kan forårsake følgende vanlige, men mindre alvorlige bivirkninger: mild magesmerter, fordøyelsesbesvær, urolig mage, diaré, kvalme og oppkast. Selv om disse bivirkningene er mindre alvorlige enn andre, hvis en eller flere vedvarer eller intensivere, kontakte lege umiddelbart, da de kan signalisere et større problem.

Hjelp Glucovance

Bruk Glucovance nøyaktig som foreskrevet til deg av legen din. Aldri endre dosen eller varigheten av medisinen. De Glucovance Tablettene bør tas med måltider. Bruken av medisiner alene er ikke tilstrekkelig behandling for type 2 diabetes. Bare i forbindelse med kosthold og mosjon er Glucovance fullt effektive.

Advarsel

Unngå alkohol, da det kan forsterke bivirkninger og forårsake ekstrem svimmelhet. Aldri ta en dobbel dose av Glucovance å gjøre opp for en glemt dose. Det er viktig å holde hydrert ved bruk Glucovance for å hindre økning i risiko for bivirkninger. Glucovance bør ikke brukes av barn under en alder av ni, da sikkerheten av medisinen ikke har blitt testet. Ikke bruk Glucovance hvis du er over 80 år.

Bivirkninger av pergolid

Pergolid, ofte selges under merkenavnet Permax, er et stoff som har blitt fjernet fra det amerikanske markedet siden 2007. Den brukes til å behandle symptomer på Parkinsons sykdom. Bruk av pergolid kan føre til en rekke milde til alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Pergolid er et reseptbelagt legemiddel klassifisert som en dopaminagonist. Drugs.com rapporterer at det fungerer ved å "stimulere dopaminreseptorer i hjernen." Ved å gjøre dette, pergolid behandler stivhet og dårlig muskelkontroll som er knyttet til Parkinsons sykdom. Pergolid brukes vanligvis sammen med andre legemidler. Pergolid ble tatt av det amerikanske markedet den 29 mars 2007, på grunn av muligheten for hjerteklaffen skade.

Vanlige bivirkninger

Brukere av pergolid kan oppleve følgende vanlige bivirkninger: svimmelhet, munntørrhet, døsighet, angst, mild magesmerter, kvalme, urolig mage, søvnløshet, diaré, forstoppelse og rennende nese. Hvis noen av de foregående bivirkningene vedvarer eller forverres, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Alvorlige bivirkninger

Drugs.com rapporterer at bruken av pergolid kan føre til en rekke alvorlige bivirkninger, inkludert hevelse i beinet eller foten, uregelmessig hjerterytme, pustevansker, uvanlig svakhet, alvorlig døsighet og svimmelhet, besvimelse, forvirring, hallusinasjon og brystsmerter. Alvorlig allergisk reaksjon anerkjent av hevelse i ansikt eller hals kan også forekomme. Pergolid ble tatt av det amerikanske markedet på grunn av potensialet for alvorlig bivirkning av hjerteklaffen skade.

Riktig bruk

Pergolid kan tas med eller uten mat, men bør tas med et fullt glass (8 oz.) Vann. Følg din resept nøyaktig for å unngå faren for overdose eller økte bivirkninger. De fleste pasienter som bruker pergolid en gang daglig med en dose opp til 0,1 milligram. Oppbevar ved romtemperatur unna varme og fuktighet.

Advarsel

Aldri ta en dobbel dose av pergolid å kompensere for en glemt eller hoppet over dose. Pass på å legge merke til hvordan pergolid påvirker deg før du prøver å kjøre bil eller betjene tungt maskineri. Unngå alkohol som forbruket kan øke bivirkningene av svimmelhet og søvnighet. Drugs.com rapporterer at den plutselig seponering av produktet kan føre en potensielt dødelig tilstand som kalles nevroleptisk malignt syndrom.

Bivirkninger av Nardil

Nardil, generelt kjent som fenelzin, er et stoff som brukes til å behandle symptomer på depresjon. Som er typisk tilfelle med reseptbelagte legemidler, kan Nardil forårsake en rekke bivirkninger som varierer i alvorlighetsgrad basert på størrelsen på dosen og den enkelte.

Identifikasjon

Nardil er et reseptbelagt legemiddel som tilhører en gruppe legemidler som kalles monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere). Ved å øke visse kjemikalier i hjernen, behandler Nardil tilfeller av mild depresjon hos personer for hvem anti-depressiva ikke har fungert. Nardil er også ofte brukt hos personer som lider av angst. Fordi Nardil blokker MAO aktivitet i hele kroppen, kan det få alvorlige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan Nardil forårsake følgende vanlige, men ikke for alvorlige bivirkninger: svimmelhet, døsighet, søvnløshet, forstoppelse, impotens, munntørrhet og urolig mage. Selv om disse bivirkningene er vanlige og mindre alvorlige, hvis en eller flere vedvarer, kontakt lege øyeblikkelig. Vedvarende vanlige bivirkninger kan signalisere et mer alvorlig problem.

Alvorlige bivirkninger

Bruken av Nardil kan indusere følgende alvorlige bivirkninger: alvorlig hodepine, hevelse, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, rask vektøkning, uvanlig tanker, besvimelse, kvalme, synsproblemer, svetting, oppkast og forverring depresjon. Siden Nardil hemmer enzymet MAO, kan det føre til et variert utvalg av bivirkninger. Selv om de ofte avta i intensitet under behandlingen, bør eventuelle bivirkninger meldes umiddelbart til en lege.

Hjelp Nardil

Nardil bør tas nøyaktig som foreskrevet til deg av legen din. Ikke endre størrelsen på dosen eller varigheten av medisinen. Siden det kan ta opp til fire uker for Nardil å arbeide effektivt, ikke slutte å bruke uten å konsultere lege. Den typiske dose størrelsen på Nardil er 15 milligram tre ganger om dagen. Etter flere uker med behandling, kan størrelsen på dosen gradvis senkes. Ta tabletten med et fullt glass vann (åtte gram).

Advarsel

Mens du tar Nardil, bør en rekke matvarer som inneholder tyramin unngås inkludert salami, pepperoni, Libanon bologna, øl, vin, ost, surkål, yoghurt, fava bønner og store mengder koffein og sjokolade. Siden Nardil kan svekke reaksjoner, ta ekstra forsiktig når du kjører eller betjener tunge maskiner. Aldri ta to doser av Nardil å kompensere for en glemt dose.

Avinza bivirkninger

Avinza, vanligvis kjent ved sin generiske navn, morfin, er et stoff som brukes til behandling av sterke smerter. Som et reseptbelagt legemiddel, kan Avinza forårsake en rekke milde til alvorlige bivirkninger basert på den enkelte og størrelsen på dosen.

Identifikasjon

Avinza er et reseptbelagt legemiddel som hører under betegnelsen av narkotiske smertestillende. Det er ikke brukt til å lindre smerter etter kirurgi eller drift; i stedet er det brukt i individer som krever konstant lindring fra mild til alvorlig smerte. Ifølge Drugs.com, fungerer Avinza spesielt ved dulling nervene for smerte i visse deler av hjernen.

Commons bivirkninger

Avinza kan føre til følgende vanlige bivirkninger: svimmelhet, tretthet, forstoppelse, kvalme, oppkast, svimmelhet og humørsvingninger. Disse felles erfaringer er ikke alvorlig med mindre en eller flere vedvarer eller forsterkes. Hvis dette skjer, oppsøke lege umiddelbart.

Alvorlige bivirkninger

Drugs.com rapporterer at brukere av Avinza har opplevd en rekke alvorlige bivirkninger inkludert alvorlig døsighet, hallusinasjoner, kraftig hevelse i ansikt eller hals, uregelmessig hjerterytme, pustevansker, anfall, brystsmerter, uvanlig svetting, sjokk og brystsmerter. Alvorlig allergisk reaksjon, anerkjent av alvorlig hevelse og irritasjon hud, kan også oppstå ved bruk Avinza. Slutte å bruke medisinen og kontakte legen din umiddelbart i tilfelle noen av disse bivirkningene.

Hjelp Avinza

Avinza kapsler kan tas med eller uten mat, men bør aldri bli knust, oppløst eller tygges. Svelg kapselen hel for å unngå å slippe medisinering upassende. Sørg for å følge resept gitt av legen din. Aldri endre dosen eller varigheten av Avinza.

Advarsel

Plutselig seponering av produktet kan føre til en rekke alvorlige bivirkninger. Sjekk alltid med legen din før du slutter å ta Avinza. Ikke drikk alkohol mens du tar Avinza som det kan øke intensiteten på visse bivirkninger eller føre til døden. Vær ekstra forsiktig når du prøver å kjøre bil siden Avinza kan forårsake døsighet.

Isoptin bivirkninger

Isoptin, generelt kategorisert som verapamil, er et stoff som brukes til å behandle symptomer på høyt blodtrykk (hypertensjon). Isoptin kan forårsake en rekke bivirkninger som varierer i alvorlighetsgrad basert på den enkelte og spesifikk dosestørrelse.

Bruksområder

Isoptin er et reseptbelagt legemiddel som tilhører en gruppe som kalles kalsiumblokkere. Det fungerer effektivt ved å slappe musklene i hjertet og begrense antall nerveimpulser. Ved å gjøre det, bremser Isoptin hjertets kontraksjoner og letter blodstrømmen. Den generelle avslapning av hjertemuskelen reduserer blodtrykket og letter brystsmerter. Isoptin brukes også, men mindre vanlig, for å behandle manisk depresjon, migrene og astma.

Alvorlige bivirkninger

Bruk av Isoptin har vært kjent for å føre til følgende alvorlige bivirkninger: uregelmessig hjerterytme, hjertesvikt, feber, sår hals, hodepine, pustevansker, uvanlig vektøkning, magesmerter, kvalme, besvimelse, alvorlig hudutslett og væskeansamling (hevelse ). Alvorlig allergisk reaksjon, inkludert akutt hevelse i ansikt og hals, bør behandles seriøst. Hvis noen av disse forekommer, bør en pasient oppsøke lege umiddelbart.

Vanlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, kan Isoptin forårsake følgende antall vanlige bivirkninger: svimmelhet, forstoppelse, hodepine, svimmelhet, kvalme og tretthet. Hvis noen av disse intensivere eller vedvarer, må du kontakte legen din, da det kan være et tegn på en utvikling av helsetrussel.

Ved hjelp av Isoptin

Ta Isoptin nøyaktig som foreskrevet av legen din. Du må ikke endre dosen eller varigheten av medisiner uten å konsultere lege. Siden Isoptin gis i tablettform, ikke tygge eller knuse medisiner, da det kan føre til en upassende utgivelsen inn i systemet ditt. Bruk av stoffet bør være kombinert med en streng diett og mosjon plan for å være fullt effektiv. Isoptin kan tas med eller uten mat og bør oppbevares i romtemperatur.

Advarsel

Ved kirurgi, varsle legen din bruk av Isoptin. Unngå alkoholholdige drikkevarer, som forbruket kan øke risikoen for bivirkninger. Også unngå å ta en dobbel dose av medisinen for å kompensere for en glemt dose. Informer legen din om lever- eller nyresykdom før du tar Isoptin.

Micardis Medicine Informasjon

Micardis er merkenavn for generisk legemiddel telmisartan. Micardis tilhører en gruppe av medisiner kalt angiotensin II-reseptorblokkere (ARB), som brukes for behandling av hypertensjon (høyt blodtrykk). Leger kan foreskrive Micardis sammen med en kombinasjon av andre hypertensjon medisiner (for eksempel diuretika og betablokkere). Angiotensin II-reseptorblokkere som Micardis er ikke en kur for hypertensjon. De bare å styre høyt blodtrykk. Det tar vanligvis rundt to uker for Micardis å ha en effekt på blodtrykket, men det kan ta så lenge som fire uker for best resultat.

Funksjon

Kroppen produserer et stoff som heter angiotensin II, som fører til at blodårene til å trekke. Dette hindrer blodet fra å strømme fritt gjennom blodårene til hjertet. Angiotensin II har også forårsaker frigjøring av et hormon, som øker nivåer av salt (natrium) og væsker i blodet. Alle disse faktorene lette høyt blodtrykk. ARB som Micardis beskytte blodkar mot virkningene av angiotensin II, og dermed bidra til å redusere blodtrykket.

Dosering

Ifølge Drugs.com, den anbefalte gjennomsnittlig daglig dose av Micardis for voksne er 40 mg. Du bør konsultere legen din før du gjør noen endringer i dosen din. Du bør prøve å ta hver dose på samme tid hver dag slik at kroppen får en konstant tilførsel av Micardis. I tilfelle av en glemt dose, bør du ta den så snart du husker mindre det er tid for neste dose, i så fall bør du ikke ta en dobbelt dose.

Bivirkninger

Som de fleste blodtrykk narkotika, har Micardis også noen bivirkninger. Noen milde bivirkninger, som sår hals, tett nese, diaré, hodepine, tretthet og økt svette, kan forsvinne når kroppen blir vant til stoffet. Du bør kontakte legen din dersom du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger: svimmelhet eller besvimelse, brystsmerter, smerter ved vannlating, tungpustethet og hovne hender eller føtter.

Forholdsregler

Du bør unngå alkohol mens du tar Micardis, fordi det kan redusere blodtrykket og øke noen Micardis bivirkninger. Du bør også unngå å ta kalium og salttilskudd, uten tillatelse fra legen din. Før du begynner å ta Micardis, finne ut om du er allergisk overfor telmisartan. Hvis du lider av dehydrering eller sykdommer i nyre eller lever, bør du konsultere legen din om riktig dosering av Micardis.

Gravide kvinner

Gravide kvinner bør rådføre seg med lege før du tar Micardis. Det kan være svært skadelig for fosteret (og kan også føre til døden) hvis tatt etter de første tre månedene av svangerskapet. Legene vet ikke med sikkerhet om Micardis kan overføres gjennom morsmelk, men de anbefaler likevel at ammende mødre unngår å ta Micardis.

Kolesterol-reduserende Drugs & Alcohol

Det er i utgangspunktet fem forskjellige klasser eller grupper av kolesterolreduserende medikamenter: statiner (Lipitor), harpiks (Prevalite), fibrater (Tricor), niacin (nikotinsyre) og kolesterolabsorpsjonsinhibitorer (Zetia). Hver av disse kolesterolreduserende medisiner fungerer på en annen måte for å senke kolesterolet. Alkoholinntak (og hvor mye du drikker) påvirker hver av disse stoffene annerledes.

Statiner

Dette stoffet klasse (som inkluderer Lipitor, Lescol, Altocor, Crestor og andre) søker å gjøre to ting: tregere kolesterol produseres i kroppen leveren og fjerne kolesterol som er lining blod fartøy vegger. Alkohol kan spille en betydelig rolle i effekt (eller mangel på sådan) av dette stoffet. Det er fordi den er svekket av leversykdom (tidligere eller nåværende) og tung drikking. En person ed før leversykdom (eller som drikker mer enn én drink om dagen) er så veldig nøye når den først satt på statiner, ifølge Mayo Clinic.

Harpiks

Harpiks (Colestid, Prevalite, Welchol og Questran) fokuserer på å senke LDL-kolesterolet. Bivirkninger av harpiks kan inkludere svimmelhet og ørhet. Å drikke alkohol mens du også tar en harpiks medisiner som Colestid, selv i moderate mengder, kan øke disse bivirkningene, ifølge Drugs.com.

Fibrater

Dette stoffet klasse type ikke bare reduserer triglyserider (fett) kolesterol nivåer, det reiser også HDL (bra) kolesterol nivåer, også. Lopid, Tricor, og Antara er tre eksempler på fibrater. Men mens fibrater kan redusere lipider, de også slå av en blodsukker converting enzyme prosess. Dette kan være skadelig for diabetikere, så vel som de som drikker mye alkohol, siden blodsukkeret ikke blir omsatt til sorbitol. Det forblir i blodet i stedet, ifølge Medical News Today.

Niacin

I utgangspunktet en av B-vitaminer, har niacin potensial til å gjøre tre ting: lavere triglyserider (fett) og LDL (dårlig) kolesterol nivåer, samt heve HDL (bra) kolesterol. Imidlertid, det oppnår dette når det gis i store doser. Store doser av niacin kan resultere i muligheten for noen bivirkninger som er svært alvorlig (pustevansker, hevelse i halsen). I tillegg bør alkohol unngås helt mens man tar niacin i henhold til Drugs.com. Kombinasjonen av alkohol og niacin kan øke andre bivirkninger av legemidlet, inkludert spyling.

Kolesterolabsorpsjonsinhibitorer

Ved å blokkere opptaket av kolesterol i tarmen, kan dette stoffet typen lavere totale kolesterolnivåer. Men som harpiks medikamenter som senker kolesterol, er dette stoffet typen er bivirkninger (svimmelhet) økte når det tas sammen med alkohol. Derfor bør alkoholforbruket begrenses til én drink eller mindre per dag hvis denne medisinen.

Bivirkninger av Prednisolon i eldreomsorg

Prednisolon er en type steroid medikament som brukes til å redusere symptomene på artritt, allergiske reaksjoner og hudproblemer. Ifølge Drugs.com, kan steroid medisiner forårsake nevrologiske, fordøyelses og hjerteeffekter samt visjon og hudproblemer, som kan være verre hos eldre pasienter. Eldre pasienter som opplever plutselige eller alvorlige bivirkninger av prednison bør søke rask medisinsk behandling for å unngå alvorlige komplikasjoner.

Søvnløshet

Problemer med å sovne, bor sove, eller våkner opp for tidlig er bivirkninger av prednison som kan være verre hos eldre.

Skin

Predisone kan forårsake hudproblemer hos eldre inkludert blåmerker uten skade og tynning og uttørking av huden.

Visjon

Eldre mennesker som bruker Prednisolon kan oppleve visuelle bivirkninger som tåkesyn eller dobbeltsyn.

Svimmelhet

Svimmelhet, svimmelhet og hodepine er vanlige bivirkninger av prednison som kan bli forverret av andre medisiner eller medisinske tilstander som høyt blodtrykk.

Nevrologisk

Nevrologiske bivirkninger av prednison hos eldre inkluderer depresjon, unormal atferd og tanker og plutselige humørsvingninger.

Fordøyelses

Fordøyelses bivirkninger av prednison inkluderer urolig mage, oppblåsthet og blodig diaré som kan føre til komplikasjoner som dehydrering hos eldre.

Cardiac

Prednison kan føre til en farlig økning i blodtrykket som kan forårsake symptomer som anfall og kan resultere i et plutselig hjerteinfarkt.

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon

Hvordan avlaste bivirkninger av Prednisolon


Tilnærminger til tradisjonelle behandlinger er ofte avhengige av en kur-alt medikament som kan brukes til å behandle en rekke forskjellige tilstander. Prednison er en av disse stoffene. Mens det er svært effektivt i behandling av betennelse, er det noen bivirkninger. Etter doseringsinstruksjonene er nøyaktig én måte å lindre de vanligste virkningene av dette stoffet.

Identifikasjon

Prednison er klassifisert som et steroid medisinering. Det er først og fremst brukes til å behandle tilstander der betennelse er til stede. Kolitt, lupus, psoriasis, pusteproblemer, og allergiske tilstander er noen av de forholdene som ble behandlet med denne steroid. Ulempene ved bruk av dette stoffet er effekten det har på immunsystemet. Virus eller infeksjon som allerede finnes i kroppen kan bli verre når du tar prednison. Det kan også aktivere en infeksjon som allerede passert. Folk som tar en høy dose av stoffet er mer utsatt for å oppleve bivirkninger, inkludert mageirritasjon, hodepine, angst, lett blåmerker, svimmelhet og oppkast.

Funksjon

Prednison kan være foreskrevet i ulike doser mengder, avhengig av hvilken tilstand blir behandlet. Trene et par sikkerhetstips vil bidra til å lindre, og / eller unngå eventuelle bivirkninger av å ta dette stoffet. Forut legen er klar over noen av de aktuelle medisiner du tar, er å følge instruksjonene på resept flasken alltid anbefalt. En prednison resept vil ofte si "ta med mat" for å unngå mageproblemer. Hvis du er på østrogen, eller Dilantin, kan disse stoffene redusere steroid effekter, så vær sikker på at legen din er klar over eventuelle narkotika du tar. Mens bivirkninger er mer sannsynlig når du tar høye doser, eller når det tas over lengre tid, det er andre langtidseffekter å se opp for i tillegg.

Effekter

Steroider som prednison har progressive langsiktige bivirkninger, jo lenger en person tar dem. Osteoporose er en tilstand som er kjent for å utvikle seg som et resultat av lang tids bruk. Dette skjer på grunn av kroppens redusert evne til å absorbere kalsium. Osteoporose er en tilstand der bein blir svake og sprø. Løpende steroider virker til å forhindre dannelsen av nytt ben, mens det på samme tid svekke benstrukturer allerede er på plass. En måte å bekjempe dette på er ved å ta kalsiumtilskudd, som bidrar til å fylle opp kalsium forsyninger i kroppen. For å sikre at kalsium blir riktig absorberes, bør det tas i forbindelse med vitamin D.

Funksjoner

Prednison primære effekt i kroppen er å stimulere utskillelsen av kortisol av binyrene. Det er kortisol som lindrer betennelsessymptomer. En vanlig bivirkning som oppstår ved stopp av stoffet er tilbaketrekking respons i kroppen. Dette skjer fordi binyrene har en tendens til å krympe når den ikke er i bruk, og trenger tid til å gjenoppta sin normale funksjon. Stoppe prednison brått er ikke anbefalt, og kan også føre til at kroppen til å inngå en binyrebarksvikt. For å unngå dette, er det best å smalne medikamentet over en tidsperiode for å tillate binyrene å gjenoppta normal sekresjon nivåer. Alltid konsultere med en lege om hvordan du kan slutte å ta dette stoffet.

Typer

Mens Prednison er en effektiv behandling alternativ, det er andre måter å lindre betennelser. En naturlig anti-inflammatorisk kosttilskudd kan i enkelte tilfeller være en effektiv kur. De er kjent for å være effektive inkluderer bioflavanoids, boswellia, ingefær og glukosamin-chondroitin. Bioflavinoids er avledet fra planteekstrakter. De gir antioksidant, anti-allergifremkallende, og anti-inflammatorisk effekt. Boswella er en urt som brukes i Ayervedic medisin som et anti-inflammatorisk middel. Ingefær, også en urt, gir smertestillende, anti-kvalme-effekter, i tillegg til å lindre inflammasjon. Glukosamin-chondroitin er effektiv i å bygge opp brusk, og har blitt funnet å redusere betennelse i leddene.

Bivirkninger av Prednisolon

Prednison er vanlig foreskrevet for å behandle redusert kortikosteroid nivåer i kroppen. Kortikosteroider er steroidhormoner som er ansvarlig for en rekke kropps reaksjoner på ting som stress og infeksjoner. Det er oftest foreskrevet for psoriasis, lupus og leddgikt, per Drugs.com.

Sentralnervesystemet bivirkninger

Rapporterte bivirkninger på sentralnervesystemet er hodepine, svimmelhet, ekstrem tretthet, nedsatt libido og økt svetting.

Behavioral bivirkninger

Prednison har vært kjent for å forårsake ekstreme endringer i humør og i personlighet.

Hudforandringer

Denne medisinen kan føre til kviser, tynning av huden, problemer med healing kutt og blåmerker, røde eller lilla flekker eller linjer under huden, per Medline Plus.

Andre bivirkninger

Ifølge Medline Plus, andre vanlige bivirkninger rapportert med prednison inkluderer utstående øyne, økt hårvekst, endringer i fett spredning på kroppen, halsbrann og uregelmessig eller fraværende menstruasjon.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger kan omfatte endringer i syn, rødhet og vanning, influensalignende symptomer som sår hals, feber, frysninger og hoste, mulig kramper, depresjon, forvirring, muskelrykninger og håndskjelvinger, oppkast, svimmelhet, uregelmessig hjerterytme, plutselig vektøkning , kortpustethet særlig om natten, hevelse av en hvilken som helst del av kroppen, utslett og kløe. Kontakte deg forskrivning lege umiddelbart hvis du opplever noen av disse.

Bivirkninger av Prednisolon i barn

Prednison er en type syntetisk steroid gis til barn og voksne til å behandle medisinske tilstander som hudsykdommer, alvorlige allergier og astma. Bivirkningene av prednison hos barn avhenger av om stoffet blir brukt for en kort eller lang tidsperiode, dosering og den generelle helsen til barnet, og kan omfatte immunsystem dysfunksjon, atferdsendringer og allergiske reaksjoner. Tenk på dette fra informasjon fra Drugs.com om bivirkninger av Prednisolon i barn.

Sykdommer

Prednison kan øke et barns mottakelighet for vanlige sykdommer som forkjølelse, influensa og andre luftveisinfeksjoner, spesielt hvis legemidlet brukes for en lang tidsperiode.

Vaksine Failure

Fordi prednison reduserer barnets immunsystemtiltak, unnlatelse svare på barnevaksiner som varicella (vannkopper) eller MMR (meslinger, kusma og røde hunder) kan være bivirkninger.

Langsom vekst

Bivirkninger av prednison hos barn ved lavere vekst av bein og redusert vektøkning, noe som kan være verre hos barn på lang sikt prednison behandling.

Søvnløshet

Barn som tar prednison som tidligere sovet godt kan oppleve problemer med å sovne, bor sover eller kan våkne opp for tidlig.

Sult

Prednison kan forårsake en økt appetitt hos barn samt fordøyelsesbesvær, som ikke anses å være alvorlige bivirkninger.

Ubehag

Smerter i muskler, ledd og bein, tretthet, svakhet og hodepine er bivirkninger av prednison hos barn som kan behandles med smertestillende midler som anbefalt av en barnelege.

Allergisk reaksjon

Prednison kan forårsake allergiske reaksjoner inkludert symptomer som kløe, utslett, hoven hals, munn eller ansikt, hudutslett og pustevansker, som krever umiddelbar medisinsk behandling.

Long-Term bivirkninger av Prednisolon

Prednisolon er et steroid som brukes til å redusere inflammasjon, allergiske reaksjoner, og flere andre forhold. Prednison kan hjelpe behandle mange forhold, men dens bivirkninger kan være livsendrende eller muligens dødelig.

Long-Term bivirkninger

Vektøkning, en avrunding av ansiktet ditt som heter "måneansikt" tynning bein, muskelsvakhet, glaukom og katarakt er alle langsiktige bivirkninger av prednison bruk.

Betraktninger

Diskuter med legen din om fordelene og risikoen ved langsiktige prednison bruk.

Tips

Ta kalsiumtilskudd mens du bruker Prednisolon å oppveie tynning av bein og risikoen for osteoporose.

Advarsel

Prednison senker immunforsvaret, slik at du vil være mindre motstandsdyktig mot infeksjoner og sykdommer. Unngå for all del noen infisert med vannkopper eller meslinger, fordi det kan være svært alvorlig eller livstruende for de som er på prednison.

Advarsler og forsiktighetsregler

Ikke få en liten pox eller noen vaksine mens du tar prednison. Hvis du har sovende TB, snakk med legen din om å ta en anti-TB medisiner. Langvarig bruk kan stunt vekst. Overvåke alle barn som tar prednison i lang tid.

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av Prednisolon

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av Prednisolon


Prednisolon er en type medikament som er betegnet et steroid. Det er en anti-inflammatorisk, noe som betyr at det hindrer legemet fra å produsere stoffer som forårsaker inflammasjon. Det er mulige bivirkninger med Prednisolon bruk.

Bruksanvisning

Watch for vektøkning og økt appetitt. Disse er vanlig, og vanligvis ufarlige, bivirkninger. Hånd i hånd med vektøkning er rastløshet og potensielle fordøyelsesbesvær.

Legg merke til noen svette og rødme i ansiktet, en følelse av varme eller en følelse av en varm flash. Disse bivirkningene kan føre til problemer, men er ikke spesielt farlig.

Vær på vakt for alvorlige humørsvingninger og alvorlig depresjon. Hvis de begynner, ringe legen, men aldri stoppe Prednison på egen hånd.

Se for en allergisk eller anafylaktisk reaksjon. Vær oppmerksom på kortpustethet, hevelse i munnen, hevelse i lepper eller elveblest. Hvis de starter, umiddelbart ringe en ambulanse. En anafylaktisk reaksjon kan være dødelig.

Tips og advarsler

  • Unngå å være rundt syke mennesker. Den minste lille sykdommen kan gjøre deg syk fordi immunsystemet ditt har blitt kompromittert.
  • Les instruksjonene som følger med prednison resept og holde dem tilgjengelig. Råde noen som enten bor sammen med deg eller ser du regelmessig at du er på en ny medisin. Har en annen person ser på deg.
  • Aldri slutte Prednison på egen hånd.

Bivirkninger av Prednisolon Treatment

Bivirkninger av Prednisolon Treatment


Som med de fleste steroid medisiner, kan prednison være foreskrevet for en rekke ulike bruksområder. Det er et kraftig medikament som kan føre til avhengighet problemer når de er tatt for lenge. Binyrene funksjon påvirkes ved bruk av dette stoffet. Som et resultat, er potensialet for å oppleve bivirkninger høy.

Identifikasjon

Prednison - også kjent som Deltasone - er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle tilstander som involverer betennelse. Det er klassifisert som et kortikosteroid narkotika, noe som betyr at det er et medlem av steroid familien. Dette stoffet brukes til å behandle en rekke forhold, noe som inkluderer leddgikt, allergier, hudsykdommer, lupus og ulcerøs kolitt. Som med alle steroider, er det et antall mulige bivirkninger forbundet med anvendelse av prednison. Risikoen for bivirkninger øker jo lenger en person tar det. Høyere doseringsmengder kan også føre til uønskede bivirkninger.

Funksjon

Prednison kjemiske make-up ligner hormoner som produseres av kroppen. Som et resultat, blir kroppens system vant til den etter omtrent en uke. Når dette skjer, gjør kroppen mindre av sin egen naturlige steroider og så blir avhengig av stoffet. I tillegg til dette, prednison fungerer også for å undertrykke immunforsvaret. Dens immunosuppressiv evne er den mekanismen som helbreder områder berørt av betennelse. Ulempen er at et svekket system betyr at kroppen er mindre i stand til å avverge forkjølelse og infeksjoner.

Short Term Effekter

Prednison tilhører glucorticoid gren av kortikosteroid familien, noe som betyr at det påvirker kroppens blodsukkernivået. Som et resultat, er en av de kortvarige bivirkningene av medikamentet er høyt blodsukker. Dette gjelder spesielt for folk som har diabetes. Hevet blodsukkernivå kan utløse vannretensjon, vektøkning og høyt blodtrykk. Andre mulige kortsiktige effekter inkluderer eufori, søvnløshet, hodepine, muskeltretthet, ansiktshår vekst og mani.

Long Term Effekter

Jo lenger en person er på Prednisolon, jo høyere er risikoen for å møte langsiktige bivirkninger. Som steroider er hormoner, hormoner og regulerer viktige kroppsfunksjoner, vil eventuelle endringer i hormonnivåene har potensiale til å forstyrre kroppens normale funksjon. Uregelmessige menstruasjonssykluser, lett blåmerker og magen være mørke er alle mulige langtidseffekter. Langvarig bruk kan også føre til psykiske problemer, noe som inkluderer depresjon, humørsvingninger og personlighetsforandringer. Den mest ødeleggende virkning på kroppen er hvordan dette stoffet påvirker bentetthet. Langvarig bruk kan føre til osteoporose som resulterer i benbrudd.

Betraktninger

Den største risikoen for å møte bivirkninger oppstår når behandlingen avsluttes brått. En gradvis reduksjon i dosen som er nødvendig for å tillate legemet å begynne å re-produksjon sin egen versjon av hormonet. Når stoppet brått, til mulige symptomer se opp for er sjokk, kvalme og oppkast. Den tid det tar å avvenne legemet av av prednison vil avhenge av doseringsmengden og lengden av tiden det ble tatt. Det er alltid best å konsultere med en lege før seponering av noen medisiner.

Svimmelhet og Bivirkninger av Omega-3

Svimmelhet og Bivirkninger av Omega-3


Omega-3, et kosttilskudd laget av fiskeolje, kan redusere blodsukkernivået og redusere blodtrykket. Til tider, men det kan bli for mye av en god ting.

Funksjon

Ved å senke blodsukkeret, omega-3 reduserer en av de viktigste risikofaktorer for diabetes. Når blodtrykket er lavere, er du på lavere risiko for kardiovaskulære hendelser som slag og hjerteinfarkt.

Effect

For folk som vanligvis har lavt blodsukker eller for personer med diabetes på insulin eller muntlig medisiner, kan omega-3 føre til et unormalt lavt blodsukker. Personen kan føle deg svimmel, skjelven og svett.

Advarsel

Mens omega-3 generelt har en positiv effekt på kardiovaskulær helse, det har også potensial til å senke blodtrykket for mye i folk som allerede tar medisiner for høyt blodtrykk. Den enkelte kan føle deg svimmel, særlig når han står opp og reduserer blodtilførselen til hjernen hans.

Betraktninger

Ifølge Drugs.com, kan omega-3 virke direkte på det sentrale nervesystemet til å forårsake en bestemt type svimmelhet kalt vertigo. Den enkelte kan føle at rommet er spinning, være ute av balanse og erfaring kvalme i tillegg.

Tips

Personer som har diabetes, blodtrykk lidelser eller tidligere vertigo bør snakke med sine medisinske tilbydere før du starter omega-3.

Bivirkninger av prednison på ungdom

Bivirkninger av prednison på ungdom

Prednisolon er en type av steroidet som er vanligvis foreskrevet for pasienter i en tablettform. Stoffet brukes vanligvis til å behandle fakkel-ups av inflammatorisk tarmsykdom, eller IBD, samt leddgikt og andre typer betennelser. Mens medisinen er billig, er det en rekke av bivirkninger forbundet med steroid, hvorav mange er særlig forstyrrende for unge.

Funksjoner

Prednisolon er en ikke-syntetisk kortikosteroid medikament som er generelt administrert oralt. I tillegg, kan steroidet være foreskrevet i form av intramuskulær injeksjon. Etter leveren har behandlet prednison, blir medikamentet et steroide produkt kalt prednisolon, og den fungerer som en suppressant av immunsystemet. Denne funksjonen gjør det steroid ekstremt anvendelige ved behandling av autoimmune sykdommer og inflammatoriske sykdommer, inkludert giftig eføy eksem, ulcerativ kolitt, Crohns sykdom og reumatoid artritt.

Normale bivirkninger

Bivirkninger for ungdom som har fått foreskrevet prednison omfatter vanligvis nervøsitet og rastløshet, økt appetitt og fordøyelsesbesvær. Darkening eller lightening av huden farge, svimmelhet og ørhet, spylt kinnene eller ansikt, hikke, en økning i svette og en spinnende følelse er mindre hyppige bivirkninger rapportert hos ungdom.

Alvorlige bivirkninger

Mens prednison er forbundet med en rekke bivirkninger, flere symptomer ikke er normal, og kan indikere en underliggende tilstand hos den unge. Disse bivirkningene inkluderer redusert eller tåkesyn, økt tørste, hyppig vannlating, forvirring og spenning. I tillegg, plutselige humørsvingninger, en feilaktig følelse av selvtillit betydning, en falsk følelse av velvære, mental depresjon, hallusinasjoner av noe slag, rastløshet, ekstrem spenning, og hudutslett eller elveblest. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, er det viktig å varsle lege umiddelbart.

Bivirkninger etter langvarig bruk

Hvis en ungdom bruker Prednisolon for en lengre periode --- generelt, lengre enn en måned --- han eller hun kan få flere alvorlige bivirkninger, som kan tyde på at barnet skal bli avvent av medisinering. Disse bivirkningene inkluderer magesmerter eller en følelse av brenning, akne, endringer i synet, blod eller svart avføring, smerter i øyet, en avrundet ansikt, vedvarende hodepine, uregelmessig hjerterytme, rødhet i øyet, lysfølsomhet, rennende øyne, søvnproblemer, uvanlig blåmerker, en økning i hårvekst, uvanlig svakhet, oppkast, rask vektøkning, lengre rehabiliteringsperiode fra sår, menstruasjonsproblemer, røde eller lilla linjer på kroppen, muskelkramper eller svakhet, kvalme, og smerter i armer, rygg, ben , ribbe eller skuldre.

Uttak bivirkninger

Etter avvenning av prednison, kan pasienten oppleve et stort utvalg av abstinenssymptomer. Avhengig av hvor lenge ungdommen har vært på prednison, kan disse bivirkningene vare i nesten et år. Det er viktig å kontakte lege hvis de unges erfaringer abdominal eller ryggsmerter, svimmelhet, besvimelse, feber, fortsatt tap av matlyst, leddsmerter, kvalme, tilsynekomsten av sykdomssymptomer, kortpustethet, uforklarlige og hyppige hodepine, oppkast eller rask vekt tap. Disse kan være tegn på en mer alvorlig tilstand.

Bivirkninger av Panafcortelone Tabletter

Bivirkninger av Panafcortelone Tabletter


Panafcortelone er et medikament som blir brukt til å behandle symptomer på betennelse i kroppen. Panafcortelone er i en gruppe medisiner som kalles kortikosteroider. Denne medisinen er en menneskeskapt versjon av hormonet kortisol som produseres av binyrene. Som med alle medisiner, kan bivirkninger oppleves mens du tar Panafcortelone tabletter. En lege bør konsulteres før du tar denne medisinen.

Funksjon

Denne medisinen brukes for å redusere eller forhindre symptomene på inflammasjon i forskjellige deler av kroppen forårsaket av skade eller en rekke forhold. Tegn på betennelse inkluderer rødhet, hevelse, smerte, kløe eller ømhet. Ifølge emedical.com, "Panafcortelone undertrykker også kroppens forsvar som er ansvarlig for betennelse i autoimmune sykdommer, der forsvarscellene angriper kroppens eget vev." Panafcortelone går betennelsesceller og blokkerer betennelsesreaksjonen. Det bare hindrer eller reduserer symptomer, betyr det ikke kurere dem.

Short-Term bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med kortvarig bruk av Panafcortelone er kvalme, anoreksi, oppkast, økt appetitt, diaré eller forstoppelse og oppblåst mage eller irritasjon. De fleste bivirkninger knyttet til kortsiktig bruk vil forbedre eller løse seg selv med tiden.

Long-ERM bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig bruk av Panafcortelone er oppblåsthet og avrunding av ansiktet, hodepine, svimmelhet, vektøkning, væskeansamlinger, uregelmessig menstruasjon, ekstra hårvekst, lett blåmerker, økt svetting, angst, tåkesyn og alvorlige mage eller intestinal smerte. Tar mer enn anbefalte doser av denne medisinen øker risikoen for negative bivirkninger.

Bruksområder

Panafcortelone tabletter har mange bruksområder. Denne medisinen brukes til å behandle visse tilstander som alvorlig eller kronisk astma, alvorlige allergier, leddgikt, hudproblemer, inflammatoriske tarmsykdommer, autoimmune sykdommer og kreft.

Advarsler

Kvinner som ammer bør ikke ta denne medisinen som det kan gå over i morsmelken. Det kan ikke være trygt å ta denne medisinen hvis en person har høyt blodtrykk, glaukom, epilepsi, tuberkulose, hjertesykdom eller magesår. Panafcortelone tabletter bør ikke brukes av personer som har kjent allergi mot prednison eller prednisolon, det viktigste virkestoffet i Panafcortelone. Allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, symptomer på høysnue eller pustevansker.