Digidexo.com

hvitløksolje som medisin

Hvordan bruke hvitløk som en antiseptisk

Hvordan bruke hvitløk som en antiseptisk


Ifølge "The Herbal Hjem Utbedring Book," hvitløk er antibiotiske egenskaper kan bidra til et bredt spekter av sykdommer, inkludert forkjølelse, sår hals, spente muskler og øreverk. Fedd hvitløk inneholder et stoff som kalles allicin, som kan nummen smertefulle områder og drepe utenfor bakterielle inntrengere. Den eneste måten å frigjøre allicin er å bryte åpne nellik. En av de enkleste måtene å bruke hvitløk som en antiseptisk er å lage hvitløksolje fra fersk hvitløk og olivenolje og deretter bruke oljen til det urolige området eller fordøye det.

Bruksanvisning

•  Skrell og kjøttdeig 8 oz. av ferske hvitløksfedd og dumpe hakket hvitløk i en glassbeholder. Legg akkurat nok olivenolje til slagverktøyet for å fullstendig dekke hvitløk og deretter tett skru på lokket av beholderen.

•  La hvitløk olje til å hvile på et lunt sted i ca tre dager. Hell oljen og hvitløk blandingen inn i et stort kvadrat av musselin og trykker væsken gjennom duken inn i en liten glasskrukke. Kast hvitløk og klut. Oppbevar hvitløk olje på et kjølig, mørkt sted.

Unn kalde symptomer som sår hals, hoste og tett bryst, ved inntak av hvitløk olje. Ta 1 ts. hver time mens symptomene vedvarer. Hvis oljen er for sterk til å svelge as-er, prøv å blande det inn i kyllingbuljong eller spredning av olje på toast.

Suge en bomullsdott med olje og sett det inn i øret for å behandle øreverk. La den på plass for 10 til 15 minutter, og gjenta behandlingen noen få timer. Pass på å ikke skyve bomullsdott for dypt inn i øret; setter det akkurat dypt nok til å forbli på egen hånd vil være nok.

Suck flere dråper hvitløk olje opp i en pipette. Bøy hodet bakover og slipp 1-3 dråper i hvert nesebor for å klare opp nesetetthet og hjelp med kronisk bihulebetennelse.

Hell flere teskjeer hvitløksolje på en gammel fille. Gni fille på ømme muskler til å lindre smerter forbundet med forstuinger, tøyninger og tired lemmer.

Hvordan lage varm hvitløksolje for øreinfeksjoner

Hvordan lage varm hvitløksolje for øreinfeksjoner


Hvis du noen gang har hatt en ørebetennelse så ille at du endte opp med å våkne opp om natten med slike smerter, og du kunne ikke falle tilbake i søvn, så vet du hvor viktig det er å finne gode løsninger for problemet. Noen øre infeksjoner er så ille, ører kan sive. Antibiotika er vanligvis foreskrevet for ørebetennelser, og de fungerer bra for å lindre problemet.

Men konstant bruk av antibiotika er ikke nødvendigvis bra for deg. Med mild ørebetennelse, kanskje du foretrekker å bruke et hjem rette stedet for å løpe til legen for en resept. Tross alt, er en hjemme bøte praktisk midt på natten når legekontoret er ikke åpen. Hvis ørebetennelse føles bedre i morgen, så du kan være i stand til å unngå en lege besøk helt.

Husk at hvis du lar en ørebetennelse gå for lenge, kan du faktisk miste hørselen. Men ved hjelp av en varm hvitløksolje er et fint supplement til antibiotika, og kan hjelpe betraktelig i mildere tilfeller. En hvitløk olje forberedelse bidrar til å lindre smerten, og det tar også nytte av hvitløk er antibakterielle egenskaper.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken metode du vil bruke for å gjøre hvitløk olje. En metode innebærer å bruke en mikrobølgeovn, som betyr at oljen vil være klar med en gang. Denne oljen har ikke så lenge av en holdbarhet, men. Med det andre alternativet, må du la hvitløk og olje bratt i minst en uke.

Legg til 1/2 kopp olivenolje og to fedd skrelt og knust hvitløk til en mikrobølgeovn-safe skål, hvis du bestemmer deg for å gjøre blandingen i mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn innholdet på høy i 30 sekunder til ett minutt, eller til oljen blir varm. Bruk den til øret med en dropper eller med en bomullspinne når oljen avkjøles til romtemperatur. Du må bruke denne blandingen i løpet av få dager.

Klargjør olje på forhånd, og det vil holde for ca en til to uker etter at den er klar. Tilsett hvitløk til et norgesglass, og hell oljen ned i glasset. Forsegle glasset tett og oppbevar det på et kjølig og tørt sted. Oljen vil være klar i en uke, og du kan deretter bruke oljen til øret med en bomullspinne eller dropper.

Oppbevar oljen i øret i minst ett minutt etter å ha lagt den til øret. Oppbevar den i lenger hvis du er virkelig i smerte.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du sterilisere glasset før bruk.
 • Se en lege hvis hjemme bøte ikke virker, eller hvis du er i sterke smerter.
 • Ikke noen gang gjelder varm olje til øret. Vent til det er ved romtemperatur.
 • Putt aldri noe i et øre hvis du har mistanke om at trommehinnen har sprukket. Hvis du ser pus og / eller blod rant fra øret, se helsepersonell før du begynner noen hjemme rette.

Hvordan bruke hvitløk som et antibiotikum

Hvordan bruke hvitløk som et antibiotikum


Hvitløk er en potent, bredspektret, urte antibiotika. Enten påføres lokalt eller tatt internt, har det vist seg å drepe en rekke bakterier. Hvitløk skylder denne kraftige antibiotika effekt til allicin, en flyktig olje som også gir denne allsidige urten sin sterke besk smak.

Bruksanvisning

Tygg på en rå, skrelt fedd hvitløk. Den allisin blir absorbert direkte inn i systemet gjennom tungen. Hvis smaken er for sterk, hogge et fedd i mindre biter og svelge disse som du ville tabletter. Ta 3-5 fedd om dagen.

Bruk hvitløk honning som et antibiotikum hostesaft. Skrell og knus 4 fedd hvitløk. Bland knuste fedd med en spiseskje honning. Ta en teskje 3 ganger om dagen. Hvitløk honning er stor som en sår hals rette også.

Bruk hvitløk olje som antibiotika øredråper. Knus 5 fedd hvitløk. Plasser knust hvitløk i en krukke og legg 1/4 kopp extra virgin olivenolje. La bratt i tre til fem dager ved romtemperatur. Sil og oppbevar hvitløk olje i kjøleskapet i opptil seks måneder. Sett 2 til 3 dråper inn i den infiserte øret og løst koble den med en bomullsdott. Bruk dette tre ganger om dagen i opp til 4 dager.

Bruk hvitløk Tea som et antibiotikum

Plasser vann og nellik i en kjele og bringe den til en byll.

Ta kjelen fra varmen. Rør inn honning og sitronsaft. Sil inn i en oppvarmet tekanne.

Nipp halv kopp tre ganger om dagen. Du kan drikke det varmt eller kaldt. Kjøle de resterende te

Tips og advarsler

 • Knusing, blåmerker, hakking og tygge hvitløk utgivelser og aktiverer allicin, sin antibiotika komponent.
 • Spiser hvitløk rå for maksimal effektivitet. Hvitløk er på sitt legemiddel best når spises rå; matlaging det har en tendens til å ødelegge allicin.
 • Få din olivenolje fra en uåpnet flaske med mindre du har en åpen flaske har blitt nedkjølt.
 • Vær ytterst forsiktig når du søker hvitløk direkte på huden, da det kan føre til forbrenninger.
 • Ikke bruk hvitløk som et middel hvis du er på blodfortynnende medisiner
 • Ikke bruk hvitløk olje for en ekstern ørebetennelse eller hvis du har en punktert trommehinne

Hvitløk som behandling for Hookworm

Hvitløk har lenge vært brukt til å behandle tarmparasitter. Fersk hvitløk og hvitløk olje er effektive i behandling av hakeorm.

Historie

Gamle kulturer - kinesisk, grekere, romere, indianere, og babylonerne - brukt hvitløk til å behandle hakeorm og andre innvollsparasitter. En metode var å plassere hvitløken i sko. Dette knust hvitløk, og oljen ble absorbert direkte inn i huden.

Allicin

Den aktive komponent av hvitløk er allicin. Det produseres når hvitløk er knust eller tygges.

Anbefalt dosering

To til tre ferske fedd hvitløk bør tygges enten om morgenen eller om kvelden. En spiseskje av hver morgen hvitløksolje er en effektiv behandling.

Aktuelt Application

Hvitløk olje kan brukes lokalt, og vil fungere like effektivt som å ta det internt. Dette fungerer godt for dem som ikke kan svelges hvitløk.

Hvitløk som et forebyggende

Hvitløk kan bli brukt som et forebyggende for hakeorm og andre tarmparasitter. Prøv å legge hvitløk i kostholdet ditt ved å bruke det i matlaging.

Hva er en Soma medisinering?

Akutte muskel- og tilstander som ryggsmerter har en stor effekt på vår helsevesenet. Den femte største årsaken til besøk til en lege og en av de mest kostbare fysiske plager, ryggsmerter er veiing tungt på helseutgifter i USA Soma medisinering er en del av et anbefalt behandlingsplan for å sette pasientene tilbake i orden raskt.

Definere Soma

Soma er et merkenavn for stoffet kalles karisoprodol. Soma er et sentralt-virkende muskelavslappende middel for å lindre tilstander muskel- og selges av seg selv og i kombinasjon med aspirin, og noen ganger kodein. Det er markedsført i USA under navnet Soma, men i andre land er det markedsført som Sonoma eller Carisoma. Sverige har fjernet karisoprodol av bruk på grunn av avhengighet og misbruk blant pasientene.

Effekter av Soma

Som en muskel relaxer, Soma virker ved å blokkere informasjonen som løper mellom hjernen og akutt strammet muskler. Dette unormal innsnevring kalles hypertoni, som er identifisert som en motor neuron dysfunksjon. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Soma blokker smerte fra hypertoni, men det er kjent at medikamentet ikke virker direkte på muskelen. Soma har en smertelindrende effekt og lettelse fra hypertoni, som gjør at muskelen til å slappe av. For å oppnå de beste resultatene, er Soma vanligvis kombinert med fysioterapi og hvile.

Bivirkninger av Soma

En metabolitt av Soma, som betyr en metabolsk resultat er mepobramate. Mepobramate har beroligende egenskaper som kan være en farlig bivirkning av å ta Soma. Soma kan skade mindreåriges fysiske og mentale tilstanden til en pasient. Narkotikaavhengighet, tilbaketrekning og overgrep er andre identifiserte bivirkninger. The Food and Drug Administration bemerker at disse bivirkningene er funnet i longtime brukere av narkotika, ikke de som tar det for korte perioder av gangen.

Hvem bør ikke ta Soma

De med nedsatt nyre- eller leverfunksjon advares om å ta Soma på grunn av sin utskillelse i nyrene og metabolizing via leveren. Langvarig bruk av Soma hos disse pasientene er ikke undersøkt. Noen Soma pasienter har opplevd anfall. The National Library of Medicine, under paraplyen til National Institutes of Health rapporterer at anfall oppstår når pasienter tar overdoser av Soma eller ta flere medikamenter eller kombinasjoner av foreskrevet eller misbrukt narkotika.

Tar Soma

Meda Pharmaceuticals gjør Soma. I slutten av 2007 godkjente FDA Soma 250, en mindre dose av den opprinnelige Soma. To kliniske studier gitt opplysninger som viste færre pasienter led bivirkninger som hodepine, tretthet og svimmelhet. Soma er ment for kortvarige resepter på to til tre uker.

Hvitløk som en kur for akne

Hvitløk som en kur for akne


Kommersielle eller reseptbelagte akne behandlinger kommer med risikable bivirkninger og en heftig prislapp. Hvis du tar den naturlige veien til herding din akne, ser ikke lenger enn din kjøkkenskap. Frisk hvitløk er en kraftig akne-kampene behandling, både internt og eksternt, og det er grisebillig. Hvis du kan stå lukten, gi det et forsøk.

Egenskaper

Hvitløk, et medlem av allium familien (sammen med løk) er fulle av svovelsyre, som har sterke antibakterielle egenskaper. Svovel dreper akne-forårsaker bakterier, blant annet. Hvitløk er også en blod cleanser, når det tas internt.

Internt

Spis hvitløk for å bekjempe akne fra innsiden og ut og hjelpe systemet rense seg selv. For veldig modig, ta ett fedd rå hvitløk hver dag, og ikke glem å pusse tennene. Du kan også fres hvitløk i en panne for å gi den en mildere, brente smaken. Mix knust hvitløk med olivenolje, sort pepper og parmesan for å lage en fantastisk brød dukkert. For null lukt, ta hvitløk kosttilskudd.

Eksternt

De antibakterielle egenskaper av hvitløk gir det potensial til å zappe din akne. Vær veldig forsiktig, men - hvitløk er ekstremt sterk. Skjær et fedd hvitløk i to og gni den fuktige indre delen på kvisene dine. Gjenta flere ganger om dagen. Du kan også legge saften av en hvitløk fedd i litt vann hvis du trenger en mildere behandling. Hvis du er bekymret for lukt, suge et fedd hvitløk i melk for en time før påføring.

Kjøpe Hvitløk

For den mest effektive behandlingen, vil du ønsker hvitløk med den høyeste tilgjengelige svovelinnhold. På matbutikk, kjøpe de ferskeste utseende hvitløk som du kan finne, med den sterkeste lukten. Jo sterkere lukt, jo høyere svovelinnhold. Organisk hvitløk kan inneholde mer svovel enn vanlig hvitløk, så gi det et forsøk.

Forsiktighetsregler

Hvitløk fungerer ikke for alle. Den har potensial til å brenne, blemme, eller irritere huden. For å unngå katastrofe, start med en svært mild blanding av hvitløk og vann, og ikke la den på huden for lenge. Forlat aldri kjøttet av hvitløk direkte på huden din. Hvis huden din er ikke irritert, kan du prøve å la saften på over natten, men unngå overnattings behandlinger helt hvis du har sensitiv hud. Hvitløk er også en blod tynnere, så ikke ta mer enn et fedd om dagen, og slutte å ta eventuelle hvitløk kosttilskudd før ethvert operativt inngrep.

Hvordan Heal en ørebetennelse med hvitløksolje

Hvordan Heal en ørebetennelse med hvitløksolje


En rekke alternative løsninger kan brukes til å behandle øreverk og øre infeksjoner. En slik behandling medfører bruk av hvitløkolje. Fordi hvitløk har antibiotiske egenskaper, blir det brukt av mange for å eliminere ørebetennelser hos barn og voksne. Du kan lage hvitløksolje hjemme med denne enkle oppskriften.

Bruksanvisning

•  Hell olivenolje i glasset målebegeret. Hakk to skrelte fedd hvitløk og legg i koppen. Mikrobølgeovn oljen for omtrent et minutt. La den sitte i 10 minutter.

Sil oljen gjennom et stykke cheesecloth å fjerne hvitløk stykker. Plasser olje i en tildekket krukke og oppbevare den i kjøleskapet. Oljen vil holde i ca tre uker.

Hvis du vil bruke olje, legg 1 ts. over åpen flamme til lunken. Test olje på baksiden av hånden din for å sørge for at det ikke er for varmt. Har personen ligge ned, infiserte øret opp. Fyll dropper eller sprøyte og sette en eller to dråper olje i de berørte øret. Sett inn en bomullsdott i øret i 30 minutter. Gjenta hver 1 til 2 timer.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk hvitløk olje hvis du har mistanke om en punktert trommehinne. For tilbakevendende ørebetennelser, se en lege. Bruk kun hvitløk olje under råd fra en lege.

Hvitløk som et soppdrepende middel

Hvitløk som et soppdrepende middel


Hvitløk (Allium sativum) er en flerårig plante dyrkes over hele verden. Det har blitt brukt som mat og medisin i ulike kulturer dateres tilbake til når pyramidene ble bygget, ifølge Universitetet i Maryland Medical Center (UMMC).

Funksjoner

Fersk, rå hvitløk inneholder en stor mengde av svovel-holdige forbindelser som viser potente antifungale egenskaper. Allicin, en av de fordelaktige svovelholdige forbindelser, er avledet fra aminosyren kjent som cystein, i henhold til UMMC.

Betraktninger

Hvitløk kan også brukes som en topisk påføring for fungal hudinfeksjoner. Dette inkluderer tinea corporis, og tinea cruris. Forsiktighet bør utvises når du søker direkte på huden fordi hvitløk kan forårsake utslett og svie for de med sensitiv hud.

Betydning

Hvitløk har mange forskjellige forbindelser med soppdrepende egenskaper. Som et resultat, sopp er ikke sannsynlig å bli resistente mot hvitløk, i henhold til Miljø Sykdom Resource nettsted.

Fordeler

Hvitløk er generelt anerkjent som Safe (GRAS) av US Food and Drug Administration. Hvitløk har svært lav toksisitet; Det kan imidlertid endre funksjonen av visse reseptbelagte medikamenter. Følgelig bør hvitløk tas under oppsyn av helsepersonell, ifølge UMMC.

Hvitløk Som en Acne Treatment

Hvitløk Som en Acne Treatment


En naturlig metode for å behandle akne kan være å bruke hvitløk. Det er krav de aktive svovel komponentene i hvitløk gjør det til en naturlig og effektiv akne behandling. Brukes lokalt eller internt, kan hvitløk være et naturlig alternativ for behandling av akne. Men det er potensielle bivirkninger å være klar over når du bruker hvitløk.

Aktuelt

Hvitløk påføres lokalt har blitt foreslått som en av de enkleste og raskeste, måter å behandle akne. Utvortes bruk kan inkludere å kjøpe en rå hvitløk fedd på den lokale dagligvarebutikken, kutte den opp og bruke den direkte til de berørte områdene med akne. Hvitløk, blandet med varmt vann, kan gjøre for en cleanser og medisin for akne. Jording et hvitløksfedd med en kopp varmt vann, noe som gjør det til en hvitløk lim og bruke det direkte på acne områder, er et annet alternativ.

Forbruk

For de som er ute etter en måte å forhindre akne før den starter, i tillegg til å behandle eksisterende akne, forbruker hvitløk kan hjelpe. Sett hvitløk på dag til dag mat, spise tre frø av rå hvitløk om dagen eller ta en hvitløk supplement. Å kvitte seg med lukten forbundet med hvitløk, bruke det med honning, sitron eller suge hvitløkfeddene i melken før du spiser den.

Side Effects

På grunn av sine sterke egenskaper, er det mulig å oppleve uønskede bivirkninger hvis hvitløk anvendes som en acne-behandling. Vanlige bivirkninger topikal bruk inkluderer utslett eller allergiske reaksjoner. Bivirkninger fra å konsumere det internt kan omfatte fordøyelseskanal problemer eller forstyrrelser med andre medisiner. Før man spiser eller bruker hvitløk lokalt som en behandling for akne eller andre forhold, bør en lege konsulteres.

Aktive ingredienser

Aktive svovel er nøkkelen komponenten som sies å hjelpe behandle akne. En sterkere smaker fedd hvitløk kan ha mer svovelinnhold og kan øke medisinsk verdi når den brukes. Selv ved bruk av sterkere hvitløk kan muligens øke sannsynligheten for bivirkninger.

Andre bruksområder

Andre helserelaterte problemer kan muligens ha nytte av bruk av hvitløk. Det finnes rapporter hvitløk kan hjelpe i behandling av vorter, forkjølelse, influensa, gass og halsbrann. Det kan også være en effektiv antibiotika når spises rå eller knust. Det er enda rapporter hvitløk kan brukes som en naturlig myggolje når forbrukes eller plantet.

Mat som medisin for sesongmessige allergier

Mat som medisin for sesongmessige allergier


Få ting kan forstyrre en persons normalt fungerende liv som sesongmessige allergier. De kan treffe umiddelbart etter våkner og påføre ulemper og elendighet hele dagen. Noen mennesker prøver allergi medisiner, og noen ganger de arbeider --- men noen ganger de ikke. Heldigvis, det er matvarer du kan spise for å kjempe disse irriterende sesongmessige allergier.

Frukt og grønnsaker

Drikk mye fruktjuice, som er rike på antioksidanter og bidrar til å redusere betennelse. Pass på at du drikker ekte juice og ikke de som er laget fra konsentrat eller kunstige smaker. Ferske frukter og grønnsaker er også en god kilde til antioksidanter, spesielt friske bær.

Fisk og oljer

Spis rikelig med fisk, inkludert torsk, hyse og laks (selv om noen kaldt vann fisk vil gjøre), så vel som linfrøolje, som alle er gode kilder til anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer.
På samme tid, forsøke å redusere mengden av omega-6 fettsyrer, som er funnet i maisolje, solsikkeolje, bomullsfrøolje, salatdressing, majones og de fleste rask mat. Spise disse omega-6 fettsyrer vil angre noen fordel at du kan få fra å spise omega-3 fettsyrer, siden matvarer som inneholder omega-6 oljer oppmuntre betennelse.

Krydder

Sørg for å inkludere gurkemeie og ingefær i ditt kosthold, som begge er naturlige anti-inflammatorisk agenter.

Mineraler

Øk mengden av magnesium i kosten. Foods høy i magnesium er pinto bønner, solsikkefrø, tofu, spinat, black-eyed peas, kveite og artisjokker. I tillegg legger sink til kosthold ved å spise tofu, østers, krabbe og yoghurt.

Hvordan bruke Tulsi Basil som medisin

Hellig basilikum er også kalt Tulsi basilikum og Ocimum sanctum. Den har en herlig fedd duft og smak og har potente medisinske egenskaper. Hellig for hinduistiske mennesker, er det omtalt i myter og legender i India, hvor det sies at slitne reisende slukket tørsten ved å spise ett blad av denne planten som ble dyrket rundt hindutempler. Tulsi basilikum kan brukes som en te eller et skjær for å lindre mange plager, som det er klassifisert et adaptogen: det "tilpasser" seg til hva sykdom i kroppen opplever og kan bidra til å avlaste en sår hals, vondt i magen, og mange andre symptomer.

Bruksanvisning

Hvordan lage Tulsi te

Bruk friske Tulsi basilikumblader og blomstrende topper hvis de er tilgjengelige. Hvis du bruker tørket Tulsi, bruke litt mindre enn frisk. For hver kopp te, plasserer 12 friske eller tørkede blader av Tulsi basilikum i en tekanne eller tekopp.

Kok opp vann i en vannkoker eller panne og hell den over Tulsi basilikumblader.

La din te å bratt i ca 10 minutter, og deretter press den og nyte med sukker, honning, sitron, melk eller andre velsmakende tillegg. Du kan lage en større mengde te, hvis du ønsker, og deretter drikke leftover te senere på samme dag.

Hvordan lage Tulsi basilikum skjær

Fyll en ren glasskrukke omtrent halvfull med enten friske eller tørkede Tulsi basilikumblader.

Fyll glasset med vodka, rom, brandy, eple cider eddik, eller vegetabilsk glyserin.

Rist glasset, merk innholdet (Husk å inkludere dato), og la den sitte på et kjølig, skyggefullt sted for en måned.

Rist brygging skjær minst en gang hver dag.

Etter en måned, stende skjær og flaske det i mindre glassflasker med dropper topper for brukervennlighet. Ta ikke mer enn tre fulle droppersful tre ganger hver dag. Slutte å bruke når symptomene dine bedre.

Tips og advarsler

 • Når du tar urter til medisinske formål, må du huske å ta dem på en terapeutisk tidsplan. For eksempel, drikke en kopp te tre ganger hver dag, eller ta tre fulle droppersful av skjær tre ganger hver dag. Hvis du glemmer en dose, komme tilbake på sporet med din neste dose, og deretter prøve å huske å ta det regelmessig.
 • Alltid konsultere med en medisinsk faglig når du behandler deg selv med noen alternative løsninger.

Hvordan bruke Sitronmelisse som medisin

Også kjent som "hjerte glede" og "Eliksir", sitronmelisse (Melissa officinalis) er en velsmakende medlem av mynte familien som har blitt brukt medisinsk i minst 2000 år. Det er veldig lett å vokse og vil gi deg flere planter i løpet av kort tid, som det reproduserer seg selv gjennom frø og rot divisjon. Laboratoriestudier har vist at sitronmelisse blader inneholder forbindelser med beroligende, fordøyelsesenzymer og anti-krampaktig effekter. Så i tillegg til sitronmelisse være en deilig te, kan det hjelpe deg til å sove og bosette magen. Nyere studier har vist at de tanniner i sitronmelisse kan fungere som en snerpende når den brukes eksternt, og kan være effektivt i bekjempelse noen overflate virus, slik som herpes simplex. Vi vil fokusere på hvordan å lage en te og en tinktur fra sitronmelisse.

Bruksanvisning

Hvordan lage sitronmelisse te

Bruk frisk sitronmelisse blader og blomstrende topper hvis tilgjengelig. Hvis du bruker tørkede urter, bruke litt mindre enn frisk. For hver kopp te, plasserer 12 friske eller tørkede blader av Tulsi basilikum i en tekanne eller tekopp.

La din te å bratt i ca 10 minutter, og deretter press den og nyte med sukker, honning, sitron, melk eller andre velsmakende tillegg. Du kan lage en større mengde te hvis du ønsker og deretter drikke leftover te for din dose senere samme dag.

sitronmelisse sin sedative effekter er så mild at det er trygt å gi den til masete barn når de ikke får sove. Bare varme litt melk og tilsett 2 ss sitronmelisse til hver kopp. La det bratt i ca 10 minutter, og deretter press den og legge honning, eller hva søtningsmiddel barnet ditt foretrekker.

Hvordan lage sitronmelisse skjær

Tinctures er urteuttrekk laget med alkohol, cider eddik eller glyserin. De er enkle å lage og bærbar for folk på flukt eller mens du reiser. Først fyller en ren glasskrukke omtrent halvfull med enten friske eller tørkede sitronmelisse blader.

Fyll glasset med vodka, rom, brandy, eple cider eddik eller vegetabilsk glyserin.

Rist glasset, merk innholdet (Husk å inkludere dato), og la den sitte på et kjølig, skyggefullt sted for en måned.

Rist brygging skjær minst en gang hver dag.

Etter en måned, stende skjær og hell den i mindre glassflasker med dropper topper for brukervennlighet. Ta ikke mer enn tre fulle droppersful tre ganger hver dag. Slutte å bruke når symptomene dine bedre.

Tips og advarsler

 • Når du tar urter til medisinske formål, må du huske å ta dem på en terapeutisk tidsplan. For eksempel, drikke en kopp te tre ganger hver dag, eller ta tre fulle droppersful av skjær tre ganger hver dag. Hvis du glemmer en dose, komme tilbake på sporet med din neste dose, og deretter prøve å huske å ta det regelmessig.
 • Alltid konsultere med en medisinsk faglig når du behandler deg selv med noen alternative løsninger.
 • Sitronmelisse forårsaker ingen dokumentert sikkerhetsproblemer, selv om det har vist seg å hemme visse skjoldbrusk hormoner. Av denne grunn bør mennesker med Graves 'sykdom eller andre skjoldbrusk-relaterte problemer bruke denne urt forsiktig, hvis i det hele tatt.

Hvordan bruke Willow Bark som medisin

Willow bark har blitt brukt av mennesker i flere tusen år for medisinske formål. Den inneholder salicin, en forgjenger til aspirin. Folk ble bedt om å tygge direkte på bark for smerte og feber lettelse, men moderne brukere har utviklet mer fornøyelige måter å utnytte denne naturlige rette.

Bruksanvisning

•  Rengjør kasserolle med et mildt vaskemiddel. Skyll kjelen grundig for å kvitte innsiden av alle rester og såpe. Tørk av med en ren klut.

Slå på komfyren brenner på for høy.

Hell vann i kasserollen, og bringe vannet til å koke. Legg den tørkede willow bark til kokende vann.

Slå brenneren ned til lav varme. La det småkoke i 10 minutter.

Slå av brenneren, og fjern gryten fra varmen. La den sitte i 30 minutter.

Plasser silen over et krus, og hell væsken gjennom silen i kruset. Kast bark.

Drikk opp til fire ganger daglig for å lindre smerte og ubehag.

Tips og advarsler

 • Dersom presset på tid i løpet av dagen, multiplisere denne oppskriften, og avkjøl den ekstra å bruke senere.
 • Aldri gi til barn under ett år.
 • Må ikke brukes hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre.
 • Må ikke brukes hvis du er i dag å ta blod-tynner eller har en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven blødning, for eksempel hemofili.
 • Hvis du har astma, magesår, diabetes eller andre underliggende medisinsk tilstand, ta kontakt med legen din før du bruker.

Hvordan bruke Mint Plant som medisin

Hvordan bruke Mint Plant som medisin


Mint er en middelhavs urt som ble historisk handlet og dyrkes over hele Europa. Tidlige kolonister førte mint med dem til Amerika hvor det nå vokser vilt og i hager. Mint er en flerårig plante som foretrekker kjølig, fuktig jord. De mest populære formene er peppermynte og peppermynte. Imidlertid er peppermynte mest vanlig brukt medisinsk i henhold til Hamilton College. Peppermynte inneholder mentol, som skaper den kule følelsen opplevd når du spiser mynte. Luftig deler av anlegget er medisinske og har anti-krampaktig, aromatiske og nerve tonic handlinger, ifølge David Hoffmann i sin bok "The New Holistisk Herbal."

Bruksanvisning

•  Knus bladene av frisk peppermynte med en morter og gjelder for smertefulle ledd. Dette mos av bladene bidrar til å lindre smerter og plager, og bør bare brukes på lukket hud og ikke åpne sår.

Påfør en knust mynte blad mos til brystet for å lindre lungebetennelse. Denne praksisen ble brukt av Menominee nasjon, ifølge University of Wisconsin.

Drikk peppermynte-te som en fordøyelseskanal hjelpemiddel. De oljer som finnes i bladene stimulere fordøyelsesprosessen. Mint te ble brukt av Pawnee, Omaha og andre nasjoner for å bedre fordøyelsen problemer som halsbrann og gass.

Bruk myntete som et mildt beroligende. Mint te kan bidra til å redusere søvnløshet da tatt like før du går til sengs.

Bruk eterisk olje av mint lokalt. Har vært brukt peppermynte olje til å behandle muskelsmerter, ifølge Hamilton College. Den medisinske virkningen av mint olje er på grunn av sin anti-krampaktig handlinger som bidrar til å lindre smerte.

Bruk urten sitronmelisse for å redusere angst. Sitronmelisse (Melissa officinalis) er inkludert i mint familien og har blitt brukt til å redusere symptomer på angst, ifølge University of Maryland Medical Center. Voksen doser fra 300 til 500 mg, som ble tatt tre ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Bruk av høy kvalitet essensielle oljeprodukter for å sikre renheten av oljen.
 • For å bruke mynte essensielle oljen lokalt, fortynne oljen i en transportør olje som mandel olje eller jojobaolje.
 • Helsekostbutikker ofte bære frisk mynte i produserer delen, tørr mynte i bulk urt seksjoner og bære mynte-te og eteriske oljer.
 • Ikke stol på mint å kurere sykdommer som lungebetennelse. Det bør brukes i forbindelse med andre medikamenter.

Antibiotiske egenskaper av hvitløk tabletter

Antibiotiske egenskaper av hvitløk tabletter


Hvitløk, en potent ingrediens som finnes i mange hvitløk kosttilskudd, inneholder en stor antibiotika stoff kalt allicin, som frigjøres når rå hvitløk er knust eller skiver. Det er der mange av hvitløk sin medisinske fordelene er utledet. Ifølge Web MD, er denne forbindelsen så skjør og ustabil at det forsvinner raskt. Men hvis brytes ned i flere forbindelser, for eksempel når utviklet for medikamenter, forblir effektiv.

Allicin

Allicin er kjent som en pythonutrient som hjelper bekjempe forkjølelse og influensa, blant andre sykdommer. Den forbindelse som også er kjent som en antioksidant. Det er bare gitt ut én gang fersk hvitløk har blitt knust. Matlaging, aldring eller nedbryting av hvitløk ødelegger sine allicin egenskaper. De fleste hvitløk kosttilskudd ikke inneholder allicin, men bare allicin potensial.

Ajoene

Ajoene er ansvarlig for hvitløk er lukt og smak. Ajoene har vist betydelig effekt når det brukes lokalt for pasienter med karsinom og har blitt dokumentert i kliniske studier som en effektiv sammensatt for behandling av pasienter med akutt myelogen leukemi, ifølge National Center for Biotechnology Information. Flere studier blir gjort for å vurdere rollen til ajoene i behandling av kreft. Dette allicin biprodukt også finnes i mange soppdrepende midler som det er effektivt mot fotsopp, ifølge Web MD.

Organosvovelforbindelser

Hvitløk produserer tre organosvovelforbindelser kjent som Diallyl sulfid, Diallyl Disulfide og Diallyl trisulfidet som hjelpemiddel i avrusning. Disse forbindelsene er til stede i hvitløksolje, som finnes i mange hvitløk tabletter og kosttilskudd. Disse forbindelsene også er kjent som beskyttende midler, bidrar reversere utviklingen av carcinogenese, ifølge The Journal of Nutrition.

Søte Oil & øreinfeksjoner

Øret infeksjoner er en vanlig sykdom blant barn, men voksne kan lide av dem også. Mens leger kan forskrive antibiotika for å lindre symptomene på en øreinfeksjon, kan du foretrekker å prøve et hjem rette først. Søt olje er en av de mest vanlige helhet botemidler for øreinfeksjoner og øre verk og en av de mest billig seg også.

Årsaker

Øret infeksjoner oppstår når en infeksjon slår rot i øretrompet av øret. Vanligvis infeksjonen blokkerer røret, hindrer drenering av væske fra nese og hals. De fleste barn vil klage om øresmerter når en infeksjon setter inn, men du kan være i stand til å legge merke til tegn på forhånd. Barn kan dra og slite på ørene, noe som kan tyde på irritasjon i øret.

Eiendommer

Søt olje er en enkel olje oftest laget av oliven eller mandler. De fleste produserer indikere hvilken ingrediens de brukt som en base i sin søte olje formel. Når du bruker søt olje for en ørebetennelse, vil enten skjema fungere. Noen bruker hvitløksolje, som kan fungere som et antibiotikum, i stedet for søt olje.

Metode

Når du velger å bruke søt olje for å lindre en øre verke, kan det være lurt å varme oljen, som gjør at røret for å slappe av og gjør det lettere for blokkert væske til å renne. Test oljen å sikre at det ikke er for varmt før du bruker den til øret. Bruke et øre dropper å administrere den søte olje inn i ørekanalen, setter minst tre dråper i de berørte øret.

Misforståelse

Mens noen mener med en bomullspinne kan hjelpe, kan det påvirke noen voks i øret, forårsaker mer komplikasjoner. Du kan bruke en bomullsdott for å holde oljen i øret. Hvis du foretrekker å ikke bruke en bomullsdott, kan du ligge på siden med det behandlede øret vendt opp. Forbli i denne stillingen til den søte oljen får tid til å renne inn i øregangen.

Advarsler

Hjem rettsmidler kanskje ikke fungerer for alle mennesker. Dersom smertene vedvarer eller blir verre, bør du kontakte legen din umiddelbart. Også huske på noen leger fraråde bruk av søt olje som det kan hindre dem fra å tydelig se trommehinnen i tilfelle du går for et besøk. Mens du kan få i seg søt olje, bør du sette den direkte inn i øret når du bruker det som et hjem rette for ørebetennelser.

Tørr hoste hjem rettsmidler

Tørr hoste hjem rettsmidler


En tørr hoste kan være smertefullt, og det kan være veldig irriterende for deg og menneskene rundt deg. Det kan hindre deg fra å få en god natts søvn og trenger generelt å bli behandlet med en slags hoste rette. Før du gjør en avtale med legen din kan det være verdt å prøve noen tørre hoste hjem rettsmidler først.

Hvitløk

Bruken av hvitløk som medisin er svært gammel. Det har blitt brukt til å hjelpe fordøyelsen, enkle forkjølelse og hoste. Det finnes en rekke forskjellige måter du kan bruke hvitløk som en hoste suppressant, men den mest effektive måten er å lage en hvitløk hostesaft. For å gjøre dette, omtrent hogge opp noen fedd hvitløk og legg dem i en krukke eller en bolle. Hell i honning til hvitløk er dekket helt. Sett blandingen i kjøleskapet og la det marinere over natten. I morgen, ta en spiseskje av blandingen, hvitløk biter og alle. Gjennom hele dagen, ta en spiseskje når du føler trang til å hoste.

Ingefær

Ingefær er en annen en av naturens mirakelkurer. Du kan kjøpe ingefær i mange forskjellige former. Du kan kjøpe det hele, skiver, hakket og pulverisert. For bruk med en hoste bør du enten kjøpe den helt eller allerede skiver. Hvis du kjøper det hele sørg for at du vasker roten med litt kaldt vann. Skjær ingefær i svært tynne strimler, nesten som tyggegummi. Tygg det sakte utover dagen og din trang til å hoste bør avta.

Urtete

Urte te har lenge vært brukt som en hoste kur. For tusenvis av år har kulturer som kineserne har brukt urtete å kurere kroppen fra plager samt befri den for urenheter. Svart te og kamille te har lenge vært ansett som den beste hoste hjelpemidler når det kommer til urtete. De antioksidanter i te frigis når varmt vann blir ført gjennom den. Å forberede, helle varmt vann inn i din tekopp sammen med te. Tilsett noen dråper sitronsaft for å bidra til å aktivere antioksidanter. Også legge til en spiseskje honning for å hjelpe pelsen din hals. Disse ingrediensene når kombinert vil hjelpe sooth en langvarig hoste.

Pulverisert Healing Herbs

Pulverisert Healing Herbs


For hundre mennesker har brukt helbredende urter for å kurere en rekke sykdommer. For eksempel, i det 18. århundre Frankrike bødler drakk knust hvitløk med vin for å prøve å beskytte seg mot herjinger av pesten. Alternativ medisin utsalgssteder selger nå et utvalg av pulverisert helbredende urter, som kan vanligvis tas som en kapsel eller drysset over mat. Gyldigheten av slike helbredende urter er ofte omstridt, men anekdotiske bevis for sin helbredende kraft fortsetter å gjøre dem populære alternativer til tradisjonell medisin.

Hvitløk Powder

Hvitløk er en urt som har vært brukt som både mat og medisin i århundrer. Nevner av hvitløk som medisin kan bli funnet på sumeriske leirtavler, og egypterne og grekerne også rost hvitløk for sine medisinske egenskaper. Bankerjee og Maulik fra Institutt for farmakologi ved All India Institute of Medical Science fant at hvitløk kan senke risikoen for hjerte-problemer. Selv om rå hvitløk eller alderen hvitløk ekstrakt synes å bære mest fordeler, kan hvitløksfedd males opp til et pulver og enten drysset over mat eller tatt i en kapsel som et supplement. Hvitløk pulver er laget av hvitløk pære, som består av fra fire til 20 nellik.

Arrowroot Powder

Arrowroot pulver er opprettet fra stivelsesholdige knoller av flerårige urter som Maranta arundinacea. Indianerne brukte arrowroot pulver for å kurere pil sår, derav navnet. Det er også brukt til å tykne mat og gis til folk med mageproblemer eller spedbarn fordi det upsets magen mindre enn andre fortykningsmidler. Noen mennesker tar arrowroot pulver for å kurere gastrointestinale problemer som diaré, eller det kan brukes direkte på huden for å berolige irriterte flekker. Men effricacy av arrowroot for disse plager har ennå ikke underbygd av vitenskapelig forskning.

Aloe Vera Powder

Aloe vera pulver er opprettet fra et ekstrakt av aloe vera plante. Dets aktive ingredienser inneholder helbredende egenskaper som berolige kutt, brannsår og blemmer. Aloe vera har også blitt brukt til å lindre symptomer på genital herpes. Av denne grunn aloe vera er en ingrediens i mange hud produkter som kremer, kremer og solkrem. Det kan anvendes som et avføringsmiddel, men kan forårsake kramper som en bivirkning, blir så oral bruk ikke lenger er anbefalt. Pulveret blir opprettet fra dehydratisert aloe vera-gel, som er typisk blandet med vann for å skape en beroligende aloe vera krem. Kremen påføres direkte til rammede områder på huden, og kan deretter lagres i et kjøleskap for senere bruk.

Thunbergia laurifolia som en Medisinering

Thunbergia laurifolia som en Medisinering


Thunbergia laurifolia, et medlem av Acanthus familien, er kjent som den blå trompet vintreet, den lilla allamanda, laurbær-leaved Thunbergia, og laurbær klokken vine. Det er en klatring vintreet ofte dyrket for sine store hvite og lilla blomster som prydplante. I tillegg har T. laurifolia vært brukt i mange år som et medikament for flere plager, og moderne forskning søker å avdekke nye bruksområder for sine medisinske egenskaper.

Historie

Thunbergia laurifolia er tradisjonelt brukt som medisin i Malaysia og Thailand, hvor det er kjent som "akar tuau" og "rang jeud", henholdsvis. I Malaysia er det blad juice brukes til å behandle menoragi hos kvinner og som en aktuell grøtomslag. I Thailand er planten brukt som febernedsettende og motgift.

Detoxificant

En infusjon laget av bladene av T. laurifolia kan svelges som en avgiftende te. I tillegg kan blad ekstrakt beskytter mot levertoksisitet hos alkoholikere, og tjene som en førstehjelp behandling for forgiftning.

Febernedsettende

Bladene av T. laurifolia inneholder forbindelser som kan redusere feber. Dette febernedsettende handlingen har blitt utnyttet i tradisjonell Thai medisin i mange år.

Diabetes Treatment

Ifølge Aritajat, et. al. eller Chiang Mai-universitetet i Thailand, kan Thunbergia laurifolia være nyttig i behandling av diabetes. Rotter med normal glykemisk funksjon og diabetisk lignende glykemisk funksjon fikk et blad ekstrakt av planten. Ekstraktet ble funnet å senke blodsukkernivået hos rottene og oppmuntre gjenvekst av noen insulinproduserende celler.

Antioxidant

Bladene av T. laurifolia kan gjøres om til en infusjon for te. Denne teen er drukket for sine antioksidantegenskaper. Antioksidanter er fordelaktig for å forebygge kreft på grunn av deres evne til å eliminere frie radikaler og andre oksyderte stoffer fra kroppen.

Hva er fordelene med hvitløk & persille?

Hvitløk er godt kjent for sine helsemessige fordeler. Foruten god smak til et bredt utvalg av matvarer, kan hvitløk bidra til å helbrede mindre plager og forebygge sykdom. Selv persille er anerkjent for det meste som garnityr, besitter det også helbredende egenskaper, og kommer til sin rett som en "funksjonell mat."

Hvitløk som Infeksjon Fighter

Hvitløk bør brukes daglig for å forebygge og helbrede infeksjoner og forkjølelse, sier Dr. Andrew Weil, en leder innen integrativ medisin. Knusing fersk hvitløk utgivelser allicin, komponenten i hvitløk som er ansvarlig for sine medisinske evner. For maksimal effektivitet bør knust hvitløk bli utsatt for luft i 10 minutter, deretter tilsatt til mat i de siste minutter av matlaging.

Hvitløk og øreinfeksjoner

Weil anbefaler også behandling av eksterne og mellomøret infeksjoner med hvitløk eller hvitløksolje. Hvitløk eller varme oljen bør plasseres i øret, ved hjelp av en dråpeteller for oljen. En plasseres løst bomullsdott vil holde oljen siver ut.

Garlic & Prebiotika

Hvitløk er en kilde til prebiotika, ufordøyde næringsstoffer som gir næring til probiotika, som er de "gode bakteriene" i tarmkanalen. The Mayo Clinic siterer en diett som kombinerer de to som en måte å styrke immunforsvaret, hjelper kroppen absorbere kalsium og løse mange fordøyelses problemer. Hvitløk kan også være nyttig i å senke kolesterolet og forebygge hjertesykdom ved å minske clotting.

Persille

Persille bør også være inkludert i den daglige diett. Sine estetiske fordeler som garnityr har også uventede helsemessige fordeler; Cleveland Clinic anbefaler å bruke det som en måte å oppmuntre Alzheimers pasienter å spise. Det er også nevnt som en antioksidant-rik erstatning for høy-natrium krydder. En ss. av fersk persille inneholder mer enn 75 prosent av den amerikanske daglig anbefalt inntak av vitamin K og inneholder vitamin C og A, samt små mengder folat og jern, men bare en kalori.

Persille og Flavones

Persille inneholder en høy mengde flavones, en klasse av antioksidantene som finnes i planter som kalles flavonoider, ifølge US Department of Agriculture. På grunn av dette, beskytter persille friskt vev fra de negative effektene av kreftbehandling. Både ferske og tørkede persille ser ut til å være effektive.