Digidexo.com

urinveisinfeksjon mrsa

Tegn på MRSA og urinveisinfeksjon

Tegn på MRSA og urinveisinfeksjon


Mange mennesker har en grunnleggende urinveisinfeksjon og tror at de kan behandle det hjemme. Men når MRSA tilsettes til en uti personen kan bli stadig og hurtig syke. Tegnene på MRSA-UTI kan etterligne andre UTI symptomer, men det er noen spesielle tegn å se etter.

Fakta

CDC rapporterer at om lag 25 til 30 prosent av befolkningen er kolonisert med Staphylococcus aureus bakterier (dvs. har bakterier i deres nesehulen). Bakteriene som regel inn en persons kropp fra et åpent sår, kutt, sår, kateter eller pusterøret. Personer med svekket immunforsvar er mer utsatt for denne infeksjonen. Men du kan ikke engang klar over at du har blitt infisert med en MRSA-UTI til du blir veldig syk.

Fever

En feber som er over 100,5 bør tas svært alvorlig. Når en person har en MRSA-UTI hennes feber kan skyte opp raskt. Hun kan også være kjølt og ute av stand til å få varme. Dette er et viktig tegn på at infeksjonen er forverret, og hun trenger å søke medisinsk hjelp.

Magesmerter

The National Library of Medicine rapporterer at flanken eller siden smerte er et vanlig symptom på en MRSA-UTI. Mange klager over følelse press og smerter i nedre del av magen. De kan også ha en brennende eller trykk ved vannlating. Dette er den mest grunnleggende tegn vi kontakt med en UTI. Imidlertid bør dette skiltet bli tatt på alvor når assosiert med andre symptomer, fordi det kan bety at du har en alvorlig infeksjon.

Inkontinens

Ettersom infeksjonen øker, noen mennesker mister evnen til å kontrollere vannlating. De kan lekke ut urin litt om gangen, eller helt mister kontinens. Dette symptomet vanligvis går hånd i hånd med magesmerter, men alle er forskjellige, og noen pasienter kan oppleve bare én av disse symptomene.

Kvalme

Kvalme er et annet vanlig symptom på MRSA-UTI. Kvalmen kan øke og føre til oppkast som kroppen sliter med de bakterielle giftstoffer.

MRSA og urinveisinfeksjon

MRSA og urinveisinfeksjon


Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterie som kan forårsake infeksjoner. Hudinfeksjoner er mest vanlig, men MRSA kan også føre til komplikasjoner i hele kroppen, inklusive hjernen, lungene, og urinveiene.

Kontrahering MRSA

Selv om MRSA spres lett gjennom fysisk kontakt med en smittet person eller ting han / hun har berørt, kan bakteriene ikke trenge sunn hud vev. Kutt og riper på huden tillate bakterier å gå inn og forårsake infeksjon.

Behandling

Siden det er mange stammer av MRSA, kan bare en lege avgjøre hvilke antibiotika for å foreskrive. En mer alvorlig infeksjon, spesielt hvis den når indre organer, kan kreve sykehusinnleggelse.

Effekter på andre organer

Mens det er kjent som et hudinfeksjon, kan MRSA også påvirke hjernen, lungene, og urinveiene. Hvis venstre ubehandlet, symptomene blir alvorlige og kan være livstruende.

Urinveisinfeksjon

Nyrer, urinrør, blære, urinlederne, og hos menn, prostata, komponere urinveiene. En urinveisinfeksjon (UVI) er forårsaket av bakterier i noen del av denne traktaten. Symptomer inkluderer hyppige oppfordrer til å urinere og smerte eller brenning når du gjør det, smerter i nedre del av ryggen eller magen, og illeluktende urin.

MRSA i urinveiene

MRSA i urinveiene kan føre til en UTI. MRSA-bakterier kan kolonisere og symptomene øker raskt. Hvis UTI symptomer, se en lege for behandling. Hvis feber eller frysninger oppstår, kontakt lege umiddelbart.

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjoner forekommer ofte i helsesentre, men kan påvirke sunne bestander i samfunnet også. Dette alvorlig infeksjon har bygget en motstand mot mange av de antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. Som et resultat, kan det føre til døden. Det ser først på huden, som det kan spre seg. Symptomene vil ikke variere mellom aldersgrupper, slik at en pjokk vil vise de samme symptomene som en eldre person. Enhver forelder som har mistanke om hans barn har en MRSA-infeksjon bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hudsymptomer

MRSA hudinfeksjoner utgangspunktet manifest som en liten rød kul som kan ligne på en bug bite, koke eller kvise, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan de utvikle seg til dype abscesser som ligner røde, hovne og pus-fylt lesjoner. Disse lesjonene vanligvis forårsake smerte ved berøring.

Lunge Symptomer

MRSA-infeksjoner kan ofte føre til lungeproblemer inkludert lungebetennelse. Symptomer på denne type MRSA-infeksjon inkluderer kortpustethet, feber, frysninger og hoste, ifølge WebMD.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer inkluderer alvorlig hodepine, utslett, leddsmerter og lavt blodtrykk. En person bør huske på at siden infeksjonen kan ramme alle deler av kroppen, kan det føre til en rekke symptomer som ikke kan være fullt skissert. For eksempel, hvis bakteriene kolonisere i urinveiene, kan det føre til en urinveisinfeksjon. Siden denne infeksjonen kommer som en slags hudforandring, bør enhver person med en lesjon oppsøke lege hvis andre medisinske problemer dukker opp senere for å bekrefte eller utelukke MRSA.

Hva er behandlingen for en MRSA-infeksjon Carrier?

Hva er behandlingen for en MRSA-infeksjon Carrier?


Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er en svært smittsom, antibiotikaresistente bakterier som, ifølge Pasient Storbritannia, har dessverre blitt mer vanlig i de siste 25 årene. En MRSA-infeksjon presenterer vanligvis med høy feber og hudinfeksjoner, og mer sjelden, urinveisinfeksjon og lungebetennelse. Hvis du er en bærer av MRSA, betyr dette at bakterien har kolonisert på deg, men du viser ingen tegn på infeksjon. Du kan bli smittet på et tidspunkt, og du er mest i stand til å smitte andre. Den typiske behandling for en MRSA-bærer er en fem-dagers, tredelt løpet av terapi som behandler transportøren, sitt hjem og alle medlemmer av hans husstand.

Før behandling

Flere trinn må tas før MRSA behandling kan initieres. Først, siden det er viktig at alle husstandsmedlemmer skal behandles samtidig, en tid må avtales med legen din. For det andre må noen infeksjon til stede i enhver husholdning medlem behandles og kureres. Noen åpne sår eller hud tilstand må elimineres. Sist, mens du og din husstand avventer behandling, det er skritt du bør ta for å redusere sjansen for videre smitte: Vask hendene før kontakt med andre ved hjelp av klorheksidin hydroklorid såpe; dekke eventuelle åpne sår med rene, tettsittende dressinger; og to ganger ukentlig, grundig dusje din kropp og hår ved hjelp av fire prosent klorheksidin hydorchloride såpe.

Part One

Det er viktig at du fjerner bakterier fra nasal området. Legen din vil forskrive en 2 prosent mupirocin nasal salve, som du vil gjelde tre ganger daglig til begge neseborene. Ved hjelp av en egen bomullspinne for hvert nesebor, vil du bruke salven til inni neseborene, går opp bare så langt som fingeren kan gå. Når salven er påført, vil du presse neseborene sammen for å fordele mupirocin. Etter hvert nasal behandling, må du vaske hendene med 4 prosent chorhexidine hydroklorid såpe.

Part Two

Ifølge Sveriges nasjonaldag helsetilsyn, vil legen din be deg om å dusje hver dag med en 4 prosent klorheksidin hydroklorid såpe, grundig vaske ansiktet (spesielt rundt nesen), hår og kropp. Du vil bli dirigert til å vaske armhulene først, deretter resten av kroppen din, med særlig vekt på navlen, kjønnsorganer og endetarm. Du vil deretter skyll godt og tørk av med et rent håndkle. Hvis du bruker vaskekluter i dusjen, vil du bli ledet til å forkaste dem eller vaske dem i kokende temperaturer.

Del tre

Ditt hjem vil trenge å bli behandlet, også. The National Board of Health anbefaler at du desinfisere alle horisontale flater med antibakteriell såpe og vann, som du lufte ut boligen daglig, og at ting som blir berørt ofte - som dørhåndtak, vannkraner, toaletter, kjøleskap eller skapdører - være desinfisert hver dag. Alle medlemmer av husstanden må ha separate håndklær, vaskekluter og sengetøy; og alle disse, i tillegg til alt putevar, dyner, undertøy og kluter, vil måtte bli renset ved kokende temperaturer. Legen din vil instruere deg at, på den andre dagen og den siste dagen av behandlingen, bør du støvsuge hele hjem og endre alle sengetøy.

Etter behandling

Omtrent tre uker etter avslutning av behandlingen, vil legen teste deg på nytt for å være sikker på at MRSA er blitt utryddet. Vanligvis hvis andre husstandsmedlemmer ikke var smittet, vil de ikke kreve testing, men det vil være opp til legen din.

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer


Å vite hvordan å gjenkjenne MRSA symptomer kan spare deg fra lidelse for lang og muligens redde livet ditt. MRSA er en sjelden staph infeksjon. MRSA kan gjøre deg ulykkelig, og kan være dødelig i ekstreme tilfeller. Du kan ikke engang vet du har det, mange mennesker feil det for en edderkopp bitt av hudinfeksjon.

Hvordan gjenkjenne MRSA Symptomer

En hudinfeksjon - Se etter eller legge merke til en hud infeksjon som kan vises som en edderkopp bitt. Huden kan bli irritert, kløende, røde, hovne, fylt med puss og veldig smertefullt. Denne typen staph infeksjon er lett spres ved hud til hud kontakt eller ved å berøre noe som nylig ble rørt av en annen.

I noen sjeldne tilfeller hudinfeksjon kan være veldig fort sprer seg, er dette en god indikator på MRSA.

lungeinfeksjon - Se etter indikasjoner på at du har en MRSA lungeinfeksjon. Symptomer kan være influensalignende symptomer som hoste, feber, frysninger, kortpustethet og smerter i ekstremiteter. Dette staph infeksjon kan også føre til lungebetennelse.

Urinveisinfeksjon - Se etter symptomer på en urinveisinfeksjon. MRSA kan føre til en urinveisinfeksjon hvis den kommer inn i området.

MRSA i blodet - Se etter symptomer på MRSA i blodet ditt. Du kan ha generell tretthet eller en følelse av hele smerte.

Hvis du har noen av disse symptomene se en lege umiddelbart. Hvis du blir behandlet for MRSA, og du får ikke bedre eller du blir verre i løpet av fire dager, bør du oppsøke lege igjen.

Hvis du trenger mer informasjon, se i Resources nedenfor. Du kan gjenkjenne MRSA symptomer hvis du vet hva du skal se etter.

Typer av MRSA Staph Infeksjon

Typer av MRSA Staph Infeksjon


MRSA er en supervirus som er forårsaket av stafylokokker som er en vanlig infeksjon som mange mennesker er utsatt for. Det er referert til som en super fordi det har transformert over tid for å bli resistente mot vanlige antibakterielle medikamenter som for eksempel penicillin. Det har i dag mange ulike typer eller former kjent på det medisinske samfunnet. Hver form har ulike årsaker og individuelle symptomer.

CA-MRSA

Dette de type MRSA at i kontrakt i et fellesskap innstilling og er referert til som ervervet MRSA eller CA-MRSA. De spesifikke retningslinjer gitt av CDC sier at en person som ikke har hatt noen opphold i en helseinstitusjon for det siste året og er diagnostisert med MRSA ville bli gitt CA-MRSA diagnose. Det er den type MRSA som mange kan plukke opp fra harde flater som for eksempel sportsutstyr, treningsutstyr, bord og gulv. Ifølge CDC det normalt forårsaker hud og bløtvevsinfeksjoner.

HA-MRSA

Dette er den type av MRSA som er ervervet sykehus. Det smitter vanligvis noen som har et svekket immunforsvar under sitt opphold på et sykehus slik som sykehus, sykehjem eller rehabiliteringssenter. Noen mennesker vil kontrakten denne sykdommen etter å ha kirurgi eller behandling. Denne type av MRSA kan være farlig fordi det har en tendens til å være mer internalisert og påvirke kritiske aspekter som blod og lungene.

Hudinfeksjoner

En hud-infeksjon er den vanligste typen av MRSA som er funnet. CDC rapporterer at en MRSA hudinfeksjon starter vanligvis ut som en liten kvise eller koker på overflaten av huden. Det kan være svært smertefullt og blir fylt med puss eller væske infeksjon. Medisiner har normalt være gitt for å behandle disse typer infeksjoner, men i noen tilfeller såret kan renses ut eller revideres.

Urinveisinfeksjon

Dette er en form for MRSA som forårsaker smerter og press i nedre del av magen eller bekkenet. Det kan føre til kvalme, oppkast og generelt uvel følelse. Personer som lider av denne tilstanden rapporterer å ha inkontinens. Det kan inngås fra et kateter som er plassert i urinblæren fra en medisinsk prosedyre, eller fra feil rengjøring etter urinering.

Lunge MRSA

Lunge MRSA kan være forårsaket av intubasjon av en person under et sykehusopphold. Men det er noen tilfeller av denne typen MRSA blir kontrahert i samfunnet. Det har en tendens til å presentere som lungebetennelse, men kan forverres raskt og forårsake andre livstruende tilstander som sepsis.

MRSA in Blood

Sepsis er medisinsk tilstand der blodet blir forurenset eller infisert av bakterier. Dette kan gjøre en person svært syk og deres andre organer som hjerte og lunger kan påvirkes. Denne typen MRSA krever IV antibiotika og kan vanligvis fører til et lengre opphold på sykehuset.

Informasjon om MRSA

Informasjon om MRSA


Begrepet MRSA er en forkortelse for meticillinresistente Staphylococcus aureus. I utgangspunktet er det en type staph infeksjon som ikke kan bli drept av mange vanlige antibiotika. Staph bakterier vanligvis lever på huden din og ikke forårsake noen form for problem. Hver gang en stund vil de forårsake en infeksjon som må behandles av et effektivt antibiotikum. Fordi MRSA er motstandsdyktig overfor vanlige antibiotika, er det ekstremt vanskelig å behandle og kan være dødelige.

Utvikling

Utviklingen av MRSA er sannsynlig på grunn av overforbruk av antibiotika til behandling av infeksjoner. Selv om antibiotika kan være svært effektiv på healing forhold som luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse og urinveisinfeksjoner, kan for mye bruk være skadelig. Dette skyldes at bakteriene kan tilpasse seg og bli resistente mot medikamentet. Når en bakterier blir immun mot visse antibiotika er det referert til som en "super."

Årsaker

MRSA er under kontrakt på samme måte som de fleste staph infeksjoner er spredt. Det kan lett overføres mellom mennesker gjennom fysisk kontakt med infisert person eller ved å berøre gjenstander som de har brukt, som å drikke av samme kopp eller bruker samme telefon. Det kan ikke spres gjennom luften, med mindre den berørte person nyser eller hoster, forårsaker dråper av spytt til å lande på mennesker og gjenstander. MRSA kan noen ganger være spredt over hele sykehus og kan bli farlig overføres mellom pasienter ved bruk av rør og andre instrumenter. Personer med åpne sår som kutt og brannskader er mer sannsynlig at kontrakten de smittsomme bakterier.

Symptomer

Symptomene på MRSA kan variere avhengig av hvilke deler av kroppen som er berørt. En luftveisinfeksjon forårsaket av MRSA kan resultere i pneumoni og hoste. Sår som er infisert kan bli rød og smertefull. MRSA-bakterier som angriper huden kan føre til byller, utslett og sår som er ofte forvirret for bug biter.

Diagnose og behandling

MRSA er diagnostisert ved å teste prøvene i et laboratorium. Ulike antibiotika er testet på bakterien til en effektiv en er funnet. Avhengig av alvorlighetsgraden og infeksjon nettstedet, er ulike behandlinger brukes. Noen mindre hudinfeksjoner er bare tømmes og rengjøres, uten behov for antibiotika. Oral antibiotika er også ofte foreskrevet. Flere alvorlige MRSA-infeksjoner kan kreve sykehusinnleggelse og en IV av antibiotika. Alle som er innlagt på sykehus med MRSA vil sannsynligvis bli isolert og spesielle forholdsregler tas for å unngå å spre bakterier til andre pasienter.

Forebygging

Det beste rådet for å hindre spredning av MRSA er å praktisere god hygiene. Vaske hendene ofte og rengjøring og dekker sår kan holde bakterier i sjakk. Vær forsiktig med bruk av antibiotika. Spør legen din om en antibiotika diett er den beste behandling for din sykdom. Hvis du tar et antibiotikum, må du ta hele dosen. Ikke behandling resept kan tillate resistente bakterier å vokse.

Meticillinresistente Staph urinveisinfeksjoner

Meticillinresistente Staph urinveisinfeksjoner


Meticillinresistente Staphylococcus aureus, kan bli referert til som MRSA. Staphylococcus aureus (staph) bakterier lever på huden til folk flest og kan forårsake en infeksjon når bakterier kommer inn i kroppen gjennom et kutt eller gjennom et kateter tube. MRSA kan føre til lungebetennelse, blodinfeksjoner og urinveisinfeksjoner.

Betydning

Physicians referere til denne stamme av staph bakterier som meticillin-resistente fordi stoffet er kjent som methicillin ikke effektivt behandle MRSA-infeksjoner. Meticillin gjør imidlertid behandle de fleste andre staph infeksjoner. MRSA vanligvis påvirker eldre voksne eller syke mennesker. Dessuten kan de individer som har tatt antibiotika ofte eller for en lang tidsperiode også være mer utsatt.

Effekter

Symptomer på en MRSA-infeksjon kan være feber, hodepine og slapphet. Når infeksjonen påvirker urinveiene kan symptomene inkludere kontinuerlig behov for å urinere, svie ved vannlating, stinkende urin, rosa eller mørk urin og smerte. Smerte hos kvinner oppstår vanligvis i bekken-området, mens hos menn kan det bli følt i endetarms området. Hvis infeksjonen påvirker nyrene, kan smerte bli følt i øvre del av ryggen og siden området. Dessuten kan kvalme og oppkast følge en nyreinfeksjon.

Time Frame

MRSA-infeksjoner varierer i lengde. En infeksjon kan komme tilbake hvis den ikke behandles effektivt. Infeksjoner kan føre til permanente komplikasjoner som nyreskader når den ikke behandles riktig.

Betraktninger

The Mayo Clinic forklarer at personer med en MRSA urinveisinfeksjon kan bidra til å skylle bakterier ut av urinveiene ved å drikke mye vann. Også de med en urinveisinfeksjon bør unngå å drikke alkohol, brus med sitrus juice og noen drinker med koffein som kaffe og te fordi disse drikkene kan ytterligere irritere blæren og øke plagsom trang til å urinere ofte. Personer med en MRSA blære infeksjon kan finne at å bruke en varmepute til mageområdet med hjelp redusere ubehag.

Behandlinger

MRSA ikke svarer godt til antibiotika; Men leger vanligvis prøve flere runder med sterke antibiotika for å behandle tilstanden. Ifølge North Dakota Department of Health, amoxicillin, ampicillin og nitrofurantoin effektivt behandle MRSA urinveisinfeksjoner. Også, hvis pasienten har et kateter, kan fjerning av kateteret bidra til å rydde opp infeksjonen.

MRSA: Urin Komplikasjoner

MRSA: Urin Komplikasjoner


MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en organisme som forårsaker infeksjoner i forskjellige kroppsorganer. Selv om hudinfeksjoner er mest vanlig, kan MRSA også føre til komplikasjoner i urinveiene.

Kontrahering MRSA

MRSA-infeksjoner kan skje på to måter. Fysisk kontakt med en infisert person eller transportør er den hyppigste. Berøre gjenstander en smittet person har berørt kan spre bakterier. MRSA vil ikke trenge sunn hud vev, men kan gå inn gjennom kutt eller skrubbsår.

Behandling

Heldigvis kan de fleste stammer av MRSA-bakterier behandles med antibiotika. Siden behandling avhenger av belastningen, kan bare en lege avgjøre hvilken metode som bør utnyttes.

Effekter på andre kroppslige organer

MRSA kan også påvirke hjernen, lungene, urinveiene, og hjerte. Når bakterien sprer seg, symptomene blir mer alvorlige, og kan være livstruende.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) oppstår når en del av urinveiene, inkludert nyrer, urinrør, blære, urinlederne, og hos menn, prostata, er forurenset av bakterier. UVI er preget av hyppige trang til å urinere, smerte eller svie ved vannlating, og smerter i nedre del av ryggen eller magen.

MRSA i urinveiene

Når MRSA går inn i urinveiene, fører det til en UTI. Siden MRSA bakterie koloniserer i urinveiene kan symptomene bli alvorlig raskt. Hvis symptomer på en UTI er til stede, eller hvis pasienten opplever feber eller frysninger, ta kontakt med lege umiddelbart for behandling.

Tegn og symptomer på en MSRA Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner er ubehagelig i det minste og mest ofte uutholdelig. Imidlertid er en MRSA urinveisinfeksjon mye mer alvorlig og farlig, siden det er bakterier som viser seg å være resistente mot vanlige antibiotika. Behandlinger er tilgjengelige, men rask legehjelp er nødvendig å gjøre å anerkjenne de tegn og symptomer på en slik infeksjon avgjørende for utvinning.

Hva er MRSA?

MRSA er en forkortelse for meticillin-resistente Staphylococcus aureus, som er en type av bakterier som vanligvis fører hudinfeksjoner, men kan forårsake problemer i andre deler av kroppen, så vel. Folk som bor i lokalsamfunnet levende situasjoner er spesielt utsatt for MRSA. Denne bakterien er farlig fordi det har blitt resistente mot penicillin, amoxicillin og oxacillin, noe som gjør det mye vanskeligere å behandle. Ofte kalt "superbugs", MRSA-bakterier kan smitte noen, og kan gjøre deg svært syk hvis retten antibiotika kombinasjonen ikke er funnet.

Flanke Pain

Opplever smerter i flankene, eller sidene av kroppen rett under brystkassen, er et tegn på at det er noe galt med nyrene. Siden MRSA er svært sterk, kan det utvikle seg til nyrene raskere enn en standard urinveisinfeksjon ville. Så, hvis du merker de vanlige symptomer på en UTI som brenner ved vannlating og flankesmerter, kontakt lege med en gang.

Feber og frysninger

Når du har feber og frysninger, betyr dette vanligvis kroppen din kjemper av noen form for infeksjon. Hvis disse symptomene er ledsaget av smertefull vannlating, blod i urinen eller lavere magesmerter, du høyst sannsynlig har en urin-veisinfeksjon av noe slag som kan vise seg å være forårsaket av MRSA. Jo raskere du får en diagnose, vil bedre prognose din være, så rask behandling er nødvendig.

Urin Endringer

Eventuelle endringer i urinen bør bemerkes, og du bør rådføre deg med legen din om dem. Viktige ting å se etter inkludere en sterk eller dårlig lukt av urinen, skydekke, en dypere gulfarge eller blod i urinen. Smertefull vannlating er også et tegn på at noe er galt, noe som betyr rask diagnostisering og behandling er nødvendig for å hindre infeksjonen i å spre seg.

Kvalme og oppkast

Hvis du har smertefull vannlating og kvalme og oppkast utvikler, har din UTI trolig spre seg til nyrene. MRSA er en meget farlige bakterier. Hvis du opplever disse symptomene, søke behandling umiddelbart for å unngå permanent skade på nyrene og resten av urinveiene.

Risikofaktorer

Foruten å kjenne tegn og symptomer på en MRSA urinveisinfeksjon, er det også viktig å vite hvilke faktorer sette deg direkte i faresonen for å utvikle denne typen infeksjon. En av de viktigste årsakene til en uti fra en MRSA-bakterier belastningen blir langvarig kateterisering. Å måtte bruke et kateter regelmessig plasserer deg på en økt risiko for å utvikle infeksjoner, spesielt MRSA-relaterte seg. I tillegg lever i et fellesskap-levende situasjon eller et hospice, eller blir sengeliggende, setter deg på en økt risiko for å utvikle en MRSA UTI.

Hvordan fortelle om det er MRSA

Hvordan fortelle om det er MRSA


MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er et antibiotikum resistent stamme av Staphylococcus de vanlige bakterier. Det finnes to hovedtyper av MRSA: HA-MRSA, som er den vanligste formen og forekommer i sykehus og andre innstillinger helsevesenet; og CA-MRSA, noe som skjer i samfunnet. MRSA kan være kilden til infeksjoner som spenner fra mindre hud infeksjoner til alvorlige, livstruende former for lungebetennelse. Tidlige symptomer på MRSA er meget lik de vanlige staph infeksjoner, men MRSA kan detekteres med skikkelig prøving.

Bruksanvisning

•  Se etter små, røde nupper. MRSA begynner ofte som en hud infeksjon og kan ligne et utslett, kvise, koke, blemme, øye svinesti, eller insektbitt. Disse kan utvikle nesten hvor som helst, men er mest vanlig rundt sår og i armhulen eller lysken områder, samt på baksiden av halsen nær hårfestet.

Monitor slike humper. Se etter rødhet rundt området eller etter tegn på spredning. Føl området rundt støt; hvis de føler varmere enn den omkringliggende huden, kan dette være et tegn på en MRSA-infeksjon brygging. Hvis støt begynner å bli større, dypere, eller mer smertefullt, snarere enn begynner å visne som en vanlig byll, utslett, eller kvise ville, dette kan også være en indikasjon på MRSA-infeksjon. Se for utvikling av gul eller hvit pus, som noen ganger kan ha en stygg lukt.

Ta temperaturen. Ofte vil de som blir smittet med MRSA får feber. Lave feber er vanlig med mindre MRSA-infeksjoner, mens en høy feber kan være en indikasjon på at MRSA har spredt seg til andre deler av kroppen til å forårsake mer alvorlig infeksjon.

Se etter tegn på kortpustethet, piping i brystet og åndedretts lunger. MRSA-bakterier kan spre seg til luftveiene og lungene til å forårsake en alvorlig, noen ganger livstruende, form for lungebetennelse. Alle slike symptomer bør vurderes av en lege så snart som mulig.

Se etter symptomer på urinveisinfeksjon, som feber, frysninger, magesmerter, smerter i korsryggen, og svie eller smerter ved vannlating. MRSA kan spre seg til urinveiene å forårsake blære, nyre og urinveisinfeksjoner.

Ta med eventuelle mistenkelige symptomer til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig. Be om å bli testet for MRSA-bakterier, som er oftest gjort med en kultur. Resultatene er generelt tilgjengelig i ca 48 timer.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som fører til at pasienten kan bli mye mer mottakelige for infeksjoner av alle slag. Urinveisinfeksjoner (UVI) er overmåte farlig i MS-pasienter. Ubehandlet UVI kan føre til nyre infeksjoner, som kan være dødelig. MS-pasienter bør være årvåken om deres urin helse.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

•  Drikk rikelig med væske. Vann er kroppens naturlige cleanser. For inkontinente pasienter, det kan virke dumt å drikke mer vann, men holder urin i blæren bare forverrer en UTI. Drikk minst åtte til ti glass vann om dagen-mer hvis det er enda et snev av en UTI.

Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er bra for urin helse. The National Kidney Foundation faktisk bifaller noen merker av tranebærjuice. Hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, se inn tranebær piller, som er tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker.

Ta 1000 mg C-vitamin daglig. I tillegg til sine andre helsefordeler, hjelper Vitamin C senke pH-verdien i urinen. En lavere pH vil resultere i en mer sur urin, forårsaker at bakterier for å dø. Hvis du tar tranebær piller, bør du sjekke etiketten for å se om de inneholder vitamin C også. Noen gjør det, så du må ta færre Vitamin C piller.

urinere etter seksuell aktivitet. Seksuell aktivitet, spesielt samleie, kan tvinge bakterier inn i urinrøret. Urinering etterpå vil skylle at bakterier fra systemet og bidra til å hindre smitte.

Hold katetersider ren. Alle kateter- iseres MS-pasienter og deres omsorgspersoner bør være svært årvåken om kateter renslighet. En skitten kateterstedet kan føre til mer enn en enkel urinveisinfeksjon. Katetre bør overvåkes nøye av pleiepersonell og skiftes regelmessig.

Etter badet, alltid tørke forfra og bakover for å holde fra å bevege seg bakterier fra anus til vagina. Så mange som 85 prosent av UVI er forårsaket av bakterier som E. coli, som er til stede i tarmen. Når denne bakterien er lov til å vandre opp i kjønnsorganene til vagina, er en UTI en nær sikkerhet. Tørke forfra og bakover, ikke bare hindrer dem bakterier fra å flytte opp, men hjelper også fjerne eventuelle spor som allerede er der.

Hint

  • For pasienter med en tranebær allergi, blåbær er også en god kilde til den garvesyre som bistår med UVI.
  • Paralyserte MS-pasienter kan ikke føle den brennende følelsen av en UTI. I dette tilfellet bør urinen alltid undersøkes for skydekke, en stygg lukt eller blod. Rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig slik at en urinanalyse kan utføres.

Årsaker til MRSA staph infeksjoner

Hvis du må gå inn på sykehuset, eller hvis du spiller på et idrettslag, har du å bekymre deg for å utvikle MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus), en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. MRSA kan spre like enkelt som du dele dine eiendeler.

Organismen

Staphylococcus aureus (staph) er en bakterie som kan forårsake alvorlige infeksjoner. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en form av denne bakterien. Det kan spres lett gjennom luften hvis noen med en MRSA-forårsaket lungeinfeksjon hoste og sprer dråper.

Antibiotikaresistens

MRSA er resistent mot antibiotika fordi stafylokokkbakterier muterer lett for å utvikle resistens mot antibiotika som brukes til å behandle den.

Uhygieniske Practices

MRSA kan lett spre seg når helsepersonell ikke vasker hendene etter kontakt med en pasient med MRSA. Når helsepersonell kommer i kontakt med andre pasienter, kan infeksjonen spre seg til dem --- spesielt hvis de lider av en deprimert immunsystem.

Dele Personlige Elementer

Sport gruppemedlemmer har utviklet MRSA-infeksjoner etter bruk av utstyr på en infisert teammedlem; spesielt hvis den enkelte gruppemedlemmer ikke ofte vaske utstyret sitt etter at den har blitt brukt. MRSA-bakterier trives i fuktige, svette miljøer så dette gjør det enda mer viktig å vaske sportsutstyr ofte.

Infiserte sår

Hvis en person med et kutt kommer i kontakt med en infisert overflate eller en person med staph bakterier på kroppen hans, kan hennes såret bli infisert med staph bakterie --- og såret kan utvikle seg til en MRSA-infeksjon, hvis spiren har bygget en en immunitet mot antibiotika.

MRSA Forebygging og behandling

MRSA Forebygging og behandling


MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus) er en alvorlig staph infeksjon som er resistent mot et bredt utvalg av antibiotika som brukes til å behandle andre infeksjoner staph. MRSA-infeksjoner kan være mild eller alvorlig og kan være dødelig. Heldigvis er det mange ting en person kan gjøre for å forebygge og behandle denne infeksjonen.

MRSA Basics

The Mayo Clinic rapporterer at Staphylococcus er en bakterie som lever i nesehulen av 1/3 av den menneskelige befolkning. MRSA ofte oppstår i sykehus og andre helsevesenet. Men det har nå vandret ut og kan også forekomme i skoler, boliger og diverse andre steder. The Mayo Clinic rapporterer at det er nå antatt at deling ting som sportsutstyr har forårsaket at bakterier spres utenfor helseinstitusjoner og forårsaker infeksjoner hos ellers friske individer. Infeksjonen er vanskelig å behandle fordi det er resistente mot mange vanlige antibiotika. Personer som har et svakt immunforsvar, eldre, spedbarn og barn er mest utsatt for denne infeksjonen.

Forebygging på sykehuset

For å hindre MRSA mens på sykehuset, foreslår Mayo Clinic følge noen enkle trinn. Spør alle sykehus ansatte og besøkende til å vaske hendene eller bruke alkoholbasert rensemiddel før du berører you.Frequently vaske hendene. Kontroller at alle medisinske prosedyrer blir gjort under sterile forhold.

Forebygging i Fellesskapet

Forebygging kan også gjøres hjemme og i samfunnet. The Mayo Clinic foreslår at du gjør følgende. Vask hendene ofte og bære alkoholbasert rensemiddel med deg for bruk når du ikke har tilgang til vann. Unngå å dele personlige ting som håndklær, atletisk utstyr, ark og barberhøvler. Hold kutt og sår dekket. Hygienisk sengetøy med blekemiddel når det er mulig.
Dusje etter atletisk spill eller trene i et anlegg. Ikke praktiserer eller driver med idrett når du har en infeksjon eller såret. Få testet av en lege hvis du har en sår, sår eller infeksjon som ikke vil gro. Bruke antibiotika som foreskrevet. Ikke slutt å ta inntil resepten er borte eller som legen anbefaler.

Medisiner brukes i behandling

Som angitt ovenfor, blir MRSA ikke lett behandles med de fleste antibiotika. Som et resultat, rapporterer Mayo Clinic som oftest avhengige av medisiner for å behandle MRSA er vancomycin. Men noen sykehus rapporterer at de ser noen MRSA-stammer som er blitt resistent mot vancomycin. Imidlertid er forskere prøver å jobbe med å utvikle medikamenter som vil kunne behandle denne belastningen av MRSA.

Andre behandlings

Noen ganger kan en MRSA-infeksjon ikke trenger å bli behandlet med medisiner. The Mayo Clinic rapporterer at leger kan velge å tappe en MRSA abscess i stedet behandle det med medisiner. Imidlertid er dette ikke er gjort i alle tilfeller.

MRSA Itch Symptomer

MRSA Itch Symptomer


MRSA er en alvorlig infeksjon i forbindelse med de mer vanlige Staphylococcus infeksjon. Infeksjonen oppstår vanligvis på huden, men kan komme inn i blodet, hvor det kan bli enda mer alvorlig. Mange MRSA-pasienter rapporterer alvorlig kløe med denne infeksjonen.

Fakta

The Mayo Clinic rapporterer at MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) er en stamme av staph infeksjon som har utviklet seg til et supervirus som har blitt resistente mot mange vanlige antibakterielle medikamenter. I det siste har MRSA blitt funnet i sykehus, men i løpet av de siste årene, har det blitt funnet på steder som idrettsanlegg, skoler og andre offentlige steder. Hvis ikke behandles, kan MRSA være dødelig.

Hvorfor virker det Itch

Når infeksjonen begynner, kan såret bli stadig kløende som infeksjonen sprer seg. Kløe kan også synes å bevege seg i hele kroppen. Noen pasienter rapporterer en rask forhånd (innen en-til fem-timers periode) og økende nivåer av ubehag og kløe. I noen tilfeller medisiner som er foreskrevet for å behandle infeksjonen fører til en person til å ha en reaksjon og bli svært kløende.

Tegn på alvorlige problemer

MRSA vises først som en liten kvise eller byll, men kan raskt vokse til noe større. CDC rapporterer at MRSA sår kan være rød, hoven, smertefullt, varmt å ta på og full av puss. Såret kan bli svært kløende, og personen kan selv oppleve et utslett som kan også klø. CDC rapporterer at dette kan være et tegn på en mer betydelig MRSA-infeksjon. En person kan også spre smitte inn i hennes blod ved den økte skrape av huden. I slike tilfeller kan kløen skyldes en infeksjon som er på reise i hele kroppen og kan infisere blodet, som kan også være dødelig.

Identifikasjon

Identifisere hvis kløe skyldes MRSA kan ta bare et par timer. Vanligvis er kløe rundt et åpent sår, og legen kan raskt fastslå diagnosen ved å gjøre en blodprøve. I januar 2008 rapporterte FDA en ny blodprøve (BD GeneOhm StaphSR) som hadde blitt utviklet for MRSA identifikasjon, og resultater kan oppnås i løpet av to timer.

Forebygging / løsning

MRSA-infeksjoner kan lett forebygges ved god hånd og kroppshygiene. Vask hendene ofte og ikke bruke andres eiendeler som håndklær og barberhøvler. Hindre kløe som går langs med infeksjonene kan gjøres ved hjelp av en dose av Benadryl, som kan bli funnet på ditt lokale apotek. Hvis kløen kommer fra en reaksjon på medisiner gitt for å bekjempe infeksjonen, kan deretter sterkere antihistaminer være foreskrevet av legen din.

Hvor lenge er MRSA smittsomt?

Hvor lenge er MRSA smittsomt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention MRSA (methicllin-resistente stafylokokker) er staph infeksjon som er resistente mot antibiotika. MRSA kan være en dødelig infeksjon og ofte oppstår i miljøer helsevesenet, blant annet sykehus og sykehjem.

Som er smittet med MRSA

De med svekket immunforsvar er mer utsatt for å pådra MRSA. Staph infeksjoner i huden begynner som små røde nupper og ofte ser ut som en edderkopp bitt. Ofte forblir ubehandlet i de tidlige stadier, kan infeksjonen bli abscessed og krever drenering via kirurgi eller et sår vac. MRSA vanligvis infiserer bare huden, men hvis venstre ubehandlet kan det spre seg til bein, blodet, hjertet og lungene, og dermed bli en livstruende infeksjon.

Diagnose

Diagnosen i seg selv tar ca 48 timer på grunn av lang tid som kreves for bakterier å vokse. Imidlertid, er en ny blodprøve tilgjengelig som gir resultater i løpet av flere timer. Mange sykehus velger å behandle MRSA med vancomycin, som brukes i behandlingen mot resistente stammer, men dette løpet av behandlingen er ikke alltid effektiv.

MRSA Inkubasjon

Når MRSA bakterier først begynner formere, er ingen utslett på huden synlig og pasienten vil ikke ha noen symptomer. Etter én til 10 dager, vil noen tegn eller symptomer begynner å vises. Men ikke alle som bærer MRSA er symptomatisk, noe som gjør det vanskelig å holde den fra å spre seg til andre, selv i et sykehus. Dersom MRSA er mistenkt eller diagnostisert, er det viktig å håndheve isolasjon og har alle som kommer inn i rommet bruke verneutstyr, maske og hansker. MRSA er svært smittsomt og kan spres mellom individer via hud-til-hud kontakt, delte elementer, for eksempel håndklær eller kopper, og vanlige overflater som bord og benkeplater. Noen stammer av MRSA er fullstendig resistente mot antibiotika.

Bære MRSA

Når en person har MRSA, de forblir en bærer og kan sette andre i fare for å pådra seg sykdom. Folk kan bære MRSA i dager, uker eller enda flere år, der tiden er det mulig å ha en annen infeksjon eller overføre den til andre.

Redusere risikoen for MRSA

Det finnes måter å redusere risikoen for overføring av MRSA, inkludert vasking regelmessig med antibakterielle midler, vaske klær hver for seg og på seg en maske. Til tross for å ta forholdsregler, ofte anbefales leger at folk som bærer MRSA unngå andre som kan ha en svekket immunsystem, inkludert de med sykdommer, barn og eldre.

Hvor ofte du bruker Bactroban Nasal Swab for MRSA Do?

MRSA står for Meticillin-resistent Staphylococcus aureus, en slitesterk bakteriell infeksjon som kan ligge i nesehulen. Når dette er tilfelle, kan Bactroban være en effektiv topisk behandling.

Sammensetning

Bactroban salve inneholder den aktive ingrediensen mupirocin, som er effektive mot MRSA bakterier. Denne antiobiotic vanskeliggjør den reproduktive oppførsel av bakterier, noe som eliminerer tilstedeværelse av MRSA i nesepassasjen.

Søknad

Påfør en liten mengde av salve til lillefingeren, så spre medisiner rundt innsiden av hvert nesebor. Lukk hvert nesebor i noen sekunder for å spre salven jevnt inne i hulrommet. For spedbarn, bruk en bomullspinne eller applikator.

Frekvens

Bactroban salve bør brukes 2-3 ganger daglig for ikke mer enn 10 dager. MRSA skal avta i løpet en uke. Hvis den ikke er borte da, bør du oppsøke lege.

Legemidler som brukes til å behandle MRSA

Staphylococcus aureus finnes naturlig i og på kroppen, vanligvis uten å skade dere. Av og til blir staph inn i kroppen gjennom brudd i huden. Staph infeksjoner kan oppstå hvor som helst i kroppen, men vanligvis manifest som hudinfeksjoner som forårsaker røde, oppvokst og hovne flekker på kroppen, for eksempel byller eller abscesser. Antibiotika vanligvis behandle staph infeksjoner effektivt, med meticillin å være det foretrukne narkotiske stoffet i det siste, før staph tilpasset. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er svært resistent mot flere typer antibiotika. Det er noen stoffer som fortsetter å drepe MRSA.

Bactroban

Mupirocin, hvis navn merkevare er Bactroban, er vanligvis foreskrevet til personer som er koloniserende MRSA. Kolonisering refererer til noen som er bærer av MRSA på huden eller i sine nesegangene uten å ha en aktiv infeksjon. Bactroban kan gis topisk, nasalt eller oralt, og reduserer risikoen for at bakterier sprer seg til andre deler av kroppen. Noen stammer av MRSA er blitt resistent mot Bactroban.

Targocid

Targocid, som generisk navn er teikoplanin, blir ofte brukt til å behandle MRSA. Det kan bli administrert via en intramuskulær injeksjon eller intravenøst. Targocid behandling kan ta flere uker, og en varighet av behandlingen er assosiert med økt motstand av MRSA til Targocid. Bivirkninger av Targocid er utslett, feber, lever-og nyreskader, reduksjon av blodplater og allergisk reaksjon.

Zyvoxid

Linezolid, selges under merkenavnet Zyvoxid, er en svært effektiv mot MRSA. Det har også fordelen av å være gitt oralt. Zyvoxid kan føre til anemi og hemme produksjonen av blodplater. Det er også et kostbart legemiddel, og noen forsikringsselskaper vil ikke dekke det. Fordi MRSA viser ingen motstand mot Zyvoxid ennå, de fleste leger forbeholder Zyvox for ekstreme tilfeller som ikke responderer på andre alternativer, for å forlenge tiden det tar før MRSA tilpasser seg Zyvox og blir resistente.

Cubicin

Cubicin, også kjent som daptomycin, er det nyeste behandlingsalternativ for MRSA. Det kan administreres via injeksjon eller IV på sykehuset og er ofte foreskrevet som en gang daglig oral dosering ved utskrivning. Cubicin har en høyere rate av tilbakefall enn behandling med Vancomycin, men har mindre risiko for å forårsake nyresvikt og permanent nyreskade. Bivirkninger er kvalme, oppkast, søvnløshet, forstoppelse og diaré.

Vancomycin

For noen husing en infeksjon av MRSA, Vancomycin, eller Vanconin, eliminerer vanligvis bakterier. Imidlertid førte behandling med Vancomycin har flere problemer, blant annet kostnads ​​og bivirkninger. Oralt administrert Vancomycin ikke er sterk nok mot MRSA, slik at antibiotikumet skal gis intravenøst. For å unngå smerte eller allergiske reaksjoner, må Vancomycin bli gitt langsomt, slik at det tar lengre tid å behandle MRSA. Vancomycin har også alvorlige bivirkninger, inkludert svimmelhet, oppkast, utslett, pustevansker og i verste fall død.

Urinveisinfeksjoner Vs. Herpes

Både urinveisinfeksjoner og genital herpes påvirker underlivet. Ellers er de to tilstandene har svært lite til felles. De har særpreg, ulike årsaker og ulike behandlingsplaner.

UTI Fakta

Urinveisinfeksjoner (UVI) er ofte forårsaket av E. coli-bakterier invaderer urinveiene, som inkluderer blæren; urinrøret (røret som går fra blæren til utsiden av kroppen); urinlederne (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren) og nyrer.

Herpes Fakta

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex-virus, og er en seksuelt overført sykdom. Det påvirker huden i underlivet.

UTI Symptomer

Symptomer på UVI inkluderer økt hyppig vannlating, smerter eller brennende mens urinering, sterk lukt, blod i urinen, skyet urin og en vedvarende og sterkt behov for å urinere.

Herpes Symptomer

Symptomer på genital herpes inkluderer åpne sår i anal / livet, små røde nupper i anal / underlivet og en kløe rundt på innsiden av lårene, rumpe eller kjønnsorganer.

Årsaker

UVI er forårsaket av bakterier og er ikke smittsom. Herpes, på den annen side, er en seksuelt overført sykdom som kan overføres ved direkte kontakt.

Behandling

UVI kan behandles og utryddet med antibiotika slik som nitrofurantoin, amoxicillin eller ciprofloxacin. Herpes er ikke kureres; behandlingsmålene er å lindre symptomer, redusere hyppigheten av utbrudd og minimere risikoen for å overføre viruset til andre.

Behandling for Staph & MRSA-infeksjoner

En staph infeksjon refererer til infeksjon av en bred gruppe av ulike bakterier. MRSA-infeksjoner staph betegne en gruppe av staph bakterier som er resistente overfor de fleste beta-laktam-antibiotika familien.

Tegn og symptomer

De fleste ansatte infeksjoner resultere i abscesser, byller, eller furuncles (pus-fylt infeksjoner i hårsekken) i huden.

Behandling av Staph infeksjoner

De fleste vanlige staph infeksjoner behandles med enkle antibiotika salver. Hvis abscesser er til stede, er de vanligvis dreneres kirurgisk. I mer alvorlige tilfeller kan oral eller intravenøs antibiotika brukes.

MRSA Staph infeksjon behandlinger

MRSA staph infeksjoner er motstandsdyktig mot mange former for antibiotika som vanligvis brukes til å behandle vanlige staph infeksjoner. En lege vil vanligvis å administrere en rekke forskjellige antibiotika før den riktige antibiotika kan bli funnet for behandling av MRSA staph infeksjon.

Antibiotika

MRSA staph infeksjoner blir tatt svært alvorlig, og det antas at de fleste salver ikke vil være effektiv i behandling av infeksjonen. Av denne grunn er både orale og intravenøse antibiotika er de mest vanlige former for administrering av antibiotika.

Forebygging

God hygiene er den mest effektive måten å forhindre enhver form for staph infeksjon. Det anbefales også å unngå kontakt med dem som er kjent for å ha en staph infeksjon, spesielt hvis du er eldre.