Digidexo.com

hopper over et slag

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?


Når hjertet hopper over et slag, kalles det et hjerte hjertebank. Det er vanligvis ufarlige hvis det skjer av og til. Det er symptomer og behandlinger du bør være klar over når fastslå årsakene til ditt hjerte hoppe over et slag.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er følelser av raske hjerteslag, hoppet hjerteslag, tunge hjerteslag eller flagrende følelse. De er normalt ikke skadelig, som ditt hjerte er fortsatt å pumpe blod effektivt. Hvis denne følelsen vedvarer, kan det oppstå en annen hjertesykdom.

Symptomer

Følelsen av hjertet slo for fort er et vanlig symptom for et hjerte hjertebank. Dessuten kan en tung og vanskelig hjerterytme være en indikasjon på en hjerteklapp. Hvis du føler at hjertet ditt hoppet over et slag, kan dette også være et hjerte hjertebank, så lenge det ikke skjer ofte.

Årsaker

Hjertebank kan oppstå av mange forskjellige grunner. Noen vanlige utløsere av hjertebank er trening, stress, traumer, sykdom, koffein, en overaktiv skjoldbruskkjertel og visse typer medisiner. De kan skje når som helst, mens du hviler, sittende eller stående. Du kan føle dem i brystet, halsen eller nakken.

Hjem Behandling

Redusere triggere kan bidra til å minske forekomsten av dine hjertebank. Prøv å gjøre avslappende aktiviteter eller pusteøvelser for å redusere stress og angst. Ifølge National Institute of Health, kan redusere koffein i kostholdet ditt i stor grad redusere hjertebank. Hvis du opplever hjertebank ofte og er bekymret, holde en oversikt over når du har en, som beskriver den følelsen og varighet av hver. Deretter kan du bruke denne informasjonen når du snakker med helsepersonell.

Forvirring

Noen mennesker kan forvirre arytmier med hjertebank eller vice versa. Du bør vite at hjertebank er en sporadisk forekomst. Du bør oppsøke lege dersom disse følelsene ikke går bort. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig hjerte tilstand som en arytmi. Arytmier er uregelmessige hjerteslag som kan være en indikasjon på ditt hjerte ikke å pumpe blod effektivt og bør tas på alvor.

Hvorfor føles det som ditt hjerte hopper over et slag Noen ganger?

Hvorfor føles det som ditt hjerte hopper over et slag Noen ganger?


Føler som om hjertet ditt har "hoppet over et slag" er en type arytmi, eller uregelmessig hjerterytme. Selv om mange typer arytmi kan være alvorlig eller livstruende, "hopper over et slag" er som regel ufarlig.

Definisjon

Hjertet ditt er faktisk ikke "hoppe" over et slag - heller, kommer en beat tidlig, og det er en pause etterfulgt av en mer kraftfull beat, som er i takt du føler.

Typer

Det finnes to typer hoppet over beats, kalt premature rier. Premature atrial sammentrekninger eller PAC er i de øvre hjertekamrene, kalt atriene. Ventrikulære eller VES er i de nedre hjertekamrene, kalt ventriklene.

Hvem får dem

Nesten alle mennesker får premature rier på et tidspunkt, selv om de er spesielt vanlig hos friske barn og tenåringer.

Årsaker

Leger vanligvis ikke kjenner årsaken til premature rier. Hvis de ikke skjer regelmessig (mer enn en gang i uken), de er vanligvis ikke grunn til bekymring. De kan imidlertid være forårsaket av skade på hjertet. Slik at flere tester kan være i orden, spesielt hvis premature rier vedvarer.

Behandling

Premature rier vanligvis forsvinne på egenhånd, uten årsak funnet. Hvis legene finne ut hvorfor de skjer - traumer til hjertet eller andre grunner - da behandling kan planlegges.

Grunner for Hoppe over et periode

Selv får menstruasjonen er ofte upraktisk og ubehagelig, er det en naturlig del av den månedlige syklus, og hopper over en periode kan tyde på at noe har hatt innvirkning på din hormonelle rytmer. Hoppe flere perioder på rad kalles sekundær amenoré.

Graviditet

Graviditet er en av de vanligste årsakene til å hoppe over en periode. Hvis du har vært seksuelt aktiv i de siste månedene før du hopper over en periode, ta en graviditetstest.

Kroppsvekt

Når kroppen din mass index faller under 18 prosent kroppsfett, kan normal hormonproduksjon undertrykkes, noe som kan føre til perioder å ikke forekomme. Amenoré kan være forårsaket av overdreven trening, renselse eller lavt matinntak og er ofte en komplikasjon av anoreksi eller bulimi. Høy kroppsvekt kan også forårsake amenoré.

Post-Pill amenoré

Mange kvinner som bruker hormonell prevensjon piller hoppe over perioder når de slutter å ta pillene. Post-pille amenoré oppstår fordi de syntetiske hormoner undertrykke naturlige hormonproduksjon, og det kan ta opptil seks måneder for naturlige hormoner som skal produseres og perioder å gå tilbake.

Perimenopause

Perimenopause er en tid av hormonelle svingninger når en kvinne nærmer seg enden av sin reproduktive år, og en vanlig symptom er hopper over perioder. Perimenopause vanligvis påvirker kvinner i alderen mellom 40 og 60, men kan begynne så tidlig som 30-årene.

Andre årsaker

Høyt stressnivå, skjoldbrusk lidelser, polycystisk ovariesyndrom eller andre ovarian lidelser er andre mulige årsaker til å hoppe over en periode. Kjemoterapi og andre medisiner for langvarig sykdom kan også påvirke mensen.

Hvordan Hopp over en periode ved hjelp Prevensjon

Mange ganger kvinner ønsker å hoppe over sin periode i påvente av en stor hendelse, for eksempel et bryllup eller en ferie. Ved hjelp av p-piller, er det lett å hoppe over mensen en gang eller eliminere ha en helt. Her er en steg for steg guide til hvordan å hoppe over en periode ved hjelp prevensjon.

Bruksanvisning

•  Se på din pakke med p-piller. Det bør være tre aktive uker og en fjerde uke av sukker, eller inaktive piller.

Ta de første tre ukene av piller som anvist - én per dag.

Fra og med uke 4, hopper de inaktive piller og begynner å ta uke 1 piller i en ny pakke med p-piller. Dette vil tillate deg å hoppe over mensen denne måneden. Å fortsette å hoppe perioder, rett og slett hoppe uke 4 og gå rett til uke 1 i en ny pakke.

Grunner til ikke å hoppe over frokosten

Grunner til ikke å hoppe over frokosten


En næringsrik frokost setter en positiv tone for resten av dagen. Frokost blir stoffskiftet i gang og gir nødvendig energi for å fungere. Det kan være fristende å hoppe over frokost, enten på grunn av tidspress eller vekt bekymringer. Å spise frokost bør være en prioritet hver dag. En rekke grunner til ikke å hoppe over frokost finnes, som er svært verdifull.

Konsentrasjon

En nærende frokost forbedrer våkenhet og konsentrasjon på jobb eller skole. Ikke spise frokost kan føre til en blodsukker krasj, noe som fører til apati, nedsatt konsentrasjonsevne og tretthet. Å spise frokost i morgen reparasjoner glukose, som er det som gir hjernen energi. En skarp hjerne og økt produktivitet er en overbevisende grunn til å spise frokost.

Metabolisme

Å spise frokost om morgenen øker din metabolic rate. Etter ikke å spise hele natten lang, er lavt stoffskifte. Å spise frokost får stoffskiftet går. Høyere metabolisme fører til økte kalorier forbrent i løpet av dagen. Å spise frokost daglig gir stoffskiftet et løft, og holder den høyere i løpet av dagen. Dette kan føre til vekttap.

Ernæring

Forbruker frokost resultater i å få mer vitaminer og bedre næringsstoffer i løpet av dagen. Frokost setter også tonen, noe som vanligvis betyr å spise godt hele dagen. Får de anbefalte frukt og grønnsaker kan være utfordrende. Spise mer måltider i løpet av dagen gir muligheten til å nå disse målene.

Mood

Ikke spise frokost kan gjøre deg gretten og irritabel. Det kan være på grunn av et lodd i blod-sukker. Å være sulten fører lett til å være grinete. Hold humøret opp ved å starte dagen med frokost. Å være i godt humør hele dagen kan hjelpe deg på skolen, jobben og i mellommenneskelige relasjoner.

Konsekvenser av Hoppe over måltider

Konsekvenser av Hoppe over måltider


Folk hopper over måltider for ulike grunner, for eksempel en travel timeplan eller prøver å gå ned i vekt. Hoppe over måltider virker som det skal være en rask måte å gå ned i vekt fordi du tar inn færre kalorier. Dessverre er realiteten at å hoppe over et måltid er ikke bare kommer til å gjøre deg mer sulten senere, men også det kommer med uventede konsekvenser.

Vektøkning

Vektøkning er kanskje en av de mest uventede konsekvensene av hoppe måltider, men det er en uunngåelig virkeligheten. Når du hopper over et måltid, bremser kroppen din metabolisme å kompensere for mangelen på mat. Kombinert med ekstra sult gjør det lettere å overspise ved neste måltid, i hvilket tilfelle du ende opp med like mange eller flere kalorier samt en langsom metabolisme for raskere vektøkning snarere enn vekttap.

Diabetes

Lengre perioder hoppe over måltider og spiser et stort måltid senere kan potensielt føre til diabetes. Ifølge New York Times skribent Tara Parker-Pope, spise en eneste stort måltid etter hopper to måltider medfører endringer i metabolske system og til slutt forsinket insulin release etter å ha spist. Denne forsinkelsen i insulin over en lang periode kan ende opp som resulterer i diabetes.

Ketose

Prosessen med ketose kan starte når du konsekvent hoppe over måltider og ikke spiser nok for kroppen å administrere. Ketosis oppstår når legemet renner ut av karbohydrater og begynner å bryte ned fett i kroppen når den står på en fastende metabolsk rate. Ketose fører en rekke problemer, inkludert tretthet, kvalme, lavt blodtrykk og mulig skade en ufødte baby. I verste fall, kan gravide kvinner faktisk ende opp med å ha en dødfødsel som kroppen ikke er i stand til å støtte barnet.

Cravings

Når du hopper over måltider, begynner kroppen din gjør du begjærer mat av ulike typer. Når du begjærer mat, er det lett å hente den candy bar, bolle eller lignende høyt sukker, høyt kalori snack. Problemet med disse høyt kalori mat er at de har liten næringsverdi, noe som resulterer i flere krav som sukkeret er oppbrukt raskt.

Kan du hoppe over en periode og ikke være gravid?

En savnet periode kan føre til stor bekymring for en kvinne, spesielt hvis hun ikke er i påvente av en graviditet. Mens graviditet er den vanligste årsaken til mangler en periode, er det flere andre grunner, som er fullstendig irrelevant for graviditet, hvorfor en kvinne kan hoppe over en periode. De fleste kvinner vil savne perioder på et tidspunkt i livet sitt for andre enn graviditet grunner, men hvis en periode ikke returnerer innen to til tre måneder, bør en gynekolog konsulteres.

Amming

De fleste kvinner som ammer sine spedbarn utelukkende vil hoppe over perioder for måneder etter å ha levert sin baby. Det er vanlig for en periode ikke å komme tilbake i en ammende kvinne til hennes baby er helt avvent og hennes kroppens fruktbarhet er gjenopprettet. Som med andre instanser når en kvinne hopper over en periode, er det fortsatt mulig å bli gravid mens du ammer eller mangler perioder.

Vektøkning eller vekttap

Rask eller ekstrem vektøkning eller tap er andre vanlige grunner kvinner kan hoppe over sin periode og ikke være gravid. Få eller miste vekt raskt kan ha drastiske effekter, ofte forstyrre mange av kroppens viktigste funksjoner, inkludert menstruasjonssyklusen. Vanligvis vil en kvinnes periode tilbake når kroppen tilpasser seg den nye vekten, med mindre en usunn mengde vekt gikk tapt eller vunnet, noe som resulterer i enten en ny undervektige eller fete body mass.

Dreven trening kan også føre kvinner å hoppe over en periode og er ofte sett i konkurrerende idrettsutøvere.

Stress

De fleste kvinner vil hoppe over en periode og ikke være gravid på et tidspunkt i livet på grunn av fysisk eller følelsesmessig stress. Stress, spesielt når alvorlig eller langvarig, tar en toll på kroppens normale funksjon, mye som rask vektøkning eller tap, og kan forstyrre den vanlige driften av menstruasjonssyklusen. Vanligvis, når stresset reduseres en kvinnes periode kommer tilbake. Tretthet og sykdom er vanligvis forbundet med stress som årsaker som kan føre til en savnet perioden. Hvile og restitusjon er de primære måtene kvinner kan hjelpe returnere sine sykluser til vanlig i slike tilfeller.

Age

Det er ikke uvanlig at unge kvinner i sine første år med menstruasjon å hoppe perioder og har heller uberegnelig sykluser uten å være gravid. Det tar ofte opp til tre år for menstruasjonssyklusen å befeste seg i en ung kvinne, og dermed forårsaker en innledende uregelmessighet i funksjon. Likeledes, kvinner som nærmer seg overgangsalderen og den fullstendig opphør av menstruasjon ofte hoppe over perioder uten å være gravid som kroppen forberede de kommende hormonelle endringer.

Orale prevensjonsmidler

Mange kvinner tar p-piller for å bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser, men for de som tar svært lave dose varianter, kan det faktisk føre til lette eller hoppet over perioder. Disse lave dose p-piller kan ha slike lave nivåer av hormoner som de ikke er i stand til å opprettholde normal funksjon av menstruasjonssyklusen. Kvinner kommer av p-piller også kan oppleve hoppet over perioder som kroppene deres justere til styrende menstruasjon naturlig.

Topimax acidose Symptomer

Topimax er et medikament foreskrevet for å hjelpe både med epilepsi og migrene. Det har risiko, for eksempel acidoserisikoen. Du bør være oppmerksom på symptomer på acidose når du tar denne medisinen, slik at du vet hva du skal se etter. Symptomene variere med individet. Hvis du merker noen av disse symptomene eller andre bivirkninger av medisiner, bør du kontakte din medisinske leverandøren umiddelbart.

Tap av appetitt

Hvis du finner ut at du ikke har matlyst, kan dette være på grunn av acidose. Selv om dette kan være forårsaket av mange andre ting også, er det viktig å se på dette i forbindelse med andre symptomer.

Uregelmessig hjerterytme

Du kan merke at hjertet slår raskere eller langsommere enn normalt. Dessuten kan du legge merke til ditt hjerte er ikke slo rytmisk til alle tider. Det kan hoppe over et slag eller rase deretter avta raskt. Det er ikke uvanlig å føle hjertet slo hardt i brystet.

Hyperventilering

Hyperventilering er det lov å puste mye dypere enn nødvendig som resulterer i å bli ør og noen ganger panikkanfall. Når du hyperventilere, vil du oppdage at du ikke kan slutte å puste dypt. Dette skjer fordi kroppen prøver å kvitte seg med overflødig karbondioksid i kroppen.

Problemer med Årvåkenhet

Hvis du synes du har problemer med å holde fokus eller bevisst du kan lide av acidose. Årvåkenhet har å gjøre med din evne til å holde seg våken, så vel som din evne til å konsentrere seg om en gitt oppgave. Du kan også oppleve forvirring.

Tretthet

På grunn av endringen i surhetsgraden i blodet, hvis du har acidose vil du sannsynligvis finne du er unormalt sliten, selv når det ikke er noen grunn til å være.

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel


Magnesium er et viktig mineral næringsstoff, og det kreves av hver enkelt organisme på planeten. Uten det, vil en organisme blir syke og til slutt dø. Selv magnesiumsalter tilsettes til mange matvarer, er det anslått at halvparten av verdens befolkning er magnesium mangelfull. Det er mange uheldige bivirkninger som følge av ikke å ha nok magnesium i kostholdet, med anemi er en av dem. Her er de tegn og symptomer på magnesium-mangel anemi.

Apati

Som magnesium mangel anemi manifesterer seg i et individ, er en vanlig symptom apati. En person vanligvis føler kjøre ned, som om han trenger å sove hele tiden. En fullstendig mangel på energi og lite motivasjon til å få normale oppgaver gjort er vanlig. En person normalt føles svekket, som om å ha vært syk eller utvinne fra en tidligere sykdom.

Hodepine

Som en person blir mer blodfattig, kan hun begynne å lide av hodepine. Hyppighet, varighet og intensitet av hodepine ofte forverres over tid. Disse hodepine kan forveksles med migrene, som følelser av svimmelhet kan følge dem. Hvis en person har aldri hatt migrene opp til det punktet, er det sannsynlig at blodmangel kan være årsaken.

Uregelmessig hjerterytme og brystsmerter

Et annet symptom på magnesiummangel anemi er uregelmessig hjerterytme. Uregelmessig hjerterytme, eller arytmi, er en svært alvorlig tilstand, og bør behandles av lege. Arytmi er merkbar som hjerterytme strays fra et normalt mønster, og levendegjør og bremser på tilfeldige intervaller. Hjertet kan fremskynde uten grunn, og deretter hoppe over et slag eller sakte ned, eller det kan slå i en rekke ujevne mellomrom. Arytmi er ofte ledsaget av brystsmerter og kan være svært skremmende for alle som lider av det. Du trenger å komme til et sykehus umiddelbart hvis du mistenker at din hjerterytme har blitt uregelmessig eller uberegnelig, spesielt hvis du opplever brystsmerter!

Nummenhet i ekstremiteter

Anemi kan også føre til en følelse av nummenhet i en persons armer, ben, fingre eller tær. Følelsen kan begynne som en liten kriblende følelse, og utvikle seg til en generell følelse av nummenhet. Dette kan forveksles med en lem som har falt i søvn, som når en person sitter eller ligger i vanskelig posisjon. Hvis følelsen vedvarer selv etter å ha stått opp og gikk rundt i noen minutter, deretter en mer alvorlig tilstand av anemi kan være ansvarlig.

Hva gjør Hot Blinker Feel Like?

Flertallet av amerikanske kvinner 35 år til 55 på et tidspunkt opplever hetetokter i perimenopause, eller overgangen til overgangsalderen, og i noen tilfeller for årene etter overgangsalderen. De blinker er forårsaket av hormonelle endringer og kan ofte være forstyrrende, distraherende og pinlig. Noen kvinner rapporterer at de kan sanse når blitsen er i ferd med å skje.

Sweat

Din indre temperaturen synker og kroppen avgir varme til å balansere seg selv. Kvinner vanligvis begynner å føle et øyeblikk av intens varme på hodet, nedover halsen og gjennom resten av kroppen. Svette er vanlig, spesielt på overleppen, nakken og brystet området.

Økt hjertefrekvens

Hjertebank er et vanlig symptom på hetetokter, et resultat av varierende hormoner. Det kan føles som om hjertet slår for fort eller hoppe over et slag.

Svimmelhet

Det er så mye blod viderekoblet til blitsen at hjernen får kort endret for et øyeblikk og kan føre til en følelse av svimmelhet.

Kvalme

Kvalme kan skyldes den plutselige endring i kroppskjernetemperatur.

Varighet

En enkelt varm flash kan vare så lite som 20 sekunder eller så mye som en time. De fleste går på i tre til fire minutter. Kvinner kan ha så mange som 3-4 blinker i døgnet.

Hvordan identifisere symptomer på arytmi

Arytmi er en tilstand av hjertet som er et resultat av en endring i den vanlige slag eller sammentrekning, av hjertemuskelen. Mens mange former for arytmi er vanlig, og mange mennesker ikke engang klar over at de har en til en lege nevner det, andre opplever komplikasjoner og økt risiko når lider av andre medisinske tilstander. Milde former for arytmi krever ingen behandling, men diagnosen er best overlatt til en lege eller hjertespesialist. Den uregelmessig hjerterytme er vanligvis forårsaket en feil i det elektriske stimulans eller tilkoblinger som bestemmer hjertefrekvensen og sammentrekninger. Den eksakte årsaken til elektrisk svikt er ikke lett å identifisere og forskjellige typer arytmi påvirker forskjellige områder av hjertet. Forstå arytmi og lære å identifisere symptomer på arytmi vil bidra til å redusere stress og fremme et besøk til en physican. Doing gjør så adekvat behandling om nødvendig, i tillegg til å redusere potensielle komplikasjoner.

Hvordan identifisere symptomer på arytmi

Opplevelser av flagrende i brystet er et viktig symptom på en arytmi. Denne flagrende føles av mange som en følelse av å hoppe over et slag, en plutselig akselerasjon eller nedbremsing av hjerterytme, og et merkbart uregelmessig hjerterytme. I milde tilfeller er denne følelsen sporadisk, og omfatter ikke andre symptomer eller opplevelser.

Mange former for arytmi, i tillegg til de ovennevnte symptomene, kan også føre til en person til å føle milde smerter i brystet eller til kortpustethet som kan forårsake svimmelhet. Slike symptomer bør alltid diskuteres med legen din.

Følelse av svakhet eller besvimelse er også assosiert med en arytmi og bør tas på alvor. Svimmelhet som oppstår i endring av posisjon, for eksempel når du gjør en overgang fra sittende til stående eller fra liggende til stigende, kan tyde på en mer alvorlig avbrudd i elektriske impulser som når hjertemuskelen.

Opplevelser av bekymring eller angst ofte følger arytmi. Økte nivåer av stress eller bekymring kan forårsake symptomer å forekomme oftere, og for lengre varighet.

Mangelen på symptomer på en hvilken som helst form gjør mistanke om en arytmi ekstremt vanskelig å diagnostisere. Personer som legger merke til noe "off" av sine normale følelser bør alltid planlegge et besøk med en lege bare for å være på den sikre siden.

Hint

  • Hjertesykdom, elektrolyttforstyrrelser, stress, koffein og andre faktorer kan føre til eller forverre en arytmi. Noen former for arytmi er mulig å behandle, så sørg for å diskutere alternativer med legen din hvis du er diagnostisert med en arytmi.
  • Risikoen øker når noen former for arytmi er venstre ubehandlet. Høyt blodtrykk, narkotika (resept og street) også kan påvirke en arytmi. Ring en lege hvis du opplever symptomer på en uregelmessig hjerterytme eller hvis uforklarlige symptomer.

Hva er tidlig hjertesykdom?

Et sunt hjerte er avgjørende for et sunt liv. Men, når du begynner å oppleve visse tegn og symptomer som kan være forbundet med hjertesykdom, kan du begynne å stille spørsmål ved selve helse av denne svært viktig organ. De fleste mennesker vet egentlig ikke hva jeg skal se etter, nemlig at de tidligste stadier. Hvis de gjorde det, ville deres utvinning mest sannsynlig være litt mer av vind. Så, hva er tidlig hjertesykdom?

Identifikasjon

Tidlig hjertesykdom er i utgangspunktet begynnelsen stadier av hjertesykdom, som kan være ganske vanskelig for den enkelte selv å oppdage, vil betyr symptomene være subtile, men fortsatt til stede. Vanligvis vil denne tilstanden består av en innsnevring av arteriene som faktisk fører til hjertet, men kan også innebære en rekke andre kardiovaskulære sykdommer som i hovedsak påvirker funksjonen av dette organet, og selv det er veldig grunnleggende struktur.

Typer

Foruten en innsnevring av arteriene, ellers kjent som koronar hjertesykdom, kan tidlig hjertesykdom meget godt inkludere arytmier (unormal hjerterytme), en sykdom av ventilen, muskelen (caridomyopathy), aorta (en utvidelse eller en rift i den aorta) eller blodåren, en pericardial sykdom (en betennelse i vevet rundt hjertet), en medfødt tilstand (en defekt av orgelet før fødselen), hjertesvikt (et begrep som brukes for et hjerte som "svikter" å pumpe riktig) eller hjerteinfarkt.

Symptomer

Den mest utbredte symptom på tidlig hjertesykdom ville faktisk føler mye som halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Av og store, vil du føle en liten ubehag i brystet som kan være ledsaget av en nesten brennende følelse eller en verkende og trykkende følelse. Vanligvis vil du oppleve disse følelsene i brystet, men det er ikke isolert til dette området av kroppen din. Noen mennesker har følt et hvilket som helst eller flere av disse symptomene i sin rygg, skulder eller armen, og noen ganger i nakken eller kjeve.

Effekter

Som tidlig hjertesykdom utvikler seg, kan du begynne å oppleve en kortpustethet, svimmelhet, kvalme, mangel på energi, eller en endring i rytmen av hjertet (flytting fra normal til rask). Noen mennesker har også klaget over svette og en sensasjon at deres hjerte vil hoppe over et slag, så å si, eller nesten flagre. Hvis du opplever noen av disse slags symptomer, bør du kontakte legen din umiddelbart. Påvisning av hjertesykdom i disse tidligere stadier er langt bedre for helse og utvinning.

Betydning

Den beste måten å bekjempe tidlig hjertesykdom er til syvende og sist å leve et sunnere liv. Dette vil inkludere å holde både kolesterolet og blodtrykket i sjakk, å opprettholde et visst nivå av form med regelmessig mosjon, spise et sunt, velbalansert kosthold, opprettholde en sunn vekt for din alder og høyde, håndtere stress og ikke røyk (folk som røyker har dobbelt så stor risiko).

Symptomer ved hjerteklaff Blokkering

En hjerteventil blokkeringen er i det vesentlige en innsnevring av en eller flere ventiler i hjertet. Det blir ofte referert til som bare ventil stenose og vil ofte påvirke enten mitralklaffen eller aortaklaffen, men du kan se denne blokkeringen skje i lunge ventilen, som er ventilen mellom hjerte og lunger. Når en blokkeringen skjer innenfor en av ventilene i denne viktige organ, ditt hjerte, ifølge Mayo Clinic, uunngåelig må jobbe hardere bare for å pumpe blodet. Med denne tilstanden, vil du vanligvis begynner å vise visse tegn og symptomer på at noe er galt med hjertet ditt.

Hjertebank

En av de vanligste symptomene på en hjerteklaff blokkering er hjertebank av hjertet, som er utgangspunktet momentant episoder der hjertet skulle flagre, pund, rase eller føler som om det er å hoppe over et slag. Dette ville skje hvis blokkeringen skjer i enten aorta eller mitral ventiler, noe som gjør det til et felles symptom for disse to forholdene. Likevel kan også manifestere seg som et hjerte knurrer, noe som ville være en "susende" lyd som hjertet slår en aortaklaffen blokkering.

Fatigue

En annen vanlig symptom hos de fleste hjerteklaff blokkering ville være en viss tretthet eller utmattelse. For de fleste vil dette tretthet være mer uttalt i perioder der hjertet jobber på et økt nivå, som under trening eller fysisk anstrengelse. Dette kan imidlertid tretthet eller utmattelse manifestere i perioder med hvile, særlig når blokkeringen er mer alvorlig. Noen ganger kan dette trøtthet også komme med svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.

Tungpustethet

Noen mennesker med en hjerteklaff blokkering, det være seg aorta, mitral eller lunge, kan begynne å oppleve episoder av åndenød eller følelse omstendelig. Mye som symptom på tretthet, kan dette kortpustethet blitt mye mer uttalt i tider med trening eller noen form for fysisk anstrengelse, men kan også være til stede i tider med hvile. For en hjerte blokkering, kan du også føle det en større vanskeligheter med å puste når du faktisk legge ned.

Pain

Selv om det ikke er et vanlig symptom på tvers av hjerteklaff blokkeringer, det er mulighet for, ifølge Mayo Clinic, å lide noen grad av smerte eller ubehag i brystet. Oftere enn ikke, vil dette smerte eller ubehag skyldes enten en aorta eller lunge blokkering, men kan oppleves med en hjerte blokkering også. Som blir sagt, ikke alle mennesker vil føle en smerte med en hjerteklaff blokkering. Noen mennesker kan bare føle en liten tetthet i brystet for å indikere at denne tilstanden er til stede.

Hevelse

Noen ganger kan en person som lider av en hjerteklaff blokkering, nemlig en i mitralklaffen, merke noe hevelse eller betennelse i føtter og ankler. Dette hevelse kan starte på som nesten umerkelig og fremgang som blokkeringen forverres.

Hoste

Avhengig av plasseringen av hjerteklaffen blokkering, kan du også begynne å lide av en relativt alvorlig hoste som føles litt dypt. Denne hosten vil vanligvis starter som tørr eller uproduktive, men kan utvikle seg til det punktet hvor du faktisk hoste opp blod.

Hva er årsaken til Hjertearytmi?

Hjertearytmi, også kjent som rytmeforstyrrelser, er en medisinsk tilstand som er preget av uregelmessig hjerteslag eller fullstendig hoppe av et hjerteslag. De fleste tilfeller av hjertearytmi er generelt ganske mild, og ikke fører til ytterligere medisinsk risiko, men i visse alvorlige tilfeller hjertearytmi kan være livstruende og kan også føre til døden av den enkelte. Det er forskjellige faktorer som ofte kan føre til utvikling av hjertearytmi hos individer.

Hjertesykdommer

Ulike hjerte lidelser som hjerteinfarkt, slag, hjertesvikt sykdom, blant andre er ofte ansett for å være en av de viktigste faktorene som fører til utvikling av hjertearytmi i individer. Disse medisinske tilstander hemme hjerte fungerer normalt, og sterkt redusere pumpeeffekten i hjertet, som et resultat er det reduksjon i oksygen og blodtilførsel inne i kroppen til individet, for derved å øke sjansene for å utvikle hjertearytmi.

Narkotika og medisiner

Visse diett piller som Adipex, er phentermine blant annet anses å være viktigste faktorene som fører til utvikling av hjertearytmi i individer. Disse piller når det tas i overskudd, eller i løpet av en lang tidsperiode svekke gjennomføring av impulsen fra hjernen til hjertet av individet, og dermed forårsaker unormal hjerteslag eller hjertearytmi.

Sjokk og økte nivåer av Insulin

Ifølge Dr. Elmer forfatter av boken bypass bypass (publisert i 2002), er støt også en av de viktigste faktorene som forårsaker hjertearytmi hos individer. I en tilstand av sjokk, stimulerer hjernen binyrene til å produsere adrenalin som igjen øker hjertefrekvensen, avhengig av situasjonen. Det har også blitt funnet at økte nivåer av insulin i kroppen stimulerer også binyrene å produsere adrenalin og dermed forårsaker kardial arytmi, men den nøyaktige mekanisme for denne reaksjonen er ennå ikke klart.

Koffein

Koffein er også en av de viktigste risikofaktorer som fører til utvikling av hjertearytmi eller uregelmessig hjerterytme hos personer. Det har blitt funnet at koffein fører ofte til en tilstand som kalles premature slag eller flip-flops som er en veldig godartet form av hjertearytmi der hjertet slår for tidlig eller hopper over et slag helt noen ganger.

Andre felles faktorer

Forskjellige andre vanlige faktorer så som alkoholisme, underernæring, blodpropp, dreven trene og endring i strukturen av de hjertemusklene er også noen av de årsaker som fører til hjertearytmi hos individer.

Årsaker til en hjerteblokk

Medfødt

Hjerteblokk kan være forårsaket av å være født med en hjertelidelse. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, kan en form for medfødt hjerteblokk skyldes autoimmune sykdommer som lupus. Personer som har lupus utvikle proteiner som kalles antistoffer. Når et foster utvikler seg i livmoren av en mor som har lupus, kan antistoffene krysse gjennom morkaken. Som et resultat, kan barnet hjerte bli skadet, som da kan føre til en medfødt hjerteblokk.

Ervervet hjerte Block

En ervervet hjerteblokk kan være på grunn av kirurgi, sykdommer, medikamenter eller andre helsetilstander. I mange tilfeller er resultatet av en ervervet hjerteblokk på grunn av en tidligere hjerteinfarkt. Etter en person lider av et hjerteinfarkt, kan arrvev utvikles som et resultat. Arrdannelse kan da føre til en ervervet hjerteblokk.

First-Degree

En annen årsak til hjerteblokk oppstår når elektriske impulser ikke klarer å bevege seg gjennom en atrioventrikulær. En atrioventrikulær er en spesialisert ledevevet. Denne tilstanden kalles første-grads hjerteblokk. Ifølge American Heart Association, kan medisiner som digitalis redusere frekvensen av overledning i hjertet.

Annengrads

Annengrads hjerteblokk kan oppstå på to måter. Den første måten, kjent som Mobitz Type I, oppstår når din puls hopper over et slag som følge av treg elektriske impulser til hjertet. I Mobitz Type II, kan hjertet bremse ned sin rytme på grunn av hjertets ventrikler blir fratatt elektriske impulser.

Tredje grad

En tredje grad hjerteblokk er en komplett atrioventrikulært blokk. Når dette skjer, elektriske impulser mellom de øvre og nedre kamrene i hjertet ikke lenger blir registrert. Dette kan være en alvorlig tilstand, som noen ganger kan føre til døden hvis ikke riktig behandlet. I de fleste tilfeller er en pacemaker installert i de nedre hjertekamrene, for å sparke starte hjertets funksjon.

Typer hjerte Blokkeringer

Hjerte blokkeringer oppstår når elektriske signaler som pumper blod inn og ut av ventriklene er blokkert. Hjertet trenger sterke elektriske aksjonspotensialer til å trekke seg sammen og utvide når blodet pumpes inn i arteriene. Disse blokkeringer hemme at bevegelse. Blokkeringer er vurdert på tre nivåer med det første var mindre alvorlige. Hjerte blokkeringer blir oppdaget av en EKG eksamen. Det er tre typer hjerte blokkering: første, andre og tredje grad. Første grad er mindre alvorlige og tredje grad er den mest alvorlige. Mobitz type I og II er kategorisert hver for seg, men de er former av andre grad blokkering.

First Degree

Første grads hjerte blokkering oppstår når elektriske impulser blir bremset som de reiser nedover atrium til ventriklene. Første grad blokkeringer ikke viser symptomer, og det er mer vanlig blant unge, aktive mennesker. Unge mennesker har mer aktive nervus nerver, og dette stort hjerte nerve hemmer elektriske aktiviteten i hjertet celler.

Second Degree

Andre grad blokkeringen er mer alvorlig enn første grad. Denne tilstanden oppstår når elektrisk aktivitet er redusert så sterkt at de ikke når endene av ventriklene. Dette hindrer korrekt pumping av blod. Andre grad blokkering er videre delt inn i kategorier.

Mobitz Type I

Mobitz type I er en type andre grad blokkering der den elektriske aktiviteten blir svakere og svakere til hjertet hopper over et slag. Prosessen fortsettes gjennomgående, slik at blodet ikke blir pumpet riktig. Den nedsatt hjerterytme forårsaker vev å miste oksygen fra lavere blodsirkulasjon. Det viktigste symptomet på Mobitz type I er svimmelhet. Aldersgruppen med høy risiko for Mobitz type I er eldre, men medfødte hjertefeil kan overføres fra moren til barnet.

Mobitz Type II

Mobitz type II er en mer alvorlig tilstand hvor den elektriske aktiviteten i hjertet er uregelmessig. I noen sammentrekninger, hjertet slår regelmessig. I andre sammentrekninger, er de elektriske signalene blokkert, og hjertet hopper over et slag. Denne typen tilstanden er avhjulpet ved hjelp av en pacemaker. Aldersgruppen med høy risiko for Mobitz type II er de eldre, men yngre pasienter med hjertesykdom også lider Mobitz type II forhold.

Third Degree

Tredje grad hjerte blokkering er når hele deler av ventriklene ikke mottar elektriske impulser. Dette fører til uregelmessige hjerteslag og uriktig blod regulering. Tredje grad hjerte blokkering kan føre til hjertestans hvis den ikke behandles umiddelbart. Noen leger setter midlertidige pacemakere inntil en permanent man kan plasseres.

Typer hjerte Hjertebank

Hjertebank er følte etter hjertet hopper over et slag eller raskt flagrer. Et hjerte hjertebank oppstår også når hjertet slår for fort eller for sakte. Pasienten føler tetthet i brystet, men følelsene kan også skje i halsen eller nakken. Hvis hjertebank diagnostiseres hos en pasient, er det flere typer og årsaker. Legen vil foreskrive medisiner og endringer i livsstil for å bidra til å kontrollere symptomer og hjerterytme.

Arytmi

Arytmi er unormal hjerterytme som gjør at hjertet til å slå for fort, langsom eller uregelmessig. Noen arytmier er asymptomatiske og produsere noen helseproblemer. Arytmier som atrieflimmer er mer alvorlige. Med denne tilstanden, er pasientens hjerte klarer å pumpe blodet skikkelig fra atriene til ventriklene. Dette gjør at blodet til basseng i hjertet, noe som kan føre til blodpropp dannelse og mulig slag.

Heart Attack

Et hjerteinfarkt oppstår når blodårene som fôrer hjertet vev er blokkert. Blokkeringen er forårsaket av en opphoping av plakk, som er et fettstoff. Plakk forårsaker koronar hjertesykdom og eventuell død av hjerteceller. Den døde celler få hjertet til å slå uregelmessig. Hjerteinfarkt er alvorlige og krever øyeblikkelig hjelp.

Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertemuskelen blir svakt. Svakheten i muskelen forårsaker hjertebank fra sin manglende evne til å trekke seg sammen regelmessig. Tilstanden kan forekomme i en eller begge ventriklene. Avhengig av området av hjertet påvirkes, hjertesvikt symptomer inkluderer fluid i ekstremiteter eller dårlig pust.

Hjertet ventil sykdom

Hjerteklaffsykdom forårsaker hjertebank fra mitral og trikuspidalklaff svikt. Disse ventilene styre blodstrømmen fra atriene til ventriklene. Når disse ventilene bli syk eller skadet, er blodstrøm forstyrret og hjertebank kan oppstå. Det fører også til dårlig blodsirkulasjon.

Premature Heartbeats

Premature hjerteslag er mindre hjertebank problemer som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse hjerteslag er forårsaket av overdreven trening eller for mye kaffe eller koffein. Når premature hjerteslag oppstår, kan pasienten føle en tetthet eller flagre i brysthulen.

Kardiomegali Symptomer

Cardiomegaly er en tilstand som fører til at hjertet for å forstørre, og påvirker hjertets evne til å pumpe oksygen-bærende blod til resten av kroppen. Kroppen vil forsøke å kompensere for lave nivåer av oksygen det blir gjennom blodet, og denne kompensasjonen kan resultere i symptomer assosiert med kardiomegali.

Breathing

Når hjertet er ute av stand til på riktig måte å pumpe blod gjennom kroppen, blir de indre organer ute av oksygen. Dette fører til lungene for å føle at de må jobbe hardere for å få oksygen inn i kroppen. En person som lider kardiomegali vil begynne å oppleve kortpustethet, quicke av sine puste og svimmelhet. Selv om disse symptomene er felles med andre hjerte plager, bør de behandles som svært alvorlig og pasienten bør søke legehjelp umiddelbart.

Heartbeat

Siden kardiomegali påvirker hjertet direkte, vil det føre til at pasienten opplever uregelmessige hjerteslag og andre tegn på at hjertet ikke fungerer som den skal. Pasienten kan oppleve en raskt bankende hjerte, hjertebank, eller det kan føles som om hjertet er tidvis hoppe over et slag. I noen tilfeller kan pasienten føle som om deres hjerte sliter med å levere blod til kroppen, og dette kan føre til en engstelig følelse i pasienten.

Fatigue

En pasient som viser symptomer på kardiomegali vil begynne å vise tegn på tretthet. De vil mangle energi til å gjøre enkle oppgaver, og de vil klage over alltid å være sliten. De vil også begynne å glemme å gjøre grunnleggende oppgaver, og de vil være ute av stand til å delta i noen fysisk aktivitet.

Hevelse

En person som viser symptomer på kardiomegali vil begynne å vise hevelse i bena og anklene. Dette hevelse kan også være ledsaget av smerter i ben og ankler som gjør enkle oppgaver som å gå litt smertefullt og ubehagelig. Pasienten kan også begynne å lide av en tilstand som kalles ascites, som er en opphopning av væske i bukhulen. I sjeldne tilfeller kan dette føre til svelling i den øvre brystområdet, og det kan også tjene som en del av legemet øm og følsomme for berøring.

Puls

En av de måter som en lege kan begynne å diagnostisere kardiomegali er ved å overvåke pasientens puls. Hvis puls viser vilt uberegnelige endringer basert på den fysiske aktiviteten til pasienten, da dette kan være et symptom på kardiomegali. Pasienten vil vise en unormalt rask puls umiddelbart etter fysisk aktivitet, og de vil vise en unormalt lav puls når de ikke er engasjert i noen fysisk aktivitet i det hele tatt.

Pulsproblemer

Ifølge American Heart Association (AHA), arytmier er "forstyrrelser av den vanlige rytmiske hjerteslag". Enhver forandring fra den normale rekkefølge av elektriske impulser er definert som arytmi. Disse pulseringer kan oppstå for fort, for langsomt eller uregelmessig. Det finnes behandlinger tilgjengelig for å behandle de fire typer av arytmier.

Arytmier

AHA sier arytmier som oppstår i en person med et sunt hjerte generelt har liten innvirkning. Men de kan være et tegn på et alvorlig problem som potensielt kan føre til hjertesykdom eller brå hjertedød.

Når hjertet ikke slå som det skal, er det ikke i stand til effektivt å pumpe blod. Dette kan hindre lungene, hjernen og andre organer fra riktig fungerer.

Flimmer

Atrial fibrillasjon er den vanligste arytmi. The Mayo Clinic sier det påvirker om lag 2 millioner mennesker i USA, oftest eldre. I atrieflimmer, de elektriske signalene i atrial (øvre) hjertekamrene er uorganisert, noe som resulterer i en uregelmessig og ofte rask puls. Den flimrende hjerte unnlater å frembringe den pumpe-virkning som kreves for å bevege blodet ut i kroppen.

Selv flimmer har ingen symptomer, kan det omfatte brystsmerter og hjertebank (en racing, uregelmessig hjerterytme). Atrieflimmer kan korrigeres ved retuning hjertet til sin vanlige rytme med en prosedyre som kalles elektrokonvertering. Dette kan oppnås medisinsk eller elektrisk.

Bradykardi

Bradykardi er når hjertet slår for sakte. Hos voksne er det definert som en hjertefrekvens på færre enn 60 slag per minutt (bpm). Noen ganger voksne som er lite fysisk aktive har en hvilepuls tregere enn 60 BPM og det er ikke problematisk.

Bradykardi kan skyldes problemer med sinoatrial (SA) node, noen ganger referert til som hjertets naturlige pacemaker, metabolske problemer, inkludert hypotermi eller skade forårsaket av hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Symptomer kan inkludere besvimelse, tretthet og svimmelhet. Behandling er vanligvis ikke nødvendig. Hvis symptomene er vedvarende eller tilbakevendende, kan bradykardi rettes med en kunstig pacemaker.

Tachycarida

Takykardi er definert som en hjertefrekvens hos voksne som overstiger mer enn 100 slag per minutt (BPM). Ifølge Mayo Clinic noen mennesker med takykardi har hjertesykdom. Andre årsaker er kronisk høyt blodtrykk (hypertensjon) eller skadede hjertemuskulaturen (kardiomyopati).

Symptomer inkluderer en racing eller bankende hjerte, hjertebank, svimmelhet og eventuelt besvimelse. Behandlinger kan omfatte medisiner for å senke pulsen og forebygge blodpropp, en medisinsk enhet, for eksempel en pacemaker eller hjertestarter, og i noen tilfeller kirurgi.

Premature Sammentrekninger

Ifølge Mayo Clinic, ventrikulære (PVC) er ekstra, unormale hjerteslag at de fleste mennesker opplever en eller annen gang i sitt liv. Disse ekstra beats forstyrrer normal hjerterytme, forårsaker du å føle en hoppet beat i brystet. AHA sier hjertet ikke virkelig hoppe over et slag; en ekstra takt kommer tidligere enn normalt.

I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig og livsstilsendringer som å eliminere tobakk og koffein vil være tilstrekkelig behandling. Betablokkere som ofte brukes til å kontrollere høyt blodtrykk og hjertesykdom kan hjelpe kontroll symptomer.

Hva er hjerterytmeforstyrrelser?

Enhver endring fra normal rytme eller hastighet på hjertet kalles en hjerterytmeforstyrrelser, eller arytmi. Dette kan skje på grunn av en abnormitet i det elektriske systemet av hjertet. Noen dysrhythmias er harmløse og forekommer i sunt hjerte. Noen er felles; for eksempel 2,2 millioner amerikanere har en rytmeforstyrrelser kalt atrieflimmer. Andre har mer alvorlige konnotasjoner, som for eksempel å være forløpere til hjerneslag eller plutselig hjertestans.

Elektrisk System of the Heart

Hjertet har et elektrisk system som stimulerer hjertemuskelen eller hjertemuskelen, og får den til å trekke seg sammen. Dette systemet er hjertets naturlige pacemaker og holder opp pulsen ved å følge en streng sti. Noe unormalt i ruten kan føre til uregelmessig hjerterytme.

Bradykardi

En type rytmeforstyrrelser er bradykardi. Dette er når hjertet slår for sakte. Vanligvis er dette anses å være et hjerte rate på mindre enn 60 slag per minutt i en voksen. Bradykardi kan begrense mengden av blodstrømmen til hjernen og kroppen, noe som resulterer i svimmelhet, tretthet eller besvimelse. Denne tilstanden kan oppstå på grunn av en feil i det elektriske systemet i hjertet, skade av hjertesykdom, eller en underliggende tilstand som hypotermi.

Takykardi

En annen type dysrytmi er takykardi, når hjertet slår for fort. En hastighet på mer enn 100 slag per minutt i en voksen er klassifisert som takykardi. En racing hjerte og hjertebank er symptomene på denne tilstanden, som er svimmelhet og ørhet. Takykardi er vanligvis forårsaket av en abnormitet i hjertets elektriske ledningssystem.

Flimmer

Fibrillering er en tilstand i hvilken hjertet bare skjelver. Det betyr ikke kraftig pumpe blod gjennom kroppen. Hvis dette skjer i atria eller øvre kammer, av hjertet, er tilstanden kontrollerbar. Atrieflimmer må vises og klarte å unngå et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Hvis flimmer oppstår i ventriklene, eller lavere hjertekamrene, er tilstanden livstruende. En person i ventrikkelflimmer trenger øyeblikkelig legehjelp.

Premature Sammentrekninger

Noen ganger, hjertet slår en ekstra gang, før enn vanlig. Dette er en prematur kontraksjon. Dette er hva som skjer når hjertet ditt ser ut til å hoppe over et slag. De fleste mennesker har disse en eller annen gang. De er svært vanlig i tenåringer og små barn.

Behandling

Dysrytmier behandles på mange måter. Noen ganger endringer i livsstil kan anbefales. Medisiner er gitt til noen pasienter å kontrollere rytmeforstyrrelser og for å hindre blodpropper som kan være forårsaket av noen typer dysrhythmias. En pacemaker kan bli implantert å bidra til å regulere hjerterytmen. I alvorlige tilfeller kan defibrillering være nødvendig for å sjokkere hjertet tilbake i rytme.

Husk

Hver person er forskjellig. En persons hjerte kan slå saktere eller raskere enn andres og likevel begge kan være helt frisk. Oppsøk lege hvis du merker en forskjell i hjertefrekvens eller hvis du lider av brystsmerter, svimmelhet eller tretthet.