Digidexo.com

født narkoman

Hvordan behandle IBS Med Narkomane

Hvordan behandle IBS Med Narkomane


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal problem som forårsaker kramper i tarmen og varierende avføring soliditet. En metode for behandling for IBS er å ta av reseptbelagte narkotika. Ofte tenkt på som narkotiske stoffer, narkotika, for eksempel kodein kan bidra til å lindre smerten av kramper i tarmen og stilk diaré, som kan være til nytte for noen lider av IBS. Men det er en økende mengde bevis som tyder på at narkotika kan også være skadelig for helsen til de med irritabel tarm syndrom.

Hvordan behandle IBS Med Narkomane

•  Ta kontakt med legen din om det beste løpet av handlingen for å behandle IBS. Narcotics egner seg bare for en liten prosentandel av de med sykdommen. Justere inntak er ofte en langt bedre, og rusfrie, løsning.

Ta den anbefalte dosen av narkotika hver dag. Opiat narkotika, for eksempel kodein, som er mest effektive når de tas på tom mage, og kan kreve opptil en time å tre i kraft.

Bruk narkotika bare for korte perioder av gangen, og har en pause før du begynner å ta et annet kurs. Narkomane er vanedannende og langvarig bruk kan være skadelig.

Ta kontakt med legen din umiddelbart hvis din IBS forverres eller du lider noen uønskede symptomer mens du tar i løpet av narkotika.

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman


Narkotikaavhengighet er en sykdom som påvirker ikke bare den rusavhengige, men også familie og venner. Ofte en rusavhengig er i stand til å fortsette å bruke fordi de som omgir ham er slik at han på noen nivå ved å bidra med penger, juridiske problemer eller andre relaterte saker. For å stoppe slik at den rusavhengige og hjelpe ham tilbake, kan familie og venner følge disse nyttige tips.

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman

•  Planlegg en intervensjon. Du må sette opp en tid til å sitte ned med den rusavhengige og fortelle henne rett ut at du ikke lenger vil gi den støtten dere har gitt.

Involver en tredjepart for å hjelpe deg å få narkomane til behandling. Ved å innlemme en tredjepart, for eksempel en terapeut eller intervensjonistisk, vil du sikre at den rusavhengige tar deg på alvor. Denne personen kan bidra til å avklare det faktum at du er i ferd med å begynne å kilde støtte fra den rusavhengige, og at hans eneste alternativ er behandling.

Vær forberedt på en kamp. Du åpenbart bryr seg om den narkomane, men ved å tilby støtte (penger, følelsesmessig, juridisk), du aktiverer henne til å fortsette på en bane av selvødeleggelse. Den rusavhengige vil sette opp en kamp når du forteller henne at du kommer til å holde tilbake disse støtter.

Tving den narkomane til å ta ansvar for sin oppførsel. Ved å eliminere din støtte, du gjør den rusavhengige eie inntil konsekvensene av sine handlinger. Dette er den eneste måten å hjelpe ham slutte å ta narkotika og få nødvendig hjelp.

Eliminer din klare å plukke opp rester av den rusavhengige liv, for å redde ham ut eller å forsyne henne med økonomisk bistand. Sykdommen av narkotikaavhengighet vil drepe den rusavhengige, og du må erkjenne at du ikke er å hjelpe henne ved å støtte henne på alle nivå med hensyn til hennes avhengighet. Behandling er det eneste svaret, og din nekter å støtte henne i noen andre valg er avgjørende.

Hva er symptomene på narkomane?

Mer enn 13 millioner amerikanere har innrømmet å nå bruker noen form for ulovlig narkotika. Denne bruken varierer fra reseptbelagte legemidler til sentralstimulerende midler og opiater. Selv om det er er ingen typisk rusmisbruker, symptomer på narkotikamisbruk forblir den samme. De typer symptomer en narkoman skjermer varierer avhengig av type narkotika de er avhengige av. Kjenne symptomer på narkotikamisbruk kan hjelpe deg å redde livet til noen du kjenner og elsker.

Teen Symptomer

Oppdager narkotikamisbruk i en tenåring kan være vanskeligere enn å oppdage det i en voksen. Tenåringer er utsatt for overdreven sove, å være argumentative med sine foreldre, og ønsker deres privatliv. Hvis de bruker et ulovlig stoff, vil symptomene seire på enkelte punkt. Symptomene foreldre eller omsorgspersoner trenger å se etter er plutselige endringer i deres skoleprestasjoner. Hvis barnet ditt konsekvent fått gode karakterer og deres karakterer plutselig slippe, kan det være på grunn av narkotikamisbruk. Deres gruppe venner kan endre så vel som en markant endring i sin atferd. Hvis barnet ditt er generelt veloppdragen og du finner de plutselig komme i trøbbel på regelmessig basis, kan det være på grunn av en narkotikaavhengighet. I tillegg, hvis du er foreskrevet visse medisiner, spesielt Lortabs eller Oxycontin tallet, og finner de forsvinner raskt, kan det være tenåringen å ta dem.

Fysiske symptomer

De fysiske symptomene narkoman skjermer vil, igjen, varierer i henhold til deres foretrukne narkotiske stoffet. Men hvis en misbruker benytter mer enn én type medikament, kan de oppleve en rekke symptomer. Hvis de ved hjelp av sentralstimulerende midler, så som kokain, kan de vise sykluser med økt energi og søvnløshet; Dette er fordi stimulerende "pumpe" kroppen opp, resulterer i en høyere blodtrykket og hjertefrekvensen. Hvis de bruker opiater, kan de bevege seg unormalt sakte, oppleve en tregere reaksjonstid, og synes desorientert eller forvirret. Andre fysiske symptomer inkluderer en dramatisk vekttap eller gevinst, perioder med overdreven søvn, plutselig iført lange ermer skjorter for å skjule arr fra injiserbare stoffer som heroin, og alvorlig tann forverring over en periode.

Emosjonelle symptomer

Narkomane bruker vanligvis legemidler på grunn av de midlertidige følelser de opplever. Når stoffet er ikke lenger i deres system, vil den begynne å påvirke sine stemninger og følelser. Noen vanlige følelsesmessige symptomer inkluderer uvanlig lykke og mye energi hvis du bruker sentralstimulerende midler. Opiatbruk kan føre til en rusavhengig ikke svarer eller regulert ut. Andre symptomer inkluderer depresjon, vrangforestillinger, paranoia, hallusinasjoner, eller midlertidig psykose.

Finansielle Signs

Det er finansielle symptomer narkomane vil skjermen i tillegg. For tenåringer, kan dette inkludere stjele foreldrenes penger eller verdifulle eiendeler for å støtte sin avhengighet. For voksne, kan de danne en vane å låne penger fra venner og familie til å betale sine regninger eller kjøpe sine legemidler. De kan finne sin gjeld montering og kan miste sin bolig på grunn av sine narkotikakjøp. De kan også miste jobben sin på grunn av dårlig oppmøte eller ytelse fra sin avhengighet.

Abstinenssymptomer

Abstinenssymptomer ikke bare gjelder narkomane som søker behandling; de også oppstå når den rusavhengige narkotiske stoffet har forlatt sitt system, og de krever mer. Noen tegn på seponering inkludere agitasjon, sinte utbrudd, depresjon, mental forvirring, kvalme, oppkast, tap av appetitt, og i ekstreme tilfeller kramper.

Hva å gjøre med en narkoman Son

Narkotikaavhengighet påvirker både den rusavhengige og hans familie. For de med et medikament avhengige sønn, vite hva de skal gjøre for å hjelpe ham kan være en vanskelig. Den viktigste faktoren er hans alder; hvis han er mindreårig, foreldrene har flere alternativer enn om han er en voksen. Men det er fortsatt måter å hjelpe en voksen barnet avhengige av narkotika. Du trenger bare å vite hva alternativene er.

Signere ham inn på sykehuset

Hvis din sønn er fortsatt en mindreårig (under 18 år), kan du signere ham til et sykehus eller klinikk som tilbyr en avgiftning program. Avhengig av narkotika eller medikamenter han avhengige av, og hvor tung bruk hans, detox en ta fra to dager til to uker. Mens detox er ikke en kur for sin avhengighet, er det første avgjørende skritt i hans utvinning; i dette tidsrommet, vil narkotika forlate sitt system, og han vil gå gjennom den verste delen av hans uttak.

Ordne for rehabilitering

Dette er et annet alternativ for foreldre som har sønnen er mindreårig. Før du velger et rehabiliteringssenter for ham, ta kontakt med sin lege og be om hans mening. Men det finnes en mengde live-i rehabiliteringssentre rettet mot tenåringer og problemene de står overfor. Fordi tenåringer står overfor ulike problemstillinger enn voksne, skiller rådgivning og terapi brukes på senteret også enn i sentre som brukes for voksne. Han kan bo på senteret mellom 30 og 90 dager, avhengig av hvor alvorlig hans narkotikaproblemet er.

Stopp Aktivere

Hvis sønnen din er en voksen, kan du ikke lovlig tvinge ham til å søke hjelp for sin avhengighet. Du kan imidlertid stoppe slik at han. Ofte vil narkomane slå til familiemedlemmer når de trenger penger til mat eller leie; noen ganger vil de ligge for pengene og bruke den til å kjøpe narkotika med i stedet. Selv om du kanskje synes synd på sønnen din, må du fortelle ham ikke når han ber om noe. Inntil han treffer bunnen, vil han ikke være villig til å se etter den hjelpen han trenger.

Planlegge en intervensjon

Narkomane enten ikke klar over hvor alvorlig deres problem er, eller er i fullstendig fornektelse om det. Intervensjoner er et effektivt middel for å hjelpe dem til å innse hvor alvorlig deres problem er, og at de trenger hjelp for det. Planlegge en intervensjon for din sønn kan være hva han trenger å søke rehab på egen hånd. Under intervensjonen, vil nære familiemedlemmer få selskap av en intervensjon spesialist som vil lede gruppen. Sønnen din vil ikke vite hva som skjer før arrangementet starter. I en ikke-konfronterende måte, tar alle svinger fortelle ham hvordan de føler om hans handlinger, hans avhengighet, hva den gjør med ham, og hvordan det påvirker dem, blant annet.

Støtte ham

Reisen er bare begynnelsen for din sønn når han søker den hjelpen han trenger. Du må la ham vite at du er der for ham, støtte ham gjennom det hele. Tilby å gå til noen Anonyme Narkomane møter med ham, eller delta på hans terapitimer om han ønsker å dra. Han vil ha sine gode og dårlige dager, men din støtte kan utgjøre forskjellen mellom hans suksess eller fiasko.

Tilbakefall Skills for narkomane

Tilbakefall Skills for narkomane


Folk utvinne fra narkotikaavhengighet har tatt en modig bane som krever engasjement og utholdenhet. I noen tilfeller, for fristelsen tilbake til tidligere destruktive atferd kan være overveldende, og den rusavhengige kan tilbakefall. Forebyggende ferdigheter må læres og praktiseres å fortsette en ren og nøktern livet. Den gode nyheten er at muligheten til å vokse i disse ferdighetene er tilgjengelig for alle med et ønske om å gjøre det.

Møter og fellesskap

Delta på møter med andre narkomane er en av de beste måtene å forebygge tilbakefall. Programmer som Anonyme Narkomane (NA) og Smart Recovery (SMART) er utformet for å bringe folk som deler problemet med avhengighet sammen for å dele sine historier, får oppmuntring og bygge fellesskap med andre mennesker i utvinningen.

Fordelen ved å dele historier med hverandre kan redusere følelsen av isolasjon som mange rusavhengige i de senere stadier av sykdommen sin erfaring. Følelser av ensomhet og fortvilelse kan kjøre noen folk tilbake til sin avhengighet, men å bygge nye relasjoner med folk i utvinningen er en påminnelse om at de ikke er alene. Det kan ta litt tid for den rusavhengige å føle seg komfortabel å dukke opp og være til stede blant andre mennesker; men å bli ydmyk og sårbar for andre er en personlig vekst ferdighet som kan lønne seg ved lettelser byrden av å utvinne alene.

Sponsing

Å få en sponsor krever en rusavhengig å lære å bygge tillit med en annen person og styrke sine ferdigheter for ansvarlighet. En sponsor er noen som vil hjelpe utvinne avhengig gjennom begynnelsen stadier av å få rent.

En sponsor vil bistå i å foreslå møter for å delta, oppmuntre til stede samlinger av andre rene og edru personer utenfor møtene, og møte en-mot-en for å diskutere stigende problemer eller bekymringer i utvinningen. Sponsorer er ikke rådgivere, men jevnaldrende som har vært i stand til å holde seg ren og er villig til å hjelpe andre å gjøre det samme.

Servicearbeid

Blir tilgjengelig for service arbeid kan hindre tilbakefall ved ytterligere å gjøre den rusavhengige ansvarlig og tilgjengelig for andre medlemmer av fellesskapet. Som folk flytter lenger inn i sentrum av sin gruppe, jo mer sannsynlig er det å ha støtte fra andre rusavhengige hvis trusselen om tilbakefall.

Servicearbeid kan innebære å sette eller rydde opp før eller etter møtene, eller lage kaffe og gi andre forfriskninger. Som en persons rene tiden øker de kan bli sekretærer eller skattkammeret til møter. Servicearbeid kan også inkludere å være tilgjengelig for andre rusavhengige som kan være sliter. Å være villig til å ta en sen kveld telefonsamtale, eller kjører for å plukke opp en rusavhengig som har hatt tilbakefall er en viktig del av servicearbeid. Økende disse typer mellommenneskelige ferdigheter er gunstig og nødvendig for å holde seg rusfrie.

Mestring

Trusselen mot tilbakefall kan alltid være til stede for narkomane. Folk som har tilbakefall har rapportert følelsen deprimert, opprømt, selvtilfreds, lei eller en kombinasjon av følelser eller følelser før du bruker den igjen. Lære å takle oppturer og nedturer i hverdagen uten å stole på sine narkotika av valget er den kontinuerlige arbeidet i utvinne stoffmisbruker. Disse ferdighetene kan være overveldende i begynnelsen, og kan hjelpes ved å arbeide med andre rusavhengige, deltar individuelle eller familie rådgiving økter for å hjelpe tilegne seg nye ferdigheter og teknikker for å leve rusfritt.

Viktigheten av sosial rehabilitering av narkomane

Narkotikaavhengighet er en kraftig tilstand som påvirker alle aspekter av den rusavhengige liv. Ikke bare er intensiv individualisert behandling nødvendig, men sosial rehabilitering er like viktig. Sosial rehabilitering fokuserer på undervisning narkomane til å kommunisere effektivt og samhandle med andre på en måte som bidrar til et liv uten rusmidler.

Viktig

Narconon sier at: "Sosial rehabilitering er en nøkkelkomponent til Narconon Drug Rehab Program." Uten å lære å kommunisere effektivt, er sjansen for narkomane relapsing betydelig. Narconon og andre programmer som det vet dette og tilbyr gruppeterapi og individuell terapi rettet mot å forbedre sosiale ferdigheter.

Ressurser

Drugrehabs.com gir informasjon om sentre rundt om i landet - hver og en av dem inneholder et sosialt rehabiliteringsprogram.

First Step

Uten sosial rehabilitering, ville en rusavhengig ikke lære å kommunisere effektivt med andre, og dette ville kompromittere den rusavhengige nøkternhet ved løslatelse fra stoffet Rehab programmet. Det første trinnet i sosial rehabilitering er å delta i gruppeterapi, hvor narkomane snakke med andre rusavhengige og lære å kommunisere sine følelser.

Support

Alle effektive narkotika Rehab programmer inkluderer familie, kjære og venner i gjenopprettingsprosessen og sosial rehabilitering. Disse menneskene innta en viktig rolle i den rusavhengige liv, og effektiv kommunikasjon med støtte mennesker er avgjørende for den rusavhengige suksess.

Engasjement

Narkomane vil være i stand til å sosialisere med andre på et sunt nivå bare hvis de er klar til å slutte å bruke narkotika og forplikte seg til en nøktern livsstil. Hvis ikke, vil de gjenoppta sosialt samvær med andre rusmisbrukere og mest sannsynlig tilbakefall.

Pedagogiske verktøy for narkomane

Pedagogiske verktøy for narkomane


En av de vanskeligste tingene for en person å gjøre er å innrømme at de har et problem med en avhengighet, og deretter få opplæring og behandling er nødvendig for å behandle denne tilstanden. Heldigvis finnes det en rekke ulike ressurser tilgjengelig for narkomane å lære om de forskjellige effektene som narkotikabruk og misbruk kan ha på kroppen sin, samt de ulike behandlinger og uttak ut for å hjelpe håndtere problemet sitt.

Kort Addiction Science Information Source

Laget av Divisjon på Avhengighet ved Harvard Medical School, har Brief Addiction Science Information Source (BASIS) en rekke ulike ressurser for rusavhengige som ønsker å forstå de ulike ressurser tilgjengelig både online og off. BASIS består av fem vitenskapelige ukentlige kilder inkludert: Drinking Rapport for Addiction Medicine, Addiction Smoking Helse Education Service, Science tråder på Addiction, rusmiddelbruk og helse; Addiction og humaniora utdanningsprogrammet, og Worldwide Addiction Gambling Education Report. Disse ressursene består av ressurser som verktøy for selvhjelp, behandlingstjenester og pedagogiske verktøy for narkomane. Den dekker et bredt spekter av avhengighet varierer fra narkotika eller alkohol avhengighet til gambling avhengighet.

Harvard Medical Center

25 Shattuck Gate

Boston, MA 02115

basisonline.org

The Addiction Book

Skrevet i 2008, av Drs. Kevin McCauley og Cory Reich på oppdrag fra Institutt for Addiction studiens (IAS) grunnlegger Jim Clegg, er denne boken en skriftlig versjon av den populære Addiction CD utgitt av IAS. I et enkelt spørsmål og svar-format, hjelper denne boken definerer hva avhengighet er, hva kan gjøres om det og hvorfor behandling er et nyttig verktøy på veien til utvinning. Den selges for $ 19,99 pluss frakt og håndtering.

The Institute for Addiction Study

2235 S. 1300 W., Suite C

Salt Lake City, UT 84119

instituteforaddictionstudy.com

National Council on Problem Gambling

Opprettet i 1972, av Joseph A. Dunne og Dr. Robert Custer, ble National Council on Problem Gambling opprettet som en ressurs for spilleavhengige og deres familier. Det tar ikke stilling til politikken av legaliserte gambling, men heller det fungerer som en ressurs for de som trenger hjelp med å håndtere spilleavhengighet. Blant mange andre programmer, gir rådet et nasjonalt problem Gambling Hjelpelinje; en årlig nasjonal konferanse om forebygging, behandling, forskning og gjenoppretting av spilleavhengighet; og litteratur om spilleavhengighet behandling, forskning og utvinning.

National Council on Problem Gambling

730 11th St NW, Ste 601

Washington, DC 20001

202-547-9204

ncpgambling.org

Narkomane foreldre og effektene på sine barn

Narkomane foreldre og effektene på sine barn


Foreldre som er avhengige av ulovlige stoffer er i faresonen for severing et forhold --- samt vergemål --- med sine barn. Foreldrenarkotikaavhengighet er en form for barnemishandling, ifølge US Department of Health and Human Services. Når foreldrene har rusproblemer, er de ikke lenger anses ansvarlige vaktmestere, som de ofte utsetter barna sine til situasjoner med omsorgssvikt. Eksponering for visse kjemiske stoffer kan også ha en negativ innvirkning på et barns fysiske og psykiske helse.

Fysisk Impact

Prenatal eksponering for legemidlet har potensial til å forårsake vekstdefekter og andre plager i ufødte barn. Når kjemikalier fra stoffet inn i mors liv, er hun utsette babyen sin for giftstoffer som kan endre nevrologiske utvikling til det punktet at nerver bli skadet. Beslag er en annen nevrologisk lidelse som kan skyldes at barn blir eksponert for rusmidler i mors liv. Hvis foreldrene bruker rusmidler etter at et barn har allerede blitt født, kan de fortsatt gjøre skade på barnets fysiske helse. Røyking inne i hjemmet, for eksempel, kan føre til astma hos små barn.

Emotional Impact

Barn født av narkomane foreldre er i faresonen for å utvikle følelsesmessige forstyrrelser, som for eksempel depresjon eller angstlidelser. Når barn vokser opp i et hjem som er ustabil, eller hvor de blir vitne til sine foreldre oppfører seg upassende på grunn av påvirkning av narkotika, kan det arr et barn og gi varig følelsesmessig skade. Dette er særlig tilfelle hvis barnevernet blir involvert og har til å fjerne et barn fra hans eller hennes hjem.

Displacement Impact

Child Protective Services vil fjerne et barn som bor sammen med narkomane foreldre i frykt for barnemishandling eller omsorgssvikt. Revne barn er midlertidig plassert hos fosterforeldre mens biologiske foreldre får mulighet til å få behandling for å bli edru. Noen ganger er barn returnert til sine biologiske foreldre etter en midlertidig fjerning, og noen ganger ikke. Barn kan bruke år i fosterhjemmet system, flytting fra ett fosterhjem til et annet. Den virkning dette har på barn kan være skadelig og forårsake emosjonelle traumer. Ikke bare gjør disse barna ofte føler de har ingen stabilitet i deres hjem liv, men de har også blitt utsatt for manifestere aggressiv atferd som et resultat av deres frustrasjon.

Pedagogisk Impact

Barn av rusmiddelavhengige foreldre kan ha mer problemer på skolen enn barn som ikke er født av narkomane foreldre. Indirekte legemiddeleksponering kan ha dvelende effekter på en unges evne til å lære effektivt. Lærevansker kan dukke opp som følge av eksponeringen. I tillegg kan barn utvikler psykiske problemer som får dem til å miste interessen for deres utdanning og dropper ut av skolen.

Substance Abuse Impact

Alkoholisme og andre rusproblemer kan være gått ned fra en forelder til et barn. Barn som vokser opp med narkomane foreldre kan oppleve en lært atferd som i sin tur fører dem til å begynne å bruke narkotika. Denne usunne syklusen kan fortsette helt til noen griper inn eller familien får profesjonell behandling.

Online støttegrupper for barn av narkomane

Online støttegrupper for barn av narkomane


Narkotikaavhengighet rammer ikke bare den enkelte, men også den rusavhengige hele familien. Som barn av en rusavhengig, kan du lurer på hvorfor dine foreldre bruker narkotika eller hvordan du kan hindre deg fra å bli en rusavhengig. Støtte til barn av rusmisbrukere inkluderer personlige møter, men noen mennesker har problemer med transport eller føler ubehag diskutere sine problemer ansikt til ansikt, og foretrekker elektroniske ressurser.

Real-time chat

Til å stille spørsmål og dele historier for umiddelbar tilbakemelding, trenger du en sanntidsstøtte gruppe som fungerer som en ansikt-til-ansikt møte, men med anonymitet på Internett. Al-Anon - en organisasjon tilknyttet Anonyme Alkoholikere og dedikert til å støtte familiemedlemmer berørt av rusmisbrukere - tilbud regelmessig planlagte møter du delta via en chat-vinduet.

On-Demand Support

Ved hjelp av web-baserte chat, lar en on-demand møtet du be om hjelp når du trenger det, for sanntidsstøtte utenfor regelmessig planlagte møter. Familier Anonym gir 12 trinn for familiemedlemmer av rusavhengige gjennom on-demand e-møter, som du ber på sin hjemmeside.

Offentlige fora

Chat er ikke det beste stedet for alle problemene barn kan møte. For barn som trenger mer plass eller tid til å svare på spørsmål, vil en online forum eller oppslagstavle gi et sted å legge inn spørsmål og søke etter svar. Den Sober Recovery fellesskap, sentrert rundt en grunnleggende 12-trinns rehabiliteringsprogram, inkluderer en plan for familie og venner av narkomane. Sine fora, organisert etter type rus og hvert trinn, kan sees av publikum, men bare de som er registrert på nettstedet kan poste. Registrering er gratis, og velge en anonym skjermnavn bidrar til å beskytte ditt privatliv.

Private forumene

Private fora tilby en arena som er tilgjengelig kun for registrerte brukere. Du kan logge inn fra hvilken som helst datamaskin for å legge inn og se etter svar, men som med noen støtte nettsted, kan du beskytte deg selv ved å logge ut og tømme nettleserens historikk hvis du bruker offentlig datamaskin eller en delt av et stoff-misbruker forelder.

Finn lyset bruker 12-trinns underliggende, men det fokuserer mer bredt på psykiske problemer, i tillegg til rusmisbruk, som de som lider av psykisk sykdom ofte bruker alkohol og narkotika til selvmedisinering. The Online Support Groups delen lar deg koble med andre i din situasjon.

Narkomane i behandlingen av kroniske smerter

Kronisk smerte er en tilstand av alvorlig, pågående smerte i en eller flere deler av kroppen. Det kan være forårsaket av fysisk skade, kan en medisinsk tilstand som artritt eller være idiopatisk i naturen. Narkotiske smertestillende medikamenter fra opiat familien er ett alternativ for behandling av moderat til alvorlig kronisk smerte.

Typer Opiater

Narkotiske smertestillende medikamenter inkluderer syntetiske og semisyntetiske opiater som varierer i styrke fra mild til svært sterk. De er tilgjengelige i pille form, flytende suspensjoner og IV løsninger og kan være lang eller kort skuespill.

Blant de minst potente av disse medikamentene er tramadol, kodein og propoksyfen, som ofte brukes for smerte etter tannbehandling eller mindre skader. Opiater av middels styrke som hydrocodone og oksykodon er blant de hyppigst foreskrevet, mens potente legemidler oksymorfon, morfin og fentanyl er vanligvis reservert for de mest alvorlige smerter.

Effektivitet

Opiater blir ofte sett på som en siste utvei for alvorlig, behandlingsresistent smerte. De virker ved å direkte påvirke deler av det sentrale nervesystemet ansvarlig for smerteoppfattelse, og er svært effektiv på å behandle moderat til alvorlig smerte i de fleste tilfeller. Dessverre har mange kroniske smerter lider ikke får adekvat behandling på grunn av en motvilje på den delen av legene å forskrive opiater på et langsiktig grunnlag for frykt for å forårsake avhengighet.

Forhold som opiater er ofte foreskrevet er kreft smerter, leddgikt, etter skade smerte og endometriose. De med kroniske smerter av usikker opprinnelse er mindre sannsynlig å bli behandlet med opiater medisiner.

Toleranse og avhengighet

Den mest alvorlige ulempen av narkotiske smertestillende midler er risikoen for avhengighet. Brukere utvikle en toleranse for stoffet, som krever stadig økende mengder for å oppnå de ønskede effekter. Dette fører ofte til økt dosering og hyppigere administrasjon, noe som kan gjøre det svært vanskelig å slutte.

Opiater føre til fysiske og psykiske abstinenssymptomer som øker i alvorlighetsgrad basert på dosering og hvor lenge medisinen ble tatt. Mens noen pasienter har ikke noe problem å få av opiater, andre finner seg ikke i stand til å slutte uten å oppleve en betydelig økning i symptomer.

Til tross for disse risikoene, de fleste kroniske smerter lider ikke bli narkomane. Ifølge DrugLibrary.org, kroniske smertepasienter reagerer ulikt på opiat medisiner enn gjøre misbrukere, og det er lite sannsynlig å utvikle de patologiske atferd sett i narkomane.

Side Effects

I tillegg til toleranse og avhengighet, kan opiater forårsake psykiske og fysiske bivirkninger som kan være alvorlige nok til å avbryte behandlingen. Den vanligste bivirkningen av opiat medikamenter er kvalme, men dette avtar vanligvis med tiden. Opiater kan også føre til forstoppelse som kan være alvorlig nok til å kreve medisinsk behandling i ekstreme tilfeller. Andre vanlige bivirkninger er kløe, eufori, døsighet, levende drømmer og problemer med vannlating.

Advarsel

Mens de fleste bivirkninger forbundet med opiater er ikke alvorlig, kan visse symptomer signalisere en livstruende reaksjon. Hvis du opplever problemer med å puste, rask puls, hals hevelse eller en manglende evne til å urinere, søke akutt medisinsk behandling umiddelbart.

Virkningene av narkotika på barn født av narkomane

Virkningene av narkotika på barn født av narkomane


Blant andre effekter, kan et barn født til en rusavhengig dø eller har deformerte kroppsdeler som følge av de stoffene absorberes fra morens system. De gravide mødre kan ikke være fullt klar over hva som skjer med fosteret, ikke bare mens du tar medisiner, men også hvis du forsøker å oppnå tilbaketrekning. Et flertall av effektene er ikke bare midlertidig, Noen barn bor sammen med dem hele livet, hvis de bor i det hele tatt.

Born Addicted

Barn som gjør det gjennom svangerskapet kan bli født avhengige av det samme stoffet moren er avhengige av. Som et resultat, vil de måtte gå gjennom lignende abstinenssymptomer at voksne narkomane erfaring, inkludert diaré og skjelvinger, noe som betyr at uke eller så etter fødselen kan være fryktelig for dem. En mor som forsøker å slutte cold turkey er også farlig. Hun kunne føre til en spontanabort.

Learning Problemer

Barn født av narkomane er ofte i fare for å utvikle lærevansker, særlig hvis de er født med lav fødselsvekt. De kan ha problemer med å holde på kunnskap og lære nye ferdigheter, som betyr at de kan ha problemer med å holde opp faglig eller sosialt med andre i sin aldersgruppe. Disse problemene kan vedvare selv etter hvert som barnet blir eldre.

Deformert Kroppsdeler

Mens barnet er i livmoren, kan medisiner føre til at organer og kroppsdeler for å danne feil. Kjønnsorganene, lemmer, nyrer og ansiktstrekk er bare noen av de delene av baby som kan misformet på grunn av virkningene av narkotika. Barnet kan også være født med et mindre hode, som i sin tur også kan bety som har en mindre hjerne.

Prematur fødsel

Narkomane som tar narkotika mens gravide kan føre til deres baby å bli født for tidlig. En full-term fødsel er vanligvis rundt 40 uker. Et barn født før 37 fulle uker regnes tidlig. Det finnes massevis av problemer forbundet med for tidlig fødsel, inkludert en økt risiko for psykisk utviklingshemming, atferdsproblemer og hørselstap.

Død

En narkoman mor kunne ha en spontanabort eller dødfødsel som følge av narkotika i hennes system. Kokainbrukere har en økt risiko for å oppleve morkakeløsning, som er en av årsakene til dødfødsel. Etter å ha blitt født, kan barnet også dø av helseproblemer og komplikasjoner som er utviklet som et resultat av mors bruk av narkotika.

Slik behandler en Halfway House for narkomane

Slik behandler en Halfway House for narkomane


Når narkomane arbeide for å overvinne sin avhengighet, kan de melde deg på en halvveis hus å bo i 30 dager til 180 dager. Overgangsboliger tilby et trygt miljø for utvinne stoffmisbruker. Beboere arbeid, delta støtte gruppemøter og lære å fungere i samfunnet som edru mennesker. Administrere en overgangsbolig for rusmisbrukere krever vilje og hardt arbeid.

Bruksanvisning

Besøk andre overgangsboliger og snakke med andre ledere, slik at du vet hva som fungerer. Forskning effektive overgangsboliger på internett.

Forbered deg på å jobbe lange timer. Hjelpe en utvinne stoffmisbruker overvinne sin avhengighet presenterer en heltids utfordring; hjelpe dusinvis kan overvelde en uforberedt manager. Du må kanskje også å fylle ut for ansatte som ikke møter opp på jobb.

Hire pålitelig ansatte, inkludert en natt manager. Mens mange overgangsboliger ansette utvinne narkomane, sørg for at den rusavhengige har minst seks måneder med nøkternhet under beltet og et godt støtteapparat. Du ønsker ikke en medarbeider relapsing; nedfall kan påvirke beboere i tillegg. En kompetent natt for oppsyn noen beboere som bryter ordensregler og adresser generell sikkerhet bekymringer.

Etablere retningslinjer og prosedyrer for ansatte og beboere. Håndheve disse etter behov, uten unnskyldning. Dekker et område som kan være en bekymring. God organisering vil hjelpe deg med å administrere anlegget effektivt. Still betalingsplaner. Har hver beboer signere en code of conduct. De fleste overgangsboliger har en "nulltoleranse" policy når det gjelder alkohol og narkotika. Avgjøre om det er den retningen du ønsker å gå.

Bestem hvilke programmer du vil tilby, i tillegg til støtte grupper. Vil støttegrupper være lukket eller tillate utenfor deltakere? Vil dere tilby sinnekontroll og utdanning klasser? Andre muligheter inkluderer vold klasser, bolig assistanse, religiøse tjenester og finansielle styring klasser.

Oppretthold program troverdighet. Når et anlegg får et dårlig rykte, gjenvinne blir det veldig vanskelig. Hold deg på toppen av beboerne gjennom tilfeldige narkotika tester. De kan teste reglene i overgangsbolig, så du må forvente det uventede.

Ice Breakers for alkoholikere og narkomane i behandling

Ice Breakers for alkoholikere og narkomane i behandling


The Drug Rehabilitation Center Recovery Hjelpelinjen rapporterer at mer enn 12 millioner amerikanere lider av avhengighet. Hvert år tusenvis av rusavhengige søker behandling for alkohol- og rusmisbruk. Behandlingen er ofte gjort i en gruppesammenheng. Alkoholikere og narkomane som gjennomgår gruppe terapi er generelt nervøs og bekymret om å motta behandling. Isbrytere er designet for å lette denne angsten og hjelp gruppe medlemmer slappe av. De gir en plass hvor medlemmer kan støtte hverandre i en positiv setting.

Fire Fakta

Gi hver gruppe medlem et papirark og en blyant. Bryt gruppen inn i par og la hvert par 10 minutter til å intervjue hverandre. Under intervjurunde, må hvert medlem gi fire fakta om livet. Tre av fakta vil være sant, og man vil være falsk. Når hvert medlem er intervjuet, har hele gruppen sitte i en sirkel. Gruppemedlemmene vil introdusere sine partnere, avslører sine fire fakta, og gjett hvilken av de fire fakta er falsk.

Kart-spill

Plasser et stort kart foran møterommet. Sitte en boks med fargerike tegnestifter ved siden av kartet. Starter med møtet tilrettelegger, har hver enkelt pinne en stift inn i området på kartet hvor de ble født og hvert sted som de har levd. Etter å plassere tegnestifter inn i kartet, vil medlemmene resitere navnene deres og vil kort snakke om sin hjemby. Hvis de bodde i mange steder, spør hvor deres favoritt sted å bo er og hvorfor.

Del A Song

Del en sang er en aktivitet som gir gruppemedlemmene anledning til å dele sine følelser, tanker og følelser gjennom sang. Denne isbryter er designet for en andre eller tredje gruppe møte, etter de første møtene har blitt gjort. Gruppemedlemmene vil velge en sang som uttrykker noe om seg selv eller sine liv. Sangen kan være om et emne, inkludert rusmisbruk, fysisk mishandling, støtte, overvinne utfordringer, familie og kjærlighet. Hvert gruppemedlem vil spille sin sang eller deklamere sine tekster. Etter deling, vil medlemmer fortelle hvorfor de valgte sangen og hvordan den forholder seg til livet.

Toilet Paper spill

Med gruppemedlemmene sitter i en sirkel, passere rundt en rull med toalettpapir og fortelle hvert medlem for å ta mellom to og fem ark. Når hvert medlem har sin papir, har dem individuelt oppgi navn, fødested og ett faktum om seg selv for hver toalettpapir firkantet at de tok. Som hvert medlem får en sjanse til å resitere sine fakta, kan de også snakke om hva de har til felles med andre gruppemedlemmene.

Narkomane Behandling for skivedegenerasjon

Degenerative plate sykdom er en tilstand som forårsaker for tidlig aldring og nedbryting av skivene i ryggraden, noe som resulterer i ryggsmerter. En rekke behandlinger kan anvendes for smerte forårsaket av degenerative plate sykdom, inkludert narkotiske stoffer.

Betydning

Narkotisk er et navn noen ganger gitt til bruk av opioider, som er en farmasøytisk klassifisering av stoffer som er avledet fra valmue planter eller er syntetisk produsert for å fungere som et rusmiddel som stammer fra en valmue anlegget.

Funksjon

Narkomane feste til smertereseptorer langs ryggraden, forstyrre meldingene til hjernen som signaliserer at følelsen av smerte. I hjernen, forstyrrer de mottak av smerte meldinger, noe som resulterer i oppfatningen at smertene fra den degenerative sykdommen platen har sunket.

Typer

Narkomane som brukes for degenerative plate sykdom inkluderer kodein, Darvocet, Vicodin, Percocet og OxyContin.

Betraktninger

Narkomane er vanligvis foreskrevet bare for sterke smerter forårsaket av degenerative plate sykdom. Disse stoffene ikke gjør noe for å behandle tilstanden; de bare forstyrre følelsen av smerte. I tillegg er narkotika kontrollerte stoffer, og er bare tilgjengelig med en resept fra lege.

Advarsel

Narkomane kan være svært vanedannende, og på grunn av dette brukes sjelden i lange perioder av gangen for forvaltning av smerter forårsaket av degenerative plate sykdom. I tillegg kan pasienter bygge opp en toleranse overfor narkotiske stoffer i en kort tid, for eksempel en til to uker, noe som resulterer i behovet for høyere doser.

Støttegrupper for foreldre til narkomane

Støttegrupper for foreldre til narkomane


Ifølge en 2009 undersøkelse av National Institute on Drug Abuse, brukte nesten 21,8 millioner amerikanere illegale rusmidler. Narkotika er ikke bare brukes av yngre barn; undersøkelsen fant narkotikabruk doblet i personer i alderen 50 til 59. Som forelder til en rusavhengig, ung eller gammel, vet du hvordan herjet og hjelpeløs du kan føle se barnet ditt gjør dårlige valg. Mange narkomane tilbakefall, å bli arrestert eller overdose i løpet av livet. Finne støtte for deg selv er viktig og avgjørende for din egen trivsel.

Al-Anon

Al-Anon er trolig den mest anerkjente støttegruppen for familiene til rusavhengige. Denne gruppen er lik Anonyme Alkoholikere og er konfidensiell og privat. Al-Anon har du som forelder til en avhengige individ, et sted å uttrykke din fortvilelse eller hjelpeløshet om situasjonen. Du kan finne trøst og trøst i å høre andre fortelle sine historier og realisere din er ikke alene. Al-Anon tilbyr støtte møter i de fleste stater og byer. Du kan sjekke din lokale telefonboken for en oppføring eller på Al-Anon hjemmeside.

Daily Strength

Daglig Strength er en anonym nettside som alle behov for støtte kan bli medlem. Daglig Styrke tilbyr støtte for saker utenfor av avhengighet, som depresjon og angst, noe som ofte kan følge med følelser av hjelpeløshet du føler. Du kan delta i diskusjonsgrupper ved å registrere deg for nettstedet med en e-postadresse og passord. Kontoen er gratis og du kan legge under et pseudonym for å unngå identifisering. Daglig Styrke tilbyr familier og venner av narkomane støttegruppe for støtte, informasjon og veiledning. Du kan logge inn på nettstedet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for støtte og online chatte med andre medlemmer.

Nar-Anon

Nar-Anon lik Al-Anon, tilbyr familiene til rusavhengige støtte og veiledning gjennom møter og litteratur. Nar-Anon lar deg starte en gruppe i ditt område, hvis en ikke er tilgjengelig, ved å kjøpe en ny gruppe Packet for $ 35. Nar-Anon ser ut til å ha flere grupper og møter tilgjengelig enn Al-Anon, spesielt hvis du bor i en mindre by eller tettsted. Nettstedet gir deg tilgang til litteratur gjennom en web-butikk og tidvis har større arrangementer og konferanser for å hjelpe deg å nå ut til mer støtte.

Rehabalitation klinikker

Mange rehabilitering klinikker vil tilby deg som forelder til en rusavhengig, støtte grupper i programmet. Noen av disse støttegruppene vil være sammen med andre foreldre til narkomane og andre grupper kan inkludere avhengige familiemedlem som en del av diskusjonen. Hvis klinikken tilbyr ikke en støttegruppe, kan mange gi deg navnene på terapeuter eller møte grupper i området for deg å delta.

Hvordan håndtere Anger Fra narkomane

Hvordan håndtere Anger Fra narkomane


For våre egne grunner, kan vi ikke alltid velge å la de kjære til oss med sinne problemer gjort verre av rusmisbruk. Her er bare noen få måter du kan kanskje bedre takle din personlige situasjon.

Bruksanvisning

•  Ikke noen gang ta noe personlig. Fokusere mer på å bo i nåtiden, i stedet for å tillate deg selv å bli påvirket av nedsettende kommentarer med den hensikt å knuse deg. Hold deg rolig. Det er ikke nødvendig å legge drama ved roping tilbake eller bli sint selv.

Har telefonnumre, adresser og annen kontaktinformasjon for venner og kjære for hånden. Du vet aldri når noen av disse vil komme godt med.

Slutte å være i fornektelse. Han er ikke sint fordi du gjorde feil ting, han er sint fordi han er, og narkotika ikke hjelper heller. Ikke lure deg selv til å tro at det vil alt bli bedre hvis ingen tar skritt for å gjøre endringer til det bedre.

Lær hvordan du kan overvinne din tendenser mot codependency. På dette punktet i livet ditt, kan det hende du ikke har all tid eller råd til et trygt miljø der å bygge en åndelig praksis, men i det minste spørre deg selv: "Hva kan jeg få ved å tillate meg selv å fortsette å være i en slik ødeleggende situasjon? "

Begynn å bygge et liv i din egen; gjøre dette sakte men sikkert hvis du ikke ønsker å trekke unødvendig oppmerksomhet fra den sinte personen til deg selv. Tilsynelatende enkle ting som å holde en journal, kreativ skriving, lese og se programmer eller dokumentarer av interesse for deg virkelig hjelp. Du er fortsatt i kontakt med deg selv og utvikle egenverd på denne måten.

Finn det tid til å meditere når du kan, selv om du må vente før du går til sengs. Dette sikrer at du holde kontakten med noe større og større enn din personlige situasjon som kan hjelpe deg å trekke gjennom. Kanskje vil du selv ta en beslutning som vil forandre livet ditt til det bedre.

Be om hjelp hvis livet ditt er truet av å leve med eller eksponering til den sinte personen. Nå er det på tide å bruke den kontaktinformasjonen du har på hånden! Gjør dette før det er for sent.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å søke profesjonell hjelp i tilfeller som dette. Selv om livet ditt aldri har blitt truet av en narkoman med sinne problemer, det er skade gjort på andre nivåer, spesielt hvis du bor med en.
  • Aldri nøl med å ringe et nødnummer linje hvis noen er skadd. Beskytte bildet av noen du elsker bør ikke oppveie helse, sikkerhet og generell trivsel!

Hvordan finne gratis langsiktig hjelp for narkomane

Hvordan finne gratis langsiktig hjelp for narkomane


For å lykkes i sine forsøk på å leve rent og edru på sikt, kan det være svært gunstig for en rusavhengig å bli et støtteprogram som kan hjelpe og oppmuntre ham på hva som vil være en lang og vanskelig vei til utvinning. Det er nok av programmer tilgjengelig for narkomane, men ofte de kan være dyrt. Med litt forskning og tålmodighet, bør du være i stand til å finne et gratis program som kan gi riktig støtte for den rusavhengige, være hans avhengighet av narkotika, alkohol eller et atferds sak, for eksempel gambling.

Bruksanvisning

•  Be en lege om en henvisning til en lokal organisasjon som gir gratis-of-charge rehabilitering støttetjenester og programmer.

Sjekk hjemmesidene for organisasjoner, inkludert Anonyme Narkomane, Anonyme Alkoholikere og Anonyme Gamblere for å finne ut om deres gratis programmer og for å finne plasseringen av lokale møter.

Kontakt den føderale rusmisbruk og psykiske helse Services Administration for hjelp med å finne gratis tjenester.

Ring din lokale Department of Public Health for å finne ut om gratis programmer, tjenester og klinikker i din bestemt plassering.

Sjekk med lokale medisinske og psykiatri skoler for å se om de tilbyr støttegrupper for narkomane. Noen universiteter tilbyr veileder-bly grupper, programmer og tjenester for å gi sine studenter med praktisk erfaring.

Call for-profit behandlingsprogrammer og forklare detaljene i situasjonen. Noen kan ha behandlings sponsing programmer.

Vanlige Personlighetstrekk av narkomane

Noen mennesker er rett og slett mer utsatt for å utvikle avhengighet enn andre mennesker er, om avhengighet er til alkohol, røyker, spiser for mye, gambling eller shopping. Mye av psykologiske og sosiale aspekter er bak hvorfor noen mennesker har mer vanedannende personligheter enn andre. Lær å identifisere de ulike felles personlighetstrekk av narkomane.

Impulsivitet

Personer som har vanedannende personligheter tendens til å vise atferd som er spesielt impulsiv og spontan. Den spontane natur disse personligheter fører til problemer med å forsinke glede og tilfredstillelse og trangen til å gjøre alt umiddelbart og "akkurat nå." Ønsket om å oppnå en "quick fix" er svært viktig for disse personlighetstyper. Vanedannende personligheter er stadig på jakt etter nye og spennende ting.

Overfølsomhet

Overfølsomhet er også et felles kjennetegn av vanedannende personligheter. Vanedannende mennesker er ofte spesielt sensitiv og delikat. Hvis noen sier noe vanedannende personlighet oppfatter som "gjennomsnittlig" eller "hard", han kan tilbringe mye tid fokuserer for mye på og gjenoppleve kommentar i hodet, noe som kan føre til opphopning av mange bitre følelser og sinne.

Antisosial

Vanedannende mennesker ofte har antisosiale atferdsmønstre, ofte for å skjule fra familiemedlemmer og venner nøyaktig hva de gjør (om det er overdrevent inntak av alkohol, ta del i gambling eller misbruker reseptbelagte medisiner). Fremmedgjøring er et vanlig element av avhengighet. Vanedannende mennesker blir ofte beskrevet som kommer over som vanskelig og reservert.

Selvtillit

Vanedannende mennesker er ofte wracked med lav selvtillit og dårlig selvbilde. De enorme følelser av usikkerhet som ofte kommer med vanedannende personligheter kan manifestere seg i svært alvorlige måter, fra depresjon til angst.

Arroganse

I den andre enden av spekteret fra lav selvfølelse, arroganse og store egoer er ofte personlighets indikasjoner på narkomane også. Narkomane kan føle at det de gjør og sier direkte korrelerer med alt som er rundt dem. Narkomane kan også føle at de kan kontrollere og manipulere situasjoner.

Svik

Mennesker med avhengighetsskapende personligheter også ofte vise svikefulle trekk. Tvangsmessig lyve er en vanlig tegn på avhengighet. For eksempel kan en ung kvinne stadig lyve for foreldrene til å motta penger for å kjøpe alkohol: ". Pappa, jeg trenger noen reparasjoner på bilen min Kan jeg låne $ 500 fra deg?"

Sinne

Dreven sinne betyr også en vanedannende personlighet i mange tilfeller. Hvis en person er veldig raske til å piske opp på andre (ofte uten noen spesiell grunn), min grunnen være at han lider av en alvorlig avhengighet i hans liv.

Klasser Narkomane

Klasser Narkomane


I rettssystemet, narkotika referere til ulovlige legemidler som har et stort potensial for misbruk. Den amerikanske Drug Enforcement Agency (DEA) deler narkotika inn klassifikasjoner basert på potensialet for misbruk og medisinsk bruk. Disse kategoriene er referert til som "planene" og spenner fra timeplanen jeg å planlegge V. DEA gir spesifikke retningslinjer om kontrollerte stoffer i Controlled Substances Act.

Schedule

Planlegg Jeg kontrollerte stoffer omfatter stoffer som har ingen i dag akseptert medisinsk bruk i USA, aksepterte mangel sikkerhet for bruker og har et stort potensial for misbruk. Eksempler inkluderer marihuana, heroin, lysergsyredietylamid (LSD), hallusinogene sopper som inneholder psilocybin og / eller psilocyn, peyote eller meskalin, MDMA (virkestoffet i "Ecstasy") og diverse andre rusmidler.

Schedule II

Planlegg II kontrollerte stoffene omfatter legemidler som har en høy risiko for misbruk, men i motsetning til planen jeg kontrollerte stoffer, har akseptert medisinsk bruk. Eksempler inkluderer kokain, morfin, oxycontin, opium, metamfetamin og andre amfetamin salter, metylfenidat og andre. Resept for Schedule II narkotika kan ikke skrives med påfyll i USA. Reseptbelagte legemidler fra denne klassen inkluderer Ritalin, Adderall, Desoxyn og en rekke reseptbelagte smertestillende midler.

Schedule III

Planlegg III kontrollerte stoffene omfatter legemidler som har mindre av et potensial for misbruk enn tidsplan I eller II narkotika og har akseptert medisinsk bruk i USA. Eksempler er lysergsyre amid (LSA), en hallusinogene kjemisk stoff som finnes i visse arter av Morning Glory frø, ketamin, en dissosiativ bedøvelse brukt i veterinærpraksis og ulike andre beroligende midler og sentralstimulerende midler.

Schedule IV

Planlegg IV kontrollert stoffene omfatter legemidler med mindre av et misbrukspotensial enn tidsplanen I, II eller III. Resepter for disse stoffene kan være skrevet med påfyll. Benzodiazepiner, som Xanax, Valium og Klonopin er inkludert i denne klassen. Disse medisiner er ofte brukes for behandling av angstlidelser. Barbiturater, så som fenobarbital, er også inkludert i denne klassen. Barbituates er vanligvis brukes til behandling av beslag lidelser som ikke responderer på ikke-narkotiske medisiner.

Schedule V

Schedule V kontrollerte substanser omfatter stoffer som har et relativt lavt potensial for misbruk, og har akseptert medisinsk bruk. Lyrica, et medikament som brukes for behandling av fibromyalgi og andre tilstander som fører til kronisk smerte, er et eksempel på et skjema V kontrollert stoff. Visse reseptbelagte hoste medisiner som inneholder en relativt lav mengde kodein klassifiseres også under timeplanen V.

Internett og Video Game Addiction

Internett og Video Game Addiction


Videospill og internett avhengighet er to lidelser som påvirker folk i alle aldre og bakgrunner. Selv ikke anerkjent som en offisiell lidelse av American Medical Association, har avhengighet av dataspill og internett blitt studert av avhengighet spesialister, og tilstanden er behandlet på lignende måte til mer "tradisjonelle" avhengighet som narkotika og alkohol. Etter hvert som Internett blir mer avanserte og spill kommer opp med flere interaktive måter å engasjere spilleren, disse avhengighet vil trolig fortsette forekommende i mange år.

Stats

Den "Washington Post" rapporterte en studie som ble utført av Stanford University forskere der 2500 voksne ble hentes via telefon. Omtrent seks prosent av befolkningen ble spurt rapporterte at deres forhold hadde lidd betydelig på grunn av overdreven bruk av Internett. Om ni prosent sa at de prøvde å skjule sine ikke-essensielle Internett-bruk, mens 4 prosent hevdet at de var opptatt med internett selv når de ikke var online. MyAddiction.com rapporterer at 8,5 prosent av unge voksne i alderen 8 til 18 er muligens avhengige av dataspill.

Årsaker

Mange utvikler vanedannende tendenser mot internett og videospill fordi de er deprimert eller føler seg overveldet i deres daglige liv. Mens spill og nettsteder kan gi en kort flukt for vanlige folk, vanedannende personligheter begynner å kreve disse aktivitetene for å dempe angst og å flykte fra daglige ansvar. Spill og online relasjoner gjøre opp for lav selvfølelse at rusavhengige ofte lider av.

Symptomer

Internett og spill narkomane vil ofte begynne å lyve om og skjule sine aktiviteter fra venner og familiemedlemmer, og de vil trekke seg lengre fra ansvar og relasjoner til fordel for sine spillaktiviteter. De kan ofte bli deprimert og humørsyk når du ikke spiller spill eller surfer på nettet.

Forebygging

Nøkkelen til å hindre disse vanedannende atferd fra forming er å begrense mengden av tid på å spille spill eller surfe på Internett per dag og til har også andre aktiviteter i livet ditt som du kan fokusere på og nyte. Forbedre selvtillit gjennom sosial interaksjon og jakten på andre hobbyer kan redusere livet stress og dermed gjøre Internett og videospill mindre viktig som rømnings mekanismer.

Behandling

Behandlingsprogrammer for Internett og videospill avhengighet har utviklet som ligner på andre avhengighet programmer i at en terapeut arbeider med pasienten i en enestående og en gruppe format for å diskutere de underliggende psykologiske årsaker til avhengighet og å sette sammen en plan for hvordan å bedre håndtere stress uten å gå tilbake tilbake til vanedannende atferd. Gaming narkomane trenger da å slutte å spille spill helt mens Internett-avhengige trenger å begrense deres bruk til bare de grunnleggende aktivitetene som kreves for jobbene sine eller familieforbindelser via e-post.