Digidexo.com

reversere forstørret hjerte

Informasjon om forstørret hjerte

Informasjon om forstørret hjerte


Uttrykket "forstørret hjerte" beskriver ikke en sykdom, men i stedet en helsetilstand som er forårsaket av en underliggende sykdom. Høyt blodtrykk er en ledende faktor i utviklingen av en forstørret hjerte, og New York-Presbyterian rapporterer at omtrent 20 prosent av pasienter som har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk utvikle en forstørret hjerte. Mens høyt blodtrykk er sikkert ikke den eneste årsaken, administrerende det kan hjelpe minst 12 millioner amerikanere unngå livstruende risiko for en forstørret hjerte.

Hva er en forstørret hjerte?

En forstørret hjerte er også kjent som kardiomegali og er ofte diagnostisert etter å ha blitt plukket opp på en X-ray av hjertet. CNN Health rapporterer at en forstørret hjerte kan bare være midlertidig hos noen pasienter, men i andre, kan tilstanden være en permanent tilstand. En forstørret hjerte er ikke vanligvis noe som kan forutses; Derfor er det vanskelig å forebygge tilstanden oppstår. Men behandlinger alternativer er tilgjengelige for å redusere symptomene og begrense komplikasjoner.

Årsaker

Det er flere forhold som kan føre til diagnostisering av et forstørret hjerte. Ett av disse forholdene er kjent som hypertrofi, noe som fører til en fortykning av hjertemuskelen, og er vanligvis et resultat av høyt blodtrykk eller syke hjerteklaffer. Ifølge American Heart Association, en tilstand som kalles VVH, eller venstre ventrikkel hypertrofi, kan også være en faktor. VVH er den vanligste årsaken til hjerteforstørrelse og vanligvis forårsaker en betennelse i venstre hjertekammer, som er katastrofalt til hjertets evne til å pumpe blod effektivt. Kardiomyopati, som er en betennelse i hjertemuskelen, også kan føre til utvidelse av hjertet. Skadene fra et hjerteinfarkt kan også svekke hjertemuskelen og føre til utvidelse.

Symptomer

Noen ganger nærvær av et forstørret hjerte forårsaker ingen symptomer. Andre ganger, kan pasienten oppleve symptomer som varierer i intensitet. Hjerte arytmi, som er en unormal hjerterytme, også kan manifestere seg, i tillegg til ødem, eller unormal svelling av kroppsvev. Den Georgia Department of Community Health forklarer at symptomene på hjerte utvidelse kan utvikle og bli en helse nødssituasjon. Det er viktig å oppsøke lege hvis brystsmerter, oppstår kortpustethet eller svimmelhet.

Komplikasjoner

En forstørret hjerte kan føre til andre helsemessige problemer som kan være livstruende. Hjertesvikt, som er betegnet med svekket hjertemuskelen og forstørrede ventriklene, legger ekstra press på hjertet seg selv, noe som gjør det vanskelig for den å pumpe blod effektivt. The Mayo Clinic rapporterer at blodpropp og bilyder også er komplikasjoner som kan oppstå fra en forstørret hjerte. Hjertestans kan også utvikle seg når en forstørret hjerte forstyrrer normal hjerterytme, får hjertet til å slå for sakte eller for fort. Noen av disse scenariene utgjøre risiko for plutselig død.

Behandling

Administrasjon av medikamenter er den vanligste form for behandling for et forstørret hjerte. Hvis livsstil er en faktor i hjerteforstørrelse, kan endringer i kostholdet og daglig mosjon bestilles av behandlende lege. Better Health Channel forklarer at kardiovaskulær trening, er en lav-fett diett og stabilisering av kolesterolnivået også en viktig del av behandlingsprosessen for en forstørret hjerte. Regelmessige besøk til behandlende lege eller kardiolog også er avgjørende i overvåking som de valgte behandlingsalternativer er faktisk arbeider.

Behandlinger for en forstørret hjerte

Behandlinger for en forstørret hjerte


Mange idrettsutøvere har forstørret hjerte på grunn av overdreven trening som de gjør. De trenger ingen behandling for sin tilstand. I andre tilfeller, folk har forstørret hjerte på grunn av en defekt i hjertet. Disse pasientene kan trenge behandling for sin tilstand for å unngå komplikasjoner.

Fakta

The Mayo Clinic rapporterer at en forstørret hjerte (kardiomegali) er ikke en sykdom, men et symptom på en annen tilstand. Behandlingen for en forstørret hjerte fokuserer på å korrigere det underliggende problemet. Det er også endringer i livsstil som en person kan gjøre for å hjelpe til med å behandle denne tilstanden.

Når er nødvendig behandling?

Behandling for en forstørret hjerte er ikke alltid nødvendig. Noen forstørrede hjerter er midlertidige og noen er sports-relaterte og ikke trenger behandling. Men i noen tilfeller pasienten har gått inn hjertesvikt eller ikke kan leve et normalt liv på grunn av nedgangen i hjertet helse. I slike tilfeller kan pasienter ikke utføre daglige oppgaver som å gå til postkassen uten å ha pusteproblemer.

Farmakologisk behandling

Noen ganger leger prøver å behandle en forstørret hjerte med reseptbelagte medisiner. Leger kan bruke noen av de følgende legemiddel familier: diuretika, digoksin, ACE-hemmere, ARB og / eller betablokkere. Medisiner er ofte brukt når legen bestemmer at hjertemuskelen er svekket og pasienten trenger medisiner for å hjelpe avtale med symptomer på hjertesvikt.

Kirurgisk behandling

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at hjerte-transplantasjon kirurgi kan være nødvendig når hjertet er skadet utover reparasjon eller når medisiner ikke klarer å kontrollere symptomene. Det kan være en svært lang ventetid for en person som trenger en transplantasjon på grunn av problemer med å få en donor hjerte. Noen ganger hjerteklaffen er årsaken til utvidelse. I dette tilfellet, kan kirurgi være nødvendig å reparere ventilen. Begge typer kirurgi er invasiv og vil kreve et opphold på sykehuset.

Medisinsk utstyr

Det er tider når en lege mener at en pasient vil ha nytte av plassering av en medisinsk enhet. Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at spesialiserte pacemakere brukes til å behandle dilatert kardiomyopati, som er en årsak til en forstørret hjerte. Pasienter som har arytmier grunn av en forstørret hjerte kan trenge en implanterbar defibrillator (ICD) for å kontrollere denne tilstanden.

Livsstilsendringer

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at implementere endringer i livsstil som røykeslutt, å miste vekt, spise en lav-salt og lav-fett diett, kontrollere diabetes, overvåking blodtrykk, får moderat trening, begrense alkohol og få åtte timers søvn en natt kan være svært nyttig med å behandle en forstørret hjerte.

Outcome

En person som mottar behandling for en forstørret hjerte kan gå på å lede et svært vanlig liv. Mange ganger disse pasientene kan også leve i en moden alder når de gjelder noen av de endringer i livsstil i tillegg til den medisinske behandlingen.

Hva er en forstørret hjerte?

En forstørret hjerte er en unormal økning i størrelse eller tykkelse i hjertemuskelen, ofte forårsaker hjertet å pumpe blod ineffektivt. Selv om et forstørret hjerte er ikke en faktisk sykdom, er det et symptom på mange hjer eller blodrelaterte sykdommer. Ifølge American Heart Association, er en forstørret hjerte oppdaget av en lege gjennom fysisk undersøkelse og røntgenstråler eller andre imaging tester.

Typer

Ifølge American Heart Association, en forstørret hjerte oppstår når hjertemuskelen tykkere og forstørrer å imøtekomme den ekstra stress, kalt hypertrofi. Den organ øker cellestørrelsen fordi det er vanskelig for den å pumpe blod i normal størrelse.

Utvidelse av hjertet øker også størrelsen på hjertet, slik at den til å ekspandere. Det utvider seg som et svar på hjertemuskelen skade.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, høyt blodtrykk, hjerteklaffsykdom, unormal hjerterytme og pulmonal hypertensjon fører til at hjertet for å forstørre. Medfødte hjertefeil også føre til hjerte utvidelse.

Andre problemer som fører til hjerte utvidelse som anemi, hypotyreose, hypertyreose, graviditet, fedme, overdreven trening, overflødig jern i kroppen og protein buildup i hjertet.

Skade på hjertemuskelen, forårsaket av et hjerteinfarkt, hjertesvikt eller dilatert kardiomyopati fører også til hjertemuskelen utvider seg, forstørre det.

Symptomer

En forstørret hjerte kan forårsake kortpustethet, svimmelhet eller unormale hjerteslag. Det kan også føre til ødem, hvor væske sveller vev i kroppen. Ifølge din totale helse på iVillage.com er det mange som ikke opplever noen symptomer.

Komplikasjoner

Komplikasjoner forbundet med en forstørret hjerte inkluderer hjertesvikt, blodpropp, bilyder, hjertestans, besvimelse og plutselig død. En forstørret hjerte kan svekke hjertemuskelen eller forårsake hjerteklaffene til feil nære, øke risikoen for å utvikle mer alvorlige hjerteproblemer.

Behandlinger

Leger behandler de underliggende årsakene til en forstørret hjerte gjennom medisiner og kirurgi. Hvis det er fordi hjertemuskelen er svak, vanligvis på grunn av kardiomyopati eller annen hjertesykdom, kan leger behandle det med angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmere, angiotensin reseptorblokkere (ARB) eller betablokkere for å senke blodtrykket og forbedre hjertets pumping evne. Digoksin forbedrer også hjertets pumpeevne. Diuretika også redusere ytterligere skade ved å redusere mengden av natrium og vann i kroppen, noe som reduserer trykket i blodårene og hjertet.

Hvis medisiner ikke fungerer, kan en lege implantere en spesiell pacemaker som regulerer sammentrekningene mellom venstre og høyre ventrikkel kamre. Dette brukes for personer med forstørret hjerte forårsaket av strekkingen. Dersom utvidelsen skyldes hjerteklaffene, kan kirurgi begrense ventilene og erstatte den med en kunstig ventil eller en ventil ekstrahert fra en gris. Hjerteventiler utvunnet fra mennesker blir også brukt. Dette retter eventuelle hjerteklaff unormalt.

Hvis ingen av de ovennevnte løsninger fungerer, kan en hjertetransplantasjon anbefales. Denne er reservert for en kritisk syk person hvis liv er som risiko hvis hun ikke får et nytt hjerte.

Hva er årsakene til en forstørret hjerte?

Hva er årsakene til en forstørret hjerte?


Kardiomegali, eller forstørret hjerte, er et symptom på en annen tilstand. Ifølge Mayo Clinic, refererer begrepet kardiomegali til hva legen kan se på en x-ray før en fullstendig diagnose er gjort på den eksakte årsaken til forstørret hjerte. Det er ulike årsaker som kan henføres til utvikling av en forstørret hjerte.

Blood Pressure / sykdom

Hjertet ditt kan bli forstørret på grunn av høyt blodtrykk. Når du har høyt blodtrykk, har hjertet ditt til å jobbe overtid for å få blodet sirkulerer til dine organer. Dersom du utvikler sykdommer i hjerteklaffene, kan ditt hjerte forstørre. Sykdommer forårsaket av medfødte hjertefeil, infeksjoner, behandlinger for kreft og bindevevssykdommer kan også føre til et forstørret hjerte.

Anemi

Når du har anemi, de røde blodcellene ikke klarer å bære oksygen til vevene. Hvis du ikke behandler anemi, kan du utvikle en uregelmessig hjerterytme. Som et resultat, har hjertet til å overkompensere for mangel på oksygen. Ifølge Mayo Clinic, i sjeldne tilfeller kan hjertet bli forstørret på grunn av mangel på behandling over en lengre tid.

Kardiomyopati og Arytmi

Kardiomyopati oppstår når hjertet blir fortykket og hard. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, fungerer ditt hjerte vanskeligere å flytte blod, noe som vil føre til at det å forstørre. Arytmi oppstår når ditt hjerte er ikke i stand til å pumpe blod effektivt. Som et resultat, kan hjertet blir forstørret.

Andre årsaker

Pulmonal hypertensjon er en tilstand der hjertet må jobbe overtid for å pumpe blod mellom hjertet og lungene. Tilstanden kan føre til at høyre side av hjertet ditt til å bli større. Skjoldbrusk forhold, slik som hypotyreose og hypertyreose kan gjøre hjertet større. Hemokromatose fører til overdreven jern for å bygge opp i hjertemuskelen, som fører til at venstre hjertekammer til å bli stor. Amyloidose forårsaker unormale proteiner til å flyte i blodet ditt. Som et resultat, kan proteinene seg fast i ditt hjerte, noe som fører til at hjertet til å fungere unormalt og bli store.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest alvorlige komplikasjoner som følge av et forstørret hjerte er når den venstre ventrikkel blir forstørret. En forstørret venstre ventrikkel kan føre til hjertesvikt, hvorved hjerte mister sin evne til å pumpe blod effektivt. Andre komplikasjoner kan føre til blodpropp, bilyder og hjertestans eller plutselig død.

Test for en forstørret hjerte

Test for en forstørret hjerte


En forstørret hjerte er ofte asymptomatiske, noe som betyr at den presenterer ingen symptomer. Men hvis legen mistenker at du lider av en forstørret hjerte, er det ulike tester for å bekrefte diagnosen. Det er viktig å diagnostisere denne tilstanden, så det kan være en advarsel tegn på et mye større problem.

Chest X-ray

Ved å utføre en kiste X-ray, legen din vil være i stand til å se tilstanden til lungene dine samt ditt hjerte. Et røntgenbilde av brystet vil vanligvis være den første bekreftelse av et forstørret hjerte. Imidlertid er det viktig å gjøre flere tester for å fastslå den underliggende faktor som forårsaker tilstanden.

Elektrokardiogram

Under et elektrokardiogram, vil elektroder festes til huden din for at den elektriske aktiviteten i hjertet ditt til å bli registrert. Aktiviteten ser ut som bølger, og disse bølgene tillate legen din for å fysisk se hvordan hjertet ditt slår. Ved å se på utskriften av den elektriske aktiviteten, kan legen finne ut om det er noen hjerterytmeproblemer eller hvis ditt hjerte har blitt skadet av et hjerteinfarkt.

Ekkokardiogram

Ekkokardiogram er en utmerket måte å diagnostisere og overvåke et forstørret hjerte. Denne testen gir et videobilde av hjertet ved hjelp av lydbølger. Ekkokardiogram kan vurdere alle av hjertets kammer, å avgjøre om de er riktig størrelse. En ekkokardiogram kan også se etter bevis på tidligere hjerteinfarkt, vurdere hjerteklaffene, se etter tegn på medfødt hjertesykdom og finne ut hvor effektivt hjertet ditt pumper.

CT Skanner og MRI

CT og MRI brukes som oftest til å diagnostisere hjertesvikt. Men de er stadig mer populært når det gjelder å diagnostisere andre hjerteproblemer, for eksempel forstørret hjerte. CT-skanning bruke røntgen for å produsere bilder av ditt hjerte og brystet. En MR bruker magnetfelt og radiobølger for å produsere et bilde av ditt hjerte. Begge disse testene at legen din for å fysisk vise størrelsen på hjertet ditt og finne ut om det er forstørret.

Blodprøver

Blodprøver kan hjelpe leger avgjøre om hjertet ditt er unormalt stor. Ved å analysere blodet, kan legen se etter visse kjemikalier som indikerer en forstørret hjerte. Blodprøver er også gunstig fordi de kan hjelpe legen med å løse det underliggende problemet med din tilstand, noe som er avgjørende for riktig løpet av behandlingen.

Hjertekateterisering og biopsi

Hjertekateterisering og biopsi utføres ved å sette inn en liten slange i lysken og guiding det opp til ditt hjerte. Når røret når hjertet, blir en liten del av hjertevevet innsamlet for analyse. Under prosedyren, kan bilder av blodårene dine tas for å fastslå om det er blokkeringer som må tas opp.

Forstørret hjerte medisinske symptomer

Forstørret hjerte, også referert til som kardiomegali, ikke er en sykdom, men heller symptom på en separat tilstand. Kardiomegali er betegnelsen som brukes av medisinsk personell for å beskrive en forstørret hjerte sett på en x-ray, fysisk undersøkelse, CT eller MR før andre tester eller før en bestemt diagnose kan gis. Stress på kroppen, for eksempel graviditet, kan føre til en midlertidig forstørret hjerte.

Kardiomegali - forstørret hjerte

Noen ganger medisinske tilstander som hjertemuskelen svekkelse, varme ventil problemer, koronarsykdom og unormal hjerterytme kan føre kardiomegali. Forebygging kan ikke være mulig, men flere behandlinger er tilgjengelige. Behandle en forstørret hjerte er vanligvis rettet mot healing den underliggende tilstanden. Kirurgi, medisiner og medisinske prosedyrer finnes måter som den underliggende sykdommen kan behandles.

Årsaker

Cardiomegaly ikke alltid utvikle for en åpenbar grunn, men forhold som ville få hjertet til å pumpe hardere enn normalt finnes. Tilstander som høyt blodtrykk, kardiomyopati, hjerte ventil sykdom, medfødt hjertefeil, arytmi, skjoldbrusk lidelser, anemi og amyloidose kan føre til et forstørret hjerte.

Risikofaktorer

Medfødt hjertesykdom, familiehistorie, høyt blodtrykk og kardiomyopati er alle risikofaktorer for en forstørret hjerte. Risikoen for å utvikle kardiomegali er større med disse symptomene eller vilkår enn uten. Koronar hjertesykdom og hjerteklaffsykdom er to andre forhold som skaper en høy risiko for en person å ha et forstørret hjerte.

Symptomer

I noen tilfeller en forstørret hjerte forårsaker ingen symptomer i det hele tatt, og i andre tilfeller kan symptomene være ubehagelig eller uutholdelig. Svimmelhet, kortpustethet, pusteproblemer, arytmi (unormal hjerterytme), hoste og hevelse (ødem) er alle symptomer som kan indikere en forstørret hjerte, ifølge Mayo Clinic. Behandling for kardiomegali er enklest når oppdages tidlig; diskutere hjerte helse med en lege er en positiv måte å bo et skritt foran. Diskuter med legen din måter å redusere risikoen før den finnes. Hvis du opplever brystsmerter, kortpustethet eller besvimelse, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Behandlinger

Ved å fokusere på å avhjelpe den underliggende tilstand, leger behandle forstørret hjerte på samme tid, og sjansene for å redusere den økning forstørret hjerte. En rekke medisiner brukes til å behandle hjertesvikt symptomer, for eksempel betablokkere og diuretika. Flere medisinske prosedyrer og operasjoner kan også utføres for å behandle tilstanden. Pacemakere og ICD (implanterbar-defibrillatorer) er enheter som kan implanteres i kroppen for behandling. Hjerteklaffkirurgi og hjertetransplantasjoner er kirurgiske prosedyrer som også kan utføres.

Hvilken type kirurgi er nødvendig for en forstørret hjerte?

En forstørret hjerte ikke er en sykdom, men et symptom på en underliggende tilstand, ifølge Mayo Clinic. Kirurgi kan være nødvendig for å lindre hevelse i hjertet, men problemet er vanligvis behandles.

Årsaker

Høyt blodtrykk og hjerteklaffsykdommer kan føre til et forstørret hjerte. Forstørret hjerte kan også være forårsaket av svakhet i hjertemuskelen, medfødt hjertefeil eller unormal hjerterytme.

Symptomer

Pustevansker, svimmelhet og unormale hjerteslag er symptomer på en forstørret hjerte. Besvimelse og brystsmerter kan også være symptomer og bør sjekkes ut av en lege umiddelbart.

Risikofaktorer

Du har en høyere risiko for å utvikle en forstørret hjerte hvis du har høyt blodtrykk eller en familie historie av tilstanden, ifølge Mayo Clinic. Medfødt hjertesykdom og blokkerte arterier kan også sette deg i fare.

Valve Surgery

Et problem med ditt hjerte ventiler kan forårsake hevelse i hjertet. Den smale Ventilen kan opereres erstattes med en kunstig ventil eller ventil vev fra en gris eller ku.

Transplant

Hjertetransplantasjon er det siste alternativet i tilfeller av en forstørret hjerte. Donor hjerter er mangelvare, så ventetiden for kritisk syke pasienter kan være lang, ifølge Mayo Clinic.

Hjelp For en forstørret hjerte

En forstørret hjerte, også kjent som kardiomegali, refererer til en tilstand der hjertet synes større enn normalt på en røntgen eller annen diagnostisk test. En forstørret hjerte er faktisk et symptom på en annen tilstand, som for eksempel koronar arterie sykdom eller hjerteklaffproblemer. En forstørret hjerte er også vanlig hos gravide kvinner. Behandlingen er utviklet for å fikse den underliggende tilstanden som forårsaket forstørret hjerte.

Medisinering

Hvis årsaken til forstørret hjerte er et svakt hjerte muskel, kan legen forskrive medisiner for å forbedre tilstanden. Medikamenter kan omfatte diuretika slik som Lasix eller Aldactone som reduserer mengden av natrium og vann i kroppen. Uten overflødig væske, er mindre press på blodårene og hjertet. Andre medikamenter som kan være foreskrevet omfatter ACE-hemmere eller betablokkere, som lavere blodtrykk, eller digoksin, som fremmer bedre pulsen.

Regulert Heartbeat

Avhengig av hvilken type av forstørret hjerte, kan noen mennesker trenger en pacemaker som fungerer med timingen på sammentrekninger av venstre og høyre ventrikkel. En annen enhet, kalt en implanterbar cardioverter-defibrillator (ICD), kan plasseres i brystet for mennesker med hjerte arytmi. Denne enheten fungerer ved å kontrollere rytmen av hjertet og sender ut elektriske pulser når som rytme blir unormal. En ICD kan også fungere som en pacemaker.

Prosedyrer

Hvis den underliggende årsaken til forstørret hjerte er et problem med en av ventilene, kan det hende du trenger kirurgi. Dette innebærer å fjerne den defekte ventil og erstatte den med en kunstig ventil eller en opprettet fra vev fra et organ donor eller et dyr som en ku eller gris. Hvis ingen annen behandling ser ut til å løse det underliggende problemet for en forstørret hjerte, er det siste alternativet en hjertetransplantasjon. Dessverre, ifølge Mayo Clinic, får en hjertetransplantasjon er vanskelig, siden mange mennesker trenger dem, og listen over givere er kort.

Hvordan behandle en forstørret hjerte

En forstørret hjerte er en tilstand forårsaket av andre underliggende medisinske tilstander, som for eksempel svekkelsen av ditt hjerte muskler. En forstørret hjerte kan ikke alltid være en forebygges tilstand. For eksempel, hvis du ble født med en medfødt hjertefeil, kan feilen føre til et forstørret hjerte. Behandling av et forstørret hjerte er viktig for å forebygge komplikasjoner, for eksempel blodpropper, hjertesvikt eller til og med hjertestans. Avhengig av årsaken til forstørret hjerte, vil legen forsøke å behandle den underliggende årsaken til tilstanden din.

Hvordan behandle en forstørret hjerte

Medisiner

•  Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Diskuter med din lege hvilke medisiner vil gagne din tilstand beste.

Ta angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmer medisiner som bidra til å senke blodtrykket dersom dette er årsaken til forstørret hjerte. Ifølge Mayo Clinic, kan ACE-hemmere også hjelpe hjertet til å pumpe bedre. Ta angiotensinreseptorantagonister hvis du ikke klarer å ta ACE-hemmere.

Diskuter med din lege tar medisiner som betablokkere eller digoksin. Disse typer medisiner er viktig i å hjelpe hjertet ditt funksjon bedre.

Medisinsk utstyr og Operasjoner

Få en pacemaker hvis du har dilatert kardiomyopati, som er en alvorlig type forstørret hjerte. En pacemaker opererer ved å koordinere hvordan hjertet kontrakter, og at høyre og venstre hjerteklaffer kontrakten til rett tid.

Få en en implanterbar cardioverter-defibrillator hvis du lider av en arytmi som er årsaken til forstørret hjerte. En ICD er en veldig liten enhet som vil sjokkere hjertet ditt når hjertet begynner å slå unormalt.

Sett en defekt hjerteklaff når forstørret hjerte er forårsaket av en hjerteklaff som har blitt smalere. Ifølge Mayo Clinic, vil den defekte ventil erstattes med enten en syntetisk ventil eller en ventil fra en donor.

Fest en defekt lekker ventil som kan være årsaken til forstørret hjerte. Den defekte ventilen kan repareres eller erstattes, avhengig av alvorlighetsgraden av lekker ventilen.

Få en hjertetransplantasjon når andre behandlingsalternativer mislykkes. Diskuter denne type prosedyre med din lege, som transplantasjoner inkluderer risikoen for infeksjon og avvisning av donor hjerte.

Hint

  • Når du tar noen medisiner foreskrevet av legen din, følger alltid nøyaktige instruksjoner for å sikre at din tilstand kan behandles på riktig måte.
  • Hvis du vet at du har en familiehistorie med hjertesykdom, la din lege beskjed slik at tidlig oppdagelse og behandling av tilstanden din kan bidra til å forhindre din tilstand fra å bli en komplikasjon.
  • Aldri avvikle noen medisiner med mindre instruert av legen din. Dette kan resultere i din tilstand blir forverret eller verre.
  • Hvis du har en forstørret hjerte, avstå fra overdreven alkoholbruk, røyking og narkotika, som kan gjøre tilstanden verre.

Hvordan diagnostisere en forstørret hjerte

Symptomene på en forstørret hjerte, eller kardiomegali, kan variere fra hjertebank til panikkanfall til hjertesvikt. En forstørret hjerte er ikke å forveksles med begrepet "idrettsutøver hjerte", som er større enn normalt som et sunt resultat av aerob trening. I en forstørret hjerte, kan muskelvegger enten bli fortykket fra å måtte jobbe hardere, eller svekket av hjertesykdom. Mer spesifikt, noen mulige årsaker er som følger: overkompensasjon for høyt blodtrykk, utvidelse av blodårer, og skade på hjertemuskelen fra mangel på blod (hjerteinfarkt).

Hvordan diagnostisere en forstørret hjerte

•  Se en kardiolog for en kiste X-ray, noe som kan vise om hjertet er overdimensjonert i forhold til omkringliggende organer.

Få et elektrokardiogram (EKG). Med en EKG, kan pulsmålere festet på huden oppdage rytmeforstyrrelser i din hjerterytme.

Få en ekkokardiogram. Ved hjelp av lydbølger, legen din kan image de indre hjertekamrene for å se hvilke kamrene er forstørret. Dette gjør det mulig for legen å skille mellom mulige årsaker, for eksempel høyt blodtrykk eller skadet muskel.

Motta blodprøver. Legen kan bruke enkelte tester for å se etter stoffer i blodet som kan tyde på en forstørret hjerte. For eksempel frigjør skadet hjertevev spesifikke enzymer, slik som troponin. En annen mulig tegn er oppbygging av amyloid i hjertet (amyloidose). Blodprøver kan også se etter andre forhold som produserer symptomer som ligner på dem man ser i kardiomegali.

Få en hjertekateterisering. I denne prosedyren, setter legen et kateter, eller tynt plastrør, gjennom en arterie i lysken opp til hjertet, slik at hun skal utføre flere tester. Ved å sette inn en trykkmåler, kan hun ta avlesninger i ditt hjerte. Hun kan også utføre koronar angiografi, hvor et fargestoff er synlig for en ekstern røntgenkamera injiseres og røntgenbilder av hjertet tas som fargestoff strømmer gjennom hjertet. Legen kan også ta en biopsi prøve å finne ut tilstanden på hjertemuskelen.

Er det vanlig å ha en forstørret hjerte?

Er det vanlig å ha en forstørret hjerte?


Den medisinske betegnelsen på en unormal utvidelse av hjertet er kardiomyopati. En forstørret hjerte er ikke en vanlig foreteelse, og er en alvorlig tilstand som vanligvis fører til døden hvis den ikke behandles.

Kardiomyopati

Kardiomyopati kan være enten primær eller sekundær. En primær kardiomyopati kan ikke skylden på en bestemt årsak som for eksempel høyt blodtrykk, hjertesykdom eller en medfødt defekt. Et sekundært Kardiomyopati er knyttet til en bestemt sak, vanligvis knyttet til et annet organ i kroppen.

Dilatert kardiomyopati

I en dilatert kardiomyopati, blir hjertet strukket og forstørret, begrenser muligheten for blodet å strømme gjennom hjertet. Noen ganger kan en blodpropp kan dannes, blokkerer en arterie i hjertet. Dette kalles en trombe.

Hypertrofisk kardiomyopati

I et hypertrofisk kardiomyopati, den venstre ventrikkel av hjertet forstørrer og hindrer strømmen av blod fra dette området. Dette kan også føre til en lekkasje i mitral-ventilen.

Restriktiv kardiomyopati

I en restriktiv kardiomyopati, blir hjertemuskelen eller hjertemuskelen stiv eller stiv, og hjertet mister noe av sin evne til å pumpe blod effektivt.

Kardiomyopati Treatment

Behandlingen for kardiomyopati avhenger av hvilken type pasienten har. Det kan involvere kirurgi eller behandling med et antikoagulerende stoff eller betablokkeren.

Hva er årsakene til forstørret hjerte ventiler?

Hva er årsakene til forstørret hjerte ventiler?


Ventilene i hjerte åpne og lukke for å styre strømmen av blod. Bakterielle infeksjoner, medfødte sykdommer og enkelte medisiner kan forstyrre blodstrømmen forårsaker forstørret hjerte ventiler.

Endokarditt

Endokarditt er en inflammasjon som er forårsaket av en bakteriell infeksjon vokser på hjerteklaffer. Infeksjonen kan komme inn i blodet gjennom tannarbeid, et dypt kutt i huden eller etter et kirurgisk inngrep.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er en barnesykdom som utvikler seg når strep hals har ikke blitt ordentlig behandlet. Vanlige symptomer på denne bakterielle infeksjonen er forstørret hjerte ventiler, kortpustethet og brystsmerter.

Ebstein anomali

Ebstein anomali er en medfødt defekt der ventilene holde seg til veggene i hjertet hindrer blodstrømmen. Siden blodet ikke kan bevege seg, fører det til en utvidelse eller hevelse av ventilene.

Trikuspidal Atresia

Trikuspidal atresi er en sjelden medfødt sykdom der Trikuspidalklaff mangler en åpning for blodet å passere gjennom. Normalt trer deoksygenert blod høyre side av hjertet, og strømmer ut til lungene. Mens i lungene, plukker opp blodet oksygen. Den oksygenrikt blod og deretter returnerer tilbake til venstre side av hjertet. Med tricuspid atresia, blir blodet blokkert fra å komme inn i lungene forårsaker en tilstand som kalles cyanose. Cyanose er en blå farge på huden og leppene på grunn av utilstrekkelig mengde oksygen i blodet.

Medisiner

Narkotika fen-phen (fenfluramin) og Redux (dexfenfluramine), som ble brukt til å behandle fedme, ble funnet å forårsake regurgitasjon. Regurgitasjon oppstår når hjerteklaffene bli forstørret forårsaker blodet å strømme bakover inne i hjertet. Medikamentene har siden blitt fjernet fra markedet.

Kan en forstørret hjerte bli reparert?

En forstørret hjerte kan også bli referert til som kardiomegali. Denne tilstanden kan være bare midlertidig på grunn av graviditet eller som et symptom på andre sykdommer som koronarsykdom. En forstørret hjerte er vanligvis behandles ved å behandle eventuelle underliggende tilstander som forårsaker kardiomegali.

Effekter

En forstørret hjerte kan forårsake symptomer som svimmelhet, arytmi, pusteproblemer, hoste og hevelse.

Årsaker

Årsaker til en forstørret hjerte inkluderer høyt blodtrykk, anemi, skjoldbrusk sykdommer, hjerteklaffsykdom og hjertemuskelsvakhet. Noen typer medfødte hjertefeil kan føre til et forstørret hjerte. Dessuten kan overdreven protein eller jern i kroppen forårsake et forstørret hjerte.

Diagnose

En forstørret hjerte kan bli diagnostisert med en kiste x-ray, EKG, ekkokardiogram eller en CT scan. Dessuten kan blodprøver også indikere hjerte utvidelse.

Behandlinger

Medisiner som diuretika, ACE-hemmere, betablokkere og digoksin kan brukes til å behandle en forstørret hjerte. Kirurgi kan være nødvendig for å reparere en defekt hjerteklaff eller implantere en pacemaker i noen tilfeller. I alvorlige tilfeller kan en hjertetransplantasjon være nødvendig.

Advarsel

En forstørret hjerte kan til slutt føre til hjertesvikt eller hjertestans. Dessuten kan det øke risikoen for blodpropp eller utvikle et hjerte bilyd.

Hva er risiko for forstørret hjerte ventriklene?

Hva er risiko for forstørret hjerte ventriklene?


Hjertet fungerer som en av de viktigste organer i kroppen til å opprettholde livet. Derfor noe unormalt i hjertet utgjøre stor risiko til noen. En forstørret ventrikkel er en abnormitet som kan være alvorlige og livstruende.

Identifikasjon

Når ventriklene av hjertet blir forstørret, er blodstrømmen hindres. En tilstand hvor den venstre ventrikkel forstørrer kalles hypertrofisk kardiomyopati.

Typer

Hypertrofisk kardiomyopati forekommer i to former: hypertrofisk obstruktiv kardiomyopati og ikke-obstruktiv hypertrofisk kardiomyopati. I den første, i veggen mellom ventriklene, kalt septum, blir forstørret og blokkerer blodstrømmen. Den andre formen ikke hindrer blodstrømmen.

Ytterligere skade

En forstørret ventrikkel kan også skjemmer andre deler av hjertet, som for eksempel mitral ventil, og føre til lekkasje.

Risikofaktorer

Én av 500 personer er i faresonen for å utvikle hypertrofisk kardiomyopati, spesielt de med nære slektninger med sykdommen. Ifølge American Heart Association, er det oftest arvelig hjertefeil.

Effekter

Personer med hypertrofisk kardiomyopati ofte opplever kortpustethet, svimmelhet, besvimelse og brystsmerter. Noen kan også ha unormal hjerterytme som kan føre til plutselig død hvis den ikke behandles.

Forstørret Heart & Parkinsons sykdom

En forstørret hjerte, eller kardiomegali, er en medisinsk tilstand som kan være forårsaket av andre helsemessige forhold. Parkinsons sykdom er en medisinsk tilstand som påvirker hjernen og nervesystemet, men er vanligvis ikke er relatert til et forstørret hjerte.

Forstørret hjerte Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan folk med en forstørret hjerte opplever pusteproblemer, svimmelhet eller unormal hjerterytme.

Forstørret hjerte Årsaker

En forstørret hjerte kan være forårsaket av høyt blodtrykk, hjerteventil sykdom eller en svekket hjertemuskelen. Medfødte hjertefeil, unormale hjerteslag eller skjoldbrusk problemer kan resultere i en forstørret hjerte.

Forstørret hjerte Treatment

Leger behandle en forstørret hjerte ved å behandle årsaken. Forstørret hjerte pasienter med høyt blodtrykk eller hjertesvikt kan behandles med diuretika, betablokkere eller andre typer medisiner.

Parkinsons sykdom Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan personer med Parkinsons sykdom merke bremset muskelbevegelser, skjelvinger eller demens.

Parkinsons sykdom Risikofaktorer

Menn, personer med en familie historie av Parkinsons sykdom og personer som har blitt utsatt for sprøytemidler eller plantevernmidler har økt risiko for å utvikle Parkinsons sykdom. Risikoen for å få denne sykdommen øker med alderen.

Parkinsons sykdom behandling

Leger kan behandle lav dopaminnivået hos pasienter med Parkinsons sykdom ved å foreskrive medikamenter som levodopa, dopaminagonister eller MAO-B-hemmere.

Forstørret hjerteproblemer

En forstørret hjerte (kardiomegali) ikke er en sykdom i seg selv, men er et tegn på en annen tilstand, i henhold til de Mayo Clinic. Selv om en forstørret hjerte kan ikke alltid forebygges, er det vanligvis mulig å behandle. The National Institute of Health sier cariomyopathy refererer til en sykdom i hjerte muscle.This forhold kan føre til hjertemuskelen blir forstørret. Det er mulig for noen med kardiomegali å ha en kardiomyopati.

Symptomer på en forstørret hjerte

En forstørret hjerte ikke alltid viser noen symptomer. Når den gjør det de kan omfatte problemer med å puste, svimmelhet, uregelmessig hjerterytme (arytmi), hevelse (ødem) og hoste.

Kardiomegali

Kardiomegali er begrepet legene oftest bruker å referere en forstørret hjerte som er oppdaget på røntgenbilder før du utfører tester for å fastslå nøyaktig hva som får hjertet til å utvide.

The Mayo Clinic sier at det kan være kortsiktig utvidelse av hjertet fra uvanlig stress plassert på kroppen som for eksempel graviditet, medisinske tilstander, og hjerteventil eller rytmeforstyrrelser.

Årsaker til Cardiomegaly

En mulig årsak til kardiomegali er kardiomyopati - en svakhet i hjertemuskelen. Andre underliggende årsaker til en forstørret hjerte kan skyldes høyt blodtrykk, hjerteklaffsykdom, medfødt hjertefeil, unormal hjerterytme (arytmi), skjoldbrusk lidelser og en overflod av jern i kroppen.

Behandling Cardiomegaly

Behandlingsplanen for forstørret hjerte er rettet mot å korrigere den underliggende årsaken. Mulige tiltak kan omfatte medisiner, medisinske prosedyrer eller kirurgi. I ekstreme tilfeller når alle andre behandlingsalternativer mislykkes, kan en hjertetransplantasjon bli betraktet som en siste utvei.

Kardiomyopati

NIH sier kardiomyopati kan være arvelig, utløst av en annen tilstand eller utvikle for uforklarlige grunner. Når kardiomyopati er til stede, blir hjertemuskelen forstørret, tykk eller lite fleksibel.

Som kardiomyopati progressivt svekker hjertet, blir det mindre utstyrt til å pumpe blod gjennom kroppen og opprettholde en normal elektrisk rytme. Denne deaktivering virkning kan føre til hjertesvikt og hjerteklaffproblemer. Det kan også føre til væskeansamling i lungene, mage, føtter eller ben.

Behandling av kardiomyopati

Ifølge NIH, kan behandlinger for kardiomyopati omfatte medisiner som diuretika eller betablokkere og kirurgi som tar sikte på å kontrollere symptomer og minske sjansen for komplikasjoner.

Antikoagulantia (blodfortynnende) kan brukes til å holde blodpropper fra utviklingsland. Når det er hensiktsmessig, kan behandlingen omfatte implantere enheter å rette arytmier.

Komplikasjoner på grunn av en forstørret hjerte

The Mayo Clinic sier en forstørret hjerte gjør dannelsen av små blodpropper mer sannsynlig i slimhinnen i hjertet. Hvis venstre ubehandlet de kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Noen ganger kan en forstørret hjerte kan forstyrre rytmen av ditt hjerteslag, som kan føre til besvimelse og i ekstreme tilfeller hjerteinfarkt eller død.

Forstørret Heart in Children

Sykdommer i hjertet, særlig hos barn, kan være farlig og selv livstruende hvis den ikke behandles riktig. Kardiomyopati kan forårsake pulmonal hypertensjon som er økt blodtrykk i lungene. Andre risikoer inkluderer blodpropp og hjertesvikt. Det er viktig å søke legehjelp umiddelbart hvis du mistenker at barnet ditt har denne sykdommen for å riktig teste og utelukke alle andre muligheter.

Typer

Den vanligste formen for kardiomyopati, spesielt hos barn, er dilatert kardiomyopati. Hjertet blir forstørret og presenterer seg med symptomer som kortpustethet, tretthet og smerter i brystet. En sjelden form for kardiomyopati funnet i guttebarn heter Barth syndrom. Barth syndrom er en genetisk tilstand, vanligvis gått fra mor til sønn, som har symptomer som forsinket vekst og muskelsvakhet.

Årsaker

Det er noen tilfeller med ukjent årsak i forhold til en forstørret hjerte hos barn. Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken for kardiomyopati. Barnesykehuset i Boston sier at "i noen tilfeller, er kardiomyopati et resultat av annen sykdom eller behandling, for eksempel kompleks medfødt (tilstede ved fødselen) hjertesykdom, ernæringsmessige mangler, ukontrollerbare, rask hjerterytme, eller visse typer cellegift for kreft hos barn . "

Identifikasjon

Selv om det er noen få tilfeller av forstørret hjertesykdom som produserer ingen symptomer, til et par ting se etter for å identifisere sykdommen hos barn er pustevansker, unormal hjerterytme, hevelse, magesmerter og oppkast, og brystsmerter. Det er lettere å behandle kardiomyopati jo tidligere det oppdages, så hvis barnet ditt viser noen av disse symptomene, har hun se en lege umiddelbart.

At Risk

Det er viktig for deg å diskutere ditt barns helse med legen din og en liste over eventuelle familiehistorie med forstørret hjertesykdom. Hvis barnet ble født med medfødt hjertesykdom, hans risiko for å utvikle kardiomyopati på et senere tidspunkt er høyere. Legen din kan gi konkrete anbefalinger til deg basert på barnets generelle helse og medisinsk historie for å finne ut hva det beste løpet av handlingen er å behandle denne sykdommen.

Behandling

Kardiomyopati kan forårsake blodpropp slik at barnet kan ha å ta antikoagulerende medisiner. The American Heart Association sier at "terapi for dilatert kardiomyopati er ofte rettet mot å behandle den underliggende årsaken, men. Hvis personen er ung og ellers frisk, og hvis sykdommen blir verre, kan en hjertetransplantasjon vurderes." Kun legen kan avgjøre hva som er best for barnet ditt basert på hennes medisinske historie og nåværende helsetilstand.

Forstørret lever Informasjon

Ifølge Mayo Clinic, bør leveren din være på størrelse med en fotball. Hvis det ikke er det, så noe er galt. En forstørret lever, i seg selv, er et symptom på et problem, og er ikke selve problemet. Inntil årsaken til forstørret lever er funnet, kan ingen behandling begynner. Noen forhold som kan føre til en forstørret lever er hepatitt, kreft og hjertesvikt.

Symptomer

En forstørret lever, ifølge Mayo Clinic, presenterer ingen symptomer med mindre det forstørrede raskt, og da kan den produsere ømhet i området, magesmerter eller oppblåsthet eller gulsott, Denne tilstanden kalles hepatomegaly. Hvis leverfunksjonen er påvirket av tilstanden som forårsaker utvidelsen, kan du få gulsott, en tilstand som vil slå huden og det hvite i øynene, gul.

Årsaker

Noen andre mulige årsaker er alkoholmisbruk, alkoholisk fettleversykdom, mononukleose, overdreven jern i kroppen eller leukemi. Mange årsaker til forstørret lever er forebygges, slik de er et resultat av livsstil snarere enn genetikk. Overdreven alkoholbruk, enhver aktivitet som setter deg i fare for å pådra hepatitt og fedme er, for det meste, et resultat av livsstil valg. Dersom valg av livsstil blir endret, forsvinner risikofaktor.

Diagnose

En forstørret lever kan bli følt i løpet av en normal fysisk eksamen når en lege palpates magen. Det er mange karakteristikker av leveren at en lege kan bestemme uten å gjøre noen tester, for eksempel i størrelse, struktur og hvorvidt det er klumper. Avhengig av funn, kan han anbefale flere tester.

Livsstilsendringer

Ifølge Mayo Clinic, hvis du drikker, slutte å drikke. Du kan ikke reversere skaden allerede gjort, men du kan forebygge fremtidige skader. Hvis du har ikke-alkoholisk fettleversykdom og du er overvektig, gå ned i vekt og se kolesterolet. Også overvåke blodsukkeret nøye hvis du er diabetiker.

Andre behandlinger

Hvis leveren ble skadet på grunn av hepatitt, kan det hende du trenger en levertransplantasjon. Hvis du har problemer med hjertet, bør medisinen legen forsk bidra til å redusere den ekstra væske i leveren din. Hvis du har overdreven jern i blodet, kan legen din regelmessig trekke blodet for å redusere mengden av jern.

Naturlig rettsmidler for en forstørret prostata

Naturlig rettsmidler for en forstørret prostata


Når det gjelder en forstørret prostata, problemet nesten alltid ligger i en hormonell ubalanse. Dette kan være forårsaket av mange ulike ting, inkludert over-forbruket av alkoholholdige drikkevarer. Aldri prestasjon, men - det er flere naturlige rettsmidler for en forstørret prostata, hver uten bivirkninger, og hver relativt billig.

Grass Pollen

Gresspollen har vist seg å forbedre symptomer på en forstørret prostata. Ved hjelp av pollen fra hovedsakelig rug gress (med litt timotei og mais gress blandet i), kan betydelig redusere antall nattlige turer på do - et vanlig symptom på en forstørret prostata. Gresspollen kan i tillegg redusere størrelsen på en forstørret prostata.

Brennesle

Brennesle (Urtica dioica) røtter kan betydelig redusere symptomene på en forstørret prostata. Brennesle inhiberer bindingen av dihydrotestosteron (DHT) for å cytosoliske reseptorer i menneskekroppen, for derved å bekjempe en forstørret prostata tilstand. DHT er det hormonet som leger tror forårsaker multiplikasjon av prostata celler.

Sink

I lang tid har sink vært brukt som et effektivt middel mot en forstørret prostata. De med en forstørret prostata oppfordres til å ta mellom 50 og 100 milligram sink hver dag. Dette vil typisk bidra krympe forstørret prostata og returnere den enkelte til helse. I flere tiår har det vært kjent at mangel på sink i kroppen kan føre til forstørrelse av prostata. Det gjør derfor fornuftig at en sink supplement, tas daglig, kan reversere tilstanden.

Saw Palmetto

Langs strandlinjer av Florida og Georgia vokser så Palmetto (Serenoa repens). Saw Palmetto fungerer effektivt mot en forstørret prostata, siden det hemmer omdannelsen av testosteron til DHT.

Normal Vs. Forstørret Vekt av indre organer i en Autopsy

En obduksjon er en undersøkelse for å fastslå dødsårsaken etter mistenkelige omstendigheter, eller når det ikke er noen forklaring på død ved naturlig årsak. Veiing og måling organer bestemmer tegn på sykdom eller traume. Autopsy informasjon gir nøklene til forebygging og behandling av sykdom.

Målemetoder

Organvekt måles i gram, og den totale størrelse er målt i centimeter. Målinger av normale og forstørrede organer er notert på obduksjonsrapporter, som den minste margin på forskjellen kan være en indikator på tilstanden før dødsfallet. Unormal redusert størrelse og vekt av organer er også indikatorer for betingelser som hersker før døden.

Komparativ analyse

Det er ikke en ensartet vekt eller størrelse for hvert organ. Medisinske sensorer og patologer primært foreta sammenligninger basert på kroppsvekt, alder og kjønn. Dr. Stephen J. Nelson er en nevropatologen som bemerker at normal hjerne vekt korrelerer til høyde, vekt og kjønn på avdøde. Noen tabeller notering organvekt bruke rase og livsstilsfaktorer i å bestemme en rekke vanlige organ størrelser.

Forstørret vs. Heavy

Organer som vises forstørret under en obduksjon, kan ikke alltid ha økt vekt. I å beskrive en obduksjon som avslører en fettlever tilstand, Dr. Ed Friedlander, nevner at leveren veier lys, selv om det er litt for stor. Rapporter om forstørrede hjerter funnet i en obduksjon etter dødsfallet av utøvere som bryter Chris Benoit, rapporteres som tegn på skjult hjerteproblemer som kan eller ikke kan ha vært en årsak til død.