Digidexo.com

kalori inntak 125 kg

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives


Når et barn blir merket vektige av en barnelege, sjansene er gode for at det ikke er en overraskelse. Vekt har åpenbart vært et problem, men å høre diagnosen kan fylle foreldre med en følelse av svikt og skyld. Det er aldri for sent å endre og måten å starte er å tilby overvektige barn å spise sunt alternativer å endre langvarige vaner og heve et lykkeligere, sunnere barn.

Hvordan å tilby overvektige barn Healthy Eating Alternatives

En få kontroll over maten du kjøper og tilbud. Starter på matbutikken, begrense mengden av junk food du kjøper. Ta barnet med deg til butikken slik at han kan gi innspill om de valgene du gjør. Men vær klar før avreise til butikken hva behandler du vil tillate, slik at det ikke er noen ubehagelige scener når du kommer dit, og be ham om å foreslå sunne alternativer han nyter.

Se hva barnet drikker. Det er altfor lett å skli i overflødige kalorier i form av sukkerholdige drikker, juice og brus. Fordi det er ikke teknisk spise, kan du overse kalori inntak av væske barnet ditt forbruker. Begrense drikke valg til vann og en kopp juice per dag.

•  Slutte å treffe drive-thru baner. Dette trinnet er viktig for helsen din overvektige barn. Du må innse at du arbeider med en reell helse bekymring, og at du trenger å få tiden til å reteach hennes matvaner. Å spise mye fett matvarer på fly er ikke måten å gjøre det, uansett hvor rushed for tiden du kan være.

Slå av fjernsynet. Aldri tillate TV-visning under måltider. Spising blir en mindless vane snarere enn en aktivitet i seg selv utviklet for å gi næring til kroppen, som barn forsyne seg mer mat før showet er over.

Limit porsjonsstørrelsen. Amerika er kjent for overspising på grunn av store deler, spesielt i restauranter. Når du er hjemme spiser som en familie, gjør opp platene på komfyren, heller enn å sette maten på bordet. Rett ut riktig serverer størrelser.

Shift fokus på familiens måltider. Gjør det til en vane å spise sammen som en familie minst hver kveld til middag. På denne måten kan du få fokus for måltidene dine delte tid sammen heller enn hva som er på tallerkenen. Bruk mer tid på chatting i mellom biter for å gjøre måltidet vare lenger; barnet vil bli tvunget til å spise saktere, noe som er en sunn vane å adoptere.

Pakk en sunnere skole lunsj. Mens det er lett å lage en sandwich fra bologna, kalkun eller skinke er bearbeidet kjøtt pakket med natrium og fett. Et sunnere alternativ til kjøttpålegg ville være en pre-grillet kyllingbryst på grovbrød. Når du er pakking lunchbox, hoppe over potetgull, kjeks og frokost barer, også. Tilby frukt i stedet.

Hint

  • Få av sofaen og begynne å trene med barnet ditt. Begynn å ta en tur når hun kommer hjem fra skolen eller om morgenen før dere begge forlater huset for dagen.
  • Hvis du finner ut at overvektige barn ikke kan begrense sitt antall godbiter per uke, ikke kjøpe dem i det hele tatt. Det er for mye fristelse, og du trenger for å støtte hans innsats.

Hvor mange gram fett bør barn Konsumere per dag?

Det avhenger av barnets alder og kjønn

Eksperter vanligvis beregne sine anbefalte inntak av næringsstoffer basert på hvor mange daglige kalorier en person er forbruker. Fettinntaket bestemmes ved å ta en prosentandel av anbefalte daglige kalorier. For eksempel, i henhold til de Mayo Clinic, bør alle barn 2-3 år ta i ca 1000 kalorier daglig, med 30 til 40 prosent av det fra fett. Som kommer ut til ca 33-44 g fett per dag. Siste alder 3 og opp gjennom 18 år, de fleste eksperter er enige om at barn bør spise 25-35 prosent av sine daglige kalorier fra fett. Etter 3 år, vil daglig kaloriinntak varierer basert på en rekke faktorer, hvorav den ene er kjønn. The Mayo Clinic sier at kvinner i 9 til 13 aldersgruppe bør spise ca 1600 daglige kalorier, og menn ca 1800.

Overcalculating kan ha sine ulemper

Mens det er absolutt viktig å være bevisst på fettinntaket, bør foreldrene være skeptisk til hvor mye de vektlegger dette til sine barn. Måten foreldrene få opp dette temaet, spesielt hvis deres barn er forbruker mer enn det som er anbefalt, er svært viktig. Nettstedet Keep Kids Sunn sier at å være for strenge om fett og kalori inntak kan føre til usunne matvaner når barn er ikke lenger sammen med sine foreldre, og i alvorlige tilfeller, bidra til dårlig selvbilde og selv spiseforstyrrelser.

Bottom Line

Det er klart at å lære barn gode matvaner kan hjelpe dem å lage sunn, informerte valg hele livet. Ved hjelp av elektroniske kalori kalkulatorer eller personlige leger og ernæringsfysiologer er en god måte å se om barnet ditt bruker for mye eller for lite. Dette er viktige temaer å snakke om med barna, men det er også viktig å gjøre det på en måte som viser at du har med det opp i en støttende, omsorgsfull måte.

Protein Anbefalinger for Nyresyke Stage

Nyresykdom eller kronisk nyresykdom (KCD) oppstår når nyrene ikke klarer å fungere normalt på grunn av angrep på nephrons, (den delen ansvarlig for filtrering). Dessverre for ofre for KCD, når årsakene er naturlig, det kan ta flere år eller tiår å oppdage problemet. Naturlige årsaker er diabetes, høyt blodtrykk, autoimmune sykdommer eller arvet eller prenatal faktorer. Noen unaturlige årsaker inkluderer skade eller forgiftning av nyrene. Et høyt proteininnhold i urinen kan være en indikasjon på nyresykdom, og når du har nyresykdom kan du bli pålagt å begrense inntak av protein.

Nyresyke

Normale nyrer filter avfall ut av blodet i kroppen, men gitt protein alene. En syk nyre svikter vanligvis å skille et protein i blodet som kalles albumin fra avfallsstoffene den normalt filtrerer fra kroppen. Økt proteininnhold i urinen er en god indikator på CKD. Økt proteininnhold kalles proteinuri. Når proteinuri oppstår, du vanligvis må begrense inntak av protein, for å gi kroppen din den mengden protein som kreves for å opprettholde kroppsfunksjoner, men å kutte ut noen overflødige proteiner, som protein årsak belastning på nyrene hos en pasient med CKD.

Stadier

Inntaket av protein en CKD pasienten kan konsumere er besluttet basert delvis på scenen av nyresvikt. Nyresvikt er delt inn i fem trinn, fra I til V, med jeg er den minst alvorlige. Kriteriet for oppsetningen er glomerulær filtrasjonshastighet (GFR), et tall som bestemmer hvor mye blod nyrene kan filtrere. Denne prisen er en indikasjon på hvor godt nyrene er i stand til å fungere. I stadium I til III, din GFR varierer 30-90, sistnevnte som regnes som normalt. Dersom proteininnholdet er høyt, betyr det overflødig protein lagring skjer, noe som kan være farlig, da et overskudd kan medføre svakhet, kvalme, oppkast, tap eller økning av appetitt, endringer i smak og en kløende følelse.

Protein

I stadium I til III nyresykdom, protein nivå bør holdes på 12-15 prosent av det totale kaloritelling av mat forbruk. I fase IV, bør den holdes på 10 prosent av det daglige kalori-inntak. I fase V, blir du satt på dialyse. På dette stadiet, er protein kontroll ikke lenger er nødvendig, ettersom proteinet er filtrert av dialyse, og du kan spise normale nivåer av protein. Faktisk, når du er på dialyse, i noen tilfeller kan legen faktisk råde høyere nivåer av protein for å holde kroppen i gang ordentlig.

Effektivt vekttap kosttilskudd

Det finnes mange kosttilskudd på markedet som kan bistå i vekttap. Her er litt informasjon om de forskjellige vekttap kosttilskudd og hva slags resultater du kan forvente fra deres bruk.

5 HTP

5 HTP har vist seg å redusere kalori-inntak og fremme vekttap hos overvektige individer. Doseringen er 600 til 900 mg daglig.

Chromium picolinate

Høye doser (3000 til 4000 mg) i krompikolinat en dag har vist seg å redusere karbohydrat og sukker krav. Etter den innledende høy dosering, er inntak tonet ned til 1000 mg per dag for vedlikehold.

Garcina cambogia

Garcina cambogia, når den kombineres med kalsium og kalium, har vist seg å undertrykke appetitt og blokkere sukker og stivelse fra å bli fett. Dette tillegget kan bli funnet i formler som Super CitriMax eller Citrin K, og bør tas tre ganger om dagen (se Ressurser).

Konjugert linolsyre (CLA)

Konjugert linolsyre (CLA) kan tas for å fremme fett tap (se Ressurser).

Green Tea

Grønn te øker forbrenningen og undertrykker appetitten. Det har også vist seg å redusere kroppsfett og midje / hofte-forhold.

Mest effektive metoden for å miste vekt

I USA, har antallet mennesker som er overvektige eller fete økt gjennom årene skyldes en kombinasjon av de ubalanserte dietter og inaktivitet av amerikanere. En person anses å være overvektig eller overvektig dersom hans eller hennes kroppsvekt er ikke proporsjonal med hans eller hennes høyde, i henhold til standarder satt av en skala kalt body mass index. Selv krasje dietter kan virke som en rask måte for disse personene og andre til å gå ned i vekt, er den mest effektive strategien for å etablere et balansert kosthold og mosjon plan.

Diet

Folk er ofte over sin idealvekt på grunn av deres livsstil, som inkluderer usunne matvaner. I USA, er dette spesielt et problem fordi mange mennesker har dietter høy i fet mat, inkludert rask mat. Selv om kroppsvekten er forårsaket av en rekke faktorer, inkludert folks metabolisme, gener, og sosioøkonomisk status, en av de viktigste grunnene til at folk er overvektige eller fete, er at de spiser for mange kalorier og ikke engasjere seg i nok fysisk aktivitet for å forbrenne denne energien. Det er viktig at folk med usunne matvaner, spesielt de som er overvektige og overvektige, gjøre endringer i sine dietter, fordi de har en høyere risiko for høyt blodtrykk og kolesterol, diabetes og hjertesykdommer.

Du vil ha en bedre sjanse til å miste vekt hvis du spiser mat som er sunnere, for eksempel frukt og grønnsaker, og kutte ut mat og drikke som inneholder mye fett og tilsatt sukker, slik som brus. Den anbefalte mengden frukt og grønnsaker per dag for en gjennomsnittlig person er ca ni serveringer av begge.

Fettinntaket bør være om lag 30 prosent av det totale kaloriinntaket, og du bør redusere mengden fett du får fra visse matvarer, inkludert meieriprodukter og egg. Matvarer som inneholder mye umettet fett, som ikke øker kolesterolet, anses å være sunnere. Dette inkluderer laks, tunfisk, oliven og avokado. Andre matvarer som du bør spise mest av i løpet av en gitt dag omfatter hele korn hvete produkter som brød og korn, brun ris og pasta laget av korn. Den anbefalte daglige mengden av disse typer matvarer, ifølge US Department of Agriculture næringspyramiden, er mellom seks og elleve porsjoner. Ved å spise snacks, er det spesielt viktig å spise disse sunnere mat i stedet for å falle tilbake på praktiske mat som sannsynligvis høy i mettet fett, som for eksempel potetgull. Du trenger også å drikke mellom seks og åtte glass vann om dagen. Kroppen trenger å være bygd opp av en viss mengde vann, på mellom 50 og 60 prosent, eller det blir dehydrert. Vann kan også hjelpe undertrykke appetitten og hjelpe kroppen i å bruke lagret fett.

Du kan redusere mengden kalorier du får hver dag ved å spise sunnere, men det er viktig å gjøre det med måte. Du kan risikere å få en spiseforstyrrelse, slik som anoreksi, hvis du gjør raske endringer i matvaner. Noen vekt på at du vil miste mens krasje slanking vil trolig være midlertidig fordi folk som har en tendens til å senke sine kalori inntak raskt ser ofte midlertidige endringer i vekttap. Etter drastisk vekttap, stoffskiftet tendens til å avta, så det vil være vanskelig å holde miste vekt i et hurtig tempo. Kroppen din vil også trolig begynner å føle sultet, og det kan begynne å trekke fra muskler i stedet for fett butikker for å få energi. Hvis folk begynner å få vekt etter en krasj diett, er dette kroppsvekt sannsynlig å slå til fett. Det er vanligvis vanskelig å bo på en diett hvor du spiser en god del mindre enn du vanligvis gjør fordi du vil sannsynligvis føle deg sulten hele tiden. Du bør generelt ikke forbruke færre enn 1000 kalorier om dagen, og selv dette nivået kan være farlig hvis du er involvert i en rekke fysiske aktiviteter. Normale kalori krav er vanligvis rundt 2250 for menn og 1940 for kvinner. Når jeg prøver å gå ned i vekt, kan en sikrere metode være å prøve å miste omtrent en halvkilo i uken eller mindre, noe som betyr at du bør redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier eller færre. Det er viktig å huske at menn ofte raskere metabolisme enn kvinner, fordi de har en større muskelmasse, slik at de taper vekt raskere.

Trening

Siden inaktivitet er en av de viktigste årsakene til vektøkning, for å gå ned i vekt, er det viktig at du kutter ut hvor mye tid du bruker på aktiviteter som å se på TV og filmer, surfe på nettet og spille videospill. Du kan legge til større aktivitet i hverdagen ved å gjøre aktiviteter som å gå til butikken i stedet for å kjøre og ta trappene i stedet for heisen.

Hvis du gjør dagligdagse oppgaver med andre aktiviteter, som for eksempel sport, aerobic øvelser og styrketrening, vil du ha en bedre sjanse for å miste vekt. Gjøre mageøvelser, for eksempel sit-ups, ikke kommer til å få deg til å gå ned i vekt fordi det er gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold som mengden av fett i kroppen din vil avta. Øvelser som sit-ups, men kan bidra til å forbedre muskel tone i mageregionen. Styrketrening, for eksempel løfte vekter, kan også være fordelaktig når det gjøres med andre øvelser fordi det vil hjelpe deg å få muskel massen. Hvis du er ny til å trene, kan det være lurt å delta i et lokalt treningssenter, slik at du vil ha trenere til disposisjon for å vise deg noen teknikker for å trene forskjellige muskelgrupper i kroppen din. Vanligvis vil du se bedre resultater hvis du løfter vekter to til tre dager i uken eller trene musklene i ulike deler av kroppen din på kontrasterende dager.

Det er viktig når du velger fysiske aktiviteter som de passer med din personlighet, eller du vil falle av rutinen svært raskt. Hvis du er en innadvendt person, vil du ønsker å gjøre aktiviteter som svømming, sykling, og / eller går. Hvis du er utadvendt, kan lagidretter som softball og fotball være mer egnet for deg. Du vil ønske å utvikle og opprettholde et program der du engasjere seg i ulike former for øvelser regelmessig slik at du vil gå ned i vekt på en jevn måte. Hvis du er en forelder, kan du starte dine barn av på sunne vaner tidlig ved å trene med dem.

Det er også viktig når du trener for å tempoet selv. Et tips til å vite om du trener for lenge eller for vanskelig er hvis du fremdeles føler ekstremt trøtte 10 minutter etter at du trener. Det anbefalte nivået på trening for en gjennomsnittlig person er ca 30 minutter per dag, tre ganger i uken. Hvis du er ute av form når du starter, kan det være lurt å jobbe opp til dette nivået. Rådfør deg med legen din om fysiske aktiviteter du bør engasjere seg i før du starter et treningsprogram. Dette er spesielt viktig hvis du har en pre-eksisterende helsetilstand som diabetes eller høyt blodtrykk. Før du starter din rutine, bør du gjøre fleksibilitet øvelser fordi de vil bidra til å redusere sjansen for skader og holde leddene fleksible. Du bør strekke i ca fem til ti minutter før du begynner å gjøre en aktivitet som gåing eller svømming. En populær tøyningsøvelser innebærer å sette en arm rett over brystet og holdt hånden til den andre armen på albuen, med armene i en 90-graders vinkel i forhold til hverandre. En strekning som funker bena innebærer å sitte på gulvet med det ene benet plassert rett og den andre bøyd under den. Mens du er i denne posisjonen, flytte midjen din fremover, og pass på å holde ryggen rett, og nå mot den utvidede ben.

Rotasjon Diet for Metabolism

En av grunnene til folk flest unngå en ny diett er at de må gi opp deres favoritt mat. Ideen om å begrense hva de kan spise og hvor mye de kan spise gjør er bare ikke tiltalende. Diett planer som tilbyr folk muligheten til å fortsette å spise deres favoritt mat er vanligvis den mest populære. Rotasjonen kosthold faller inn i denne kategorien. Som enhver diett plan, men det har både fordeler og ulemper. Ingen diett bør foretas uten først å konsultere lege.

Hva er det?

Rotasjonen kosthold innebærer å redusere antall kalorier som forbrukes daglig uten å senke metabolic rate. I utgangspunktet kan folk på rotasjon diett spise hva de vil, men i intervaller. Dietten starter ved å begrense kalorier, men bygger gradvis opp.

Den første uken

De tre første dagene av dietten fokus på lav-kalori inntak. Menn er begrenset til 1200 kalorier om dagen, mens kvinner bør ta på ikke mer enn 600 kalorier. De neste fire dagene i rotasjon diett bringe kalori begrensning ned, noe som betyr at du har lov til mer kalorier. Menn se hvor mange kalorier de får lov til å konsumere stige til 1500 i dag, og kvinner ser et løft til 900 om dagen.

Uke to, tre og fire

Den andre uken letter restriksjonene ytterligere, noe som gir folk muligheten til å ta inn flere kalorier. Menn er tillatt 1800 kalorier om dagen, og kvinner får lov 1200. Uke tre er en gjentakelse av den første uken. Den fjerde uken er en gratis uke. Kosten kan gå tilbake til sine vanlige matvaner. Etter de fire ukene, slankere gjenta så lenge de ønsker å forbli på diett.

Diet Retningslinjer

Fordi lav-kalori inntak dietter kan føre til hodepine, sult smerter og andre bivirkninger, oppfordrer dietten snacking på "trygge" matvarer. Disse inkluderer agurk, salat, spinat, asparges, squash, ananas, epler, honningmelon, appelsiner og grapefrukt. Koffein og alkohol er tillatt, men de teller mot totale kaloriinntaket. Dietten oppfordrer moderat trening, forbyr kunstige søtningsmidler, og begrenser deler USDA standarder for porsjoner størrelser.

Fordeler med Rotation Diet

Rotasjonen diett ikke stadig begrense kalorier. Løftet om gratis uken er en stor motivator for mange mennesker til å presse gjennom de tøffere uker. Også mange andre diett planer forby koffein og alkohol, noe som blir sett på som en ulempe mange mennesker. Den store trekning til rotasjons dietten, er imidlertid kroppens stoffskifte er upåvirket under dietten. Dette betyr at stoffskiftet er usannsynlig å slippe hvis noen slutter dietten. Det er en diett som fokuserer på matvaner, mer enn store endringer i livsstil.

Ulempene

De intense kalori restriksjoner på begynnelsen av rotasjonen kosthold gjør det ubehagelig for noen, og er uten tvil ikke alltid veldig sunt. Plus, er løftet om et økende restriksjoner ofte ikke nok for folk å gjennomføre dietten. Den frie uken er også sett på som litt av en negativ, basert på hvordan det blir håndtert. Mange mennesker har en tendens til å overdrive sine matvaner i denne perioden for å gjøre opp for det de ser som en alvorlig mangel på mat. Dette betyr at vektøkningen er faktisk en tydelig mulighet i løpet av uken.

Gjennomsnittlig vekttap på HMR

Statistikk viser at nær én av tre amerikanske voksne er overvektige eller fete. Derfor populariteten til forskjellige typer dietter i USA. Noen dietter er low-carb, noen lav-fett. Noen er avhengige av poeng, eller begrense typer mat spist.

Nesten alle dietter hevder å føre til en betydelig mengde vekttap, hvis de følges riktig. The Health Management Resources (HMR) programmet er et slikt kosthold. Det har potensiale til å bidra til å frembringe en betydelig vekttap i løpet av kort tid, avhengig av pasientens tilstand og den spesifikke HMR program han eller hun velger.

Hva er HMR?

HMR står for helseledelse Resources, og selskapet er basert i Boston, Massachusetts. HMR programmene er basert på pulverisert shakes, prepackaged måltider, eller en kombinasjon av de to.

Avhengig av deres vekt-tap mål, kan kundene velge å være medisinsk tilsyn på en svært lav-kalori diett av foreskrevet shakes og hovedretter. De kan også ta på seg en litt høyere kaloriinntak på samme kombinasjon, en diett som er avhengig av måltider og en foreskrevet innrømmelse av frukt og grønnsaker, eller en diett som hjelper til å bevare pasientens vekt, å bruke produktene som kalorifattig måltid erstatninger .

Deltakere som ikke kan gjøre de ukentlige møtene og ikke trenger medisinsk tilsyn kan ta del i en hjemme-program, bestiller mat på nett.

I alle tilfeller er pasienter som kreves for å holde styr på sine kalori inntak og registrere hvor mye trening de får. Mesteparten av tiden de er pålagt å delta i ukentlige klasser og sjekke inn med helse lærere til å holde seg på sporet, enten in-klinikken eller via telefon. Vekt-tap prinsipp HMR bruker er en rett kalorier-i / kalorier ut tilnærming, i motsetning til å spore karbohydrater eller fett.

HMR og Vekttap

Hvis de følges nøye, kan pasienter ned i vekt på HMR programmer. Rapid vekttap skjer vanligvis i løpet av de første ukene av programmet. Vekttap vil tendens til å gradvis avta over tid som pasienten fortsetter å gå ned i vekt, med mindre mer mosjon er lagt til deres regime for å øke mengden kalorier brent. Gjennomsnittlig vekttap programmet anslår for pasienter er 2 til 3 kg. en uke.

Variabler i vekttap på HMR Program

Vekttap er beregnet på en grunnleggende kalorier-i / kalorier-out tilnærming. Imidlertid kan frekvensen av vekttap påvirkes av mange faktorer, blant annet trening, medisinsk tilstand og tilslutning til programmet.

Initial og pågående vekttap

Tyngre pasienter som starter programmet kan starte med et relativt stort vekttap i løpet av de første ukene på grunn av mengden kalorier brent støtte sin vekt versus kalorier de får lov til å ta inn. Dette er generelt sant for de fleste av pasientene på programmet, vil om vekttap begynne å avta etter hvert som de begynner å slanke seg. Også vanntap og eliminering av avfall i de tidlige stadier av programmet vil også legge til de første ukene 'vekttap.

Trening er en annen komponent som påvirker vekttap. Pasienter som ønsker å brenne flere kalorier blir nødt til å fortsette å utøve og ofte øke antall forbrente kalorier når de går videre gjennom programmet.

Andre faktorer i vekttap på HMR

Andre ting kan også påvirke frekvensen av vekttap, inkludert medisiner, medisinske tilstander og hvor strengt pasienten overholder programmet.

Hvordan spise billig og gå ned i vekt

Prøver å gå ned i vekt ved å ta slankepiller eller går på strenge dietter kan skade kroppen din og er usannsynlig å produsere varig vekttap. For å lykkes og raskt ned i vekt, må du følge et vekttap plan som inkluderer å spise sunt, få inn god fysisk form og opprettholde en tilstrekkelig mengde hydrering hele dagen. Unngå behandlet og pakket mat vil også hjelpe trimme dagligvarebutikk regningen fordi disse matvarene vanligvis koster mer enn hele matvarer. Prosessen med å miste vekt naturlig og sunt vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt raskt, men vil også hjelpe deg å holde den av.

Hvordan spise billig og gå ned i vekt

•  Begynn en aerobic trening plan. Aerobic øvelser styrke lungene og hjertet av condition og strekke dem. Aerob trening hjelper også kroppen forbrenne mer kalorier, bidrar til å skape en kalori underskudd. Opprette dette underskuddet hjelper forenkle vekttap. Hver kilo fett inneholder ca 3500 kalorier, så brenner mer kalorier per dag tar i tillater kroppen å gå ned i vekt. Turgåing, svømming og sykling er øvelser som er lett på leddene og tilstanden kroppen.

Samle alle matvarer i huset som er behandlet eller pakket, inneholder kunstige smakstilsetninger, søtningsmidler, fett eller fargestoffer, eller er laget med store mengder fett eller salt. Plasser alle disse matvarer i en søppelpose, og kvitte seg med dem. De inneholder lite næringsverdi, og vil øke den daglige kalori-inntak, noe som fører til vektøkning. Disse matvarer er dyre, og vil øke dagligvarebutikk regningen. Erstatt usunn mat med ferske hele matvarer, som frukt, grønnsaker, hele korn og magre proteiner. Disse matvarer er billig og sunnere for kroppen. Damp grønnsaker og posjere eller grill kjøtt og fisk slik at ingen ekstra fett er nødvendig for matlaging.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelper kroppen fungerer rett ved hydra tarmen, slik at kjertlene til å produsere hormoner riktig og ved å hjelpe blodet frakte oksygen til organer og vev. Når kroppen er riktig hydrert, vil den har mer energi, brenne kalorier raskere og bruke næringsstoffer lettere. Husk at tørste betyr at kroppen er i de tidlige stadier av dehydrering. Hvis smaken av vann er usmakelig, tilsett en liten mengde av sitron eller lime juice for smaken.

Hvordan Drop 10 pounds rask

Hvordan Drop 10 pounds rask


Alle ønsker å gå ned i vekt, men noen ganger er det lettere sagt enn gjort. Å miste vekt kan virke som en skremmende, drenering og komplisert oppgave. Med en liten bit av beregning, kan du enkelt finne de nødvendige tiltak for å hjelpe deg å miste de 10 pounds raskt, effektivt og trygt. Ved manøvrering ditt kosthold og legge til trening i din dag-til-dag rutine, sammen med et par andre endringer i livsstil, vil du lett miste de pounds, pluss mange flere hvis du fortsetter med din nye livsstil.

Hvordan Drop 10 pounds rask

kutte kalorier. I sin artikkel på WebMD, avslører registrert kostholdsekspert Kathleen M. Zelman at for å gå ned i vekt raskt du må opprette en daglig kalorimangel på 500 kalorier. En del av dette underskuddet kan komme fra redusert kalori-inntak, mens den andre delen skal komme fra øket fysisk aktivitet. Zelman anbefaler å spise 1025 til 1200 kalorier per dag, men aldri synker under dette beløpet.

eliminere visse matvarer grupper midlertidig. Bare redusere natrium og stivelse inntak kan føre til en drastisk overflødig kroppsvæske tap av så mange som fem pounds. Han anbefaler å begrense disse to vannretensjon fremmende matvaregrupper ved å spise en diett med svært få stivelse, tilsatt sukker og animalsk fett. Ditt kosthold bør være full av mat som frukt og grønnsaker, magre kyllingbryst og magert kjøtt, fisk, eggehviter, og fettfri meieri.

Plasser begrensninger på spisingen din. Når du prøver å gå ned i vekt, vil etablere grenser hjelpe deg å opprettholde en høy grad av disiplin gjennom hele prosessen. Ledende vekttap ekspert, forfatter og TV-vert Dr. Oz bestod av en liste han kaller sine 10 vekt-tap bud som er oppført på sin nettside. Listen inneholder begrensninger som ikke spise etter 07:30 for å hindre tankeløse TV spising. Han forbyr også beite, noe som kan forebygges ved å planlegge ut alle måltider, slik at du ikke finner deg selv rotet gjennom pantry for tilfeldige snacks på tilfeldige tidspunkt. Disse grensene vil hjelpe deg å miste de 10 pounds raskt.

Øvelse bør skape den andre halvparten av 500-kaloriunderskudd må du opprette daglig for å gå ned i vekt. Utføre en time mosjon hver dag vil hjelpe deg å skape mangel nødvendig for å miste de 10 pounds raskt.

Oppgave når du ikke formelt trener. Denise Austin, i en artikkel i Good Housekeeping, understreker viktigheten av konstant bevegelse når det er mulig som et middel til å miste de 10 pounds. Hun sier at du kan brenne så mange som 500 kalorier per dag bare ved å utføre konstante bevegelse i hva hun liker å kalle "fikle". Denise gir noen eksempler på uro som pacing mens du tar på telefonen, utføre buk tucks mens du sitter i en trafikkork, eller gjør enkle hjemme-øvelser mens du ser på TV.

Hvordan få til størrelse 0

Hvordan få til størrelse 0


Størrelse 0 er en kulturell besettelse i USA. Moteindustrien og media fremme bittesmå kvinner med nesten uoppnåelige tall. Ikke alle er ment å være en størrelse 0. Størrelsen på klærne er direkte proporsjonal med hvor høy du er og kroppen din type. Hvis du har brede hofter, uansett hvor liten midjen din er og hvor flat magen din er, kan du aldri passe inn i en størrelse 0. Før du starter din reise til en størrelse 0, snakk med legen din om hva som er en sunn størrelse for deg. Uansett om din ideelle størrelse er 0, kan du ta disse trinnene for å skape en sunnere og slankere du.

Hvordan få til størrelse 0

Tell kalorier og spise riktig. Bruk en online kalori-behov kalkulator for å finne din ideelle kalori inntak for vekttap. Begrense kaloriinntaket ditt er en viktig del av å miste vekt og komme til målet ditt størrelse, men du trenger for å få de riktige kalorier. Laste tallerkenen din med magre proteiner som kylling, fisk og belgfrukter, få rikelig med grønnsaker og hold deg til komplekse karbohydrater. Balanserte måltider vil sikre at du har den energien du trenger for å være aktiv.

Oppgave. Trening er en viktig del av enhver sunn vekt-tap programmet. Finn fysisk strenge aktiviteter som du liker og planlegge tid til å gjøre dem tre til fire ganger i uken. Balansere dine treningsøkter for å inkludere kardiovaskulær trening og vekt trening. Leter du etter aktiviteter du liker som gjør det lettere for deg å holde tritt med treningen rutine. Det er ingen løsning å oppnå den perfekte kjole størrelse som ikke involverer noen form for innsats.

Lytt til kroppen din. Hvis du er sulten, spiser, og hvis du er i smerte, gi deg selv en pause fra trener. Sulter deg selv eller overexercising kan forårsake langsiktige skader som vil sette deg tilbake i din søken for å passe inn i din perfekte kjole størrelse.

Spor framgangen din. Jevnlig opptak av det du spiser, hvor mye du trener, din vekt og ditt mål vil holde deg ansvarlig. I tillegg kan du identifisere trender i din vekt-tap mønstre. Hvis du byttet treningsprogrammer og tapte ytterligere 2 inches i en bestemt måned, en logg over hva du har spist og hvordan du har jobbet ut vil gjøre det enkelt å se om det nye tallet er knyttet til nytt treningsprogram.

Vær tålmodig og være å akseptere. Å miste inches og pounds på sunn måte er en prosess. Du er mer sannsynlig å holde vekten av hvis du tar deg tid til å nå dine mål. Være å akseptere og være stolt av dine prestasjoner. Feire hver gang du slipper en kjole størrelse. Selv om du aldri gjør det til størrelse 0, tar stolthet i å bli en sunnere person.

Hint

  • Ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren før du starter en diett og treningsprogram. Ikke alle kan oppnå en størrelse 0, og være sunn samtidig. Ekstrem slanking og trening kan føre til helseproblemer, slik som håravfall og svake bein. Hvis du fokuserer din vekttap på helse heller enn en kjole størrelse du vil holde deg på rett spor.

Rask og enkel Tips for vektøkning

Rask og enkel Tips for vektøkning


Mens noen foretrekker en slank eller tynn kroppsbygning, andre ønsker en liten vektøkning for å oppnå en curvier eller mer muskuløs kropp. Å spise mer utover dagen kan hjelpe deg å sette på ekstra pounds. Det er imidlertid en sunn og en usunn måte å få vekt.

Limit aerobe aktiviteter

Høy effekt trening som sykling, svømming, løping eller aerobic kan opprettholde din generelle helse og støtte energi. Men hvis du prøver å få vekt, regelmessig engasjere seg i høy-effekt øvelser vil brenne kalorier og fett og hindrer din innsats for å sette på ekstra vekt.

Øk Kalorier

Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Sette på ekstra vekt innebærer øke det daglige kaloriforbruket. Å spise en ekstra 7000 kalorier i uken (1000 ekstra kalorier om dagen) kan legge til to pounds en uke. Mens sukker og junk mat har en høy-kalori inntak, er det sunnere måter å øke kaloriforbruket. Fyll opp på sunne valg som proteinrike matvarer (egg, kjøtt, nøtter), karbohydrater som pasta, brød og ris, og grønnsaker.

Drikk mer

Drikkevarer kan legge til ditt daglige kaloriinntak og bidra til å øke vekten din. I stedet for å fylle opp på sukkerholdige drikker som brus, velge sunnere valg som fruktjuice, melk, protein shakes og sunne smoothies.

Build Muscle Tone

Vekttrening toner og definerer dine muskler, og bygge muskler kan øke kroppsvekten din. Snarere enn aerobic garantert til å brenne fett og kalorier, begynner en vekt trening eller body toning program. Trening i hjemmet ditt med manualer eller bruk gym utstyr for å øke muskel tone. Enkle treningsøkter som pilates, knebøy, utfall, og noen sykling og jogging kan også bidra til å øke muskel tone og kroppsvekt.

Raske og enkle måter å få vekt

Raske og enkle måter å få vekt


Folk kan være lurt å få vekten av flere grunner, som et resultat av å være undervektig, eller for et ønske om å bygge muskler. Den enkleste måten å få vekt er å forbruke flere kalorier, men det er lurt å holde kostholdet sunt. Dietter som er overdreven i sukker og fett kan føre til plager som hjertesykdommer, kreft og hjerneslag, ifølge WebMD offisielle nettsted.

Andre måltider og snacks

Spise mer kaloririk snacks hele dagen øker kaloriinntaket og hjelper deg opp i vekt. Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky anbefaler å spise mat som nøtter, peanøttsmør, ost og avokado i løpet av dagen og før sengetid som en sunn måte å gå opp i vekt. Zeratsky anbefaler også spise fem på seks små måltider gjennom dagen i stedet for to eller tre.

Vektløfting

Løfte vekter bygger muskler, som legger vekt på kroppen din. Økende vekt gjennom vektløfting krever en økning i kaloriforbruk som muskler trenger energi for å vokse. Ernæring og mosjon professor Janet Rankin anbefaler å spise en ekstra 250 kalorier om dagen i proteinrik mat når vektløfting. Ifølge treningsfysiolog Michael Barnes, er det viktig å målrette alle de store muskelgruppene når vekttrening og vekt tog minst tre ganger i uken for merkbare resultater.

Se hva du drikker

Drikke væske kan undertrykke appetitt, selv om de er lave i kalorier, som vann. Blandet juice som eple / bær og fersken / orange / banan er høy i kalorier og kan hjelpe deg opp i vekt. Unngå å drikke drikker i løpet av en halv time på å spise måltider for å opprettholde appetitten. Imidlertid kan en liten mengde alkohol (rundt 4 oz. Vin eller 6 oz. Av øl) før et måltid stimulere appetitten og hjelpe deg å spise mer, melder WebMD.

Spis Raskere

En studie publisert av The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism i 2009 fant ut at å spise på et moderat tempo fører til en mer uttalt appetitt-reduksjon reaksjon i kroppen, kontra å spise raskt. Spise raskere kan øke kaloriforbruket hvis du har problemer med følelse for full før møtet kalori-inntak mål. Det er imidlertid viktig å overvåke mengden du spiser for ikke å utvikle en "overspising" uorden der matvaner bli usunn. Symptomer på overspising omfatte angst, depresjon og følelser som din å spise er ute av kontroll.

Hva er de relevante innholdet i en ananas?

Hva er de relevante innholdet i en ananas?


Ananas er innfødt til Brasil og Paraguay, men er nå dyrket i ulike deler av verden, spesielt i Hawaii. Deilig frukt, som tar 18 måneder å vokse, er lav i kalorier og full av nyttige mineraler, proteiner, enzymer og vitaminer, noe som gjør det til en sunn snack som bidrar til å fremme ulike kroppsfunksjoner.

Mineraler

Ananas frukten er rik på en rekke mineraler som utfører forskjellige funksjoner i kroppen. Mineraler som finnes i ananas inkluderer mangan, som er viktig for sunn ben, kobber, som hjelpemidler metabolske prosesser i kroppen og magnesium, som er nødvendig for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner. Ananas inneholder også kalium, betakaroten, folsyre og kostfiber.

Kosttilskudd Innhold

Ananas gjør for sunn snacks på grunn av sitt næringsinnhold, men de er også lav i kalorier, noe som gjør dem gode snacks for de ser sine kalori inntak. Ananas inneholder omtrent bare 50 kalorier per 100 g, og inneholder ingen mettet fett eller kolesterol.

Bromelain

En av de mest aktuelle, og ønskelige innholdet i en ananas er bromelain, et protein-oppslutnings enzym som kan bidra til å balansere kroppens fluider blir for alkalisk eller for sur. Enzymet hjelper også med fordøyelsen ved stimulerende hormonelle sekreter i bukspyttkjertelen. Videre har bromelain anti-inflammatoriske egenskaper som gagner de med hudsykdommer eller revmatisme.

Vitaminer

Ananas er gode kilder til antioksidanter vitamin C, som er kjent for å styrke immunforsvaret, lavere blodtrykk og sørge for at blodet i kroppen er skikkelig utvidet. Ulike B-vitaminer er også til stede i ananas, spesielt B1, B2, B3 og B6, som alle er viktige for mental velvære.

Kalorier for en manns Diet

Kalorier er i enkle ord et mål på energi fra maten. De mengder av energi som benyttes til å gjøre noe. Kalorier i matvarer variere basert på fett, proteiner og karbohydrater, og påvirker hvordan menn vedlikeholde, løs eller få vekt. Kalorier arbeide med andre faktorer som livsstil, og kan ofte bli feiltolket og derfor misforstått.

Betydning

Kalorier er svært viktig for vår hverdag. Kaloribehovet varierer med hver mann, og er basert på en rekke faktorer som gener, forholdet mellom muskler til fett, helse og alder. Hvis du prøver å tape, få eller opprettholde vekten, mengden kalorier du forbruker vil variere. Uavhengig av målene, er det viktig å forstå hvordan kalorier gjelder for deg og kroppen din struktur.

Base Metabolic Rate

The Base Metabolic Rate (BMR) er en formel som brukes til å bestemme tilstrekkelig mengde kalorier som trengs for å utføre daglige fysiske og psykiske oppgaver. Den beregnes ved å bruke prinsippene i høyde, vekt og alder. Formelen for beregning av en manns BMR er som følger: BMR = 66 + (13.7 x vekt) + (5 x høyde) - (6,8 x alder) = daglige kalorier som kreves. Noen av de faktorene som påvirker BMR inkludere fysisk aktivitet som trening, sport og arbeidsliv. Mens det er et godt system for å bestemme daglige krav, mangler det nøyaktighet i å etablere de anbefalte kalori teller for ekstremt magre, muskuløse og sterkt overvektige mennesker.

Vektkontroll

Hvor mye kalorier en mann trenger varierer avhengig fitness mål. For en mann som prøver å opprettholde sin vekt, gir BMR formel en indikasjon på hvor mye kalorier er nødvendig for å opprettholde sin nåværende vekt. Menn som ønsker å gå ned i vekt må kutte ned kaloriinntaket slik at deres utgifter oppveier sitt inntak. For å gå ned i vekt anbefales det å kutte det daglige kaloriinntaket med 20 prosent, noe som kan være hvor som helst 300-500 færre kalorier om dagen. Vekt eller muskel gevinst krever det motsatte, noe som innebærer å spise flere kalorier.

Trening

Trening og fysisk aktivitet spiller en viktig rolle i å hjelpe finne ut hvor mange kalorier du trenger en dag. Fitness ekstremister som Michael Phelps og Lance Armstrong brenne godt over 3000 kalorier om dagen og krever høy-kalori inntak for å opprettholde sin fysiske aktivitet. Jo mer aktiv du er, jo flere kalorier du trenger for å gjøre det gjennom dagen. Mindre aktive menn på høy-kalori diett, sannsynligvis vil gå opp i vekt fordi energi i (kalorier) er større enn energien som brukes. Ved etablering av en diett eller ernæringsmessige plan, husk din fysiske aktivitet.

Misforståelse

Det er ikke bare kalorier som vil gjøre deg få eller miste vekt. Hvis det var tilfelle, ville mange tunge-set menn som spiser for lite kalorier fortsatt være i stand til å miste mye vekt. Hva du spiser arbeider hånd i hånd med den mengden kalorier du spiser for å avgjøre om du vinner eller taper vekt. To personer å spise samme mengde daglige kalorier kan ha svært forskjellige kroppsstrukturer avhengig av hva som gjør opp sine daglige måltider.

Daglig mengde kalorier for å spise sunt for barn

Det er ingen hemmelighet at sunne vaner starter når vi er barn. Det er viktig å spise en godt balansert kosthold, delta i fysisk aktivitet og opprettholde en sunn vekt som starter på en svært ung alder. The American Heart Association tyder på at energi (kalorier) hos barn bør være tilstrekkelig for å støtte vekst og utvikling og for å nå eller opprettholde ønskelig kroppsvekt. Dette kan gjøres gjennom å spise mat som er lav i mettet fett, kolesterol, salt og sukker og forbruker en rekke matvarer fra de anbefalte matvaregrupper.

Generelt Healthy Eating

Generelle retningslinjer gitt av American Heart Association for alle utviklings barn er å holde totale kalorier fra fett forbrukes til mellom 25% og 35% av totale daglige kalorier. Dette bør gjøres gjennom sunn, næringsrik mat og en blanding av karbohydrater, proteiner, frukt, grønnsaker og helkorn.

Barn opp til 8

Totalt antall kalorier for barn under ett år gamle bør være rundt 900 kalorier per dag. For barn 2-3 år, bør daglige kaloriinntak fra riktig blanding av matvarer være rundt 1000 kalorier.

Når et barn er omtrent fire år, kalori-inntak per dag, varierer mellom menn og kvinner, og er også avhengig av aktivitetsnivå. Grunnleggende retningslinjer anta ganske lavt aktivitetsnivå. For de barna som er svært aktiv, kan ekstra kalorier være nødvendig for energi og vekst. Ifølge American Heart Association, er anbefalt aktivitet 60 minutter per dag. Jenter 4 til 8 år gamle bør spise ca 1200 kalorier / dag, mens gutter i samme aldersgruppe rundt 1400 kalorier per dag.

Barn i alderen 9-18

Kvinnelige barn i alderen ni til 13 anbefales å konsumere ca 1600 kalorier per dag, mens menn anbefales å konsumere 1800 kalorier. Kvinnelige barn i alderen 14 til 18 bør spise rundt 1800 kalorier per dag og menn i samme alder bør ligge rundt 2200 kalorier. Disse tall fra American Heart Association og Mayoclinic.com er basert på lite fysisk aktivitet, og ekstra kalorier bør inntas med høye nivåer av fysisk aktivitet.

Andre hensyn

I tillegg til å spore kaloriinntaket, er det også viktig å sørge for at barn får de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, som kalsium og jern, gjennom magert kjøtt, magre meieriprodukter, frukt, grønnsaker og helkorn.

Hvis du har spesifikke spørsmål om barnets kosthold eller barnet ditt har spesielle behov, må du snakke med din barnelege eller en kostholdsekspert for spesifikk veiledning.

Hva er forventet daglige kaloriinntak for en kvinne?

Den forventede daglige kaloriinntak for en kvinnelig avhenger i stor grad av individuell aktivitetsnivå. Bruk Harris-Benedict formel for å beregne det daglige kaloriinntaket. Vi vil utforske hva denne ligningen betyr og hvordan å forstå den forventede daglige kaloriinntak for en kvinnelig nedenfor.

Forstå hva BMR Means

BMR, eller basal metabolic rate, er antall kalorier kroppen bruker til å utføre grunnleggende dag-til-dag funksjoner. BMR er mer ofte referert til som "stoffskifte".

Beregn din BMR

For kvinner, beregne din BMR ved hjelp av følgende ligning:
BMR = 655 + (4,3 x vekt i kg.) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år).
Når du har dette nummeret, vet du hvor mange kalorier kroppen din trenger hvile hver dag.

Multiplisere din BMR med Aktivitetsnivå

Eksempel

For en 180 kilos kvinne som er 5 '7 "høy og 40 år gammel, ville hennes BMR være:
655 + (4,3 x 180) + (4,7 x 67) - (4,7 x 40) = 1555,9
Forutsatt at hun er lett aktiv, ville formere 1555,9 x 1.375 for å få en total daglig kalori inntak av 2139 kalorier per dag.

Kalori minimumskrav

Kvinner bør aldri bruker mindre enn 1200 kalorier per dag, med mindre under tilsyn av helsepersonell.

Hvordan Atkins Diet Works

Hvordan Atkins Diet Works

Atkins Diet grunnleggende

The Atkins diett er en høy protein, høy fett kosthold som begrenser kroppens inntak av karbohydrater. Diett triks kroppen i en tilstand av ketose der slår den over til å brenne fett som er lagret og bruker proteininntak som drivstoff og energi for å overleve. Dietten består av en streng 14 dagers diett som kalles induksjon. Induksjon innebærer en nesten komplett begrensning av karbohydrater --- slik at bare 20 gram per dag. Dietten kan dieters spise en ubegrenset mengde kjøtt, egg, ost, smør og fett som inneholder ikke tilsatt konserveringsmidler. En liten mengde low carb greener kan spises en gang om dagen --- men i knappe mengder. Ingen sukker, brød eller poteter er tillatt på diett. Ingen lite fett eller bearbeidet mat er tillatt overhodet. Etter de 14 dagene --- vedlikeholdsfasen spark i og kroppen sakte re-introdusert til visse typer karbohydrater. Dietten hevder dieter vil miste opp til 7 til 15 pounds i de første 14 dagene.
Dietten ble først populært i 1972 da Robert Atkins introduserte "Atkins Nutritional Approach" som var den første debut av dietten. Han skrev en bok kalt "Dr. Atkins Diet Revolution" som raskt ble en New York Times bestselger. Tusenvis av Atkins følgere roste kosthold og hvor fort de var i stand til å gå ned i vekt ved å spise naturlig rik fet mat fra land. Den tradisjonelle lav fett, lav kalori inntak dietter ble en saga blott på slutten av 1970-tallet og 1980-tallet. Folk var å miste en betydelig mengde vekt --- ofte 45 prosent mer enn de på lav fett diett --- endrer måten mange diett goers så på vekttap og bli frisk.

Fysiske endringer

Når kroppen starter i den innledende ketose fasen --- som vanligvis finner sted etter 48 til 72 timer inn induksjon --- endringer begynner å påvirke kroppen. En av de vanligste er muskel kramper. Dette er på grunn av kroppens manglende karbohydratinntak og vanntap. Rikelig med vann anbefales gjennom hele livet av dietten for å hjelpe avverge muskelkramper og gjøre dem lettere å håndtere. Knusing av huden kan også forekomme ganske enkelt. Dårlig ånde er også en bivirkning til dietten på grunn av legemet være i ketose. Mørk farge på urinen er et tegn på ketose og at fett og avfall som blir utvist fra kroppen. Vekttap kan synes å være hurtig --- spesielt ved starten av dietten. En av de første områder av kroppen for å se et vektendring er typisk i magen --- hvor kroppen lagrer ofte de mest fett.

Staying sunn på Atkins Diet

Ved å ta en daglig multi-vitamin --- kroppen vil fortsatt være i stand til å opprettholde noen ernæringsmessig flyt. Dette er viktig som kroppen er ute av viktige næringsstoffer på grunn av mangel på karbohydrater og friske grønnsaker og frukt. Daglig mosjon er avgjørende for å holde musklene aktiv og leddene bevegelige. Unngå drikker som inneholder koffein er gunstig slik at vekttap ikke hindres gjennom hele dietten. Å ha en rutinemessig sjekk opp gjennom hele livet av kosten er viktig å holde et øye med blodsukker og kolesterolnivået. For de som lider av lavt blodsukker eller hypoglykemi --- omsorg må tas først som mangel på karbohydrater og sukker kan føre blodsukkeret til å nå drastisk lave nivåer. På grunn av den opprinnelige høy fett og høyt kaloriinntak --- de med høyt blodtrykk og kolesterol bør ha godkjenning fra sin primære lege før du begynner på diett.

Triglyserider og kosthold

Triglyserider og kolesterol er ofte klumpet sammen, selv om de er helt forskjellige komponenter i kosten fett. De er like på mange måter: de er både lipider og er essensielle deler av metabolsk funksjon. I tillegg både kan føre til alvorlige hjertesykdommer hvis deres teller blir for høy. Du bør være i stand til å administrere triglyserider gjennom kosthold og mosjon.

Hva er triglyserider?

Ifølge American Heart Association, triglyserider er "kjemisk form" av fett som finnes i mat og i våre organer. De er en form for plasmalipider som er lokalisert i blodplasma sammen med kolesterol. Kroppen din får triglyserider fra maten du spiser. Enkelte matvarer er høyere i triglycerider, så som fettholdige næringsmidler, mens matvarer som karbohydrater omdannes i kroppen til triglyserider for å bli lagret i fettceller mellom måltider eller inntil nødvendig.

Hypertriglyseridemi

Når blodplasma har for mange triglyserider i det, er du sies å være i en tilstand av hypertriglyseridemi. Denne tilstanden kan være et symptom på koronarsykdom, eller øke din sjanse for å utvikle det. Du kan også ha høye triglyseridnivåer hvis du har ubehandlet diabetes mellitus. Legen normalt tester for hypertriglyseridemi mens testing blodplasma for høye kolesterolverdier som også er knyttet til hjertesykdom. Disse testene bør bare gjøres etter en natts faste. Legen vil anbefale kosthold og mosjon endringer hvis triglyserider er over 150 mg / dL.

Low-Fat Diet

Hvis du er overvektig, er det viktig at du kommer til din idealvekt for å redusere triglyseridnivåer.

Du vil ønske å redusere mengden fett du spiser. Du må begrense det totale fettforbruket til mindre enn 35 prosent av det daglige inntaket. Innbytter enumettet og flerumettet fett i ditt kosthold med mettet fett. Dette betyr å redusere raps og olivenolje når du lager mat og begrense flytende margarin bruk. Mettet fett bør begrenses til kun 7 prosent av det daglige kaloriinntaket.

Omega-3 fettsyrer

Matvarer som inneholder mye omega-3 fettsyrer er en stor kosten betyr å senke triglyseridnivåer. Du finner disse omega-3 fettsyrene hovedsakelig i fet fisk som makrell, tunfisk, laks, sild og sardiner. Disse er også lavere i mettet fett, så du vil være å redusere fettinntaket mens forbruker mat som vil hjelpe triglyserid reduction.Flaxseed, grapeseed og mandler er også gode kilder til omega-3 fettsyrer. Det finnes mange kosttilskudd på markedet samt å bidra til å øke mengden av omega-3 fettsyrer du forbruker.

Trening

The American Heart Association anbefaler en diett bør gjøres med et treningsprogram. Ofte diett er ikke nok til å redusere kaloriinntak som fører til høye triglyseridnivåer. AHA anbefaler minst 30 minutter med moderat aerobic aktivitet minst fem dager i uken. Dette vil bidra til å kontrollere vekten og forbedre muskelmasse for å redusere kroppsfett prosenter.

Andre kosttilskudd betraktninger

En diett høy i frisk frukt og grønnsaker vil redusere fett og kalori inntak og hjelpe deg å føle deg mett og fornøyd etter og mellom måltider. Alkohol kan øke triglyseridnivåer og bør forbrukes moderat eller elimineres. Når det er mulig, drikke grønn te i stedet for sukkerholdige eller koffeinholdige drikker. Du kan bruke mer kanel og hvitløk når matlaging, som begge disse har vist positive resultater i å redusere triglyseridnivåer.

Metoder for Computing kaloriinntak

Når det gjelder å miste eller opprettholde vekten, er spørsmålet om hvor mange kalorier hver enkelt trenger å konsumere på alles sinn. Dette svaret er forskjellig for alle, og det er presise metoder som kan brukes til å beregne den anbefalte kaloriinntak basert på de konkrete resultatene du ønsker å oppnå.

Enkleste metoden

Den enkleste metoden for å bestemme riktig kaloriinntak er kjent som "rask" metoden. Denne metoden beregner kaloriinntak basert på de resultatene du ønsker. For eksempel, hvis målet ditt er vekttap, deretter i henhold til denne ligningen må du multiplisere 12-13 kalorier ved din totale vekt i pounds. Hvis du bare prøver å opprettholde din nåværende vekt, så ville du multiplisere vekten din i pounds med 15-16 kalorier. Til slutt, hvis du prøver å få vekt, vil du finne ut kaloriinntaket ved å multiplisere 18-19 kalorier ved din totale vekt i pounds. Tallet du får når du utfører denne multiplikasjon er antall kalorier du trenger per dag.

Hvis du ønsker en ekstremt nøyaktig kaloriinntak beløp, er denne ligningen trolig ikke den beste ligningen å bruke siden det ikke er helt nøyaktig. For eksempel unnlater ligningen for å beregne mengden av daglig mosjon som du får. Denne metoden heller ikke beregne ulike kalori inntak basert på kjønn. Vanligvis menn krever mer kaloriforbruk hver dag enn kvinner.

Felles metode

Den mest vanlige ligning som brukes av dieticians å beregne kaloriinntak er kjent som Harris Benedict ligningen. Denne ligningen beregner din basal metabolic rate, eller BMR, og deretter multipler som endringer ved en rekke forhåndsbestemt av hvor mye tid du bruker på en uke trener. Beregning av kaloriinntaket ved hjelp av denne fremgangsmåte er en to-trinns prosess. Denne metoden er mye mer nøyaktig enn "rask" metoden fordi den står for alle de unøyaktigheter som aktivitet og kjønn.

Det første trinnet i Harris Benedict ligningen er å beregne din basal metabolic vekt. For kvinner, BMR = 655 (4.35xweight i pounds) + (4.7xheight i inches) + (4.7xage i år). For menn, BMR = 66+ (6.23xweight i pounds) + (12.7xheight i inches) - (6.8xage i år).

Trinn to faktorer i din grad av aktivitet på en ukentlig basis. Din BMR er multiplisert med en forhåndsbestemt rente basert på mengden av trening du får på en jevnlig basis. For eksempel, hvis du får svært lite eller ingen trening, multiplisere din BMR med 1,2. Men hvis du er ekstremt aktiv og trener en god del, multiplisere din BMR med 1,9. Svaret vil avsløre hvor mange kalorier man trenger på en daglig basis for å opprettholde sin nåværende vekt.

Analysere BMR

Når beregnet, reflekterer BMR mengden kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Men hvis du ønsker å gå ned i vekt, så kaloriinntaket må være mindre enn beregnet kaloriinntak i den innledende BMR metoden. Hvis du ønsker å få vekt, så ville du spise mer enn beregnet kaloriinntak. Husk at når kosten for vekttap formål, bør du ikke redusere kaloriinntaket med store mengder på grunn av de negative effekter dette kan ha på kroppen. Hvis drastiske mengder av kaloriinntak er nødvendig grunn til å være alvorlig overvektig, bør du sørge for at du blir overvåket av en lege eller ernæringsfysiolog.

Ernæring nødvendig for å støtte Riktig fostervekst

Fosterstadiet i utviklingen er avgjørende for en baby fremtidige helse. Ifølge en 2004 artikkel i Journal of Nutrition, "Fremme optimal ernæring vil ikke bare sikre optimal fosterutvikling, men vil også redusere risikoen for kroniske sykdommer hos voksne." Riktig ernæring er viktig for fosterutvikling og for mors velvære under og etter svangerskapet.

Kalori inntak: Unngå lav fødselsvekt

Selv om mamma ikke trenger å bokstavelig talt "spise for to" og doblet sin matinntak, har studier vist at fosterets vekst fordeler fra vektøkning og økt daglig kaloriinntak. Ifølge Laura E. Matarese og Michele M. Gottschlich bok "," Moderne Nutrition Support Practice: A Clinical Guide, "de to viktigste medvirkende faktorer for lav fødselsvekt er lave pre-graviditet vekt og utilstrekkelig vektøkning under graviditet Derfor det. Det anbefales at gravide kvinner øke kaloriinntaket med 300 kalorier per dag i andre og tredje trimester.

Men dette betyr ikke at gravide kvinner bør rett og slett spise mye av høy-kalori mat. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, er 300 kalorier tilsvarer en liten snack (for eksempel halvparten av en peanøttsmør og syltetøy og et glass skummet melk). Spise store mengder av høy-kalori mat kan gjøre graviditet vekt vanskeligere å gå ned etter at barnet er født, og det er også mindre gunstig for fosteret. Økende kaloriinntaket tilbyr gravide kvinner en god mulighet til å få mer av vitaminer og næringsstoffer som riktig fostervekst krever.

Foods å velge

Kalsiuminntak er svært viktig fosterets etapper under. Anbefalt daglig dose (RDA) er 1000 mg, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. Melk, ost og yoghurt er gode kilder til kalsium.

Iron vil bidra til å skape røde blodcellene i fosteret, og vil også forhindre tretthet i mamma. RDA er 27 mg. Mat rik på jern inkluderer magert rødt kjøtt, tørkede bønner, erter og jern-forsterkede frokostblandinger. Moms som lider av anemi bør være spesielt opptatt av jern nivåer under svangerskapet, og de bør gjøre alt de kan for å holde sine jern nivåer der de skal være.

Vitamin C vil hjelpe absorbere jern og også oppmuntre sunn beinutvikling fosterets stadier i. Tomater, jordbær, andre sitrusfrukter og brokkoli er gode kilder til protein.

Mange leger vil også foreskrive et daglig tilskudd for å bidra til å øke vitamin nivåer, spesielt folat, kalsium, jern og aminosyrer.

Foods å unngå

Unngå junk mat, koffein og alkohol, samt mat med kunstige søtningsmidler og transfett. Å gi etter for en fast food craving noen ganger er greit, men ikke gjør det til en vane. Få sunn vekt under svangerskapet vil gjøre postpartum vekttap enklere og vil støtte riktig fostervekst.