Digidexo.com

eplecider åreknuter

Slik Spot Tegn åreknuter

Slik Spot Tegn åreknuter


Åreknuter er knyttede, forstørret årer som vanligvis finnes i ben og føtter. Årsaken til tilstanden er den kombinerte effekten av blodårer som har mistet elastisitet og svake ventiler som tillater blod å samle bakover. Resultatet er et forstørret, blått utseende vene. De fleste mennesker opplever noen varicose vein symptomer, og andre forblir asymptomatiske.

Slik Spot Tegn åreknuter

•  Finn ut om verkende følelse og tyngde i bena, særlig etter sittende eller stående, er tidlige tegn på åreknuter. Du kan også føle en brennende eller bankende og kramper eller hevelse i nedre ekstremiteter.

Merknad om du har synlig forstørret, blå årer. De kan se vridd og tau-lignende og ofte klør. De kan vises engorged mens du står og deretter avta når du sitte eller ligge.

Observer anklene for brun misfarging av huden hvis du har andre varicose vein symptomer. Dette er en indikasjon på venøs stase og kan føre til eksem og fortykkelse av vevet rundt åreknuter, som til slutt kan føre til dårlig healing og ytterligere skade vev.

Vurdere noen av årsakene til åreknuter, som for eksempel høy alder, jobber som krever stående i lange perioder av gangen, fedme, arvelighet, iført trange klær, hormonbehandling, graviditet og skade på blodårene. Hvis du har noen av disse risikofaktorene, kan du utvikle åreknuter.

Hint

 • Hvis du mistenker at du har åreknuter, ta kontakt med din lege for teatment og anbefalinger om hvordan å hindre dem fra forverring.
 • Hvis du har en varicose vein diagnose, varsle din lege hvis tilstanden forverres, eller hvis du opplever plutselig smerte eller hevelse i det berørte beinet.

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Dårlig sirkulasjon bidrar til dannelsen av åreknuter. Folk som sitter eller står i lange perioder av gangen for eksempel frisører, detaljhandel og fabrikkarbeidere og de som sitter foran en datamaskin hele dagen har høy risiko for åreknuter. Det er anslått at femti prosent av voksne amerikanere har minst noen åreknuter. Kvinner har en tendens til å bli påvirket mer enn menn. Det er noen enkle rutiner som kan forbedre sirkulasjonen og leksjon symptomer på åreknuter.

Hvordan forbedre sirkulasjonen i åreknuter

Flytt ofte å øke blodsirkulasjonen gjennom hele arbeids-dagen. Hvis jobben din krever at du stå eller sitte i lange perioder av gangen, stå opp og gå rundt minst en gang per time. Hev bena i 20 minutter hver dag på et nivå over ditt hjerte til symptomer leksjon forårsaket av åreknuter.

Bruk elastiske strømper for å støtte åreknuter og hindre hevelse. Elastiske strømper er tilgjengelige i forskjellige trykkstyrker på medisinsk forsyne butikkene og blir ofte bestilt og montert per resept. Bruke løstsittende klær for ikke å begrense blodstrømmen.

Spis rikelig med kostfiber for å holde kolon ren og forhindre forstoppelse. Kronisk forstoppelse kan bidra til åreknuter.

Bruk urter for å forbedre sirkulasjonen. Slakter kost, ginkgo biloba, gotu kola og hagtorn bær er kjent for å bedre blodsirkulasjonen.

Unngå mat som fremmer vannretensjon, hevelse eller dannelse av slim i kroppen, for eksempel animalsk protein, bearbeidet og raffinert mat, sukker, ost, peanøtter, iskrem, stekt mat, tobakk, alkohol og salt.

Spis en diett rik på frisk frukt og grønnsaker og lite fett og raffinerte karbohydrater. Inkluder hvitløk, ingefær, løk og ananas. Spis bjørnebær og kirsebær for å hindre fremtidige åreknuter og lette symptomer.

•  Få regelmessig, moderat mosjon og opprettholde en sunn vekt. Turgåing, svømming og sykling alt fremme god sirkulasjon.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

En vene formål er å ta blod tilbake til hjertet for mer oksygen. Når ventiler i årer slutter å fungere som den skal, har de ikke hindre blodet i å renne baklengs inn i arteriene. Dette skaper forstørrede, svulmende blodårer som kan føre til hevelse, leg sår, kløe, leggkramper og tyngde i beinet. De fleste åreknuter ikke utgjør en alvorlig trussel og kan bli tatt vare på med enkle hjem tiltak.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

•  Forbedre vevsoksygenering med Koenzym Q10. Det forbedrer immunforsvaret, og når det tas i kombinasjon med Coenzyme A, det støtte immunsystemets avgiftning av mange farlige stoffer. For Koenzym Q10, ta 100 mg daglig (for voksne). Følg anvisningene på etiketten for Koenzym A (se Ressurser nedenfor).

Hjelp til å utvikle bedre utnyttelse av oksygen i vev med DMG (dimetylglycin). En vanlig voksen dose er 50 mg tre ganger daglig.

•  Legg essensielle fettsyrer i dietten som bidrar til å holde blodårene myk og ettergivende. Vanlige EFAs er linfrøolje og fiskeolje, og mange EFAs kommer i tillegg form.

Ta vitamin C med bioflavanoids. Det reduserer blodpropp tendenser og bidrar til å opprettholde styrken av blodkar. Ta mellom 3000 og 6000 mg daglig av vitamin C, 100 mg daglig av bioflavanoid kompleks og 50 mg av rutin tre ganger daglig.

Hold kolon ren og flytte næringsstoffer riktig ved å legge fiber som psyllium husk, malte linfrø eller gjennom å spise rikelig med rå frukt og grønnsaker på en daglig basis.

Hint

 • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, ta kontakt med apoteket for mulige interaksjoner med kosttilskudd.

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

Åreknuter blitt større og skjemmende for en rekke årsaker, inkludert graviditet og bare å bli eldre. Kirurgi kan være et alternativ for utbedring av årer, men folk flest trenger ikke å gå til denne ekstreme. Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle livsstil justeringer hjelpe bli kvitt åreknuter (se Ressurser).

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

En miste litt vekt, under oppsyn av legen din, hvis du er overvektig. Jo mer vekt du bærer rundt, jo mer press du legger på venene i bena.

Forbedre sirkulasjonen i bena. Dette kan gjøres ved daglig mosjon - selv bare å få opp å gå rundt på kontoret hver halve time eller så kan være gunstig. Prøv å ikke krysse bena når du sitter å holde presset ut av dine åreknuter.

Prop bena opp når du kan, enten på flere puter eller på en fotskammel. Høyden er både en behandling og et forebyggende tiltak for åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper eller strømpebukse for å bli kvitt dine åreknuter uten å ty til kirurgiske prosedyrer. Fasthet i strømper komprimere forstørret årer og bidrar til å øke blodtilførselen til nedre ekstremiteter. Mange drugstores bære komprimering produkter i varierende styrke.

Be legen om å utføre sclerotherapy på dine åreknuter. Denne fremgangsmåten er en minimal invasiv prosedyre som medikamenter injiseres i problem årer, noe som gjør dem tett. Sclerotherapy kan gjøres rett i legens kontor.

Hint

 • Hvis du trenger kirurgi for å reparere dine åreknuter, spør legen din om dine muligheter. Laserkirurgi kan ofte gjøres i stedet for en åpen kirurgi.

Hva er behandlingen for åreknuter?

En åreknute er en blodåre som er forstørret og knudrete. Dette kan skje nesten hvor som helst i eller på kroppen. Men de som oftest er funnet på bein og føtter, hvor de blir referert til som åreknuter. For folk flest, åreknuter er et kosmetisk problem, men noen pasienter opplever ubehag og smerte. Flere behandlingsmetoder er tilgjengelig for åreknuter, og for de fleste pasientene, disse behandlingene er vellykket og gjenopprette er enkelt.

Støttestrømper

Kompresjonsstrømper er vanligvis det første nivået av åreknute behandling. Når slitt hele dagen, disse strømpene hjelpe muskler og årer flytte blodet mer effektivt. Dette kan bidra til å redusere eksisterende åreknuter og hindre nye. Disse strømpene kommer i en rekke farger og styrker. En lege vil bidra til å passe til en pasient for den korrekte grad av tetthet og trykk.

Skleroterapi

Under denne prosedyren, er en løsning injiseres i åreknuter. Thes løsningen vil arr åreknuter, noe som fører dem til å lukke. I løpet av noen uker, bør de åreknuter visne; noen årer kan trenge å bli behandlet mer enn en gang.

Laser Surgery

Denne fremgangsmåten kan brukes til å stenge av små åreknuter. En laser anvendes for å skyte sterke lysutbrudd på det berørte vene. Etterpå, åreknute sakte blekner og forsvinner. Noen pasienter kan ha behov for å ha denne prosedyren gjentas.

Kateter pasning Prosedyre

I løpet av denne prosedyren, er et kateter (tynne rør) settes inn i en åreknute og spissen av kateteret blir så oppvarmet. Varmen fører til venen til å kollapse og forsegle stengt; kateteret er langsomt og forsiktig fjernet. Denne prosedyren er vanligvis brukes til å behandle store åreknuter.

Vein Stripping og ambulerende phlebectomy

Under vene stripping, er små snitt laget for å fjerne lange årer. Denne behandlingen vil helt eliminere åreknute. Under ambulerende phlebectomy, er små punkteringer gjort for å fjerne og eliminere mindre åreknuter. Disse prosedyrene må ikke avbryte blodstrømmen, fordi venene som er dypere i beinet ta vare på de fleste av blodstrøm.

Endoskopisk Vein Surgery

Denne behandlingsmetode er reservert for alvorlige åreknuter, spesielt de som er ledsaget av leggsår. I løpet av denne fremgangsmåten, anvender en lege et lite kamera settes inn i benet for å se og stenge av åreknuter. Når lukket, er åreknuter fjernet gjennom små snitt.

Heat Closure Behandling for åreknuter

Åreknuter er hovne, overfladiske vener som har mistet sin evne til å effektivt flytte oksygenfattige blod fra kroppen tilbake til hjertet. Varmelukke behandling er en metode for å reparere disse årer.

Fakta

Ifølge Society for Vascular Surgery, åreknuter oppstår når veggene i årer er svekket eller når ventiler inne årer ikke klarer å hindre blodet fra unormalt reversere sin flyt.

Heat nedleggelse Basics

Heat nedleggelse bruker laser eller radiofrekvens energi til å lukke og ødelegge åreknuter fra innsiden. Fremgangsmåten er også kjent som endovenous laserablasjon eller radiofrekvent.

Begynnelsen av behandlingen

Ved begynnelsen av ablasjon, leger sette inn et hult rør kalt et kateter inn i den påvirkede vene. Ved hjelp av ultralydbilder, henvise de kateteret til behandlingsstedet.

Lukke Vein

Når kateteret er på plass, blir laser fibre eller en radiofrekvens-elektrode føres gjennom dens indre. På behandlingsstedet, disse enhetene genererer betydelig varme, tvinger det berørte venen for å lukke og stoppe dens strømning av blod.

Betraktninger

Varicose vein varmebehandling tar omtrent en time og er ofte gjort på poliklinisk basis. I noen tilfeller kan et sykehusopphold være nødvendig.

Alternativ behandling for åreknuter

Åreknuter - forstørret, lilla årer - oppstår oftest i bena og føttene. Mens de er noe mer enn et kosmetisk problem for noen mennesker, kan de være smertefullt og føre til problemer med blodsirkulasjonen. Legen kan anbefale komprimering sokker eller kirurgi for problemet. Alternative behandlinger kan også hjelpe.

Livsstilsendringer

Noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei i behandling og forebygging av åreknuter. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å få rikelig med mosjon. Ved å flytte bena, gjør du det lettere for blodet å sirkulere, og å miste vekt vil ta presset av dine vener. En annen måte å forebygge åreknuter er å være forsiktig med å gå med trange klær som skjærer sirkulasjon.

Legs

Omsorg for bena er en annen god måte å redusere smerte og andre symptomer på åreknuter. Forsøke å forbedre sirkulasjonen er nøkkelen. For eksempel, heve bena et par ganger om dagen, enten det er ved å plassere dem mot en vegg eller gjør enkle løfte øvelser, forbedrer blodsirkulasjonen. Du bør også unngå å sitte eller stå for lenge. Som en generell regel, flytte eller endre posisjoner etter 30 minutter av sittende eller stående. Til slutt, ikke sitte med bena krysset, så som stenger sirkulasjonen.

Horse Chestnut Seed Extract

Ifølge Mayo Clinic, kan hestekastanje frø ekstrakt være nyttig, fordi det kan lette kronisk venøs insuffisiens. Denne tilstanden har vært knyttet til åreknuter. Venene har problemer med å få blodet tilbake til hjertet. Hestekastanje frø ekstrakt har egenskaper som kan roe hevelse og redusere smerte forbundet med åreknuter. Som med alle andre alternativ behandling, er det viktig å snakke med legen din før du prøver det.

Hva er åreknuter av milten?

Hva er åreknuter av milten?


Åreknuter eller varicer er unormalt oppblåst årer oftest funnet i mage, tarm og spiserør. Varicer kan også forekomme i miltvenen og i venene i en del av milten kalt milt hilum, som ligger på overflaten av milten hvor milt vene og arterie er satt inn i milten. Venstre ubehandlet, kan de blø kraftig, noe som kan være farlig hvis ikke forvaltes riktig.

Spleen

Milten er et lite organ i øvre venstre side av magen i mellom magen og mellomgulvet. Det er ansvarlig for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner. Den miltvenen returnerer blod fra milt, mage og bukspyttkjertel, til leveren via portvenen. Den portvenen forbinder tarm, mage og milt til leveren og transporterer en stor mengde blod fra disse organene til leveren.

Forekomst

Ifølge Sono World, åreknuter av milten er kroppens måte å kompensere for høyt blodtrykk i portvenen, portal hypertensjon. En stor mengde blod føres gjennom portvenen, slik at eventuelle blokkeringer i det hele tatt i leveren er bundet til å føre til en tilbake-strømning, og en økning i trykket, i henhold til Merck håndbøker. Det kan også være en tilsvarende forstørrelse av milten fulgt av åreknuter i venene mellom milten og mage fører til en utvikling av esophageal varicer på et senere stadium.

Årsaker til portal hypertensjon

Den primære årsaken til portal hypertensjon er skrumplever, leversykdom. Andre betingelser som resulterer i skade og blokkeringer i leveren kan også føre til portal hypertensjon som så kan føre til utvikling av åreknuter i milt, tarmer og spiserøret. Portal hypertensjon kan også være forårsaket av blokkeringer i miltvenen eller portalvenen, på grunn av en tumor eller blodpropp.

Regjerings Retningslinjer for behandling

Hensikten med behandlingen av varicer er å forhindre livstruende blødning. US regjeringen retningslinjer for forebygging av variceal blødning anbefaler at hvis du er diagnostisert med åreknuter, bør du behandles med legemidler, som arbeidet ved å senke blodtrykket i portalen blodåre, for å hindre dem fra blødning, ifølge National Guideline Clearinghouse.

Andre behandlinger

Andre behandlinger inkluderer skleroterapi, injisere en løsning i varicer å gjøre dem krympe; kirurgiske ligation, for å kvele de varicer med band hindre blødning gjort kirurgisk; og injisering av et spesielt stoff i løpet av endoskopi for å redusere trykket i varicer.

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Åreknuter er hevet knops hovne blå eller lilla årer som viser gjennom huden. De ser ubehagelig og ofte smertefulle. De dannes når ventilene i venene mister sin elastisitet og ballong-lignende lommer utvikle seg i vein vegger. Lommene felle blod og forårsake betennelse og kan føre til mindre klumper. Åreknuter oppstår oftest i bena selv om de kan forekomme i armene også. Anslagsvis 24 millioner amerikanere lider av åreknuter.

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Hvordan behandle åreknuter med Hydroterapi

Tenk hydroterapi som et verdifullt alternativ for behandling av åreknuter. En studie utført ved Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering, Universitetet i Wien, viste at hydroterapi er effektiv og kan lindre smerten fra hovne vener og bedre gangfunksjon. Det er også praktisk fordi du kan bruke hydroterapi i komforten av ditt eget hjem ganske trygt.

Prøv vekslende varme og kalde bad for å stimulere blodsirkulasjonen i bena. Hydroterapi bruker kroppens reaksjon på varme og kalde stimulans for å minske følsomhet for smerte, øke og forbedre sirkulasjonen og øke hormoner.

Bruk to plastbøtter høye nok til å suge bena opp til knærne. Fyll en med vann som er komfortabelt varmt å suge på i noen minutter.

Fyll den annen bøtte med den samme mengde kaldt vann.

Suge føttene og beina i varmt vann i ca tre minutter.

Suge føttene og beina i kaldt vann i ca 30 sekunder.

Gjenta tre ganger etterbehandling med en kald suge.

Bruk denne hydroterapi behandling en gang om dagen i minst en måned for å se positive resultater.

Hint

 • Hydroterapi kan også brukes til muskelsvakhet, balanse lidelser, diabetes og andre sykdommer som svekker sirkulasjon, kramper, premenstruelt syndrom, artritt, ryggsmerte, muskelskader og bløtdelsskader.
 • Hvis du lider av diabetes, bruk varmt, ikke varmt vann.
 • Se din helse utøveren hvis:
 • åreknuter bli smertefullt.
 • Du merker røde klumper i venene som ikke reduserer i størrelse når du løfter beina.
 • Du har åreknuter rundt anklene dine som brast og begynner å blø.
 • Eldre mennesker og små barn kan være utsatt for utmattelse fra for mye varme og bør unngå lange varme behandlinger.

Hva er åreknuter?

Åreknuter er en vanlig lidelse som finnes i mange mennesker. I de fleste tilfeller er de bare et kosmetisk problem, der venene er skjemmende. I andre tilfeller, derimot, kan de øke helsemessige bekymringer, noen av dem alvorlig dersom symptomene er alvorlige nok. Det finnes en rekke behandlingstilbud for åreknuter, noen som kan gjøres hjemme eller på jobb, mens andre krever tjenester av en medisinsk faglig.

Årsak

Åreknuter er et resultat av en medisinsk tilstand som kalles venøs tilbakeløpskjøling, også kjent som venøs insuffisiens. Venøs tilbakeløp er en følge av dårlig sirkulasjon av blod som strømmer gjennom legemet, hvorved blod, i stedet for å strømme jevnt, bassenger i en blodåre. I USA alene, i det minste 25 millioner mennesker har venøs tilbakeløpskjøling.

Beliggenhet

Åreknuter oppstår vanligvis i bena, ankler og føtter, hvor det er mer press på en persons kropp Da beveger deg eller står. De kan, imidlertid, bli funnet hvor som helst i kroppen - armer, hender, halsen eller på baksiden.

Symptomer

Det er mange symptomer på åreknuter. Den vanligste er kosmetiske - en vene vil stikke ut fra huden og ta på en vridd utseende, blir misfarget i nyanser av blått eller lilla. Andre symptomer inkluderer en brennende eller kløe føler i plagede området, hoven underekstremiteter, smerter eller sterke smerter, og sår hud, som krever øyeblikkelig legehjelp hvis de dukker opp.

Hvem er i faresonen

Venøs refluks kan slå hvem, men noen mennesker er mer utsatt enn andre. Folk som må stå i lange perioder av gangen er mer sannsynlig å utvikle åreknuter. Tilstanden rammer også kvinner oftere enn menn, særlig kvinner som har gått gjennom minst ett svangerskap. Venøs reflux er også mer sannsynlig å være et problem som en person blir eldre eller om de er overvektige. For noen mennesker, er tilstanden arvelig. Hvis andre medlemmer av sin familie har åreknuter, har de en tendens til å utvikle dem også.

Behandling

Det er flere måter å selv behandler åreknuter. Trening, løse klær, kompresjonsstrømper, og holde bena hevet alle kan bidra til å forebygge eller bremse åreknuter. I tillegg er det best å være aktiv. Personer med jobber som krever lengre perioder med sitte bør stå opp og bevege seg minst hvert 30Y minutter eller så. Profesjonell medisinsk behandling av åreknuter inkluderer bruk av kjemikalier, varme eller lasere for å gjøre dem forsvinne. Behandling kan også ringe for å binde av en varicose blodåre, eller stripping og fjerner den. Noen som har bekymringer om åreknuter bør konsultere lege før du starter en selvbehandlingsopplegg.

Slakter Broom for åreknuter

Hvis du har svulmende, synlige blodårer på bena, du har åreknuter. Mens skjemmende, kan åreknuter også være en indikator på sirkulasjonsproblemer. Ingen vet egentlig hvorfor åreknuter oppstår. Det kan være arvelige eller på grunn av en viss livsstil. Ben har en tendens til å være utsatt for dette problem fordi benene virker mot tyngdekraften. Hvis du står hele dagen, øker dette presset på beinet årer. Uansett hva årsaken er, finnes det måter å behandle denne tilstanden. Naturlige kosttilskudd, slik som Butchers Broom, er tilgjengelig som kan krympe årer og forbedre blodsirkulasjonen.

Typer

Folk bruker Butchers Broom, en urte supplement og et medlem av liljefamilien, for å øke blodsirkulasjonen og for å bekjempe blodpropp, hemorroider og åreknuter. Butchers Broom inneholder anti-inflammatoriske steroide molekyler som reduserer hevelse. Derfor er denne urte supplement er populært for åreknuter og hemoroider, som er egentlig bare åreknuter i endetarmsområdet.

Side Effects

Ved hjelp av Butchers Broom har ikke forårsaket noen rapporterte fatale resultater. Men i sjeldne tilfeller, folk blir kvalm. I tillegg bør folk med høyt blodtrykk først konsultere med en lege eller unngå denne urten helt. Hvis du er gravid eller ammende, bruke riktige forholdsregler. Ifølge åreknuter Gone nettside, for folk flest, er Butchers Broom trygt å bruke og kan redusere åreknuter når det tas regelmessig.

Fordeler

Butchers Broom kan være effektive i behandling av åreknuter. Fordi det hjelper med blodstrøm og sirkulasjon, vil det ikke bare hjelpe med åreknuter, kan det hjelpe med vannretensjon problemer og forstoppelse også. Forbrukere i Europa og Middelhavet regionene, der denne urten vokser, snakker veldig høyt av denne urten for behandling av åreknuter, i henhold til åreknuter Gone nettside.

Betraktninger

Nettsteder som selger Butchers Broom kan ikke ha en refusjon hvis dette produktet ikke fungerer for deg. Butchers Broom inkluderer ikke en ingrediens, Diosmin 95, som omhandler åreknute på et grunnleggende nivå. Diosmin 95 er FDA godkjent og fungerer godt for noen å kvitte åreknuter og edderkopp årer.

Spekulasjoner

Mens Butchers Broom er lett å bestille og hevder å bedre blodsirkulasjonen, og dermed lesse åreknuter, betyr ikke dette produktet har en garanti. For de beste resultatene med Butchers Broom, kan du ta den med andre sirkulasjons urter som ginkgo og hvitløk.

Holistisk behandling for åreknuter

Holistiske behandlinger ta omsorgen for hele mennesket; de integrere komplementær behandling med konvensjonell medisin for å fremme optimal helse. Helhetlig behandling er tilgjengelig for de med åreknuter.

Definisjon

Åreknuter er hovne årer som buler under huden. Ventiler i venene holde blodet fra sikkerhetskopiering, men når disse ventilene bli skadet, blod bassenger i venene og årsaker svulmende.

Homeopatiske Remedy

Dr. Larry Altshuler anbefaler homeopatisk middel kjent som Pulsatilla, som tilbyr langsiktig lindring av symptomer som hevelse i ben, hud betennelse og smerter i leggene (Referanse 1).

Urte kosttilskudd

Dr. Altshuler anbefaler flere urte ekstrakter som er effektive i å forbedre strukturen, tone og funksjon av årer. Disse inkluderer grapefrukt, furubark, hestekastanje, gotu kola, blåbær med flavonoider og bromelain (Referanse 1).

Kosthold og trening

Den primære disponerende faktor for åreknuter er fedme; vektkontroll, som inkluderer en høy-fiber diett er nødvendig. Også anbefalt er aerobic øvelser som sykling og gåing, som kontrakt leggmusklene, klem årer og presse blod opp bena.

Kirurgi

Kirurgiske alternativer er tilgjengelige hvis venene er smertelig hovne. Den vanligste operasjonen bruker en høy-energi laser; en annen type operasjon er kjent som vene-stripping.

Hvordan Naturligvis Fjern åreknuter

Fjerne åreknuter pleide å være en vanskelig og smertefull prosess for kirurgi. Nå er det mange mindre smertefulle måter å fjerne dem pesky årer.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med antioksidanter. Antioksidanter som finnes i granateple juice og epler er bra for huden din.

Bruk riktige mengder av sunblock når du er i solen. UV-stråler har nylig vært knyttet til utviklingen av tidlig åreknuter.

•  Prøv å holde seg ute av solen så mye som mulig. UVA og UVB stråler er blitt mye mer av et problem nylig, og utvidet eksponering har vist seg å utvikle de tidlige stadiene av åreknuter.

Hvordan identifisere symptomer åreknuter

Åreknuter er stygge årer som finnes oftest i bena. Årer blir forstørret på grunn av bygging av blodtrykk og dysfunksjon av enveis ventiler som finnes i beinet årer som hjelper deoxygenated blod tilbake til hjertet, mot tyngdekraften. Lekkasje eller svake ventiler, som er funnet noen få inches i bena, forebygge blodet i å renne skikkelig. I de fleste tilfeller er åreknuter forårsaket av langvarig henstand, venesykdom slik som tromboflebitt, eller noen ganger presset på vener forårsaket av graviditet. Mens voksne i både menn og kvinner kan lide av åreknuter, det er mer utbredt hos kvinner enn menn. Lære å gjenkjenne og identifisere symptomer på åreknuter kan bidra til å forebygge komplikasjoner som magesår, dypt blodåre propper og utilstrekkelig blodtilførsel.

Bruksanvisning

•  Undersøk underekstremitetene, ankler, kalver, og bak knærne ofte. Også se etter tegn på årer som bule i ankelen, leggen eller rundt kneet, som ofte er de første symptomene på åreknuter. Disse årer er godt synlig og kan vises mørk blå i farge, fordi de bærer deoksygenert blod fra ekstremitetene tilbake til hjertet. Ofte blåaktig årer er synlig like under overflaten av huden.

Oppmerksomhet til prikking eller bankende smerter i nedre lemmer er også en indikasjon på åreknuter. Opplever slike symptomer er felles for åreknuter. Lytt til kroppen din og merk forekomst av smerte, samt situasjonen eller aktiviteter når slike smerter oppstår.

Trykk åreknuter. De kan produsere smerter eller følsomhet i det berørte området. Rope-lignende eller svulmende blodårer kan være spesielt øm å ta på. Slike tegn og symptomer må tas opp av en lege for adekvate behandlingsplan tilnærminger.

Se opp for verkende følelse i det berørte området. Det kan spre seg oppover som dagen går. Ofte kan slike smerter eller smerter lindres ved å sitte ned med føttene hevet å bidra blod drenering fra det berørte området.

Se etter tegn på hevelse i nedre ekstremiteter som ankler og legger. Stikkende fornemmelser kan kjennes i føttene. Hvis få av føtter eller heve føttene for en kort periode ikke gi lindring, planlegge et besøk med legen din.

Tips og advarsler

 • Risiko for åreknuter øker med alder og vektøkning. Åreknuter er ofte sett i sykepleiere eller andre personer med yrker krever lange perioder med stående. Prøv å ta pauser med jevne mellomrom og sette føttene opp for å hjelpe blodgjennomstrømningen.
 • Åreknuter kan føre til sirkulasjons problemer. Ved første tegn til åreknuter, eller smerte forårsaket av dem, planlegge et besøk med legen din for å diskutere behandlingsalternativer for å bidra til å redusere sjansene for komplikasjoner i fremtiden.

Hvordan lage en behandling for åreknuter

Denne naturlige behandling for åreknuter arbeider for å redusere forekomsten av åreknuter. Denne badebehandling bør brukes jevnlig for å hjelpe behandle åreknuter. Jeg foreslår at du bruker denne behandlingen 2-3 ganger per uke regelmessig. Men dette kan behandling for åreknuter brukes så ofte som daglig.

Bruksanvisning

•  Kjør et varmt bad, og pass på at vannet er høy nok til å dekke alle dine kroppsdeler som i dag har åreknuter som du ønsker å behandle. Selv kjører badekaret, sakte hell Apple Cider Eddik direkte under rennende vann.

I en liten bolle hell i Sea Salt deretter duskregn honning direkte over den. Ikke bland det sammen, og plassere den ved siden av badekaret, slik at det er innenfor rekkevidde.

Sug i Apple Cider Eddik vann for totalt ca 20-30 minutter. Når den tiden er ute, bruker fingeren til å øse ut noen av honning og havsalt blanding. Massere blandingen mellom håndflatene før honning og havsalt er kombinert. Masser blandingen direkte i de berørte med åreknuter områder.

Når alle blandingen har blitt brukt, vent 5 minutter og deretter forsiktig skylle blandingen av med varmt vann.

Infrarød Sauna Fordeler for åreknuter

Dårlig blodsirkulasjon er forbundet med åreknuter, som dannes når ventilene i venene bli skadet, noe som får dem til å vri og bule. Infrarøde badstuer varmer kroppen med lyskilder som etterligner naturlig sollys, la varmen trenge dypere enn vanlige badstuer. Ifølge Accelerated-Wellness, et helse- og treningssenter nettside, infrarøde badstuer lar enkeltpersoner til å svette mer enn konvensjonelle badstuer, ved kjøligere temperaturer (dvs. 110-130 grader infrarøde versus 180-235 grader konvensjonelle).

Øker blodsirkulasjon

Infrarød sauna varmebehandling øker blodsirkulasjonen, senke blodtrykket og å fremme blodstrømmen. Siden dårlig blodsirkulasjon er en primær årsak til åreknuter, tilbringe tid i en infrarød sauna kan være ganske gunstig. Finske forskere har avdekket bevis som tyder på at vanlige sauna brukernes blodkar er mer elastisk på grunn av kontinuerlig utvidelse og sammentrekning fra badstuen varme, sammenlignet med blodårene i ikke-brukere. I tillegg Accelerated-Wellness sier at infrarød sauna øker blodstrømsnivåer på priser som ligner de opplevde under fysisk trening.

Fremmer vekttap

E Medicine Health viser at fedme og en oppblåst mage er blant årsakene til åreknuter. Ifølge WaSauna, en infrarød sauna forhandler, kan infrarød sauna varme terapi fremme vekttap, noe som kan hindre utbruddet av åreknuter hos overvektige. Terapien akselererer den metabolske prosessen av organer og endokrine kjertler, slik at brukerne til å brenne kalorier raskere. Videre bemerker Accelerated-Wellness at enkeltpersoner i infrarød sauna svetter to til tre ganger så mye som de i vanlige badstuer, og japanske forskere funnet ut at mennesker opplever vekttap fra den energien som brukes til å produsere svette, så vel som det å svette selv.

Lindrer Strekk på prostata

Strai fra en forstørret prostata bidrar til dannelse av åreknuter hos menn, spesielt i bena. Infrarød sauna varme terapi er rapportert å redusere hevelse av en forstørret prostata, som kan minske sjansen for åreknuter utviklings. Varmen bidrar også til å slappe av kroppen og reduserer press på skjelettet.

Slik Cure åreknuter med Homeopati

En flott måte å kurere åreknuter er med homeopati. Homeopati er en av de mer effektive alternativer tilgjengelig. Homeopatiske medisiner bør velges av beskrivelsen som passer best til din åreknuter.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Hestekastanje hvis du har distened, lilla åreknuter som er ledsaget med hoit eller stikkende smerter eller hvis symptomene forverres ved gange.

Ta homøopatisk medisin som kalles Bellis Perennis om du har åreknuter som oppstår under svangerskapet, og gjør det vanskelig å gå.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Arnica om du har åreknuter som vises, og føler seg mørbanket. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du har åreknuter som er hovent og smertefullt å berøre.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Carbo vegetabilis hvis du har spraglete huden med oppblåst årer. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis du åreknuter forårsake bena til å føle seg tung og svak.

Fysioterapi Behandling av åreknuter

Ifølge de ansatte i VeinDirectory.org, åreknuter er vanlig i USA. Åreknuter påvirker 15 prosent av menn i USA og 25 prosent av kvinnene. Åreknuter er blå eller lilla årer som stikker ut fra huden. Fysioterapi er en behandling for åreknuter.

Varicose

Det er mulig for enhver vene i kroppen til å bli åreknuter. Imidlertid er det mest vanlig å finne åreknuter i en persons ben eller føtter, fordi henstand øker trykket i disse årer.

Fysioterapi

Et annet begrep som betyr det samme som fysioterapi er "fysioterapi." Dette begrepet kan referere til noen fysisk terapi som massasje eller trening.

Elevation

En enkel fysioterapi som du kan utføre er å heve bena. Det er viktig å ha bena over hjertet ditt nivå slik at det ikke er for mye press på venene i bena.

Støttestrømper

Iført kompresjoner strømper kan være en annen behandling for åreknuter. Du bør sette disse på morgenen før du begynner å gå rundt og som får blodårene til å hovne opp.

Gang

Ikke sitte eller stå i lengre perioder av gangen. Hver halve time eller så, er det viktig å gå rundt fordi dette vil tvinge blod fra venen dypere systemet.

Hvordan lette symptomer på åreknuter

Hvordan lette symptomer på åreknuter


De fleste som har åreknuter har dem i sine ben og føtter. Åreknuter kan være alt fra stygge til smertefullt. Det er invasive kirurgiske prosedyrer og laser behandlinger som kan utføres av leger til å behandle åreknuter. Hvis du har åreknuter bør du oppsøke lege for å være sikker på at det ikke er noen andre farlige sirkulasjons problemer. Åreknuter er annerledes enn edderkopp årer, edderkopp årer er mindre årer, og er hovedsakelig en kosmetisk problem. Åreknuter tendens til å være større, hovne vener.

Bruksanvisning

Wear støtte slange. Støtte slangen vil bidra til å presse blodet bort fra overflaten av huden ned til dype vener.

Legg den flatt på ryggen og heve bena så høyt som mulig. Hvil bena mot en stol, vegg eller en stabel med puter. Dette vil gjøre blodet strømme bort fra beina. Bo i denne posisjonen i 2 til 3 minutter flere ganger per dag.

Løft foten av sengen. Enten plassere noe under foten av madrassen eller under beina på sengen. Hvis du lider av noen form for lunge- eller hjertesykdom, spør legen din før du sover i denne stillingen.

Hold deg unna sko med hæler. Disse type sko kan gjøre ubehag av åreknuter verre ved å legge ekstra press på bena.

Ikke røyk. Røyking kan forverre varicose vein symptomer fordi røyking reduserer blodstrømmen.

6. Spis riktig. Opprettholde et sunt kosthold og vekt. Ekstra vekt vil legge mer press på bena, økende smerte.

Trening for å holde god blodtilførsel til bena. Svømming er best fordi vannet vil avlaste presset på bena.

Sitte i en balansert posisjon. Ikke sitte på benet eller krysse bena.

Flytt rundt hvert 45. minutt til en time når du sitter i en lang periode av tid.

Ta pauser fra stående i en lang tidsperiode.

Åreknuter acupunture Treatment

Akupunktur oppstod i Kina tusenvis av år siden. Akupunktører mener sette nåler inn i huden på bestemte steder i kroppen balanserer flyten av energi, eller chi. Akupunktur stimulerer nerver, muskler og annet bindevev. Stimulere disse vev øker aktiviteten av kroppens naturlige smertestillende og blodstrøm. Akupunktur lindrer symptomene på mange lidelser, inkludert åreknuter.

Identifikasjon

Åreknuter er en tilstand, vanligvis funnet i bena, preget av forstørrede vener. De er synlige under huden og er mørk i farge. Lider ofte føler smerte og ubehag. De kan være forårsaket av arvelighet, fedme, graviditet, uriktig diett, eller står for lange perioder av gangen. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til åpne sår, blodpropp, årebetennelse, og sklerose. Ifølge kinesiske medisinske teorier, er åreknuter forårsaket av stillestående blod, som blokkerer årer. Utøvere tror at akupunktur vil fordele stillestående blod og øke energiflyten gjennom venene.

Effekter

Selv om akupunktur kan virke smertefullt, pasienter føler liten eller ingen smerte. Utøvere vil sette nåler i det berørte venen, som tvinger blodstrøm til å starte enda en gang. De insisterer på at dette vil styrke blodåre og øke blodgjennomstrømningen. Når nålene er i, kan folk føle en prikkende følelse på stikkstedet, men det bør gå bort innen kort tid. Pasienter kan ha behov for mer enn én behandling, avhengig av hvor alvorlig den blokkeringen er. Som behandlingen fortsetter, den mørke fargen av venene blir lysere. Når blokkeringen er fjernet, fleksibilitet av årer gradvis blir bedre og åreknuter bør forsvinne.

Risiko

Selv om mange mennesker som lider av åreknuter har blitt hjulpet av akupunktur behandlinger, er det noen risiko involvert med prosedyren. Det kan forekomme sårhet, blåmerker, eller blødning på stikkstedet. Indre organer kan bli skadet dersom nålene er skjøvet inn for dypt. Folk kan også få infeksjoner, som hepatitt, hvis nåler blir brukt om igjen. Disse risikoene er lave hvis pasienten går til en sertifisert akupunktør.

Betraktninger

Noen mennesker bør ikke forsøke akupunktur av sine åreknuter hvis de har visse lidelser. Personer med blodsykdommer eller de som tar blodfortynnende bør ikke bruke denne formen for behandling på grunn av en økt sjanse for blødninger. Personer med pacemaker bør ikke bruke akupunktur dersom utøveren sender milde elektriske pulser til nålene. Pregant kvinner bør ikke bruke denne formen for behandling, også, fordi akupunktur kan sette i gang fødselen.

Process

Personer som lider av åreknuter bør gå til sine primære leger for en diagnose først. Derfra kan de bli henvist til vene klinikker som kan ha akupunktører i staben. Dersom klinikken ikke har en i staben, de kan henvise deg til en hederlig akupunktør. Til tross for liten risiko for akupunktur, mange mennesker har slått til denne behandlingen for å hjelpe med sine åreknuter og har lyktes i å finne lindring av deres tilstand.