Digidexo.com

17 måneder baby

Baby-Chest kalde rettsmidler

Commoncold, Inc., sier at i en alder av seks måneder babyer har mistet immuniteten at det er gitt av mor og blitt stadig mer utsatt for forkjølelse. Babyer ikke har evnen til å ta vare på sin egen hygiene behov og andre sykdommer, som for eksempel overdreven drenering i ørene, kan føre til en baby til å være mer utsatt for virusinfeksjoner. Derfor har vanlige rettsmidler for babyen brystet forkjølelse blitt undersøkt for å hjelpe omsorgspersoner i helbredelsesprosessen.

Fuktighet og fuktighet

KidsGrowth.com indikerer at fordi babyer er ikke i stand til å blåse nesen, slim fra en kald lett drenerer inn i brystet og blir en grunn til alarm for mange foreldre. Ifølge Kidsgrowth.com, babyer trenger både fuktighet og vann for å bøte på en kiste kaldt. Bruken av en luftfukter i babyens rom vil føre til slim i brystet og bihulene å løsne, og avlaste lunger som følger en kiste kaldt. Men, presiserer Kidsgrowth.com at å plassere over-the-counter produkter i luftfukteren ikke er nødvendig, fordi disse produktene ofte irritere babyer øynene eller luftveier, noe som skaper flere symptomer i løpet av sykdommen.

Kidsgrowth.com sier at fukt er et viktig element i å behandle en baby med en kiste kaldt. For eksempel, bør temperaturen i et rom være kul, i stedet for varmt, fordi fuktigheten i kjølig luft fremmer bedre pusting. I tillegg vil bad hjelpe til ikke bare å eliminere bakterier som naturlig akkumuleres på babyens kropp i løpet av dagen, men i å gi fuktighet til kroppen.

Suging og Drops

Behandle en baby brystet kaldt betyr at Airway passasjer gjennom nesen må ivaretas regelmessig. Dette kan oppnås med bruk av dråper, og en "bulb sprøyte."

Drops kan enten kjøpes, eller de kan være hjemmelaget. Når du kjøper nesedråper er saltvann nesedråper foretrukket. Disse dråpene har ingen tilsatte kjemikalier og er trygg for babyen. Hjemmelaget nesedråper kan lages ved hjelp av en "kvart teskje salt til en kopp vann."

Noen få dråper i nesen vil løsne slim og etter noen minutter en pære sprøyte kan plasseres i barnets nesebor og slimet fjernes. Kidsgrowth.com råder at pære sprøyte behøver kun plasseres en åttendedel av en tomme på innsiden av neseboret og at mens dette blir gjort det andre neseboret skal være stengt av med en finger.

Generelt

Å tillate noen middel som skal brukes effektivt det skal være røykeforbud i huset og foreldre må overvåke barnets symptomer og søker en lege omsorg hvis de blir verre.

Fysisk utvikling av barn

Fysisk utvikling av barn

Barnet ditt vil vokse og endre seg mye i løpet av sitt liv. Fra det øyeblikket blir hun unnfanget hun begynner den voksende prosessen. På hver alder, vil barnets kropp være å gjøre noe nytt og fortsetter noe gammelt - vokse, utvikle nye tenner, får kjønnshår og andre utbygginger. Dette er en del av den fysiske utviklingsprosessen. For å sikre at barnet vokser seg til sitt fulle potensial, bør du sørge for at hun er utstyrt med et balansert kosthold av næringsstoffer, jern, kalsium og vitaminer.

Født til Age 1

Barnet ditt vil utvikle betydelig i løpet av denne tidsalder. På to måneder, vil barnet fokusere på deg når du snakker, eller flytte. Ved 4 måneder, kan babyer styre hodet og løft brystet når du setter dem på magen. På seks måneder, babyer begynner å rulle fra side til rygg. Når babyen er ca 8 måneder gammel, vil han sitte opp på egen hånd. På 10 måneder gammel, bør han være i stand til å gjennomgå. Når babyen kommer 1 år vil han være i stand til å gå på egen hånd, eller kan være minst begynner å gå.

Ages 1 til 3

I denne alderen vil barnet lære å hoppe, gå, løpe og krype inn sofaer og andre overflater. I en alder av 2, bør barnet være i stand til å kjøre. I en alder av tre, motoriske ferdigheter utvikle - trapp klatring, riding trehjulssykler og balansere på en fot er nå vanlig. Barnet ditt har utviklet musklene i bena og armene som vil hjelpe henne å bli mer balansert, og hun vil slutte å falle så mye som hun pleide.

Aldre 4 til 6

I denne alderen vil barnet vokse 3 inches årlig. Genetikk og ernæring vil spille en stor rolle i hvor stor barnet blir på dette stadiet. Appetitt kan bli mindre og energi vil stige. I denne alderen, bør du se ditt barns sukkerinntak og jern. Ved å sørge for at han får nok riktige næringsstoffer, vil han være på det fysiske nivået han skal være. Vision vil også bedre - slik at barnet å lære å lese.

Ages 7 til 10

I denne alderen vil barnet vokse 2 til 3 inches per år. Hennes muskelmasse vil bygge - skape en slankere kroppsbygning. Muskel koordinasjon og balanse fortsetter å vokse. Baby tenner erstattes med nye permanente tenner. Ansikter begynner å danne med en ny jawline å imøtekomme nye tenner. Lyst hår kan mørkere og hår teksturer kan endre seg - krøllete til rett eller rett til bølgete. I noen tilfeller vil jenter begynne tidlig pubertet - voksende kjønnshår og danner brystknopper.

Pubertet

Jenter kommer i puberteten før gutter. I denne alderen jenter begynner å danne bryster. De vil også vokse kjønnshår. Gutter vil også vokse kjønnshår. Den gjennomsnittlige høyden et barn vokser i puberteten er 8 inches. Jenter vil starte sin menstruasjonssyklus mellom en alder av 11 og 13. Barnet ditt vil angi en vekstspurten i puberteten, og kan vokse til nesten sin fulle høyde. Hanner vil utsondre testosteron, og deres stemmer vil bli dypt på grunn av en økning i muskelutvikling.

Motor Skills Sjekkliste

Motor Skills Sjekkliste


Ifølge baby-navn-now.com, står en nyfødt hode for rundt en fjerdedel av hele sin vekt. Men som babyer vokse og utvikle seg, ikke bare gjøre de begynner å fylle ut i normale proporsjoner, men de kan også utvikle ulike motoriske ferdigheter. Ved å spore deres utvikling, kan du være sikker på at de små er på sporet for deres alder.

Brutto motoriske ferdigheter

Grovmotoriske ferdigheter omfatter store bevegelser som krypende, går og løper. De bruker de større musklene som ligger i bena, torso og armer. På tre måneder, babyer begynner å heve hodet. På seks måneder, de ruller fra rygg til mage. Rundt ni måneder, kan babyer sitte uten støtte og begynne å krabbe. Etter 12 måneder kan barn begynne å gå med eller uten støtte. Med 2 år, kan småbarn løpe. På 3 år, kan de klatre. Og etter fem år kan barna hoppe, hoppe og hoppe.

Finmotorikk

Finmotorikk er små bevegelser, inkludert holder noe med tommel og pekefinger, ved hjelp av håndleddet eller stabling blokker. På to måneder, babyer begynner å smile ved lyden av stemmen din. Ved 3 måneder, griper de objekter, som fingre og utstoppede dyr. På seks måneder, kan de overføre gjenstander fra hånd til hånd. Ved 18 måneder, kan småbarn drikke fra en kopp. Av fire år, kan de tegne sirkler og firkanter. På fem år, kan de få kledd, inkludert knepping og suse sine klær.

Språkferdigheter

Språkferdigheter begynner på rundt fire måneder, og inkluderer tale og forståelse. Språkferdigheter bruke finmotorikken i å flytte sine lepper og tunge. Ved 4 måneder, kan babyer ler og begynner å imitere lyder. De kan prøve å etterligne stemmen din og støy. Etter 12 måneder, kan de vanligvis si minst ett ord. Ved 18 måneder, bør deres vokabular være minst 15 ord. 2 år, kan barn snakke i to-ord setninger. På 3 år, de bruker flere ord setninger. Med 5 år, kan barna fortelle deg deres navn og adresse.

Autisme symptomer hos nyfødte

Autisme symptomer hos nyfødte


Autisme er sjelden diagnostisert før barnet er minst et par år gammel. Dette er fordi det ikke før blitt småbarn at barn begynner å ha en mer aktiv forhold til sine foreldre og miljøet rundt dem. Likevel kan oppmerksomme foreldre sannsynligvis oppdage symptomer hos spedbarn og selv hos nyfødte som kan tyde på autisme, spesielt hvis flere av dem er til stede.

Identifikasjon

Selv om det er vanskelig å finne konkrete atferd som et tegn på autisme, nyfødte med autisme er uvanlig stille. Mens andre babyer er skremt eller gråte på grunn av høye lyder, raske endringer i lys eller raske bevegelser rundt dem, autistiske barn har en tendens til å reagere sakte eller ikke i det hele tatt til sitt miljø. Babyer som alltid sove gjennom natten, uforstyrret av sult eller eksterne faktorer, kan også være å vise tegn på autisme.

Betydning

Bare noen få uker etter å ha blitt født, er babyer allerede utvikle sine visuelle ferdigheter. Dette er grunnen til at mange av lekene som selges for nyfødte bestå av musikalske eller bevegelige strenger som kan henges over sengen. Selv om barnet ikke forstår eller kan ikke forutsi mønsteret av leken, er han fortsatt tiltrukket og stimulert av bevegelsen. En nyfødt som viser ingen interesse overhodet i denne typen leketøy kan ha problemer med å koble til sine omgivelser.

Funksjoner

Da de nå to måneder, er babyer rutinemessig reagerer på tilstedeværelsen av sine foreldre med enten et smil eller en kurrer støy. Allerede før det, men vil nyfødte få øyekontakt eller endre deres ansiktsuttrykk når et kjent ansikt tilnærminger. Nyfødte som synes uvitende om tilstedeværelse av foreldre eller omsorgspersoner kan være vist tegn på autisme.

Expert Insight

Starter fra tidspunktet for fødselen, babyer er ventet å treffe visse milepæler som de vokser. Selv om ingen alle babyer utvikles i samme tempo, kan hyppig eller åpenbare forsinkelser indikere tilstedeværelse av problemer, hvorav ett er autisme. Mellom to og tre måneder, babyer begynne å heve hodet og flytte mer når du legger på ryggen. Yngre barn vil fortsatt flytte hendene eller bena når opphisset eller glad, noe som autistiske nyfødte ikke vil gjøre.

Funksjon

Autistiske nyfødte er verken redd eller beroliget av tilstedeværelsen av andre. Dette betyr at en gråtende eller urolig baby ikke vil slappe av når hun er plukket opp eller blir vugget i søvn. Det betyr også at avslappende lyder, inkludert stemmen til en forelder, har ingen effekt. Når snakket med, nyfødte ofte gjenkjenne opprinnelsen til lyden og etter den tid de er et par måneder gamle, vil begynne å se direkte i retning lyden kommer fra. Autistiske barn, på den annen side, vil enten ignorere lyden eller være ute av stand til å fokusere på det for mer enn bare et par sekunder.

Mental utvikling hos spedbarn

Mental utvikling øker under barndom som motoriske ferdigheter, sanser og muskelutvikling arbeider sammen for å hjelpe barn å få bevissthet om verden rundt dem.

Time Frame

Barndom er generelt definert som tidsrommet mellom fødsel og å være i stand til å gå, når små barn utvikler fysisk, mentalt og sosialt. De fleste babyer begynner å gå mellom 10 og 14 måneder; når en baby begynner å vandre, de er ikke lenger et spedbarn, men en pjokk.

Funksjoner

Rundt ni måneder, babyer begynner å skille kjente fjes og nå for kjente ting; de også begynne å gjenkjenne hendelser og lære å forvente dem.

Funksjoner

Under barndom, blomstrer sensorisk utvikling. Babyer begynner å oppfatte lyder og bilder, nå og rørende ting med hendene og føttene.

Misforståelse

Konvensjonell visdom sier at spedbarn ikke kan skille hva som skjer rundt dem, men selv begrenset utvikling av hjernen gjør at babyer til å oppfatte når ting er ute av drift, eller "galt".

Begrensninger

Spedbarn har ikke evnen til å multitaske; deres hjerner kan bare behandle én ting om gangen.

Konklusjon

Mental utvikling og kognitiv vekst i barndommen fungerer i hånd med fysisk utvikling. I spedbarnsalder, sansene begynner å modnes; visjon fokuserer, Lyden er brukt som kommunikasjon, og både muskuløs og motorisk kontroll utvikler.

Utvikling av spedbarn

Utvikling av spedbarn


Under en barnets første leveår, gjennomgår han en forbløffende forvandling fra en hjelpeløs nyfødt til en energisk pjokk. Når foreldrene til en 1-åring ser tilbake på bilder av deres spedbarn, er det vanskelig å tro at hun er det samme barnet. Ikke bare babyer opplever mye fysisk vekst; men deres utseende endringer og sine evner øke hundre ganger. Her er en kort titt på hvordan spedbarn utvikle seg i løpet av det første året. Husk at alle babyer er forskjellige, og at det er store områder for hva som regnes som "normalt" for alle disse milepæler.

Fødsel til tre måneder

I de tre første månedene av hennes liv, er en baby bare å venne seg til verden rundt seg. Hennes syn er bedre sakte, så ved tre måneder skal hun være i stand til å se ansiktet ditt og følge et objekt med øynene når den beveger seg foran henne. Hennes største bekymringene sover og spiser. Hun skal sove ca 16 timer i døgnet, og spise hver tredje til fjerde time (selv om noen spiser oftere). Hennes hodekontroll utvikler, og hun skal være i stand til å holde hodet opp av tre måneder. Rundt to eller tre måneder, babyer begynner ofte smilende eller kurrer, men de har dårlig motorisk koordinasjon og synes å flail sine armer og ben. Mange nyfødte gråte mye; dette kan være på grunn av magesmerter assosiert med kolikk eller refluks, eller overstimulering. Noen babyer er i stand til å sove gjennom natten uten fôring av tre måneder.

Tre til seks måneder

Mellom tre og seks måneder, bør en baby lære å presse seg selv opp når du legger på magen, nå for og gripe et objekt, le høyt og rulle over (minst én vei). Synet er fortsatt bedre slik at han nå kan fokusere på svært små objekter. Rundt fire eller fem måneder, bør han kjenne sin mors stemme (og sannsynligvis andre) og kunne slå i retning av en høyttaler. Når han kan holde hodet opp godt, han er klar for fast føde (vanligvis seks måneder). Leker nå blitt mer interessant for ham som han blir mer i stand til å kontrollere sine bevegelser. I løpet av denne perioden, vil han sannsynligvis begynne tenner. Som han blir eldre, vil han ikke sove ganske så mye som før, men vil fortsatt trenger ca 14 1/2 timer søvn i døgnet (med to eller tre naps). En seks måneder gammel bør være i stand til å sove gjennom natten uten fôring.

Seks til ni måneder

I denne perioden er en baby blir mer mobile og hennes personlighet er virkelig begynner å blomstre. Rundt syv måneder, vil hun trolig begynne å få mer vokal og være i stand til å bable og kanskje tjene stavelser som ma-ma eller da-da. Da hun blir nærmere åtte måneder, bør hun være i stand til å sitte opp av seg selv når den plasseres og passerer et objekt fra den ene hånden til den andre. I denne perioden vil hun lære å bruke en sugekopp, mate seg selv en cracker, stå opp med støtte, plukke opp veldig små objekter og sannsynligvis gjennomgå. En gang rundt ni måneder, bør hun lære å komme inn i en sittende stilling på egen hånd. Babyer i denne alderen trenger to naps i døgnet, som vil fortsette til godt etter sin første bursdag. Siden hun ikke forstår begrepet objekt permanens, vil hun elsker å spille titt-tei, men kan bli engstelig når du forlater rommet.

Ni til 12 måneder

Mellom ni og 12 måneder, er en baby blir mer selvstendig og nysgjerrig på verden rundt ham. Han er å lære så mye så raskt og endre hver dag. En gang etter å lære å krype, vil han finne ut hvordan å trekke seg opp til stående ved å holde på møbler og deretter hvordan du cruise langs på føttene mens du holder på. Som han blir sikrere på hva han ønsker, vil han begynne å protestere hvis du tar en leke bort eller flytte ham fra et område der han ønsker å være. I løpet av disse tre månedene, vil han sannsynligvis være i stand til å klappe hendene og vinke bye-bye. Han kan være i stand til å stå uavhengig for noen få sekunder, og mange babyer begynner å gå før sin første bursdag (men helst før 18 måneder regnes som normal). Som han vokser flere tenner, vil han være i stand til å spise fingermat. Nå er tiden da han begynner å forstå hva "nei" betyr, men har ikke selvkontroll til å adlyde den. Som han nærmer seg sin første bursdag, kan han begynne å si et ord eller to, men mange babyer ikke før minst 14 måneder. Spille med alle typer leker, bøker og ting rundt huset hjelper eldre babyer lærer om verden rundt dem, samt utvikle problemløsning ferdigheter og kreativitet.

Utover det første året

Toddlerhood er virkelig en helt annen boks med ormer enn spedbarnsstadiet. Foreldre til nyfødte er mest opptatt av sine barns helse og fysisk utvikling, mens foreldre smårollinger (mens du fortsatt bekymret helse, selvfølgelig) er mer involvert med sine barns psykiske og sosiale utvikling. Som babyer inn toddlerhood, vil de begynne å si ord og kommunisere på andre måter, for eksempel å peke eller gestikulerer. De vil oppgradere fra bryst eller flaske til Sippy cup, og lære å spise med skje og gaffel. Det er virkelig et stadium av motsetninger, som de ikke er fortsatt babyer, men ennå ikke store barna heller. Mens vokser inn i sin egen personlighet, de trenger fortsatt sine omsorgspersoner, og dermed de utvikler separasjonsangst. Deres yen for uavhengighet vil oppveie sine evner, noe som vil føre til den fryktede pjokk tantrums. Selv om de vil ha tonnevis av energi, de trenger fortsatt en lur hver dag. De vil nyte å spille med og rundt andre barn, men vil ikke forstå begrepet deling til de er ca 3. Det er en tid for ny oppdagelse for små og foreldre alike.

Infant Slow Utvikling i tale

Et barns liv er fylt med viktige utviklings "nyvinninger". Smilende, rulle over, krypende og, til slutt, snakker. En forsinkelse på noen milepæl kan føre til bekymring. Det er mange mulige årsaker til treg utvikling av tale i løpet av barnets første to årene.

Typisk Tidlig språkutvikling

Å snakke med spedbarn gir dem et grunnlag for tale. Ifølge American Academy of Pediatrics (AAP), etter en måned, kan babyer gjenkjenne lyden av foreldrenes stemmer. Ved 3 måneder, de fleste spedbarn begynner babling og prøver å imitere lyder. På 6 til 8 måneder, har de fleste begynt å prøve å gjenta spesifikke lyder og ord som foreldrene gjør, og kan skille tone i stemmen.
Mens tyde en baby ord kan være vanskelig før de er mye eldre, råder AAP at de forstår andre, slik at foreldrene skal fortsette å introdusere dem til nye ord. Etter den tid babyer nå sin første bursdag, deres babling vanligvis har blitt mer gjenkjennelig som tale med riktig stavelser ("da", "ma"). Snart ved å gjenta disse stavelser, vil de danne ordene "dada" og "mama".

Tale Utvikling i Eldre Spedbarn og småbarn

Retningslinjer gitt av AAP viser at babyer i alderen 12 måneder til 15 måneder gamle blitt mye mer mottakelig for andres tale. Bedt om å få sin utstoppet bjørn, vil en eldre spedbarn gå hente den. I løpet av disse utviklings måneder, babyer mestre flere enkle, enkle ord. I siste halvdel av sitt andre år, deres vokabular øker betydelig - opp til 50 eller flere ord - og de bruker to-til fire-ord setninger.

Tidlig tale Delay

Mens ingen baby er likt og utviklingsmessige milepæler er bare omtrentlige retningslinjer for foreldre og barneleger alike, råder AAP at disse spesifikke forsinkelser i tidlig språkutvikling garanterer følge opp med en lege: Hvis en baby ikke reagerer på lyden av moren eller fars stemme etter alder 2 måneder; hvis hun ikke uttrykke følelser med lyder (fniser, gråter, fussiness) ved 5 måneder; hvis hun ikke babble regelmessig av åtte måneder; og hvis hun har ("mamma" eller "pappa") ingen enkelt ord ved et år gammel.

Tale Stans i Eldre Spedbarn og småbarn

Basert på anbefalingene fra AAP, bør foreldrene diskutere sine barns språkutvikling med deres barnelege hvis han ikke bruker 10 til 15 ord ved 18 måneder; hvis han ikke bruker to ord setninger etter alder 2; eller hvis han ikke er i stand til å følge ett-trinn-instruksjoner ("Plukk opp skoen") etter alder 2. I tillegg er en regresjon i språkferdigheter - en 2-åring som en gang brukt mange ord og snakket i korte setninger og ingen det lenger heller - warrants bekymring.

Årsaker og intervensjon i tale forsinkelser

Ifølge både AAP og American Academy of Family Physicians, tale forsinkelser - enten i svært ung spedbarn eller to år gammel pjokk - kan resultere fra hørselsproblemer, problemer i munnen (stemmebåndene, bløte gane, tunge), eller utviklingsforstyrrelser, som for eksempel mental retardasjon eller overbevisende utviklingsforstyrrelser (PDP) som autisme. Forsinket tale kan også skyldes at barnet rett og slett være en "sen talker" som til slutt vil utvikle normal tale uten intervensjon. Barneleger vil undersøke barnet og vurdere hennes generelle utvikling (språk, sosiale, motoriske og grovmotoriske ferdigheter) til å gi en anbefaling om ytterligere testing og evaluering av eksperter, samt hva som eventuelt bør intervensjoner bli utforsket.

Nyfødte tegn på autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som presenterer komplikasjoner i språk, sosiale ferdigheter og passende oppførsel. Autisme er vanligvis diagnostisert rundt 3 år, men screening verktøy har blitt utviklet for å bidra til å oppdage det tidligere.

Newborn

Nyfødte babyer 'kompetanseutvikling er subtile, og erkjenner tegn på autisme er vanskelig. Mange barn som blir til slutt diagnostisert med autisme viser ingen tegn i spedbarnsalder.

Social Development

Spedbarn fra fødselen til 3 måneder lære og vise mange atferd. Sosial atferd er smilende, spille med andre mennesker og gråter når du spiller stopper eller en person forlater rommet. Fravær av disse atferd kan være tegn på autisme, selv om barn utvikler og ulike skritt så disse er ikke nødvendigvis røde flagg.

Movement

Ved tre måneder babyer bør være mer mobil. Movement milepæler inkluderer heve hodet og brystet når du ligger på magen, åpning og nedleggelse hender, og fatte leker. Igjen, kan fraværet av disse ferdighetene være tegn på et problem, eller kan være normalt.

Visuell og auditiv

Av tre måneder, bør babyer være å svare på både visuell og auditiv stimulans. Milepæler for disse inkluderer å se på ansikter, sporing bevegelige objekter, gjenkjenne kjente mennesker, babling og snu mot lyder.

Varselskilt

Ifølge Centers for Disease Control, varsel tegn på at barnet ditt ikke utvikler vanligvis inkluderer ingen respons på høye lyder, unnlatelse merke hender, unnlatelse av å følge bevegelige objekter med øynene, ingen interesse i å nå for og fatte leker, babling uten innsats å imitere, unnlatelse av å ta hensyn til nye ansikter eller et dramatisk tap av ferdigheter.

Stadier av motorkontroll Progress

Stadier av motorkontroll Progress


Individuelle barn utvikler motorstyring på ulike priser, men det er gjennomsnitts aldre hvor de fleste barn avgrense deres evne til å bevege seg og samordne sine hender, føtter og lemmer. Stadier av motorisk kontroll innebære svært enkel bevegelse og manipulering i løpet av det første året av barndom. Etter hvert som barna vokser, deres utviklings sinn tillate mer raffinerte og detaljerte muskelbevegelser, og deres utvikling evne til å konseptualisere årsaker, effekter og abstrakte ideer tillate dem å lage enkle kunst og manipulere mer komplekse leker.

Motor kontroll Development i barndom

I gjennomsnitt, babyer begynner å vise litt muskler og motorstyring i en alder av 1 måned. På denne tiden, er de i stand til å snu og løfte hodet. Mellom 1 og 3 måneder, babyer utvikle grunnleggende fatte og gripe tak ferdigheter. På denne tiden lærer de å holde gjenstander og å flytte sine hender til deres munn. Når de går videre mot 6 måneder gammel, babyer avgrense bruk av hendene for å gripe, holde og løfte objekter. Med 6 måneder gamle, de er vanligvis i stand til å nyte og leke med leker innenfor deres rekkevidde, og de ofte utforske objekter ved å plassere dem i munnen. De lærer å passere gjenstander fra den ene hånden til en annen, og de begynner å strekke seg etter gjenstander utenfor deres rekkevidde med 9 måneder gammel. I en alder av 1 år, har babyer lært å koordinere sine tommelen og kan grovt gripe små gjenstander mellom tommelen og pekefingeren. Ved denne alder, begynner de fleste barn prøver å gå og kan klønete manipulere kopper og bestikk.

Motor kontroll fra 1 til 3 år

Fra 12 til 18 måneder, babyer lærer å skrible med fargestifter, å stable blokker og å manipulere store, enkle leker. De fortsetter å avgrense manipulering av skjeer, kopper og andre små verktøy. I en alder av 2, kan barna hoppe med begge føttene på bakken. Som barn nærmer 3 år gamle, de lærer å balansere på en fot. Dette er også den alder hvor barn utvikler balanse og koordinasjon å ri en trehjulssykkel. I en alder av tre, utvikler deres tilbøyelighet for scribbling inn mer bevisste forsøk på å tegne enkle figurer og tegn. De blir dyktigere på å bli avkledd og kan bistå foreldre i ferd med å bli kledd. I en alder av tre, barn er i stand til å løpe, hoppe, klatre, hoppe og gå opp trapper. Som barn i nærheten av 4 år, de blir flinkere til å kle seg selv, lære å manipulere knapper og glidelåser på sine klær.

Motor Control i alderen 4 til 6 år

Tegneferdigheter fortsette å forbedre i en alder av 4. I en alder av fem, barn lære å kaste en ball. Noen lærer også den grunnleggende øye-hånd koordinasjon nødvendig å kaste i en bestemt retning eller ta en kastet ball. Fem og seks åringer kan manipulere borrelås på skoene, og hvis tilstrekkelig undervist og trent, kan knytte skolissene.

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers

Fysiske aktiviteter for unge spedbarn i barneomsorgen Centers


Barnepass sentre buzz med energi som barn løpe, krype og klatre seg gjennom hver dag. Energien er litt lavere i barnehagen, men der unge spedbarn er fortsatt immobile. Men babyer trenger fysisk aktivitet starter fra det øyeblikket de er født. Med litt planlegging, kan omsorgspersoner bidra spedbarn får den aktiviteten de trenger for å fortsette å vokse og utvikle seg som sunne babyer.

1 til 2 måneder

Omsorgspersoner kan hjelpe spedbarn øke sin muskelstyrke ved å snu babyer og rulle dem, eller ved å holde dem og forsiktig spretter og svaier. Dette hjelper babyer utvikle forbindelser mellom hjernen og musklene. Av to måneder, kan omsorgs la spedbarn øver rulle over og øve løfte opp hodet og brystet, mens på sine mager. Spedbarn kan bli satt på ryggen (for spilletid bare) og leker kan dinglet over dem. Babyene får i mye fysisk aktivitet med hele tiden de tilbringer sparker, men vil ennå ikke strekke seg etter lekene.

3 til 4 måneder

Ved 3 til 4 måneder, babyer er mye sterkere og er klar for mer fysisk aktivitet. Omsorgspersoner kan plassere spedbarn på fanget overfor dem, og oppmuntre barnet til å stå mens du holder hendene. Babyer kan bli gitt mer spilletid på sine mager, siden de nå er i stand til å forsørge seg selv på armene. Dette fysisk aktivitet vil styrke babyens rygg og bidra til å forberede dem for gjennomgang. Spedbarn på 3 til 4 måneder er i stand til å nå ut, sveip på og gripe leker kort, noe som er bra arm trening, og barnets omsorgspersoner kan holde leker ut til spedbarn for å oppmuntre til dette.

5 til 6 måneder

Ved 5 og 6 måneder, spedbarn begynner å sitte oppreist med støtte, som gir musklene en treningsøkt. Pleiere kan oppmuntre denne fysisk aktivitet ved å støtte barnet med puter. Babyer kan også hente og slippe leker, slik at omsorgspersoner bør holde ut leker til spedbarn for arm trening. Noen babyer kan rocke frem og tilbake på alle fire. Pleiere kan oppmuntre rocking, noe som styrker en spedbarnets rygg, ben og arm muskler. Hvis babyer begynner å skli fremover, kan omsorgspersoner lokker babyene til å komme til dem. Babyer bør oppmuntres til å stå med støtte og sprett.

Sikkerhet

For å sikre trygt fysisk aktivitet for spedbarn, må omsorgs holde babyer i synet til alle tider. De bør også gi trygge og rene lekeområder, inkludert rene gulv og tepper. Omsorgspersoner må også huske at spedbarn har en fysisk aktivitet grense og gi nødsignaler når de må stoppe. Disse kan omfatte gråt eller uro. For å unngå å overbelaste babyer, kan omsorgspersoner begrense fysisk aktivitet, noe som gir flere muligheter per dag for trening.

Måter å berolige teething

Måter å berolige teething


Rundt en alder av seks måneder, babyer begynner tenner. Vanligvis foran to nederste tennene vises først, deretter de to øverste fortennene. Tenner kan være en ubehagelig prosess for babyer, preget av overdreven sikling, irritabilitet og hovent tannkjøtt. Heldigvis kan foreldre ta skritt hjemme for å lette deres babyens ubehag under tenner.

Massere Gums

Gi barnet ditt noen lindring ved å massere hans tannkjøtt. Vask hendene, deretter dempe en kompress eller vaskeklut. Pakk gasbind pad eller vaskeklut rundt fingeren og forsiktig gni det sammen babyens tannkjøtt. Trykket kan lindre barnets smerte.

Biteringer

Babyer har en tendens til å tygge på gjenstander når de får tenner, så en bitering kan gi lindring. Kjøpe en laget av en fast gummi; en væskefylt bitering kan bryte mens babyen tygger på den. Sett bitering i kjøleskapet før du gir den til barnet. Men kulden kan være beroligende for tannkjøttet. Men ikke legg den i fryseren. En ekstremt kald bitering kan føre til mer smerte til et følsomt barn.

Flaske

Noen ganger er alt en baby trenger er en flaske å suge og tygge på for å berolige sine tannkjøtt. For tenner formål, fylle flasken med vann, ikke formel, melk eller juice. Sukkeret i disse drikker kan føre til tannråte.

Solid Foods

For babyer som er klar til å spise fast føde, gi dem kalde materialer som popsicles, applesauce, most fersken eller yoghurt for å berolige sine tannkjøtt. Hvis babyen er 8 måneder eller eldre, la ham tygge på bananer eller bagels. Noen produsenter også gjøre kjeks spesielt for teething babyer. Overvåke babyer som tygger på faste stoffer for å hindre choking.

Over-the-counter medisin

Kjøp over-the-counter tenner kremer og geleer som blir gnidd direkte på barnets tannkjøtt. Disse produktene nummen tannkjøttet for en stund, noe som gir barnet noen midlertidig lettelse. Du kan også lette hennes smerte ved å gi henne paracetamol eller ibuprofen - men ikke aspirin, som har vært knyttet til Reyes syndrom, en alvorlig sykdom som påvirker hjernen og leveren.

Når skal man oppsøke lege

Du vanligvis ikke trenger å ringe en lege når babyen er teething. Men hvis barnet ditt utvikler feber, vises alvorlig ubehagelig eller har diaré mens tenner, ta ham inn.

Hvordan identifisere tegn på Down syndrom

Downs syndrom, også kjent som Trisomy 21, er en av de vanligste årsaker til fødselsdefekter. Påvirker nyfødte, tilstanden forårsaker en unormalt utseende, psykisk utviklingshemning og flere helsemessige forhold. Forårsaket av en ekstra kromosom som oppstår under utviklingen av egg, er ikke sikker på hva ber abnormitet forskere. Tilstanden er genetisk og risikofaktorer øker med alderen på en kvinne som blir gravid. Det er ingen forebyggende for Downs syndrom, skjønt diagnostiske tester er tilgjengelige for å gi foreldrene en indikasjon av tilstanden før fødselen. Med adekvat behandling og helsetjenester, kan de rammede med Down syndrom føre glade og relativt normale liv. Lære å identifisere tegn på Down syndrom vil fremme forståelse av tilstanden og hjelpe foreldre til å takle utfordringer, vanskeligheter, og gleder oppdra et Down barn.

Hvordan identifisere tegn på Down syndrom

•  Se på din baby eller smårolling. Mange Down syndrom babyer ikke vise patologi, eller gjenkjennelige egenskaper som store øyne, utstående tunger eller små hodeskaller ved fødselen, men noen gjør det. Ansiktstrekk kan synes liten, med en flat nese, stor tunge og liten munn. Se på din barnets øyne. Mange Down syndrom babyer har mandelformede øyne.

Kontroller babyens muskeltonus. Ofte, ned babyer vises floppy eller løs leddet og mangler fast muskeltonus. Dette gjør det vanskelig for dem å holde opp hodet sitt som de vokser, eller forårsake ukoordinerte bevegelser når nå eller gripe gjenstander.

Se på babyens ører. Noen ganger, Downs syndrom babyer har ører som ikke er formet som normalt. Når du er i tvil, sjekk med din barnelege, ettersom det kan være andre grunner til slike anamolies.

Følg babyens hender. I noen tilfeller, ned babyer har større enn normale hender, og deres små fingre noen ganger kurve innover. Igjen, bare fordi barnet ditt har store hender betyr ikke at han eller hun har Downs syndrom. Unngå å hoppe til konklusjoner og se etter og observere tegn og symptomer i grupper, ikke individuelt.

5 Se ditt barns vekst. I de fleste tilfeller, ned babyer vokser saktere enn sine jevnaldrende, og kan aldri komme opp i normal høyde eller vekt standarder. Har barnelege utføre regelmessige vekt og høyde målinger og se etter tegn på forsinket læringsprosesser som med krypende, gå og snakke.

Hint

  • Økte helserisikoen er til stede i Down syndrom babyer, barn og voksne, og de er utsatt for hjertefeil, skjoldbrusk sykdom og infeksjoner. God medisinsk behandling og tilsyn vil bidra til å forhindre mange komplikasjoner forbundet med denne tilstanden.
  • Døden inntreffer ofte før fylte 40, men fremskritt og forbedringer i medisinsk behandling og tilsyn utvider livene Down pasienter i dag til godt utover den milepælen.

Hvor mye kalsium gjør en voksende barn trenger per dag for?

Hvor mye kalsium gjør en voksende barn trenger per dag for?


Hos voksne er den hastigheten som benvev bryter ned og hastigheten som det former er relativt like. Hos barn er imidlertid nye benvev former raskere under vekstperioder, slik at tilstrekkelig kalsium forbruk kritisk for utvikling. Kalsium er et mineral som er nødvendig for ben og tannstyrke og funksjon. Det er også involvert muskel sammentrekning, vaskulær dilatasjon og sammentrekning, og flere andre roller.

Krav etter alder

Fra fødsel til fylte 6 måneder, babyer trenger 200 milligram kalsium. Kravet øker til 260 milligram for siste halvdel av sitt første år. Småbarn i alderen 1 til 3 år, trenger 700 milligram kalsium. Barn i alderen 4 til 8 krever 1000 milligram. I løpet av tenårene, fra 13 til 18, trenger en voksende barnet 1300 milligram. Når en tenåring går slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene, kravet kalsium avtar som hans veksten bremser.

Fôr Kilder

Spedbarn og babyer får kalsium via morsmelk eller morsmelkerstatning. Når et barn weans og starter tørrstoff, kosten kilder til kalsium er svært viktig for sunn vekst. Melk og melkeprodukter som yoghurt og ost er rik på kalsium. Andre mineralrike matvarer omfatter forsterkede appelsinjuice og frokostblandinger, soyamelk, tofu og mørke, grønne blader.

Hvordan Husk primære tenner utbrudd ganger

Hvordan Husk primære tenner utbrudd ganger


Barn har to sett av tenner. Deres baby tenner - eller melketenner - bryter ut mellom seks måneder og to år. Det er 20 melketenner totalt. Som melketennene faller ut, blir de erstattet av et sett med permanente tenner. Denne prosessen begynner vanligvis skjer på 6 år og fortsetter å alder 14. Visdom tennene vanligvis bryte ut mellom alderen 17 og 25. Det er viktig at foreldrene omsorg for sine barns tenner og lære dem hvordan å børste både baby og voksen tenner.

Bruksanvisning

•  Husk at 7 + 4 regelen. Av syv måneder, bør en baby har opplevd sin første tannfrembrudd. Fire måneder senere, i en alder av 11 måneder, bør han ha fire tenner. Hver fjerde måned etter det, får han fire nye tenner. Så, i en alder av 15 måneder, babyer har 12 tenner, 19 måneder de har 16 tenner og til slutt, på 22 måneder de har sin fulle sett med 20 primære tenner.

Visual rekkefølgen på ankomst. I motsetning til bestikk som starter på utsiden, tenner kommer fra midten av munnen og bevege seg utover. Tenner er som trinn flytter fra ned til opp; tennene nede kommer først, og deretter toppen. Denne prosessen gjentas til alle 20 tennene har kommet.

Skriv ut og legg inn et diagram som viser rekkefølgen og tidspunktet for tannutbrudd (se Ressurser). Note babyens fremgang på diagrammet for å se hvordan hun sammenligner.

Ta hensyn til abonormalities og forfall. Melketenner fortsatt trenger god tannpleie. Ikke to barnas tenner kommer på nøyaktig samme tid, men hvis barnet ditt har ingen tenner etter 12 måneder, snakk med din tannlege eller lege.

Utviklingsstadier av en ett år gammel

Utviklingsstadier av en ett år gammel


Babyer ser ut til å vokse og endre hver dag. Det første året av livet er en virvelvind av voksende og læring, og foreldre ofte bekymre deg hvis barnet deres utvikler seg normalt. Selv om hvert barn er forskjellig og utvikler seg i sitt eget tempo, det er generelle utviklingsmessige milepæler at babyer nå i det første året.

Fødsel til tre måneder

Babyer er født med litt hodekontroll, men i løpet av de første månedene, lærer de å holde opp og slår sine hoder. De øver Bruk bena ved å sparke, og kan gripe et objekt kort. Babyer denne alderen bør svare på lyder og lyden av sin mors og fars stemmer. I denne fasen, vil babyer begynner å kommunisere ved å smile og å nå ut når de ønsker komfort eller oppmerksomhet. Av tre måneder, babyer vanligvis liker å spille med folk.

Fire til seks måneder

Babyer denne alderen begynner å bevege målrettet ved å begynne å sitte alene, krypende og rulle over. De kan også støtte sin vekt på bena, som når du sitter i en stasjonær stander eller genser. De griper ofte gjenstander og flytte dem til munnen, og vil visuelt utforske stedene. Fire- til seks måneder gamle babyer verbal gjennom babling, ler og angiveri.

Sju til ni måneder

I løpet av denne fasen av utviklingen, kan babyer vanligvis rulle over begge veier og kan sitte som ikke støttes. Noen babyer vil begynne cruising, eller vandre mens du holder på møbler. De kan plukke opp gjenstander med bare tommelen og pekefingeren, noe som tillater dem å bruke fingermat. Kommunikasjon er fortsatt babling, men med mer av en voksen-lignende tråkkfrekvens, og de vil svare på deres navn. Stranger angst forekommer ofte i denne fasen, og babyer kan gråte når igjen med barnevakter eller i barnehagen.

Ni til 12 måneder

De fleste babyer i løpet av denne fasen vil sitte selv, dra seg til stående og cruise. Noen babyer vil ta selvstendige skritt. De kan brødfø seg selv og stable blokker. Første ord kan virke, men de fleste kommunikasjon er voksen-lignende babling. Babyer denne alderen liker å etterligne det de ser og forsøker å bruke gjenstander riktig. For eksempel kan de "snakke" på telefonen, eller banke på en datamaskin tastatur.

Hypoglykemi Symptomer i en 4 måneder gammel baby

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt. Hypoglykemi er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel diabetes, men noen spedbarn kan oppleve kortsiktig hypoglykemi. Tilstanden er vanligere hos barn som er født for tidlig eller har hatt lav fødselsvekt. Babyer som er hypoglycemic kanskje ikke viser noen merkbare tegn og symptomer, og mange spedbarn kan ikke oppleve noen symptomer på hypoglykemi. Selv når symptomene utvikler, de er ofte annerledes enn hva eldre barn og voksne opplever.

Atferd endringer

Hvis fire måneder gamle spedbarn har hypoglykemi, kan du merker endringer i oppførselen hans. For eksempel har noen babyer er mer grinete og irritabel når blodsukkeret er for lavt. Du kan også legge merke til at han er treg eller mer sliten enn vanlig.

Appetitt

Babyer som er hypoglycemic kan ikke spise så vel som vanlig. Eldre barn, derimot, kan utvise ekstrem sult eller kan klage eller vondt i magen fordi de er sultne.

Body Temperature

Huden av en baby som er hypoglycemic kan føle kjølig å ta på, og hans kroppstemperatur kan være kjøligere enn vanlig. I tillegg kan du legge merke til barnet opplever kaldsvette, og huden hans kan virke grå eller askegrått.

Andre symptomer

Spedbarn med lavt blodsukkernivå kan også oppleve endringer i pustemønster. Små babyer kan slutte å puste i korte perioder, og deres hud kan vises blålig eller lilla. Noen babyer kan også oppleve anfall når hypoglykemi utvikler.

Diett for en baby på seks måneder

Diett for en baby på seks måneder


De fleste babyer kan - og vise uttrykke interesse for - å spise fast føde ved 6 måneders alder. Noen starter senere, og andre kan ved 4 måneder, American Academy of Pediatrics (AAP) råder. Men, på dette stadiet av utviklingen, maten skal leveres i en myk, semi-flytende form og i tillegg til, ikke som en erstatning for morsmelk eller morsmelkerstatning. Hver ny type mat bør innføres gradvis, og foreldre bør sjekke med barneleger for å sikre sine babyer 'voksende energi og spesielle ernæringsbehov (f.eks jern og protein) blir oppfylt.

Beredskap Signaler

Sørg for at barnet er fysisk klar til å spise, ikke bare drikke. Hun bør være i stand til å sitte oppreist og holde hans / hennes hode fullt oppreist uten hjelp. Barnet skal også ha mistet tungen-thrust refleks - å bruke tungen til å presse maten ut av munnen hennes (en choke-forebygging flytte). Til slutt, bør hun viser interesse for mat ved å stirre og gripe tak i det når andre spiser, råder Barne Health nettsted.

Starting Out

Start med å blande små mengder jern-forsterkede spedbarn ris frokostblanding med større mengder morsmelk eller morsmelkerstatning fordi babyer har tømt det meste av jernlagre de ble født med av denne fasen, regjeringen i Alberta (Canada) Helse og Velvære sier. Matens konsistens er også viktige. Måltidene - 02:59 små til dag, først, ledsaget av rikelig med flaske eller ammer - bør være fint most, ikke tykk, for å gjøre det lettere for barnet å svelge og fordøye.

Typer mat

(Nesten) alt går, så gjerne velge mye mellom store matvaregrupper, men unngå fett. Så lenge det er den riktige teksturen, kan mottakelige 6-måneders-åringer fordøye de fleste matvarer lett. Velg fra korn, frukt, grønnsaker og rødt kjøtt. The Parent webområde inneholder en lang liste over "super mat" for babyer, foreslått av foreldre forfatter Annabel Karmel.

Matvarer for å unngå

Ikke mate babyen egg (spesielt hvite), kumelk eller fisk før etter første bursdag for å unngå allergiske reaksjoner. The Kid Health nettsted tyder på at du også holde tilbake fisk, sjømat og nøtter, inkludert peanøttsmør Til en alder av 2 eller 3, men AAP sier fisk kan bli matet av seks måneder hvis det er godt tolerert. Vanlige allergiske reaksjoner er utslett, oppblåsthet, alvorlig tarmgass, diaré og irritabilitet etter måltider. Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet utvikler problemer med å puste etter å ha spist.

Syren i sitrus frukt, inkludert juice, kan utløse smertefulle bleie utslett. Også unngå honning, som kan inneholde en form for botulisme til hvilket de er svært utsatt til fylte 1.

Andre forholdsregler

Hvis du mater babyen din hjemmelaget mat, ikke tjener nylagde rødbeter, grønne grønnsaker, spinat og neper, som har nitrater som kan utløse anemi. Jarred varianter er trygge, selv om, sier Kid helse nettsted. Ikke mat direkte fra glasset; helle maten i en bolle for å hindre bakterier fra babyens munn forurenser noen uspist porsjoner. For å lagre fersk mat du har forberedt, fryse heller enn hermetisering det. Det er best å kaste noen krukker med mat værende noen dager etter at de har blitt åpnet for å forhindre svinn. Og aldri tilsett salt, sukker eller krydder til babymat. Salt kan skade en baby nyrer.

Utvikling av en 16-måneder gammel baby

Utvikling av en 16-måneder gammel baby


Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på økt fysisk og kreative evner. Babyer denne alderen begynner også å utmerke seg i kommunikasjon, og til tross for et lite ordforråd, er de i stand til å forstå og forstå mye mer enn hva de er i stand til å snakke og kommunisere.

Betydning

Babyer på den 16 måneder gamle mark begynne å teste fysiske grenser. Ifølge Babycenter, babyer denne alderen er klar over fysiske evner som å gå og begynne å teste sine evner som å gå med en boks av blokker.

Funksjoner

Den Babycenter sier 16-måneder gamle babyer generelt kan være i stand til å si opp til syv ord. Selv om de kan si flere ord, vil de fortsatt stole på gester og peker til å fortelle deg hva de ønsker.

Betraktninger

Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på kreative evner. Starter på denne alderen, babyer er i stand til å manipulere en stift og kan også nyte finger-maleri.

Fakta

På 16 måneder har babyer bli dyktigere til å bruke sine fingre og hender til å manipulere gjenstander. Ifølge Babycenter, mange babyer denne alderen er i stand til å utføre krevende oppgaver som for eksempel å stable 02:58 blokker på hverandre og deretter entusiastisk banke dem over.

Advarsel

Når babyer har nådd 16 måneder, bør foreldrene sørge for at boliger er barnesikret for å hindre ulykker. Med økt fysisk kapasitet og nysgjerrighet, babyer er sannsynlig å ha en ulykke i områder og boliger som ikke er childproofed.

Årsaker til diaré i en seks måneder gamle baby

Årsaker til diaré i en seks måneder gamle baby


Omsorg for en syk baby med diaré presenterer både emosjonelle og fysiske problemer for foreldre og andre tilbydere. Foreldre kan føle seg hjelpeløs og udugelig på å være ute av stand til å berolige barnet, mens også prøver ikke å spre sykdom til andre under bleie endringer og bading. Heldigvis er ikke alle årsaker til diaré hos spedbarn er smittsomt, og mange er forebygges gjennom nøye overvåking av typer og mengder av fast føde tilbudt dem.

Infeksjoner

Virale infeksjoner forårsake diaré hos spedbarn, spesielt babyer som deltar barnehager. Ifølge Mayo Clinic, er rotavirus er den vanligste årsaken til akutt diaré hos spedbarn og barn. Andre virus som kan forårsake diaré i en 6-måneder gammel baby er Norwalk virus, cytomegalovirus, herpes simplex virus, viral hepatitt, adenovirus, calicivirus, astrovirus og influensa. I tillegg til virus, bakterier og parasitter kan infisere babyer og forårsake diaré. Kunstig baby melk eller konsentrert juice forberedt med forurenset vann kan innføre parasitter som Giardia lamblia og Cryptosporidium til barnets fordøyelsessystem, som resulterer i diaré. Babyer som ble matet feil forberedt eller lagres fast føde kan bli infisert med bakterier som forårsaker diaré. Bakterielle årsaker til diaré hos spedbarn kan inneholde campylobacter, salmonella, shigella og Escherichia coli.

Mat sensitiviteter

Spedbarn mates store mengder av frukt eller fruktjuicer kan utvikle diaré på grunn av en følsomhet overfor fruktose, naturlig sukker som finnes i de fleste frukter. Tilsvarende noen babyer opplever laktoseintoleranse; laktose er sukkeret som finnes i melk og melkeprodukter, inkludert kunstig baby melk. Ifølge Mayo Clinic, babyer matet mat som inneholder kunstige søtningsmidler som sorbitol og mannitol kan oppleve diaré, selv om disse søtstoffer ikke blir ofte lagt til typiske ristet på eller eske barnemat. Faktiske matallergier kan føre til diaré hos seks måneder gamle babyer. Diaré forårsaket av matallergi kan også være ledsaget av blod i avføringen, pustevansker, utslett, hevelse og elveblest; disse symptomene krever umiddelbar medisinsk behandling. Vanligste matvareallergier hos babyer blant annet soya, nøtter, skalldyr, kumelk og egg. Ifølge Dr. Sears.com, er melkeproteinallergi den vanligste matallergi hos babyer, som er forskjellig fra intoleranse overfor laktose. Morsmelk utvikler ikke melk protein allergi.

Medisinske lidelser

Øret infeksjoner kan forårsake diaré hos noen babyer; hvis en baby trekker på øret hans, maser mer enn vanlig, spiser dårlig og nylig hatt en kald, kan en ørebetennelse være å klandre. Babyer med diaré relatert til infeksjoner eller mat sensitiviteter kan ha en fordøyelsessykdom som for eksempel cøliaki eller Crohns sykdom. Medisiner som antibiotika gitt til behandling av visse bakterielle infeksjoner kan også føre til diaré hos babyer. Andre mulige årsaker til diaré hos seks måneder gamle babyer inkluderer forgiftning som følge av inntak av kjemikalier, medisiner eller planter. Ifølge Dr. Sears, noen ganger er det ikke en åpenbar årsak til diaré hos spedbarn og det er bare en del av normale tarm variasjoner. I dette tilfellet, kan barnet gå gjennom en fase av løs avføring som ikke har noen medisinsk konsekvens.

Utvikling av en 11 måneder gammel baby

Utvikling av en 11 måneder gammel baby


Babyer endre seg dramatisk fra den tiden fra fødsel til 11 måneder. De vil fortsette å utvikle seg raskt i løpet av de neste årene. I en alder av 11 måneder de fleste babyer begynner å bruke nonverbale gester og ord for å kommunisere sine ønsker og behov. Også på denne tiden de fleste babyer har lært å bevege kroppen sin fra ett sted til et annet.

Betraktninger

Babyer som er født for tidlig kan utføre utviklingsmessige milepæler senere enn sine fullbårne kolleger. Det kan være nyttig å justere prematur baby alder basert på barnets opprinnelige forfallsdato i stedet for på selve fødselsdato.

Utviklingsmessige forsinkelser

Utviklingsmessige forsinkelser kan eksistere på grunn av prematuritet av helseproblemer. Også, noen ganger utviklingsmessige forsinkelser noen ganger oppstå av ukjente grunner. Omsorgspersoner kan diskutere utviklings bekymringer med en barnelege som kan anbefale fysisk og tale terapi i et forsøk på å fange barnet opp med samme alder jevnaldrende. Noen utviklingsforsinkelse faresignaler i denne alderen har en manglende evne til å sitte eller stå, mangel på å bruke gester for å kommunisere, mangel på noen merkbar ord, øyekontakt unngåelse og liten interesse i nærmiljøet.

Fysisk Utvikling

Babyer i denne alderen bør være i stand til å stå i noen sekunder uten å holde på til noe, og de bør være i stand til å gå langs møbler mens du holder på. Noen 11-måneder gamle babyer kan vandre og noen kan være i stand til å bøye meg ned mens du står. Også babyer på denne alderen kan være i stand til å sette ulike objekter i en gitt container og rulle en ball over gulvet. I løpet av denne tiden babyer lærer også å self-feed.

Social Development

I løpet av denne tidsperioden, bør babyer viser en interesse i samspill med omsorgspersoner mens du spiller spill som titt-tei og Patty-kake. På dette punktet, babyer viser liten interesse for å leke med andre barn i fellesskap. De kan også oppleve separasjonsangst når skilt fra sine primære omsorgspersoner.

Språkutvikling

Elleve måneder gamle babyer bør være i stand til å si "pappa" og "mamma" til sine omsorgspersoner. Noen spedbarn i denne alderen kan riste hodet til å kommunisere ordet "nei", og kan også være i stand til å si en ekstra noen ord. Andre ikke-verbale språket kan omfatte peke, vinke og nå. På dette punktet, babyer har reseptive språkferdigheter som tillater dem å forstå ordet "nei" og å forstå enkle instruksjoner som "plukke opp ballen."