Digidexo.com

kan eddik drepe hodelus

Hva rettsmidler fungerer best som dreper hodelus?

Hodelus er vanlig med barn i skolealder, men kan påvirke voksne også. Hjem rettsmidler er trygge å bruke, og kan være nødvendig som insekt hodelus behandlinger er ikke trygt for barn under 5 år eller for gravide. Gre håret for å fjerne nits og lus er nødvendig å drepe hodelus som kan ha overlevd en hårbehandling.

Shampoo Treatment

Tilsett 3 ss. av olivenolje, 1 ts. av tea tree olje og 1 ts. av eukalyptusolje i din vanlige sjampo. Olivenolje vil arbeide for å oppløse exoskeletons av hodelus mens essensielle oljer kveles og drepe dem. Påfør shampoo til håret og dekke hodet med en dusjhette for en time før skylling.

Majones vil også arbeide for å oppløse exoskeleton av hodelus, men er effektive i å drepe eggene også. Påfør et lag med majones til håret og dekk med plast dusj cap. Etter en time, børste håret ut med en lusekam og deretter følge opp med en sjampo.

Hair Rinse

Eddik er en effektiv hjem rette og kan brukes etter en shampoo behandling. Skyll håret med like deler hvitt kjøkken eddik og vann. Vent 10 minutter før du skyller håret med rent vann.

Listerine, munnen vask, kan også brukes som et hår skylling som dreper hodelus. Fukt håret med Listerine og påfør en dusj en cap i minst en time. Du må bruke en lusekam å børste hodelus ut, og deretter kan du vaske håret med sjampo.

Rengjøring av Miljøvern

Det er viktig å vaske sengetøy, klær og hår tilbehør i varmt vann for å stoppe hodelus fra å spre seg. Vaske alle stofftyper i vann som er minst 130 F. Tørre elementer på høy varme i minst 20 minutter.

Sug børster og kammer i veldig varmt vann i 10 minutter.

Raskeste måte å drepe hodelus

Den raskeste måten å drepe hodelus er å bruke en over-the-counter eller reseptbelagte medisiner som ødelegger lus og, i noen tilfeller, sine egg. Disse produktene vil vanligvis drepe alle levende lus i løpet av få dagers behandling. En andre behandling kan være nødvendig om en uke senere. Hodelus kan spres lett gjennom kontakt med en smittet person. Behandle alle infiserte personer i husstanden samtidig for å hindre en etterfølgende angrep.

Over-the-counter medisiner

De aktive ingrediensene i over-the-counter lus medisiner som kan finnes i de fleste drugstores er enten pyrethrins eller permetrin. Pyrethrins er ekstrakter utvunnet fra krysantemum blomst. De kan bare ødelegge levende lus, ikke unhatched egg. Bruk en pyretrin holdig produkt i henhold til produsentens instruksjoner funnet på pakken. Etter ca 10 dager, kan det hende du trenger å re-behandle infisert område for å drepe lus som har klekket fra egg som forble etter første dose.

Permetrin, vanligvis tilgjengelig i lotion form, er en syntetisk versjon av pyrethrins. Det må også bli gjenbrukt ca 10 dager etter den første behandling. Som pyretrin produkter, bare lykkes permetrin lotion i å drepe levende lus og ikke lus egg. Men fortsetter det å drepe nyklekkede lus i dagene etter den første behandlingen. Ikke bruk denne medisinen på barn under to år.

Reseptbelagte medisiner

To reseptbelagte medisiner, malathion lotion og lindan sjampo, er godkjent av US Food and Drug Administration for å drepe hodelus. Malathion lotion dreper levende lus samt lus egg, eller luseegg. En annen behandling kan gjøres en uke etter behandling hvis noen lus eller luseegg forbli. Malathion lotion kan bare brukes på de over alder 6. Denne medisinen er ekstremt brannfarlig, så ikke røyke eller gå i nærheten av åpen ild eller oppvarmet hår styling verktøy mens du bruker den.

Lindan shampoo er ekstremt kraftig og kan være giftig hvis det brukes feil. Derfor er det bare foreskrevet som en siste utvei når andre over-the-counter og reseptbelagte medisiner har mislyktes. Lindan sjampo kan ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, spedbarn, barn, folk som veier mindre enn 110 pounds, eldre, folk med anfallslidelser og mennesker med åpne sår eller irritert hud.

Tips og advarsler

Kjør en nit kam (en fintannet kam laget spesielt for fjerning av lus og egg) gjennom håret etter hver behandling for å fange noen streif lus eller larver som kan fortsatt være innebygd i håret. Loppe Combs som vanligvis brukes på hunder og katter vil også fungere. Sjekk håret grundig og bruke kammen for opptil 2 til 3 uker etter behandling for å sikre at du ikke blir re-infisert. Etter hver bruk, suge kammen i varmt vann i minst fem minutter.

Støvsug eller kost gulv under og etter behandling for å fjerne eventuelle bortkommen hår som kan inneholde unhatched lus egg. Vaske alle sengetøy, tepper, putevar og klær som kan ha kommet i kontakt med infiserte personer. Hvis noen av disse elementene ikke kan vaskes i varmt vann, ha dem renses. Nits kan fortsette å leve i klær og laken etter at behandlingen har vært vellykket på den enkelte; derfor er det viktig å vaske alle disse elementene.

Ikke bruk mer enn anbefalt mengde hodelus medisin. Hvis du er usikker på hvor mye du skal bruke eller hvordan du bruker medisinen, sjekk med din lege. Ikke bruk mer enn én type hodelus medisiner på en gang.

Den beste måten å drepe hodelus

Hodelus kan hjemsøke ditt hår og hodebunn. Alle som er utsatt, ung eller gammel. Og ditt hjem renslighet er irrelevant. Du kan få hodelus ved å la håret ta direkte kontakt med en infested person hår, eller gjennom bruk av deres kam, børste eller lue. Lus har ikke vinger, og de kan ikke hoppe eller fly. Du vil ikke få hodelus bare å være nær noen som har dem.

Coconut Oil

Selv om det finnes mange produkter på markedet for å drepe hodelus, mange av disse produktene har kjemikalier som kan forårsake negative bivirkninger. Ifølge Dr. Jeanette Kavanagh, en av de beste måtene å bli kvitt hodelus er ved hjelp av kokosolje. Kokosolje dreper lus ved å kvele dem og drepe sine egg. Før sengetid, smelte to store skjeer av størknet kokosolje og la den avkjøles. Påfør oljen til hele hodebunnen og massasje. Dekke hodet med et plastlokk og la den på over natten, før neste morgen. Det er best å beskytte puta med et håndkle. Neste morgen, bruke en fin tann kam for å fjerne døde lus og egg fra håret ditt.

Tea Tree Oil

Et annet alternativ for å drepe hodelus er å bruke tea tree olje. Forskere i Dublin, Irland, har vist at bruk av tea tree olje er effektive i å drepe hodelus. Tea tree olje inneholder to spesifikke ingredienser som dreper lus: 1,8-cineol og terpinen-4-ol. Du kan kombinere 100% tea tree olje med vanlig sjampo og massere det i håret. For best resultat, bruk denne blandingen 3-4 ganger i uken, inntil lus er borte. Tea tree olje kan lett bli funnet i din lokale helsekost butikk for en nominell pris.

Pyrethoid og Permethin

Ifølge offentlige helsemyndigheter, er det manuell fjerning av lus med en nit kam det første skrittet til å bli kvitt hodelus. Etter at du har bekreftet en lus, kan du bruke pyrethoid eller permethin, som er tilgjengelig på ditt lokale apotek. Du bør gjenta behandlingen 10 dager senere, for å bli kvitt eventuelle egg som ikke har klekket, siden pyrethoid og permethin ikke drepe eggene. Det er også lurt å følge opp denne behandlingen med en grundig nit gre prosedyre, for å sikre Infestation er helt borte.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hodelus er svært smittsomme parasitter som lever i håret. Klørne er spesielt godt egnet til å gripe håret og henger på. Barn er mest sannsynlig å få lus fordi de er mer sannsynlig å komme i nærkontakt med andre barn. Dette, sammen med deling av klær, børster og hatter, fører til spredning av lus. Når diagnosen, behandling av lus er en enkel prosess.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

•  Gni majones inn i befengt hår. Majones vil kvele den voksne lus. Mengden av majones, avhenger av hvor mye hår barnet har. Arbeid det inn i håret, mye som sjampo og la den sitte i tre timer.

•  Vask majones ut med sjampo og skyll den grundig med eddik. Eddik vil tjene til å smøre håret slik en kam kan komme gjennom det enkelt.

Bruk lusekam å gre ut håret når du er ferdig med skylling. Gre små deler av håret på en gang, se nøye for å sikre at du gre alle eggene, også kalt nits og døde voksne lus ut av håret. Fortsett denne prosessen til du har fått alle lus og luseegg. Dette tar vanligvis en uke eller to.

Forhindre reinfestation ved å sette alle utstoppede dyr, puter eller noe annet barnet kan ha hugged eller snuggled med inn i en søppelpose i to uker. Ved slutten av denne periode ble vaske alt som er vaskbare.

Hint

 • Hvis denne metoden ikke fungerer, bør du oppsøke lege. Du vil sannsynligvis få en resept for en skylling eller lotion for å drepe lus. Uansett hvilken metode som brukes, må du følge instruksjonene nøye for å unngå skade på hodebunnen. Etter behandlingen, gre håret med en lusekam, eller en fintannet kam. Du må kanskje gjenta behandlingen i 7 til 10 dager.
 • Bruk aldri farlige kjemikalier, som parafin eller insektmidler, for å drepe lus.

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?


Håndteringen av lopper er et vanlig problem for husdyr og kjæledyr eiere. Lopper er ikke kresen skapninger; de vil klinke til et menneske. Du må eliminere problemet fra kjæledyret ditt, miljøet og selvfølgelig kroppen din. Ingenting er mer pinlig enn å gå ut et sted og noen småblødninger en loppe på håret eller klær. Lære hvordan å drepe lopper fra kroppen din er et viktig skritt i ridding livet av infestation.

Bruksanvisning

•  Kjøp en insektdrepende sjampo og en fin tann kam.

Tegn et varmt bad, så varmt som du tåler. Holde vannet varmt i hele varigheten av badekaret ved stadig å tilsette varmt vann.

Skum håret ved hjelp av insektdrepende sjampo. Følg instruksjonene på shampoo flaske. Sørg for å bruke sjampo beregnet for mennesker. Ved hjelp loppe sjampo som er beregnet på hunder eller katter kan skade deg.

Sug i varmt vann i minst en halv time. Bruk en loofah eller svamp for å rense huden din med såpe. Sørg for at du rent mellom tærne, rundt anklene og over hele foten. Loppebitt er mest vanlig i dette området. Skrubbe langs hårfestet, bak ørene, og på baksiden av halsen. Lopper er tiltrukket av hår.

Skyll deg av i dusjen.

Fyll en stor bolle med varmt såpevann og legg den ved siden av deg. Begynnelsen på røttene, dra kammen hele veien ned gjennom håret sakte. Skyll kammen i bolle med vann. Det hjelper å holde oversikt over hvor mange lopper du pakker ut. Dette vil hjelpe deg til å forstå loppebestanden i ditt hjem. Du må kanskje fullføre denne prosessen flere ganger. Lopper er svært fleksibel. Holde en oversikt vil hjelpe deg til å se forbedringer.

Bade to ganger om dagen hver dag inntil problemet er løst.

Tips og advarsler

 • Siden du skal bade to ganger om dagen, bare bruke insektdrepende sjampo i henhold til instruksjonene. Hvis det heter å bare bruke en gang daglig, deretter bruke vanlig sjampo under andre bad.

Kan du drepe veggedyr?

Kan du drepe veggedyr?


Bed bugs er på marsj. Soverommet ditt kan se ut og føle deg ren, men det betyr ikke at du er fri fra disse ekle knipetang. Bed bugs elsker varme, koselige steder å avle, fôr og formere seg. Deres favoritt områder rommene senger, sofaer og tepper, men de lykkelig trives på klær, i garderober og bak noen annen krok eller krok i hjemmet. Når de er etablert, eliminere dem er svært vanskelig. Ja, du kan drepe veggedyr, men du må være forberedt på å jobbe hardt for å bli kvitt dette insektet.

The Bed Bug Life Cycle

I ideelle forhold, kan bed bugs har en livssyklus på så lite som en måned. Hunnen legger mellom ett og 12 egg om dagen og kan legge opptil 200 egg i hennes levetid. Eggene er belagt med et klebrig stoff som hjelper dem til å feste seg til overflaten som de er lagt. De nyklekkede bugs kalles nymfer og kaste deres hud fem ganger før de blir modne veggedyr. De nyfødte veggedyr lever av blod mellom hver molt, men kan overleve i flere måneder uten å faktisk fôring.

Bed Bug Bites

En vanlig oppfatning er at, fordi veggedyr lever av blod, kan de overføre blodbårne sykdommer til mennesker; men dette er usannsynlig. Kløende flekker, rødhet eller utslett er de vanligste symptomene på insektsbitt. Noen mennesker har ikke noen reaksjon, og fordi feilene bite mens du sover, aldri engang vet at de har blitt bitt. Andre mennesker har allergiske reaksjoner og trenger antihistaminer eller kortikosteroider for å lindre kløe eller antibiotika hvis de biter bli smittet.

Killing veggedyr

Slå opp termostaten vil ikke drepe veggedyr; temperaturen må være på ca 120 grader C i alle områder av huset. Dette vil være nesten umulig uten spesialutstyr. Konvensjonelle bug spray og pulver synes ikke å ha noen effekt på veggedyr og anses ineffektiv i kampen mot dem. Støvsuging fjerner noen bugs og er en anbefalt løpet av handlingen, men denne metoden ikke drepe bugs eller fjerne dem alle.

Metoder

Du kan kutte ned på mengden av veggedyr rundt i huset i en rekke måter. Holde overflater, gulv og til og med garderober og skap fri for rot kan fjerne potensielle yngleplasser. Vask sengetøy og andre tekstiler inkludert putetrekk og klær ved temperaturer høyere enn 113 grader C hvis mulig; Dette vil drepe veggedyr på disse elementene. Vakuum tepper, tepper, møbler og madrasser grundig, og kast støvsugerposen nøye. Du kan bruke insektmidler hvis de oppgir at de er egnet for bruk mot veggedyr.

Oppløsning

Den eneste sikre måten å drepe veggedyr er å ringe i profesjonelle felle. En rekke metoder er tilgjengelige, avhengig av plasseringen og omfanget av smitten. Varme blir damping, utgassing, feller til og med feildeteksjons hunder anvendt i kontrollen av disse er vanskelige å utrydde insekter. Selv med alle disse tiltakene på faglig disposisjon, oppfølgingsbesøk er viktig for å bli kvitt hele huset av problemet.

Hvordan behandle hodelus med Cetaphil

Hvordan behandle hodelus med Cetaphil


Ofte foreldre kvier seg for å søke kjemisk sjampo til et barns hode for å behandle lus. Lus blir motstandsdyktig mot de kjemiske shampoos, og noen ganger du fortsatt har lus etter en kjemisk behandling. Kvalte lus har vært en langvarig ikke-kjemisk behandling. Cetaphil er en kveling metode som barneleger kan anbefale å drepe hodelus, og det er ikke så vanskelig å fjerne fra håret som majones eller olivenolje.

Hvordan behandle hodelus med Cetaphil

Påføring Cetaphil

•  Kjøp en 12 oz. flaske Cetaphil Lett Cleanser på en stor forhandler eller apotek. Du trenger også en 8 oz. klart søknad flaske med et tips som kan bli funnet på en skjønnhet forsyning butikk (eller se online Ressurser nedenfor). Fyll søknaden flaske med Cetaphil.

Drape et håndkle rundt barnets skuldre å fange noen ekstra rengjøringsmiddel som drypper fra håret. Håret bør være tørr for denne behandlingen.

•  Begynn på nakken på venstre side og bruke cleanser direkte til hodebunnen beveger seg frem og tilbake fra nakken til fronten hårfestet til du kommer til riktig side. Dette bør bruke 1/4 av rengjøringsmiddel.

Endre retning av sikksakk-mønster til på kryss og tvers det første mønsteret. Nå søknaden flasken bør være halvtomt.

Masser cleanser inn i hodebunnen.

Gjenta trinn 3 og 4. Nå søknaden flasken skal være tom. Masser cleanser inn i hodebunnen igjen.

Fyll flasken halvfull hvis du barnet har langt hår. Sprute rengjøringsmiddel på hårstrå og massere det inn.

Fullfører Treatment

Vent bare 2 minutter og deretter gre ut cleanser. Tørk av overflødig cleanser på en annen håndkle. Målet er å fjerne så mye cleanser som mulig slik at det vil ta kortere tid å blåse tørke håret.

Fjern nits med en lusekam. Plasser lusekam på hodebunnen og sakte gre gjennom. Swish kammen i en bolle med vann for å se om noe kommer ut. En hvit skål fungerer best for å få øye på de nits. Spyl vann ned i toalettet når du er ferdig.

føn håret slik at hodebunnen, røtter og tråder er helt tørre. Dette er veldig viktig slik at cleanser fester seg til lus og kan ikke smittet over på en pute. Forvent hårføning å ta tre ganger lengre enn den vanligvis gjør. Ikke påfør hårprodukter.

La det tørkede rensemiddel på håret over natten eller i minst 8 timer.

Shampoo med vanlig sjampo. Du kan skylle håret med en 50/50 blanding av eddik og varmt vann og deretter gre igjen med lusekam før sjamponering. Eddik hjelper å løsne nits.

Kontroller daglig for levende lus og luseegg. Fjern nits umiddelbart. Retreat med Cetaphil hvis du ser levende lus eller ta kontakt med barnelege for å få råd.

Gjenta denne behandlingen etter syv dager og igjen sju dager etter at å drepe noen nyklekkede lus før de blir voksne og legger egg. Dette er et viktig skritt for å bryte lus livssyklus.

Hint

 • Steriliser kammer i teknisk sprit i 10 minutter.
 • Vask håndklær i varmt vann og legg i tørketrommelen på høy varme i minst 10 minutter for å drepe eventuelle lus på håndklær.
 • Ikke skimp på mengden Cetaphil brukt. Hodet bør være mettet og rensemiddel skal dryppe av håret.
 • Det er svært viktig at søknaden spissen berører hodebunnen til alle tider og Cetaphil er brukt i et kryss og tvers mønster for å oppnå jevn dekning. Ikke dumpe Cetaphil på håret og bare prøve å massere det inn.

Hjem rettsmidler for svømmer øre

Hjem rettsmidler for svømmer øre


Bruk hjem rettsmidler for svømmer øre for å hjelpe bekjempe infeksjon og soppvekst. Svømmer øre er forårsaket av overflødig vann å bli fanget i øregangen. Det skjer som regel de fleste i løpet av sommeren eller badesesong, men kan skje i løpet av året også.

Rubbing Alcohol and White Vinegar

Skyll ørene med en bomullsdott dynket i en blanding av halvparten hvit eddik og halvparten rubbing alkohol. Ifølge Dr. Emily Senay, en CBS medisinske korrespondent, kan eddik drepe eventuelle bakterier som lurer i øret og rubbing alkohol vil tørke ut overflødig vann.

Olivenolje

En gammel folkemedisin sier å varme noen dråper extra virgin olivenolje, og sett i øret og dekke med en bomullsdott for å hindre drenering.

Hot Komprimerer

Hold en oppvarming puten eller varm klut mot den smertefulle øret. Varmen vil bidra til å fordampe overskytende vann og redusere smerte i øret.

Baby Oil

Plasser 2-3 dråper babyolje inn i ørene før vi går i vannet. Ifølge The Doctor Book of hjem rettsmidler, kan dette bidra til å hindre svømmer øre.

Hvitløk Oil

For å redusere betennelse i øret, plasserer 02:58 dråper hvitløksolje inn i ørekanalen. Dette kan også hjelpe til med healing og øke immunitet.

Blow Dry

Sett din hårføner til en lav varme innstillingen og forsiktig blåse inn i øret mens du holder tørketrommelen på minst 12 til 18 inches bort fra øret. Dette bør bidra til å eliminere overflødig vann i øret.

Øreplugger

Vurder å bruke ørepropper laget for svømmere når du er i vannet. Dette vil bidra til å hindre vann fra å komme inn i øret og forårsaker irritasjon.

Hvordan lage Anti-Tick Citronella

Citronella olje er avledet fra busker og trær som vokser i tropiske områder av Asia. Egenskapene til citronella tillate for en rekke bruksområder. Citronella er en trygg og naturlig insektmiddel, og er laget i en rekke former, for eksempel kremer, kremer, spray og stearinlys. Citronella frastøter mygg, insekter og flått. Påføres lokalt, kan citronella drepe hodelus, kroppslus og flått. Citronella er trygt for dyr og mennesker, når utvannet og brukes som anvist.

Bruksanvisning

Anti-Tick Citronella Shampo

Kombiner citronella olje med en transportør olje når du bruker lokalt for å fjerne flått. Å lage anti-tick citronella shampoo, bruker 32 oz. av enhver fysisk-ingrediens sjampo. Legg 05:56 dråper citronella olje og 05:56 dråper en transportør olje, for eksempel rosmarin, salvie, sedertre, peppermynte, søt appelsin, eukalyptus eller barnål. Bæreroljer fortynne citronella, noe som er nødvendig fordi ren citronella kan forårsake kjemiske brannsår på huden.

Fjern eventuelle synlige flått med pinsett eller kommersiell tick-fjerning enhet før du bruker citronella sjampo.

Bruk anti-tick citronella sjampo som du normalt ville noen sjampo; bare våt, skum og skyll. Denne anti-tick shampoo er trygt for mennesker og dyr.

Anti-Tick Citronella Spray / Repellant

Kombiner 16 oz. av ikke-klorvann i en sprayflaske med 2-3 dråper citronella olje. Hvis dette avstøtende vil bli brukt på et dyr eller en person, er en transportør olje nødvendig. Legg 02:58 dråper carrier olje, slik som tea tree, rosmarin, salvie, sedertre, peppermynte, søt appelsin, eukalyptus eller barnål, for fortynning.

Spray anti-tick citronella frastøtende på sengetøy og telt. Bruk som en frastøtende på mennesker og hunder.

Unn bomiljøet ofte med anti-tick citronella spray hvis flått er et vedvarende problem.

Hjem rettsmidler for å drepe & Behandling hodelus

Hjem rettsmidler for å drepe & Behandling hodelus


Millioner av amerikanere, spesielt barn, får hodelus hvert år. Noen ganger du ikke kan forhindre lus, men du kan behandle dem med over-the-counter medisiner og resepter. Før du bruker mye penger på disse kommersielle produktene, som også pleier å være harde, prøve noen hjemme rettsmidler for å behandle og drepe hodelus.

Vask

Når et familiemedlem får hodelus, sørg for å vaske alle hans utstoppede dyr, leker, klær og sengetøy i varmt vann umiddelbart. Vannet bør være varmt (minst 130 grader Fahrenheit) og såpe. Tørk elementene i tørketrommelen på høy temperatur i minst 20 minutter. Den høye varmen skal drepe lus og hindre dem fra å reprodusere.

Legg alle hårbørster og kammer i varmt såpevann på minst 130 grader, og la dem ligge i minst 10 minutter.

Vacuum

Støvsuging huset, sofaen og alle andre teppebelagte områder eller matter vil også bidra til å drepe lus og holde dem fra å spre seg. Vacuum en eller to ganger om dagen, inntil lus forsvinner.

Plastposer

Plasser noen produkter som ikke kan vaskes i lufttette plastposer. Hold dem i poser i tre til fire dager å drepe noen levende lus. Hvis nye lus klekkes, vil de også dø, fordi de ikke vil ha nok næring til å overleve.

Majones

Slather så mye majones som du kan på den infiserte hodet, og pass på å belegge hvert hårstrå. Pakk hodet tett i plastfolie eller bruke en dusjhette. Gjør det stramt nok til å holde luften ut. La majones på i minst to timer, lengre hvis det er mulig. Skyll ut majones og sjampo i håret. Bruk vann og eddik (2 ss eddik til hver kopp vann) for å skylle håret etter sjamponering. Den eddik vil bidra til å fjerne mayo og hindre videre infisering. Fettet i mayo vil kvele lus; men vil du fortsatt nødt til å bruke en fintannet kam for å bli kvitt nits (egg lagt av lus).

Tea Tree Oil

Lag en blanding av omtrent 10 prosent te treet olje og 90 prosent av en annen olje, slik som olivenolje. Påfør oljen direkte til hodet og hodebunnen, som dekker med en stram plastfolie. Vikle et håndkle over plastfolie og la på i minst en time. Shampoo håret som normalt og pensel for å få alle floker ut. Ved hjelp av en fin-tann kam, separate deler av håret og bruke kam for å fjerne alle lus egg. Tea tree olje vil kveles levende lus, og kammen vil fjerne eventuelle egg.

Hvordan kan hodelus overføres?

Hodelus Informasjon

Hodelus er svært vanlige små parasitter som lever på den menneskelige hodet. Disse små gnagerne, omtrent på størrelse med et sesamfrø, infisere mest elementære skolebarn. De er ekstremt smittsom og smitte jenter oftere enn gutter, men voksne er ikke immune mot angrep. Som barn, kvinner er mer sannsynlig å bli smittet enn menn. De er også likestillings parasitter infesting alle sosioøkonomiske klasser. Mens hodelus ikke pålegge en fysisk fare, de er irriterende. Det verste som kan skje er at biter kan bli smittet hvis de blir ripete vedvarende. Faktisk en kløende hodebunn på et barn er et signal for å sjekke barnet for lus, særlig hvis kløen oppstår bak ørene eller i nakken.

Overføring gjennom kontakt

Hold barnet ditt eller deg selv ut av direkte kontakt med en person kjent for å ha hodelus. Direkte kontakt (head to head) er en av de enkleste måtene for lus å bevege seg fra en person til en annen. De kan ikke hoppe, og de har ikke vinger, men når du er i nær kontakt, de gjennomgår fra person til person.

Overføring gjennom objekter

Ikke del kammer, børster, håndklær, hatter eller klær med mennesker som har lus. Lus kan leve uten en vert for så lenge som 24 timer så det er mulig å overføre dem ved å dele personlige ting. Andre livløse objekter som kan være forurenset er møbler, spesielt klut møbler, hodetelefoner eller hodetelefoner, kino seter, flyseter og sengetøy. Lus kan også overføres via en elsket utstoppede dyr eller leketøy.

Løsninger

Den gode nyheten er at lus er lett å behandle. Det er flere over skranke medisiner som er tilgjengelige i form av sjampo som dreper lus. Det er også nødvendig å gre gjennom håret med den spesielle kam følger med behandling for å fjerne all levende lus og luseegg (egg) som kan ha blitt avsatt på håret sjakter. Nits ser ut som tørr hud partikler eller flass bortsett fra at de er ekstremt trege og vil ikke flasse. En andre behandling gjøres vanligvis omtrent 10 dager senere for å sikre at en hvilken som helst lus og luseegg som ble savnet første gang vil bli drept andre gang. Etter å ha lest nøye instruksjonene, bestemme hvem andre i familien trenger å bli behandlet. Du kan vanligvis drepe lus på klær og sengetøy ved å vaske dem i ekstremt varmt vann og tørking i en varm tørketrommel i minst 20 minutter. Alle elementer som ikke kan vaskes kan settes i en tørketrommel i 20 minutter på høy varme for å drepe lus og egg. Ting som hodetelefoner bør nøye tørkes av med en fuktig klut og ikke brukes igjen for et par dager.

Hvordan kan hodelus bli sendt til en annen?

Hvordan kan hodelus bli sendt til en annen?


Hodelus er vingeløse smittsomme parasitter som lever på menneskehoder. De tilbringer hele sin livssyklus i håret og hodebunnen, fôring på menneskeblod. Lus drepes med en medisinert sjampo.

Transmission

Ifølge styret i helsefremmende og utdanning nettstedet, kan hodelus ikke hoppe, fly eller hoppe. De er spredt gjennom direkte kontakt med infested mennesker. Folk fange hodelus gjennom kontakt med infiserte eiendeler som luer, hår tilbehør og jakker, eller ved å bruke en infisert persons hårbørste eller kam. Hodelus smitter også gjennom infisert sengetøy, tepper og utstoppede leker.

Misforståelse

Folk trenger ikke fange hodelus gjennom dyre kontakt, og de kan ikke spre hodelus til sine kjæledyr. Denne parasitten bare strømmer på menneskeblod. Personer med kort hår er infisert like enkelt som en person med langt hår. Lus ikke hjemsøke mennesker basert på rase, sosioøkonomisk status eller personlig hygiene, i henhold til Illinois Department of Public Health.

At-Risk Bestander

Små barn står i fare for hodelus, fordi de ofte sitter tett sammen under arbeid eller spille ganger. I sin tur, barn bære lus hjem til familiemedlemmer, ifølge North Carolina Cooperative Extension.

Hva kan jeg sette på min Candida Rash å drepe den?

En Candida albicans utslett er en gjær utslett som kan føre til mange ulike typer infeksjoner. Mange tror at bare kvinner får gjær infeksjoner vaginalt, men faktum er at alle kan få en gjær infeksjon hvor som helst på kroppen. Gulv installatører tendens til å få gjær infeksjoner på ryggen av sine ben bak knærne fra seg knebeskyttere, menn og kvinner får genital gjær infeksjoner.

Yoghurt

Jacob Teitelbaum, skrev MD om hvor vanlig yoghurt kan drepe gjær / candida i en artikkel som heter Candida --- eliminere gjær / Fungal Overgrowth på Vitality 101 hjemmeside. Noen naturforskere setter yoghurt bruker en tampong eller cheesecloth direkte inn i deres skjeden ved sengetid stedet for å bruke en over-the-counter gjær infeksjon produktet. Å spise yoghurt og bruke den direkte til hudutslett vil hjelpe klare det opp. Det er best å feste med vanlig yoghurt som har uten tilsatt sukker. Organisk eller naturlig yoghurt noen ganger fungerer best. Yoghurt kan spises på en daglig basis for å avverge og forebygge smitte, men det kan også brukes direkte ved sengetid for å behandle infeksjonen eksternt.

Hvitløk

Hvitløk er den andre naturlig rette. Loma Linda universitetet gjennomført en forskningsstudie om hvitløk og Candida overvekst. Ifølge rapporten, styrker hvitløk ekstrakt immunsystemet til å hjelpe kroppens hvite blodlegemer redusere dårlige bakterier. Når vi leter etter hvitløk, vurdere magesaftresistente hvitløk kapsler. Enterodrasjert betyr at kapslene åpne opp når de når tarmen. Ta en kapsel to ganger om dagen i forbindelse med å sette på en aktuell krem ​​eller bruke hvitløk direkte på huden. Hvitløk er tilgjengelig hakket opp i krukker i produserer delen av de fleste dagligvarebutikker. Saften fra krukkene kan gnis direkte på den infiserte hud opp til tre ganger per dag. Noen foretrekker å bare gjøre dette før sengetid, innpakning området med cheesecloth å unngå å få hvitløk på deres seng, og i deres seng klær, fordi de ikke ønsker å lukte som hvitløk hele dagen. Noen mennesker klage om konstant smak av hvitløk når det absorberes gjennom huden.

Aktuelt kremer og salver

Aktuell kremer er tilgjengelige over-the-counter eller ved resept for å behandle en Candida infeksjon, men noen opplever at de har en allergisk eller negativ reaksjon på disse kremene. Hvis den brukes for ofte, kan slike kremer har motsatt effekt og kan begynne å drepe gode bakterier. Hvis dette er tilfelle, kan enkeltpersoner i stedet bruke kokosolje, som er tilgjengelig på mange dagligvarebutikker og er forholdsvis rimelig (rundt $ 3 eller $ 4). Ifølge Naturopathic Healer Walter Sist, er kokosolje svært effektiv i behandling av en Candida infeksjon. Kokosolje er mer lik konsistensen av Crisco, snarere enn en tyntflytende olje. Den kan brukes til å koke med i stedet for smør og andre oljer. Påfør kokosolje direkte til det infiserte området i løpet av dagen.

Effekt av Apple Cider eddik på vekttap

Apple cider eddik er laget av pulverisert og gjærede epler. Det har blitt hevdet at eple cider eddik har en rekke helsemessige fordeler, inkludert å drepe hodelus, reversere effekten av aldring og vekttap.

Vekttap

Apple cider eddik sies å dempe appetitten, brenne fett og redusere cravings hvis en eller flere spiseskjeer er fortært før du spiser.

Scientific Research

Det er ingen vitenskapelige bevis for å bevise at drikking eple cider eddik vil hjelpe til med vekttap.

Bivirkninger

Bivirkninger av å konsumere eple cider eddik over lang sikt er skade på tenner og vev i halsen og munnen, senket kalium og bentetthet, negative interaksjoner med visse medisiner og en endret insulinnivå.

Diet

Eple cider eddik kosthold er en kjepphest kosthold på 1970-tallet som kombinerte eddik med vitamin B-6 og lecithin. Det ble sagt at disse ingrediensene ville lure kroppens stoffskifte til å brenne fett på en raskere hastighet.

Kosttilskudd

Det har blitt antydet at eple cider eddik kosttilskudd ikke inneholder ingredienser som er oppført på boksen, og kan ikke inneholde eple cider eddik i det hele tatt. Fordi de ikke er godkjent av FDA, anbefales det at forbrukerne ikke ta disse kosttilskudd.

Best Working Hjem rette for å bli kvitt hodelus

Hodelus er en pinlig problem, men svært vanlig blant familier med barn i skolealder. Det er naturlig urte hjem rettsmidler som vil arbeide for å bli kvitt en hodelus infestation som du kan bruke i personvernet ditt eget hjem. Det første trinnet i å sørge for å stoppe et angrep er å se etter tegn og symptomer i dine barn.

Fra Kitchen

Sitron og lime juice er brukt i en rekke hjem rettsmidler for å fjerne lus og egg fra hodebunnen. Sitronsaft har vært nevnt som effektivt for å forhindre et angrep oppstår i det hele tatt. Bare bruke frisk sitronsaft på hodebunnen din en gang i uken for å holde lus fra infesting ditt hår og hodebunn.

Mandler og lime juice er et annet hjem rettsmiddel som vil drepe hodelus. Male opp ti mandler, tilsett 2 ts limesaft, og lage en lime. Påfør lim til hodebunnen din og holde den på i minst en halv time.

Vask håret med eddik for å drepe lus og luseegg i løpet av to dager. Du kan også blande eddik med babyolje og holde det på håret for en time før sjamponering å kvitte håret lus.

Hvitløk lim og lime juice er et annet kjøkken middel for hodelus som vil drepe lus og egg. Hold blandingen på håret i minst 30 minutter før vasking av. Gjenta prosessen så ofte som nødvendig til det ikke er nits eller lus sett på hodebunnen.

Shaving Cream

Barberskum er et hjem rettsmiddel som har vist seg å effektivt drepe lus og egg i hodebunnen. Bruk disse behandlingene så ofte som nødvendig for å eliminere lus og egg.

Vaselin og oljer

Vaselin kan majones og olivenolje på håret og hodebunnen over natten gjøre det vanskelig for lusa å puste. Det kan være litt vanskelig å fjerne vaselin fra håret etter behandlingen, så vel. Oppvaskmiddel er noen ganger nødvendig for å bryte ned vaselin og få det ut av håret ditt. Bruk en dusjhette når du forlater disse behandlingene på håret over natten for å beskytte din pute og seng fra fet ingredienser.

Listerine

Listerine merkevare munnvann har vært svært effektiv på å drepe lus og fjerne dem fra hodebunnen. Listerine inneholder eukalyptol, tymol og mentol som er de viktigste ingrediensene for å drepe lus og luseegg.

Når du arbeider med en lus, må du også grundig vaske alle sengetøy, puter og håndklær som du eller barnet ditt har brukt mens du var infisert med lus. Hold et øye for ytterligere infeksjoner blant resten av familien. Når lus er i hjemmet, kan det være vanskelig å kurere dem blant alle. Vask alles hår med ditt hjem rette for å være sikker på at det ikke er noen levende lus igjen i huset.

Har Raw Apple Cider Eddik Really Cure noe?

Apple cider eddik er en gammel folkemedisin, sies å avlaste omtrent enhver sykdom du kan tenke på. De fleste av disse påstandene mangler medisinske bevis; Men noen har lovende forskningsresultater for å sikkerhetskopiere dem. Med mange krav til navnet sitt, har eple cider eddik forårsaket avslutte en buzz, men det er ikke en kur for noe.

Vekttap

Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, er det ingen bevis for at inntak av eple cider eddik for vekttap er effektiv. Likevel har folk brukt eddik i tusenvis av år for å gå ned i vekt. En svært liten studie gjort i 2005 tyder på at å ta en liten mengde eddik med måltider kan gjøre deg til å føle fyldigere og mer fornøyd før. Apple cider eddik inneholder næringsstoffer som, hvis den kombineres med trening og kosthold kan hjelpe deg å miste vekt. Enzymer, for eksempel, bidra til hjelp i fordøyelsen og tillater kroppen å fordøye fett mer effektivt. Dessuten er pektin en naturlig fiber som finnes i epler og eple cider eddik, og fiber hjelper kroppen fordøye karbohydrater og absorberer mindre sukker fra dem. Kjeden reaksjon forårsaket av enzymer hjelper til å sende fett der de trengs i kroppen vår i stedet for å bli lagret. Snakk med legen din om å bruke eple cider eddik, skjønt, fordi inntak av store mengder kan ha risiko.

Å behandle acid reflux

En annen utbredt hevdet fordel er eple cider eddik evne til å kurere acid reflux. Merkelig, er det noe som tyder på at du bør ta en syre for å behandle acid reflux.
Det har ikke vært noen studier for å underbygge denne påstanden; Imidlertid tyder en studie tar eple cider eddik kan redusere kreftfaren. Nok en studie fant tar ufortynnet eple cider eddik kan føre til varige skader på spiserøret. Hvis du bruker eple cider eddik som en fordøyelseskanal tonic, fortynne 1 til 2 teskjeer i en 8-unse glass vann. I teorien fungerer eple cider eddik på acid reflux ved å gi mer fordøyelsesenzymer til både magen og tarmene, hjelper maten fordøye raskere og bo i magen. Disse enzymene også bidra til å avlaste forstoppelse. Det er andre fordøyelsesenzymer --- som de finner i papaya --- som kan gjøre det samme.

Mange andre krav

Som en overordnet organ rens, brukere av eple cider eddik hevder det detoxifies hele kroppen. Når det gjelder hudsykdommer, er eple cider eddik sies å berolige solbrenthet, tørke ut kviser, kur fotsopp, helbrede forkjølelsessår, stoppe kløe, behandle bleie utslett, drepe hodelus, gjør håret skinnende og hjelpe åreknuter. Listen over påstander virker uendelig, men er ikke uten motsigelse. Stikker med påvist kurer og behandlinger for de fleste plager er best.

Advarsler

Risikoen ved tidvis å ta små mengder av eple cider eddik er lave. Men eple cider eddik tatt lang sikt kan ha risiko. Apple cider eddik er svært sure og ganske harde. Tatt ufortynnet, kan eple cider eddik skade tannemaljen, tannkjøtt og svelg vev. Apple cider eddik kan også senke kaliumnivået i kroppen, påvirker bentetthet. Apple cider eddik kan samhandle med diuretika, avføringsmidler, diabetes medisiner, hjertesykdom medisiner eller andre rusmidler. Alltid snakke med legen din før du tar eple cider eddik.

Hvordan Løsne hodelus Nits og egg

Hodelus er parasitter som lever av blod. Ifølge Mayo Clinic, hodelus er en svært vanlig infeksjon. Det er viktig raskt å behandle en infeksjon lus for å hindre spredning av de til andre insekter. I løpet av behandlingen, bør du ta forebyggende tiltak som for eksempel å vaske sengetøyet for å sikre at du ikke blir smittet. Det finnes en rekke ikke-giftige metoder som kan brukes for å bli kvitt lus luseegg, eller egg. Men hvis disse metodene ikke fungerer, må du være foreskrevet medisiner fra en lege for å utrydde en infeksjon.

Bruksanvisning

Oppvask Såpe

•  Kjøp en lusekam som har metalltenner. Denne type kam er spesielt konstruert for fjerning av nits fordi tennene på kammen er dannet tett sammen og er i fastere tekstur.

Grundig slukke håret i et oppvasksåpe. Det er bedre å bruke såper som inneholder et avfettingsmiddel, som disse typer såper kan bidra til å oppløse materialet som hjelper nit feste seg til håret. Bruk mer såpe rundt i hodebunnen, og la såpen holde på hodebunnen din i minst 10 minutter.

Trekk forsiktig lusekam gjennom håret ditt, som starter på hodebunnen og jobbe deg nedover skaftet av håret ditt. Dypp kammen i varmt vann, og gjenta prosessen med å flytte kammen fra hodebunnen gjennom håret ditt.

Hvis du fjerne nits fra barnets hår, identifisere en nit med sin ovale form og gråaktig til hvitaktig farge. Som du grer gjennom barnets hår, kan du fjerne en nit med fingrene og tørk av nit på et papirhåndkle.

Når du har gredd gjennom håret ditt, vaske håret med varmt vann for å skylle såpe fra håret ditt. Sug din kam i eddik og varmt vann for å ødelegge eventuelle nits igjen på kammen. Du må gjenta prosessen med soaping og gre håret hver fjerde dag i opptil to uker.

Eddik og vann

Bruk en eddik og vann behandling. Du kan bruke denne metoden etter å gjøre en behandling med Nix eller kvitt, noe som er over-the-counter shampoo produkter for fjerning av lus. Følg instruksjonene for shampoo metoder før du bruker eddik og vann på hodebunnen din.

Bruk tre kopper eddik og tre kopper vann for å lage en eddik og vann. Helt mette håret og pakke inn håret i et håndkle. Ifølge Washington County i "A Guide til hodet Lice behandling og forebygging", bør du suge håret i løsningen i opp til 60 minutter, og ikke mindre enn 30 minutter.

8. Vask løsning fra håret ditt. Begynn å gre håret med en lusekam, og fjern eventuelle nits som du gå langs.

Petroleum Jelly

Coat hodebunnen med et tykt lag med vaselin. Ta håret og hoper det under en dusj cap. Denne metoden er rotete, så det kan være lurt å vikle et håndkle rundt skuldrene før påføring.

La vaselin i håret i noen timer. Hvis du har en dårlig angrep, kan du sove med vaselin i håret over natten. Pass på å legge et håndkle over sengen din før du går til sengs hvis du sove med vaselin i håret.

Bruk en oppvask såpe for å fjerne gelé fra håret. Babyolje kan hjelpe, men det kan gjøre håret fettete og mer vanskelig å shampoo både vaselin og olje ut av håret.

Når du har sjamponert håret, begynne prosessen med å gre nits ut av håret ditt. Du kan bruke denne metoden så ofte som nødvendig.

Tips og advarsler

 • Når du behandler deg selv for hodelus, vaske sengetøy regelmessig.
 • Vask sengetøy og utstoppede dyr i den varmeste innstillingen mulig. Tørke sengetøy på de hotteste innstillingen i minst 20 minutter for å drepe nits.
 • Hvitvaske elementer som ellers ikke kan vaskes.
 • For leker som ikke kan vaskes, plassere elementene i en lukkbar plastpose i mer enn 48 timer.
 • Hvis du har lus, ikke noen gang dele hårprodukter, for eksempel hår børster med andre.
 • Ikke del håndklær eller klær med andre.
 • Hvis ingen av de ikke-giftige metoder ikke tilstrekkelig drepe hodelus, vil du trenger å se en lege for å være foreskrevet sterkere medisiner for å drepe nits og lus.

Raske løsninger for å drepe lus for Long Hair

Hode lus er vanlig hos barn, samt deres familiemedlemmer og vaktmestere, i USA. Mens de med langt hår kan være mer utsatt for å få hodelus, rettsmidler for å bli kvitt lus i lang og kort hår er det samme.

Hvem får hodelus?

Barn i førskole og grunnskole (i alderen tre til 11 år) er oftest infisert med hodelus, ifølge Centers for Disease Control. Jenter er mer utsatt for å få hodelus enn gutter, rett og slett fordi de er mer sannsynlig å engasjere seg i head-to-head kontakt på slumre parter eller ved å dele personlige elementer, som skjerf og hatter. Dette gjør at lus å krype fra ett barn til et annet.

Hodelus ikke gi preferanse til langt hår i løpet av kort hår. Imidlertid kan jenter og kvinner med langt hår synes det er lettere å få lus rett og slett fordi løs hår kommer i kontakt med andre hår lettere. Langt hår er også vanskeligere å inspisere enn kort hår. Gre ut lus luseegg i lengre hår kan være mer tidkrevende.

Raske løsninger

Over-the-counter sjampo med plantevernmidler er det førstelinjebehandling for å drepe hodelus. Se etter et produkt som inneholder pyrethrin eller permetrin, som kvitt eller Nix, eller spør på apoteket om tilgjengelige behandlinger. Disse sjampo arbeide på håret av alle lengder hvis instruksjonene følges nøyaktig (lengre hår kan kreve mer bruk av produktet eller kjøp av en annen flaske for oppfølgende behandling). Re-behandling er nødvendig innen sju til ti dager for å løse gjenværende lus.

Disse produktene drepe levende lus, men lus egg, som er avsatt omtrent en halv tomme fra hodebunnen, må kjemmet ut forsiktig med en nit kam. Sørg for å bruke nok av produktet for å sikre effektivitet. Hvis du har brukt over-the-counter pediculicide og lus fortsatt, bør du oppsøke lege for en sterkere, resept merkevare av aktuell behandling, som noen lus er resistente mot over-the-counter behandling. Sørg også for at lus er ikke bare et resultat av reinfestation grunn til å være utsatt for et miljø eller person med ubehandlet lus.

Sørg for at du vet hva som er usannsynlig å arbeide. Kjerringrettsmidler som bruker eddik, olivenolje, majones, vaselin, og andre husholdningsvarer og varer til "kvele" lus er vanligvis ineffektive. Lus kan ikke bli overøst med disse DIY emollients, selv om de sitter igjen på håret over natten. Heller ikke kan lusa bli drept med gjentatte sjamponeringer. Faktisk kan lus overleve under vann i mer enn 14 timer. Påføre en brannfarlig stoff, som for eksempel parafin eller bensin, er ekstremt farlig.

The Final Step

Av største betydning for å forebygge reinfestation er behandling av alle familiemedlemmer og husholdningen miljø. Hatter, skjerf, sengetøy, klær og håndklær må renses i en vaskemaskin på varmt vann syklus og tørket på varmt. Hodelus kan ikke overleve i mer enn fem minutter ved temperaturer høyere enn 128,3 ° F. Hvis det er elementer som ikke kan vaskes, bare forsegle dem i en plastpose for et par uker. Lus kan ikke overleve forbi denne gangen uten en menneskelig vert.

Grooming hjelpemidler som kammer og børster, bør desinfiseres i varmt vann. Gi tepper, tepper og møbler en grundig støvsuging og sørge for å fjerne posen og kast den utenfor hjemmet med en gang.

Urte rettsmidler for å behandle hodelus

Urte rettsmidler for å behandle hodelus


Betydningen av å bruke naturmidler for behandling av hodelus (pediculosis) oppstår fordi over-the-counter kjemiske sjampo kan være helsefarlige. Insektmiddel-baserte Hodelus botemidler inneholder giftige kjemikalier som malathion, lindan, permetrin eller pyrethrins. Deres vedvarende bruk kan forårsake allergi eller svie. De fleste av dem er nå ineffektive, som hodelus er blitt resistent mot sine kjemikalier. Herbal rettsmidler for hodelus er trygt for spedbarn, samt gravide og ammende kvinner.

Neem

Lukten av neem avdelinger unna hodelus. Neem shampo, som omfatter neem-treet bark eller blad ekstrakter, fungere som et forebyggende urtemedisin mot hodelus. Å drepe en eksisterende invasjon av lus, bør 20-30 ml ufortynnet sterke neem olje eller frø ekstrakter brukes på hodebunnen for en varighet på 10 minutter og deretter skylles av. Effekten av neem å behandle hodelus ble bevist i en 2007 studie utført av Abdel Ghaffer F og Semmler M, zoologi Institutt matematisk-naturvitenskapelige fakultet, universitetet i Kairo, Giza, Egypt.

Eteriske oljer

Olivenolje kan drepe hodelus ved asphyxiating dem. Påfør oljen til både hodebunnen og håret; dekke det behandlede hodet med en dusj cap og la den på i åtte-ni timer for å drepe lus. Utgas aksjon på 15-20 ml av den stikkende eucalyptus olje, påføres i sprayform til hodebunnen, er effektive i å drepe kjemisk-resistent lus. Andre eteriske oljer som thwart hodelus er tea tree olje, rosmarin olje og geranium olje. Legg til to dråper av noen av disse essensielle oljer til din sjampo eller hår skyllevann for å kvitte seg med lus.

Gress blandinger

"Skall" er betegnelsen som brukes for hodelus egg, som pinne til håret med et lim-lignende stoff. Du løsner nits fra håret, etter en sjampo skyll tørk hårstrå med en klut dyppet i eddik og demontere. Alternativt suge sjampon håret i eddik og deretter gre ut med en våt nit kam umiddelbart. Nits vil komme ut lett. Ukentlig praktisering av denne rutinen kan tømme hodet helt over alle nits.

Andre behandlinger

Bruk en blanding av en teskje hver av limejuice og hvitløk lim på hodebunnen og håret til å drepe alle hodelus. Etter at han forlot blandingen på en halv time, skyll med vann.

Du kan også bruke et tykt lag med margarin eller majones i hodebunnen og la den på over natten. Skyll hodet i morgen. Disse urtemedisiner okkludere lus respirasjon ved å blokkere ut sine spiracles (pustehull). Dette vil føre til hodelus å dø.

Herbal Treatment så kraftig som Pediculicide

De fleste av urte rettsmidler for behandling av hodelus er ikke-giftig, men baksiden er at de bommer på giftige kjemiske erstatninger så langt som deres effekt i å drepe lus er bekymret. Men en klinisk studie i Israel organisert delvis av Mrs. T. Aboulof og fru N. Edelstein i Jerusalem District Health Office, Ministry of Health viste at en urte concoction, kommersielt markedsført som "Chick Svisj" i Israel og som Hair Clear 1-2-3 i USA var så kraftig som pediculicide for hodelus sletting. Dette produktet består av kokosolje, ylang-ylang olje og anisolje. Påfør produktet i 15 minutter per økt, tre ganger om dagen hver fem dager for å utrydde lus. En unse av produktet varer i én behandling.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

Du tror kanskje du har en kløende hodebunn av flass, men det kan være hodelus. Her er hvordan du kan fortelle.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

•  Prøv en nit kam. Det er nesten umulig for deg å fortelle selv om du har hodelus selv med en nit kam kan du være i stand til å gre ut og se nits og live feil.
Det er pinlig, men du må sannsynligvis en venn til å inspisere hodebunnen.

Se etter brun ser små bugs, som ligner bittesmå havet krabber, og bittesmå ovale hvite egg eller luseegg.
Hvis hodet har vært spent på en stund, for det meste der håret er tykkest, ofte mot baksiden, kan du ha hodelus.

Smell din kam for en stygg lukt. Et annet tegn i tillegg til levende lus og egg er en stygg luktende hodebunnen. Du kan lukte avfallsprodukt av lus. Det lukter lik råtnende løv og skitt.
Hvis du finner noen nits eller lus må du begynne behandlingen umiddelbart. Prøv å dekke hele håret og hodebunnen med vanlig majones i en time eller lenger og sjamponering, deretter gre ut nits med en spesiell nit kam. Du vil også trenge en venn til å gjøre dette, så gjenta majones behandling for en time å kvele lus. Du kan behandle med over mot produkter som kvitt også, selv i forbindelse med majones behandling. Hodelus er svært vanskelig å drepe dessverre.
Du må vaske alt sengetøy og klær og tørr på høy varme.