Digidexo.com

Hvordan staves grønnsaker

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider


Grønnsaker er en viktig del av et barns kosthold, pakket full av viktige vitaminer og mineraler som kreves for optimal vekst og utvikling. Det amerikanske Department of Agriculture sier at barn krever varierende grad av grønnsaker hver dag, avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå; beløpet varierer fra en cup for 2 til 3 år gamle gutter og jenter opp til tre kopper for 14-til 18-år gamle gutter. Å vite hvordan å skjule grønnsaker i matlagingen er en effektiv metode for å sikre barnet ditt bruker sin daglige kvote på grønnsaker.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Sauser

Fres eller mikrobølge grønnsaker til den er myk. Velg løk, hvitløk, paprika og urter for å legge stor smak til tomatbaserte sauser. Brokkoli og gulrøtter er stor for pastasauser, og blomkål er et perfekt tillegg til ost sauser. Bruk bønner og rotgrønnsaker å tykne sauser.

Mos grønnsakene i en blender til en jevn røre.

Tilsett most grønnsaker til pasta sauser, bruke som en pizza topping, eller legge til saus.

Supper

Fres løk og hvitløk i en stor kjele.

Legg til andre grønnsaker i pannen. Experiment - supper er en flott måte å innlemme en rekke grønnsaker og bruke det som er til overs i kjøleskapet og pantry. Legg urter til smaken.

Fyll kasserolle med vann til grønnsakene er dekket. Bringe den til en byll og putre i 20 til 40 minutter til grønnsakene er myke og gjennomstekt.

•  Flyte innholdet i kasserollen (grønnsaker og vann) i en blender. Krydre med salt og pepper og kjør til en glatt.

Kjøtt

Finhakk grønnsaker som løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, rødbeter og squash.

koke grønnsakene på komfyren eller i mikrobølgeovnen til den er myk.

Mos grønnsakene i en blender.

Bland most grønnsakene i Kjøttdeig og form til burger karbonader eller kjøttkaker til pastaretter.

Hvordan å plukke grønnsaker for en photoshoot

Makrobiotiske dietter gjøre mer enn krever at grønnsaker så vel som hele korn og bønner utgjør hoveddelen av ditt daglige kosthold. De kvalifiserer all mat av sin "yin" (utvidelse) eller "yang" (sammentrekning) kvaliteter og vurdere hvordan disse matvarene påvirker kroppens behov for å finne balansen. Vår trivsel kan bedre håndtert ved å unngå mat som er for yin og yang. Å spise en vil gjøre du ønsker en mat som er så mye yang som den første maten var yin, for eksempel; og du vil behandle kroppen din som en yo-yo. Les videre for å lære å plukke de riktige grønnsaker for din makrobiotiske diett.

Hvordan å plukke grønnsaker for en photoshoot

Hvordan å plukke grønnsaker for en photoshoot

•  Kjenn 15 "super mat" i en makrobiotisk diett, hvorav fem er grønnsaker. (Selv ikke teknisk sett en grønnsak, shiitake sopp er en annen "super mat"). De fem er hav grønnsaker som agar, wakame, arame, Hiziki, kombu, og dulse; grønne grønnsaker som grønnkål, Chard, grønne grønnsaker, brønnkarse, arugula, bok choy, og løvetann greener; pickles (ikke bare plukket agurker, men også surkål og kim chi); daikon reddik, det ser ut som en stor hvit gulrot; og chilipepper. Spise disse grønnsakene ofte.

Unngå grønnsaker som er en del av "søtvier familien" (tomater, poteter, aubergine og paprika) fordi de er ekstremt yin. De har store mengder alkaloider som hindrer vår evne til å absorbere vitamin B, en viktig måte for oss å takle stress. Grønnsaker med oksalsyre, som spinat, bladbete, og rødbeter, bør spises sjelden.

Spis disse grønnsakene ofte: bok choy, gulrot topper, kinakål, grønne grønnsaker, daikon greener, løvetann greener, grønnkål, purre, sennep greener, persille, vårløk, nepe greener, brønnkarse, eikenøtt squash, brokkoli, rosenkål, smørblomst squash, squash, kål, blomkål, hokkaido gresskar, løk, gresskar, rød kål og neper.

Kontroller at du spiser rikelig med røtter, så vel. Velg fra burdock, gulrøtter, reddik, løvetann røtter, lotus rot, pastinakk, reddik.

Spis disse grønnsakene innimellom: selleri, gressløk, agurk, endive, grønne bønner, grønne erter, isbergsalat, jordskokker, romanosalat, snap bønner sukkererter og spirer.

Hint

 • Hjemmelaget grønnsaker er best fordi de er fri for kunstgjødsel og sprøytemidler.
 • Kjøp "makrobiotiske Sti til Total Health," av Michio Kushi og Alex Jack, for å lære mer om de vegetabilske valg du bør gjøre, samt hvordan å forberede dem.

Hvordan Count grønnsaker på en diabetiker Diet

Diabetikere møter daglige utfordringer. De må lære å stabilisere blodsukkeret nivå. Det krever å håndtere en kronisk sykdom med trening, mulige medisiner og spise sunt. Sunn mat krever begrense mat porsjoner, unngå fett-laden matvarer og spise fiberrik mat som korn, frukt og grønnsaker. Ikke alle grønnsaker er like, though. Grønnsaker faller inn i to kategorier - stivelsesholdige grønnsaker og nonstarchy grønnsaker - som er både karbohydrater og viktig for å stabilisere blodsukkernivået.

Bruksanvisning

Hvordan Count grønnsaker på en diabetiker Diet

•  Lær forskjellen mellom stivelse og nonstarchy grønnsaker. Stivelsesholdige grønnsaker inkluderer poteter, mais, grønne erter, vinter squash, yams, pastinakk og bananer. Disse grønnsaker inneholder 15 gram karbohydrater per 1/2 kopp. Nonstarchy grønnsaker inneholder brokkoli, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, salat, agurk, spinat, tomater og grønne bønner. En og en halv kopper nonstarchy grønnsaker tilsvarer 15 gram karbohydrater eller en servering.

Tell karbohydrater. Ernæringsfysiolog vil avgjøre hvor mange karbohydrater du kan konsumere på hvert måltid og for dagen. Den gjennomsnittlige mengden av karbohydrater er 45 til 60 gram per måltid eller omtrent 150 gram for dagen, ifølge American Diabetes Association. Grønnsaker er kategorisert som karbohydrater.

Lær om porsjonsstørrelser. Karbohydrater er målt i gram. En servering av et karbohydrat er 15 gram. Siden stivelsesholdige grønnsaker er 15 gram for ca 1/2 kopp, bør de være begrenset, men fortsatt en del av et sunt kosthold. Siden nonstarchy grønnsaker er ca 5 gram karbohydrater for hver 1/2 kopp, spise 3-5 porsjoner per dag.

Lag din tallerken. The American Association diabetiker har en enkel måte å hjelpe diabetikere å spise mer grønnsaker. Tenk deg tallerkenen din delt i to. På den ene siden, dele tallerkenen din igjen. Du har nå tre divisjoner. I de større divisjon, plasserer nonstarchy grønnsaker. I en av de mindre divisjoner, plasserer stivelsesholdige grønnsaker eller korn, som brød. I den andre mindre divisjon, plasserer protein som kylling, fisk eller magert kjøtt.

Hold en food journal. Holde en matdagbok vil hjelpe deg å telle karbohydrater og opprettholde et godt utvalg av grønnsaker. Prøv å spise 2-3 forskjellige nonstarchy grønnsaker hver dag, samt valg av stivelsesholdige grønnsaker.

Hint

 • Salatgrønnsaker anses gratis mat og trenger ikke å bli regnet.
 • Snack på rå nonstarchy grønnsaker.
 • Rør nonstarchy grønnsakene i pasta, ris, omeletter eller toppen på en liten potet.
 • Unngå grønnsaker tilberedt med fett som pommes frites.

Hvordan bruke grønnsaker for å behandle flass

Hvordan bruke grønnsaker for å behandle flass


Flass er en seig og irriterende hodebunnen problem som er svært vanskelig å kurere fordi det kan være forårsaket av så mange forskjellige ting. Noen mennesker tror at det er brakt videre av stress, andre opplever at bare endrede sjampoer vil gjøre utslaget. Andre prøver behandling etter behandling uten å lykkes i det hele tatt. Hvis du har brukt medisinske rettsmidler for kløende, flassende hodebunn, kan du vurdere å prøve noen testet hjemme rettsmidler i stedet. Anvende vegetabilske infusjoner direkte til hodebunnen har vist seg å lindre og noen ganger helt eliminere flass.

Bruksanvisning

Hvordan bruke grønnsaker for å behandle flass

Dice de rødbeter og gulrøtter. Dette vil gjøre dem lettere å koke og også vil sette mer næringsstoffer i vannet.

Kok rødbeter og gulrøtter. Når vannet har nådd en rullende koke, dumpe rødbeter og gulrøtter i gryten og dekke det. Du kan redusere varmen litt. Koke grønnsakene i minst 20 minutter.

Sil ut grønnsakene. Du kan spise dem eller kaste dem bort. Fange vannet i plastbeholderen.

Masser vegetabilsk vann inn i hodebunnen like før sengetid. Bruk fingertuppene til å jobbe vannet inn i hodebunnen. Du bør la håret tørke over natten med grønnsaks er vann i den.

Dusj som vanlig. Dette vil skylle ut vegetabilsk vann og la håret silkemykt og skinnende samt mindre full av flak.

Tips og advarsler

 • Noen dietitians mener at en midlertidig all-frukt diett kan eliminere flass. Konsultere en profesjonell før du begynner dette, slik at du ikke blir underernært.
 • Rubbing den avskårne enden av en rå gulrot på flassende flekker i hodebunnen påstås å ha noen positive resultater, men det er ingen kliniske studier tilgjengelig.
 • Hvis du flass forverres, sprer eller blir sprø eller blodig, konsultere en hudlege umiddelbart.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

Grønnsaker er en høy energi, lavt kaloriinnhold. De er den perfekte maten å spise hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke nødvendig å engasjere seg i en streng grønnsak-bare kosthold, men økende grønnsaksinntak vil ikke bare gi kroppen din med mye behov for næringsstoffer, men det høye fiberinnholdet vil du føle deg full og bidra til å kutte ned på kaloriinntaket ditt. Jo mindre kalorier du spiser, jo mer vekt du taper.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

En betydelig øke din grønnsak til ikke-vegetabilsk mat ratio. Når du forbereder et måltid, øke grønnsaksdelen. For eksempel, hvis din middagstallerken består av 1/3 kjøtt, 1/3 karbohydrater (som ris, poteter eller pasta) og 1/3 grønnsaker, endre forholdet til ½ grønnsaker, ¼ kjøtt og ¼ karbohydrater. Du er fortsatt tilfredsstillende smaksløkene ved å spise den maten du liker, du bare modifisere deler for å inkludere mer grønnsaker.

Lag en liste over tilgjengelige grønnsaker. For å unngå å bli sittende fast i en brunst spise samme grønnsaker måltid etter måltid, kompilere en uttømmende liste over grønnsaker. Gardenology.com, med en liste på over 50 forskjellige grønnsaker, er et godt sted å begynne. Når du finner ut at du har kjørt ut av vegetabilske ideer, trekke ut listen og bli kreative. Spise et bredt utvalg av grønnsaker staves av kjedsomhet, noe som øker sannsynligheten for å opprettholde den nye måten å spise.

Spis rå grønnsaker når det er mulig. Kokeprosessen kan stripe grønnsaker av noen av sine vitaminer og næringsstoffer. Å spise rå grønnsaker gir bulk nødvendig for å oppnå følelsen av mett slik at du vil spise mindre, som igjen hjelper deg å miste vekt.

Vær kreativ når grønnsaker. Selv om rå grønnsaker kan være den mest næringsrike måten å spise dem, har ikke alle rå grønnsaker. Prøv vegetabilske supper, buljonger og sauterte grønnsaker. Cooks.com har over 2000 grønnsakssuppe oppskrifter.

Hold deg unna tunge sauser. Øke inntaket av grønnsaker kan hjelpe deg å gå ned i vekt så lenge du ikke negere fordelene ved å drukne dem i høy fett sauser. Hold deg unna for mye smør, Hollandaisesaus og tykke oste sauser.

Hint

 • Exercise, kombinert med endringen i spise, vil bidra til å øke hastigheten vekttap prosessen.
 • På grunn av det høye fiberinnholdet, vil spise mer grønnsaker føre til at gass. Som kroppen justerer seg til økt fiberinntak, vil forekomster av gass avta.

Hvordan plukke rotgrønnsaker som lette leddgikt smerte

Leddgikt smerte kan være svært vanskelig å leve med, og smertebehandling blir en del av enhver pasientens daglige liv. Enten du sliter med leddgikt smerte av slitasjegikt, revmatoid artritt, eller psoriasisartritt, kan du gjøre endringer i kostholdet som vil hjelpe med smerte. Lær hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte.

Hvordan plukke rotgrønnsaker som lette leddgikt smerte

Ikke alle rotgrønnsaker er de samme. Hvite poteter og vanlige oransje gulrøtter, for eksempel, ikke har den samme smerten-lettelser egenskaper som andre rotgrønnsaker holder. Ikke anta alle rotgrønnsaker er like.

Søtpoteter er en rot grønnsak som er betraktet som en "super mat" for deres næringsrike kvalitet. Velg å spise søtpotet 3 eller 4 ganger i uken for å hjelpe med leddgikt smerte. Mindre søte poteter er lettere å rengjøre og administrere; La skinnet på for mer næring.

Pastinakk smaker godt stekt eller kokt og blandet inn sweet potetmos. Pastinakk, som søtpoteter, er en annen rot grønnsak som hjelper med leddgikt smerte. Velg mellomstore pastinakk for bedre kvalitet.

Neper kan spises rå, og større turnips (med en svak lilla fargetone på utsiden) gjør et utmerket tillegg til noen rå grønnsaker skuffen. Den antioksidantegenskaper i neper legge til lettelser leddgikt smerte.

Rutabagas, som søtpoteter, blir betraktet som en "super mat." Ren og deretter skjære rutabagas i kokende vann; kok til de er lett å mose. Tilsett litt gurkemeie, som har anti-inflammatoriske egenskaper.

Hint

 • Rotgrønnsaker, hvis de oppbevares på et kjølig og tørt sted, har en lang holdbarhet.
 • Ikke oppbevar rotgrønnsaker i plastposer. Dette kan oppmuntre muggvekst.

Hvordan å krydre Grønnsaker

Hvordan å krydre Grønnsaker


Damping, baking, grilling, eller til og med røre steking grønnsaker i en liten mengde olje, er alle sunne måter å tilberede dem. Så lenge grønnsakene er lagt inn i tunge sauser eller kvalt i sauser, kan de være en sunn og lav kalori tillegg til hvert måltid. Lage dine egne urter og krydder blandes lar deg kontrollere mengden salt som er lagt til. Flertallet av kommersielt produsert krydder blandes som finnes i dagligvarebutikker liste salt som en av sine viktigste ingrediensene.

Hvordan å krydre Grønnsaker

Lemon Pepper Blend

Ingredienser: 1 ss. tørket sitron peel2 ss. svart pepper2 ss. fryse tørket hvitløk flakes2 ss. fryse tørket løk flak

Legg alle ingrediensene i en liten bolle og rør sammen med en blanding skje.

Se hvordan å fullføre krydder blandes seksjon for tre metoder som kan brukes til å slipe blander til ønsket konsistens.

Red Pepper og hvitløk Blend

Ingredienser: 2 ts. fryse tørket hvitløk flakes2 ts. fryse tørket paprika flakesNote: A spicier blanding kan fremstilles ved å tilsette 1 ts. tørket chili pepper flak til blandingen.

Legg alle ingrediensene i en liten bolle og rør sammen med en blanding skje.

Se hvordan å fullføre krydder blandes seksjon for tre metoder som kan brukes til å slipe blander til ønsket konsistens.

Hvitløk, gressløk og løk Blend

Ingredienser: 1 ts. hvitløk pulver1 ts. løk pulver1 ts. paprika2 ts. fryse tørket gressløk

Legg alle ingrediensene i en liten bolle og rør sammen med en blanding skje.

Se hvordan å fullføre krydder blandes seksjon for tre metoder som kan brukes til å slipe blander til ønsket konsistens.

No-Salt Spice Blend

Denne blandingen er basert på en populær, kommersielt tilgjengelige, no-salt krydder blend.Ingredients: 1 ts. basil1 laurbærblad - crumbled1 / 2 ts. svart pepper1 / 2 ts. cayenne pepper1 ts. selleri seed1 ts. coriander1 ts. cumin2 ts. tørket sitron peel1 ts. hvitløk pulver1 ts. marjoram1 ts. løk pulver1 ts. oregano1 ts. parsley1 ts. timian

Plasser alle ingrediensene i en liten bolle og rør sammen med en blanding skje.

Se hvordan å fullføre krydder blandes seksjon for tre metoder som kan brukes til å slipe blander til ønsket konsistens.

Fullfør Spice Blends

Den krydderblandinger kan være grunnen til ønsket konsistens ved hjelp av én av tre metoder.

Ett alternativ er å plassere blandingen i en morter og male med en pistill.

Eller du kan bruke en kaffekvern til å male blanding krydder sammen.

Til slutt kan du plassere blanding i en pepperkvern og bruke etter behov til hvert måltid.

De krydderblandinger kan slipes til et fint pulver hvis ønskelig. Men de har litt mer interesse og tekstur hvis igjen litt på den grove siden.

Hint

 • Disse krydderblandinger kan lagres i opp til ett år. Legg dem i en renset ut, brukte krydder krukke eller annen beholder med tett lokk.
 • Oppbevar beholdere av krydder blandes på et kjølig sted, vekk fra direkte sollys eller andre varmekilder. Inne i en av et kjøkkenskap ville være en ideell beliggenhet for å lagre krydder blandes.
 • Noen mennesker kan bli fristet til å legge til litt salt til alle disse blandingene. Den svært erfarne blander virkelig smaker deilig på egen hånd så ikke bli fristet til å legge salt. Nyt den naturlige smaken av grønnsakene med sine krydder forbedret smaker.

Hvordan å plukke grønnsaker for en Acid Reflux Diet

Millioner av mennesker verden over lider av acid reflux. Denne lidelsen er forårsaket når protonpumpehemmere i magen overreagere og produsere for mye magesyre. Denne overproduksjon av syre da ryggen opp den nedre ventil av spiserøret og forårsaker en brennende følelse som kan variere i intensitet fra person til person. Når du lider av acid reflux må du være forsiktig når du velger matvarer. Disse trinnene vil vise deg hvordan du velger de riktige grønnsaker - de som ikke vil føre til at du lider av mer vedvarende halsbrann.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din og få anbefalinger. Den beste måten å vite hva du kan og ikke kan spise når du lider av acid reflux er ved å spørre legen din. De fleste leger vil gjerne gi en informativ brosjyre som detaljer å spise sunt når du lider av denne lidelsen.

viker unna grønnsaker som inneholder syrer. Det er mange grønnsaker som inneholder syrer, og mange som ikke gjør det. Du ønsker å holde seg borte fra noen grønnsaker som inneholder syrer slik at du ikke provosere dine acid reflux symptomer. Velg mat og grønnsaker som inneholder høye komplekse karbohydrater som ris, poteter, brokkoli, blomkål og gulrøtter. Unngå sitrusfrukter og spesielt unngå tomater. Hold deg unna grønnsaker som inneholder høye fettinnhold som for eksempel avokado. Disse matvarer tar lengre tid å fordøye og krever mer magesyre under fordøyelsen.

Ikke spis røde sauser. Dette er alltid en no-no. I stedet erstatte med hvite sauser og sørg for at de er lave i fett innhold. Til slutt, unngå alkoholholdige drikkevarer og brus, og ikke drikker tomatbaserte saft eller juice laget av sitrusfrukter.

En høy stivelse kosthold er den beste tilnærmingen til å være fri fra acid reflux. En sunn diett av poteter og andre grønnsaker som selleri er den beste måten å unngå opplever tilbakevend vedvarende halsbrann.

Tips og advarsler

 • Prøv å stå oppreist og vandre rundt i minst 45 minutter legg fordøyelsen slik at magen til å roe ned og ikke la syre til å renne over i spiserøret.
 • Hvis du lider av acid reflux, sørg for at du ser en lege. Dette er en alvorlig lidelse, og det bør ikke bli ignorert.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold


Mange foreldre opplever frustrasjon når du prøver å få sine barn til å spise sunn mat. Barneleger anbefaler det, foreldrene tror det å være viktig for deres barn, TV-programmer prise fordelene av det, men barn konsekvent nekter å gi seg og spise sine grønnsaker. Med barndommen fedme på vei oppover og livslang skadevirkninger observert i den voksne befolkningen, er det nå viktigere enn noen gang å finne måter å innlemme rikelig med ferske grønnsaker i alle barns kosthold. I motsetning til det mange tror, ​​som omfatter mer grønnsaker i barns kosthold kan oppnås med riktig verktøy og holdning.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

•  Ta barna med deg til din lokale bondens marked eller matbutikk og la dem velge grønnsaker som ser bra ut for dem.

Skjul grønnsaker i sauser. Legg en håndfull spinat eller kokte grønnsaker (Collard, grønnkål, Chard) eller noen brokkolibuketter i en blender med pasta saus. Kjør til en glatt. Varm opp sausen og bland med nylaget pasta. Dryss litt olivenolje på hver bolle og server.

Innlemme noen utvalg av grønnsaker i andre sauser; du kan også innlemme disse sauser i gryteretter eller ris oppskrifter.

Gi morsomme snacks som for eksempel fargerike grønnsaker å dyppe i hummus eller "maur på en log": selleri seksjoner fylt med mandelsmør og besatt med rosiner. Bruk noen friske grønnsaker av varierte farger du har i huset, for eksempel blomkål, gulrøtter, paprika, agurk og selleri. Skjær dem i biter store biter, og legg tallerken på et bord lett tilgjengelig for barna slik at de kan snack fra det hele dagen.

skjær grønnsakene i morsomme figurer, stable dem i fargerike tårn eller lage grimaser hver gang du serverer dem. La barna være kunstnere og be dem om å lage en annen design hver dag med grønnsaker.

Lag fargerike Veggie Kebab med barna dine og grill dem sammen med din utvalgte protein til middag. Bruk hvilken som helst kombinasjon av squash, squash, paprika, sopp, tomater og løk seksjoner for Kebab, og pensle med grillsaus.

Hint

 • En annen måte å få barna begeistret om grønnsaker er å la dem hjelpe deg med å forberede dem. Husk å la barna se deg spise og nyte grønnsaker hver dag; de lærer ved eksempel.
 • Pass på at barn er alltid under oppsyn når forberede grønnsaker for å forebygge ulykker og mens du spiser for å hindre choking.

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt


Grønnsaker er naturlig høy i fiber og vanninnhold, men lite kalorier og fett. Siden fiber hjelper deg til å føle fyldigere lenger, forbruker mer grønnsaker kan fremme sunn vekt ledelse og redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Dessverre, bare 11 prosent av voksne faktisk konsumere mengden som anbefales i regjeringens minimums Dietary Guidelines for amerikanerne. Grønnsaker, derimot, kan enkelt legges til velsmakende måltider og snacks som vil gjøre deg å miste vekt.

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Erstatte grønnsaker i Meals

Skift litt høy fett og kalori-fylt ingredienser med grønnsaker når matlaging din favoritt mat. Grønnsaker vil legge smak og volum til måltider. Erstatte grønnsaker på denne måten vil også gjøre dem mer attraktivt hvis du ikke liker å spise dem.

Legg en kopp hakkede grønnsaker i stedet for ett egg og halvparten av den totale ost når matlaging en omelett. Omelett er smaken og volumet øker, mens mengden av fett og kalorier reduseres.

Sett en kopp pasta i visse oppskrifter med en kopp diverse grønnsaker. Salat, tomater og andre grønnsaker kan erstatte halvparten av kjøtt og ost på smørbrød og hamburgere.

Veggie Side Dishes

Øk mengden av grønnsaker konsumert til middag. Flertallet av middagen bør bestå av grønnsaker. Pass på at middagstallerkenen har heftig deler av friske grønnsaker.

Serve dampede grønnsaker i stedet for karbohydratrike matvarer som hvit ris og pasta. Hold kalorier lav ved å ikke legge sauser eller oster til dampede grønnsaker.

Roast din favoritt grønnsaker i balsamicoeddik, olivenolje og tørkede urter for å lage en deilig og sunn siderett.

Veggie Snacks

Tilbered dine egne snacks på forhånd i stedet for å stole på automater på jobb og skole. Potetgull, kjeks og granola barer som vanligvis finnes i automater inneholder mange tomme kalorier og karbohydrater.

8. Vask, hogge og pakke ferske grønnsaker i lagercontainere sammen med fettfattig dressing, hummus eller frisk yoghurt dip. Ta grønnsaker til jobb eller skole for å dempe middag sultangrep.

gran opp vanlig hage salater med alfalfaspirer, grønnkål, aubergine, arugula eller annen veggis. Sted i å betjene store lagercontainere og snack på etter behov.

Hint

 • Legge til mer grønnsaker til kosthold kan føre til vektøkning hvis andre matvarer ikke er begrenset.
 • Konsultere legen din før du starter en ny diett plan.

Hvordan å skrelle rotgrønnsaker

Det er forskjellige måter å skrelle rotgrønnsaker. Men, vil du ofte finne deg selv peeling fingrene i stedet. Visse rotgrønnsaker, for eksempel jicama rot, kan være svært vanskelig å skrelle. Peeling rotgrønnsaker den gammeldagse måten kan også resultere i en masse avfall. Her er noen tips for å komme rundt disse problemene.

Hvordan å skrelle rotgrønnsaker

•  Vask dine rotgrønnsaker. Fjern eventuelle urenheter, blåmerker, fine røtter eller øynene fra grønnsaker. Hvis det er nødvendig, sette dem i et dørslag for å tørke. Ha en ren beholder nærheten til å sette skrell inn.

Bruk en svivel peeler for rotgrønnsaker med delikat skinn, for eksempel gulrøtter. Bruk en peeler med et fast blad for grønnsaker med tøffere, tykkere skinn, som for eksempel poteter og neper. Å skrelle den nevnte jicama, skjære av toppen og bunnen av grønnsaker, deretter bruke peeler å løsne skallet på toppen og bunnen. Så bare kle av de delene av skallet med hendene. Ikke prøv å skrelle den i en spiral, eller du vil utsette deg selv for unødvendig frustrasjon.

Hold rot grønnsak i venstre hånd hvis du er høyrehendt, vice versa hvis du er venstrehendt. Skrell grønnsaker med en god kvalitet vegetabilsk peeler, og pass på at alle slag bevege seg bort fra kroppen din. Prøv å stikke den vegetabilske med en gaffel for å holde den på plass. Dette vil minske sjansen for at du vil skade deg selv mens du prøver å skrelle grønnsaker.

Umiddelbart plassere peeling i en ren beholder. Ha en gryte med vann kokende på komfyren, og slippe skrell i vannet som du får dem. Kok vann i minst en time for å gjøre lager for supper og andre retter.

Alternativt kan du koke noen grønnsaker før peeling. Dette arbeider hovedsakelig med poteter og andre grønnsaker med en tøff, tykk hud. Stek grønnsaker fullt. Mikrobølgeovnen er den raskeste metoden, men baking og koking fungerer godt, også. Enkelte grønnsaker må være stekt under en broiler for denne metoden skal fungere skikkelig. La rot grønnsak avkjøles helt. Deretter dytte en gaffel i den, og bruke en kniv til å score det hele rundt. Langsomt og forsiktig fjern skallet. Du vil merke at skallet løsner lett og uten å bringe opp noen av kjøtt av grønnsak med det. Denne metoden er best hvis du prøver å redusere avfallet involvert i peeling rotgrønnsaker.

Hakk grønnsakene dine og plassere dem i din oppskrift i henhold til instruksjonene.

Hint

 • Hvis du ikke har behov for skrell med en gang, legg dem i en tett lukket beholder i fryseren. Du kan lage lager med dem senere.
 • Tenk ikke peeling grønnsakene dine for visse oppskrifter, for eksempel supper og stuinger.
 • Bruk alltid en rustfritt stål vegetabilsk peeler. Du vil takke deg selv senere, og du vil spare penger på kjøkkenutstyr.
 • Ikke bruk en grønnsaksskreller til å skrelle løk. Bare skjære av sine topper og bunner, så scorer dem på begge sider. Deretter kan du fjerne de ytre lagene lett.
 • Forsøk aldri å bruke en billig, dårlig kvalitet peeler eller en kniv til å skrelle grønnsaker. Disse vil bare øke risikoen for skader.
 • Bruk aldri kokk og skrell metode mens grønnsak er fortsatt rykende varm; dampen fra vegetabilske kan brenne deg.

Hvordan å plukke grønnsaker som fremmer sunn hud

Prøver å fremme sunn hud med grønnsaker i kostholdet ditt? Det er lett å plukke grønnsaker som er rike på vitaminer og mineraler som er bra for huden din. Følg disse trinnene for å finne og innlemme de beste grønnsakene for sunn og strålende hud.

Hvordan å plukke grønnsaker som fremmer sunn hud

•  Har du tørr, flassende hud? Få mer vitamin A i kosten. Noen av de beste grønnsakene for huden din er de som er mørk grønn og oransje i fargen som de er rike på vitamin A, en anti-aging antioksidant. Noter hvilke av dine favoritt grønnsaker er grønne eller oransje. Spis mye grønne blader regelmessig for glødende hud.

bekjempe rynker ved å spise mat rik på vitamin C. Vitamin C reduserer frie radikaler skader på huden forårsaket av sol og forurensing, som forårsaker tegn på for tidlig aldring og rynker. Foods høy i vitamin C inkluderer rød og grønn paprika, brokkoli, grønnkål og guava.

Vitamin E er en annen antioksidant som bekjemper tegn på aldring og rynker. Kombinert med vitamin A, er det effektivt i å forebygge noen hudkreft. Laste opp på vitamin E matvarer som spinat, tomater, svisker, fersken, asparges og avokado.

Hvis du er rettet mot spesifikke problemer med huden din, kan det være lurt å få mer av enkelte vitaminer og mineraler. For eksempel, hvis du prøver å bli kvitt akne, matvarer som er rike på sink eller vitamin A er ideelle valg. Noen matvarer som er rike på vitamin A blant annet søtpoteter, spinat, gulrøtter og honningmelon.

Hint

 • Prøv å få vitaminer naturlig gjennom det daglige anbefalte 3 til 5 porsjoner med grønnsaker. Spis grønnsaker rå eller lett kokt (ikke overstekt) å beholde mest næringsstoffer.
 • Unngå syntetiske vitamintilskudd, som kan være skadelig eller legge store mengder av næringsstoffet.

Hvordan forberede grønnsaker på en photoshoot

Hvordan forberede grønnsaker på en photoshoot


En makrobiotiske diett vokser stadig mer populært som folk gjenkjenner den iboende helsemessige fordelene av naturlige, hele, friske matvarer i sesongen. I makrobiotisk mat, er mat tilberedt på en måte som bevarer sine næringsstoffer. Lær de topphemmelige 15 super mat av makrobiotiske diett.

Hvordan forberede grønnsaker på en photoshoot

Grønnsaker på en photoshoot

Sea grønnsaker er en populær del av makrobiotiske diett. Nori er tang som brytes sushi ruller, og når pulverisert, gjør en stor salt erstatning. Det er flere andre hav grønnsaker, som Agar og kombu.

bær er høy i næringsstoffer og fiber. De berolige en sukker sug og gir antioksidanter. På den makrobiotiske diett, bær er avgjørende.

grønne grønnsaker er en viktig del av makrobiotiske diett. Jo mørkere bladet desto flere næringsstoffer det har. Prøv dem på smørbrød, i salater og til og med Juiced.

Hele korn er også en viktig del av makrobiotiske diett. Hele korn gir mineraler og fiber som er avgjørende for systemisk helse.

Grønn te har kraftige antioksydanter og også har vist seg å bidra til å kvitte seg med kreftceller. Makrobiotiske oppfordrer folk til å bruke grønn te som en del av sitt daglige væskebehov.

Hint

 • I makrobiotiske kosthold, spise mat i sesongen er viktig. Dine ernæringsmessige behov endres i løpet av året, shopping på bondens marked eller lokale råvarer stativ kan bidra til å sikre at maten du spiser er i sesong.
 • Ikke kok grønnsakene. I makrobiotiske diett, er matvarer tilberedes svært lite; dampet eller spises fersk. Hva kan være enklere?

Hvordan koke grønnsaker på en sunn måte

Ved valg av sunne måter å koke grønnsaker må du gå tilbake til naturen og prøve å følge den så tett som mulig. Det er ingen tvil om at naturen aldri ment at vi skal bruke kokt mat i det hele tatt. Rå matvarer er sunnere fordi de inneholder levende celler som er helt eller delvis ødelagt i prosessen med matlaging. Likeledes er de fleste vitaminer i grønnsakene ødelagt og den kjemiske arrangement av mineralene blir forandret når man koker dem. Men siden mange grønnsaker er frastøtende når spises rå, må de bli kokt. I behov for å skape en balanse mellom rå og overkokte grønnsaker følgende tips vil lede deg til å nyte en ønskelig rekke matvarer og likevel være på den friske siden.

Hvordan koke grønnsaker på en sunn måte

Hvis du skal koke grønnsaker prøver ikke kok dem. De fleste mennesker har en tendens til å kok sine grønnsaker, men den ernæringsmessige verdien av grønnsaker, som er opprettet i den voksende prosessen, blir lett ødelagt i kokeprosessen. Alle grønnsaker skal tilberedes langt mindre enn det som er vane i de fleste hjem i dag.

Ikke skrelle grønnsakene dine. De fleste mennesker har for vane å peeling sine grønnsaker før matlaging dem, men de bør ikke skrelles. Poteter spesielt bør aldri bli skrellet for de mest verdifulle elementer ligge direkte under eller i huden.

Bruk grønnsaker umiddelbart etter kutting eller Shedding dem slik at de beholder den mest mengden av vitamin C. Vitamin C innhold av grønnsaker er tapt på en ekstremt rask hastighet når grønnsaker fibrene har blitt kuttet eller mørbanket. Du kan også klippe dem i større stykker hvis du ikke spiser dem med en gang, dette vil beholde mer av vitamin.

Svært ofte vannet som grønnsakene er kokt er mer verdifull for din helse enn grønnsakene selv. Så husk, ikke kaste bort vannet som brukes til å koke grønnsaker, drikke den eller lagre den for neste dags suppe. Slikt vann er rik på vitaminer utvunnet fra grønnsakene under kokeprosessen.

Den verste måten å tilberede grønnsaker er å steke dem. Steking grønnsaker er svært skadelig for din helse som de absorberer store mengder fett, bli vanskelig å fordøye og legge igjen en god del av død materie i blodet etter å ha blitt assimilert.

Den beste måten å tilberede grønnsaker er dampende dem med så lite vann som mulig og for et kortest mulig tid.

•  For å beholde de mest næringsverdi når matlaging grønnsaker er det tre ting du bør vite om koking av hver grønnsak: (1) Hvor lenge bør det kokes ?, (2) Hvor mye vann bør brukes til matlaging hver grønnsak? og (3) Dersom potten være lukket eller åpen i damp? Tabellen nedenfor vil veilede deg i å bygge en diett som vil forbli rik på vitaminer og mineraler.

Vegetabilsk mat SKJEMA

Vegetabilsk kokevannet Pot Tid
Asparges 2 inches Stengt 10-18 minutter
Bønner, lima 2 inches Stengt 16-28 minutter
Bønner, snap to inches Stengt 10-20 minutter
Rødbeter 1 tommers Stengt 16-20 minutter
Bete greener en tommers Stengt seks minutter
Brokkoli 1 tomme Stengt 12-20 minutter
Brussel sprouts1 tommers Stengt 6-8 minutter
Kål 1 tomme Stengt 6-11 minutter
Gulrøtter 1 tommers Stengt 12-20 minutter
Blomkål 1 tomme Stengt 12-16 minutter
Chard (blader) 1 tommers Stengt seks minutter
Chard (stilker) 1 tommers Stengt 12 minutter
Mais (på cob) 1 tomme Stengt 4-8 minutter
Løvetann greensCover vegetabilsk Stengt seks minutter
Kale Cover vegetabilsk Stengt 12-16 minutter
Pastinakk Dekk vegetabilske Stengt 13-25 minutter
Erter Dekk vegetabilske Stengt 8-13 minutter
Poteter hvit (medium) Dekk vegetabilske Stengt 20-25 minutter
Poteter søt (medium) Cover vegetabilsk åpne 25-30 minutter
Spinat Cover vegetabilske åpen 5 minutter
Squash Cover vegetabilske pne 6-8 minutter
Tomater Dekk vegetabilske åpen 8 minutter
Neper 3 inches Åpent 16-25 minutter
Nepe greener Dry Åpent 13-16 minutter

Hvordan velge grønnsaker høy i antioksidanter

Hvordan velge grønnsaker høy i antioksidanter


Hvem ønsker ikke å være den sunneste de kan være? En måte er å dra nytte av den nyeste forskning og begynne å innlemme grønnsaker rike på antioksidanter i din daglige diett. Hvis hver dag virker for ambisiøst, kan du introdusere deg selv og din familie til antioksidantrike grønnsaker sakte, men forplikte seg til å spise minst fem av disse grønnsakene i uken og bygge til flere dager som du lærer å forberede dem på din favoritt måte.

Hvordan velge grønnsaker høy i antioksidanter

Forskere ved Human Nutrition Research Center on Aging ved Tufts University målte grønnsaker for ORAC (oksygen radikal absorbans kapasitet), som oversettes til antioksidant effekt. Du kan finne de fleste av disse grønnsakene i din lokale matbutikk, men det er en ekstra ekstra fordel hvis du har en lokal bonde marked og er i stand til å få dem på sitt ferskeste, og enda bedre, organisk.

Her er en liste over grønnsaker skal se etter og videre innlemme i kostholdet ditt. Dette er de 10 beste i antioxidants.1. Kale (Kale er nummer én grønnsak for å bekjempe celle-ødeleggende frie radikaler. Spis grønnkål med litt fett for å bedre absorbere karotenoider og vitamin A.) 2. Spinat (Spinat er en av de laveste kalori mat til alle. Forskere har funnet ut at det kan være avgjørende for å senke blodtrykket.) 3. Brussel sprouts4. Alfalfa sprouts5. Brokkoli blomster (Brokkoli er en kjendis i ernæring verden for sine påvist kreft-bekjempelse evner. Som med grønnkål, spise dem med litt fett for å bedre absorbere karotenoider og vitamin A.) 6. Beets7. Red bjelle peppers8. Onions9. Corn10. Aubergine

Tre anti-oksidanter er avgjørende. De er de sykdomsbekjempende forbindelser som finnes i enkelte frukter, grønnsaker og korn som holder hjelpe kropper friske. Velge grønnsaker med mest antioksidanter er svært viktig, fordi gitt miljøtilstanden, mennesker trenger all den hjelp de kan få for å bekjempe sykdomsfremkallende frie radikaler. Antioksidanter stoppe frie radikaler fra skade på andre celler i den menneskelige kroppen. Nesten alle grønnsaker inneholde ett eller flere av de følgende: vitamin C, vitamin E, selen og beta-karoten, som alle har høye antioksidantegenskaper.

Hvis du ikke har "den" liste over grønnsaker med høyest antioksidanter, tror dristige farger: mørkegrønne grønnsaker (som spinat, rosenkål, brokkoli, brønnkarse, asparges, grønn paprika), rød paprika, gul paprika og tomater er gode kilder til vitamin C. Mørk grønne grønnsaker, er også en utmerket kilde til vitamin E. Mørk orange, røde, gule og grønne grønnsaker, som brokkoli, grønnkål, spinat, søtpoteter, gulrøtter, rød paprika og gul paprika, er fantastiske kilder til betakaroten. De fleste grønnsaker inneholder selen.

Heart Center fra Cleveland Clinic foreslår følgende: For Vitamin C - Sitrusfrukter og juice, bær, mørkegrønne grønnsaker (spinat, asparges, grønn paprika, rosenkål, brokkoli, brønnkarse, andre greener), rød og gul paprika , tomater og tomatjuice, ananas, honningmelon, mango, papaya og guava.For Vitamin E - vegetabilske oljer som oliven, soyabønner, mais, bomullsfrø og safflower, nøtter og mutter Butters, frø, hele korn, hvete, hvetespirer, brun ris, havregryn, soyabønner, søtpoteter, belgfrukter (bønner, linser, erter) og mørk grønn grønn vegetables.For Selen - paranøtter, ølgjær, havregryn, brun ris, kylling, egg, meieriprodukter, hvitløk, melasse , løk, laks, sjømat, tunfisk, hvetekim, hele korn, mest vegetables.For Betakaroten - Variety av mørk oransje, røde, gule og grønne grønnsaker og frukt som brokkoli, grønnkål, spinat, søtpoteter, gulrøtter, rød og gul paprika, aprikoser, cantaloupe og mango.

Denne studien fra American Botanical Council (merk at studien er notert på Whole Foods hjemmeside) analysert grønnsaker og urter for sine antioksidantegenskaper rå, etter damping og etter koking. Høydepunktene inkluderer: "Blant grønnsakene som viser den høyeste fenoliske innhold var artisjokk, rødbeter, kål, brokkoli, rød sikori, rød chili og gul pepper dampede grønnsaker beholdt om lag 80 prosent av de fenoliske og ORAC verdier av rå grønnsaker, kokte grønnsaker. beholdt bare 30 prosent av antioksidanter. Foretrukket kokeprosessen for grønnsaker bør dampe ved den mildeste temperatur og for minst mulig tid til å beskytte fenolene og vitaminer. Blant de aromatiske urter får høye ORAC verdiene var hagen salvie, merian, rosmarin, og hage timian. Deres verdier er mange ganger større enn de av grønnsakene som ble studert. presenterer aromatiske urter i salater markert øker de fenoliske og ORAC verdier av hele salat. Sitronmelisse og merian ved en konsentrasjon på 1,5 prosent vekt / vekt økt med 150 og 200 prosent, henholdsvis den antioksidant kapasitet av en salat parti. Karve viste den høyeste ORAC verdi, selv om dens fenoliske og flavonoidinnhold ikke var høyest. Fersk ingefær også gjort et betydelig bidrag til antioksidant kapasitet. "

Hint

 • Skjær vårløk eller spinat i salater eller bruke som smakstilsetning for suppe. Serve kutte grønnsaker som paprika og brokkoli med en velsmakende dip som gjør dem mer attraktivt for barn.
 • En favoritt som kan gjøre aubergine spiselig inkluderer parmigiana eller en relleno (slå sammen egg, en dash av salt, melk og litt mel, dip aubergine skiver ca 1/4-tommers tykke og deretter grill eller stek, server med ris og toppe aubergine med lys soyasaus om nødvendig).

Hvordan bruke grønnsaker i Smoothies

Smoothies er en fin måte å pakke i en stor ernæring kraft med svært liten innsats. Mange hevder at regelmessig starter dagen med en super-næringsrik smoothie gir så mye energi at de kan hoppe over deres kopp kaffe om morgenen. Andre har smoothies til lunsj eller middag, eller for en middag lunsj. Siden du blande hel frukt eller grønnsak, mister du ikke fiber som du gjør når du drikker juice. Som holder deg mett lenger og gir alle de andre fordelene med fiber forbruk. Legge grønnsaker til smoothies ups deres ernæringsmessig punch enda lenger, og når du lære noen triks, du vil være i stand til å drikke flere porsjoner med frukt og grønnsaker før du forlater huset i morgen.

Hvordan bruke grønnsaker i Smoothies

•  Få en stor blender, for eksempel en Vita-Mix, for å gjøre dine smoothies glatt. Mens den gjennomsnittlige billig blender kan være greit for amatør blending eller for å blande is, sliping grønnsaker ned til en puré i smoothies krever strøm.

Prøv å holde smoothie som "helhet" som mulig. Med andre ord, prøv å bruke bare frukt, grønnsaker, nøtter og frø hvis mulig og flytende baser fra en av disse. Når det er mulig, plukke økologisk frukt og grønnsaker. Frosne varianter er tilgjengelige når frisk er ikke, og fungerer fint i smoothies.

Start med en liten mengde væske base og holde mer på hånden for å helle i hvis smoothie blir for tykk. Godt utgangspunkt valgene inkluderer vann, mandelmelk, soyamelk, rismelk, havremelk, hamp melk, soya yoghurt, juice eller en favoritt væske. Juice kan være ute av en flaske, men du kan også skrelle appelsiner eller andre friske (ikke frosne) frukt og bland dem først for en saftig base. Med en kraftig blender, kan du selv kaste i hele appelsiner og bland frøene eller la greenene på jordbær.

Begynn sakte med greenene. Legge greener til smoothies er en fin måte å få en heftig porsjon grønnsaker i og holde den samlede glykemisk indeks på din concoction lav, men begynne langsomt. Legg kanskje noen blader av fersk spinat første gang. Neste gang, legg til litt mer. Prøv noen blader av romano eller grønnkål. Du vil bli overrasket og hvor mange greener du kan pakke i uten engang å smake dem. Kunnskapsrike foreldre få barna sine til å spise hauger av greenene på denne måten.

Husk fersk versus frosset. Frisk frukt og grønnsaker blande lett og til en mer flytende konsistens sammenlignet med frosne. Når du legger greener, husk at en halvkilo frossen spinat er virkelig mye mer spinat (og mye mer intens tasting) enn en halvkilo fersk spinat. Når du først eksperimentere, smak som du går. Hvis du bruker alle råvarer, men du ville like det kaldere, bare blande i litt is.

6. Vær kreativ. Du kan også bruke gulrøtter, tomater, avokado og mer i smoothies. For eksempel har Whole Foods en smoothie kalt "White Rabbit" som jeg kopiere hjemme. Den består av gulrot juice, soyamelk og bananer. Det høres rart ut, men det er deilig! Du kan også legge til cashewnøtter for å lage en smoothie kremaktig. Blande disse sammen for en skyldfølelse-fri dessert smoothie: nut-melk, frosne bananer og rå kakao. Legg peanøttsmør hvis du liker peanut-smør kopper. For en rask "milkshake", blande ris melk med frosne jordbær (eller noen frosne bær). Barna elsker det.

Hint

 • Med en stor blender, kan du kaste i linfrø helhet og det vil male dem slik at du får fordelen av sine omega-3 fettsyrer. Alternativt kan du legge til en spiseskje eller to av linfrøolje.
 • Hvis du har frukt som begynner å bli overmoden, kaste dem i en frysepose og fryse dem. De er flotte for smoothies.
 • Blåbær er gode på å skjule grønne farger, hvis du eller dine små er "grønn" sensitive.
 • De fleste mennesker kan magen flere greener hvis de bruker appelsinjuice eller friske appelsiner, lime eller sitroner.
 • Legg avokado eller cashewnøtter hvis du er i humør for kremet.
 • En godt laget smoothie vil være fiber rik, noe som er bra for kroppen din i utallige måter. Men det kan ta litt tid å bli vant til, hvis du ikke er vant til mye fiber (de fleste amerikanere ikke er). Vær forberedt på litt gastrointestinal og abdominal ubehag først - det vil bli bedre etter bare noen dager, og du vil bli bedre helsen i store sprang med hver smoothie du forbruker.

Hvordan velge grønnsaker for deres helse Properties

Hvordan velge grønnsaker for deres helse Properties


For å gjøre kostholdet sunnere, kutte ned på tomme kalorier og erstatte dem med grønnsaker som har en rekke anti-kreft og antioksidantegenskaper. Oppbevar disse valgene i tankene:

Hvordan velge grønnsaker for deres helse Properties

Tomater er høy i vitamin C og A. De og har også jern og kalium. I de senere år det meste av oppmerksomheten har fokusert det røde pigmentet i tomater, lykopen en potent antioksidant som kan redusere risikoen for prostata, tykktarm og magekreft. Nyere forskning har sett på to andre forbindelser som finnes i tomater, kumarinsyre og chlorogenic som synes å blokkere nitrosaminer, den sterkeste kreftfremkallende i tobakksrøyk. Når plukke tomater, velger de med de dypeste nyanser av rødt som angir de høyeste konsentrasjonene av betakaroten og lykopen. Selv om rå tomater er bra for deg, er lykopen lagret i celleveggen. Saftpressing eller matlaging utgivelser sammensatt.

Rød paprika er også rike på lykopen samt vitamin A, C og K. De er dyrere enn sine umodne grønne fettere, men langt mer næringsrik og søtere. Når du tilbereder legge dem sist, for å frigjøre lycopene, og samtidig beholde vitamin C.

rosenkål, grønnkål, brokkoli, blomkål, kål, og bok choy er cruciferous grønnsaker. Alle inneholder vitaminer, fiber og sykdomsbekjempende fytokjemikalier. Personer med dietter høy i cruciferous grønnsaker har lavere tilfeller av kreft, spesielt i bryst, livmorslimhinnen, lunge, tykktarm, lever, og livmorhalsen, ifølge American Institute for Cancer Research. Det er best å spise disse grønnsaker rå eller lett dampet å beholde de anti-kreft fytokjemikalier. La oss se på deres spesifikke vitamin innhold. Kale har mest vitamin A, brokkoli, den mest C, mens rosenkål og brokkoli er bundet på folsyre. Når du forbereder brokkoli, sørg for å inkludere bladene, som er rike på kalsium.

Gulrøtter er en del av persille-familien. Min favoritt gulrot historien er at når Royal Air Force i WW II utviklet radar for å spore innkommende angrep i Battle of Britain, den britiske Air Ministry spre ordet om at en diett rik på gulrøtter ga sine jagerflypiloter forbedret evne til å se fiendtlige fly. En diett rik på betakaroten kan bidra til å forhindre makuladegenerasjon en årsak til blindhet. Det er også en anti kreft antioksidant. Ved å spise hele gulrøtter, kan fiber fremme kolon helse.

belgfrukter, som bønner, erter og linser er grønnsakene med mest protein. Selv belgfrukter har mer fett enn andre grønnsaker, er alle plante fett umettet, den sunneste typen fett. Belgfrukter er også en god kilde til løselig fiber som bidrar til å redusere lavtetthets-lipoprotein, LDL-kolesterol, det farlige slag. De er også fylt med uløselig fiber til fremme kolon helse. Belgfrukter er også rik på folsyre, kobber, jern og magnesium. Bønner og erter kan også levere jern trengs for ikke kjøttetere. Best av alt, de fleste belgfrukter er billig og lagre lett for et år eller mer. Hold bønner og brun ris på hånden for fiskale nødhjelp og du vil aldri gå sulten igjen. Bønner kan produsere metangass, udødeliggjort i Mel Brooks filmen "Blazing Saddles». Ett tips som hjelper rense bønner disse utslippsgenererende forbindelser er å suge dem over natten før matlaging. Hell av vannet, forkast alle bønner som flyter til overflaten, kok resten til de er møre.

Hvitløk, som løk, regnes alliums. Hvitløk er en fantastisk grønnsak med anti-virus, anti-bakterielle anti-sopp og antioksidantegenskaper. Det kan senke kolesterolet og blodtrykket og kan bidra til å lette effektene av diabetes, kreft og hjertesykdommer, hovedsakelig på grunn av svovel sammensatte den inneholder, allicin. Hvitløk inneholder også vitamin C, B6, selen, magnesium, kalium, kalsium og mangan flavonoider. Allicin forverres med matlaging, så for å beholde sin helsemessige fordeler, er det best å hogge hvitløk fint og vend det inn i maten rå.

Avokado er høy i protein, fiber, niacin, tiamin, riboflavin, folsyre og sink, selv om de også er lastet med fett. Heldigvis er det et hjerte-sunt enumettet fett, inkludert omega 3 fettsyrer uten kolesterol. Hold orden på kaloriene, for å holde midjen slank, men nyte som en deilig supplement til et sunt kosthold.

Hvordan å suge grønnsaker og frukt i Sea Salt vann for å fjerne plantevernmidler

Hvordan å suge grønnsaker og frukt i Sea Salt vann for å fjerne plantevernmidler


Plantevernmidler er mye brukt på mye av vår produserer, og mens dette holder insekter fra å ødelegge frukt og grønnsaker, kan det også skade mennesker. Det er mange måter å fjerne disse plantevernmidler, men en naturlig og økonomisk måte er å bruke havsalt vann. Havsalt løsning kan være mer effektivt enn å vaske produsere med vann alene. Dette er spesielt viktig for grønnsaker og frukt som ikke skrelles før spising som epler, paprika, poteter og jordbær.

Hvordan å suge grønnsaker og frukt i Sea Salt vann for å fjerne plantevernmidler

Kjøp havsalt fra en lokal kjøpmann eller helsekost spesialitet butikken. Kontroller at havsalt som er kjøpt er et finkornet, i motsetning til store biter som tar lengre tid å oppløse.

•  Rengjør området der de grønnsaker eller frukt vil være gjennomvåt og skyll dette området svært godt for å unngå oljesøl og forurensing av råvarer med vaskemidler. Sørg for at hendene er vasket godt.

•  Skyll frukt eller grønnsaker med rent, rennende vann, og pass på å børste av eventuell smuss med en produsere rengjøringsbørsten. For bladgrønnsaker, som kål eller salat, fjerner det ytterste laget av blader før soaking.

Forbered et fat eller stor container med et hav salt vann løsning med omtrent en teskje havsalt til en kopp vann. Rør løsningen med teskje inntil havsalt oppløses helt.

Bløt råvarer i bassenget i to minutter, og skyll grundig i rennende vann før servering. Hvis avlingen har en hard skall, bruker en grønnsak børste til å skrubbe den med løsningen, og skyll den godt.

Tørk produsere med en ren klut eller håndkle. Kast havsalt løsning og rense ut vask med ferskvann.

Hint

 • For å beholde friskheten av råvarer, unngå å vaske den før rett før det kommer til å bli servert.

Hvordan kvitt grønnsaker av Salmonella

Illinois Department of Public Health sier det er omtrent 2000 forskjellige, men nært beslektet, stammer av Salmonella-bakterier. Bare en liten andel av disse stammer gi sykdom hos mennesker, men de få stammene er ansvarlig for mye av verdens matforgiftning. Ifølge US Department of Agriculture mattrygghet og Inspection Service, er det rundt 1,4 millioner tilfeller av salmonellose hvert år i USA alene. Mat gift forårsaket av Salmonella-bakterier er vanligvis et resultat av å konsumere forurenset mat. Selv om mesteparten av tiden disse matvarene er av animalsk opprinnelse, frukt og grønnsaker kan også bli forurenset.

Hvordan kvitt grønnsaker av Salmonella

•  Forbered en desinfiserende løsning av en gang av blekemiddel til én liter vann. Oppbevar løsningen i en sprayflaske. Desinfisere alle forberedelser overflater, inkludert skjærebrett, ved å sprøyte dem lett med løsningen; så la dem lufttørke før du forbereder grønnsaker.

Vask alle grønnsaker-forberedelse redskaper, som kniver, boller og fat, med varmt vann og vaskemiddel. Vask i oppvaskmaskin som bruker varmere vann enn menneskehender kan tolerere vil gi mer grundig desinfisering.

Hold grønnsaker skikkelig nedkjølt til under 40 grader F før tilberedning. Unngå krysskontaminering ved å lagre grønnsaker separat fra kjøtt og fjærfe. Opprettholde separate skjærebrett for kjøtt og fjørfe og grønnsaker.

Vask grønnsaker grundig før du forbereder. Grønnsaker har en tendens til å bli forurenset fra å komme i kontakt med organisk gjødsel som kan inneholde husdyrgjødsel. Grundig vasking vil bidra til å fjerne forurensningene.

Oppretthold kokte grønnsaker over 140 graders F før servering. Kokte grønnsaker som ikke forbrukes, og tillatt å avkjøle må kasseres. Ikke forsøk å lagre og oppvarmer dem.

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt


Selv om alle vet at grønnsaker er sunt og fordelaktig, liker ikke alle grønnsaker. Heldigvis skjønt, grønnsaker er lett å kle opp og maskere smaken av. Slip grønnsaker til noe annet, blande dem med frukt til å dekke smaken og ha dem med dip. Jo mer friske grønnsaker du kan innlemme i kostholdet ditt, jo bedre. Til dette punktet, FDA nylig skiftet slagord fra "5 a Day" til "Flere Matters."

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt

•  Finn ut hva du gjør og ikke liker. Mens nesten alle sier: "Jeg liker ikke grønnsaker!" de er faktisk overrasket når de ser på fakta. Finn en omfattende liste over grønnsaker og sirkle dem du liker. Legge listen på kjøleskapet. Lover å spise ekstra av hva du liker og å prøve en ny veggis en måned.

Legg en saus til grønnsaker. Bruk dressing eller peanøttsmør å maskere smaken. Smelt ost over grønnsaker å legge til smaken.

Bland grønnsaker til noe annet. Legg mashed gulrøtter til potetmos. Du vil ikke være i stand til å smake forskjell, selv om potetene vil være en morsom farge. Barn vanligvis elsker mat som er en annen farge enn den burde være. Bland rå spinat i en frukt smoothie. Det endrer ikke smaken, bare farge, og frukt maskerer smaken av spinat. Legg grønnsaker til supper, stuinger eller aksjer.

Bruk krydder og urter. Mange mennesker liker ikke blandness av grønnsaker. Urter og krydder kan hjelpe sparke smaken faktor opp litt. Cook grønnsaker og kjøtt sammen for å legge smak til begge!

Hint

 • Minimer bruken olje. Det er ekstremt høy i caloriea og legger ikke mye smak.