Digidexo.com

lungeemfysem luftfuktighet

Kan Migrene være forårsaket av endringer i luftfuktighet?

Kan Migrene være forårsaket av endringer i luftfuktighet?


Migrenepasienter og leger mener begge fuktighet kan være en trigger for migrene (se referanser 1). Mens høy fuktighet kan være en migrene trigger i noen tilfeller, studier viser at lav fuktighet, og en kombinasjon av målefaktorer, inkludert barometertrykkendringer, er like eller mer sannsynlig forårsake migrene (se referanser 2).

Betydning

Migrene smerter og symptomer påvirke om lag 16 prosent av befolkningen, så mange som 303 millioner på verdensbasis, ifølge Verdens helseorganisasjon (se referanser 3).

Triggere

Leger behandler migrene erkjenner at fuktighet kan være det som er kjent som en migrene "trigger" eller årsak, i kombinasjon med kjemiske og genetiske faktorer. Andre triggere inkluderer for mye eller for lite søvn, hormonelle endringer, stress og angst, eller, ironisk nok, avslapping etter stress, alkohol, koffein, eller mat som inneholder nitrater, tryamine, MSG eller aspartam. Ikke alle migrenepasienter vil reagere på alle triggere, og noen ganger er det nødvendig med en kombinasjon av triggere for å forårsake en migrene (se referanser 1).

Bevis

I en studie av migrenepasienter, i forbindelse med New England Center for Hodepine i Connecticut, Dr. Patricia Birgeneau Prince fant at en kombinasjon av høy temperatur og luftfuktighet var en trigger for 12 prosent av deltakerne; 22 prosent var påvirket av en kombinasjon av lav luftfuktighet og lav temperatur. Femti-en prosent av pasientene ble påvirket av værforhold ordnede (se referanser 4).

Forkjøpsrett Treatment

Identifisere hvilke faktorer, som for eksempel høy eller lav luftfuktighet, utløse deres migrene kan tillate lider å foregriper angrep. Lider kan være i stand til å unngå triggere, eller, i tilfelle av været, tar sin migrene medisiner i forkant av en forventet angreps forårsaket av værforholdene. (Se referanser 4).

Advarsel

Migrene kan være en alvorlig medisinsk tilstand. Konsultere legen din før du tar noen medisiner for migrene og ikke justere resept uten legens godkjennelse.

Hvordan virker luftfuktighet påvirker hjertesykdom?

Fuktighet kan være livstruende for personer med hjertesykdom. Selv i temperaturer som ikke synes ekstrem, når luftfuktigheten er over 70 prosent, forekomsten av komplikasjoner som dehydrering, tretthet og varme-relaterte sykdommer er forhøyet. Overvektige personer med hjertesykdom kan være spesielt utsatt fordi kroppens evne til å opprettholde en normal temperatur er kompromittert. Disse personene kan miste salt på grunn av rikelig svette, noe som kan føre til heteslag og til slutt et heteslag.

Heteslag

Fuktighet og varme gjør det vanskelig for kroppen for å frigjøre varme fordi svette ikke fordamper raskt. Fordi personer med hjertesykdom allerede har redusert hjerte funksjon, de, samt eldre individer og babyer, har størst risiko for en heteslag. En heteslag er den mest alvorlige komplikasjon forårsaket av varmeeksponering. En person som lider av en heteslag kan oppleve sjokk, organsvikt, hjerneskade og muligens død.

Heteslag

Heteslag, men mindre alvorlig enn et heteslag, er fortsatt en livstruende tilstand. Tilstanden kan utvikle flere dager etter første eksponering for høy luftfuktighet og varme. Kvalme, oppkast, besvimelse og generell svakhet er alle symptomer på heteslag. De med hjertesykdom er mer sannsynlig å utvikle denne tilstanden på grunn av den raske tap av salt som kan oppstå med økt svetting. Lave saltnivåer i musklene kan forårsake kramper som kan tyde på heteslag. For mer informasjon om heteslag og andre relaterte tilstander, se Resources.

Fakta om Lungeemfysem

Emfysem er en kronisk, langvarig lungesykdom som rammer puste på grunn av skade på luftblærer. Tissue forringes over tid, og luft blir fanget i lungene, forårsaker en reduksjon i oksygen i blodet. Emfysem er gruppert under overskriften kronisk obstruktiv lungesykdom, den fjerde største dødsårsaken i USA.

Typer

Skade på flimmerhårene, de ørsmå hår i bronkiene, ved sigarettrøyk er den ledende årsaken til emfysem. Tobakksrøyk hindrer flimmerhårene fra rengjøring bakterier og irritanter av luftveiene. Irritanter flytte fra bronkiene i lungene. Lungenes immunceller er også påvirket av røyking. En arvelig tilstand som kalles AAT mangel kan forårsake lungeemfysem på grunn av lave nivåer av et protein som beskytter det elastiske vev i lungene. Andre forhold knyttet til emfysem er bindevevssykdommer som cutis laxa og Marfans syndrom.

Advarsel

Eldre mennesker kan utvikle lungeemfysem fordi lungene ikke fungerer så godt. Smog og andre forurensende stoffer forårsake betent luftveiene som fører til skadet lungevev. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å ha emfysem, muligens på grunn av forskjellen i hormoner. Passiv røyking og blir utsatt for kjemikalier eller gasser kan forårsake sykdommen.

Identifikasjon

Kortpustethet er det vanligste symptomet av emfysem. Hvis selv liten aktivitet fører til vanskeligheter med å puste, eller du hoster opp slim som er farget, få testet. Dette er tegn på at lungene dine ikke fungerer riktig. Hvis du blir fat kropp, kan det fra luften blir fanget bak airways.Persistent hoste eller pipende pust krever en lege oppmerksomhet.

Expert Insight

Leger vil foreslå ulike tester for å sjekke for emfysem, inkludert en kiste X-ray for å utelukke andre årsaker, sammen med blodprøver for å kontrollere antall hvite blodlegemer. En arteriell blodgasstest forteller hvor mye oksygen og karbondioksid er i blodet ditt. Lungefunksjonstester måler hvor mye luft lungene dine kan holde og hvor raskt de kan puster luft.

Forebygging / løsning

Hvis du slutter å røyke, kan det bremse ned emfysem og forbedre lunge fungerer. Medisiner som bronchodilators hjelpe åpne luftveier. Antibiotika kan forkorte tiden du er kortpustet. Steroider kan redusere betennelser og hjelpe deg å puste bedre. Redusere størrelsen på lungene kan forbedre puste, og lungetransplantasjoner er noen ganger være det nærmeste du kommer en kur for folk i de siste stadier av emfysem.

Tegn og symptomer på Lungeemfysem

I 2007 rapporterte Centers for Disease Control and Prevention at 3,7 millioner amerikanere hadde emfysem, en tilstand som resulterer i den endelige ødeleggelsen av luftblærer i lungene. Det er en rekke av tegn og symptomer på tilstanden.

Pustevansker

En kortpustethet som forbyr pasienter fra å gjøre ting de en gang kan gjøre er en ledende tegn på emfysem. Ikke være i stand til å puste godt nok for moderat trening er en annen indikasjon.

Andre puste Symptomer

Tetthet i brystet og tungpustethet med hvert åndedrag er et annet tegn på emfysem. I tillegg har folk med emfysem ofte blir kortpustet fra bøyd over.

Hoste

En kronisk hoste, særlig en som produserer grønn eller gul slim eller slim, er et annet tegn på emfysem. Pustevansker som blir alvorlig verre under en kald er også et tegn.

Finger og tå negler

Fingeren og tåneglene av en person med emfysem ofte blitt en blålig farge, på grunn av mangel på oksygen i ekstremiteter.

Vekttap

Lungeemfysem resulterer i en manglende appetitt hos noen pasienter og fører til hurtig vekttap med eller uten endringer i matforbruk.

Hvordan overvåke luftfuktighet i Reiser Tilhengere

Hvordan overvåke luftfuktighet i Reiser Tilhengere


Fuktighet er mengden av vanndamp i luften. Luftfuktighet varierer fra sted til sted, avhengig av høyde og nærliggende vannforekomster. Raske endringer i fuktighet kan føre til ubehag og utløse allergiske reaksjoner. Fordi reise tilhengere er konstruert for å kjøre lange avstander, er det viktig å overvåke deres fuktighet og holde den konstant. Du kan også velge å bruke luftfuktere å tillate fuktighet å slippe eller stige med en konstant rate, noe som gir kroppen din tid til å tilpasse seg den nye luftfuktighet.

Bruksanvisning

•  Hell ca en teskje salt i Ziploc bag, og vipper pose slik saltet legger seg i nedre hjørne.

•  Tilsett noen dråper vann inn i Ziploc posen slik at saltet blir fuktig, men ikke nok til å oppløse det hele.

Legg posen ned på et flatt underlag, og legg hygrometer inne i motsatt hjørne fra salt.

Tett Ziploc pose og la den sitte i en time.

Juster kalibreringshjulet på baksiden av hygrometer til det viser 75 prosent.

Plasser hygrometer i tilhengeren. For å overvåke fuktigheten nivå, lese skiven på hygrometer.

Hva Temperatur og luftfuktighet Kombinasjoner generere Mold?

Hva Temperatur og luftfuktighet Kombinasjoner generere Mold?


Mold er et vanlig problem i områder utsatt for høy fuktighet, varme og fuktighet. Kjellere og andre sub-level områder generelt er mest vanlig der mugg problemer blir oppdaget. En måte til å forhindre vekst og spredning av formen er å holde disse godt ventilerte områder. Dette bidrar til moderat fuktighet i luften samt refresh stillestående luft. Oppført her er de generelle temperatur og fuktighet retningslinjer som bidrar til vekst og spredning av mugg.

Fuktighet

Fuktighet er av de viktigste faktorene som forårsaker mugg å vokse. Mold har kapasitet til å vokse når fuktigheten lesing er så lav som 10 prosent til 14 prosent. Muggvekst vil skje sakte. Luftfuktighet som letter muggvekst generelt overstige 60 prosent. Potensialet for muggvekst utvider seg når luften er stillestående.

Dew Point

Temperatur fungerer i sammenheng med fuktighet for å generere et miljø for muggvekst. Når lufttemperaturen øker så avtar, fordampning frigjøres skaper en duggpunkttemperatur. Denne fuktigheten ofte blir sett samle på vinduer, og hvis igjen alene, vil føre til muggvekst. Duggpunkttemperatur forekommer oftest innenfor et område fra 70 grader til 90 grader. Et eksempel på en kombinasjon av temperatur og fuktighet som vil føre til en duggpunkttemperatur moden for muggvekst er 75 grader med 20 prosent relativ fuktighet.

Materialer

I tillegg til temperatur og luftfuktighet bidrar til mugg, foretrekker sopp å vokse på organisk og bygningsmaterialer, som for eksempel tepper, tre, bøker eller gips. Kombinasjonen av temperatur, fuktighet og materialet bestemmer hvor raskt formen vokser. Områder med organiske materialer som rutinemessig utsatt for temperaturer på 70 grader til 90 grader, med et minimum fuktighetsnivå på 10 prosent, ofte har problemer med mugg. Skritt for å eliminere disse forholdene omfatter forbedret ventilasjon, installere en avfukter og fjerne problematiske materialer.

Lav luftfuktighet og neseblødning

Neseblod er en vanlig foreteelse, og er svært sjelden livstruende. En av de viktigste årsakene til neseblødning er tørr luft fra lav luftfuktighet i hjemmet eller miljø.

The Nose

Det er mange små blodårer nær overflaten av slimhinnen i neseborene. Når slimhinnen blir tørr, kan sine membraner sprekke, forårsaker fartøyene å blø, ifølge Medline Plus.

Vinter

Om vinteren kan de fuktighet og temperaturendringer mellom innendørs og utendørs miljøer være ekstreme. Ifølge MedicineNet, kan de raske endringene lett irritere neseslimhinnen.

Varmesystemer

Hjem varmesystemer kan tørke ut luften. Ved hjelp av en luftfukter i soverom om natten kan hjelpe fukte luften og hindre neseblod. Ifølge Kaiser Permanente, bør roms temperatur være mellom 60 og 64 grader.

Compounding Faktorer

Lav fuktighet neseblod kan bli forverret av røyking og over-bruk av forkjølelsesmidler.

Forebygging

Måter å hindre neseblod fra lav luftfuktighet puster inn damp fra oppvarmet vann, ved hjelp av saltvann nesespray og belegg nese fôr med vaselin.

Effekter av lav luftfuktighet på People

Effekter av lav luftfuktighet på People


Lav luftfuktighet, på nivåer under 35 prosent, kan påvirke din komfort og helse i løpet av de kalde vintermånedene, i geografiske regioner som inneholder ingen store vannmasser og i lukkede miljøer som gjør tung bruk av air condition, i henhold til Allergi Be Gone hjemmeside . Når luftfuktigheten er lav, trusler mot komfort, allergier, astma, immunforsvar og dødelighet følge.

Comfort

Mennesker er spesielt følsomme for fuktighet og dets endringer. Jo tørrere luften blir, jo mer fuktighet det trekker fra hva kilder er tilgjengelige for det - og det inkluderer kroppen din. Under kalde vintermånedene, ved hjelp av varmeovner inne senker fuktigheten enda mer, forårsaker mer fuktighet til å fordampe fra huden din i luften og la huden din enda tørrere. Som et resultat, kan sensitive områder som lepper og hender sprekke, skrelle, blir irritert, og selv bli infisert, melder National Health Museum. I tillegg, som fuktighet forlater kroppen på grunn av lav luftfuktighet i kalde måneder, oppfatter du lavere enn faktiske temperaturer og føles enda kaldere at det faktisk er, som også driver opp energikostnader fra å bruke varmeovner for å føle seg mer komfortabel innendørs.

Sykdom

Lav luftfuktighet er i stor grad ansvarlig for høye forekomster av sykdom i løpet av vinteren, blant annet fordi bakterier og bakterier trives i lav luftfuktighet. I tillegg mister kroppen fuktighet gjennom huden din når det ikke er nok fuktighet i luften, gjør deg mer mottakelig for bakterier og bakterier. Spesielt slimhinnene i halsen og nese passasjer bli dehydrert, og dermed stresset og mindre i stand til å fungere som kroppens primærbarrieren for luftbårne infeksjoner som forårsaker forkjølelse og flus. Normalt disse slimhinner filtrere luften tillatt i kroppen din ved hamlet opp truende mikrober og virus. Men når de blir tørr, kløende og sprakk, er vidåpne passasjer opprettet for å gi andre adgang til de vanligvis skjermede bakterier og bakterier som forårsaker sår hals og sykdom.

Puste og allergi

Sammen med bakterier og bakterier som trives i lav luftfuktighet og angi mottakelige organer gjennom ubevoktede slimhinner, mugg, soppsporer, støvmidd og andre allergener i hjemmet tørke ut og flyter i luften for å bli inhalert av allergi og astma lider. Ettersom luften trekker fuktighet fra huden til personer som allerede lider av hudallergier, blir disse ytterligere excerbated allergier. Den tørre, sprukken hud som følge av fukt er fordampning fra nasal passasjer og øvre luftveier kan også føre til spontane neseblod, pustevansker og snorking.

Løsninger

Luftfuktere kan hjelpe kontroll og opprettholde sunne i hjemmet fuktighet nivåer på 30 til 35 prosent gjennom året for å bidra til å forsvare seg mot de helsemessige farene ved lav luftfuktighet. Andre metoder for å gi mer fuktighet til luften rundt deg er å fylle badekar med vann, plasser beholdere med vann i ditt rom, eller koke vann på komfyren for å gi luften med flere kilder til fuktighet når luftfuktigheten er lav. I tillegg bør folk unngå overdreven bruk av air condition, noe som kan indusere de samme farlige effekter.

Tegn på lav luftfuktighet

Tegn på lav luftfuktighet


Høy luftfuktighet gjør oss svette i sommer, og som gjør varmt vær føler så mye mer undertrykkende. Men lav luftfuktighet også kan ha negative effekter på din fysiske helse og ditt hjemmemiljø. Å vite hva lav luftfuktighet er, og lære å identifisere tegn på lav luftfuktighet, er viktige aspekter av din families helse.

Definisjoner

Fuktighet refererer til mengden av vanndamp i luften. Når meteorologer måle mengden av vanndamp i et bestemt luftvolum, er at måling kalles absolutt luftfuktighet. Absolutt luftfuktighet er også kalt spesifikk luftfuktighet.

Relativ fuktighet er en måling av fuktigheten i forhold til temperaturen. Den er uttrykt som et forhold eller en prosentandel, som indikerer hvor mye vanndamp er i en bestemt luftvolum i forhold til den maksimale mengden av vanndamp som bestemt volum av luft kan holde på den bestemte temperatur. Det maksimale kalles metningspunkt.

Oppturer og nedturer

Ved høyere temperaturer, kan luften holde mer vann. Når den relative fuktigheten er høy, det føles varmere ute, fordi det er mer fuktighet i luften. Når den relative fuktigheten er lav, det føles mindre varmt ved samme temperatur fordi det er mindre fuktighet i luften.

I vinter, gjør høy relativ fuktighet kalde temperaturer føles enda kaldere. Det kan virke counterintuitive, men det er det samme prinsippet. Når det er kaldt, kan luften ikke holde så mye vann som det kan ved høyere temperaturer - men når den relative luftfuktigheten er på eller nær metningspunktet for at temperatur, gjør det samme kalde temperaturen føles enda kaldere enn det ville gjort hvis den relative luftfuktighet var lavere.

Lav luftfuktighet og helse

Tegnene på høy luftfuktighet er godt kjent og inkluderer: overdreven svetting, varmefølelse og klissete, og faren for heteslag. Imidlertid kan lav luftfuktighet være like problematisk. Lav relativ luftfuktighet (definert som under 30 prosent) kan forårsake eller forverre tørr og sprukken hud, bihuleproblemer og sprukne lepper.

Lav relativ fuktighet i innemiljø, samt varme nivåer vi opprettholder innendørs i kaldt vær, tørker ut slimhinnene, som beskytter mot forkjølelse og influensa og andre luftveissykdommer. Tørre nesegangene kan også forverre symptomer på astma.

The Best Defense

En av de beste måtene å forsvare seg mot de negative effektene av kald, tørr luft, er å bruke en luftfukter. Ved å øke fuktigheten i luften, kan luftfuktere hindre eller lindre tørr, sprukken hud og gi lindring for symptomene på forkjølelse, influensa og kroniske luftveislidelser som astma.

Den gode effekten av luftfuktere oppnås best gjennom forsvarlig vedlikehold. Hvis luftfukteren ikke holdes ren, kan det bli en yngleplass for sykdomsfremkallende bakterier og muggsopp som faktisk kan føre til sykdom og gjør allergi og luftveislidelser verre. Det er også viktig å holde luftfuktigheten i hjemmet ditt på et sunt nivå - verken for høyt eller for lavt. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, bør fuktighetsnivået ikke gå under 30 prosent eller over 50 prosent.

Noen luftfuktere kommer med en innebygd "hygrostat" som du kan stille inn til ønsket nivå. Du kan også kjøpe et hygrometer: en luftfuktighet "termometer" som måler luftfuktigheten i hjemmet ditt, akkurat som en termostat ville måle temperaturen.

Uheldige helseeffekter av høy luftfuktighet

Uheldige helseeffekter av høy luftfuktighet


Fuktighet er mengden av fuktighet i atmosfæren, det er ofte mest merkbar i løpet av sommermånedene. Kombinasjonen av høye temperaturer og fuktighet kan føre til negative helseeffekter som inkluderer, men er ikke begrenset til tretthet, kramper muskler, heteslag, og heteslag. Det er viktig å ta hensyn til kroppens faresignaler og husk at i ekstreme tilfeller, kan høy luftfuktighet kombinert med varme være dødelig.

Tretthet

Varme og høy luftfuktighet kan føre til tretthet. Dette er vanligvis et resultat av over bruke deg selv i et klima som kroppen din er vant til. Symptomer inkluderer tap av mental klarhet, mangel på øye og hånd koordinasjon, følelse av svakhet, og mulig svimmelhet.

Muskelkramper

Muskel kramper oppstår når du har gått forbi blir trøtt og fortsette å presse kroppen din til å utføre fysiske oppgaver. Unnlatelse av å drikke nok væske for å holde kroppen hydrert er ofte en medvirkende faktor. Høy varme og fuktighet føre til at du mister væske på en høyere rente, og må byttes ut for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Heteslag

Utmattelse kan oppstå når du mister for mye væske gjennom svette og kroppstemperaturen blir litt forhøyet. Svært fuktige forholdene ikke tillater kroppen å kjøle seg gjennom fordampning av svette. Din kan begynne å oppleve følelsen av sykdom, irrasjonell tenkning, ekstrem tretthet, rikelig svette, svimmelhet. og sterk tørste. Disse symptomene er ikke å bli ignorert. Hvis de begynner å skje, er det viktig å komme seg ut av varmen, og etterfylle tapt væske ved å drikke vann og drikke som inneholder elektrolytter.

Heat Stroke

Heteslag er et resultat av kroppen din ikke lenger ha muligheten til å styre sin indre temperatur. På dette punktet du stoppe svette og kjernetemperaturen stiger opp til 104 grader eller enda høyere. Du kan oppleve mental forvirring eller helt besvime. Dette er en veldig farlig helseeffekt av varme og høy luftfuktighet som kan være dødelig. Det er svært viktig å søke hjelp, eller har noen søker medisinsk hjelp for deg.

Drifts Room luftfuktighet

Drifts Room luftfuktighet


Høy kvalitet ventilasjon er en viktig del av pasientens velvære. Helseinstitusjoner, særlig operasjonsstuer, krever tilstrekkelig ventilasjon for å minske risikoen for smitte bare ved å puste luft overført patogener.

Autoritativ Body

The American Society for Heathcare Engineering (ASHE) og American Society of Varme, Kulde, og Air (ASHRAE) utgitt en håndbok i 2008, som beskriver krav til utforming for å sikre høy kvalitet ventilasjon. ASHE / ASHRAE standard 170-2008 var den første i landet spesifikt mot ventilasjonskrav for lynghei omsorg fasiliteter.

Fuktighet Effects

For å minske risikoen for postoperative sårinfeksjoner, må miljøforholdene i operasjonsstuen bli kontrollert. Luftfuktighet og temperatur er to av en rekke faktorer som er involvert i spredningen av smittsomme sykdommer. Fuktighet fører også kondens i taket, briller og mikroskop linser. Dette var den drivende kraft for endring.

Fuktighet Standards

I juni 2010 ASHRAE Standard 170 Standing Committee endret kravene til relativ luftfuktighet i operasjonsrommene til 20 prosent. Tidligere temperatur og luftfuktighet ble bestemt av hver enkelt kirurgisk lagets preferanser og varierte fra 30 prosent til 72 prosent.

Oppsyn og vedlikehold

Drifts rom luftfuktighet kontrolleres av plantedriftssjef og hans stab. De appointees er sykehusvedlikeholdsingeniører med oppvarming ventilasjon og air condition (HVAC) sertifisering.

Design Informasjon

Luftfuktighet blir nå kontrollert ved tilsetning av et tørkemiddel avfukting enhet til pre-tilstand ventilasjonsluft før det blandes det til returluft fra operasjonssalen. Videre er kjølespiraler integrert i systemet forut for tørkeenhet for å hjelpe til med fjerning av fuktighet og senke duggpunktet.

Høy temperatur og høy luftfuktighet

Når både temperatur og fuktighet er høy, du kommer til å oppleve trykkende vær. Trykkende er synonymt med baking, glohet, steking, klamt og kvelende. Med andre ord, leder for en luftkondisjonerte rom.

Fuktighet Definert og dens virkning

Mengden av vanndamp i luften fuktighet. Når både luftfuktighet temperatur og er høy, folk blir varm og svett. Høy luftfuktighet reduserer effekten av svette for å kjøle deg av fordi svette fra huden fordamper. Hvis det er 75 grader Fahrenheit utenfor, men luftfuktigheten er på 100 prosent, går det å føle seg som 80 grader Fahrenheit.

100 prosent

Når det er 100 prosent luftfuktighet i luften, tyder dette på at luften er helt oversvømmet med vanndamp og kan ikke grep noe mer damp. Dermed regner det.

Varmeindeks

Når temperaturen er 80 grader Fahrenheit eller høyere, og det er absolutt luftfuktighet, blir effekten målt ved hjelp av "Heat Index", som også er referert til som "Tilsynelatende Temperatur," slik det er forklart på nettsiden Newton.dep.anl.gov . Ifølge Medterms.com, betyr varmeindeksen temperaturen som kroppen føles når fuktighet og varme kombineres. Høy relativ fuktighet forsinker fordampningen. Fordampning av svette er nødvendig for å avkjøle legemet. Når varmen gevinsten er mer enn kroppen kan kvitte seg med en persons kropp temperaturen stiger, og han kan lide av heteslag.

Effekter av Fuktighet

Når temperaturen er under 53 grader Fahrenheit, gjør høy luftfuktighet det virke kaldere enn det faktisk er. Når været er over 53 grader Fahrenheit, gjør fuktighet temperaturen føler varmere.

Om Lungeemfysem

Emfysem er en kronisk, progressiv lungesykdom som hindrer overføring av oksygen og karbondioksyd i lungene. Den viktigste årsaken til emfysem er røyking. Andre risikofaktorer inkluderer aldring, genetisk disposisjon, passiv røyking, eksponering for luftforurensning eller kjemiske gasser, immun mangler og bindevevssykdommer.

Identifikasjon

Symptomer på emfysem inkluderer kronisk hoste, tretthet, kortpustethet, tap av appetitt og vekttap.

Effekter

Hos personer med emfysem, har hjertet jobbe hardere for å få blodet til lungene, noe som ofte resulterer i pulmonal hypertensjon og kan til slutt føre til hjertesvikt.

Typer

Hovedtypene av emfysem omfatter røyke emfysem, også kjent som nonfamilial emfysem, og familiær emfysem, som er en sjelden genetisk form av sykdommen.

Betraktninger

Personer med emfysem bør vite at selv om det ikke kureres, er målet for behandling for å hindre ytterligere skade lunge og bevare lungefunksjonen.

Forebygging / løsning

Siden den viktigste årsaken til emfysem er røyking, den beste måten å forhindre det er ikke å røyke eller slutte å røyke hvis du er for tiden en røyker.

Om tidlige stadier av Lungeemfysem

Om tidlige stadier av Lungeemfysem


Emfysem er knyttet til miljøgifter, aerosolsprayer og auto-utslipp. Men de vanligste årsakene til emfysem er eksponeringen til langsiktig røyking samt passiv røyking. I de senere stadier av sykdommen, kan emfysem lider oppleve ødeleggende pustevansker som kan føre til ytterligere komplikasjoner, selv døden. Men de tidlige stadier av emfysem kan forårsake bare mindre symptomer som kan gradvis forverres.

Identifikasjon

Når man diskuterer de tidlige stadier av emfysem, er det viktig å først forstå hva emfysem er og hvordan det påvirker kroppen. Ansett som en luftveissykdom, emfysem ofte resulterer i pustevansker som for eksempel kortpustethet. Små luftblærer i lungene (alveolene) kan begynne å bryte ned, noe som resulterer i uopprettelig skade som begrenser luftveiene.

Typer

De tidlige stadier av emfysem er brutt ned i to kategorier som står i forhold til sykdomssymptomer. Den første, er henvist til kategorien "risiko for å utvikle" der pasienten viser svært små symptomer som er ikke mer enn en liten hoste som er ledsaget av slim. I den andre kategorien, mild emfysem, vil pasienten oppleve de samme symptomene som de i den første kategorien, bortsett fra at symptomene vil begynne å skje oftere. De to kategoriene som er forbundet med de tidlige stadiene av emfysem inneholder ikke noen symptomer som betegner pustevansker.

Betraktninger

Hvis du mistenker at du kan ha oppstått symptomer som er forbundet med de tidlige stadiene av emfysem, kan det være lurt å vurdere å diskutere dine symptomer med legen din. Tidlig stadium emfysem Registrering er gjennomført gjennom en spirometritest, som er utført i en pulmonologist kontor. Spirometritesten er rett og slett et dypt pust test, som vil avgjøre hvor mye luft som strømmer inn og ut av lungene. Hvis du ikke vet om en pulmonologist i ditt område, kan legen din henvise deg.

Expert Insight

Selv om det er ingen kur for emfysem, det finnes behandlinger som kan bidra til å redusere sine symptomer. Expectorants brukes ofte i de tidlige stadier av emfysem å løsne slim og en bronkodilatator kan også bidra til å øke lungefunksjonen og hindre bosetting av slim som fører til hoste. I tilfeller av øvre luftveisinfeksjon, er antibiotika gis øyeblikkelig hjelp for å lindre eventuelle ytterligere komplikasjoner. Dype pusteøvelser regnes også for pasienter som er i de tidlige stadier av emfysem å hjelpe løsne slim og øke lungefunksjonen.

Forebygging / løsning

Skaden som er forårsaket til lungene ved emfysem er irreversibel, men progresjon og ytterligere skade kan reduseres betraktelig med røykeslutt i de tidlige stadier av sykdommen. Pasienter som har blitt diagnostisert med emfysem er også oppfordret til å avvikle sine røykevaner for behandlinger for å være effektive. De med en familie historie av emfysem bør vurdere et røykfritt-livsstil for å redusere deres risiko for å få sykdommen.

Virkningene av den høye Barometriske Presset

Virkningene av den høye Barometriske Presset

Lufttrykket er energien som utøves av vekten av luftmolekyler. Selv om molekylene er usynlige, de tar opp plass, og de har vekt. Når luften komprimeres den er under høyt trykk. Lufttrykket måles i millibar eller inches av kvikksølv ved hjelp av et barometer.

Høy og lav

Når lufttrykket er høyt, lufttrykket i et område som er høyere enn trykket i den luft som omgir den. Høyt barometertrykk betyr vanligvis at godt vær er på trappene, og det vil være klar himmel og kjølige temperaturer. Når trykket er lavt, storm, regn og varmere vær er på vei.

Leddsmerter

Når barometertrykket er høyt folk som er leddgikt er tilbøyelig til å oppleve mindre leddsmerter enn når det atmosfæriske trykket er lavt. Høyt lufttrykk og lav luftfuktighet er de beste værforhold for noen som lider av leddsmerter, ifølge Journal of Rheumatology. Robert Jamison av Brigham and Women Hospital sin Pain Management Center foretok undersøkelser om vær og fysiske endringer og smerter i kroppen. Han konkluderte med at endringer i barometertrykk gjør forårsake smerte. Høyt trykk avtar leddsmerter og lavt trykk øker smerte.

Vær-følsomhet

Endringer i lufttrykket påvirker oksygennivå, særlig for dem som er vær-sensitive. Noen mennesker opplever hodepine som kan være forårsaket av barometertrykk. Noen forskere teoretisere at blodårene i hodet kontrakt eller utvide for å kompensere for endring i lufttrykket. Når blodkar endre størrelse, det påvirker flyten av blod, og kan resultere i hodepine. Når lufttrykket går opp eller ned det kan også forårsake øresmerter og sinus fakkel-ups.

Allergier

Når lufttrykket er lavt og luftfuktigheten er høy, våt mold utgivelser spores. Når trykket går opp og luftfuktigheten er lav, tørre muggsopp slipper sine sporer, som kan forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker.

Hva er behandlingen for spastisitet hos MS?

Hva er behandlingen for spastisitet hos MS?


Spastisitet er en sporadisk til hyppig symptom for lider av multippel sklerose (MS). Spastisitet kan referere til ufrivillige muskelkramper eller stivhet. Disse handlingene kan oppstå i hofter, knær, quadriceps og adduktorer. Mens behandlinger har hatt en viss grad av suksess, er det viktig å huske på at ethvert tilfelle av spastisitet er annerledes. Som et resultat av dette vil forskjellige behandlinger fungere bedre for forskjellige personer.

Fysiske og ergoterapi

Fysioterapeuter kan instruere den lidende i bestemte bevegelser og øvelser som kan lindre symptomene på spastisitet. Disse øvelsene kan slappe av og strekke kortere muskelfibre, øke sirkulasjonen i leddene og bedrer blodsirkulasjonen. Forbedre disse trekkene kan redusere eller helt lindre spastisitet. Ergoterapeuter gi endringer i en lidende dag-til-dag liv som reduserer sjansene for spastisitet oppstår. Disse endringene omfatter hjelpemidler, grooming hjelpemidler og endringer i rutinen.

Medisinering

Det er noen medikamenter som benyttes spesielt for spastisitet og det er andre som brukes til å kontrollere symptomer i visse situasjoner. Baklofen (Lioresal) er en spinal muskelavslappende som gjenoppretter fleksibilitet og gjør fysioterapi mer effektive. Tizanide (zanaflex) beroliger spasmer, slapper musklene og har en sterk sikkerhet posten. Baklofen og Tizanidine kan tas sammen. Diazepam (Valium) kan gis i små doser for å roe spasmer og angst. Gabapentin (Neurontin ®) brukes sammen med epilepsi, og kan redusere visse typer av spastisitet og smerte. Dantrolen (Dantrium) brukes når andre medikamenter er ineffektiv og det fungerer ved delvis lammende muskel. Disse medikamentene, sammen med andre behandlinger som Levetiracetam og Botox, alle har bivirkninger, og en lege bør konsulteres for å finne den beste passform.

Unngå Triggers

Det er mange utløsere av spastisitet som kan unngås eller stod for. Unngå iført trange klær og trange sko. Andre problemer som forstoppelse, dårlig postur, eller virus og bakterieinfeksjoner kan føre til spastiske tilstander. Av denne grunn er optimal helse gjennom et godt kosthold og en jevn treningsprogram med avslapping, yoga, meditasjon og dyp-pusteøvelser viktig. Andre triggere inkluderer kalde temperaturer og høy luftfuktighet. En lidende av spastisitet bør strekke grundig før du går ut i kaldt vær eller høy luftfuktighet for å unngå symptomer.

Injeksjoner og kirurgi

Fenol, en nerve-blokkerende middel, kan injiseres inn i kroppen når oral medisinering ikke har vært meget effektive. Denne metoden er vanskelig å administrere, men som det kan være vanskelig å finne de riktige injeksjonssteder og det krever repetisjoner hver tre til seks måneder. Kirurgi er den siste forsøk behandling av spastisitet og det kan innebære for adskillelse av nerverøtter (rhizotomy) eller sener (tenotomy). Lettelsen er permanent, men kirurgi etterlater også sener og nerver permanent kuttet. Alle andre behandlingsmetoder er vanligvis forsøkt før operasjon vurderes.

Nevrolog og migrene

Nevrolog og migrene


Migrene er nevrologiske syndromer som forårsaker alvorlig hodepine. Disse typer hodepine forårsaket av endret kroppslig persepsjon, noe som resulterer i pulserende smerte, sensitivitet overfor lys og lyd, og kvalme. Nevrologer kan bidra til å diagnostisere og behandle disse migrene med en profesjonell kunnskap om nevrologiske funksjoner. En migrene lidende bør se en nevrolog for å diagnostisere disse hodepine som migrene, og ikke en annen tilstand, for eksempel sinus hodepine eller noe mer alvorlig.

Symptomer

Symptomene på migrene er klassifisert under fire ulike faser. Den første fasen er kjent som prodrome. Disse symptomene oppstår dager før migrene og kan omfatte depresjon og irritabilitet, døsighet, og muskelstivhet. Den andre fasen er en aura fase. Dette skjer omtrent en time før migrene begynner. Symptomer på en aura omfatter forstyrrelse av syn resulterer i fargeinnslag og tåkesyn, prikking eller nummenhet i beina, og svimmelhet. Den tredje fasen er smerte. Dette er når migrene har truffet head-on. Symptomer er kvalme og oppkast, overfølsomhet for lys, lyd og lukt, ekstrem smerte i templet, og stivhet i nakken. Den fjerde og siste fasen er postdrome fase. Dette fører til at lidende av en migrene å føle seg "hang over". Symptomer inkluderer kognitive vansker, depresjon, og i noen tilfeller, eufori.

Nevrologisk Patofysiologi

Det er flere nevrologiske teorier på hvordan migrene skje. Det nevrale Teorien sier at migrene begynne når det er irritasjon i hjernestammen. Den kroppslige responsen er en spyling av kjemikalier gjennom hele blodbanen, som forårsaker betennelse i blodkar, noe som ytterligere fører til symptomer på migrene. En annen teori er det vaskulære teorien. Denne teorien innebærer blodkar i hjernen utvider seg upassende. Denne utvidelse fører til irritasjon av nerverøttene i hjernen, forårsaker symptomene på migrene.

Diagnose

Fordi migrene kan ofte bli feildiagnostisert som cluster hodepine, har International Headache Society en liste over symptomer som munner ut i en diagnose av en migrene. Disse kriteriene omfatter: 5 eller flere angrep, 4-3 dager i varighet, to eller flere av følgende symptomer: unilateral (som betyr at den angrep den ene halvdelen av hodet), pulserende følelse, moderat til alvorlig smerteintensitet, og unngåelse av hverdagen aktiviteter. Det må også være en eller flere av følgende: kvalme og / eller oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Det er både medisinske og tradisjonelle terapeutisk måter å behandle migrene. Over disk smertestillende kan bidra til å lindre smerten av en migrene. Visse over skranke medisiner, som Excedrine migrene, Motrin migrene, og Advil Migrene er lett tilgjengelig. Disse inneholder aspirin, acetaminofen, koffein og som har vist seg å hjelpe til med migrene smerte. Reseptbelagte medisiner er også lett tilgjengelig med et bredt arrangere medisinske agenter i dem, for eksempel smertestillende, muskelavslappende og medisiner for å redusere kvalme og oppkast. Pasientene er også rådet til å bo i mørkt, kjølig og stille rom for å unngå overstimulering.

Forebygging og utløsere

Livsstilsendringer er de viktigste forebyggende tiltak mot migrene. Visse matvarer og livsstil kan føre noen til å bli utsatt for migrene. Visse matvarer har vist seg å la folk til å være utsatt for migrene. Disse inkluderer gluten, MSG, og koffein eller koffein tilbaketrekning. Triggere for migrene varierer mye. De omfatter endringer i været - spesielt, endringer i barometertrykk og høy luftfuktighet. En annen viktig trigger for migrene er søvnmangel eller en betydelig endring i ens søvnsyklus; for eksempel noen som lider av jet lag.

Årsaker til Bihulebetennelse

Årsaker til Bihulebetennelse

Hva er Bihulebetennelse?

Berører om lag 37 millioner amerikanere årlig, er bihulebetennelse en smertefull tilstand når bihulene (hulrom langs slimhinner) blir betent eller infisert. Lider kan også oppleve smerter i pannen over øyenbrynene eller rundt og bak øynene. For barn, symptomene er vanligvis en tett nese sammen med hodepine. Hvis bihulene er smittet, kan feber også forekomme. Andre symptomer inkluderer slimete kjører ned på baksiden av halsen (postnasal drypp), sår hals og hoste.

Typer av Bihulebetennelse

De to hovedtyper av bihulebetennelse er akutt og kronisk bihulebetennelse. Akutt bihulebetennelse, som enten kan være viral eller bakteriell, avtaler med midlertidige forhold, som normalt siste tre uker eller mindre. På den annen side, har kronisk sinusitt mindre smertefulle symptomer, selv om de kan vare så lenge som 3-8 uker, og noen ganger kan vare i måneder eller år. Denne tilstanden kan gjenta seg med smertefulle anfall av akutt bihulebetennelse.

Virale årsaker til akutte Bihulebetennelse

Virusinfeksjoner er den vanligste årsaken til bihulebetennelse. Øvre luftveisinfeksjoner (forkjølelse) kan vare fra en uke til syv dager, begynner med en sår hals. Andre symptomer vanligvis følger, inkludert en rennende nese, nesetetthet og selv ansikts smerter. Hoste kan utvikle på grunn av økt postnasal drypp. Virusinfeksjoner kan være så alvorlig at lammet eller ødelagt flimmerhårene felle slim i nesen og ikke klarer å bli kvitt det.

Personer med astma må ta ekstra forholdsregler under en kald fordi astma symptomer kan forverres, utvikler seg til bihulebetennelse.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, på grunn av forkjølelse, hoste og influensa, ofte føre til bihulebetennelse. Gjennom bakterieinfeksjoner, bihuler åpninger kan bli tett med slim fanget i kroppen, så det renner ned i halsen, noe som skaper et paradis for bakterier. Dette fører til bihulebetennelse, som lammer flimmerhårene og fører til hevelse i slimhinnen, og skaper verre blokkering i bihulene.

Allergier og andre årsaker til akutte Bihulebetennelse

Høysnue og andre allergier kan føre til bihulebetennelse. Nese blødning, på grunn av for mye trykk å blåse nesen, kan føre til bakterieinfeksjoner å sette inn, forårsaker sinusitt. Dykking samtidig ha en kald skaper også utilbørlig nese trykket, noe som resulterer i en bakteriell infeksjon i bihulene. Bivirkninger fra medisiner kan skade slimhinnene. Selv luftforurensning kan være en årsak.

Fungus svelges med mat kan forårsake bihulebetennelse. Mikroskopisk i størrelse, plante eller muggsopper kan enten inhaleres eller spises, irriterende bihulene eller skade immunsystemet. Syke tenner kan være en kilde, så vel.

Svulster kan også være en årsak fordi bihulene kan bli blokkert når vekster spire nær sinus åpninger. Dette fører slimete drenering, hindrer bihulene. Med mindre luft og slimete rennende, mer slimete ryggen opp, noe som gjør bihulene svak og skape grobunn for infeksjoner og bakterier å vokse. Dette fører til bihulebetennelse.

Årsaker til kronisk bihulebetennelse

Fordi kronisk bihulebetennelse gjelder vanligvis defekter i karosseristruktur, er det mer permanent. Noen årsaker til kronisk bihulebetennelse inkluderer astma, dehydrering, temperatur og luftfuktighet, defekte slimhinner og trange bihuler. Kjent som en merkelig septum, trange bihuler skape smertefull hevelse, noe som gjør det vanskelig å puste. Noen ganger operasjon er nødvendig for å korrigere tilstanden.

Polypper (sacs av ​​hovne vevet på grunn av allergi eller infeksjoner) kan forårsake bihulebetennelse fordi de kan hindre bihulene fra skikkelig drenering etter en infeksjon.

Bihulebetennelse kan være forårsaket av dehydrering fordi ikke får nok vann kan gjøre slimet tykkere og hindrer den fra å bevege seg gjennom bihulene.

Grunner for neseblødning

Grunner for neseblødning


Den medisinske termen for neseblødning er neseblødning. En neseblødning innebærer vanligvis bare ett nesebor og blødningen kan være mindre eller overdreven. Det er små blodkar i nesen som kan sprekke og blø lett. Nesen oftest blør fra forsiden av septum, som er vevet mellom sidene av nesen. Vanligvis kan du stoppe blødningen selv ved å klemme neseborene sammen og holde hodet over hjertet.

Temperatur og luftfuktighet

Neseblod er mer vanlig om vinteren, fordi luften er veldig kaldt og tørt. Varmere temperaturer med svært lav luftfuktighet er også bidrar til neseblod, og antagelig du holde huset varmt om vinteren. Dette betyr at i løpet av vinteren kan du bli puste kald, tørr luft ute og varm, tørr luft inne. Som et resultat kan du oppleve flere neseblod i løpet av denne sesongen.

Medisiner

Visse medisiner, for eksempel blodfortynnende eller aspirin, kan føre til neseblod. Hensikten med blodfortynnere er å redusere faren for blodpropp og som et resultat kan de forårsake overdreven blødning. Aspirin også griper inn med blodpropp. Ved hjelp av slimhinneavsvellende nesespray for ofte kan irritere slimhinnen i nesegangene og føre til en neseblødning.

Allergier

Allergi kan føre til neseblod på grunn av irritasjon og kløe i nesegangene, samt stadig nysing og blåser nesen. All denne aktiviteten kan tørke ut slimhinnen i nesen, noe som kan føre til at det å blø.

Skade

Nesen kan blø på grunn av skade, som å bli truffet i nesen eller plukke den. Hvis du tror at nesen er brukket må du søke medisinsk behandling. I å plukke nesen kan du tilfeldigvis ødelegge membraner inni neseborene ved å skrape fingerneglen over dem, forårsaker blødning.

Øvre luftveisinfeksjon

En øvre luftveisinfeksjon vil irritere dine bihuler samt nesegangene. Kombinasjonen av en rennende nese, nysing og blåser nesen kan føre til neseslimhinnen bli sår. Hvis dette skjer skal skje i løpet av vinteren, er du også puste veldig tørr luft, noe som gjør deg mer utsatt for en neseblødning.

Forebygging / løsning

Smøring nesen med vaselin eller bruke saltvann nesespray kan bidra til å forhindre neseblod, som å holde nesegangene fuktig minsker sjansen for en neseblødning. Du kan også prøve å holde ditt hjem på et kjøligere temperatur og bruke en vaporizer eller luftfukter hvis du er utsatt for neseblod.

Advarsel

Du bør søke medisinsk nødhjelp hvis nesen fortsetter å blø i mer enn 20 minutter, eller hvis det er et resultat av en hodeskade. Med fortsatt blødning, kan det hende du må ha blodårene i nesen cauterized. En hodeskade kan indikere et brudd til skallen din.

Hva er årsakene til Flakey hud?

Hva er årsakene til Flakey hud?


Kroppen stadig fornyer huden, noe som gjør flere hudceller som det øverste laget dør og sloughs av. Det er normalt å ha noen flak av huden i hodebunnen, ansiktet eller andre deler av kroppen. Imidlertid kan overdrevent flassende hud være et tegn på dehydrering eller en underliggende medisinsk problem.

Tørre forhold

Leve i en Arid miljø kan gjøre det vanskelig å holde seg hydrert og kan føre til tørr, flassende hud. Dette kan skje i varme, tørre klima som ørkener, men kaldere klima er ofte lav i luftfuktighet, også, spesielt om vinteren. Drikke mye vann og bruker et hjem luftfukter kan hjelpe.

Svømming eller Overdreven Bading

Varm dusj eller bad eller kjemikalier i svømmebasseng strippe de naturlig forekommende fuktighetsgivende oljer fra huden. Dusjing mer enn en gang om dagen, eller ta lange, varme bad og bruke harde såpe kan føre til at huden til å tørke ut og bli flassende. Idrettsutøvere og andre som tilbringer mye tid i klorerte bassenger kan også oppleve tørr, flassende hud. For å redusere problemet, dusje mer enn en gang om dagen med varmt - ikke varmt - vann, og bruke milde rensemidler. Svømmere bør skylle klor fra håret og huden med varmt vann eller med en mild cleanser.

Diabetes eller hypotyreose

Personer med diabetes har en tendens til å ha dårlig sirkulasjon, forårsaker at huden blir tørr, flassende eller skjellete. Diabetes kan også endre dine blodårer, forårsaker en tilstand som kalles "diabetisk dermopathy" som forårsaker brune flekker av flassende hud, ofte på beina. Å ha en underaktiv skjoldbruskkjertelen også kan føre til tørr hud som kan bli grov eller flassende.

Eksem

Eksem er ikke en tilstand, men snarere et begrep som dekker flere hudsykdommer. Eksem er tenkt å være et problem av immunsystemet. En overaktiv immunsystem kan gjøre kroppen reagerer sterkt på allergener, som fører til utbrudd av tørr, kløende hud, som også kan bli skjellende eller flassende.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand, noe som betyr at kroppens immunsystem vender seg mot sin egen vev. De med tilstanden opplever en opphoping av overdreven hud vev, noe som kan føre skjellende, flassende flekker på ethvert område av kroppen.

Medisinering Side Effect

Flassende hud er en bivirkning av enkelte medisiner. Kanskje den mest vanlige medikamenter for å forårsake flassende hud er medisiner ment for å kontrollere kronisk akne, som isotretinoin, ofte funnet under merkenavnet Accutane, eller tretinoin, selges under merkenavnet Airol.