Digidexo.com

urter for behandling av leddgikt

Urter for behandling av nasal drypp

Urter og eteriske oljer brukes i tradisjonell og moderne urtemedisin for å behandle nasal drypp. Blant disse er eldre, eucalyptus olje, øyentrøst, goldenseal og peppermynte. Nasal drypp kan være på grunn av tett nese forårsaket av infeksjon eller allergisk reaksjon. Urter som behandler en form for nasal drypp kan ikke behandle den andre, så ta hensyn når du velger rette.

Elder

Elder, eller Sambucas nigra, er en busk som bark, blader, blomster og bær er brukt medisinsk. Ifølge "The Complete Medicinal Herbal" av Penelope Ody, kan eldre blomster brukes til å redusere slim fra forkjølelse og også til å behandle høysnue. "Natural Standard" av C. Ulbricht og E. Basch sier at noen undersøkelser viser at eldre kan redusere overdreven slim fra bihulene. Elder kan tas som en te eller et skjær, som er en alkoholekstrakt.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olje er den essensielle oljen av Eucalyptus globulus treet. Den har en sterk, forfriskende, medisinsk lukt, og er best kjent for sine antiseptiske egenskaper. Det har også mulige decongestant egenskaper, som --- kombinert med sine antiseptiske egenskaper --- kan gjøre det et godt valg for nasal drypp fra en luftveisinfeksjon. Men ifølge Ulbricht og Basch, det er ikke nok bevis til å bevise sin bruk som en decongestant. For lunger eller brystinfeksjon, tilsett olje til varmt vann og inhalerer dampen. Alternativt legge til fem dråper eucalyptus olje til en spiseskje lys oliven olje og gni på brystet.

Øyentrøst

Euphrasia officinalis, også kjent som øyentrøst, er en britisk urt som tradisjonelt ble brukt til øyesykdommer. Det er også kjent for å redusere slim. Ifølge "The Complete Medicinal Herbal," øyentrøst kan tas som et skjær, te eller i kapselform for å redusere nasal slim. Ody anbefaler å kombinere denne urt med goldenseal og eldste.

Goldenseal

Goldenseal, Hydrastis canadensis, er en urt som først ble brukt av indianere. Ody sier at blant andre effekter, goldenseal reduserer slim sekreter og slimhinnene betennelse i hele kroppen, inkludert nesen. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), er goldenseal ofte kombinert med Echinacea å behandle forkjølelse og andre øvre luftveisinfeksjoner, som Echinacea øker immunforsvaret da tatt for korte perioder av gangen. Goldenseal kan tas som te, tinktur, kapsel eller tablett.

Peppermynte

Peppermint, Mentha x piperita, er en velkjent kulinarisk urt som også brukes medisinsk. Den inneholder mentol, som du kan kjenne igjen som den viktigste ingrediens i mange kommersielle brystet gnir og halspastiller. Den essensielle olje av peppermynte kan inhaleres for å redusere nesetetthet; legge flere dråper til varmt vann og inhalerer dampen for dette formålet. Ifølge NCCAM, er peppermynte olje også funnet i kapsel og flytende preparater, som bare skal tas i små mengder. Som et alternativ til peppermynteolje, kan peppermynte blader fremstilles som en te og dampen inhalert. Som med alle andre naturlig middel, bør du rådføre deg med legen din før du bruker urter for å behandle en medisinsk tilstand, spesielt hvis du er gravid eller ammer.

Hvordan bruke urter for å behandle astma

Hvordan bruke urter for å behandle astma


Astma er en lidelse som fører til at luftveiene til lungene for å bli hindret. Det er anslått at 4 prosent av den amerikanske befolkningen lider av astma, noe som kan føre til smertefulle bryst spasmer og en stram følelse i brystet. Du har kanskje problemer med å puste eller starte tungpustethet. Den primære årsak til astma er ukjent; men det kan utløses av allergi, angst, trening, stress og frykt. Den viktigste formen for behandling for astma er inhalatorer og pusteterapi. Men det er et naturlig alternativ til behandling av astma. Urter som hvitløk og Primrose olje kan være nyttig for å forebygge betennelse og oppmuntre avslapning av essensielle muskler. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter til å behandle astma symptomer

•  Slapp av bronkial glatt muskulatur med lobelia. Denne urten er veldig kraftig. Sporadisk bruk bør gi de ønskede effekter.

Eliminer brystet lunger ved å bruke mullein olje. For øyeblikkelige effekter, ta mullein olje i en te eller i juice form.

hindre betennelser i luftveiene ved å ta hvitløk. Den aktive ingrediensen i hvitløk er alliin. Det er et kraftig antibiotika som undertrykker enzymet som er ansvarlig for betennelse.

Ta kyolic som et alternativ til hvitløk. Selv kyolic har de samme anti-inflammatoriske egenskaper som hvitløk, det er luktfri og kommer i tablett, kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Bruk Primrose olje, også kjent som nattlysolje, for å bekjempe betennelser. Primrose olje inneholder essensielle fettsyrer som trengs i produksjonen av prostaglandiner.

Se mer om astma, inkludert hvordan å behandle den med urter, ved å betale et besøk til "Cleveland Clinic Health Information Center" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan plukke opp et bredt utvalg av urter for å behandle astma hos din lokale helsekost butikk. Prisen for enkelt urter vil avhenge av hvor sjeldent et gitt urt er og hvordan det ble dyrket. De fleste urter er billig å moderat priset. Du kan også søke etter de urtene du ønsker på nettet.
  • Mens naturmidler kan være nyttig i å kontrollere astma, bør de aldri brukes i livstruende situasjoner. Hvis du har astma og erfaring kortpustethet, tetthet i brystet hulrom, bevisstløshet eller pustevansker, ringe legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Urter for å behandle Peyronies sykdom

Urter for å behandle Peyronies sykdom


Peyronies sykdom er en uheldig tilstand der en vekst av fibrøse plakk akkumulerer i det myke vev i penis. Dette kan føre en krumning av penis, smerte og vanskeligheter med samleie. Mens det er ingen kur for Peyronies, det er flere kirurgiske eller medisinske midler som kan være nyttig, men blir sett på som en siste utvei. Det er noen urtemedisiner som kan være i stand til å bidra til å minske eller lindre symptomene. Rådfør deg med lege ved første tegn på denne tilstanden, og før du legger kosttilskudd.

Historie

Sykdommen ble første gang nevnt i begynnelsen av det 16. århundre og ble offisielt navngitt av legen François Gigot de La Peyronies i 1743. Han beskrev pasienten som å ha "rosenkrans perler av arrvev å forårsake en oppadgående kurve av penis under ereksjon." Som foreløpig har det ikke vært noen kur funnet for tilstanden.

Sirkulasjonssystemet

Det beste alternativet er å behandle de viktigste symptomene på sykdommen i stedet for å stole på en uprøvd kur. Her er noen urter for å behandle en stillestående sirkulasjonssystemet, noe som kan ha forårsaket din penis plakk bygge opp. Ginkgo biloba er vel kjent for sin evne til å forbedre sirkulasjonen i hele kroppen. Prøv å ta 40 mg ginkgo biloba tre ganger om dagen. Sibirsk ginseng kan bidra til å stimulere kroppens sirkulasjon i tillegg til å forbedre funksjon av penis. Ta én 300 mg dose hver dag i seks uker av gangen. Ta 40 dråper av et skjær laget av blåbær tre ganger om dagen for å øke blodomløpet og styrke i årer og kapillærer. Disse midler kan kjøpes på en naturlig mat butikk og kan brukes på samme tid.

Body fjerning av plakk

Siden det er dannelsen av plakk i penis som fører til Peyronies, kan det være en korrelasjon til fjerning av arterielt plakk, og en forbedring av Peyronies. Her er noen urter som kan hjelpe i dette arbeidet. Urten hagtorn kan hjelpe til med å fjerne plakk blokkeringer ved å utvide blodårene. Ta et tillegg av hagtorn i en 150 mg dose tre ganger om dagen. Kjerringrokk kan forbedre fjerning av plakk ved å styrke veggene i blodårene i kroppen. Det er også rik på silika, som er grunnlaget for en Peyronies homøopatisk middel (se avsnitt 4). Ta en urte kjerringrokk-te gang om dagen med 2 g kjerringrokk per kopp te. Selv om ikke en urt, er vitaminlike koenzym Q10 ekstremt viktig fordi det kan styrke årer og rense ut den akkumulerte plakk. Ta en 100 mg dose per dag. Disse stoffene kan sammen begynne å kvitte plakett fra kroppen og kan tas sammen med urtene i del 2.

Homøopatiske midler

Mens du tar de andre naturmidler (som kan tas så lenge du ønsker med unntak av ginseng), kan du også bruke homøopatiske midler til å forbedre tilstanden. To rettsmidler som er ryktet å hjelpe Peyronies sykdom er Silica og Fluoric syre. Det har vært svært lite dokumentert om disse to homeopatiske behandlinger i tilknytning til Peyronies, men siden det er nesten ingen sjanse for skade med et homeopatisk middel, er det verdt et skudd. Prøv to av dem sammen til en lav potens av 3x (der x er lik 10 ganger standard homeopatisk potens) i 2 uker og deretter stoppe og vente å se om det er resultater. Rug kan være en annen nyttig middel som det hjelpemidler svak sirkulasjon og blodpropper. Prøv en liten dose av 6x eller mindre tre ganger om dagen og se om symptomene bedres.

Advarsel

Det er mange påstander på internett om helbredelse Peyronies. Ett nettsted spesielt, The Peyronies sykdom Institute, ser ut som en lurendreier fra topp til bunn. Ikke stol på disse påstandene med mindre du har støtte fra din lege.

Urter for å behandle allergier

Allergi er en unormal reaksjon fra kroppen din til partikler i luften. Disse partiklene er ikke bakteriell basert eller et virus, men er hverdagslige stoffer som pollen, støv, muggsporer eller støvmidd som immunsystemet reagerer. Allergi kan behandles på mange måter, blant annet antihistaminer, slimhinneavsvellende midler eller allergi skudd, som også kan ha negative bivirkninger. Disse metodene kan fungere godt for å midlertidig lindre symptom på allergi, men de har ikke kurere den underliggende årsaken. Urter for å behandle allergi er en naturlig måte å lindre symptomer og holde immunsystemet sterkt.

Nyttige Urter

Det er mange urter som er svært gunstig i å bygge opp immunforsvaret, samt bidra til å avlaste Sinus press og andre allergiske reaksjoner. Hvitløk, ginkgo, pepperrot, brennesle, lakris og eukalyptus er de mest vet urter for å forebygge allergi.

Ginkgo inneholder ginkgo biloba, som produserer kjemikalier i kroppen som bidrar til å hindre betennelse i sinus området når partikler kommer inn i kroppen. Du kan konsumere mellom 60-240 milligram av et Ginkgo ekstrakt per dag, noe som er viktig for å redusere presset på bihulene som forårsaker rennende nese og lunger.

Pepperrot er en krydret urt som finnes i japanske matvarer som wasabi. Hvis du har et par teskjeer pepperrot hver måned, vil krydder rense ut nesegangene.

Brennesle bidrar til å forhindre feber assosiert med allergi samt hoste, tett bryst, rennende nese og bronkial innsnevring.

Hvitløk har en høy mengde av quercetin, som er en antioksidant som reduserer betennelse i nesepassasjen og bør implementeres i det daglige kosthold for å få den totale nytten av denne urten.

Lakris hindrer betennelser og stimulerer binyrene, men bør ikke brukes over en lengre periode.

Eucalyptus hjelper deg å puste lettere ved å åpne opp lungene slik at cellene får mer oksygen.

Ephedra er et krydder som fungerer som en anti-inflammatorisk. Efedrin er en ingrediens i efedrin som fungerer til å behandle høysnue og astma, men kroppen kan bli immun mot denne bestanddel hvis den brukes over en lang tidsperiode.

Urter er en naturlig måte å helbrede kroppen, men gravide kvinner bør ikke ta urter for å behandle allergier uten å snakke med legen sin først. Urter vil fungere på sitt beste for å behandle allergi når du har daglige sunne matvaner.

Naturlige urter for å behandle prostata utvidelse

En forstørret prostata, også kjent som benign prostatahyperplasi (BPH), fører til problemer fordi det presser på urinrøret. Det vanligvis påvirker menn i alderen 50 og over. Tilstanden er knyttet til endringer i hormonelle nivåer som naturlig oppstår som en mann aldre. Den resulterende problemet er veksten av kjertelvev av prostata, i nærvær av testosteron. Konvensjonelle behandlinger inkluderer medikamenter og kirurgi. Sørg for å fortelle legen din om eventuelle naturlige kosttilskudd du tar.

Viktig informasjon om symptomer

Når prostata først begynner å bli forstørret, kan det ikke være noen symptomer i det hele tatt. Som det fortsetter å vokse, kan en mann ha problemer med vannlating eller erfaring hyppig vannlating, inkludert under midt på natten. Immobilitet, kaldt vær, og alkoholforbruk kan forverre disse symptomene. Hvis tilstanden blir verre, kan det å ha en orgasme være vanskelig å oppnå. I tillegg kan man oppleve smerter eller svie ved vannlating, blod i urinen, smerter i korsryggen, blære infeksjoner og nyreproblemer. Disse symptomene er også sett hos menn med prostatakreft, så sørg for å se en lege hvis du opplever noen av disse problemene.

Herbal behandlinger

Papain lindrer akutt betennelse i prostata. Ta 500mg daglig for ikke lenger enn to uker. En kombinasjon av så Palmetto, pygeum og sink picolinate reduserer betennelser og gjenoppretter normal urin flyt. Ta følgende doser to ganger daglig. De er ikke trenger å bli tatt sammen samtidig. Ta 160mg av så Palmetto. Bruk 100mg hver av pygeum og sink picolinate. Brennesle root stopper handlingen av veksthormon på prostata, og kan bidra til å stabil urin flyt. Ta 1,500mg daglig.

Sjelden har folk rapportert problemer med å få ereksjon mens du tar så Palmetto og pygeum. Hvis dette skjer, kan du erstatte mikronisert pollen i stedet på 3000 til 4,000mg daglig.

Tradisjonelle kinesiske formler

Det er tre tradisjonelle kinesiske formler som er mye brukt til å behandle en forstørret prostata.

Åtte Ingredient Pill med Rehmannia lindrer problemer med vannlating. Gentiana Longdancao Avkok å Drain leveren reduserer inkontinens forårsaket av BPH. Det kan også lindre symptomene noen ganger oppleves av de som har forstørret prostata som hodepine, svimmelhet, og emosjonelle nød. Sairei-to etablerer normal vannlating. Det er spesielt nyttig etter prostatakirurgi.

Urter for å unngå

Menn som har en forstørret prostata bør unngå følgende urter fordi de kan stimulere hormonproduksjonen hos menn med denne tilstanden på en måte som kan forverre BPH. De omfatter amerikansk ginseng, kanel, Cordyceps, efedrin, Epimedium, sarsaparilla og sibirsk ginseng.

Andre forslag

Bo godt hydrert ved å drikke minst åtte glass vann daglig. Dehydrering legge vekt på prostatakjertelen. Konsumere usøtet tranebærjuice; det kan bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner. Det er mange anekdotiske rapporter som Gresskarfrø kan bidra til å gjenopprette den normale flyten av urin, men det har ikke blitt grundig undersøkt.

Urter for behandling av diabetes

Urter for behandling av diabetes


For å behandle diabetes effektivt, kan et bredt spekter av terapier være implementert. Kosthold, mosjon, glukose overvåking, medisinering og vanlig insulin kan brukes i forbindelse med urte rettsmidler for å behandle sykdommen.

Urter for Diabetes Mellitus

Diabetes mellitus, bare kjent som diabetes, er preget av høye nivåer av sukker glukose blod. Studier på mennesker i Israel fant at inntak av salt pensel forbedret blodglukoseregulering og glukosetoleranse hos pasienter med type 2 diabetes. Bitter melon juice, Gymnema Sylvestre ekstrakt, asiatisk ginseng og avfettet bukkehornkløver pulver også kan bidra til å holde diabetes under kontroll.

Urter for sårheling

Aloe vera kan være nyttig i å øke frekvensen av helbredelse, som gir smertelindring og redusere hevelse av diabetesrelaterte sår.

Urter for diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati er en progressiv lidelse som fører til skade på nervene. Ginkgo biloba extract kan vise seg å være nyttig.

Dosering

Naturopathic leger Michael T. Murray og Joseph pizzorno, i sin bok "Encyclopedia of Natural Medicine," antyder at å legge en urtemedisin kan hjelpe. Avhengig av hvilken urt du velger, anbefaler de følgende daglig dose: 3 g salt pensel, 2 oz bitter lemon juice, 200 mg to ganger daglig Gymnema Sylvestre, 200 mg asiatisk ginseng og 50 g avfettet bukkehornkløver pulver. I tillegg kan 150 mg aloe vera og 60 mg tre ganger daglig ginkgo biloba extract være gunstig.

Advarsel

En pasient skal aldri slutte å ta foreskrevet diabetiker narkotika, særlig insulin. Type 1-diabetikere alltid vil kreve insulin.

Urter for å behandle Fibroid Svulster

Fibroids, også kalt fibromyomas eller myomer, er ikke-kreftsvulster som vokser i muskelveggene i livmoren. Ifølge Mayo Clinic, forskning viser at deres utvikling er utløst av økte nivåer av østrogen, et kvinnelig reproduktive hormon. Kan brukes En rekke urter for å hjelpe krympe fibroids og lindre fibroid-forårsaket symptomene.

Nattlysolje

Nattlysolje (Oenothera biennis) er hentet fra frøene av nattlysolje anlegget. Den er rik på et kompleks kalt gamma linolenic acid (GLA), som har potente anti-inflammatoriske egenskaper. GLA utvider livmor blodkar, bidrar til å lindre fibroid-forårsaket betennelse og motvirke fibroid smerte. Nattlysolje er tilgjengelig i supplement form som en kapsel, som kan kjøpes i helsekostbutikker. Følg instruksjonene på etiketten for å bestemme riktig dosering for deg.

Rødkløver

Rødkløver er en mye brukt urt for behandling av fibroids. Det har vist seg å være en rik kilde til fytoøstrogener, som bidrar til å krympe fibroids ved å gjenopprette naturlige østrogennivået i kroppen. Fytoøstrogener er planteøstrogen som har en molekylstruktur som er svært lik den av østrogenet i den kvinnelige kroppen. Den fytoøstrogener i rødkløver lavere østrogennivå, bidrar til å gjenopprette sin naturlige balanse. Rødkløver kan tas i form av en urtete infusjon (Se Resources nedenfor for å få instruksjoner om hvordan å brygge en urte infusjon.) Drikk 2-3 kopper om dagen.

Chasteberry

Vurder å bruke chasteberry å behandle fibroids. Også kalt Vitex, hjelper denne urten for å gjenopprette normal hormonbalanse ved å undertrykke overproduksjon av østrogen i kroppen. Dette bremser ned fibroids vekst og får dem til å krympe som østrogen hormonet faller tilbake til normale nivåer. Rør 35 til 40 dråper chasteberry i et glass med vann og drikke dette hver morgen.

Red Raspberry

Red bringebær er en annen urt som brukes til å behandle muskelknuter. Det toner og styrker musklene i livmorveggen, hindrer veksten av fibroids. Dette bidrar også til å redusere menstrual kramper og redusere tung, menstruasjonsblødning. Brygge en urte te fra røde bringebær og drikke 3-4 kopper om dagen. (Se Resources nedenfor for instruksjoner om hvordan å brygge en urte te infusjon.)

Goldenseal er en annen urt som toner livmorveggen muskler og reduserer menstruasjons kramper og blødninger. Denne urten er tilgjengelig i supplement form fra helsekostbutikker. Konsultere etiketten for den spesifikke dosering du bør bruke.

Urter for å behandle Bipolar

Bipolar lidelse, også noen ganger referert til som manisk depressiv lidelse, er en psykisk lidelse preget av perioder med ekstremt høye stemninger etterfulgt av perioder med svært deprimert stemninger. Stemningsstabiliserende medisiner og psykoterapi er vanligvis nødvendig for å holde denne lidelsen under kontroll og la pasienten til å fungere skikkelig. Noen mennesker med bipolar lidelse kan også være interessert i å behandle den med naturmidler. Disse midler antas å være en naturlig og trygg måte å supplere bipolare medisiner.

Ting å vurdere

Urte kosttilskudd kan virke som en trygg og naturlig alternativ for behandling av visse sykdommer eller lidelser. Det er svært viktig å gjøre din forskning, men før du bruker noen urte produkt. Siden FDA ikke regulere urtetilskudd så tungt som konvensjonelle medisiner, kan urte supplement selskaper komme unna med noen syke-støttede krav. Les alltid produkt etikettene nøye før du bruker eller kjøper en urte supplement og se inn i selskapets vitenskapelig støtte av eventuelle utsagn om sine produkter. Viktigst, alltid sjekke med en medisinsk faglig eller urte utøveren, eller begge deler, før du bruker noen form for urt. Noen urter kan samhandle negativt med andre medisiner eller forårsake allergiske reaksjoner.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som kan påvirke serotonin i hjernen, kanskje lindre noen symptomer på depresjon. Hvis du allerede er på en vanlig antidepressiva, for eksempel en SSRI eller MAO-hemmer, ikke bruk johannesurt, da dette kan føre til skadelige legemiddelinteraksjoner. Også være oppmerksom på at denne urten kan gjøre deg mer følsom for lys og mens det kan hjelpe med depresjon, kan det også anspore en manisk episode.

Ginkgo Biloba

En urte supplement med potensielle fordeler for de med bipolar lidelse er ginkgo biloba. Det er antatt å øke blodsirkulasjonen til hjernen og kanskje til og med redusere frekvensen av celledød, en effekt som kan ha indikasjoner for å hindre eller redusere alvorlighetsgraden av bipolare symptomer.

Svart cohosh

Klaseormedrue antas å ha noen stemningsstabiliserende egenskaper. Når den brukes, binder urt til østrogen receptor områder i hjernen, potensielt regulere stemninger. Dette kan imidlertid urt påvirke sentralnervesystemet, slik at det er større sannsynlighet for å bli brukt til å behandle en episode av mani, i stedet for depresjon.

Ginseng

Ginseng er svært energigivende, så det kan være nyttig for noen som opplever alvorlig depresjon preget av utmattelse og tap av interesse. Det er imidlertid sannsynligvis ikke sikkert for bruk i en personen opplever mani, siden det kan forverre problemet.

Urter for behandling av overgangsalder

Det er mange urte kosttilskudd tilgjengelig på markedet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen håndtere sine symptomer. Vanlige symptomer på overgangsalder inkluderer hetetokter, depresjon og angst. Mange kvinner søker alternative terapier for å behandle sine overgangsalder symptomer. Urteterapi tilby et effektivt alternativ til tradisjonelle hormonterapi. Urter som ofte foreskrevet, og brukes til å behandle menopause er klaseormedrue, maca rot og rødkløver. Disse urtene er lettest tilgjengelig i supplement form eller i te.

Svart cohosh

Klaseormedrue er en urt som inneholder fytokjemikalier som antas å lindre symptomer på overgangsalder. Det har også fytoøstrogener, spesielt isoflavoner, som festes til østrogen reseptorer i kroppen. Denne evnen gjør det til et godt valg for å lindre menopause symptomer som nattesvette eller hetetokter, angst og bekymring og depresjon. Det reduserer lutenzing hormon i legemet, som er ansvarlig for vill temperaturendringer. Dette i sin tur, reduserer hetetokter. Det kan også hjelpe til med reduksjon av hjertebank som ofte oppstår i overgangsalderen.

Klaseormedrue kan tas i opp til seks måneder ved hjelp av to piller om dagen. Det bør ikke tas for mer enn seks måneder, da det kan føre til leverskader.

Maca Root

Maca rot er en plante som ser ut som en reddik. Det har blitt brukt i Sør-Amerika i mange år. Når det kombineres med mat, ble Maca root tenkt å formidle afrodisiakum kvaliteter og forbedre seksuell funksjon. Den kan også brukes til å redusere forekomsten og alvorligheten av menopausale problemer.

Mens Maca rot inneholder ikke noen plante østrogen, betyr det inneholder noe som kalles adaptogen, noe som bidrar til å balansere kroppens hormonelle system. Det har også høye nivåer av B-vitaminer sammen med magnesium, sink og jern. Maca root kan tas i supplement form med en anbefalt daglig dose på ca 900 mg. Det bør tas tre ganger om dagen med måltider. Den kan også kokes og preges å lage en te.

Rødkløver

Rødkløver inneholder store mengder fytoøstrogener eller plantehormoner som kopierer hormoner i en kvinnes kropp. Disse fytoøstrogener arbeide for å øke nivåene av østrogen i kroppen din og bidra til å redusere overgangsplager. Rødkløver har også høye nivåer av vitaminer som vitamin C og mineraler som kalium og magnesium. Den inneholder også høye nivåer av kalsium som er gunstig i bremse ned utviklingen av bentap skyldes overgangsalder. Ta rødkløver i supplement form for å avlaste overgangsalder symptomer, er den anbefalte doseringen ca 400 mg til 500 mg.

Sjekk alltid med din helse utøveren før du tar fatt på en behandlingsplan som inneholder urte kosttilskudd. Kontroller at du tar urte kosttilskudd i henhold til hans instruksjoner.

Hvordan bruke urter for å behandle akne

Hvordan bruke urter for å behandle akne


Selv om akne er vanlig for tenåringer, er mange voksne også plaget med denne hud uorden. Det er allment antatt at overaktiv talgkjertler er en viktig årsak til akne. De gjør porene i legemet, slik at de klebrige felle smuss og bakterier. Men mens disse talgkjertlene sikkert kan føre til hud kviser, de er ikke den eneste årsaken til akne. Alternativ medisin utøvere tror at akne er også forårsaket av huden frigjøre giftstoffer når det svetter. Mange av disse utøverne anbefaler at pasienter bruker urter for å eliminere disse skadelige, akne-forårsaker giftstoffer. Urter som løvetann, Chaparral og gul dock root kan være ganske gunstig for personer som lider av akne. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk en tørket urt grøtomslag for å behandle akne

•  Skaff tørket lavendel, Chaparral og gul stein rot fra en pålitelig organisk grower eller fra ditt hjem hage.

Bruk en morter og støter for å slipe de tørkede urter inntil de blir pulveraktig og godt blandet.

•  Overfør blandingen i en bolle, og begynner å tilsette små mengder av varmt vann før det blir en tykk pasta.

Sett blandingen på et gasbind eller muslin som er spredt på en ren, flat overflate. Når du er ferdig, er dette din grøtomslag.

Rengjør ansiktet grundig før du bruker din grøtomslag. Hydrogenperoksyd fungerer godt.

Legg deg ned med grøtomslag helt dekker ansiktet.

Hold grøtomslag på plass i minst en time. I løpet av denne tiden, kan du oppleve en liten bankende følelse, som er forårsaket av urtene tegning giftstoffer ut av huden din og blod.

Lag en Fresh Herb grøtomslag for å behandle akne

Kjøp fersk lavendel, gul stein rot eller Chaparral fra din lokale helsekost butikk eller vokse det selv i hagen din. For de ferskeste urter, går den hjemmedyrkede ruten.

Legg omtrent 2 oz. av hver urt i en kjele med en kopp vann.

La blandingen koke i 2 minutter.

Legg ut et stykke musselin eller gasbind på en ren, flat overflate og hell væsken over duken.

Sørg for at ansiktet ditt er helt ren før du påfører behandlingen ved å vaske den med hydrogen peroxide.

Sett grøtomslag over ansiktet ditt. Sørg for at hele området er dekket.

Planlegg å ha grøtomslag på ansiktet i minst en time. Du vet når behandlingen er over. Du vil ikke lenger føle lyset bankende som forteller deg urter trekker ut giftstoffer.

Tips og advarsler

  • Selv om urter er billig når kjøpt i bulk fra en organisk dyrker, kan du spare enda mer penger ved å dyrke dem selv.
  • Naturmidler bør ikke brukes til å behandle livstruende skader. Hvis du opplever alvorlige, plutselige symptomer som pustevansker, brystsmerter, hallusinasjoner, oppkast blod eller ekstremt høy feber, bør du kontakte lege umiddelbart.
  • Husk at de fleste medisinske urter ikke er ment å bli tatt for lange perioder av gangen. De aller fleste av medisinske urter kan være ganske nyttig for herding kortsiktige plager, som akne, men kan bli giftig hvis det brukes lengre enn anvist.

Urter for behandling av blærekreft

Urter for behandling av blærekreft


Blærekreft er en av de mest vanlige av urinveiskreft. Det kan forekomme som følge av røyking, overforbruk av paracetamol smertestillende (Paracet), eksponering for industrielle karsinogener, og flere andre potensielle risikofaktorer. Kirurgi, cellegift eller immunterapi kan anbefales, selv om noen urtemedisiner kan hjelpe fart langs prosessen med healing også.

Advarsel

Noen urter kan føre til negative reaksjoner med visse medisiner og andre naturmidler. Konsultere legen din eller en integrert medisin utøveren å sørge for at doser og typer urter du tar er trygg i din spesielle tilstand.

Urter for å unngå

Flere urter kan forverre blærekreft. Hvis du tar noen av disse for andre forhold allerede, og du har nettopp blitt diagnostisert med sykdommen, slutte å ta dem umiddelbart. Disse inkluderer rå shiitake sopp, Cordyceps, dan shen, fennikel frø, lakris og peon. Mange av disse tiltakene stimulerer østrogenproduksjonen, noe som kan føre til raskere multiplikasjon av blærekreftceller.

Astragalus

Det er to vegger av forsvar mot blærekreft: genet p16 og p53. Når genet p16 er skadet i DNA av en celle, begynner det å formerer seg hurtig. Gene p53 sender signaler til immunsystemet hvis den slags multiplikasjon begynner å skje. Astragalus er en urt som har vært koblet til aktivering av p53-genet. Dette kan stimulere lymphokine-aktivert killer (LAK) immunceller som bekjemper kreftceller. Ta 750 mg Astralagus kapsler tre ganger om dagen med mindre du opplever feber eller en hudinfeksjon.

Hvitløk, grønn te og ginseng

Disse tre urtemedisiner har evnen til å bekjempe ulike aspekter av blærekreft. Hvitløk kan være komplementær til immunterapi, sammen med å ha potensielle kreftreduserende evner. Hvitløk kan tas i 900 mg doser daglig, men du bør rådføre deg med legen din dersom du tar antikoagulerende medisiner eller hvis vurderer kirurgi. Grønn te har evnen til å bekjempe kreft, og det kan også stoppe blodårer som fôrer svulster. Drikk et par kopper te per dag eller følge doseringsanvisningen på en flaske grønn te kapsler. Sibirsk ginseng kan bremse blærekreft cellevekst og stimulere immunsystemet. Ta 300 mg per dag i kapselform, men sørg for å snakke med en lege hvis du har en autoimmun sykdom eller prostatakreft før du tar den.

Rødkløver og Maitake

Rødkløver og maitake kan gjøre en kraftfull kombinasjon når du prøver å hindre blærekreft fra å returnere. Rødkløver er en kraftig urt som kan bidra til å forebygge kreft i første omgang. Hvis du har kjempet av sykdommen, og du prøver å holde den i remisjon, prøv rødkløver som en te med 3 ts av blomstene i en enkelt kopp kokende vann, gjennomsyret, anstrengt og tatt tre ganger om dagen. Maitake-D er en effektiv urt som kan brukes etter operasjonen for å forhindre tilbakefall. Prøv å ta det tre ganger om dagen på 2000 mg doser mellom måltidene.

Urter for å behandle akne og kviser

Uavhengig av en persons alder, hormoner spiller en stor rolle ved dannelse av akne. Når puberteten treff, hormoner som kalles androgener øke oljeproduserende talgkjertler i høygir. Samtidig stimulerer de ekstreme Shedding av døde hudceller, noe som kan føre til tette porer, som i sin tur blir kviser eller hudormer. Mens noen kommersielle produkter som vanligvis brukes av tenåringer er for tørking for eldre hud, alternative urte behandlinger er et godt alternativ for alle som er plaget med akne problemer.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er et perfekt eksempel på en alternativ terapi som virkelig arbeider for å rydde opp akne. Tea tree olje har antiseptiske egenskaper som bidrar til å fjerne og helbrede problemområde på huden. For behandling av milde akne symptomer, er tea tree olje kan sammenlignes med en 5 prosent løsning av benzoylperoksid løsning. Lag din egen acne behandling krem ​​ved å kombinere fem dråper tea tree eterisk olje og 1 ts. duft-free, dye-fri og oljefri fuktighetskrem. Påfør tre ganger om dagen for gode resultater. Du kan finne vanlig lotion av denne typen i noen helsekostbutikk.

Witch Hazel

Trollhassel er en utmerket snerpende som har en lang historie. Blot Impure områder med trollhassel gjennomvåt bomullsdott tre ganger om dagen. Trollhassel bidrar til å drepe bakterier på huden, sammen med å redusere oljeproduksjonen. Den trollhassel urte løsninger inneholder høye nivåer av tanniner, som er ansvarlig for å tørke huden, og å ha snerpende effekter.

Lavendel

Å behandle akne arr, massere noen dråper lavendel essensielle oljen inn i huden. Lavendel har potente antiseptiske og antibakterielle handlinger som bidrar til å fremme helbredelse av akne arr. Resultater fra denne behandlingen skal vises i en uke eller to. Du kan finne lavendel eterisk olje i din lokale helsekost butikk, sammen med ferdiglagde lotion og krem ​​som inneholder lavendel.

Urtete

Å regulere hormoner som kan påvirke huden og forårsaker akne utbrudd, drikke en eller to kopper hormon balansering te om dagen. Lag din egen te ved å kombinere 1 ts. av chasteberry blader med 1 ts. av calendula blader, bland inn en kopp med vann, koke og bratt i 10 minutter. Drikke varm. Denne te er effektive i å hjelpe til å regulere hormoner som østrogen og progesteron hos kvinner. Det kan ta to eller tre menstruasjonssykluser å legge merke til en effekt på utseendet av huden.

Kosttilskudd og urter for å hjelpe med leddgikt

Det finnes to hovedtyper av leddgikt: revmatoid artritt og slitasjegikt. Revmatoid artritt beskriver betennelse i de små leddene, for eksempel føtter og hender; Artrose beskriver betennelse i felles fôr. Symptomer på leddgikt kan være smerter i leddene, rødhet rundt de berørte felles og stivhet. Forskere er fortsatt lære mer om årsakene til leddgikt, men det ser ut til at genetikk kan spille en rolle. Leddgikt kosttilskudd og urter, derimot, kan gi lindring for både revmatoid og slitasjegikt, ifølge Mayo Clinic.

Thunder Gud Vine

Tordenguden vintreet er en urt som har vært brukt i kinesisk medisin i århundrer, ifølge Mayo Clinic. Det kan være effektiv i behandling av artritt ved å redusere inflammasjon og forsterke immunforsvaret. Bivirkninger av Thunder gud vintre kan omfatte hårtap, diaré og endringer i menstruasjonssyklusen.

Tordenguden vintreet er tilgjengelig i ekstrakt form, som du finner på de fleste helsekostbutikker. En dose på 180-360 mg per dag kan bidra artritt.

Fiskeolje kosttilskudd

Ifølge Mayo Clinic, kan fiskeolje kosttilskudd være effektive i å redusere leddgikt smerte. Disse kosttilskudd er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker i kapselform. Fiskeolje kan også bli fortært gjennom kosttilskudd endringer, som for eksempel å spise mer ferskvannsfisk som laks og makrell.

Bivirkninger av fiskeolje kosttilskudd kan være kvalme og ha en "fishy" smak i munnen. Kosttilskudd og urter har potensial til å samhandle med reseptbelagte medisiner, så sjekk med legen din før du tar et nytt produkt.

Nattlysolje

Nattlysolje er en urt som inneholder fettsyrer som kan hjelpe leddgikt lider med stivhet, ifølge Mayo Clinic. Bivirkninger av denne urten kan inneholde gass og diaré. Dette tillegget kan bli funnet i helsekostbutikker og er tilgjengelig i kapsel og flytende form. Anbefalt dose er vanligvis 3 g om dagen; men det er viktig å sjekke med legen din før du starter nattlysolje.

Glucosamine and chondroitin

Glucosamine and chondroitin er stoffer som er involvert i å bygge brusk, ifølge Medline Plus. Disse stoffene er tilgjengelig i supplement form, og kan bygge opp brusk rundt leddene, noe som reduserer leddgikt smerte. Disse kapslene er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, og anbefalte doser er 1500 mg glukosamin og 1200 mg av chondroitin per dag. Mulige bivirkninger omfatter tarmgass og ubehag i magen.

Capsaicin Cream

Ifølge National Institutes of Health i Medline Plus, søker capsaicin krem, som er opprettet fra hot chili peppers, på de smertefulle ledd kan gi leddgikt lettelse. Resultatene kan vises i så lite som en uke. Denne kremen er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. Bivirkningene kan omfatte en brennende følelse i det berørte området og rødhet i huden. Avslutte bruken hvis irritasjon blir belastende.

Urter for å behandle erektil dysfunksjon

Det er en haunting problem for mange menn som vestlig medisin ofte ikke klarer å tilby en trygg og behagelig behandling for erektil dysfunksjon. Heldigvis gamle urtemedisin, et håndverk slipt slik den ble praktisert i århundrer i østlige kulturer, har noen lovende alternativer til vestlig behandling som har vist seg effektive i lab testing samt i behandling av virkelige pasienter.

Saw Palmetto Berry

Ifølge "The One Earth Herbal Sourcebook", av Alan Keith Tillotson et all, har så Palmetto vært brukt i århundrer som en urte behandling for erektil dysfunksjon. Brukes av ayurvedisk helsepersonell som en generell helse behandling for det mannlige reproduksjonssystemet, så Palmetto bær har vist effekt i å forbedre mannlig reproduktiv helse. Det er en av de mest effektive urter som brukes for å redusere symptomer på en forstørret prostata, en tilstand som kan påvirke bekken blodstrøm og øke sjansene dine for å ha erektil dysfunksjon. Saw Palmetto bær er tilgjengelig på de fleste naturlig matbutikker i pille eller trekke ut skjemaet. Kinesiske herbalists kombinerer ofte så Palmetto bær med andre urter som brennesle når du utformer en blanding for å bekjempe erektil dysfunksjon. Disse urtene er ofte blandet med honning og spises som et lim, men er noen ganger drakk i en te.

Tea Tree Oil

Noen ganger kan erektil dysfunksjon være forårsaket av en infeksjon som kan føre til betennelse eller skade på de mekanismer som er nødvendige for en ereksjon. Tea tree olje er en effektiv soppdrepende urt. Påføres lokalt, utvannet og brukes som en vask til genital området, kan tea tree olje behandle eventuelle infeksjoner som kan være årsaken betennelse eller andre problemer som påvirker erektil helse. Ifølge "One Earth," tea tree olje arbeider for å rydde opp infeksjoner ved å øke hvite blodcelleaktivitet i området av programmet. "One Earth" foreslår å bruke tea tree olje for å klare opp infeksjoner som kan være årsaken erektil dysfunksjon.

Ashwagandha Root

Ashwagandha root behandler erektil dysfunksjon ved å gi din seksuelle energi et løft. En stressreduserende urt som bidrar til å styrke immunforsvaret, kan ekstrakt av Ashwaganda roten har en anti-inflammatorisk effekt som kan redusere prostata betennelse og øke din generelle seksuell helse. Vaskulær helse er svært viktig for å oppnå erektil helse, fordi en sunn vaskulære system er nødvendig for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm til penis. Prostata betennelse kan påvirke blodstrømmen til vaskulær området som muliggjør en sunn ereksjon. Ved å redusere betennelse i prostata området, kan du øke blodtilførselen til bekkenregionen.

Guduchi Stem

Guduchi stammen er en bitter smaker urt som "One Earth" sier har antitoksin og anti-inflammatoriske egenskaper. I tillegg til de helsebringende virkninger av guduchi spindelen, er det også ansett som å være en aphrodesiac, og brukes til å behandle impotens hos urtemedisin. Doseringen foreslått i "One Earth" er 2 gram tørket pulverisert guduchi stammen, administrert to til tre ganger per dag.

Urter for å behandle Candida

Hvis du har smerter og hevelse i fingerneglen området, kan du ha en tilstand som kalles Candida.
Candida også kjent som candida paronychia er en smertefull spiker infeksjon. En skade på negl gjør deg mer utsatt for candida.
Urter kan bidra til å bekjempe problemet.

Forholdsregler før du tar urter og bruke tea tree olje til området

Få godkjenning fra legen din før du tar urter hvis du har et svakt immunsystem eller tar medisiner for autoimmun sykdom.

Påfør tea tree olje til berørte spiker tre ganger om dagen før infeksjonen avtar. Bruk en Q-tip til å bruke tea tree olje. Masser oljen på spikeren. Hold spiker ren mens du behandler den.

Konsumere grønn te

Ta 250-500 mg av grønn te ekstrakt i en kapsel. Prøv også å bruke grønn te blader blader å lage flytende te, som også vil bekjempe infeksjonen.

Andre urter og forholdsregler på å ta urter

Prøv melk tistel ekstrakt for å bekjempe neglen infeksjon. Melk tistel kommer i flytende og kapsel form. Ved bruk av kapsler, tar 80 til 160 mg to eller tre ganger per dag. Denne dosen vil bidra til å avgifte kroppen din.
Også prøve reishi soppekstrakt. Ta av 150 til 300 mg to til tre ganger om dagen.
En annen urt som du kan prøve er kattens klo. Ta en 20 mg av kattens klør trekke ut tre ganger om dagen.
Urter kan bli funnet i kapsel, pulver og flytende former på narkotika eller helsekostbutikker.
Ta så anbefales før infeksjonen klarner opp.

Eteriske oljer og urter for behandling av kreft

Som kreft priser fortsetter å øke og tillit til dekning og generelle sikkerheten av tradisjonelle medisinske behandlinger eroderer i noen kvartaler, er mange mennesker velger å forebygge eller behandle ulike typer kreft med naturlige urter og eteriske oljer. Det har vært flere studier på kreft-bekjempelse effekter av urter og eteriske oljer som viser noen lover, noe som er gode nyheter for de som er ute etter et alternativ betyr å behandle kreft.

Green Tea

Grønn te er et populært naturlegemiddel som millioner bruker daglig for en rekke plager. Historie tyder på at grønn te kan dateres tilbake 500 000 år siden, og ble dyrket av Kina og India for medisinske formål. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan grønn te bidra til å forebygge kreft. Polyphenol, en aktiv ingrediens i grønn te, er antatt å være ansvarlig for forebygging av kreft. Flere studier har vist at grønn te inhiberer og forhindrer veksten av kreftceller i en rekke kreftformer som f.eks blære, bryst, prostata, mage, bukspyttkjertel, lunge, spiserør, kolorektal- og eggstokk-kreft.

Vitamin C

Vitamin C er kjent for sin antioksidant og immunitet forsterke egenskaper, men studier tyder også på at det også er gunstig for kreftpasienter. Ifølge Metrowest Medical Center, har en medisinsk studie av kreftpasienter vist at personer som tar vitamin C hadde en nesten dobbelt overlevelse i motsetning til de pasientene som ikke tar vitamin C.

Vitamin C har også vist seg å ha gunstige effekter som for eksempel en økt følelse av velvære, smertereduksjon, et styrket immunforsvar og kraftigere kollagen. For å være effektiv, må store mengder av vitamin C inntas daglig. For mer informasjon og riktig dosering, ta kontakt med helsepersonell.

Linfrøolje

Linfrøolje er en urte olje avledet fra frøene av en lin anlegget. Selv om lin er dyrket for å lage lin, flere studier tyder på at linfrøolje inneholder anti-kreft ingredienser. Ifølge American Cancer Society, har forskning vist at linfrøolje har evnen til å forebygge kreft vekst. De fleste studier har blitt utført på laboratoriedyr, og har vist signifikant reduksjon i bevegelse og klebrighet av kreftceller. Dessuten har studier vist at et riktig kosthold supplert med linfrøolje kan redusere vekst og dannelse av visse typer kreft som prostata- og brystkreft.

Selv om flere studier er nødvendig hos mennesker i forhold til linfrø olje kreft kampferdigheter, resultatene av omfattende dyreforsøk og kliniske studier viser en rekke lover. Rådfør deg med helsepersonell om riktig dosering av linfrø olje som vil være mest gunstig for deg.

Urter for å behandle en Burn

En brenning kan være upraktisk eller livstruende, avhengig av størrelsen og intensty av skaden på vevet. For mindre brannskader, som ikke krever en lege besøk, det er urter som kan bidra til å helbrede og sooth huden. Aloe Vera brukes oftest med stor suksess som en aktuell gel. Andre urter med antiseptisk eller anti-inflammatoriske egenskaper har også blitt brukt av den alternative helse samfunnet i hundrevis av år. Det er best å ha en rekke urte hjem rettsmidler på hånden bare i tilfelle.

Forberedelse

Bruk aloe arborescens utvalg av aloe vera plante; det har ikke en gulaktig væske inne som trenger drenering. Kutt ned den lange siden av Aloe blad og peal tilbake huden i stedet for å prøve å presse ut gel fra den korte enden. Når geleen skrapes av bladet, bruke den direkte på brannskaden. Bruk hansker når du håndterer bladene; de har pigger. For å danne en salve for solforbrenning kombinerer Aloe gel med pekoe te og irsk mose. Se etter en rekke aloe produkter i alle helsekost butikk og på nettet. Noen er til og med kombineres med andre urter.

Bruk johannesurt (Hypericum perforatum) i olje i stedet for alkohol for brannskader. Fyll en to cup container med blomster, fjerne noen blader. Hell oljen over blomstene, men bruker olivenolje i stedet for vegetabilsk olje. Fyll opp beholderen og forseglingen. La på et solfylt vindu i tre uker, rister en gang om dagen. Strain blomster ut og bruke olje for brannskader, spesielt når kjølt. For en tykkere salve varme olje og bivoks sammen med johannesurt i en egen panne. Prøver å rense disse etterpå for matlaging vil være rotete.

Lagring

De fleste urter kan tørkes og lagres i lufttette beholdere for senere bruk. Aloe Vera gel kan lagres opp til en uke i kjøleskapet i daglig bruk på brenne. Legg vitamin E som konserveringsmiddel til johannesurt salve så blandingen ikke vil harskne.

Søknad

Påfør salver direkte på den brente området så snart som mulig. Påfør solhatt, som kommer i ulike arter, direkte til brenne for en mild antiseptisk virkning. Ta echinacea internt som te eller kapsler, og det vil øke immunforsvaret og kan øke hastigheten helbredelse. Pakk lett dampet comfrey (Valurt) blader i gasbind rundt brenne. Et annet alternativ er å mose hvitløk (Allium sativum) og løk (A. cepa) i en lime og bruke som et grøtomslag.

Urter for behandling av astma

Astma er en kronisk luftveis tilstand som er preget av akutte anfall av pustebesvær. Det constricts musklene langs de små luftveiene i lungene, som holder luften fra å forlate lungene. Angrep er utløst av en rekke ting, blant annet allergiske reaksjoner, stress, røyk, eksponering for kald luft, giftige kjemikalier og lavt blodsukker. Herbal medisiner er nyttige for å hindre angrep og er ikke egnet til behandling av akutte anfall. Urteterapi kan også bidra til å gjøre steroider mer effektive, slik at de kan brukes ved lavere doser med færre bivirkninger.

Herbal behandlinger

Tysk kamille te er en mild allergimedisin som kan forebygge astma angrep. Drikk en kopp to eller tre ganger daglig. Coleus, en populær ayurvedisk urt, bidrar også til å hindre angrep og er foreslått for personer med høyt blodtrykk. Hyllebær ekstrakt lindrer tett nese og feber. Ingefær hemmer stoffer som forårsaker allergiske reaksjoner. Bruk i form av heksanol ekstrakt. Grønn te inneholder et stoff som heter theophyline, som åpner bronkial passasjer. Drikk en kopp te to eller tre ganger daglig. Hvis du bruker en inhalator, kan hagtorn bidra til å forhindre skade på vev til leveren, hjertet og bukspyttkjertelen. Ta 250 milligram tre ganger om dagen. Grapeseed eller pinebark kapsler bidra til å forhindre astmaanfall utløst av luftbårne allergener. Tar begge er ikke nødvendig. Lobelia stopper inflammatoriske reaksjoner på støv, røyk og kjemikalier. Ta 1000 milligram tre ganger daglig for ikke mer enn to uker av gangen.

Tylophora er en naturlig antihistamin og krampeløsende. Den har en lang historie med bruk i behandling av astma. Ta 250 milligram 1-3 ganger daglig. Må ikke brukes hvis du er gravid, eller har diabetes, høyt blodtrykk eller hjertesvikt. Khella tinktur stopper bronkial spasmer. Denne urten forårsaker Søn følsomhet. Bruk solkrem når du er utenfor. Quercetin slapper bronkial passasjer. Ta 250 milligram tre ganger om dagen. Ikke bruk quercetin dersom du bruker Sandimmune, Neoral, Adalat eller Procardia. Scutelleria stopper allergiske reaksjoner. Ta 2000 milligram tre ganger daglig. Må ikke brukes hvis du har diaré. Ifølge University of Maryland Medical Center, en gjennomgang av studier om Pycnogenol funnet den har potensial til å redusere symptomer og bedre lungefunksjon. Ta 1 milligram per kilo kroppsvekt. Ikke ta mer enn 200 milligram.

Urte formler

Arrest tungpustethet Avkok behandler astma som er ledsaget av hoste, store mengder gult slim, feber og frysninger. Ephedra, aprikos, kernel, gips og lakris avkok er bra for astma med nasal allergi. Det er spesielt nyttig for personer med allergi mot sedertre pollen.

Ephedra, asiarum og forberedt Aconitum avkok behandler kronisk hoste og tungpustethet. Ifølge University of Maryland Medical Center, har den japanske formel Saiboku-to vist seg å redusere symptomer og tillot dem som deltar i studien til å redusere sin dose av standard steroid behandlinger.

Andre forslag

Thymus ekstrakter kan forbedre symptomene og forkorte varigheten av angrepene. Disse ekstraktene hjelpe immunsystem bekjempe kjemikalier som forårsaker allergiske reaksjoner. Ta 750 milligram én gang om dagen. Drikk minst åtte glass vann daglig for å løsne og fordrive slim. Unngå sulfitter, som er konserveringsmidler som finnes i vin og tørket frukt. De forårsaker bronkial lunger. MSG kan ha samme effekt på mennesker med astma. Dr. Andrew Weil, en naturlig helse ekspert, anbefaler å eksperimentere med radikale kostholdsendringer, som for eksempel helt eliminere sukker, langsiktige faste, prøver en veganer (ingen animalske produkter) eller en makrobiotisk diett. Han har hatt pasienter responderer veldig godt til denne typen endringer. Bare rask under tilsyn av en erfaren helsepersonell.

Hvordan bruke urter for å behandle angst

Hvordan bruke urter for å behandle angst


I todayâ € ™ s verden, stress er vanlig som frister vevstol, økonomiske problemer står i sentrum og tid ikke tillater deg å utføre alle oppgavene dine. Medisinske forskere tenke ut medikamenter for å endre hjernen kjemikalier når angst truer mental helse. Heldigvis gir naturen sine egne løsninger for å håndtere stress nivå.

Bruksanvisning

•  Vurder å supplere din diett med St. Johna € ™ s wort. Brukes mye i Europa, er St Johna € ™ s wort så effektiv som enkelte reseptbelagte medisiner i behandling av depresjon og medfølgende angst, ifølge British Medical Journal.

Følg asiatiske utøvere av folkemedisinen i behandling av angst med sibirsk ginseng. Ifølge russiske forskere, stabiliserer ginseng både høyt blodtrykk og høye blodsukkernivå, redusere svingninger av humørsvingninger. I tillegg, ginseng, tatt på en jevnlig basis kan øke utholdenhet.

Unn disse uryddig nerver med kava kava. Tilgjengelig som en te eller i kapselform, lindrer denne urten angst og rastløshet. Som en bonus, kava kava reduserer søvnløshet, slik at du kan få en god nighta € ™ s søvn uten å forlate deg følelsen døsig om morgenen.

Øk sirkulasjon med ginkgo biloba å forbedre humøret. Når hjernen mottar en tilstrekkelig tilførsel av oksygen og næringsstoffer fra blodet, kan det hende at utsiktene være rosier.

Avslutt en nervepirrende dag med en kopp varm, beroligende kamille te. Godt kjent for sine avslappende egenskaper, har kamille te en behagelig smak og den ekstra fordelen av å bosette en urolig mage.

Tips og advarsler

  • I tillegg til ovennevnte urte behandlinger for angst, vurdere å kutte kaffe ut av kostholdet ditt. Koffein gjør at noen mennesker nervøs.
  • Starte et treningsprogram. Bruke bodyâ € ™ s naturlige evne til å bekjempe angst og stress, vil en regelmessig mosjon rutine øke Endorfin nivåer, som igjen vil øke stemningen.

Hva kinesiske urter brukes for behandling av PCOS?

Hva kinesiske urter brukes for behandling av PCOS?


Polycystisk ovariesyndrom er en lidelse preget av vekst av flere cyster på eggstokkene. Mens cystene er ikke skadelig, fører de i hormonelle ubalanser som kan ha alvorlige effekter. Tradisjonelle medisiner kan være harde, og så noen kvinner foretrekker å bruke kinesiske urter for å behandle tilstanden.

Hvordan Kinesisk medisin Works

Kinesisk medisin er basert på ideen om balanse og troen på livsstil management. Enkelte urter er foreskrevet for å produsere harmoni i kroppens Qi eller livskraft.

Hvordan kinesiske urter brukes for PCOS

I behandlingen av polycystisk ovariesyndrom, er målet med kinesisk medisin for å ta opp spørsmålet om hormonell ubalanse med en konsentrasjon på måten kroppen ovulates. Urter som korrigerer hormonelle problemer er Dong Quai, kinesisk Peony, og Motherwort.

Dong Quai

Dong Quai (Angelica sinensis), noen ganger referert til som "kvinnelige ginseng," brukes til å behandle flere tilstander som er relatert til PCOS, inkludert uregelmessige menstruasjonssykluser og infertilitet.

Chinese Peony

Chinese Peony (Paeonia lactiflora) er ofte brukt sammen med Dong Quai. Urten er nyttig for å regulere menstruasjonssykluser.

Motherwort

I kinesisk medisin, Motherwort (Leonurus frukt) er en blod quickener. Den brukes til å stimulere eggløsning.