Digidexo.com

hodepine trykk punkter

Heel Pain Relief

Heel Pain Relief


Forskning har fastslått noen svært spesifikke måter å lindre ofte uutholdelig hæl smerter, noe som kan påvirke bein og rygg også.

Typer

Det er varierende typer hæl smerter. Hælspore er en vanlig bidragsyter til hæl smerter. Når det er for mye stress har blitt satt på plantarfascien ligament, kan en hæl anspore danne hvor hælen bein og plantarfascien møtes. Sporen i seg selv er faktisk en krokformet benfragment som vokser oppover fra bunnen av hælen, forårsaker omfattende smerte. Sporen arbeider seg gjennom den skjøre vev på undersiden av foten.

Typer

Plantar fasciitis er trolig den vanligste årsaken til alvorlig hæl smerter. Når plantarfascien ligament blir betent på grunn av ligament belastning, blir vevet revet. Dette kan være forårsaket av flere ulike situasjoner, blant annet vektøkning, overdreven løping, overdreven trening eller iført unsupportive sko.

Forebygging / løsning

Hindre hæl smerter er trolig den beste måten å sikre hæl smertelindring. Wear støttende sko med komfortable såler og innleggssåler. Besøk en podiatrist før og under noen overdreven fysisk trening som å spille sport eller kjører noen avstander. Vær oppmerksom på å øke støtten i skoene dine hvis du finner du er økende vekt. I tilfelle av graviditet vektøkning, diskutere foten og hælen omsorg med legen din.

Bruk av Ice

Ice kan gi betydelig hjelp når søker hæl smertelindring. En god tommelfingerregel er å ise den elendige hælen i 20 minutter og deretter fjerne isen i ytterligere 20 minutter. Gjenta denne prosessen så ofte som mulig til å oppnå den ønskede lettelse. Anti-inflammatoriske medisiner kan brukes når glasur området er ikke praktisk. Sørg for å følge anvisningen på pakken.

Orthodics

Orthodics utvilsomt gi den beste og lengste lettelse for folk som lider med hæl smerter. Orthodics kan yte den nødvendige støtte for å hindre smerten av plantarfascien. Hver orthodic kan være spesielt utviklet for å gi accupressure til eksakte steder på hælen, tar vektskiftninger og trykkpunkter i betraktning.

En podiatrist vil ta en form av foten og analysere formen for å fastslå plasseringen av trykk punkter hvor ytterligere støtte er spesielt nødvendig. Formen deretter blir sendt til en orthodic produsenten.

Fordeler

Iført orthodics vil gi hæl smertelindring, men det kan ikke være umiddelbar. Mens pasientene først bli vant til følelsen av de nye orthodics, kan de fortsatt ønsker å bruke et anti-inflammatorisk og is hælen på anledningen. Når kroppen tilpasser seg de orthodics, vil hæl smerter være lettet.

Pasienter som lider av alvorlig hæl smerte vil oppleve at når hælen smerter er lettet, vil deres generelle fysiske helse føler betydelig bedre. Heel smerte kan slitasje på et legeme, forårsaker tretthet og hodepine i tillegg til den alvorlige hæl smerte. Heel smertelindring vil være begynnelsen på helt ny følelse av velvære.

Betyr Accupressure Arbeide for å indusere arbeidskraft?

Etter å ha gjennomført en baby i mer enn ni måneder, kan du føle desperat etter å komme ut. Eller kanskje vannet har brutt, men du er ikke strekke raskt nok. Det er mange medisinske måter å indusere arbeidskraft, men hver kommer med en viss risiko. Akupressur er en naturlig måte å indusere arbeidskraft som ikke har noen bivirkninger.

Hva er akupressur?

Akupressur ligner på akupunktur, men i stedet for å bruke nåler for å stimulere visse trykkpunkter, bruker du fingrene og tommelen. Kineserne, som har vært praktisere akupressur og akupunktur i tusenvis av år, oppdaget at det er deler av kroppen som, når den blir stimulert, forårsaker andre deler av kroppen til å reagere på en bestemt måte. Tenk hvordan, når du har hodepine, trykker du fingrene til tempelet for å lindre smerten. På samme måte å legge press på visse deler av kroppen kan utløse kroppen din går inn i arbeid.

Finne et trykkpunkt

Å produsere sammentrekninger og indusere arbeidskraft, er det to punkter som er lett for nybegynnere å finne. Den første ligger i "web" mellom tommelen og pekefingeren. Stimulere dette området ved å knipe på web og gni i en sirkulær bevegelse i 30 til 60 sekunder.

Å lokalisere et andre trykkpunkt

Et annet trykkpunkt ligger fire finger-bredder over den indre siden av ankelen. Bruk fingrene til å trykke fast rundt beinet til du finner et ømt punkt; som er det området du søker. Gni området i en sirkulær bevegelse i 30 til 60 sekunder.

Ved hjelp av akupressur under fødselen

Disse punktene kan også hjelpe lindre smerte når du er i arbeid. Ha birthing partner lære hvor de er, slik at han kan hjelpe gjelde trykket når du er midt oppe i en sammentrekning. Du kan også gjøre det selv, men sjansene er du vil være med for store smerter til å konsentrere seg om å finne punktene, så det er best å lære din birthing partner disse teknikkene slik at han kan hjelpe deg.

Misbruke akupressur

Akupressur kan være et kraftig verktøy, og før barnet ditt er fullt utviklet det bør ikke brukes. Ved hjelp av akupressur å indusere arbeidskraft som helst før 40 uker kan være farlig og bør unngås.

Typer Pressure Points

Typer Pressure Points


Det finnes en rekke typer trykkpunkter på kroppen. Disse omfatter samlinger av nerveender og følsomme punkter i muskler, blodårer og sener. Press på ulike typer punkter kan forårsake smerte eller glede, og det har blitt hevdet at det å jobbe på trykkpunkter kan være i stand til å lette medisinske tilstander.

Smerte

Noen trykkpunkter i nakke, hode, overkropp, armer og ben kan bli presset til å forårsake smerte. Grupper av nerver kan være smertefullt bare på grunn av følsomheten av området. Trykkpunkter på muskler og sener kan være smertefullt fordi de oppstår i et svakt punkt, og trykke dem et øyeblikk forstyrrer muskel eller sene funksjon. En trykk punkt på en blodåre vondt fordi blodet er blokkert.

Trykke på en trykkpunkt kan forårsake smerte langs den berørte fartøy, muskel eller sene. Dette kan være nyttig i selvforsvar. Men sørg for at du har fått skikkelig opplæring i bruk av trykkpunkter på grunn av dette før du forsøker å gjøre det, som du kan forårsake mer skade og smerte enn beregnet. En smertefull trykkpunkt på en felles betyr vanligvis at du trykker dette området vil føre til skade i leddet.

Pleasure

Lett rubbing av noen trykkpunkter kan føre til følelser av nytelse eller avslapping. I trykkpunkter på nerve grupperinger, stimulerer denne massasje nervene. Trykkpunkter på sener og muskler kan oppleve behagelige fordi den svekkede punktet blir forsiktig stimulert, mye som massasje. For eksempel, forsiktig masserer, i sirkulære bevegelser, det punktet i midten av håndleddet rett under skrukker i huden kan føles usedvanlig behagelig. Den mest behagelige trykkpunkt er lokalisert på den nedre enden av ballen av foten, ved det punkt mellom de første og andre tå.

Hodepine

Noen trykkpunkter er nyttige i ridding selv av en hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av hodeskallen, ved siden av som stikker en del av hodeskallen bak ørene, og massere området med sirkulære bevegelser. Masser templene, som er de flate delene av bein rett bak starten på ryggen av øyehulene. Disse er de mer behagelige trykkpunkter som antas å lindre hodepine. En annen trykkpunkt for smertelindring er den kjøttfulle kjøttet mellom tommel og pekefinger. Klemme dette området til det punktet av å føle noen smerte er ment å lette hodesmerter.

Fysisk helse

Hver trykkpunkt er ment for å gi en annen helsefordel. Praksisen med akupressur er avhengig av denne forutsetningen for å gi medisinske fordeler gjennom stimulering av trykkpunkter. For eksempel kan trykkpunkter rundt håndleddet og langs armen bidra til å frigjøre deg fra sorg, tømme tankene, lindre åndelig lengsel, renske følelser, slipper sinne, øke blodsirkulasjonen og lette pusteproblemer, ifølge den elektroniske trykkpunkt guide, trykk på Point.

Betraktninger

Trykkpunkter kan føre til store smerter når den trykkes og kan også føre til alvorlige skader. Sørg for å bruke ekstrem forsiktighet ved bruk av trykkpunkter for en eller annen grunn. Hvis du stimulere trykkpunkter for å behandle en medisinsk tilstand, sørg for at det ikke er den eneste behandlingen som du bruker. Hvis du er syk, gå til en lege.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

Med mer enn 26 millioner amerikanere lider av migrene, de farmasøytiske selskapene tjener enorme inntekter på medisiner ment for å behandle, og selv forebygge migrene. Noen av disse medikamentene har risikable bivirkninger eller kan være vanedannende når det brukes i lengre perioder av gangen. Andre migrene medisiner er ikke veldig effektivt, eller kan skape rebound hodepine når det brukes ofte. Hvis du lider av migrene, vil du kanskje vurdere å prøve å lette din migrene med andre virkemidler før nå for en flaske medisinering.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

•  Finn ut om varme eller kalde omslag bidra til å lindre smerten fra migrene. I noen tilfeller kan du finne at verken varm eller kald gjør mye for å hjelpe din smerte og ubehag. Prøv å bruke en varm pakke for en stund. Hvis det virker ineffektive, gi en kald pakke en prøve. Du vil sannsynligvis finne at en fungerer bedre enn den andre i å gi en viss grad av komfort.

Ta den dag fri fra jobb eller skole når du er på høyden av din migrene. Legge seg ned å hvile ofte gjør en migrene mer utholdelig. Stående fot, eller kan være uutholdelig når lider av migrene. Hviler i sengen kan lindre noen av trykket og mest uutholdelig smerte forbundet med det felles migrene.

Limit lyd og visuell stimulering så mye som mulig. Lys og lyder er ofte tortur når du har en migrene hodepine. Slå av lyset i rommet der du hviler. Prøv å ikke ha TV på eller musikk å spille, slik at du ikke er plaget av lyd og lys. Spør alle i huset for å være så stille som mulig for et par timer mens du forsøker å gjenopprette fra din migrene.

Prøv en dråpe eller to av essensielle olje av lavendel for å hjelpe deg å slappe av under en migrene. Lavendel har avslappende egenskaper som kan gjøre det mulig for deg å unngå å spenne muskler i hodet og nakken. Det er viktig å anerkjenne den potensielle starten på en migrene for å kunne bruke dette midlet før hodet smerte er i full kraft. Når du begynner å føle deg hodepine, trykk i hodet, ubehag i nakke og skulder muskler, nå for lavendelolje.

Bruk hjem massasje for å hjelpe til med å gjøre din migrene litt mer utholdelig. Prøv å massere templer med hendene. Dette kan noen ganger hjelpe til å eliminere noen av de verste smerte eller trykk. Hvis din migrene er assosiert med nakke og skuldersmerter, spør noen som er med deg hjem til forsiktig melding nakke og skuldre.

Hint

 • Ikke prøv noe alternativ behandlingsmetode eller kosttilskudd før du rådføre deg med din lege.

Hvordan stoppe blødninger Bruke Pressure Points

Hvem som helst kan stoppe blødninger ved bruk av trykkpunkter, muligens spare et liv. Når noen blør ukontrollert, kan han blø i hjel i løpet av minutter eller sekunder. Dette kan skje lenge før lege eller ambulanse. Når du legger trykk på trykkpunkter som involverer blodstrøm, kan du bremse blødningen og holde offeret i live til medisinsk fagpersonell ankommer.

Hvordan stoppe blødninger Bruke Pressure Points

•  Forstå hvordan blodet flyter i menneskekroppen. Hjertet pumper oksygenrikt blod gjennom kroppen gjennom et system av arterier. Legemet absorberer oksygen returnerer deretter blod til hjertet gjennom et system av årer. Når noen er blødning tungt, har de kuttet åpne en arterie eller vene. Mengden blod som tapt er en indikasjon på hvor dårlig arterie eller vene ble kuttet.

Identifisere område av legemet som er blødning og finne den tilsvarende trykkpunkt som vil kontrollere blødningen. Hver del av legemet har en stor arterie og vene mate det blod. Se etter det. Noen ganger kan du se en blå blodåre som indikerer hvor det er. Ellers føler etter puls ved hvert trykkpunkt. Dette vil indikere at du trykker riktig tidspunkt.

Hvis blødningen er på hodet over ørene, trykk på punktet rett foran øret. Du kan finne det nøyaktige stedet ved å spore en linje fra hjørnet av øyet rett tilbake til du treffer øret. Føler for en liten innrykk hvor du kan føle en puls.

Hvis blødningen er på den nedre del av ansiktet, trykk punkt på kjevebeinet halvveis mellom haken og enden av kjeven. Knip kjevebeinet mellom en finger og tommelen.

Hvis blødningen er fra halsen, trykk på punkt på siden mellom adamseplet og nakkemusklene. Det er der karotidarterien og jugularvenen --- som leverer blod til hjernen --- er plassert. Stoppe blødning fra her er et spørsmål om liv og død.

Hvis blødningen er fra skulder eller arm, bruker trykkpunkter langs brakialarterien. Hvis blødningen er høy på armen, trykk punkt like over midten av kragebein. Hvis blødningen er lav på armen, trykker det punkt i folden på motsatt side av albuen på innsiden av armen.

Hvis blødningen er fra hånden, trykker de punkter på begge sider av den indre håndleddet. Den første er under tommelen, på det stedet hvor en puls er vanlig filt. Dette er lett å finne siden det pulserer. Den andre trykkpunktet er i et lignende sted under lillefingeren.

Hvis blødningen er fra lysken eller lårene, trykk på punktet på lårarterien. Du finner den langs bikinilinjen halvveis mellom hofte og lyske. En mye blod strømmer gjennom lårarterien til å levere oksygen til bena. Du må bruke en betydelig mengde press for å stoppe blodstrømmen. Har blødning person legge seg ned og trykk nedover med hele hånden.

Hvis blødningen er fra leggen, leggen eller foten, trykk på punktet på popliteal arterien. Det er funnet i folden på motsatt side av kneskålen, på baksiden av benet.

Hint

 • Heve blødning del av kroppen over hjertet bidrar også redusere blødningen.
 • Ring lege straks når du lærer at noen blør ukontrollert. Trykkpunkter er et midlertidig tiltak for å minimere blødning til lege eller ambulanse.

Mørk sirkel under øynene hos barn

Mørke ringer under øynene påvirker mange barn. Blod fra blodårer i sinus områder kan sikkerhetskopiere i nesen og øynene områder, noe som resulterer i mørke sirkler. Ofte er det antatt at mørke sirkler er mangel på søvn, men generelt er de ikke hos barn. Allergi eller andre problemer forårsake dette blokkering av blodstrøm på grunn av væsker og hevelse i sinus områder.

Tenk Allergi Testing

Barn utvikler mørke sirkler grunnet hovne vev forårsaket av matallergier. Hvete, melkeprodukter, kjøtt og egg kan utløse samling av kroppsvæsker i mange steder - ikke bare øynene.

Bihuleproblemer

Sinus problemer som betennelse eller infeksjon kan forårsake blod for å samles i området rundt øynene. Legg merke til om barnet ditt har hodepine, trykk i sinus områder, eller en rennende nese.

Økt sirkulasjon

Har barnet ditt trykker forsiktig en kald vaskeklut til mørke sirkler, som alternerer med varmt vann, for å midlertidig redusere sirkler. Alternative varme og kalde stimulerer sirkulasjonen rundt øynene, vil så overdreven væsker og blod bli båret bort.

Generelt stress kan føre Circles

Hvis et barn er under ekstremt stress, kan kroppen hans holde væsker i overkant. Hormonelle endringer kan føre til at salt og vann oppbevaring over hele kroppen, noe som fører til mørke sirkler.

Søvnvaner

Nesten ethvert individ kan utvikle mørke sirkler på grunn av stress relatert til søvnmangel. Hjelp barnet ditt gå til sengs i tide og vekke på et bestemt tidspunkt bare for å sørge for at det ikke er mangel på søvn.

Hvor farlig er Streptococcus pneumoniae?

Hvor farlig er Streptococcus pneumoniae?


Streptococcus pneumoniae, en invasiv bakteriestamme, er ansvarlig for å forårsake lungebetennelse, bakteriemi, mellomørebetennelse, meningitt, bihulebetennelse og peritonitt. Denne bakterien påvirker millioner av mennesker årlig med forhold som spenner fra milde infeksjoner til livstruende sykdommer.

Lungebetennelse

Streptococcus pneumoniae forårsaker 1,2 millioner tilfeller av lungebetennelse i USA årlig. Fra og med 2006, mer enn 55.000 mennesker dør av denne sykdommen hvert år.

Bakteriemi

Bacteremia er tilstedeværelsen av bakterier i blodet. Infeksjoner i blodet fører til septisk sjokk og død.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er betennelse og infeksjon i mellomøret. Smerte, perforert trommehinne, svimmelhet, forvirring og hørselstap kan skyldes infeksjon.

Meningitt

Betennelse av membraner og cerebral væske som omgir hjernen og ryggmargen årsak feber, stivhet, hodepine og til død.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse og nesegangene forårsake hodepine, trykk bak øynene, feber og lunger. Disse infeksjonene kan vare to til åtte uker, og vil føre til store ubehag og pustevansker hvis den forblir ubehandlet.

Peritonitt

Betennelse i slimhinnen i magen og indre organer kan forårsake smerte, ømhet, feber, intestinal lammelser, abscess, sepsis og pustevansker.

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene


Bihuleproblemer pest 37 millioner mennesker, ifølge WebMD. Hevelse og krymping av blodkar i sinus hulrom kan føre til hodepine, trykk, kløende øyne og poser eller poser under øynene. Folklore anbefaler kalde teposer, agurk skiver, eller baksiden av en skje. Disse midler vil alle gi noen midlertidig lettelse for sinus poser under øynene. Men til slutt, finne lettelse for tilstanden tette bihuler vil gi deg mer energi og en sunnere glød.

Hvordan redusere Sinus Vesker under øynene

sove på en ekstra pute å heve hodet. Alvoret vil hjelpe tømme nesegangene, noe som fører til mindre væske bygge opp.

Plasser en kald komprimere, ikke is, på øynene dine. En kald vaskeklut vil fungere fint. La den stå på i 10 til 15 minutter. Det er også mange gelfylte kompresser som er laget for øyeområdet. Disse vil holde seg kald lenger enn din vaskeklut og er veldig praktisk å bruke. Den kald komprimere vil constrict blodårene så de mørke posene er mindre synlige.

Jogge eller gå i morgen. Trening øker blodsirkulasjonen. Dette vil bidra til å drenere blodårene i og rundt nesegangene. Hvis dine øye poser er mer merkbar i morgen, innlemme ditt treningsprogram i morgen.

Slutte å røyke, hvis du er for tiden en røyker. Røyking påvirker blodsirkulasjonen som fører til at blodårene i hele kroppen til å arbeide ineffektivt.

Hint

 • Få nok hvile.
 • Drikk rikelig med vann for å hjelpe blodsirkulasjonen.

Hvordan Gurgle for en bihulebetennelse

Bihulebetennelse kan ha mange forskjellige symptomer. En person kan oppleve hodepine, trykk, og selv legge inn nasal drypp. Post nasal drypp kan føre til en sår hals hvis den ikke behandles. En måte å behandle post nasal drypp fra en bihulebetennelse er å gurgle flere ganger per dag. Dette er enkelt å gjøre, og det vil ikke koste deg noe siden du mest sannsynlig allerede har ingrediensene i ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Hell 4 oz. av vann i et glass. Tilsett 4 oz. av eple cider eddik. Bland de to ingrediensene sammen.

Plasser en munnfull av eple cider eddik blandingen inn i munnen og gurgle i 15 sekunder. Spytte det ut i vasken.

Gjenta trinn to tre ganger, slik at du har gurglet for hele 60 sekunder.

Lag en ny gruppe med eple cider eddik gurgle fire timer senere. Du må gurgle med denne blandingen totalt tre ganger hver dag frem til din bihulebetennelse klarner opp.

Tips og advarsler

 • Du kan svelge noen apple cider eddik. Den har mange helsemessige fordeler.
 • Hvit eddik vil ikke fungere så sørg for at du får eple cider eddik.
 • Apple cider eddik har en sterk lukt og smak. Det kan ta litt tid for deg å bli vant til det.

Gjentakende Sinus Infeksjoner

Når bihulene blir betente, oppstår en bihulebetennelse ofte. En viral, bakteriell eller soppinfeksjon kan forårsake en bihulebetennelse. Når sinus åpningene blokkeres, kan slim bygge opp og en infeksjon kan forekomme.

Akutt eller kronisk

Akutte bihulebetennelse vanligvis somle mellom 2-8 uker. Kronisk bihulebetennelse kan vare mye lenger. Akutte bihulebetennelse vanligvis skyldes skade på sinus fôr fra infeksjon eller kirurgi. Kronisk bihulebetennelse er forårsaket av bakterier eller sopp.

Symptomer

Symptomer følger ofte en kald og kan omfatte: dårlig ånde, tap av lukt, hoste, tretthet, hodepine, trykk rundt øynene, tann smerter, tett nese, rennende nese og sår hals.

Behandlinger

En varm fuktig vaskeklut brukes til ansiktet daglig kan hjelpe. Ekstreme temperaturer bør unngås. En luftfukter kan hjelpe. Drikke rikelig med væske er ekstremt viktig.

Antibiotika

Antibiotika er ikke nødvendig for akutte bihulebetennelse. Men når bihulebetennelse oppstår på nytt, og det er en feber over 102 grader, hevelse rundt øynene, ekstrem hodepine og kronisk hoste, antibiotika kan være foreskrevet.

Testing

Hver person er forskjellig og må vurderes når bihulebetennelse oppstår på nytt. En CT-skanning kan utføres eller en neseendoskopi kan være nødvendig for å finne årsaken og fokus for behandling.

Årsaker

Høysnue, barnehage, cystisk fibrøs, flying, dykking, forstørret adenoids og et svekket immunforsvar kan ofte være den underliggende årsaken til tilbakevendende bihulebetennelse. Også en betent eller forfalt tann kan også være roten av problemet.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for Sinus infeksjoner

Mange folk blir syke når været forandrer seg. En av de mest vanlige plager er en bihulebetennelse. Bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er en betennelse i bihulene og nesegangene. Bihulebetennelse kan forårsake hodepine, trykk i øyne og nese, hoste, feber, dårlig ånde, tett nese, og rennende nese. Folk kan oppleve bihulebetennelse etter et virus som en forkjølelse eller på grunn av vanlige allergener. Sopp er en annen årsak til bihulebetennelse. Den beste omsorg for en bihulebetennelse er hjemmesykepleien.

Bruksanvisning

Drenere bihulene.

•  Drikk rikelig med vann. Varm te med sitron eller honning er stor siden det lindrer halsen mens du holder deg hydrert. Også drikke rikelig med eple cider eddik.

Bruk damp. Du kan bruke en fordamper. Legge Vick vil hjelpe drenere bihulene raskere. En av de mest populære hjem rettsmidler er å prøve lener seg over en bolle med varmt vann. Sittende i en varm dusj er også en fin måte å løsne slim og drenere bihulene.

Hold trener. Trening er flott, fordi det frigjør adrenalin. Adrenaline vil bidra til å redusere hevelse i bihulene fordi det gjør blodårene mindre

Tynne slimet.

Det er flere naturlige hjem rettsmidler for å tynne slim. Du kan ta grapefruktkjerneekstrakt, kaliumtilskudd, hvitløk piller, og spise krydret mat. Alle disse skal bidra til å øke utvinning tid fra smitte.

Skyll nesen ut. Ta en teskje bordsalt, to kopper varmt vann og en klype natron. Sagt er dette et lite glass, tilt du hodet. Klyp ett nesebor lukket og snuse med den åpne nesebor. Puss nesen, gjenta på andre neseboret.

Fjern nesen ut. Dette er en annen stor hjemme bøte å tynne slim. Ta en løk og skjær den i to. Mikrobølgeovn det i rundt 15 sekunder. Plasser under nesen.

Drikk to spiseskjeer rå eddik om dagen til bihulebetennelse er borte.

Tips og advarsler

 • Blås ett nesebor om gangen. Dette vil bidra til å redusere trykket opp i nesen.
 • Bruke over-the-counter smerte medisin til lindring smerte. Du kan bruke vanlig smerte lindrer som ibuprofen, aspirin og naproxen kan redusere smerter og betennelser. Prøv å unngå paracetamol fordi det ikke hjelper vil nedgangen infeksjonens hevelse.
 • Ikke over bruk nesespray. Selv om dette er en midlertidig løsning, kan gjentatt bruk faktisk føre til mer slim.

Slik Finn Pressure Points

Finne trykkpunkter på kroppen gjøres enklest med en nummerert diagram. Med hver trykkpunkt nummerert du kan velge området der du ønsker å jobbe og følge tall som tilsvarer med trykkpunkter. Se ressursen delen for å veilede deg mot diagrammer og en fullstendig liste over trykkpunkter for områder med plager eller symptomer. Med disse verktøyene youâ € ™ ll synes det er lett å finne trykkpunkter. Når du følger en diett av healing med trykkpunkter, kan tommelen brukes ved et trykk som er nesten til det punktet av ubehag. Hold trykkpunkt for en langsom telling av femten og deretter hvile i ett sekund. Gjenta to ganger mer. Følg listen over trykkpunkter for anbefaling.

Bruksanvisning

Pressure Points å slutte å røyke

Trykk Point # 5: Finn toppen av din indre ankelen. Plasser håndflaten sidelengs på det punktet (en håndbredde) på beinet og merke det på innsiden av skinnebenet.

Trykk Point # 6: Finn den nedre kant av kneskålen. Plasser håndflaten sidelengs på det punktet (en håndbredde). Finne utsiden av leggen bein, er mellom bein og muskler. Trykkpunktet # 6

Trykk Punkt # 2: Plasser bunnen press på håndleddet. Plasser tommelen sidelengs på det punktet, to ganger (til tommelbredder). Trykkpunkt # 2 er mellom senene på armen. Gjør begge armene.

Trykk Point # 14. Finn det press på albuen. Trykkpunkt # 14 er en fjerdedel fra kanten av armen på tommelen side.

Pressure Points for Kvalme (bil sykdom, morgenkvalme)

Trykk Point # 12: Finn den øverste press på håndleddet. Flytte til ut side-top, i tråd med tommelen, er dette trykkpunkt som nr 12. Gjør begge håndledd.

Trykk Point # 20: Finn bunnen innsiden av stortåen. Tenker på spikeren som et kvadrat, er rett under bunnen innvendig hjørne. Trykkpunktet # 20

Trykk Point # 5: Finn toppen av din indre ankelen. Plasser håndflaten sidelengs på det punktet (en håndbredde) på beinet og merke det på innsiden av skinnebenet.

Tips og advarsler

 • Tommelen fungerer godt som en akupressur verktøy. Men du kan også bruke din knoke eller en blyant viskelær hvis det er mer praktisk.
 • Alltid konsultere legen din om noen skade, sykdom eller vedvarende symptomer.
 • Ikke bruk trykkpunkter hvis du har en hjertesykdom, eller hvis du er gravid.

Refleksologi Cleansing

Rensing kroppen for giftstoffer og bygget opp avfall vanligvis oppnås gjennom dietter og rensing piller og drikker. Praksisen med refleksologi kan være like, om ikke mer effektiv, men med nesten ingen risiko for bivirkninger forbundet med andre renseteknikker.
Refleksologi er en form for helhetlig helsevesen der utøvere legge trykk punkter på føttene (hender og ører til blir brukt i tillegg) som svarer til bestemte deler av kroppen. Manipulere "refleks" poeng er en akseptert medisinsk praksis i Kina --- og er allment praktisert i USA også.

Fordeler

Refleksologi forenkler og forbedrer eliminering uten bruk av kjemikalier, urter eller piller, ifølge Dwight C. Byers i sin bok, "Bedre helse med Foot Refleksologi." For å hjelpe klienter rense giftstoffer fra kroppen, utøvere vanligvis jobber på punkter langs foten som tilsvarer fordøyelsessystemet, slik som lever, tarmer og tykktarm.
Til tross for mangelen på tradisjonelle medisinske studier, en stor del av anekdotiske bevis og klient tilbakemeldinger attest til effektiviteten av refleksologi i rensing.
Refleksologi rensing er en skånsom tilnærming, uten risiko for noen "detox" -produkter, som har blitt betegnet som "tvilsomme" ved Harvard Medical School Family Health Guide.
"Den søker å arbeide med kroppens naturlige helbredende innsats," enig forfatterne Vicki Pitman og Kay MacKenzie i sin bok "Refleksologi."
Refleksologi er også funnet å være svært avslappende, redusere stress sammen med giftstoffer.
Fotsoneterapi er langt mer enn en "feel-good" massasje. Det kan bidra til å forhindre sykdommer, balansere kroppens systemer og gi et løft av energi gjennom avrusning prosessen.

Historie

Refleksologi antas å dateres tilbake til de gamle egypterne, og det ble senere utviklet som soneterapi av Dr. William Fitzgerald tidlig i det 20. århundre. Det ble senere kjent som refleksologi, henviser til det faktum at når et visst punkt på foten er stimulert, er en reaksjon opprettet i en annen del av kroppen. Tidlig oppdagelse av punkter som kobler seg til fordøyelsessystemet åpnet banen for refleksologi rensing.

Slik fungerer det

I en typisk refleksologi rensing økten, klienter sitte eller ligge komfortabelt mens utøveren presser punkter langs veier (også kjent som meridianer) på foten. Eventuelle såre eller ømme områder indikerer potensielle helseproblemer, Byers stater. I en økt dedikert til rensing, men vil utøveren fokusere på spesielle områder knyttet til fordøyelse og eliminering.
Ved å påføre varierende grad av press for å punkter knyttet til lever, nyrer, tarmer og tykktarm, utøvere av refleksologi stimulere energi som kan bli sittende fast i disse områdene, ifølge The Disability Foundation. Denne handlingen ber kroppen til naturlig frigjøre giftstoffer og avfall, spesielt når kundene drikke mye vann og spise en fiber-fylt kosthold. (De fleste klientene rådes til å drikke vann rett etter en økt.)
Refleksologi rensing skal ikke være smertefullt, og kunder oppfordres til å gi tilbakemeldinger. Akkurat som i yoga, er målet en blanding av avslapning med en klype smerte --- akkurat nok til å sikre økten effektivitet.

Advarsel

Refleksologi er ikke en pålitelig kilde for diagnostisering eller behandling av spesifikke medisinske tilstander. Det fungerer best sammen med tradisjonell medisinsk behandling, ifølge The Disability Foundation. Teknikken er ikke anbefalt for alle som lider med blodpropp eller dyp venetrombose. Hvis du er gravid, sjekk med din fødselslege før du prøver refleksologi.
Utøvere kan studere om og få sertifikater i refleksologi. Dette er imidlertid ikke regulert av myndighetene; kunder kan være lurt å få en henvisning fra en helhetlig utøveren de stoler på, en lege eller gjennom online vurderinger.

Råd

Et siste lite råd: Hvis det ikke føles riktig, ikke gjør det. The Mayo Clinic bemerker at nyrene og leveren fjerne de fleste giftstoffer fra kroppen gjennom urin og avføring. "Cleansing" ifølge Mayo Clinic, kan også oppnås gjennom en diett med mye vann, frukt, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og umettet fett.

Hvordan bli kvitt trykk hodepine

Trykk hodepine kan være svært smertefull og vanskelig å håndtere. De kan være forårsaket av sinus problemer som lunger eller endringer i været, som påvirker lufttrykket i atmosfæren. En teori er at endringene i trykk forårsake oksygennivåer for å endre, som forårsaker hodepine hos noen mennesker. En annen teori er at blodårene i hodet kontrakt og utvide for å gjøre opp for været forandrer seg. Dette ville forklare hvorfor folk kan få press hodepine når de er på tur, flyr eller kjører til en høyere høyde. Likeledes, bihulebetennelse forårsake trykk i fronten av hodet bak øynene på grunn av underventilation av en eller flere av bihulene.

Hvordan bli kvitt trykk hodepine

•  Ta en anti-inflammatorisk narkotika som ibuprofen før du er i triggersituasjoner. Legene sier at å ta medisinen før ombordstigning et fly eller kjøring til store høyder vil redusere betennelse av skipene i hodet ditt.

Hvis trykket hodepine begynner å banke før du har en sjanse til å pre-behandle ta anti-inflammatorisk narkotika på denne tiden. Det kan ta litt tid før trykket hodepine å avta, men det skal gå unna.

Be legen din om å ta et antihistamin og / eller decongestant. Et antihistamin kan bidra til å redusere mucosal hevelse forårsaket av en allergi. Decongestant redusere hevelser fordi det constricts blodårene i slimhinnen.

Få frisk luft eller bruke en luftfukter eller ioniser. Puste i fuktig luft mens du ligger nede kan hjelpe med værrelaterte hodepine.

Fukt en vaskeklut eller håndkle med varmt til varmt vann. Klem ut overflødig vann. Plasser håndkle over nesen og puste i fuktig luft. Fuktigheten vil ha samme effekt som å bruke en luftfukter.

Hint

 • Hold styr på hvor været forandrer seg påvirke helsen din. Dette kan hjelpe deg å identifisere når du får press hodepine. Vurder å kjøpe et barometer for å bistå i sporing.
 • Vær forsiktig før du legger den varme / varmt håndkle på ansiktet ditt. Ikke skålde deg selv.

Hvordan virker en Sinus Trykk forårsake hodepine?

Hvordan virker en Sinus Trykk forårsake hodepine?

Om bihulene

Bihulene er luftfylte hulrom i hodet, foret med celler som produserer slim. Dette slimet så drenerer inn i nesehulen. Den nøyaktige funksjon av bihulene er ennå ikke forstått, men de kan omfatte oppvarming og fukt av luft, isolering av hjernen, og redusere vekten av skallen.

Bihulebetennelse

Hvis en person har en tett nese på grunn av en infeksjon eller allergi, kan dette forstyrre drenering av slim produsert av bihulene. Dette fører til betennelse, som ytterligere interfererer med drenering, og slim bygger seg opp i bihulene. Betennelse i bihulene, sammen med slimet presser mot den allerede irritert slimhinnene, forårsaker smerte. Siden bihulene er plassert over og under øynene, forårsaker dette en hodepine. Trykket kan også føre til smerter i tennene og overkjeven, som kan legge til hodepine, særlig i tempelområdet.

Komplikasjoner

Blokkerte bihulene skape et perfekt yngleplass for bakterier. Skjønt bihulene er normalt sterile, redusert slim drenering kan tillate bakterier til å kolonisere i bihulene, og noen ganger spre seg til andre deler av kroppen. Dette kan føre til bakterieinfeksjoner i munnhulen, ørekanalen, luftveiene og hjerne. Men selv om 90% av personer med viral øvre luftveisinfeksjoner har sinus blokkering, vil bare 5-10% utvikler bakterielle infeksjoner på grunn av bihulebetennelse.

Akupressur Poeng for hodepine

Hodepine kan være vanskelig å behandle. De kan komme på raske og uten advarsel. Mens medisiner kan være effektive, kan det ta litt tid til å jobbe, så du kan ha til å takle smertene, mens du venter på medisiner for å tre i kraft. Men er det noen akupressurpunkter du kan prøve. Det er noen du kan gjøre på deg selv, og det er andre som noen andre trenger å søke.

Identifikasjon

Akupressur er en teknikk der trykket med fingre, hender, albuer, knær eller føtter brukes på kroppen for å stimulere og oppheve flyten av chi energi og fremme helse. Stimulere disse trykkpunkter kan lindre muskelspenninger og bedrer blodsirkulasjonen for å lindre dine hodepine symptomer.

Teknikk

Hvis du vil bruke akupressur for hodepine ved hjelp av disse punktene, kan du følge disse grunnleggende prinsippene. Bruk to fingre og trykk til du føler det vondt på et tålelig nivå. Det bør være litt ubehagelig, men ikke veldig smertefullt. Lukk øynene og ta pipeåndedrag. Slapp av kroppen din mens du påfører press for mellom 1 og 2 minutter.

Trykk Point GB 20

Dette punktet er bra for smerte i tinning og sidene av hodet. Finn forsenkningen på baksiden av hodet på undersiden av hodeskallen. Deretter kjører fingrene fra midten av nakken din, for å bare forbi den første store muskler du føler. Fingrene skal gli inn i en depresjon. Trykk inn og litt opp til du kjenner et ømt punkt, og gjøre små sirkulære bevegelser med fingrene.

Trykkpunkt CO 4

Dette er en akupressurpunktet for alle slags hodesmerter. Dette punktet befinner seg i vevet av hånden mellom tommelen og pekefingeren. Det kan gjøres enten for hånd, eller begge hvis noen gjelder trykket for deg. For å gjøre det selv, plasserer du tommelen på toppen av hånden din og din første finger på håndflaten. Trykk rundt til du kjenner et ømt punkt. Bruk små sirkulære bevegelser. Deretter bytte hender.

Trykkpunkt LV 3

Dette punktet er plassert på toppen av foten mellom stortåen og første tå. Skyv fingrene rundt til du finner en depresjon mellom bein og et ømt punkt. Igjen, holde og bruke en liten sirkulær bevegelse.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller har noen form for kronisk medisinsk tilstand, sjekk med legen din først fordi noen av disse punktene er kontraindisert for noen forhold.

Trykkpunkter for å stoppe en hodepine

Hodepine er en plagsom smerte som kan variere fra mild til alvorlig ubehag. Noen ganger er smerten så stor at du ikke klarer å fungere. For å søke lindring, mange av oss tar medisiner. Før du slår på medisiner neste gang en hodepine oppstår, kan du prøve å legge press og massasje til punkter på kroppen for å bli kvitt smertene.

Templer

Templene er stor for masserer for å lindre hodepine. Dine templene er plassert på sidene av hodet i en liten innrykk nær bunnen på øyenbrynene. Når en hodepine oppstår, plasserer midten fingrene langs disse fordypningene. Gni forsiktig i omtrent et minutt mens du tar langsomme, dype åndedrag.

Baksiden av hodet

På baksiden av hodet, like over halsen, er en forsenkning på undersiden av hodeskallen. Bruk fingertuppene eller tommelen, forsiktig kjøre fingrene langs bunnen av skallen, rett ovenfor nakken din til du føler en depresjon. Ved hjelp av tomlene, trykk inn i depresjon litt i en oppadgående bevegelse. Hold trykket og massasje i en sirkulær bevegelse for 1 til 2 minutter. Hvis smertene begynner, lette trykket litt, mens du fortsetter å massere. Dette er effektivt for å bli kvitt hodepine rundt templene og på siden av hodet.

Hender

Hendene har et trykkpunkt som kan bli kvitt hodepine. Disse trykkpunkter er plassert i beltet mellom tommelen og pekefingeren. Bruk din høyre tommel og plassere den på toppen av webbing mellom tommelen og pekefingeren på venstre hånd. Plasser pekefingeren på høyre hånd på håndflaten og klemme stedet, men ikke hardt nok til å forårsake smerte. Mens du kniper trykkpunktet, massere det i en liten sirkulær bevegelse i 2 minutter. Bytt hender og gjenta teknikk. Ved hjelp av akupressur på dette trykkpunkt bidrar til å lindre tannpine, hodepine og sinus smerte.

Feet

Feet har også en trykkpunkt for å bli kvitt hodepine. Trykkpunktet ligger mellom stortåen og andre tå. Ved hjelp av tommelen, legge press på toppen av foten, rett under stortåen og andre tå. Massasje i et minutt mens du puster inn og ut. Gjenta på den andre foten.

Hjem Cure for migrene hodepine

Migrene er et problem som rammer mange mennesker. Mens det er lett å få en resept medisin fra en lege, er det viktig å erkjenne at disse kan forårsake mange dårlige bivirkninger. Før du tar narkotika, er det nok av at-home behandlinger som bør prøves først.

Massasje

Masser de områdene som er opphavet til smertene. Tillate musklene til å slappe av først, deretter massasje av ansikt, hode, nakke og skuldre. Det er to trykkpunkter på baksiden av halsen som skal være det sentrale fokus. Med indeksen og midtre fingrene på begge hender, føler punktene i bunnen av hodeskallen som er omtrent to inches hverandre. Trykk mot disse to punkter for to minutter. Dette vil påføre endorfiner som bekjemper smerter. Roll hodet rundt i en sirkelbevegelse om åtte til ti ganger, og deretter lene hodet mot venstre. Masser nakkemusklene på høyre side for et øyeblikk, lener hodet mot høyre, og deretter massasje nakkemusklene på venstre side.

Ting du bør unngå

Når kampene migrene smerte, er det et par ting som bør unngås - stress og trening. Stressrelaterte aktiviteter kan forverre en migrene hodepine. Ikke delta i noen aktivitet som kan føre til fysisk eller psykisk press. Det samme gjelder for trening. Mens du trener kan forbedre den generelle helsen og trivsel, bør det ikke gjøres i løpet av en hodepine. Det vil utløse en bankende smerte i hodet og halsen og forårsake hodepine å forverres.

Vitaminer og mineraler

Enkelte vitaminer som niacin og magnesium er nyttig til å forebygge migrene. De kan finnes i supplement form til enhver matbutikk eller vitamin shoppe. Prøv å ta 300-500 mg niacin når kjemper en hodepine i en tidlig fase. Niacin hjelper blod tilstrømning til huden, noe som vil gi smertelindring. Magnesium er et viktig mineral som regulerer hjernens funksjon. En dose på 200 mg magnesium vil hjelpe til å lindre smerte når en hodepine starter.

Advarsler

Prøv disse hjemme metoder først for å finne ut om de hjelpe lindre smerter fra migrene. Disse kan brukes hver for seg eller i kombinasjon med hverandre for ekstra avlastning. Hvis de ikke hjelper, så se en lege eller kiropraktor for ytterligere råd om hvordan du skal fortsette med medisiner.

Naturlig rettsmidler for hodepine

Naturlig rettsmidler for hodepine


De fleste mennesker opplever hodepine til tider, med det inkluderer spenning, sinus smerte, stress, allergier, koffein tilbaketrekning og belastningen på øynene. Legene selv mener diett eller genetikk kan spille en rolle i folks predisposisjon mot migrene, hodepine som rammer omtrent 15,2 prosent av befolkningen ifølge en 2007 US National Health Survey. Folk bekymret for potensielle bivirkninger av over-the-counter smertestillende medikamenter kan slå til en rekke naturlige rettsmidler for å lindre sine hodepine.

Massasje og Akupressur

Et nært forhold til den gamle kinesiske teknikken av akupunktur, innebærer akupressur legger press på spesifikke punkter på kroppen for å frigjøre blokkert eller overbelastet energi. Trykk på en hånd mot innrykk bak hodet ved foten av skallen din. På samme tid, bruker du tommelen og pekefingeren på den andre hånden til å trykke de øvre deler av dine øyehulene, rett ved siden av neseryggen og litt under øyenbrynene. Påfør lett trykk i utgangspunktet, deretter trykker litt hardere og hold i tre til fem minutter. Gjenta dette i løpet av dagen hvis hodepine smertene kommer tilbake.

Massører råder pasienter til å lindre hodepine smerte ved å trykke på toppen av skallen med fingertuppene for 30 sekunder, gjenta minst tre ganger på rad mens du tar dype åndedrag.

Urter og Aromaterapi

Et varmt bad med dråper av lavendel, rosmarin eller kamille lagt kan suge bort smerte. Hvis du ikke har tid til et bad, prøve å legge en dråpe eller to av disse oljene til en våt vaskeklut og drapering det hele pannen.

En gjennomgang i 2007-utgaven av "American Family Physician" indikerte at peppermynteolje er effektiv ved behandling av hodepine og fordøyelsesbesvær. Bare gni noen dråper av oljen på templer. Vær forsiktig med å bruke for mye. Bruk aldri denne oljen på babyer eller små barn; det kan føre til alvorlige luftveis bivirkninger.

Forebygging

Urten feverfew, brukes til å behandle feber i oldtiden, holder løftet som et forebyggende og smertestillende for migrene, ifølge en studie i Storbritannia, der 70 prosent av de spurte følte seg bedre etter å ha spist 2-3 blader av gras på en daglig basis. Prøv dette midlet ved å ta 100 til 300 mg av feverfew kapsler opp til tre ganger daglig i opptil 16 uker.

Hvis hodepinen blir kronisk og forstyrre normale aktiviteter, eller hvis du finner ut at verken naturlige rettsmidler eller over-the-counter medisiner gi lindring fra hodepine smerter, ta kontakt med legen din om råd. Det er viktig å utelukke fysiske sykdommer eller tilstander som potensielle årsaker til hodepine.

Hvordan bruke Shiatsu for en Sinus Hodepine

Hvordan bruke Shiatsu for en Sinus Hodepine


Shiatsu gjelder press meridianene (energibanene) for å åpne blokkerte nese og bihuler passasjer og lindrer smerte og ubehag av bihulebetennelse.

Bruksanvisning

•  Bruk pads av pekefingeren til å trykke under benete mønet på den indre kanten av øyenbrynet ditt til å lette smerter i øyet og tretthet forbundet med økt sinus press.

avlaste frontal sinus smerte ved å legge press på punktet på baksiden av hånden din på nettet mellom tommelen og pekefingeren.

Finn et punkt rett under kinnbenet og nivå med eleven på øyet som du ser rett fram. Trykk oppover for å lindre nasal og hode lunger samt press fra bak øynene og tretthet i øynene.

Fremme lindring fra en frontal hodepine (pannen) og slipp trykket bakfra øynene dine ved å bruke tommelen pads å legge trykk på pannen omtrent en fingerbredde over øyebrynet og nivå med pupillen i øyet.

Reduser betennelse og tømme tett, rennende nese ved å trykke pekefingrene til de ytre grensene av nesen der nasal kjøttet møter ansiktet. Hold trykket i fem til syv åndedrag for å åpne nesegangene.

Finn lindring fra sinus hodepine og allergisymptomer ved å stimulere området på toppen av foten hvor beina mellom stortåen og andre tå flettingen.

Tips og advarsler

 • Bruk trinn 1 til 3 for å åpne sinus blokkering.
 • Holde trinn 2 i minst to minutter vil frigi lunger i hodet og fordøyelseskanalen for å lindre trykket av en sinus hodepine.
 • Fordampe bihulene med fuktet damp bidrar til å fremme sinus drenering.
 • Ta en aromaterapi bad med 20 dråper like deler tea tree, lavendel og eucalyptus oljer for å fremme drenering av bihulene, redusere betennelser og åpne nesegangene.
 • Hoppe over trinn 2 for gravide som det kan stimulere premature livmorkontraksjoner.
 • Allergi mot gjær (Candida), melk, hvete og egg er felles for de med kronisk bihulebetennelse. Hvis du føler at du kan lide av matallergi, ta kontakt med din lege.