Digidexo.com

muskelskade lår

Informasjon om muskelskader

Informasjon om muskelskader


En muskel belastning eller skade oppstår når muskelfibre rive fordi en del av kroppen som har vært skadet har vært overstretched. Muskel stammer, eller skader, er også kjent som muskel trekker.

Identifikasjon

De typiske symptomer på en muskelskader er smerter i en bestemt del av kroppen, stivhet, misfarging og bruising rundt det skadde området kan forekomme.

Betraktninger

Muskelskader kan oppstå under anstrengende fysisk aktivitet, men også kan forekomme i sine daglige gjøremål. Jo mer muskelbruk øker sjansen for skade.

Behandling

En rekke behandlinger kan anvendes for å bekjempe en muskelskader. Behandlingsalternativene spenner fra enkle hvile, for å bruke isen til det skadde området, komprimere det skadde området for å redusere hevelse og holde det skadde området forhøyet. Avanserte behandlingstilbud omfatter kaldt komprimering og terapeutisk ultralyd terapi.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå en muskel skade eller belastning, er å strekke på musklene før noen atletisk eller fysisk aktivitet.

Expert Insight

De fleste muskelskader regnes ikke som alvorlig og de fleste av disse typer skader vil leges på egen hånd.

Triceps muskelskade Symptomer

Triceps muskelskade Symptomer


Triceps brachii er musklene i overarmen som kobles til bein i armen. Arbeids motsatt til biceps, triceps er ansvarlig for å forlenge den arm, som den gjør ved å trekke i ulna ved albuen. Skader ofte et resultat av å løfte for mye vekt eller utfører repeterende bevegelser. Unnlatelse av å varme opp før trening øker risikoen for skader, det samme gjør fedme, dårlig kosthold og development av biceps.

Pain

Den primære symptom på muskelskader er smerter eller ømhet. I tilfelle av en skade triceps, vil smerter inntreffer på forlengelsen av underarmen, og bli fokusert på den øvre del av baksiden av armen. Muskelsmerter kan skyldes en rekke årsaker, men bør differensieres fra ren sårhet at resultatene fra treningen uten skader.

Hevelse

Muskel svelling kan også forekomme i en rekke grunner, vanligvis oppbygging av væske i muskelen. Hevelse vil være lokalisert på stedet av stammen, noe som ville være hvor som helst fra albuen opp til i nærheten av skulderen på baksiden av armen i tilfelle av en triceps skade. Hevelse på albuen kan indikere skade på sener forbinder triceps til bein i armen.

Krampe

Mindre alvorlige skader, slik som overforbruk, repetitive bevegelser eller dehydrering kan føre til muskelspasmer. Dette er ukontrollert, og ofte smertefull, sammentrekninger i muskler. Den triceps utgjør omtrent 60 prosent av armlengdes muskelmasse. En krampe i triceps kan resultere i utilsiktet bevegelse av armen.

Svakhet

Redusert styrke er et vanlig symptom på muskelskader. En akutt muskelskade eller belastning resulterer vanligvis i umiddelbar svakhet. Andre skader kan produsere redusert styrke over tid. Triceps skader ville begrense den kraft som endearmene kan forlenges.

Hvordan diagnostisere Arm muskelskade

Hvordan diagnostisere Arm muskelskade


Armmusklene skader kan oppstå mens du løfter kasteline vekter, strekke eller sette noen unødig stress på en muskel. Hvis du tror du lider av en arm muskel skader, bør du oppsøke lege. Ikke forsøk å løse problemet selv, som du kan potensielt føre til større skade på muskler hvis den er faktisk skadet. Du kan behandle problemet med hjem rettsmidler til du mottar hjelp fra en profesjonell.

Hvordan diagnostisere Arm muskelskade

Diagnostisering Injury

•  Vær oppmerksom på hvordan muskel reagerer på normal bruk. Webmd.com sier at hvis du opplever smerte, hevelse, blåmerker eller manglende evne til å bevege muskler, har du sannsynligvis en skade. De anbefaler å søke medisinsk hjelp hvis du begynner å høre spratt lyder og hvis skaden ikke avtar ikke i løpet av 24 timer.

Ifølge medicinenet.com, er det fire måter muskel kan bli skadet; du kan sannsynligvis diagnostisere tre av disse selv bare fra daglig bruk.

Den første muligheten for en arm muskel skader er en aktiv triggerpunkt, hvor muskel vondt uansett hva du gjør. Hvis du opplever smerter hele tiden i ett bestemt område av armen din, er en aktiv trigger sannsynlig diagnosen.

Se om din muskel fungerer opp på bare visse aktiviteter. Den andre måten du kan vite om din arm muskelen er skadet er hvis det bare fungerer opp på anledningen under bestemte aktiviteter. Dette er kjent som en latent triggerpunkt, som i utgangspunktet ligger i dvale inntil belastningen blir indusert.

Sjekk om å flytte en annen arm muskler fører til smerte i den potensielt skadet muskel. Den tredje mulige diagnose er det sekundære triggerpunkt, og i henhold til medicinenet.com, blir det irriterte meget lett, ofte gjennom en belastning på en annen nærliggende muskel som aktiverer smerter i den skadde muskel.

Behandle Injury

Unn din muskelskader hjemme hvis du ikke kan komme til en lege med en gang. Webmd.com anbefaler bruk av prisformelen, som står for beskyttelse, hvile, is, kompresjon og Høyde.

Beskytt din muskel fra ytterligere skade ved å fjerne konstriktiv klær og tilbehør, og ved ikke å gjenta de samme forholdene der du først opplevd smerte. Hvis du var å løfte en tung gjenstand, ikke prøv å løfte det igjen.

Hvil muskelskader ved å unngå noen form for press. Ikke tren eller trene muskelen, da dette kan forverre skaden.

Ice det berørte området i 20 minutter om gangen. Bruk alltid et håndkle eller annen beskyttende klut til å lage en barriere i mellom isen og huden din.

Komprimer skaden ved å pakke en klut bandasje rundt muskelen. Webmd.com advarer ikke å pakke den for hardt.

Hev armen ved å plassere den på et høyt armlene eller sitter ved et høyt bord og legge den på toppen av overflaten. Dette vil bidra til å redusere hevelse.

Ta ibuprofen eller et lignende NSAID som anbefalt på pakken. Medicinenet.com sier at du kan ta disse typer narkotika for idrettsskader, og siden armmusklene er ofte skadet under sports-lignende aktivitet, vil dette bidra til å avlaste hevelse og smerte.

Muskelskade & Healing Tid

Muskelskade & Healing Tid


Muskler gjør bevegelse i kroppen din mulig. Muskelskader gjør bevegelse smertefull eller vanskelig. Avhengig av kravene du stiller til musklene, den tiden det tar for dem å helbrede fra en skade kan variere en god del.

Typer av Muscle

Det finnes tre typer muskler i kroppen: skjelett, glatt og hjerte. Skjelettmuskulatur kontrollere frivillige muskelbevegelser som å løfte armen eller bøye fingrene. Glatt muskulatur og hjertemusklene håndtere ufrivillige bevegelser som å puste. Skader i skjelettmuskulaturen er mest vanlig.

Muskelskader

Vanlige muskelskader inkluderer stammer, kramper og slitasjeskader. En stamme, eller trukket muskler, skjer når muskelfibrene blir vridd eller revet. En muskel krampe resulterer i smertefulle spasmer. Slitasjeskader skje over tid, vanligvis på grunn av små bevegelser gjentas om og om igjen.

Omsorg for skader

Is kan redusere hevelse i en skadet muskel. Resten gjør at musklene til å gjenopprette og helbrede. Anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen kan også hjelpe helbredelsesprosessen for de fleste muskelskader. I tilfelle av slitasjeskader, er det viktig å foreta justeringer i bevegelsene utløser skaden.

Gjennomsnittlig Healing Tid

Komplett utvinning fra de fleste muskelskader kan ta 2-6 uker. Alvorlighetsgraden av skaden og hvor mye hvile du gir muskelen påvirker utvinning tid. Slitasjeskader har en mer variert healing tid, avhengig av justeringene du gjør i bevegelser som forårsaker skaden.

Forebygge skader

Du kan bidra til å forhindre spenninger og kramper ved å varme opp før trening. Når du starter en ny type trening eller sport, bygge opp til det gradvis slik at musklene har tid til å lære de nye krav de må oppfylle. Hindre slitasjeskader ved å ta regelmessige pauser fra repeterende aktiviteter.

Hva er en Belly muskelskader?

Muskelen direkte under buken kalles abdominal muskel eller rectus abdominus, som strekker seg langs begge sider av buk fra brystkasse til lysken, ifølge SportsInjuryClinic.com. Folk vanligvis lider av varierende grader av en stamme eller trakk muskel i magen eller mageområdet.

Betydning

Enhver skade på magemusklene på hver side av magen kan påvirke din evne til å bevege seg eller gå selv. En person kan selv trenger å bo utenfor sine føtter for en stund, spesielt hvis de kan briste en abdominal muskler.

Identifikasjon

Abdominal muskelskader er vanligvis kategorisert som enten første-, andre-eller tredje-graders skader. En første-graders abdominal skade kan være en lett belastning som fører til minimal smerte og ubehag. En annengrads skade innebærer en rift i muskelfiber, som vanligvis er mer smertefull. Tredje grad skader i mageregionen er brudd der muskelen kan rive bort fra skambeinet. Kirurgi er vanligvis nødvendig for denne type skader.

Effekter

Alle som lider en belastning i deres abdominal muskel vil vanligvis opplever mild til alvorlig sårhet i flere dager.

Typer behandling

Foruten hvile, bør en person med en abdominal belastning eller skade ta anti-inflammatoriske medisiner for å redusere smerter og betennelser. Videre kan en oppvarming puten brukes til å slappe av muskler og fremskynde helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Enkeltpersoner kan forhindre mest abdominal muskel spenninger og skader ved å utføre mageøvelser på en jevnlig basis. Leg heiser eller abdominal crunches er to slike øvelser.

Slik unngår Hånd muskelskade

En hånd muskel skader er ikke bare en smertefull tilstand, men kan også føre til en forstyrrelse av dine daglige aktiviteter. For noen mennesker, kan disse skadene være vanskelig å unngå på grunn av deres arbeidskrav. Dette kan også være tilfelle for mange mennesker som liker sportsaktiviteter. Lære de beste måtene å forebygge håndmuskelskader er den beste forsvarslinje.

Typer skader

En veldig vanlig muskel skader på hånd og håndledd er kjent som RSI, eller belastningsskader. Disse skadene skjer når hånden brukes til å gjenta bevegelser over og over. Folk som har en tendens til å få denne tilstanden er ofte databrukere, som tilbringer mye av sin tid på å bruke et tastatur og mus. Musikere kan også være utsatt for muskelskader i hånden, som de bruker hendene og håndledd for å drive instrumenter. Muscle forstuinger eller stammer er også vanlig håndmuskelskader.

Måter å forebygge skader

Ultimate-guitar.com lærer besøkende hvordan gitarister kan unngå skader. De foreslår at du sjekker din hånd posisjonering mens du spiller, så dårlig fretting kan føre til belastning på hånden. Å sørge for at du holder instrumentet er riktig også viktig. Det er også viktig at du slapper av hendene og håndleddene mens du spiller, siden belastningen legger spenning til musklene og gjør dem mer utsatt for skade.

Folk som jobber ute kan også være utsatt for hånd muskler stammer. Bodybuilding.com lærer besøkende at når øvelsene utføres på feil måte, kan de skade musklene dine. Når du er i tvil om hvordan du utfører en øvelse, er det best å søke råd hos en profesjonell for å lære den riktige fremgangsmåten, holdning og måter å holde atletisk utstyr.

Den medisinske nettstedet familydoctor.org råder folk til å støtte sin arm opp med puter når liggende. Unngå å bruke én hånd for mye ved å veksle mellom begge hender når det er mulig. Sørg også for å bruke riktig holdning og teknikk når du utfører oppgaver som krever bruk av hendene eller håndledd.

Medisinsk-look.com sier at varmer opp og strekker hendene før du deltar i aktiviteter vil løsne og slappe av musklene. Dette vil ikke bare hjelpe deg til å fungere bedre, men bidra til å forhindre håndmuskelskader. Stretching etter å ha fullført disse oppgavene er også nyttig.

Vet Når skal man oppsøke lege

Mens du tar skritt for å hindre håndmuskelskader er å foretrekke, og vite når du skal søke legehjelp og råd er noen ganger det beste løpet av handlingen. Mayoclinic.com sier at hvis det er for sent å forebygge skader, kan legen forskrive fysisk terapi for å løse problemet. I ekstreme tilfeller kan være nødvendig for operasjonen.

Kosttilskudd for muskelskader Recovery

Kosttilskudd for muskelskader Recovery


Riktig ernæring og mosjon er avgjørende for å leve en sunn livsstil. For folk som jobber ute iherdig med vekter, muskel tårer og gjenoppbygger som en del av den naturlige veksten og tilvenningsprosessen. Dessverre, aktive mennesker er gjenstand for flere betydelige skader, inkludert muskel stammer, forstuinger og noen ganger alvorlige tårer. For å bidra til å gjenopprette fra muskel skader, sørg for at du får nok vitaminer og andre næringsstoffer.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 (CoQ10) kan øke idrettslige prestasjoner og redusere muskelskader. En University of Tsukuba, University of Tokyo og Kobe Gakuin University studie rapportert i British Journal of Nutrition som markører for muskelskade var signifikant lavere hos idrettsutøvere som tok koenzym Q10 for så få som 20 dager. Studien målte elite utøvere av den japanske kampsporten Kendo.

Forskningen konkluderte med at CoQ10 redusert muskel skader forårsaket av trening, hovedsakelig på grunn av antioksidant potensial. Koenzym spiller en viktig rolle i å bevare nivåer av vitamin E og vitamin C, som også er viktig i å utvinne fra muskelskader.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant. Ved å nøytralisere frie radikaler som produseres under hard trening, kan vitamin C redusere muskelsmerter og hastighet utvinning etter tøffe treningsøkter. Vitamin C er også viktig å hjelpe vekt løftere unngå skader fordi det hjelper kroppen å gjøre kollagen, noe som styrker bindevev.

Vitamin E

Dette vitamin er også hyllet for sin antioxidant kvaliteter som nøytraliserer frie radikaler i cellene våre. Reduksjoner i indikatorer på muskelskader og frie radikaler er også rapportert når supplere med vitamin E. Disse funnene ble etablert i tre studier rapportert i Medicine & Science in Sports & Exercise, International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism og American Journal Fysiologisk, henholdsvis.

I tillegg til å hjelpe opprettholde sunne muskelceller, er vitamin E også nødvendig for å gjenoppbygge og reparere musklene mellom treningsøktene.

Enzymer 'Healing Power

Den enzymer bromelain, papain, trypsin og chymotrypsin kan lindre mindre skader, inkludert muskel stammer, på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper. Foreløpige studier, inkludert MG Cirelli rapport i klinisk medisin og forskning, peker på verdien av bromelain i healing fra skader. Denne forskningsrapporter redusert smerte og hevelse --- og økt helbredelse --- når du bruker bromelain.

I tillegg til annen forskning som peker til den helbredende potensialet i disse enzymene når det tas alene, en dobbeltblind studie i Amsterdam rapportert i Sport, medisin og helse vist forbedringer i helbredelse fra en kombinasjon av disse enzymene.

Glutamin

Glutamin er en populær aminosyre blant vekt trenere. Glutamin øker glutation, en antioksidant som hjelper kroppen gjenopprette fra intense treningsøkter og hindrer nedbrytning av muskulaturen. Det er et godt supplement for generell muskel utvinning og helse.

Hvordan ta vare på en muskelskade

Betydelige muskelskader skal behandles av lege, men mange muskel stammer kan behandles effektivt hjemme med hjelp av noen enkle retningslinjer. Hvis du ikke klarer å gå, har betydelig smerte og hevelse, et åpent eller blødning sår eller hørt en snapping eller popping støy under forekomsten av kneskaden, kontakt umiddelbart oppmerksomhet på legevakten.

Bruksanvisning

•  Beskytt området for skade ved å fjerne stramt eller restriktive klær eller smykker som kan forstyrre riktig behandling av muskelspenninger. Unngå aktiviteter som vil ytterligere forverre belastning og hvile den skadde området.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan tas for å redusere smerte og hevelse og øke komforten. Hold anstrengt muskel i utrakt posisjon til å hjelpe sirkulasjonen til området.

Umiddelbart begynne glasur området for å bidra til å stoppe blåmerker og redusere smerte og hevelse. Gjør dette i 20-minutters intervaller for hver time du forblir våken. Unngå å bruke varme på stammer for de første 24-48 timer, da dette kan øke smertefulle symptomer.

Du kan bruke mild kompresjon på området for skade ved bruk av en elastisk bandasje, men vær forsiktig så du ikke å vikle området for tett, da dette vil øke din ubehag.

Hold den skadde området forhøyet så mye som mulig. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, kan det hende du må ha en x-ray av området, og legen din kan være nødvendig å foreskrive muskel relaxers.

Tips og advarsler

  • Hindre unødvendige muskel stammer ved iført riktig fottøy og huske å skikkelig varme opp og kjøle seg ned når du trener eller utfører anstrengende fysisk aktivitet.
  • Ikke bruk is eller varme direkte til bar hud; bære en klut mellom varme eller is og hud. Umiddelbart søke hjelp eller ringe 911 hvis du ikke kan føle eller bevege området for skade.

Behandling for en Sartorius muskelskade

Sartorius muskelen er en lang muskel festet til den nedre del av den ytre hoften på toppen. Det strekker seg ned fra hoften, krysser over indre lår og kobles til den indre kneet. Den sartorius muskelen er vanligvis skadet når du løper, hopper rundt eller fra direkte hit, som i fotball. Dansere og turnere ofte får denne skaden, noe som fører til både hofte og lyske smerter. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av aktuelle programmer, medisiner, stretching og rehabilitering øvelser.

Effekter av Rest, Ice and Heat

Personer med en Sartorius muskelskader er vanligvis nødvendig for å hvile i en lengre tidsperiode for å hindre ytterligere forverring av skaden. I løpet av de første 48 timene, kan is bli anvendt for å redusere betennelse og smerte - det forårsaker vasokonstriksjon, som kontrollerer inflammasjon ved å begrense blodstrømmen og væske til området. Is bør sammenpresses mot den sentrale del av den skade, som kan være hofte, lysken eller indre lår. Leger ofte anbefaler også heve den skadde området over hjertet for å redusere betennelse. Etter at betennelsen har sunket, er varmen noen ganger brukt til å fremme blodstrøm (med sine helbredende egenskaper) til området.

Typer medisiner

Ibuprofen, naproxen og andre anti-inflammatoriske medisiner kan også lindre betennelser og smerte. Disse medikamentene tjene som Cox-2-hemmere, som hindrer disse enzymene og prostaglandiner (kjemikalier) fra å reagere slik de vanligvis gjør til ulike skader. Dette bidrar til å begrense smerter og hevelse. Aktuelle salver som Bengay kan også være effektive for behandling av en sartorius muskelskader. I mer alvorlige tilfeller kan steroider være foreskrevet.

Typer av tøyningsøvelser og Massasje

Når hevelse og flertallet av smerte har stilnet, kan tøyningsøvelser iverksettes for å reacclimate sartorius- muskelen til bevegelse. Stretching fremmer også blodtilførselen til området, noe som bidrar til å løsne muskelen opp. Denne muskelen kan stramme i perioder med inaktivitet, spesielt hos eldre mennesker. Regelmessig stretching, selv etter at skaden leges, vil bidra til å forhindre fremtidige skader. Massasje er noen ganger brukt til å fremme lymfe og blodstrøm, slappe av muskel, lindrer spasmer, redusere potensialet arrvev og fremme helbredelsen av muskelvev.

Typer av Resistance Exercise

Når en person har tilstrekkelig strukket sin sartorius muskler for en god periode, kan de være klar for noe motstand trener. Sittende eller stående hoftefleksjon øvelser er ofte anbefalt for å bygge styrke. Fleksjon øvelser er utformet for å gi spenning mens du presser beina sammen (sittende) eller skyve bena bakover (stående). Begge disse bevegelsene kan bidra til å gjenoppbygge styrken i det skadde sartorius muskel. Knee utvidelser også bygge styrke i de indre lår og kne deler av sartorius muskel.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en sartorius muskelskader. De som er mer proaktive i å behandle skaden kan forvente å leges raskere enn andre.

Årsaker til muskelskader

Muskelskader, som er noen ganger referert til som en anstrengt eller trakk muskel eller en muskel verke, kan gjøre det vanskelig å gå om normale daglige aktiviteter og kan forstyrre med å få en god natts søvn. Heldigvis kan mange muskelskader forebygges og de som forekommer ofte kan behandles hjemme med hvile, høyde, varme og kalde kompresser og smertestillende, selv om alvorlige muskelskader kan kreve medisinsk behandling. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til muskelskader.

Trening

Folk som utfører intens trening kan skade sine muskler. Begynner en treningsøkt uten å være i god stand kan understreke muskler og leddbånd og føre til skader. Personer som løfter mer vekt enn de muskler kan håndtere kan få en type muskelskader referert til som en anstrengt eller trukket muskel.

Infeksjoner

Folk som blir smittet med visse typer bakterier, virus eller parasitter kan oppleve muskelskader som følge av infeksjonen. Parasittiske infeksjoner som malaria trikinose og kan forårsake smerte og muskelskader som parasittene utvikle seg i det menneskelige legeme. Stafylokokker (staph) bakterielle infeksjoner kan skade og drepe muskel vev, nerver og bein.

Muskelsykdommer

Personer med visse typer muskelsykdommer kan utvikle muskelskader og skader som følge av sin lidelse. Personer med rabdomyolyse, polymyositt eller dermatomyositt kan utvikle muskelskader og skader i løpet av sykdommen. Lupus og fibromyalgi er kroniske tilstander som kan forårsake smerte, dysfunksjon og skader på muskler.

Overforbruk

Folk som Overforbruk en muskel kan utvikle en muskel skader. Sports spillere og andre typer utøvere kan oppleve muskelskader under trening, trening eller fysisk kontakt i sin idrett. Personer som har fysisk krevende jobber kan overdrive visse muskler og utvikle muskelskader.

Dårlig teknikk

Folk som bruker dårlig eller feil teknikk under fysisk aktivitet eller trening kan skade sine muskler. Bøye med tilbake i stedet for ben og knær når du løfter noe kan skade ryggmuskulaturen. Folk som ikke trener musklene før trening kan få muskelskader.

Trauma

Mennesker som opplever fysiske traumer kan skade sine muskler. Auto ulykker, faller, overgrep og vold i hjemmet er typer traumer som kan føre til muskelskader. Mennesker som gjennomgår kirurgi som krever å skjære gjennom muskelskader kan utvikles som et resultat av trauma fra prosedyren.

Isometrisk muskelskader

Folk engasjere seg i mange typer muskel trening, inkludert vektløfting, som innebærer bevegelse, og isometrisk trening, der en person utøver press mot et fast objekt. Akkurat som vektløfting, kan en person skade musklene under isometrisk trening.

Betydning

En isometrisk muskelskader kan være like alvorlig som noen vektløfting skade. Presser mot et ubevegelig objekt eller bære noe uten armbevegelse kan sette en enorm mengde press på en muskel.

Årsak

Under en isometrisk bevegelse, kan en muskel faktisk forsøke å håndtere mer vekt enn det er i stand til håndtering. Det vil vanligvis forlenge til kapasitet og øve press på muskler og sener. Dette kan resultere i en trakk eller anstrengt muskel der muskelfibre rive i varierende grad.

Effekter

En person med en isometrisk muskelskader kan lide milde til sterke smerter. I noen tilfeller sener kan løsne fra beinet til det punktet hvor muskelen ikke lenger kontrakter. Kirurgi er vanligvis nødvendig i den sistnevnte typen skader.

Behandling

De fleste isometrisk muskelskader kan behandles med hvile, anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen og is. Is brukes vanligvis ved 15 til 20 minutters intervaller i løpet av de første to eller tre dager. Dette bidrar til å lindre inflammasjon og smerte, ifølge eMedicine Health.

Forebygging / løsning

Du bør varme opp skikkelig før engasjerende i noen isometriske øvelser. Stretching eller lett styrketrening vil øke blodstrømmen før tunge muskelsammentrekninger er foretatt, noe som kan bidra til å forebygge skader.

Sternokleidomastoideus muskelskade Symptomer

Skader i sternocleidomastoideus (SCM) muskel redusere omfanget av bevegelse i nakken og hodet. Nerver, som strekker seg fra den første til den fjerde halsvirvler, er under SCM muskel. Innsnevring av disse nervene til hjernen kan forårsake svimmelhet, allergi og hodepine. Nerver til skulderen under SCM, hvis innsnevret, påvirke skulder, armer, og puste. Kramper i SCM muskelen kan skade hørselen, synet og tale.

Utseende

Sternocleidomastoideus muskelen strekker seg fra skallen bak øret til midten av brystet til kragebein eller kragebenet. Den SCM-muskelen er smal, men tykt på midten og ved hver ende brede. Hver ende ligner på bunnen av en trekant med topp-punktene av trekantene på midten av muskelen. Muskelen vertikalt dekker den side av halsen.

Funksjon

Sternocleidomastoideus muskelen vipper og roterer hodet til motsatt side av kroppen. Fungerende med andre muskler den bøyer nakken og hever sternum under pusting. Den SCM muskelen er festet til halsen, brystet og skulderen.

Cervical plexus av nerver fra første gjennom fjerde nakkevirvler merge og kommuniserer deretter grenen i dyp motor og overfladiske sensoriske nerver under SCM muskel. Den dype motor grenen energi nakke muskler og muskler fra nakken til skulderen. Den sensoriske grenen reagerer på nakke, skulder og øvre del av brystet.

Spinal Accessory Nerve

Rygg tilbehør nerve, forlater bunnen av hodeskallen, gir energi til SCM muskel og trapezius muskel. En klemt spinal tilbehør nerve begrenser heve armen over hodet sidelengs og forårsaker ubehag skulder fra stress på muskler og leddbånd som kompenserer for et svakt trapezius muskel.

Jo større aurikulær nerve under SCM muskelen er noen få millimeter fra spinal nerve tilbehøret. Det greiner til parotiden (spytt) kjertelen området, den bakre delen av øret og kobler til ansikts nerve.

Chiropractic Relief

Relief fra sternocleidomastoideus skade kan bli funnet gjennom kiropraktisk justering for å bedre funksjon og redusere symptomer. Kiropraktisk justering er å tvinge leddene lenger enn leddet beveger seg normalt å omstille ryggvirvlene, slappe muskler og avdekke klem nerver.

Kiropraktoren gjelder muskelstimulering og ultralyd for å strekke eller slappe av spente muskler. Kiropraktoren anbefaler øvelser for å forbedre funksjonaliteten til SCM muskel.

Recovery kan ta år. Muskelavslappende midler vil bidra noe, men langvarig bruk av muskelavslappende svekker den normale muskelspenning nødvendig for å støtte og bevege hodet.

Biofeedback

Biofeedback fra en datamaskin med elektromagnetiske pads på hodet, skuldrene, brystet og ekstremiteter skjermer muskelspenninger, kroppstemperatur, puls og electrocardio utgang. Slå ut lysene reduserer muskelspenninger. Progressiv avspenningsteknikk systematisk spenner og avslappende muskelgrupper for å bedre funksjonsnivå. Dyp pusting fra mellomgulvet, i motsetning til grunne pust slapper skuldrene.

Imagery avslapping med pre-hypnotiske bånd dypt slapper muskelspenninger gjennom pre-hypnotiske setninger. Du vil høre utsagn som: Lovely lavendel orkideer. Tid er ditt. En marmor trapp. Du føler deg avslappet. Ved slutten av trappen, er en varm basseng med vann. Vannet er varmt. Temperaturen er akkurat. Opplever bilder avslapning kan føles som flyter på toppen av et basseng med vann.

Hva er behandlingen for en Rib muskelskader?

Rib skader er smertefullt og gjøre det ubehagelig å bevege seg. De kan være forårsaket av en innvirkning til ribbeina, sport, hoste, oppkast og andre aktiviteter. De fleste rib skader leges med tiden, men de som lider av en kan bli mer komfortabel med behandling.

Hvordan vet jeg hvordan å behandle en Rib Injury?

En orthopedist vil se på ribbeina, ta røntgen, en CAT scan eller en MR og identifisere omfanget av skaden din. Deretter kan han anbefale behandling.

At-Home Treatment

Kalde omslag kan Ibuprofen eller aspirin slappe av musklene og redusere smerte. Et varmt bad kan også lindre ubehag. Kremer som genererer varme kan lindre smerte og løsne musklene.

Er fysisk aktivitet Tillatt?

Hvis ribbeina er brukket, vil hvile musklene være foreskrevet. En lege kan tillate noen aktivitet med kvestet ribbeina, men hviler musklene kan også anbefales, avhengig av omfanget av skaden din.

Annen behandling

Forslått og brukne ribben krever ofte fysioterapi. En terapeut vil lære pasienten strekninger og pusteøvelser for å hjelpe musklene gjenvinne spenst og løsne.

Alvorlig Rib Skader

Svært alvorlige skader kan kreve sykehusopphold, nerveblokkere eller epidural.

Rotator Cuff muskelskader og Arm & Shoulder Pain

Rotator cuff er en gruppe av fire muskler som bidrar til å holde skulderen stabil under sirkulære eller roterende bevegelser. Hvis små tårer i sener som kobler disse musklene til beinet oppstår, vil betennelse, skuldersmerter og sårhet utvikle. Enkle daglige aktiviteter som strekker seg etter et objekt overhead eller raker løv vil være smertefullt.

Årsak

Noen repeterende aktivitet som stiller krav til en ubetinget skulder kan føre til skulder og arm smerter. Plutselige traumer forårsaket av fallende på skulderen kan føre til betennelse og en rotator cuff skade. Repeterende og overforbruk aktiviteter legger mye stress på muskler og sener i skulderen. Tennisspillere og baseball mugger er utsatt til skulder problemer. Denne skaden er ikke begrenset til idrettsutøvere, skjønt, som huset malere og gartnere kan også utvikle rotator cuff problemer.

Symptomer

Det vanligste symptomet på en rotator cuff skade er smerte på toppen og foran på skulderen. Andre symptomer inkluderer en svak skulder, tap av skulder bevegelse, smerte som holder deg våken om natten, smerte som reiser nedover armen og vansker med å oppnå for objekter overhead. Ganske enkelt utvide armen frem til å riste en hånd kan være smertefullt.

Diagnose

En ortopedisk lege eller en sportsbil lege kan diagnostisere rotator cuff skader ved å legge press på ulike steder på skulderen din, sjekke for smerte. De vil se etter hele spekteret av bevegelse av skulderen og armen, og se etter stivhet i leddet. Tester som benytter motstands å videresende og nedoverbevegelsene vil bli utført. En MR avbildning test kan pålegges å indikere noen tårer i senene og for å utelukke eventuelle beinstruktur problemer.

Behandling

Behandling vil avhenge av alvorligheten av skaden. Hvis skulderen er betent med bare små sene tårer, hvile, bruke kjøle, anti-inflammatoriske medisiner og fysioterapi vil bidra til å helbrede skaden uten kirurgi. Kortison injeksjoner kan være foreskrevet. For alvorlige tårer av senen, vil artroskopisk kirurgi kan utføres for å reparere senen. Etter operasjonen, vil skulderøvelser og fysioterapi bidra til å styrke skulderen mens healing.

Betraktninger

Full utvinning fra en rotator cuff skade avhenger av alvorlighetsgraden av skaden, hva slags behandling foreskrevet, din fysiske tilstand og din alder. Recovery er assistert ved å begynne behandling så snart som mulig etter skaden oppstår. Skulder styrke øvelser vil bidra til å holde skuldermusklene sterk nok for enhver oppgave. Når det ikke er skulder eller arm smerter med hele spekteret av bevegelse, kan vanlige aktiviteter gjenopptas.

Tinnitus og nakkesmerter

Tinnitus og nakkesmerter


En skade i nakken, enten resulterer i whiplash, muskelspenninger eller skader på øvre ryggraden, kan også føre til en vedvarende øresus. Denne ringingen kalles tinnitus, og det kan bli en livsforstyrrende lidelse, spesielt når den er kombinert med smerter i nakken. I forekomst av vedvarende nakkesmerter og tinnitus, er den skyldige vanligvis en skade i sternocleidomastoideus muskelen.

Neck Pain

Sternocleidomastoideus muskelen (SCM) strekker seg fra baksiden av øret ned til kragebeinet. Det hjelper bevege hodet, og det bidrar i å puste. Skader på denne muskelen er ganske vanlig, som å ha tinnitus som vedrører en SCM skade. På grunn av muskel nærhet til øret, skader det ofte inkluderer forstyrrelser i hørsel som er symptomene på tinnitus.

Definisjon

Tinnitus er klassifisert som noen ringer, summende eller hvesende lyd som ikke kommer fra utsiden av hodet. Dette betyr at kun den lidende hører den. Selv tinnitus er en medisinsk tilstand, er det ikke klassifiseres som en sykdom, men som en forstyrrelse. Tinnitus kan oppleves enten som lyder som kan høres på konsert til rytmen av hjerteslag eller puls, eller som en kontinuerlig lyd høres i enten ett eller begge ørene.

Nakkeskader og tinnitus

For å avgjøre om en skade på nakke og tinnitus er i slekt, må lege konsulteres. Den mest typiske måte for en lege til å vite om de to er knyttet, er å foreskrive en myk hals spenne, som bæres i et par dager. Når et forhold mellom hals smerte og tinnitus er etablert, kan behandlingen begynne.

Behandling

Både leger og kiropraktorer er kvalifisert til å behandle denne tilstanden. En fast diagnose er ofte laget ved hjelp av magnetisk resonans imaging (MRI) eller en CT scan. En hørselstest utført av en audiograf kan også anbefales. Behandlingen kan variere fra enkle massasje til kirurgi for å reparere halsen muskelskade. Medisiner kan også være foreskrevet.

Forebygging og Konsultasjon

Forebygging er nøkkelen til å unngå nakkesmerter og relaterte tinnitus. Selv om de fleste formål har en organisk eller fysiologisk art, stress og angst kan også være bidragsytere, som kan artritt. The Mayo Clinic anbefaler at de med nakkesmerter oppsøke lege hvis smertene "skyter" inn i skulder eller nedover armen; hvis det er nummenhet i enten armer eller hender; eller hvis de ikke kan brette haken ned til et punkt der det kan hvile på brystet sitt.

Legemidler mot muskelspasmer

Legemidler mot muskelspasmer


Muskelkramper er en smertefull, ofte uutholdelig opplevelse. Ifølge University of Michigan Health System, er de definert som ufrivillige sammentrekninger av en muskel. Disse kramper kan finne sted i forskjellige områder av kroppen, fra halsen og hele veien ned til føttene. De er vanligvis forårsaket av overdreven muskelspenninger eller overdrive, særlig i løpet av en periode på dehydrering. Midler som har vist seg å være effektive i behandling av muskelkramper, og det finnes en rekke muligheter.

Muskel relaxers

For å slappe av og redusere alvorlighetsgraden av de smertefulle muskelkramper, en gruppe legemidler som kalles muskel relaxers (ofte betegnet muskelavslappende) er vanligvis foreskrevet. Navnet sier alt - gjennom ulike farmakologiske metoder, de forårsake avslapning av kroppens muskler, redusere spasmer.

Det finnes forskjellige typer muskel relaxers, alle tilgjengelige gjennom en resept bare. Cyclobenzaprine (Flexeril), karisoprodol (Soma) og tizanidin (zanaflex) er tre av disse, ofte foreskrevet som tabletter, og er vanligvis tilgjengelig i generisk form. Disse medisinene bør brukes med forsiktighet, da de har en dempende effekt og kan gjøre bilkjøring eller bruk av tunge maskiner farlig. I tillegg, muskel-relaxers.org advarer om at de bare maskere smerten av skaden, som ofte resulterer i re-skade den skadede muskelen på grunn av følelsen helbredet for tidlig.
Diazepam (Valium) er noen ganger foreskrevet på grunn av sin skjelettmuskel avslappende egenskaper. Det bør utvises forsiktighet med å ta diazepam som medisinen er vanedannende og kan svekke en persons motoriske ferdigheter.

Smertestillende medikamenter

For alvorlige muskelkramper, kan smertestillende medikamenter kan enten foreskrevet av legen din sammen med en muskel relaxer eller anbefalt for over-the-counter kjøpet. Disse legemidlene kan være svært effektiv i å kontrollere smerte og ubehag, spesielt når det brukes med muskel relaxers.

Medisiner som vanligvis anbefales for å kontrollere muskelspasmer smerte er anti-inflammatoriske analgetika (smertestillende), for eksempel naproxen (Aleve) og ibuprofen (Motrin, Advil). Disse medikamentene ikke bare lindre smerte, de bidra til å redusere betennelse og hevelse på stedet av muskelskader.

I tilfelle av alvorlig smerte, kan et narkotisk smertestillende være foreskrevet, vanligvis et medlem av opiater eller syntetisk opiod familie av narkotika, for eksempel, hydrokodon (Vicodin), propoksyfen (darvon) eller tramadol (Ultram). Dette er sterke smertestillende og bør også brukes med forsiktighet, spesielt hvis tatt i forbindelse med muskel relaxers, siden markert tretthet, svimmelhet og kvalme er vanlige bivirkninger. Noen reseptbelagte smertestillende kan være vanedannende også, så snakk med legen din nøye om du blir foreskrevet en narkotiske smertestillende.

Botulinumtoksin

Navnet "botulinum toxin" kan virke litt uvant, men det er godt kjent i dagens kultur som en populær medisiner for kosmetisk forbedring. Ja, vi snakker om Botox. Det samme medisin som brukes for å gi folks ansikter et mer ungdommelig utseende er ofte brukt til å behandle muskelspasmer.

Ifølge medicinenet.org, innebærer Botox behandling av muskelkramper injisere medikamentet direkte i muskelen problematisk. Når Botox - som faktisk er en nervegift, en gift slags - kommer inn i muskelvev, til den blokkerer muligheten av nervene i muskelen kontrakt som muskel. Dette fører til total lammelse av muskelen, dermed gi umiddelbar lindring fra muskelkramper.

Bivirkninger å se opp for når gjennomgår Botox terapi for muskelspasmer er smerter eller ømhet på injeksjonsstedet, og mulig utslett eller kvalme.

Lyskeskade Pain

Lyskeskade, også kalt lyske belastning, oppstår når en av hip bortfører musklene blir revet, sprukket eller strukket. Det er fem hip bortfører muskler, tre av dem forbinder hip og bekken og to andre som forbinder bekkenet og kneet. Den vanligste lyske muskelskader er til lukke longus muskler som forbinder de nedre pelvis til den indre lårbeinet.

Graderinger av Injury

Lyske skader er delt inn i karakterer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Vurder Jeg skader er mindre tårer involverer 10 prosent av muskelfibre blir skadet. Grade II er en moderat rive og kan variere fra 10 til 90 prosent av fibrene blir revet. Grade III er den mest alvorlige, med full eller delvis brudd i muskelfibrene.

Symptomer

Grade I skade smerte vil omfatte stramme lysken muskler, ubehag i øvre del av låret som kanskje ikke merkes før øvelsen er avsluttet og lyske muskel ømhet ved berøring. Grade II vil omfatte skarpe smerter til lysken eller øvre lår muskler, mindre hevelse eller blåmerker, smerter ved å strekke muskelen, vanskeligheter med å gå og smertefull kjører. Grade III vil inneholde sterke smerter når du trener, en manglende evne til å presse bena sammen, stor mengde hevelse og blåmerker i lysken muskler innen 24 timer etter skade og hva som føles som et gap eller klump i den skadde muskelen.

Årsaker

Årsaker til lyskeskade inkluderer overforbruk og en brå sving eller endring i retning når du kjører. Disse typer skader er mest vanlig med idretter som fotball, tennis og basketball.

Behandling

Behandling av en lyskeskade inkluderer bruke isen til den skadde muskelen i 15 til 20 minutter hver tredje eller fjerde time i flere dager; dette vil redusere betennelse. Over-the-counter medisiner som aspirin og advil kan tas for smertelindring. Muskelen kan tapes med en støttende bandasje for å hjelpe med healing. Rehabilitering med tøyningsøvelser og massasjeteknikker vil hjelpe hastighet helbredelse. Kirurgi kan være nødvendig i en klasse III tåre for å feste muskelen.

Recovery

En mild lyskeskade kan ta noen uker for smerte å forlate og for skaden til å helbrede. En alvorlig lyskeskade vil ta seks uker eller lenger tid å helbrede. Aktiviteter som forårsaker smerte til den skadde muskelen må stoppes inntil smertene er ikke lenger følte. Utvinningen vil ta lengre tid hvis du fortsetter å gjøre aktiviteter som forårsaker lyskesmerter.

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter når du gjenvinne hele spekteret av bevegelse til den skadde beinet og har ingen muskelsvakhet eller smerter når du går eller kjører.

Forholdet mellom muskellengde & Injury

Forholdet mellom muskellengde & Injury


Skader i kroppens bevegelsessystem (muskler, bindevev og bein) spiller en stor rolle i beslutningen om å starte, eller fortsette, trene og leve en sunn livsstil. Forekomsten av skader relatert til fysisk aktivitet har skapt stor interesse og forskning i å lære om årsaker og mekanismer for skader.

Betydning

Muskel stammer er tårer av muskelvev. De kan forekomme i alle muskler i kroppen. En rive fører til en plutselig skarp og intens smerte ved punktet av skaden. I mange tilfeller, hevelse og denne svelling observert med slike skader.

Årsaker

Muscle rive skjer vanligvis med raske, plutselige eller krampetrekninger muskelsammentrekninger. De forekommer også ofte når utmattet muskel er lastet til kapasitet uten riktig gjenvinning, eller hvis muskelen ikke er tilstrekkelig varmet opp. Falls og dråper kan også føre til en muskel for å rive.

Identifikasjon

Under trening kroppens svetting mekanisme fører til tap av fluid og salter. Dette fører til at musklene mister fuktighet og derfor elastisitet. Etter lange anfall av trening uten riktig hydrering, kan muskel rive skje innenfor spekteret av normale bevegelsesmønstre.

Misforståelse

Historisk ble det antatt at lengden av en muskel spiller den viktigste rolle i muskelskader. Dette førte mange til å foreskrive fleksibilitet trening for å forlenge muskelen, og teoretisk redusere sjansen for skader. Forskning på denne hypotesen har vist varierte resultater, men ifølge tidsskriftet "Physical Therapy in Sports," det er ingen sammenheng mellom muskellengde og skade.

Effekter

Muskelskader er observert i muskelgrupper som har ubalanserte styrke i forhold til sine antagonistiske muskelgrupper. For eksempel, Dr. Stephen Pribut, en leder innen forskning i podiatric idrettsmedisin, viser at hvis hamstrings er mindre enn 60 prosent av styrken i quadriceps, hamstrings er på et mye høyere risiko for å bli anstrengt. Denne forskningen viser at muskelstyrke ubalanser er mer betydningsfulle enn muskellengde ubalanser.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskelskader resultatet når en kalv muskel trekker eller tårer bort fra akillessenen. Personer som er involvert i idrett, spesielt løpere, er mest utsatt for kalv muskel skader. Det er tre grader av kalv muskel skader, alt fra lett ubehag fra en muskel tåre til sterke smerter fra et komplett muskel ruptur. Uansett hvilket nivå muskel skader, må skaden være ivaretatt umiddelbart. Hvis en kalv muskel skader ikke er behandlet og hvilte som foreskrevet alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskel Injury Treatment

•  Se en orthopedist umiddelbart hvis en kalv muskel skader er mistenkt. Se på American Academy of ortopediske kirurger hjemmeside (se "Referanser") for å finne en kvalifisert orthopedist eller ortopedisk kirurg. Den AAOS lister ortopediske kirurger som er lisensiert av deres tilstand styret i ortopedisk kirurgi. Utføre et søk etter en orthopedist i området.

Begynn førstehjelp for en leggskade allerede før den første besøk til ortoped. Dette inkluderer hviler det berørte lem, bruke is, bandasjerer lem med en ACE bandasje og heve lem.

Sett en hæl pad i skoen av de berørte lem. Heel pads kan kjøpes i en skobutikk som spesialiserer seg på ortopediske sko. Den ortoped vil være i stand til å gi en oversikt over slike butikker i området.

Ta ibuprofen for smerte. Ikke ta noe sterkere uten tilsyn av en lege.

Sakte rehabilitere leggmuskelen, men bare under råd fra en idrettsskade profesjonell eller rehabilitering terapeut og når behandlende lege gir henne godkjenning. Trene den skadde leggmuskelen, selv forsiktig, kan føre til komplikasjoner hvis det gjøres for tidlig eller feil.

Hint

  • Løpere og idrettsutøvere er mest utsatt for kalv skader. Disse skadene er ofte forårsaket av ineffektive oppvarmingstid og varm ned rutiner, oppoverbakke løping, plutselig øker driftstider, dehydrering, ernæringsmessige mangler og en utilbørlig løpeteknikk.
  • Før du tar fatt på en løpende rutine, forskning den riktige måten å kjøre, varme opp og varme ned og hydrat. Vurdere å legge en multivitamin til den daglige kosten.
  • Ved mistanke om en kalv belastning ikke fortsette å trene eller kjøre på den. Ivareta skaden umiddelbart og ikke la komplikasjoner satt inn.