Digidexo.com

hud problemer

Hvordan å behandle tørr hud på babyer

Hvordan å behandle tørr hud på babyer


Selv tørr hud er relativt ufarlig, kan det noen ganger være ubehagelig for barnet ditt og kan føre til mer alvorlige hudsykdommer hvis den ikke behandles. Dessverre, en babyens hud har en tendens til å få tørr eller flassende fordi det er nytt og mer delikat. Men det er mange måter å bøte på tørr hud på spedbarn.

Hvordan å behandle tørr hud på babyer

•  Plasser en luftfukter eller vaporizer i rommet der babyen sover. Tørr luft kan føre til tørr hud, så kontrollere fuktigheten i stedet hvor barnet tilbringer mest tid. Sørg også for at romtemperaturen ikke er for kaldt eller for varmt.

Påfør et par dråper babyolje til en lunken bad. En baby blir ikke skitten veldig lett, så bare bade ham en gang hver tre til fem dager i 10 minutter om gangen. Bruk kun såpe annenhver gang du bader babyen din og når du gjør det, bruk en kjemisk fri, mild såpe godkjent for bruk på en baby. Masser babyens hud med en lett hånd og ikke skrubb. Du kan øke mengden av bad gis når barnet ditt er i stand til å bevege seg og krype rundt.

Pat babyen tørr med et mykt håndkle etter badet. Du trenger ikke å gni. Etter at barnet er tørket av, bruke en kjemiske- og parfyme-fri lotion til huden hans. Cetaphil er et utmerket valg, som er Johnson & Johnsons baby krem, A & D salve eller vaselin.

Vask babyens klær separat og ikke bruk vaskemiddel eller tøymykner når du gjør det. Disse vaskemidler kan irritere babyens hud. I stedet bruker tea-tree olje eller natron som en erstatning.

Kle barnet i pustende klær, for eksempel bomull. Unngå sterke stoffer som ull eller nylon og sørg for at klærne ikke er tett. Også endre babyens bleie umiddelbart etter at den har blitt skitten. Fuktighet kan forårsake chaffing, noe som fører til tørr hud.

Hint

  • Test produkter på barnet ditt for å se om han har en allergisk reaksjon. Det er best å bruke produkter med ingen eller få kjemikalier, godkjent for bruk på en baby. Skyll barnet av hvis han har gått bading i klor eller saltvann. Gjelder også solkrem til babyens hud hvis du er utenfor.
  • Ring legen din dersom tørr hud vedvarer eller hvis babyens hud problem er ukontrollerbar.

Kortisolnivå og kløende hud

Kortisolnivå og kløende hud


Kortisol, et hormon som produseres av hjernen, øker når individer opplever stress, tar visse medisiner eller lider av visse medisinske tilstander. Høye nivåer av kortisol forårsake visse helseproblemer, inkludert hjertesykdom, depresjon og hudsykdommer.

Måling av kortisolnivå

Helsepersonell bruker en lab test for å analysere nivået av kortisol hormoner i kroppen; normale nivåer av kortisol variere fra 10 til 100 mikrogram. Høy kortisolnivå forverre hudsykdommer som forårsaker kløe og scratchiness.

Årsaker

Voksne som opplevde stressende eller traumatiske hendelser som barn er mer utsatt for stress og mer sannsynlig å ha høye kortisolnivåer. Hypertyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen produserer for mange hormoner og visse typer medisiner også føre til høye kortisolnivåer.

Itchy Skin

En japansk studie, utført av Dr. Yamamoto med Kyoto University i Japan, fant at personer som opplevde kløende hud led av høye nivåer av stress; Selv om studien ikke måle kortisolnivå, stress fører til høye kortisolnivåer.

Behandling

Over-the-counter produkter som kremer og lotions, behandle kløende hud forårsaket av eksem og psoriasis. Imidlertid bør individer håndtere stress å styre kortisolnivå og kløende hud problemer.

Stress Management

Enkeltpersoner kan håndtere stress ved å spise et sunt kosthold, trene og praktisere yoga. Trening og yoga redusere stressnivået og dermed hjelpe i reduksjon av høye kortisolnivåer.

Hud Fordeler med Borage Oil

Borage olje kan hjelpe huden ser sitt beste ved å levere gamma linolensyre, en viktig molekyl for å opprettholde strålende hud. Borage blomster har blitt brukt siden 1500-tallet i Europa, hvor de blir brukt for sine helbredende og lindrende påvirker. I 1985 begynte USA vokser store mengder borage planter for sin kjerneolje, som er rik på gamma linolensyre.

Eiendommer

Borage olje er avledet fra frøene av det blå, stjerneformede borage blomster. Frøet olje har høye mengder av gamma-linolensyre. Gamma-linolensyre er en essensiell fettsyre som finnes i mange vegetabilske oljer. Borage olje er 24 prosent gamma linolenic acid, noe som gjør det til en rik naturlig kilde til dette viktige næringsstoffet. Tar borage-olje supplement kan være til nytte i huden ved å forsyne kroppen med gamma-linolensyre, en substans som er blitt funnet å forbedre tørr hud og mange kroniske hudsykdommer.

Handlinger

Kroppen bruker gamma linolensyre for å gjøre den hormonlignende substans prostaglandin. Dette molekylet er viktig i å gjenopprette og opprettholde god helse hud. Prostaglandin er funnet å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Det beskytter også huden mot skader og regulerer vanntapet. Tar borage olje som kosttilskudd eller bruke den direkte på huden kan forbedre hudens struktur og utseende.

Fordeler

Borage olje kan forbedre kroniske hudsykdommer som psoriasis, eksem og atopisk dermatitt, en tilstand der huden er betent og lett irritert. Når kroppen er mangelfull i gamma-linolensyre, kan det føre til tørrhet og hud hud problemer. Borage-olje kan tas internt for å forsyne kroppen med de nødvendige molekyler for å bygge og vedlikeholde sunn hud. Det kan også bli gnidd inn i huden for ekstra fordeler i å gjenopprette den cellulære strukturen av tørr hud.

Som et kosttilskudd

Kroppen gjør ikke essensielle fettsyrer, så disse molekyler må forbrukes i dietten. Gamma linolenic acid er sannsynligvis allerede en del av kostholdet ditt; det er funnet i de fleste vegetabilske oljer. Imidlertid, på grunn av aldring, glukoseintoleranse eller fett du forbruker på en daglig baser, kan et gamma linolensyre mangel oppstår. En mangel i gamma linolenic acid kan bidra til tørr, flassende hud og kroniske inflammatoriske hudsykdommer. Legge borage olje til kosthold kan bidra til å bekjempe virkningene av gamma linolenic acid deficiency og forbedre den generelle hud helse.

Betraktninger

Borage frø inneholder små mengder av leveren toksin pyrrolizidine alkaloider. Imidlertid har tester vist at borage-frøolje ikke inneholder dette stoff. Stol på din kilde for borage frø olje og hold deg til anerkjente selskaper når du kjøper kosttilskudd. Forbruker opp til 12g om dagen er generelt foreslått. Forbruker store mengder borage olje kan forårsake mindre ubehag i magen.

Har Fish Oil Årsak fet hud?

Fiskeolje er populær som en kilde til Omega-3-tilskudd. Noen mennesker har lagt merke til inntak av fiskeolje gjør huden fet, noe som kan skje, spesielt hvis de begynner å ta en høy dose for raskt.

Advarsel

Fiskeolje fra noen arter av fisk kan være høy i kvikksølv, og overskytende mengder fiskeolje kan forårsake blødninger og andre skadelige bivirkninger.

Tunfisk, sverdfisk, hai, tilefish og konge makrell er vanligvis høyest i kvikksølv, og FDA fraråder kvinner og barn å bli utsatt for disse fiskene, inkludert deres fiskeoljer.

Fiskeolje kosttilskudd bør stoppes to uker før og etter operasjonen, fordi de tynne blodet.

Fordeler

Fiskeolje kan redusere en persons risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag, dødelige arytmier og høyt kolesterol.

To gram fiskeolje hver dag kan forlenge en persons helse ved å redusere risikoen for hjertesykdom, men for å unngå fet hud problemer, kan dosen startet på en g deretter øke til to g etter noen dager.

Betraktninger

Som et alternativ, kan folk spise kaldt vann fet fisk som laks eller kveite et par ganger i uken for å oppnå fordeler av omega 3 fettsyrer. Personer med fet hud problemer kan bruke denne tilnærmingen for å få de samme fordelene, så lenge de ikke har hjertesykdom eller høy triglyseridnivåer.

Expert Insight

The American Heart Association anbefaler sterkt folk som ikke har hjertesykdom å øke omega 3 fettinntak, EPA og DHA, ved å spise fet fisk som laks to ganger i uken, pluss tofu, valnøtter og linfrø olje for å høste fordelene av plante-baserte omega 3 fettsyrer, ALA. Imidlertid kan personer som allerede har hjertesykdom, arytmier eller høyt kolesterol ta to g fiskeolje daglig etter rådgivning legen sin --- øke dosen gradvis for å unngå fet hud.

Berømte Ties

Family Matters 'Suzanne Somers gjorde omfattende forskning på fordelene av fiskeolje og fiskeforbruket med nutritonists, og konkluderte med om sine fordeler i helse. Hennes forskningsresultater om fiskeolje og forbruk kan sees i sin bok "Gjennombrudd: Åtte trinn til Wellness" og denne boken nevner fiskeolje kan løse fet hud problemer i noen tilfeller.

Mat for å redusere tørr hud

Mat for å redusere tørr hud


Tørr hud er en vanlig hud tilstand som er forårsaket av mangel på fuktighet; symptomer varierer i alvorsgrad fra en svak følelse av "tetthet" for ekstrem sprekkdannelse og av og til sprekkdannelse i huden. Tørrhet er forårsaket når oljekjertlene i huden ikke leverer tilstrekkelig smøring, hvilket resulterer i huden blir dehydrert. Visse faktorer kan påvirke alvorlighetsgraden av tørr hud som ekstreme temperaturer, air condition og fuktighet.

Vann

Vann er den enkleste, men mest viktig faktor i å bekjempe tørr hud. Dehydrering er en vanlig årsak til tørr og flassende hud, så sørg for at du er hydrert ved å drikke minst åtte glass vann om dagen. Vann bidrar til å drive næring til hver eneste celle i kroppen din, og spyler ut giftstoffer som kan kjedelig hudfarge.

Vitaminer

Vitaminer og antioksidanter er svært viktig for hud fornyelse. Matvarer som inneholder mye vitamin A, B og C er spesielt gunstig når bekjempe tørr hud som disse hjelpemiddel huden vev reparasjon. Tar sikte på å øke inntaket av vitamin A som dette er fremtredende i å styrke og beskytte huden vev, noe som kan bidra til å forbedre flekker av tørr hud. Vitamin innhold er høy i fargerike frukter og grønnsaker som aprikoser, jordbær, gulrøtter og blåbær. Grønne grønnsaker som grønnkål og spinat inneholder også høye nivåer av vitaminer.

Sink

Sink er et viktig mineral som bidrar til å støtte et sunt immunsystem ved å stimulere enzymer; det fungerer som en snerpende som det bidrar til å krympe, constrict og stramme kroppens vev, noe som bidrar til å gjøre huden jevnere. Matvarer som inneholder sink inkluderer østers, krabbe, biff og bønner. Sink er bra for tørr hud problemer fordi det bidrar til å lege sår og er nødvendig i metabolismen av fettsyrer, som gir fuktighet til huden.

Omega-3 fettsyrer

Essensielle fettsyrer slik som omega-3 er viktig for produksjon av sunn hud. De hjelper til å regulere cellefunksjon, noe som øker smidigheten i huden. Eksperter fra National Institutes of Health anbefaler at 2 prosent av kalorier forbrukes daglig bør komme fra omega-3 fettsyrer. Fet fisk som laks, makrell og tunfisk er gode kilder til omega-3.

Raw Food

En godt balansert kosthold er avgjørende for å holde fuktighetsnivået av tørr hud balansert. Som mål å få fem porsjoner frukt og grønnsaker om dagen. Der det er mulig, spise rå mat som motsetter seg til tilberedt mat; varmebehandlet mat mister vitaminer og mineraler gjennom kokeprosessen. Gule og oransje grønnsaker som gulrøtter og paprika er best tjent rå som disse er høy i beta-karoten, en antioksidant som bidrar til å helbrede skadet hud. Vannbaserte frukt og grønnsaker er også god, fordi de hjelper hydrering som tilfører fuktighet til huden.

Uraffinert kaldpresset olje

Hold tørr hud fuktig ved å spise uraffinert kaldpressede oljer som øker fuktighetsnivået i huden. Linfrøolje inneholder store mengder omega-3 fettsyrer og kan legges til salat eller bakt grønnsaker.

Svovel

Svovel er en fleksibel obligasjons komponent som holder cellene sammen. Det forekommer naturlig i hver eneste celle i kroppen og er ofte brukt til å behandle tørr hud. Matvarer som er rike på svovel bidrar til å holde huden myk og sunn. Svovel bidrar til å fremme hudforyngelse og er rik på matvarer som hvitløk, løk og egg.

Tran

Tran tilfører fuktighet til huden og gjør den mer smidig og myk, noe som bidrar til å redusere forekomsten av flass tørr hud. Det er spesielt godt for voksen hud som det har blitt funnet å ytterligere redusere rynker og gjenopprette aldrende hud.

Hva Foods å spise for å hjelpe tørr hud

Fra dag til dag, kan den subtile batteri av innendørs og utendørs elementer produsere skjellete, tørr og skadet hud som krever mer enn litt over-the-counter eller reseptbelagte dermatologiske applikasjoner å behandle. For den gjennomsnittlige person, er essensielle matvarer og kosttilskudd som er designet for å bygge, restaurere og beskytte huden din fra ekstremiteter som regel neglisjert eller glemt. Når de riktige huden næringsstoffer er integrert i det daglige kostholdet, vil du oppdage at huden din vil opprettholde bedre elastisitet og kollagen nivåer og bedre kan motstå elementene av frie radikaler, vind, forurensning og temperatur ekstremiteter du støter fra sesong til sesong.

Vitaminer

Hvis det viser seg at du plutselig utvikler tørr, flassende, kløende hud, kan du bli lider av en vitamin A-mangel. Også kjent som en reparasjon agent, kan vitamin A bli funnet rikt på to kilder; retinol, den animalske kilde og beta-karoten, plantekilden. Vitamin A finnes i matvarer som søtpoteter, tørkede aprikoser, mango, gulrøtter og lever. Det er viktig å merke seg at for mye vitamin A kan være giftig og kan være skadelig for fosteret. Biotin, hudens mest essensielle B-vitamin, kan finnes i matvarer som ris, havregryn, egg og bananer.

Vitamin C, også kjent som askorbinsyre, virker til å gjenopprette kollagen og elastisiteten til huden. Som kroppens "vaske" agent, hindrer vitamin C for tidlig aldring og hudskader fra innsiden og ut. En rik kilde til vitamin C finnes i sitrusfrukter og juice, grønne bladgrønnsaker, brokkoli, blomkål og paprika.

Fordi vitamin E og dens oljer gir barrierer mot frie radikaler som røyk, kreftfremkallende og miljøforurensing, er det ingen hemmelighet at det er huden din beste venn. Når den kombineres med selen, blir vitamin E enda mer effektiv enn når man arbeider alene. En god kilde til vitamin E finnes i spinat, nøtter, vegetabilske oljer, oliven og mildt dampet asparges.

Mineraler og omega-3 fettsyrer

Ifølge Helse Guidance.org, omega-3 fettsyrer, linfrø, sin olje og astaxanthin, kan en fettløselig antioksidant gi lindring til dem som lider med tørr hud. Disse ernæringsmessige komponenter er rikt finnes i mat som sjømat, spesielt laks og kveite og soyabønner og valnøtter. En diett som er balansert med disse næringsstoffene bidrar til hud som er myk, smidig, elastisk og kollagen rik på nesten hvilken som helst alder.

Vann

Den gjennomsnittlige personen som lider med tørr hud vil aldri vurdere at rent vann er en enkel rette for en irriterende tørr hud problem. Som en skyllemiddel, spyler vann ut urenheter og holder lever, nyrer og andre organer rent og fungerer. Det holder huden fuktig og næret og selv bidrar til å motstå hvit / hudormer. Hvis du forsømmer denne enkle middel, er det som å forsømme å vanne ditt hus plante! Husk at kroppen består av mer enn 70 prosent vann.

Natural Cures for tørr kløende hud

Selv om du kanskje ikke være i stand til å fullstendig lindre tørr hud med naturlige kurer, kan du unne noen av sine irriterende symptomer. Mange av ingrediensene til naturlige botemidler kan bli funnet på kjøkkenet, og kan gjøres ganske enkelt.

Uansett hvilken tid på året det er saken, mange mennesker lider av virkningene av hud som er tørr og kløende. Alt fra eksem til utslett, er tørr hud svært utbredt uavhengig av hvor folk bor, hvor gamle de er, eller klimaet. Her er noen ideer for å lindre og kanskje herding din tørr, kløende hud problem.

Aloe Vera og fordampet melk

Prøv å unngå produkter for huden din som inneholder tørkemidler som leire, alkohol eller glyserin. Disse kan gjøre en tørr hud problemet verre enn det allerede er, og kan tørke ut huden din, selv om huden din er normal.

For å roe ned tørr, kløende hud, legge fordampet melk til din bad. Havregryn er en annen stor naturlig hud smokk; legge 1/2 kopp på badekaret for god tørr hud lettelse. Natron og melk blandet sammen i badekaret er et annet alternativ for behandling av tørr, kløende hud.

Bruk litt aloe vera for å lindre tørr, kløende hud. Aloe vera er en klassisk hud smokk, og kan kjøpes på en helsekostbutikk, eller du kan selv dyrke dine egne aloe vera planter, og bryte av en liten del av bladet som du trenger det.

Maismel, kalde omslag, og skrubbing

For å hjelpe kontrollen kløe, kan maisstivelse anvendes i badekaret. Bare strø en liten mengde i karet, rør, og slappe av i badekaret i minst 20 minutter. Du kan også tørke støv huden din med litt maisenna for umiddelbar lindring.

En annen naturlig, enkel kur for tørr, kløende hud er ganske enkelt å bruke en kald komprimere til det området som er irritert. En iskald klut kan gi mye lettelse for hud som har blitt kløende eller sensitiv.

Forsiktig eksfoliere huden ved å skrubbe bort døde laget av tørket hud. Ofte er dette nok til å gi noen lettelse. Bruk en naturlig, fuktighetsgivende såpe, og påfør fuktighetskrem etter skrubbe ned til ytterligere berolige huden din.

Kosthold, røyking, og Witch Hazel

Spis et sunt kosthold for å forbedre tilstanden til huden din. En godt balansert kosthold vil faktisk forbedre huden din, og du vil ikke være så kløende. Sørg for å inkludere en masse ferske grønnsaker, frukt, nøtter og hele korn.

Slutte å røyke. Enkelt sagt, røykere ofte har hud som er tørr. Folk som røyker også utvikle rynker raskere. Røykeslutt vil ha en stor innvirkning på huden din og generell helse også.

En siste naturlig middel for tørr, kløende hud er trollhassel. Du kan massere noen dråper trollhassel inn i huden din, og se nesten umiddelbar forbedring i utseendet og følelsen av huden din.

Hvordan behandle hud naturlig

Hvordan behandle hud naturlig


Homeopatiske hud rettsmidler for dyr og mennesker er trygge og kan lette lidelsene til hudproblemer. Homeopati er et alternativ til konvensjonell medisinsk behandling, ikke en erstatning. Homeopatiske medisiner kommer i væsker, piller, spray, oljer og kapsler. Mange dyr og mennesker har hud problemer som spenner fra tørr hud til parasitt biter. Homøopatiske midler kan bidra til å avlaste mindre hudirritasjoner uten en kostbar medisinsk bill.

Bruksanvisning

Eat gult og grønt fargede matvarer, som er en naturlig måte å avlaste giftstoffer fra kroppen. Spising vannmelon hjelper også fordi det er et radikal scavenger som også rids kroppen for giftstoffer. Ved å kvitte kroppen av giftige giftstoffer, huden blir sunnere.

Legg marigold blomst til mat og vann. Parasitter vil ikke bite hvis du spiser marigold blomster. Marigold blomster også avlaste virus som herpes og vorter på huden når den brukes eksternt.

Gni vitamin E olje på huden din for smertelindring for fra huden abrasions.Vitamin E olje er gunstig for helbredelse for arr og arrvev i tillegg.

Sug i eple cider eddik - det er kongen av alle naturlige rettsmidler for hudirritasjoner. Apple cider eddik lindrer kløe og fungerer som en hud / hår conditioner. Det trenger ikke å fortynne; bruke den direkte på huden og la huden og håret til tørt før du skyller grundig. Eddik vil eliminere flass, også. Den tilfører fuktighet til hår og balanserer de pH-verdier på huden.

Dryss furubark støv på mat og i vann for å stoppe skrape tørr irritert hud. Frie radikaler Fjerner i furubark fjerne giftstoffer fra kroppen som forårsaker at huden til å klø. Dryss en åttendedel av en teskje av furu bark støv på mat eller i vann hver dag. Furubark hjelper kroppen til naturlig assimilere vitaminer og næringssalter med en høyere grad av effektivitet.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker tror furubark hjelper også bekjempe kreft.
  • Hudirritasjon er en synlig advarsel tegn på at noe er galt i kroppen. Aldri overse varselskilt og søke legehjelp når naturmidler ikke klarer å jobbe.

Hva vitamin er bra for tørr hud?

Selv unge mennesker kan ha tørr hud, selv om tendensen til denne tilstanden øker med alderen. Tørr hud er mer tilbøyelige til å rynke og vise tegn på aldring enn fuktig, smidig hud. Sikre helse og utseendet på huden din ved å få de riktige vitaminer i din daglige diett.

Vitamin E

Vitamin E finnes i mange av de skjønnhetsprodukter som vi kjøper fordi det virker, ifølge Freebeautytips.org. Vitamin E kan brukes lokalt eller inge via matvarer som du spiser, eller gjennom kosttilskudd. Vitamin E gir næring og styrker huden fra innsiden og ut. Det er en antioksidant, bekjempe frie radikaler (forurensing, sigarettrøyk).

Vitamin A

Sørg for at du får nok vitamin A (retinol) i ditt kosthold for å forebygge tørr hud. Matvarer som er fantastiske kilder til vitamin A blant annet rå spinat, kokt grønnkål, gulrøtter, neper greener, søtpoteter, mango, aprikos, honningmelon, rød og grønn paprika, brokkoli, tomater, melk, appelsiner og romanosalat, ifølge Bellaonline.com . Hvis din diett er mangelfull på vitamin A, kan det faktisk føre til tørr hud. Jobben av vitamin A er å opprettholde sunt hår og hud. The United States Department of Agriculture anbefaler at en kvinne ta et supplement som beløper seg til 700 RAE per dag. Vitamin A kan også påføres lokalt på huden din.

Linfrø, Omega 3 og nattlysolje

Vurdere å spise mer mat eller kjøpe hud behandlinger som inneholder linfrøolje eller omega-3 oljer som kommer fra fisk, sammen med nattlysolje. Disse kosttilskudd velig øke hudens evne til å gjenoppbygge og opprettholde fuktighet. I tillegg vil hudens elastisitet bedre hvis du tar de ovennevnte kosttilskudd. Når vi blir eldre, mister vi fuktigheten i huden vår, så vel som det beskyttende fettlaget som ga oss noen pute. Disse tingene er beskyttet av epidermis - det ytre laget av huden - og dermis, laget under. De ga oss også et mer ungdommelig utseende. Fukt plumps opp huden, og reduserer tegn på rynker

Vitamin C

Vitamin C bidrar til å produsere kollagen, som vi begynner å mangel som vi blir eldre. Kollagen er viktig for å styrke blodårene og utvikle nytt vev. Hvis dette er tilstrekkelig kollagen, er riktig sirkulasjon opprettholdes i huden, samt fuktighetsnivå, ifølge Bellaonline.com. USDA anbefaler at en kvinne får mellom 60 mg og 90 mg vitamin C daglig. Selvfølgelig vil menns hud nytte så vel fra disse vitaminene. Få vitamin C ved å spise blomkål, rosenkål, tomater, papaya, sitrusfrukter, poteter, solbær honningmelon, jordbær blomkål, spinat, tyttebær, kiwi og rød paprika. Vitamin C kan brukes direkte på huden for å takle tørr hud problemer

Vitamin B

Inkluder vitamin B-komplekset i ditt kosthold for sunn hud og hår. Hvis du er mangelfull i B-vitaminer, kan dette føre til tørr hud. I tillegg til å øke helsen til din hud og hår - hindrer både fra å bli tørr og kjedelig - vitamin B forbedrer muskeltonus, fremmer cellevekst og visjon, støtter immunforsvaret og bekjemper depresjon og stress. Den enkleste måten å få tilstrekkelige mengder av vitamin B inn i systemet ditt er å ta et daglig tilskudd. Spør legen din hva beløpet hun anbefaler.

Nonsurgical øvelser for hud innstramming

Ingen liker slapp hud; det gjør at du ser eldre og føler eldre når du ser det. Noen mennesker, spesielt kvinner, vurdere kirurgiske prosedyrer for å korrigere hengende hud. Kirurgi for slapp hud blir stadig mer vanlig, og selv om det kan være gode resultater med kirurgi, det kan også bli dyrt. I stedet prøver noen øvelser for de forskjellige områder av kroppen din som kan hjelpe stramme løs hud.

Stram huden på halsen og ansiktet

Ansikts øvelser kan tone slapp hud i ansiktet og på halsen. Dette er hvor mange kvinner, og menn, har en tendens til å ha mye problemer med slapp hud. Mange kvinner tror at de må løpe til plastisk kirurg for å få en ansiktsløftning, når det i mange tilfeller bare ved å trene ansiktet ditt, kan du reversere noen av sag. Når du kontraherer ansiktsmusklene, beveger huden din med dem. Dette hjelper muskelfibrene til å bygge opp og forstørre, noe som reduserer hengende hud.

En nyttig øvelse er å sitte i en stol og ser opp i taket. Lukk leppene tett og begynner å late som om du tygger. Gjør dette i 20 repetisjoner for å stramme ansikt og hals.

En annen øvelse som strammer ansiktshuden er å se opp i taket. Spisser leppene som om du er kyssing, og deretter later til å kysse taket. Gjør denne øvelsen fem ganger, med 20 repetisjoner i hvert sett.

Tone Magen Skin

Det er mange kvinner som har løs hud problemer på buken. Vanligvis er det på grunn av barnefødsel, men det kan også påvirke kvinner som har gått opp i vekt og økt sin buk fett. Hvis du mister en betydelig mengde vekt, kan huden din ser løs og slapp i stedet for stram. Mage øvelser kan forbedre huden på magen slik at det blir strammere og fastere.

Den mest effektive måten å tone magen hud er med mage crunches. Hvis du kan gjøre bare én hver dag, starte der og øke med en regelmessig.

En annen type mageøvelser som bidrar til å tone magemusklene og huden er Asana yoga. Først, ligg på bakken på magen. Plasser hendene på bakken i nærheten av skuldrene og bruke dem til å presse overkroppen opp fra bakken. Hold denne posisjonen mens du teller til ti, og senk kroppen din.

En annen øvelse for å hjelpe stramme magen huden er ved å ligge på gulvet på ryggen, for så å sykle bena i luften. Gjør dette i flere minutter, øker din tid hver gang du gjør det.

Øvelser for å redusere Loose Arm Skin

Sagging huden på deg armene, spesielt overarmene, kan se veldig skjemmende. Det vakler og vingler og henger ut av skjorteermet. Dette er et stort problem for alle, spesielt for dem som har falt mye vekt. Trene armene, spesielt på baksiden av armene dine, vil hjelpe deg å redusere sagging hud og flab.

Først holder armen bak deg. Mens du holder denne posisjonen, forsiktig svinge underarmen og hånden ned mot kroppen din, så svinger det bak deg igjen. Gjør denne øvelsen for tre sett med 15 repetisjoner i hvert sett.

Hvis du kan håndtere dem, push-ups er en annen måte å redusere sagginess. Bare gjør en fem til ti om dagen vil bidra til å stramme løs arm hud.

Natural Cures for tørr hud og allergier

Natural Cures for tørr hud og allergier


Hvis huden din er tørr eller du er utsatt for allergier det kan gjøre at du føler deg veldig ubehagelig. Tørr hud blir ofte sår og allergi på huden kan være kløende, hovne og røde. Hvis du foretrekker å unngå sterke medisiner for å kurere din hud problemer, kan du melde deg på en naturlig rette stedet. Masse naturlige hjelpemidler lette og kurere symptomene på tørr hud eller hud allergi. Naturlig rettsmidler kan være snillere mot huden fordi de ikke inneholder sterke kjemikalier, og de kan koste deg mindre enn over-the-counter medisin.

Naturlige oljer for tørr hud

Masserer ansiktet og / eller kroppen med mandelolje hver dag er en fin måte å kurere tørr hud naturlig, sier Natural hjem rettsmidler. Oljen bidrar til å låse fuktighet i porene, i mellomtiden beskytter den mot eventuelle miljømessige utløsere for tørr hud som forurensning, kaldt vær eller overdreven bruk av sminke. Påføring druekjerneolje, avokadoolje eller caster olje til tørr hud kan også være gunstig, ifølge Natural hjem rettsmidler.

Hjemmelaget moisturising rettsmidler

Å lage din egen fuktighetskrem fra naturlige ingredienser kan være en utmerket kur for tørr hud. Naturlig hjemme rettsmidler anbefaler å blande en eggeplomme, 1 ts. appelsinjuice, 1 ts. olivenolje og noen dråper limesaft og rose vann som skal brukes på ansiktet om morgenen 15 minutter før du tar et bad. Dette er en helt naturlig middel for tørr hud. Alternativt, hvis du foretrekker noe raskt og enkelt, bland opp en moden banan og gjelder for huden, og etterlater i 15 minutter før du vasker av med lunkent vann.

Rengjøring tørr hud

Vaske huden din feil måte, kan forårsake tørr og irritert, så tilpasse hud-rensing rutine for å hjelpe den gjenoppbygge sin naturlige fuktighet. Når du vasker ansiktet, suge den i lunkent vann i 10 minutter, og unngå å bruke sterke ansikts rensemidler. Unngå varme eller varmt vann, especally i løpet av vinteren, og bruke mineralvann hvis du kan, sier Natural hjem rettsmidler. Når du tar et bad, legge til et par dråper lavendel olje eller en liter melk er andre effektive behandlinger for tørr hud.

Natural Lotion for Skin Allergi

Hjem Rettsmidler For du anbefaler å lage en pasta av sandeltre pulver og vann og bruke den til det berørte området. Dette bidrar til å lindre og redusere irritasjon forårsaket av allergi, så det klarner opp naturlig. Alternativt kan du bruke kokos olje blandet med sitron til området, sier Natural hjem rettsmidler.

Boost Your Immunitet å kurere allergi

Ditt immunsystem fungerer mye vanskeligere når du har en allergi, så du trenger å styrke den for å beskytte huden din og holde det sunt. Tar en Echinacea eller indisk stikkelsbær supplement kan øke yur immunsystemet, særlig når det tas i sin naturlige, mest konsentrert form, sier naturlige løsninger for deg. Tar 1000mg av vitamin C per dag bidrar også til å forebygge allergi kviser fra repeterte, sier Naturlig hjemme rettsmidler.

Hvordan få klarere hud Uten medisin eller en Doctor

Hvordan få klarere hud Uten medisin eller en Doctor


Folk i alle aldre kan slite med tilstanden på deres hud. Uansett om du er en tenåring eller en voksen, kan du ha hud problemer som du ønsker å lindre. Acne, for eksempel, kan føre til at huden til å ikke være så klar som du ønsker. Dette kan påvirke tenåringer og voksne. Hvis du ikke ønsker å ta medisiner eller se en lege for din hud problemer, kan du gjøre noen ting hjemme for å få klarere hud.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet forsiktig to ganger om dagen, i morgen og om natten, med en mild såpe for å forhindre akne. Bruk en lys, sirkulær bevegelse med fingertuppene, og tørk med en myk klut.

Limit varme dusjer og bad til ca 10 til 15 minutter. Varmt vann kan føre til at huden tørker ut.

Bruk barberskum når du tar en barberhøvel til huden din. Ellers barberhøvel brenne og andre problemer med hudirritasjon kan dukke opp.

Fukte huden din, og deretter vaske huden din og fylle det med en duft-fri fuktighetskrem. En med naturlige ingredienser, i stedet for sterke kjemikalier, vil bidra til å hindre ytterligere hudirritasjon.

Påfør solkrem til ansiktet og kroppen når du planlegger å være ute, spesielt mellom klokken 10 og 16:00 Bruk en bredspektret solkrem, og bruke det omtrent en halv time før du går utenfor.

6. Bruk en over-the-counter lotion som har "benzoylperoksyd" som en aktiv bestanddel. Du kan kjøpe det i disse på en lokal stoff butikken. Det vil bidra til å forhindre akne.

Bruk makeup som er "noncomedogenic" eller "nonacnegenic." Disse typer makeup er mindre sannsynlig å tette porene og så vil forlate deg med klarere hud.

Hvordan virker Lotion Hjelp tørr hud

Introduksjon

Lotion er hudpleieprodukter som tilfører fuktighet til huden. Andre navn på disse produktene er smøremidler, emollients, kremer og fuktighetskremer. Mens huden produserer sebum, en naturlig olje, for å smøre huden, noen ganger talgkjertlene ikke skille ut nok olje. Tørr hud er resultatet. Den viktigste ulempen med tørr hud er at det er mer utsatt for for tidlig aldring og rynker. Huden krever fuktighet på daglig basis for å reparere og fornye de tre lag av huden. Når den brukes lokalt, lotions hjelpe å holde huden hydrert, smidig, glatt og myk.

Skin kremer og

Det største organet i kroppen er huden. Det øverste laget av huden er overhuden. Kremer påføres huden påvirker bare epidermis. De andre lagene er dermis, som inneholder kollagen og elastisk, og den nederste lag som kalles det subkutane vev. Det er over-the-counter (OTC) kremer, reseptbelagte kremer og naturlige fukter som olivenolje eller kokos olje. Alle disse produktene påvirke huden på en annen måte. Vannbaserte kremer inneholder ingredienser som alpha hydroxy syre (AHA) eller urea. Disse stoffene kalles humectants. Når den påføres på huden, fuktighetsbevarende midler fjerne vann fra atmosfæren og denne prosessen holder huden smøres. Fuktighetsbevarende midler er effektive i fuktig klima. Andre produkter er oljebasert, med ingredienser som mineralolje eller vaselin. Disse er kalt emollients. emollients synke inn i epidermis og fylle ut områder rundt hudcellene. Ved hjelp av bløtgjøringsmidler gir huden en glatt tekstur. Alle lotions tilbyr flere fordeler til huden. Hovedfunksjonen er å fukte tørr og flassende hud, men lotions også redusere fine linjer og små rynker og gi huden et mer ungdommelig utseende.

Typer lotion for tørr hud

Det er mange hudvann på markedet. Noen er laget bare for ansiktet, mens andre er laget hele kroppen. Noen produkter er produsert spesielt for å behandle tørre albuer, knær eller føtter. Disse kremer vanligvis inneholder mange smøremidler som vitamin E og essensielle oljer. Noen kremer er medisinert for å behandle tørr hud forårsaket av psoriasis og eksem legge til andre hudsykdommer som forårsaker skjellete hud. Det finnes også noen kremer for å behandle tørr akne (kviser på tørr hud). Mange har sensitiv hud, så mange lotions er nå duft-fri eller inneholder bare naturlige ingredienser. Det finnes kremer for alle typer tørr hud problem. Alle disse lotions fungerer i utgangspunktet på samme måte. De er brukt et par ganger om dagen for å overhuden og masseres inn i huden. Med hyppige anvendelser av lotion, blir tørr hud mer normalt i tekstur og utseende.

Problemer med sitronsaft på Lips

Problemer med sitronsaft på Lips


Det er en masse lure rundt kraften i sitronsaft. Noen hevder at det lysere håret, mens andre sverger at det fungerer som et nyttig blekemiddel for klær. De som lider av akne kan fortelle deg at det helt ryddet opp huden. Hvis du ønsker å bruke sitronsaft på ansiktet ditt, men du kan støte på noen problemer med å sette denne juicen på leppene.

Det svir

Sitroner er en svært syrlig frukt med en sterk-smake og smelling juice, så bare noen få dråper av denne potente ting kan virkelig svi. Hvis du har noen form for kutt eller kaldt sår på leppene og bruker sitronsaft i håret eller i ansiktet ditt, være svært nøye med å holde det borte fra dine lepper. Hvis saften blir inne et åpent sår, vil det gi deg en kraftig brodd som vil være vanskelig å vaske av.

Det smaker surt

Vanlig sitronsaft smaker veldig surt. Det samme juice som kan være deilig når det blandes med sukker smaker helt sjofel uten. Uavhengig av eventuelle helsemessige fordelene det kan eller ikke kan gi til dine lepper, er det ingen tvil om at det vil smake ekstremt surt. I tillegg er det mange kremer, kremer og andre skjønnhetsprodukter som gir de samme fordelene som sitronsaft er kjent for å gi. Disse skjønnhetsprodukter er vanligvis tilgjengelig i mange tiltalende smaker som faktisk smaker godt, så det er ingen grunn til å utsette dine lepper for å sitronsaft.

Det kan tørke ut huden din

De sterke sure egenskaper sitronsaft kan tørke ut huden din hvis det brukes for ofte. Hvis leppene er allerede sprukken eller er utsatt for sprekkdannelse, unngå å bruke sitronsaft helt, så det vil bare forverre problemet. Selv om du bare planlegger å bruke sitronsaft på ansiktet ditt, slik som å hjelpe med en hud problem, er det sannsynlig at noen av juicen vil reise ned til leppeområdet og skade dine sprukne lepper. Det sure natur sitronsaft fungerer best for en fet hud hudfarge.

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud


Hud kan være en ustadig ting. Ett minutt er det tørr og kløende, og det neste minuttet skinnende med olje. En rekke faktorer gå inn i hva som gjør huden fet noe som inkluderer arvelighet, hormonproduksjon og hygiene. Mens hormoner og arvelighet kan være vanskelig å kontrollere, bruke de riktige produktene på fet hud kan bidra til å finne balansen i riktig næring huden.

Såpe og vann

Ingenting kan være viktigere enn grunnleggende hygiene. Ved hjelp av varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel, forsiktig vaske bort olje og skitt buildup fra ansiktet. Unngå å bruke bar såper som disse har en tendens til å tørke ut huden og har en strengere effekt på ansiktshuden generelt. Neutrogena har noen gode produkter for billig rensemidler.

Fuktighetskremer

En vanlig misforståelse om kremer er at de produserer mer olje i huden enn normalt. Huden trenger fuktighet, og behovet øker når du blir eldre. Charles Crutchfield III, MD, klinisk førsteamanuensis of Dermatology slår fast: "The oiliness av huden din vil forsegle i fuktighet du har, men vil ikke erstatte fuktigheten du taper, spesielt som du alder." Produkter som inneholder salisylsyre eller alfa-hydroksysyre er kjent for å være kollagen boostere som vil hjelpe huden i å gjenopprette den til dens optimale helse.

Aktuelt Behandlinger

Hvis ansiktshuden synes å være å produsere mer olje enn normalt, vil det være nyttig å velge et produkt som inneholder alkohol i den. Ved å bruke produkter som Biore eller proaktiv vil hjelpe tørke ut huden. Består av et produkt som inneholder Aloe Vera i din daglige hud diett vil hjelpe huden blir for tørr og sprukken.

Resept Treatment

Noen ganger fet hud kan føre til forlenget hud problemer, inkludert flere kviser, arrete og flekkete hud og tilstoppede porer. Reseptbelagte medisiner ville være et annet produkt valg som kan bistå i oljeproduksjonen i huden.

Det finnes to typer reseptbelagte medisiner, muntlig og aktuell. Oral antibiotika behandle personer med alvorlig eller kronisk akne. Spør en lege hva oral antibiotika ville fungere best fordi mange antibiotika har bivirkninger som kan variere fra flekker tennene for å forstyrre fordøyelsessystem.

Aktuelle behandlinger inkluderer antimikrobielle stoffer, som bistår i å forby akne å fylle, og retinoider, som bistår i unclogging porene og hindrer whiteheads.

Uansett hva produktet skjer for å være, er det viktig å gjøre de riktige forskning før du kjøper et produkt som skal svelges eller brukes på huden. Å vite hva som går inn produkter kan lagre en forbruker fra å kaste bort penger og tid.

Om Tørr hud på babyer

Om Tørr hud på babyer


Babyer er utsatt for å ha tørr hud på grunn av den skjøre naturen av deres hud. Babyens hud absorberer og mister viktig fuktighet raskere enn din moden, voksen hud. Tørr hud på babyer er en vanlig foreteelse som er lett å behandle med vanlige, daglige fuktighetsgivende.

Betydning

Tørr hud på babyer kan være et resultat av sensitive hud problemer forårsaket av irritasjon fra parfyme, kjemikalier og såper som finnes i dagligdagse produkter som vaskemiddel eller bad såpe. Hvis vedvarer tørr hud problemer etter vanlig fuktighetsbehandling, kan en allergi være den skyldige, og du bør rådføre deg med barnelege.

Identifikasjon

Regelmessig tørr hud på babyer er identifiserbar av hvite, skjellende flekker. Røde, kløende flekker kan indikere at barnet kan ha eksem. Vanlig fuktighetsgivende kan eliminere problemet, men hvis irritasjonen vedvarer, bør du oppsøke legen din om alternative behandlingsmetoder.

Effekter

Tørr hud på babyer kan resultere i overdreven peeling og føre til ubehagelig irritasjon. Noen tørr hud forhold som vugge cap, opphoping av tørr hud i hodebunnen, kan være en skamplett for foreldre, men er ikke irriterende eller smertefullt for babyer.

Betraktninger

Du bør alltid behandle tørr hud på babyer ved å bruke en fuktighetskrem til faste tider. Lag en rutine for å bruke fuktighetskrem etter en bleie endring eller etter et bad. Regelmessige kremer og lotions kan irritere sart babyhud - du bør bare bruke kremer og lotions spesielt laget for sarte babyhuden.

Forebygging / løsning

Utvidet bade ganger, overdreven såpebruk og badevann som er for varmt kan alle bidra til tørr hud på babyer. Prøv å redusere bade ganger til rundt 10 minutter, velger duft og såpe-fri fuktighetsgivende rensemidler og redusere varmen i badevannet for å behandle tørr hud på babyen.

Advarsel

Hvis tørr hud på babyer er ledsaget av gul utflod eller sprekker, bør du kontakte din barnelege så snart som mulig. Hvis babyens hud er ledsaget av fortykkelse av huden på håndflatene og føttene, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette kan være en sjelden hudsykdom kalt iktyose.

Homeopatiske hud rettsmidler

Homeopatiske midler for hudlidelser nærme seg problemet fra en annen vinkel. De fleste behandlinger for hudlidelser bruke en topikalt medisiner eller krem ​​for å lindre symptomene. Homøopatisk medisin kurerer huden lidelse ved å ta en hel kropp tilnærming og herding av huden fra innsiden og ut.

Rettsmidler for Eksem

Eksem er en kronisk tilstand som resulterer i kløende utslett og er vanligvis betraktet som en allergisk reaksjon. Homøopatisk lege vil bruke en rekke behandlinger for eksem avhengig av symptomene til pasienten.

Arsenicum album er brukt for de som lider av tørr, kløende utslett som brenner. Pasienten som finner lettelse når varmen blir brukt til utslett kan ha nytte av dette homeopatisk behandling. Dette er en vanlig homeopatisk middel som stammer fra arsen, selv om det er fortynnet av sikkerhetsmessige grunner. Det er ofte brukt for allergier, angst og fordøyelsessykdommer.

Petroleum er en annen homeopatisk middel som brukes for en eksem utbrudd som har sprukket og noen ganger blør. Denne tilstanden er vanligvis verre i kaldere vær.

Rettsmidler for akne

Homeopatiske midler for akne bære behandling av en hormonell ubalanse fra innsiden og ut. Under puberteten, hormoner er vanligvis ute av balanse og det er grunnen til akne er et vanlig problem i tenårene. Igjen, det beste homøopatisk middel avhenger av den enkeltes tilstand.

Belladonna brukes til å behandle akne som er sint i utseende, men hvor det ikke har vært noen ytre tegn på pus.

Pasienter som har kløende akne som er betent med rødlig hud kan få noen lettelse fra svovel.

Akne som er øm å ta på, pus-fylt, og som etterlater merker etter at huden infeksjonen er borte er best behandles med Antimonium tartaricum.

Rettsmidler for Utslett

En rekke vanlige utslett er forårsaket av kontakt med en irriterende stoff. Det første trinnet i å finne riktig homøopatisk middel er å finne årsaken til utslett. Eliminere stoffet er ofte alt som er nødvendig for å stoppe utslett. For eksempel, Poison Ivy og sterke vaskemidler er to årsaker til utslett kan lett unngås når deres negative effekter på huden er kjent. Løse med kilden stopper utslett i noen tilfeller.

Andre utslett er forårsaket av virus, og kan behandles med homeopati. De rettsmidler lindre betennelser og ubehag. Anacardium orientale, belladonna, svovel og andre homøopatiske midler blir ofte brukt til å behandle utslett.

Homeopatiske Practitioner

Den beste måten å finne effektive homøopatiske behandlinger for å behandle huden din tilstand er å finne en kvalifisert homeopathic utøveren. Forvent det første besøk til homeopat for å være svært lang og detaljert. Utøveren vil ikke bare være å se på symptomene på din hud problemer, men vil heller ta en detaljert historie og vurdering av din helse og allmenntilstand.

Homøopatisk utøveren vil planlegge flere besøk for å vurdere hvordan en bestemt behandling arbeider med et hudproblem. Forvent en profesjonell utøveren å undersøke resultatene regelmessig, og for å gjøre justeringer i hans anbefalinger som passer din enkelt tilfelle.

Medisinske råd for tørr, kløende hud på pungen

Tørr og kløende hud er en plage hvor som helst på kroppen, men ingen steder er det mer belastende enn på pungen. Mange menn har tørr, kløende hud på pungen og har ingen anelse om hvordan man skal håndtere det. Heldigvis, det er mange måter å bli kvitt dette problemet, de fleste som er enkle.

Årsaker til en Itchy Pungen

Den vanligste årsaken er dårlig tilpasset undertøy eller bukser. Klær som er for stramt kan føre til at huden til å gnage og klø. Fuktighet vil bygge opp, som kan også forårsake infeksjon. Bakterielle infeksjoner er ganske vanlig og er ofte noen form for trost eller gjær. I andre tilfeller kan eksem eller en kronisk tørr hud problem være på roten av kløe.

Self-Care

Forbedre hygiene er en av de beste måtene å behandle et kløende pungen. Dusj daglig og bruke en mild såpe for å vaske underlivet. Noen ganger kløe er forårsaket av parfyme eller fargestoffer, så bruk hvit, duft-free såpe. Wear løsere undertøy og bukser for å tillate god oksygen til området. Bruk en mild fuktighetskrem for tørr hud.

Hvis symptomene vedvarer

Se legen din dersom symptomene fortsetter eller forverres. Hvis du har en infeksjon, vil han foreskrive en krem ​​eller en muntlig antibiotika for å behandle bakterier eller sopp. Han må kanskje ta en hud skraping å finne de spesifikke bakterier eller sopp som forårsaker problemet.

Tørr hud Disorders

Tørr hud lidelser er når en person, enkelt sagt, har en tilstand som innebærer overflødig tørrhet i huden. Tørr hud lidelser bestå av svært tørr hud, så vel som sprakk og skalert hudtyper. Det finnes mange forskjellige varianter av tørr hud lidelser og deres årsaker og opprinnelse all varierer også. Personer som lider av tørr hud lidelser bør konsultere hudleger for medisiner eller andre behandlingstyper for å behandle tørr hud problemer.

Typer

Noen ulike typer tørre hudlidelser inkluderer psoriasis, eksem, hypotyreose, kontakteksem, uremi, iktyose lave nivåer av vitamin A, sopp hudinfeksjoner, solstikk, svangerskapsrelaterte forhold og heteslag.

Årsaker

Det er mange praktiske årsaker som også fører til tørr hud lidelser (fra mild til alvorlig) for å utvikle. Noen av disse svært enkle og vanlige årsaker inkluderer ulike rengjøringsprodukter og kjemikalier, hjem oppvarming, lav luftfuktighet og rubbing alkohol.

Contact Dermatitis

Kontakteksem er en tørr hud lidelse der huden reagerer negativt på et irritasjonsmoment. Ulike typer av irritanter for kontakteksem inkluderer tørr hud, sprukken hud, rød hud, prevensjonsplaster over hele kroppen, overdreven irritasjon og kløe og utslett over hele kroppen.

Eksem

Eksem er en svært vanlig tørr hud lidelse som er en form for kronisk eksem. Eksem manifesterer seg på mange forskjellige typer symptomer, inkludert kløende hud, betent hud, skorpedannelse, flassing, blemmer, hud cracking, hevelse i huden, rødhet i huden, hudbetennelse, små forhøyninger (papler) og iktyose (områder med skjellende hud).

Psoriasis

Psoriasis er enda en annen vanlig tørr hud-lidelse, som er en kronisk, autoimmun tilstand. Psoriasis er karakterisert ved inflammasjon, skalering og tørr hud. Denne skaleringen skjer som følge av det ytre lag reproduserende celler som på en hurtigere basis enn andre, og deretter samler seg på overflaten av huden.

Problemer leve uten en Thyroid

Vanlige grunner for å fjerne skjoldbruskkjertelen inkluderer skjoldbrusk kreft, forstørret skjoldbruskkjertelen, og ukontrollerbar hypertyreose. Livet etter en person har sin skjoldbruskkjertelen fjernet kan være normal og sunn. En pasients helse etter operasjonen vil avhenge av hvor mye av skjoldbruskkjertelen er fjernet. Hvis du tar de riktige skritt for å forbedre din helse etter tyreoidektomi, kan du unngå problemer som kan oppstå etter operasjonen.

Delvis tyreoidektomi

Dersom et parti av skjoldbruskkjertelen er fjernet, gjenstår det som normalt tar over funksjonen til den manglende kjertel. Hormonbehandling normalt ikke er nødvendig i tilfelle av en delvis thyroidectomy. Mange endokrinologer velger denne metoden for kirurgi med håp om å unngå en underactive skjoldbruskkjertelen. Imidlertid er det mulig for den gjenværende del av det i skjoldbruskkjertelen for å bli ubalansert. I dette tilfelle blir riktig behandling er nødvendig. Dette kan omfatte en andre operasjon og den etterfølgende fjerning av den resterende skjoldbruskkjertelen.

Hypotyreose

Hvis hele skjoldbruskkjertelen er fjernet, kan det ta litt tid å finne den rette balansen i medisiner og hormonterapi narkotika. Siden kroppen ikke lenger kan produsere thyroid hormon, vil en person faller inn i en tilstand av hypotyreose, eller underactive skjoldbruskkjertelen.

Hypoparathyroidism

Hypoparathyroidisme er en endokrin lidelse som skyldes ofte etter skjoldbrusk fjerning eller skade på skjoldbruskkjertelen. Hypoparathyroidisme oppstår når biskjoldkjertlene lokalisert i nakken ikke produserer nok hormon, parathyreoideahormon. Noen av symptomene er prikkende følelse i lepper, fingre og tær, kramper muskler, smerte, tørt hår, sprø negler og tørr hud, problemer med syn og mange andre helseproblemer.

Hypokalsemi

En av de mest vanlige komplikasjoner etter en thyroidectomy er en mangel på kalsium kalt hypokalsemi og kan være relatert til hyperparatyreoidisme. Parathyroid styrer kalsiumnivået i kroppen, men hvis disse er skadet under operasjonen, kan det føre til at parathyroid å stoppe kontrollere kalsium og resultere i lavere nivåer. Vanlige symptomer er nummenhet og prikking, endringer i huden sensasjon, hodepine, muskelkramper, og en økning i angst og depresjon. Symptomene begynner vanligvis i løpet av få dager etter operasjonen.

Hormonbehandling

Det vil være nødvendig å ta skjoldbrusk erstatning medisiner for resten av livet ditt. Dette er nødvendig for å opprettholde flere kroppsfunksjoner, inkludert metabolisme. En endokrinolog vil kreve regelmessige blodprøver for å finne ut hvor mye hormon erstatning medisiner du trenger og blod arbeid fortsetter til dine thyroid hormonnivået er stabilt. Selv når hormonnivået er stabilt, vil hormonbehandling være nødvendig. Når noen er stabil, bør de sjekkes en gang per år.

Tyroksin tabletter

Hvis du hadde kreft, kan det være nødvendig å ta tyroksin tabletter, noe som vil bidra til å forhindre kreft fra å returnere. Tyroksin tabletter stoppe kroppen fra å produsere TSH, som hjelper noen krefttyper vokse.

Betraktninger

Å leve uten en skjoldbrusk vil kreve flid som du opprettholder din egen helse så mye som mulig ved å ha regelmessige legebesøk og blodprøver. Opprettholde hormonnivåer er nødvendig etter å ha en skjoldbruskkjertelen fjernet og krever daglig medisinering og regelmessig oppfølging.

Det er ingen måte å forhindre en underactive skjoldbruskkjertelen, slik hormonbehandling er en standard behandling. Siden det ikke finnes noen metode for herding hypotyroidisme, er det viktig å erstatte de hormonnivåer. Pågående skjoldbrusk sjekker er avgjørende for å opprettholde en sunn kropp. Regelmessig blod arbeid vil bidra til å forhindre over utskifting av hormonnivåer.