Digidexo.com

krill omega 3 lukt urin

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Har din urin lukter dårlig? Urin lukt kan stoppes ved å bli kvitt årsaken til urin lukter dårlig. Mange mennesker opplever en stygg lukt når de tisser, og de er ikke sikker på hvorfor. Denne artikkelen vil gi deg trinn for å ta for å diagnostisere problemene som forårsaker dårlig lukt urin. Unngå forskjellige typer mat og medisiner vil bidra til å stoppe urinstank. Etter en sunn livsstil som er nevnt nedenfor vil hjelpe å bli kvitt stygg lukt fra urin.

Hvordan bli kvitt lukt fra urin

Fortynn urinen. Mange folk ikke drikker nok vann. Fortynne urinen ved å drikke rikelig med vann. Normal fortynnet urin har vanligvis ingen lukt og er ganske klar i fargen. Å være dehydrert er en viktigste grunnen til at folk opplever stygg lukt av urin.

Unngå å spise asparges. Spise asparges kan resultere i en sterk ammoniakk-lukt. Selv Asparges er bra for deg, kan det gjøre urinen lukter dårlig.

Unngå for mange vitamintilskudd. Enkelte vitaminer som B6 kan føre til at urinen til å lukte dårlig. Ikke over gjøre det på vitaminer, kan for mange være usunn for deg.

Besøk din Dr. Hvis du opplever ryggsmerter, frysninger og feber med din urin lukt, må du besøke dine Dr. Mange mennesker kan ha lever, nyre eller blære infeksjoner som forårsaker urin lukt. Urinveisinfeksjoner gjøre urin har en stygg lukt. Leversykdom vil gjøre urinen har en muggen lukt. Personer med diabetes kan ha en søt lukt til urinen.

Hint

 • Finne årsaken til dårlig lukt av urin vil hjelpe deg å bli kvitt den.
 • Drikk rikelig med vann og ha regelmessige Dr. helsen.

Urin Lukt Diagnose

Urin lukt, eller lukten av urin under utskillelse, er vanligvis mild. En sterk urin lukt kan tyde på et medisinsk problem, men kan også skyldes visse matvarer, medisiner eller kosttilskudd. Når ledsaget av andre symptomer, se en lege for diagnose.

Dehydrering

Dehydrering fører konsentrert urin med en lukt som minner om ammoniakk.

Urinveisinfeksjon

Bakteriell infeksjon hvor som helst i urinveiene kan gi urinen en sterk, vond lukt.

Ukontrollert diabetes

Ukontrollert diabetes eller diabetisk ketoacidose (en komplikasjon som kroppen produserer giftige syrer som et resultat av for lite insulin) kan forårsake spesielt velduftende urin.

Rektalvaginal Fistel

Denne uregelmessig forbindelse mellom rektum og vagina (ofte forårsaket av skade, kirurgi, kreft eller inflammatoriske tarmsykdommer) kan føre til en potent urin lukt.

Akutt leversvikt

Plutselig innsettende leversvikt, et medisinsk nødstilfelle, kan føre til sterkt duftende urin. Det er oftest ledsaget av gulsott (gulfarging av hud og øyne) og øvre høyre abdominal ømhet.

Diagnose

Å diagnostisere årsaken til unormal urin lukt, urin og urin kulturer, to typer laboratorietester, blir brukt. Various ytterligere testing kan være nødvendig, avhengig av funn.

Infeksjon og urin lukt

En urinveisinfeksjon kan være ubehagelig, forårsaker en person til å være i smerte når hun urinerer og å føle forferdelig generelt. Infeksjonen kan også endre lukt av hennes urin.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon oppstår når bakterier kommer inn i urinveiene og vokser raskere enn det kan spyles bort, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer.

Symptomer

Symptomer på en urinveisinfeksjon inkluderer hyppig vannlating, smerter mens urinering og urin med en sterk eller vond lukt, ifølge "Harwood-Nuss 'Clinical Practice of Emergency Medicine."

Årsaker

En person med en hindring i urinveiene eller som bruker et kateter er mer sannsynlig å utvikle en urinveisinfeksjon. Konsentrasjonen av bakterier i urin, som kan bryte ned urea, fører til sterk lukt av urinen.

Behandling

Urinveisinfeksjoner behandles med antibiotika. Når infeksjonen er fjernet, vil pasientens urin lukter normal igjen.

Betraktninger

Sterke lukter urin er ikke alltid en indikasjon på infeksjon; mat som asparges og enkelte vitaminer kan endre måten en persons urin lukter.

Urin lukt fra cystitt

Urin lukt fra cystitt


Blærekatarr, den medisinske betegnelsen for betennelse i blæren, vanligvis innebærer en bakteriell infeksjon som forårsaker en hyppig behov for å urinere. Blærekatarr rammer kvinner mer enn menn, og kan produsere en rekke ubehagelige symptomer, inkludert sterkt luktende urin. Imidlertid kan urinlukt også signalisere en rekke andre tilstander avhengig av andre symptomer er til stede og resultatene av medisinsk testing.

Betydning

En sterk urin lukt kan tyde på blærekatarr, sammen med andre symptomer som en brennende følelse ved vannlating. The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse inkluderer også feber, frysninger, mage og smerter i korsryggen, hyppige oppfordrer til å urinere og overskyet, mørk eller blodig urin på listen over blærekatarr symptomer. Når noen eller alle av disse symptomene er erfarne, søke en medisinsk diagnose.

Diagnose

Urin lukt er også et tegn på andre forhold og en lege vil avgjøre om blærekatarr er årsaken. Diagnose innebærer testing en prøve av urinen for blod, bakterier eller pus, ifølge MayoClinic.com. En urin kultur kan følge innledende tester for å bekrefte infeksjon. Andre symptomer, som feber og side smerte, kan bidra til å indikere om infeksjonen involverer nyrene.

Typer

Urin lukt kan foreslå noen form for blærekatarr. MayoClinic.com beskriver en urinveisinfeksjon som blærekatarr knyttet til en bakteriell infeksjon, som kan påvirke blæren eller inkluderer nyrene i mer alvorlige tilfeller. Den kronisk tilstand, interstitiell cystitt (eller smertefull blære syndrom), som forårsaker blære og bekkensmerter deler mange symptomer med blærekatarr. Men interstitiell cystitt ikke dele symptom på sterke lukter urin.

Misforståelse

Blærekatarr kommer med andre tegn enn urin lukt, og andre forhold kan også dele den samme symptom. MayoClinic.com liste en rekke andre mulige forhold for symptomet, inkludert blære infeksjon, dehydrering, akutt leversvikt, nyreinfeksjon, type 2 diabetes, og metabolske forstyrrelser. Selv endringer i kostholdet kan bidra til endringer i urin lukt, slik diagnose kan se på andre enn blærekatarr årsaker.

Forebygging

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, en rekke forebyggende tiltak finnes for illeluktende urin som utvikler seg som et resultat av blærekatarr. Anbefalinger inkluderer drikke mye væske for å skylle bakterier fra systemet, drikke tranebærjuice og tar vitamin C for å øke syrenivået i urin og hindre bakterier fra å vokse, og urinering ofte å stoppe bakterier som vokser i urinen. Andre tips inkluderer iført bomull undertøy, tørke forfra og bakover når du bruker toalettet og tisse etter sex.

Hva er årsakene til menneskelig urin lukt?

Hva er årsakene til menneskelig urin lukt?


Årsakene til sterk menneskelig urin lukt kan være relatert til medisinske tilstander, mat og kosttilskudd. Forhold som ikke er medisinsk relatert vanligvis vare i en kort periode; lukt som ikke går bort kan være et tegn på et alvorlig helseproblem. Å vite hva som kan forårsake sterk urin lukt vil hjelpe deg å avgjøre om du trenger å se en lege.

Medisinske tilstander

En vanlig tilstand som kan forårsake sterk urin lukt er dehydrering. Dehydrering er forårsaket av en mangel på vann inntak, og folk ofte ikke er klar over at de er dehydrert. Ved å drikke mer vann, vil du eliminere sterk urin lukt.

Leversvikt eller sykdom er en alvorlig tilstand som er en årsak til sterk menneskelig urin lukt. Leveren bryter ned ammoniakk i kroppen og gjør den til urea. Urea blir deretter ført gjennom nyrene og ut av kroppen gjennom urinen. Når leveren ikke kan behandle eller bryte ned ammoniakk, er resultatet en sterk urin lukt.

Diabetes som ikke er behandlet bevirker glukose- eller blodsukkernivået å stige i kroppen. Når bukspyttkjertelen ikke kan produsere nok til å konvertere insulin glukose til energi, vil legemet passere overflødig glukose ut av kroppen gjennom urinen. Denne tilstanden vil føre til at du har sterke, søte lukter urin.

Andre medisinske tilstander som er ansvarlige for sterk urin lukt er urinveisinfeksjoner, blærekatarr (blære infeksjoner), og nyre infeksjoner. Disse infeksjoner er forårsaket av vekst av bakterier. Kombinasjonen av bakterier og infeksjon skaper sterkt luktende urin.

Diett

Asparges, har kjøtt med høyt fettinnhold, løk og hvitløk vært kjent for å forårsake sterk menneskelig urin lukt. Dette skjer ikke for alle, men hvis du har et problem med sterk urin og ingen helsemessige problemer, kan du prøve å eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for å se om problemet forsvinner.

Kosttilskudd

Vitamintilskudd, spesielt vitamin B, kan ha en tendens til å forårsake en sterk lukt til urinen. Kroppen vil bare bruke de vitaminene den trenger. Skytende vitaminer er gått ut av kroppen gjennom urinen. Dersom du tar for mye vitamin B, kan det føre til en sterk urin lukt og slå urinen en lys gul.

Regn og sterk urin

Regn og sterk urin


Urinering er en normal del av alles daglige rutine. Sunn urin er typisk en lys gul nyanse, og har liten eller ingen lukt. Nå og da kan det hende du merker at urin endringer i lukt eller farge. Noen ganger er dette ikke noe å bekymre seg for, og kan være et resultat av dehydrering eller noe som du har spist. I andre tilfeller kan skyet eller sterke lukter urin være et tegn på en alvorlig sykdom.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er en vanlig årsak til skyet og stygg luktende urin. Urinveisinfeksjoner oppstår når utenlandske bakterier gjør sin vei inn i urinveiene. Dette kan være forårsaket av noe så enkelt som å tørke seg i feil retning etter avføring. Andre symptomer på en urinveisinfeksjon inkluderer brennende ved vannlating og hyppig vannlating. Det er viktig å huske at en urinveisinfeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom, og er lett kureres med antibiotika.

Seksuelt overførbare sykdommer

Seksuelt overførbare sykdommer, som klamydia og gonoré kan føre til unormal utflod, som i sin tur vil føre til skyet urin. Hvis skyet urin oppstår etter å ha ubeskyttet sex, å bli testet for seksuelt overførbare sykdommer er det smart ting å gjøre. Bruke kondom eller praktisere avholdenhet er de beste måtene å sette deg rolig at din underlig leter urin er ikke en bivirkning av en STD.

Mat og drikke

En endring i urin utseende og lukt er ikke alltid på grunn av infeksjon. Maten du spiser og væsker du drikker kan også ha dette resultatet. Spise mye asparges kan ofte gi urinen en sterk luktende lukt. Å være dehydrert kan føre til at urinen å øke i duft og vises en mye mørkere nyanse enn vanlig. Alltid drikke seks til åtte glass vann om dagen for å unngå dette.

Andre symptomer på at noe er galt

Foul smelling og skyet urin er ikke de eneste to symptomer på at noe er galt. Blod i urinen er ofte en bivirkning av en alvorlig sak som nyrestein eller kreft. Smerte mens urinering er aldri normalt og bør alltid tas på alvor.

Når bør du oppsøke lege

Hvis skyet eller sterke lukter urin varer i mer enn 1-3 dager, eller du opplever smerte eller andre bivirkninger mens urinering er det viktig å ta kontakt med din fastlege eller gynekolog så snart som mulig. Mange urinveisinfeksjoner kan kureres i en uke eller mindre med antibiotika, men kan spre seg til nyrene hvis venstre ubehandlet.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Slik bruker du en Detox Program for barn

En detox-program gir kroppen en sjanse til å forbedre sin eliminering prosesser gjennom leveren, kolon, nyrer, lunger og hud. Leveren og tarmene er to av de viktigste, også for barn, og en to ganger i året rensing er sunt for alle. Fordi barn ikke tåler tøffe endringer i sine dietter, og mange er pirkete om mat valg, en detox program for barn skiller seg noe fra det av en voksen. Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du bestemmer deg for det er tid for en god rens for barnet ditt.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Hvordan bruke Detox programmer for barn

Se etter tegn på at barnet ditt trenger å detox. Tegn inkluderer utslett eller utbrudd, tretthet, irritabilitet, treg fordøyelse, løs eller hard avføring eller forstoppelse; hodepine, akutt ryggsmerter, rennende nese, hoste eller lunge lunger og sparsom eller sterke lukter urin. En av de beste tidene å detox er hvis barnet viser tegn på en kald, lunger eller andre kropps ubalanser og mindre sykdommer.

Kontroller at barnet drikker fem eller seks glass vann om dagen. For barn bør en glass være minst 4 gram.

Kontroller at du har rikelig med frisk frukt og grønnsaker på hånden. Å ha en juicer er nyttig, men ikke nødvendig.

Eliminer følgende fra noen detox diett: Bearbeidet mat - bare bruke hele og naturlige foodsFoods som inneholder sukker eller hydrogenerte oljer (transfett) og kjemiske fargestoffer og preservativesFlour produkter, inkludert pasta, brød, kjeks, kaker, etc.Meats og animalske produkter

På dag én, gi bare klare væsker og urtete som tolereres. Klare vegetabilske buljonger og sukkerfri fruktjuicer er vanligvis godt tolerert. Apple og ikke-søtet tranebær juice er spesielt rensing. Hvis du vil, kan du lage hjemmelaget Jell-O bruker fruktjuicer - bare følg instruksjonene på en unflavored gelatin pakke. Du kan gi ham frukt juice popsicles, men lage din egen for å unngå ekstra sukker og kunstige søtningsmidler, som legger giftig last til leveren.

Gi henne hjemmelaget lemonade, som er saften av to sitroner i vann søtet med ekte lønnesirup. Dette kan tas varm eller kald, to ganger den første dag. Dersom barnet blir spesielt irritabel, gi henne en blanding av pasjonsblomst og kamille te, søtet med honning eller lønnesirup. Disse urtene bidra til å roe nervesystemet. Pass på å la barnet få nok hvile, selv om hun ikke sove.

På dag to, begynner å innføre tykkere væsker (for eksempel supper) og lett å fordøye mat. Hvis du kan finne Slippery Elm Bark, er dette en naturlig cleanser som forbedrer tarmfunksjonen. Her er en oppskrift for Slippery Elm velling, som du også kan legge til havregryn: 1 del Slippery Elm Bark½ del cinnamon1 del vann1 del Maple Syrup

Gjeninnføre frukt og grønnsaker i sine naturlige former. En diett på 50 prosent rå og 50 prosent kokt er ideelt. Fortsette å tilby væsker, inkludert klart vann, og presentere noen av disse matvarene: havregryn, kokt ris, vegetabilske stuinger, soyamelk og andre soyaprodukter som barnet kan tolerere. Du kan også forberede økologiske egg som barnet liker. Usøtet tørket frukt lage sunn snacks. Yoghurt og Kefir er andre sunne mat kilder som barn liker og bidra til å gjenopprette de gunstige bakteriene i tykktarmen.

På den tredje dagen, gjenoppta normal diett, med unntak av bearbeidet mat eller de med kjemikalier, fargestoffer og konserveringsmidler. Frityrstekt mat bør også unngås. Meieri, kjøtt-og fiskeprodukter er sunt i begrensede mengder og best spist fra organiske kilder. For å holde barnet ditt i tipp-topp form, sørg for å alltid ha hendig nok av hele frukter og grønnsaker smaksatt med krydder og urter - disse er naturens medisiner, og vil fungere godt i å holde barnet ditt sunt.

Hint

 • En detox program for barn bør ikke vare lenger enn tre dager.
 • • Hvis du planlegger fremover, er lett å gjennomføre en detox program for barn og kan være morsomt! Her er en liste over matvarer du bør vurdere:
 • Epler
 • Bananer
 • Druer og annen frukt i sesongen
 • Apple, sviske, tranebær, appelsin og drue juice
 • Havregryn, kremen av ris, og hele korn varme frokostblandinger
 • Rensing Urter: Slippery Elm, hvitløk, appelsinskall, nellik, gresskarfrø, Marshmallow Root, Pau de Arco, lavendel, grapefrukt, sitroner, Cilantro (heavy metal detox), persille, kanel, kamille, mynte, løk.
 • • Det anbefales ikke å gi et barn under en alder av to honning.
 • Hvis barnet ditt har tegn på alvorlig sykdom - uløst feber, farget oppspytt, diaré eller magekramper, nedsatt bevissthetsnivå - det er lurt å søke råd av en kvalifisert helse utøveren før du forsøker å detox eller "kur" barnet selv. Spedbarn og barn er ikke små voksne, men har spesielle behov under sykdom som kan kreve profesjonell omsorg.
 • Mange kommersielle detox-programmer inneholder sterke urter som hjelper kroppen til å eliminere avfall. Disse produktene bør ikke brukes til barn som de pleier å være for tøffe for deres skjøre kropper. Du kan bruke følgende individuelle rensing urter, men som har vist seg å være trygt for spedbarn og barn: peppermynte, kamille, lakris rot, kattemynte og fennikel, marshmallow, og glatte alm bark. Disse urtene kan kombineres til velsmakende te til hvilken en liten mengde av honning kan benyttes for søtningsmiddel.

Nyre og blæreproblemer

Nyre og blæreproblemer


Nyrene og urinblæren er en del av urinveissystemet, som virker til å skille ut avfallsstoffer, særlig urinstoff, fra kroppen. En frisk voksen utslipp om en kvart og en halv av urin hver dag. Nyrene er i gjennomsnitt omtrent på størrelse med en voksen knyttneve og er plassert under brystkassen, nær sentrum av ryggen. Urin går fra nyrene gjennom urinledere, omtrent hvert 15. sekund, til blæren. Blæren er et lite, hult organ i nærheten av bekken-området. En frisk voksen blære kan holde ca to kopper urinen i opptil fem timer. Nervecellene i blæren sende signaler for å la hjernen vet når den er full og urin trenger å bli utstøtt. Blæren muskler stramme og kontrakt for å tillate urin utskillelse gjennom urinrøret. Nyre-og blæreproblemer kan være forårsaket av sykdom eller skade, eller kan skje bare som kroppen aldre.

Smertefull blære / interstitiell cystitt

Det er ingen bestemt årsak av interstitiell cystitt, eller smertefull blære, ifølge Mayo Clinic. Det er også kjent som frekvens-haster-dysuria syndrom. Symptomer inkluderer urininkontinens og en trang til å urinere, forårsaket av betennelse eller irritasjon av blæreveggene. Det kan føre til stivne av blæreveggene, arrdannelse og, sjelden, sår i blæren fôr. Det ser ut til å påvirke flere kvinner enn menn.

Stones

Nedsatt lithiasis, eller nyrestein, er mineral eller syre saltavleiringer som ikke utvanne i urin og derfor ikke lett passere ut av nyrene. Innskuddene utkrystallisere og kan forårsake mye smerte og kvalme når du passerer gjennom urinlederne ut av nyrene. Nyrestein vanligvis ikke forårsake permanent skade. Blærestein er mineraler som krystalliserer i blæren på grunn av konsentrert urin. De kan være asymptomatiske eller forårsake smerte og blod i urinen.

Infeksjoner

Blærekatarr er en betennelse i blæren vanligvis forårsaket av bakterier. Symptomer på en blære infeksjon omfatte en brennende følelse ved vannlating, et konstant behov for å urinere, blod i urinen, bekkensmerter, sterke lukter urin eller skyet urin. Nyre infeksjoner vanligvis starter i blæren og reise til nyrene; hvis ikke fanget fort nok, kan infeksjonen reise til blodet. Symptomer på en nyre infeksjon kan inkludere pus eller blod i urinen (kalt hematuri), feber, magesmerter, urinretensjon, og en trang til å urinere.

Proteinuri

Et tegn på proteinuri er skummende urin som skjer på en konsistent basis. Constant, overflødig protein i urinen kan tyde på nyresvikt, nyresykdom, diabetes, eller annen alvorlig sykdom eller sykdom. Proteinuri kan også være forbigående og være forårsaket av overdreven trening, feber, utsatt for ekstreme temperaturer, og følelsesmessig stress.

Nyresvikt

Nyresvikt kan føre avfall og væsker til å hope seg opp i kroppen. Det er som regel en langsom, gradvis tap av filtreringsevne nyrene som fører til nyresvikt. Det kan være forårsaket av diabetes eller høyt blodtrykk, nyresykdommer, eksponering for giftstoffer, og hindret urinstrømmen.

Hvordan å slutte å være tørst

Hvordan å slutte å være tørst


Vann er den fremste del av det menneskelige legeme, som utgjør 45 til 75 prosent av den totale kroppsvekten. Nyfødte har den høyeste andelen av vann vekt, og kvinner og eldre - på grunn av deres høyere kroppsfett innhold - har lavest. Fordi vann spiller en avgjørende rolle i menneskekroppen, må du vedlikeholde en tilstrekkelig væskenivået. Tørste indikerer dine kroppsvæskenivået er lavt, og i mange tilfeller kan riktig erstatte tapt væske redusere følelsen av tørst.

Hvordan å slutte å være tørst

En drink for å tilfredsstille din tørst. I de fleste tilfeller der normale mengder væske går tapt gjennom prosesser som svetting, pusting og eliminasjon, drikker når du føler deg tørst vil gjenopprette riktig væskenivå - og gjøre følelse av tørst gå bort. Velge sunne alternativer, for eksempel vann, juice eller melk for å slukke tørsten. Å spise frukt, grønnsaker og suppe, som inneholder høye prosenter av vann, kan også hjelpe deg til å føle mindre tørst.

Se etter tegn på at du er dehydrert. Urinering mindre enn fire ganger om dagen, og mørke, sterke lukter urin kan både tyde på dehydrering. Du kan ha en tørr munn og føler trøtt, svimmel eller ør. Å være syk med forkjølelse eller influensa, oppkast, har diaré og tilbringer mye tid på å reise i fly kan også føre til dehydrering. Hvis du har tegn på dehydrering, er tørsten mest sannsynlig forårsaket av lave væskenivåer. Reduser tørsten ved å drikke væske før dehydrering symptomer forsvinne.

Sjekk eventuelle medisiner du tar for å se om sterk tørste er en bivirkning. Noen legemidler kan gjøre at du føler deg tørst, inkludert anticholineric narkotika, noe som kan gjøre munnen føles tørr; litium og prednison, som både kan føre til ekstrem tørste; og diuretika, som kan forårsake for mye væsketap, spesielt hvis du bruker dem i en tid da du ikke tar i nok væske. Snakk med legen din om å håndtere bivirkningene eller selv endre medisiner hvis du finner din overdreven tørste altfor belastende.

Gå til legen hvis tørsten vedvarer og forblir overdreven selv etter at arbeidet med å redusere den. Noen medisinske tilstander - inkludert diabetes og nyre, hjerte-eller leversvikt - kan føre til ekstrem tørste. I andre tilfeller kan overflødig tørst indikere en psykisk lidelse. Legen kan avgjøre om overdreven tørste har en medisinsk årsak, og hvis ikke, kan hjelpe deg å finne ut hvordan du kan slutte å føle så tørst.

Hvordan slutte å røyke med injeksjoner

Hvordan slutte å røyke med injeksjoner


Med tobakk dreper nesten 5 millioner mennesker i året, er flere røykere innser viktigheten av å slutte --- og mange er ute på injiserbare medisiner for å stoppe vane. Injiserbare medisiner, selv om FDA-godkjent, blir ofte brukt til å behandle andre sykdommer og plager, for eksempel Parkinsons sykdom, fordøyelsesproblemer og reisesyke. Likevel, noen klinikker finne en høy suksessrate i å stoppe nikotinavhengighet når du bruker injiserbare medisiner.

Bruksanvisning

besøk med en lege for å se om han anbefaler injiserbare medisiner som atropin og skopolamin. På grunn av mangel på kliniske studier med fokus på røyking og bruk av reseptbelagte legemidler, kan leger være nølende til å foreskrive. Personer med hjerteproblemer, høyt blodtrykk og / eller grønn stær, samt de som er gravide, anbefales ikke å ta medisiner.

Forstå at du mottar injeksjonene vil skje bak øret, på hoften eller på armen. Injeksjonen må utføres i en medisinsk setting, og en skriftlig resept er obligatorisk. Injeksjonen vil blokkere nikotin reseptorer i hjernen.

Bruk en skopolamin lapp bak øret, og fortsett å ta atropin tabletter i ca to uker. Følg alltid legens instruksjoner.

Monitor bivirkninger. Svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet, endringer i smak og lukt, urin problemer og tåkesyn er vanlig. Ytterligere medikamenter kan være nødvendig for å motvirke bivirkninger.

Vet at lengselen etter nikotin kan oppstå etter behandling. Selv om suksessraten har blitt målt så høyt som 80 prosent, er det noen pasienter trenger flere injeksjoner. Atropin og skopolamin bare kurere den fysiske tillegg til nikotin. For å hjelpe med det psykologiske aspektet, og de vanlige vaner og ritualer røykere opprettholde, er ytterligere behandling anbefales. Behandling kan omfatte rådgivning og gruppeterapi.

Tips og advarsler

 • Følg alltid legens instruksjoner når du mottar injiserbare medisiner for nikotin bruk. Husk at de atferdsmessige aspektene ved røyking skal også behandles. De medisiner vil stoppe den fysiske suget etter nikotin, men mange røykere har sosiale vaner og følg ritualer som involverer å røyke.

To hovedformer for urinveisinfeksjoner

To hovedformer for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner er blant de mest vanlige av alle infeksjoner som påvirker menneskekroppen. Faktisk er det to hovedformer for urinveisinfeksjoner som står for om lag åtte millioner kroner av de diagnostiserte tilfeller som er rapportert i USA hvert år. Ifølge University of Pittsburgh Medical Center, de fleste urinveisinfeksjoner rammer kvinner og nesten 50 prosent av alle kvinner vil ha en urinveisinfeksjon på et tidspunkt i livet sitt.

Hva er en urinveisinfeksjon?

Menneskekroppen benytter urinveissystem for å filtrere og fjerne flytende avfallsmaterialer. The University of Pittsburgh forklarer at den skjøre system bestående av blæren, nyrene, urinrøret og urinledere kan bli forstyrret ved tilstedeværelsen av bakterier. Bakteriene som forårsaker infeksjoner som vanligvis kommer inn i urinveiene gjennom samleie, nyrestein og venter for lenge med å tømme blæren når den er full.

Upper Tract

De øvre urinveisinfeksjoner er forbundet med nyrene og urinlederne og resulterer vanligvis i en tilstand som er referert til som pyelonefritt. Pyelonefritt er et annet begrep som brukes til å beskrive en "nyre infeksjon." Ifølge Aetna, er nyre infeksjoner ofte forårsaket av bakterier som har kommet inn i nyrene gjennom blodet eller reist opp i nyrene fra blæren.

Nedre Tract

Lavere veisurinveisinfeksjoner er infeksjoner i blæren (cystitt), eller infeksjoner i urinrøret (uretritt). Ifølge Mayo Clinic, er blære infeksjoner forårsaket av bakterier som forårsaker blæren til å bli betent. Infeksjoner i urinrøret er forårsaket av bakterier som har reist fra mage-tarmkanalen og anus, og opp inn i urinrøret.

Symptomer

Ifølge New York Times Guide Helse, symptomene forbundet med en blære infeksjon inkluderer ofte en trang til å urinere og en smertefull brennende følelse som følger med vannlating. Sterke lukter urin, urin som er overskyet i utseende og lett feber kan også være tegn på en blære infeksjon. Infeksjoner som har spredt seg til andre deler av urinveiene kan gi symptomer på utmattelse, frysninger, høy feber, forvirring, magesmerter, kvalme og oppkast.

Behandlinger

Urinveisinfeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika medisiner. The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC) forklarer at den type antibiotika valgt for behandling er avhengig av hva slags bakterier som har forårsaket infeksjonen. Denne bestemmelsen er vanligvis bestemt av en urinalysis. Milde urinveisinfeksjoner ofte løse i løpet av to dager med å ta antibiotika, men mer alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs behandling gis i et sykehus.

Tegn og symptomer på en Komplisert UVI

Tegn og symptomer på en Komplisert UVI


En komplisert urinveisinfeksjoner (UTI) påvirker den øvre urinveiene eller i nedre urinveier når en anatomisk abnormalitet (en komponent i urinveiene som er unormal plassering i eller størrelse, eller en unormal struktur), et urinkateter (et lite rør som tillater urin drenering når de settes inn i blæren) eller en funksjonell abnormalitet (unormal funksjon av urinveis komponenter) er til stede, ifølge Johns Hopkins University. Omtrent 95 prosent av all komplisert UVI er forårsaket av bakterier. Tegn og symptomer på komplisert UVI vil variere og til slutt avhenge av pasienten og hvor infeksjonen er lokalisert.

Lavere Urinveisinfeksjon Symptomer

Når en komplisert UVI er begrenset til nedre urinveier, visse symptomer er ofte til stede. En hyppig trang til å urinere, skyet urin, oppblåsthet, magetrykk eller ubehag lavere, blod i urinen, og sterke lukter urin kan forekomme, ifølge University of Maryland Medical Center.

Infiserte urinrør Symptomer

Hvis urinrøret er infisert, en av flere av de nedre urinveisinfeksjon symptomer er ofte til stede. En brennende smerte mens urinering kan også oppstå når infeksjonen er innenfor urinrør, ifølge University of Maryland Medical Center.

Nyre infeksjon symptomer

Når en komplisert UVI påvirker nyrene, symptomene har en tendens til å være mer alvorlig og ofte påvirker hele kroppen. Symptomene vil vare lenger enn en uke. Symptomene er kvalme og oppkast, økt urinmengde om natten, smerter i ryggen rundt midjen, og vedvarende feber og frysninger som varer i mer enn to dager, ifølge University of Maryland Medical Center.

Overgangsalder og urinveisinfeksjoner

Overgangsalder og urinveisinfeksjoner


Alle opplever minst en urinveisinfeksjon i livet, spesielt i spedbarnsalder, graviditet eller alderdom. Menopausale kvinner er spesielt utsatt for UVI fordi nedgangen i deres østrogen fører til kroppen sin for å endre. UVI er vanligvis ufarlig og det kan lett behandles med en to-ukers kurs av antibiotika. Hvis infeksjonen ikke behandles eller forverres, kan det utvikle seg til en nyre infeksjon. Nyre infeksjoner krever ofte at du legges inn på sykehus og forårsake irreversibel skade på nyrene. Siden menopausale kvinner ofte ikke engang klar over at de har en UTI, er det enda mer viktig å se etter symptomer og ta de nødvendige tiltak.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (også kalt en blære infeksjon eller blærekatarr) er en betennelse i kroppen din urin produserende system, inkludert nyrer, blære og urinrøret. De begynner vanligvis i urinrøret, som er røret som drenerer urin fra blæren og fører det utenfor kroppen din. Blæren er den andre delen av urinveiene som oftest påvirke av en UVI, men det kan reise helt opp i nyrene. Som en regel, jo høyere din urinveisinfeksjon som reiste opp urinveiene, jo mer alvorlig at tilstanden din har blitt.

Årsaker

Får urinveisinfeksjoner når bakterier som normalt finnes på huden, i tarmkanalen, eller i avføringen blir spredt inn i urinveiene gjennom urinrøret. Dette kan skje noen tall måter, blant annet normale seksuelle handlinger eller hverdagslivet hygiene. Hvis du er gravid, er det mer sannsynlig å utvikle UVI fordi livmoren har blitt utvidet med babyen og presser ned på blæren. Som det presser ned på blæren, kan det blokkere noen av urin fra å forlate blæren. Som urinen stagnerer, blir det en yngleplass for bakterier og fører til hyppige UVI.

Symptomer

De første tegn på en urinveisinfeksjon er ofte en brennende følelse når du tisser eller i korsryggen. Blodig, skyet eller lukt urin indikerer også at noe kan være wrong.You kan også utvikle et økt behov for å urinere eller en plutselig problemer med vannlating. Begge er vanlige symptomer på en UTI. Også være på utkikk etter intense kramper eller smerter i korsryggen eller nedre del av magen.

Alltid se en lege for å få en profesjonell diagnose hvis du tror at noe hvis du opplever for disse symptomene. Hvis legen din bestemmer at du har en UTI etter å gi deg urinprøve, vil han mest sannsynlig foreskrive en antibiotikakur. Du vil være på antibiotika alt fra en dag til to uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Menopause

Etter overgangsalderen, er en kvinnes sjanse for å utvikle en UTI mye større og kan du også finne deg selv å utvikle kronisk UVI. Hormonelle endringer knyttet til overgangsalder kan føre til fysiske endringer og gjøre det enklere å avtale en urinveisinfeksjon. Blæren mister noe av sin elastisitet og gjør det vanskeligere for deg å tømme den helt, som kan la bakterier vokse der. Urin surhet vil også avta, drepe færre bakterier i urinveiene.

Noen kvinner i overgangsalderen ikke engang klar over at de har en UTI fordi kroppene deres går gjennom så mange fysiske endringer allerede. Hvis du har noen problemer med vannlating eller se en endring i utseendet på urinen din, kan du ha utviklet en UTI og bør se din lege.

Hjem Rettsmidler

Drikk mye vann og andre væsker for å få fart på utvinningen fra en urinveisinfeksjon. Tyttebær og andre matvarer med høye konsentrasjoner av antioksidanter også hindre bakterier fra å feste seg til veggene i blæren og urinrøret. Bakteriene blir deretter skylt ut av urinveiene som urinere. Hold aldri urinen, så det kan invitere bakterier å bosette seg i blæren. Og tørk alltid tilbake til forsiden etter avføring for å unngå å spre bakterier til urinrøret og resten av urinveiene. Rengjøring kjønnsorganene grundig etter samleie vil også hindre bakterier fra å bli spredt rundt.

Hvordan vet jeg om du har en urinveisinfeksjon

Hvordan vet jeg om du har en urinveisinfeksjon


Kvinner er mer utsatt for urinveisinfeksjoner. Men hvordan kan du vite om du har en? Følg disse enkle trinnene, og du vil være i stand til å avgjøre om du har en urinveisinfeksjon.

Bruksanvisning

•  Trinn en er å se på urinen din. Er det mørkt i fargen, skyet, eller blodig?

Normalt urin skal være gul eller halm-farget.

Trinn to er å lukte urin. Har den en sterk lukt?

Trinn tre er å holde styr på hvor ofte du tisser. Har du tisser ofte, men ikke tisser veldig mye? Har du ofte har en intens trang til å urinere?

Trinn fire er å holde styr på temperaturen. Har du litt feber?

Trinn fem er å holde oversikt over hvordan du føler deg når du tisser. Opplever du en brennende følelse? Kanskje like urinen er i brann.

Trinn seks er å gå til legen hvis du kan si ja til noen av disse spørsmålene. Du har sannsynligvis en urinveisinfeksjon (selv om andre sykdommer behandler kan også være en mulighet).

Tips og advarsler

 • Et besøk til legen din for en urinveisinfeksjon er aldri hyggelig, men du må ta vare på den.

Slik unngår du at UVI hos barn

En urinveisinfeksjon (UVI) kan utvikle seg til enhver alder og kan påvirke både menn og kvinner, selv om de er mer vanlig hos kvinner. Når E. coli-bakterier inn i åpningen til urinveiene, også kjent som urinrøret, bakterier klamre seg til veggene i urinveiene og vokse, forårsaker en urinveisinfeksjon. Vanlige symptomer på en urinveisinfeksjon inkluderer svie under vannlating, tvangstanker å urinere, men produserer svært lite eller ingen urin, lavere magesmerter, og mørke, sterke lukter urin. Når barn utvikler urinveisinfeksjoner, kan gjenkjenne symptomene være ganske vanskelig; barnet kan gråte ved vannlatning, kjøre en lavgradig feber, oppkast eller har diaré. UVI kan være ganske smertefullt, så det er best å ta riktige forholdsregler for å forhindre at barnet utvikler denne infeksjonen.

Bruksanvisning

Beskytte barn fra UTI

•  Har barnet forbruke minst åtte 8-unse glass vann per dag. Drikker for lite vann kan føre til at barnet ikke produserer nok til å tømme urin bakterier fra kroppen; at bakterier kan utvikle seg til en urinveisinfeksjon.

Kombiner 1/2 kopp usukret tranebærjuice og 1/2 kopp vann i et glass, og gir barnet minst ett glass av denne fortynnede tranebærjuice en dag. Tranebær inneholder naturlige bakterier-bekjempelse egenskaper som holder E coli-bakterier fra klamrer seg til veggene i urinveiene. Ikke gi barnet mer enn to glass fortynnet tranebærjuice om dagen, fordi det kan føre til diaré.

Bytt til full dekning bomull undertøy. Undertøy laget av syntetiske fibre som nylon og polyester kan irritere underlivet, og skaper et naturlig tilholdssted for bakterier. Bomull undertøy kan sterkt redusere irritasjon i kjønnsorganene.

Seponer boble bad. Mange leger mener at såper som inneholder parfyme og fargestoffer kan irritere underlivet, noe som kan fremme veksten av bakterier.

Oppmuntre barnet til å ikke holde urin i. Når urinen er fanget inne i blæren, nyrene absorbere giftstoffer og bakterier som må frigis under urinering. Absorpsjon av disse giftstoffer og bakterier kan forårsake en urinveisinfeksjon.

6. Har barnet tørke forfra og bakover ved vannlatning eller produsere avføring. Tørke fra tilbake til forsiden kan tillate bakterier fra endetarmen for å bli presset mot urinrøret, eventuelt overføre bakterier.

Tips og advarsler

 • Dersom barnet tar et skumbad, begrense bad tid til 15 minutter. Har barnet forsøker å urinere umiddelbart etterpå, men ikke har barnet belastning å urinere.
 • Ved mistanke om en urinveisinfeksjon, bør du kontakte din fastlege umiddelbart for å få riktig behandling. En uke med antibiotika vanligvis foreskrives for å fjerne infeksjonen. Hvis barnet har tilbakevendende urinveisinfeksjon, bør du kontakte din fastlege for tilstrekkelig testing for Urinary reflukssykdom, som bør bli diagnostisert så snart som mulig for å unngå skade på barnets nyrer.
 • Alltid overvåke barn i badekar, for å beskytte mot skader eller drukning.

Magnesium og urinveisinfeksjon

Magnesium og urinveisinfeksjon


En urinveisinfeksjon er en infeksjon som oppstår i nyrer, urinledere, blære eller urinrøret, selv om de vanligste stedene for UVI er blæren og urinrøret. Alvorlige konsekvenser kan oppstå hvis UVI ikke er skikkelig behandlet, inkludert smertefulle bakterie nyre infeksjoner, noe som kan føre til permanent skade organ, og lav fødselsvekt babyer når infeksjonen forekommer hos gravide kvinner.

Symptomer

Urinveisinfeksjoner gir ikke alltid klare symptomer. Mange mennesker med UVI er ikke klar over at de har dem. Ifølge Mayo Clinic, åpen symptomer varierer i henhold til plasseringen av infeksjonen, men vanlige kliniske tegn er en sterk, vedvarende trang til å urinere, en brennende følelse mens urinering, passerer hyppige, små mengder urin, skyet, rosa eller cola- farge på urinen, sterke lukter urin, bekkensmerter hos kvinner og rektal smerte hos menn. Nyre infeksjoner kan gi symptomer inkludert baksiden og siden smerter (noen ganger alvorlig), høy feber, kvalme, oppkast, skjelvinger og frysninger.

Risikofaktorer

Fordi kvinners urethras er i nærheten av deres anuses og deres urinrør åpninger er nær blæren, kvinner har en større risiko for å utvikle UVI rett og slett fordi noen invaderende bakterier har mindre reiseavstand. Andre risikofaktorer inkluderer seksuell aktivitet, pessar og sæddrepende bruk hos kvinner, overgangsalder, urinveis unormalt, blokkeringer i urinveiene, inkludert nyrestein eller en forstørret prostata, undertrykt immunsystem og kateter bruk.

Konvensjonelle behandlinger

Antibiotika er typisk konvensjonell behandling for UVI. De som brukes avhenger av helsen til pasienten og den type bakterie. Analgetisk legemiddel som bedøver blæren og urinrøret blir ofte gitt når en betydelig mengde av smerte er tilstede. Eksperter ved Mayo Clinic anbefaler også de med UVI drikke rikelig med vann for å skylle ut bakterier, ved hjelp av en varmepute på magen for å redusere ubehag og å avstå fra å drikke kaffe, alkohol eller brus med sitrus eller koffein.

Tranebær og blåbær juice

Selv om eksperter ved Mayo Clinic staten ingen definitive bevis finnes for at tranebær forebygger urinveisinfeksjoner, støtter noen bevis det, spesielt med kvinner som opplever hyppige UVI. Eksperter ved Helse Communities anbefaler 16 oz. per dag med enten tranebær eller blåbær juice uten tilsatt sukker fordi antibakterielle egenskaper i juice redusere bakteriens evne til å overholde vev vegger.

Magnesium som et forebyggende

Selv om Helse Communities sier noe uenighet omgir gyldigheten av pH effekt på urinveisinfeksjoner, det er noe som tyder på mer basisk urin (som er høyere på pH-skalaen) reduserer bakterievekst i urinveiene. Mineraler slik som magnesium, når det brukes i en citrat-form (slik som magnesium sitrat), antas å alkalinize urinen. The Life Extension nettside anbefaler å ta 100 mg magnesium tre eller fire ganger daglig for å behandle tilbakevendende UVI.

Sykehjem neglisjer Skader

Sykehjem neglisjer Skader


Enkeltpersoner stole på ansatte og fakultetet ved sykehjem for å behandle sine kjære med ekte omsorg og respekt. Dessverre, det er ikke alltid tilfelle. Ofte sykehjemsbeboere er ofre for uaktsomhet fra fornærmende eller inkompetente vaktmester. Familiemedlemmer og venner av de som bor i sykehjem bør gjøre seg kjent med tegn på sykehjem omsorgssvikt, slik at de kan stoppe sine kjære fra å bli misbrukt og søke beskyttelsestiltak og gjengjeldelse.

Plutselig vekttap

En type omsorgssvikt skade på et sykehjem pasienten er plutselig vekttap. Hvis sykepleie ansatte er neglisjere å mate eller hydrat bosatt på regelmessig basis, vil pasienten begynner å vise fysiske bevis for underernæring. Deres ansikt kan begynne å ta på seg en hul, mager utseende; klærne kan sitte løst. Pasienter kan også sove mer enn vanlig på grunn av mangel på energi fra utilstrekkelig mat.

Uforklarlig Bruises

Eldre pasienter på sykehjem har ofte problemer med å gå og bevege seg rundt. Det er pleiepersonalet ansvar å hjelpe beboerne med å gå, stå og bevege seg. Pasienter som har blitt neglisjert i dette området kan ha uforklarlige skader eller blåmerker fra fall, snubler, eller bumping i stasjonære objekter. Noen pasienter lett får blåmerker på grunn av medisinske tilstander som diabetes; pleiepersonell kan også forårsake skade ved ikke å ta bosatt medisinske tilstand i betraktning og håndtere dem for grovt.

Emosjonell Uaktsomhet

Tilpasning til et sykehjem kan være en vanskelig overgang. Det er ansvaret til pleiepersonell til å gjøre en pasient føler seg vel med uformell samtale og en generell holdning til bekymring. Uten daglig samhandling, kan pasienten bli ensom, deprimert og innesluttet. Hvis et sykehjem bosatt som tidligere var utgående plutselig virker mutt og stille, kan det være tegn på følelsesmessig skade forårsaket av forsømmelse.

Fysisk Uaktsomhet

Sykehjem ansatte har plikt til å hjelpe pasienter bade, kle og stelle seg selv hvis de trenger hjelp. Hvis venner og familiemedlemmer av pasienter merke de virker skitne, bustete og ustelt, eller at pasienten lukter av kroppslige lukt, urin eller avføring, disse skiltene er en klar indikasjon på boende forsømmelse skader.

Seng sår

Sengeliggende sykehjemsbeboere kan utvikle seng sår; liggesår er hudlesjoner som dannes når knoklene blir trykket mot huden over lengre tid uten lindring. De oftest forekommer på halebeinet. Sykehjem personalet kan hjelpe pasientene unngå smertefulle liggesår ved å slå og re-posisjonere dem jevnlig slik at de ikke legger for mye press på en del av kroppen sin. Bed sår på sykehjemsbeboere er en vanlig skade som indikerer omsorgssvikt.

Hvordan behandle cystitt med naturmedisin

Hvordan behandle cystitt med naturmedisin


Uttrykket cystitt refererer til en infeksjon av blæren; men det er ofte brukt for å beskrive en rekke infeksjoner i nedre urinveier. Blærekatarr fører til en rekke ubehagelige symptomer, inkludert misfarging og sterke lukter urin, smerte og / eller problemer med vannlating, svakhet og ubehag i magen. Cystis er ofte behandlet med antibiotika; men det finnes en rekke naturlige rettsmidler som både kan behandle og forebygge blærekatarr. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Begynn en flytende diett ved utbruddet av blærekatarr, særlig dersom symptomene er ledsaget av feber. Du bør bare ta inn vann, frisk kokos vann, frisk frukt og grønnsaksjuice, urtemedisin og te for 2 til 4 dager.

Inkluder spinat og reddik juice i rå frukt og grønnsaker juice kosthold. Du bør drikke minst en kopp reddik juice laget med blader og alle hver dag før symptomene avta. Du bør også ta 3 til 6 oz. av fersk spinat juice daglig for å hjelpe hjelpe komfortabel urinering.

Bland 1 kopp fersk agurk juice med 1 ss. av rå honning og 1 ss. av frisk sitron eller lime juice. Agurk er en naturlig og mild vanndrivende, hjelper i eliminering, mens honning, sitron og lime er naturlige antibakterielle midler som vil bidra til å eliminere årsaken til blærekatarr. Dette healing juice bør tas minst tre ganger om dagen før symptomene avta.

Legg frisk sitron eller lime juice til vann og te, og drikke så mye som er behagelig. Sitron og lime juice er uvurderlige naturlige medisiner i behandling av blærekatarr. Sitron og kalk vil bidra til å drepe bakterier i blæren, å stoppe den brennende følelse til stede under vannlating, og vil bidra til å stoppe blødninger som kan være til stede.

Sug i et varmt bad for å lindre smertefulle symptomer på blærekatarr. Du kan også søke varm komprimerer til magen som nødvendig for å lindre smerte. For å bekjempe infeksjonen og lindre smerte, er det også svært viktig at du holde varmen til alle tider.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan urinere, det er overflødig blod i urinen eller symptomene vedvarer lengre enn 72 timer til tross for bruk av disse naturlige medisiner, konsultere legen din.

Om urinveisinfeksjoner hos menn

Urinveisinfeksjoner hos menn kan være mindre vanlig enn urinveisinfeksjoner hos kvinner, men de er ikke mindre alvorlig. Det er viktig for din langsiktige helse å identifisere og behandle urinveisinfeksjoner så snart de er mistenkt.

Funksjon

Når små mengder av bakterier komme inn i urinveiene eller i blæren, kan de beiter på fluidet og salter naturlig finnes i urin. En urinveisinfeksjon refererer til en hvilken som helst bakteriell infeksjon av denne art som berører noen del av urinveissystemet.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at bare kvinner får urinveisinfeksjoner. Mens kvinner er langt mer sannsynlig å få urinveisinfeksjon, kan de også påvirke menn og gutter i alle aldre.

Identifikasjon

Det er flere klassiske symptomer på urinveisinfeksjoner hos både menn og kvinner. De to hyppigst nevnte er en brennende følelse ved vannlating og behov for hyppig vannlating. Andre symptomer er skyet eller sterke lukter urin. Mindre ofte en liten mengde av blod kan sees i urinen. Eldre menn kan oppleve mild til alvorlig forvirring ved utbruddet av en urinveisinfeksjon.

Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller har grunn til å mistenke at du har en urinveisinfeksjon, er det viktig å se en lege.

Advarsel

Menn er mer utsatt for en urinveisinfeksjon hvis de ikke drikker rikelig med væske, ikke urinere etter samleie, og ikke slitasje bomull undertøy. Alle med en misdannelse av urinveissystemet, en forstørret nedbrutt, eller som har diabetes eller sigdcelleanemi er mer sannsynlig å ha en urinveisinfeksjon.

Hvis du opplever oppkast, ryggsmerter, feber, frysninger, eller oppdage blod i urin eller utflod fra penis, ringe lege umiddelbart. Dette kan være tegn på noe mer alvorlig enn en vanlig urinveisinfeksjon. Det kan bety at du har en nyre infeksjon, som alvorlig kan svekke nyrefunksjonen for livet hvis den forblir ubehandlet.

Time Frame

Det er viktig å behandle en urinveisinfeksjon så snart det er identifisert. De aller fleste av urinveisinfeksjoner hos menn kan behandles i en uke eller mindre med antibiotika eller sulfa narkotika.

Jo lenger en urinveisinfeksjon står ubehandlet, jo mer sannsynlig er det å ha alvorlige langsiktige bivirkninger.

Over-the-counter medisiner for urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner er svært vanlig, og kvinner er vanligvis mer utsatt for å få dem enn menn. Vanligvis er en urinveisinfeksjon behandles med antibiotika. Men milde infeksjoner lar seg behandle med medisiner tilgjengelig over disk eller med homøopatiske midler som vitaminer og kosttilskudd.

Hva er en urinveisinfeksjon?

Enhver type bakterier som blir fanget i urinveiene kan utvikle seg til en infeksjon. Kvinner har en tendens til å være på en mye større risiko for å utvikle denne typen infeksjon enn menn på grunn av kortpustethet den kvinnelige urinrøret og sin nærhet til anus. Urinveisinfeksjoner (UVI) forårsakes vanligvis av bakterier som beveger seg inn i urinrøret. Årsaker til UTI er kan inkludere tørke fra tilbake til forsiden etter avføring, venter for lenge med å urinere, og samleie, når bakterier fra vaginal området beveger seg lett inn i urinrøret.

Symptomer

Symptomene for en UTI inkluderer vanligvis følgende: smerte, svie eller smerte ved vannlating; den vedvarende trang til å urinere, men du er ute av stand til å gjøre det; kramper eller trykk i nedre del av magen; urin med en sterk og ubehagelig lukt; urin som er uklar, melkeaktig eller rødlig i fargen; blod i urinen; og
følelser av trøtthet og feber.

Behandling

Ifølge National Institute of Health, hvis du er diagnostisert med en urinveisinfeksjon av legen din, er det beste løpet av handlingen til å ta en antibiotika for å hindre smitte i å spre seg til nyrene. En mild infeksjon kan klare seg på egen hånd; Men det finnes alternative metoder tilgjengelig for å behandle infeksjonen. Disse behandlingene inkluderer homøopatiske midler og over-the-counter medisiner.

Over-the-counter medisiner

En av de mest populære medisiner tilgjengelig uten resept er Uristat. Uristat vil ikke kurere din UTI, men det kan gi lindring fra symptomene. Også tilgjengelig på ditt lokale apotek er UTI hjemme-screening kits som kan oppdage om du har en infeksjon. Disse pakkene inkluderer testpinner - når du tisser på pinne det vil identifisere bakterier nivåer i urinen din og bekrefte hvorvidt du har en infeksjon.

Naturlig rettsmidler

Homeopatiske alternativer for å behandle UVI omfatter store doser av vitamin C for å bidra til å gjøre urinen sur og redusere de skadelige bakterier i urinveiene. Tranebærjuice er også en populær behandling, men det er viktig å huske på å drikke ren tranebærjuice og ikke en tranebær juice cocktail, som har mye tilsatt sukker. Tranebær kosttilskudd er også et alternativ, og vanligvis kommer i en kapsel form og kan finnes i din lokale helsekost butikk. Til slutt, drikke mye vann også viser seg å være gunstig i å overvinne infeksjonen.