Digidexo.com

klaseormedrue

Klaseormedrue for Weight Loss

Urten klaseormedrue har blitt brukt av kvinner for å behandle menopausale symptomer for generasjoner. I det 19. århundre, ble klaseormedrue brukt som et vanndrivende, så vel som behandling for mange kvinnelige plager, inkludert infertilitet, menopausale symptomer, smertefull menstruasjon, gynekologiske tilstander og smertefull arbeidskraft. Klaseormedrue mulige effekt på disse symptomene kan skyldes en østrogen komponent i urten, selv om bevisene er mangelfulle.

Vekttap o Gain?

Rapporterte bivirkninger av klaseormedrue inkluderer vektøkning i tillegg til hodepine og ubehag i magen. Vektøkning, faktisk, er oppført som en vanlig bivirkning i kliniske studier som fulgte pasienter som tok klaseormedrue i inntil seks måneder. Vekttap er ikke en rapportert bivirkning av klaseormedrue terapi.

Vekt Endringer i overgangsalderen

Klaseormedrue kan være effektiv i behandling av en rekke overgangs forhold, inkludert hetetokter, humørsvingninger og søvnløshet. Fordi klaseormedrue er ofte brukt til å behandle menopausale symptomer, kan dens effekt på vekten bli formørket med fysiologiske endringer som oppstår under normal menopause. Kliniske studier har ikke påvist om klaseormedrue påvirker menneskehormonnivåer, inkludert østrogen. Rapporter om forbedrede menopausale symptomer, kan imidlertid tyde på at klaseormedrue ikke tilbyr noen grad av hormonelle støtte.

Advarsler

Bruk av klaseormedrue er ikke anbefalt for kvinner med livmor, eggstokk-eller brystkreft eller for kvinner som lider av endometriose. Kvinner i fruktbar alder er også motet fra å ta klaseormedrue, som studier av dens effekt på hormoner og fostre er ikke avgjørende.

Klaseormedrue Skadevirkninger

Klaseormedrue er en urt som har vært brukt i århundrer som et naturlig middel for en rekke plager hos menn og kvinner, men har vokst til å bli et populært alternativ behandling for å motvirke menopause symptomer hos kvinner. Klaseormedrue popularitet som en kur har også brakt oppmerksomhet til sine bivirkninger. De negative rapporter, sammen med motstridende resultater fra vitenskapelige studier, har reist en sky av striden om bruk av urten.

Effekter

Ifølge American Cancer Society, mulige negative effekter av å bruke klaseormedrue er oppkast, kvalme og urolig mage. For store doser kan forårsake kramper, lavere hjertefrekvens, svimmelhet, skjelvinger, hodepine, leddsmerter eller ørhet (Reference 4).

Advarsel

Det har vært et lite antall tilfeller der klaseormedrue brukere har utviklet leversykdom og av den grunn, er folk med leverforholdene motet fra å bruke urten (Referanse 1). Kvinnenes Encyclopedia of Natural Medicine sier at Australia, Canada og enkelte europeiske land krever klaseormedrue produkter for å bære en advarsel etiketten om potensiell leverskade, men i USA, The National Institutes of Health ikke krever denne merkingen, siterer mangel på vitenskapelig bevis for å vise bekymrings (Reference 3).

Teorier / Spekulasjoner

De fleste av de vitenskapelige studiene som er utført på klaseormedrue har vært kort sikt; seks måneder eller mindre, derfor langsiktige effektene av bruken er ukjent. National Institutes of Health, derimot, tyder på at utvidet bruk av urten-som inneholder fytoøstrogener-kan øke risikoen for brystkreft eller livmor helseproblemer (Referanse 1).

Motstridende forskning

En avgjørelse er i påvente av om bruk av klaseormedrue ved kreftpasienter forstyrrer tradisjonelle behandlinger som kjemoterapi. Motstridende resultater har kommet fra gjennomførte studier; noen som viser urt å forsinke veksten av kreftceller i lab retter, men andre viser klaseormedrue å fremskynde veksten av kreftceller i mus. På grunn av forvirring, er kreftpasienter rådes til å unngå bruk av urten inntil deres kreftbehandling er fullført (Referanse 4).

Risikogrupper

Andre utsatte kategoriene er: gravide eller ammende kvinner, som rådes til å unngå klaseormedrue siden urt effekter på babyer og fostre er ukjent. Det foreslås at hypertensjon lider og kvinner som gjennomgår hormonbehandling konsultere sin lege før bruk. Også enkeltpersoner som er allergiske mot aspirin bør unngå urten fordi den inneholder spormengder av salisylsyre, som kjemisk ligner acetylsalisylsyre funnet i aspirin (Referanse 4).

Betraktninger

Studiene som er gjennomført og de negative resultatene som har blitt rapportert om klaseormedrue alle stammer fra bruk av urte kosttilskudd og ikke fra bruk av naturlige plante, foreslår Mary Tagliaferri, forfatter av "The New Menopause Book". Hun viser at klaseormedrue rot er å få en dårlig rap basert på medisinske studier som i stor grad har basert sine funn på bruk av Remifemin den ledende forberedt merkevare som, i tillegg til å inneholde ren klaseormedrue ekstrakt, inneholder også cellulose, laktose, magnesiumstearat, potet stivelse og peppermyntesmaks Referanse 2, 5).

Liste over klaseormedrue skadevirkninger

Liste over klaseormedrue skadevirkninger


Kvinner tar ofte klaseormedrue eller Klaseormedrue å behandle menstrual og menopausal problemer, slik som hetetokter, men det er ingen definitive vitenskapelige bevis for sin effektivitet. Klaseormedrue, som er innfødt til Nord-Amerika, har ingen vesentlige legemiddelinteraksjoner, men kan ha milde bivirkninger hos noen mennesker. Moderate bivirkninger er sjeldne, men forekommer i høyere doser.

Gravide kvinner bør aldri ta klaseormedrue på grunn av risikoen for spontanabort. På grunn av sine estrogenlike egenskaper, kan klaseormedrue redusere effekten av p-piller. Personer som er allergiske mot medlemmer av Ranunculaceae anlegget familien bør unngå klaseormedrue siden det kan forårsake en allergisk reaksjon. Leverskader og leversvikt er rapportert i sjeldne tilfeller, ifølge National Institutes of Health. Rådfør deg med en lege før du tar klaseormedrue mens du ammer.

Sjeldne, Milde, Bivirkninger

Kvinner kan oppleve gastrointestinal ubehag, som for eksempel magesmerter og forstoppelse, når du tar klaseormedrue. Andre milde, bivirkninger rapportert inkluderer tyngde i bena. Disse milde bivirkninger kan oppstå selv når personen tar den anbefalte doseringen. National Institutes of Health rapporterer noen bivirkninger er dokumentert.

Sjeldne bivirkninger

Noen av de sjeldne bivirkninger oppstår når klaseormedrue er tatt i store doser. Sjeldne bivirkninger inkluderer svetting, lavt blodtrykk, langsom hjerterytme, vektøkning, svimmelhet, svimmelhet, kvalme, hodepine og oppkast. De negative effektene kan oppstå når klaseormedrue er tatt i store mengder av kvinner som prøver å medisinere seg selv uten medisinsk tilsyn.

Bivirkninger av Mixing

Klaseormedrue bør ikke blandes med paracetamol. Klaseormedrue, som inneholder salisylater, bør ikke tas sammen med andre salisylater - for eksempel aspirin eller blodfortynnende legemidler - på grunn av risikoen for blødninger. Fordi klaseormedrue kan senke blodtrykket, bør det ikke tas av personer på Lopressor, Toprol eller legemidler som senker blodtrykket. Klaseormedrue kan øke bivirkningene som følger med å ta Tamoxifen eller Nolvadex, en kreft narkotika.

Hva er effekten av klaseormedrue

Klaseormedrue, botanisk kjent som både Klaseormedrue og Cimicifuga racemosa, er en flerårig urt relatert til smørblomst som vokser vilt i Nord-Amerika. Røttene er svart, og anlegget er taggete ute. To indianske navn for denne urten er bugwort og bugbane, som bugs tendens til å unngå det. Klaseormedrue har anti-inflammatorisk, vanndrivende og østrogen-senkende effekt på kroppen, men det er noen bivirkninger og advarslene som følger forbruket av denne urten.

Anti-inflammatorisk

Klaseormedrue bidrar til å redusere betennelse i kroppen, noe som gjør det en gammel indiansk behandling for revmatisme, hoste og forkjølelse.

Vanndrivende Effekter

Klaseormedrue oppfordrer flyten av urin, noe som bidrar til å behandle nyre infeksjoner og blære problemer.

Østrogen forordning

Urten inneholder triterpener og isoflavoner, som bidrar til å regulere østrogennivå. Klaseormedrue er en vanlig naturlig supplement for menopause symptomer, kramper, hormonelle ubalanser og premenstruelt syndrom.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av denne urten er hodepine, kvalme og svimmelhet. Drikke grønn te kan lindre hodepine. Ifølge National Institutes of Health, er forskerne nå teste Svart cohosh for å se om det fører til autoimmun hepatitt, hvor kroppen angriper og ødelegger leveren.

Advarsler

Siden klaseormedrue reagerer på p-piller og antidepressiva, bør du rådføre deg med lege før du tar dette urt. Kvinner som ønsker å bli gravid, er gravid eller ammer bør ikke ta klaseormedrue. Langvarig bruk kan føre til leverskader, så din lege kan anbefale regelmessige leverprøver dersom du tar dette tillegget.

Klaseormedrue Fordeler

Klaseormedrue Fordeler


Klaseormedrue (Cimicifuga racemosa) er en urte rette for en rekke plager. Ifølge Holistisk Online, har klaseormedrue egenskaper som kan komme kvinner i overgangsalderen. I tillegg Indianere brukte klaseormedrue å behandle ulike plager, og i tidligere århundrer amerikanske leger også foreskrevet klaseormedrue for sine helbredende egenskaper.

Historie

Indianere brukte klaseormedrue å behandle plager fra slangebitt til gynekologiske problemer. Nittende århundre leger anbefalte klaseormedrue for kvinner å lette menstruasjonssmerter og også trodde det hadde verdi i behandling av leddgikt, feber og søvnløshet. I dag, naturmedisinere og tradisjonelle leger anbefaler klaseormedrue å lette overgangsalderen og menstruasjonsforstyrrelser, samt hjerte- og karsykdommer.

Funksjoner

Boken Resept for Nutritional Healing detaljer klaseormedrue er phytochemical og næringseiendommer. Fytokjemikalier inkluderer antioksidanten betakaroten, fytosteroler, salisylsyre og tannin, mens kalsium, jern, magnesium, fosfor og B-vitaminer er blant næringsstoffer i klaseormedrue. Ifølge Helhetlig nettet, en annen bestanddel, formononetin, "bindes til østrogen reseptorseter, indusere en østrogen-lignende aktivitet i kroppen."

Fordeler

Klaseormedrue fordeler inkluderer å senke blodtrykk og LDL-kolesterolet og fremme et sunt hjerte-system, samt lindre symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter, og tilbyr avlastning for menstruasjonssmerter og ledsager ryggsmerter. Siden klaseormedrue kan indusere arbeidskraft, må gravide konsultere sin gynekolog før man spiser det.

Side Effects

Klaseormedrue kan ha alvorlige bivirkninger for personer med visse betingelser eller som tar andre medisiner. På grunn av dens østrogenlignende effekt, gravide eller de som ammende bør ikke bruke urten. Ifølge Holistisk Online, kan store doser av klaseormedrue forårsake "magesmerter, kvalme, hodepine og svimmelhet." Kvinner på østrogenbehandling bør snakke med sin lege før du bruker klaseormedrue. I tillegg kan store doser av urten forårsake "symptomer på forgiftning, spesielt kvalme og svimmelhet, og kan også provosere abort." Aldri ta klaseormedrue hvis du har full blåst meslinger eller hvis du har luftveisproblemer.

Bruksanvisning

Klaseormedrue er konsumert i ulike former, inkludert kapsler. Dosering avhenger av styrke. Ta 300 til 2000 milligram per dag i råolje, tørket rot eller jordstengler skjemaer og 250 milligram opp til tre ganger per dag i pulverisert form. I skjær form, ta 2-4 milliliter per dag. Holistisk Online forteller at klaseormedrue kan tas i opp til seks måneder før avvikling.

Klaseormedrue Farer

Klaseormedrue rot er en populær urte terapi for å lindre ubehagelige symptomer på overgangsalder, samt for behandling av menstruasjonssmerter og uregelmessige sykluser. Andre mulige bruksområder inkluderer behandling av forkjølelse, sår hals, elveblest, forstoppelse og høyt blodtrykk. Noen bivirkninger kan være alvorlige.

Allergiske Reaksjoner

Som et medlem av buttercup familie, kan klaseormedrue forårsake allergiske reaksjoner hos noen allergisk mot disse plantene. I tillegg, fordi klaseormedrue inneholder salisylsyre, folk som er allergiske mot aspirin kan ikke være i stand til å ta klaseormedrue.

Blood Pressure

Fordi klaseormedrue rot kan senke blodtrykket, er folk som har lavt blodtrykk eller som tar medisiner for å behandle høyt blodtrykk bør være forsiktige med å bruke klaseormedrue.

Østrogen

Ifølge Mayo Clinic, har forskerne ikke bestemt grunnen klaseormedrue er effektive for behandling av menopausale symptomer, men noen spekulerer det innebærer hormonell aktivitet. Kvinner med en historie med brystkreft og andre hormonrelaterte sykdommer bør bare bruke klaseormedrue mens under tilsyn av lege.

Leverproblemer

Noen land, inkludert Australia og Storbritannia, har lagt en advarsel etikett til klaseormedrue produkter adressering den sjeldne risiko for leverskade.

Graviditet Bekymringer

Klaseormedrue har blitt brukt historisk både for å forebygge abort og å indusere arbeidskraft, så gravide kvinner ikke bør ta denne urten.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

  • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.

Overgangsalder og Migrene Hodepine

Blant kvinner som har migrene, kan varierende hormonnivåer i overgangsalderen bety en reduksjon i migrene intensitet og frekvens, men de kan også bety forverring av hodepine. Den mest effektive terapi for menopausal migrene er de som brukes for migrene på grunn av andre årsaker. Behandlinger for menopausale symptomer, for eksempel hormonbehandling eller klaseormedrue, kan faktisk forverre migrene hos noen kvinner.

Migrene

En migrene produserer alvorlig bankende smerte vanligvis på den ene side av hodet. Den hodepine oppnås typisk ledsages av kvalme, oppkast og følsomhet for lys eller lyd, og varer fra fire til 72 timer Migrene er forårsaket av en rekke vaskulære endringer i hjernen. En trigger, for eksempel visse matvarer, stress eller mangel på søvn, føre til blodkar i hjernen til constrict. Andre blodkar overkompensere og utvider seg for å øke blodtilførsel til hjernen. De utvidede blodårer trykk mot nærliggende nerver, forårsaker ødeleggende smerte.

Menopause

Menopause er definert som perioden av en kvinnes liv etter mensen har opphørt for en komplett år; perimenopause er perioden før permanent slutten av menstruasjon når hormonnivået er synkende. Under perimenopause, kvinner ofte opplever symptomer som hetetokter, humørsvingninger og, for noen kvinner, migrene.

Hormoner og migrene

Månedshormonelle svingninger utløse migrene hos noen kvinner. De kvinnelige hormonene østrogen og progestin påvirke hjernens nevrotransmitter nivåer, noe som utløser migrene. I tillegg fallende østrogennivå endre nivåer av proteiner som moderate smerter, økt følsomhet for hodepine. De uforutsigbare hormonelle svingninger i løpet perimenopause endre migrene mønster hos noen kvinner, enten øke eller redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden. Om 66 prosent av kvinnene opplever en bedring av migrene etter overgangsalder, mens migrene vil forverres i 10 prosent og resten har ingen endring, ifølge Dr. Michael P. Goodman, forfatter av The Midlife Bibelen - En kvinnes Survival Guide. Kvinner som alltid har hatt migrene i tiden rundt deres månedlige perioden tendens til å være mer følsomme for hormonelle forandringer, og er mest berørt av varierende østrogennivået i perimenopause. Interessant, forverring migrene under perimenopause er relatert til økt forekomst av andre menopause symptomer, ifølge Dr. Lynne O. Geweke. Geweke er klinisk assisterende professor og direktør ved Headache Clinic ved University of Iowa, Iowa City. Hormonelle relatert migrene tendens til å være mindre alvorlig etter naturlig menopause sammenlignet med overgangsalder indusert av hysterektomi.

Hormonbehandling

Hormonbehandling (HRT) lindrer menopause symptomer, men det er bør ikke være førstevalget for migrene behandling, ifølge Geweke. HRT er forbundet med en økning i hjerte bivirkninger og kan føre til en økt risiko for brystkreft. Videre er migrene rapportert oftere hos kvinner som bruker HRT enn i de som ikke bruker HRT. Hvis HRT er foreskrevet, depotpreparater (enten hud patch eller krem) levere en kontinuerlig dose, sammenlignet med svingende østrogennivået administrert i orale preparater.

Nonhormonal migrene behandlinger

Triptaner (sumatriptan, zolmitriptam, Rizatriptan, eletriptandoser og naratriptan) effektivt behandle menopause-relaterte migrene samt migrene ikke er relatert til hormoner. Livsstilsendringer, som for eksempel å spise regelmessige måltider og unngå mat kjent for å utløse migrene, har liten effekt på menopausal migrene. Naturlig overgangsalder lettelse produkter, for eksempel klaseormedrue og soya, har svake østrogen aktivitet og kan utløse migrene hos noen kvinner.

Naturlig behandling for Menstrual Migrene

Migrene er aldri hyggelig, men da kombinert med de andre vanlige symptomer på premenstruelt syndrom, kan de være et mareritt. Forstå årsakene til smertene dine og hva din naturlige alternativer er kan hjelpe deg å avgjøre om ikke å søke ytterligere hjelp.

Hvorfor de oppstår

Det er en signifikant korrelasjon mellom migrene og hormoner. Fallet i østrogen før menstruasjon kan øke sannsynligheten for å ha en migrene og kan gjøre vondt mindre utholdelig. Ifølge Mayo Clinic, "Hodepine er et vanlig symptom på premenstruelt syndrom, og opp til 60 prosent av kvinner med migrene rapport hodepine før eller under menstruasjon."

Hva du kan gjøre med dem

Den vanligste behandlingen for menstrual migrene er hormonbehandling, som i studier har vist seg effektiv, men som ikke alle kan tolerere. Hvis du finner deg selv blant dem som ikke kan, så det kan være lurt å prøve en homøopatisk middel.

Feverfew, en naturlig urt, kan gi en viss lindring for symptomer assosiert med en migrene. Det kan kjøpes som kapsler, flytende ekstrakt og tabletter. Det har blitt brukt i århundrer som et hjelpemiddel i barsel og for generelle menstruasjons klager.

Kamille, tatt som en kapsel eller te, kan bidra til å lette spenninger som vil duft av kamille og lavendel, enten sammen eller hver for seg.

Klaseormedrue kan gi lindring, også, fordi det også har vært assosiert med menstruasjons plager. Ifølge The National Center for komplementær og alternativ medisin, "The underground stengler og røtter av klaseormedrue blir ofte brukt fersk eller tørket for å gjøre sterke te (infusjoner), kapsler, solide ekstrakter som brukes i piller eller flytende ekstrakter (tinkturer)."

Mangel på søvn, mens ikke årsaken til migrene, kan forverre den. Hvis du har problemer med å sove gjennom natten på grunn av dine symptomer, prøve å ta Melatonin. Det vanligvis er kjøpt som en pille, og bør tas omtrent en time før du går i dvale. Det vil ikke sette deg til å sove, men dette naturlig forekommende stoff i kroppen vil hjelpe deg å sovne og forbli sovende.

Betennelsesdempende medisiner, når det tas før menstruasjonen, kan redusere risikoen betraktelig for å ha et angrep. Hvis du ikke er komfortabel med dem, prøv et vitamin B-komplekset sammen med folsyre.

Hvis du finner ut at migrene er motstandsdyktig mot en moderat homøopatisk tilnærming, bør du vurdere å endre kostholdet til en anti-inflammatorisk kosthold. Ifølge Dr. Marcelle Pick, en diett som reduserer betennelse i kroppen kan forhindre problemer eller minske de som er uunngåelig.

Slik håndterer Pre-menopause symptomer

Studier av kvinner viser at symptomer kan ledsage pre-menopausal status og endringer kan begynne å oppstå som østrogennivåene reduseres. Pre-menopause kan oppstå fra 2 til 8 år før menstruasjon slutter. Prosessen er gradvis. Menopause oppstår for de fleste kvinner mellom alderen 47 og 55. Symptomer som oppstår i overgangsalderen faktisk kan manifestere seg i pre-menopause år selv om de fleste er mildere enn symptomene sett i løpet av overgangsalderen.

Slik håndterer Pre-menopause symptomer

Se legen din for hormon testing. Symptomer rapportert av kvinner er tretthet, hetetokter, ledd-og muskelsmerter, nervøsitet, irritabilitet, søvnløshet, humørsvingninger og hjertebank. Andre symptomer er smertefullt samleie, vaginal tørrhet, og nattesvette. Noen kvinner opplever et tap av interesse for sex under pre-menopause, mens andre har uspesifikke plager som kan gjøre pre-menopause vanskelig å diagnostisere.

Innse at pre-menopause kan være ubehagelig, men det er likevel viktig å utelukke andre fysiske årsaker til dine symptomer. Når du får en diagnose, kan du være enklere. Lær å akseptere at den pre-menopause er en naturlig forekomst.

Forverring symptomene på pre-menopause og overgangsalder er høy body mass index, kronisk infeksjon, antihistaminer, antidepressiva og søvnløshet. Aktivt engasjere deg å finne behandling for tilstander som kan forverre problemet, for eksempel psykiske problemer og medisinering bruk.

engasjere seg i regelmessig mosjon aktivitet. Daglig mosjon stimulerer endorfiner, bidrar med lindring av leddsmerter og søvnløshet. Hvis du er overvektig, begynner en øvelse og vekttap rutine som du kan fortsette gjennom life.Standardized klaseormedrue har vist seg å hjelpe kvinner med hetetokter og humørsvingninger, men studiene er begrenset. Du må kanskje eksperimentere med naturlig rettsmidler, men sørg for å følge legens recommendations.Avoid matvarer som utløser symptomene dine. Mange kvinner føler seg verre når du spiser sjokolade eller krydret mat. Unngå matvarer med tilsatte kjemikalier. Tenk organiske kjøp og fokus på hel fersk foods.Vaginal østrogen krem ​​kan hjelpe med smertefulle samleier og beskytte mot vaginal atrofi. Snakk med din doctor.Learn å kontrollere stress. Det er på tide å la de små ting gå. Mindre irritasjonsmomenter kan gjøre symptomene mye verre. Ta deg tid til deg selv. Engasjere seg i aktiviteter som er beroligende.

Snakk med legen din om kortsiktig hormonbehandling hvis symptomene er uutholdelig. Legen din vil vurdere risiko og fordeler ved hormonbehandling for pre-menopause og overgangsalder symptomer.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter


Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste av dem kvinner i fertil alder. Symptomer kan inkludere muskel-og hel-kroppen smerter og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, depresjon, tinnitus, svimmelhet, nesetetthet, irritabel tarm syndrom og søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser. Årsakene er usikre, og det er ingen bestemt kur. Typiske medisinske behandlinger innebærer antidepressiva, muskelavslappende, lindrings injeksjoner og anti-angst medisiner som lorazepam. Alternativ behandling eksisterer, inkludert endringer i kostholdet, mosjon, næringsterapi, homøopatiske midler og urte-behandlinger.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

•  behandle smerte av fibromyalgi med willow bark eller furubark, som begge inneholder salisylater, stoffet funnet i aspirin. Disse urter har vært brukt i århundrer for smerte og ikke bære risikoen for magebesvær eller blødning assosiert med aspirin. Boswellia, tatt som anvist på etiketten, kan også redusere leddsmerter og morgenstivhet. Påføring capsaicin salve som inneholder cayenne pepper til spesifikke smerte områder kan blokkere smertesignalene.

Redusere morgen smerter forårsaket av dårlig søvn og tilhørende rastløshet ved å ta johannesurt kapsler for 2 til 3 måneder. Avhengig av den individuelle kapseldose, prøve å få 900 mg per dag. Dette skal hjelpe med depresjon forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en annen urt som fremmer sunn søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dose sammen med pasjons eller vendelrot skal hjelpe til med å få sove. Men ikke ta kava med alkohol, reseptbelagte beroligende midler eller beroligende midler eller hvis gravid eller ammende.

Forbedre inflammatoriske tilstander som kan bidra til fibromyalgi smerte ved å ta anti-inflammatorisk urter som klaseormedrue, gurkemeie (curcumin) eller goldenseal. Ikke ta goldenseal lenger enn en eller to uker. Legge granateple frukt eller juice vil øke anti-inflammatorisk virkning av urter.

øke immunforsvaret og energinivået ved å ta urter som ginseng (kun Panax ginseng), rødkløver, astralagus og hvitløk. Rhodiola, en adaptogen som balanserer kroppens tilstand, kan også forbedre energinivået. Bedre energinivået kan øke evnen til å tåle trening, noe som kan føre til høyere endorfiner og redusert smerte nivåer.

Massasjesmertefulle områder av kroppen med en blanding av calendula eller rosmarinolje fortynnet med en lik mengde av vegetabilsk olje. Slappe av spenning-forårsaker smerte ved å ta et bad i moderat varmt vann blandet med 4 til 6 oz. ingefær pulver.

Hint

  • Urtemedisiner ta lengre tid å jobbe enn reseptbelagte medisiner. La det være minst en måned og i noen tilfeller opp til seks måneder å finne ut om noen urte terapi er virkelig hjelper. Ikke legg ut på alternative behandlinger for alvorlige forhold uten først å konsultere med lege. Leger av Naturopathy (ND) er ofte mer kunnskap om komplementær og alternativ medisin enn MDs, men mange stater ikke tilstrekkelig regulere naturopathy. Finn et ND med en grad fra et anerkjent naturopathic universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
  • Urte eller andre kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration. Tester har vist at mange slike produkter ikke kan inneholde den merkede mengden av ingredienser, eller kan være forurenset med skadelige stoffer som for eksempel bly. Kjøpe produkter fra anerkjente apotek eller urte butikker. Enda bedre, sjekk ut en testside som Consumer Lab (se Ytterligere ressurser). Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.

Natural Health og Fruktbarhet

Natural Health og Fruktbarhet


To tredjedeler av verdens befolkning fortsatt er avhengig av tradisjonell medisin lik vestlige versjoner av homeopati og urtemedisin. Disse samfunnene gjør, og har vært, ved hjelp av naturlig rettsmidler for å øke eller redusere fruktbarheten i tusenvis av år. Moderne vestlige samfunn er i ferd med å utnytte denne kunnskapen mer. Metoder for å øke fruktbarheten omfatte overvåking ovulasjonssykluser hos kvinner, som regulerer kosthold, hormoner og aktivitetsnivå, redusere stress og bruk av urter og akupunktur

Livsstilsvalg

Ifølge familier i Amerika, visse livsstilsvalg øke fruktbarhet nivåer. Opprettholde riktig vekt og størrelse, spise en svært næringsrik diett, får tilstrekkelig (men ikke overdreven) mosjon og holde stressnivået lavt all øke sjansene for unnfangelse for både menn og kvinner. Stress kan faktisk hemme eggløsning hos kvinner og redusere kvaliteten og kvantiteten på sperm for menn. Høyt stress, dårlig kosthold og overdreven eller for lite mosjon kan også ubalanse hormoner, noe som kan redusere fruktbarhet nivåer.

Eggløsning Method

Beregne når en kvinne ovulates - eller når hun produserer et egg klar til å bli befruktet - er en viktig komponent i enhver naturlig behandling for fertilitet eller naturlige metoder for familieplanlegging. Den Eggløsning Method, undersøkt av Dr. John Billings og endokrinolog James B. Brown, er en vitenskapelig bevist metode for beregning av en kvinnes fruktbare periode basert på naturlige tegn som produseres av kroppen, for eksempel cervical mucus. Ved å kartlegge vanlige "vinduene i fruktbarhet" - et begrep skapt av Dr. Allen Wilcox i 1995 som etablerte det vinduet som cirka fem dager før eggløsning og eggløsningsdagen - kvinner kan ikke bare lære å gjenkjenne fruktbare dager, men også forutsi mønstre . Ifølge en World Health Organization studie, 93 prosent av kvinnene lærte Eggløsning Method kunne tolke sine fruktbarhetsmønsteret i løpet av første undervisning syklus.

Urter for å forbedre en kvinnes fruktbarhet

Urter er en metode naturlige utøvere bruker for å øke fruktbarheten, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. For kvinner, tre av disse fruktbarhet urter er chasteberry, klaseormedrue og sibirsk ginseng.

Chasteberry antas å stimulere eggløsning og stimulere hypofysen til å skille luteiniserende hormon (LH), et viktig hormon i eggløsningssyklus. Chasteberry har blitt brukt til å behandle ufruktbarhet problemer og gjentatte spontanaborter av naturlige utøvere.

Klaseormedrue har blitt brukt av indianere for en ubestemt antall generasjoner å behandle menstruasjonsforstyrrelser og visse problemer knyttet til graviditet. Denne urten antas å bidra til balanse østrogennivået, noe som kan redusere fruktbarhetsproblemer knyttet til menstruasjonssyklusen problemer, muskelknuter og endometriose. Klaseormedrue er en urt av valget for å bidra til å fremme fruktbarhet hos kvinner over 35, og for å beholde tidlige graviditeter. Imidlertid er ekspert konsultasjon spesielt nødvendig med denne urten, da det kan føre til livmor sammentrekninger.

Sibirsk ginseng er en kinesisk medisinsk urt ansatt for å fremme sunn blodstrøm til kjønnsorganer og stimulere unnfangelsen.

Urter for å øke fruktbarheten hos menn

Urter kan også brukes til å behandle lav fruktbarhet hos menn, ifølge homeopathic utøveren Gioia Atzori. Disse inkluderer bispelue, gotu kola og gokshura.

Den treffende navnet bispelue brukes til å forbedre seksuell ytelse, fremme sunne seminal utslipp og støtte testosteronnivå. Det kan også øke sperm count.

Gotu kola antas å styrke bindevevet av blod fartøy vegger i sædkanaler, hvor sperm er gjort. Det brukes også til å øke levetiden og fremme foryngelse.

Gokshura er en urt som brukes til å øke libido og hormoner som DHEA, testosteron og østrogen hos menn. Det roer også nervesystemet og bidrar til å fremme avslapning, som stress kan hemme fruktbarhet og sunn sperm produksjon.

Kinesisk medisin

Kinesisk medisin brukes alene eller i forbindelse med andre naturlige og konvensjonelle metoder for å øke sjansene for fruktbarhet. Behandlinger i kinesisk medisin som regel innebære individualisert akupunkturbehandlinger og urte formler.

Vaner som reduserer fruktbarhet

Ifølge Natural Health and Fertility Center, bestemte handlinger redusere sannsynligheten for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer å røyke sigaretter, forbruker koffein og alkohol, overdreven trening og dårlig ernæring.

Røyking er assosiert med lavere fruktbarhet nivåer i kvinner spesielt, og er knyttet til In-vitro fertilisering (IVF) svikt. Det reduserer også semen volum hos menn. Koffein virkninger østrogenproduksjon og metabolisme, er forbundet med egglederfaktor infertilitet og infertilitet relatert til endometriose, samt forsinket unnfangelse tid og spontan abort. Usunne nivåer av alkoholforbruk (mellom ett og åtte drinker i uken, avhengig av studien) er forbundet med ulike fruktbarhet problemer, inkludert spontan abort.

Prevensjons Urter

Urter har vært brukt i naturlig helse praksis og urfolk medisin for å bidra til å redusere sjansene for unnfangelse og / eller graviditet. Disse inkluderer wild yam, granateple, Queen Annes Lace (eller vill gulrot) frø, rutin, smartweed blader og aprikoskjerner. Neem olje har også blitt brukt som en p-pille for både menn og kvinner.

Hvordan å slutte å ta Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner formulert med østrogen hormoner for behandling av menopause symptomer, inkludert hetetokter og vaginal tørr og irritert. Langvarig bruk av stoffet kan øke risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og brystkreft, som er hvorfor noen kvinner velger å slutte å ta Premarin. Snakk med legen din og følg disse trinnene for å slutte å ta Premarin.

Hvordan å slutte å ta Premarin

•  Ta kontakt med din lege eller gynekolog om å stoppe Premarin hvis du opplever noen av de ubehagelige bivirkninger vite for å bli assosiert med stoffet. Disse kan omfatte rygg og brystsmerter, hodepine og kvalme, generell muskelsmerter, sinus eller øvre luftveisinfeksjon og søvnløshet. Alvorlige bivirkninger som garanterer umiddelbar seponering inkluderer kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, nummenhet i armer og ben, og huden gulning, noe som kan tyde på leverproblemer.

avvenne deg av hormonbehandling med innspill fra legen din for å hindre raskt innsettende ubehagelige menopausale symptomer som hetetokter og vaginal irritasjon. Skalering tilbake dosering eller redusere hyppigheten av din nåværende dose kan være alternativer for nedtrapping stoffet. Snakk med legen din om en avsmalning plan.

Endre kostholdet til å spise mer soya mat, blande mat og næringsdrikker med bakken linfrø, og konsumere urter som klaseormedrue, som gir hormonelle fordeler for å kompensere for den tapte østrogen når du slutter å ta Premarin.

Betrakt en alternativ form for østrogenerstatningsterapi, slik som et annet legemiddel med en lavere dose eller kanskje et østrogen plaster som kan brukes daglig under klærne. Disse er reseptbelagte medisiner som vil kreve et besøk til legen for å finne ut hvilken hormonbehandling er best for dine behov.

Levercirrhose Cures

Levercirrhose Cures


Skrumplever, eller arrdannelse i leveren, er kroppens reaksjon på kronisk leverskader. Vanligvis er knyttet til langvarig alkoholmisbruk, kan det faktisk resultere fra et bredt utvalg av årsaker, inkludert cystisk fibrose, hepatitt B og C, autoimmun sykdom, fettleversykdom, og en rekke andre faktorer. I sine verste former skrumplever gradvis ødelegger all leverfunksjon, og til slutt fører til døden. Det finnes ingen kjent kur for skrumplever, men forskere har begynt å avdekke noen lovende muligheter for fremtidig behandling gjennombrudd.

Grader av sykdommen

Leveren er et av kroppens mest uunnværlige organer. Med ansvar for rensing av blodet, produserer essensielle næringsstoffer og avgifte skadelige stoffer, er det viktig å forsvarlig helse. Det er også ekstremt spenstig, og er fullt i stand til å håndtere mild skrumplever, eller skrumplever fra en forbigående fenomen. Så lenge skaden er begrenset, vil leveren reparere seg selv, omgå arrvev og fortsette med jobben sin.

Men pågående eller progressiv leverskade gjør en slik utvinning umulig. På et visst stadium, blir arrdannelse for stor for orgelet å kompensere, og leversvikt setter inn. Det er nettopp denne typen degenerasjon og fiasko at potensielle botemidler for skrumplever må søke å overvinne.

Symptomer og komplikasjoner

Skrumplever gjør vanligvis en viss mengde skade før noen symptomer manifest. Standard behandling dreie seg om å stoppe eller bremse utviklingen av sykdommen så tidlig som mulig, eller lettelser effekten av avansert skade. Potensielle komplikasjoner av marsj skrumplever inkluderer overflødig væske i overkroppen eller beina, infeksjon, økte nivåer av blodgiftstoffer, og økt potensial for leverkreft. Legen din kan hjelpe deg med å administrere disse effektene, eller andre bør de oppstår. Linjen av siste utvei for avansert skrumplever er levertransplantasjon.

Alternative behandlinger

Et ord av forsiktighet. Mainstream helseorganisasjoner er enige om at i dag er det ingen kur for skrumplever. Noen alternative utøvere ikke enig. Mens mange mainstream myndigheter ikke eksplisitt motet jakten på alternative tilnærminger, de anbefaler jevnt at enhver slik eksperimentering gjøres under tilsyn av lege.

The Mayo Clinic har identifisert to alternative skrumplever behandlinger som har fått minst noen vitenskapelige tester: melk tistel og samme (et syntetisk stoff laget for å etterligne naturlige aminosyrer og adenosin trifosfat). Selv om ingen av disse stoffer har vist noen klar effektivitet i behandling av sykdommen, synes de å være mer eller mindre kjemisk trygt i en overvåket program.

Enkelte alternative urte rettsmidler for skrumplever er ikke bare ineffektivt, men kan føre til faktiske skade på leveren din. Blant dem er vendelrot, skullcap, klaseormedrue, kava, Comfrey og pennyroyal. For å ivareta din helse, sørg for at du konsultere lege før du prøver noen alternative skrumplever behandlinger.

Muligheten for en Cure

Medisinsk forskning har gitt minst en mulighet for en fremtidig cirrhose kur. I 2007 forskere fra University of California, San Diego, var i stand til ikke bare å stoppe, men å reversere arrvev buildup i leveren hos test mus. Mens disse musene ikke har skrumplever, men heller en egen sykdom som forårsaker lignende symptomer, mener forskerne resultatene gjelder for mus skrumplever også. Videre forskning er nå i de tidligste stadier, men det er grunn til å håpe at disse funnene kan en dag gi varig lindring for menneske skrumplever pasienter.

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig


Kvinner som har sett de forfallsdatoer for sine nyfødte babyer komme og gå har ofte tydd til ukonvensjonelle metoder for å indusere arbeidskraft, fra å drikke lakserolje til å engasjere seg i hyppig samleie i siste trimester. Noen av disse metodene er imidlertid kan være motsatt, og til og med skadelig. Mens det er ingen påvist måter å naturlig induserer eller fremgang arbeidskraft, sier forskning tyder på at noen metoder ser lovende ut. Før du prøver noen hjemme rette, bør du snakke med legen din for å sikre din sikkerhet.

Hvordan komme seg arbeidskraft naturlig

engasjere seg i samleie, noe som kan hjelpe mødre å være med å levere raskere. Hvis vannet har brutt, bør du ikke være engasjerende i samleie. Samleie kan resultere i en frigjøring av hormonet prostaglandin, en tilsvarende frigjøring som oppstår når medikamenter blir brukt til å indusere arbeidskraft.

få akupunktur behandlinger. Forskning utført ved University of North Carolina fant at kvinner som var ca 40-41 uker gravid, og som fikk minst tre akupunktur behandlinger, var mer sannsynlig å gå inn i arbeid uten medisinsk intervensjon. Disse kvinnene var også mer sannsynlig å ha en vaginal fødsel. Imidlertid trengs mer forskning for å bevise at akupunktur kan spille en rolle i å fremskynde arbeidskraft.

Prøv hjem rettsmidler for å fremskynde fødselen. Castor olje, blå cohosh og klaseormedrue er beskrevet som typiske rettsmidler for forsinket arbeidskraft. Stimulere brystvortene frigjør hormonet oxytocin, som kan føre til sammentrekninger. Få råd fra legen din før du prøver noen av disse metodene, som det kunne være skadelig for fosteret.

Opprettholde fysisk aktivitet. Dette bør gjøres gjennom hele svangerskapet, men korte turer og andre lett fysisk aktivitet kan være gunstig i å indusere arbeidskraft og fremskynde arbeidskraft når det har begynt.

distrahere deg selv med besøk og resten i løpet av tidlig fødsel. Spis små måltider ofte og drikke når du er tørst. Fordyp deg i et varmt bad, som kan redusere stresshormoner. Stresshormoner kan bremse dine sammentrekninger, forlenge arbeidskraft.

Hint

  • Den første fasen av arbeidskraft kan vare så lenge som tjue timer. Det er ikke nødvendig på dette tidspunkt å gå til et sykehus.
  • Lytt til avslappende musikk og prøve ulike pusteteknikker. Endre din posisjon ofte kan også gjøre arbeidskraft mer behagelig.
  • Levering er den andre fasen av arbeidskraft. Etter vannet har brutt, bør du søke medisinsk intervensjon.

Naturlige urter for Fibroids

Fibroid svulster er godartede vekster i livmoren. De kan være smertefullt, og de kan føre til uregelmessige perioder, ryggsmerter eller hyppig vannlating. Fibroids kan føre til at du har problemer med å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Noen behandlingstilbud krever bruk av urter, som ikke krever resept. Urtemedisiner har blitt funnet å hjelpe krympe fibroids og hindre gjenvekst.

Krympe Fibroids

Urtemedisiner vil ikke eliminere fibroids helt, men kan redusere dem slik at de ikke skaper problemer eller smerte. Prøv rødkløver å krympe fibroids. Du bør ikke bruke rødkløver under menopausal år fordi det kan ha motsatt effekt.

Prøv løvetann, melk tistel frø og gul dock rot, urter som fungerer mot fibroids ved å styrke leveren. Dette bidrar til å forbrenne østrogen og fjerne det fra kroppen slik at hormonet ikke kan spille en rolle i utviklingen av fibroids.

Symptomlindring

For å møte de symptomene som oftest forbundet med fibroids - kramper, store blødninger og muligens anemi - prøv røde bringebær og motherwort, noe som kan styrke livmor og redusere kramper og blødninger.

Tissue Elimination.

Når din fibroids begynne å oppløse, ta urter som kan hjelpe blod og lymfe-systemer eliminere vev. Prøv stikkende ask bark, kløyve, burdock, ingefær og mullein.

Forebygging Gjengroing

Bruk goldenseal, en anti-inflammatorisk, i kombinasjon med krampe bark, falske unicorn og røde bringebær, for å hindre gjenvekst av fibroids.

Andre urter som forhindrer gjenvekst av fibroids er klaseormedrue, løvetann og pau d'arco, som herbalist Sarah Abernathy kaller en kraftig anti-tumor urt. Lag din egen anti-fibroid te. Måle følgende i en qt. av vann: 1 ts. hver av krampe bark, burdock rot, Motherwort blader og wild yam rhizome, og 1/2 ts. hver av stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome. Ta med urter og vann til å koke. La det småkoke i noen minutter, skru varmen av, og la det bratt i 20 minutter. Sil urter og drikke.

Måter å forebygge og redusere hetetokter

Måter å forebygge og redusere hetetokter


Hetetokter er en av de mest vanlige bivirkninger av menopause. De er forårsaket av svingninger i nivåene av østrogen i overgangsalderen kvinner. En rekke ulike hjem rettsmidler kan brukes til å behandle hetetokter eller nattesvette. Du ønsker å unngå hetetokter fordi de forstyrrer søvnen din. Heldigvis finnes det mange enkle hjemme rettsmidler for å forebygge og redusere hetetokter.

Tea

Vurdere å drikke urtete før sengetid. Dette kan redusere forekomsten av nattesvette på grunn av hormonell ubalanse, og lar deg få sårt tiltrengt hvile. Det finnes mange forskjellige varianter av anbefalte te så velg en som behager din gane og nyt den urte drikke. Rødkløver, klaseormedrue eller Chasteberry urtete er rike på fytoøstrogener. Fytoøstrogener etterligne østrogen aktivitet i kvinners kropp og har vist seg å bidra til å rette opp ubalansen som forårsaker nattesvette. Et annet alternativ for å stoppe hetetokter er å drikke sitronmelisse te, som er ganske effektive i å stoppe nattesvette. Salvie te er også en naturlig kjølevæske, og vil bidra til å eliminere hetetokter.

Få en god natts søvn

Hold soverommet kjølig og ventilert når du går i dvale. Slå på en fan, åpne et vindu, eller senke temperaturen i rommet. Hold en spritzer med kaldt vann og aromaterapi olje som kamille, lavendel, rose, geranium, jasmin, neroli, sandeltre eller salvie på night stand til tåke deg selv når du føler en varm flash kommer på. Dette vil senke kroppstemperaturen og slappe av deg. Bruk en absorberende stoff til sengs slik som lin eller bomull. Dette stoffet hjelper med ventilasjon, holde varmen bort fra kroppen din. Mothernature.com anbefaler også å holde en karaffel med isvann ved siden av sengen.

Endring i kosthold

Spis soya og soyaprodukter. Soyabønner er rike kilder til isoflavoner, som er fytoøstrogener. Soya kan fås fra soyamelk, miso, tempeh og tofu. Andre belgfrukter som erter, bønner og linser inneholder også isoflavoner, men i en lavere konsentrasjon. Legge linfrøolje til kosthold kan også regulere østrogennivået og lindre hetetokter. Linfrøolje kan brukes til å forberede kulinariske retter, eller i en grønnsak salat som dressing. Unngå mat og drikke som er koffeinholdige og alkoholholdige drikker samt varme, krydrede retter. Disse matvarer utløse hetetokter. Andre triggere for å unngå er røyking, bruk av narkotika og slankepiller.

Naturlig alternativ til fruktbarhet narkotika

Fruktbarhet avhenger av mange aspekter av et pars liv. Problemer med unnfangelse kan skyldes livsstilsproblemer, kosthold og ernæring, mosjon, tidligere infeksjoner eller reproduktive problemer og stress. Mange naturlige behandlinger finnes for å forbedre fruktbarheten og øke sjansene for graviditet.

Livsstilsproblemer

Livsstilsproblemer kan ha en negativ effekt på fruktbarheten. Unngå røyking, koffein, alkohol og bruk av illegale rusmidler hvis du prøver å bli gravid. Koffein kan redusere fruktbarheten med 50%. Menn bør bruke boksere og unngå badstue og boblebad bruk.

Kosthold og ernæring

En sunn, velbalansert kosthold er avgjørende for fruktbarhet. Vitaminmangel kan ha en stor innvirkning på vellykket befruktning. Vitamin E, C og de i B familien er avgjørende for å fremme en sunn reproduktive system. Selen, sink, folsyre, og koenzym Q10 spiller også viktige roller i kroppen ved berikende sperm og eggkvalitet og sædkvalitet. Ta en daglig eller prenatal vitamin hvis du prøver å bli gravid, og opprettholde et balansert kosthold.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner kan bidra til å øke fruktbarheten. Urter som rødkløver, kyske bær, livet rot, sibirsk ginseng, klaseormedrue og grønn te har blitt brukt til å opprettholde et sunt reproduktive system. En kopp grønn te per dag kan øke sjansene for unnfangelse med 50%.

Kartlegging av menstruasjonssyklusen

Kartlegging kvinnens menstruasjonssyklus kan bidra til å fastslå når hun er mest fruktbar. Når kartlegge syklusen, ta din basal kroppstemperatur (BBT) før stiger i morgen. Sørg for å overvåke cervical mucus. Hold styr på andre aspekter av den månedlige syklusen som menstruasjon dager, samleie, og hvordan du føler. En topp i temperatur og en fortykkelse i livmorhalsen betyr vanligvis utgivelsen av egg og begynnelsen av den korte tidsvindu der unnfangelse kan forekomme.

Andre tips for å Prøv

Andre ting som fremmer fruktbarhet er regelmessig mosjon og redusere stress.
Akupunktur er også blitt en mer populær behandling for infertilitet, men kan være tidkrevende og kostbart.

Fertilitet Hjem Utbedring

Om lag en av fire amerikanske par er infertile, som er definert som manglende evne til å unnfange etter minst ett år med ubeskyttet sex. Både menn og kvinner kan oppleve problemer og forhold som påvirker deres evne til å reprodusere. Det er flere ting et par kan gjøre for å øke sjansene for graviditet.

Infertilitet hos menn

Infertilitet hos menn kan være forårsaket av visse typer skader og sykdommer i testiklene, som er ansvarlig for å produsere sædceller. Skade fra virus, strålingseksponering, miljøgifter, varmeskader fra tettsittende undertøy eller bukser, bruk av narkotiske stoffer, røyking og kreft behandlinger cyklofosfamid og doksorubicinhydroklorid kan føre til ufruktbarhet. Videre kan systemiske sykdommer som skrumplever, Hodgkins sykdom, sigdcelleanemi og akutte feber også bidra til reproduktive problemer. Den fysiske abnormitet varicocele, der blodet samler i testiklene, står for 20 til 40 prosent av tilfellene av infertilitet og kan som regel rettes opp med kirurgi. En annen fysisk årsak er blokkering av spermatic kanaler og kan også korrigeres kirurgisk. Redusert blod nivåer av testosteron fra de ovennevnte forholdene fører til ufruktbarhet fordi det senker sperm produksjon.

Fordelaktig Urter

Astragalus øker sperm motilitet. Ta 1,000 mg kapsler tre ganger daglig. Klaseormedrue øker bevegeligheten og levedyktighet av sædceller. Ta en 1000 mg kapsel daglig. Dong quai øker også bevegelighet og levedyktighet. Ta så en ferulic syre ekstrakt som anvist på etiketten eller som te. Epimedium stimulerer sæd etablering og nerve aktivitet i kjønnsorganene. Ta som anvist av en herbalist. Ginseng øker antallet sædceller og hever nivåene av testosteron. Ta Panax Ginseng tinktur som anvist på etiketten.

Urter for å unngå

Menn som lider av infertilitet bør unngå Jambul, neem og Vitex. Johannesurt, gingko og solhatt kan hindre sperm evne til å trenge inn i egget.

Infertilitet hos kvinner

Kvinner som har problemer med å bli gravid kan lide av en rekke forhold som cyster på eggstokkene, egglederen blokkeringer, endometriose, hypotyreose og livmor fibroids. Unnlatelse av eggstokkene å slippe et egg forårsaker ufruktbarhet også. Det er et komplekst hormonbalanse som styrer eggløsning, og en rekke faktorer, inkludert stress og alder, kan forstyrre denne prosessen. Noen kvinner lider Eggløsning svikt uten noen åpenbar grunn i det hele tatt.

Fordelaktig Urter og kinesiske formler

American ginseng stimulerer livmorslimhinnen vekst. Ta skjær som anvist på etiketten. Vitex stimulerer også vekst av livmorslimhinnen. Kanel kvist og Poria pillen er en tradisjonell kinesisk urte concoction som hjelper til med eggløsning. Peon og lakris avkok øker sjansene for graviditet, nemlig hos kvinner som lider cyster på eggstokkene. Varm menstruasjon avkok behandler infertilitet som er ledsaget av blødning mellom perioder eller uregelmessig menstruasjon.

Urter for å unngå

Kvinner som arbeider med infertilitet bør unngå følgende urter: amaranth, bygg spirer, blå cohosh, dong quai, gardenia, hestekastanje, neem og slange gourd rot.

Andre anbefalinger

Menn kan ta 25 mg sink daglig fordi dette kan bidra til å gjenopprette testosteronnivået og øke sædkvalitet. Menn kan også ta 3000 mg av L-karnitin daglig. Dette kan bidra til å normalisere sperm, men ikke ta mer enn fire måneder. Unngå alkohol, koffein og marihuana, og også unngå soaking i badestamper. For kvinner ikke har sex hver dag under eggløsning fordi den medfølgende nedgang i sædkvalitet kan virke mot sin hensikt. Unngå trening som er så krevende det forstyrrer vanlig menstruasjon. Unngå Douches eller vaginal smøremidler. Unngå sigaretter og alkohol.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet


Kvinnelig infertilitet er en tilstand like gammel som menneskeheten. Urter tilbyr et naturlig alternativ for hjem rettsmidler for å behandle det. Herbal fertilitetsbehandling er milde og ikke-invasiv. Les videre for å lære hvordan velger urter for kvinnelige ufruktbarhet behandlinger.

Hvordan velge Urter for hjem rettsmidler for å behandle kvinnelig infertilitet

Regulere reproduktive hormoner med chasteberry. Det urt aktiverer produksjonen av progesteron, østrogen og testosteron, som alle er nødvendige for å unnfangelse.

stimulere eggstokkene med klaseormedrue. Klaseormedrue er mye brukt for feminine problemer. Den har egenskaper som ligner på østrogen og kan bistå i stimulering av eggstokkene.

Bruk nattlysolje. Nattlysolje forbedrer kvaliteten og kvantiteten på slimet i livmorhalsen, en av de populære determinators av eggløsning.

Normalhormonelle nivåer med maca. Denne urten regulerer kvinners hormoner og derfor brukes som et middel for infertilitet. Maca øker spesielt produksjonen av lutenizing hormon, noe som fører til eggløsning.

Ta dong quai. Også kalt "kvinnelige ginseng," denne urten er brukt for mange gynekologiske problemer. Det sies å forberede seg til livmoren for unnfangelse.

Husk at urter kan være så kraftig i å regulere hormoner at det er lurt å oppsøke lege eller en ekspert i urtemedisin før du tar urter som fremmer fruktbarhet.