Digidexo.com

bygge enkel bar

Hvordan bygge Gymnastikk Bars Fra PVC

Hvordan bygge Gymnastikk Bars Fra PVC


Mange fitness entusiaster i økende grad bruker gymnastiske barer for å bygge overkroppen styrke. Innkjøp gymnastiske barer kan være dyrt, men du kan lage dem selv hjemme med PVC-rør. Parallettes er parallelle barer som brukes for en rekke treningsøvelser, blant annet push-ups, presser, L-sitter og V-sitter. Hjemmelagde parallettes er enkle å lage, økonomisk og funksjonelt.

Bruksanvisning

Klargjør 10-fots PVC-rør for å kutte. Du skal skjære to 24-tommers seksjoner, fire 8-tommers seksjoner og åtte 5-tommers seksjoner ut av denne PVC-rør for gymnas bar komponenter. Bruk et målebånd og blyant for å merke av hver av delene, og starter med de to 24-tommers seksjoner.

Wrap elektrisk tape rundt PVC-rør, slik at kanten av tapen møter med hver av blyant mark målingene du har gjort. Bruk en håndsag og kutte røret langs kanten av den elektriske tape. Gjenta prosessen til du har kuttet alle deler som kreves i trinn 1.

•  Legg ut limet, "T" og albueledd, som wiill brukes til å feste hver del av PVC-rør i henhold til sin funksjonalitet. De 24-tommers seksjoner vil danne de beste parallelle barer av utstyret ditt. De fire 8-tommers seksjoner vil tjene som beina og de åtte 5-tommers seksjoner vil bli basen. Det ferdige produktet vil være en parallette som er 24 inches lang og åtte inches høy.

Påfør primer og lim til "T" og albueledd. Fest den ene albueleddet til toppen av hver 8-tommers delen (leg). Fest en "T" felles til bunnen av hver 8-tommers seksjon. Koble de beste armer (24-tommers seksjoner) til albueledd. Gjelder lim og primer til endestykkene og feste dem til den ene ende av hver av de åtte, 5-tommers baser. Koble den åpne ende av basisseksjonene til de "t" ledd.

Gni sandpapir over armene av barer som fabrikk-laget PVC har en tendens til å være glatt, noe som kan føre til at du mister grepet, særlig ettersom hendene bli svett mens praktisere. Sliping av PVC-materiale vil gjøre det grov og gi deg en god gripeflate når gymnaskritt brukes.

Hvordan bygge Butt Muskler

Hvordan bygge Butt Muskler


Alle ønsker å bygge rumpe muskler for å ha et stramt utseende bakenden. Heldigvis er disse under brukt musklene er lett å bygge opp - bare å bruke fantasien. Mange av oss jobber og må sitte i en kontorstol i timevis, men det trenger ikke å stoppe deg fra å bygge rumpe musklene du ønsker. Disse øvelsene kan gjøres ved skrivebordet, diskret, og uten noe spesielt utstyr. Her er hvordan du kan bygge rumpe musklene.

Bruksanvisning

•  Lat som å sitte. Så snart som baken bare berører stolen, stå opp igjen. Gjenta. Utvid armene foran deg som du stiger for stabilitet. Gjør minst 10 av disse hver gang du skal sitte. Og sitte så sjelden som mulig. Sittende doesnâ € ™ t bygge muskler, faktisk trykket fra sittende kan føre til at rumpe musklene til å kaste bort bort.

Act som du er en ballerina står ved barre. Stående, med du hendene foran deg hviler lett på en stol tilbake, teller, eller skrivebordet, løft høyre ben rett tilbake 2-4 inches ut av bakken. Hold. Lavere. Gjenta 10 ganger. Bytter ben. Sørg for å holde ryggen og bena rett.

Lat som du holder noe mellom boller. Spent på rumpe musklene for å holde det tett. Hold mens du teller til 10, slappe av. Gjenta. Dette kan gjøres selv når du sitter, og kan bidra til å motvirke de negative effektene av å sitte.

Øvelse ofte i løpet av dagen. Gradvis øke antall repetisjoner og lengden av tid på isometrisk holder. Som du trene for å bygge rumpe muskler, vil du etter hvert kunne øke treningsøktene dine.

Tips og advarsler

  • Det fine med disse øvelsene er at de kan gjøres hvor som helst, når som helst. De er enkle, tar bare noen få minutter, krever ikke noe spesielt utstyr, gym medlemskap eller treningsklær.
  • Det er ingen unnskyldning for ikke å starte akkurat nå - som du sitter leser dette. Klar? Klem. Slapp helt av. Gjenta.

Vanlige medisinske tilstander i Women

Flere medisinske forhold påvirker kvinner i dag. Disse helsemessige bekymringer dekker et bredt spekter og omfatter vanligvis emosjonelle problemer, kreft og ulike sykdommer. Som en kvinne, kan vanlige helse screenings bidra til å forhindre og behandle mange vanlige medisinske tilstander.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken hos kvinner, med ansvar for om lag én av fire dødsfall årlig, ifølge Center for Disease Control (CDC). En vanlig type hjertesykdom hos kvinner er koronar hjertesykdom; en åreforkalkning. Koronar hjertesykdom kan føre til brystsmerter, hjerteinfarkt og hjertesvikt. Vanlige risikofaktorer for kvinner som kan føre til hjertesykdom inkluderer: familiehistorie, røyking, overvekt og høyt kolesterol og blodtrykk. Kvinner kan redusere sin risiko ved å opprettholde en sunn vekt gjennom kosthold og mosjon og får regelmessige hjerte screenings, spesielt hvis de har en familiehistorie med hjertesykdom.

Brystkreft

Ifølge CDC, er brystkreft nå den vanligste formen for kreft hos kvinner. I 2008 ble anslagsvis 182 460 kvinner diagnostisert med denne kreftformen. Brystkreft begynner med unormale bryst celler. Disse cellene formere seg og danne en skadelig svulst i brystet. En av de mest vesentlige risikofaktorer for utvikling av brystkreft er aldring, selv om genetikk, fedme og alkoholisme også kan spille en rolle. Dødelighet for brystkreft har gått ned siden 1990, antatt å være et resultat av medisinske fremskritt, tidlig oppdagelse og utbredt bevissthet.

Osteoporose

Osteoporose er en sykdom der bein blir stadig svakere og utsatt for brudd (pause). Ifølge National Osteoporose Foundation, mer enn 80 prosent av personer diagnostisert er kvinner, og om lag 44 millioner amerikanere er rammet av sykdommen. En betydelig risikofaktor for osteoporose er alder, som våre kropper bygge benmasse bare til fylte 30. Etter det, må kvinner opprettholde bein helse ved å få nok kalsium og vitamin D, trene og ha bentetthet screenings.

Depresjon

Depresjon er en sykdom som påvirker både kropp og sinn. Depresjon kan være preget av følelsen verdiløs, sliten eller av en eventuell endring i atferd. Depresjon påvirker dobbelt så mange kvinner som menn, og ifølge psychologyinfo.com, har dette forholdet faktisk blitt rapportert i elleve andre land. Noen risikofaktorer for kvinner inkluderer hormonelle eller genetiske egenskaper, traumatiske opplevelser eller høye nivåer av stress. Imidlertid er depresjon en svært behandles - og herdbart - sykdom.

Betraktninger

Dette er bare noen vanlige medisinske tilstander som påvirker kvinner i dag. Kvinner bør utdanne seg på sin familie helse historie og helse generelt, gå til legen regelmessig og ta hensyn til hvordan kroppen føles.

CytoGainer Fakta

CytoGainer er et populært mysebasert kosttilskudd for idrettsutøvere og kroppsbyggere. Produktet, som inneholder store mengder protein og komplekse karbohydrater, er spesielt utviklet for å stimulere vektøkning og anabole aktivitet. CytoGainer er svært høy-kalori og høy-karbohydrat forhold til de fleste "lean" workout produkter; mange kroppsbyggere foretrekker dette fordi en høy-kalori diett er viktig for muskelvekst. Mens CytoGainer kan være nyttig for folk som tar sikte på å gå opp i vekt, kan det være usunt, og til og med farlig, for visse høyrisikogrupper.

Cytosport

CytoGainer er laget av sports-ernæring selskap Cytosport, som spesialiserer seg i etableringen av anabole produkter for idrettsutøvere og kroppsbyggere. Cytosport produktportefølje inkluderer også populære kosttilskudd som Muscle Milk, Monster Milk, Cytomax og CytoLean. Mens noen av Cytosport produkter er designet for vekttap, others-- inkludert CytoGainer og Monster Mass-- er produsert for det formål å hjelpe til vektøkning og anabole vekst. På grunn av dette, de inneholder mer kalorier per porsjon enn "Lean" produkter som Muscle Milk Light.

Protein

Hver servering av Cytosport inneholder 54 gram protein. Mye av dette kommer i form av whey, en melk-hentet protein som har et sterkt rykte for å stimulere veksten av muskelmasse. Whey inneholder naturlig forekommende forgrenede aminosyrer (BCAA) som er viktig for muskelvekst; Det er også en utmerket kilde til utvinning bærende aminosyren L-glutamin. Mysen i CytoGainer er delvis hydrolysert ("pre-fordøyd") og inneholder svært lite laktose, så mange forbrukere synes det er lettere å fordøye enn standard mysebasert protein tilskudd.

Karbohydrater

Raffinert sukker som fruktose, sukrose og høy-fruktose mais sirup er kjent for å forårsake en rekke helseproblemer, inkludert type 2 diabetes. På grunn av dette og andre helse-relaterte bekymringer, inneholder CytoGainer ingen raffinerte karbohydrater. I stedet utnytter den maltodekstrin, en kompleks, langkjedede karbohydrater, som den primære kilde for karbohydrat-baserte energi. For å gi en søt smak uten å legge ekstra raffinert sukker, bruker CytoGainer også sukralose (handelsnavn Splenda) som sukker erstatning. Mesteparten av kaloriene i CytoGainer komme fra komplekse karbohydrater og protein.

Forberedelse

CytoGainer kommer i form av et pulver, og det er vanligvis fremstilt ved å blande med formelen: med melk eller vann. Avhengig av smak preferanse og ernæringsmessige behov, kan det også være blandet med soyamelk, rismelk, mandelmelk, iskrem, halv-og halv eller krem. På grunn av sin svært høyt proteininnhold, betyr CytoGainer pulver ikke bland godt med en skje. En shaker-flaske eller blender er vanligvis anbefales. Populære CytoGainer smaker inkludere Cookies and Cream, Banana Cream og Chocolate Malt. De fleste forbrukere tankene CytoGainer er smaken til å være overraskende behagelig når den er tilberedt som anvist.

Utilsiktede effekter

Protein pulver og kosttilskudd ikke bygger muskler; bare trening kan gjøre det. Mange mennesker konsumerer CytoGainer og andre proteintilskudd under den tro at de vil bygge muskelmasse uten trening. Men utover calories-- enten i form av protein, karbohydrater, eller fats-- lagres i fettvev med mindre brukeren jevnlig engasjerer seg i fysiske, muskel-byggeaktiviteten. I fravær av trening, vil CytoGainer bare føre til fet vektøkning, ikke muskelmasse. I tillegg CytoGainer bør ikke brukes som eneste næringskilde. Et variert kosthold er viktig for å opprettholde helsen til hele kroppen.

Rask måte å fjerne ørevoks

Ørevoks forekommer naturlig i menneskelige ører, beskytte øregangen og trommehinnen fra inntrengning av vann eller fremmede stoffer som kan skade ørene. Ørevoks er også gunstig for å opprettholde riktig pH balanse i ørene for å hemme bakterievekst. Imidlertid kan for mye ørevoks forårsake irritasjon, ørebetennelser eller hørselstap. Det er noen raske og trygge måter å fjerne overflødig ørevoks, ifølge en artikkel skrevet av Mayo Clinic ansatte i 2009.

Hjem Rettsmidler

Mange hjem rettsmidler kan fjerne overflødig ørevoks trygt, ifølge Mayo Clinic. En måte er å bruke varmt (ikke varmt!) Babyolje for å mykgjøre voks. Plasser et par dråper olje i øregangen og samtidig legge på din side. Du må kanskje spørre noen til å hjelpe deg slik at du kan forbli stille. La oljen sitte i øret i ca 10-20 sekunder, og deretter bøye hodet slik at oljen og voks strømme ut på et håndkle. Deretter tørke ørene grundig med en annen rent håndkle. Når du har gjort dette, er det andre trinnet å sette et par dråper rensevæske inn i ørekanalen. Som med oljen, tilt hodet etter noen sekunder slik at alkohol å kjøre ut. Dette bør tørke øregangen trygt og effektivt. Hjem rettsmidler er best brukt for sporadisk hard voks bygge opp bare, sier Mayo Clinic. Hvis du har en historie med ørebetennelse eller sykdom, bør du gå til legen din i stedet for å forsøke hjem rettsmidler, ifølge Dr. Douglas Hoffman, en øre-nese-hals spesialist som praktiserer i San Francisco Bay-området.

ENT Assessment

Hvis du har prøvd hjemme rettsmidler og er ikke fornøyd med fjerning av voks, eller hvis du har hatt øre sykdommer eller problemer i det siste, ser en øre-nese-hals lege er den beste strategien for å raskt (og trygt) fjerne ørevoks . En ØNH vil være i stand til å undersøke ørene og avgjøre om overflødig voks er bare en byrde, eller er et tegn på en mer alvorlig problem. Selv om fjerning teknikker varierer, vil mange ØNH leger bruker en trygg utsuging teknikk som vil fjerne ørevoks raskt, sier Dr. Hoffman. Hvis ørevoks problemet ikke er for alvorlig, vil de fleste leger anbefaler at du supplere kontor besøk med hjem rettsmidler.

Slik fjerner Tarter under tannkjøttet

Slik fjerner Tarter under tannkjøttet


Tartar er en plakett som danner og deretter stivner på tennene dine. Noen ganger referert til som kalkulus, kan dette plakk bygger ikke bare på tennene over tannkjøttet, men også under tannkjøttet også. Tartar bygge opp kan bare bli identifisert og fjernet riktig av tannlegen din. Tartar igjen på tennene bidrar til gingivitt og, hvis venstre ubehandlet, periodontitt. Det kan imidlertid forebygges ved tannpuss og tanntråd regelmessig samt ved å gjøre din egen skalering. Skalering er en form for overflate debridement, eller fjerning av døde celler.

Bruksanvisning

Gurgle med hydrogen peroxide eller en antibakteriell munnvann i 1 minutt for å oksygenere og løsne tartar.

Puss tennene og tanntråd i mellom hver tann. Sørg for at du gjør dette grundig.

Bruk en tannlege hakke å forsiktig skalere tennene, fjerne tannsten fra tennene, skimming langs den svært kantene på tannkjøttet. Ikke skalere langt under tannkjøttet på egen hånd, må dette gjøres av en tannlege. Skalering under tannkjøttet på egen hånd kan føre til blødning og alvorlig infeksjon.

Puss tennene igjen, og skyll med en antiseptisk munnvann for å fjerne eventuelle bakterier du har løsnet fra langs tannkjøttet.

Gjenta en gang per måned, eller når du føler at du har rusk samler seg på tennene dine.

Planlegg regelmessige avtaler med tannlegen din for en profesjonell rengjøring å ha tartar fjernet fra tennene og under tannkjøttet.

Hint

  • Ikke stol på hjemme-skalering alene for å fjerne tannsten buildup. Se tannlegen regelmessig, og følg hennes mening om hvorvidt ultralyd skalering er en mer passende alternativ for deg. Ikke skaler under tannkjøttet på egen hånd, da dette kan føre til blødninger og føre til infeksjon.

Hvordan til Store Xalatan øyedråper

Det generiske navnet for Xalatan øyedråper latanoprost. Denne medisinen er påføres lokalt i øynene; Det er ikke ment å bli brukt oralt. Xalatanbehandling øyedråper brukes for glaukom pasienter, så vel som de med okulær hypertensjon. Dette stoffet kan redusere okulær trykket og bidra til å forhindre synstap. Det er viktig å følge legens doseringsanvisningen nøye. Hvis du har problemer med å administrere dine øyedråper, spør legen din om hjelp. Fortell legen din om eventuelle bivirkninger du opplever. Lagring Xalatan øyedråper er enkel; bare følge noen sikkerhetsregler enkle.

Bruksanvisning

Lagre en uåpnet flaske Xalatan øyedråper i kjøleskapet ditt.

Ikke oppbevar denne medisinen på badet. Det bør holdes borte fra overdreven fuktighet, lys eller varme. Lagre en åpnet flaske Xalatan øyedråper ved romtemperatur.

Hold øyedråper utilgjengelig for eventuelle barn. Holde lokket tett tillukket. Hvis du mistenker at et barn kan ha svelget eller hatt annen kontakt med øyedråper, må du kontakte Gift for instruksjoner.

Ikke bruk denne medisinen hvis du ser partikler som flyter i øyedråpene. Du bør heller ikke bruke øyedråpene hvis du oppdager at de har endret farge eller utseende.

Hold dropper rent ved å ikke tillate det å berøre hvilken som helst overflate, inkludert øyet eller øyelokket. Det kan bli forurenset og forårsake en infeksjon. Hvis du tror din dropper kan være forurenset, må du slutte å bruke det og ringe legen din.

Skal ikke gis Xalatan øyedråper som er åpnet i mer enn seks uker. Hvis flasken har vært åpen så lenge, ringe legen din for å få en ny resept. I tillegg, sjekk medisinen utløpsdato. Kast bort noen øyedråper som har utløpt.

Hånd Sanitizing Instruksjoner

Rengjøring hendene er grundig en av de mest konsekvente, forebyggende tiltak du kan ta for å opprettholde din egen personlige helse og helsen til familien din. Bakterier blir ofte overført av en infisert person berøre et objekt (for eksempel et dørhåndtak) som er så rørt av den neste person. Ved å følge noen enkle hånd desinfiserende instruksjoner og forstå riktig prosedyre kan du hindre spredning av svært overførbare sykdommer.

Såpe og vann

Du trenger ikke high-test anti-bakterielle produkter å vaske hendene. Ved hjelp av en enkel bar eller flytende såpe vil gjøre det bra. Fukt hendene med vann og bruker nok såpe til å skape et godt skum. Gni hendene sammen kraftig i minst 20 sekunder, og husk å vaske fronter og ryggen. Å være grundig, vil du også ønsker å rengjøre under neglene for å fjerne eventuelle forurensninger og vaske opp til håndleddene. Du vil ønske å gjenta denne prosessen hvis du har jobbet med rå kjøttprodukter, etter å ha besøkt badet, bleieskift, etter nysing eller hosting i hendene, før behandling av mindre sår eller rydde opp dyr avfall. Etter at du har vasket hendene, bruk en engangs papirhåndkle for tørking.

Alkohol-basert hånd sanitizers

På anledninger når vi ikke har tilgang til rennende vann, ved hjelp av et alkoholbasert desinfeksjonsmiddel er en akseptabel erstatning. Bruk: sette en liten mengde rensemiddel i håndflaten og gni hendene sammen, foran og bak, helt til alt det sanitizer har tørket.

Et annet forebyggende tiltak

Hvis du ønsker å unngå å få eventuelle forurensninger på hendene, kan du alltids bruke plast eller lateks engangshansker hvis du arbeider med farlige stoffer som rått kjøtt eller kroppsvæsker. Disse er ganske billig og kan kjøpes på de fleste dagligvare og drugstores.

Hvordan velge en Inversjon Table

Inversjon tabeller er fitness enheter som tillater brukere å plassere føttene på et høyere nivå enn hodet. Kroppen kan selv bli suspendert fullt opp-ned på noen enheter. Mens de helsemessige fordelene av inversjon tabeller er ofte debattert, noen brukere mener disse enhetene bidra med ryggsmerter og andre helsemessige problemer. For å finne den beste inversjon tabellen, vurdere faktorer som pris, lagring, kvalitet og komfort før du foretar kjøpet.

Bruksanvisning

•  Bestem om du foretrekker en manuell eller motorisert enhet. På en manuell tabell, må du bruke håndtakene på hver side av kroppen din for å plassere bord på ønsket vinkel. Disse enhetene er ikke så lett å bruke som motoriserte tabeller, som justeres med innebygde kontroller. Fordi de er mindre komplekse, manuelle enheter koster mindre og lider færre vedlikeholdsproblemer over tid i gjennomsnitt.

Tenk lagringsbehov. Hvis du ønsker muligheten til å lagre din inversjon tabellen out-of-sight, se etter nedfellbare enheter som lett kan stues. Finn ut vekten av hver tabell for å være sikker på at du kan flytte den enkelt på egen hånd, og at du er i stand til å sette den opp uten problemer når du ønsker å bruke den.

Sammenlign kostnader. Ifølge Inversjon Bord 101, disse enhetene koster mellom $ 150 og $ 600, avhengig av kvalitet og funksjoner. De som nettopp har begynt med inversjon terapi kan være lurt å vurdere en rimeligere modell, mens erfarne brukere kan ønske å investere i en høyere kvalitet enhet.

Se etter kvalitet. Stål eller aluminium rammer en tendens til å være mer holdbar enn plast. Se etter en enhet som er sterk og solid. Det bør ikke rock eller knirker når du bruker den. Sjekk for å se om bord har en garanti. De fleste av de mer populære merkene tilby noen form for garanti, mens mindre kjente selskaper kan ikke.

Kontroller for komfort og passform. Test bordet for å sørge for at den har nok polstring for komfortabel bruk. Sørg for at du kan få på og av bordet jevnt og invertere det enkelt. Sjekk høyde og vekt kapasitet til å sørge for at den er dimensjonert riktig for kroppen din.

Alternativer ankelstøtte anmeldelse. Noen inversjon bord har en enkel bar som brukerne må vikle sine føtter rundt som de invertere. Andre har justerbare ankel stropper som holder deg på plass automatisk. Valget mellom disse to alternativene er i stor grad et spørsmål om personlig preferanse.

Tenk på den ønskede vinkel på inversjon. Ikke alle inversjon tabeller kan brukes enkelt i alle vinkler. Noen tabeller kan ikke snu en full 180 grader, mens andre kan være vanskelig å holde på plass i midten av posisjoner. Sjekk med din lege eller kiropraktor for å se hva vinkelen inversjon du bør sikte etter.

Hvordan kan menn ned i vekt og bygge muskler ved å bare gjør benkpress?

Hvordan kan menn ned i vekt og bygge muskler ved å bare gjør benkpress?


Benkpress fungerer dine bryst, skuldre og triceps muskler, men også treffer kjernen og underkroppen til en mindre grad. Det er et fast innslag øvelse i mange bodybuilding, styrkeløft og generell styrketrening rutiner. Fordi benkpress fungerer så mange muskelgrupper, vil du få en større metabolisme boost og kaloriforbrenningen fra benkpress enn du ville fra en isolert øvelse som en triceps pushdown, ifølge Mike Robertson of Indianapolis Fitness and Sports Training. Dette betyr at benken trykk kan være en effektiv vekttap øvelse for menn, så vel som en styrke bygger.

Teknikk

Å maksimere mengden av muskelfibre du bruker til å brenne flere kalorier, bruker riktig teknikk er viktig. Hendene skal være om skulder-med hverandre med et fast grep på bar. Grav øvre del av ryggen i benken og kjøre føttene i gulvet for å gi deg en sterkere base for støtte, råder Robertson. Senk bar til brystet under kontroll, ta en kort pause, og skyv den deretter kraftig opp igjen. Hold albuene gjemt i hele heisen for å unngå overbelastning skuldrene.

Treningsfrekvens

Jo oftere du trener, jo flere kalorier forbrenner du, og jo raskere du mister vekt. Selv om dette kan gjøre benkpress hver dag virke som en god idé, muskler faktisk ta mellom 48 og 72 timer til fullt igjen etter en treningsøkt, ifølge American Council on Exercise. Benk tre ganger per uke, på nonconsecutive dager. Utføre fem sett med fem repetisjoner i session ett, fire sett med seks til 10 reps i session to, og tre sett med 12 til 15 reps i forrige økt i uken.

Diet

Å miste vekt gjennom trening alene kan være svært vanskelig, som å slippe vekt krever at du forbrenner mer kalorier enn du forbruker. Mens benkpress kan brenne kalorier, vil det ikke brenne nok til å føre til betydelig vekttap, som selv en halv time for kraftig vekttrening bare brenner 180-266 kalorier, avhengig av din kroppsvekt, ifølge Harvard School of Public Health . Aktive menn bør spise mellom 2400 og 3000 kalorier per dag for å opprettholde vekten, råder den amerikanske Department of Agriculture, så bruk disse tallene som en guide og justere dem etter behov inntil du mister vekt på en jevn, sunn rate. Rundt 1 til 2 pounds per uke er ideelt.

Betraktninger

I teorien kan en mann gå ned i vekt bare fra å utføre benkpress, forutsatt hans kosthold er i sjakk, også. Men du er langt bedre å innlemme andre øvelser som ell. Bare benkpress kan føre til postural og muskulære ubalanser, som deretter kan føre til skade; og resultatene vil være raskere hvis du legger i andre styrke-øvelser for rygg, skuldre, bein og kjerne, sammen med moderat-og høy intensitet cardio. Hvis du bestemmer deg for å gå ned i benkpress-bare rute, og forsøker å gradvis øke vektene du løfter å holde treningsøktene utfordrende og for å øke kaloriforbrenningen.

Hvordan bygge din egen Chin Up Bar

Hvordan bygge din egen Chin Up Bar


Den suspenderte armhevingsstang er en stor enhet for å trene rygg, skuldre og armer, spesielt biceps. Du kan bygge din egen chin-up bar ganske enkelt slik at du kan få en trening når du vil hjemme. Baren er relatert til trapes. Kjernen og stabiliserende musklene er involvert gi deg en utfordrende treningsøkt. Mye mer enn standard haken opp enheten.

Bruksanvisning

Montering

Drill to pilot hull i taket rafter på 22 inches hverandre, ved hjelp av ¼ tommers borekronen. Skru begge 3/8 tommer med 5 tommers bolter godt inn i rafter.

Drill to pilothull inn i 2 fot runde stålrør, en tomme fra hver ende av stangen. Bruk 3/8 tommers borekronen for både pilothull.

Skru to 3/8 tommers mutterne på 3/8 tomme øyebolter og slippe en låseskive på toppen. Shove øyet bolten gjennom pilothull i stålrør. Drop en låseskive på toppen og skru ned en 3/8 tommers mutter på toppen. Dette vil låse øyebolter på plass. Gjør dette for hver side.

Bruk de fire hurtigkoblinger til å feste kjettingen til etterslep bolt i taket og øyebolter i stålrør. Pass på at de raske koblinger er skrudd stengt på alle fire lenker.

Tips og advarsler

  • Juster for kroppshøyde og stabilitet; åpner de to øverste hurtigkoblinger og tar en link ut av kjeden på hver side vil gjøre kjedet kortere. Legge til en link fra kjeden øker lengden. Making kjeden kortere fosters stabiliteten av enheten, mink svingende. Legge lengder til kjeden forsterker ustabilitet gjør øvelsen mer utfordrende. Bruk en stud finder når vi leter etter tak sperrene for å installere dine bolter. Det er viktig å finne senter på hver rafter for stabil støtte. Oppbevar reservedeler for utskifting etter behov. Når du kjøper kjeden fra jernvarehandel har ekspeditøren skjær den i to to fots lengder.
  • Ikke erstatte ethvert materiale med mindre kvalitet eller styrke. Det kan resultere i at enheten bryte under bruk og forårsake skade. Kontroller alltid installasjonen før hver bruk. Se etter slitte eller skadde deler. Hvis noen er funnet ved inspeksjon ikke bruker haken opp bar inntil de har blitt erstattet.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Et sunt immunsystem hjelper bekjempe infeksjoner og virus, og vil bidra til å holde barna syke så lite som mulig. Det er ikke vanskelig å bygge et sunt immunsystem i barna. Innlemming riktig mat og daglig aktivitet vil hjelpe barna til å ha den sunneste immunforsvaret mulig.

Hvordan bygge et sunt immunforsvar i Kids

Trene for å bygge et sunt immunforsvar

•  Gå en tur eller en lett joggetur hver dag. En 15-minutters spasertur hver dag er en enkel måte å holde immunforsvaret i form.

Gjør push-ups tre til fire dager i uken. Prøv å gjøre tre sett av fem og øke litt hver uke.

gjøre sit-ups tre til fire dager i uken. Tre sett med 15 er en godt utgangspunkt, og deretter jobbe opp til mer som du blir mer komfortabel. Du trenger ikke å få maks; du bare prøver å få en lys, full-body workout for å holde kroppen frisk.

Sørg for å få tilstrekkelige mengder av hvile og søvn. Det er viktig å la kroppen hvile etter trening, og aldri overdrive det. Mens kroppen hviler, utgivelser det immun-styrke stoffer og lader.

Å spise for å bygge et sunt immunforsvar

Spis matvarer med probiotika. Disse er stor i bekjempelse av influensa virus og kan bli funnet i kosttilskudd og noen få matvarer. Yoghurt, miso suppe, juice, soya drikkevarer, og gjæret og ugjæret melk er alle kilder til probiotika.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Blåbær og granatepler er lastet med antioksidanter som bidrar til å bygge sunt immunforsvar. Andre frukter, slik som fersken, epler og appelsiner, har sterke mengder vitamin C, og er perfekt for ditt immunsystem. Shitake sopp vil bidra til å øke antall hvite blodlegemer, og brokkoli og tomater har også rikelig med sunne vitaminer.

innlemme omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. De forårsaker kroppen til å stimulere cytokiner, som brukes ved slukking av infeksjoner. Laks, valnøtter, kamskjell, blomkål, kål, reker, torsk, tunfisk, soyabønner, tofu, og grønne grønnsaker alle har høy kilder til omega-3 fettsyrer.

drikke seks til åtte glass vann om dagen. Det er alltid sunt å bli hydrert i løpet av dagen. Vann hjelper bære vitaminer og næringsstoffer gjennom kroppen og skyller ut avfalls.

Unngå mat som svekker dine hvite blodceller. Sukker og koffein kan forårsake tonn skade på immunsystemet, samt dehydrerer kroppen din.

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator


Hvis energien vi bruker mens du trener kan bli brukt, kan det brukes til å drive lys, lade batteriene, kjøre-TV, og selv kraft apparater eller hjelpe lade elbiler. En stasjonær sykkel generator kan brukes til å konvertere energi fra bevegelse av pedalene til brukbar elektrisitet. Mange enheter kan plugges direkte inn i 12v DC utgang. En inverter kan brukes til å konvertere strøm til 120V AC også.
Alternativt kan kraften fra sykkelen brukes til å lade opp en dyp syklus batterier (eller bank av batterier) for bruk på et senere tidspunkt, for eksempel til lampene etter at solen har gått ned.

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator

Konvertere en eksisterende Sykkel til en stasjonær Generator

Velg sykkelen som skal brukes. Det bør ha flere tannhjul for å holde deg på den mest effektive effektsonen, men trenger ikke å være i helt perfekt mekanisk tilstand, så lenge syklet krefter bakdekket. En sykkel som er greit for å lage strøm, men ellers ikke kjørbar på grunn av defekte bremser eller en vridd ramme kan bli plukket opp på et garasjesalg ganske billig.

Velg en trening stand til å holde sykkelen i oppreist stilling uten at det å falle over. Riktig trening stativ bør ikke komme i veien for utførelsen, og bør løfte bakhjulet ut av bakken eller gulvet. Disse står normalt gli på plass ved den bakre hjulbolter, slik at sykkelen fremdeles lett fjernes for bruk veien hvis ønskelig.

Test passe din 12v DC generator eller permanent magnet motor (som skal produsere strøm når spunnet) bak bakhjulet. Dekket bør passe på plass ved den utgående aksel, hvor et belte normalt ville treffe, eller det skal hvile direkte på akselen verket. Når du har en idé til hvor motoren vil gå, bruke kryssfiner til å konstruere et feste for å holde motoren på plass mot dekket. Forskjellige størrelser motorer vil kreve forskjellige motor står og monterer.

Fest et voltmeter til motoren for å måle hvor mye strøm det er å produsere, og deretter koble den opp direkte til dine elektriske apparater. En bil sigarettenner adapter kan kobles til strømledningene for en enkel, universell adapter. Nå, bare drive enhetene dine direkte fra sykkel, eller lade batterier for bruk på et senere tidspunkt.

Konverter en stasjonær sykkel til en generator

Demonter den fremre enden av den stasjonære sykkelen, og fjerne den mekanismen som normalt gir motstand. På en luft sykkel, er dette en serie av blader som fungerer som en fan å bremse syklet på grunn av luftmotstand. Du bør sitte igjen med en direkte drevet roterende utstyr, og da syklet sykkelen, bør du ikke lenger møte noen motstand.

Koble skaftet av generator eller motor til den stasjonære sykkelen gearsystem. Bør være i stand til å montere generatoren på plass i hulrommet område hvor motstanden mekanismen tidligere var plassert. Generatoren må festes på plass for å holde fra å bevege seg under rotasjonskraft som vil bli lagt på den under bruk. L-formede metallbraketter kan ofte bli brukt for å sikre motoren til rammen på ergometersykkelen.

•  Kjør ledningene fra generatoren motor til strømuttaket, eller til batteribanken. Pass på at ingen ledninger kommer i veien for de fysiske bevegelser av sykkelen under bruk. Sett på stasjonær sykkel speedometer med en amp / volt meter for å måle effekt i stedet for hastighet. Dette lar deg se hvor mye nyttig arbeid du har utført under treningen, og hvor mye total effekt blir produsert.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å gjøre arbeidet med å bygge et system fra bunnen av, flere pre-laget kommersielle modeller eksisterer. Jo raskere du pedal, jo mer strøm du produserer.
  • Kontroller at alle ledninger er sikret fra bevegelige deler eller metallrammen, ellers kan du møte elektrisk støt.

Enkel 5 måltider om dagen for å hjelpe miste vekt

"Tre måltider om dagen." Alle har hørt dette ordtaket, men det kan ikke være gode råd for de som prøver å gå ned i vekt. I stedet spiser fem mini-måltider per dag for å hindre sult og øke stoffskiftet.

Hvorfor Five?

Ifølge en 2008 Menns helse artikkel, prinsippet bak å spise fem små måltider - noen ganger referert til som "mini-måltider" - en dag er enkel: Å spise oftere, til tross for måltider 'mindre størrelser, er mer tilfredsstillende. I tillegg spiser ofte holder proteinnivået høyt, noe som bidrar til å bygge muskler. Dette er fordi kroppen kan forbrenne bare en viss mengde protein på en gang; Derfor er det best å spre det ut over hele dagen i mindre mengder.

Tidsplan

Kick off dagen ved å spise innen 30 minutter å våkne opp. Space dine mini-måltider til omtrent hver to til tre timer i løpet av dagen, slik at du aldri blir sulten mellom måltidene. En typisk tidsplan kunne se slik ut:

• 7 am: Frokost
• 10:30: Mid-morgen snack
• 13:00: Lunsj
• 16:00: Mid-ettermiddag snack
• 19:00: Middag

Selv om noen av "måltider" blir her kalt "snacks," husk at de caloric forskjellene mellom dem vil være liten til ingen.

Kaloriinntak

For å finne ut hvor mye du bør spise på hver sittende, må du først finne ut hvor mye du trenger å spise i løpet av hele dagen. Gjør dette ved å beregne din basal metabolic rate (BMR) ved å bruke følgende formel:

Kvinner: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)
Menn: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

For eksempel, en 185-kilos, 5-foot-9-tommers, er 24 år gammel kvinnes basal metabolic rate 1671,25. Deretter må du bruke Harris Benedict ligningen for å finne det magiske antall kalorier du bør spise per dag. Multiplisere din BMR med mengden av trening du gjør: x1.2 (stillesittende), x1.375 (lys), x1.55 (moderat), x1.725 (tunge), x1.9 (ekstrem).

Den nevnte 24-åringen gjør lett trening; derfor hun trenger å spise 2298 kalorier per dag for å opprettholde vekten hennes. For å gå ned i vekt, må hun kutte 500 kalorier per dag for totalt 3500 kalorier - £ 1 - per uke, noe som gjør henne totalt kaloriinntak 1798 per dag.

Dele dette med 5 for å finne ut hvor mange kalorier du bør spise per måltid. I dette tilfellet handler det om 360. Dette nummeret er ikke rigid. Hvis du spiser 300 kalorier på ett måltid, kan du spise 420 på en annen. Bare sørg for at det legges opp til per diem kaloriinntak.

Hva du spiser

Ifølge en 2005 Washington Post artikkel, "mini-måltider, Minnier meg?", Er det viktig å blande opp dine måltider ved å inkludere protein, karbohydrater (som gir fiber), og litt sunt fett til hvert måltid. Sammenkobling disse ulike typer matvarer er sammen nøkkelen til følelsen mett, noe som bidrar til å hjelpe vekttap.

Et eksempel på en frokost som inkluderer alle de tre elementene er en bit av hel-hvete toast (karbohydrater) toppet med naturlig peanøttsmør (protein og sunt fett). En middag eksempel er kyllingbryst (protein), kokt i olivenolje (fett) og paret med søtpoteter (karbohydrater).

Hvordan å miste vekt på bare fire uker uten narkotika

Hvordan å miste vekt på bare fire uker uten narkotika


Alle som har startet et vekttap program kjenner selvkontroll og ofre det krever. Hvis du er en stadig sulten dieter, kan du ha blitt fristet til å verve hjelp av farmasøytiske appetittdempende midler i det siste, men ville det annerledes etter at de vurderer sine potensielt farlige bivirkninger. For å gå ned i vekt, forblir den grunnleggende den samme formelen. Du må ta inn færre kalorier enn du expend. Selvfølgelig, det finnes utallige variabler til dette prinsippet, men gjør det enkel matematikk kan hjelpe deg å miste ca åtte pounds i fire uker.

Hvordan å miste vekt på bare fire uker uten narkotika

•  Beregn hvor mange kalorier du spiser på en dag. Ærlig vurdere ditt daglige inntak ved å holde en journal for en uke og skrive ned alt caloric som kommer inn i munnen din. Rådfør deg med en kalori guide eller USDA nærings database nettsted for å finne ut hvor mange kalorier hvert element inneholder. Noter daglig totalt for alle syv dager.

Beregn hvor mange kalorier du forbrenner på en dag. Tallet vil ikke være nøyaktig, men aktivitetsnivået vil gi en viss idé om ditt daglige utgifter. Fra hjemmesiden til Min Vekttap Kalkulator, velg lenken "Mål stoffskiftet" og svare på de fire spørsmålene for å få resultatene.

Sett opp en realistisk kosthold og treningsplan etter bestemme hvor mye vekt du ønsker å miste per uke. Husk at £ 1 tilsvarer 3500 kalorier. Med andre ord, å miste ett pund per uke, må du oppnå et underskudd på 3500 kalorier. Hvis du spiser 3000 kalorier per dag, men bare expending 2500 kalorier, vil du akkumulere et overskudd på 500 kalorier per dag, og legge på seg syv dager, eller 52 pounds i et år. Det motsatte er også sant. Å miste ett pund hver syv dager, må du oppnå et underskudd på 500 kalorier per dag, enten ved å spise mindre eller trene mer. Hvis du ønsker å miste to pounds per uke, eller åtte pounds i fire uker, må du nå en daglig underskudd på 1000 kalorier.

kutte kalorier fra kostholdet ditt. Gjennomgå journal og helt eliminere usunn mat som brus og sukkerholdige bakevarer. Skjær porsjonsstørrelser i to, og bytte ut snacks som chips og popcorn med sesongens friske frukter og grønnsaker. Planlegg en daglig diett som inneholder 500 kalorier mindre enn stoffskiftet måling fra trinn 2.

Brenn 500 kalorier per dag gjennom noen form for trening. Bruk aktivitet kalkulator på nå Loss nettsted for å hjelpe deg å finne ut hvordan du skal oppnå utgiftene. En times gange i en fart på 4 miles per time forbrenner nesten 500 kalorier, mens 45 minutter på en elliptisk maskin oppnår det samme. Sikt på en ukentlig underskudd på 7000 kalorier gjennom en kombinasjon av kalori begrensning og aktivitet for å miste eight pounds i fire uker.

Hint

  • For å oppnå et sunnere og slankere kropp, gi preferanse til økt aktivitet over kalori begrensning når finne din daglige underskudd. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør, slik som du bygger og styrke kroppen din, vil du naturligvis øke stoffskiftet og vekttap vil bli lettere.

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar


Pull-up barer (også kjent som chin-up barer) er en enkel og utrolig effektiv trening verktøy for å bygge overkroppen styrke, både i armer og i brystmusklene. En pull-up bar er en ganske enkel del av utstyret, fordi det er effektivt bare en fast horisontal bar. Mens merkenavn og produsert pull-up barer kan koste oppover på $ 100, det er en enkel metode for å bygge en perfekt pull-up bar på din egen for mindre enn 20 dollar.

Hvordan lage den perfekte Pull-Up Bar

•  identifisere stedet der du ønsker å sette ditt pull-up bar. En god spot er en dørkarm, fordi det handler om den ideelle bredden for en pull-up bar. To vegger som er mindre enn tre meter fra hverandre vil også fungere.

•  Feste to veggmonteringsbraketter parallelt med hverandre på motsatte sider av dørkarmen eller vegger. Veggmonteringsbrak er lett skaffes på de fleste jernvareforretninger og kommer med standard installasjons retninger.

Legg et galvanisert stålrør mellom de to veggmonteringsbraketter. Pass på at røret er tett montert i parentes, slik at det ikke beveger seg mens du trener.

Hvordan bygge naturlig immunitet

Ditt immunsystem er det viktigste våpenet du har for å bekjempe sykdommer. På grunn av dette, mange bedrifter markeds pulver, drikke og andre elementer som er ment å bygge opp din naturlige immunitet. Disse produktene er faktisk ikke nødvendig å bygge opp din naturlige immuniteten er ganske enkel. Du må kanskje gjøre noen endringer i livsstil, men ingen av disse er drastisk. Bruk disse tipsene for å bygge opp din naturlige immunitet og holde deg frisk.

Hvordan bygge naturlig immunitet

•  Få rikelig med naturlig vitamin C. Dette er trolig den mest kjente måten å bidra til å øke din naturlige immuniteten. Kosttilskudd, slik som vitaminer, er fine, men den beste måten å få vitamin C er å få det gjennom rene matvarer. Appelsiner, grapefrukt og tomater er bare tre eksempler på mat du kan spise hver dag for å bygge opp din naturlige immunitet.

Spis en god mengde friske grønnsaker og bønner på en daglig basis. Du kan bli overrasket over å høre at matvarer som brokkoli, spinat og nyre bønner er fulle av antioksidanter. Over tid vil disse hjelpe deg med å beskytte og styrke immunforsvaret. Grønnsaksjuice ("Du kunne ha hatt en V-8!") Er en svært enkel og velsmakende måte å få din daglige mengde grønnsaker.

Drikk minst 8 til 10 åtte unse glass vann hver dag. Dette kan tjene to formål. Vann vil bidra til å fjerne giftstoffer og "junk" fra systemet. Det vil også gjennomføre eventuelle overskytende vitaminer du har inntatt i løpet av den nye kosten. Begge disse er nyttig når du prøver å bygge opp din naturlige immunitet.

Prøv å sove godt hver natt. For mange mennesker er uvitende om hvor viktig søvn er til deres daglige liv. Sleeping åtte timer hver natt kan bidra til å forebygge vektøkning, redusere stress og til og med holde deg fra å bli syk.

Øvelse på en daglig basis. Når du trener, hjelper du kroppen din til å absorbere vitaminer og næringsstoffer du forbruker. Trening i seg selv er en annen måte at du kan styrke ditt immunsystem. Dette betyr ikke at du må treffe gym hver dag. Vandre i 30 til 60 sammenhengende minutter er alt av th trening du trenger for å bygge naturlig immunitet.

Vet hvilke matvarer og drikke du bør gi opp. Koffein og sukker er to ting som faktisk kan fjerne vitaminer og mineraler fra kroppen din, og dermed svekke immunforsvaret. Fastfood og bearbeidet mat vil ikke gjøre immunforsvaret noe bra, heller. Alkohol vil også bryte ned næringsstoffer og immunsystemet ditt. I utgangspunktet bør du bruke sunn fornuft når matvarer kutte ut av kostholdet ditt. Enhver og alle fetende mat eller drikke bør elimineres.

•  Få syk. Det høres kanskje dumt, men kroppen din vil bekjempe virus og andre sykdommer bedre når den har støtt på dem. Dette gjøres best når du arbeider med et lite barn, men

Hint

  • Bli syk. Det høres kanskje dumt, men kroppen din vil bekjempe virus og andre sykdommer bedre når den har støtt på dem. Dette gjøres best når du arbeider med et lite barn, skjønt. Man skal ikke prøve å bli syk med vilje etter om alder av 13. Ring legen din dersom du finner ut at du hele tiden å bli syk. Legen din kan gi deg andre tips eller bilder som en måte å hjelpe deg å bygge naturlig immunitet.

Hva er behandlingen for ørevoks bygge opp?

Små mengder av ørevoks er sunt. For mye ørevoks kan føre til ørebetennelser og nedsatt hørsel. Noen mennesker produserer mer ørevoks enn andre. Noen mennesker vil oppleve øret voks bygge-ups ofte, mens andre aldri vil oppleve en. Ørevoks fjerning blir nødvendig når voks blir påvirket i øret. De behandlinger for ørevoks er enkel og effektiv og kan gjøres rutinemessig eller etter behov.

Manuell fjerning

Leger, øret spesialister, og sykepleiere kan fjerne ørevoks manuelt. Mange i det medisinske miljøet, mener at dette er den beste behandlingen for ørevoks fjerning. En lege kan se inn i øret ditt og finne ut hvor alvorlig forstoppelse er og hvilken behandling alternativet ville være best. Manuell fjerning bør bare gjøres av en lege eller andre profesjonelle. Legen vil bruke en tent undersøke omfang og en voks fjerning skje. Denne metoden kan være den sikreste, men det er også den mest invasive. Manuell fjerning kan variere fra å være litt ubehagelig å ekstremt smertefullt. Hvis manuell fjerning er bare for smertefullt, spør legen din om å prøve en mindre invasiv behandling.

Vanning

Syringing øret, er en standard voks fjerning prosedyre. Denne behandlingen kan gjøres hjemme eller av en profesjonell. En pære sprøyten i brukes til å sprute varmt vann inn i øregangen for å "skylle ut" voks og gjøres best i badekar eller dusj. Hvis ørevoks har herdet, kan syringing være mindre effektive. Putting 02:58 dråper mineral, baby eller olivenolje i øret før skylling gjør syringing mer effektive. Syringing kan forårsake svimmelhet eller smerter, og bør ikke gjøres hvis du har en perforert trommehinne. Forsøk aldri å bruke tann vann piks eller andre vanntrykk enhet å vanne ørene; bruker bare en liten pære sprøyte presset for hånd.

Medisinering

Ørevoks fjerning faller hjelp til å løsne og mykne hard voks, oppløse voks og tørke ut øret for å hindre smitte. Du kan kjøpe, gjøre eller har legen forskrive dråper. De fleste over-the-counter ørevoks dråper inneholder vann, olje og peroxide. Du kan bruke 2-3 dråper mineral, baby eller olivenolje hjemme for å myke opp voks. Bruk 2-3 dråper peroxide å oppløse ørevoks. Drops bør ikke brukes hvis du har en perforert trommehinne. Hvis du er usikker, ta kontakt med en lege før du legger noe i ørene.

Suge

Leger også bruke suge å fjerne ørevoks. En spesialdesignet sugeenheten er plassert i øret, og legen guider suge å fjerne ørevoks. Mange pasienter finner sug for å være den mest komfortable metode for fjerning av ørevoks.

Ear candling eller coning er en gammel holistisk praksis som bruker suge å fjerne ørevoks. En spesiell øret kjegle er plassert inne i øret og den andre enden er satt i brann. Varmen gir et sug når kjeglebrannskader. Kjeglen må tas ut før varmen når huden din. Coning bør bare gjøres av en helhetlig faglig. Ifølge Mayo Clinic, forskning viser at øret koning ikke fungerer, og kan føre til personskader.

Advarsel

Bomullspinner kan forårsake voks bygge opp eller gjøre det verre. Å sette noe i øret for å forsøke å plukke ut voks anbefales ikke. Du risikerer å bryte din trommehinnen eller jamming voks dypere inn i øret ditt. Hvis du føler at du bare ikke kan leve uten bomullspinner, deretter begrense deg til å bruke dem en gang i uken. Bruk en bomullsdott i stedet for å tørke den eksterne delen av ørene dine. Hvis du opplever symptomer på ørevoks bygge opp --- fylde i øret, smerte, kløe eller tap av hørsel --- oppsøke lege før du prøver noen hjemme behandling.

Hvordan bygge immunitet med mat

Hvordan bygge immunitet med mat


Med våre utrolig travle livsstil, de fleste av oss rett og slett ikke betale mye oppmerksomhet til hva vi spiser. Convenience er viktigere enn å spise sunt, og vi ender ofte opp med følelsen svak og syk. Med kosthold endringer og litt planlegging, kan du bygge immunitet med mat.

Hvordan bygge immunitet med mat

eliminere eller sterkt redusere sukkerinntak for å bygge immunitet med mat. Sukker tapper immunforsvar. Hvis du ønsker å bake en søt dessert, kan du bruke lønnesirup i stedet for hvitt sukker.

Øk fiber inntaket. De fleste av oss ikke spiser nok fiber. Frukt, grønnsaker og havre er gode fiberkilder. Fiber hjelper kroppen å eliminere avfall og andre giftstoffer ved å binde seg med skadelige stoffer og hjelpe transportere dem ut av kroppen.

Substitute et stykke frukt for kake eller cookies etter kveldsmåltid.

Spis rotgrønnsaker som gulrøtter og daikon å bygge immunitet med mat. Kinesisk medisin mener at rotgrønnsaker styrke kroppen fordi når en rot grønnsak er økende kan det bryte en stein på sin vei.

begrense forbruket av bearbeidede matvarer. Lengre ingrediens lister på matvarer vanligvis bety flere konserveringsmidler.

Ikke spis for mange matvarer som inneholder hvitt mel. Sats på hele korn brød og pasta.

Spis fastfood bare en gang i måneden hvis du absolutt ikke kan leve uten den.

Velg et fargerikt utvalg av grønnsaker, inkludert tomater, spinat, løk og brokkoli. Spise mye rå mat vil bidra til å holde deg sunn og er en enkel måte å bygge immunitet med mat.

Pass på at du drikker nok vann. Urin skal være fargeløs eller knapt gul. Ta hensyn til urin farge for å avgjøre om du trenger å drikke mer vann.

Drikk grønn te og hvit te. Begge inneholder antioksidanter som øker immunforsvar.

11. Prøv å spise mat i så nær sin naturlige tilstand som mulig. Eplemos er et bedre valg enn et eple-flavored frokostblanding bar, men en hel eple er det beste valget.

Spis økologisk når det er mulig. Spise økologisk kjøtt og meieriprodukter vil begrense eksponering for dyr som ble gitt steroider og antibiotika, som begge kan forstyrre immunforsvar. Å spise økologisk frukt og grønnsaker vil begrense eksponering for plantevernmidler og andre kreftfremkallende kjemikalier.

Måter å bygge opp et immunsystem

Måter å bygge opp et immunsystem


Et sterkt immunforsvar er nøkkelen i å få og holde seg frisk. Ditt immunsystem er ditt første forsvar, og bygge den opp er din beste krenkelser mot mange lidelser og sykdommer, inkludert forkjølelse, influensa og til og med kreft.

Starte med det grunnleggende

Er du drikker minst seks 8-oz glass vann hver dag? Staying hydratiserte er en svært viktig nøkkel i å opprettholde god helse.

Får du nok fiber? Fiber holder deg mett og holder fordøyelsessystemet (nøkkelen til god immunitet) sunt slik at den kan fungere riktig ved å trekke ut næringsstoffene kroppen din trenger.

Spiser du nok frisk frukt og grønnsaker, spesielt de farget grønn og oransje mørkt? Disse forbedre immunitet sterkt.

Får du nok søvn? Undersøkelser viser at folk som får tilstrekkelig søvn er sunnere og lykkeligere.

Hva med trening? Daglig mosjon gir deg energi og holder hele systemet sunnere. Bare noen få minutters gange vil hjelpe. Hvis det er mulig, er mer enda bedre.

Probiotika

Tar en probiotiske supplement vil balansere de gode og dårlige bakterier i fordøyelseskanalen og vil hjelpe deg i å bo vanlig. Tar en probiotiske supplement er en enkel, men svært effektiv måte å bygge ditt immunforsvar.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraltilskudd kan definitivt bidra til å bygge immunitet, spesielt hvis du bare starte et regiment å forbedre immunitet og kan kjøres ned.