Digidexo.com

slutte med plavix

Hvordan å slutte å ta Plavix

Plavix er en reseptbelagte medisiner gitt oralt i tablettform for behandling av koronarsykdom (hjertesykdom). Det fungerer ved å regulere blodstrømmen i kroppen din for å forhindre blodpropp fra forming. Stoffet brukes av de som har lidd et hjerteinfarkt eller slag for å holde blodet fra clotting. Som mange medisiner, gjør Plavix ha bivirkninger. De fleste er relativt små, men noen er alvorlig, uvanlig kraftig blødning inkludert blodig eller svart avføring, oppkast av blod eller blod i øynene.

Hvordan å slutte å ta Plavix

Telefon legen din for å la ham vite at du ønsker å slutte å bruke Plavix, og be om forslag på mulige alternative behandlinger.

Lag en liste over alle medisiner du er i dag og hvilke betingelser du lider av, samt eventuelle bivirkninger du føler du kan ha med hensyn til å ta Plavix, eller noen andre medisiner. Del all denne informasjonen med legen din.

Basert på alvorlighetsgraden av din tilstand, kan legen anbefale en avtale for å vurdere din hjertesykdom og omhandler dette. Det er viktig at du fortsetter å ta medisiner før legen din råder deg på en annen kurs for behandling, inkludert en resept på et annet legemiddel.

Hint

 • Fortell legen din hvis du har en historie med blødning, for eksempel hemofili eller en historie med slag, lever, nyre eller magesår. Hvis du har noen av disse forholdene, vil legen trenger å evaluere og justere dosen av Plavix. Tips en lege eller tannlege før har noen operasjon utføres mens på Plavix. Hold Plavix borte fra varme og fuktighet.
 • Fordi Plavix arbeider for å styre blodstrømmen og hindre den fra clotting, kan det føre til at blodet til å være tynnere, noe som gjør det lettere å blø når skadde. Ikke ta aspirin mens på Plavix eller andre NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som ibuprofen eller naproxen. Ikke drikk alkohol mens du bruker Plavix.

Hjelp til å slutte med narkotika

Narkotika har et sterkt grep på en som er avhengige. Ofte ingenting annet betyr noe. Det er imidlertid viktig å huske at det eneste sterkere enn narkotikaavhengighet er din viljestyrke. Hvis du gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika du kan, så lenge du er klar over prosessen som må finne sted. Avslutte narkotika er en laginnsats vær det være et team av folk du kjenner eller bare møte for første gang. Making beslutningen om å avslutte er den vanskeligste delen.

Hjelp til å slutte med narkotika

Gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika. Den vanskeligste, men mest avgjørende skritt er å ta beslutningen på egen hånd. Narkotikabrukere aldri virkelig slutte før de foretar en fast beslutning. Når du har innsett at du vil få det bedre uten rusmidler i livet ditt, støtter avgjørelsen din ved å la alle få vite om endringen vil være å gjøre. Fortell familie, venner og viktigste personene du forbinder med mens du gjør narkotika. Vær klar for støtten noen vil tilby samt dårlig holdning noen vil sikkert gi. Holde seg sterk i din beslutning etter å ha snakket med alle.

Få profesjonell hjelp. Faren for at noen vellykket røykeslutt legemidler uten rehab eller noen form for hjelp er nesten lik null. Det kan være lurt å vurdere å sjekke deg inn i en drub rehabiliteringsklinikk. For å finne mer informasjon om en klinikk i nærheten av deg, kan du ringe Drug Rehab Hotline på (877) 801- 5475. I tillegg kan du delta på en lokal 12-trinns program hvor du vil delta på møter en gang i uken med andre som går gjennom det samme livet endres etter hvert som du. Ofte narkotika rådgivere kan være nyttig. De tilbyr deg en-mot-én gang med noen som kan bidra til å skape endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Endre ditt sosiale miljø. Nesten hver narkotika bruker forbinder med en gruppe venner som også gjør narkotika. Dette kan være bare venner som du har. Så hardt som det kan være, må du innse hvor farlig det er å din beslutning om å slutte å kontinuerlig å henge rundt folk som gjør narkotika. Aldri forvente deg selv som en rusmisbruker til å være sterk nok til å være i nærvær av narkotika. Hvis de er virkelige venner vil de forstå og støtte din beslutning, hvis de ikke har det dessverre nye venner kan være i orden.

Lag en oppfølgingssystem. Det er viktig å holde seg på banen selv etter du har fullført rehab eller rådgivning. Når du er rusmisbruker, er evnen til å bruke igjen alltid i systemet. Din vilje til å slutte å gjøre narkotika må ha et sterkere grep på deg enn narkotika gjør. Mange ganger rehabiliteringssentre tilbyr edru levende miljøer etter at du har lykkes å gå gjennom rehab. Sober levende boliger er i utgangspunktet en vanlig bomiljø med romkamerater bortsett fra med noen flere restriksjoner. Du kan leve livet ditt normalt, men du og de mennesker som lever med din lage en sjekk system for hverandre. Hvis edru levende ikke interesserer deg, kan du opprette en sjekk system med noen du stoler på. La dem hjelpe deg å lage regler og grenser. Tillate dem å stille spørsmål ved deg og kreve at du overholde reglene dere begge satt.

Overvåk tid. Holde opptatt med litt ned tid til å vakle vil øke sjansene dine for å bo edru. Arbeid en fast jobb og kanskje til og med bli med noen aktiviteter du liker. Gjør ting som gjør deg lykkelig som ikke forstyrre din edru levende. Hold endring i livet ditt ekte og gjør ingen unnskyldninger for deg selv.

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje


Avslutt Line er et gratis nettsted som tilbyr ressurser og materialer for å hjelpe folk i å slutte å røyke. Det første trinnet i planen er å svare på spørsmål for å komme opp med en Quit Plan. Dette vil hjelpe deg å vurdere din nåværende situasjon og avhengighet nivå, sammen med å gi metoder for å takle abstinenssymptomer som du kan oppleve. Du vil bli pålagt å sette en dato for røykeslutt, og vil bli gått gjennom hele prosessen. Ekstra ressurser er tilgjengelige hvis du trenger dem.

Bruksanvisning

Åpne en nettleser og gå til Avslutt Linje nettsted (se Ressurser).

Klikk på "Min Quit Tools" øverst på siden, og velg "Jeg er klar til å slutte" fra menyen.

Klikk på "Lag en Quit Plan" og skriv inn ditt navn, alder og hvor lenge du har røykt i de aktuelle boksene. Klikk på pilen nederst på siden.

Fyll ut resten av sidene i Quit Plan, som inkluderer informasjon om din nåværende røykevaner, ting som utløser deg eller gir deg lyst til å røyke og mestringsstrategier du kommer til å bruke etter røykeslutt.

Skriv ut din Avslutt Plan og henge den et sted fremtredende, slik som kjøleskap.

Følg trinnene foreslått av Avslutt Linje for å slutte: plukke en dato du skal slutte, redusere røyking frem til denne datoen, fortelle alle om din plan slik at de kan være støttende, finne ut hva som får deg til å ønske å røyke, bli kvitt alle sigaretter, slik at du ikke er fristet, kjøpe masse tyggis og godteri og finne noen som er villig til å slutte med deg.

Vent til den planlagte avslutter dagen, så gi opp sigaretter helt. Avslutt Linje tyder på at du vaske alle klærne, trene regelmessig, drikke mye vann, unngå alkohol, unngå å utløse steder som barer og kvitte seg med ting som askebegre som minner deg om røyking.

Kontakt lokale ressurser hvis du trenger ekstra støtte. Disse finner du ved å gå inn på Local Resources siden av Avslutt Linje (se Ressurser) og velge ditt fylke fra rullegardinlisten.

Tips til å slutte å røyke sigaretter med et nikotinplaster

Millioner av amerikanere har et ønske om å slutte å røyke, men mange mangler viljestyrke. Dette er grunnen til at nikotin erstatning terapi produkter som nikotinplaster ble opprettet. Plasteret bistår de som ønsker å slutte ved å redusere sine krav og minimere sine abstinenssymptomer. Det er fortsatt noen skritt du kan ta mens du bruker patch som kan øke sjansene for å slutte for godt.

Hvordan rettelsen Works

Nikotinplaster fungerer ved gradvis å frigjøre nikotin i kroppen hele dagen. Det er et depotplaster, noe som betyr at nikotin er sluppet inn i ytterste laget av huden din og deretter beveger seg gjennom kroppen din. Selv om det er en effektiv metode for å slutte å røyke, betyr det ikke kurere instant cravings som noen andre nikotinerstatningsprodukter gjør.

Velg din styrke

Flekkene kommer i tre forskjellige doser: 21 mg, 14 mg og 7 mg. Dosen du begynne med, avhenger av hvor mange sigaretter du røyker daglig. Hvis du røyker mer enn 10, må du kjøpe 21 mg patch først og forbli på det i seks uker før du går ned til 14 mg patch. Hvis du røyker 10 eller mindre om dagen, vil du kjøpe 14mg patch først og forbli på det i fire uker før stepping ned til 7 mg.

Iført Patch

Du bør bruke plaster på samme tid hver dag; dette gjør det lettere for deg å huske når du trenger å endre det. De kan brukes i et tidsrom på 16 til 24 timer; men hvis du ikke føler noen cravings så snart du våkner opp, ta den av før sengetid - det kan føre til søvnløshet og rare drømmer.

Den kan brukes overalt på kroppen som er fri for hår, men overarmen er en favoritt valg for mange. Det er bedre å ha på lapp i et nytt sted hver dag i en uke for å unngå hudirritasjon eller utslett fra limet.

Å røyke eller ikke å røyke

FDA har plassert en advarsel på boksen for å slutte å røyke før du begynner å bruke plasteret, og ikke å røyke mens du har en på. Dette kan føre til uønskede bivirkninger som kvalme, svimmelhet og oppkast. Men Duke Center for Nikotin og røykeslutt gjennomført en studie hvor 50 prosent av deltakerne røykte for de første to uker for å bruke plasteret, og den andre halvparten ikke. Funnene viste at de som røykte mens iført lappen for to uker doblet sin suksessrate og slutte å røyke tidligere enn den andre gruppen, mens lider ingen syke bivirkninger. Deres påstand er at du setter din dato for røykeslutt i to uker etter bruker plasteret kan øke sjansene dine for å slutte med hell.

Kombiner med Behavioral Support

Plasteret hjelper med de fysiske bivirkningene led mens du prøver å slutte å røyke, men du fortsatt trenger å komme forbi den psykologiske effekten. Produsentene av plasteret anbefaler å kombinere behandling med atferds støtte for å øke sjansene for suksess. Det finnes en rekke nikotinplaster merkevarer, og de fleste tilbyr sin egen støttegruppe for de som har kjøpt deres produkt.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid eller Cold Turkey

Røyking er en så kraftig avhengighet som slutte kan være vanskelig å gjøre, til tross for anti-røyke holdningskampanjer. Røyking er ekstremt vanedannende grunn av nikotin og andre kjemikalier som vanligvis er blandet med tobakk i sigaretter. For mange har slutte cold turkey vært den eneste metoden som har fungert. Andre har valgt å bruke slike røykeslutt hjelpemidler som nikotintyggegummi, plaster og selv smokeless sigaretter. Uansett hvilken metode du velger, er første skritt å gjøre beslutningen om å slutte og holde seg til det.

Bruksanvisning

•  Velg en startdato for å slutte. Når du har etablert dette, renske ditt boareal på alle elementer som minner deg om røyking. Når den dagen kommer, kaste ut alle sigaretter, askebegre og gjenstander som minner deg om røyking eller som har potensial til å utløse krav. La din familie, venner og kolleger vet at du har besluttet å slutte å røyke. Informer deg selv om hva du kan forvente den første dagen etter røykeslutt. De vanligste abstinenssymptomene er humørsvingninger, hodepine og endringer i søvnsyklus, samt depresjon og angst. De mest alvorlige abstinenssymptomer vanligvis oppleves i løpet av de første 48 timene etter å slutte.

Bestem deg for hvordan du vil slutte. Noen røykere er i stand til å slutte "cold turkey" uten hjelp. Men mange trenger støtte som kommer fra et opphør hjelpemiddel. Andre slutte i måneder eller år bare til tilbakefall, og deretter ty til en avslutning hjelpemiddel. Heldigvis finnes det mange alternativer tilgjengelige. Det er flere FDA godkjente medisiner for å bidra til å redusere nikotin suget og abstinenssymptomer. Noen av disse medikamentene er solgt med en resept og inneholder ikke nikotin. Nikotin erstatning terapi, men er solgt over disk på ditt lokale apotek.

Styr cravings. Hvis du bruker et opphør hjelpemiddel for eksempel et nikotinplaster eller tyggegummi, vil din cravings mest sannsynlig være mindre intense. Finne måter å takle dine abstinenssymptomer naturlig vil være avgjørende hvis du slutte cold turkey. For mange blir spising et fristed. Hold sunn snacks hendig. Stangselleri, baby gulrøtter og epler er gode alternativer. Når du føler trang til å røyke, minn deg selv på at cravings vare ikke mer enn 10 minutter. Dette vil bidra til å gi deg perspektiv. Hold en dagbok og overvåke utviklingen. Gjøre oppmerksom på dine krav og hvordan du håndterer dem. Også gjøre oppmerksom på de små helsemessige endringer som er merkbar selv etter en dag på å ikke røyke, for eksempel lysere øyne og hud, og en økning i pustekapasitet.

Hvis du bestemmer deg på nikotin erstatning terapi for å hjelpe dine opphør innsats, alternativene inkluderer nikotin tyggegummi, tabletter, nesespray, plaster og inhalatorer. Flere studier har vist disse nikotin erstatning terapi kan doble sjansene for å slutte med hell. Dette gjelder spesielt hvis du har prøvd å slutte "cold turkey", og var ikke i stand til. Nikotin erstatning terapi fungerer ved å gi kroppen din med en liten mengde nikotin om gangen for å redusere abstinenssymptomer.

For informasjon om røyk avvenning uten nikotin, snakk med legen din. Visse antidepressiva, inkludert Bupropion og Varenicline, er godkjent av FDA, og har vært svært vellykket i å hjelpe folk som prøver å slutte å røyke. Den viktigste effekten av denne medisinen er å redusere abstinenssymptomene og cravings, mye som nikotin opphør terapier.

holde fokus på målet ditt å være røykfritt. I løpet av den første måneden, unngå steder der du vil trolig bli utsatt for sigaretter. Hold fordelene ved å slutte å røyke i bakhodet hele tiden. Du kommer til å legge friske år til livet ditt; din luftkapasitet vil komme; og du vil ha mer energi, glødende hud og en god del mer penger i lomma.

Tips og advarsler

 • Selv om røykeslutt hjelpemidler tilbyr fordelen av å hjelpe deg sparke en dødelig vane til fortauskant, de også kan ha flere bivirkninger. Noen ganger kan disse bivirkningene være alvorlige. Løse eventuelle bekymringer med legen din slik at du vet hva du kan forvente. Også snakke med legen din før du kombinere cessation terapi med antidepressiva eller andre reseptbelagte legemidler.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid Vs. Uten en Aid

Å gjøre en forpliktelse til å slutte å røyke er en sunn og klok beslutning. Røyking er direkte relatert til mange sykdommer, og det er en dyr vane. Når du endelig ta beslutningen om å slutte, kan du bestemme deg for å slutte med bruk av et hjelpemiddel som en patch, tyggegummi eller medisinering. Eller du kan velge å gjøre det alene uten et hjelpemiddel for å hjelpe deg i prosessen.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å røyke

•  Bestem deg for å slutte først og fremst før du bestemmer deg for om du skal bruke et hjelpemiddel. Ifølge Dr. Celia Jaffe Winchell av US Food and Drug Administration, må røykerne først forplikte seg til å slutte og deretter bestemme seg for et kurs av handlingen. Dette kan inkludere å bruke noen av røykeslutt hjelpemidler eller bare slutte cold turkey.

Vurdere alternativene når du gjør beslutningen om å slutte å røyke. Ifølge WebMD, ved hjelp røyke-avvenning er dobbelt så effektiv enn ikke bruker noen form for hjelp av folk som prøver å slutte. De røykeslutt hjelpemidler som er på markedet inkluderer stoffer som Chantix og Zyban og nikotinplaster, inhalatorer og tannkjøtt.

Forskning bivirkninger av medisiner før du forplikte seg til å bruke en til å hjelpe deg å slutte å røyke. For eksempel kan medikamentet Chantix har alvorlige psykologiske bieffekter. Pfizer, skaperen av medisinen, utstedt en advarsel til pasienter om stoffets bivirkninger som nå er lagt ut på medisinering emballasje. Disse bivirkningene inkluderer depresjon, selvmordstanker, uro og andre atferdsendringer.

Finn ut om det finnes alternative muligheter så langt som hjelpemidler gå. Noen mennesker kan ikke være ivrig på å bruke en nikotin erstatning eller tar et rusmiddel. Imidlertid kan alternativer som akupunktur eller hypnose hjelpe dem i den avslutte prosessen. Ifølge WebMD, foruten medisiner, behandlinger for nikotin tilbaketrekking omfatter rådgivning, støttegrupper, øvelser og et sunt kosthold.

Avslutte cold turkey har en høy suksess rating, ifølge WhyQuit.com, en anti-røyke nettside. Noen røykere som gir opp vane på egen hånd kan lykkes forbli røykfritt; og deres sjanser for å lykkes øke dersom de innlemme atferdsendringer eller er i stand til å få løpende støtte. Hvis du gjør beslutningen om å slutte cold-turkey, være tålmodig med deg selv, spise et næringsrikt kosthold, får rikelig med mosjon og prøve å redusere røyking triggere. Triggere kan omfatte steder du pleide å røyke, folk du pleide å røyke rundt eller med, eller følelser du opplevde som kan ha forårsaket at du ønsker å lyse opp. Å gjøre endringer for å unngå disse triggerne kan øke din sjanse for suksess.

Plavix og perifer arteriell sykdom

Plavix er ett av alternativene leger bruker for behandling av perifer karsykdom, eller PAD. Perifer karsykdom er en tilstand der plakk bygger seg opp i arteriene og blod kan ikke flyte skikkelig. Mange mennesker med PAD ikke opplever noen merkbare symptomer, men noen mennesker vil føle smerte eller stramme i leggen eller låret mens du trener eller går. PAD er mest vanlig hos personer som røyker, og de med høyt blodtrykk eller kolesterol.

Slik fungerer det

Plavix virker ved å hindre blodet fra koagulerende, så klumper ikke danner i arteriene.

Farene

Plavix bør ikke tas av alle med en blod-clotting lidelse, og acetylsalisylsyre eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (eller NSAIDs) bør ikke gis sammen med Plavix uten lege godkjenning.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger av tablettene kan indikere potensielt alvorlige komplikasjoner. Kontakt legen din hvis du opplever svart eller blodig avføring, ukontrollert blødning, hoste som produserer blod, nummenhet, brystsmerter, mental forvirring, blek hud eller lett blåmerker.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Folk tar Plavix kan oppleve tett nese, magesmerter, hodepine og svimmelhet; disse forholdene er ikke alvorlig, og trenger ikke å bli rapportert til en lege.

Andre PAD Behandlinger

Foruten å ta Plavix eller et annet medikament, mange leger anbefaler en øvelse diett og et sunt kosthold for å hjelpe behandle perifer karsykdom. Det er også viktig å slutte å røyke, siden det gjør tilstanden verre.

Alvorlige bivirkninger av Plavix

Plavix er en reseptbelagte medisiner som bør tas på en daglig basis for å bidra til å minske risikoen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Generelt, personer som nylig har lidd enten et hjerteinfarkt eller slag er folk som er anbefalt å ta Plavix. Det er også diagnostisert for folk som har hatt perifer arteriell sykdom (PAD). Som med alle medisiner, er det noen potensielt negative bivirkninger forbundet med å ta Plavix.

Vanlige bivirkninger

De to vanligste bivirkninger ved bruk av Plavix er relativt små, og også svært sjeldne. De to mest utbredte Plavix bivirkningene er mindre blødninger og blåmerker veldig lett. Disse bivirkningene er vanligvis betraktet som ufarlig, men hvis de slutter å stoppe eller bli spesielt belastende, bør du oppsøke lege.

Alvorlige bivirkninger

Det er også arisk potensielt farlige bivirkninger forbundet med å ta Plavix. Disse mer skadelige bivirkninger inkluderer visjon endringer, endringer i mengden av urin, blodig eller mørk urin, gulfarging av øyne eller hud (som gulsott), taleproblemer, økt menstruasjonsblødning, blødning fra skjeden, appetitt tap, tannkjøtt blødning under tannpuss, tetthet i brystet, brystsmerter, feber, sår hals, hodepine, kramper, blek hud, svakhet, uforklarlige blåmerker, vekttap og mer. Hvis du opplever noen av disse, bør du slutte å bruke Plavix og søke legehjelp.

Allergiske Reaksjoner

De som bruker Plavix kan oppleve noen allergiske reaksjoner også. Hvis du merker tegn på alvorlig allergisk reaksjon, inkludert å ha en hard tid puste, kløe, bryte ut i elveblest eller uforklarlige utslett på huden, bør du slutte å bruke medisinen og kontakte lege.

Dreven blødning

Plavix kan øke sjansene for å oppleve negative og potensielt dødelig bivirkning av overdreven blødning. Hvis du oppdager at det tar lang tid for det slutter å blø, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Noen symptomer som du bør ta hensyn til er blodig nese, blod i urinen eller avføring, blodig oppkast, eller røde eller lilla flekker som vises på huden.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Plavix som er svært sjelden og forekommer i mindre enn 2 prosent av folk som tar medisinen. Noen av disse bivirkningene inkluderer reduksjon av blodplater, hypertensjon (høyt blodtrykk), depresjon, anemi, reduksjon av visse celler i immunsystemet, urinveisinfeksjon og sår eller mageblødning. Hvis du opplever noen av disse mer sjeldne bivirkninger, bør du kontakte din lege, så vel.

Hvordan Avslutt Plavix Før operasjonen

Plavix (eller klopidogrel) er en reseptbelagte medisiner som arbeider for å forebygge hjerte-relaterte blodpropp ved å hindre blodplater i blodet levrer seg. Det kan brukes hvis du har en tilstand med blodårer, koronarsykdom, eller hvis du nylig har hatt et hjerteinfarkt eller hjerneslag. På grunn av Plavix anti-clotting egenskaper, pasienter som tar medisinen er en økt risiko for blødning. Før operasjonen vil legen din be deg om å slutte å ta Plavix, siden det øker risikoen for kirurgiske komplikasjoner og stort blodtap under og etter operasjonen.

Bruksanvisning

Stoppe Plavix

•  Snakk med legen din. Bristol-Myers Squibb / Sanofi Pharmaceuticals, produsenten av Plavix, anbefaler seponering Plavix bruke minst fem dager før kirurgi. Avhengig av din helse og operasjonen som du kommer til å gjennomgå, kan legen anbefale at du slutter å bruke medisinen to uker i forveien. Legen din vil gi deg anbefaling om at han føler seg mest komfortabel med for å minimere noen risiko for helsen din.

Stopp Plavix på det angitte tidspunktet (igjen, minst fem dager før operasjonen). Ifølge en artikkel av Ed Edelson, dette reduserer risikoen for store blødninger, reduserer risikoen for å kreve en ny operasjon som følge av blødningen, og reduserer tiden som du må bruke på sykehuset etter operasjonen.

Følg legens anbefalinger. Legen din kan anbefale at du begynner å ta Plavix på den første dagen etter operasjonen, eller hun kan anbefale å vente for en lengre periode. Det er viktig å arbeide med legen din og følge hennes instruksjoner for å minimere risikoen.

Tips og advarsler

 • Hvis du vurderer en elektiv kirurgi, må du snakke med legen din om din Plavix bruk og planlegge din kirurgi minst fem dager etter avsluttet bruk.
 • For pasienter som gjennomgår akutt kirurgi, legen din vil veie risikoen for blødning mot risikoen for ikke å operere på deg. Ifølge artikkelen av Ed Edelson, dersom behovet for kirurgi haster, økt risiko for blødning er vanligvis ansett for å være en akseptabel risiko.
 • Den 18 november 2008, utgaven av Journal of American College of Cardiology skisserer en studie utført av Dr. Richard C. Becker av Duke University og hans kolleger, som klart indikerer en økt risiko for blødning når Plavix brukes innen fem dager kirurgi. Dr. Becker viser at hver dag som du kan forsinke kirurgi reduserer risikoen for å ha en stor blødning.
 • Denne artikkelen tar ikke plassen til å motta råd fra legen din. Ta kontakt med din lege for enhver og alle instruksjoner angående din medisinering.

Plavix Problemer

Plavix er merkenavnet på en hjerte stoffet. Plavix også er produsert under det generiske navnet klopidogrel. Markedsføres av Bristol Myers Squibb og Aventis, er dette stoffet foreskrevet for pasienter som har hatt hjerteinfarkt. Men noen mennesker tror Plavix har farlige bivirkninger, og er potensielt ineffektiv.

Problem

Plavix er ansett som en antikoagulant, som er et stoff som induserer clotting. Dessverre, kan de mest alvorlige problemene forbundet med Plavix stammer fra sin antikoagulerende egenskaper. Som i 2009, er det ikke kjent i hvilken grad pillen vil indusere blodpropp hos enkelte pasienter. I noen tilfeller kan pillen føre til blodpropp å danne, som fører til en økt risiko for hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Legemiddelinteraksjoner

Et annet stort problem forbundet med bruk av tablettene er at den kan ha alvorlige negative bivirkninger hos pasienter som bruker antacida. Disse risikoene ble adressert av Society for Cardiovascular angiografi og Intervensjoner (SCAI) som utførte en klinisk studie med tittelen "En nasjonal studie av effekten av Individuell protonpumpehemmere på kardiovaskulære utfall hos pasienter behandlet med klopidogrel etter koronar Stenting: The Klopidogrel Medco Outcomes Study . " I en rapport datert 06.05.2009, denne studien bekreftet at hos pasienter som er på en klasse av syrenøytraliserende legemidler som kalles protonpumpehemmere (PPI), som selges under de generiske navn som omeprazol, pantoprazol, lansoprazol og esomeprazol, det er en økt risiko, med så mye som 50 prosent, av hjerte plager som hjerneslag, hjerteinfarkt og andre alvorlige kardiovaskulære sykdommer. Pasienter som har hatt en stent plassert etter en hjertestans prosedyre som angioplastikk er vanligvis foreskrevet Plavix for sine anti-clotting egenskaper i minst ett år. De er ofte foreskrevet disse antacids i forbindelse med ills å oppveie noen av bivirkningene av dette stoffet som kvalme og høy halsbrann. Dessverre, som studien viser, kan denne kombinasjonen være dødelig. Pasienter rådes til å konsultere sin lege, og bør ikke slutte å ta syrenøytraliserende seg selv, for dette kan føre til mer alvorlige komplikasjoner.

Prosedyre

Problemene knyttet til narkotika har hatt alvorlige konsekvenser for noen pasienter som har brukt dette stoffet. Flere advokatfirmaer er å hevde at produsentene har begått brudd på tro ved ikke å informere om disse farlige bivirkninger pasienter. Som et resultat har flere søksmål reist mot selskapet som 2009. Noen advokatfirmaer har også hevdet at dette stoffet, som koster 100 ganger mer enn aspirin, er ikke mer effektive enn over-the-counter middel for behandling av hjertet tilstand det er foreskrevet for.

Hvordan man skal vurdere bivirkninger av Plavix

Hvordan man skal vurdere bivirkninger av Plavix


Plavix (klopidogrel) er et stoff opprettet for å forhindre uønsket blodpropp. Brukes til å forebygge blodpropp etter et hjerteinfarkt eller slag, og for personer med lidelser som forårsaker blodpropp i hjertet og blodårer, kan Plavix ha noen uønskede bivirkninger. Før du tar Plavix bør pasienter evaluere og være kjent med disse. Snakk med legen din om mulige bivirkninger hvis du tar denne medisinen.

Bruksanvisning

•  Hold et øye for elveblest. Noen mennesker utvikler en allergisk reaksjon på Plavix med symptomer, inkludert, men ikke begrenset til elveblest, hevelse i ansikt og hals, og vanskeligheter med å puste. Hvis noen av disse symptomene oppstår, ifølge helseinformasjonsside RXList.com, slutte å bruke narkotika og kontakte lege umiddelbart.

Overvåk avføring. Noen ganger Plavix kan forårsake blodig eller svart avføring. Kontakt lege umiddelbart hvis du ser dette symptomet og slutte å bruke narkotika, sier RXList.com.

Vær oppmerksom på brystsmerter. Noen pasienter opplever den bivirkning av brystsmerter som stråler nedover armen til skulderen, svette, kvalme og en generell følelse av dårlig helse. Slutte å bruke stoffet og ta kontakt med lege i dette tilfellet, ifølge RXList.com.

Ta varsel av din mentale tilstand. Noen ganger Plavix kan føre til forvirring, svimmelhet, svimmelhet, tåkesyn eller talevansker. Dette er alvorlige bivirkninger, og krever legehjelp.

Se for ukontrollert blødning. Siden Plavix er en antilevringsformål legemiddel hvis du opplever ukontrollert blødning for eksempel en neseblødning eller et kutt eller skade som ikke vil stoppe blødning, er det på tide å ringe etter medisinsk hjelp umiddelbart.

Lag en liste over alle medisiner du tar før du tar Plavix. Noen stoffer vil forstyrre Plavix effektivitet eller forårsake uønskede reaksjoner. Legemidler inkludert fenytoin, tolbutamid, tamoxifen og fluvastatin er kjent for å samhandle med Plavix. Før du tar Plavix, gjør forskrivning legen klar over alle medisiner du er i dag.

Tips og advarsler

 • Hvis du tar reseptbelagte legemidler som Plavix, holde behandlende lege navn, telefonnummer og annen kontaktinformasjon med deg hele tiden. I tilfelle av en uventet kraftig reaksjon er det best å fremstilles med riktig informasjon.
 • Ikke ta Plavix med mindre en lege forskriver det.

Om Plavix

Om Plavix


Plavix er en resept bare antikoagulantia eller blodfortynnende. Den brukes til å redusere risikoen for farlige blodpropper hos personer som har en høy risiko for dette problemet. Stoffet finnes i Plavix er klopidogrel, og medisinen er tilgjengelig som en muntlig tablett. Plavix kommer i bare én styrke - 75mg. I motsetning til mange andre antikoagulanter, gjør doseringen trenger ikke å bli justert for den enkelte å ta den.

Funksjon

Plavix er vanligvis foreskrevet for pasienter som nylig har hatt et hjerteinfarkt eller hjerneslag eller som er berørt av perifer arteriell sykdom. Det er også brukt for akutt koronarsyndrom, en tilstand som noen ganger kalles "ustabil angina." De fleste hjerteinfarkt og slag er forårsaket av blodpropp; Plavix bidrar til å hindre disse blodpropper fra forming. Det fungerer ved å hemme en prosess som kalles blodplateaggregeringen; i lekmann vilkår, betyr det gjør blodplatene mindre sannsynlighet for å holde sammen og danner farlige propper.

Time Frame

Plavix er tatt en gang daglig på omtrent samme tid hver dag. Det bør tas vanligvis ca 30 minutter etter et måltid. I tilfeller av akutt koronarsyndrom, kan legen ønsker å forskrive en 300mg startdose av stoffet, etter som den typiske 75mg dose er tatt en gang daglig. Plavix begynner å jobbe i ca to timer, og når sitt maksimum effektivitet i 3 til 7 dager. Hvis du slutter å ta Plavix, ditt blod vil gå tilbake til normalt i ca 5 dager. Plavix kan tas midlertidig, vanligvis i 1 til 2 år, deretter avviklet; i enkelte tilfeller kan det være nødvendig å ta Plavix eller et lignende stoff for resten av livet ditt.

Betraktninger

Plavix bør ikke tas av personer som har aktive indre blødninger, som for eksempel at forårsaket av en alvorlig sår. Hvis du må ha kirurgi mens du tar Plavix, må du midlertidig slutte å ta det før operasjonen. Pasienter som har magesår har en økt risiko for mageblødning mens du tar Plavix. Hvis du har lever- eller nyresykdom, kan din tilstand må være mer nøye mens du tar denne medisinen. Spør legen din før du tar over-the-counter NSAIDs som ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Disse stoffene kan øke sjansene for gastrointestinal blødning dersom det tas i kombinasjon med Plavix. Hvis du tar tamoksifen, tolbutamid, fluvastatin, toresemide eller fenytoin, kan dosen din må justeres. Hvis du blir gravid mens du tar Plavix, spør legen din om du bør fortsette å ta medisinen.

Effekter

Plavix kan gi bivirkninger hos noen mennesker, spesielt de eldre og de som må ta andre medisiner som har en blodfortynnende effekt. De hyppigste bivirkningene inkluderer blåmerker lett, sår blødning etter en lengre tid enn vanlig, magesmerter, mild hodepine og svimmelhet. I sjeldne tilfeller kan pasienter føler trøtt, svak, utvikle gastritt (mageirritasjon) eller oppdager blod i urinen. De fleste mennesker ikke opplever bivirkninger mens de tok Plavix, og de som har bivirkninger fra dette stoffet vanligvis ikke trenger å slutte å ta den. Hvis du har om symptomene mens du tar Plavix, ta kontakt med legen din for å finne ut om du bør fortsette å ta medisiner eller ikke.

Advarsel

Noen ganger tar Plavix kan føre til alvorlige helseproblemer. Selv om dette er svært sjeldne, er det viktig å forstå hva symptomene indikerer et alvorlig problem som kan være forårsaket av medisinen. Alltid ringe legen din umiddelbart hvis du opplever disse eller andre vedrørende symptomer: blødninger som ikke kan stoppes; tjæreaktig, sort avføring; oppkast som ser ut som kaffegrut; eller brystsmerter. Hvis du er planlagt for kirurgi, spør legen din når du skal slutte å ta Plavix. Plavix kort tid før operasjonen kan føre til alvorlig blodtap.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.

Plavix bivirkninger

Plavix bivirkninger


Plavix er en reseptbelagte medisiner utviklet for å forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag ved å redusere blodproppdannelse hos pasienter med hjertesykdom. Ifølge produsenten, Bristol-Myers Squibb, har kliniske tester studert bivirkning reaksjoner i over 42.000 pasienter behandlet med Plavix. Omtrent 13 prosent av pasientene i kliniske studier trakk seg fordi de ikke kunne tolerere bivirkningene.

Kløe og utslett

De to vanligste bivirkningene av Plavix er alvorlig kløe og utslett som forårsaker lilla flekker på kroppen, ifølge produsenten.

Gastrointestinalt besvær

Nesten en tredjedel av pasientene som Plavix rapportert noen form for gastrointestinal opprørt når du er på medisiner, inkludert diaré, kvalme og magesmerter. For de fleste av disse pasientene, produsenten statene, var bivirkningene ikke er alvorlig nok til å rettferdig stoppe medisin.

Hodepine og svimmelhet

Hodepine og svimmelhet er også vanlige bivirkninger av Plavix, og ble rapportert hos 7,6 og 6,2 prosent av pasientene, henholdsvis i de kliniske studiene rapportert av produsenten. Hvis du utvikler en alvorlig hodepine mens du er på Plavix, snakk med legen din umiddelbart.

Feber eller forvirring

Noen brukere av Plavix har utviklet en sjelden, men alvorlig, tilstand som kalles TTP. Symptomene på denne tilstanden inkluderer en høy feber og følelse av svakhet og forvirring, ifølge Bristol-Myers Squibb.

Alvorlige bivirkninger

I de kliniske studiene, 2 prosent av pasienter som tar Plavix rapporterte en gastrointestinal blødning, Bristol-Myers Squibb stater. Andre rapporterte økt blødning, spesielt hvis de ble tatt aspirin i tillegg til Plavix.

Hvordan virker Plavix Reagere på vitamin B12 kosttilskudd?

Om Plavix

Plavix er et reseptbelagt legemiddel som forhindrer blodpropp fra forming i blodet, og dermed bidra til å forebygge blodpropp relaterte medisinske tilstander og hendelser, for eksempel hjerneslag og hjerteinfarkt. Ta i forbindelse med PPI stoffer som Nexium, kan Plavix bidra til lave B12 nivåer.

Plavix alene og B12

Plavix selv ikke har noen interaksjoner med vitamin B12, ifølge produsenten Bristol-Myers Squibb. I forskrivning informasjon gitt til leger ved Bristol-Myers Squibb, den eneste typen medisin som kan ha små interaksjoner med Plavix er ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som iboprofen; og Wayfarin, som kan føre til en høyere risiko for blødning.

Plavix og PPI bruk

Mange leger fore Plavix med PPI medisiner, som brukes til å behandle GERD og relaterte tilstander i fordøyelsessystemet. Bevisene for bedre resultater for pasienter som tar Plavix og PPIs er blandet, med noen studier som indikerer at kombinasjonsbehandling er effektiv og andre å finne noen merverdi til å legge PPIs til Plavix.

PPIs og B12

Men PPIs kan forårsake lave B12 nivåer. Dette er fordi PPIer redusere mage-syrer som normalt ville bryte ned B12 for riktig absorpsjon av kroppen. Når magesyre er redusert, B12 ikke absorberes fullt ut og i stedet passerer gjennom kroppen. Pasienter på PPIs er vanligvis instruert av sine leger å ta et vitamintilskudd inkludert B12, eller for å få vanlige B12 skudd mens de er på PPIs.

Hvordan å slutte å ta Imdur

Hvordan å slutte å ta Imdur


En grunn til å slutte med et medikament som vil være i sidevirkninger. Den mest vanlige og vedvarende bivirkning av Imdur er en hodepine. Mens de fleste pasientene kontrollere hodepine med en over-the-counter smertestillende, kan hyppigheten eller alvorlighetsgraden av hodepine hindre dine daglige aktiviteter og påvirke din livskvalitet. Den andre grunnen til å slutte å ta en medisin kan være dens manglende evne til å kontrollere tilstanden til dine godtgjørelser. Leger fore Imdur for behandling av angina, som er alvorlige brystsmerter forårsaket av forsnevring av arteriene. Selv mens du tar Imdur, kan du fortsatt oppleve anfall av angina med det samme, større eller utilfredsstillende frekvens, spørre et ønske om å slutte å ta Imdur.

Hvordan å slutte å ta Imdur

•  Gjør en avtale med legen din. Ikke slutt å ta Imdur uten legens godkjennelse, selv om du tror medisinen er ineffektiv. Hvis du tar daglige doser av Imdur, økningen av anginaanfall eller mangel på forbedring i din tilstand, kan tyde på en forverring av tilstanden din i motsetning til medisin å være ineffektiv.

Vær forberedt på å fortsette å ta Imdur i større doser. Legen din kan bestemme at Imdur er fortsatt et levedyktig alternativ for din tilstand. Imdur kommer i tygge og sublingual skjemaer som skal tas når et angrep skjer, samt daglig, tids utgitt doser. Legen din kan bestemme at dosen ikke er tilstrekkelig for å kontrollere tilstanden din. Hvis du allerede tar daglige doser av Imdur, kan han ønsker å foretygge eller sublingvaltabletter å kontrollere banebrytende episoder.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive et annet legemiddel hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive en annen medisiner hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Reduser stress og fysisk aktivitet før du vet hvordan ditt hjerte vil reagere på nye medisiner. Fortsett å se på kosthold og trening, men unngå overanstrengelse eller nye situasjoner. Vanligvis bør du tillate deg selv en til to uker på en ny medisin, men spør legen din om den nye medisinen har en bestemt tidsplan for justering.

Hvor lang tid tar det å slutte å røyke?

Hvorfor slutte å røyke er vanskelig

Det er ingen side-stepping det faktum at å slutte å røyke kan være en lang og krevende prosess. Ikke bare røykere har å rehabilitere sine vanedannende trang til å røyke, men de må også vente lenge nok for deres hjerner til å endre, på grunn av de kjemiske endringene brakt videre av nikotinavhengighet. Et annet faktum er at det er ingen fast tidslinje for hvor lang tid det tar en person til å slutte å røyke. Noen røykere synes det er relativt lett å slutte "cold turkey", mens det tar andre år - enda flere tiår - å gi avkall på det siste sigarett. Røykeslutt er subjektive fordi røyking produserer biokjemiske, mentale og følelsesmessige endringer som varierer i intensitet for hver røyker.

Nikotin Oppfordrer

Langt, er den vanskeligste delen av å røyke kue den fysiske trang til å røyke en sigarett. Suget er all grunn til nikotin reseptorer i hjernen, som først utviklet da du begynte å røyke. Bokstavelig talt, nerve reseptorer ønsker en sigarett for å sikre deres overlevelse. Dette craving manifesterer så sterkt, og er grunnen til at så mange bruker nikotinplaster som en krykke for å slutte å røyke. Som et resultat av dette suget alene, det tar gjennomsnittlig person i minst 3 måneder for å slutte, særlig hvis de bruker et nikotinplaster eller et annet hjelpemiddel.

Breaking the Habit

Mange røykere synes det er like vanskelig å gi slipp på sine personlige og sosiale røykevaner. For eksempel, mange røykere røyker på en bar når de er ute med vennene sine, og hvis de prøver å slutte, vil de finne det svært vanskelig å motstå å røyke på grunn av deres inngrodd vane å røyke i disse miljøene (spesielt der mange andre mennesker er ofte røyking). Bor borte fra disse miljøene, og selv begrense kontakt med folk som røyker, kan ofte redusere tiden det tar for en røyker å slutte med halvparten. Som nevnt før, slutte å røyke varierer fra person til person, men det kan være et spørsmål om uker for en person til å slutte, så lenge de identifisere "triggere" som får dem til å røyke, og unngå dem.

Hvordan å slutte å røyke og fordelene

Hvordan å slutte å røyke og fordelene


Røykeslutt kan være det vanskeligste du noen gang bestemmer deg for å gjøre - og det mest gunstig. Mens det tar de fleste røykere flere forsøk på å endelig slutte for godt, deres innsats er ikke forgjeves. Avslutte reduserer enormt risikoen for mange typer kreft: lunge, hals, munn, spiserør, blære, livmorhals, nyre og mage. Det senker også risikoen for hjerteinfarkt, slag, lungesykdommer, blindhet og blodpropp i bena. I gjennomsnitt er et perspektiv på røykerne forkortet med 13,2 år for menn og 14,5 for kvinner.

Hvordan å slutte å røyke og fordelene

•  Undersøk ditt liv og kommende forpliktelser. Timing er alt. Ikke for å prøve å slutte å røyke i løpet av en stressende periode av livet ditt, som det vil nesten garantere svikt. Plukk en tid når du ikke opplever mye stress, jobb eller usikkerhet.

•  Plukk opp telefonen. Hver stat har en gratis telefontjeneste kjent som en "Røyketelefonen" for å hjelpe folk sparke en vane. Røykere som bruker Røyketelefonen er to ganger så stor sjanse for å lykkes sparke en vane enn de som ikke gjør det. Ved å bruke en Røyketelefonen kan du få rådgiving, metoder for å slutte, tips, brosjyrer og en liste over vanlige feil.

Tygg på en tannpirker. De fleste røykere røyker ut av vane, og ofte lyse opp uten å tenke på det, trøstet av munnen til håndbevegelser. En tannpirker kan lett distrahere deg og hjelpe deg til å ta det nervøs energi på noe annet. Ved å ikke røyke, du er heller ikke forurenser luften for ikke-røykere å bli rammet av passiv røyking.

Prøv nikotin erstatning terapi (NRT). NRT er akkurat hva det høres ut: det erstatter nikotin i kroppen din fra en kilde som ikke vil drepe deg --- som en patch, et stykke tyggegummi eller alozenge. Dette hjelper røykere bekjempe cravings som er hindringer i prosessen med å slutte. Ved å sakte smalner ned mengden nikotin du får i deg i løpet av NRT, du til slutt stoppe din avhengighet til nikotin og avhengigheten av sigaretter.

Hint

 • Prøver å slutte med en kompis. Å ha en venn som opplever de samme problemene og utfordringene kan halvere byrden av å slutte. Fortell venner og familie at du slutte. De vil mest sannsynlig juble og gi deg mer støtte og oppmuntring enn du noen gang forestilt seg.

Hvordan Quit Smoking Når du leve med en røyker

Hvordan Quit Smoking Når du leve med en røyker


Ifølge SmokeFree.gov, når du forbereder å slutte å røyke, må du ha støtte fra de rundt deg. Dette kan være spesielt vanskelig når du bor sammen med en røyker som ikke slutte med deg. Du og din housemate blir nødt til å gjøre endringer og ofre for å sikre at du har lykkes i målet ditt. Avslutte med en smoking housemate er mulig, så lenge du tar riktige skritt gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

•  Ha en seriøs samtale med de røyker i ditt hjem. Forklare ham hvorfor du ønsker å slutte og hvorfor det er viktig for deg. Spør ham om ikke å tilby deg sigaretter eller røyk rundt deg, da dette vil gjøre fristelsen vanskeligere å motstå. Sørg også for at han forstår at du ikke presser ham til å slutte med deg, da dette er off-putting og kan føre til strid i forholdet.

Ikke gå ut med, eller holde rundt, din housemate når han røyke en sigarett. Ser på en annen person røyken gjør fristelsen verre, spesielt hvis du er vant til å røyke sammen. Å miste en smoking kompis kan være vanskelig for din housemate, men minner ham om at å slutte å røyke er mer av en utfordring.

Utpeke et sted å sette din housemate er sigaretter hvis de la dem ut i det fri. Å ha en pakke sigaretter på et bord foran deg vil øke fristelsen til å røyke. Plassere sine sigaretter i hans nattbordet eller i hans strøk for å få dem ut av syne.

Stopp deg selv fra å ta din irritabilitet ut på housemate. Når du slutte å røyke, vil du oppleve humørsvingninger og blir ansvarlig for å piske ut på de rundt deg. Dette kan gjøre ham ønsker deg fortsatt røykte, og oppfordrer deg til å begynne på nytt, bare for å roe deg ned og unngå argumenter.

Hold deg opptatt til å distrahere deg fra trangen til å røyke. Ifølge SmokeFree.gov, trene, gå på en tur, ta en sykkeltur eller kommer til å se en film vil bidra til å holde tankene bort røyke. Dette får deg ut av hjemmet og bort fra din røyking housemate, noe som gjør prosessen mindre stressende.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en hard tid å bo forpliktet til å slutte, ringe en støttelinje som SmokeFree.gov nummer 1-800-QUIT-NOW.

Plavix Positivt og ulemper

Plavix er en antilevringsformål stoff som bidrar til å forhindre hjerteinfarkt og slag. De arbeider for å holde blodplater i blodet kleber seg sammen, noe som er nr 1 årsaken til begge forhold. Plavix gir mange fordeler for pasienter med risiko for hjerteinfarkt og / eller hjerneslag. Stoffet har hatt suksess i behandling av pasienter 'utvinning fra hjertet stent kirurgi og er anbefalt av mange leger som et forebyggende tiltak for å unngå et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er negative til Plavix: bivirkninger som diaré, kan allergiske reaksjoner og økte tilfeller av blødning oppstå.

Stent Recovery

Plavix vanligvis gis til pasienter utvinne fra stent kirurgi. Det er ansett som en viktig del av deres utvinning. Stenter er rør plassert i arteriene å åpne tidligere blokkerte passasjer og for å forhindre nye hindringer fra forming. Stoffet hjelper blodet tynn og tilpasse seg det nye maskinvare som er installert i legemet. Det anbefales at Plavix gis til stent pasienter som solo narkotika eller i kombinasjon med aspirin fra seks måneder til opptil tre år etter den første operasjonen.

Atrieflimmer Treatment

Atrieflimmer, eller A-FIB, oppstår når elektriske impulser ikke reise gjennom hjertet på en konsistent måte, noe som resulterer i en uregelmessig hjerterytme. Dette fører blod til å reise ikke i det øvre kammer av hjertet. Blood da kan pool og danne blodpropper som reiser til hjernen, og forårsake et slag. Den viktigste behandlingen av denne lidelsen historisk har vært stoffet Warfarin, men det har sterke bivirkninger, og det er vanskelig for noen mennesker å ta. Plavix tilbyr de lider et alternativ. De arbeider for å forhindre propper i mye på samme måte som Warfarin og har en svært høy suksessrate for A-FIB pasienter.

Asprin / Plavix Treatment

De utsatt for hjertesykdom og / eller slag, eller de som har hatt disse forholdene i det siste, noen ganger er gitt lav dose aspirin som et forebyggende tiltak. Det kan bidra til å holde blodet kjører fort og jevnt. Plavix har lagt til effektiviteten av denne behandlingen. Brukes alene eller sammen med aspirin, kan Plavix øke en persons sjansene for å forebygge og å overleve et hjerteinfarkt og hjerneslag.

Blødning

Økte forekomster av blødning er assosiert med Plavix behandling. Dette kan ikke være overraskende, vurderer stoffet som brukes til å klare propper. Men blødning med Plavix kan være skjult og vanskelig å gjenkjenne. Alltid rapportere til legen din noen tegn til mørk eller blodig urin, mørk avføring eller uvanlig blåmerker.

Andre Cons

Det er mindre betydelige bivirkninger for å ta Plavix. Alltid fortelle legen din dersom du er allergisk mot noen medikamenter og / eller mat som allergiske reaksjoner plage et lite antall brukere. Diaré er en annen bivirkning at brukere kan oppleve. For mange mennesker, kan dette oppstå i begynnelsen av behandlingen og redusere med tiden.