Digidexo.com

trange sko tips

Tips om trange sko

Iført trange sko kan føre til smertefulle liktorn, hard hud og bunions. Faktisk, ifølge University of California, San Francisco Department of Orthopaedic Surgery, vil ni av ti kvinner som bærer sko som er for stramt utvikle bunions på beina. Du kan også få hammer toe, deformerte klo-formet tær, fra iført trange sko. Lindre foten smerte ved å ta skoene til en skomaker butikk eller ved å strekke skoene dine selv.

Ball-og-Ring Shoe Båre

Når du ikke ønsker å strekke hele skoen, gjør at en ball-og-ring sko båre du å strekke sko i en bestemt flekk sannsynlig føre bunions eller gni en del av foten rå. Før du bruker en, plassere en plastpose over skoen for å beskytte utsiden. Sett ballen innsiden av skoen, slik at ringen på utsiden og trykk deretter på armene av ball-og-ring sko båre sammen for å strekke den delen av skoen skaper problemer. Din sko bør passe bedre umiddelbart.

Two-Way Shoe Båre

Hvis hele skoen passer for tett, plassere en toveis sko båre i skoen. Vri på båre sveiv gjør skoen lengre og bredere. Hver åttende time, skal du dreie krank en hel omdreining. Holde skoene strukket i to dager før du fjerner båre.

Boot Båre

Boot bårer kommer med lange håndtak for å passe inne kvinners støvler. Du kan trygt strekke bredden av støvelen ved bruk av båren er hengslet aksel som følger form av støvelen. Når du plasserer boot båre inne dreie krank å strekke bredden. Hver åttende time, skal du dreie krank en hel omdreining. Hold boot strukket i to dager før du fjerner boot båre.

Rubbing Alcohol

Noen mennesker finner suksess strekker sine skinnsko med isopropanol. Gni alkohol i skoen områder som kan gnisse føttene, og deretter sette skoene på. Som alkohol tørker, vil lær av dine sko forbli smidig, strekker bare i områder med alkohol, uten å sprekke. Ved hjelp av rubbing alkohol fungerer bare med skinnsko, ikke sko laget av andre materialer.

Slik hindrer trange sko fra skade

Slik hindrer trange sko fra skade


Kirurgiske prosedyrer for å korrigere fotproblemer fra tettsittende sko koster ca 2 milliarder dollar i året, ifølge The American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS) i 2006. Kvinner lider mest av ubehag; ni ganger flere kvinner utvikler problemer fra feil montering sko enn menn, og ni av ti kvinner bruke sko for liten for sine føtter, sier AAOS. Dette bør ikke overraske kvinner: Åtte av ti rapporterer vonde sko, ifølge organisasjonen.

Bruksanvisning

Enkle løsninger

Suge føttene i varmt vann med Epsom salter i 15 til 20 minutter, deretter sirkle en pimpstein løpet hard hud for å fjerne tørr hud. Påfør en fuktighetsgivende fotkrem. Plasser moleskin pads ved siden av de områdene hvor skoene gni deg galt, før blemmer utvikle.

Desinfiser en nål med rubbing alkohol og lage et lite hull på kanten av en blemme å drenere væske. Påfør en aktuell antibiotika som Bacitracin eller Neosporin og dekke området med en ren bandasje hver dag i tre dager. Bytt sko ofte i løpet av dagen, roterende mellom forskjellige par.

Cover bunions med spesialdesignet gel eller beskyttende pads. Ha en profesjonell strekning skoene dine. Hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger kirurgi.

Cut inngrodde tånegler rett over og ikke fil hjørnene ned. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler soaking det berørte foten tre til fire ganger daglig, men holde den tørke resten av dagen. Ta ibuprofen eller paracetamol for smertelindring. Bruke sandaler før tilstanden klarner opp. Ring lege hvis det ikke er noen bedring i to eller tre dager, eller hvis tilstanden forverres. Kirurgi kan være nødvendig.

Ta ibuprofen å lindre smerter fra Mortons neuroma, en fortykkelse av vev forårsaket av en irritert nerve - oftest mellom tredje og fjerde tå - som produserer vedvarende smerter i ballen av foten. Trange sko forårsaker ikke Mortons neuroma men de kan forverre tilstanden. Bruk tilpassede innleggssåler og pads for å redusere trykket på nerven. Spør en podiatrist å gi deg en kortison injeksjon hvis du fortsatt har smerter. Kirurgi kan være nødvendig.

Pain Forebygging

Kjøp sko i riktig størrelse og prøve dem på ettermiddagen, når føttene vil være den største på grunn av hevelse. Dårlig montering sko forårsake mange fot sykdommer. Mål for 1/2 tomme plass mellom den lengste tå, som ikke nødvendigvis er den store tåen, og spissen av skoen.

Bruk en stil som gir mindre belastning på hva som feiler foten. Velge fottøy med en lang tå boksen og en lav hæl, for eksempel hvis du har bunions eller en inngrodd tånegl. Begrens tiden du bruker høye hæler, flip flops og ballett tøfler, så vel som å gå barbeint.

Masser dine buer, rulle føttene enn en tennisball i flere minutter hver dag og trekk tærne mot deg med et håndkle plassert over ballen av foten din. Disse strekningene holde føttene fleksibel og møte noen av foten contortions forårsaket av dårlig designet og altfor trange sko

Hvordan fikse sko for Hammer Toes

Hammer tå er en misdannelse av andre, tredje eller fjerde tå der tå bøyer i midten av noe ligne en hammer. Denne tilstanden kan være smertefullt og ødeleggende hvis den forblir ubehandlet, men gjør noen endringer i dine sko kan bidra til å løse problemet hvis du tar det tidlig. I tillegg til følgende forslag, bør du også snakke med legen din for å utelukke andre problemer.

Bruksanvisning

Healing Hammer Toe

•  Undersøk dine sko. Er de smale og spisse nær tærne? Hvis så, kan dette være den skyldige, siden trange sko kan tvinge foten din inn i en unaturlig stilling og forårsake tærne å bøye og gni. Du må kanskje kjøpe nye sko som er en halv tomme lenger enn den lengste tå for å imøtekomme din skade. Sørg for at du skal prøve sko i butikken for å sikre komfort og passform.

Prøv å strekke noen av de aktuelle sko med en sko horn eller annen utvidelse enhet for å skape en bredere "tå boksen" på toppen. Du kan også besøke en skomaker plassering hvis din hjemme-innsats ikke gir gode resultater. Du ønsker å sørge for at føttene kan hvile komfortabelt i dine sko, og at tærne er lang og løs, snarere enn tett og sammenkrøllet opp, noe som kan resultere i hammer tær.

Til slutt, sandaler, joggesko og lav hæl eller flate sko så mye som mulig. Disse plasserer foten i en bedre posisjon, og kan bidra til å forhindre fremtidige hammer tær fra forming. Snakk med en podiatrist om andre alternativer hvis det er nødvendig.

Symptomene på sko Being Too Wide

Symptomene på sko Being Too Wide


Sko som er for bredt gi lignende problemer til sko som er for trange. Grunnen til likheten er at dårlig montering sko generelt la huden gnis mot stoff eller skinn, og føre til utvikling av liktorn, bunions, såre tær eller blemmer. Sko som er for bred støtter ikke buen, hæl eller ballen av foten.

Blemmer

Sko som er for bred for brukeren forårsake blemmer. Noen sko som ikke støtter føttene og lar hver fot å gli rundt inne i skoen hulen kan føre til at huden til å gni mot deler av utsiden. Dette skaper det som kalles trykkpunkter eller hot spots på føttene, hvor blemmer kan begynne å utvikle, ifølge Sports Injury Clinic. Blemmer oppstår når huden ofte og gjentatte ganger børster mot samme del av skoen, i motsetning til blod blemmer som er forårsaket av en enkelt klype eller plutselig påvirkning. Våte føtter er mer sannsynlig å utvikle blemmer enn tørre, så bruke tykke, absorberende sokker og unngå å gå i våte sko.

Bunions, liktorn og hard hud

Bunions, liktorn og hard hud kan alle være forårsaket av seg sko som er for bred. Problemet er todelt hos personer med diabetes på grunn neuropati (en diabetiker komplikasjon) reduserer brukerens kjennskap til problemer med føttene, som forklart av Foot helse fakta. Diabetiker lider kan ikke føle hvis deres sko forårsaker dem til å utvikle liktorn eller hard hud. Disse typer fotproblemer bør behandles raskt og effektivt for å hindre dem å utvikle videre inn magesår, som er smertefulle og vanskeligere å fjerne.

Micro-Trauma

Foten har en komplisert struktur som består av små ben og sener. Gjentatte skader forårsaket av dårlig montering sko kan ha en innvirkning på det interne arbeidet i foten som kanskje ikke er i utgangspunktet klart. Over tid kan små frakturer bli smertefullt og sener kan bli opphisset (senebetennelse), trakk eller revet. Blåmerker på huden og selv fotsopp er også forårsaket av sko i alvorlige tilfeller. Nerver og ledd inne i foten kan utvikle problemer, stadig mer irritert. Alle disse symptomene er en del av gruppen av tilstander referert til som "mikro traumer." Selv forskyvning av tærne, vanligvis assosiert med trange sko, men mulig ved bruk av svært brede sko, faller inn under denne kategorien.

Tilbake og ankel smerter

Rundt 75 prosent av folk i USA USA USA har foten smerte i løpet av livet, ifølge University of Maryland. Men, dårlig montering sko som svært brede, unsupportive design, påvirker ikke bare føttene, kan de også ha en indirekte innvirkning på andre deler av kroppen som ryggraden. Hvordan en person går og hvilke sko han bærer endrer sin holdning og påvirker sammenhengene mellom bein og leddbånd i føttene, ankler, ben og til slutt rundt ryggraden. Flate føtter, forårsaket av brede sko, betyr buen på foten er tapt, noe som fører til smerte og svakhet i sener, stivhet i foten og ankelen, tretthet når han går, smerter og stivhet gjennom bena og smerter i korsryggen.

Hva slags sko bør folk med slitasjegikt Wear?

Hva slags sko bør folk med slitasjegikt Wear?


Tilstanden av artrose bare blir verre over tid, så er det viktig å lære måter å håndtere det eller begrenser dens innvirkning på daglige aktiviteter. Iført spesielle sko kan hjelpe de med artrose å redusere sine smerter når han går.

Artrose

Degenerativ leddsykdom, også kjent som osteoartritt, oppstår fordi brusk i leddet slites ned. Denne prosessen av brusk seg ned oppstår over tid og kan påvirke hvilket som helst ledd i kroppen, inklusive knærne. Mens Artrose ikke kan kureres, kan det behandles slik at smerten reduseres og fysisk aktivitet er fortsatt et alternativ, ifølge Mayo Clinic. Derfor, til en av de måter behandle denne mest vanlige artrittisk tilstand-av knærne, minst-er å bære en viss type sko.

Betydning

Kvinner er dobbelt så sannsynlig som menn for å få slitasjegikt i kneet, ifølge en studie ved Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering, Harvard Medical School (mai 1998). Og kvinner som bærer høyhælte sko øker det sannsynligheten fordi høyhælte sko føre til mer kraft for å oppstå i beinet kneet felles. Denne ekstra kraft til patellofemoral og mediale kupé-der slitasjegikt i kneet degenerasjon vanligvis oppstår-er 23 prosent større når høye hæler er slitt versus å gå barbeint.

Shoe Betraktninger

Senter for helse, mosjon og Sports Medicine ved University of Melbourne publisert forskningsresultater i mars 2009 i PubMed.gov-som støtter at visse typer sko bidra til å redusere kneet bevegelse av den mediale rommet i kneet. Medial rommet belastning (kraft) som forekommer i noen kne bevegelser, som å gå i høye hæler, kan bidra til slitasjegikt degenerasjon.

Senterets funn viste at sko som har en lav hæl (eller ikke noe i det hele tatt hæl) -og er fleksible (bøye, heller enn å begrense bevegelsen) -Er gunstigere enn sko med høye hæler og mindre fleksibilitet for slitasjegikt lider.

Shoe Typer

On-the-sokkel sko som selges i butikker generelt bare tilby en flat-type overflate på bunnen av skoen. Men personer som lider av artrose kan dra nytte av sko som har bunnflater som er ujevn, hvis designet spesielt for de med artrose.

De APOS System sko er ett eksempel. Disse skoene, som ligner en rulleskøyte fra siden, bruker en kile system som bidrar til å redusere smerte og øke mobilitet for de med artrose.

Misforståelse

Å ha artrose betyr ikke at et individ trenger å oppsøke flate overflater for å unngå kne komplikasjoner, faller eller ytterligere degenerasjon. I stedet, betyr det at visse bevegelser kan skape en raskere degenerering av brusk i kneet enn andre bevegelser. Derfor unngå slike typer bevegelser (som når du går i høye hæler eller trange sko) er hva som bør unngås.

Innleggssåler

I tillegg til visse typer sko å hjelpe med artrose, spesielle sko sålene er også nyttig. Kilt sålene er laget spesielt for de med artrose kan gi den støtte som trengs for å oppmuntre til bevegelse (eller begrense det) i sko som er gunstig for de med artrose.

Hvor å Fastsette Bad Posture

Hvor å Fastsette Bad Posture


Dårlig holdning kan skyldes dårlig kosthold, skader, inaktivitet, mangel på visse vitaminer og mineraler, hormonnivåer, dårlige søvnvaner, genetikk og repetitive stress på områder eller fører til baksiden eller medfødt utformingen av ryggraden. De fleste dårlig holdning kan korrigeres med en kombinasjon av kosthold og mosjon. Korrigere dårlig holdning krever at du være klar over dine bevegelser, slik du sitter og står til og med måten du ligger i sengen.

Bruksanvisning

•  Stå med skuldrene rett og rygg, men ikke presse dem tilbake. Bare stå naturlig.

Hold hodet rett, slik at ørene dine er stilt opp over skuldrene, og late som du har en bok på toppen av hodet slik at hodet ditt er i vater. Hold øynene fremover.

Bøy armene ved albuene og røre skuldrene, holde hodet og skuldrene jevn og rett og øynene dine fremover. Gjenta denne øvelsen 15 ganger med begge armene, og deretter veksle høyre arm til høyre skulder og venstre arm til venstre skulder 15 ganger hver.

Stå i samme stilling. Hold armene rett ut i skulderhøyde, og danner en "T" med kroppen din. Hold armene ut og telle til 15. Begynn å senke armene. Det skal ta deg til greven av ti å senke dem til sidene.

Løft armene til greven av 10. Hvis du er ferdig før du kommer til 10, tregere. Når armene er i skulderhøyde, telle til 15.

Gjenta senking, heve og holde 10 ganger. Hvis musklene ikke føler deg trett neste dag, øke med fem antall repetisjoner. Gjør dette daglig, sakte øke antall repetisjoner.

Sjekk dine stoler på jobb og hjemme. Hvis du bruker mye tid på å sitte på jobb, må du ha en stol som holder ryggraden riktig justert-en ergonomisk riktig stol. Stolen skal være i stand til å støtte ryggen og ryggraden din naturlige kurve. Når du sitter, bør fanget ditt være nivå, slik at det er helt vinkelrett med overkroppen.

Bruk en holdning spenne under klærne. Disse er laget av en tynn, men sterk plastmateriale som vil fungere som en "påminnelse" for folk som har en tendens til å synke når du sitter eller står på en stund.

Unngå sko med høye eller stiletthæler. Ikke ha lærstøvler eller trange sko for innendørs arbeid. Unngå tunge eller stramme belter som disse har en tendens til å trekke på skjelettlidelser ramme.

Sjekk madrassen din. Pass på at den er verken for hardt eller for mykt. Bruk en ergonomisk pute som holder hodet på linje med kroppen din mens du sover. Om nødvendig, få utstyrt for en natt brace som vil holde kroppen justert.

Få en sjekk-opp fra legen din, inkludert en full panel av blodprøver som kontrollerer kalsium, vitamin D og østrogennivå.

Kontroller for å se om du har osteoporose i familien din. Hvis du gjør det, snakke med legen din om tidlig forebyggende tiltak du kan gjøre for å unngå denne tilstanden oftere hos kvinner.

Tips og advarsler

 • Hjemme, bruk en ottomanske eller fotstøtte hvis du gjør håndverk eller alltid lese i den samme stolen.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle bunions

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle bunions


En Hallux valgus er en overvekst av bein som fører til at stortåen å presse ut mer enn normalt. Bunions er ofte forårsaket av iført trange sko for en lengre periode. De er mer vanlig hos kvinner enn menn på grunn av de typer sko de bærer, slik som høye hæler. Bunions er også arvelig, og selv om den eneste måten å bli kvitt dem for godt er å ha dem fjernet kirurgisk, det finnes måter å lindre smerten og behandle dem hjemme med billig hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Bruk joggesko mens du opplever en Hallux valgus blusse opp. Joggesko har mer plass til tærne og en mykere pute enn høye hæler eller støvler. Høye hæler er de absolutt verste skoene en person med bunions kan bære og er vanligvis årsaken til bunions for kvinner.

Sug foten eller føtter i varmt vann med Epsom salter blandet i den. Epsom salter bidra til å lette smerter og betennelser forårsaket av Hallux valgus. Epsom salter er et flott middel for andre benet og foten smerte så vel fordi Epsom salter mykgjøre huden.

Påfør en varmepute til foten din til å øke blodtilførselen til foten. Ved å øke blodgjennomstrømningen, dette hjelper lindre betennelser og lindrer smerte forårsaket av Hallux valgus.

Påfør en ispose til foten med Hallux valgus. Is kan lindre betennelser som varme gjør. La isen pakke på i 10 til 15 minutter om gangen. Fjern etter 10 til 15 minutter og la ut for noen få minutter, slik at foten til å varme opp litt. Hvis du har sirkulasjonsproblemer i føttene eller hvis du har diabetes, må du ikke bruke is for noen form for fot problem.

Bruk sandaler hvis du kan. Sandaler er lettere på føttene og ta presset ut av Hallux valgus. Det er bedre å faktisk gå barbent når du er hjemme for å la føttene puste og la det gro, men hvis du ikke kan gå barbeint så slites sandaler.

Plasser slynge pads eller tå avstandsstykker i mellom stortåen og andre tå for å ta presset ut av stortåen. Kjøp slynge pads eller tå avstandsstykker fra stoffet butikken, over disk.

Masser foten med Hallux valgus å lindre smerter og betennelser.

Tips og advarsler

 • Pass på at skoene passer rett. Hvis du bruker sko som er for stramme, kan dette føre til at Hallux valgus å bli verre. Trange sko er én årsak til bunions i første omgang.

Hvordan holde Feet Fra Falling Asleep

Hvordan holde Feet Fra Falling Asleep


Når føttene sovner du kan miste følelsen i føttene, kan de føle seg tung, eller du kan få følelsen av "pins og nåler". Grunnen til at føttene sovner er vanligvis fordi du har komprimert nerver. Nerver sende meldinger frem og tilbake fra vår hjerne til våre kroppsdeler. Når nervene er komprimert meldingene kan ikke komme gjennom.

Bruksanvisning

avlaste presset på områder av kroppen som blir squished eller komprimert for å holde føttene fra å falle i søvn. Unngå å sitte på føttene og krysse bena fordi begge disse stillingene komprimere nerver.

Endre posisjoner ofte hvis du sitter i en lengre periode. Endre sittestilling gjør komprimerte nerver til å gjenopprette før du sovner følelsen oppstår.

Stå opp og flytte rundt hver time eller så hvis du sitter eller ligger for lenge. Ikke bare gjør dette avlaste presset på komprimerte nerver, men det får blodet flyter og forbedrer blodsirkulasjonen til ekstremiteter for å holde dem våken.

Masser føttene hvis de begynner å føle tingly eller trangt. Noen ganger før du føler deg faktisk sovner du få et hint om at det skjer. Endre stillinger og masserer føttene bidrar til å hindre dem fra å falle i søvn.

Løsne lissene på skoene dine hvis de er bundet for stramt. Trange sko kan også føre til kompresjon på nervecellene i føttene og føre dem til å sovne.

Tips og advarsler

 • Hvis føttene sovner, tillate dem å våkne opp før stående og gående. Hoppe opp og flytte rundt etter føttene har sovnet kan føre til at du faller.

Hvordan behandle fotsopp med naturlig rettsmidler

En vanlig misforståelse er at du må være en utøver å ha fotsopp. Fotsopp er en bakterie som utvikler seg i fuktige forhold, og siden idrettsutøvere har ofte svette føtter som er begrenset til trange sko, denne tilstanden er ofte kategorisert til de som deltar i fysisk aktivitet. Mens trange sko, sokker og konstant bevegelse kan akselerere fotsopp forming, kan hvem som helst skaffe fotsopp. Naturlig rettsmidler vil bidra til å berolige dine føtter og kurere denne tilstanden raskt.

Bruksanvisning

•  Vask føttene tre ganger per dag med en mild antibakteriell såpe. Med en vaskeklut, tilstrekkelig rydde i mellom tærne og buen av foten din. Nøye håndkle tørke føttene, noe som gjør at de er helt tørre før du setter på sokker.

Bland 2 kopper Epsom salt i en stor beholder med varmt vann. Slike beholdere er gryteretter eller store plastbeholdere vil nok holde føttene og vann. Suge føttene i denne løsningen en gang om dagen frem til din fotsopp er kurert.

Påfør 7 dråper tea tree olje direkte på de berørte områdene på føttene og la oljen trekke inn i foten. Gjenta denne prosessen til din fotsopp har stilnet imidlertid fortsette å bruke tea tree dråper til føttene i tre uker etter at denne tilstanden er klarert.

Mix 4 gram av ren aloe vera gel med en teskje av tea tree olje. Gni i denne blandingen direkte på føttene og la det tørke helt før du tar på deg sokker. Gjenta to ganger per dag inntil føttene er helbredet.

Påfør tre dråper grapefruktkjerne ekstra direkte på håndflaten av dine føtter og med hendene gni oljen i hele undersiden av foten. For å holde fra å spre fotsopp, påfør fem dråper grapefruktkjerneekstrakt i tøyet når vaske sokkene.

Tips og advarsler

 • Endre sokkene flere ganger per dag for å holde føttene helt tørr. Bruk aldri skitne, eller tidligere brukte og uvaskede sokker. Bomull sokker er best for dine føtter fordi de lar føttene til å puste. Når det er mulig, ikke bruke sko eller sokker. Lar føttene til å puste; ekstra luft vil bidra til å helbrede føttene raskere.
 • Hvis du ikke bruker sandles eller flip-flops når dusjing i offentlige anlegg, kan du enkelt kontrakt fotsopp. Prøv ikke å klø fotsopp, da dette kan føre til at det å spre seg.

Unormale Tåneglene

Unormale Tåneglene


Forhandlere vise sandaler og flip-flops for kundene å kjøpe, så mange ser dette som den essensielle sommeren fottøy. Selv om mange mennesker investere i fotpleie i sommer sesonger, ikke begrense fotpleie til bare disse månedene av året. Mange lider med unormale tånegler hele året. Lær symptomer og behandlinger for denne sykdom.

Identifikasjon

En mars 2004 American Academy of Family Physicians artikkelen antyder at negler 'og tånegler' utseende er indikatorer på potensiell systemisk sykdom. Ifølge artikkelen, klubb-formet negler tyder lunge eller inflammatorisk tarmsykdom. Spoon-formede negler vanligvis indikerer anemi. Flere spiker forhold er vanlig i henhold til American Academy of Dermatology. Inngrodde tånegler skje når tåneglene kurven ned i huden. For trange sko og feil spiker-cutting bidra til smertefulle tånegler. Bakterielle og soppinfeksjoner, svulster og vorter forvrenge normal tånegl utseende.

Behandling

Tånegl smerte, hevelse eller misfarging indikere at det er på tide å søke legehjelp. Soppinfeksjoner krever bruk av soppdrepende krem ​​brukes på tåneglene. Hvis ikke svarer til kremen, leger foreskrive muntlig soppdrepende medisiner som flukonazol, terbinafin eller itrakonazol. Antibiotika dreper bakterier ved infeksjoner, spesielt inngrodde tånegler. En fot spesialist kan kutte inngrodde negler hvis den har buede dypt inn i huden. Tånegl så vokser ut sunn overtid.

Tips

Bruk komfortable og romslige sko med tilstrekkelig plass for tærne. Dette reduserer smerte og press på tåneglene. Tørre tærne grundig etter bading og kuttet rett over når du trimmer.

Hvordan rense og Kle en Blister

Hvordan rense og Kle en Blister


Blemmer er hudirritasjoner som ofte forekommer på føttene eller hendene. Blemmer er kroppens måte å skape en naturlig pute for å beskytte huden mot skrubbsår og irritanter. Blemmer vanligvis som et resultat av trange sko, overdreven rubbing, og brannsår. Hvis du har alvorlige blemmer som følge av brannskader, se en lege umiddelbart. Hvis blemmer er rett og slett irriterende, kan du vurdere dressing og rense dem hjemme. Hvis blemme ser ut til å være full av blod eller puss, se en lege, og ikke følge trinnene nedenfor. Hvis blemme ser ut til å være full av klar væske, og er et resultat av trange sko eller overdreven rubbing, følger du trinnene nedenfor for å rengjøre og kle din blemme.

Bruksanvisning

•  Vask irriterte området nøye med såpe og vann. Vær forsiktig med å pop blemme og ikke skrubb for hardt. Prøv å holde huden så intakt som mulig.

Sug en ubrukt nål og en ubrukt spiker Clipper eller saks i teknisk sprit. La både nål og negleklipper lufttørke før du bruker.

Pierce noen væskefylte blemmer med nålen. Klem blemme forsiktig å tappe noen ekstra væske. Umiddelbart slukke en bomullsdott i hydrogen peroxide og bearbeid punktert blemme. Utøve press for å frigi overflødig væske.

Trim overflødig hud unna med neglesaks. Ikke dra og slite løs hud. Bare trim hud som er løs og kan gi ekstra ubehag.

Bruk vanntette bandasjer som nødvendig for å hindre smitte. Fjern bandasjer daglig og på nytt hydrogen peroxide. Fjern bandasjer når blemmer er ikke lenger irriterende å ta på.

Tips og advarsler

 • Bruk spesielle bandasjer laget for healing blemmer, tilgjengelig på ditt lokale apotek.
 • Hvis du opplever særlig smertefull eller alvorlige blemmer, særlig som følge av brannskader, se en lege umiddelbart. Hvis blemmer er fylt med blod eller puss, se en lege, og ikke renne eller kle blemme.

Slik Cure tykk svart tånegler

Svart tånegl sopp infeksjon, eller onychomycosis, oppstår når sopp utvikler seg under tånegl overflaten, forårsaker tåneglene å bli tykk, sprø, kjedelig og misfarget. Hvis ikke behandles, kan onychomycosis føre fotlukt og tånegl smerte. Folk som har hatt tånegl skader, fotsopp eller svakt immunforsvar er mest utsatt for å utvikle denne infeksjonen. Mens onychomycosis kan være sta, kan behandling og konstant overvåking forbedre tilstanden til tåneglene og sakte kurere sopp infeksjon.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en primær omsorg lege eller podiatrist (fot spesialist), som kan foreskrive en muntlig soppdrepende medisiner for å bidra til å eliminere soppen. Oral medisin er gitt for de moderate til alvorlige tilfeller av soppinfeksjoner. Oral medisiner vil også arbeide med aktuell medisinering antydet eller foreskrevet. Legen kan også anbefale en soppdrepende neglelakk for å bidra til å eliminere og hindre fremtidige sopp.

Det kan være verdt å kjøpe en over-the-counter aktuelle soppdrepende krem hvis det ikke er mulig å se en lege eller om begynnelsen på en svart soppinfeksjon er tydelig. Spør på apoteket om anbefalinger. Det kan ta lengre tid å se resultater fra en over-the-counter aktuell medisinering enn en muntlig resept siden dosering av aktive medisiner ikke vil være like sterk som reseptbelagte medisiner. Hvis infeksjonen forverres eller ingen forbedring er sett, søker oppmerksomhet fra en primær omsorg lege eller podiatrist.

Fyll en bøtte eller annen beholder stort nok til å holde begge føttene, med to deler varmt vann til en del eddik. Legg en håndfull Epsom salt. Sug føttene i blandingen i 20 til 30 minutter. Sørg for å skylle og tørre føtter grundig; Soppen trives i fuktige områder.

Sug daglig med mindre det oppstår irritasjon; og deretter øke mengden av vann og suge bare to eller tre ganger i uken. Epsom salt tørker soppen, arbeider dypt i lag av neglen. Den høye eddik høye aciditycan drepe soppen også.

Denne rutinen bør følges før infeksjonen begynner å kurere. Deretter minske antall ganger per uke suge brukes inntil infeksjonen er helt løst.

Vask føttene og tærne med antibakteriell såpe om morgenen og om kvelden, ta vare å tørke grundig tær og negler i tillegg med soaking regiment.

Hold tåneglene trimmet kort og jevn. Korte negler vil være lettere å vedlikeholde og rengjøre i løpet av denne infeksjonen perioden. Unngå neglelakk siden soppen kan spre seg til andre tærne gjennom penselen. Sug clippers i teknisk sprit for å desinfisere dem etter hver bruk.

Unngå iført trange sokker eller trange sko, som kan forårsake føtter å svette og felle fuktighet.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid sko i offentlige dusjer, bassenger og treningssentre for å unngå fremtidige infeksjoner. Være flittig med dette regimet for å fjerne smitte fra tåneglene.
 • Oppsøk lege hvis du har sterke smerter eller soppinfeksjon ikke blir bedre.

Hvordan å lindre smerten og Hevelse i en inngrodd tånegl

Hvordan å lindre smerten og Hevelse i en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler kan føre til smerter og hevelse forverret av stående og gående. Stortåen er ofte plasseringen av en inngrodd tånegl, selv om andre tær kan bli berørt, og det kan være forårsaket av trange sko eller tånegler som ikke har blitt kuttet rett over. En enkel rutine for bløtlegging og masserer det berørte området er ofte effektive i å lindre smerten og bli kvitt infeksjonen.

Bruksanvisning

Mål en kopp Epsom salt og hell det inn i bassenget. Hell 1 gallon veldig varmt vann over salt og rør med en tresleiv. Tilsett 2 dråper tea tree olje.

Plasser foten i vannet og la den suge i 15 til 20 minutter. Ta foten vekk fra vannet og tørk grundig med et rent håndkle.

Kombiner 1 ss olivenolje med to dråper tea tree olje. Dypp en bomullspinne i blandingen og spredt rundt inngrodd tånegl. Forsiktig prøve å løfte inngrodd tånegl ut av neglesengen.

presse en liten seksjon av en ren bomullsdott under neglen for å hindre den fra å skyve tilbake inn i huden. Pakk en 3-tommers delen av atletisk tape rundt bomullsdott til å holde den på plass.

Sug foten opp til tre ganger om dagen. Plasser bomull under tånegl etter bløtlegging.

Tips og advarsler

 • Soaking foten vil trekke smitte fra foten. Det vil også myke opp tånegl og nailbed, slik at spikeren skal løftes. Hvis spikeren ikke løfte lett, det vil også gjøre det etter et sekund soaking. Ikke tving den. Sug foten ytterligere 15 til 20 minutter, og deretter prøve å løfte tånegl igjen.
 • Hvis tåen blir varmt å ta på, eller hvis du begynner å kjøre en lavgradig feber, bør du kontakte legen din.

Informasjon om Diabetic Leggsår

Rundt 15 til 25 prosent av leggsår oppstår hos diabetespasienter. Leggsår av huden er åpne sår, som vanligvis finnes på beina eller føtter.

Årsaker

Sår oppstår når huden blir presset mot et fast underlag (fra å være immobile eller fra iført trange sko for lengre periode) som reduserer blodsirkulasjonen til området, og forårsaker skade på huden.

Diabetespasienter

Diabetikere har en økt risiko for å utvikle sår på føtter eller ben fordi selve sykdommen vanligvis forårsaker nerveskader, slik at pasienter ikke kan være fullt klar sine ekstremiteter blir komprimert for mye eller gni frem og tilbake. Når en sår gjør utvikle, kan de ikke selv være i stand til å føle det.

Beliggenhet

Diabetessår ligger oftere på hæler, tips eller tær, mellom tærne, eller hvor som helst bein stikke ut eller gni mot noe.

Behandling

Behandling av diabetiske leggsår varierer sterkt avhengig i skadegrad, plassering og underliggende faktorer. Behandlinger varierer fra antibiotika (for å behandle infeksjon), sår rengjøring og regelmessig dressinger, og sjelden, kirurgisk inngrep med hud grafts.

Forebygging / løsning

Diabetikere bør gjøres klar over risikoen og forebyggende tiltak de bør ta for å unngå leggsår. Disse inkluderer trening for å holde blodet flyter, løse sokker og sko, daglige hud inspeksjoner, sprellende på tærne når du sitter, ikke krysset, og unngå ekstreme temperaturer.

Hvordan bli kvitt tånegl sopp Out of Shoes

Hvordan bli kvitt tånegl sopp Out of Shoes


Tånegl sopp er forårsaket av hvilken som helst av en rekke forskjellige sopp som trives i varmt miljø på skoene. En fotterapeut kan diagnostisere tånegl sopp ved å undersøke en liten skraping av de berørte tånegl under et mikroskop. Alle med gule, sprekker negler bør mistenker at en sopp som forårsaker tilstanden. Behandling tåneglene for en sopp er ubrukelig med mindre skritt er tatt for å sikre at soppen ikke blir foreviget av skoene. Ivaretakelsen av fottøy er like viktig som å behandle de berørte tånegl selv.

Bruksanvisning

•  Dryss en god anti-bakterielle pulver i skoene før du setter dem på hver dag.

Bruk open-toed sandaler eller sko med luftehull (for eksempel Crocs) så mye som mulig.

Bløt berørte foten i varmt vann og Epsom salt flere ganger hver dag. Etter hvert soaking, endre sokker før du setter skoene på igjen.

Silke eller 100 prosent bomull sokker er anbefalt av leger som behandler tånegl sopp.

Vask og forsiktig tørke føttene før du legger skoene på. Skrubb tørr hud av foten og tåa mens tørke den.

Tips og advarsler

 • Holde disse tankene i bakhodet, siden forebygging av tånegl sopp er mye enklere enn å prøve å kurere det:
 • 1. Ikke gå barbent på offentlige områder (for eksempel i nærheten bassenger eller felles bad).
 • 2. Ikke del håndklær.
 • 3. Ikke gå med trange sko eller sokker som gjør føttene svette. Disse er ideelle oppvekststeder for tånegl sopp å vokse.

Toe nummenhet Mens Working Out

Toe nummenhet Mens Working Out


En årsak til tå nummenhet mens du trener kan være de skoene du har på deg. Hvis du hamrer tips av tærne mot skotuppen hver gang du sprette, hoppe eller ta et skritt, tåen tar en batte og kan bli nummen som resultat.

Medvirkende faktorer

En tilstand som kan føre til tå nummenhet i foten kalles Mortons neuroma, ifølge podiatrist Marc Mitnick. Denne tilstanden er en vekst på nervevev som oppstår i nerve i foten. Vanligvis er de berørte nerve den ene mellom tredje og fjerde tå. Dette kan føre til sterke smerter i ballen av foten i tillegg til tå nummenhet.

Hva Skjer

Hvis du lider av neuroma, betyr dette at det er en fortykkelse av nervevev i en del av kroppen din. I tilfelle tilfelle av Mortons neuroma, har det skjedd i foten eller tå. Nervene som løper rundt eller mellom metatarsal bein i foten kan bli betent eller komprimert, noe som resulterer i svelling av bindevev som omgir nervene. Rhis forårsaker smerte, ifølge Dr. Sam Schimelpfenig of American Medical Society of Sports Medicine.

Hva er årsaken til neuroma

Mortons neuroma kan være forårsaket av ekstrem effekt. Du må kanskje orthotics å sette inn i skoene dine. En ortotiske er en anordning eller apparat som blir brukt til å understøtte og forbedre funksjonen av kroppens bevegelige deler.

Andre faktorer

Hvis du er iført trange sko, eller du har tå dorsiflexion som oppstår med nedoverbakke eller oppoverbakke kjører, kan du oppleve tå nummenhet, ifølge Dr. Schimelpfenig.
Bøyning til flere sider er en bevegelse som reduserer vinkelen mellom leggen og foten, slik at tærne blir brakt nærmere i leggen. Med neuromas eller dorsalfleksjon, kan du oppleve svie eller prikking eller en smerte som stråler til tå, og det er lettet bare ved å hvile eller fjerne skoen.

Nevropati

Hvis du er gjentagelser pounding eller slapping foten mot bakken, kan dette forårsake midlertidig nerve irritasjon og nummenhet vil medføre. Dette kalles foten streik nevropati.

Har skoene passer?

Buck Tilton, Medicine Man of Backpacker.com, rapporterer at numne tær er et problem backpackere ofte støter på. Han anbefaler at du sørge for at støvlene passer ordentlig. I tillegg kan dårlig sirkulasjon være årsaken tå nummenhet når du går eller trener.

Betraktninger

Hvis tærne blir dyttet mot slutten av sko eller støvel, kan dette føre til nummenhet. Slutten av skoen kalles tå boksen og det bør gi god plass og beskyttelse for tærne.

Hvordan identifisere Fotproblemer

Hvordan identifisere Fotproblemer


Fotproblemer kan være felles med folk som er på beina i flere timer om gangen. I tillegg er det noen mennesker ikke alltid utøve godt skjønn når det gjelder fotpleie og fottøy. Trange sko og høye hæler slitt over lengre tid kan føre til fotproblemer. En person som er bekymret for hennes føtter bør konsultere en podiatrist, men det er mulig å identifisere noen av de mer vanlige fotproblemer. De som lider av diabetes bør ta spesielt vare på sine føtter, og bør også oppsøke lege med eventuelle problemer.

Bruksanvisning

•  Undersøk føttene, særlig hvis du legger merke til røde, kløende, flassende hud mellom tærne. Du kan lide av en sopplidelse, vanligvis kjent som fotsopp. Dette er skikkelig kjent som tinea pedes og er mer vanlig hos menn og tenåringer. Behandle dette med en soppdrepende medisiner. Denne tilstanden kan spres gjennom bruk av felles dusj.

Se etter enten en myk eller hard lite område av hevet hvit hud hvis du føler deg skarpe, intense smerter i et område av foten din. Dette kan tyde på en mais, som er en vanlig fot klage. Liktorn er funnet i de områdene av foten som er utsatt for press. De kan også vanligvis behandles effektivt med over-the-counter behandlinger som bryter ned liktorn. Hvis du føler en intens smerte og ikke kan finne en åpenbar mais, sjekk dette med din podiatrist eller lege.

Undersøke foten din hvis du lider smerte rundt stortåen joint. Se etter tegn på betennelse. Bunions skje hvor stortåen blir vinklet innover mot midten av foten og den andre tå. Dette kan tvinge toppen av den første metatarsal å stikke ut foten, på bunnen av stortåen, hvor en smertefull Hallux valgus former. Dette behandles med smertestillende, spesielle pads, og i alvorlige tilfeller, ved kirurgi.

Sjekk skjøten på tå for å se om slutt vender seg innover i seg selv, og hvis det blir stivt. Dette kan være en indikasjon på hammertoe. Du kan også merke en mais på slutten av tå. Lege bør søkes hvis du mistenker denne tilstanden, da det ikke vil bli bedre på egen hånd. Hammertoe skyldes kontraktur av leddet, muligens utløst av en sene / muskel ubalanse, og er gjort verre av trange sko. Tidlig intervensjon kan innebære splinter, kortison injeksjoner eller orthotic enheter.

Sjekk foten din hvis du mistenker en verruca, også kjent som en plantar vorte. Dette kan være plassert på ballen av foten din, nederst på tå eller på hælen din. Fotvorter kan ha små svarte flekker i nærheten av sentrum og kan være smertefullt hvis vekten er lagt på området. Fotvorter er forårsaket av en stamme av papillomavirus og synes å være lett fanget hvis du har en pause i huden. Fotvorter kan behandles med over-the-counter lotions.

Sjekk tåneglene for misfarging eller tegn på infeksjon. Noe vond følelse rundt tånegl kan tyde på infeksjon. Du kan også legge merke til en skjørhet, småskader og misfarging av neglen selv. Dette er forårsaket av en soppinfeksjon, og bør behandles med en podiatrist.

Tips og advarsler

 • Alltid tørke føttene grundig og slitasje rene sokker. Endre skoene dine ofte, og unngå trange ubehagelig sko.

Hvordan gjenopprette fra en neuroma

En neurom er en noncancerous vekst eller tumor som kan utvikle seg i forskjellige deler av kroppen. Mortons og akustisk er de vanligste neuromas. En akustisk neuroma er en svulst som vokser langsomt på en hjernenerve som forbinder øret til hjernen. Det kan føre til hørselstap. Mortons neuroma påvirker nerver i foten, vanligvis mellom tredje og fjerde tå. Symptomer inkluderer brenning, nummenhet og stikking i tærne, og det er en skarp, brennende smerter i ballen av foten. Morton neurom kan utløses av irritasjon, skade eller trykk. Medisin og kirurgi brukes til å gjenopprette fra neuroma.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Prøv egenomsorg. Selv om du ikke er sikker på nøyaktig hva problemet er, kan isen hjelpe med smerte. Bruk en ispose å gni eller massere den delen av foten der den mistenkte Mortons neuroma er vondt.

•  Få diagnostisert. En neuroma i foten kan være lettere å få øye på uten en lege enn en neuroma på hjernenerve. Legen din vil avgjøre hva problemet er, og hvordan du best kan behandle det. For Mortons neuroma, kan legen din foreslå hviler foten, finne bedre sittende sko, Orthotics som erke støtter, og over-the-counter medisiner for betennelse og smerter.

Overvåk din tilstand. Legen din vil se vekst og utvikling av en akustisk neuroma. Det kan være røntgen og hørselstester for å se om du har utviklet hørselstap.

Bruk injeksjoner. Kortikosteroid injeksjoner er steroid medisiner for smerter og betennelser. Legen din kan bruke denne behandlingen for Mortons neuroma eller velge å tilby deg utvannet alkohol injeksjoner.

Bruk strålebehandling. Stereotactic radiosurgery er en ikke-invasiv prosedyre der legen numbs hodebunnen, legger en lett hoderammen, og bruker bildebehandlings skanner som røntgen for å finne den akustiske neuroma på hjernen din. Legen vil sikte en stråle av stråling på hjernen din til å krympe neuroma.

Har kirurgi. En kirurg vil fjerne en akustisk neuroma mens du prøver å bevare hørsel og ansikts nerver. Hvis disse nervene er skadet, kan det føre til ansikts lammelse. Kirurgisk fjerning av Mortons neuroma brukes som en siste utvei fordi det krever fjerning av nerver. Dette kan føre til permanent nummenhet i tærne.

Tips og advarsler

 • Unngå høye hæler og trange sko. Bruk sko med mer toe plass til å lindre smerten av Mortons neuroma. Også ta en pause fra jogging, dansing og andre high-impact aktiviteter.
 • Permanent hørselstap, ansikts svakhet og nummenhet, og problemer med balansen kan resultere fra akustisk neuroma. Ved hjelp av kortikosteroid injeksjoner for ofte til å behandle Mortons neuroma smerte kan føre til vektøkning og høyt blodtrykk.

Hvordan Tape Hammer Toes

Hvordan Tape Hammer Toes


En hammer toe, vanligvis den andre tå, er krøllet eller hektet på grunn av en unaturlig sving i tå nest felles. Det resulterer ofte fra iført trange sko, spesielt høye hæler. Iført trange sko tvinger tå å bo i en bøyd stilling, forårsaker musklene i tåen å stramme mens sener forkorte, noe som gjør det vanskeligere å rette på tå. Taping hammer toe er en midlertidig løsning, men det vil hjelpe tærne passe perfekt i dine sko mens hindre ytterligere skade eller ubehag.

Bruksanvisning

•  Skjær kinesio tape til en 6-tommers stripe, eller lenge nok til å vikle rundt tre tær. Kjøp tape som er bred nok til å dekke lengden på hammer tå.

Plasser tape etter tærne med den klebrige siden vendt opp.

Pakk tape under stortåen, eller tåa ved siden av hammer toe, fra midten av den øverste siden av at tå. Fortsett å vikle båndet over hammeren tå, og deretter under den neste tå og tilbake over til start tå. Vikle tape stramt nok til å tvinge hammer tå i en normal posisjon, men ikke så stramt at det gjør vondt eller kutter av sirkulasjon.

Sett skoene på nøye slik at du ikke rynke tape eller forstyrre plasseringen av tærne.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe kinesio tape på ditt lokale apotek.
 • Selv om taping hammer toe vil hjelpe tærne passer inn i sko som du tidligere ikke kunne bære, fortsette å bruke sko med en tå område som er bred og dyp nok til å romme tærne. Dette vil hindre ytterligere skade eller ubehag.

Hvordan eliminere tånegl sopp

Hvordan eliminere tånegl sopp


Tånegl sopp, også kalt onychomycosis, er en vanlig tilstand som utvikler seg under overflaten av tåneglene. Nail soppinfeksjoner vanligvis føre til tåneglene å bli tykkere, sprø, forvrengt, kjedelig og misfarget, ifølge Mayo Clinic. Smerter og en stygg fotlukt kan utvikle hvis tånegl sopp ikke er behandlet på riktig måte. Selv om tånegl sopp er vanskelig å bli kvitt, er det ting du kan gjøre. Etter disse rettsmidler kan bidra til å eliminere soppen vokse under tåneglene og hindre annen sopp fra utviklingsland.

Bruksanvisning

•  Ta en lege-foreskrevet oral anti-fungal medisiner for å eliminere tånegl sopp. Ifølge Mayo Clinic, Lamisil og Sporanox er mest effektiv på å eliminere tånegl sopp.

En lege kan foreslå å bruke en anti-sopp neglelakk, for eksempel Penlac, til tåneglene en gang daglig for å eliminere tånegl sopp.

Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter aktuell kremer og lotion som Fungisil, Loprox, Micatin, Lotrimin eller Oxistat kan hjelpe med tånegl sopp, men er ikke så effektiv som resept-styrke medisiner.

Fyll en bøtte med to deler varmt vann og en del eddik. Suge tåneglene i blandingen i ca 15 til 20 minutter. Etterpå, skyll og tørk føttene grundig. The Mayo Clinic antyder soaking føttene i denne blandingen daglig med mindre irritasjon. Hvis det skjer, øker mengden av vann eller redusere bløtleggingstiden til to eller tre ganger ukentlig.

Prøv å bruke en liten mengde Vicks VapoRub til de infiserte tånegler. Etterpå, vaske og tørke føttene grundig. Fordi Vicks VapoRub ikke har blitt undersøkt i kontrollerte kliniske studier, er det ukjent hvor ofte du bør bruke denne hjem middel, ifølge Mayo Clinic.

Vask føttene og tærne daglig med antibakteriell såpe. Alltid tørke føttene, tær og tånegler grundig.

Hold tåneglene trimmet kort og jevn. Unngå polering tåneglene mens tånegl sopp er til stede for å hindre smitte i å spre seg.

Unngå iført trange sko og sokker som kan stress føttene og felle fuktighet på tåneglene.

Endre sokkene når de blir våte av vann eller svette. Tånegl sopp trives på fuktighet og fuktighet.

Bruk alltid dusj sko i offentlige dusjer, bassenger, spa og treningssentre i stedet for å gå barfot.

Sug tånegl clippers i rubbing alkohol etter hver bruk for å desinfisere dem.

Tips og advarsler

 • Ifølge Mayo Clinic, er effektiviteten av eddik og Vicks VapoRub i behandling av tånegl sopp ukjent. Sjekk med legen din før du prøver disse hjem rettsmidler for å eliminere tånegl sopp.
 • Oppsøk lege hvis tånegl sopp er alvorlig og smertefull eller hvis du har andre medisinske tilstander. Legen kan anbefale kirurgi for å fjerne den infiserte tånegl hvis andre rettsmidler er mislykket.