Digidexo.com

misfargede armhuler

Effektiv Underarm Whitener

Underarm hvitemidler er de samme produkter som brukes for å bleke eller blekemiddel på andre områder av huden. Selv om de fleste hud misfarging skyldes arrdannelse, fødselsmerker eller bivirkninger av medisiner, er underarm mørkere resultat av genetikk, overdreven svetting, barbering, friksjon fra klær og resten av deodoranter og antiperspiranter.

Hydrogenperoksid

En av de mest effektive måtene å bleke hud er med hydrogenperoksyd. Dette blekemiddel brukes for et bredt spekter av produkter fra huden og tannbleking til papir bleking. The Food and Drug Administration godkjenner lavere styrker av hydrogenperoksid som brukes på huden. The Hair-n-Skin Care hjemmeside anbefaler hydrogen peroxide å falme eller bleke misfargede armhuler. Påfør hydrogen peroxide med en bomullsdott og la på huden en gang om dagen.

Melkesyre

Ifølge Beauty Brain nettside, "Ifølge minst en hudlege, mørke flekker under armene er et resultat av døde hudceller som er fanget i mikroskopiske 'åser og daler" på huden din. " Melkesyre er spesielt effektivt for peeling eller fjerne det øverste hudlaget som omfatter døde hudceller og rester av deodoranter. Kilder av melkesyre inkluderer melk, kulturmelk og yoghurt. Påfør melk eller kjernemelk til underarmene med en bomullsdott. La virke i 10 minutter og skyll av med varmt vann. Gjør dette en gang eller to ganger om dagen. Hyppig peeling vil hindre opphoping av døde hudceller.

Sitroner

"En enkel men effektiv løsning i behandling av mørke armhuler er å gni friske sitroner på de områdene," i henhold til Hosia Online nettside. Skjær en sitron og gni det på underarm området. Også kjøpe sitronsaft fra butikken og bruke den med en bomullsdott noen ganger hver dag. Ikke skyll av.

Glykolsyre

Glykolsyre er en annen alpha hydroxy syre som melkesyre. Denne syre er også anvendes for peeling av huden og fjerne mørke flekker. RN Guide to Skin Care nettsted sier at glykolsyre er nyttig for mange hudproblemer inkludert akne arr, pigmentflekker og andre problemer som misfarges huden. Kjøp glykolsyre i konsentrasjoner på 10 prosent til 20 prosent hvis du er ny til å bruke denne syren. Påfør på huden, la virke i et minutt eller to, skyll av. Som huden blir bruk til syren du kan la syre på i lengre perioder av gangen.

Hjem rette for svette armhuler

Lider av overdreven armhulen svette kan være pinlig. Du kan finne deg selv hele tiden redd for å løfte armene i frykt for våte flekker på klærne. Hvis du lider av dette problemet, er det mange hjem rettsmidler. Når du får dine svette armhuler under kontroll, vil du finne deg selv føler deg mer trygg og sikker i dine daglige aktiviteter.

Apple Cider Eddik

Tro det eller ikke, vil eple cider eddik hjelpe. Før du går til sengs, gni det på armhulene. La den stå på hele natten. Eddik vil mette armhulen sin svette porene og forårsake en uttørkende effekt. Det vil også bidra til å nøytralisere lukt-bakterier. Armhulene vil absorbere eddik hele natten, noe som vil bidra til å holde dem fra å svette neste dag. På morgenen vasker deg armhulene med såpe og vann, og smør på deodorant. Hvis du ikke har eple cider eddik, bruk noen form for malt eddik.

Key Lime Juice

En av de raskeste hjem rettsmidler er å bruke key lime juice. Skjær en key lime i to. Gni den ene halvdelen under hver armhule. La det lufttørke og deretter bruke din deodorant som vanlig. Hvis du har razor burn eller noen form for kutt under armene, er dette ikke anbefalt. Lime juice kan irritere eller forårsake stikke til kutt under armene. Sørg også for å la lime juice tørke helt, fordi det vil farge klærne. Du kan også gni limes på før du går til sengs, vaske armene med såpe og vann om morgenen og bruke deodorant. Ved å gjøre det på kvelden i stedet for i morgen, vil du ikke ha en sterk lime lukt følger deg rundt hele dagen.

Baking Soda

Natron fungerer ved å slikke overflødig svette i armhulene. Det er også en stor lukt og fuktighet absorber. Bruk den til armhulene. Det vil fungere best når den brukes til barbert, tørre armhuler.

Hold det kort

En av de enkleste måtene å holde armhulene tørre er ved å ha liten eller ingen hår under armene. Prøv voksing, barbering eller kutte armhulen hår. Dette kan være lettere for kvinner enn menn, men det vil sikkert bidra til å holde deg tørr. Hvis du er mann og ikke føler deg komfortabel barbering under armene, prøve å kutte armhulen håret så kort som mulig. I noen tilfeller svetting kan være så ille at du må kanskje søke en resept.

God hjem rette for svette armhuler

Hyperhydrosis er en tilstand som også er kjent som sterk svetting som kan forekomme i mange forskjellige deler av kroppen. Pasienter med denne tilstanden utsondre svette i mengder større enn hva som faktisk er nødvendig for å kjøle seg ned kroppen. Focal hyperhydrosis resulterer i hyppige, merkbare og overdreven svetting som soaks gjennom klær i en bestemt del av kroppen, som i armhulene.

Tradisjonelle behandlinger for svette armhuler

De med hyperhydrosis av armhulene bør gjelde over-the-counter antiperspirant nattlig. Deodoranter anbefales ikke, da de bare dekker duft og stopper ikke svette som antiperspiranter gjør. Noen sterkere antiperspiranter er også tilgjengelig på drugstores uten resept; disse vanligvis inneholde en 20 prosent aluminiumkloridoppløsning til hovedsak holde svettekjertlene hovne stengt eller plugget. Pasienter med den betingelse bør også bade daglig for å fjerne bakterier fra overflaten av legemet, holde håret fjernes fra området ved alle tider og velger naturlige fiber-klesplagg som bomull, ull og silke for å tillate huden å puste. Avslapping teknikker kan også hjelpe.

De med alvorlig hyperhydrosis som griper inn i dagliglivet rådes til å søke medisinsk behandling, som leger kan noen ganger behandle tilstanden med reseptbelagte antiperspiranter, kirurgi for å fjerne svettekjertlene, botulinumtoksin injeksjoner for å hjelpe blokkere nervene som utløser svettekjertlene, medikamenter som undertrykker svettekjertlene eller iontoforese, en prosedyre der en hudlege bruker et lavt nivå elektrisk strøm til å midlertidig blokkere svettekjertlene.

Hjem rettsmidler for svette armhuler

Noen pasienter har funnet suksess i å dempe hyperhydrosis med hjem rettsmidler. En metode innebærer å bruke malt eddik til armhulene før sengetid, deretter vaske dem i morgen før du påfører antiperspirant. Andre vellykkede behandlinger inkluderer å ta 500 mg av hvete gress daglig på tom mage, ved hjelp av hvit eddik eller rubbing alkohol for å vaske armhulene daglig eller bruke eple cider eddik på huden én gang daglig. I tillegg har pasienter funnet suksess med å bruke talkum eller baby pulver under armene i tillegg til antiperspirant eller drikke en kopp salvie te daglig for å bidra til å redusere svetteproduksjonen.

Slik Cure Misfargede tånegler

Slik Cure Misfargede tånegler


Misfargede tåneglene ofte bety mer enn en enkel endring i utseende. Mye av tiden, er en misfarget tånegl resultatet av en soppinfeksjon. Bare gå barbeint, ved hjelp av bakterier ridd negleklipper eller til og med et usunt kosthold kan føre til tåneglene å bli misfarget eller å endre på utseendet. Tåneglene med en soppinfeksjon tendens til å bli tykkere i størrelse og ta på nyanser av gult eller lilla. Med bruk av et anti-bakterielle munnvann, negleklipper, og en endring i dietten, kan misfargede tånegler avhjelpes tilbake til helse.

Bruksanvisning

•  Fyll bøtte halvveis med anti-bakteriell munnvann. La munnvann å sitte i ca 10 minutter. Legg en mengde av hvit eddik lik mengden av desinfiseringsmiddel tilsatt til bøtten. Rør de to sammen til du har en jevn løsning.

Skrubb føttene med antibakteriell såpe. Rengjøres grundig hver tå og tånegl.

Fil ned neglen så lavt som mulig uten å forårsake noen smerter eller ubehag.

Plasser føttene inn i bøtte med løsningen. La dem trekke i ca 15 til 20 minutter.

Ta føttene fra løsningen og raskt tørke dem. Når den er tørr, pakk hver tå i en selvklebende bandasje for å sikre at ingen bakterier fra gulvet går de åpne pours.

Tips og advarsler

  • Gjenta denne prosessen opp til to ganger om dagen til fargen i tærne tilbake til det normale.
  • Når filing neglene være forsiktig for ikke å bryte huden, da dette kan føre til infeksjoner inn under huden.
  • Endre ditt daglige kosthold for å inkludere sunnere matvarer.

Slik unngår du at Misfargede tånegler

Du er glad sette føttene på utstilling i sommersko eller under yoga klasse, men du har lagt merke til andre med misfargede negler og ønsker å unngå problemet. Ikke bare er misfarget tåneglene pinlig, men de kan også være en indikasjon på en underliggende infeksjon eller medisinsk tilstand. Det er mange ting som kan gjøres for å unngå misfargede tånegler.

Bruksanvisning

•  Hold tåneglene kuttet til lengden på kanten av tå og arkivert godt. Dette gjør det mindre sannsynlig at du skade neglene ved å fange dem som kan forårsake da å bli kvestet og misfarget. Cutting neglene for kort kan gjøre dem utsatt for soppinfeksjoner som vil misfarge neglene hvit / gul.

Kontroller at skoene passer godt og ikke legge press på tærne og tånegler. Igjen, dette vil føre til at neglene til å knuse og bli misfarget blå eller svart. Dette er et veldig vanlig problem med løpere som kjøper joggesko som er for korte.

Fjern neglelakk etter noen dager på slitasje. Lengre perioder med neglelakk kan farge tåneglene gul og øke sjansen for en soppinfeksjon. Bruk alltid en base coat for å hindre polish flekker spiker.

Bruk sandaler rundt bassenger, treningssentre og offentlige dusjer slik at du er mindre sannsynlig å plukke opp en soppinfeksjon. En soppinfeksjon i neglen forårsaker en gul eller hvit misfarging. En soppinfeksjon i tånegl kan spre seg til andre tåneglene hvis den ikke behandles raskt. Pass på at du klarer noen overdreven fot svette eller tinea da dette vil gjøre deg mer utsatt for en soppinfeksjon i tåneglene.

Oppsøk lege hvis du merker noen misfarging i tåneglene. Tidlig intervensjon er nøkkelen til behandling av en soppinfeksjon og mange andre problemer.

Tips og advarsler

  • Misfargede tåneglene kan være en indikasjon på mange medisinske tilstander så søke råd fra din podiatrist eller lege hvis du merker noen endringer i tåneglene eller negler.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

Øvelse for mye under solen? Sjekk ut din underarm. Dreven svetting i armhulen din er ikke en dårlig ting, men det er litt flaut å vise vår underarm med for mye svette over i den. Du kan ikke arbeide eller flytte den blir våt enkelt og som kanskje ikke er et problem for deg, men det er ikke kult å se din underarm svette hver dag selv om du er inne i luftkondisjonerte rom.

Hvordan behandle din Over Svette armhuler

•  Hvis du er bekymret for overdreven armhulen svette så prøve å ta kontakt med hudlege eller kirurg om dine helsemessige forhold. Spør familien din lege om din svette problemet hvis det er påvirker livet ditt hver dag, men hvis ikke så nyte livet til det fulle.

•  Prøv Botox behandling for svetter overdrevent hverdags. Du kan starte din søknad online på Botox dot com eller bare gå til din nærmeste klinikk og spørre om behandling.

Hvis du har hyperhidrosis problemet, ikke bry deg om det. Du kan behandle det hjemme hvis du vil. Bare kjøpe noen baby pulver til å tørke opp at svette under armene. Du kan også kjøpe på over disk antiperspirant deodorant hos din lokale stoffet butikken eller supermarked.

Hvis du tar en kald dusj vil ikke hjelpe overdreven underarm svette, bør du kanskje å bruke en aluminium klorid. Dette aluminiumklorid er effektivt for å stoppe svette armhulen din, men hvis ikke bare ta oral medisin for at visse problem.

Misfargede føflekker på huden

Misfargede føflekker på huden


Føflekker er kalt nevi. De er helt normalt og er opprettet fra melanocyttene i huden. Melanin gir huden farge. Føflekker er små mørke humper og er ufarlig. De vanligvis bli merkbar i ungdomsårene. Den gjennomsnittlige voksne kan ha 10 til 40 føflekker. Føflekker kan danne seg på overkroppen, under negler og mellom fingrene og tærne.

Former og størrelser

Melanocyttene klynge sammen for å danne føflekker. De kan starte ut som en liten bump, men kan vokse til å se ut som en vorte. De kan til og med vokse hår. Hvis noen har en føflekk, de har som regel mer. På lys skinned mennesker, de er stort sett funnet i områder som er utsatt for sol. Føflekker kan påvirkes av hormoner. Gravide kvinner og ungdom kan ha føflekker som forstørrer og mørkere. Som folk alder noen føflekker visne bort.

Normale føflekker er selv i størrelse, og måle ca 1/4 tommer. De er symmetrisk, noe som betyr at de vises den samme fra den ene side til den andre. Teksturen kan heves eller flat.

Farge

Fargen på en føflekk kan være alt fra rosa til kjøtt farget til lys brun. Fargen på en føflekk kan følge hudfarge. Mørkhudete mennesker produserer mørkere føflekker. En normal mol er enda i farge. Den kan ha falmet grenser, men de opprettholder den samme form som den mer pigmenterte området. Hvis en føflekk blir misfarget, er det mørkere i enkelte områder, men ikke jevnt fordelt. Dette betyr ikke at det er kreft. Atypiske føflekker vises på denne måten.

Atypisk Moles

En atypisk føflekk eller ikke-typisk føflekk vokser inn i ulike former og farger. Noen mennesker har en tendens til disse typer føflekker og det kan kjøre i familier. De er ikke kreft, men det er en høyere risiko for hudkreft (melanom), for folk som har atypiske føflekker. Enhver endring, for eksempel kløe, blødning, ødelagt hud eller smerte bør sjekkes av lege.

Forebygging

For å unngå risiko for hudkreft, bør en sol blocker brukes når noen gang huden utsettes for UV-stråler. En selvstendig undersøkelse av alle føflekker på huden bør gjennomføres en gang i måneden. Risikofaktorer er; personer som har en familiehistorie med melanom, og har mer enn ti atypiske føflekker eller mer enn 20 normale føflekker.

Skin Cancer

Ifølge Mayo Clinic, tegn på melanom og annen hudkreft følge ABCDE guide utviklet av American Academy of Dermatology:

A er for asymmetrisk form. Se etter føflekker med uregelmessig form, slik som to svært forskjellige utseende halvdeler.
B er for uregelmessig grensen. Se etter føflekker med uregelmessig, hakk eller scalloped grenser karakteristikker av melanomer.
C er for endringer i farge. Se etter vekster som har mange farger eller en ujevn fordeling av farge.
D er for diameter. Se etter ny vekst i en føflekk større enn ca 1/4 tommer (6 millimeter).
E er for utvikling. Se etter endringer over tid, for eksempel en føflekk som vokser i størrelse eller som endrer farge eller form.

Hvordan eliminere kroppslukt

Kroppslukt er en pinlig hendelse. Det kan utstøte deg fra dine venner, klassekamerater, lagkamerater og knuser. En mild lukt fra tid til annen er det normale. Men en sterk og stygg stank som synes å flykte fra kroppen din er ofte ikke. Det kan være et resultat av sanitær vaner eller kosthold.

Hvordan eliminere kroppslukt

Bade en gang om dagen. Skrubb for minst tre til fem minutter over hele kroppen din. Selv skrubbe de hardt for å nå steder. Bruk rikelig med såpe, sjampo og balsam. Sørg for å tørke av helt og sette noen hyggelig, mildt parfymert lotion på.

Bruk deodorant hver dag. Det bør ikke være for sterk eller musky, og du bør bruke den til tørre armhuler. Hvis du setter på cologne, også sørge for at det ikke kolliderer med deodorant eller lotion.

Skift klær når du har brutt en svette i dem. Ikke la svetten tørr på deg. Også, bare skifter klær hver dag generelt, spesielt undertøy og sokker. Bruk bomull klær eller pustende stoffer.

Spis mat som ikke har sterke krydder som karri, løk, hvitløk eller spisskummen. Prøv å spise mer greener og spinat, og tygge på mynte garnityr eller persille.

Skjær ut alkohol og koffein i livet ditt, som de kan bidra til forsterket svetteproduksjonen. Stress kan også forårsake overflødig svetting samt dårlig ånde. Prøv å slappe av med litt aromaterapi eller en hyggelig massasje.

Puss tennene minst to ganger om dagen. Hvis du røyker, slutte å røyke.

Hvordan diagnostisere Foot Pain

Hvordan diagnostisere Foot Pain


Føler behov for å diagnostisere foten din smerte? Du er ikke alene. En undersøkelse av den amerikanske podiatric Medical Association gav mer enn halvparten av voksne amerikanere har alvorlig foten smerte. Om fire i ti amerikanerne sier såre føtter begrenser deres aktiviteter. Her er en titt på hvordan å diagnostisere noen av de vanligste årsakene til fots smerte, med noen notater på når du skal søke hjelp.

Hvordan diagnostisere Foot Pain

•  Gjennomgå aktiviteter. Plutselig foten smerte etter tung trening eller lange turer kan bety en skade på grunn av stress eller overdrive. Behandle smerte med is, hvile og aspirin eller annen smertestillende. Hvis smertene varer mer enn noen få dager, kan du ringe en lege eller podiatrist.

Pinpoint din smerte. Pågående stivhet og smerter i ledd og tær kan bety at du har leddgikt. En betent eller smertefull hæl kan indikere hælspore. Smerter langs buen på foten kan resultere fra plantar fascitis, en vanlig betennelse i foten sener. Uvanlige støt på noen del av foten kan bety bein gnisse mot huden på grunn av dårlig tilpassede sko eller skjelettproblemer. Noen langsiktig foten smerte kan indikere sirkulasjonsproblemer, nerveskader eller benbygning feil. Igjen, se en MD eller podiatrist hvis smertene vedvarer.

Kjenn dine negler. Misfargede, smertefulle negler kan indikere en soppinfeksjon. Negler som vokser inn i huden rundt dem, kjent som inngrodde tånegler, kan skyldes skader, sopp eller skjelettproblemer. Se din lege eller podiatrist for behandling av skadede eller stygge negler.

Test tærne. Hvis stortåa gjør vondt og skrår bort fra de andre tærne, kan du ha en Hallux valgus. Dette er en genetisk tilstand forverret av dårlig tilpasset sko. Bøyde eller brettede tær kan også indikere hammertoe, forårsaket av dårlig muskelstyrke og press på foten. Kirurgi kan hjelpe disse forholdene.

Skann huden din. Skjellende eller kløende hud kan skyldes soppinfeksjoner. Den vanligste er kjent som fotsopp. Å behandle, vaske føttene daglig med såpe og varmt vann. Tørk føttene nøye. Sørg for at dine sko og sokker er tørr og ren. Gå til legen din hvis tilstanden ikke blir bedre. Smertefulle liktorn eller hard hud kan bygge opp på grunn av press fra tettsittende sko. Hold huden dekket med en myk bandasje for å redusere trykket. Så myke opp huden med lotion eller soaking området i varmt vann og Epsom salter. Blemmer resultere fra huden friksjon. Ikke pop dem - dette kan føre til infeksjon. Hold blemme dekket av en bandasje før det gror. Hvis en hud skade blir infisert, kan du se en lege så snart som mulig.

Hint

  • Dårlig tilpassede sko forårsake mange fotproblemer. Hvis du regelmessig opplever foten smerte, kan en endring av skotøy hjelpe.

Typer av Toe Nail sopp

Det finnes mange typer av tånegl sopp, og de alle varierer basert på hvilken type infeksjon til stede og hvor lenge det varer. Men de også har alle én ting til felles: De trives i varme, fuktige områder som sko, sokker og garderober. Alle typer kan bringe misfarget, herdede spiker som er flaut å vise andre.

Distal subungual onychomycosis (DSO eller DLSO)

Dette er den mest vanlige spiker sopp, ofte stammer av organismen Trichophyton rubrum. Det påvirker området rundt tåen, langs spissen på spikeren, og på begge sider av spikeren. Når soppen invaderer neglen, kan det bli misfarget, blir hvit, gul eller grønn, og bli hard og sprø.

Hvit Overfladisk onychomycosis (WSO)

WSO bare påvirker 10 prosent av tånegl sopp lider, og er forårsaket av Trichophyton mentagrophytes. Det påvirker bare den ytre seng av neglen, noe som gjør det lettere å helbrede med aktuelle produkter, som for eksempel Lamisil. Neglene blir hvitt, som i de tidlige stadiene, fortsatt kan skrapes av.

Proximal subungual onychomycosis (PSO)

Den minst vanlige type sopp er også forårsaket av Trichophyton rubrum, og i de tidlige stadier, kan negl være vises misfargede og ser gult. Hvis den forblir ubehandlet, vil soppen fremgang dypere inn spikeren, og spikeren vil bli hard og tykk, og kan forårsake smerte.

Candida Nail infeksjon

Mens soppinfeksjon i neglen tendens til å påvirke negler mer enn tåneglene, kan det påvirke begge deler. Neglene begynner å forårsake smerte og bli misfarget, og hvis den forverres, kan den løsne fra neglesengen.

Svart Nail sopp

Svart Nail sopp oppstår ganske ofte fordi dens viktigste årsaken er forekomsten av blod under neglen. Venstre ubehandlet, vil tånegl vokse i mørkere når det vokser ut igjen. I sjeldne tilfeller når en tånegl sopp er alvorlig, blir det misfarget, og i stedet for å snu gul, vil det slå brun eller svart.

Remedy for svette håndflater

Hyperhidrose, eller tilstand som fører til overdrevent svett håndflatene, føtter og armhuler, kan forårsake daglig forlegenhet og vanskeligheter for lider. I forekomst av overdrevent svett håndflatene (som er kjent som palmoplantar hyperhidrose), kan hyperhidrose føre til problemer med å holde gjenstander og skjelvende hender.

Hva er årsaken til svette håndflater?

Svette flatene kan være på grunn av en rekke faktorer, inkludert symptomer assosiert med en neurologisk eller metabolsk tilstand (for eksempel diabetes), følelsesmessige triggere, eller genetisk sammensetning (for eksempel en mer konsentrert antall svettekjertler). Spise og drikke visse stoffer, som for eksempel de som inneholder koffein og nikotin, kan også forårsake svetting.

Pasienter som opplever hyperhidrose av hendene vil typisk ikke bare svette og drypper av hendene, men de kan også ha forstørret, sensitive eller sprukne hender i løpet av vinteren. Fordi tilstanden ofte påvirker en persons psykologisk velvære, er det viktig å søke behandling.

Konservativ behandling alternativer

Ved å bli diagnostisert med hyperhidrose og avhengig av i hvilken grad pasienten lider, kan en lege først anbefale konservative behandlingstilbud, inkludert:

• En resept-styrke aluminiumkloridoppløsning at når den brukes fungerer ligner på en antiperspirant. Den topiske oppløsning påføres hendene og hindrer overdreven svetting.

• Iontoforese, som er en behandlingsmetode hvor en person som plasserer sine hender i vann som er belastet med en elektrisk strøm. Den nåværende fjerner natrium og klorid molekyler (som produseres når en person svette) fra hendene.

• Aticholinergic medisiner, som er utformet for å blokkere nervesystemets signaler for svetteproduksjonen. Disse medikamentene har vist seg å redusere eller enda stoppe svette.

• Botulinum toxin injeksjoner for å redusere svette, selv om dette ikke har blitt godkjent av FDA for behandling av svette håndflater.

Kirurgiske alternativer

Når konservative metoder mislykkes, kan noen leger anbefaler en operasjon som kalles endoskopisk thorax sympatektomi. Under denne operasjonen bruker en kirurg instrumenter som føres gjennom brystet for å finne og ødelegge en del av nerver som forsyner hudens svettekjertler.

Selv om behandlingen har vist seg meget effektivt, er det mange farer forbundet med denne operasjonen. Lungen må tømmes for å få den beste utsikten over nervene, og prosedyren kan føre til overdreven svetting blir omdirigert til andre deler av kroppen samt nerve-skade-relaterte problemer. Operasjonen er permanent og er ofte bare utføres som en siste utvei.

Vitaminer for Spider Vein Treatment

Vitaminer for Spider Vein Treatment


Spider årer er et tynt lag med vener nær hudens overflate, vanligvis dukke opp på bena, lår og ansikt. Når venene ikke lenger fungere riktig, kan venene få blokkeringer og klumper i huden og begynner å grenen ut som et tynt spindelvev, derav navnet edderkopp årer. Det er mange vitaminer som er tilgjengelige for behandling av edderkopp årer for å forbedre sirkulasjonen og svekkede årer.

Vitaminer

Vitaminer som er nyttig i behandling av edderkopp årer er vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E og vitamin K. Vitamin A bidrar til å forbedre hud og helbredelse. Vitamin B kan forbedre hudens vev, cellefunksjon og blodkar. Vitamin C er lastet med sitrus bioflavonoider, antioksidanter og hjelpemidler i sirkulasjon. Vitamin E kan bidra til smerte, hevelse i bena og forbedre blodsirkulasjonen; og Vitamin K bidrar til å støtte kapillærer vegger. Når den påføres direkte på huden, kan Vitamin K kremen også redusere forekomsten av misfargede vener.

Lecitin er et annet vitamin anbefales for behandling av edderkopp årer på grunn av sin evne til å hjelpe til med fordøyelse og kvitte seg med fettstoffer. Daglige doser av magnesium hjelpemiddel i dempende arteriene og muskler, mens vanlige mengder sink hjelp vev helbrede. Kobber kan hjelpe med bindevev rundt venene og forbedrer elastisiteten.

Vitaminer brukes med kosttilskudd

Vanlige urte kosttilskudd i behandling av edderkopp årer inkluderer hestekastanje, slakter kost og druekjerneekstrakt. Naturmedisinere anbefaler å ta disse kosttilskudd i forbindelse med vitaminer. Hestekastanje reduserer ofte hevelse og tyngde folk flest klager over med edderkopp årer og åreknuter, reduserer betennelser og forbedrer blodsirkulasjonen. Grape seed extract har Vitamin C og antioksidanter, og kan hjelpe til med sirkulasjon. Slakter kost hjelper venene blir mindre innsnevret. Blåbær bidra til å gjøre kapillærveggene sterkere og forebygge åreknuter. Hawthorne ekstrakt har Vitamin C i det og kan hjelpe med blodstrøm, sirkulasjon og hjertefunksjon. Disse kosttilskudd er høy i vitaminer og næringsstoffer, og kan hjelpe med vev og kardiovaskulær funksjon.

Lymfekjertelbetennelse Tegn og symptomer

Lymfekjertelbetennelse er mer kjent som mononukleose, eller "Mono". Det er et resultat av en direkte eksponering mot Epstein-Barr-virus fra spyttet hos en person som bærer organismen. Når dette skjer, vil du vanligvis utvikler tegn og symptomer på viral infeksjon, hvorav de fleste er relativt mild.

Fever

De fleste mennesker med lymfekjertelbetennelse lider av feber 99 grader F eller høyere. Dette er ofte ledsaget av trøtthet, svakhet, tap av appetitt og periodiske hodepine.

Hevelse

Ofte forbundet med feber er hevelse, som vanligvis påvirker lymfeknutene i nakken og under armene, men kan også ses i mandlene.

Sore Throat

Det er også ganske vanlig for noen med lymfekjertelbetennelse å oppleve en sår hals. Dette sår hals er ganske vedvarende og ikke alltid svare på antibiotika.

Utslett

Noen ganger kan en person med lymfekjertelbetennelse lider også av et utslett som utvikler seg som hevet og misfargede områder langs huden.

Nattesvette

Mange ganger, utløser lymfekjertelbetennelse en nesten overdreven mengde svette i tider med søvn eller hvile, mest kjent som "nattesvette."

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Purpura Årsaker

Purpura

Når du lider av en tilstand som kalles purpura, blodkar hvor som helst i kroppen din faktisk begynne å lekke, forårsaker lilla flekker å utvikle langs huden din. Det er egentlig et problem som involverer blodets evne til å koagulere. Når du har denne tilstanden, ikke blodet ikke koagulere som det normalt ville, utløser en lekkasje av blod fra kapillærer som bassenger like under huden din. Som med nesten alle lidelse som kan påvirke kroppen din, kan en rekke medvirkende faktorer føre til denne tilstanden.

Ukjent årsak

For noen mennesker, er tilstanden faktiske årsaken ukjent. Visse kapillærer, som oftest de som finnes i den nedre halvdelen av kroppen din, slik som baken, ben og føtter, rett og slett lekker blod som til slutt utvikler de "kjennetegn" patcher assosiert med denne tilstanden. Imidlertid ikke mangelen på en underliggende eller merkbar årsak ikke negere evne til å behandle purpura. De fleste med denne formen for tilstanden reagerer gunstig til reseptbelagte medisiner, som kortikosteroider og immunglobulin, for å øke antall blodplater i blodet.

Unormal immunrespons

For andre er purpura direkte knyttet til en unormal immunrespons, noe som betyr at kroppen faktisk begynner å målrette sunne blodplater systemet. Antistoffer som normalt fester seg til utenlandske patogener, merke dem for ødeleggelse, begynne å følge dine blodplater. Som mengden av blodplater faller i blodet ditt, til blodet evne koagulere eller levre sterkt avtar, noe som kan føre til lekkasje av denne væsken fra kapillærer.

Infeksjoner

Det er også fullt mulig for purpura å manifestere av en infeksjon. I denne situasjonen, kan en bakterie eller virus som infiserer kroppen føre til en negativ reaksjon fra immunsystemet som ber en betennelse i blodårene. Dette kan føre til at de berørte fartøyene å blø, forming lilla flekker langs huden.

Medisiner

Noen ganger kan både reseptbelagte og reseptfrie medisiner utløse purpura i visse individer. Antibiotika er trolig en av de mer vanlige gjerningsmennene, men du kan også utvikle denne tilstanden fra antihistaminer eller vaksiner. Og mye som i tilfellet med infeksjoner, kan de aktive ingredienser som er funnet i noen medikamenter forårsake betennelse i blodårene, spørre dem til å blø.

Temperaturendringer

Men ikke nødvendigvis like vanlig som andre årsaker til denne tilstanden, kan purpura også spinne ut av drastiske temperaturendringer, spesielt når det gjelder kulde. Når huden din er utsatt for en ekstrem temperaturfall, kan kapillærene begynne å svelle. Som de blir forspist på blod, kan noe av det lekke ut, utløser tilstanden og dannelse av lilla flekker på huden.

Insektbitt

Insektbitt, som de fra bier, fluer eller mygg, kan også utløse en betennelse i blodårene forbundet med tilstanden. Dette kan be noen blødning fra kapillærene og utvikling av misfargede flekker langs huden.

Hva er årsakene til underarm lukt?

Svette er kroppens måte å kjøle ned etter tung trening, feber eller varme eksponering, og det fungerer også som en hud hydrator. Svette fanget i områder som armhuler kan bli en kilde til lukt som kan bli svært ubehagelig om det årsaken ikke er adressert.

Misforståelse

Noen mennesker tror at underarm lukt er et direkte resultat av svette og svette, men dette er usanne. Ifølge Mayo Clinic, svetten som er utgitt av Apokrine kjertler under armene er faktisk en kombinasjon av vann, salt og urea som er helt luktfri på egen hånd. Det er ikke før den kommer i kontakt med bakterier på overflaten av huden som ubehagelig lukt begynner å manifestere seg.

Bakterier

National Geographic News rapporterer at det er bakterier som lurer over hele overflaten av menneskelig hud. De fleste av disse bakteriene er gode typer som er viktige for helsen til huden. Bakterier er kjent for å blomstre i fuktige mørke steder --- eksempel armhulen. Når bakteriene blir møtt med svette, det begynner å bryte ned. Underarm lukt er til syvende og sist forårsaket av nedbrytning av disse bakteriene.

Dårlig hygiene

Dårlig hygiene kan spille en viktig rolle i underarm lukt. For å kontrollere bakterievekst som fører til kroppslukt, er vanlige bade en nødvendighet. Hyperhidrosis.net anbefaler iført rene klær som består av pustende stoffer er også viktig. Den daglige bruken av en kombinasjon antiperspirant og deodorant produktet kan også bidra til å drepe bakterier som forårsaker underarm lukt.

Hormoner

For noen mennesker, årsakene til underarm lukt er komplekse og involverer flere faktorer enn bakterier og hygiene. Faktisk, avslører 34-Menopause-Symptoms.com at metabolisme og hormoner kan også spille en rolle, spesielt hos kvinner som opplever de hormonelle endringene som følger menopause. Østrogen er det hormon som bistår hypothalamus delen av hjernen i å kontrollere kroppstemperatur. Når østrogennivået faller, slik de ofte gjør i overgangsalderen, tolker hypothalamus fallet i østrogen som et tegn på at kroppstemperaturen er varme opp. Dette scenariet fører til en økning i svette at når møtt med bakterier, øker betydelig sjansene for å oppleve underarm lukt.

Toksiner

Eksponering for visse giftstoffer kan også gjøre en person utsatt for underarm lukt. Giftstoffer som er frigjort fra de organer i kroppen kan utskilles gjennom huden og hvile på overflaten av kroppen sammen med bakterier. I sin bok "Adrenal Fatigue: The 21st Century Stress Syndrome," Dr. James Wilson forklarer at fettløselige giftstoffer blir automatisk konvertert av kroppen til vannløselige giftstoffer, som skilles ut fra kroppen i urin, galle og lungene. Uansett vannløselige giftstoffer ikke klarer å gå ut gjennom disse systemene vil mest sannsynlig gjøre det via huden. Når disse giftstoffene blir møtt med svette, er underarm lukt sannsynlig.

Slik unngår du at Gule tånegler

Slik unngår du at Gule tånegler


Selv iført neglelakk på tåneglene for lenge kan føre dem til å gulne, de viktigste årsakene til misfargede tåneglene er spiker sopp infeksjoner, også kalt onychomycosis. Disse infeksjonene er forårsaket av sopp som trives i mørke, varme og fuktige forhold. Symptomer inkluderer gulnet, fortykket, og smuldrer tåneglene; i noen tilfeller kan den infiserte spiker atskilt fra neglesengen, og har en stygg lukt. Nail sopp infeksjoner, som er skjemmende og smertefull, oppstår når sopp mikroorganismer inn gjennom et lite kutt eller delt i neglen. De fleste tånegl sopp infeksjoner begynner som en liten gul eller hvit flekk på spikeren; for tidlig diagnose og rask behandling, bør du oppsøke lege ved første tegn. Dette er spesielt viktig hvis du har diabetes eller en undertrykt immunsystem, som gjør utvikle komplikasjoner av spiker sopp - for eksempel bakterielle hudinfeksjoner som appelsinhud - mer sannsynlig. Det er enkle grep du kan ta for å hjelpe behandle nail sopp infeksjoner og hindre dem fra reoccurring.

Slik unngår du at Gule tånegler

Følg legens dosering instruksjoner nøyaktig for foreskrevne muntlige soppdrepende medisiner. Ikke plutselig slutte å ta dem med mindre legen din sier at du skal, selv om din tånegl begynner å se bedre ut. De fleste av disse medikamentene må tas i seks til 12 uker. Rapportere bivirkninger; noen soppdrepende medisiner kan forårsake utslett og leverskader.

Vask føttene daglig med antibakteriell såpe og vann, ved hjelp av en neglebørste til å skrubbe vekk skitt, rusk, og spiker vev. Tørr brønn - spesielt mellom tærne - og støv med en anti-sopp foten pulver.

Wear 100 prosent bomull sokker, spesielt når du trener, for å unngå at fukt samler rundt tærne. Bytt inn ferske sokker ved første tegn av fuktighet.

Undersøk alle av deg skoene for å sørge for at de passer ordentlig. Det bør være en buffersone på minst 1/2 tommers bred mellom spissen av den lengste tå og fronten av skoen. Traumer og press på tåneglene forårsaket av dårlig tilpassede sko kan gjøre dem mer sårbare for smitte.

Suge føttene i 15 minutter i en løsning av en del eddik til to deler varmt vann hver dag. Ifølge Mayo Clinic ansatte, er dette trygt å gjøre og kan være nyttig. Eddik, som har antibakterielle og antiseptiske egenskaper, kan bidra til å forhindre ny infeksjon og hemme veksten av bakterier i henhold tåneglene.

Klipp tåneglene rett over, og ikke lenger enn slutten av tå ved hjelp av en høy kvalitet, solid metall sett av tånegl clippers. Vær forsiktig med å kutte dem for kort.

Desinfiser neglen clippers etter at du har klippet hver tånegl å unngå å spre smitte fra en tånegl til en annen. Ikke del dine tånegl clippers med noen, og ikke bruke andres Clippers.

Unngå iført tånegl polsk mens du har en sopp infeksjon. Selv om magefølelsen din kan være å dekke opp gule tåneglene, ha neglelakk på tærne gjør det vanskelig å bedømme om infeksjonen blir bedre eller ikke, og polish tendens til å felle fuktighet og forverre infeksjonen.

bære dusj booties i garderober og bad av treningssentre, spa og offentlige bassenger.

Hint

  • Hvis du går til en salong for en pedikyr, sørge for at ansatte skal sterilisere alle instrumenter.
  • Noen rapporterer forbedring fra å bruke Vicks VapoRub på sine tåneglene; ta kontakt med din lege for råd om når og hvor mye du skal bruke.
  • Tåneglene er lettere å kutte umiddelbart etter at du kommer ut av dusjen eller badekaret.
  • Noen ganger eddik kan irritere huden; hvis du oppdager rødhet på føttene etter soaking, redusere behandlings til to ganger i uken. Hvis irritasjonen vedvarer, bør du bløtlegging.

Underarm Infeksjoner

Flere forskjellige typer underarm infeksjoner eller armhulen infeksjoner kan utvikle seg. Disse infeksjonene kan gå bort uten behandling, men uforklarlige underarm infeksjoner bør vurderes av en lege.

Hudinfeksjoner

Ifølge US National Library of Medicine, kan cyster og andre underarm infeksjoner utvikle seg på hudens overflate på grunn av antiperspirant bruk eller barbering.

Abscesser

Abscesser, eller smertefulle store klumper, kan vokse under huden på en person armhule grunn av en infeksjon.

Virusinfeksjon

En virusinfeksjon kan føre til lymfeknutene å hovne opp under en pasientens armer som kroppen forsøker å bekjempe en infeksjon.

Brystkreft

Klumper under armhulen kan være et tegn på brystkreft, særlig hos kvinner.

Behandling

De fleste underarm infeksjoner ikke krever behandling, med mindre brystkreft er involvert. Pasienter bør oppsøke lege dersom de har underarm abnormiteter som forårsaker smerter eller ømhet.

Om skarlagensfeber Utslett

Skarlagensfeber er en bakteriell sykdom som resulterer i en sår hals, feber, en "jordbær tunge" og en karakteristisk utslett. Mens tidligere denne sykdommen var ofte svært farlig, og resulterte i betydelig dødelighet, er alvorlig sykdom nå sjeldne og de fleste tilfeller av skarlagensfeber behandles akkurat som halsbetennelse.

Identifikasjon

Skarlagensfeber er forårsaket av utslipp av en spesiell type toksin fra bakterien Streptococcus pyogenes. De viktigste symptomene på sykdommen er høy feber, sår hals (lik som strep hals), et symptom kalt "jordbær tungen" (en betennelse i tungen, slik at det ser ut som et jordbær) og en grov, sandpapir-lignende utslett som sprer seg over hele overkroppen.

Effekter

Utslett av skarlagensfeber er unik og er ofte brukt som et diagnostisk kriterium. Det er greit, ruglete og lyse rødt, selv om det vil bleke når trykket er brukt. Det er en forsinkelse på 12 til 48 timer mellom feber og den opprinnelige utseende av utslett, som regel i utgangspunktet danner på brystet, armhuler og bak ørene. Den utslett er generelt den verste rundt folder i huden og til tider kan spre seg til å inkludere uvula i halsen. Dette symptomet er kjent som Forchheimer flekker.

Effekter

En av de mange ettervirkninger av skarlagensfeber er avskalling, eller peeling, av huden i de områdene der utslett opprinnelig oppstod. Utslettet begynner å falme etter 3 eller 4 dager, og peeling følger kort tid etterpå. Desquamation vanligvis begynner med ansiktet, med peeling fra rundt fingrene og håndflatene følgende etter en uke. Det kan også forekomme i armhulene, lysken og på tuppen av fingre og tær. Mens alarmerende og til tider ubehagelig, er denne avskalling en normal følge av sykdommen og er ikke ansett som farlig.

Misforståelse

Mens skarlagensfeber har en historisk rykte for å være en svært alvorlig sykdom, skjedde siste dødsfall når sykdommen spres til blodet, genererer sepsis. Foreløpig fleste komplikasjoner involverer øret eller bihulebetennelse, lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og full body sepsis (kjent som ondartet skarlagensfeber). Heldigvis disse komplikasjonene er sjeldne. Mer vanlige immunologiske komplikasjoner inkluderer akutt glomerulonefritt, noe som kan føre til blod i urinen, samt revmatisk feber, som oppstår når antistoffer i blodet reagere med kroppen selv.

Forebygging / løsning

Skarlagensfeber, en gang en fryktet sykdom i barndommen, er nå behandlet med lignende medisiner som strep hals, å bruke slike vanlige antibiotika som penicillin. Den eneste virkelige forskjellen mellom sin gang og at av standard strep hals er tilstedeværelsen av diaré. I tilfelle av pasienter med en allergi mot penicillin, kan antibiotikaene erytromycin og clindamycin være substituert.

Fordeler med Iontoforese

Fordeler med Iontoforese


Iontoforese er en teknikk som benytter en elektronisk kostnad for å injisere medisin eller annen kjemikalie gjennom huden. Det injiserer medisinen eller den alternative kjemiske inn i huden uten å bruke en nål. Det er en ikke-invasiv prosedyre, og det er en rekke fordeler for denne type injeksjon i forhold til andre injeksjoner.

Ikke-invasive

Fremgangsmåten er ikke-invasiv. Dette medfører at pasienten er mer komfortabel gjennom den. Fremgangsmåten er også smertefri og således kan brukes som en alternativ måte å injisere hvis et individ er svært redd for nåler. Selv om det var problemer i det siste med sjokkbrannskader, har disse problemene blitt løst. Siden oppfinnelsen av den avanserte elektrodedesign og den modulerte strøm, er risikoen for sjokk forbrenninger fraværende. Faktisk viser undersøkelser at eksponering for milde elektriske strømmer har positive og terapeutiske effekter. Sammen med å være mindre smertefull og mindre invasiv, er fremgangsmåten sikrere fordi det eliminerer den potensielle fare for infeksjon eller skade som kan være forårsaket ved innføringen av en nål.

Redusert smittefare

Det er heller ingen fare for infeksjon på grunn av en bolus av væske. Dette er fordi det er en høy lokal konsentrasjon av medikamentet, og fordelingen av medikament i kroppen er minimal. Mindre grad av injeksjons faktisk gå inn i den systematiske konsentrasjon av sirkulasjon. Dermed føler du reduserte bivirkninger av visse legemidler, fordi de ikke er systemisk konsentrert. Videre kan doseringen være lett overvåkes ved hjelp av elektrisk strøm for å injisere medikamentet inn i en blod. Gjennom iontophoresis, kan en ekstremt nøyaktig og lokalisert injeksjonen gis.

Enklere

Avhengig av hvor injeksjonen må gis, iontoforese har også en enklere måte for å gi injeksjonssammenlignet med en nål injeksjon. For eksempel, i den distale tarsal felles vev eller i vevet rundt hoven på en hest, er iontoforese en enklere metode for injeksjon enn ved hjelp av en nål. Således er den medisin fortsatt injiseres riktig innenfor området, og det var en mye enklere prosedyre. For disse områder av kroppen eller deler av et dyr, er iontoforese en mer effektiv alternativ.

Behandling for overdreven svette

Ionthophoresis kan også brukes for å behandle overdreven svetting ved midlertidig blokkering av svettekjertlene. Ifølge Medline Plus, har denne prosedyren blitt utført som en effektiv behandling for å kontrollere uønsket svette siden 1950-tallet. Prosedyren innebærer å plassere området - oftest hender, føtter og armhuler - i vann. En liten elektrisk strøm blir så ført inn i vann og gradvis økt til du begynner å føle en svak prikking på huden. Mens legene er ikke sikker på nøyaktig hvordan dette bremser eller stopper svette, de fleste tror at det fungerer ved å blokkere svettekjertlene.