Digidexo.com

fibro allergi

Hva er fibro tåke?

Hva er fibro tåke?


Fibro tåke - en head-clouding fysisk symptom på fibromyalgi, et syndrom definert av overordnet organ smerte - er preget av en rekke kognitive svekkelser. Den resulterende dis hjernen - som kan etterligne symptomer på demens og Alzheimers sykdom, inntreffe når som helst, og varierer i intensitet - er et av de mest stress komponentene i kronisk lidelse, ifølge nettstedet fibromyalgi symptomer.

Symptomer

De mange kognitive utfordringer som definerer fibro tåke inkluderer kortsiktig hukommelsestap, problemer med å huske planer eller hvor du sette ting, problemer med språk eller tall, konsentrasjonsvansker og problemer med å beholde ny informasjon.

Årsaker

Legevitenskapen har ennå å oppdage den faktiske årsaken til fibro tåke. Stress, nedsatt blodtilførsel til hjernen, søvnmangel og kronisk smerte kan hemme hjernens evne til å beholde kortsiktige minner, ifølge Fibromyalgi Symptoms.org.

Ledelsen

Skrive notater til deg selv, opprettholde en konsistent daglig rutine, praktisere avspenningsteknikker og opprettholde sunne matvaner kan hjelpe deg med å administrere fibro tåke.

Psykologi

En rekke pasienter rapporterer å være deprimert. Depresjon, i sin tur, har vært knyttet til lavt serotonin nivåer, hukommelsestap og lærevansker.

Behandling

Behandlinger inkluderer medisiner og fysioterapi. Medisiner inkluderer over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol, aspirin, ibuprofen og naproksen. Reseptbelagte smertestillende, antidepressiva og anti-anfall medisiner er også brukt. Trening, stretching og varme og kalde kompresser, samt psykologisk rådgivning, også bidra til å kontrollere sykdommen, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi


Fibro tåke (eller hjerne tåke) er et begrep som brukes for å beskrive de kognitive funksjonsvansker oppleves av fibromyalgi lider. Disse kan omfatte kortsiktig hukommelsestap, dårlig konsentrasjon og nedsatt tenkning. Språkproblemer kan også tilskrives fibro tåke, for eksempel problemer med å minnes og snakke vanlige ord. Det kan være en frustrerende og skremmende symptom på fibromyalgi, men hvis du er villig til å være litt proaktiv, er det noen grep du kan ta for å bidra til å lindre denne tilstanden.

Hvordan forbedre fibro tåke fra Fibromyalgi

•  Få nok søvn. Dette kan være vanskelig for noen siden smerte, ubehag og arten av fibromyalgi i seg selv kan føre til forstyrrende og / eller ikke-styrkende søvn. For å oppnå maksimal mengde søvn, bør du alltid gå til sengs på samme tid hver kveld og unngå over-stimulerende hjernen før du sover.

Oppgave. Dette gir deg mer energi som igjen kan bidra til å lette fibro tåke. Ingen grunn til å gå ut og løpe maraton eller investere i et treningsstudio medlemskap. Hvis du går, strekke eller løfte en gallon av melk ut av kjøleskapet er alt du klarer, så gjør det.

Hold sinnet aktiv. Lese, skrive, eller gjøre oppgaver. Noe som krever analytisk tenkning vil bidra til å forbedre mental klarhet og minne. Hvis du har små barn eller barnebarn, spille Go Fish eller et minnekort spill med dem. For eldre barn, lære dem å spille hjerter eller spar. Kortspill er en fin måte å forbedre din hukommelse og kognitiv tenkning. Sjakk og dam er alternative muligheter.

Skriv ned ting. Få i vanen med å bruke en kalender eller dagbok for å holde orden på viktige ting som avtaler og medisin tidsplaner. Journalføring er også en fin måte å redusere stress som kan være en bidragsyter til hjernetåke og er antatt å spille en rolle i skjerpende andre fibromyalgi symptomer.

Hint

  • Noen av disse symptomene kan faktisk være bivirkninger fra medisiner du kan ta ... en annen grunn er det så viktig å diskutere dem med legen din.
  • Dette er ikke en erstatning for en legens råd. Det er viktig å dele noen symptomer på fibromyalgi med legen din.
  • Alltid konsultere med legen din før du starter en ny øvelse regime.
  • Kjør aldri når du opplever fibro tåke. Dette kan være farlig for deg, så vel som andre.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Allergi hos barn

Ingen liker å ha allergi, men det er alltid verre når det er barnet ditt som har dem. Uansett hva hun er allergisk mot, vil hun ikke liker det og vil heller ikke du. Heldigvis er det vanlig for barn å vokse noen allergier, eller i det minste har sine symptomer minske i alvorlighetsgrad som de blir eldre.

Symptomer

Akkurat som hos voksne, symptomer inkluderer nysing, kløe og rennende øyne, utslett og kløe i munnen. Anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men svært farlig fordi de kan føre til døden.

Mat

Mat allergi er svært vanlig hos barn, spesielt for produkter som melk, egg, frukt (særlig tomater og jordbær) og peanøtter.

Dyr

Barnas allergi mot dyr er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av dyr dander. Å holde kjæledyret ren og børstet kan bidra til å redusere symptomene.

Miljøfaktorer

Ragweed, pollen og andre sesongmessige allergier påvirke barn like ofte som de påvirker voksne. På samme måte kan barn være allergisk mot støv og mugg i huset. Fuktige og varme dager ofte gjør disse allergi verre.

Astma

Allergi kan gi astma hos barn enda verre. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, få en full allergi panel og sørge for at det er ingenting som er en enkel løsning for å bidra til å redusere antall eller intensitet av hennes astmaanfall.

Forebygging / løsning

Alternativene inkluderer allergivaksinering, over disk eller foreskrevet antihistaminer og unngåelse av utløse allergener.

Tegn og symptomer på en pære allergi i Kids

Allergi mot frukt og grønnsaker er vanlig hos barn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i barna kalles "oralt allergisyndrom" (OAS). Den Allergi og astma Network sier at OAS er spesifikk for pollen-produserende frukt og grønnsaker og manifesterer seg i munnen, lepper, nese og øye områder. Andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna kunne ha livstruende konsekvenser hvis venstre ubehandlet.

Elveblest

En av de tegn og symptomer på en pære allergi i barna omfatter utvikling elveblest rundt munnen eller andre områder av kroppen som pærer preg.

Kløe

Barnesykehuset i Philadelphia sier at kløe rundt munnen og leppene er tegn på matallergier hos barn, inkludert allergi mot pærer.

Hevelse

I alvorlige tilfeller, opplever barna hevelse rundt munnen og leppene og i halsen når de har pære allergi, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia.

Øyne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos barn manifesterer seg i øynene, forårsaker kløende, røde, rennende eller hovne øyne.

Nose

Barnesykehuset i Philadelphia sier at andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna er hovent tannkjøtt og rennende neser.

Anafylaktisk sjokk

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk sjokk. Dette er en alvorlig tilstand der halsen svulmer til et punkt der puste kan bli kuttet av, og uten medisinsk intervensjon, kan barna dø.

Meieri allergi hos barn

Den manglende evne for kroppen å fordøye meieriprodukter involverer et bredt spekter av årsaksfaktorer. I noen tilfeller kan en allergi mot visse melkeprotein resultere i problematiske symptomer som er forbundet med inntak av en hvilken som helst meieriprodukt. I andre tilfeller, kan mangel på enzymer som er nødvendige i metaboliserende melkesukker (laktose) forårsake bivirkninger som er ikke-allergisk natur. Mens meieri allergi kan påvirke folk i alle aldre, barn er ofte utsatt for dette syndromet.

Allergisk Elements

Ifølge Alpha Utdanning Barnas senter, er det mange potensielt antigene proteiner i kumelk, som er grunnlaget for de fleste melkeproduksjonen. Den mest utbredte av disse er kasein, også referert til som kaseinat og natriumkaseinat. Det er rapportert å være 30 melkeproteiner som er antigenisk (forårsake produksjon av antistoffer), mens opp til 100 antigeniske melkeproteiner kan lages ved fordøyelsesprosesser som omfatter melkeprodukter. Produksjon av antistoffer kan føre til uønskede immunreaksjoner som resulterer i meieri allergier.

Symptomer

Ifølge mat og allergi Anafylaksi Network, tegn på allergiske reaksjoner på meieri faller i to kategorier: umiddelbare reaksjon og forsinket reaksjon. Symptomene som er tilstede i umiddelbare reaksjoner kan omfatte utseendet av elveblest på huden, kvalme eller oppkast og luftveisuregelmessigheter som tungpustethet eller kortpustethet. Symptomer som er en indikasjon på en forsinket reaksjon kan inkludere diaré eller løs avføring, magekramper, en permanent utslett på huden og mer alvorlige luftveisproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mange barn vil være i stand til å unngå alvorlige langsiktige helseproblemer med behandling, kan melke allergier som ikke er adressert resultere i mange ødeleggende forhold, i henhold til mat og allergi Anafylaksi Network. Blant disse er astma, gastroøsofageal reflukssykdom, og anemi, og i noen tilfeller kan oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitetslidelse (ADHD) være et resultat av alvorlige langtidsmeieri allergier i barn. Anafylaktisk sjokk kan også forekomme, noe som stenger av luftveiene, og kan føre til kvelning hvis den ikke håndteres umiddelbart.

Diagnostisering

Ifølge Dr. Stephen Wangen, er forekomsten av kjente symptomer på meieri allergi som sammenfaller med inntak av et melkeprodukt en ganske positiv metode for å gjenkjenne denne tilstanden. Imidlertid kan en mer avgjørende medisinsk undersøkelse være nødvendig. I noen tilfeller kan en hudtest bestemme tilstedeværelsen av antistoffer, selv om dette kan være et resultat av en uavhengig allergisk reaksjon. En matallergi panel kan være nødvendig å skjerme eventuelle allergener i et barns kosthold annet enn meieri protein allergi.

Behandling

De fleste tilfeller av meieri allergi hos barn kan løses ved endringer i kostholdet som eliminerer matvarer som er normalt inge. Antigene melkeproteiner er funnet i mange andre enn melk, smør matvarer og oster og kan inkludere snack elementer som potetgull eller kjeks, brød og kjeks og kaker. Pakken etiketter kan overvåkes for tegn på melk i produksjonsprosesser i tillegg. Rismelk, soyamelk og mutter melker kan erstatte kumelk, selv om allergiske tilstander i forhold til disse elementene bør vurderes først.

Gjær allergi hos små barn

Ifølge Cletus P. Kurtzman, en tilsynsmikrobiolog, familien til sopp som kalles gjær omfatter mer enn 1500 kjente arter, som er tenkt å være bare 1 prosent av det totale antallet. Gjærsopper reprodusere ved hjelp av sporer som deretter distribueres aerobt (i luften), eller ved direkte kontakt. Selv om gjær normalt finnes i kroppen, kan en overdoser ha visse debilitative bivirkninger som kategoriseres som enten en hypersensitivitet eller en infeksjon. En gjær allergi anses å være en type-1 overfølsomhet.

Gjær Allergi vs gjær infeksjoner

Skillet mellom en allergi og infeksjon er viktig når du prøver å diagnostisere en biologisk reaksjon. Hos mennesker, de underart av gjær er kjent som candida er vanligvis til stede i de orale og vaginale mukøse membraner. En overflod av candida anses å være en infeksjon, snarere enn en faktisk allergi. En ubalansert nivå vil føre til at kroppen til å produsere antistoffer og histaminer for å korrigere denne tilstanden, som kan resultere i symptomer på en allergisk reaksjon.

Overfølsomhet

På grunn av den allestedsnærværende gjærsopper i omgivelsene sammen med sin brede anvendelse i mat og alkoholproduksjon, er muligheten for inntak av gjær sporer meget høy. Ifølge Vicki Koenig, MS, RD, CDN, i USA alene er det så mange som 80 millioner mennesker som har problemer knyttet til gjær. De fleste voksne og barn har en tilstrekkelig toleranse og er ikke berørt på en negativ måte, mens andre kan ha en overfølsomhet for gjær som kan føre til allergiske reaksjoner. I noen tilfeller kan en person ha en genetisk disposisjon til en overfølsomhet for gjær.

Symptomer

Den allergisk reaksjon på sykdomsfremkallende gjær, som candida albicans, vil føre til symptomer som kan forveksles med bakterielle og virale infeksjoner, for eksempel en irritasjon og kløe på infisert hud eller sår hals. Tilstedeværelsen av et lys-farget utladning er en indikasjon på en gjær allergi. Utslipp kan vises rundt munnen eller nesen, eller kan forekomme omkring et åpent område på huden fra et kutt hvor bakteriell infeksjon kan være til stede.

Gjær allergi hos små barn

Små barn kan ha gjær-relaterte symptomer som er et resultat av gjær overfølsomhet eller infeksjon, som kan være forårsaket av den uferdige utvikling av immunforsvaret. Disse symptomene kan omfatte: sår hals eller pusteproblemer; nysing og kløende, rennende øyne; hodepine og svimmelhet; eller mageproblemer, inkludert kvalme, diaré og oppkast. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis er problematisk, og er mulig å behandle, kan de føre til svikt i immunsystemet, noe som kan føre til mer alvorlige og langvarige helseproblemer.

Behandling

Selv om gjær sopp kan inntas på mange måter, en vanlig årsak til gjær problemer hos barn er medisiner, spesielt antibiotika. Ifølge dan Jackowish, en ernæringsmessig og naturlig helse konsulent, mens antibiotika er nyttige ved behandling av bakterielle og virale infeksjoner, har de også drepe "gode" bakterier som er til stede i kroppen. Reduksjoner i disse "gode bakterier" kan føre til nedsatt immunforsvar, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner og allergiske reaksjoner. Alternative medisiner kan være foreskrevet i disse tilfellene. I tillegg, unngåelse av gjærnæringsmidler, som brød, peanøtter og korn, er fordelaktig.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs.  Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn er like problematisk som nasal allergi og kan føre til like mange komplikasjoner som ørebetennelse og bihulebetennelse. Sinus allergi er utløst av mange av de samme allergener som nasal allergi, inkludert gress, støv, sigarettrøyk, mugg og selv sterkt luktende såper. Milde tilfeller av sinus allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter medisiner mens alvorlige tilfeller er vanligvis effektivt behandles med resepter og daglig forebyggende behandling.

Symptomer

Sinus allergi hos barn fører til symptomer som ligner nasal allergi som en klar rennende nese, nysing og røde, kløende, rennende øyne. Sinus allergi kan også føre til en mulig tørr hoste, tette bihuler, ansikts ømhet og hodepine. Andre symptomer på sinus allergier som kan være til stede hos barn inkluderer mørke ringer under øynene, tungpustethet, tilbakevendende forkjølelse og ørebetennelser og alvorlig natta lunger og hoste.

Hjem Behandling

Sinus allergi hos barn er vanligvis vellykket behandlet med over-the-counter allergi medisiner og antihistaminer. For å hjelpe med tette bihuler forårsaket fra sinus allergi, prøv å bruke en fordamper på natta for å løsne slim og lunger samt fremme raskere tilheling. Prøv å lage et dampbad på badet ditt ved å lukke døren, skru dusjen på i 10 til 15 minutter og la barnet puste i damp damp. Dampen vil hjelpe tynn slim og løsne lunger, slik at de kan blåse ut og hoste opp vedvarende lunger og slim.

Profesjonell behandling

Kroniske sinus allergi hos barn kan kreve reseptbelagte styrke allergi medisiner, decongestants, antihistaminer og expectorants. Hvis barnet ditt har hatt en lang bout av sinus allergi han eller hun kan ha utviklet en lomme eller ørebetennelse som vil kreve antibiotikabehandling for å fjerne. Din barnelege kan også anbefale saltvann dråper for å tynne slim og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Barn som begynner å lide av kroniske sinus allergier som påvirker deres daglige liv bør se en allergolog for å identifisere spesifikke allergener gjennom huden testing. En allergolog vil også være i stand til å utføre blodprøver som kalles RAST, som identifiserer antistoff nivå målinger for allergener samt anbefale og foreskrive de nyeste allergi behandlinger eller allergivaksinering å behandle alvorlige sinus allergi.

Forebygging / løsning

Finne ut hva som forårsaker at barnet skal lide av sinus allergi og adressering problemet er det beste middel for forebygging. Pollen, støv, mugg og sigarettrøyk er allergener som kan utløse sinus allergi hos barn. Dyr, gress og kosmetikk som parfyme, sterkt luktende såper, hårspray, deodoranter og sminke pulver er også allergener som kan utløse sinus allergi.

Frukt allergi hos barn

Frukt allergi hos barn

Mange tror at matallergier er mer vanlig hos små barn enn de faktisk er. Mat og frukt allergi påvirker bare 5 til 8 prosent av små barn og kun 2 prosent av ungdommer med mange outgrowing tilstanden av den tiden de er 3 år. Barn av foreldre som har allergiske reaksjoner på frukt vil mest sannsynlig arve frukt allergi, men med passende modifikasjoner til deres livsstil og matvalg, kan de nyte alternative frukt, stadig mer ernæring og glede til tross for allergi restriksjoner.

Symptomer

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis raskt etter bestemte mat har blitt inntatt. Symptomer på frukt allergi hos barn varierer fra milde reaksjoner som utslett og / eller blemmer der frukten har kontaktet munnen til moderate reaksjoner som elveblest og utslett, diaré, kvalme og oppkast, mage og magesmerter. Barn med frukt allergi kan også oppleve anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som involverer tunge og svelg hevelse, tungpustethet, begrenset pust, en reduksjon i blodtrykket, mulig sjokk og død.

Hjem Behandling

Barn som opplever milde allergiske reaksjoner på frukt som et kløende munn, utslett eller blemmer der frukten har kontaktet munnen er lett behandles hjemme uten profesjonell medisinsk behandling. Tilby dine barn is chips å suge på å lette smerte og kløe fra sår eller blemmer i munnen. Oppmuntre dem til å drikke vann og mild væsker som ikke har karbonatisering eller store mengder salt som ytterligere vil irritere munn sår eller blemmer. Over-the-counter utslett behandling kremer kan gi lindring for utslett utenfor munnen; gjelder små mengder, og vær forsiktig når du søker, noe som gjør at kremen ikke er for nær leppene eller i munnen, slik at medisinen ikke er inntatt.

Profesjonell behandling

Alvorlige frukt allergiske reaksjoner hos barn krever akutt behandling. Fordi deres hals og tunger kan hovne, forårsaker begrenset pust, barn som opplever en alvorlig allergisk reaksjon på frukt bør umiddelbart tatt til legevakten eller til deres barnelege kontor for legehjelp. Moderate allergiske reaksjoner på frukt som utslett, elveblest, kvalme, oppkast og diaré kan behandles med reseptbelagte medisiner, ifølge symptom barnet opplever.

Betraktninger

Frukt allergi er vanligvis arvelig; Derfor, hvis et barns foreldre opplever frukt allergi de også er sannsynlig å ha allergiske reaksjoner på frukt. Utdanne barnet om i hvilken frukt de er allergisk og hva matvarer inneholder den spesifikke frukt for å hindre reaksjoner. Snakk med dine familiemedlemmer og pårørende om barnets allergi mot frukt. Mange mennesker feilaktig undervurdere et barns allergisk reaksjon på frukt og kan synes det er greit å gi barnet ditt en liten mengde frukt eller mat som inneholder frukt som barnet ditt er allergisk mot.

Forebygging / løsning

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis innen frukt grupper som sitrus, bær, meloner og epler. Epler står for størsteparten av frukt allergi i barn og voksne. Barn sjelden får en allergisk reaksjon på alle frukter og kan få viktige næringsstoffer fra andre ulike typer frukt som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Sesongmessige allergi hos barn

Vanligvis oppstår på våren og høsten, sesongmessige allergier - også kjent som høysnue - kan gjøre barnet ditt ulykkelig. Forstå fakta om sesongmessige allergier hos barn kan hjelpe deg å lære hvordan å lette symptomer på dette plagsom tilstand.

Statistikk

Ifølge Dr. Manny Alvarez, leder av avdelingen for obstetrikk, gynekologi og reproduktiv Science ved Hackensack University Medical Center i New Jersey, sesongmessige allergier påvirke om lag 40 prosent av barn i USA.

Årsak

Sesongmessige allergi oppstår når barnets immunsystem identifiserer sesong produsert støv, mugg eller pollen som fiender, utløser en beskyttende reaksjon i kroppen som frigjør histaminer, kjemikalier som er ansvarlig for de fleste allergisymptomer.

Symptomer

Symptomer på sesongmessige allergier inkluderer kløende øyne og nese, tett nese, nysing og mørke ringer under øynene fra nesetetthet.

Diagnose og behandling

For å diagnostisere sesongmessige allergier, vil barnets lege spør om symptomer og gjennomføre en fysisk eksamen, eventuelt henvise barnet ditt til en allergolog for spesialiserte testing (blodprøve eller prikktest). Mulige medisiner inkluderer antihistaminer, steroider og decongestants.

Forebygging / løsning

Siden du ikke kan helt kontrollere ditt barns miljø til enhver tid, er vanskelig forebygging av sesongmessige allergier; barnet ditt er også mer sannsynlig å utvikle sesongmessige allergi dersom en av foreldrene har sesongmessige allergier, ifølge BabyCenter.Com. Løsninger for å minimere symptomene varierer avhengig av type allergi barnet ditt har, men inkluderer å holde styr på den lokale pollen teller, bor borte fra ferske klippet plener og unngå fuktige blader som kunne havna muggsporer.

Katt allergi hos små barn

Katt allergi hos små barn


Små barn kan utvikle allergi mot katter. Det finnes et bredt spekter av symptomer som kan skyldes allergi, og det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig --- medisinske og ellers.

Symptomer

Nysing, røde og kløende øyne (som kan hovne opp) og en tett eller rennende nese er svært vanlig. Hoste kan føre sammen med raspy puster eller hvesing og alvorlige reaksjoner kan føre til astmaanfall.

Allergen

Mens det er mulig en katts pels er allergenet, har forskning vist det er faktisk et protein, Fel d 1, i dander og spytt som vanligvis er problemet. De fleste katter tilbringer mye tid grooming seg selv, og de bader ved å slikke pelsen deres. Når spytt tørker, kan det flasse av og sirkulere gjennom luften.

Medisinsk behandling

En pediatrisk allergolog vil være i stand til å fastslå om det er en katt allergi og anbefale et kurs i behandling, for eksempel antihistaminer eller allergi skudd.

At Home

Vask av kattens sengetøy, støvsuging tepper og stoppede møbler med allergi støvsugere, høy effektivitet partikkel arrestere (HEPA) luftrensere, allergen redusere møbelpolish og løsninger som du kan søke direkte til kattens pels kan minimere allergener.

Valg av Cat

Allergivennlige raser av katter er tilgjengelig.

Egg allergi hos barn

Egg allergi hos barn


Stadig flere barn er coping med ulike allergier, inkludert egg. Foreldre til et barn diagnostisert med et egg allergi vil finne det utfordrende, men ikke umulig, å hjelpe barnet sitt unngå inntak av egg, samt behandle barnet hvis egg er et uhell forbrukes.

Om

Barn som er allergiske mot egg har allergi fordi deres immunsystem har en unormal reaksjon på egg proteiner. Kroppen reagerer med allergisymptomer fordi den prøver å beskytte seg mot proteiner, som det er sensing som skadelig.

Symptomer

Symptomene inkluderer et hudutslett i nærheten av munnen, oppkast og diaré og abnormaliteter i luftveiene.

Diagnostisering

En allergolog vil diagnostisere et egg allergi ved prikking i huden på barnets rygg med egg protein for å se om det er en hudreaksjon. De kan også forby barn fra å spise noe med egg i flere uker, og deretter se om det er en allergisk reaksjon når eggene er gjeninnført.

Behandling

For barn med mild grad av allergi mot egg, unngå mat med egg og bruke et antihistamin er tilstrekkelig behandlingsmetoder. Barn med alvorlig allergi mot egg vil trenge et skudd av adrenalin for å motvirke en alvorlig allergisk reaksjon.

Ledelsen

Foreldre til barn med eggallergi kan hjelpe barnet sitt unngå egg ved å lese mat etiketter og matlaging egg-erstatning oppskrifter.

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?


Barndommen allergier påvirke søvnen, matvaner, konsentrasjon og humør. Barn med allergier utstillingen atferd som er symptomatisk for effektene av kroniske reaksjoner og ubehag.

Irritabilitet

Reaksjoner av lunger, tett nese, nysing, tungpustethet og pustevansker påvirke barnets aktivitetsnivå og søvnvaner, forårsaker barn med allergi å bli irritabel og trøtt.

Uoppmerksomhet

Barn med kroniske allergier er utsatt for ørebetennelser som følge av overflødig væske clogging Eustachian rør. Et barn kan opptre uoppmerksom eller lethargic fra øresmerter eller sinus press.

Matvaner

Barn med matallergi er typisk kresen eaters på grunn av reaksjoner på matvarer som meieriprodukter, hvete, mais, soya og sjømat. Babyer reagerer på melke allergener med overdreven gråt, utslett eller eksem.

Aktivitetsnivået

Barn med allergisk astma kan fjerne seg fra trening eller utendørs aktivitet på grunn av miljømessige utløsere som pollen og mugg som er inhalert, forårsaker tetthet i brystet, kortpustethet og hoste.

Mood Endringer

Barn med innendørs allergi kan ha problemer med å våkne opp om morgenen, fungerende grinete eller lei på grunn av langvarig eksponering for dander, støvmidd eller muggsopp innendørs allergener mens du sover.

Dianosis / Behandling

Allergier kan diagnostiseres gjennom blodprøver, hudprikktester og mat utfordring eksamener. Antihistaminer, decongestants, inhalatorer og allergivaksinering kan bidra til å redusere symptomer for bedre komfort og atferd.

Barnas Allergi Hjem Cures

Det er mange årsaker til barndommen allergier; fra familien kjæledyr til peanøtter, blir barn ofte utsatt for miljøfarer som kan forårsake kløende øyne, rennende nese, nysing, tungpustethet og verre. Når du oppdager den sannsynlige årsaken til barnets allergi, vil det være mye lettere å minimere sin eksponering mot den skyldige og behandle den effektivt.

Dyr

Familiens kjæledyr, spesielt katter, kan utløse barnets allergi på grunn av dander. Dander, eller død hud, frigjøres når dyra slikker seg selv og allergener i tørket spytt bli luftbårne, forårsaker problemer for mange barn så vel som voksne. Hvis mulig, bør kjæledyr tilbringer mesteparten av sin tid utendørs og bli utestengt fra en allergisk barnets soverom eller lekeområder. Dyr skal bades en gang i uken for å begrense allergener. Hvis alle forholdsregler er tatt, og et barn er fortsatt lider av alvorlig allergi, kan kjæledyret må flytte til et nytt hjem.

Støvmidd

Støvmidd er mikroskopiske insekter som trives i støvete omgivelser. Barn er ofte allergisk mot avføringen av støvmidd, som kan bli funnet på puter, møbler, gardiner, tepper og utstoppede dyr. Hold støvmidd i sjakk ved hjelp av vinyl for sengetøy og puter, vaske sengetøy, kaste tepper og gardiner ofte i veldig varmt vann og bruk støvsuger allergen-fangst poser. Unngå bruk av køyes og himmelsenger, som også tiltrekker seg støvmidd.

Mold

Mold allergi er forårsaket når en høy luftfuktighet gjør at mugg å vokse. For å hjelpe avverge allergi bidratt til å forme, måle luftfuktighet og kjøpe en avfukter å bruke daglig. Tillate frisk luft å sirkulere i rom ved å åpne vinduer eller bruke fans. Mold-kampene kommersielle produkter, samt skrubbing fuktige områder med en kombinasjon av blekemiddel og vann for å hindre sopp fra forming, kan også effektivt bekjempe mugg problemer i hjemmet.

Reker allergi hos barn

Reker allergi hos barn


Reker er et skalldyr som tilhører en klasse av krepsdyr som hummer, krabbe og kreps. Et barns reaksjon på reker kan eller ikke kan foreslå en allergi mot alle skalldyr, men er en av de minst vokst allergier som barnet modnes, og vil trolig fortsatt for livet.

Mat Allergi

Allergi oppstår når immunsystemet har en negativ reaksjon på en ellers ufarlig ingrediens.

Risikofaktorer

Barn er i faresonen for å utvikle en reke allergi hvis enten en eller begge foreldre har en historie med matallergier. Dessuten kan overdreven eksponering for reker resultere i en allergisk reaksjon.

Symptomer

En reaksjon på reker kan oppstå hvor som helst fra to til 24 timer etter inntak og kan omfatte elveblest, kvalme, diaré, prikking i munn, pustevansker, og hevelse i tunge eller svelg. Den mest alvorlige reaksjon er anafylaktisk sjokk, som er en innstramming av halsen, kvelning eller tap av bevissthet.

Diagnose

For å avgjøre om barnet er allergisk, besøk helsepersonell og beskrive barnets symptomer i detalj. De vil enten foreslå en blodprøve for å sjekke for antistoffer mot maten allergen, eller en skalldyr-mix prikktest der huden er stukket med en blanding av forskjellige skalldyr å finne ut om reker er ansvarlig.

Forebygging

Den beste tingen å gjøre for å forhindre en reaksjon er å unngå reker helt. Styr klar av restauranter som tilbyr sjømat, da oljen som brukes til å lage mat reker kan være den samme som brukes til å lage pommes frites eller kylling. Også American Academy of Pediatrics antyder kilde reker fra barnets kosthold før de er minst tre år gammel.

Pollen allergi hos barn

Mange barn lider av pollenallergi. Barn kan være allergisk til en eller flere forskjellige typer pollen. Pollen allergi kan være belastende og kan kreve behandling.

Typer

Barn kan være allergisk mot pollen fra gress, ugress og trær. Vanlige gress allergi inkluderer søt vårlig gress, Kentucky bluegrass, Bermuda gress, frukthage gress, Johnson gress, og Redtop gress. Vanlig ugress allergi inkluderer ragweed, sagebrush, lam kvartalene, engelsk plaintain, redroot pigweed, og russiske tistel allergier. Felles tre allergier inkluderer Box Elder, eik, bjørk, ask, alm, hickory, pecan, og fjell sedertre.

Time Frame

Pollenallergi kan bare skje under visse årstider når pollen er til stede. Noen barn kan bare ha allergiske symptomer i løpet av en pollensesongen mens andre kan være allergisk mot ulike pollen som er funnet gjennom hele året. Pollen er også mer sannsynlig å forårsake en reaksjon når teller er høy i morgen eller på tørre, vindfulle dager.

Identifikasjon

Pollenallergi kan identifiseres ved hjelp av en hudtest. Denne testen utføres ved å injisere små mengder av flere mulige typer av allergener i henhold til det øverste laget av huden. Etter en viss tid, kan huden bli undersøkt for å se hvilke allergener produsert en allergisk reaksjon. Den allergiske reaksjon vil ha et utseende som minner om et myggstikk.

Symptomer

Symptomer på pollenallergi kløende nese, nysing, tett nese, rennende nese, kløende hals, og hoste.

Behandling

Reseptbelagte eller over-the-counter antihistaminer kan brukes til å forebygge allergiske reaksjoner på pollen. Over-the-counter antihistaminer bør bare brukes med godkjenning av en barnelege. Barn med alvorlige pollenallergi kan behandles med allergivaksinering, som tar sikte på å ufølsomme barn til pollen som forårsaker en allergisk reaksjon.

Homeopatiske behandlinger for allergi hos barn

Homeopatiske behandlinger for allergi hos barn


Over 35 millioner amerikanere er rammet av allergi hvert år. Når et barn lider av allergi, er foreldre møtt med å avgjøre hvilke behandlinger vil gi lettelse for barnet sitt. Homeopatiske behandlinger er alle naturlige og lindre allergi symptomer hos noen barn.

Historie

Homeopatiske behandlinger, inkludert de til å behandle allergi hos barn, ble først brukt av legen Samuel Hahnemann på slutten av 1700-tallet.

Typer

Det finnes ulike typer av homøopatiske behandlinger som er gunstig for barn med allergi. Noen av disse behandlingene er urter, for eksempel goldenseal, mat som er krydret, og saltvann nesespray.

Effekter

Homeopatiske behandlinger vil gi lindring fra en rennende nese, irriterte øyne, og tungpustethet forårsaket av allergi hos barn.

Fordeler

Det er fordeler til barn som tar homøopatiske behandlinger i stedet for reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å behandle allergier. De har som regel meget liten eller ingen bivirkninger, og er mindre kostbart.

Advarsel

Det er mulig for barn å overdose ved hjelp av homøopatiske behandlinger. En lege bør konsulteres før behandlingsstart.

Sulfite allergi hos barn

Sulfitter eller svovelsyrling, anvendes som et konserveringsmiddel i bearbeidet mat. The Food and Drug Administration (FDA) anslår at omtrent én av 100 mennesker som bor i USA lider av en følsomhet for sulfitt. Som voksne, kan barn utvikle en sulfitt allergi når som helst.

Foods

Barn som har en sulfitt allergi vil være allergisk mot matvarer som potetgull, tørket frukt og hermetisert grønnsaker.

Effekter

Effekter av en sulfitt allergi hos barn inkluderer utslett, kramper og hodepine. Dersom barn har alvorlige reaksjoner, kan de gå inn i anafylaktisk sjokk.

Årsaker

Årsaker til sulfite allergi hos barn er ukjent.

Betraktninger

I 1986, FDA utestengt sulfites fra å bli satt på rå frukt og grønnsaker. Produsenter er nå pålagt å liste sulfites på etiketten hvis sulfites brukes under produktet.

Advarsel

Sulfite allergi kan være dødelig hos barn. Hvis ikke er kjent ingrediensene i et næringsmiddel, er det best å unngå at maten skal muligens forhindre en reaksjon.