Digidexo.com

fødselsmerke syndrom

Hvordan identifisere Klippel Trenaunay syndrom

Klippel Trenaunay syndrom (KTS) er en kombinasjon på ulike vaskulære misdannelser. Det er et syndrom som består av en lymfatisk malformasjon, portvin flekken fødselsmerke, og benete gjengroing. Først oppdaget i 1900 av franske leger Klippel og Trenaunay, ble tilstanden beskrevet som et syndrom som påvirker pasientens bein i sine lemmer og bløtvev. I 1907, lagt til en annen lege ved navn Parkes Weber ytterligere funn som inkluderer noen pasienter som har en arteriovenøs malformasjon i tillegg til bein og bløtvev unormalt. Denne ekstra funn brakt på oppdagelsen av Klippel Trenaunay Weber syndrom, også kjent som Parkes Weber syndrom (KTWS), på grunn av den ekstra misdannelse.
Selv om navnene er praktisk talt det samme, det er en stor forskjell mellom Klippel Trenaunay syndrom og Klippel Trenaunay-Weber syndrom. Begge forhold må være diagnostisert av en kunnskapsrik lege som er trent på å håndtere en slik tilstand. Det første trinnet i å være kunnskapsrik er å vite hvordan man skal diagnostisere KTS og KTWS basert på pasientens utseende og / eller symptomer. Fordi KT ser identisk med andre forhold ved første øyekast, er det andre ting å være klar over for å hindre ytterligere skade eller økt sykelighet hos pasienten.

Hvordan identifisere Klippel Trenaunay syndrom

•  En av de første merkbare karakteristika KT syndrom er en kapillær hemangioma, kjent som en portvin flekken. Portvin flekker er fødselsmerker som er plassert i det berørte området av kroppen. Over tid kan disse fødselsmerker endre og slå en dypere farge (mørk rød eller lilla). Portvin flekker ikke vokse eller krympe (andre typer hemangiomer vil vokse og deretter redusere i størrelse).

Åreknuter og lokalisert smerte er identifikatorer av KT syndrom. Selv om det ikke alltid sett ved fødselen, vil disse blodårene begynner å vises over tid. Lokalisert smerte kan skyldes økt trykk i blodårene. Disse variscosities kan være overfladiske (som vil bidra til å få en skikkelig diagnose fra en lege), eller de kan være i dypere venesystemet.

Spesifikk til KTWS, kan bevis for arteriell involvering bli funnet. I de berørte lem, kan en pulserende lyd eller Lubb dub (for eksempel lyden av hjertet gjennom en stethsoscope) bli hørt. Dette er en førsteklasses indikator på at blodet pumper inn i områder av kroppen som det ikke skal bli tvunget inn som normalt. Livstruende problemer med dette inkluderer hjertesvikt, og løse blodpropper i blodstrømmen.

Legge merke store beindeformiteter eller overvekst er en førsteklasses identifikator av KTS. Denne overvekst kan være av et helt lem, eller bare siffer (som tærne eller fingre). Av og til kan lem faktisk være mindre enn den normale lem.

Andre indikatorer inkluderer dupliserte fingre eller tær, sår på plasseringen av føflekk, blodpropp og infeksjoner som stammer fra plasseringen av tilstanden.

Hint

  • Det finnes en rekke ressurser på nettet for å hjelpe deg til å finne ut om du eller en du er glad i har Klippel Trenaunay syndrom eller Klippel Trenaunay Weber syndrom. Det finnes også en rekke støttegrupper på nettet hvis du ønsker å samhandle med andre familier som har å gjøre med disse forholdene.
  • Ikke alle leger er fullt klar over hva KT syndrom er. Hvis du ikke er komfortabel med svarene som du mottar, være sikker på å få flere meninger. I noen tilfeller som er mer alvorlig enn andre, kan forsinke forsvarlig omsorg har bivirkninger, inkludert fatal, hvis ikke tatt vare på riktig måte. Noen forsikringsselskaper ser på behandlinger for fødselsmerker og andre hud problemer knyttet til KT syndrom som "kosmetisk". Dette er ikke sant, og bør bekjempes fordi igjen, ikke behandle riktig i begynnelsen kan være skadelig i slutten.

Årsaker til fødselsmerker

Årsaker til fødselsmerker


Fødselsmerker, uregelmessigheter i en babyens hud som er til stede ved fødselen, er vanligvis vaskulær eller pigmentert, ifølge MedlinePlus. Vaskulære fødselsmerker dannes som et resultat av blodårer som utvikler feil. Pigmenterte føflekker er klynger av fargede pigmentceller, som kan variere fra tan til svart. Legevitenskapen er usikker på hvorfor noen fødselsmerker form, men arvelighet noen ganger spiller en rolle.

Portvins Flekker

Portvin flekker, kapillære misdannelser, er store, mørk rosa eller lilla områder av huden som mørkere med alderen og kan bli klumpete. Dette føflekk vises vanligvis i ansiktet, men det kan være hvor som helst på kroppen, og det krever behandling for å redusere i utseende. Når en portvin flekken ligger på pannen og øvre øyelokk, kan det være et tegn --- men dette er usannsynlig --- av Sturge Weber syndrom, basert på informasjon fra barn, ungdom og kvinner Health Service; denne tilstanden kan tyde unormalt i øyet eller hjernen. Portvin flekker på andre deler av kroppen, for eksempel et bein, kan tyde Klippel-Trenaunay-Weber syndrom, som fører til at bein og vev i beinet nær føflekk å vokse seg større enn den andre lem.

Telangiectatic Nevus

Telangiectatic nevus, ofte referert til som en stork bite når det er på baksiden av halsen, og en engels kyss når i ansiktet, er litt røde områder i huden. Denne fødselsmerke er forårsaket av utvidelse av kapillærene, de små blodkarene i huden. Angel kysser vanligvis forsvinne etter et par år, men de kan dukke opp igjen, og stork biter er vanligvis permanent, indikerer Medical News Today.

Millia

Millia er små klumper som vises på nese, kinn og hake av en nyfødt. Noen ganger kalt melk flekker, er dette føflekk forårsaket av blokkering av porene i babyens ansikt, bemerker Barn, ungdom og kvinner Health Service. Millia kan utvikle på grunn av umodne kjertler som drenerer gjennom porene, og det kan også vises på en babyens tannkjøtt og gane. Når millia vises i munnen, det heter Epstein perler. Etter noen uker, millia normalt forsvinner, men det kan ta et par måneder før den helt klarner opp.

Typer av fødselsmerker

Fødselsmerker tilhører en av to kategorier. Blodkar like under hudoverflaten skaper vaskulær, eller rød, fødselsmerker. Skin coloring som avviker fra normal hudfarge indikerer pigmenterte føflekker. Årsaken til de fleste fødselsmerker er ukjent. Leger bør undersøke alle fødselsmerker når de dukker opp i tilfelle behandling er nødvendig.

Hemangiomer

Vanlige vaskulære fødselsmerker inkluderer hemangiomer. Strawberry hemangiomer, som vises som en liten klynge av blodkar rett under huden, oppstår vanligvis på halsen og ansiktet. Kavernøse hemangiomas, som er dypere, typisk vises som en rød-blå masse av vev. Begge typer som normalt ikke krever behandling, selv om kortison kan anvendes for å redusere en hemangioma hvis den forstyrrer synet, blokkerer et vitalt organ eller vokser raskt. Hemangiomer forsvinner vanligvis av seg selv i tidlig barndom.

Lakse Patches

Ifølge National Institutes of Health, 30 til 50 prosent av nyfødte har flate, rosa flekker kjent som lakse patcher eller stork biter. Disse vaskulære fødselsmerker vanligvis vises på pannen, nakken, øyelokkene og overleppen, og kan dukke opp mer i løpet gråt eller temperaturendringer. De blir vanligvis svakere som babyer blir eldre, selv om flekker på baksiden av halsen kanskje ikke falme. Behandling er ikke nødvendig for disse fødselsmerker.

Portvins Flekker

Portvin flekker starter som flate, rosa misfarging som endres til mørk rød eller lilla med alderen. De vises vanligvis i ansiktet, og varierer i størrelse fra små til svært store. Laser kirurgi kan brukes til å fjerne disse ellers permanente vaskulære fødselsmerker og er mer vellykket når det gjøres i yngre alder. Andre metoder omfatter frysing og tradisjonell kirurgisk fjerning. Portvin flekker kan føre til psykiske og sosial nød på grunn av sitt utseende. I sjeldne tilfeller kan ansikts flekker være forbundet med en nevrologisk tilstand som kalles Sturge-Weber syndrom.

Cafe-au-Lait Spots

Café-au-lait flekker, som er en lys brun farge, er ofte forbundet med nevrofibromatose. Dette arvelig sykdom resulterer i en overvekst av vev langs nervene og kan føre til alvorlig nerveskade. Har seks eller flere flekker som er bredere enn 1,5 cm kunne indikere tilstedeværelse av denne lidelse. Ellers er en eller to små flekker ofte sett og forårsaker skade. Behandlingen er vanligvis ikke nødvendig. Kosmetikk kan brukes til å dekke opp disse pigmenterte føflekker.

Føflekker

Føflekker vanligvis vises etter fødselen og består av klynger av fargede hudceller. Det fysiske utseendet av disse pigmenterte føflekker varierer; noen kan inneholde hår. Medfødt navi, eller store føflekker tilstede ved fødselen, bære en høyere risiko for å føre til malignt melanom, eller hudkreft. Føflekker som forandrer seg i farge, tekstur eller størrelse bør sjekkes av en lege for kreft hudceller. Føflekker kan fjernes kirurgisk for kosmetiske eller medisinske grunner.

Mongolske Spots

Mongolske flekker, som er blålig eller mørbanket utseende flate flekker, ofte vises på baken eller nedre del av ryggen. De kan også dukke opp i andre områder som armer og bagasjerommet. Disse pigmenterte føflekker kan forbli i måneder eller år, men er vanligvis falmet eller borte da et barn når skolealder. De forekommer oftere i mørkere-skinned babyer og ikke krever behandling.

Armbånd for Retts syndrom

Gjort populært av Lance Armstrong Foundation, har armbånd blitt et flott tilbehør for å støtte mange ulike lidelser og årsaker. Retts syndrom er en nevrologisk lidelse som får støtte fra armbånd.

Funksjoner

Lavendel armbånd er brukt til å støtte Retts syndrom. De er laget av silikon og er holdbar og billig.

Fordeler

Fordi lavendel armbånd er billig, kan de kjøpes i bulk til en lav pris å distribuere på Retts funksjoner. Dette gjør dem svært populære.

Typer

Armbånd kan tilpasses for å passe preferansene til forskjellige personer. De kan enten være preget (med hevet skrift), preget (med gravert skrift), eller skrives ut.

Identifisere Retts

Retts syndrom armbånd gi folk en fin måte å gjøre andre oppmerksom på en relativt ukjent sykdom. Mange mennesker har aldri hørt om Retts syndrom, som rammer én av 10.000 til 23.000 kvinner, ifølge International Retts syndrom Foundation. Dessuten er det ofte feildiagnostisert som autisme, cerebral parese, eller en annen forsinket utvikling.

Hvor du kan kjøpe

Armbånd for Retts syndrom kan kjøpes på ulike nettsteder, inkludert Armbånd Connection og personlig årsak. Disse nettstedene selger armbånd for andre årsaker også.

Jerntilskudd for Restless Leg Syndrome

Restless Legs Syndrom er en nevrologisk lidelse som har vært forbundet med en rekke andre medisinske tilstander. En av disse, ifølge Mayo Clinic, er jernmangel, og jerntilskudd kan være nødvendig for enkelte mennesker med syndromet.

Funksjoner

Personer som har en historie med mage eller tarm blødning, har tunge perioder eller regelmessig donere blod kan ha risiko for jernmangel, noe som kan bidra til utvikling av rastløse ben syndrom, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Det er ikke kjent om jernmangel og andre forhold direkte årsak restless legs syndrom, selv om de ser ut til å utløse og forverre symptomene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Behandling

Ferrosulfat er gitt som et strykejern supplement til personer med restless legs syndrom som har et ferritin nivå lavere enn 50 nanogram per milliliter, ifølge American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

Korrigere jernmangel kan ta flere måneder, og noen mennesker kan reagere dårlig på behandling, ifølge American Academy of Family Physicians.

Potensiell

Mange mennesker med jernmangel og restless legs syndrom erfaring forbedring av bein symptomer etter behandling med jerntilskudd, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Ferrosulfat & Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom, eller RLS er en nevrologisk lidelse som fører til irriterende eller smertefulle opplevelser i bena, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Jern sulfat brukes til å behandle tilstanden i noen mennesker.

Årsaker

Restless legs syndrome er noen ganger utløst eller forverret av jernmangel, ifølge ninds og Mayo Clinic.

Identifikasjon

Jernet supplement jern sulfat er en passende behandling for mennesker som lider av RLS som også har jernmangel, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp).

Funksjoner

Jernsulfat administreres til personer som har et jernnivå lavere enn 50 ng per ml, i henhold til aafp.

Advarsel

Behandling med jernholdige sulfat kan ta flere måneder for å være effektive, og ifølge den aafp, noen mennesker kan ikke reagere positivt på behandlingen.

Betraktninger

Jern sulfat er ikke en passende behandling for de uten jernmangel. Andre utløsere av rastløse ben syndrom inkluderer, ifølge Mayo Clinic: graviditet, perifer nevropati (en type nerveskader) og nyresvikt.

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Rastløse ben syndrom og Parkinsons sykdom er to helt forskjellige forhold. Men de er noen ganger sammenvevd. De ofte eksistere sammen og har liknende behandlinger.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en tilstand som innebærer trang til å bevege bena, involverer en kløe, dra, krampetrekninger følelse dypt inne i beinet.

Årsak til Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan utløses av en rekke forhold som spenner fra svangerskap til jernmangel. En annen tilstand som er kjent for å utløse rastløse ben syndrom er Parkinsons sykdom.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en sentralnervøs forstyrrelse som skader den del av hjernen som produserer dopamin, en nevrotransmitter som regulerer bevegelsen. Denne sykdommen resulterer i langsom bevegelse, skjelvinger, balanse problemer og tap av koordinasjon.

Årsak til Parkinsons sykdom

Forskere spekulerer i at årsaken til Parkinsons sykdom kan ha genetiske og miljømessige opprinnelse.

Behandling

Selv om de er forskjellige lidelser, kan både Parkinsons sykdom og restless legs syndrom behandles med dopaminergiske midler, en gruppe av medisiner laget av dopamin. Eksempler på slike medisiner er levodopa og karbidopa kombinasjon (Stalevo og Sinemet).

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Kirurgi for Beslag og Split Brain syndrom

Kirurgi for Beslag og Split Brain syndrom


Split-hjernekirurgi, eller corpus calloscotomy, er en radikal måte å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av epileptiske anfall. Det innebærer å kutte corpus callosum, regionen av hjernen som kobler venstre og høyre hjernehalvdel. Når en split-brain operasjonen er utført, gjør venstre og høyre hjernehalvdel ikke kommunisere så effektivt som før. Denne nedskrivning av kommunikasjon kan resultere i split-brain syndrom, en tilstand der frakobling av halvkuler påvirker atferd.

Epilepsi

Epilepsi er forekomsten av sporadiske elektriske stormer i hjernen, kjent som anfall. Et anfall oppstår når unormale nevron avfyring sprer seg til nabo nevroner. I tilfelle av delvis beslag unormal neuron avfyring kommer fra et bestemt område i hjernen og ikke sprer seg ytterligere. I de mest alvorlige tilfeller, beslaget overføringer fra én side av hjernen til den andre, noe som fører til en generalisert anfall involverer hele hjernen.

Symptomer og behandling

Alvorlighetsgraden av symptomene kan variere sterkt avhengig av type anfall. Symptomer på anfall varierer fra stirrende staver og midlertidig tap av bevissthet til de voldsomme kramper karakteristiske av generaliserte anfall. Medisinering kan vanligvis kontrollere og vesentlig redusere hyppigheten av anfall. Men hos noen pasienter symptomene er så alvorlige at bare split-hjernekirurgi kan lindre dem.

Split-Brain Surgery

Den vanligste formen for delt hjernekirurgi er en delvis callosotomy, som fjerner bare to tredjedeler av corpus callosum. Hvis dette ikke redusere antall eller alvorlighetsgrad av anfall, kan pasienter velge å gjennomgå en fullstendig callosotomy, som fjerner de resterende en tredjedel av nerveceller. Skjære corpus callosum hindrer normalt beslagene i å bevege seg fra den ene side av hjernen til den andre. Partielle anfall kan fortsatt forekomme, men de er lettere å kontrollere med medisiner.

Split-Brain syndrom

Michael Gazzaniga og Roger W. Sperry, den første til å studere split hjernen hos mennesker, fant at de fleste pasienter som har gjennomgått en fullstendig callosotomy lider midlertidig fra split-brain syndrom. Hos pasienter med split-brain syndrom den høyre hjernehalvdelen, som styrer venstre hånd og fot, fungerer uavhengig av venstre hjernehalvdel og bevisste intensjoner person. Dette gir opphav til en slags splittet personlighet, der venstre hemisfære problemer krav som gjenspeiler bevisste intensjoner, mens den høyre hjernehalvdelen problemer motstridende krav som gjenspeiler skjulte preferanser.

Den Lyste Høyre hjernehalvdel

Sperry og Gazzaniga sin split-brain eksperimenter er nå legendariske. En av sine pasienter, Paul S, hadde en utviklet språksenter i begge halvkuler. Dette tillot forskerne å intervjue hver halvkule. Da de spurte høyre side hva Paul S ønsket å være, svarte han "en bil racer", og da de spurte venstre, svarte han "tegner". En annen pasient prøvde å trekke opp buksene med høyre hånd og dra dem ned med venstre. En annen gang, denne samme pasientens venstre hånd prøvde å slå sin kone som sin høyre hånd tok tak i den for å stoppe det.

Ulike Epilepsi syndromer

Ulike Epilepsi syndromer


Epilepsy består av en rekke distinkte syndromer, som hver påvirker levetiden til epileptisk på forskjellige måter og krever forskjellige behandlingsstrategier. Diagnostisere en bestemt epileptisk syndrom --- stedet for å lage en generell diagnose av "epilepsi" --- krever medisinske fagfolk til å vurdere alle pasientens nevrologiske og atferdsmessige symptomer, som kan utgjøre kliniske vanskeligheter. Men å identifisere den spesifikke syndrom er den beste måten å forstå pasientens prognose og behandlingsalternativer.

Årsaker

Noen epileptiske anfall er lett forklarlige, mens andre har ingen kjent årsak. Anfall med en ukjent årsak er kjent som idiopatisk anfall. Anfall med en kjent årsak kalles symptomatisk. Idiopatisk beslag er vanligvis lettere å behandle enn symptoma seg.

Spesifikke Nyfødte syndromer

De former for epilepsi oppleves av de fleste barn er forskjellig fra voksne epilepsies. Neonatale kramper, feberkramper og West syndrom er noen av de vanligste epileptiske forstyrrelser som påvirker nyfødte og små barn. Disse syndromene en tendens til å være godartet; de fleste barn vokse dem, eller svarer godt til medisiner (f.eks, steroider), og ikke lider signifikante nevrologiske skader.

Noen leger ikke anser feberkramper å være epileptisk i naturen, fordi beslagene skyldes en høy feber. Derimot, er West syndrom ansett som et epileptisk syndrom for barn, på grunn av den distinkte EEG målinger under anfall. Hvis venstre ubehandlet, kan West syndrom utvikle seg til en voksen form for epilepsi som kalles Lennox-Gastaut syndrom, som rammer barn opp til åtte år og kan alvorlig skade utviklingsmessige ferdigheter.

Epileptiske encefalopati

Epileptiske encefalopatier er hjernens struktur abnormiteter som forårsaker epileptiske anfall hos barn eller voksne. Disse uregelmessigheter kan være plassert på den ene side av hjernen, eller på begge sider. Epilectic encefalopati tendens til å være alvorlig og vanskelig å behandle; de med en tidlig debut ofte avta eller stoppe i ungdomsårene, men deres nevrologiske og kognitive ettervirkninger kan være alvorlige.

Kroniske Epilepsi syndromer

En av de mest alvorlige former for symptomatisk epilepsi er Rasmussen syndrom (også kjent som Rasmussen encephalitis), der den ene side av hjernen fører til beslag på den annen side av legemet. Behandlingen kan omfatte neurotherapy eller, i noen tilfeller fjerning av epileptiske halvkule av hjernen.

Andre kroniske former for epilepsi inkluderer tinninglappen epilepsi og frontallappen epilepsi. Frontallappen syndrom er mer voldelige av de to. Disse syndromene pleier å være symptomatisk; noen har en genetisk basis, mens andre er et resultat av lesjoner, svulster, strukturelle misdannelser eller hodeskader. Folk som har en av disse syndromene krever ofte medisin eller kirurgi for å kontrollere sine anfall.

Hvordan diagnostisere Slipping Rib syndrom

Hvordan diagnostisere Slipping Rib syndrom


Slipping Rib syndrom er en smertefull tilstand, etterligne et hjerteinfarkt. Lær om trinnene i å diagnostisere denne tilstanden og advarsler for å se etter som kan skille mellom et hjerteinfarkt og slipping rib syndrom.

Hvordan diagnostisere Slipping Rib syndrom

•  Oppsøk en kvalifisert lege, kiropraktor eller orthopedist.

Fortell dem dine symptomer, å være så presis som du kan være å få en nøyaktig diagnose.

Be om en ultralyd av ribbeina eller har legen palpitate regionen, hovedsakelig costal regionen og øvre del av magen, se etter noe unormalt eller glidning. Dersom området er ømme eller muskelspasmer kan oppdages, vil slipping rib syndrom mest sannsynlig være diagnosen.

Når diagnosen, spør om øvelser for å bidra til å styrke den kystområdet, der ribbeina er plassert.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for å bidra til å redusere hevelse og betennelse i interkostalrom regionen og begrense anstrengende aktivitet som involverer de berørte ribbeina.

Hint

  • Få utdannet. Spør legen alt om slipping rib syndrom og ting du må se opp for eller begrense.
  • Når det er forklart, styrke kyst regionen med enkle øvelser foreslått av legen din.
  • Slipping rib syndrom vanligvis påvirker 8., 9. og 10. ribben.
  • Costochondritits, en lignende tilstand, vanligvis påvirker musklene lining 11. og 12. ribbein - hvis over-aktivert under trening, kan ømhet og muskelspasmer føre.
  • Hvis slipping rib syndrom er alvorlig, kan nerve blokker eller kirurgi være nødvendig.

Behandling av Piriformis syndrom

Behandling av Piriformis syndrom


Den piriformis er en muskel i gluteal-komponenten av den nedre lem. Piriformis syndrom er en nevromuskulær sykdom, som forekommer når isjiasnerven --- en nerve som går langs piriformis muskel --- er komprimert eller irritert av piriformis muskelen. Dette resulterer i smerter, nummenhet og prikking i setet og langs grensen av isjiasnerven. Heldigvis flere behandlingstilbud finnes for pasienter som lider av piriformis syndrom.

Holistiske behandlinger

Behandling for piriformis syndrom ofte inkluderer massasje og tøyningsøvelser. Anstrengende aktiviteter, inkludert sykling og løping, bør også unngås. Mange leger anbefaler fysioterapi, vanligvis involverer massasje, stretching teknikker og stillinger som reduserer belastningen på piriformis og styrke kjernemuskulaturen, inkludert mage og rygg.

Medisinske behandlinger

Mange leger tror at anti-inflammatoriske medikamenter og kortikosteroid injeksjoner for å være den mest effektive i behandling av et alvorlig tilfelle av piriformis syndrom. I svært alvorlige tilfeller kan kirurgi være anbefalt. Leger kan også foreskrive bruk av en ultralyd, som gir en dypere nivå av varme enn oppvarming av pakker kan gi. I en 2005 studie, rapporterte forskerne at minimal-invasiv kirurgi har vært mye vellykket i behandling av piriformis syndrom.

Behandling Gjennom muskelavslapning:

Pasienter som lider av piriformis syndrom kan også finne trøst i å bruke is og varme på utsiden av muskelen. Ice kan bidra til å redusere utbruddet av smerte etter å ha fullført en anstrengende aktivitet, mens varme kan bidra til å varme opp musklene og øke fleksibiliteten. Tilpassede sko kan også hjelpe å forebygge skaden fra tilbakevendende. Gangart korreksjon kan også bidra til å redusere bruken av piriformis muskel mens slik at muskelen til å slappe av og helbrede.

Expert Insight

Over 15 prosent av befolkningen har en isjiasnerven som passerer gjennom piriformis muskel i stedet for under. Nyere studier har konkludert med at disse pasientene har en større sjanse for å utvikle piriformis syndrom, selv om noen forskere bestrider disse påstandene, siterer utilstrekkelig bevis. Unnlatelse av å behandle piriformis syndrom kan føre til en stopper internus muskel skader, så det er viktig å rapportere eventuelle tilfeller av utstrålende smerter nedover baksiden av beinet til en lege umiddelbart.

Forebygging / løsning

Folk som kjører, sykkel eller komplette aktiviteter fremadstormende ofte er mer sannsynlig å utvikle piriformis syndrom hvis de ikke fullfører de riktige strekninger. Lateral stretching og styrke øvelser bistå i elongating muskelen og gjør den mer fleksibel. Forskere mener også at inaktive setemusklene kan også øke sannsynligheten for å utvikle piriformis syndrom. Disse musklene er avgjørende for hip extension og ekstern rotasjon av femur. Derfor er det viktig at musklene er strukket skikkelig før anstrengende trening. Forskere mener også at piriformis syndrom kan også være forårsaket av stivhet eller hypomobility av sacroiliac leddene. Overpronasjon av foten, hvor kneet slår medialt og piriformis aktiveres for å forhindre over-roterende kneet, kan også føre til piriformis syndrom. Lidelsen er også assosiert med fallende skader, da disse kan overutstrekke piriformis muskelen.

Piriformis syndrom Rehabilitering

Piriformis syndrom Rehabilitering


Piriformis stretch syndrom er en tilstand forårsaket av kompresjon av en nerve som går langs piriformis muskelen, en muskel som går langs baken og låret. Selv om denne tilstanden fører til smerte og ubehag, kan rehabiliterings teknikker bidra til å redusere dette ubehaget og helbrede pasienten.

Funksjoner

Piriformis stretch syndrom, eller piriformis syndrom for kort, er en nevromuskulær sykdom. Den piriformis muskelen er setedelen av benet, langs baksiden av låret og sete. Dersom piriformis muskel irriterer, komprimerer eller stammer nerve som går langs piriformis muskelen, kalt isjiasnerven, pasienten opplever vanligvis ubehag, smerte, nummenhet og en sterk kriblende følelse. Selv om det ikke er noen definitiv måte for å diagnostisere en pasient som lider av piriformis syndrom, leger mener syndromet kan være forårsaket av anatomiske variasjoner i muskel-nerve, eller ved å overdrive eller stamme av muskelen.

Diagnose

Selv om det ikke er noen definitiv måte å diagnostisere piriformis syndrom, kan symptomer inkluderer isjias (en utstrålende smerte opprinnelse i baksiden av låret og leggen) og ømhet av sciatic hakk ved berøring, som vanligvis er vurdert av en lege. En medisinsk avbildningsteknikk som kalles magnetisk resonans nevrografi brukes også til å vise irritasjon hvor nerven passerer under piriformis muskel. Denne teknikken kan også bestemme om pasienten lider av en split piriformis muskel eller en delt isjiasnerven; denne diagnosen er avgjørende for pasientens behandling og hjemmetjenester. Endelig kan bildestyrt injeksjoner utført i en åpen MR skanner også bistå i å diagnostisere tilstanden, siden de gjør det mulig piriformis muskelen til å slappe av og teste muskel reaksjon.

Massasje Rehabilitering

Mange leger mener massasje terapi er den beste form for rehabilitering for pasienter som lider av piriformis syndrom. En teknikk som kalles nevromuskulær terapi eller triggerpunkt terapi, hjelpemidler i å eliminere myofascielle triggerpunkter i piriformis muskelen. Den massasje terapeut kan også ansette dype vev massasje teknikker eller myofascial utgivelsen teknikker, som begge bistår i å skille piriformis muskel fra omkringliggende vev. Muskel energi teknikker også bidra til å forsiktig forlenge piriformis muskelen.

Isotoniske rehabilitering øvelser

En pasient som lider av en skadet piriformis muskelen kan oppleve lettelse hvis muskelen er raskt styrket og strukket. Dette er ofte utført gjennom isotoniske motstand øvelser, vanligvis utført av en kiropraktor eller fysioterapeut. Isotone motstand øvelser fokusere på å stabilisere musklene rundt hofte og lår. Isotone øvelser som styrker og strekke disse musklene inkluderer forover eller bakover lunges, delvis knebøy, step-ups, og trapp-klatring. Pasienter bør forsøke disse øvelsene ved hjelp av sin egen kroppsvekt i starten, men som muskelen vokser seg sterkere, kan motstanden økes ved å bruke håndvekter eller en vektet bar. En leg-trykk maskin kan også brukes, men disse maskinene ikke anses å være like effektivt som free-vekt øvelser.

Propriosepsjon og koordinering Rehabilitering

Pasienter som lider av en skadet eller anstrengt piriformis muskel bør også forsøke å gjenvinne kontrollen over piriformis muskel og omkringliggende muskler. For å gjøre dette, fysioterapeuter anbefaler ofte at pasientene bruker 10 til 15 minutter om dagen trener på ett ben med øynene lukket for å opprettholde balansen. Disse øvelsene kan gjøres mens du står på en liten trampoline eller med en vuggende bord. Disse fysioterapi øvelser sikre at pasienten gjenvinner leddstabilitet og styring av muskel.

Fysioterapi Teknikker for behandling Piriformis syndrom

Piriformis syndrom er en tilstand der symptomene inkluderer vedvarende rumpeballe og ben smerter. Nerver nærheten piriformis muskelen blir klemt, forårsaker irritasjon og smerte som noen ganger kan være alvorlig. Piriformis syndrom vanligvis resultater fra tetthet i muskelen. Det er flere måter å behandle dette syndromet.

RICER

Innse at det er et problem innenfor baken og behandle den umiddelbart. Piriformis syndrom er en bløtdelsskade som kan forverres hvis ubehandlet. Bruk av RICER metode innen de første 48-72 timer med forekomst av symptomer kan redusere sjansen for en mer alvorlig skade. RICER står for hvile kroppen, glasur baken, komprimere baken i en elastisk bandasje, og hever baken, og henvisning av lege til en kvalifisert fysioterapeut.

Strekker

Stretching er den viktigste delen av fysioterapi for piriformis syndrom pasienten. Gjør vanlige strekninger hjelper pasienten løsne muskelen, og dermed lindre den drar og tetthet som forårsaker klemt nerve. En effektiv strekning kan gjøres ved å sitte på gulvet med begge ben rett ut foran kroppen. Ta en fot, bøye kneet ut til siden. Hold på ankelen og bringe det inn i brystet. Hold det der for en 20-30 teller. Gjenta dette tre ganger for hver rumpeballe.

Massasje

I sluttfasen av syndromet, som rumpeballe helbreder, vil pasienten bli informert av en lege for å gå tilbake til lyset sport. Det er viktig at du ikke forfalte det til å begynne med, og å "lytte" til kroppen din. Hvis du føler overdreven smerte i baken under aktivitet, stoppe umiddelbart.

Legen kan anbefale massasje som pre-sport terapi. Massasje hjelper løsne bløtvevet i baken og holde musklene varme for trening og uttøyning.

Skulder impingement syndrom Alternative Cures

Skulder impingement syndrom er vanlig i mange idrettsutøvere. Det er forårsaket når rotator cuff og skulderblad gni sammen gjentatte ganger; betennelse i sener eller sekker i dette området kan føre til intens smerte og begrenset mobilitet. Hvis den ikke behandles, kan skulder impingement syndrom føre til en revet rotator cuff, som kan kreve kirurgi. Unn syndromet godt og tidlig for å hindre varig skade.

Grunnleggende tips

Skulder impingement syndrom er oftest forårsaket av repeterende bevegelser. Lider bør hvile armen lider av SIS for å hindre ytterligere skade fra å bli gjort. Avstå fra repeterende aktiviteter som ball kasting eller tennis slag.

Når skaden først inntreffer og hevelse og smerte er intense, avstå fra å utføre enhver oppgave som krever albuen til å gå over skuldernivå. Dette omfatter alle løfte over hodet.

I de fleste tilfeller vil de aktivitetene du bør unngå forårsake smerte når du prøver dem. En god regel: om det gjør vondt, ikke gjør det før skulderen er helt leget.

Medisin og ledelse

Steroide anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen, vil redusere smerte og hevelse. Å ta disse medisinene regelmessig (per lege eller produktveiledning) vil lette smerter nesten umiddelbart. Men for å sikre at medisinen har tid til å redusere betennelse, bør du bo på en vanlig diett av anti-inflammatorisk medisin i minst åtte uker.

Behandling av skulder impingement syndrom med kjøleelementer effektivt kan lindre smerter og betennelser. Påfør en ispose i 20 minutter av gangen, minst tre ganger per dag, for å minske hevelse og redusere smerte.

Stretching den skadde skulderen er viktig for å bistå med å få hele spekteret av bevegelse tilbake i området. Strekk armen over kroppen din forsiktig; aldri skubbe eller sprette den skadde området mens stretching, kan du forverre en skade.

Når du begynner å få omfanget av bevegelse tilbake, strekke armen bakover, løfte albuen ved siden av hodet. Dette vil strekke rotatorcuffen og andre skulder muskler og bidra til å øke omfanget av bevegelse. Igjen: Hvis denne aktiviteten fører til smerte, slutte å gjøre det før du skader skulderen din videre.

Strekker seg i varmt vann vil øke mobiliteten, så varmen løsner muskler.

Advarsler

For de fleste skulder impingement syndrom skader, medisin, is, hvile og strekke alene vil lindre smerter og betennelser. Hvis symptomer, inkludert hevelse og smerte, ikke reduserer etter to uker med anti-inflammatorisk medisin og strekker alene, bør du oppsøke lege. Legens kan anbefale kortison skudd, og kan være lurt å gjøre en full undersøkelse for å være sikker på at du ikke har revet en rotator cuff.

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)


Den iliotibial bandet er en sene som forbinder kneet til hoften. Det går langs utsiden av låret til kneet. Hvis dette bandet blir betent og smertefullt, er det kalt Iliotibial Band (IT Band) syndrom. Når IT båndet blir stramme eller forstrukket, gnir det på utsiden av kneet og forårsaker ubehag. Senen er ment å bidra til å stabilisere kneet, og hvis det ikke kan, vil det da føre til en kneskade. Noen ganger denne situasjonen er referert til som "runner kneet", men folk som ikke kjører opplevelse det også.

Hva er årsaken til at dette skal skje? Overforbruk eller overdreven vektbærende trening, dårlig tilpasset trening sko som ikke støtter bena, kjører på ujevnt underlag, trene kraftig etter en lang pause, en endring av gangart, forskjeller benlengde, flate føtter, og muskel ubalanser er noen av årsakene til IT Band syndrom.

Les videre for å lære hvordan å få øye på denne tilstanden.

Slik Spot Symptomer på Iliotibial band syndrom (Runners Knee)

Merknad smerte rundt den ytre side av kneet. Noen ganger, folk panikk og tror det kan være en mulig tåre på menisken eller kneskålen. Eller du kanskje tror du har anstrengt en muskel. Ta kontakt med din lege for å bekrefte IT bandet syndrom diagnose. Helst gå til en ortopedisk lege.

Erfaring problemer med å bruke kneet når du går opp eller ned trappen. Ofte er det sårer mer å trappe ned enn å gå opp.

Undersøk kneet for hevelse. Det vil være noe langs siden av kneet. En blodåre kan bli mer fremtredende enn det var før, eller en gruppe av små årer hvor som helst på beinet kan bli hovne.

Spot som turen har blitt en krykke. Det vil føles som noe er å dra beinet sammen. Det vil være smerter bak kneet cap og trykket langs hele siden av beinet opp til hoften.

Legg merke til at du er mer sliten enn du ville være normalt. Smerten på siden av beinet vil spenne fra toppen av hoften til kneet, og vil gjøre deg trett. Du skal jobbe mer for å utføre daglige rutinemessige aktiviteter, og du vil ønske å hvile mer. Faktisk, vil du ønsker å bare legge seg ned.

Hint

  • Hvis du føler noen av disse symptomene, se din lege umiddelbart.
  • Hvis du opplever knesmerter som beskrevet ovenfor, kan du prøve å fjerne kilden til smerten umiddelbart hvis du kan.

Behandling av akutt Carpal Tunnel Syndrome

Behandling av akutt Carpal Tunnel Syndrome


I motsetning til de fleste tilfeller av carpal tunnel syndrom, der symptomene utvikler seg sakte over uker eller måneder, oppstår akutt carpal tunnel syndrom når en skade eller annen hendelse utløser en rask innsettende smerte i håndleddet, fingre eller håndflate.

Carpal Tunnel

Den carpal tunnel ligger i hver leddet og strekker seg til hånden. Denne tunnelen har en rekke leddbånd, sener og nerver som er spesielt berørt av klemming, griper eller bøying av håndleddet.

Årsaker

Akutt carpal tunnel syndrom er vanligvis forårsaket av en plutselig skade, for eksempel et brudd eller forstuing i håndleddet. Det kan også være forårsaket av en svulst, slangebitt, blodpropp eller brenne i dette området.

Kirurgi

Den vanligste behandlingen for akutt carpal tunnel syndrom er kirurgisk dekompresjon. I løpet av denne operasjonen, lindrer en lege trykket på median nerve, som gjenoppretter blodtilførselen til området og forhindrer nerveskader.

Non-operativ behandling

Høyde og støtte av håndleddet og underarm kan avlaste carpal tunnel syndrom når det først diagnostisert. Hvis press på carpal tunnel ikke er lettet med disse tiltakene, er kirurgi deretter vurderes.

Timing

De fleste tilfeller av akutt carpal tunnel syndrom behandles best innen et par timer når traumer oppstått. Forsinkelsen mellom diagnose og inngrep fører til en lengre restitusjonsperiode.

Kalsium deficency & Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome er en nevrologisk lidelse der en person lider av ukontrollerbare benbevegelser når beina er i ro. Kalsium mangel er en av flere årsaker til rastløse ben syndrom.

Hva er Restless Leg Syndrome?

Restless legs syndrom er en nevrologisk lidelse preget av ukontrollerbare lyster til å bevege beina når de er i ro, oftest under søvn. "Skumle crawly" følelsene er ledsaget av smerter. Ifølge Johns Hopkins Center for restless legs syndrom, anslagsvis 5% av befolkningen lider av denne lidelsen.

Betydning

Kalsium er nødvendig for riktig muskelkontraksjon i kroppen. En mangel på kalsium har en negativ innvirkning på nerve overføring og kan føre til muskelkramper og skjelvende.

Funksjon

Lave nivåer av natrium i kroppen kan gjøre kalsium biologisk utilgjengelig. Natrium er nødvendig for å holde kalsium i en brukbar tilstand. Tretthet, stress og traumer kan redusere binyrene aktivitet, forårsaker kalsium for å komme ut av blodet og innskudd til mykt vev som ledd og hår. En mindre vanlig årsak er akutt mangel på kalsium, hvor en person tar med for store fosforsyre fra forbruke for mye sukkerholdig mat og soda.

Forebygging / løsning

Leger ofte foreslår endringer i livsstil for å eliminere eller redusere symptomene på rastløse ben syndrom. Dette inkluderer å redusere bruken av koffein og sukkerholdige matvarer som fører til kalsiummangel.

Kosttilskudd

Kalsiumtilskudd kan tas inn til kroppen er i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig. Når kroppens natrium nivåer bedre, vil det være i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig igjen.

Kan frossen skulder syndrom Årsak Migrene?

Kan frossen skulder syndrom Årsak Migrene?


Frossen skulder syndrom er en bred diagnose som betyr begrenset skulder bevegelse. Syndromet kan føre til hodepine som kan eller ikke kan være migrene. Migrene har svært spesifikke symptomer. Men noen underliggende tilstander som forårsaker migrene kan også føre til frossen skulder.

Frossen skulder syndrom

Frossen skulder syndrom (FSS) eller lim capsulitis forårsaker smerte, tap av bevegelse og stivhet i skulderområdet. Det kalles "frosset" skulder fordi bevegelsen er begrenset. Du kan oppleve uutholdelig hodepine på grunn av stramme muskler eller nerve irritasjon.

Migrene

Migrene kan være kvalme; oppkast; avbrutt søvn; deprimert følelser; lys, lyd eller lukt følsomhet; kalde og svette hender eller føtter; og tretthet. Du kan ha synsforstyrrelser (Auras), hjernetåke, angst eller humørsvingninger. Årsaken til migrene er ikke kjent.

Stramme muskler

Ifølge Valerie DELAUNE, forfatter av "Trigger Point Therapy for Hodepine og migrene," et stramt trapezius muskel kan bidra til migrene. I en studie utført ved National Taiwan University, de med FSS stole på trapezius muskel for bevegelse. Så FSS kan føre til migrene, men det er ikke årsaken.

Thoracic Outlet Syndrome

Thorax uttaket er mellom kragebeinet og første ribbein. Thoracic utløps syndrom betyr at en nerve, arterie eller vene blir klemt mellom de to. Du kan ha migrene som et resultat av denne tilstand, og det kan bidra til frossen skulder.

Nerve Engasjement

Plexus brachialis er en nerve gruppering i nakken og den første thorax ryggraden området. Denne grupperingen leverer alle signaler til skulder og armer. Nerve impingement forårsaker migrene og kan også oppstå fra frossen skulder.

Om Cushing sykdom syndrom

Cushings sykdom er en stoffskiftesykdom som påvirker binyrene. Binyrene produsere flere forskjellige hormoner inkludert adrenalin, corticosterone, aldosteron og hydrokortison (også kjent som kortisol). I Cushings, binyrene over-produsere hormonet kortisol.

Hva er Kortisol?

Kortisol er ansvarlig for å regulere blodtrykket, glukose metabolisme, immunforsvar, insulinfrigjøringen og inflammatorisk respons. Det er også kjent som "stresshormon" fordi det styrer kroppens "fight or flight" reaksjon på stress.
I normale mennesker, kortison nivåene er høyere i morgen og lavere ved slutten av dagen. Hos personer med Cushings sykdom og Cushings syndrom, nivået forblir unaturlig høye hele dagen.

Årsaker

Cushings syndrom og Cushings sykdom er to separate lidelser. Begge involverer en økning av kortisol i kroppen, men hver har forskjellige årsaker.
Cushings syndrom er vanligvis det symptom på en annen sykdom eller lidelse. De vanligste årsakene til Cushings syndrom er langvarig bruk av p-steroid medisiner, som prednison, og Cushings sykdom. Kreft eller utvekster på binyrene er en annen, mindre vanlig, årsak Cushings syndrom.
Cushings sykdom er vanligvis forårsaket av en svulst på hypofysen, som styrer binyrer 'produksjon av kortisol. Som hypofysen svulsten vokser, irriterer det kjertelen forårsaker det å frigjøre mer av hormonet som stimulerer binyrene. De fleste svulster i hypofysen er ikke-kreft, men de kan føre til blindhet hvis de blir for store.

Symptomer

Det vanligste symptomet på Cushings syndrom er samlingen av fettlagre i torso, øvre rygg, nakke og ansikt. Dette resulterer ofte i en avrundet, eller måneformet, ansiktet og utseendet til en "buffalo hump" på øvre del av ryggen. Andre symptomer inkluderer muskel svakhet, tretthet, tynn, lett-lettere skadet hud, uregelmessig menstruasjon, forhøyet blodsukker, bentap og depresjon. Noen av symptomene ligne andre lidelser, som gjør Cushings sykdom og syndrom vanskelig å diagnostisere.

Diagnose

Flere forsøk eksisterer for å diagnostisere både Cushings sykdom og Cushings syndrom og ofte flere tester som er nødvendig for å få en definitiv diagnose. De tre mest vanlige testene er; 24-timers gratis Urin Kortisol Test, midnatt Plasma Kortisol og Late-Night Spytt Kortisol Test, og lavdose Dexamethasone Suppression Test (LDDST).
Den 24-timers gratis Urin Kortisol Test måler urin nivåer av kortisol over en 24-timers periode. Flere samlinger er tatt i denne perioden og nivåer høyere enn 50 til 100 mikrogram per dag kan tyde på Cushings. Imidlertid kan ulike laboratorier bruker ulike testmetoder, slik at resultatene kan variere.
The Midnight Plasma Kortisol og Late-Night kortisol Test måler blod kortisol. Kortisolnivå er vanligvis lavere om natten så en lesning av mer enn 50 nanomoles per liter kan tyde Cushings. Denne testen krever en 48-timers sykehusopphold.
Med LDDST, er en lav dose av deksametason tatt, gjennom munnen, hver sjette time i to dager. Urin samles en gang før stoffet er tatt og målt for kortisol. Urin samles deretter flere ganger på hver dag av testen for en sammenligning. Deksametason fører kortisolnivåer for å slippe, så hvis nivået ikke klarer å slippe i løpet av testen, kan det tyde på Cushings. Den LDDST kan ikke vise kortisol endringer i mennesker med stress, depresjon, forhøyede østrogennivåer eller akutt sykdom, og kan vise en falsk-positiv for Cushings.

Behandling

Hvis Cushings syndrom skyldes en Pituitary tumor, vil leger ofte forsøker å fjerne svulsten og behandle pasienten med kortisol-lignende medikamenter inntil deres normale nivåer utjevnes. Denne operasjonen har en 80 prosent kur rate. Hvis operasjonen mislykkes, eller ikke kan utføres, deretter strålebehandling er et annet alternativ. Strålebehandling varer vanligvis ca seks uker med om en 40 til 50 prosent suksessrate. Medikamentell behandling er et annet alternativ, og det finnes flere stoffer som hemmer kortisol produksjonen, inkludert mitotane, ketokonazol, metyrapone og aminoglutetimid. Hvis tilstanden er forårsaket av kreft, spesialister fjerne kreftvev og starte et kurs for kjemoterapi.