Digidexo.com

råmelk fordeler

Om de helsemessige fordeler av grønn te med melk

Grønn te har vært nytes som en drikk i århundrer i India, Kina, Japan og Thailand. Det har også blitt brukt i tradisjonell kinesisk og indisk medisin for mange av sine helbredende egenskaper, og fortsetter å bli æret i dag av noen utøvere. Dens popularitet fortsetter å vokse som forskere oppdager mer av sin helsemessige fordeler.

Melk fordel Omstridt

Grønn te er antatt å være en kraftig antioksidant. Det er oftest forbrukes uten melk. Noen bevis påpeker at når melken blir lagt til grønn te, den avbryter noen av te helse fordeler og redusere dens antioksidant og hjerte-helsepotensial.

Typer

Mens forstyrrelser av melkens tillegg til grønn te fortsetter å bli diskutert, har studier tatt hensyn til melkens fettinnhold, mengden av melk tilsatt, og den type melk.

Soya Melk

En studie utført funnet at grønn te med tilsatt melk eller sukker er nyttig for de med sensitiv magene og de utsatt for magen nød. Soya melk er anbefalt på grunn av sin lecitin, som ikke holder seg til te.

Ikke Legg Milk

En tysk studie fant at tillegg av melk til grønn te eliminert de helsemessige effektene av te (se lenke i Resources). Proteinet i melk blokkerer te evne til å forbedre blodstrømmen og avslapning av arteriene. Den sanne nytte av grønn te, konkluderte forskerne, var ved å drikke det uten melk

The Land of Tea Drinkers

Grønn te er viden forbrukes over hele verden, og spesielt i England. Forskerne fokuserte på risikoen for hjertesykdom i dette landet der te er vanligvis forbrukes med melk (se lenke i Resources). Funnene for ingen nedgang i hjertesykdommer kan peke til ekstra melk i te.

Betraktninger

Grønn te antas å ha mange helsemessige fordeler, men det ser ut til at det er best å nyte det uten tilsatt melk (se lenke i Resources).

Hva er fordelene med storfe råmelk?

Hva er fordelene med storfe råmelk?


Alltid gunstig for nyfødte kalver, er det økende bevis for at storfe råmelk har fordeler for mennesker også. I ethvert pattedyr, er råmelk den innledende sekresjon produsert av mammaries etter fødselen og før vanlig melkeproduksjonen. Bovine colostrum har vært spioneringen som en behandling eller hjelp for en rekke forhold, med varierende mengder kliniske data å sikkerhetskopiere hevder. Tilskudd med storfe råmelk regnes som trygt, med få om noen andre enn luft i magen og mild kvalme i visse individer, og ingen kontraindikasjoner bivirkninger. Informasjon hensyn til sikkerheten for gravide eller ammende kvinner er utilgjengelig. Tillegget er generelt tatt i pulver- eller kapselform.

Gastronintestinal Fordeler

Ifølge Drugs.com, har storfe råmelk ulike gastrointestinale fordeler. I dyrestudier har det vist seg å forbedre alvorlige tilfeller av diaré. I andre rapporter, har det vist seg nyttig i forebygging av gut skader forårsaket av bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) samt noen ulcerøs tarmlidelse. Pasienter med AIDS ofte tar storfe råmelk å lindre alvorlig diaré ofte følger deres tilstand, ifølge nettstedet. Men ytterligere kliniske studier er nødvendig for å fullt definere storfe råmelk fordeler i disse situasjonene.

Immune System Enhancement

Ifølge en artikkel av John I. Buhmeyer på Senter for Ernæringsinstituttet nettside, laktoferrin, som finnes i storfe colostrum, er ansett som en naturlig antibiotika. Han sier at det reduserer lengden og alvorlighetsgraden av astma og allergi angrep, som følge av en overaktiv immunsystem. I en 2007 italiensk studie, ble to måneder tilskudd med oral storfe råmelk sammenlignet med en anti-influensavaksine for influensa forebygging. Kolostrum supplemente ble funnet å være minst tre ganger, mer effektivt enn vaksinasjon i å hindre influensa. Bovine colostrum inneholder faktorer som immunoglobins som hjelpemiddel i reguleringen av et under- eller overaktiv immunsystem.

Treningsfordeler

Dr. Donald Henderson kaller vekstfaktorer som ligger i storfe colostrum nøkkelen til toning muskler, brenne kroppsfett, økt bentetthet og re-elasticizing hud. Steve Schwade, medredaktør av Muscle & Fitness magazine, skriver at "storfe råmelk har en høyere konsentrasjon av IGF-1 enn menneskelig råmelk, og strukturen er nesten identiske. Poenget er at vekstfaktorer (i colostrum) raskere proteinsyntese og treg protein katabolisme (nedbrytning), som fører til en økning i muskelmasse uten en tilsvarende økning i fettvev. "

Muscle Milk Informasjon

Muscle Milk Informasjon


Muscle Milk er en linje av protein shakes, barer og måltid-erstatningsprodukter laget av Cytosport. Muscle Milk er svært gunstig for idrettsutøvere og vekt trenere. Selv om det er mange varianter av protein produkter, er Muscle Milk litt forskjellig fra andre.

Product Line

Muscle Milk er mest kjent som et protein pulver som er blandet med vann for å lage en protein shake. Proteinpulver er trolig Muscle Milk mest populære produkt, og mange forbrukere som at Muscle Milk tilbyr en "light" produkt. Men det er ganske mange andre produkter i Muscle Milk linje. Cytosport tilbyr også ferdige protein shakes, protein barer, måltid-erstatning drinker og andre måltid-erstatning produkter som bærer Muscle Milk varemerke.

Ingredienser

Muscle Milk kombinerer to typer proteiner i sine produkter: whey protein og kasein protein. Det er ikke de ingredienser som individualisere muskel melk, selv om; mange protein produkter bruker en kombinasjon av myse og kasein.

Muscle Milk er unik fordi formelen er laget for å etterligne formel av en mors brystmelk. Morsmelk er beriket med proteiner, vitaminer og aminosyrer. I de to første dagene etter en mor føder, produserer kroppen hennes et hormon som kalles colostrum; dette hormonet styrker babyens immunsystem ved å skylle kroppen med antioksidanter og enzymer. Sammen med andre ingredienser, har muskel melk bovint kolostrum, som i det vesentlige har den samme som i den menneskelige hormon.

Protein Fordeler

Protein er byggesteinen av muskel vekst. Vi trenger alle protein om vi trene eller ikke. Økende protein, men bidrar til å bygge og regenerere muskelvev. Muscle Milk er spesielt nyttig for styrketrening. Når du løfter vekter, er du river muskelfibrene. Deretter muskelen vokser tilbake større og sterkere. Muscle Milk hjelper denne prosessen. Plus, er protein veldig mettende, så drikker protein shakes vil redusere appetitten.

Melk Fordeler

Mors melk formel av Muscle Milk er begunstiget fordi det øker nivået av aminosyrer, antioksidanter og enzymer. Mange studier har vært viet til fordelene ved morsmelk, og det er kjente helsemessige fordeler, men forskerne vet egentlig ikke alle fordelene ved amming. Men studier har vist at babyer som ammes er sunnere babyer. Derfor kan muskel melk bistå immunsystemet.

Misforståelse

Det er viktig å vite at Muscle Milk har mer fett og kalorier enn sine konkurrenter. Av denne grunn, muskel melk gir en lett versjon av hvert av produktene. Den tradisjonelle Muscle Milk produktet er formulert for seriøse styrketrenere. De lettere versjoner er mer hensiktsmessig for personer som trener i mild til moderat rekkevidde. De fleste får en tilstrekkelig mengde protein fra kosten alene, så Muscle Milk skal brukes i forbindelse med muskel-building aktiviteter. Dersom det svelges uten riktig trening, vil Muscle Milk føre til vektøkning.

Fordeler med råmelk i geitemelk

Fordeler med råmelk i geitemelk


Råmelk blir ofte beskrevet som "naturens første mat." Stoffet, som oppstår i ammende pattedyr, er den klissete, tykk gul væske som kommer før mors melk. Svelging av råmelk holder babyens immunsystemet sterkt; fluidet er full av karbohydrater, naturlige antibiotika, og protein. Gradvis over de to ukene etter fødsel, gir råmelk måte å modne melk. Goat råmelk er mer lik menneskets råmelk enn noe annet pattedyr, og kan gi helsemessige fordeler for mennesker i alle aldre.

Formålet med råmelk

Råmelk fremmer muskel og cellevekst, og hjelper nyfødte pattedyr å utvikle et fungerende immunsystem som sikrer deres overlevelse utenfor livmoren. Den inneholder immunglobuliner, som hjelper kroppen å forsvare seg mot bakterier, gjær og virus. Råmelk også hjelpemidler i produksjonen av immunceller, og bidrar til en ny kropp forsvare seg mot miljømessige allergener og forurenser.

Interne og eksterne fordeler

Geit melk råmelk er en virtuell gullgruve av helsemessige fordeler. Ifølge Pro Health Solutions, det brenner fett, fremmer muskel, bidrar til å produsere kollagen, og bremser aldringsprosessen. Det er et kjent anti-inflammatorisk middel, smertereduksjon, og en anti-oksidant. En råmelk supplement er ofte tatt av idrettsutøvere, som det reparerer muskler, hud og brusk. Råmelk holder kolesterolnivået lavt. Det letter diaré og hjelpemidler helsen mageslimhinnen, tarmer, og fordøyelsen. Det forbedrer mental konsentrasjon og årvåkenhet, og eradicates bakterier, virus og parasitter.

Sykdom Protection

Ifølge New England Journal of Medicine (via Pro Health Solutions), geitemelk colostrum hjelpemidler i forebygging og behandling av en lang rekke sykdommer, inkludert salmonella, E. coli, Candida, rotavirus, stafylokokker, streptokokker, H. pylori cryptosporidia, trombocytopeni, myasthenia gravis, anemi, Gullian Barre syndrom, lupus, multippel sklerose, kronisk utmattelsessyndrom, revmatoid artritt, Crohns sykdom, fibromyalgi, AIDS og kreft. Grunnen råmelk er så svært effektive er på grunn av den "transfer factor", den mystiske prosessen der immunitet blir overført fra et pattedyr til en annen. Denne egenskapen ble først realisert av Sherwood Lawrence i 1949, mens behandling av pasienter syke med tuberkulose. Han oppdaget at inntak av råmelk styrket et folks immunforsvar, og akselerert sin helbredende tid.

Helsemessige fordeler av å drikke melk

Melk er en stift produkt i mange folks dietter og kan inntas vanlig, helles over matvarer som korn, eller innlemmes i en rekke forskjellige oppskrifter. Melk er kaldt, forfriskende og lett tilgjengelig i en rekke forskjellige stilarter, vanligvis som følge av fettinnhold. Melk er også svært næringsrik, og tilbyr en rekke helsemessige fordeler til de som legge den til kostholdet.

Bone Health

Den best kjente egenskap av melk er dens kalkinnhold, som er meget høy. Kalsium er viktig for bein helse og er spesielt viktig for barn, hvis bein er fortsatt økende.

Migrene

Bidra til friske bein er ikke det eneste som kalsium gjør for folk. Det er også kjent for å være et mineral som bidrar til å redusere effekten av migrene.

Vektkontroll

Kalsium er også bra for å kontrollere vekten. Drikker lettmelk vil hjelpe en person forbrenne fett raskere etter et måltid på grunn av sin kalsium innhold.

Protein

Hvis du er ute etter å legge litt mer protein i kosten din, drikk et glass melk. Hvert glass inneholder ca 8,1 g protein, noe som er viktig for å bygge aminosyrer i kroppen.

Cardiovascular Health

Drikke melk vil også bidra til lavere blodtrykk og bistand i generelle hjerte helse takket være spor mineral kalium, som finnes rikelig i melk.

Fordeler med rå melk produkter

Fordeler med rå melk produkter


Mest melk tilgjengelig i butikkene er pasteurisert for å drepe bakterier som kan føre til mange matbårne sykdommer, som for eksempel E. coli og salmonella. Men rå melk talsmenn mener fordelene oppveier disse risikoene. Selv om vitenskapelige bevis er mangelfulle, mange mennesker tror på kraften av rå melk. Og selv om mange stater gjør det ulovlig å selge rå melk, noen folk går langt for å oppnå det.

Allergier, astma og eksem

Vitenskapelige undersøkelser viser at folk som drikker rå melk regelmessig er mindre sannsynlig at lider av høysnue, astma og eksem. Forskningen ble i hovedsak gjennomført på barn i Europa, hvorav de fleste bodde på en gård. Forskere rapporterte i "The Journal of Allergy and Clinical Immunology" at upasteurisert melk forbruk var assosiert med "vesentlig mindre" eksem symptomer og en reduksjon i atopi, som er en tilstand av å være utsatt for allergier. Forskerne konkluderte med at "upasteurisert melk kan være en modifiserbar innflytelse på allergisk sensitivisering hos barn." Videre, en annen studie i "Clinical & Experimental Allergy" funnet rå melk forbruk var relatert til redusert astma hos barn.

Økte Næringsstoffer

Pasteurisering blir brukt for å drepe skadelige bakterier i melk og andre produkter, men den høye varme som brukes også dreper viktige næringsstoffer i prosessen. Pasteurisert melk er lavere i vitamin A og riboflavin enn sin rå versjon, og myseproteiner er også endret. I tillegg er melk som er vanlig på butikkhyllene homogenisert, noe som betyr at fettet er brutt opp og dispergert jevnt for å danne en enhetlig struktur, slik at fettet ikke stiger til toppen. Prosessen med homogenisering også dreper eller endrer næringsstoffer. I tillegg er de fleste rå melk forbrukes i USA, er avledet fra kyr matet gress dietter, som gir høyere Omega 3 fettsyrer. Imidlertid er en gress dietten ikke en ensartet karakteristikk av rå melk, og selv om rå melk er mer sannsynlig å komme fra en gress-matet kua, er det ikke garantert.

Bakterier

Rå melk inneholder både "gode" og "dårlige" bakterier. Dårlige bakterier er de som kan føre til sykdommer som listeria, E. coli og salmonella. Men gir rå melk også "gode" bakterier som gir gunstige tarmfloraen, som er mikroorganismer som lever i tarmen hos dyr og mennesker. Forskere tror at tarmfloraen bidrar til et sunt immunsystem. "Clinical and Experimental Allergy" spekulerer i at det kan være en variasjon eller større mengde av bakterier i rå melk som gir en beskyttende effekt.

Melk Alternativer for småbarn

Melk Alternativer for småbarn


Enten din pjokk er laktose-intolerant eller allergisk mot kumelkproteiner, må du kanskje finne et sunt alternativ til melk. Selv om ingenting kan erstatte melk alene, flere matvarer og drikker, når kombinert, gir samme næringsverdi til småbarn som melk. Når du foretar en endring i noen barns kosthold, ta kontakt med barnelege for å sikre at din beslutning er den rette.

Soy Milk

Soyamelk er et levedyktig alternativ til kumelk, selv om det ikke er en full erstatning. Soyamelk inneholder visse molekyler som produserer begrensede østrogen-lignende effekter. Fordi disse effektene er svake, leger antyder at de faktisk kan være fordelaktig fordi de kan redusere risikoen for brystkreft. De langsiktige effektene av soyamelk forbruk er ukjent, men Dr. Walter C. Willett ved Harvard School of Public Health ser ingen grunn til at barn bør unngå tidkrevende moderate mengder soyamelk som et meieri erstatning --- det vil si en eller to glass om dagen --- hvis din pjokk er ikke allergisk mot soya.

Formula

Barn kan konsumere formler som har blitt omfattende hydrolysert og kasein-basert. Formlene inneholder proteinet som forårsaker allergi i kumelk, men det er i en havarert form som er usannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon. Barn kan konsumere disse formlene for ulike lengder tid, avhengig av deres dietter. For eksempel kan barn med meieri allergi fortsette å konsumere formelen godt forbi sin første bursdag.

Rice Milk

Rice melk er laget av ris, så det er et flott tillegg til et sunt kosthold for småbarn. Rice melk ikke inneholder de samme næringsstoffer som kumelk, slik som proteiner og kalsium. Noen former for ris melk er beriket å gi forbrukere med kalsium; mengder av protein og fett er mye lavere enn de i kumelk. Derfor kan rismelk erstatte kalsium som er tapt ved å ikke drikke kumelk, men ikke protein og fett komponenter.

Yoghurt

Mens det ikke er en væske, yoghurt gir mulighet for småbarn å forbruke noen av de helsemessige fordeler av melk uten problemer. Selv yoghurt er faktisk laget av melk, dets levende og aktive kulturer bryte ned den laktose, slik at det er spiselig for de med laktoseintoleranse. Yoghurt bidrar til å regulere fordøyelseskanalen og fungerer som en viktig kilde til animalsk protein og fett for mange enkeltpersoner.

Bruk av råmelk

Bruk av råmelk


Råmelk er den tykk, kremet væske som en ny mor produserer etter fødselen. Når hennes nyfødte baby første sykepleiere, han får råmelk i stedet for melk. Råmelk er vanligvis produsert seks timer etter fødselen, selv om det er også produsert i løpet av svangerskapet. Det anses som "overgangs" melk.

Hva det er

En gravid kvinne kan merke væske lekker fra brystvortene hennes. Dette er råmelk, som er produsert gjennom hele svangerskapet og under de første dagene av amming. Det har en tendens til å være klebrig, og gul til oransje i fargen. Råmelk er rik på antistoffer, proteiner og karbohydrater, men er lite fett. Det er gunstig for den nyfødte babyen og er lett å fordøye. Ikke mange colostrum er produsert, men den er så konsentrert at det ikke mye ernæringsmessig er nødvendig. Det kan få barnet ditt til å ha avføring, noe som er bra fordi det rids kroppen for overflødig bilirubin, som forårsaker gulsott.

Hva den inneholder

Råmelk produserer store mengder av levende celler som hjelper forsvare et spedbarn mot skadelige stoffer. Det regnes som den perfekte maten for din nyfødte. Mengden av immunfaktorer i kolostrum er betydelig mer enn det som er funnet i moden melk.
Det fungerer som en trygg og naturlig vaksine fordi den inneholder IgA, som er et antistoff som er nytt for barnet. Før fødselen, baby fordeler fra IgG, et antistoff som reiser gjennom morkaken og går inn i det ufødte barnet sirkulasjonssystemet. IgA, på den annen side, noe som er funnet i råmelk, beskytter spedbarnets lunger, samt slimhinnene i nesen og i tarmen, som er de områder som er oftest under angrep fra bakterier.

Viktig

En av de viktigste oppgaver for råmelk, er at den tetter hullene i barnets mage-tarmkanalen, minske dens permeabilitet. Dette skaper en barriere som ikke tillater utenlandske stoffer for å komme inn. Råmelk inneholder også leukocytter, som er beskyttende hvite celler som ødelegger sykdomsfremkallende virus og bakterier.

Storfe råmelk

Bovine colostrum brukes til å forbedre fordøyelsen helse, behandle diaré, og øke immunforsvaret. Den inneholder antistoffer, immunigobulins prolin-rike polypeptider, vitaminer, mineraler, vekstfaktorer og andre elementer som er fordelaktig. Når bovint kolostrum er isolert og gitt, kan den senke blodtrykket og kan resultere i tarm og livmorsammentrekninger. Bovine colostrum regnes som en immun-stimulerende, som fremmer muskler vekst og forbedrer ytelsen i idrettsutøvere. Det fungerer også som et antistoff og kamper av giftstoffer inkludert candida, lungebetennelse og influensa og allergener. Deler av bovint kolostrum arbeidet vel som anti-viral og anti-kreftmidler.

Melk Vekttap dietter

The Milk vekttap diett er ikke for alle. Det finnes imidlertid mange fordeler i følge Diet Milk. Det har hjulpet mange enkeltpersoner miste sta vekt. Beskriver denne dietten som en melk diett er noe misvisende, men melk kan brukes til å hjelpe dieter i å miste vekt.

Etter en kalsium-rik diett Plan

Ifølge American Association diabetiker, får minst tre porsjoner med melk om dagen kan bidra til å gi ernæringsmessig støtte som er nødvendig for en sunn og effektiv vekttap. Ny forskning antyder at å drikke melk kan bidra til å fremme tap av kroppsfett. Det kan også hjelpe i å fremme sunn muskel gevinst. Eksperter er enige om at å senke meieri matinntaket som en metode for å redusere kaloriinntaket er en forferdelig idé, fordi det er ikke bare dårlig for bein, men det kan gjøre det vanskeligere for dieters å miste vekt alle sammen.

Det anbefales at folk som ønsker å gå ned i vekt drikke tre 8-unse glass melk om dagen. Noen mennesker foreslår drikker mer enn 24 gram av melk om dagen, men dette kan faktisk være skadelig for helsen din.

Kalsium og Vekttap

Melk er, selvfølgelig, en stor kilde til kalsium, så hvis du prøver å øke inntaket av kalsium er melk en utmerket måte å gjøre det. Ifølge Science Daily News nettside, kan øke kalsiuminntaket øke vekttap. Det virker som når kroppen innser at den har en kalsiummangel, er det naturlig kompenserer ved å øke mat cravings. Eksperter er enige om at forbruker nok kalsium er viktig for vekttap suksess.

Kalsium Senker kardiovaskulær risiko hos Dieters

Ifølge en studie publisert i januarutgaven av American Journal of Clinical Nutrition, ble 63 kvinner deltok i studien, hver med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer. Hver kvinner deltok i en 15-ukers lav-kalori diett. I begynnelsen av studien, hver kvinnes kalsiuminntak var 700 mg i døgnet. På slutten av studien, så forskerne at kolesterolnivået ble senket, noe som tyder på at senket kardiovaskulær risiko kan være med økt inntak av kalsium. Eksperter er enige om at implementering av en kalsium og vitamin D tilskudd i et vekttap programmet kan hjelpe med generelle vekttap.

Bør du kutte ut melk når du prøver å miste fett?

Bør du kutte ut melk når du prøver å miste fett?


Hvis du liker å drikke melk, trenger du ikke å gi den opp bare for å gå ned i vekt. Faktisk kan enkelte komponenter i melk og med forbedre din vekt-tap resultater. Fortsetter å drikke melk vil også gjøre det lettere for deg å få viktige vitaminer og mineraler, siden det er en god kilde til kalsium, riboflavin, vitamin B-12, fosfor, kalium og selen, og er vanligvis forsterket med vitaminene A og D.

Appetitt kontroll

Handel med juice eller brus for melk under måltider for å gjøre dem mer mettende. The protein og kalsium finnes i melk kan hjelpe deg å kontrollere appetitten, ifølge en studie publisert i "British Journal of Nutrition" i januar 2011. Vektige kvinner i studien etter en lav-kalori diett som drakk melk bodde full lenger enn de som drakk en kontroll drikk med samme antall kalorier.

Vekttap

Velge lav-fett melk er bedre for vekttap enn å drikke soyamelk eller bare ta et kalsiumtilskudd, ifølge en studie publisert i juli 2011 i "ernæring, metabolisme og hjerte-og karsykdommer" som så på effekten av kalsium på vekttap. Studien deltakerne forbruker tre porsjoner per dag av lettmelk mens du følger et vekttap diett mistet en ekstra 3.7 pounds i løpet av åtte-ukers studie i forhold til personer i kontrollgruppen som fulgte en lav-kalori diett, inkludert mellom 500 og 600 milligram av kalsium per dag. De har også mistet litt mer vekt enn de drakk tre glass per dag av soyamelk og de som følger kontroll kosthold og tar en ekstra 800 milligram kalsium kosttilskudd per dag.

Kroppssammensetning

Drikker melk i løpet av din vekt-tap innsats kan hjelpe deg å forbedre din kroppssammensetning. Ikke bare kan melk hjelpe deg å miste fett, vil de forgrenede aminosyrer den inneholder hjelpe deg å bygge muskler hvis du trener eller opprettholde det muskler du allerede ha hvis du ikke gjør det. Slik at du ender opp med mindre fett og mer muskler enn da du startet slanking, ifølge en artikkel publisert i "Nutrition & Metabolism" i 2013 Hvis øvelsen er en del av fett-tap innsats, drikker fettfri melk etter din styrket trening trening vil øke muskel mer enn soyamelk eller en karbohydrat snack som inneholder like mange kalorier, ifølge en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i august 2007 fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett, øke muskel massen kan hjelpe deg å miste vekt.

Type of Milk

Under vekttap, kan fettfri melk være det beste alternativet siden det er høyere i protein og kalsium og lavere i kalorier enn 2 prosent eller helmelk. Hver kopp skummet melk inneholder kun 83 kalorier, mens en kopp 2-prosent melk gir 122 kalorier, og hele melk har 149 kalorier per kopp. Nøkkelen til vekttap er fortsatt forbruker færre kalorier enn du bruker i løpet av dagen, slik at du får mest mulig fordeler fra melken med færrest kalorier. Hopp flavored melker, da disse er høy i sukker og kalorier selv om du velger en laget med fettfri melk.

Alfalfa og klorofyll fordeler

Alfalfa og klorofyll fordeler


Alfalfa er en grønn blomstring urt, bladene som har blitt brukt i folkemedisinen. I dag kan du finne alfalfaspirer, som er spiret fra anleggets frø, på matbutikken og legge dem til salater. Klorofyll er anlegget pigment forbindelse som gir alle grønne planter, inkludert alfalfa, sin grønne farge. Det er utvunnet fra planter og gjort om til en væske som kalles chlorophyllin som er markedsført for påståtte helsefordeler.

Ernæring i alfalfaspirer

Alfalfaspirer er en kilde til kostfiber - en kopp inneholder 8 prosent av den daglige verdi basert på en 2000-kalori diett. Ifølge en studie publisert i "Ernæring" i 2005, fiber-rik mat er mer mettende og redusere opptaket av karbohydrater og fett, til slutt hjelpe deg med å administrere din vekt. I tillegg alfalfaspirer er en lav-kalori mat, som inneholder bare 25 kalorier per kopp. En kopp alfalfaspirer gir deg 10 prosent av den daglige verdi for vitamin C og 4 prosent av det daglige jernbehovet.

Bruk av Alfalfa i alternativ medisin

Den fytoøstrogener som finnes i alfalfa blader gi dem en medisinsk kvalitet som potensielt kan ha nytte av kvinner. Ifølge en artikkel publisert i "Forum of Nutrition" i 2005, fytoøstrogener finnes naturlig i matvarer har potensial til å redusere overgangsplager og redusere risikoen for brystkreft, osteoporose, åreforkalkning og hjerneslag. De kan også hjelpe ammende mødre produserer mer melk. Saponiner, forbindelser som finnes i alfalfa, har blitt funnet å senke kolesterolnivået og redusere blodsukker pigger, ifølge en artikkel publisert i "Journal of Medicinal Food" i 2004.

Påståtte fordeler av klorofyll

Når klorofyll er utvunnet fra planter til bruk som et supplement, er det blandet med natrium og kobber for å lage chlorophyllin. Lite medisinsk forskning har blitt gjort på effekten og fordelene av å konsumere det. En studie publisert i "Free Radical Research" i 2001 fant at chlorophyllin i reagensglass hadde en antioksidant effekt. Antioksidanter motvirker celleskader forårsaket av frie radikaler, og spise mat rik på antioksidanter kan redusere risikoen for å utvikle visse sykdommer. Chlorophyllin er markedsført som en intern deodorizer, immun booster og blod cleanser.

Innlemming Alfalfa og klorofyll i din diett

Alfalfaspirer er vanligvis spises rå, og du kan strø dem på smørbrød eller salater. Du kan også blande dem inn med en frukt smoothie hvis du ikke liker deres smak. Du kan finne klorofyll i form av chlorophyllin på helsekost butikker. Legg en teskje av chlorophyllin til vann, juice, en smoothie eller en protein shake. Eller du kan bare spise en rekke grønne grønnsaker for å få mer klorofyll i kosten siden de alle inneholder klorofyll.

Hvordan få Vitamin A Fordeler

Hvordan få Vitamin A Fordeler


Hvis du undersøker ulike helse kosttilskudd, er det viktig å vite at det er mange A-vitamin fordeler. For eksempel, forbruker nok vitamin A hver dag hjelper deg å opprettholde et godt syn, sunn hud og sterk immunitet. Det er noen forskjellige måter å få vitamin A fordeler, som du kan lese om her i denne artikkelen.

Hvordan få Vitamin A Fordeler

•  Den beste måten å få vitamin A fordelene er fra maten du spiser. Noen matvarer som inneholder vitamin A blant annet søtpoteter, gulrøtter, meloner, sitroner, bananer, lever, egg, mozzarella ost, mango, spinat, tørket aprikos og melk.

Helse kosttilskudd, slik som multivitaminer som inneholder vitamin A, blant andre vitaminer og mineraler, er en effektiv måte å få vitamin A fordeler. Mange helse kosttilskudd inneholder ca 5000IU (ett gram) av vitamin A, som er den anbefalte daglige rasjon.

Mens det er mange A-vitamin fordeler, er det viktig å vite at hvis du spiser for mye vitamin A (mer enn tre gram om dagen) kan du faktisk oppleve noe som kalles vitamin A toksisitet. Med andre ord, er det mulig å "overdose" på vitamin A. Så tar hensyn til de ulike helse kosttilskudd du ta for å unngå å ta for mye vitamin A og utvikle vitamin A toksisitet. Symptomene på vitamin A toksisitet omfatter svimmelhet, en verkende følelse i bein og muskler, magesmerter, kvalme, oppkast, og noen ganger også hårtap. På lang sikt kan forbruker for mye vitamin A faktisk føre til varig skade på lever og / eller milt.

Hint

  • På samme måte som det er mulig å forbruke for mye vitamin A, er det også mulig å konsumere for lite Vitamin A, noe som kan føre til en vitamin A-mangel, som er nok en grunn til tar hensyn til den nøyaktige vitamin A-innhold i noen kosttilskudd du tar på en jevnlig basis. En vitamin A-mangel blir mest tydelig frem i form av synsproblemer som tørre øyne, nedsatt nattsyn, og selv hornhinne problemer. (Dette er fornuftig fordi en av de mest kjente Vitamin A fordelene er nøkkelen rolle den spiller i å fremme god øyehelse.)

Vitamin D Fordeler og bivirkninger

Vitamin D er ansvarlig for kalsium absorpsjon og holde konsentrasjoner av serum kalsium og fosfat på tilstrekkelig nivå, ifølge National Institutes of Health. Vitamin D regulerer også nevromuskulær og immunforsvar, og reduserer betennelse.

Fordeler

Ifølge WebMD, er vitamin D nyttig for forhold som gjør bein svak eller skadet, lav blodfosfatnivåer, psoriasis, lavt kalsiumnivå i blodet, hindre tap av beinmasse og lav kalsium i nyresvikt pasienter og rakitt.

Kilder

Vitamin D finnes i få matvarer naturlig. Ifølge Office of Kosttilskudd i National Institutes of Health, mest vitamin D i det amerikanske kostholdet kommer fra berikede matvarer, for eksempel melk. De fleste folks viktigste ressurs av vitamin D er soleksponering, mens noen er avhengige av kosttilskudd.

Bivirkninger

Vitamin D-tilskudd er nok trygt, så lenge du holder deg innenfor de anbefalte mengder, ifølge WebMD. Tretthet, svakhet, hodepine, søvnighet, tap av matlyst, kvalme, oppkast, tørr munn og en metallisk smak er alle bivirkninger av å ta for mye vitamin D.

Risiko

Folk som er gravide eller ammer, har nyresykdom, høyt kalsiumnivå i blodet, aterosklerose, sarkoidose, histoplasmose, hyperparatyreoidisme eller lymfom bør alle konsultere lege før du tar et vitamin D tilskudd, ifølge Office of Kosttilskudd. Selv om overdreven soling ikke vil føre til giftige mengder vitamin D, bør du likevel begrense soleksponering fordi ultrafiolett stråling forårsaker hudkreft.

Betraktninger

Siden det er få matvarer rike på vitamin D, mange mennesker - og særlig mennesker med spesielle behov for vitamin D - må kanskje ta et kosttilskudd for å unngå en vitamin D-mangel. Spedbarn blir ammet, voksne over 50, personer med begrenset soleksponering, mørkere hud, problemer med å absorbere fett og folk som er overvektige eller har hatt gastric bypass kirurgi er alle i fare for å bli vitamin D-mangel.

Helsemessige fordeler av vitamin D-3

Helsemessige fordeler av vitamin D-3


Vitamin D-kommer i to generelle former: D-2 og D-3. De er begge absorbert effektivt og er nesten like nyttig for en rekke helsemessige forhold. Men det er vitamin D-3 - den typen som finnes i de fleste kosttilskudd, matvarer og den typen du gjør med soleksponering - som går utover samtalen for å holde deg frisk.

Sterkere Bones

Både D-2 og D-3 er fordelaktig for sterke ben. Enten form av vitamin gjør at kalsium å absorbere fullt i bein, noe som gjør dem kraftigere. Vitamin D-2, er imidlertid ikke sannsynlig å forebygge brudd, melder Linus Pauling Institute. Vitamin D-3 er bedre for å redusere bentap og hindre pauser, spesielt blant eldre voksne som tar minst 800 internasjonale enheter daglig. For optimal skjelett beskyttelse og bein bevaring, vil du også trenger å ha nok kalsium i kosten - 1000 til 1200 milligram per dag, avhengig av din alder.

Forbedret tarm Helse

I 2008 forskere publisert en studie som beviser vitamin D-3 fordeler for å forebygge tykktarmskreft i "Journal of Clinical Oncology." Forskerne observerte helse og dødelighet av 304 deltakere, som alle hadde tykktarmskreft. Etter å ha vurdert data, fant forskerne en felles kobling mellom deltakerne: De som hadde de laveste nivåene av vitamin D-3 i blodet var mer sannsynlig å forgå fra tykktarmskreft. Deltakere som opprettholdt høyere vitamin D-3 nivåer hadde en større sjanse til å overleve sykdommen. Forskere antatt at vitamin D hadde en rolle i å forebygge kreft fra framdrift ytterligere.

Breast Cancer Prevention

En forsknings gjennomgang som sett fordelene av vitamin D-3 for mulig brystkreft forebygging ble publisert i 2007-utgaven av "Journal of Steroid biokjemi og molekylær biologi." Etter å ha vurdert studier, som omfattet totalt 1760 deltakere fant forskerne at de som regelmessig tok vitamin D-3 og hadde moderat eksponering for direkte sollys hadde en 50 prosent mindre forekomst av brystkreft. Forskere bemerkes at deltagere er nødvendig for å ta 2000 internasjonale enheter av vitamin D-3 hver dag for maksimal brystkreft beskyttelse. Denne store inntak av vitamin D-3 øker blod vitamin D-nivåer så høyt som 52 nanogram per milliliter, nivået antas å drastisk redusere risikoen for brystkreft.

Riktig inntak

Mens forskere vurdere ulike doser av vitamin D-3 for helse, har Food and Nutrition Board av Institute of Medicine et sett dosering for alle friske voksne - 600 internasjonale enheter om dagen. Dette øker til 800 internasjonale enheter når du når dine 70-tallet. Fet fisk, inkludert laks og sardiner, samt befestet melk, frokostblanding og appelsinjuice, er noen få vitamin D-3-rik mat. Kroppen din gjør selv litt vitamin D-3 med soleksponering. Du kan trygt ta mer enn anbefalingen for potensielle helsemessige fordeler, men unngå å konsumere mer enn 4000 internasjonale enheter daglig fra en kombinasjon av mat og kosttilskudd. Dreven vitamin D fører til at kalsium nivå å bølge, noe som resulterer i hjertet, blodårer og nyreskader.

Fordeler og ulemper av Whey Protein

Myseprotein er kjent for sin høye BCAA-innhold, også kjent som forgrenede aminosyrer. Det har faktisk en høyere mengde av naturlig forekommende forgrenede aminosyrer enn en hvilken som helst mat. Dette gjør det svært høy kvalitet og vite dette går langt når man skal avgjøre fordeler og ulemper.

Funksjon

Protein i seg selv er ansvarlig for hundrevis av funksjoner i kroppen. Det hjelper med muskel bevaring, vekt vedlikehold, celle gjenfødelse, hårvekst, immunitet og sunn hud bare for å nevne et par ting.

Typer

Det er to forskjellige typer av myseprotein. De kalles whey protein konsentrat og whey protein isolat. Av de to, er whey isolat mer ren. Det er omtrent 90 prosent rent protein mens konsentratet som er 75 prosent. I tillegg form, de kommer i konsentrat, isolere og en blanding som inneholder begge varianter.

Funksjoner

Myseprotein er en av de to ekstraksjoner protein fra melken fra kuer. Det er faktisk et biprodukt av ost når det går gjennom produksjons. Annet enn en marginal mengde som finnes i melk, er det ingen faktiske matvarer som inneholder myseprotein, men det kan kjøpes i pulverisert form. Whey protein opptas godt av kroppen, og det inneholder alle de essensielle aminosyrene. Whey protein isolater er svært lav i fett, karbohydrater og laktose. Whey konsentrater er billigere, men de har høyere fett og laktose innhold. Den beste bang for buck er kombinasjonen protein pulver som har begge varianter i den. Dette pulver har også en god aminosyreprofil.

Identifikasjon

Hydrolysert whey protein er en form for myse som er mest brukt i baby formler eller til medisinske formål. Det er brutt ned i små fragmenter som kalles peptider. Denne type av myseprotein er også mindre sannsynlighet for å forårsake allergiske reaksjoner.

Whey protein er også et godt valg for vegetarianere, men bare hvis de tillater meieri i sine dietter.

Personer med laktoseintoleranse kan også ta whey protein. Men det viktigste å gjøre er å alltid få en whey isolat skjema med mindre enn 0,1 gram laktose per ss. Whey konsentrater bør unngås fordi de er generelt høy i laktose og innholdet har en tendens til å variere med forskjellige merker.

Effekter

Spise riktig mengde protein kan bidra til å lette vekt vedlikehold eller tap, kan det øke immunitet, styrke bein og reparere skadede muskelceller, spesielt rett etter en hard treningsøkt. Det er også en effektiv kilde for brannofre som protein er tapt gjennom sår og det kreves mer for helbredelsesprosessen.

Betraktninger

Selv om whey protein er en stor kilde det bør fortsatt brukes i riktige mengder. Ifølge RDA retningslinjer, den anbefalte mengden protein om dagen er 0,8 gram per kilo kroppsvekt. En annen ting å ta hensyn til er overdoser på whey protein. Kroppen kan bare behandle og fordøye så mye om gangen. Dersom en overdoser er tatt, vil det bli utskilt fra kroppen, lagres som fett eller slutt brukes for energi. Men behandling av disse store mengder protein kan virkelig skatt lever og nyrer som kan føre til problemer på veien. En mer hensyn å ta, er om du har noen allergi mot melkeproteiner, ville det være en god idé å rådføre seg med legen din før du tar whey protein.

Advarsel

Høye mengder bør ikke tas av personer med pre-eksisterende nyreproblemer. I begge tilfeller er riktig hydratisering av ytterste viktighet når supplere med myseprotein som det tar legemet mye vann til å forbrenne. En enkel tommelfingerregel er å drikke åtte, 8 oz. glass vann om dagen.

Helsemessige fordeler av Whey Protein Powder

Myseprotein er et lav-fett biprodukt fra ost fremstilt av melk. Det er en samling av globulære proteiner isolert fra myse, som har den høyeste biologiske verdien av hvilken som helst kjent protein. Whey protein er nyttig i å fremme muskel gevinst og har andre helsemessige fordeler også.

Trening ytelse

Whey protein som et supplement er mer effektivt enn kasein på å bedre trening ytelse.

Kortisol

Kortisol er et hormon som produseres av binyrene som svar på stress. Høye nivåer av kortisol er forbundet med "Symptom X" og føre til proteinnedbrytning. Whey protein senker kortisolnivåer.

Muscle Mass

Myseprotein ble testet på 13 fag som en del av en 10-ukers vekt treningsprogram. Fagene fått over 10 kg. av muskel.

Glutation

Glutation er en antioksidant i kroppen som hjelper med immunforsvar. Whey protein tilskudd øke glutation i kroppen ved å gi de to forløperen aminosyrer: cystein og glutamin.

Laktose

Selv om myseprotein kommer fra melk, er det lite melkesukker eller laktose. Whey protein er lett å fordøye, og kan bli tatt av de med laktoseintoleranse.

Vekt vedlikehold

Myseprotein hjelper i vekttap og vedlikehold på grunn av dens kalkinnhold, laktose sukker, protein og leucin. Alle disse virker sammen for å regulere forbrenningen.

Immune System

Myseprotein bidrar til å forbedre immunfunksjon fordi den inneholder cystein, laktoferrin, immunglobuliner, BCAA, og fordi det bidrar til å opprettholde glutation i kroppen.

Fordeler med Whey Protein Shakes

Myse er et protein-substrat som er avledet fra melk. Den brukes av mange mennesker for mange forskjellige grunner. Når den brukes i vibrering, kan den også ha mange fordeler.

Betydning

Whey protein shakes har lenge blitt brukt når få eller miste vekt. De pulvere kommer i ulike varianter, og de kan lett blandes med vann, juice eller melk.

Funksjon

Whey protein shakes er brukt av mange grunner. Folk som er på en høy-protein diett som Atkins Diet, for eksempel, bruke dem som et måltid erstatning eller snack. Personer med visse medisinske tilstander bruke dem til å øke protein inntak. Exercisers og kroppsbyggere bruker dem til å gjenopprette og gjenoppbygge nye muskler etter trening.

Vekttap

Whey protein shakes holde deg mett lenger. Det gjør også kroppen forbrenne mer kalorier mens du fordøyer proteiner i dem.

Assimilering

Whey protein shakes er brukt på slutten av treningsøktene av mange kroppsbyggere og vektløftere fordi de blir assimilert lett i kroppen. Dette fører til raskere inngang og mer muskelmasse.

Vektøkning

Noen mennesker har en hard tid å få vekt. De ofte ty til å spise hyppige måltider gjennom dagen for å øke sine kalorier. Ved å gjøre det, gjennomføre de smoothies og rister i sine planer og legge whey protein for en kvalitet kilde til protein.

Praktisk

Whey protein shakes er er praktisk. Du kan sette noen protein pulver i en shaker kopp og ta den med deg uansett hvor du går.

Ornithine fordeler

Ornitin er en unødvendig aminosyre, som betyr at det er naturlig produsert av kroppen. Syntetisert fra arginin, en annen aminosyre, er ornitin anvendes i ureasyklusen. Den primære fordelen med ornitin er at det hjelper konvertere giftig ammoniakk til urea (også kjent som karbamid), en rensende organisk forbindelse og avfallsprodukt skilles ut i urinen. Denne prosessen fjerner også overskytende nitrogen fra kroppen.

Mangler

Som kroppen produserer ornitin, mangler av dette næringsstoffet er lite sannsynlig hos friske mennesker. I tillegg er ornitin oppnås gjennom å spise kjøtt, fisk, egg og melk. Folk som spiser et vegansk kosthold kan ha lave nivåer av ornitin, som kan underernært enkeltpersoner, gravide, barn som opplever en vekst sprute eller de som nylig lidd et alvorlig traume.

Bygge muskler

Den vanligste anvendelse for ornitin kosttilskudd er kjent for sine muskelbyggende fordeler, sammen med dets evne til å fremme produksjon av veksthormoner og insulin. Mens det har vært noen bevis for disse fordelene i testing på dyr, er det ikke tilstrekkelig støtte bevis for disse ornithine fordeler i mennesker. En studie på mennesker med Bucci et al. (Se Ressurser) indikerte at ornitin kan øke veksthormon og insulin produksjon når supplert på 13 gram daglig, noe som er 3 gram høyere enn maksimal anbefalt dosering. Men som ornitin ikke er kodet for i DNA, har det ingen rolle i proteinsyntesen, noe som gjør påstander om at det kan bidra til å bygge muskler tvilsomme i beste fall.

Leverfunksjoner

Høye doser av ornithine kosttilskudd har vært show å dra leverfunksjon, spesielt hos dem som lider av skrumplever (se sitat av Stauch et al. I Resources). Disse dosene ble administrert så høy som 18 gram per dag.

Eldre

Ornitin har vært show å ha flere fordeler for eldre. En studie av Brocker et al. (Se Ressurser) viste at tilskudd på 10 gram om dagen kan redusere muskel degenerasjon knyttet til aldring, styrke appetitt, fremme sunn vektøkning og bidra til en generell følelse av velvære hos eldre mennesker.

Andre fordeler

Ornitin kan fremskynde utvinning etter kirurgi eller fra infeksjoner, brannsår, traumer og kreft behandlinger. Ornitin kan også gi mer energi via dens rolle i syntetisering av tre andre aminosyrer som brenselceller: prolin, citrullin og glutaminsyre.

Bivirkninger

Anbefalte ornithine supplement doser er fra 5 til 10 gram daglig. Høyere doser ofte forårsake gastrointestinale plager. Ornitin blir ikke rapportert å forårsake andre bivirkninger, det er heller ikke kjent for å ha noen farlige interaksjoner. Fordelene kan manifestere lettere når ornithine kosttilskudd er tatt i forbindelse med arginin kosttilskudd. Sjekk alltid med legen din før du starter en ornitin supplement diett.

Motherwort Fordeler

En vanlig blomstrende plante og ofte sett på som et ugress, er motherwort forfektet av noen som har store helsemessige fordeler ved inntak i flytende form. Motherwort er funnet i Nord-Amerika, Asia og Sentral-Europa.

Menopause

Motherwort sies å lindre hetetokter, angst og søvnløshet hos kvinner som har inngått overgangsalderen.

Heart Health

Motherwort entusiaster hevder at de mineraler, sporstoffer, og alkaloider i denne urten kan lindre hjertebank og takykardi.

Fødsel

Motherwort brukes i barsel visstnok spurs en ny mors melk til å flyte, letter livmor smerter før og etter fødselen, kan behandle postpartum depresjon, og noen hevder det kan forebygge aborter.

Hypertensjon

Siden motherwort kan forbedre blodstrøm, kan den brukes til å lette høyt blodtrykk og forebygge blodpropp, som kan bidra til å forhindre slag.

Andre betingelser

Motherwort kan også hjelpe til ved behandling av hodepine, svimmelhet, astma, bronkitt og thyroid sykdom.

Protein Drink Fordeler

Protein drinker har mange forskjellige fordeler. Hvis du er interessert i å jobbe ut og bygge muskelmasse, vil du være i stand til å utnytte disse drikker for å produsere store gevinster. I tillegg, hvis du er interessert i generell fitness, ernæring og overordnede organ helse vil du også kunne dra nytte av protein drinker på forskjellige måter.

Muskel Building

For den mest effektive muskel bygging du trenger å innta ca ett gram protein for hver kilo kroppsvekt. Forskjellige drikker vil ha ulike mengder protein, men det er lett å få alt fra 25g til 50g eller mer av høykvalitets protein i en sittende, for å bevege deg mot ditt mål om pakking på muskelmasse.

Losing Vekt

Protein drinker kan også hjelpe deg med å gå ned i vekt fordi de er generelt svært lavt i kalorier. Dette gjelder spesielt hvis du lage dem selv. Fylle ut et protein drink med melk, is og et par porsjoner frukt vil ikke legge mange kalorier og whey protein i seg selv er også svært lav i kalorier.

Overall Body Health

Nyter en protein shake vil også forbedre din generelle kroppen helse. Dette er fordi de bestanddeler som inngår er typisk rikt på næringsstoffer som vitaminer og mineraler. Du kan også blande tillegg til protein drink for å gi enda mer helsebringende næringsstoffer.

Rapid fordøyelse og absorpsjon

En av grunnene til at protein drinker brukes umiddelbart før og etter en treningsøkt er fordi de er raskt fordøyd og absorbert. Dette betyr at kroppen raskt kan få de næringsstoffene du trenger for å opprettholde energinivået og begynne å reparere muskelfibre.

Portabilitet

Et protein drikke er svært portabel og kan derfor hjelpe en travel person opprettholde hennes ernæringsmessige behov. Hvis du tar en protein drink med deg, så du slipper å bekymre deg for sult musklene tilstrekkelig ernæring eller settling for en usunn fast food måltid.