Digidexo.com

forebyggende behandling av triggerfinger

Forebyggende behandling av atferdsforstyrrelser

Forebyggende behandling av atferdsforstyrrelser


Forebyggende behandling av atferdsforstyrrelser er mer kjent som forebygging og behandling av aggressiv atferd (PMAB). PMAB er en atferd lederopplæring system som brukes av institusjoner, skoler og behandlingstilbud for å forberede de ansatte til å håndtere pasienter eller beboere hvis adferd er utsatt for å bli aggressiv eller en fare for seg selv eller andre. PMAB opplæringssystemer er generelt sertifisert av staten som regulerer et barn, ungdom eller voksen psykisk helsevern anlegget eller program. Kontakt statlig organ som lisensierer psykiske helsefasiliteter om PMAB opplæringsmuligheter i nærheten av deg.

Prinsipper

PMAB trening gjenkjenner de grunnleggende menneskerettigheter for psykiske pasienter og søker å utvikle ferdighetene til direkte pleie ansatte til å ikke bare hindre aggressiv atferd, men også for å beskytte trivsel for den enkelte. PMAB systemer bruker de minst restriktive eller påtrengende teknikker for å fremme positiv endring og sikre trygghet og sikkerhet for både individuelle programdeltakerne og de ansatte som har omsorg for dem.

Elements

Det er tre elementer av PMAB treningsprogrammer. Den første er teoretisk og løser oppgaven med å forstå dagens psykologiske teorier som forklarer aggressiv atferd. Det andre elementet av treningstilbudene med teknikker for å hjelpe ansatte effektivt håndtere økende aggresjon og redusere opptrapping. Det siste elementet av PMAB trening fokuserer på fysiske inngrep som tillater ansatte å kontrollere aggressive klienter, forsvare seg, og beherske kunder som er ute av kontroll og truer sikkerheten for seg selv og andre.

Formål

PMAB opplæring er utformet for å gi ansatte med de ferdighetene som trengs for å håndtere aggressive klienter trygt. Det kreves dette opplæring i psykiatriske sykehus, psykisk helseprogrammer, gruppeboliger som arbeider med kunder som kan bli aggressive, nevropsykologiske programmer, bolig behandlingssentre og ungdomsprogrammer. Riktig trainiing hjelper ansatte med å identifisere atferd som tilsier at aggressiv atferd er økende og gir dem teknikker for å forebygge og håndtere at opptrapping. I tillegg bruker PMAB en rekke fysiske teknikker lånt fra kampsport som Aikido å trygt styre voldelige eller aggressive mennesker og hindre klienten, ansatte eller tilskuere fra å bli skadet.

Effektiv behandling mot migrene

Effektiv behandling mot migrene


En migrene hodepine kan ødelegge dagen din, fordi det føles som en hammer er nådeløst banket inne i hodet ditt. Det kan være så uutholdelig, fører det ofte kvalme og oppkast. I tidligere tider, de eneste regress mennesker opplever en migrene hadde var å prøve å sove det av, noe som var nesten umulig på grunn av de tøffe effektene av migrene. Heldigvis, nå er det løsninger for å behandle denne lidelsen.

Foreskrevet medisiner

Sammen med behandling av hypertensjon og brystsmerter, er betablokkere som brukes til å forebygge migrene. Det finnes mange former for beta-blokkerer medikamenter imidlertid Propranolol er en av de mest vanlig foreskrevet for migrene. Antidepressiva, slik som Thorazine, Vistril, Compazine, Phenergan og Tigan brukes til å behandle kvalme og oppkast som følge av en migrene, og kan også bidra til å redusere smerte. Ifølge Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter (MAGNUM), divalproex natrium (Depakote) er den mest lovende forebyggende behandling for migrene. Opprinnelig opprettet for å behandle epilepsi, som er nært knyttet til migrene, reduserer Depakote alvorlighetsgraden og hyppigheten av migreneanfall. Disse medikamentene bør kun tas hvis foreskrevet av legen din etter at han har undersøkt deg og har bestemt at de er de beste løsningene for din migrene.

Livsstil

Ofte er en migrene et resultat av dårlig livsstil. Ikke sover nok er en vanlig bidragsyter av migrene. For å unngå dette, kan du prøve å få minst 7 eller 8 timers søvn hver natt. Overdreven alkoholbruk fører ofte til en bakrus som induserer migrene. Avstå fra å drikke alkohol eller begrense inntaket for å unngå denne konsekvens. Uopphørlig bekymrings eller stress kan også føre til en migrene. Gjennomføre en daglig øvelse diett for å redusere stress nivå og prøve å unngå stressende situasjoner for å redusere risikoen for å utvikle en migrene. Finne positive utsalgssteder eller utvikle en hobby, som å lese for å lette stress og bekymring. Til slutt, spise riktig, som hopper over eller forsinker måltider kan utløse migrene.

OTC medisiner

Det er over-the-counter (OTC) medisiner som du kan ta for å redusere symptomene på migrene. Disse er mest nyttig hvis din migrene er sjeldne, og er ikke så alvorlig. Ikke vent til migrene har fullt utviklet før du tar medisinen. I stedet bruker den på utbruddet av migrene. Excedrin Migrene er en av de mest populære OTC medisiner utviklet for å behandle migrene. Følg instruksjonene på flasken før man spiser piller, og deretter prøve å finne en stille og mørkt hvileområdet for å komme seg. Hvis OTC medisiner ikke klarer å lindre migrene eller om dine symptomer og migreneanfall vedvarer, er det på tide å se en lege, som kan foreslå riktig behandling for deg.

Årsak og behandling av nyrestein

Nyrestein, sammensatt av mineralforekomster og syresalter, passerer ut av kroppen gjennom urinen. Selv om denne prosessen kan være svært smertefullt, betyr det ikke generelt føre til permanent skade på nyrene eller urinveiene.

Årsak

Et overskudd av kalsium eller urinsyre kan redusere fluid i urinen. Uten riktig mengde væske i urinen, kan krystaller holde sammen og bli nyrestein. (Referanse 1)

Genetikk

Noen ganger nyrestein er dannet på grunn av arvelige sykdommer slik som nyresykdom eller metabolske forstyrrelser. Forebyggende behandling for å unngå nyrestein kan være nødvendig for personer med disse lidelsene. (Referanse 1)

Sykdom

Visse sykdommer, inkludert gikt og inflammatorisk tarmsykdom, kan oppmuntre til dannelse av nyrestein. (Referanse 1)

Behandling

Behandling for nyrestein varierer i henhold til hvilken type stein. Noen ganger kan en nyre stein kan tillates pass naturlig gjennom urinen. Behandlinger for større steiner inkluderer bruk av sjokkbølger å løsne steinen eller kirurgi for å fjerne det. (Referanse 2)

Forebyggende behandling

The National Institute of Health foreslår å drikke minst 12 fulle glass med vann per dag for å skylle stoffer fra systemet ditt som kan utvikle seg til nyrestein. Konsultere legen din om kosttilskudd endringer som kan bidra til å forhindre dannelse av nyrestein. (Referanse 2)

Hvordan er Tuberkulose behandles?

Nye tilfeller

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, ble ca 13.000 nye tilfeller av aktiv tuberkulose diagnostiseres i 2008 Mens dette gjør sykdommen ganske sjelden, antall mennesker som trenger behandling er faktisk mye høyere. Dette er fordi selve sykdommen ofte ikke utvikler i måneder eller år etter eksponering, og behandling før aktiv infeksjon oppstår kan hindre sykdommen i å utvikle.

Diagnose

Tuberkulose diagnose begynner med et antistoff (PPD) test, som ofte blir utført rutinemessig i områder hvor tuberkulose er mer vanlig. Skulle testen gi et positivt resultat, er en kiste X-ray og fysisk undersøkelse utført for å avgjøre om pasienten har aktiv tuberkulose eller ikke. Spytt og blodprøver kan også bli brukt for å bekrefte diagnosen. Avhengig av resultatene, er behandlingen for enten eksponering tuberculosis-infeksjon, eller startet.

Forebyggende behandling av tuberkulose

Når en pasient har en positiv PPD test og en negativ brystet X-ray, isoniazid (INH) er den mest brukte behandlingen. Isoniazid er et antibiotikum tablett som vanligvis tas daglig 9 måneder, men kan også tas i større doser to eller tre ganger i uken i ni måneder. Fordi isoniazid kan føre til vitamin B6 (pyridoksin) mangel, de fleste leger anbefaler vitamin tilskudd for varigheten av behandlingen.

Alternativt, kan eksponering tuberculosis behandles med antibiotika rifampin, enten alene eller i kombinasjon med isoniazid eller pyrazinamid. Disse behandlingsregimer har fordelen av å kreve bare 2 til 4 måneder etter medisinering. Mer aggressiv behandling, for eksempel å legge til flere antibiotika, brukes til pasienter som er HIV-positive eller har andre vesentlige medisinsk risiko.

Aktiv tuberkulose Behandling

Hvis testresultatene indikerer at pasienten har en aktiv tuberkulose-infeksjon, er en kombinasjon av antibiotika startet umiddelbart. Den første fasen av behandlingen, som varer i to måneder, består av behandling med isoniazid, rifampicin og etambutol. En annen antibiotika, pyrazinamid, kan legges til dette regimet. Alle disse stoffene er gitt som tabletter, og hospitalisering er ikke nødvendig med mindre pasienten er meget syke.

I løpet av de første ukene av behandlingen, er pasienten vanligvis bedt om å holde seg hjemme for å unngå å smitte andre. Imidlertid er det ikke behov for fullstendig isolering fordi hushold medlemmer har nesten helt sikkert allerede blitt utsatt for sykdommen. Alle som bor sammen med eller er i hyppig kontakt med pasienten må testes for tuberkulose og få behandling dersom det er hensiktsmessig.

Når de første to månedene av antibiotikabehandling har gått, er etambutol og pyrazinamid ikke lenger nødvendig. Pasienten må da ta isoniazid og enten rifampicin eller rifapentin (et beslektet stoff) i minst fire måneder. Med mindre tester tilsier noe annet, er pasienten anses kurert. Imidlertid skal vellykket behandling hindrer ikke reinfeksjon så regelmessige screeningtester fremdeles utføres.

Gjennom hele prosessen behandling for tuberkulose, bør pasienten jevnlig mottar prøver for å verifisere at medisinen virker som den skal. I noen tilfeller er tuberkulose resistente mot antibiotika som vanligvis brukes, og det er behov for forskjellige kombinasjoner av medisiner. Av og til er sykdommen ikke antibiotikaresistent, men tar lengre tid enn vanlig å herde, slik at medisinen er bare fortsettes i ytterligere to måneder.

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene


En migrene er en alvorlig, tilbakevendende hodepine som vanligvis er preget av intens bankende smerte og kan være ledsaget av mange andre symptomer. Det finnes flere typer migrene. Behandling for migrene fokuserer vanligvis på å kontrollere symptomer, unngå triggere og bruke forebyggende medisiner. Behandling, men er ofte ikke helt vellykket, og mange migrenepasienter bekjempe livslange kamper med sterke hodesmerter. Alternative behandlinger, som for eksempel urtemedisin feverfew, blir brukt av mange migrenepasienter som søker forebyggende tiltak.

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene

•  Sjekk dine symptomer for å avgjøre om du virkelig lider av migrene eller hvis din hodepine er forårsaket av en annen faktor som krever forskjellig behandling. Typiske symptomer på en migrene inkluderer intens bankende smerter som blir verre med aktivitet, kvalme, lysfølsomhet, følsomhet for lyd og kalde hender og føtter. Migrene vanligvis starter på ett sted og deretter spredte seg til andre regioner og forverres over tid.

Se en lege for å få riktig diagnostisert. Diagnose krever vanligvis en detaljert medisinsk historie og fysisk eksamen. Magnetic resonance imaging (MRI) og datastyrte tomografi (CT) skanner kan også brukes til å utelukke andre tilstander.

Utvikle en behandlingsplan med legen din. Behandlingen program kan bestå av enten mislykket behandling (behandling ved angrep av migrene), profylaktisk behandling (forebyggende behandling), eller en kombinasjon av begge. Leger bruker en rekke ulike reseptbelagte medisiner for å behandle migrene.

Arbeid med legen din for å finne riktig behandling for migrene. Ofte er det ta litt prøving og feiling for å finne den rette kombinasjonen av medikamenter for å behandle og / eller forebygge hodepine.

Snakk med legen din om bruk av Feverfew å behandle migrene hvis du er mislykket med tradisjonell medisinsk intervensjon. Feverfew har vært brukt i årevis for å forhindre hodepine i hyppige migrenepasienter.

Bestem hvilket preparat av Feverfew du foretrekker å bruke. Feverfew er tilgjengelig i fersk eller tørket bladform, kapsler, tabletter og flytende ekstrakter. Det er ingen bevis for at en form for Feverfew er bedre enn en annen til å behandle migrene.

Bruk Feverfew hver dag for å forebygge migrene. Voksne kan ta en standard dose av Feverfew opptil fire ganger om dagen.

Hint

  • Feverfew kan brukes til å stoppe en migrene hvis du tar det med en gang.
  • Bare kjøpe Feverfew fra anerkjente forhandlere, og alltid følge doseringsanbefalinger. Overdoser på Feverfew kan forårsake utslett og sår munn. 100 mg til 300 mg er en anbefalt dosering.
  • Bivirkninger av Feverfew inkluderer fordøyelsessystemet problemer, munn og tunge problemer og allergiske reaksjoner.
  • Feverfew kan samhandle med noen medisiner, inkludert blodfortynnende. Ikke start med det uten å konsultere lege.
  • Legevitenskapen er ikke helt solgt på effektiviteten av feverfew å behandle migrene.

Naturmedisin i behandling av tykktarmskreft

Legen ga deg nyhetene ... "Du har kreft i tykktarmen." Du føler at du har nettopp blitt sparket i magen. Ditt sinn løp med tanker om familie ... jobb ... overlevelse. Du har hørt historiene om bivirkninger av cellegift og andre kreft narkotika terapi. I dette øyeblikket du aldri har følt meg så hjelpeløs og forvirret. Pust dypt og fokusere, fordi du har valg i metodene og i løpet av behandlingen. Tusenvis av kreftpasienter har funnet trygg, effektiv behandling ved hjelp Naturmedisin.

Hva er Naturmedisin?

Naturmedisin (også kalt Naturopathic medisin) er en medisinsk disiplin utnytte protokoller som ernæring, healing mat, vitaminer og kosttilskudd, botaniske og homøopatiske forbindelser, akupunktur, klinisk hypnose og fysioterapi for å forbedre kroppens iboende kraft til å helbrede seg selv. Utøveren kalles en "naturlege" (ND) eller "Doctor of Naturopathic Medicine" (NMD), avhengig av tilstanden til lisensstatusen.

Foreløpig fjorten amerikanske stater lisensiere Naturopathic leger som fastleger. Dagens Naturopathic legen er regulert av en stat lisensiering styret, er nødvendig for å fullføre mange timer med etterutdanning, og har gjennomført en klinisk bosted, mye det samme som en hvilken som helst konvensjonell (allopathic) lege.

Naturmedisin og systemisk sykdom

Ved hjelp av Naturopathy i behandlingen av systemiske sykdommer, slik som kreft krever en mangesidig tilnærming. En av de mest effektive og unike aspekter ved Naturopathy er nivået av involvering av pasienten i løpet av sin behandling. Den Naturopathic legen og pasienten fungere som et team for å planlegge og gjennomføre et kurs i behandling som passer best for pasientens livsstil, familiesituasjon, arbeidsoppgaver, etc. Naturopathic filosofi anser dette forholdet som er nødvendig for den mentale velvære for pasienten, tillater ham å ha kontroll over en viktig del av livet hans, og har kunnskap til å gjenvinne optimal helse. Sykdommer som tykktarmskreft krever svært regimented ernæringsmessige og supplement terapi, i tillegg til livsstilsendringer. Disse kan lettere gjennomføres når pasienten er "mentalt-ready" og vet trinnene reisen videre.

Naturopathic Protokoller for kreft

Mens de fleste av den konvensjonelle medisinske profesjon er basert på en reaktiv strategi mot sykdom, er det naturlege opplært i forebyggende behandling. Denne filosofien erkjenner imidlertid at en pasient kan være utenfor rammen av naturlige behandlinger og at allopathic medisin må gripe inn for å redde livet til pasienten i noen tilfeller. Naturopath er opplært til å gjenkjenne disse typer situasjoner, og henvise pasienten til en onkolog eller annen kreft spesialist. Når diagnosen er gjort, kan Naturopath likevel gi medhjelper terapi som vil bidra til å styrke kroppens immunforsvar og kreft-bekjempelse evner. Disse behandlingene vil ikke forstyrre med kreft medikamentell behandling, og i mange tilfeller vil beskytte kroppen fra mange av de bivirkninger kreftlegemidler er kjent for.

Noen forslag

Mens hver sak er forskjellig, er det noen generelle Naturopathic retningslinjer kolon kreftpasient kan følge i de tidlige stadier av sykdommen, samt gjennom hele behandlingsforløpet, allopathic eller på annen måte:

• Utvikle "clean" matvaner --- velge mat som ikke er behandlet og ikke inneholder konserveringsmidler eller skadelige kjemikalier. Rå grønne grønnsaker, frisk frukt, mat høy i fiber, kvalitet på drikkevann og mindre rødt kjøtt er en god start.

• Hold deg unna junk mat, brus, kaffe eller andre drikker med høyt raffinert sukker eller koffein innhold, kunstige søtningsmidler eller fargestoffer. Grønn eller svart te, friske grønnsaker og fersk fruktjuice er gode. Tenk å få en juicer, som det er hundrevis av juicing oppskrifter for å gjenoppbygge immunforsvaret.

• Hold deg unna miljømessige farene --- hårspray, hjem og industrielle rengjøringsmidler, maling tynner, automotive løsemidler, dvs. eventuelle giftstoffer som kan tas inn i lungene eller absorberes gjennom huden.

• Trening er svært viktig å opprettholde de helbredende prosesser i kroppen. Turgåing er den mest gunstig for alle systemer i kroppen. Frisk luft og sol (i moderasjon) er like viktig. Hvis walking er ikke fysisk mulig på grunn av leddsmerter, prøv det i et svømmebasseng. Det er hundrevis av vannlevende treningsprogrammer på DVD tilgjengelig på ditt lokale bibliotek.

• Vitaminer og kosttilskudd spille en rolle i den samlede løpet av naturopathic behandling av tykktarmskreft. Det er viktig at pasienten rådføre seg med Naturopathic legen på doser, tider på dagen og mest effektive typer vitaminer og kosttilskudd for det konkrete tilfellet. Bare å kjøpe vitaminer foreslått i en bok eller annet statisk kilde kan føre til noe annet enn en sløsing med penger og en sløsing med noe enda mer verdifullt ... din tid. Din tid bør være viet til den mest effektive behandlingsforløp. Dette er den ærverdige ansvar og misjon Naturopathic lege.

Lithium behandling for alvorlig angst

Lithium behandling for bipolar lidelse, eller manisk depresjon, kronisk depresjon og schizofreni har vært ansett som effektive i varierende grad siden det dukket opp som en medisin. Hvordan litium faktisk fungerer er ukjent, men det antas at det hjelper disse mentale lidelser ved å stimulere hjernens kjemi aktivitet, ifølge RxList.com. Litium er også ansett som en effektiv angst medisinering.

Fakta

Litium er et naturlig forekommende mineral som finnes i steiner, vann, planter og dyr. Den brukes som en medisin i form av et litiumsalt som kalles litiumkarbonat eller litium-citrat, som vanligvis tas oralt, i henhold til AnxietyHelp.org.

Farmasøytiske selskaper som distribuerer litium plassere sine egne kommersielle navn på pakken, slik som Cibalith, Lithane eller Lithobid. Det regnes som en av de mektigste humør lidelse medisiner tilgjengelig.

Effektivitet

I tillegg til dens effektivitet som en behandling for manisk depresjon og mani, har mer enn to tiår med forskning vist at litium er vellykket i å redusere forekomsten av ny depresjon hos personer med tilbakevendende unipolar lidelse og i behandling av en rekke stemningslidelser inkludert alvorlig angst , i henhold til AnxietyHelp.org.

Noen pasienter er raske til å reagere positivt etter behandlingsstart, mens andre ser symptomer sakte visne og deretter forsvinner. Dessverre har noen pasienter ikke svare på litium. Det er anslått at en av 10 pasienter med bipolar lidelse, for eksempel, vil ikke få bedre som følge av litium. Siden det er ingen klare bevis for nøyaktig hvordan litium arbeider for å forebygge eller kurere ulike lidelser, er det ingen måte å avgjøre hvem som skal dra nytte av det, og som ikke vil. Vanligvis leger gi substans til pasienter som er sannsynlig å oppleve en annen mental episode i fremtiden, og som allerede har opplevd to eller tre i det siste.

Historie

En australsk lege ved navn John Cade introdusert litium i 1949, ifølge AnxietyHelp.org. Cade sa at litiumkarbonat kunne brukes i psykiatriske sirkler for å behandle manisk oppførsel. Samtidig hadde litium blitt introdusert som en salt erstatning for hjertepasienter, men døden av fire pasienter fra overdreven bruk av litium forårsaket den medisinske profesjon å skygge unna litium utvikling før det gjenoppsto i 1960.

Kliniske studier førte til den endelige godkjenningen av litium for mani behandling fra det amerikanske Food and Drug Administration i 1970 og i 1974 FDA godkjente det som en forebyggende behandling for manisk depresjon.

Side Effects

Mulige bivirkninger av å ta litium inkluderer kvalme, diaré, svimmelhet og tretthet, samt en generell omtumlet følelse. Skjelvinger og hyppig vannlating kan også føre med langvarig bruk, som kan vektøkning på grunn av væskeretensjon. Akne, psoriasis og andre hudproblemer kan også bli verre når du tar litium, ifølge RxList.com.

Behandling og Cures for Sweaty & stinkende føtter

Behandling og Cures for Sweaty & stinkende føtter


Mange mennesker sliter med frustrasjon over å kontrollere bromohidrosis, den medisinske termen for stinkende føtter. Vitser om stinkende føtter, ofte forårsaket av overdreven svetting (hyperhidrose), florerer. Bromohidrosis er ikke uvanlig, men for den enkelte som takler forlegenhet at det fører til, kan tilstanden virke uutholdelig. Naturlig rettsmidler kan redusere eller eliminere overdreven fot svette og lukter gjennom behandling og forebyggende behandling.

Sukker

Avstå fra enhver inntak av sukker. Bakterier kan danne på svette føtter, som strømmer på føttene svette og skaper sopp. Avstå helt fra sukker kan hindre utviklingen av sopp som forårsaker lukt fot.

Sink kosttilskudd

Ta sink kosttilskudd. Kosttilskudd gir ekstra doser av mineralet å balansere en eventuell lav sinknivået i kroppen din. Ta 50 mg sink kosttilskudd for to uker å behandle stinkende føtter forårsaket av en sinkmangel.

Tørre føtter

Bytt våte sokker med tørre og alltid endre sokkene etter at du trener. Air ut føttene når det er mulig, blant annet mens du sitter ved et skrivebord. Du bør utsette føttene til luft og prøve å holde føttene tørre når du bruke sko. Bakterier som forårsaker lukt, trives i fuktige forhold.

Sokker

Wear tørre, rene, ikke-syntetiske hvite sokker. De fargene som finnes i fargede sokker kan føre til at føttene til å produsere lukt.

Eddik eller Apple Cider Eddik Bath

Suge føttene i en eddik eller eple cider eddik bad i 15 minutter daglig inntil foten lukt forsvinner. Gjør et fotbad ved hjelp av én del eddik eller eple cider eddik til to deler vann. Vask føttene med såpe og vann etter fotbadet og tørk føttene grundig. Pat litt talkum på føttene etter at de tørke før du tar på deg sokker og sko.

Tea Bath

Plasser tre teposer i en plast mugge og fyll mugge med kokende vann. La de teposer til bratt. Når te kjøler, hell det i et fat og suge føttene i te i 30 minutter. Gjenta denne prosedyren hver kveld. Etter en uke redusere soaking timeplanen til en gang ukentlig. Den tanniner som finnes i te vil hindre svetting, dreper bakterier og lukke porene som bidrar til fotlukt.

Slik behandler Neck muskelsmerter

Slik behandler Neck muskelsmerter


Neck muskelsmerter er noe som vi alle har måttet forholde seg til på et eller annet tidspunkt. Når det skjer synes det å komme ut av det blå uten forvarsel. Enda verre, mange ganger har du ingen anelse om hvordan du går det! Så du begynner å tenke tilbake å prøve å finne den egentlige årsaken til skade og som regel ende opp med å være clueless.

Bruksanvisning

Neck muskelsmerter er vanlig, men som ikke gjør det noe mindre smertefullt. Til tider kan det være vanskelig å fortsette å arbeide og gjøre daglige oppgaver med nakkesmerter griner i bakgrunnen. Den første reaksjonen er å gni den og bevege hodet fra side til side eller rulle den. Noen ganger kan dette gi lindring og kan ikke skade noe.

Andre ganger er det ikke gjør noe, og nakkemusklene fortsette å være stiv og lite samarbeidsvillig. Dette er når du vet at den er der for å bo for en stund og mer aggressiv handling har å bli tatt.

Hvis det er alvorlige smerter, og du kan ikke engang snu hodet ditt da du kan trenge en Motrin eller noen andre smertestillende før du kan komme til et sted for hvile. Når du kommer hjem kan du ligge ned som er det du trenger å gjøre i begynnelsen. Prøver å trene eller noe av denne art kan forverre smertene.

Veksler med is og varmebehandling for å se hvilken som får best respons; hvis isen letter smerten deretter bruke is. Hvis musklene er stive og ikke skadet da varmen vil slappe av musklene og lette smerter. Vanligvis en eller begge av disse arbeider for å administrere nakke muskelsmerter.

Massasje er den nest beste smertebehandling teknikk. Det er bedre hvis du har noen andre gjøre det, slik at du kan slappe av. Eller bruk en bærbar massasje enhet som vibrerer og om mulig en som elter som shiatsu massasje pute. Det kan brukes til forebyggende behandling i tillegg.

På den andre dagen er det på tide å bytte fra is til varme. En kombinasjon av varme og massasje, samt en smertestillende bør være alt som er nødvendig. Det er også på tide å begynne lettelser i bevegelse, ikke utøve per si, men strekker seg og få hele spekteret av bevegelse tilbake.

En av de viktigste årsakene til nakke muskelsmerter er stress samt dårlig holdning og sitte på ett sted for lenge. Dette betyr at vi trenger å holde stress på et minimum, bedre holdning og holde i bevegelse, selv om det er noen strekninger og en rask sjekk for å se om vi sitter rett opp.

Hvis du har et treningsprogram da er du på rett spor. Vekttrening spesielt kan bidra til å forhindre nakke muskelsmerter ved å forbedre holdning og styrke svake områder. Trening hjelper også lindre stress og synes å være en levedyktig løsning for å unngå nakkesmerter.

Vanligvis bør det ikke ta lengre tid enn 5-7 dager eller mindre for å være smertefri. Men hvis du merker uvanlige symptomer utover en belastning som tåkesyn, svakhet, nummenhet, oppkast eller migrene kan du trenger å oppsøke lege.

Kiropraktorer er et godt alternativ i tillegg til akupunktur for dem som foretrekker mer naturlige metoder for healing. De kan også anvendes som forebyggende helsevesenet. Ingen har til å leve med halsmuskelsmerter, som du kan se, finnes det måter å behandle så vel som hindrer det.

Hjerteorm Behandling for mennesker

Hjerteorm Behandling for mennesker


Menneskelig hjerteorm er ekstremt sjeldne. Du kan ikke kontrakt hjerteorm direkte fra en hund eller katt, selv om det lider av parasitten. Menneskeheartworms er vanligvis spres via mygg. Heartworms kan ikke fullføre sin livssyklus inne i menneskekroppen slik de kan i hunder og katter, men de kan bli et reelt problem. I uvanlige tilfeller kan de også føre til amputasjon av en kroppsdel. Behandling av hjerteorm hos mennesker avhenger av den enkelte sak.

Symptomer

Mens hjerteorm symptomer hos katter og hunder kan inkludere trøtthet, hoste, blindhet, vekttap, fordøyelses problemer, og i verste fall død, mennesker sjelden presentere symptomer som indikerer et problem. I stedet for klassiske "sykdom" tegn, mennesker har en tendens til å ha en immunreaksjon. Som ormer dø ut inne i et organ, organ danner knuter. Disse knuter forårsake lunge dirofilariasis, også kjent som en parasittisk lungebetennelse. Hvis symptomene er tilstede, de inkluderer hoste, feber og brystsmerter, men de fleste viser ingen tegn.

Diagnose

Mange mennesker med hjerteorm eller tilknyttede problemer bare finne ut om deres stand som et resultat av en CT scan eller X-ray for en annen tilstand. Diagnosen er ikke endelig før testing for å utelukke andre problemer har blitt gjort, skjønt. Menneskelig hjerteorm kan se mye som kreft eller andre lesjon fremkallende forhold. Hvis knuter vises på en X-ray, vil legen vanligvis utføre en biopsi for å fastslå om de er kreft eller forårsaket av hjerteorm.

Sannsynlighet

Forekomsten av hjerteorm hos mennesker går ned etter hvert som flere hunder får forebyggende behandling. Folk som bor i et område hvor det er en stor populasjon av hunder som ikke får denne behandlingen er mye mer sannsynlig å få heartworms enn folk som ikke bor i nærheten av hunder eller bor i nærheten av behandlede hunder. Dette er fordi hjerteorm larver lever i blodet av infiserte hunder og katter. Når et myggstikk en av disse dyrene, biter da et menneske, kan hjerteorm overføres i myggen spytt. Feral dyr kan bidra til denne økningen i risiko, samt ubehandlede kjæledyr.

Effekter

Til tross for navnet, vil menneskelig angrep av hjerteorm ikke vanligvis bor i hjertet. I stedet, de ofte vandrer til lungene, til slutt dør og danner cyster. De kan også finne andre områder i kroppen som har lignende forhold. Disse inkluderer øyet og testiklene, men infeksjoner i disse områdene er mye sjeldnere. I alvorlige tilfeller kan hjerteorm krever fjerning av de berørte kroppsdel. US National Library of Medicine rapporterer ett tilfelle der orkidektomi - fjerning av en testikkel - var nødvendig på grunn av hjerteorm.

Prognose

Så langt er det ingen registrerte tilfeller av human død av hjerteorm infestation. Fordi mennesker ikke er den foretrukne vertskap for hjerteorm, kan de ikke fullføre sin livssyklus. Når ormer dør, leger ganske enkelt å behandle de sekundære tilstander forårsaket av parasitten. Komplett utvinning fra hjerteorm infeksjon er mulig og forventet.

Naturlig behandling for tørr Foot Skin

Naturlig behandling for tørr Foot Skin


Irritert av eller i smerte på grunn av tørre føtter? Naturlig forebyggende behandling og naturlig behandling kan bidra til å lindre symptomene og hindre fremtidige episoder av tørre føtter.

Symptomer

Personer med tørr hud på føttene kan oppleve kløe, flassende eller tørr hud og sprukne hæler. Sprekker eller små sprekker i huden, er vanlig for personer med tørre føtter.

Årsaker

Mange faktorer bidrar til tørr hud på føttene. Genetikk, kaldt vær og alder all innflytelse huden. Ubehagelig sko, hudsykdommer og diabetes kan alle bidra til utvikling av tørre føtter.

Pumice Stones

Pimpstenene er naturlige steiner som kan brukes til å skrubbe død hud fra føttene. Behandlingen fungerer best etter soaking føttene og løsne opp tørr og død hud.

Naturlige Exfoliants

Jordbær inneholder høye mengder av sitronsyre og kan brukes til å peeling døde og tørr hud av av føttene. Danne en lime ved å blande jordbær, hakkede mandler, olje og salt. Masser spredt på føttene og skyll med vann.

Naturlig forebyggende arbeid

Fuktighetsgivende fot fører til mindre tørr hud og lindrer symptomer på tørr hud på føttene. Gni føttene med økologisk vaselin før sengetid og iført sokker under søvn kan bidra til å forynge huden og returnere fuktighet til føttene.

Profylaktisk behandling for Herpes Zoster

Profylaktisk behandling for Herpes Zoster


En profylaktisk behandling er ofte kjent som en forebyggende behandling. Herpes zoster er mer kjent som helvetesild. Det er mange forebyggende behandlinger som kan utføres for å unngå kontrahering herpes zoster, men når tilstanden har blitt fanget det kan gjentas uavhengig av behandling.

Helvetesild

Helvetesild er et hudutslett som vil få blemmer og bli smertefullt. Det innsnevres samtidig som vannkopper og ligger latent i nerveendene på tvers av kroppen. År senere viruset blir aktiv igjen, forårsaker en prikking eller brennende følelse i det berørte området som til slutt bryter ut i et utslett.

Komplikasjoner

Det er viktig å unngå kontrahering herpes zoster, som tilstanden kan føre til nervesmerter når utslettet har gått bort. Dette betyr de påvirkede nerver er skadet og forblir smertefullt for en lang periode etter den faktiske helvetesild. I sjeldne tilfeller kan herpes zoster føre til blindhet, døvhet og bakterielle hudinfeksjoner. Profylaktisk behandling kan bidra til å unngå komplikasjoner.

Unngåelse

Selv om ikke en behandling som sådan, er den mest effektive måten å unngå herpes zoster å unngå mennesker som lider av tilstanden. Helvetesild er smittsom bare når utslett er til stede, og spesielt når de har brutt. Ved å unngå kontakt med personer med vannkopper og helvetesild mens de er smittsom, kan du sikre at du ikke kontrakt tilstanden.

Vaksinasjon

Hvis det er umulig å unngå å komme i kontakt med mennesker som lider av helvetesild og vannkopper, kan du bestemme deg for å bli vaksinert mot helvetesild. Vaksinasjon kalles varicella vaksine. Booster vaksiner kan gis på hvilken som helst alder under 55 år.

Betraktninger

Varicella vaksine garanterer ikke at du ikke vil kontrakten herpes zoster, men det gjør sterkt redusere sjansen for å pådra viruset. Du bør kontakte legen din umiddelbart hvis du viser noen av symptomene på helvetesild.

Behandling av renal kolikk

Renal kolikk er smerte forårsaket av bevegelse av en nyrestein. Behandling varierer fra å tvinge væske og venter på det å passere, til fjerning av en endoskopisk kirurgi.

Historie

Smerter forbundet med renal kolikk forårsaker ekstrem intermitterende smerter over magen og kan stråle ned mot lysken. Ifølge Merck Manual Home Edition, kan andre symptomer er kvalme og oppkast.

Diagnostisere

Diagnostisering av renal kolikk kan enkelt bestemmes med en CT (computertomografi) for å bekrefte størrelsen og plasseringen av steinen. Tilstedeværelsen av en nyrestein bør bekreftes før behandlingen begynner.

Behandling

Behandling av renal kolikk avhenger i stor grad av størrelsen og plasseringen av steinen. Ifølge medicinenet.com, har en 4 mm stein en sjanse på 80 prosent passering, mens en 5 mm stein er bare 20 prosent sannsynlighet for å passere.

Flere behandlinger

Pushing væsker, sammen med smertestillende medikamenter, kan være all den behandling som kreves for renal kolikk fra små steiner. For steiner som ikke består, kan lithotripsy brukes. Dette er prosessen med å bruke sjokkbølger å bryte opp steiner for enklere forbifarten.

Forebygging / løsning

Identifisere type stein gir muligheter for forebyggende behandling for fremtidige steiner. Ifølge Mayo Clinic, de forskjellige typer steiner inneholder kalsium, struvitt, urinsyre og cystin.

Medisinsk Helvetesild Behandling

Medisinsk Helvetesild Behandling


Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer, vil helvetesild påvirke om lag to av ti mennesker i løpet av livet. Alle som har hatt vannkopper er i fare for helvetesild, selv om det er mer vanlig hos de som er over 50 år eller som har deprimert immunforsvar. Det kan være behov for å behandle helvetesild medisinsk dersom utbruddet er ikke alvorlig og ikke forårsaker ekstrem smerte. Men det er medisinske behandlinger for helvetesild tilgjengelig for å fremskynde helbredelsesprosessen og gi smertelindring.

Mer om Helvetesild

Helvetesild, også kalt herpes zoster, er forårsaket av samme virus som ga deg vannkopper som barn - varicella-zoster virus, som er medlem av Herpesvirus familien. Selv etter vannkopper går bort, forblir varicella-virus i kroppen. Den ligger i nervesystemet, hvor det sover før noe fører det til å reaktivere. Bare, i stedet for å få vannkopper igjen, du får helvetesild - en smertefull blistery utslett som vanligvis påvirker bare én side av kroppen. Helvetesild kan bryte ut hvor som helst, men ifølge Mayo Clinic, lider vanligvis opplever et "band" av vassen blemmer som strekker seg fra den ene siden av stammen fra ryggraden til brystbenet. Det kan også vise frem på den ene siden av ansiktet eller halsen, og selv bryte ut rundt området av øynene - dette krever tett oppfølging av lege.

Helvetesild Behandling

Ifølge Mayo Clinic, vil en enkelt forekomst av helvetesild leges av seg selv etter noen uker. Men fordi denne tilstanden kan være svært smertefullt, det er medisiner som kan forkorte varigheten av helvetesild og minske symptomene. En lege kan forskrive og muntlig antiviral medisiner som acyclovir, Valacyclovir eller famciclovir - de samme medisiner som brukes til å behandle muntlig og genital herpes. Muntlige antivirale midler er mest vellykket når det brukes innen 72 timer etter utbruddet, før utslettet bryter ut i løpet av pro-Domal stadium, når huden er smertefullt og "tingly."

Administrerende Pain

Pasienter som er i sterke smerter kan kreve ytterligere medisinsk behandling mens helvetesild er til stede. Noen pasienter opplever en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi på grunn av skade nerve forårsaket av helvetesild, og opplever smerte etter helvetesild har grodd. En lege kan forskrive en narkotiske smerte-killer, trisykliske antidepressiva eller anticonsulvant, eller anbefale en aktuell lammende krem ​​mens helvetesild er aktiv.

Forebyggende behandling

En vaksine er tilgjengelig for å bidra til å hindre helvetesild i visse befolkningsgrupper. Ifølge Mayo Clinic, er varicella-zoster vaksine passer for de over 60 år som har hatt vannkopper før - selv om det ikke kan brukes til å behandle mennesker som i dag har et tilfelle av helvetesild. Vaksinen vil ikke hindre helvetesild helt, men kan redusere varigheten og alvorligheten av tilstanden, samt redusere sjansen for postherpetisk neuralgi.

Holde Komfortabel

Pasienter kan ikke velge å søke medisinsk behandling for helvetesild hvis deres nivå av smerte er ikke alvorlig. Det er visse livsstil justeringer og hjem rettsmidler som kan hjelpe helbredelsesprosessen. The Mayo Clinic anbefaler å unngå stressende situasjoner og tar deg tid til å samle krefter, som helvetesild kan la deg følelsen ekstremt svak. Cool bad eller komprimerer kan lindre helvetesild smerte og kløe, som kan visse medisiner kjøpt fra apotek, inkludert smertestillende som inneholder ibuprofen eller naproxen, Calamine lotion og perorale antihistaminer.

Løse tenner Behandling

Løse tenner kan oppstå som et resultat av felles dental forhold, tannskader og dårlig munnhygiene. I tillegg kan visse plager og sykdommer svekke tenner, forårsaker ben, tyggegummi, eller muskelskader. For å utvikle en adekvat behandling for å løse det underliggende problemet, må tannlegen først diagnostisere årsaken.

Forhold Ledende å løse tenner

De vanligste årsakene til løse tenner er bitt eller kjeve forskyvning, munn skade og periodontal sykdom. Bite forskyvning, uansett hvor liten, forårsaker press på de omkringliggende muskler og vev av tennene. Jaw forskyvning kan resultere i ødelagte, sprukket eller løse tenner. Munn traumer kan føre til skade på en eller flere tenner. Periodontal sykdom fører til tannkjøtt resesjon - den ledende årsaken til løse tenner.

Forebyggende behandling

Forebyggende tiltak er den beste måten å hindre at løse tenner. God munnhygiene er et godt utgangspunkt, men er ikke nok i seg selv. Periodiske tannlege besøk - minst to ganger i året - er viktig også. Når potensielle problemer identifiseres og behandles tidlig, kan løse tenner unngås helt.

Urter som alum, alma, Blåbær rot, Chaparral, Hawthorn bær, lakris rot og gurkemeie kan forbedre oral helse. De kan gjøres om til te eller munnvann, gnidd direkte inn i tannkjøttet eller tas i pilleform.

Behandlinger for løse tenner

Bite forskyvning kan ofte bli korrigert med bukseseler, usynlige snap-in skuffer, nattvakter eller reguleringer. De fleste er midlertidige og kan løse problemet uten ytterligere komplikasjoner.

Kjeve forskyvning, hvis diagnosen tidlig, kan være selv behandles med øvelser for å slappe kjevemusklene, ved å bytte til myk mat som krever lite eller ingen tygging, ved å bruke kalde omslag på smertefulle ledd eller varme pakker for å berolige såre muskler. Kroniske smerter kan behandles med anti-inflammatorisk, muskel-avslappende og ikke-steroide medisiner. I alvorlige tilfeller kirurgi kan være nødvendig å reparere leddbånd eller tilbake brusk som er ute av linjen. Noen ganger visdomstennene er trukket for å sikre riktig kjeve justering.

Tannskader kan variere. Tennene kan slås ut eller bare løsnes, men i begge tilfeller er det viktig å søke behandling så raskt som mulig. Milde skader kan ofte repareres med en skinne eller ved å bruke kjeveortopedisk apparater. Noen saker vil kreve reparasjon eller utskifting av det omkringliggende tannkjøtt vev. I alvorlige tilfeller kan tannen fjernes og plantes.

Behandling for periodontal sykdom vil avhenge av alvorlighetsgraden. Medikamentene kan bli brukt til å behandle infeksjon. Dyp rensing vil bli utført for å fjerne tannsten fra overflaten av tennene, så vel som under tannkjøttkanten. I alvorlige tilfeller, er kirurgi nødvendig for å plane tannrøtter å fjerne bakterier eller å gjøre klaff kirurgi for å fjerne plakk som ikke kan nås med normal måte. Dette gjøres ved å løfte tannkjøttet vekk fra tennene for rengjøring og deretter resuturing dem tilbake på plass. Noen ganger bein eller vev grafts kan også være nødvendig.

Club Feet Behandling

Club de fleste føtter, ofte referert til som klumpfoten, er en tilstand i hvilken foten er vendt innover, slik at tærne vender motsatt ben. Mennesker rammet av klumpfot er født med misdannelse, som kan innebære en eller begge føttene. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier i sin publikasjon "Your Ortopedisk Connection" at årsaken til klumpfot ikke alltid er kjent, men at det kan kjøre i familier. Flere gutter enn jenter er født med klumpfot, med en hastighet på ca. 1 til hver 1000 levendefødte. En klumpfoten er vanligvis mindre og kortere enn en normal fot og ben, men det kan behandles for å bevare mobilitet. Behandling omfatter både ikke-invasive og kirurgiske metoder.

Begynn tidlig

Detaljert ultralyd gjør det mulig for deg å vite før barnets fødsel at han vil ha klumpfot. Hvis du ikke er klar over eventuelle problemer før fødselen, vil du bli klar over tilstanden med en gang ved fødselen --- klumpfot er lett diagnostisert på grunn av sin svært gjenkjennelige symptomer. Planlegging behandling så tidlig som mulig kan gi de beste resultatene for barnet ditt, og AAOS leger anbefaler at du starter behandling innen de første par ukene av babyens liv. Tidlig behandling kan ikke bare være til nytte barnet fysisk, men kan spare ham følelsesmessig smerte som følge av hans ser "annerledes" fra sine jevnaldrende.

Casting

Støping er den første behandlingsmetoden som brukes til å korrigere klumpfoten, slik den er ikke-invasiv og sikker for barn i alle aldre. Leger manipulere berørte beinet inn i en mer normal posisjon ved å strekke leddbånd. Denne type støpe kalles Ponseti metode, og det er svært effektivt i de fleste mennesker. Kaster endres nesten ukentlig tidlig i behandlingen, delvis på grunn av den raske tempo som babyer vokser. Hver ny cast påføres etter en økt for å strekke foten litt etter litt inn i riktig holdning. Den Ponseti metoden er vanligvis oppnås i 8 til 12 uker, noe som medførte at den endelige cast er brukt, etter å kutte akillessenen som en endelig plassering tiltak. Barnet ditt vil ha det siste kastet i flere uker for å tillate tilstrekkelig healing.

Kirurgi

I noen tilfeller, støping og strekking er ikke nok til å holde på klumpfoten er i riktig posisjon, og operasjonen er nødvendig. Snarere enn å bruke en progressiv måte som i støpestykket, kan kirurgi reparere alle de klumpfoten problemer på en gang. Leddbånd og sener er kirurgisk reparert og plassert i riktig posisjon for at tærne til ansikt utad i en normal stilling. Hvis barnet ditt krever kirurgi for å korrigere henne klumpfot, mål for planlegging prosedyren før hun når hennes første bursdag. Denne alderen er anbefalt i en del for å unngå forsinkelser i utviklingen involverer krypende og gåing. Barnet ditt vil ha en støpt etter operasjonen for en periode angitt av legen din.

Bracing

Barn som har blitt behandlet for klumpfot kan noen ganger lider et tilbakeslag der foten begynner å vende tilbake til sin indre posisjon. Avstiving er en form for forebyggende behandling som bidrar til å holde de nylig korrigerte føttene i posisjon. Bukseseler er utslitt hele tiden i begynnelsen, og deretter om natten kun i flere år. Bukseseler er i utgangspunktet sko satt på en bar som holder føttene fra hverandre og i den ønskede posisjonen. Ved å bruke bukseseler regelmessig er viktig, ikke bare for den fysiske utviklingen av barnet ditt, men som en del av en rutine, slik at barnet ditt kommer til å forvente at tannregulering hver kveld.

Fysioterapi

Legen din kan henvise barnet til en fysioterapeut, spesielt hvis han er i den vanlige aldersgruppe for walking. En fysioterapeut vil arbeide med de underutviklede muskler i ditt barns ben og hjelpe ham å lære å bli mobil. Personer med klumpfot har ofte mindre fleksibilitet i det berørte foten, noe som kan føre til problemer med å strekke og gå.

Hvordan bruke benzoylperoksid å behandle akne

Hvordan bruke benzoylperoksid å behandle akne


Benzoyl peroxide er en av de kraftigste anti-acne behandlinger tilgjengelig. Det fungerer ved å ødelegge P. acnes bakteriene som forårsaker kviser. Men de fleste folk ikke innser at benzoylperoksid er faktisk en forebyggende behandling; det ikke har noen anti-inflammatoriske egenskaper. Dermed vil det være ineffektiv på en betent kvise. Men hvis den brukes riktig og regelmessig, kan det hindre kviser fra forming.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet med en mild cleanser for å fjerne skitt på overflaten og olje.

Pat huden tørr med et rent håndkle.

Før du går til sengs om kvelden, gni på en nikkel-størrelse mengde benzoylperoksid over hele ansiktet.

Påfør en litt ekstra mye benzoylperoksid på akne utsatt områder som T-sonen.

I morgen, fjerne benzoylperoksid med et mildt rengjøringsmiddel og lunkent vann.

6. Påfør en oljefri fuktighetskrem etterpå for å forhindre over uttørring av huden din.

Fortsett denne prosessen hver dag for å forhindre kviser fra forming.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke en benzoylperoksid acne skrubbe å eksfoliere huden og rense porene.
  • Avslutte bruken hvis overflødig irritasjon, rødhet eller peeling oppstår. Ta kontakt med en hudpleie profesjonell.

Hvordan bruke hvitløk å behandle interne parasitter

Hvordan bruke hvitløk å behandle interne parasitter


Mens interne parasitter er ikke spesielt vanlig blant folk i USA, de er vanlig hos dyr. Både innenlandske flokkdyr, som kyr og sauer, og husdyr er ofte plaget med innvendige parasitter. Bendelorm, hakeorm og rundormer er alle parasitter som kan rokke dyrene i livet ditt.

Bruksanvisning

En feed hvitløk til hunden din for å behandle interne parasitter. Snarere enn å skape et giftig miljø som dreper parasitter, renser hvitløk ut hundens system, slik at det ikke lenger er et egnet miljø for ormer. Hvitløk renser ut hundens tarmen, redusere slim og avfall som ormer mate.

Strøm større mengder hvitløk til større raser når du mistenker interne parasitter. Inkluder 2 til 3 fedd i dyrets måltid for raser som veier over 35 kg.

Bruk en litt mindre beløp for en mellomstor rase. For et dyr som veier mellom 15 til 35 pounds, bør en enkelt hvitløksfedd med måltider være tilstrekkelig.

Strøm små hunder og katter, de veier 15 pounds eller mindre, et halvt fedd i hvert måltid.

Bruk hvitløk som et forebyggende behandling for store husdyr. Finhakk tre fedd hvitløk og kombinere dem med 5 malurt blader, noen solsikkefrø og litt løk. Hvis du mate dette til din buskap ukentlig, er det et godt forebyggende tiltak mot interne parasitter.

Bruk hvitløk til å behandle ikke bare interne parasitter, men eksterne irritasjonsmomenter i tillegg. Hvitløk er en kraftig mygg avskrekkende, og fungerer også mot lopper.

Tips og advarsler

  • Hvis husdyr og husdyr ikke ønsker å spise hvitløk eller hvitløk blandingen du har laget, kan du prøve å oppfordre dem ved å legge noe velsmakende til det. Litt honning eller sukker hjelper ofte. Hvis det ikke fungerer, må du bruke supplement tabletter som du enten tvinge dem til å spise eller strø i sine matretter. Ulempen å supplere tabletter er at de ikke gir så mange helsemessige fordeler som helhet, rå hvitløk.
  • Ta ditt kjæledyr til veterinær med en gang hvis du merker helseproblemer og ikke vet hvordan å diagnostisere interne parasitter. Oppkast, diaré og hoste er alle vanlige symptomer på ulike parasittinfeksjoner. Veterinæren vil mest sannsynlig foreskrive en farmasøytisk stoff som piperazinet, men du kan være i stand til å behandle tilstanden med bruk av naturpreparater som hvitløk.

Hva slags Doctor Behandler Diabetikere?

Diabetes er en tilstand som påvirker hvordan kroppen produserer og bruker insulin. Insulin er et hormon som virker som en "nøkkel" for å la glukose (sukker) inn i cellene i kroppen som skal brukes som energi. Hvis kroppen slutter å produsere insulin (type 1 diabetes) eller hvis cellene ikke lenger kan bruke insulinet som produseres av kroppen (type 2 diabetes), resulterer det i høye nivåer av glukose i blodet. Høyt blodsukker føre til store helseproblemer som må tas opp av forskjellige typer leger.

Identifikasjon

Diabetes er ofte identifisert ved rutinemessige blodprøver bestilt av en primær omsorg lege. Det kan være en feil å stole på denne legen for all diabetesbehandling.

Endokrinologer

En endokrinolog er en lege som behandler ofte diabetikere. Endokrinologer spesialister på sykdommer som påvirker endokrine kjertler inkludert bukspyttkjertelen, som produserer insulin. Skrive for MyDiabetesCentral.com, foreslår Dr. Bill Hurtig se en endokrinolog hvis du har nylig blitt diagnostisert med diabetes, hvis blodsukkernivået blir vanskelig å håndtere eller om du utvikle komplikasjoner fra diabetes som nerveskader eller øyeproblemer. Dr. Hurtig anbefaler også at alle pediatriske pasienter med diabetes skal følges av en endokrinolog.

Advarsel

Diabetes kan føre til nerveskader (diabetisk nevropati) og dårlig sirkulasjon i underekstremitetene. Dette øker risikoen for å utvikle en alvorlig infeksjon av dine føtter og ben. Fordi nevropati dulls følelse i føttene, kan du ikke legge merke til et lite sår før det blir et stort problem. EPodiatry.com råder diabetikere å undersøke sine føtter nøye hver dag og å konsultere en podiatrist for behandling av liktorner, hard hud eller inngrodde tånegler. Selv om ingen problemer ser ut til å være til stede, er det likevel lurt å konsultere en podiatrist årlig for forebyggende behandling.

Forebygging / løsning

Personer med diabetes er utsatt for synsproblemer som grønn stær og retinopati. Derfor anbefaler American Diabetes Association ser en optiker eller øyelege minst en gang i året for å bli testet for disse forholdene.

Misforståelse

Legene utgjør en viktig del av en diabetes behandling team, men de er på ingen måte de eneste som kan hjelpe noen lære å håndtere sykdommen. Dietitians, ernæringsfysiologer og sykepleier lærere kan alle spille en verdifull rolle i å hjelpe noen lære å leve godt med diabetes.

Gruppe Forebyggende Regler HSA

Gruppe Forebyggende Regler HSA


Gruppe helse sparekonto (HSA) planer har forebyggende regler som dekker typer fordelene som tilbys. I motsetning til andre forsikring planer med høyere kompensasjon fordeler ligner HSA, er HSA planer knyttet til høy egenandel helseplaner (HDHP). Disse gruppe helse sparekontoer har amerikanske husholdninger større kontroll over tilgjengelige helsetjenester utgifter. Planene ekspandere inn i det voksende markedet, styrke økonomien og økonomien til nasjonen.

Forebyggende behandling Regler

Ifølge Internal Revenue Service regler om forebyggende behandling, gruppe helse sparekonto planer kan gjelde for forholdene som finnes under behandlingen av en annen sykdom eller resultatet av en ny forekomst av sykdommen. Den forebyggende regelen kan også gjelde for narkotika og medisiner som brukes for forholdene ikke klinisk diagnostisert eller avdekket før behandling av en annen sykdom. HSA / HDHP forsikringsleverandører er forsiktige til å ta på reseptbelagte stoffet fordeler. Skattemyndighetene forbyr narkotika for å bli vurdert forebyggende hvis behandling av en eksisterende sykdom, skade eller tilstand. Det er vanskelig å påvise et medikament anvendes for behandling eller for profylaktisk bruk, siden det er vanskelig å påvise status for tilstanden før behandling. Likevel selskaper har utpekt noen stoffer under forebyggende fordeler plan inkludert reseptbelagte legemidler for behandling eller forebygging av sykdommer som astma, diabetes, koronarsykdom og hjerneslag.

Screenings

Forebyggende behandling dekker kostnadene ved de fleste screenings inkludert nyfødte PKU tester, voksen blodtrykk, tykktarmskreft screenings, kvinners bone mineral testing, nedbrutt kreft for menn i alderen 50 år eller eldre, kolesterol tester, barnas synstester og voksen depresjon og rusproblemer screenings. Vaksinasjoner dekkes HSA forebyggende reglene omfatter influensa, stivkrampe, vannkopper og helvetesild, humant papillomavirus (HPV), og meslinger, kusma og røde hunder (MMR).

Maksimale Dollar Grenser

Gruppe HSA regler bestå av ingen årlige dollar begrensninger på tjenester for over halvparten av alle HSA / HDHP politikk. En fjerdedel av disse retningslinjene har $ 500 årlige dollar grenser. Alle HSA / HDHP politikk er en del av en første-dollar dekning plan. Tre fjerdedeler av den politikken ikke krever noen kostnadsdeling for omsorg (co-betalinger eller coinsurance). Enrollees kan direkte betaling av årlig inntekt til en HSA hvis det ikke er en del av lønnen for inntektsskatt.