Digidexo.com

allergisk reaksjon på aloe vera juice

Kan aloe vera juice Hjelp Vekttap?

Aloe Vera juice har blitt annonsert som et middel eller hjelpemiddel for mange problemer, blant annet overvekt, men har bare blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for ett formål, som er avføringsmiddel bruk.

Hva er egentlig Aloe Vera juice?

Aloe Vera juice er en gul væske ekstrahert fra tubuli nær huden av planteblader. Det er beskrevet å ha en bitter kvalitet.
Det er forskjellig fra gelen inne i bladene som tradisjonelt brukes for å hjelpe til helbredelse overflate sår.
Saften blir solgt i to former, som en væske og i en pulverform. Den pulverform dannes ved tørking av væsken og er brun i farge på grunn av lufteksponering.

Vekttap Bruk

Mange produserer og tilhengere av juice tyder på at det har flere egenskaper, noe som gjør den egnet som et vekttap hjelpemiddel.
Blant de foreslåtte fordelene er at det hjelpemidler i fordøyelsen, er en detox agent, akselererer stoffskiftet og fungerer som et kolon rengjøringsmiddel.
Ifølge kilder oppfordre til bruk av aloe vera juice, inneholder det en type protein som kroppen har til å øve mye energi å bryte ned, derfor påskynde metabolismen. De videre at aminosyrene metionin, serin, treonin og molybden i juice handle for å avgifte kroppen av visse metaller og ytterligere hjelp i påskynde metabolismen.

Som et avføringsmiddel

FDA har godkjent aloe vera juice som en ingrediens for avføringsmidler, og det faktum at det har vist seg som en potent avføringsmiddel kan være grunnen til at det kan hjelpe til med vekttap.
Ved harde avføringsmidler tas de kan tvinge fordøyd maten ut av kolon før mye av energien, eller kalorier, fra mat er blitt absorbert av kroppen. Resultatet er at du faktisk absorbere mindre av det du forbruker.

Farene ved å bruke avføringsmidler for vekttap

Den stadige bruk av et avføringsmiddel for vekttap er ikke bare farlig, det er klassifisert som en spiseforstyrrelse.
Avføringsmidler er ment å lette forstoppelse, og bruke dem når du ikke er forstoppet anses narkotikamisbruk.
Misbruker avføringsmidler kommer med en lang liste over bivirkninger inkludert sterke magekramper og smerter, kvalme og oppkast, kronisk diaré, oppblåsthet, gass, og elektrolyttforstyrrelser. Elektrolyttforstyrrelser er potensielt den mest alvorlige av disse bivirkningene, og kan føre til hjerte komplikasjoner.

Andre bivirkninger av Aloe Vera Juice

Sikkerheten ved bruk av aloe vera juice er fortsatt ukjent, og flere alvorlige bivirkninger er dokumentert. Disse bivirkningene er kvalme, eksem, urin misfarging, leverdysfunksjon, og allergiske reaksjoner.
Det foreslås at de med allergiske reaksjoner på hvitløk eller løk kan også ha allergiske reaksjoner på aloe vera juice.
Noen få tilfeller av død ble også rapportert; imidlertid disse dødsfall forekommet hos kreftpasienter som ble gitt intravenøst ​​saften.
Aloe vera juice kan også være giftig for barn.

Aloe vera juice og gjær infeksjoner

Aloe vera juice og gjær infeksjoner


Ifølge Medline Plus, aloe vera er kjøttfulle blader produsere en gjennomsiktig gel som har blitt brukt topically og muntlig i tusenvis av år for ulike forhold, blant annet på sår, hudinfeksjoner og brannsår.

Typer

Medline Plus sier rapportene fra laboratoriet, dyre- og humane studier tyder på at aktuell aloe vera gel har egenskaper til å berolige huden betennelser som for eksempel gjær infeksjoner.

Aloe vera juice detoxifies kroppen, renser kolon og hjelper fordøyelsen, ifølge ulike studier.

Bruksområder

Påfør aloe vera gel på gjær infeksjon tre til fem ganger per dag, noe som vil berolige infeksjonen, ifølge New York Health. I tillegg vil drikke aloe vera juice tømme magesekken og tarmene av noe gjær, hjelpe infeksjonen leges, sier New York Health.

Fordeler

Ifølge American Chronicle, er aloe vera juice den mest naturlige formen for å bli kvitt en gjær infeksjon fordi den er mild for magen og oppfordrer til en mer forbedret fordøyelsessystemet.

Side Effects

Aloe Vera Studier nettside melder at bivirkninger er sjeldne. Nettstedet sier symptomer på en aloe vera reaksjon inkluderer: elektrolytt (væske) tap, væskeubalanse og kramper i tarmen.

Betraktninger

Medline Plus sier de med kjente allergier mot hvitløk, løk og tulipaner kan ha allergiske reaksjoner på aloe vera.

Aloe Vera Juice Helsefordeler

Aloe Vera Juice Helsefordeler


Aloe perfoliata, vanligvis kjent som aloe vera, aloe eller medisinsk aloe, kan ha sin opprinnelse i den nordlige delen av Afrika. Saften fra planten har blitt brukt i tusenvis av år i helse og medisinske anvendelser. I dag er bruken av aloe vera juice veldig populært i alternativ medisin og holistisk behandlings sirkler og det kan være gunstig i hud applikasjoner og som ingrediens i helse juice blander.

Historie

De tidligste innspilte tilfeller av aloe vera bruk kommer fra det gamle papyrus, datert rundt 16-tallet, BC; Plinius den yngre nevnte det i sine skrifter som en salve. Ved begynnelsen av det første årtusen, anlegget juice var en verdifull handelsvare og reisende tilbys det til sine verter. I dag er aloe vera vanlig i aktuell behandling av mindre brannsår, utslett og noen sverger til de helsemessige fordelene ved å drikke juicen.

Fordeler

The Mayo Clinic Utdanning og Research Group presenterer de få kjente helsemessige fordelene av aloe vera. Begrensede studier av effekter av plantesaft på menneskers helse gir føringer for bruk. Aloe vera synes å være effektiv som et avføringsmiddel og det kan hjelpe til i behandlingen av kolitt. Menn som lider av genital herpes kan finne noen lettelse fra aloe vera og saften kan lindre noen av symptomene på flass og andre former for eksem når det påføres direkte på huden.

Alternative behandlinger

Alternativ medisin industrien bruker aloe vera i en rekke bruksområder, både eksternt og internt. Som en aktuell behandling, tilhengere slather det på solbrenthet for lindring, DAB den på canker sår, bland det inn i tørr hud kremer og kosmetikk og bruke den til mindre sår før bandasjering.

Helse Drink

I tillegg til sin popularitet for eksterne applikasjoner, holistisk helse utøvere sitere aloe vera juice som en super-drink for slankere, for de med fordøyelsesproblemer eller diabetikere og som et forebyggende tiltak for kreft og HIV. Flere studier må fullføres før den ordinære medisinske samfunnet vil akseptere slike krav.

Forsiktig

Til tross for de enorme helsepåstander for aloe vera juice, kan noen mennesker lider allergiske reaksjoner på søknaden eller forbruket av sin juice. Risikoen for en allergisk reaksjon på aloe vera økning i de som også er allergisk mot løk, hvitløk eller andre medlemmer av slekten, Liliaceous familie, for eksempel tulipaner.

Om Aloe Vera Juice

Aloe vera har blitt brukt som et beroligende gel for å lindre smerte fra forbrenninger og infeksjoner. I sin juice form, har aloe vera også helsemessige fordeler, og 2 til 4 oz. er tilstrekkelig for daglig inntak. Du kan drikke saften av seg selv eller tilsett vann.

Vekttap

Kollagen proteiner i aloe vera juice hjelper kroppen forbrenne mer fett, noe som også øker din metabolisme nivåer.

Fordøyelseskanalen og sirkulasjonssystemet

Aloe vera juice spyler ut fordøyelseskanalen, slik at fordøyelsessystemet til å fungere bedre. Det spyler også ut blodet, slik at sirkulasjonen i blodårene dine ikke er bremset ned.

Immune System

Når forbrukes daglig, blir aloe vera juice en aktiv bekjempelse agent for immunforsvaret ved å beskytte kroppen fra kontraktør sykdommer og sykdommer. Aloe vera juice ikke kurere eksisterende sykdommer og sykdommer.

Avføringsmiddel

Selv om aloe vera juice kan være et effektivt avføringsmiddel, er det ikke anbefalt å brukes til å avlaste forstoppelse på en jevnlig basis, fordi det kan føre til alvorlige kramper.

For store doser

Forbruker mer enn 4 oz. av aloe vera juice per dag kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert kvalme og allergiske reaksjoner. Kontakt lege før du innlemme aloe vera juice til ditt daglige kosthold.

Fakta om Aloe Vera Juice

Aloe Vera juice er en drikkbar form av Aloe Vera plante, som er påstått å hjelpe med fordøyelsesproblemer. Saften fra Aloe Vera planter inneholder spormengder av enzymer og mineraler, og den bitre smaker juice kan enten være beruset av seg selv eller blandet med fruktjuicer å forbedre sin smak. Forbrukerne må være oppmerksom på eventuelle bivirkninger som kan oppstå hvis de drikker Aloe Vera juice, og de som opplever alvorlige fordøyelsesproblemer trenger å se en lege før du bruker dette produktet.

Identifikasjon

Aloe Vera juice er en konsentrert saft som er skapt ved å klippe væsker fra bladet av Aloe Vera planten. Den konsentrerte saften kan inneholde ekstrakter fra innsiden av bladet bare eller kan omfatte komponenter fra hele bladet. Noen Aloe vera juice produkter kombinerer juicen med andre fruktjuicer mens andre produkter tilbyr saften i en helt ren form. Aloe Vera juice er en spiselig produkt som ikke må forveksles med Aloe Vera gel som ikke er spiselig.

Ingredienser

De fleste av Aloe vera juice produkter på markedet er laget fra barbadensis Miller arter av Aloe. Konsentrert Aloe Vera juice inneholder vann, natrium, kalsium, magnesium og spormengder av plantesukker; saften kan også inneholde enkelte aminosyrer (arginin, gluatmic syre og asparaginsyre), avhengig av hvorvidt de enzymer ble bevart i utvinningsprosessen. Små mengder av sitronsyre, natrium-benzoat og / eller kalium-sorbat tilsettes til juice som et konserveringsmiddel.

Bruksområder

Aloe Vera juice er markedsført som en fordøyelses smokk, som kan hjelpe med en rekke gastrointestinale tilstander som diaré, forstoppelse, magesår, sure oppstøt og dårlig fordøyelse. Aloe vera juice produkter anbefaler enten drikker produktet hver dag før hvert måltid eller drikke produktet en gang om dagen. Saften kan enten være beruset alene eller blandet med andre juicer å redusere den bitre smaken av Aloe.

Bivirkninger

Bivirkninger kan oppstå fra å drikke Aloe Vera juice og inkluderer fargeendringer i urinen, magesmerter og kvalme. I sjeldne tilfeller kan folk allergisk mot Aloe Vera oppleve en livstruende allergisk reaksjon hvis de drikker Aloe Vera juice; symptomer på denne type reaksjon inkluderer utslett, hevelse i ansikt og hals og pustevansker.

Advarsler

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger etter inntak av Aloe Vera juice, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis du for tiden tar noen andre typer medisiner, eller hvis du har noen form for medisinsk tilstand, bør du snakke med legen din før du bruker Aloe Vera juice.

Aloe Vera juice og dens virkninger har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA). Hvis du er for tiden lider av alvorlig fordøyelsesbesvær eller gastrointestinal sykdom, bør du oppsøke lege før du bruker Aloe Vera juice.

Aloe Vera Juice og hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er hjertesykdom verdens nr 1 morder av voksne. Mange former kan behandles med endringer i livsstil, kosthold og mosjon. Andre kosttilskudd, slik som aloe vera juice, kan også gi noen fordeler. En populær solbrenthet behandling, aloe vera kan tas internt og fordelene er enorme.

Bakgrunn

Aloe vera juice kommer fra aloe vera plante. Bladene inneholder en klar gel, som er ofte brukt som et beroligende salve for hudproblemer. Den grønne delen av bladet (rundt gel) produserer juicen som du kan svelges. Aloe vera kan bli funnet i et bredt utvalg av hudprodukter og FDA godkjent aloe vera som en naturlig mat smakstilsetning.

Fordeler

Når det tas internt, bidrar aloe vera juice bedrer blodsirkulasjonen, regulerer blodtrykket, øker immunforsvaret, helbreder sår og intern vevsskade, regulerer blodsukkeret, fremmer helbredelse av bein og ledd, og bidrar til å beskytte kroppen mot bakterier. Det hjelper med vekttap, hjelper hjelpemiddel i fordøyelsen og renser tarmen (den har et mildt avføringsmiddel kvalitet). Det bidrar til å støtte cellevekst som i sin tur forbedrer blodsirkulasjonen. Dette er en stor fordel for pasienter med hjertesykdom. To til fire gram om dagen er alt som kreves for folk flest.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig å oppleve bivirkninger med aloe vera juice. Disse bivirkninger kan være kvalme, eksem, merkelig farge på urinen, allergiske reaksjoner og leversvikt. Snakk med legen din om riktig dose for deg slik minimere sjansene for disse bivirkningene. Slutte å drikke aloe vera juice hvis du opplever noen merkelige reaksjoner. Ikke drikk aloe vera juice hvis du er gravid eller ammer, eller er allergisk mot hvitløk eller løk.

Historie

Aloe vera har lenge vært brukt som en beroligende balsam for skrubbsår, kutt og brannskader. Det er fortsatt en populær solbrenthet behandling, også. Aloe vera historie spor tilbake til gamle egypterne. det noen ganger referert til helbredelses plante eller plante førstehjelp. Anlegget har sin opprinnelse i Nord-Afrika.

Hjertesykdom

Hjertesykdom er mer av et generelt begrep som omfatter et bredt spekter av forhold som påvirker ditt hjerte. Ifølge Mayo Clinic, de fleste forbinder hjertesykdom med forhold som involverte trange eller blokkerte fartøyer som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Snakk med legen din om aloe vera juice er hensiktsmessig å drikke med din bestemt type hjertesykdom. Ifølge en historie av Mike Adams, Natural News redaktør, studier har vist aloe vera økt viskositet av blodet. Det vil si, det økte blodets evne til å transportere oksygen og diffundere oksygen til forskjellige organer. Denne kvaliteten bekjemper plakk i blodårene - en viktig vitamininnsprøytning til kardiovaskulær helse.

Bruker for Aloe Vera Juice

De fleste vet om fordelene ved å bruke aloe vera gel på huden for å berolige brannsår, kutt og skrubbsår. Drikker aloe vera juice har også fordeler. Det er en annen måte å gjøre huden din leges, men har mye mer å tilby enn å hjelpe til mykere hud.

Næringsstoffer

Aloe vera juice inneholder aminosyrer; mineraler som magnesium, sink og germanium; og vitamin B12, C, A og E.

Vekttap

Drikker aloe vera juice kan hjelpe til med vekttap fordi det stimulerer metabolic rate i levercellene, som gjør at du forbrenner mer energi.

Fordøyelse

Aloe vera juice hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til å kurere mage og tarmproblemer ved rensing din kolon.

Sirkulasjon

Aloe vera juice forbedrer blodsirkulasjonen ved å utvide kapillærene og støtte cellevekst. Dette kan også hjelpe til å redusere blodtrykket.

Immune System

Aloe vera juice også hjelpemidler i å øke immunsystem ved detoxing kroppen din og forsvare kroppen mot bakterier.

Bivirkninger

Du bør unngå aloe vera juice hvis du er gravid eller ammer; har nyre-eller hjertesykdom; eller er allergisk mot hvitløk eller løk. Hvis du bruker for mye aloe vera juice kan det føre til intestinal kramper, som kan bli løst ved å drikke mindre.

Aloe Vera Juice og vekttap

De fleste assosierer nok aloe vera med behandling av brannsår, skrubbsår og mindre kutt. Selv om det er snaut kliniske bevis for å støtte de helbredende egenskapene til aloe vera, sier University of Michigan Health System (UMHS) nettsider, kan det bli funnet i hundrevis av produkter --- ansiktsservietter til leppepomade, og selv i shampoo. Men hva med påstanden om at å drikke aloe vera juice kan hjelpe deg å miste vekt?

Hva er Aloe Vera Juice?

De fleste kommersielt produsert aloe vera juice er laget av den klare, geleaktig saft inni bladene på aloe vera planten. Du kan kjøpe aloe vera juice på nettet, på vitamin butikker som GNC, helsekostbutikker og naturlig mat dagligvarekjedene som Whole Foods. Aloe vera planter er veldig lett å vokse, og kan finnes hvor som helst potteplanter selges. Den har en bitter smak på egen hånd, så de fleste oppskrifter ringe for sevjen som skal fortynnes med fruktjuice.

Dekkes

Ifølge American Chronicle nettside, kan aloe vera "redusere og stabilisere kroppsmasseindeks ved å stimulere metabolic rate i våre leverceller" for å øke mengden kalorier brent. Nettstedet sier videre at daglige doser av aloe vera juice er beslektet med "å gjøre flere treningsøkter i løpet av uken." Mange produsenter av aloe vera juice gjør lignende krav, sier nonprofit Quackwatch nettside.

The Science

Aloe vera juice er klinisk bevist som en effektiv avføringsmiddel siden 1980-tallet, sier Mayo Clinic. Ifølge UMHS nettsted, en 1996 studie publisert i Phytomedicine indikerte at aloe vera kan forbedre blodsukkernivået hos diabetikere, men flere studier er nødvendig. The Mayo Clinic peker på tidlige tegn på at aloe vera kan være effektiv i behandling av psoriasis, flass og canker sår, men sier ytterligere forskning er nødvendig før en konklusjon kan gjøres.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, har det vært rapporter at høye doser av aloe --- betyr mer enn produsenten anbefalte dosen av kommersielt produsert produkt, eller mer enn en halv kopp en dag med hjemmelaget juice --- kan føre til magesmerter , diaré og elektrolyttforstyrrelser. På grunn av den sterke lakserende effekt, bør det ikke være ikke gis til barn, de med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt eller til gravide eller ammende kvinner. The Mayo Clinic advarer også at folk som er allergisk mot løk, kan hvitløk eller tulipaner reagerer på samme måte som aloe vera.

The Bottom Line

Per september 2009, er det ingen kliniske bevis som tyder på at aloe vera juice har noen målbar effekt på vekttap.

Vil Drikker Aloe Vera Juice bli kvitt akne arr og strekkmerker?

Juryen er fortsatt ute på om du drikker Aloe Vera juice eller bruke produkter med Aloe ekstrakt i dem vil faktisk bli kvitt eller behandle kviser og strekkmerker, men det er fortsatt fordeler til de forbindelser som finnes i planten. Denne artikkelen skisserer et behandlingsregime som kanskje ikke helt fjerne acne arr og strekkmerker, men det vil i det minste gjøre huden din yngre og fastere ser samtidig bidra til å hindre fremtidige utbrudd.

Bruksanvisning

•  Drikk Aloe Vera juice minst to ganger om dagen. Juicen inneholder naturlige antioksidanter og næringsstoffer som huden din bruker til å gjenoppbygge seg selv, noe som gjør arr og ujevnheter mindre merkbar.

Hver morgen og hver kveld vask med en skrubb eller såpe som inneholder ekstrakt fra Aloe Vera.

Påfør lotion og ansiktskrem følgende vask og på nytt så ofte som nødvendig med korrekte dagen.

Til slutt, holde en Aloe Vera plante rundt i huset, og når en avslapnings eller ufullkommenhet skjer, bryte av en liten stilk og plassere Aloe sap direkte på huden din. Dette sies å tillate mer av den naturlige oljen suge inn i huden din.

Tips og advarsler

  • Besøk din lokale naturlig mat butikk for de beste tilbudene på Aloe ekstrakt og andre Aloe Vera-produkter.
  • Ikke mange allergier forekommer i Aloe, som det er en av de mest skånsomme anlegg i hele verden. Men alltid prøve Aloe behandlinger i små doser før du bestemmer du vil ikke ha en dårlig reaksjon.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.

Ernæringsmessige verdien av Aloe Vera Juice

Aloe vera juice har blitt verdsatt av tradisjonelle kulturer i århundrer for sine medisinske og kosmetiske egenskaper. Internt er det ofte brukt for fordøyelses problemer, inkludert magesår, halsbrann, irritabel og inflammatorisk tarmsykdom og forstoppelse. Eksternt er det tenkt å ha antibakterielle og soppdrepende aktiviteter. Det er også ofte brukt til å lindre og helbrede forbrenninger.

En halv kopp juice inneholder 12 kalorier, som alle kommer fra karbohydrater. Det tilbyr også et bredt spekter av vitaminer og mineraler.

Historie og Legend

Aloe vera-planten er funnet beskrevet i gamle skrifter fra mange kulturer, inkludert grekerne, romerne, egypterne og kinesisk. Dens rapporterte medisinske egenskaper har blitt bemerket i disse gamle poster, med tidligste omtale blir funnet på en sumerisk tablet dateres tilbake til 2100 f.Kr.

Egyptiske papyrus skrifter fortalt av egyptiske Queens som forbundet bruken med sin fysiske skjønnhet. Greske og romerske leger rutinemessig brukt det i sin praksis for å helbrede en rekke plager.

Alexander den Store og hans tropper visstnok erobret øya Socotra for å få tilgang til sine store forsyninger av aloe. Han ønsket å bruke den for å behandle sine soldatenes kamp sår.

Eksterne bruksområder

Aloe gel er mest kjent som en aktuell behandling for brannskader og mindre sår. Selv den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har erkjent bruk av aloe som en førstehjelpsbehandling for et bredt spekter av brannskader. Det ser ut til å fungere som en fuktighetskrem og holder huden godt hydrert under healing. Det er mistanke om at vitaminer og mineraler som finnes i aloe hjelp næring til cellene og stimulere raskere celle gjenfødelse.

Annen forskning utført, både i USA og i Russland, har dokumentert bruk av aloe vera gel for ulike hudsykdommer, som eksem og psoriasis. Det er rapportert å redusere betennelse og drepe bakterier og andre fremmede arter og fremskynde healing.

Aloe for fordøyelsesproblemer

De fleste av de rapporterte interne fordelene med aloe bekymring sine bruksområder for fordøyelses problemer, særlig irritabel tarm syndrom. En to-årig prøve blir nå preformed i tre sykehus i Swansea for å få mer kliniske data om bruk av aloe vera i behandling av irritabel tarm syndrom (IBS).

I 2004 ble en klinisk studie administreres i et samarbeid mellom Royal London Hospital og John Radcliffe Hospital i Oxford. Det så ut på 44 pasienter med ulcerøs kolitt. Trettiåtte prosent av pasientene som fikk aloe vera juice rapporterte bedring i symptomer, mot bare åtte prosent av pasientene som fikk placebo.

Aloe har også en lang dokumentert bruk som avføringsmiddel. Nyere bearbeidingsmetoder jobber med å fjerne stoff som forårsaker kolon stimulering, i håp om det vil gjøre aloe et bedre alternativ for andre fordøyelsesproblemer.

Det er viktig å huske på at alle disse studiene er klinisk kun basert. Forskere er fortsatt ikke sikker på hva mekanisme aloe har i kroppen som forårsaker disse rapporterte forbedringer.

Aloe for Diabetes

Den nyeste forskningen har rapportert at aloe hjelper lavere og kontroll blod-sukker nivåer hos pasienter med type 2 diabetes. Studien funnet at når diabetiske rotter ble gitt aloe daglig i en uke, ble glukosenivået redusert fra 256 mg / dl til 130 mg / dl.

Andre studier har vist lignende resultater. Den vesentligste del av disse studiene var de histologiske forandringer funnet i pankreas, lever og tynntarm. Ikke bare gjorde aloe senke blodsukkeret, men det syntes å gjøre funksjonelle forbedringer i de viktigste organene som kontrollerer blodsukkeret.

Gnagere i alle disse studiene var gi store mengder aloe daglig. Hvis et menneske forbrukes en slik mengde, aloe ville mest sannsynlig forårsake diaré på grunn av dets kolon-stimulerende egenskaper. Mer arbeid må gjøres, men forskere er enige om de første resultatene er lovende.

Vitaminer og mineraler

Aloe er full av mange vitaminer og mineraler. Nærmere bestemt har det høye nivåer av vitamin A, C, D, B1 og B2. Det inneholder alle de essensielle mineraler, og har blitt foreslått for anvendelse som en elektrolytt erstatning. Disse næringsstoffene er i en tilstand som er veldig lett for kroppen å absorbere og bruke.

Hva er fordelene med å ta Aloe Vera Juice?

Aloe planten tilhører en samling av planter innfødte til Sør-Afrika. Det er karakterisert som en plante med strukket, plumpe, spiny kanter blader. Aloe er en sukkulent som kan dyrkes innendørs eller utendørs. Aloe planter kan ha en levetid på flere tiår. Aloe vera er fjernet fra aloe planten og har blitt kreditert med mange helsefordeler.

Drikker Aloe Vera

De helsemessige fordelene av aloe vera juice har lenge vært anerkjent. Det har blitt brukt tradisjonelt som en beroligende salve, brukes på overflaten for riper, skraper og brannsår. I dag er mange mennesker som drikker aloe vera juice for sine ulike helsemessige fordeler.

Immune Booster

Flere data over hele verden peker mot aloe vera som en all-purpose tonic som bedrer immunforsvaret. Den virker som en anti-bakterielle og antisoppmiddel ved å nøytralisere giftstoffer i systemet, forebygge sykdom.

Avgiftning

Aloe vera juice er en av de optimale avgiftning rensemidler, å fjerne stoffer ut fra mage, lever, nyrer, milt, blære, og tykktarm. Aloe vera juice detoxifies også blodstrømmen, utvide kapillærene og øker celle utvikling, styrke blod bevegelse.

Ulcerøs sykdommer

Aloe vera brukes til behandling for alle typer ulcerøs sykdommer. Dette inkluderer mageproblemer, magesår, kolitt og Crohns sykdom. Aloe evne til å understøtte frigivelse av pepsin ved buken er full er grunnen.

Vekttap

Aloe vera er også tenkt å støtte vekttap. Det fungerer både avta og balansere kroppsmasseindeks ved å stimulere metabolic rate i kroppen vår, noe som resulterer i å brenne overflødige kalorier.

Tillegg Fordeler

I tillegg er det tenkt at å drikke juicen kan senke blodtrykket, fremme bein og felles helse, stabilisere blodsukkeret og reduserer irritasjon i psoriasis, slik at det å helbrede. Drikker 2 til 4 oz. om dagen er alt som trengs for å få de mange utbetalingene av aloe vera juice.

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice


Aloe vera har vært kjent i århundrer som en effektiv aktuell hud behandling, og tilbyr en rekke helbredende og lindrende fordeler. Aloe vera juice tilbyr enda flere helsefordeler, og er i økende grad anerkjent som den ultimate helse drikke. Ifølge HerbWisdom.com sin aloe vera rapport, har over 200 vitenskapelige forskningsartikler blitt publisert over hele verden knyttet til sin helsemessige fordeler. De mange vitaminer og mineraler av aloe vera juice løse et stort antall kroppsdeler og kroppsfunksjoner som opprettholder generelle helse og velvære.

Næringsstoffer av Aloe Vera Juice

I tillegg til å være meget verdifulle i helsefordeler, er sammensetningen av aloe vera juice interessant ved at den ikke lett kan dupliseres i et laboratorium. Kraften av aloe vera juice ikke kommer fra ett eller to spesielle næringsstoffer, men fra den totale kombinasjon av mineraler og vitaminer. Aloe vera inneholder protein, sink, magnesium, kalsium, germanium, aminosyrer, essensielle fettsyrer og enzymer, og vitaminene A, C, E og B12.

Avgiftning

I likhet med de anti-bakterielle egenskaper aloe vera gir huden som en aktuell behandling, er aloe vera juice svært effektiv som en intern kroppsvask. Det detoxifies usunn celle materiale i magen, nyrer, milt, lever, blod, og blæren. Det er best kjent, men for dens evne til å rense ut tykktarmen. HerbWisdom.com identifiserer aloe vera juice som den fineste kjente kolon cleanser. NatauralNews.com rapporterer at aloe vera juice faktisk kan stoppe kreft i tykktarmen.

Immunsystem Fordeler

Vitaminer, mineraler og enzymer av aloe vera juice hjelpe styrking av immunsystemet, som ikke bare hjelper kamp eksisterende virus og sykdommer, men hjelper motstå sammentrekning av nye. Aloe vera er anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper hjelpe opprettholde immunforsvaret. Også, et utdrag av aloe vera, kalt carrisyn, bidrar til å stimulere produksjonen av smitte-kampene blod cells.the USA Food and Drug Administration godkjent aloe vera for HIV-behandling i 1994, siden det stimulerer hvite blodlegemer og bekjemper virus og svulster når det tas i høye doser.

Fordøyelsessystemet fordeler

Aloe vera juice hjelper funksjon av fordøyelseskanalen, lindrende tarm eller mageproblemer. Dens helbredende og lindrende fordeler lindre sår og andre problemer med magen nød. Aloe vera er også brukt til å lette halsbrann, diverticular lidelser, Crohns sykdom, kolitt og andre typer fordøyelseskanal opprørt, og redusere utskillelsen av magen juice som forårsaker fordøyelseskanal opprørt. Saften også forbedrer og eliminerer forstoppelse. Hvis tas daglig, til aloe vera hjelpemidler generelle fordøyelsen sikre jevn og riktig funksjon.

Sirkulasjons Forbedringer

Aloe vera juice forbedrer blodsirkulasjonen med vitamin C, som fremmer sunn sirkulasjon og opprettholder tonen i blodårene, og germanium, som hjelpemidler sirkulasjonsforstyrrelser. Andre komponenter hjelpe utvide kapillærene og støtte ny cellevekst. Aloe vera juice regulerer også blod konsistens, noe som påvirker blodsirkulasjonen, som juice bidrar til å reparere og erstatte usunne, unormale celler med sunn seg, forebygge tykk "slam" blod. Høyt blodtrykk bidrar til dårlig sirkulasjon, og aloe vera juice reduserer høyt blodtrykk ved å øke blodoksygenering, og tilbyr terapeutiske fordeler som beskytter kroppen mot oksidativt stress. Noen komponenter av aloe vera juice hjelpe metabolismen av karbohydrater, protein og fett, og hindrer en opphoping av fett i arteriene. Denne fordelen bidrar til forbedret sirkulasjon, men også til å hindre hjertestans.

Anti-inflammatorisk Aid

Aloe vera anti-inflammatoriske egenskaper fungere like godt på innsiden av kroppen som de gjør utenfor kroppen, på huden. Aloe vera saft fremmer tilheling av ben og ledd, reduserer svelling forårsaket av artritt, i tillegg til helbredende indre vevsskade.

Aloe Hjelpa i andre helsemessige forhold

HerbWisdom.com rapporterer at en lab studie utført ved University of San Antonio i 1997 viste at daglig inntak av aloe vera reduserer risikoen for leukemi, nyresykdom, og hjertesykdommer. Aloe vera juice er også brukt til å behandle og helbrede astma, forebygger nyrestein, og stabilisere blodsukkeret for diabetikere. Det brukes for å forebygge og behandle candida infeksjoner, hemorroider, søvnløshet, vaginitt og leggkramper.

Hel-Leaf Aloe Vera Juice & Shoulder Pain

Ifølge en artikkel av Boudreau og Beland i 1. juli 2006 nummer av Journal of Environmental Science and Health, publisert på informa hjemmeside, "Mer enn en tredjedel av USAs befolkning bruker noen form for alternativ medisin." Aloe vera, også kjent som Aloe barbadensis, er verdenskjent for sine mange medisinske fordeler. Hel-leaf aloe vera juice reduserer betennelse i skulderen, helbreder vev i skulder og lindrer skuldersmerter.

Plantesteroler

En av de mange fordelene med hel-leaf aloe vera juice er at det fremmer vev gjenfødelse og lindrer smerte. Hel-leaf aloe vera juice inneholder naturlige potent plantesteroler: lupeol, beta sitosterol og campesterol, som ligner på steroider fordi de reduserer betennelse. Steroider ikke gro skulderen; de bare å lindre smerte og betennelse.

Salisylsyre

Hel-leaf aloe vera juice inneholder salisylsyre, som ligner på aspirin. Hele blad aloe vera juice lindrer skuldersmerter og, i motsetning til aspirin, ikke irritere magen, men faktisk hjelpemidler fordøyelsen. Salisylsyre lindrer smerte og reduserer inflammasjon ved å inhibere produksjon av prostaglandin hormoner, som fremmer inflammasjon.

COX-2 Effekt

Ifølge artikkelen "Aloe vera, hydrokortison, og Sterol Innflytelse på Wound strekkfasthet og anti-betennelse", publisert i desember 1994 i Journal of American Podiatric Association, av Dr. Robert Davis, har aloe vera en naturlig cyklooksygenase (COX -2) inhiberende effekt som reduserer smerte, feber og betennelse i skulderen uten at de skadelige virkninger av COX-2-stoffet, som er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID).

Forskning på Hel-Leaf Aloe Vera Juice

Hel-leaf aloe vera juice inneholder vitaminene B1, B2, B6 og C; niacinamide; choline; og 18 aminosyrer, så vel som mange andre næringsstoffer. Hel-leaf aloe vera juice inneholder enzymet bradyinase, som bistår i å lindre skuldersmerter ved å bryte ned bradykinin, som er kjent for å forårsake smertefull betennelse. Ifølge artikkelen "Tooth Gel: Healing Power Of Aloe Vera beviser gunstig for tenner og tannkjøtt, Too", utgitt den 28 juli 2009, i Science Daily nettside, "The aloe vera plante har en lang historie med helbredende kraft Dens evne. å helbrede brannsår og kutt og lindre smerte er dokumentert så langt tilbake som det 10. århundre. "

Bivirkninger og advarsler

Noen av bivirkningene som kan oppstå fra å drikke hel-leaf aloe vera juice er diaré og magekramper. Hel-leaf aloe vera juice bør ikke tas hvis du har diabetes. Før forbruker hel-leaf aloe vera juice for smerter i skulderen, bør du kontakte lege.

Hvordan å begynne å drikke Aloe Vera Juice

Aloe vera har vært brukt siden gamle dager som et middel for solbrenthet, og er høyt verdsatt for sine hud-helbredende egenskaper. Aloe vera har vært brukt i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er nå tilgjengelig i juice form å konsumere daglig for sine fordeler for hud og kropp. Aloe vera juice er også sies å forbedre blodsirkulasjonen, styrke immunforsvaret, og helbrede intern vevsskade. Drikker aloe vera juice kan også avgifte blodet og forbedre generelle kroppen helse.

Hvordan å begynne å drikke Aloe Vera Juice

Drikker Aloe Vera Juice

•  Ta kontakt med legen din hvis du har noen medisinske tilstander før du drikker aloe vera juice. Hvis du har kolitt, blindtarmbetennelse, tarmproblemer eller ta visse medisiner, er det tilrådelig å spørre legen din om bivirkninger av juicen.

Bestem om du ønsker å drikke aloe vera juice vanlig eller med tilsatt smak. Noen smaker inkludere mandarin, tranebær, og bær. Drikking flavored aloe vera juice vil gjøre det enkelt for deg første gang.

Planlegg en tidsplan for å drikke juice. Når hver morgen eller ettermiddag er godt å starte.

Drikk minst to gram av juice å starte en rutine. Du kan gå opp til maksimalt åtte gram hver dag. Hell den over is eller bland den med oransje eller eplejuice å gjøre det mer drikkes.

Hint

  • Prøv aloe vera juice ren og med ulike smaker å finne den som passer din smak.
  • Prøv aloe vera gel for huden din til å dra maksimal nytte av sine fordeler.
  • Over-dosering av aloe vera juice kan føre til elektrolytt tap, tarmkramper, og kan farge urinen rosa.

Aloe Vera Juice for avrusning

Aloe vera-planten er en stor kilde til vitaminer og mineraler. Ved å innlemme bladene og juice i kostholdet ditt, kan du detox kroppen daglig og øke immunforsvaret og fordøyelsen helse. Følgende strategier vil vise hvordan du kan blande aloe vera blader eller bruke en aloe vera-ekstrakt for avrusning.

Aloe Vera drikke alternativer

Aloe Vera gir vitamin A, B1, B2, B6, B12, C og E, sammen med folsyre og niacin. Brukt i århundrer som en naturlig avgiftning agent, fjerner aloe vera giftstoffer fra kroppen og støtter generelle helse. Det er effektivt når forbrukes alene som en drikk eller når de blandes med andre frukter og grønnsaker. For en forfriskende aloe vera drikke, tilsett 3 skiver av bladene, en spiseskje honning, 4 isbiter, en skvett tranebærjuice og en skvett frisk sitronsaft. Legg alle ingrediensene i en blender eller juicer og kjør til en glatt. Denne aloe vera drikke vil utfylle eventuelle ettermiddagen snack og kan serveres med en plate av grønnsaker.

Aloe Vera Juice Extract

Aloe vera blader kan legges til salater eller drysset over dampede grønnsaker. Legg en håndfull av romanosalat og baby grønn spinat. Bland i en bolle, strø i en skvett olivenolje som du virvle bollen rundt (en blanding skje eller tang kan også brukes til å fullføre dette trinnet). Legg pinjekjerner og fortsette å blande. Hakk en liten avocado og strø på. Topp med 3 til 4 skiver av aloe vera blader. Legg til flere krydder som timian eller hakket hvitløk (kan fersk hvitløk også brukes). Serveres med en aloe vera juice. Det finnes en rekke alternativer. Du kan bruke en aloe vera juice ekstrakt og bland det med rå frukter som kiwi, sitron og melon. Eller du kan kjøpe aloe vera juice og hell den over et glass knust is.

Aloe Vera Juice

Legg aloe vera å detox oppskrifter som rå eller dampede grønnsaker, bønner eller pasta. Brokkoli, blomkål og tomater er gode vegetabilske alternativer for noen avgiftning program. Spise rå eller dampet for et sunt måltid eller mellommåltid. Nyre bønner, pinto bønner, mungbønner, kikerter (kikerter) og Adzuki bønner er gode bønne alternativer. Hver fremmer eliminering og støtter fordøyelsen helse. Hvete-fri pasta med artisjokker og oliven er en stor pasta alternativ. Serve og dryss med aloe vera blader for et godt måltid eller mellommåltid. Serveres med aloe vera juice. Du kan enten bruke en kommersiell merkevare av juice, eller legge 10 til 12 blader til 1 liter vann. Rør og server. (The liter vann kan erstattes med eplejuice, appelsinjuice eller ananasjuice.)

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler


Aloe vera juice er kjent verden over for sine medisinske og fordøyelses fordeler. Aloe vera er produsert i gel form i spydformede blader. Aloe planten kan dyrkes innendørs eller utendørs og er en enkel å dyrke stueplante.

Historie

Aloe vera sies å ha sin opprinnelse i det tropiske klimaet i Afrika og trives i varmt vær. Den aloe vera plante gel brukes for behandling av brannskader. Det er også brukt i kosmetikk og som en spiselig juice for sine digestive egenskaper.

Aloe vera juice

Aloe vera juice er svært gunstig for magen. Det fungerer som en tonic for fordøyelsessystemet og spyler ut avfall saken fra kroppen. Det er en overlegen kolon cleanser. Det lindrer fordøyelsesbesvær og halsbrann.

Aloe vera juice for kroppen

Folk som bruker aloe vera juice hevder å ha hatt lindring fra leddgikt, magesår, forstoppelse, og blære og nyre infeksjoner. Forbruker saften behandlet fra aloe vera-planten ga også lettelse å hovne ledd og redusert søvnløshet.

Andre fordeler

I 1997, University of San Antonio forsker Jeremiah Herlihy gjennomført en studie for å observere eventuelle negative effekter av å drikke aloe vera juice hver dag. Dyrene som ble testet viste ingen negative effekter. Tvert imot, er forbruket av aloe vera juice viste en reduksjon i leukemi, hjertesykdommer og nyresykdommer.

Bivirkninger

En dose på 2-8 gram av aloe vera juice anbefales per dag. For mye forbruk av saften kan føre til tap av elektrolytt og flytende ubalanse. Folk kan også oppleve kramper i tarmen eller rosa farge på urinen. Det er lurt å rådføre seg med en lege før du drikker aloe vera juice.

Hvorfor er Aloe Vera Juice Godt å drikke?

Aloe vera har immun-stimulerende, avføringsmiddel og anti-inflammatoriske egenskaper. Det bidrar også til å balansere blodsukkeret og fremmer næringsopptak i fordøyelseskanalen.

Expert Insight

Ifølge Phyllis Balch, forfatter av "Resept for Herbal Healing," studier har vist at aloe vera juice helbreder magesår bedre enn anti-sår narkotika cimetidin (selges som merkevare Tagamet.)

Nyrestein

Aloe vera juice inneholder en kompleks sukker som stimulerer veksten av friske nyreceller og bremser ned krystalldannelse i forbindelse med nyresten.

Fordøyelsen Helse

På grunn av sin anti-inflammatorisk og krakk-mykgjørende effekt, kan aloe vera juice være nyttig for Crohns sykdom. Ifølge Penny C. Royal, forfatter av "Herbally Yours», er det også gunstig for kronisk forstoppelse, spesielt hos eldre mennesker.

Betraktninger

Mange aloe vera produkter på markedet inneholder mest vann og svært lite aloe vera, så er det viktig å lese etiketten og være sikker på at aloe vera er den første (eller andre) ingrediens oppført.

Advarsel

For å unngå elektrolyttmangel, bør aloe vera juice ikke tas internt i mer enn to uker av gangen. Heller ikke bør det tas internt under graviditet eller menstruasjon.

Aloe Vera Juice Healing Fordeler

Aloe vera juice er en væske som er trukket ut fra aloe planten. Det antas å ha medisinsk, helbredende formål. Saften er laget av gul væske som er avledet rett fra planten. Det er alminnelig antatt at aloe vera juice har en rekke gunstige helsefordeler på grunn av det faktum at det er full av aminosyrer, næringsstoffer og mineraler. Saften kan forbrukes internt eller brukes eksternt. Det er også brukt for hudpleie.

Interne Fordeler

Det er mange interne fordeler ved å drikke aloe vera juice. Noen av disse helsemessige fordeler inkluderer healing intern vevsskade, forbedring av magesår, sterkere immunforsvar, oppmuntre til helbredelse av ledd og bein, regulere blodtrykket, noe som gjør sirkulasjon mer effektiv, regulere blodsukkeret og redusere kløe forbundet med hudens tilstand psoriasis.

Anti-Bakteriell / Anti-Fungal

Aloe vera juice fungerer også som både en anti-sopp og en anti-bakteriell. Det anbefales å drikke mellom 2 og 4 gram av saften på en daglig basis. Gjør du det hjelper på sunn fordøyelse, avgiftning av kroppen, forbedring av sirkulasjon og rensing av tykktarmen.

Vekttap

En annen svært populær formål for forbruker aloe vera juice er vekttap. Aloe vera juice kan bidra til vekttap ved å stabilisere body mass index (BMI), og også redusere den. Saften gjør begge disse tingene ved å stimulere leveren cellenes metabolske priser, hjelpe folk brenne betydelig mer energi.

Immune System

Carrisyn er navnet på en aloe vera-ekstrakt. Carrisyn er et utmerket verktøy for avrusning fordi det er i stand til å stimulere kroppens produksjon av blodceller som kjemper mot infeksjoner. Som et resultat, ender den opp styrke kroppens immunsystem, så vel.

Kosttilskudd

Aloe vera juice gjør en nyttig ernæringsmessig, naturlig supplement fordi den inneholder 19 forskjellige typer av aminosyrer, vitaminer 12 og 12 mineraler.

Aktuelt Skin Application

Aloe vera juice gjør også en svært effektiv aktuell hud søknad om kroniske hudproblemer som psoriasis og eksem. Det kan eliminere kløe og rødhet. Det kan også behandle brannsår, kutt og sår. Aloe vera har inflammation- og hevelse reduserende egenskaper. Det er også effektiv for å lindre huden.

Hvordan lage Aloe Vera Juice

Hvordan lage Aloe Vera Juice


Aloe vera juice tilbyr en rekke helsemessige fordeler som en urtemedisin, og du kan lage dine egne fra aloe vera gel. Hvis du har en moden potte aloe vera plante, eller har noen som vokser i hagen din, er dette en enkel oppgave. Les videre for å lære hvordan du gjør aloe vera juice.

Bruksanvisning

•  Samle alt du trenger for å lage din aloe vera juice. Dette er viktig fordi frisk aloe vera gel oksiderer veldig raskt når ex [poserte for luft, noe som gjør det viktig å umiddelbart trekke ut og behandle gel når du høste aloe vera blad.

Harvest-ett eller flere blader fra aloe vera plante. Bruk liten kniv til å klippe av de vanskelige kanter av bladet., Og skyll i kaldt vann.

Split aloe blad i to halvdeler. Grav ut klar, gjennomskinnelig, indre gel fra split blad.

Sett aloe vera gel i en blender, og legg til litt sitrus juice, som appelsin eller grapefrukt. Saften bidrar til kort stabilisere utsatte aloe vera gel, samt øke smaken. Bland disse ingrediensene i ca to minutter.

Hell aloe vera juice i en lufttett beholder. Kjøle hjemmelaget aloe vera juice. Det vil bli frisk i opptil en uke, men er på det mest potente i form av helsemessige fordeler, hvis de spises innen to dager.

Stir to spiseskjeer av blandet aloe vera gel i et glass med vann for å lage et glass aloe vera juice. Du kan tone ned eller forbedre smaken ved å erstatte frukt juice for vannet.

Tips og advarsler

  • Aloe vera har en lakserende effekt.
  • Vær nøye med å ekskludere den gule lag ("latex") og bark, noe som kan føre til at du kramper og / eller diaré.