Digidexo.com

maur allergi

Hvordan finne Dust Mite Bedding Covers

Hvordan finne Dust Mite Bedding Covers


Støv midd sengetøy overtrekkere kan sterkt redusere nattetid allergier.

Denne guiden vil gi deg den informasjonen du trenger for å velge de beste støv midd sengetøy dekker.

Bruksanvisning

•  Sørg for å finne støv midd sengetøy som beskytter boksen våren også.

For å effektivt redusere mengden av støvmidd på senger. Det er viktig å dekke boksen våren med anti-allergi sengetøy også. Du må beskytte mer enn bare madrassen for å kontrollere støvmidd på soverommet.

Kjøp anti-allergi pute dekker som gir støv midd beskyttelse.

Dette vil beskytte bihulene puste i støvmidd som du er så allergisk mot. Hver del av sjiktet skal være dekket med anti-støv midd materialet for effektivt å behandle kilden av allergenene.

Dra nytte av online forbruker ressurser til å sammenligne støv midd sengetøy.

Det er alltid gunstig å lese maur-allergi sengetøy vurderinger fra objektive forbrukere. På denne måten kan du kjøpe allergi lettelse deksler som er bevist å være effektive. Du kan finne en nyttig lenke nedenfor i avsnittet.

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?


Insektbitt og stikk er vanlige hendelser, spesielt på våren og sommeren. De fleste mennesker har en mild reaksjon som kan behandles hjemme, men noen mennesker har alvorlige allergiske reaksjoner. Bier, veps og brann maur er den vanligste årsaken til alvorlige reaksjoner. Søke øyeblikkelig profesjonell medisinsk hjelp for alle som opplever en alvorlig allergisk reaksjon.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på et insekt bite eller stikke omfatter rødhet, hevelse og kløe på bittstedet.

At-Home Treatment

Disse symptomene kan behandles hjemme ved å rense området med såpe og vann. Påfør en ispose i 20 minutter for å redusere hevelse og rødhet. Påfør en over-the-counter antihistamin eller Calamine lotion for å redusere kløe.

Alvorlige symptomer

Mer alvorlige symptomer inkluderer tungpustethet, kortpustethet, elveblest, hevelse og bevisstløshet. Dette er tegn på anaphylatic sjokk. Åpne sår, infeksjoner, feber, eller røde linjer som vises fra såret er også alvorlige symptomer på en infeksjon

Medisinsk behandling

Alle som opplever disse symptomene bør tas til legevakten umiddelbart. Leger vil utføre en fysisk eksamen sjekke huden, hjerte-karsystemet, luftveiene og munnen. Pasientene vil bli behandlet med adrenalin og antihistamin injections.Steroids blir ofte given.Severe tilfeller kan behandles med IV medisiner og oksygen. Oral antibiotika er gitt til pasienter med en infisert bite eller stikke.

Anafylaksi Kit

Pasienter diagnostisert med en allergi mot bie stikk eller insektbitt kan gis en anafylaksi kit. Dette inkluderer antihistaminer og en adrenalin skutt. Be legen om å vise deg den riktige måten å administrere bildene.

Hvordan kontrollere maur biter

Hvordan kontrollere maur biter


Liten og vanligvis vingeløse, maur virke ufarlig. De fleste varianter, inkludert den vanlige svarte maur, er langt mer interessert i å stjele maten din og sjekke ut hva som er i søppel, enn å få noe i nærheten av deg. De er nesten helt godartet. Men røde maur - spesielt, brann maur som finnes i det sørlige USA - kan bite, brodd og gjøre smertefulle skader. Men mens du ikke kommer til å gå bort fra en maur bite lykkelig, kan umiddelbar handling hjelpe deg dempe effektene.

Bruksanvisning

•  Få maurene av deg, og komme unna så raskt som mulig. Brann maur kan være aggressiv, spesielt hvis du forstyrrer deres ofte skjulte reir. Det kan hjelpe å vite at de ikke liker vann. Spray det, eller hoppe i det, hvis det er nødvendig. Flere biter bare øke smerten og faren for alvorlige allergiske reaksjoner.

Ta en Type I muntlig antihistamin som Benadryl umiddelbart, spesielt hvis du har flere biter. Merk at ikke-døsig antihistaminer utformet primært for sinus og lunger ikke adressen dermatologiske eller generell allergisk, reaksjoner.

Påfør aktuell kortison eller smertestillende krem på biter. Hevelse og betennelse i biter stammer fra en allergisk reaksjon. Alle har en viss mengde allergi mot maurgift - mengden gift og din personlige make-up fastslå akkurat hvor alvorlig din reaksjon vil bli. Krem vil bidra til å bekjempe reaksjonen og minimere hevelse, smerte og kløe.

Være på vakt for en mer utbredt allergisk reaksjon. Overvåk bite nettsteder, samt din pust og hudfarge. Dersom hevelsen blir betydelig, hever pulsen, eller pusten din blir anstrengt, se en lege eller dra til legevakten umiddelbart.

Administrer adrenalin eller adrenalin, per allergi kit eller reseptbelagte instruksjoner, hvis du går inn i anafylaktisk sjokk før en medisinsk innretning. De fleste mennesker utsatt for støt holde nødutstyrspakker på hånden, men hvis dette er din første erfaring med en alvorlig allergisk reaksjon, narkotika butikker og apotek bære kits. Men hvis du er uforberedt, og tid er kjernen, ring 9-1-1.

Hvordan tørke ut brann maur biter

Hvordan tørke ut brann maur biter


Brann maur biter er ikke bare en god hudfarge mareritt, men de kan være ganske smertefullt. Det finnes måter å eliminere disse stygge, røde, kløende pustler og unngå å smitte dem mer. Smerten fra disse bittene stammer fra de giftige alkaloid gift fire ants utskille inn i huden etter et bitt. Ifølge University of Texas, som i 2011, vil om lag 1 prosent av befolkningen har en alvorlig reaksjon på brann maur biter. Mens brann maur biter er ikke livstruende, bør du prøve å unngå de pesky små skadedyr når det er mulig, eller i det minste vite hvordan de skal behandle sine smertefulle biter.

Bruksanvisning

Shed klærne og undersøke hele kroppen. Flere maur kan skjule seg i fibrene i klærne. Din første prioritet er å unngå ytterligere biter.

Sanitize bitt. Arbeid såpe og vann i et skum med hendene og forsiktig gni det på det berørte området. Plasser biter under rennende vann eller forsiktig bruke en fuktig håndkle for å fjerne overflødig såpe.

Fyll lokket av alkohol flaske med alkohol og virvle en ren bomullsdott i blandingen. Lett bearbeid det berørte området med pinnen for å desinfisere bittet.

Redusere hevelse ved å plassere en isbit på bittet i ca 15 minutter. Hvis den kalde følelsen blir litt for mye, fjerne is for en liten stund, og sett den tilbake på bittet når komfortabel.

Klem noen dråper Calamine lotion på det berørte området eller bruke en annen ren bomullspinne for å bruke blandingen.

Ta en dose av allergi-bekjempelse av narkotika Benadryl. Følg instruksjonene på baksiden av flasken eller kartongen for nøyaktig dosering. Hvis du er slitne om dette trinnet, kan du kontakte ditt lokale apotek eller lege.

Tips og advarsler

  • Bruk verneklær som lange armer og jeans hvis du bor eller hyppig et område utsatt for brann maur.
  • Hvis anafylaksi symptomer som kvalme, sløret tale og hevelse i halsen eller i ansiktet oppstår etter en brann maur biter, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Går inn anafylaksesjokk er livstruende.

Luftrensere for en Pet Allergi

Luftrensere for en Pet Allergi


Hvorfor er det slik at de med allergi tendens til å bli tiltrukket av de samme dyr som forårsaker dem øvre luft strid? Dander, spytt og pollen kjæledyr bringe inn fra utsiden kan skape kaos på bihulene i form av allergier. Selv om det er andre behandlinger, som for eksempel allergi skudd eller medisiner, luftrensere tendens til å utfylle disse tilnærmingene, gir lindring, når alt annet svikter.

Vanlige Dyr som forårsaker allergi

Katter, hunder, kaniner, marsvin, hamstere og ørkenrotte er vanlige allergifremkallende kjæledyr. Men fuglene er et annet dyr som produserer allergiske reaksjoner hos enkelte eiere. Sine fjær og avføring inneholder støv, sopp og mugg, som kan vise seg å være belastende.

Noen tropiske fisk forårsake allergier, ikke på grunn av fisken, seg selv, men på grunn av maur egg som er en del av fiskens diett. Selv om slanger og øgler vanligvis ikke forårsake allergi, maten de spiser, mus, kakerlakker og ørkenrotte, kan føre til at du nyse og hoste.

Allergier

Pet dander og utenfor allergener brakt inn på et kjæledyr pels er et par grunner til at din katt eller hund er gjør du nyser eller dine øyne vann.

Å ha en allergi betyr at immunsystemet er uheldig å svare på en bestemt protein i ditt miljø. Disse proteinene, eller allergener, produsere histamin som fører til hud- eller luftveisproblemer hos ellers friske mennesker. En allergisk reaksjon kan manifestere seg som en kløe i huden og øynene, en hevelse i nasal og lunge passasjer, eller tungpustethet.

Behandlinger som utfyller Bruk av luftrensere

Luftrensere er ikke det eneste alternativet til å behandle kjæledyr allergi. Hvis allergi er alvorlig nok, må du kanskje skudd eller medisiner og en luftrenser for å få dem under kontroll.

Når unngåelse av kjæledyret ditt er ikke et alternativ, spør din allergolog om allergivaksinering. Skuddene inneholde en konsentrasjon av proteiner som forårsaker allergier. Når gitt i stadig sterkere doser, har kroppen din en sjanse til å utvikle en immunitet mot dine allergener. Over tid vil du være i stand til å håndtere kjæledyret uten tilstopping bihulene eller pipende ukontrollert.

Medisiner som blokkerer histamin reseptorer er også nyttig i behandling av kjæledyr allergi, samt bruke allergi blokkerer kjæledyr sjampo på kjæledyret, en gang i uken.

Disse behandlingene utfylle din bruk av en luftrenser ved å gi kroppen din de verktøyene for å bekjempe hva små mengder av allergener luftrenseren ikke er i stand til å fjerne.

Beste luftrensere for Allergi

HEPA står for High Efficiency partikler Air, og HEPA luftrensere har en høy tetthet, flat filter laget av tilfeldig plasserte glassfiber fiber. HEPA-filtre fange partikler så små som 0,3 mikron med en nøyaktighet på 99,97 til 99,99 prosent. Støv, mugg, luftbårne kjemikalier, kjæledyr dander, pollen og røyk er alle partikler som ikke kan fanges ved hjelp av standard luftfiltre. Rom størrelse og hele huset HEPA filter systemer er tilgjengelig online eller hjemme forbedring butikkene. Noen av disse systemene ren så mye som 1500 kvadratfot med luft to ganger hver time.

Luftrensere å unngå

Ifølge Consumer Reports, elektrostatiske luftfiltre renser luften i hjemmet ditt, men de har en tendens til å produsere ozon, som har vist seg å irritere lungene og faktisk gjøre astma og allergi verre. Rapporten hevder også at ozon produsert mikser med kjemikalier i sitron- og furuduftende rengjøringsmidler til å produsere formaldehyd. Formaldehyd blir deretter absorbert av sengetøy, sofaen puter, tepper og gardiner.

Hva gjør en Allergi Skin Test Test for?Med hud tester, kan legene avgjøre til hva og i hvilken grad du er allergisk mot ulike triggere. Testene er enkle, relativt smertefri og gi raske resultater.

Typer tester

To typer hud testene brukes for å diagnostisere allergi, ifølge American Academy of Allergy Asthma og immunologi.

Med stikk teknikk, punkteres huden med en dråpe av allergen-ekstrakt. Hvis du er allergisk, kan du svare ved nysing, kløe, pipende pust eller følelse nesetetthet.

Intradermal innebærer å injisere en liten mengde allergen under huden med en sprøyte. Det vil oppdage allergi utløser at prikktest meteren.

Hvilke Allergener leter du testet for?

Hvis du lider kløe, hevelse, nysing, tungpustethet, og andre symptomer i nærvær, si, av en katt, eller bare på visse vårdager, har du sannsynligvis lider en allergisk reaksjon. Huden tester finne årsakene. Vanlige triggere som du kan bli testet er:
• produkter fra støvmidd som lever i ditt hjem
• proteiner fra pelskledde dyr, som finnes i deres hud sekret (flass), spytt og urin
• muggsopp i hjemmet eller i luften utenfor
• tre, gress og ugress pollen
• kakerlakk avføring

Andre Allergener

Mer alvorlige allergiske reaksjoner kan være forårsaket av:
• giften fra stikk av bier, veps, gule jakker, brann maur og andre insekter
• matvarer
• naturgummi latex, som hansker eller ballonger
• narkotika, for eksempel penicillin eller sulfa

Testing Positivt for Allergi

Testet positivt på allergi betyr at du er følsom for ett eller flere av de allergenene som er nevnt ovenfor. Men det betyr ikke nødvendigvis at du må unngå disse tingene helt; det avhenger av alvorlighetsgraden av din reaksjon. Hvis du for eksempel spise skalldyr setter deg inn i anafylaktisk sjokk, og deretter kjøre, ikke gå bort fra skalldyr. Hvis, derimot, gjør skalldyr nesen gå i et par minutter, så det er nok trygt å spise. Men før du delta, snakke med helsepersonell.

Behandling

Behandling for allergi kan være alt fra ukentlige allergivaksinering til antihistaminer. Rådfør deg med legen din om hva som er best for deg.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Allergi hos barn

Ingen liker å ha allergi, men det er alltid verre når det er barnet ditt som har dem. Uansett hva hun er allergisk mot, vil hun ikke liker det og vil heller ikke du. Heldigvis er det vanlig for barn å vokse noen allergier, eller i det minste har sine symptomer minske i alvorlighetsgrad som de blir eldre.

Symptomer

Akkurat som hos voksne, symptomer inkluderer nysing, kløe og rennende øyne, utslett og kløe i munnen. Anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men svært farlig fordi de kan føre til døden.

Mat

Mat allergi er svært vanlig hos barn, spesielt for produkter som melk, egg, frukt (særlig tomater og jordbær) og peanøtter.

Dyr

Barnas allergi mot dyr er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av dyr dander. Å holde kjæledyret ren og børstet kan bidra til å redusere symptomene.

Miljøfaktorer

Ragweed, pollen og andre sesongmessige allergier påvirke barn like ofte som de påvirker voksne. På samme måte kan barn være allergisk mot støv og mugg i huset. Fuktige og varme dager ofte gjør disse allergi verre.

Astma

Allergi kan gi astma hos barn enda verre. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, få en full allergi panel og sørge for at det er ingenting som er en enkel løsning for å bidra til å redusere antall eller intensitet av hennes astmaanfall.

Forebygging / løsning

Alternativene inkluderer allergivaksinering, over disk eller foreskrevet antihistaminer og unngåelse av utløse allergener.

Tegn og symptomer på en pære allergi i Kids

Allergi mot frukt og grønnsaker er vanlig hos barn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i barna kalles "oralt allergisyndrom" (OAS). Den Allergi og astma Network sier at OAS er spesifikk for pollen-produserende frukt og grønnsaker og manifesterer seg i munnen, lepper, nese og øye områder. Andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna kunne ha livstruende konsekvenser hvis venstre ubehandlet.

Elveblest

En av de tegn og symptomer på en pære allergi i barna omfatter utvikling elveblest rundt munnen eller andre områder av kroppen som pærer preg.

Kløe

Barnesykehuset i Philadelphia sier at kløe rundt munnen og leppene er tegn på matallergier hos barn, inkludert allergi mot pærer.

Hevelse

I alvorlige tilfeller, opplever barna hevelse rundt munnen og leppene og i halsen når de har pære allergi, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia.

Øyne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos barn manifesterer seg i øynene, forårsaker kløende, røde, rennende eller hovne øyne.

Nose

Barnesykehuset i Philadelphia sier at andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna er hovent tannkjøtt og rennende neser.

Anafylaktisk sjokk

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk sjokk. Dette er en alvorlig tilstand der halsen svulmer til et punkt der puste kan bli kuttet av, og uten medisinsk intervensjon, kan barna dø.

Meieri allergi hos barn

Den manglende evne for kroppen å fordøye meieriprodukter involverer et bredt spekter av årsaksfaktorer. I noen tilfeller kan en allergi mot visse melkeprotein resultere i problematiske symptomer som er forbundet med inntak av en hvilken som helst meieriprodukt. I andre tilfeller, kan mangel på enzymer som er nødvendige i metaboliserende melkesukker (laktose) forårsake bivirkninger som er ikke-allergisk natur. Mens meieri allergi kan påvirke folk i alle aldre, barn er ofte utsatt for dette syndromet.

Allergisk Elements

Ifølge Alpha Utdanning Barnas senter, er det mange potensielt antigene proteiner i kumelk, som er grunnlaget for de fleste melkeproduksjonen. Den mest utbredte av disse er kasein, også referert til som kaseinat og natriumkaseinat. Det er rapportert å være 30 melkeproteiner som er antigenisk (forårsake produksjon av antistoffer), mens opp til 100 antigeniske melkeproteiner kan lages ved fordøyelsesprosesser som omfatter melkeprodukter. Produksjon av antistoffer kan føre til uønskede immunreaksjoner som resulterer i meieri allergier.

Symptomer

Ifølge mat og allergi Anafylaksi Network, tegn på allergiske reaksjoner på meieri faller i to kategorier: umiddelbare reaksjon og forsinket reaksjon. Symptomene som er tilstede i umiddelbare reaksjoner kan omfatte utseendet av elveblest på huden, kvalme eller oppkast og luftveisuregelmessigheter som tungpustethet eller kortpustethet. Symptomer som er en indikasjon på en forsinket reaksjon kan inkludere diaré eller løs avføring, magekramper, en permanent utslett på huden og mer alvorlige luftveisproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mange barn vil være i stand til å unngå alvorlige langsiktige helseproblemer med behandling, kan melke allergier som ikke er adressert resultere i mange ødeleggende forhold, i henhold til mat og allergi Anafylaksi Network. Blant disse er astma, gastroøsofageal reflukssykdom, og anemi, og i noen tilfeller kan oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitetslidelse (ADHD) være et resultat av alvorlige langtidsmeieri allergier i barn. Anafylaktisk sjokk kan også forekomme, noe som stenger av luftveiene, og kan føre til kvelning hvis den ikke håndteres umiddelbart.

Diagnostisering

Ifølge Dr. Stephen Wangen, er forekomsten av kjente symptomer på meieri allergi som sammenfaller med inntak av et melkeprodukt en ganske positiv metode for å gjenkjenne denne tilstanden. Imidlertid kan en mer avgjørende medisinsk undersøkelse være nødvendig. I noen tilfeller kan en hudtest bestemme tilstedeværelsen av antistoffer, selv om dette kan være et resultat av en uavhengig allergisk reaksjon. En matallergi panel kan være nødvendig å skjerme eventuelle allergener i et barns kosthold annet enn meieri protein allergi.

Behandling

De fleste tilfeller av meieri allergi hos barn kan løses ved endringer i kostholdet som eliminerer matvarer som er normalt inge. Antigene melkeproteiner er funnet i mange andre enn melk, smør matvarer og oster og kan inkludere snack elementer som potetgull eller kjeks, brød og kjeks og kaker. Pakken etiketter kan overvåkes for tegn på melk i produksjonsprosesser i tillegg. Rismelk, soyamelk og mutter melker kan erstatte kumelk, selv om allergiske tilstander i forhold til disse elementene bør vurderes først.

Gjær allergi hos små barn

Ifølge Cletus P. Kurtzman, en tilsynsmikrobiolog, familien til sopp som kalles gjær omfatter mer enn 1500 kjente arter, som er tenkt å være bare 1 prosent av det totale antallet. Gjærsopper reprodusere ved hjelp av sporer som deretter distribueres aerobt (i luften), eller ved direkte kontakt. Selv om gjær normalt finnes i kroppen, kan en overdoser ha visse debilitative bivirkninger som kategoriseres som enten en hypersensitivitet eller en infeksjon. En gjær allergi anses å være en type-1 overfølsomhet.

Gjær Allergi vs gjær infeksjoner

Skillet mellom en allergi og infeksjon er viktig når du prøver å diagnostisere en biologisk reaksjon. Hos mennesker, de underart av gjær er kjent som candida er vanligvis til stede i de orale og vaginale mukøse membraner. En overflod av candida anses å være en infeksjon, snarere enn en faktisk allergi. En ubalansert nivå vil føre til at kroppen til å produsere antistoffer og histaminer for å korrigere denne tilstanden, som kan resultere i symptomer på en allergisk reaksjon.

Overfølsomhet

På grunn av den allestedsnærværende gjærsopper i omgivelsene sammen med sin brede anvendelse i mat og alkoholproduksjon, er muligheten for inntak av gjær sporer meget høy. Ifølge Vicki Koenig, MS, RD, CDN, i USA alene er det så mange som 80 millioner mennesker som har problemer knyttet til gjær. De fleste voksne og barn har en tilstrekkelig toleranse og er ikke berørt på en negativ måte, mens andre kan ha en overfølsomhet for gjær som kan føre til allergiske reaksjoner. I noen tilfeller kan en person ha en genetisk disposisjon til en overfølsomhet for gjær.

Symptomer

Den allergisk reaksjon på sykdomsfremkallende gjær, som candida albicans, vil føre til symptomer som kan forveksles med bakterielle og virale infeksjoner, for eksempel en irritasjon og kløe på infisert hud eller sår hals. Tilstedeværelsen av et lys-farget utladning er en indikasjon på en gjær allergi. Utslipp kan vises rundt munnen eller nesen, eller kan forekomme omkring et åpent område på huden fra et kutt hvor bakteriell infeksjon kan være til stede.

Gjær allergi hos små barn

Små barn kan ha gjær-relaterte symptomer som er et resultat av gjær overfølsomhet eller infeksjon, som kan være forårsaket av den uferdige utvikling av immunforsvaret. Disse symptomene kan omfatte: sår hals eller pusteproblemer; nysing og kløende, rennende øyne; hodepine og svimmelhet; eller mageproblemer, inkludert kvalme, diaré og oppkast. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis er problematisk, og er mulig å behandle, kan de føre til svikt i immunsystemet, noe som kan føre til mer alvorlige og langvarige helseproblemer.

Behandling

Selv om gjær sopp kan inntas på mange måter, en vanlig årsak til gjær problemer hos barn er medisiner, spesielt antibiotika. Ifølge dan Jackowish, en ernæringsmessig og naturlig helse konsulent, mens antibiotika er nyttige ved behandling av bakterielle og virale infeksjoner, har de også drepe "gode" bakterier som er til stede i kroppen. Reduksjoner i disse "gode bakterier" kan føre til nedsatt immunforsvar, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner og allergiske reaksjoner. Alternative medisiner kan være foreskrevet i disse tilfellene. I tillegg, unngåelse av gjærnæringsmidler, som brød, peanøtter og korn, er fordelaktig.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs.  Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn er like problematisk som nasal allergi og kan føre til like mange komplikasjoner som ørebetennelse og bihulebetennelse. Sinus allergi er utløst av mange av de samme allergener som nasal allergi, inkludert gress, støv, sigarettrøyk, mugg og selv sterkt luktende såper. Milde tilfeller av sinus allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter medisiner mens alvorlige tilfeller er vanligvis effektivt behandles med resepter og daglig forebyggende behandling.

Symptomer

Sinus allergi hos barn fører til symptomer som ligner nasal allergi som en klar rennende nese, nysing og røde, kløende, rennende øyne. Sinus allergi kan også føre til en mulig tørr hoste, tette bihuler, ansikts ømhet og hodepine. Andre symptomer på sinus allergier som kan være til stede hos barn inkluderer mørke ringer under øynene, tungpustethet, tilbakevendende forkjølelse og ørebetennelser og alvorlig natta lunger og hoste.

Hjem Behandling

Sinus allergi hos barn er vanligvis vellykket behandlet med over-the-counter allergi medisiner og antihistaminer. For å hjelpe med tette bihuler forårsaket fra sinus allergi, prøv å bruke en fordamper på natta for å løsne slim og lunger samt fremme raskere tilheling. Prøv å lage et dampbad på badet ditt ved å lukke døren, skru dusjen på i 10 til 15 minutter og la barnet puste i damp damp. Dampen vil hjelpe tynn slim og løsne lunger, slik at de kan blåse ut og hoste opp vedvarende lunger og slim.

Profesjonell behandling

Kroniske sinus allergi hos barn kan kreve reseptbelagte styrke allergi medisiner, decongestants, antihistaminer og expectorants. Hvis barnet ditt har hatt en lang bout av sinus allergi han eller hun kan ha utviklet en lomme eller ørebetennelse som vil kreve antibiotikabehandling for å fjerne. Din barnelege kan også anbefale saltvann dråper for å tynne slim og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Barn som begynner å lide av kroniske sinus allergier som påvirker deres daglige liv bør se en allergolog for å identifisere spesifikke allergener gjennom huden testing. En allergolog vil også være i stand til å utføre blodprøver som kalles RAST, som identifiserer antistoff nivå målinger for allergener samt anbefale og foreskrive de nyeste allergi behandlinger eller allergivaksinering å behandle alvorlige sinus allergi.

Forebygging / løsning

Finne ut hva som forårsaker at barnet skal lide av sinus allergi og adressering problemet er det beste middel for forebygging. Pollen, støv, mugg og sigarettrøyk er allergener som kan utløse sinus allergi hos barn. Dyr, gress og kosmetikk som parfyme, sterkt luktende såper, hårspray, deodoranter og sminke pulver er også allergener som kan utløse sinus allergi.

Frukt allergi hos barn

Frukt allergi hos barn

Mange tror at matallergier er mer vanlig hos små barn enn de faktisk er. Mat og frukt allergi påvirker bare 5 til 8 prosent av små barn og kun 2 prosent av ungdommer med mange outgrowing tilstanden av den tiden de er 3 år. Barn av foreldre som har allergiske reaksjoner på frukt vil mest sannsynlig arve frukt allergi, men med passende modifikasjoner til deres livsstil og matvalg, kan de nyte alternative frukt, stadig mer ernæring og glede til tross for allergi restriksjoner.

Symptomer

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis raskt etter bestemte mat har blitt inntatt. Symptomer på frukt allergi hos barn varierer fra milde reaksjoner som utslett og / eller blemmer der frukten har kontaktet munnen til moderate reaksjoner som elveblest og utslett, diaré, kvalme og oppkast, mage og magesmerter. Barn med frukt allergi kan også oppleve anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som involverer tunge og svelg hevelse, tungpustethet, begrenset pust, en reduksjon i blodtrykket, mulig sjokk og død.

Hjem Behandling

Barn som opplever milde allergiske reaksjoner på frukt som et kløende munn, utslett eller blemmer der frukten har kontaktet munnen er lett behandles hjemme uten profesjonell medisinsk behandling. Tilby dine barn is chips å suge på å lette smerte og kløe fra sår eller blemmer i munnen. Oppmuntre dem til å drikke vann og mild væsker som ikke har karbonatisering eller store mengder salt som ytterligere vil irritere munn sår eller blemmer. Over-the-counter utslett behandling kremer kan gi lindring for utslett utenfor munnen; gjelder små mengder, og vær forsiktig når du søker, noe som gjør at kremen ikke er for nær leppene eller i munnen, slik at medisinen ikke er inntatt.

Profesjonell behandling

Alvorlige frukt allergiske reaksjoner hos barn krever akutt behandling. Fordi deres hals og tunger kan hovne, forårsaker begrenset pust, barn som opplever en alvorlig allergisk reaksjon på frukt bør umiddelbart tatt til legevakten eller til deres barnelege kontor for legehjelp. Moderate allergiske reaksjoner på frukt som utslett, elveblest, kvalme, oppkast og diaré kan behandles med reseptbelagte medisiner, ifølge symptom barnet opplever.

Betraktninger

Frukt allergi er vanligvis arvelig; Derfor, hvis et barns foreldre opplever frukt allergi de også er sannsynlig å ha allergiske reaksjoner på frukt. Utdanne barnet om i hvilken frukt de er allergisk og hva matvarer inneholder den spesifikke frukt for å hindre reaksjoner. Snakk med dine familiemedlemmer og pårørende om barnets allergi mot frukt. Mange mennesker feilaktig undervurdere et barns allergisk reaksjon på frukt og kan synes det er greit å gi barnet ditt en liten mengde frukt eller mat som inneholder frukt som barnet ditt er allergisk mot.

Forebygging / løsning

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis innen frukt grupper som sitrus, bær, meloner og epler. Epler står for størsteparten av frukt allergi i barn og voksne. Barn sjelden får en allergisk reaksjon på alle frukter og kan få viktige næringsstoffer fra andre ulike typer frukt som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Sesongmessige allergi hos barn

Vanligvis oppstår på våren og høsten, sesongmessige allergier - også kjent som høysnue - kan gjøre barnet ditt ulykkelig. Forstå fakta om sesongmessige allergier hos barn kan hjelpe deg å lære hvordan å lette symptomer på dette plagsom tilstand.

Statistikk

Ifølge Dr. Manny Alvarez, leder av avdelingen for obstetrikk, gynekologi og reproduktiv Science ved Hackensack University Medical Center i New Jersey, sesongmessige allergier påvirke om lag 40 prosent av barn i USA.

Årsak

Sesongmessige allergi oppstår når barnets immunsystem identifiserer sesong produsert støv, mugg eller pollen som fiender, utløser en beskyttende reaksjon i kroppen som frigjør histaminer, kjemikalier som er ansvarlig for de fleste allergisymptomer.

Symptomer

Symptomer på sesongmessige allergier inkluderer kløende øyne og nese, tett nese, nysing og mørke ringer under øynene fra nesetetthet.

Diagnose og behandling

For å diagnostisere sesongmessige allergier, vil barnets lege spør om symptomer og gjennomføre en fysisk eksamen, eventuelt henvise barnet ditt til en allergolog for spesialiserte testing (blodprøve eller prikktest). Mulige medisiner inkluderer antihistaminer, steroider og decongestants.

Forebygging / løsning

Siden du ikke kan helt kontrollere ditt barns miljø til enhver tid, er vanskelig forebygging av sesongmessige allergier; barnet ditt er også mer sannsynlig å utvikle sesongmessige allergi dersom en av foreldrene har sesongmessige allergier, ifølge BabyCenter.Com. Løsninger for å minimere symptomene varierer avhengig av type allergi barnet ditt har, men inkluderer å holde styr på den lokale pollen teller, bor borte fra ferske klippet plener og unngå fuktige blader som kunne havna muggsporer.

Katt allergi hos små barn

Katt allergi hos små barn


Små barn kan utvikle allergi mot katter. Det finnes et bredt spekter av symptomer som kan skyldes allergi, og det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig --- medisinske og ellers.

Symptomer

Nysing, røde og kløende øyne (som kan hovne opp) og en tett eller rennende nese er svært vanlig. Hoste kan føre sammen med raspy puster eller hvesing og alvorlige reaksjoner kan føre til astmaanfall.

Allergen

Mens det er mulig en katts pels er allergenet, har forskning vist det er faktisk et protein, Fel d 1, i dander og spytt som vanligvis er problemet. De fleste katter tilbringer mye tid grooming seg selv, og de bader ved å slikke pelsen deres. Når spytt tørker, kan det flasse av og sirkulere gjennom luften.

Medisinsk behandling

En pediatrisk allergolog vil være i stand til å fastslå om det er en katt allergi og anbefale et kurs i behandling, for eksempel antihistaminer eller allergi skudd.

At Home

Vask av kattens sengetøy, støvsuging tepper og stoppede møbler med allergi støvsugere, høy effektivitet partikkel arrestere (HEPA) luftrensere, allergen redusere møbelpolish og løsninger som du kan søke direkte til kattens pels kan minimere allergener.

Valg av Cat

Allergivennlige raser av katter er tilgjengelig.

Egg allergi hos barn

Egg allergi hos barn


Stadig flere barn er coping med ulike allergier, inkludert egg. Foreldre til et barn diagnostisert med et egg allergi vil finne det utfordrende, men ikke umulig, å hjelpe barnet sitt unngå inntak av egg, samt behandle barnet hvis egg er et uhell forbrukes.

Om

Barn som er allergiske mot egg har allergi fordi deres immunsystem har en unormal reaksjon på egg proteiner. Kroppen reagerer med allergisymptomer fordi den prøver å beskytte seg mot proteiner, som det er sensing som skadelig.

Symptomer

Symptomene inkluderer et hudutslett i nærheten av munnen, oppkast og diaré og abnormaliteter i luftveiene.

Diagnostisering

En allergolog vil diagnostisere et egg allergi ved prikking i huden på barnets rygg med egg protein for å se om det er en hudreaksjon. De kan også forby barn fra å spise noe med egg i flere uker, og deretter se om det er en allergisk reaksjon når eggene er gjeninnført.

Behandling

For barn med mild grad av allergi mot egg, unngå mat med egg og bruke et antihistamin er tilstrekkelig behandlingsmetoder. Barn med alvorlig allergi mot egg vil trenge et skudd av adrenalin for å motvirke en alvorlig allergisk reaksjon.

Ledelsen

Foreldre til barn med eggallergi kan hjelpe barnet sitt unngå egg ved å lese mat etiketter og matlaging egg-erstatning oppskrifter.

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?


Barndommen allergier påvirke søvnen, matvaner, konsentrasjon og humør. Barn med allergier utstillingen atferd som er symptomatisk for effektene av kroniske reaksjoner og ubehag.

Irritabilitet

Reaksjoner av lunger, tett nese, nysing, tungpustethet og pustevansker påvirke barnets aktivitetsnivå og søvnvaner, forårsaker barn med allergi å bli irritabel og trøtt.

Uoppmerksomhet

Barn med kroniske allergier er utsatt for ørebetennelser som følge av overflødig væske clogging Eustachian rør. Et barn kan opptre uoppmerksom eller lethargic fra øresmerter eller sinus press.

Matvaner

Barn med matallergi er typisk kresen eaters på grunn av reaksjoner på matvarer som meieriprodukter, hvete, mais, soya og sjømat. Babyer reagerer på melke allergener med overdreven gråt, utslett eller eksem.

Aktivitetsnivået

Barn med allergisk astma kan fjerne seg fra trening eller utendørs aktivitet på grunn av miljømessige utløsere som pollen og mugg som er inhalert, forårsaker tetthet i brystet, kortpustethet og hoste.

Mood Endringer

Barn med innendørs allergi kan ha problemer med å våkne opp om morgenen, fungerende grinete eller lei på grunn av langvarig eksponering for dander, støvmidd eller muggsopp innendørs allergener mens du sover.

Dianosis / Behandling

Allergier kan diagnostiseres gjennom blodprøver, hudprikktester og mat utfordring eksamener. Antihistaminer, decongestants, inhalatorer og allergivaksinering kan bidra til å redusere symptomer for bedre komfort og atferd.

Barnas Allergi Hjem Cures

Det er mange årsaker til barndommen allergier; fra familien kjæledyr til peanøtter, blir barn ofte utsatt for miljøfarer som kan forårsake kløende øyne, rennende nese, nysing, tungpustethet og verre. Når du oppdager den sannsynlige årsaken til barnets allergi, vil det være mye lettere å minimere sin eksponering mot den skyldige og behandle den effektivt.

Dyr

Familiens kjæledyr, spesielt katter, kan utløse barnets allergi på grunn av dander. Dander, eller død hud, frigjøres når dyra slikker seg selv og allergener i tørket spytt bli luftbårne, forårsaker problemer for mange barn så vel som voksne. Hvis mulig, bør kjæledyr tilbringer mesteparten av sin tid utendørs og bli utestengt fra en allergisk barnets soverom eller lekeområder. Dyr skal bades en gang i uken for å begrense allergener. Hvis alle forholdsregler er tatt, og et barn er fortsatt lider av alvorlig allergi, kan kjæledyret må flytte til et nytt hjem.

Støvmidd

Støvmidd er mikroskopiske insekter som trives i støvete omgivelser. Barn er ofte allergisk mot avføringen av støvmidd, som kan bli funnet på puter, møbler, gardiner, tepper og utstoppede dyr. Hold støvmidd i sjakk ved hjelp av vinyl for sengetøy og puter, vaske sengetøy, kaste tepper og gardiner ofte i veldig varmt vann og bruk støvsuger allergen-fangst poser. Unngå bruk av køyes og himmelsenger, som også tiltrekker seg støvmidd.

Mold

Mold allergi er forårsaket når en høy luftfuktighet gjør at mugg å vokse. For å hjelpe avverge allergi bidratt til å forme, måle luftfuktighet og kjøpe en avfukter å bruke daglig. Tillate frisk luft å sirkulere i rom ved å åpne vinduer eller bruke fans. Mold-kampene kommersielle produkter, samt skrubbing fuktige områder med en kombinasjon av blekemiddel og vann for å hindre sopp fra forming, kan også effektivt bekjempe mugg problemer i hjemmet.