Digidexo.com

bivirkninger tran

Tran Fordeler og bivirkninger

Tran er hentet fra torsk, som er en kaldtvannsfisk. Den har en høy mengde av omega-3 fettsyre. Dette, sammen med omega-6, er en essensiell fettsyre. Dette betyr at kroppen ikke kan produsere dem, men de er avgjørende for riktig funksjon. Tran kan finnes i form av gel-kapsler eller i form av oljen i seg selv, og det er vanligvis tatt 2-3 ganger daglig. Oljen kan tilsettes til salater, helles over dampede grønnsaker, eller det kan blandes inn i en smoothie. Uansett hvilken form eller preparatet du bruker for tran, det kommer med fordeler og noen bivirkninger.

Betennelse

I løpet av tiden, kan bindevevet i leddene i kroppen blir brutt ned og brytes ned, noe som kan føre til smerter og betennelser. Noen forhold som kan da oppstå er leddgikt, bursitt og senebetennelse. Tran er brukt for å bidra til å bekjempe betennelser, og det hjelper også å smøre leddene, som kan øke omfanget av bevegelse.

Hjerte

Hjertet er en av de sterkeste musklene i kroppen. Den trenger å pumpe blodet gjennom hele systemet, inkludert alle de organer. I løpet av tiden, har det en tendens til å ikke fungere optimalt på grunn av blodårene tettes opp med plakk og blodet blir klissete. Dette er vanligvis et resultat av en fettrik diett og leve et stillesittende livsstil. Tran bidrar til å redusere klebrighet i blodet og hjelper også lavere høye kolesterolverdier.

Barn

Barn kan også ha nytte av tran. De er ofte utsatt for å utvikle infeksjoner i mellomøret. Når kosthold et barn mangler i vitamin A og selen, de har en økt risiko for å få ørebetennelse. Dersom tran brukes i forbindelse med en multivitamin som inneholder selen og vitamin A, kan sjansene for å få et mellomøret infeksjon reduseres.

Psoriasis

Psoriasis er en tilstand som angriper huden. Det kan bryte ut hvor som helst fra hodebunnen helt frem. I denne tilstanden, cellene i huden vokser for fort, noe som fører til røde flekker som kan bli betent, skjellende og kløende. Psoriasis er en autoimmun sykdom som leddgikt, og tran kan brukes til å behandle den.

Blodpropp

Det er noen mennesker som må ta antikoagulerende medisiner for å tynne blodet deres. De omega-3 fettsyrene som finnes i tran avbryte kroppens evne til å danne blodpropper. Tar det i store mengder kan øke risikofaktorer for rammet av slag. Personer som har ekstremt høyt blodtrykk eller som har blødningsforstyrrelser er også i faresonen, og bør ikke ta tran.

Fødselsskader

Tran har også noen andre vitaminer i det som er gunstig for kroppen. Dette er vitamin A og vitamin D. Begge disse bidra til å fremme sunne bein, tenner, negler og hud, men det er et unntak til dette. Hvis det blir tatt tran i store mengder, kvinner i fruktbar alder risikerer sine nyfødte som har fødselsskader på grunn av den høye vitamin A innhold. Store mengder av vitamin A kan også føre til svekket bein og svekke deres vekst.

Bivirkninger av tran kapsler

Tran er hentet fra leveren av torsk fisk. Som en kilde til sunne omega-3 fettsyrer og andre vitaminer, er tran en gunstig ernæringsmessig supplement. Men som med de fleste kosttilskudd, det har også noen potensielle bivirkninger.

Funksjon

Omega-3 fettsyrene i tran nytte mange kroppsfunksjoner, som for eksempel å redusere triglyseridnivåer (en faktor i total kolesterol) og hjelpe til generell kardiovaskulær helse. Andre potensielle fordelene av omega 3 fettsyrer inkluderer å redusere kreftrisiko, hjelpe på kognitiv funksjon og bistå i vekttap. Tran er også en viktig kilde til vitamin A, avgjørende for et sunt immunforsvar og bein vekst, og vitamin D, som bidrar til å bygge og vedlikeholde sterke bein.

Bivirkninger: Omega-3 fettsyrer

Selv lave til moderate doser er vanligvis trygt for friske voksne, kan tran forårsake mindre gastrointestinal opprørt. The National Institutes of Health (NIH) viser at høye doser av omega-3 fettsyrer kan øke risikoen for blødninger --- fra neseblod eller blod i urinen til et hjerneslag (hemoragisk blødning). Fiskeolje kan også "samhandle med visse medisiner, inkludert blodfortynnende og legemidler som brukes mot høyt blodtrykk."

Bivirkninger: Vitaminer

NIH advarer også mot å ta fiskeolje kosttilskudd i høyere mengder og / eller for lengre perioder fordi "fiskelever oljeprodukter (for eksempel tran) kan øke risikoen for vitamin A eller D-toksisitet." NIH Office of Kosttilskudd melder at høye lagrings nivået av vitamin A kan føre til fødselsskader, leverfeil, redusert bentetthet som kan føre til osteoporose, og forstyrrelser i sentralnervesystemet. Dreven vitamin D kan føre til symptomer som spenner fra kvalme, svakhet og vekttap til hyperkalsemi, som kan føre til kognitiv dysfunksjon, nyrestein eller fiasko. Enkeltpersoner å ta multivitaminer regelmessig eller i høye doser bør informere legen sin.

Expert Insight

Opp til 3g per dag av omega-3 fettsyrer er generelt ansett som trygt av Food and Drug Administration. Men hvis du er diabetiker, gravid, har høyt blodtrykk eller kolesterol, eller er sensitiv eller allergisk mot fisk eller matvarer med omega-3 fettsyrer som nøtter, ta kontakt med legen din om å ta tran.

Mercury

Folk bekymret for kvikksølv i fisk trenger ikke bekymre deg om kvikksølvnivåer i torskelever olje kosttilskudd. Kosttilskudd inneholder nesten ingen kvikksølv, sammenlignet med fersk fisk som hai, sverdfisk eller tilefish.

Hvilke bivirkninger får du fra lav vitamin D?

Hvilke bivirkninger får du fra lav vitamin D?


Bivirkningene fra lav vitamin D i kroppen er vidtrekkende. Vitamin D er nødvendig for å absorbere kalsium, noe som er viktig for sterke og friske ben og tenner, og visse funksjoner i kroppen. Folk som har en vitamin D-mangel mangler nok kalsium, så kroppene deres begynner å trekke ut kalsium fra sine bein.

Funksjoner

Vitamin D-mangel har vært koblet til mange bivirkninger. Forhold knyttet til mangel omfatter rakitt, diabetes, høyt blodtrykk og lungekreft. Den Mangel er forbundet med hjertesykdom og ulike former for kreft. Øke inntaket av vitamin D og kalsium ville årlig forhindre 58.000 tilfeller av brystkreft og 49 000 tilfeller av kolorektal kreft i USA og Canada, ifølge en studie rapportert i Annals of Epidemiology i juli 2009.

Expert Insight

Trettiseks prosent av "ellers friske unge" har lave vitamin D-nivåer, rapporterte Michael F. Holick, direktør for vitamin D, Skin and Bone Research Laboratory ved Boston University Medical Center School of Medicine, i en artikkel publisert i Mayo Clinic Proceedings. Han sa at opptil 57 prosent av innleggelse klienter ble funnet å ha vitamin D-mangel.

Behandling

Den beste behandling for bivirkningene av lav vitamin D er naturlig sollys. Du bør prøve å få 15 til 20 minutter av eksponering for sol daglig. Folk med mørkere hudfarge, og de som ikke får utendørs mye, bør fokusere på dietter høy i vitamin D. Noen gode kilder er egg, befestet melk og tran. Kosttilskudd er en praktisk måte å sikre beløpet som trengs.

Betraktninger

Personer med lave nivåer av vitamin D lider mange symptomer. De kan oppleve muskelsvakhet, smerter og plager. Konstant trøtthet, selv med tilstrekkelig søvn, er vanlig. Vitamin D-mangel kan føre til humørsvingninger, depresjon og angst. Noen mennesker opplever oppkast, kvalme og diaré.

Forebygging / løsning

Hvis folk blir mer klar over risikoen med lav vitamin D, kan de ta skritt for å reversere sin mangel. Folk som bor ved høye eller lave breddegrader har en høyere sjanse for mangel. Andre særlig utsatt for skader vitamin D mangel inkluderer spedbarn og eldre mennesker og de som forbruker få befestet meieriprodukter eller vitamin D-tilskudd.

Helsemessige fordeler av tran

Mange amerikanere tar tran som kosttilskudd på grunn av sin helsemessige egenskaper. Oljen, som navnet tilsier, er laget av leveren av torsk. Det er solgt i både væske-olje-form og i kapsler. I motsetning til fisk du kjøper på markedet, som kan inneholde kvikksølv, tran fra kvalitet kilder går gjennom en renselsesprosess og inneholder ingen spor av disse skadelige forurensninger.

Fordeler

Tran er en rik kilde til mange nyttige vitaminer og næringsstoffer, blant annet vitamin A, vitamin D, og ​​to Omega-3 fettsyrer: DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre). Forskning tyder på at inntak av tran senker risikoen for depresjon, bygger sterke bein og tenner, reduserer betennelse i kroppen din og holder hjerte-og nervesystemet sunt.

Sykdom Behandling

Ta tran kan bidra til å redusere smerte fra leddgikt, bein og muskelsmerter, og andre inflammasjonstilstander. Eksperter mener at denne oljen kan også bidra til å lette PMS og overgangsplager. På grunn av vitamin D-nivåer, kan det gi bedre bentetthet hos kvinner med osteoporose.

Disease Prevention

På grunn av Omega-3 fettsyrer (DHA og EPA) som i tran, hjelper dette tillegget for å forebygge hjertesykdom. Det forbedrer også hukommelse og hjernens funksjon, og bidrar til bedre beinhelse. Studier tyder på at tran kan senke risikoen for type 1 diabetes hos barn, samt å senke nivåene av dårlig kolesterol i kroppen din. Næringsstoffene i tran kan også hjelpe til forebygging av kreft, inkludert lungekreft og leukemi.

Bivirkninger

Tran er trygt å ta i moderate mengder, men gravide kvinner eller personer som tar medisiner bør kontakte en helsepersonell før du tar det på en jevnlig basis. Den inneholder et høyt nivå av vitamin A, som kan være skadelig i overskudd.

Anbefalte doser

Eksperter foreslår at du tar en ts. tran eller en bløt-gelatinkapsler på en daglig basis.

Fakta om tran piller

Fakta om tran piller


Tran har vært brukt i århundrer i mange land, inkludert USA, til å behandle en rekke sykdommer og som kosttilskudd. Det er også brukt lokalt for å lindre hudirritasjoner og leddsmerter. Tran har mange sunne fordeler, men det er bivirkninger og advarsler.

Historie

Hundre år siden i Europa, Skottland, Island og andre land, ble tran brukes som drivstoff for lamper, å produsere tekstiler og å myke skinn. Bruken i dyrefôr resulterte i blanke, sunne strøk, muligens spørre folk til å konsumere tran for samme nytte. Fiskere gnidd tran mot solbrenthet og ømme ledd. På 1930-tallet i USA, ble det oppdaget at tran lagt til diett hindret ødeleggende barnesykdom rakitt (en sykdom relatert til vitamin D-mangel). I dag er tran brukes som kosttilskudd og blir undersøkt for andre potensielle medisinske bruksområder.

Medisinsk bruk

Cod leveren olje piller brukes av herbalists å behandle Crohns sykdom, leddgikt, høye triglyserider og høyt blodtrykk. Det er også brukt i mindre grad til å behandle psykiske lidelser, astma, diabetes, cystisk fibrose, hudsykdommer, hjertesykdom, høyt kolesterol, ulcerøs kolitt, åreforkalkning, lupus, multippel sklerose, osteoporose, macula degenerasjon og sigdcelleanemi. Tran er anbefalt for de som har en mangel på omega-3 fettsyrer, vitamin A og vitamin D.

Næringsverdi

Tran er meget høy på vitamin A og D, så vel som omega-3 fettsyrer EPA og DHA. En 400mg kapsel inneholder 1250 IE vitamin A og 135 IE vitamin D.

Scientific Study

En 2008 studie av Vaskulær og inflammatoriske sykdommer Research Unit, Universitetet Division of Medicine and Therapeutics, Ninewells Hospital and Medical School, Storbritannia, viser at "... kan tran kosttilskudd som inneholder n-3 fettsyrer kan brukes som NSAID-sparing agenter i RA-pasienter. " (Se Resources.) Med andre ord, på grunn av sin anti-inflammatoriske egenskaper, tran tillates pasienter med reumatoid artritt å være mindre avhengig av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler.

Bivirkninger og advarsler

Rapporterte bivirkninger av tran er kvalme og løs avføring. Det kan øke effekten av platehemmende og antikoagulerende legemidler. Overdreven bruk av tran kan føre til vitamin A toksisitet som kan føre til håravfall, leverskader, bentap og forvirring. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent bruk av tran som et medikament. Rådfør deg med lege før du tar tran.

Hva er Trans Fat?

Trans fett er også kjent som transfettsyrer. De produseres i prosessen som tilfører hydrogen til flytende vegetabilske oljer, for å gjøre dem til faste stoffer. Trans fett er også kjent som delvis hydrogenert olje. De er en svært vanlig ingrediens oppført på mange mat-pakker. Trans fett er spesielt kontroversiell fordi den er kjent for å øke de dårlige nivåer av kolesterol, kjent som LDL, og senke de gode kolesterolnivåer, kalt HDL. Som et resultat av mange prøver å unngå matvarer som inneholder transfettsyrer.

Funksjon

Trans fett er resultatet av å legge hydrogen til vegetabilsk olje. Denne prosessen kalles hydrogenering. Fordi transfett er mer "solid" i naturen enn oljer, og legger dem til matvarer gjør matvarer mindre tilbøyelige til å ødelegge, og dermed gi dem en lengre holdbarhet. Også, transfett tillate mat å bo friskere for en lengre tidsperiode og heller ikke smaker så fettete. Transfett ble også antatt å være sunnere enn animalsk fett fordi de er utvunnet fra planter oljer og de er umettet. Men studier av forskere i 1990 har siden bevist at teorien falsk.

Identifikasjon

Du kan finne trans fett i en rekke bakevarer, som kjeks, kaker, kjeks, pai skorper, kjeks og kaker. Trans fett er også ofte funnet i stekt mat som pommes frites og smultringer. Margarin og forkorte vanligvis inneholder en stor mengde av transfettsyrer. I det siste tiåret eller så, har imidlertid trans fett utviklet et dårlig rykte, og mange produsenter bruker mye mindre av det.

Teorier / Spekulasjoner

Det er viktig å være i stand til å vite hvordan du ser etter trans fett som ingrediens i matvarer. Hvis noe inneholder trans fett, vil det vanligvis si "delvis hydrogenert vegetabilsk olje" på den ernæringsmessige etiketten. Hvis forkorting er oppført som en ingrediens på en etikett, som også betyr at transfett er inkludert, fordi forkorte består av transfett.

Advarsel

Noen ganger ernæringsmessige etiketter kan være litt lure, imidlertid. I USA, er regelen at alt som inneholder mindre enn 0,5% av transfett kan merkes som består av 0 gram transfett. Problemet med det er at selv om mindre enn 0,5% er en veldig liten mengde transfett, hvis du spiser mye av noe, inntaket kan virkelig legge opp!

Effekter

Små mengder naturlig forekommende transfett kan finnes i matvarer som for eksempel melkeprodukter og kjøtt, som biff, smørfett og lam. Det er ikke sikkert, men hvis disse naturlige transfett har så negative bivirkninger på kolesterolnivået at den vanlige typen transfett har.

Fordeler av tran

Fordeler av tran


Tran er en svært populær sykdom-bekjempelse alternativ medisin som brukes over hele verden i mange år. Omega-3 finnes i tran er ansvarlig for en lang rekke helsemessige fordeler som hjelpemiddel i en sunnere, bedre utfører kroppen.

Arthritis Relief

Tran bidrar til å lindre smerte og ubehagelige bivirkninger av leddgikt. Det hjelper i å gjenopprette av brusk og fluid mellom leddene for å lindre smerte og ubehag, mens hjelpe i evnen til større manipulering av ekstremitetene.

Hjertehelse

Tran bidrar til å beskytte hjertet og sirkulasjonssystemet. Plakk bygge ups er minsket, noe som bidrar til å redusere risikoen for angrep og tilstoppede arterier. Hjertet er i stand til å fungere skikkelig, og uten å bli overarbeidet på grunn av delvis blokkerte passasjer.

Immune Health

Tran øker immunforsvaret. Det hjelper kroppen å identifisere og skylle ut giftstoffer og frie radikaler, som er ansvarlig for sykdom og sykdom. Langvarig bruk fremmer et sunt immunsystem og et fravær av vanlige sykdommer.

Eye Health

Tran inneholder fettsyrer som har vært knyttet til øye helse. Disse syrene bidrar til å beskytte øynene fra skade utenforstående krefter, og arbeide for å forsvare seg mot degenerative sykdommer som grønn stær.

Allergi Relief

Tran bidrar til å redusere allergener i kroppen. Ved å minske virkningene disse allergenene har på kroppen, er symptomer som utslett, kløe og rennende neser redusert. Regelmessig inntak av tran arbeider for å opprettholde en daglig forsvar mot allergier.

Astma Relief

Den anti-inflammatoriske egenskaper tran hjelp til å lindre symptomene på astma. Fakkel-ups av astma er minsket, og sjansene for et angrep blir redusert. Dette, i sin tur, gjør det mulig for mindre av en avhengighet av inhalatorer og andre legemidler.

Skin Health

Tran er bra for å opprettholde sunn og strålende hud. De arbeider for å fjerne huden fra giftstoffer og bidrar til å opprettholde den underliggende kollagen for å holde huden fast og sunt utseende. Fortsatt bruk av tran forbedrer utseendet og følelsen av huden.

Bivirkninger av syntetisk testosteron

Syntetisk testosteron er et stoff som brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander. Pasienter som lider av visse eksisterende sykdommer bør ikke ta testosteron, og dets anvendelse kan resultere i en rekke bivirkninger, hvorav noen er dødelig.

Identifikasjon

Syntetisk testosteron er en produsert form av det naturlig forekommende steroid hormon testosteron, som er produsert i testiklene, i mye mindre mengder av ovariene hos kvinner, og av binyrene av begge kjønn. I menn, spiller testosteron en stor rolle i normal seksuell utvikling, forårsaker maskuline egenskaper (dyp stemme, ansiktshår) og produserer sæd. Det viser også anabole effekter, stimulerende muskelvekst ved å øke proteinsyntesen og fremme bentetthet.
Farmasøytiske selskaper tilbyr testosteron i injiserbare, muntlig, og trans-dermal versjoner (påføres huden). De bare skiller seg fra molekylære testosteron ved modifikasjoner som utvider deres effekter.

Medisinske bruksområder

Leger foreskrive testosteron for å behandle en rekke medisinske tilstander. I menn, naturlig testosteron produksjonen topper på 25 år, og avtar med en hastighet på om lag 2 prosent årlig etterpå. Denne naturlige degenerasjon kan føre til redusert libido, redusert bentetthet, tap av skjelettmuskelmasse, depresjon og mental utmattelse. Leger foreskrive testosteron å reversere disse effektene og hjelpe eldre menn bedre livskvalitet.
Testosteron er også brukt til å behandle ungdom som lider av forsinket innsettende pubertet og hypogonadisme (lav blod serum testosteron) som kan resultere fra hypofysen eller hypothalamus skader, svulster, traumer eller stråling. Fordi testosteron fremmer proteinsyntese i musklene, leger har foreskrevet det til pasienter som lider av sykdommer som forårsaker muskelsvinn (multippel sklerose, Lou Gehrig sykdom, muskeldystrofi og AIDS). Legene har også administrert testosteron til kvinner som lider av brystkreft.
Medisinsk dosering varierer, avhengig av leveringsmåte, og kan variere fra 50 mg til 400 mg hver 2-4 uker.

Kontra

Syntetisk testosteron kan forstørre prostata av eldre menn, og anbefales ikke for de som lider av eller utsatt for prostatakreft. Menn som lider av brystkreft bør unngå å ta testosteron cypionate. I tillegg bør alle som er allergisk mot hormoner eller noen av innholdsstoffene (injiserbare testosteron inneholder benzylalkohol) unngå bruk.

Pasienter med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller noen som har hatt hjertesvikt i det siste bør rådføre seg med lege først. Som testosteron kan påvirke blodsukkernivået, bør diabetikere diskutere behandlingen med sine leger og overvåke blodsukkeret for eventuelle endringer under behandlingen.
Testosteron er ansett som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte fostre. Kvinner som er gravide bør unngå å ta testosteron cypionate.

Levertoksisitet

Langvarig bruk av eksogen testosteron kan resultere i peliosis hepatitt (utvikling av blodfylte cyster inne i lever og / eller nyre), som kan resultere i døden. I tillegg er noen orale former av syntetisk testosteron utformet for å gjøre det vanskelig for leveren for å bryte dem ned via en prosess av 17-alfa-alkylering (festing av en alkyl-gruppe) for å oppnå denne effekten, som har vært kjent for å forårsake levertoksisitet .
Testosteron kan forårsake endringer i lever nivåer, og kan også forårsake overflødig natrium og vann oppbevaring, som setter ekstra belastning på leveren og nyrene.

Andre bivirkninger

Testosteron kan føre til en rekke alvorlige forhold, blant annet høyt blodtrykk, reduksjon av gode kolesterolet, gulsott (gulfarging av huden) og hjertesykdommer.
Det kan også føre til vanskelig urinering (på grunn av prostataforstørrelse), kviser, fet hud, og ødem (hevelse i føtter og ankler).
Syntetisk testosteron kan påvirke humøret og velvære, og brukere har rapportert oppstemthet, økt aggresjon, depresjon og hodepine.

Seksuell dysfunksjon

Testosteron kan forbedre mannlige egenskaper, dypere stemme og produsere overflødig ansikts-og kroppshår. Hvis overflødig testosteron konverterer til østrogen, kan det resultere i gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Denne tilstanden kan kreve kirurgi for å korrigere.
Kvinner er spesielt utsatt for masculinizing effekten av testosteron, som kan også inkluderte en forstørret klitoris, økt libido og forstyrrelser i menstruasjonssyklusen.
Menn som tar eksogene (ikke-kroppslig produsert) testosteron over lange perioder kan hemme kroppens naturlige produksjon av testosteron, og når behandlingen stoppes, kan de trenger for å starte kroppens naturlige produksjon ved bruk av humant choriongonadotropin (en naturlig forløper til testosteron).

Levering Komplikasjoner

Hvor testosteron blir levert kan også føre til komplikasjoner. Oral testosteron kan føre til levertoksisitet, kan injiserbare testosteron forårsake abscesser, infeksjoner og svingninger i seksuell lyst, humør og energinivå, og testosteron kremer kan forårsake utslett, hudirritasjon og hann-mønster baldness.

Bommulsfrøolje bivirkninger

Bommulsfrøolje bivirkninger


Bommulsfrøolje brukes i matvarer som potetgull, kjeks og godteri. Hentet fra bomullsfrø kjernen, det er en viktig ingrediens i mange margariner, dressinger og ferdigmat.
Fordi bommulsfrøolje har null trans fett det er ofte brukt til matlaging olje og salat dressing. Inge gjennom de mange produktene vi bruker, er bommulsfrøolje også brukes som en bærer for landbruks spray og har vært kjent for å forårsake følgende bivirkninger

Umettet fett

Bommulsfrøolje inneholder umettet fett. Bivirkninger forbundet med tidkrevende oljer som inneholder umettede fettsyrer inkluderer kvalme, oppkast, løs avføring, diaré samt gastrointestinal ubehag. Mange diett mat som fremmer reduserte kalorier og vektreduksjon bruke umettet fett i sin produksjon.

Plantevernmidler

Fordi bomull er ikke klassifisert som en spiselig beskjære, er bønder lov til å bruke plantevernmidler når det vokser den. Bomull er en av de mest tungt avlinger sprøytet på grunn av de hyppige trusler av insekt predatorer, slik som snutebillen.

Kritikerne sier at bommulsfrøolje kan inneholde naturlige toksiner og uakseptabelt høye nivåer av sprøytemiddelrester.

Human and Animal Forbruk

Etter regelmessig inntak av bomullsfrø olje gjennom slike elementer som kjøtt og grønnsaker, har noen studier rapportert bivirkninger på hypofysen og testikkelfunksjon hos menn. I noen tilfeller har langvarig bruk av rå bomullsfrøolje resulterte i redusert produksjon og semen totale testikkelsvikt.

Bivirkninger av kjemoterapi hos barn

Kjemoterapi er forskjellig for hvert individ som får behandlingen. Det kan bli administrert ved injeksjon eller pille inn i venen. Fordi det er en type behandling som ødelegger kreftcellene, kan effekten på kroppen være harde. Men effektene vedvarende er kortsiktig. Dette er bare noen få bivirkninger barnet kan oppleve som følge av kjemoterapi.

Bone Marrow Damage

Benmargssuppresjon kan oppstå når celler i beinet blir følsomme for cellegift. På grunn av chemo, gjør cellene i benmargen ikke fylle seg selv som de normalt ville.

Typiske Effects

Mest vanlig hos pasienter er håravfall, kvalme, influensalignende symptomer (feber, frysninger) og tretthet.

Infeksjon

Hvis du på noe tidspunkt barnet ditt går feber over 101 grader Fahrenheit eller erfaringer blødning som ikke stopper, kontakt lege omgående, da dette kan være et tegn på infeksjon. Høy feber hos kreftpasienter er et alvorlig tegn på at noe kan være galt.

Utslett

Det er vanlig for spedbarn og barn til å utvikle utslett på baken. Hvis sår bli blemmer og smertefull, administrere en krem ​​rik på sink og tran, for eksempel Comforts for Baby eller Desitin, kan bidra til å lindre ubehag.

Mat

Det vil være normalt for barnet ditt til å ikke ønsker å spise som han en gang gjorde. Noen ganger gjør frukt smoothies eller nærende drikker de kan suge gjennom et sugerør vil hjelpe.

Hvite blodlegemer

Når de hvite blodcellene slippe, kan barnet oppleve smertefull vannlating, frysninger, tett nese, sår hals, influensalignende symptomer og hoste.

Hva er Tran brukes til?

Tran er høy i essensielle vitaminer. Det har en rekke bruksområder, både medisinske og ikke-medisinske. Det kan være bivirkninger ved å bruke tran herunder muligheten for forbruker for mye vitamin A, som kan være skadelig for utviklingen av fostre hos gravide kvinner.

Lindre Burns

Den høye vitamininnholdet i tran hjelpemidler i helbredelse av husholdnings forbrenninger. Påfør en liten mengde til det forbrente området.

Arthritis Relief

Tran er høy i Omega 3 fettsyrer. Disse Omega 3 fettsyrer bidra i demping leddene og dermed tilby lindring fra leddgikt smerte.

Lavere Diabetes hos nyfødte

Tran har vist seg å redusere risikoen for type 1 diabetes hos nyfødte fra mødre som spiste tran mens hun var gravid.

Lavere risiko for visse kreftformer

Det høye innholdet av vitamin D i tran er antatt å redusere risikoen for eggstokkreft, tykktarm og brystkreft.

Base for Paint

Har blitt lagt tran til en base for maling for å bidra til å opprettholde fargen og holdbarhet av malingen.

Bivirkninger av å ta Omega-3 fiskeolje kosttilskudd

Bivirkninger av å ta Omega-3 fiskeolje kosttilskudd


Omega-3 fettsyrer er anbefalt for å redusere risikoen for hjerteinfarkt, høyt kolesterol, høyt blodtrykk og hjertesykdom, ifølge University of Maryland Medical Center. Ifølge Medline Plus, har den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) sa at det er generelt ansett som trygt for en voksen til å ta opp til 3 mg av Omega-3 fettsyrer per dag; Men det er noen potensielle bivirkninger som kommer med å ta Omega-3 tilskudd.

Blødningsrisiko

University of Maryland Medical Center anbefaler at doser på eller under FDA retningslinjene for 3 mg per dag for å unngå risiko for blødning. Selv om denne side påvirke er sjelden sett med lavere doser av Omega-3 fettsyrer, høyere doser kan øke blødninger i kroppen, aktiverer blødning å vare lenger enn normalt på grunn av nedbryting av blodpropp og med føre til en hemoragisk hjerneslag, ifølge Medline Plus. Individer som når dette høyere nivå kan også legge merke til neseblod eller blod i urinen.

Gastrointestinale symptomer

Gastrointestinale problemer er så hyppig med Omega-3 fettsyrer som denne bivirkningen regnes "felles" av Medline Plus, som er en tjeneste fra det amerikanske National Institutes of Health (NIH). Disse symptomene kan omfatte (potensielt alvorlig) diaré, syre reflux, raping, dårlig fordøyelse, halsbrann, og ubehag i magen og oppblåsthet. Alvorlighetsgraden av disse symptomene kan reduseres ved å ta et supplement med mat og sakte jobbe deg opp til en høyere dose, i stedet for å starte opp med en høy dose.

LDL Økning

Forbruker fiskeolje kan ikke bare øke din high-density lipoprotein (HDL), men det kan også øke low-density lipoprotein (LDL) nivå med 5 til 10 prosent, ifølge Medline Plus. Hvis du allerede har høye nivåer av dette "dårlige" kolesterolet, øke mengden av LDL denne mye kan virke mot sin hensikt, spesielt hvis du prøver å senke LDL til sunne nivåer med kosthold, mosjon og reseptbelagte medisiner (statiner). Men ifølge University of Maryland Medical Center, øke omega-3 inntak for å redusere din Omega-6 / Omega-3 forholdet kan hjelpe noen statiner gjøre jobben sin bedre.

Vitamin Overflod

Kosttilskudd avledet fra både fiskeolje og tran kan føre til en overdoser av vitaminer og potensielle toksisitet. Fiskeolje kosttilskudd kan inneholde ekstra vitamin E, som supplement stakere legge fordi du tar dette produktet i en lengre periode kan redusere normale vitamin E nivåer. Men etterlater dette noen brukere med en overflod av dette vitaminet. Fiskelever olje naturlig inneholder vitamin A og D, så ta disse kosttilskudd for en lengre periode kan føre til toksisitet, ifølge Medline Plus.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.