Digidexo.com

konsekvenser med lav oksygenmetning

Tegn og symptomer på lav oksygenmetning

Tegn og symptomer på lav oksygenmetning


Forvirring, tetthet i brystet og manglende evne til å puste er alle svært skremmende følelser. De er også tegn på en kropp som opplever lav oksygenmetning nivåer eller, hva er referert til av medisinske fagfolk, hypoksemi. Hypoksemi er diagnostisert når nivåer av oksygen i blod er ekstremt lavt. Denne tilstand kan ha en rekke medisinske årsaker; å ha lave nivåer av oksygen metning kan forårsake en kropp ikke å fungere skikkelig. Denne tilstanden er diagnostisert av en blodprøve eller en liten pulsoksymeter som er festet til fingeren.

Cyanose

Cyanose er et medisinsk begrep for å beskrive når huden og slimhinnene ta på seg en blå farge. Dette skjer fra en mangel på oksygen i blodet. Hemoglobin er et protein i blodet som mottar oksygen fra lungene. Når hemoglobin ikke har tilgang til oksygen den trenger, viser det blå forårsaker blod å ha et blålig skjær. Når en person opplever lav oksygenmetning, er denne blå hue sett oftest i deres finger og tånegl senger samt sine lepper. Cyanose er avledet fra det greske ordet "cyanos" som betyr mørk blå.

Dyspné

Tung pust ved anstrengelse, til tider referert til som luft sult, er når en person har problemer med å puste eller kortpustethet. Noen mennesker som opplever dyspné kan føle svak eller sliten. De kan finne seg tungpustethet eller å ha hosteanfall. Andre symptomer er en stram følelse i brystet eller sliter etter pusten. Gitt at våre organer vanligvis puste uten en bevisst innsats, å finne seg selv andpusten er svært alarmerende; panicking kan forverre følelsen.

Tachypnea

Tachypnea er et begrep som beskriver raskere-enn-normal pusting. Antall åndedrag tatt per minutt varierer, avhengig av faktorer som for eksempel en persons alder; derfor er tachypnea diagnostisert når noen overskrider normen for deres aldersgruppe. Dette er svært lik hyperventilating; Men folk er vanligvis ansett for å være hyperventilerer når de føler seg engstelig. Selv om noen medisinske fagfolk kan utveksle de to begrepene, er en diagnose av tachypnea vanligvis brukes når en person lider av lav oksygenmetning.

Redusert bevissthetsnivå

Medisinske fagfolk ta på alvor enhver person som viser et redusert nivå av bevissthet siden det kan være et symptom på et mye større medisinsk problem. En person opplever lav oksygenmetning nivåer kan vise mental forvirring. En reduksjon i en persons mentale tilstand er tydelig når de ikke kan prestere på sitt vanlige nivå. For eksempel en person kan være i stand til å gjenkjenne personer eller steder som de er kjent. De kan også være uklart på dagens dato eller muligens deres by eller befinner deg.

Tegn på lav oksygenmetning

Lav oksygenmetning, også kjent som hypoksi, refererer til en mangel av oksygen inne i legemet. Hypoksi kan klassifiseres som generalisert hypoksi, noe som resulterer når hele kroppen blir nektet av oksygen, hypoksi eller vev, forårsaket av mangel på oksygen i et bestemt kropps seksjon eller område. Det er et resultat av utilstrekkelig oksygentilførsel til legemet som fører til et fall i partialtrykket av oksygen i det arterielle blod. Normal oksygenmetning varierer mellom 96 prosent til 100 prosent, mens en prosent under 90 kan føre til livstruende komplikasjoner.

Cyanose

Cyanose er knyttet til un-oksygenrikt hemoglobinnivå innen kapillærene som overstiger 5 g / dl fører til negl senger, slimhinnene, hud pigment og noen ganger nese, ører og føtter blir blå. Den blå pigment er lett synlig når oksygennivået i kroppen faller under 90 prosent. Cyanose kan også tilskrives nærvær av unormalt høy methemoglobin (MetHb) som hindrer MetHb fra binding med oksygen, senking av oksygenmetning.

Kognitiv Distortion

Når tilgangen på oksygen når hjernen er blokkert, det reduserer nivået av bevissthet og oppmerksomhet og fører til ukoordinert bevegelse. Ytterligere reduksjon av oksygen tilgjengelighet i hjernen kan forårsake cerebral hypoksi som kan føre til koma, som er et fullstendig tap av bevissthet. Andre symptomer på cerebral hypoksi som mangel på respons til lys og dårlig pust kan oppstå fra alvorlig reduksjon av oksygenmetning i hjernen.

Gastronomiske Forstyrrelser

Når kroppen opplever lav oksygenmetning, er blod rettet mot vitale organer som hjerte, hjerne og lungene, fører til nedgang i fordøyelsen og absorpsjon av mat i mage-tarmkanalen, og dermed kompromittere sin kjernefunksjon. Forstyrrelse av fordøyelsessystemet som følge av oksygenmangel vil føre folk til å føle seg kvalm og lider av tap av appetitt. Langsom absorpsjon og nedbryting av mat i mage-tarmkanalen som følge av oksygenmangel kan forårsake oppkast.

Rapid Breathing

Når kroppen opplever hypoksi, kommer det automatisk opp med ulike mestringsstrategier for å håndtere situasjonen. Dybde og hastighet av pust økes for å bidra til å levere mer oksygen til lungene. Pulsfrekvensen øker som en følge av hjertets pumpe raskere blod for derved å øke graden av oksygentilførsel til vev. Alle disse tilpasningene manifest i rask pust som kroppen forsøker å gjøre opp for oksygen underskudd i systemet. Kroppen kan imøtekomme disse tilpasningene bare for en begrenset periode, noe som nødvendiggjør ekstra oksygen.

Behandling av Hypoksi

Hypoksi blir ofte behandlet ved å gi pasienter supplerende oksygen, vanligvis referert til som oksygenbehandling. Personer som lider av hypoksi er innlagt på sykehus og plassert på en mekanisk ventilasjon for å bistå med å puste. De vitale tegn på blodtrykk, respirasjonsfrekvens, temperatur og hjertefrekvens overvåkes hele tiden. Kalde tepper kan bidra til å forsinke hjernen celle aktivitet, redusere etterspørselen etter ekstra oksygen. Imidlertid bør den underliggende årsaken til hypoksi behandles for å forebygge fremtidige hendelser.

Konsekvenser av lav selv Esteen & Substance Abuse

Konsekvenser av lav selv Esteen & Substance Abuse


Ifølge en artikkel av Carole Bennett, "Lav selvfølelse beskriver et substandard evaluering eller skuffende vurdering av de 'egen selvtillit verdt." Det er i utgangspunktet en lav oppfatning av deg selv. Vår selvfølelse begynner å danne i tidlig alder, og kan påvirkes positivt eller negativt av foreldre, familie, venner, lærere, religion, kultur og samfunn. Rus er en konsekvens av lav selvfølelse fordi det er en flukt. De med lav selvfølelse er på et høyere risiko for rusmisbruk enn de med normal selvfølelse. Noen tror så lav på seg selv at de føler at de har ingenting å tape ved å prøve narkotika. Det er flere konsekvenser av lav selvfølelse og rusmisbruk.

Depresjon og psykisk helse

Både lav selvfølelse og rusmisbruk ofte føre til depresjon. Ifølge Office of Juvenile Justice og ungdomskriminalitet Prevention, "Stoff-misbruker ungdom har høyere risiko enn ikke-brukere for psykiske helseproblemer, inkludert depresjon, atferdsproblemer, personlighetsforstyrrelser, selvmordstanker, selvmordsforsøk og selvmord." Noen ganger de med lav selvfølelse kan prøve å selvmedisinering sine depresjoner med legemidler, som fører til rusmisbruk.

Fysisk helse

De som arbeider med rusmisbruk er en høy risiko for å utvikle en fysisk avhengighet. "Uforholdsmessig stor andel av ungdom involvert med alkohol og andre rusmidler står overfor en økt risiko for død ved selvmord, drap, ulykker og sykdom," i henhold til Office of Juvenile Justice og ungdomskriminalitet Prevention. Noen rusmisbrukere kan sette seg i situasjoner som setter dem i fare for hiv eller aids. Visse stoffer radikalt endre en persons atferd, sette dem i fare for impulsiv og farlig atferd.

Akademikere

Barn, ungdom og unge voksne som lider av lav selvfølelse og / eller rusmisbruk kan finne seg selv med fallende karakterer, fravær og manglende interesse for skolens aktiviteter. Det er også økt fare for å falle ut av skolen.

Familieproblemer

Rusmisbruk i en familie påvirker også resten av familien. Det kan være både følelsesmessig og økonomisk drenering for en familie å forholde seg til et familiemedlem med et rusproblem.

Lovovertredelse

De som misbruker rusmidler ofte melde seg ut av samfunnet. Betalingsudyktig atferd og rusmisbruk er sterkt korrelert. Folk forbinder rusmisbruk med kriminalitet - ofte voldelig - som kan sende frykt og uro gjennom et fellesskap. De med lav selvfølelse - og særlig unge rusmisbrukere - er mer utsatt for å bli med i en gjeng, eller bli involvert i narkotikasmugling eller prostitusjon.

Helseforsikring for familier med lav inntekt i Virginia

Helseforsikring for familier med lav inntekt i Virginia

Virginia gir helseforsikring alternativer for familier med lav inntekt. Familien Tilgang til medisinsk forsikring Society er sponset av Samveldet av Virginia, og er designet for å hjelpe lav inntekt familier med barn får rimelige helsetjenester. Det er ingen påmelding eller månedlige avgifter for å delta i FAMIS programmet, og noen tjenester bare kreve en minimal co-pay eller er gratis.

Helseforsikring for barn

Virginias FAMIS programmet gir helseforsikring for uforsikrede barn i familier som ikke kvalifiserer for Medicaid og ikke har råd til privat forsikring. Familier må være inntekts kvalifisert for programmet, som dekker medisinsk, visjon og tannpleie for barn under 19. FAMIS dekker tjenester som lege og sykehusbesøk, vaksinasjoner og resepter, tester, røntgen og legevakt. Det er gratis tjenester, som for eksempel helsesjekk, og andre tjenester kan kreve en co-betaler vanligvis mellom $ 2 og $ 5. Familier i Virginia kan søke om FAMIS program på nettet, over telefon, via post eller faks.

Helseforsikring for gravide

FAMIS MOMS er et program utviklet for uforsikrede gravide å få svangerskapskontroll. Kravene for denne dekningen inkluderer å ha din graviditet medisinsk bekreftet eller melde deg innen 60 dager etter slutten av svangerskapet. I tillegg vil du ha for å møte krav til inntekt og ikke har tilgang til statens helseplan. Du vil få omfattende omsorg under svangerskapet, samt omsorg i løpet av de to månedene etter det. Det er også et program for kvinner med høy risiko svangerskap og alle program tjenester er gratis. Men er barnet ditt ikke automatisk dekkes under FAMIS programmet. Du blir nødt til å søke om dekning i løpet av måneden barnet er født eller i løpet av tre måneder etter for å få fødsels utgifter dekket.

Helseforsikring for familier

Det er også en plan tilgjengelig for lav inntekt familier i Virginia gjennom FAMIS programmet. FAMIS Select gjør at familier muligheten til å motta helseforsikring gjennom arbeidsgiver-sponset eller private helseplaner eller gjennom FAMIS. For å kvalifisere for FAMIS Select, må minst ett barn i familien allerede er innrullert i FAMIS programmet. Denne planen kan gi opp til $ 100 per måned for dekning per innrullert barnet til å betale familien helseforsikring premie. Avhengig av pris, kan FAMIS Velg betalings dekke de fleste eller alle av den månedlige helseforsikring premie for hele familier i Virginia.

Hva er meningen med lav Blodplater?

Blodplater er cytoplasmatiske organer formet som plater. Disse blodplater er funnet i blod og hjelpe blodpropp, som bremser eller stopper blødning. Lav blodplatenivåer kan ha en alvorlig effekt på denne prosessen.

Trombocytopeni

Trombocytopeni, også kalt lave blodplater, er en situasjon hvor antallet av blodplater i kroppen faller under det normale.

Komplikasjoner

Lave blodplatenivåer kan føre til alvorlig blødning, som kroppen ikke er i stand til å koagulere blod.

Symptomer

De med lavt plateantall vil blø tungt når kuttet eller under operasjonen. Blod kan strømme ut av huden, nesen og tannkjøtt. De med lave blodplatetall blåmerke veldig enkelt. Kvinner har svært tunge perioder.

Årsaker

Lave blodplater kan være forårsaket av leukemi, anemi, graviditet, idiopatisk trombocytopenisk purpura, blodforgiftning, trombotisk trombocytopenisk purpura og hemolytisk uremisk syndrom.

Diagnose

Blodprøver brukes til å diagnostisere lave blodplater.

Behandling

Behandlingen innebærer å bruke medisiner som bekjemper antistoffer som ødelegger blodplater, fjerning av milt og blodoverføringer.

Diett med lav glykemisk Foods

Diett med lav glykemisk Foods


Lever i en tid da diabetes er på vei oppover, vel vitende om glykemisk indeks kan hjelpe deg å gjøre sunnere mat avgjørelser. En diett med lav glykemisk faktorer betyr at du setter inn og konvertere mindre sukker inn i kroppen din. Mens ordet "diett" synes å innebære en følelse av savn, en lav glykemisk diett faktisk fører veien til å bli mer energisk med vitalitet til overs.

Hva er glykemisk indeks?

Glykemisk indeks (GI) er et rangeringssystem som brukes til å bestemme evnen til kroppen din å bryte ned karbohydrater. Hvis GI for en mat er høy, betyr det at responsen av blodsukkeret er rask. Deri ligger en sukker rush. Hvis GI er lav, gir det mulighet for en mer gradvis glukose utgivelsen inn i kroppen din.

Formålet med glykemisk indeks

Spise mat med lavere GI bidrar til å kontrollere diabetes. Ved hjelp av GI, kan du også lavere kolesterol mens miste vekt. Og for de som elsker å trene, vil matvarer med høy GI fylle bensin oss hvis du overanstrenger seg.

Lav GI Diet

En av de viktigste filosofier av en lav glykemisk kosthold er å redusere sult og behovet for å "jukse". Hvis du spiser mat høyere i glukose, du vanligvis pleier å konsumere en ekstra 200 kalorier på hvert måltid. Generelt menn trenger et minimum av 1650 kalorier per dag, kvinner et minimum av 1200. Bare endre til mat med lavere GI kan føre til vekttap i enkelte typer kroppen. Se din helse utøveren å bestemme mengden av kaloriinntaket som fungerer for kroppen din.

Ved hjelp av en skala fra 1 til 100, er den nedre GI nummeret sunn valg. Det optimale er under 40. Matvarer som inneholder en lav GI er hvetekli, havre, bygg korn og hele korn brød. I stedet for poteter, velger fullkorn pasta eller søtpoteter. Substitute høy GI salatdressing med sitron og eddik.

Siden sukkerholdig mat har ingen annen verdi enn tomme kalorier --- en cola vil gi deg en GI på 77, sukker 68 --- bryteren til å spise mat som legger energi uten en høy GI. Nøtter, bønner og frø varierer veldig lav på 10 til 30 GI; de er gode drivstoff for hjernen og kroppen. Prøv skummet melk med en GI på 34, i stedet for helmelk. For en matbit, spise et eple, 38 GI.

Å prøve en lav glykemisk diett, her er et eksempel på daglige alternativer:
Til frokost: müsli, grøt, hele korn toast, egg, bacon
Morgen snack: fullkorn bagel, frø, nøtter, belgfrukter, te, mais chips
Lunsj: kylling, pasta, salat, smørbrød med helkornbrød
Middag: samme som lunsj, men legge variasjon med grønnsaksupper, hvete tortillas og magert kjøtt.
Dessert: fruktsalater, fettfattig yoghurt, lav-karbohydrat desserter

Hvordan velge matvarer med lav glykemisk indeks vurdering for bedre helse

Ikke alle karbohydrater er de samme. Velg matvarer med lav glykemisk indeks (GI) vurdering snarere enn en høy GI kan hjelpe deg å kontrollere appetitten samt blodsukker og kolesterol nivåer. Dette i sin tur kan redusere risikoen for hjertesykdom og type 2 diabetes.

Som du gjør dine valg av mat, spise et bredt utvalg av matvarer og tar sikte på å spise mat som har en lavere glykemisk indeks (GI) rating.

Hvordan velge matvarer med lav glykemisk indeks vurdering for bedre helse

Først noen grunnleggende om hvordan du bruker glykemisk indeks:

GI rangerer karbohydrater etter hvor mye de heve blodsukker levels.Carbohydrates som øker blodsukkernivået sakte har en lavere rangering enn de matvarer som øker blodsukkeret raskt. Velg karbohydrater og mat med karbohydrater som har lavere GI karakterer til å høste fordelene av mer tilfredsstillende karbohydrater som styrer appetitten og gjør deg i stand til å oppnå bedre helse.

Snarere enn sortering karbohydratkilder som lav eller høy, er det mer fornuftig å sortere dem som lav, middels eller høy når det gjelder deres vurdering på glykemisk indeks. Det gir deg flere valg og flere muligheter til å finne en ernæringsmessig livsstil som du kan leve med og likevel få fordelene ved å spise sunnere ved GI karakterer.
Lavere GI matvarer er vurdert på <55. Medium er mellom 55 og 70. Høyere GI matvarer er vurdert på 70.

Bruke eksempler på matvarer i disse høy, middels, kan lave kategorier bringe GI rating systemet i focus.Here er noen matvarer på den høye siden av indeksen. Disse bør du spise sjeldnere:

Instant hvit ris, poteter, cornflakes, ris korn, kjeks, noen brød, pasta, bagels, vannmelon, godteri, etc.

Du kan minimere dem, og fortsatt spise godt ved å velge karbohydrater på middels nivå av GI rating. For å gi deg en idé om hva dette inkluderer, her er noen, men sørg for å bruke GI å finne andre.
bananer, strimlet hvete frokostblanding, rugbrød, popcorn,
nypoteter, ananas, brun ris, basmatiris,
rosiner, grovbrød, couscous, havregryn

Her er noen eksempler på lav GI valg:
Skummet melk, vanlig yoghurt All-Bran
soya drikke, havrekli brød, linser / nyre / bakte bønner,
epler, plommer, appelsiner, konvertert eller parboiled ris, søtpotet pumpernickel brød, Al dente (fast) pasta

Lavere rangerte GI matvarer er:
1) de som øker blodsukkeret mer langsomt og mindre dramatisk.
2) høyere i næringsstoffer, vanligvis lavere i kalorier og fett
3) høyere i fiber
4) i stand til å hjelpe deg å øke nivåene av HDL (sunt) kolesterol
5) høyere på antioksidanter

Nå kan du se mange helsemessige fordeler ved å betale oppmerksomhet til glykemisk indeks rating system og bruke i å gjøre dine matvare beslutninger.

Hint

  • Høyere GI karbohydrater er bra for å hjelpe deg å kontrollere appetitten ved at du føler deg mettere lenger
  • Prøv å velge minst en lav GI mat ved hvert måltid.
  • Spis mer ubehandlet mat som har fiber.
  • Prøv supper og salat som har bønner, belgfrukter og linser.
  • Unngå hvitt brød. Spis fullkorn, Pumpernickle og havrekli brød.
  • Frukt og grønnsaker har lav GI, så inkluderer fem på ti porsjoner med frukt
  • Spis sunn del størrelser.

Matvarer med lav glykemisk verdi

Matvarer med lav glykemisk verdi


Hvis du er ute etter å kontrollere mengden karbohydrater du spiser, kan glykemisk indeks være en nyttig guide. Det er en standardisert måling av hvor raskt mat som inneholder karbohydrater brytes ned til glukose i blodet ditt. Den glykemiske indeks måles som en prosentandel med glukose eller hvitt brød anvendt som en kontroll. Et lavt antall vil være mellom 1 og 55. Noe over 70 er høy. Lave verdier er et bedre valg for din helse. Disse matvarer ta lengre tid for å bryte ned, og dermed bidra til å opprettholde en jevn glukosenivået i blodet. Noen matvaregrupper har et bredere utvalg av lav glykemisk matvarer enn andre.

Frukt

De fleste frukter er på den lave enden av glykemisk indeks (GI). Epler, pærer, kirsebær og jordbær har en lav GI nummer. Frukt som er høy på glykemisk skala inkluderer cantaloupe, vannmelon, ananas og sukkerrør. Tørket frukt inkludert sultanas og datoer har også en høy GI verdi.

Grønnsaker

Grønnsaker har et godt utvalg av matvarer med lav glykemisk verdier. Noen vanligste er selleri, rosenkål, artisjokker, grønne bønner, sopp, søte poteter og løk. Grønnsaker for å unngå er gulrøtter, pastinakk og rødbeter.

Korn

Korn alle har høye mengder av karbohydrater i dem, og det er best å holde seg til korn som ikke er blitt behandlet for mye. Hele korn som kli, brun ris og hele korn brødet har lavere glykemisk tall, mens, hvit pasta, enkelte frokostblandinger og hvit ris er alle høyt.

Belgfrukter og nøtter

Belgfrukter er en god lav GI valg. Bønner som soyabønner, røde bønner, erter og linser har alle lav glykemisk verdier. Nøtter, som cashewnøtter, peanøtter og valnøtter har også lav glykemisk tall.

Forhold

Glykemisk verdier er nyttig for de som har diabetes, så vel som de som prøver å gå ned i vekt. Matvarer kan endre seg i verdi, avhengig av hvordan de er tilberedt. Kokte hvite poteter har en middels GI nummer. De er lavere på GI skala enn bakt hvite poteter. Den riper en mat blir, jo mer sannsynlig vil ha en høyere GI nummer. GI målingen ikke høyde for arvelige forhold som avgjør hvor fort glukose er behandlet i blodet. Dette betyr at glykemisk indeks nummer for en gitt mat, kan variere fra person til person. Glykemisk indeksverdier ikke si noe om andre ernæringsmessige verdier av en matvare.

Matvarer med lav glykemisk nivå

Matvarer med lav glykemisk nivå


Matvarer med lav glykemisk nivå eller "glykemisk indeks" er generelt de som faller under 55 på glykemisk indeks stiftelsens skala og tilhørende diagrammer, i henhold til stiftelsens hjemmeside. Glykemisk indeks gjenspeiler stiftelsens rangeringen av karbohydrater basert på deres samlede effekt på blodsukkernivået. Matvarer med lav glykemisk nivå bidrar til å holde energinivået og blodsukkerverdier mer balansert, hjelpe deg til å føle fyldigere lenger etter å ha spist, og kan være gunstig i å miste vekt.

Yoghurt

Yoghurt (søtet, lav-fett) bærer en glykemisk indeks på 14. Yoghurt er en sunn mat som er spioneringen som gunstig å hjelpe opprettholde optimal fordøyelse med live probiotiske bakterier. Yoghurt inneholder også vitamin B5 og B12, samt fosfor, jod, kalium, riboflavin og sink.

Peanuts

Peanuts bære en glykemisk indeks på bare 15. Peanøtter er full av nyttige næringsstoffer inkludert protein, vitamin B3, mangan, kobber, tryptofan og folat. Peanøtter er også en stor kilde til en av de "gode fettstoffer" (enumettede), ofte assosiert med god hjerte helse.

Agurk

Agurker bære en glykemisk indeks på 15. Agurker er lastet med nyttige næringsstoffer, inkludert kalsium, fosfor, kalium, jern, vitamin A og C og noen B-vitaminer. Plus, agurk inneholder mye tørsteslukkende vann og kostfiber, magnesium, molybden og tryptofan.

Helmelk (ku)

Helhet (ku) melk bærer en glykemisk indeks på 27. Melk er en sunn mat lastet med næringsstoffer, inkludert kalsium, protein, kalium, fosfor, niacin og vitamin A, B2, er B12 og D. Milk kanskje en av naturens ledende matvarer, og gir et bredt spekter av ernæringsmessige behov.

Hva er meningen med lav glykemisk?

Hva er meningen med lav glykemisk?


Glykemisk indeks (GI) måler hastigheten som bestemte matvarer heve blodsukkernivået. Det identifiserer matvarer som vil heve blodsukkeret raskt og identifiserer også matvarer som er behandlet saktere i kroppen og dermed holde blodsukkernivået jevnt over en lengre periode.

Lav glykemisk Fakta

Ifølge den offisielle glykemisk indeks webområde, blir mat med lav glykemisk indeks fordøyd og absorbert i kroppen din sakte. Lav GI matvarer har en gradvis effekt på blodsukkernivået.

Fordeler

Ifølge GlycemicIndex.com, kan lav GI matvarer bidra til å forbedre kolesterolnivået, administrere din vekt, redusere risikoen for hjertesykdom, holde deg mettere lengre perioder av gangen og forbedre diabetesbehandlingen.

Definisjon

Lav GI matvarer er matvarer med en glykemisk indeks lavere enn 55. Foods er vanligvis oppført sammen med hver glykemisk indeks verdi. En servering av lav-fett iskrem, for eksempel, er lav med en GI på 50. En servering av riskaker, derimot, har en GI på 77.

Eksempler

Lav glykemisk indeks matvarer inneholder brokkoli, artisjokker, peanøtter, fettfattig yoghurt, bygg, yams, bananer, blomkål, aubergine, kikerter og makaroni.

Diet

Bytte til en lav glykemisk indeks kosthold er så enkelt som å erstatte høy GI karbohydrater, som hvitt brød (med en GI på 71) for lav GI matvarer som multi-korn brød (med en GI på 48).

Gratis synsundersøkelser og glass for pensjonister med lav inntekt i Oregon

Gratis synsundersøkelser og glass for pensjonister med lav inntekt i Oregon


Lav inntekt seniorer i Oregon har muligheter til å få en gratis synsundersøkelse. Seniorer som har synsproblemer eller noe som kan påvirke deres syn, for eksempel glaukom, må foreta synsundersøkelser og briller en prioritet. Du kan få gratis synsundersøkelser kan være vanskelig, men veldedige og forsikring programmer med hovedsete i andre stater har inngått samarbeid med øyeleger og synssentrene i Oregon for å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger hjelp.

Søke om Medicare.

Medicare søkere med synsproblemer, som for eksempel glaukom, er kvalifisert for gratis synsundersøkelser og briller. I tillegg, de med diabetes som får Medicare kan få øye eksamen anbefalinger og briller på en som nødvendig grunnlag av sin lege. Eksamener eller briller kan være dekket av Medicare, men du må betale en årsavgift basert på vilkårene for dekning.

Sjekk med den lokale Lions Club

Lions Club International gir økonomisk bistand til seniorer som ikke er i stand til å ha råd til synsundersøkelser eller briller. Deres Sight First-programmet har hjulpet hundrevis av pensjonister få økonomisk bistand for synsundersøkelser og skaffe briller. Du kan bruke "klubb locator" på deres webßsite å finne en filial i nærheten av deg.

Finn en sight-fokusert veldedighet

En rekke veldedige programmer for sight-utfordret eksisterer for å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger øyehelse. Noen hjelpeorganisasjoner vil dekke kostnadene for en synsundersøkelse, mens andre vil hjelpe dem som trenger briller. I Oregon, noen øyeleger og etater samarbeider med veldedige organisasjoner som nye øyne for de trengende.

Spør en visjon senter representant.

Spør en lokal visjon sentrum, slik som LensCrafters eller Binyons, hvis det er inngått samarbeid med en organisasjon som bistår med lav inntekt seniorer. Selskaper som OneSight jobber ofte med regionale synssentrene for å hjelpe lav inntekt kunder. Gjør undersøkelser på Internett for å se etter lokale synssentrene som deltar i disse programmene.

Besøk et lokalt sykehus.

Sosialarbeidere ved et lokalsykehus kan være i stand til å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger en synsundersøkelse. I tillegg kan veldedige sykehus har sin egen visjon program for å hjelpe slike pasienter. Spør en lege eller en sykepleier på et lokalt sykehus om de tjenester som trengs.

Liste over korn med lav GI

Lav glykemisk mat krever at kroppen slipper mindre insulin, et hormon levert av kroppen til å behandle overflødig sukker i blodet. Av denne grunn, mange diabetikere spise en diett høy i lav glykemisk indeks matvarer å administrere blodsukkeret. Lav glykemisk mat også fordøye saktere som lar forbrukeren til å føle fyldigere lenger. Som et resultat, kan lav glykemisk mat hjelpe til med vekttap. Belgfrukter, grønnsaker og helkorn er eksempler på lav glykemisk mat.

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks (GI) refererer effekten mat har på kroppens blodsukkeret. Skalaen går fra 1 til 100. Foods med en score på 55 eller mindre anses lav glykemisk indeks matvarer. Intermediate glykemisk indeks matvarer varierer 56-69, og noe mat med en indeks på 70 eller høyere regnes som en høy glykemisk indeks mat.

Korn med lav GI

Pearly bygg har lavest glykemisk indeks over alle korn. Andre korn med lav glykemisk indeks er spaghetti, rugbrød, vermicelli, makaroni, multi-korn brød, instant ris, hvete pasta, egg fettuccini, brun ris, bokhvete, hvit langkornet ris, hvete tortillas, instant nudler, fullkorn pumpernickel brød, tung blandet korn brød, grovbrød, surdeig rugbrød, surdeigs hvete brød og sprakk bygg.

Korn med en Intermediate GI

Havrekli, brun ris, müsli, pitabrød, gnocchi, vill ris, hvit ris, bygg flak og fullkornbrød alle har en middels glykemisk indeks.

Korn med høy GI

Korn med høy glykemisk indeks inkluderer couscous, basmati ris, instant hvit ris, korte korn hvit ris, tapioka, hvitt brød og bagels.

Andre hensyn

Du kan bruke glutenfritt mel som garbanzo bønne mel og måltider laget av frø og nøtter som mandel måltid, i stedet for hvetemel for å gjøre lavere GI bakt varer.

Hvordan få gratis Dental Care for familier med lav inntekt

Hvordan få gratis Dental Care for familier med lav inntekt


Private tannpleie kan være svært dyrt. For familier med lav inntekt, selv rutinemessige kontroller kan være en stor økonomisk byrde, og for mange, nødvendig tannbehandling er rett og slett uoverkommelig. Men det finnes måter for familier med lav inntekt til å få tannstell de trenger, enten det er rutine omsorg for barn eller voksne, eller nødprosedyrer gjennom en rekke statlige, føderale og privatfinansierte ressurser og klinikker.

HRSA

The Health Resources og Services Administration, drevet av US Department of Health and Human Resources, kan hjelpe deg å finne et føderalt finansiert tannklinikk som kan utføre regelmessige kontroller og rengjorde, samt akutttannarbeid. Føderalt finansierte tannklinikker ber om at du betaler det du har råd basert på inntekt, men noen mennesker kan motta tjenester gratis. Søk på "Finn et Health Center" database på HRSA nettsted for å finne en tannhelsesenter nær deg.

Veldedige og frivillige klinikker

Mange offentlige og private tannklinikker tilby veldedige tjenester som utføres av frivillige tannleger for lavinntektsfamilier og enkeltpersoner, fra regelmessige kontroller og behandling for rutinetannproblemer, som hulrom, til mer alvorlige problemer. Du kan finne en veldedig eller frivillig klinikk ved å gå statens dental foreningen gjennom American Dental Association nettside.

CHIP

Barnas Health Insurance Program gir omfattende helseforsikring dekning for barn under en alder av 19. Dental dekning som en del av CHIP plan varierer fra stat til stat, men planene må omfatte "tannhelsetjenester er nødvendig for å forebygge sykdom og fremme tannhelse, gjenopprette oral strukturer for helse og funksjon, og behandle nødssituasjoner "i henhold til Medicaid.gov. Besøk CHIP Kvalifiserings Standards siden på Medicaid.gov for å se om barnet ditt er kvalifisert for inkludering i programmet.

Medicaid

Medicaid er et statlig finansiert program som gir grunnleggende medisinske fordeler for lavinntektsfamilier og enkeltpersoner, sammen med tannstell. Men hva, om noen, tannhelsetjenester som tilbys er bestemt av staten under Medicaid. De fleste stater gi tannpleievakt for beboere i henhold Medicaid, men mindre enn halvparten av alle stater gi omfattende tannbehandling for voksne, ifølge Medicaid.gov. Sjekk med din statens Medicaid-programmet for å finne ut hvilke tannhelsetjenester er gitt.

Medicare

Medicare er et helseprogram ment for personer 65 år eller eldre uten privat forsikring. Mens vanlige tannlege helsen og rengjorde ikke er dekket, vil Medicare betale for tannbehandling som er en del av en overbygd prosedyre, som rekonstruksjon av kjeven etter en skade. Snakk med tannlegen din for å se om en nødvendig prosedyre kan være dekket av Medicare.

Hjelp Teknikker i Rådgiving Tenåringer Med lav selvfølelse

Hjelp Teknikker i Rådgiving Tenåringer Med lav selvfølelse


Selvfølelse - din oppfatning av din verdighet - utvikles under dine tidlige barneår, og kan ha en enorm effekt på deg selv inn dine sent voksne år. Lav selvfølelse kan bli en ond sirkel, og kan føre til depresjon, ensomhet, mangel på nære relasjoner og med selvmord. Siden lav selvfølelse er en så vanskelig og dypt forankret problemet, overvinne det kan være vanskelig, men det er mulig. Det er mange hjelp og rådgivning teknikker tilgjengelig for tenåringer med lav selvfølelse.

Identifisere årsaken

For å løse problemet, må man kunne identifisere problemet. Hva er det som gjør at enkelte tenåringer å ha lav selvfølelse? Det er ofte nødvendig å undersøke tenåringens barndom for å svare på dette spørsmålet. Mye av vårt selvbilde er utviklet på et ekstremt tidlig alder. Vår første relasjoner - mest spesielt, med våre foreldre - påvirker spesielt vårt selvbilde. Var foreldrene neglisjerende, altfor kritisk eller fornærmende? Disse faktorene svært ofte føre til lav selvfølelse. Hva om sammenhengene i ungdoms? Har tenåringen har mange nære relasjoner, eller det meste bare bekjente? Ensomhet eller følelsen isolert kan også føre til lav selvfølelse.

Psykoterapi

Lav selvfølelse er en ekstremt dype, langvarige problemet. Dens utvikling er veldig tidlig og derfor ditt selvbilde er noe som har en tendens til å være svært utbredt over tid. Psykoterapi kan være den beste form for hjelp for en tenåring med lav selvfølelse. En trenet profesjonell psykoterapeut forstår hvordan å identifisere de underliggende faktorene, og som av ulike terapimetodene bør iverksettes.

Tenk positive tanker

Tenke positive tanker: det kan høres litt latterlig, men det virkelig er sant at en negativ tanke foreviger mer negative tanker, og en positiv tanke kan snu det hele rundt. Når du har en negativ tanke om deg selv, er det to ting du kan gjøre. Først av alt, enten si høyt eller i hodet: "Stopp!" Ideen er å gjøre deg oppmerksom på din negativ tanke, slik at du kan bevisst bestemmer deg for å unngå at negativ tanke. Det andre alternativet er strikken metoden. Bære en strikk rundt håndleddet, og når du har en negativ tanke, lett knipse bandet mot håndleddet. Dette er ikke ment å være selvdestruktiv eller altfor smertefullt. Det er en godt mottatt condition teknikk som hjelper deg til å innse når du har en negativ tanke, og unngå å ha den samme negative tanker i fremtiden.

Engasjer deg

Gjøre ting som vi elsker eller excel til bidrar til å forbedre hvordan vi ser oss selv. Skriv ned en liste over ting som du liker - hobbyer eller aktiviteter. Deretter bestemme noen måter du kan bli involvert i disse aktivitetene med andre mennesker. Tenåringer generelt har et stort antall muligheter for fritidsaktiviteter, som for eksempel å bli et idrettslag, bli med klubber i skole eller frivillig for en lokal veldedig organisasjon. Uansett hva det er at du velger, sørg for at det er noe som du liker. Jo mer du liker deg selv, jo bedre vil du føle deg, og jo mer sannsynlig at du vil være å møte og utvikle nære relasjoner med folk som er interessert i de samme tingene som deg.

Andre tips

Innse at når du gjør en feil, dette er ikke en refleksjon av deg eller din verdt. Børste den av - alle gjør feil!

Øvelsen. Komme inn i en øvelse rutine er gunstig for både sinn og kropp.

Innse at fullkommenhet er et urealistisk mål. Tillat deg selv å være stolt av dine prestasjoner.

Hvordan få helseforsikring for familier med lav inntekt

Hvis du sliter med å gi helsehjelp for din familie - og din arbeidsgiver vil ikke gi det for en lav månedspris - det er på tide å ta den på deg selv for å gi forsikring for deg selv og din familie som du fortjener. Enten det er dental forsikring hvis du er bekymret for fremtidige tannregulering for barnet ditt - eller sykeforsikring for legebesøk og kriser - det er håp for helseforsikring uansett hva finansinntekter braketten du faller innenfor.

Bruksanvisning

•  Snakk med Kaiser Permanente. Med et krav til mål å gi god behandling og dekning for alle som trenger det, er denne forsikringen leverandøren all-inclusive og pålitelig. Med en lav co-lønn, det er et smart valg for familier hvis du er i California, Hawaii, Maryland, Virginia, Oregon, Washington, Ohio, Colorado eller Washington, kan DC Andre stater tilby dette også. Sjekk med nettstedet i Resources nedenfor.

Undersøke om du er kvalifisert for Medicaid. Konsultere koblingen i Resources nedenfor for å finne din eksakte valgbarhet. Siden det er satt opp for familier med lav inntekt, kan du finne hjelp her som du ikke finner andre else.the organisasjonen er spesielt snill mot barn. Barnet kan være kvalifisert selv om du ikke er det. Pass på å stille alle spørsmål mulige å se om du er kvalifisert. Medicaid fungerer ved å betale din lege direkte. Ingen kontanter vil bli utvekslet mellom deg og Medicaid.

•  Gå til en Hill-Burton forpliktet anlegget i ditt område. I 1946 ble penger for avansement gitt til sykehus og medisinske sentre over hele landet av regjeringen. I bytte, disse organisasjonene var å gi gratis eller rabattert helsehjelp til de som er i området, og de som trenger det. Du kan se link i vår Resources for å finne den forpliktet anlegget i ditt område. Selv om penger er ikke lenger blir gitt, disse stedene er fortsatt forpliktet til å hjelpe mennesker i nød. Selv om dette ikke er direkte helseforsikring, kan det gi trygghet at helseforsikring gir hvis du vet at du og dine familiemedlemmer har et sted å motta tjenesten i tilfelle en nødsituasjon og å ta regelmessige helse bekymringer og check-ups.

Call 1-877-KIDS-NÅ hvis din bekymring er for å forsikre barna. En nasjonal satsing for barns helse forsikring kalles forsikr Kids nå! Hvis du har lav inntekt, er barnet ditt sannsynlig kvalifisert. For ingen (eller lite) kostnader for deg, kan barnet få sjekk ups, medisiner og sykehusbesøk. Det finnes også andre tjenester som tilbys.

Tenk helse sparekontoer hvis du absolutt ikke kan spare penger for helseforsikring uten frykt du måtte trenge det til en senere dato. Helse sparekontoer er et relativt nytt fenomen. Et problem med dette scenariet er at kostnadene for akutt helsehjelp i en nødssituasjon eller alvorlig sykdom kan gå opp til titusenvis av dollar. Det er veldig vanskelig å komme opp med så mye i besparelser. Hvis du velger å ha helseforsikring, i stedet, ville beløpet reddet være enorm. For å være på den sikre siden, er det best å gå med en slags helseforsikring.

Hvordan du kommuniserer med lav selv Skjermer

Hvordan du kommuniserer med lav selv Skjermer


Psykologer har lenge vært interessert i relasjonene og avvik mellom det ytre og indre. For eksempel kan en person overdrevet drikke alkohol på en fest fordi den sosiale situasjonen krever dem til å gjøre det, men dette samme person kan være nysgjerrige, ivrig og intelligent i et akademisk miljø. I hovedsak er det folk som varierer i sine ytre og indre selv og i hvordan de oppfører seg sosialt. Disse menneskene kalles "høye egen skjermer." Andre mennesker er relativt like på innsiden som de er utenfor. De endrer ikke mye fra en situasjon til en annen, og blir ofte betraktet som asosiale som resultat. Disse menneskene kalles "lav selv skjermer."

Bruksanvisning

•  Engasjer lav selv skjermer i høflig, munter samtale. Ikke kjøp inn stigma gitt til lav selv skjermer. Folk ofte tilnærming lav selv skjermer med forsiktighet av frykt for at de er mistroiske, perfeksjonist, sta, engstelig og irritabel. Mens dette kan potensielt beskrive visse atferd som ekstremt lav selv skjermer utstillingen, bør det bemerkes at flertallet av lav selv skjermer blir sett på som å være stabil, konsekvent, ærlig, selvstyrt og troverdig, og er lett å gå i samtaler .

Ikke tving eller press lav selv skjermer for å opptre som høy selv skjermer i sosiale situasjoner. Høye egen skjermer er generelt sett på som å være morsom, humoristisk, pratsom, utadvendt og uttrykksfull i sosiale miljøer. Dette er fordi de assimilere også i en rekke tilfeller. Lav selv skjermer, derimot, blir ofte sett på som sjenert og innadvendt i sosiale circumstances.This er fordi de er mindre påvirket av kravene fra sine miljøer, og de er mer tilbøyelige til å se innenfor. På grunn av disse grunnleggende forskjeller i karakter, ville det være feil å kreve lav selv skjermer for å handle det samme som gjør høye egen skjermer. Bare slappe av, og la dem være som de er.

Snakk med lav selv skjermer som du ville snakke med noen andre. Mer sosiale mennesker har en tendens til å ønske å "fikse" lav selv skjermer som om noe var galt med dem. Dette bør frarådes. Enkelt sagt, de er normale mennesker, og du sannsynlig snakke med dem hele tiden uten å vite det. Det er ikke noe iboende godt eller dårlig om å være en lav selv monitor, men folk generelt favorisere høye selv skjermer da, faktisk, er verken bedre eller verre enn den andre. Enkelt sagt, de er rett og slett to forskjellige tilnærminger til selv --En innover, og ett outward-- og bør sees på som nøytralt som mulig. Ingen spesiell behandling er nødvendig.

Forstå hva som får selv skjermer. Fra en reklame perspektiv, høye egen skjermer har en tendens til å favorisere produkter som lover å gjøre dem ser bra ut; lav selvovervåking foretrekker topp kvalitet. Utvide det til et populært øl kommersielle og høye egen skjermer kanskje foretrekker "mindre fylling;" Lav selv skjermer kanskje foretrekker "smaker godt."

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?


Den lave hormon prevensjon pille er et alternativ for å forebygge uplanlagt svangerskap. De lave hormon piller har også andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet.

Low-Hormone Prevensjon

De fleste lav-hormon prevensjon piller er en kombinasjon av østrogen og progestin. Det er en lav dose østrogen i disse typer p-piller. Det er mange fordeler ved å bruke lav-hormon piller versus en typisk p-pille.

Prevensjons

Når tatt riktig, lav-hormon p-piller er svært effektive (opp til 99 prosent effektiv) i å hindre graviditet.

Regulerte menstruasjonssykluser

For kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser og / eller tunge perioder, kan en lav-hormon prevensjon pille bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser og forårsake kortere perioder med lettere blødning.

Bedring i Acne

Low-hormon p-piller kan bidra til å forbedre symptomer og alvorlighetsgraden av akne.

Redusert Ovarian Cyste og kreftrisiko

De fleste p-piller, inkludert lav-hormon piller, kan bidra til å redusere cyster på eggstokkene og eggstokkreft hos kvinner, ifølge www.cancer.org.

Hvordan bli gravid med lav Mann Testosteron

Når ufruktbarhet problemer oppstår, er ofte belastningen på kvinnen. Mange mennesker fortsatt anta at helse og levedyktigheten til kvinnens egg er den viktigste ingrediensen i en vellykket graviditet. Men hvis en manns testosteronnivået er lavt, kan dette være problemet. Nylig har reproduktiv medisin kommet opp med mange fremskritt å overvinne denne hormonsvikt og hjelp i å hjelpe par bli gravid.

Hvordan bli gravid med lav Mann Testosteron

Forklare årsak og å finne løsningen

Hypogonadisme, når testiklene ikke produserer nok hormoner, har mange årsaker. Noen ganger kan dette være et resultat av traumer til testiklene, visse sykdommer, svulster i hypofysen eller i mange årsaker, stråling og kjemoterapeutisk behandling. Noen ganger, til stor frustrasjon for pasienten, er årsaken rett og slett ukjent.

Først og fremst er det viktig at mannen gjennomgå en fullstendig og helhetlig testosteron analyse slik at en årsak til hypogonadisme kan fastslås. Dette oppnås ved å ta blod fra en blodåre i armen. Testingen av sine nivåer kalles en testosteron-assay.

For mange tilfeller av uforklarlig hypogonadisme, er testosteronbehandling (TRT) ofte anbefalt. TRT har vært kjent i mange tilfeller for å hjelpe til i hannfertilitetsproblemer. En annen behandling som har vist seg å være vellykket, er bruken av klomifensitrat (Clomid). Selv om dette er et stoff som normalt benyttes av kvinner for å regulere eggløsning, har det vært kjent for å hjelpe til å regulere produksjonen av hormonet prolaktin, som er nødvendig for å regulere semen potens. Prolaktin kan bli negativt påvirket i noen pasienter med svulster i hypofysen.

Hvis mannens testosteron kan bringes opp til normale nivåer, potent-nok sperm kan trolig bli produsert. Hvis dette er vellykket, er det ingenting som står i veien for å starte en vellykket befruktning.

Forutsatt at spørsmålet om lavt testosteron er løst og oppfatning har fortsatt ikke skjedd, kan paret velger å gjennomgå Assisted Reproductive Technology (ART). En teknikk i ART kalles ICSI (intracytoclasmic spermieinjeksjon). I hovedsak er den mannlige sperm inn via kanyle direkte inn i et modent egg. Dette er ofte brukt hvis sperm har lav motilitet, som er essensielt sperm manglende evne til å svømme mot en ventende egg.

Hint

  • Det er foreslått at kostholdet inneholder lite karbohydrater bidrar til lavt testosteron og bør unngås. Et annet forslag til å øke serum testosteron er å engasjere seg i store muskler kroppen bygningen. Hvis kroppsbygning er påbegynt, er det også avgjørende å gi musklene nok tid til å komme seg etter en trening for å unngå en mulig nedgang i serumtestosteron i overkant av 40 prosent.
  • Det er av største betydning at hvis hormonbehandling er forsøkt, særlig bruken av clomiphene citrate, at det gjøres under omsorg av en lege. Mens mannlige Clomid terapi har vist en viss grad av suksess, det har ennå ikke formelt godkjent av FDA.

Nyfødte med lave nivåer av TSH

Nyfødte med lave nivåer av TSH


Standard nyfødt testing omfatter testing for TSH i blodet. Når en nyfødt har lave nivåer av TSH, betyr dette at den nyfødte har hypertyreoidisme, eller Graves '. Dette er en behandle sykdom med god prognose.

TSH

TSH er skjoldbrusk stimulerende hormon. TSH produseres av hypofysen.

Nivåer

Et lavt nivå av TSH betyr at det nyfødte har hypertyreose, også kjent som Graves 'sykdom.

Hypertyreose

Det betyr at din nyfødtes skjoldbruskkjertelen er overaktiv, og produserer for mye thyroid hormon.

Årsak

Graves 'sykdom er gått fra mor til nyfødt.

Symptomer

Symptomer inkluderer rask hjerterytme, prematur lukking av fontanelles (skallen åpninger) og hyperaktivitet.

Behandling

Hypertyreoidisme kan behandles ved hjelp av medikamenter for å redusere produksjonen av thyroid hormon.

Carb Diet med lav lav Protein

Carb Diet med lav lav Protein


Visse medisinske tilstander krever konsumere en diett som er lav eller begrenset i protein. Personer som har nyreskader og / eller mottar dialysebehandling er ofte nødvendig å begrense sitt inntak av protein. Hvis du er forbruker en lav protein diett av medisinske grunner, snakk med legen din eller en registrert kostholdsekspert for å bestemme passende nivå av protein inntak.

Protein Kilder

Du vil fortsatt trenger litt protein hver dag, selv om du vil begrense mengden. De to viktigste kildene til protein er animalske produkter, slik som fisk, fjærfe, kjøtt, egg og meieriprodukter sammen med vegetabilske proteiner, slik som ris, bønner og tofu. Proteinet i animalske produkter anses som fullført, noe som betyr at det inkluderer full bemanning av aminosyrer du trenger. Vegetabilske proteiner anses ufullstendig, og du trenger mer enn én type vegetabilsk protein for å få full bemanning av aminosyrer. Det finnes små mengder protein i kornprodukter slik som korn og brød; må du se gjennom den ernæringsmessige informasjon om alle matvarer du spiser. Vanligvis vil velge vegetabilske proteinkilder gi deg mer mat inntaket med et lavere proteininntak.

Styrking Kalorier

Når du redusere mengden av protein, spiser mer sunne karbohydrater og fett for å holde kaloriinntaket der den trenger å være. Velg sunt fett, slik som olivenolje, solsikkeolje, etc. og bruke hele fett melkeprodukter og salatdressinger. Avhengig av dine proteinrestriksjoner, hele nøtter og frø kan være en god kilde til sunt fett, eller du må kanskje begrense deg til mutter og frø oljer. Velge sunne karbohydrater, som frukt, over tomme karbohydrater, som godteri. Snakk toyour lege eller kostholdsekspert om antall kalorier som trengs hver dag for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Making Måltider

Bruk retter basert på grønnsaker og korn som hovedrett, og serverer kjøtt som smakstilsetning eller siderett. Prøv kebab med større mengder grønnsaker og færre eller ingen kjøttstykker. Velg vegetabilsk ris over stekt ris med kjøtt eller sjømat. Når du lager en salat, bruker mye grønnsaker, inkludert salat, agurk, selleri, reddiker og svært små mengder i tynne skiver kjøtt eller ost. Ved bruk av ost, blir sterkere varianter som parmesan eller romano gi mest smaken med minst protein. For meieri, velger lavere protein varianter, for eksempel erstatte fløte for melk i suppe eller gryte oppskrifter. Ved å lage gryteretter, redusere mengden av kjøttet med halvparten eller mer uten tap av smak. Bruk urter og krydder for å legge til smaken og spenning til mat. Steking eller grilling grønnsaker er en fin måte å hente ut sine smaker.