Digidexo.com

abscess brystkreft

Symptomer på brystkreft klumper

Det er ikke uvanlig for kvinner, særlig i alderen 30-50, for å ha bryst klumper. Det store flertallet av disse klumper er ikke kreft. Mange går unna på egenhånd. Mens en kvinne opplever bryst klumper kan hun ha en rekke symptomer fra dem. Som med alle endringer i kroppen, bør lege informert av disse bryst klumper når de dukker opp.

Pain

Smerte er den vanligste og åpenbare symptom på brystkreft klumper. Hormonelle endringer (Menstruasjon, graviditet) kan gjøre bryst klumper mer smertefull. Fibrocystic bryst sykdom er også en godartet tilstand som forårsaker smertefulle klumper skal vises. Smerte kan variere fra en mild verke til en alvorlig skyting eller stikkende smerter.

Ømme å ta på

Noen bryst klumper har ingen symptomer før de er trykket på. Disse hardere klumper (ofte lipomas) er vanligvis består av fettvev. De føler anbud når trykket og kan være smertefullt når de forstørre og blir gnidd av armbevegelse eller klær. Klumper som bare ømme å ta på kan også være fra en feit nekrose, forårsaket av en skade på hud eller blåmerke.

Størrelse

En endring i størrelsen på bryst klumper er ikke uvanlig med cyster. De kan føle seg annerledes når de vokser og avtar med en kvinners månedlige syklus. Symptomer på slike typer bryst klumper inkluderer en følelse av tyngde før menstruasjonssyklusen når cyste forstørrer.

Rødhet

Hvis rødhet, hevelse og varme oppstå med bryst klumper, kan det være et tegn på en infeksjon. Symptomer på infiserte klump - også kalt en abscess - inkluderer følelsen generelt syk og kjører en feber. Infeksjoner er mest vanlig etter graviditet når en kvinne ammer. De bør behandles av en lege, som trolig vil foreskrive antibiotika. Mens sjeldne, er det også mulig at rødhet kan være forårsaket av en blodpropp, som også må sjekkes av en lege.

Discharge

Noen ganger vil et bryst klump produsere utflod fra brystvorten. En intraductal papillomer er en klump som kan bringe en blodig utflod fra brystvorten. Klar eller brun utflod er også en mulig symptom fra bryst klumper.

Betraktninger

En klump eller endring i brystet bør undersøkes av lege. Brystkreft vanligvis ikke har symptomer, men kan bare bli diagnostisert med biopsi. Dersom det skjer endringer i bryst, vil legen utføre et mammogram og eventuelt et bryst sonogram for å bestemme behovet for en biopsi.

Bryst Abscess Symptomer

Bryst Abscess Symptomer


En bryst abscess er en infeksjon i brystet som utvikler seg fra brystbetennelse (mastitt) og danner en pus fylt lomme kjent som en abscess. Vanligvis kan mastitt bli behandlet før en abscess former; men når en abscess former, antibiotika og kirurgisk drenering er standard løpet av handlingen.

Bakgrunn

Bryst infeksjoner er vanligvis forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier som vanligvis finnes på huden. Bakteriene går inn i brystet gjennom en pause i huden. Sprekker i huden på brystet kan oppstå med amming, så mastitt er ofte funnet i ammende mødre.

Symptomer

Bryst abscess symptomer begynner med mastitt, eller en smertefull, betent bryst. Infeksjonen forekommer vanligvis bare på ett bryst. Fortsatt ammer på den berørte side kan bidra til å rydde opp infeksjonen. Hvis infeksjonen fortsetter, kan et bryst abscess oppstår. Dette vises som en smertefull hard klump som kan være rød og føles varmt ved berøring. Feber, kan frysninger og smerter i kroppen også være til stede. Lymfeknutene på den berørte side kan også være hovne. Hvis byllen er lov til å utvikle seg, vil det til slutt sprekke, og det kan infisere de omkringliggende området og melkekanalene. Infiserte melkekanalene er farlig for spedbarn fordi infeksjon kan være til stede i brystmelk.

Behandling

Behandling for brystkreft abscess omfatter antibiotika og drenering av abscess. Noen ganger kan den infiserende Staphylococcus bakterien er antibiotika resistente MRSA-stamme. I dette tilfelle er sterkere antibiotika gitt for å bekjempe infeksjonen. Dette er mye mer sannsynlig å være tilfelle dersom infeksjonen omfatter melkekanalene. I alle tilfeller er den abscess drenert. Puss kan testes for å bestemme den eksakte bakterier som forårsaker infeksjonen.

Risikofaktorer

Kvinner som har hatt et tidligere tilfelle av mastitt er mer sannsynlig å utvikle en annen sak. Iført en tettsittende BH kan begrense flyten av melk, og øke risikoen for mastitt og bryst abscess. Ikke drenering brystet under amming er assosiert med en høyere forekomst av betennelse. Såre eller sprukne brystvorter kan tillate bakterier å gå inn i kroppen. Dessuten kan ved hjelp av bare én posisjon til amme hindre bryst fra fullstendig tømming, og risikoen for mastitt økes.

Advarsel

Bryst abscess symptomer ligner andre mer alvorlige forhold. Noe uforklarlig klump bør undersøkes av en lege, slik at riktig diagnose kan stilles.

Hva er behandlingen for en bryst Hematoma eller Abscess?

Hva er behandlingen for en bryst Hematoma eller Abscess?


Mange kvinner mellom 30 og 50 erfaring klumper i brystene. Ofte er disse naturlig forekommende klumper som ikke krever inngrep. Men noen ganger bryst klumper kan være et resultat av en abscess, hematom eller annen alvorlig tilstand.

Definisjon

Bryst abscesser tyder på at en infeksjon er til stede i brystet. En abscess er en samling av puss som inneholder levende hvite blodlegemer, døde hvite blodceller, bakterier eller andre fremmede stoffer, og dødt vev. Ofte abscess er smertefull og krever umiddelbar behandling av lege. Til sammenligning er et bryst hematom en smertefull knuse på brystet som et resultat av traume.

Bakgrunn

En bryst abscess er vanligvis funnet i ammende kvinner. Betennelse i brystet kalles mastitt og oppstår vanligvis før en abscess former. Betennelsen gjør bryst anbud og amming smertefullt, og det signaliserer en infeksjon. Hvis mastitt ikke klare seg på egen hånd, vil en abscess sannsynlig danne. Mens abscess er et resultat av en infeksjon, er det hematom en skade forårsaket av skade på brystet. Det vil vanligvis leges uten intervensjon.

Symptomer

Når mastitt har kommet til å bli en abscess, kan en klump merkes på stedet av byllen. Klumpen er smertefullt og kan føle varmt å ta på. Andre symptomer er følelse febrilsk og har influensalignende symptomer. Huden over klump kan være rød. Hematomer kan vises nøyaktig som bryst abscesser. De deler noen av de samme egenskapene. Hematomer er hevelser under huden. Hevelsen er samlet blod, noe som ofte gir hematomer skadde, blå og røde farger. Den hematom er vondt å ta på. Noen ganger området kan bli betent.

Behandling

Standard behandling for et bryst abscess er et kurs av antibiotika og abscess drenering. Hvis byllen er liten, kan legen tappe pus under et kontor besøk. For store abscesser kan hun henvise pasienten til en kirurg for drenering av abscess. Hematomer er ikke infeksjoner, og ingen antibiotika er nødvendig for å behandle dem. Som bryst abscesser, kan store hematomer må dreneres for at healing skal være ferdig. Små hematomas er vanligvis absorberes av kroppen.

Betraktninger

Bryst klumper som ikke er relatert til traumer eller skader bør diskuteres med en lege. Både brystkreft og fibrocystic bryst sykdom har symptomer som etterligner en bryst abscess. Mulige konsekvenser av en ubehandlet bryst abscess omfatter brudd på byllen i omkringliggende vev. Infeksjonen er da i stand til å spre seg til de omkringliggende områder, inkludert melkekanalene, som ville tillate de smittestoffer i morsmelken. I tillegg, hvis abscess knuses, kan infeksjonen videre til en stor skala infeksjon i blodet.

Hva er årsaken til mannlig brystkreft utvidelse?

Mannlig brystkreft utvidelse er en tilstand som rammer flere menn hvert eneste år. Enten på grunn av rask vektøkning eller en medisinsk tilstand som kalles gynekomasti, kan mannlig brystkreft utvidelse være en ubehagelig, pinlig situasjon for gutter og menn likt. Et balansert kosthold og regelmessig mosjon kan hjelpe menn til å redusere sjansene for å utvikle forstørrede bryster, men mange andre faktorer, kan noen som er ukjent, også føre til denne tilstanden oppstår. Hvis naturlig rettsmidler slutte å fungere, kirurgiske alternativer er tilgjengelige for å gjenopprette normal form.

Typer

Det finnes to typer av mannlig brystkreft utvidelse: overflødig fettvev og en tilstand som kalles gynekomasti. Overflødig fettvev er ofte forårsaket av puberteten og overdreven vektøkning. Gynekomasti er en medisinsk tilstand som resulterer i dannelse av faste brystvev hos menn, i én eller begge brystene; denne tilstanden har flere mulige årsaker.

Identifikasjon

Mannlig brystkreft utvidelse i form av gynecomastia resultater i utviklingen av firmaet brystvev rett under brystvorten; dette vevet kan føre til ømhet i brystene. Male brystforstørrelse i form av overskytende fettvevet resulterer også i vevsdannelse rett under nippel, men det er ikke fast i naturen og ikke forårsaker fysisk smerte.

Størrelse

Brystvev grunn av gynekomasti ligger direkte under nippelen og vanligvis ikke mer enn omtrent 1 1/2 inches tvers. Overflødig fettvev i brystet området har ingen grense for størrelse; dette er vanligvis proporsjonal til mengden av vekt som oppnås.

Time Frame

Brystforstørrelse i form av overflødig fettvev vanligvis oppstår hos gutter går gjennom puberteten. Dette kan også skje med menn i alle aldre som opplever rask, overdreven vektøkning. Overflødig fettvev vil gjelde til kosthold og mosjon er vant til å bøte på det. Gynecomastia er en tilstand som kan ramme alle mannlige i alle aldre. Den faste brystvev kan bare fjernes gjennom kirurgi.

Misforståelse

Det er vanlig blant unge gutter og tenåringer til å tro at de har gynekomasti, når det er egentlig bare overflødig fettvev i brystområdet. Et besøk til din lege vil tillate det nøyaktige problemet skal fastsettes.

Forebygging / løsning

For å hindre mannlige brystforstørrelse, menn kan opprettholde et sunt kosthold og regelmessig mosjon. I tillegg kan de avstå fra å bruke stoffer som marihuana, anabole steroider og reseptbelagte legemidler og testes regelmessig for svulster eller sykdom. Hvis mannlig brystkreft utvidelse vedvarer, er brystreduksjon kirurgi et alternativ.

Forklaring av brystkreft Forkalkning

Forklaring av brystkreft Forkalkning


Bryst forkalkninger er forårsaket av en oppbygging av et lite depositum på hardt kalsium innenfor det myke brystvev. De fleste bryst forkalkninger er relativt harmløse, men de kan være en indikasjon på mer alvorlige problemer, inkludert brystkreft.

Typer

Det finnes to typer bryst forkalkninger: microcalcifications og macrocalcifications. Macrocalcifications er ganske vanlig, og de forekommer i om lag 50 prosent av kvinner over en alder av 50. Selv større enn den andre typen, er macrocalcifications ikke vanligvis knyttet til kreft. Microcalcifications er vanligvis ikke kreft heller, men visse mønstre av microcalcification kan indikere kreftsvulst. Cellene deler seg raskt føre microcalcifications. Dette overskuddet cellevekst kan være et tidlig varsel tegn på brystkreft.

Årsaker

Macrocalcifications, vanligvis et resultat av aldring, er vanlig hos kvinner over 50. Normal slitasje i brystvev, inkludert mindre skade og betennelse, kan føre til en opphopning av kalsium. Microcalcifications oppstår når cellene i brystvevet begynner å dele seg raskt og overdrevet. Små rester kalkavleiringer kan dannes i områder med cellevekst. Visse mønstre av microcalcifications, for eksempel når de microcalcifications er klumpet seg sammen i motsetning til spredt rundt, kan være et tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er til stede, vil de bli oppdaget under en vanlig mammografi eksamen. Unormale forkalkninger vil bli notert og henvist til en lege ved radiologen som leser mammogram resultater. Legen vil deretter bestemme om ytterligere prøve, slik som et diagnostisk mammogram eller biopsi, er nødvendig.

Detection

Noen bryst forkalkninger kan føles som klumper under selvadministrerte bryst eksamener. Det er viktig for kvinner å komme inn i vanen med å utføre disse eksamenene regelmessig slik at eventuelle klumper vil bli oppdaget tidlig. Forkalkninger også slå opp på mammogram skanninger. Hvis en kvinne har brystkreft forkalkninger, vil de vises på mammogram som hvite flekker eller prikker i brystvevet. Det er spesielt viktig for kvinner over 50 år for å ha regelmessig mammografi utført, siden sannsynligheten for bryst forkalkninger øker med alderen.

Behandling

De fleste bryst forkalkninger er godartet og ikke krever behandling. Noen bryst forkalkninger kan være mer potensielt skadelig, og en lege vil be om ytterligere testing i disse situasjonene. Hvis legen bestemmer at en forkalkning trenger mer testing, er det mest vanlig fremgangsmåte en biopsi for å bestemme om den er kreftveksten. Dersom biopsi kommer tilbake positivt, vil dette kreve forkalkning brystkreft behandling, som kan omfatte kirurgi eller kjemoterapi. Bare en lege kan bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av brystkreft.

Misforståelse

I motsetning til populære antakelsen, bryst forkalkninger har ingenting å gjøre med kosthold. Mange tror at for mye kalsium i en diett fører til en opphopning av kalsium i brystet, men det er ingen påvist sammenheng mellom kosthold og bryst forkalkninger. Dessuten er en annen vanlig misforståelse at en biopsi på bryst forkalkninger kan kun utføres kirurgisk. Dette er ikke tilfelle, så er det andre effektive metoder for biopsi, så som en kjerne nål biopsi.

Abscess Årsaker

En abscess er et hulrom som inneholder puss som er generelt omgitt av betent vev. Abscesser oftest forårsakes av lokaliserte infeksjoner som skyldes mikroorganismer, slik som virus, bakterier og sopp og med (i sjeldne tilfeller). Disse mikroorganismer drepe de lokale celler, noe som resulterer i en inflammatorisk respons fra de hvite blodceller. De fleste abscesser siste fire til fem dager før de sprekker og puss renner ut. Noen ganger er imidlertid medisinsk behandling er nødvendig.

Dannelse

Dannelsen av en abscess er en forsvarsmekanisme ment å hindre videre spredning av infeksjon til andre deler av kroppen gjennom blodet. De vanligste områdene hvor abscesser utvikle er lysken, armhulene og endetarms regionen; Imidlertid, kan de utvikle seg i andre deler av kroppen, så vel.

Infeksjoner

Infeksjoner forårsaket av bakterier som stafylokokker er en av de mest vanlige årsaker til abscessdannelse. Disse infeksiøse bakterier generelt føre til tilstopping av olje (talg) og svettekjertler, resulterende i en inflammatorisk respons fra kroppen, og dermed fører til utviklingen av en svulst for å forhindre ytterligere spredning av infeksjonen.

Steroider

En annen vanlig årsak til abscesser er eksponering for regelmessig og kontinuerlig steroidbehandling. Steroid terapi er nyttig i behandling av forskjellige inflammatoriske reaksjoner i kroppen; det imidlertid noen ganger fører til ulike bivirkninger, inkludert utviklingen av svulster ved å forstyrre olje sekresjon av talgkjertlene.

Utenlandske Materials

Visse fremmede materialer slik som splinter og nåler kan forårsake infeksjoner, og dermed fører til abscesser som en del av kroppens forsvarsmekanisme.

Andre årsaker

Medisinske tilstander slik som diabetes, kreft og nyresvikt, insektbitt og åpne sår kan også føre til abscesser.

Diagnostisering av brystkreft Pain

Symptomer

Brystsmerter kan manifestere seg i en rekke ulike måter, og det resulterer fra en rekke årsaker. Ofte smertene er forårsaket av fibrocystic endringer, en hardere av tykk bindevev som støtter kjertlene. Smerten kan også være forårsaket av dannelsen av væskefylte klumper, eller cyster. Mesteparten av tiden smerte indikerer ikke noe alvorlig, men det finnes en rekke metoder for å bestemme årsaken til smerten.

Metoder

Den fremste metoden som brukes av en lege er en klinisk eller fysisk, bryst eksamen. Legen vil føle brystet for eventuelle støt eller uregelmessigheter som kan forklare smertene. Ofte hos eldre kvinner, er et mammogramor ultralyd kreves for bedre å undersøke de områder av smerte og fastslå årsaken. Endelig kan et bryst biopsi bli utført, hvor vevet er tatt og undersøkt for å fastslå problemet.

Diagnose

Mesteparten av tiden, indikerer brystsmerter ikke noe mer alvorlig enn hormonelle endringer forårsaket av pubertet, overgangsalder, graviditet eller menstruasjon. Smerten kan også være forårsaket av vekten av store bryster, eller det kan opprettholdes fra trauma fra brystoperasjon. Imidlertid er brystsmerter også et symptom på fibrocystic bryst sykdom, helvetesild, bruker visse medisiner som digoksin eller oxymetholone, eller infeksjon. Til slutt, noen ofre for brystkreft klager over brystsmerter som en av sine symptomer.

Prostata Abscess Cure

En prostata svulst er en samling av vev eller væske som oftest forårsaket av en infeksjon eller smittsomme organismer. Symptomer inkluderer urinretensjon, frekvens samt smerter. De fleste abscesser er oppdaget gjennom prostata eksamener, som prostata normalt forstørrer i tilfelle en abscess. Behandling og kur for prostata abscesser kan omfatte en rekke metoder.

Antibiotika

Mange prostata abscesser kan behandles gjennom en kurs av antibiotika, som er svært effektivt i behandlingen av inflammasjon forbundet med en abscess. Vanlige antibiotika inkluderer ampicillin, levofloksacin (Levaquin), fluorokinoloner, og trimetoprim-sulfamethoxazoe (Bactrim). Antibiotika behandlinger er ofte kombinert med økt væskeinntak, avføring myknere, og analgetika for smertelindring. De fleste antibiotika behandlinger blir fortsatt i 30 dager. Antibiotika kan administreres oralt eller ved intravenøs behandling.

Aspirasjon eller Drenering

I alvorlige tilfeller kan aspirasjon eller drenering av et prostata svulst utføres. I noen tilfeller kan en mann kreve midlertidig innsetting av en Foley kateter for å tømme blæren, hevelse eller blokkering av urinrøret på grunn av en svulst kan være vanskelig urinering. En transuretral drenering krever træing av et rør gjennom urinrøret til abscess å lette drenering. I noen tilfeller kan kirurgisk reseksjon eller kirurgi være nødvendig.

Hjem Rettsmidler

Hevdvunne hjem rettsmidler for å behandle ulike utgaver av prostata, inkludert abscess, har blitt brukt av menn over hele verden i hundrevis av år. Men, er menn rådes til å diskutere effektiviteten og visdom av slike hjem rettsmidler med sin urolog for bruk sammen eller som en erstatning til konservative eller tradisjonelle medisinske behandlinger. I noen tilfeller har gresskarfrø og tomater vært kjent for å tilby beroligende midler til en hoven eller forstørret prostata. En blanding av einebær og persille blandet i en mikser med juice eller vann har også vært kjent for å gi en prostatakjertel kur, og effektivt middel for prostata problemer.

Hva er årsaken til et amebic Liver Abscess?

Hva er årsaken til et amebic Liver Abscess?


En amebic leveren abscess er et hulrom i vevet av leveren forårsaket av en parasitt. Hulrommet blir fylt med puss. Parasitten ansvarlig for amebic lever abscess er Entamoeba histolytica, som også er årsaken til andre forhold som amebiasis. Det er mulig å bli smittet med Entamoeba histolytica og ikke oppleve noen symptomer, ifølge Food and Drug Administration. Invasjonen av leveren av parasitten er sjelden, men når det skjer, er medisinsk intervensjon nødvendig før infeksjonen sprer seg til andre organer, inkludert hjernen, ifølge National Institutes of Health (NIH).

Fakta

Når parasitten E. histolytica kommer inn i kroppen, vanligvis gjennom munnen, kan den reise via blodet fra tarmen til leveren, hvor det skaper abscess, sier NIH. Amebic lever abscess er også kjent som lever amebiasis og extrainstenstinal amebiasis.

Geografi

Infeksjon med parasitten Entamoeba histolytica kan forekomme over hele verden, men er mest vanlig i områder med overfylte levekår og dårlige sanitære forhold, melder NIH. Amebic lever abscess er mest vanlig i tropiske områder av land som Afrika, Sørøst-Asia, Sentral-og Sør-Amerika og India.

Identifikasjon

Amebic lever abscess er sjelden i USA, og er nesten utelukkende funnet der i de som har reist utenfor landet i løpet av fem måneder før symptomene surfacing, ifølge Centers for Disease Control. Symptomer nesten alltid inkludere feber og kan inkludere magesmerter, diaré, frysninger, leddsmerter, svetting, vekttap eller tap av appetitt, NIH rapporter, og det antyder de som opplever symptomer etter reise til et høyrisikoområde bør kontakte lege for riktig diagnose.

Forebygging / løsning

Parasitten er ansvarlig for infeksjon denne tilstanden oppstår ved forbruk av mat forurenset med avføring, spise produsere i områder hvor menneskelig avfall brukes som gjødsel og gjennom person til person kontakt med noen som tidligere er blitt infisert, ifølge CDC. Andre risikofaktorer som kan øke ens sannsynligheten for smitte er underernæring, graviditet, steroider, alderdom, kreft og homoseksualitet hos menn fordi parasitten kan overføres seksuelt. For å redusere risikoen for infeksjon, CDC råder mennesker i de områder som er utsatt for parasitt å drikke renset vann og unngå å spise rå grønnsaker eller frukt skrelles av andre.

Advarsel

Amebic lever abscess kan være dødelig, og rask diagnostisering og behandling av en medisinsk faglig er nødvendig, sier CDC. En amebic lever abscess kan sprekke og spre smitte inn i bukhulen og andre organer hvis den ikke behandles. Denne infeksjonen kan etter hvert spre seg til hjernen og forårsake død. Faktisk, fra september 2000, er Entamoeba histolytica infeksjon den tredje største dødsårsaken skyldes parasitter i verden, ifølge en rapport fra Viroj Wiwanitkit, et medlem av Det medisinske fakultet ved Chulalongkorn University i Thailand.

Hvordan hjelpe en venn diagnostisert med brystkreft

Hvordan hjelpe en venn diagnostisert med brystkreft


Høre ordene "du har brystkreft" kan være en skremmende ting for enhver kvinne å høre. Hun kan oppleve frykt, usikkerhet, angst og depresjon. Selvfølgelig, mens du ikke kan kurere smerte og frykter din venn kan ha oppstått, kan du være i stand til å gjøre en stor forskjell i hennes liv ved å tilby å gjøre noen enkle oppgaver.

Hvordan hjelpe en venn diagnostisert med brystkreft

En emosjonell støtte. Vær tålmodig og oppmuntrende. Akkurat nå din venn kan føles som verden har kommet til en slutt. Ved å lytte til din venns frykt og tilby en skulder å gråte på, kan du lindre noe av spenningen som hun føler.

Bare Gi råd hvis spurt. Aldri fortell din venn hva ville du gjøre hvis du var i hennes sko. Det enkle faktum er at du ikke er i hennes sko og valgene kan være forskjellig basert på situasjonen rundt diagnosen.

Tilbud om å gå til legen avtaler med din venn. Noen ganger har en andre par ører til å høre hva legen sier kan hjelpe, spesielt når det gjelder å stille spørsmål. Noen ganger din venn kan bli overveldet av hva som blir sagt, og kan ikke høre alt hun blir fortalt.

Be din venn hva hun trenger og hjelpe i hvilken måte du kan. Noen ganger kan det bare ta en "hva gjør du trenger" å hjelpe til på måter som du ikke kan forstå. Dette kan bety verden til din venn.

ordne barnevakt, hjelpe til med husarbeid, eller måltid forberedelse når din venn har legen avtaler eller behandlinger å gå til. Bare det å vite at noen vil være der for å ta seg av husarbeidet eller hennes familie kan være en stor stress ut av din venns skuldre på den tiden.

Oppsett en fundraiser. Hvis vennen din ikke har stor forsikring eller er nødt til å tåle lange turer for å få til sine avtaler, deretter en fundraiser kan hjelpe med å utligne kostnadene. Penger kan være en stor stressor, og bare være der for å tilby litt hjelp kan avlaste litt stress.

Throat Abscess

Throat Abscess


En hals abscess er en lomme av puss som dannes på grunn av en infeksjon i kroppen. Når en hals abscess inntreffer, er nødvendig for behandling av lege. En slik abscess vil ikke leges på egen hånd, og det er ingen hjemme rettsmidler.

Årsaker

Throat abscesser oppstår vanligvis som følge av en infeksjon, for eksempel kyssesyke, betennelse i mandlene, lymfatisk leukemi og strep hals --- den vanligste årsaken. Røyking kan også føre til en byll i halsen.

Symptomer

Den første symptom på en hals abscess er vanligvis en sår hals, som etterfølges av hovne lymfekjertler og --- etter noen dager --- feber. Hvis byllen ikke behandles, vil svelge bli vanskelig og smertefull. Throat abscesser oppstår vanligvis hos ungdom og voksne.

Behandling

Behandlende lege vil drenere puss fra abscess etter bruk av en lokal bedøvelse og foreskrive en antibiotika stoffet. Hvis infeksjonen har nådd mandlene, til kirurgi fjerne mandlene mest sannsynlig vil være nødvendig.

Bioidentical hormon replacement og risiko for brystkreft

Bioidentical hormon replacement og risiko for brystkreft


I 2002 kvinner Health Initiative fant at syntetisk østrogen og progestin førte til en betydelig økning i risikoen for brystkreft. Dette førte til en fornyet interesse for jakt etter naturlige måter å behandle menopausale symptomer.

FDA Position

Det amerikanske Food and Drug Administration og Endocrine Society sier at selv om plante-avledet hormoner er en eksakt match for menneskelige hormoner mens syntetiske hormoner utgjøre en dokumentert økt risiko for mange helseproblemer, inkludert brystkreft, kan de ikke bifaller bioidentical hormoner fordi de ikke er " regulert "ennå.

Forskrivere 'posisjon

Utøvere som foreskrive bioidentical hormoner gjør så å tro at de utgjør mindre risiko enn syntetisk, som har vist seg å øke risikoen for brystkreft.

Fytoøstrogener

Fytoøstrogener er plante bestanddeler som oppfører seg som østrogen i kroppen din. De mest brukte fytoøstrogener er soyabasert.

Progesteron

Progesteron er avledet fra soya eller meksikanske yams, men du bør være sikker på at den yam produktet har blitt fullstendig behandlet. Sjekk ingredienslisten for USP Progesteron i stedet for bare yam ekstrakt.

The Science

Noen få studier har blitt gjort om BHRT og risiko for brystkreft. One, utgitt av C. Campagnoli i "Journal of Steroid biokjemi og molekylær biologi," sier at syntetisk progestin øker risikoen for brystkreft, men naturlig progesteron ikke.

Hvordan å miste vekt etter brystkreft

Hvordan å miste vekt etter brystkreft


Du overlevde brystkreft. Du har kanskje fått noen ekstra pounds under behandling, og hvis du tar hormonbehandling --- tamoxifen eller en aromatasehemmer --- kan du fortsette å få vekt etterpå. Eller, kanskje kroppen din har flyttet inn i overgangsalderen, øke din tendens til å få vekt. I alle fall, er du klar for å gå inn i en ny fase i din reise, gjenvinne en følelse av kontroll og øke din selvfølelse ved å starte en diett og mosjon plan.

Hvordan å miste vekt etter brystkreft

Følg råd fra helsevesenet team. Din lege eller onkolog kan råde deg til å vente med å begynne å miste vekt før du har helt utvinnes fra behandlinger eller andre helsemessige problemer. Møte med en registrert kostholdsekspert og fysioterapeut på din kreftsenter, eller be om henvisninger. Disse fagfolk kan gi råd om balanserte måltider, sunn snacks og sikker treningsprogrammer som vil hjelpe deg å miste vekt.

Reduser inntaket av sukker og mettet fett som for eksempel rødt kjøtt, bacon, egg, smør og iskrem. I stedet velger sunnere fettkilder som for eksempel olivenolje eller rapsolje, nøtter, avokado, laks, lys tunfisk og sardiner. Bruk skummet eller 1 prosent melk, fettfattig yoghurt og delvis skummet melk oster. Trim fettet av kjøtt og fjern skinnet fra fjørfe.

Øk fiber til 25 gram hver dag ved å forbruke fem porsjoner med frukt og grønnsaker og fem porsjoner med hele korn. Dette vil bidra til å kontrollere din sult og holde fordøyelsessystemet sunt. Når det er mulig, velger oransje, mørkegrønne og røde frukter og grønnsaker for å få mest næringsstoffer. I sin bok "Anticancer: A New Way of Life," Dr. David Servan-Schreiber skriver: "Den anticancer diett består i hovedsak av grønnsaker og belgfrukter, ledsaget av olivenolje eller rapsolje, hvitløk, urter og krydder."

Start treningen. The American Cancer Society anbefaler at kvinner som har blitt diagnostisert med brystkreft trening om fire timer per uke for å forbedre kvaliteten på sine liv og redusere risikoen for å utvikle nye kreftformer. Hvis du har begrenset energi, begynne langsomt ved å gå i 15 minutter per dag og gradvis øke mengden av gang du trener. Innlemme milde øvelser som yoga eller tai chi i din daglige diett. Leie en personlig trener eller delta i et helsestudio hvis du ønsker å starte en vekt motstand program.

Hint

  • Målet for en Body Mass Index (BMI) på 20 til 25 hvis du er under 65 år og 20-27 hvis du er over 65 år.
  • Still et langsiktig mål og bryte det ned i mindre ukentlige biter. For eksempel, hvis du trenger å miste 20 pounds, mål for en en-kilos tap hver uke over en 20-ukers periode.
  • Journal om din fremgang og belønne deg selv på hver fem-kilos tap.

Hva skjer når du tar brystkreft suksess for en måned?

Hva skjer når du tar brystkreft suksess for en måned?


Breast Suksess er en naturlig kvinnelige ekstrautstyr produkt designet for å øke størrelsen og fastheten til en kvinnes bryster. Mens produsentene av brystkreft suksess gjøre en rekke påstander som for effektiviteten av sitt produkt, forblir disse ikke kontrollert av forskning.

Effekter

Ifølge produsentene av brystkreft suksess, kan brukerne se økt fylde og oppleve en kriblende følelse etter bruk i en måned. Fysiologisk, hevder de at urte innholdet i produktet inneholder phyto-østrogener som stimulerer brystvekst. Ingen studier er tilgjengelig for å støtte disse påstandene.

Expert Insight

Ifølge Jan Scaglione, Assistant Professor of Pharmacy Practice ved Universitetet i Cincinnati, er det ingen bevis som støtter påstandene fra bryst ekstrautstyr produkter. Hun anbefaler å holde seg unna disse produktene, som de ikke har blitt studert for langsiktig bruk og deres virkninger kan være uforutsigbar.

Advarsel

Brukere under 18 år bør ikke ta brystkreft suksess. Enkeltpersoner bør alltid konsultere med en lege før du tar noen urte supplement. Urte bestanddeler av brystkreft suksess kan ha uønskede bivirkninger som ikke er nevnt på produktets hjemmeside, inkludert urolig mage og potensielt farlige interaksjoner med andre legemidler.

Kosthold for å redusere østrogen for brystkreft

Brystkreft trives i et østrogen-rikt miljø, noe som er grunnen til at mange behandlingsregimer utnytte SERM (selektive østrogenreseptormodulatorer), som hindrer østrogen molekyler fester seg til brystvevet. I tillegg til å utnytte konvensjonelle behandlinger som dette, kan innføring av en anti-østrogen kosthold bidra til å redusere østrogennivået, hjelpe i kampen mot brystkreft.

Østrogen og matdepartementet

Forstår at mange av maten du spiser på en jevnlig basis fremme produksjon av overflødig østrogen. Kjemikalier som brukes som tilsetningsstoffer i mat inneholder ofte xenoestrogens, som er menneskeskapte forbindelser som etterligner effekten av østrogen i kroppen din, forsterke sin effekt. Ifølge Dr. John K. Williams, Ph.D., en ekspert på Paleolithic ernæring, oppvarming plastbeholdere (som mikrobølgeovnen, matvarer) kan også gi ut xenoestrogens inn ditt måltid. Så problemet er ikke bare hva du spiser, men hvordan du spiser det.

Anti-Østrogen Diet

Konsumere en diett som naturlig og hormon-fri som mulig for å naturlig redusere østrogennivået. Dette betyr forbruker en diett rik på naturlige matvarer, som for eksempel organisk gress-matet biff og kylling, villfanget sjømat, økologisk frukt og grønnsaker, og andre naturlige elementer som bønner, nøtter og frø. Unngå enhver forbruket av bearbeidede matvarer, alkohol, sukkerholdige varer, eller raffinert mel mens du ser for å redusere østrogennivået.

For å beholde kosttilskudd balansen mens på en anti-østrogen diett, bør hvert måltid inneholde en frukt, en grønnsak, en mager proteinkilde, og en naturlig kilde til sunne, umettede fett som mandler eller olivenolje. I tillegg utnytte kraften i cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, som disse forbindelsene er rike på et stoff som heter diindolylmethane (DIM), som naturlig senker østrogen. Minst to porsjoner en dag med cruciferous grønnsaker bør være et fast innslag i østrogenreduserende kosthold.

Prognose for Stage 3 brystkreft

Prognose for Stage 3 brystkreft


Ifølge American Cancer Society, vil cirka 192.000 kvinner bli diagnostisert med invasiv brystkreft i løpet av 2009 Omtrent 62.000 vil bli diagnostisert med carcinoma in situ (CIS), som er ikke-invasiv brystkreft og den tidligste form for brystkreft. Ca 40 500 kvinner vil dø av brystkreft i løpet av 2009 Dødeligheten av brystkreft har falt betydelig siden 1990 Det er om lag 2,5 millioner brystkreft overlevende som bor i USA i dag. Brystkreft er vanligvis diagnostisert i etapper. Hvert stadium betegner omfanget av sykdommen og mulighetene for behandling. Hver scene bærer også med seg sin egen distinkte prognose.

Stages 0-2

Stage 0 er den tidligste form for påvisning av brystkreft. Teknisk sett ansett som en forstadier tilstand, det er diagnosen bekrefter at unormale celler er funnet i bryst duct fôr. Det bærer en overlevelse på fem år og 95 prosent. Stage 1 indikerer en kreftsvulst som er 2 cm i størrelse eller mindre. Stage 1 kreften har ikke spredd seg utover brystet. De fem-års overlevelse for denne fasen er 88 prosent. Stage 2 kreft er delt inn i to typer. Stage 2A indikerer tilstedeværelse av en kreftsvulst som er 2 cm eller mindre, men har spredd seg til axillaris lymfeknuter. Stage 2B viser en svulst mellom 2 og 5 cm i størrelse som ikke har spredd seg til lymfeknuter.

Stage 3

Når en pasient har nådd Stage 3 brystkreft, oddsen begynner å avta til en langt raskere takt. Det er forskjellige nivåer av alvorlighetsgrad innenfor Stage 3 brystkreft. Disse nivåene er delt i tre separate kategorier.

Stage 3A

Ved mottak av en diagnose av Stage 3A brystkreft, sannsynligvis har en kvinne som en svulst som måler opp til 5 cm i diameter. I tillegg har kreften spredd seg til lymfeknuter i armhulen. Kreften i lymfeknutene er sannsynlig sammenføyd og / eller er festet til andre strukturer i bryst, armhulen og krage region. En annen diagnose tiltrekke et Stage 3A diagnose inkluderer en svulst som er større enn 5 cm, men har spredt seg bare til lymfeknuter i armhulene. Stage 3A brystkreft bærer med seg en fem-års overlevelse på 51 56 prosent.

Stage 3B

En diagnostisering av trinn 3B brystkreft indikerer tilstedeværelsen av en tumor på omtrent 5 cm som har spredt seg til vev som kan omfatte huden, brystveggen, brystmusklene og ribber. Det kan også tyde på at kreften har spredd seg til lymfeknuter langs brystbeinet innsiden av brystet. Stage 3B brystkreft har en prognose av en fem-års overlevelse ved 42 til 49 prosent.

Stage 3C

Stage 3C brystkreft er delt inn i to forskjellige kategorier: operable og ubrukelige. Diagnosen Stage 3C brystkreft betyr at kreften har spredd seg til lymfeknuter funnet under kragebeinet og i området av halsen. Dette er kategorisert som operativ. Det kan også ha spredt seg til lymfeknuter ligger innenfor brystet selv, så vel som under armen og i vev som er nær bryst-regionen. Dette kan kategoriseres som ubrukelig. Samlet har en diagnose av Stage 3C brystkreft fem års prognose av bare 35 prosent overlevelse.

Strides

Uavhengig av alarm følte når du mottar en Stage 3 brystkreft diagnose, er det viktig å se på statistikken fra de siste 10 årene, som viser ganske tydelig at overlevelsen for kvinner med brystkreft har økt med minst 50 prosent. Forskning er i stadig utvikling. Mer enn 2 millioner brystkreft overlevende i dette landet alene kan attest til det faktum.

Brystkreft screening retningslinjer

Ifølge American Cancer Society, er brystkreft den vanligste kreftformen som rammer kvinner, men menn kan også få brystkreft. Brystkreft forekomst vanligvis øker med alder, og tidlig påvisning er nøkkelen i behandling og slo sykdommen.

Mammografi

Kvinner 40 år og eldre oppfordres til å få en mammografi hvert år. Kvinner med økt risiko, for eksempel de med en sterk familie historie av sykdommen, bør testes tidligere, starter på 30 år gammel, og bør også få en MR.

Utdanning

Det er viktig at alle menn og kvinner er godt utdannet om brystkreft. Å vite risikoen, symptomene, retningslinjer screening og behandlinger er fordelaktig for alle.

Kontinuerlig Screening

Kvinner i god helse bør fortsette å få årlig mammografi. Eldre kvinner av dårlig helse allerede kjemper visse sykdommer bør diskutere fordelene og ulempen av årlig screening med sine leger. Alder alene er ikke en grunn til å hoppe eller stoppe screening for brystkreft.

Bevissthet

Samlet bryst helse er viktig, så lege preformed eksamener og bryst selv undersøkelser er viktige. Men etter den tid en klump føles, det kan ha vært der en stund. En klinisk bryst eksamen bør være en del av en vanlig helse eksamen.

Komplimenter til mammografi

Klinisk bryst eksamener, bryst self-eksamener, kan MRI og brystultralydundersøkelser forbedre brystkreft screenings, men en mammogram er fortsatt den beste og foretrukne metoden. Nye behandlinger og undersøkelser er pågående, men for nå mammogram fortsatt nøkkelen i screening.

Tegn og symptomer

Tidlig stadium brystkreft har ofte ingen symptomer, så årlige mammografi er det beste forsvar. En klump kan oppdages og lett smerte kan bli følt i litt avanserte stadier. Jevning, hevelse, rødhet, væske fra brystvortene, inversjon eller ømhet bør sjekkes opp umiddelbart.

Hvordan Vurdere Smerter i metastatisk brystkreft

Etter en diagnose av brystkreft, er enhver smerte alarmerende. Å vite forskjellen mellom kreft og ikke-kreft smerter kan hjelpe deg med å forstå hva du skal gjøre.
Metastatisk brystkreft (avansert, stadium IV) er der cellene reise utenfor brystvev og lymfeknuter til andre områder av kroppen, voksende og multiplisere der. All brystkreft har potensial til å spre seg til andre kroppsdeler. De mest vanlige områder av metastase er ben, lunge og lever.
Når kreften har spredd seg, opplever smerte er vanlig, og videre evaluering er avgjørende.

Hvordan Vurdere Smerter i metastatisk brystkreft

The Source of Pain

Første trinn
Metastatisk sykdom er skremmende. Hver rykk og verke kan sende din fantasi inn i overdrive. Ikke forlenge angst. Det er viktig å lette ditt sinn og validere dine bekymringer. Diskutere eventuelle endringer i brystene eller kroppen og alle nye eller vedvarende smerte med legen din. Vær forberedt på å gi detaljer: Når begynte smertene begynner, hvor det ligger, er det konstant eller periodisk? Denne informasjonen vil hjelpe utøveren dechiffrere årsaken, som er det første skrittet til behandling og fred i sinnet.

brystsmerter
Bare om lag 10 prosent av kvinner diagnostisert med brystkreft erfaring brystsmerter som et symptom. Det kan imidlertid hende du opplever moderat til alvorlig smerte på grunn av inflammatorisk brystkreft - kreft i huden rundt svulsten. Smerte kan også oppstå fra en tumor-relaterte sår eller sår i huden på brystet. Dersom du opplever brystsmerter, og det blir verre, bør du oppsøke lege.

Skeletal Pain
Alle bein kan være vert for kreftceller. Hvis kreften har spredd seg til skjelettet, kan det dukke opp som ryggsmerter eller hoftesmerter. Smerten kan i utgangspunktet være kjedelig og sjeldent, og forverres i tid. Ryggmargs engasjement kan vise seg som alvorlig eller utstrålende ryggsmerter med arm / ben svakhet.

Visceral Pain
Når kreft påvirker de indre organer de omkringliggende bløtvev kan bli smertefullt. For metastasering til lungene eller binyrene smerte kan presentere som brystsmerter eller en kjedelig verke i ryggen. Hvis leveren blir infisert, kan smerte begynne i øvre høyre mageområdet.

Andre årsaker til smerter
Til tider kan kreftbehandling forårsake smerte. For eksempel kan stråling eller hormonbehandling for benmetastase forårsake kreft til midlertidig hovne opp, legger press på beinet nerveforsyning. I tillegg, kirurgi, cellegift, utvinning eller ikke-cancerous bryst endringer (dvs. fibrocystic vevsforandringer, hormonelle forandringer eller infeksjoner) kan forårsake smerte.

Hint

  • Innse at videre medisinsk testing vil være nødvendig å finne kilden til smerten. Være forberedt på mulige blodprøver, røntgen, ultrasounds, MR, etc. Disse er de eneste måtene å vite sikkert hva som skjer.
  • Aldri ignorere vedvarende smerte, selv om det er utholdelig. Smerte er kroppens måte å fortelle deg at noe er galt - få det sjekket ut.

Behandling Motstand mot metastatisk brystkreft

Behandling Motstand mot metastatisk brystkreft


Brystkreft er den nest største årsaken til kreftdødsfall blant amerikanske kvinner. Til tross for fremskritt i behandling som har dramatisk forbedret kur priser, finner National Center for Bioteknologi Information at så mange som 30 prosent av kvinner med en tidlig brystkreftdiagnose fremgang til metastatisk sykdom som er motstandsdyktig mot de vanlige cellegifter. Selv om metastatisk sykdom er sjelden kureres, kan noen nye behandlingsstrategier forlenge overlevelse, forsinke sykdomsutviklingen og forbedre livskvaliteten.

Typer brystkreft

Brystkreft kan være hormon-reseptor-positive; denne type kreft bærer beholdere for hormoner som stimulerer den. Endokrine agenter som forstyrrer hormoner kan bekjempe denne typen kreft.

Brystkreft kan produsere høye nivåer av human epidermal vekstfaktor reseptor 2 (HER2), et protein som gjør det svært aggressiv cancer. Svulsten kan svare på legemidler som er rettet mot dette proteinet.

Hvis kreften har verken reseptorer eller HER2-protein, er kjemoterapi vanligvis behandling av valget.

Metastatisk sykdom

Avansert brystkreft vanligvis metastasizes, eller sprer seg til bein, leveren eller lungene. Det kan spre seg til en, to eller tre av disse områdene. Den behandlingsstrategi dere og lege forsøk vil sannsynligvis innebære spesifikk terapi, for eksempel stråling, for området av metastase og hele kroppen, eller systemisk, behandling med hormonterapi, kjemoterapi og bioterapi, avhengig av hvilken type kreft du har.

Endokrin behandling

Brystkrefttilfeller som krever hormoner for å vokse har østrogenreseptorer, progesteron reseptorer eller begge deler og svare på behandlinger som blokkerer eller lavere østrogennivå. Behandling hos premenopausale kvinner kan omfatte fjerning av eggstokkene og narkotika behandlinger som tamoxifen, toremifen og gonadotropin-frigjørende hormon-antagonister. Hos postmenopausale kvinner, behandlingene av valget er tamoxifen, aromatasehemmere, anti-østrogener, progestins, østrogen savn og høydose østrogen. Disse behandlinger kan anvendes alene eller i kombinasjon.

HER2 målrettet terapi

Intravenøs stoffet trastuzumab og oral medisin lapatinib spesifikt mot HER2, men på forskjellige måter. Legemidlene kan anvendes alene eller i kombinasjon.

Kjemoterapi

Systemisk kjemoterapi, gis midlertidig eller kontinuerlig, er ofte anbefalt for alle kvinner med metastatisk sykdom. Bevacizumab, som avbryter tumorblodtilførsel, frata det til næring, kan brukes alene eller i kombinasjon med kjemoterapi for behandling HER2-negative kreft.

Resistance

Ifølge Breast Cancer Research hjemmeside, de fleste kreftformer etter hvert blitt motstandsdyktig mot tamoxifen og aromatasehemmere. Den "Irish Medical News" rapporterer at mange kreftformer også utvikle en motstand mot monoklonale antistoffer behandlinger som trastuzumab og hemmere som lapatinib og kjemoterapi. Kvinner med resistent sykdom kan være lurt å vurdere å melde deg i en klinisk studie.

Advarsel

Alle brystkreft behandlinger har negative bivirkninger. Din og din lege vil måtte finne det beste løpet av terapi for å behandle sykdom og gi deg en akseptabel livskvalitet.

Lavere risiko for Non-østrogen-relaterte brystkreft

Lavere risiko for Non-østrogen-relaterte brystkreft


The American Cancer Society Viseadministrerende medisinsk offiser, Dr. Len Lichtenfield, har sagt at om lag en tredel av kvinner tidligere overgangsalder utvikle østrogen-reseptor-negative brystsvulster. Organisasjonen Life After Early Breast Cancer & ndash; eller Livet ABC & ndash; rapporter at nyere studier tyder på bruk av østrogen-blocker tamoxifen kan senke gjentakelsesrisiko i begge ER-positive og ER-negativ brystkreft lider på kort sikt, men kanskje ikke for lang sikt.

Mer enn halvparten av brystkrefttilfeller er "drevet av østrogen," ifølge National Cancer Institute, og svulster som er enten "node-negative" & ndash; de som ikke har spredd seg til lymfeknutene & ndash; eller ER-negative har vært tenkt å ha mer gunstige utfall, Rednings ABC nettside notater.

Pågående risiko for tilbakefall

De fleste studier av brystkreft har sett på kvinner for bare fem år etter behandling, sier Liv ABC, men et betydelig antall brystkreft tilbakefall skje seks til tolv år etter behandling. Noen slike tilbakefall oppleves av kvinner som antas å ha vært med lav risiko.
Selv om tamoxifen reduserer brystkreft risiko innen fem år etter behandling, etter fem år brystkreft tilbakefall skjer på lignende priser i både høy risiko og lav-risiko kvinner, melder Livet ABC, og bruk av tamoxifen lenger enn fem år øker risikoen for alvorlige bivirkninger uten å redusere risikoen for brystkreft. Tamoxifen kan øke risikoen for å utvikle livmorkreft og blodpropp, sier National Cancer Institute.

HRT og brystkreft

Hormonbehandling innebærer bruk av østrogen og progesteron for å behandle menopausale symptomer. Fra 1997 til 1999 svenske forskere sett på effekten av HRT på kvinner som hadde overlevd brystkreft. Forskerne skal følge kvinnene i fem år, men de ble tvunget til å avbryte studiet etter bare to år på grunn av den høye frekvensen av brystkreft. Twenty-seks av de 434 kvinnene hadde brystkreft tilbakefall etter å ha fått hormonelle behandlinger, en tre ganger økt risiko samlet, melder National Cancer Institute.The Women Health Initiative, en langtidsstudie som også så på HRT, ble forlatt i 2002 etter østrogen og progestin behandling ble funnet å øke risikoen for brystkreft og hjertesykdom sier NCI.

Tamoxifen og østrogennivå

En studie publisert i mars 2008 utgaven av "Cancer Epidemiology, Biomarkers & amp; Forebygging" rapporterte at i tilfeller av brystkreft, ble høye nivåer av sirkulerende østrogen funnet, uavhengig av om kvinnene hadde gjennomgått østrogen-blokkerende behandling for kreftsykdommen. De med tilbakefall hadde dobbelt så mye østrogen i blodet som kvinner som forble kreft-fri, rapporterte forskerne.
Østrogen fører til brystkreft celler til å dele seg og formere seg, ifølge Dr. Jennifer Wu av Manhattans Lenox Hill Hospital i New York City, men studien resultatene betyr ikke at tamoxifen eller aromatasehemmere er ikke nyttig: Resultatene rettferdiggjøre bruken av dem, hun sier, men viser at doser kan være nødvendig for å bli variert avhengig av vekt og andre faktorer.

Østrogen og Fat

Professor Cheryl Rock ved University of California ledet østrogen-nivå studie. Fettvev produserer østrogen, og Rock mener at kosthold og trening kan bidra til å senke østrogennivå, noe som reduserer risikoen for tilbakefall av brystkreft.
"Når folk er overvektige," Rock sa, insulinnivået undertrykke et protein som hjelper østrogen til å fungere bedre.
En annen studie, utført av Rowan T. Chlebowski og hans kolleger ved UCLA i 2005, fant at en lav-fett diett kan redusere risikoen for tilbakefall av brystkreft. Den største fordelen er imidlertid ble sett hos kvinner med ER-negative svulster. Risikoen for tilbakefall ble redusert med 42 prosent i disse kvinnene mens kvinner som hadde lidd fra ER-positive svulster så liten risikoreduksjon. Chlebowski sagt annet enn østrogen-kreft foreningen faktorer må spille en rolle i brystkreft.

De skiftende Meldinger Om Soy

Kvinner med brystkreft ble en gang beskjed om å unngå soya matvarer, for eksempel edamame, soyamelk og tofu fordi det ble antatt at isoflavoner i soya etterlignet østrogen i kroppen og kan stimulere veksten av brystkreft celler.
Registrert dietetiker Sally Scroggs sier: "Vi har gått fra å si: 'Nei soya for brystkreft overlevende' til 'Det kommer ikke til å skade," til "Det kan hjelpe."
The National Cancer Institute og US Department of Defense finansiert en studie av 5000 kinesiske kvinner som hadde fått mastectomies. De fant at kvinner som spiste mest soya protein i løpet av fire år hadde en 29 prosent lavere risiko for død på grunn av kreft og en 32 prosent redusert risiko for tilbakefall av brystkreft. De konkluderte med at 9,5 til 11 gram soyaprotein per dag bidratt til nedgangen i risiko.
Soya kan faktisk konkurrere med østrogenreseptorer og redusere både evnen av østrogen til å stimulere brystcancerceller, og produksjon av østrogen samlet, teoretisert forskerne. Forskerne sa at kalsium, fiber, folat og protein i soya kan bidra til redusert risiko for tilbakefall av brystkreft.
Scroggs sier at når folk spiser mer soya protein, er de sannsynligvis spise mindre mengder av andre matvarer som rødt kjøtt.