Digidexo.com

Insekter som biter

Flying Insekter som biter

Flying Insekter som biter


Insekter er dyr hvis organer har tre segmenter, hode, en thorax og buk. De har tre par leddede ben og et par antenner. Insekter har et ytre skjelett, et hardt ytre skall som gir beskyttelse og støtte. Insekter er en klasse av leddyr. Noen insekter har vinger på deres thorax som tillater dem å fly. Flygende insekter inkluderer maur, bier, sommerfugler, fluer, knott og mygg. Noen flygende insekter vil bite mennesker og dyr, primært for å få næring fra blod.

Mosquito

Mygg er små, flygende insekter som finnes i hele verden. De har tanndeler som er utformet for å trenge gjennom huden av dyr samt planter. Bare den kvinnelige mygg oppsøker et dyr vert, fordi hun trenger å få næringsstoffer fra blodet til å produsere egg.

Bitt av en mygg resulterer i en rød, hevet bump med det omkringliggende hud vises rød og flekkete. Kløe er den vanligste bivirkningen av et myggstikk, selv et myggstikk i enkelte deler av verden kan ha mer alvorlige bivirkninger. Hunnmyggen er de primære verter og sendere av malaria.

Gnat

Mygg er små, flygende insekter som også kalles blackflies eller fjærmygg. Mygg finnes over hele verden, og legger eggene sine i nærheten av vann. Mygg krever blodet av en dyrevert for å overleve. Vanligvis myggen vil krype under klær eller i håret til å bite. Bittet fra en mygg kan bli smertefullt og vanligvis resulterer i hevelse og kløe på bittstedet.

Klegg og Deerfly

Klegg og deerflies er to av de mest vanlige fluer som tilhører Tabanidae familie av insekter. De finnes over hele verden og hjort fly er den minste av de to. Bare den kvinnelige fly vil bite fordi hun krever blod fra et dyr vert å reprodusere. Bitt av disse fluene kan være svært smertefullt, fordi de har knifelike kjever som skjærer åpne huden på verten. Bitt av en klegg eller deerfly kan resultere i en hard, rød, kløende klump som kan ta uker å leges helt.

Svart Fly

Mer enn 1800 arter av svarte fluer eksisterer over hele verden. Dette lille, flygende insekter trenger blod fra et dyr vert i tillegg til nektar for sin overlevelse. Bitt av en sort flue i utgangspunktet ser ut som en liten, rød prikk omgitt av en hoven området. I løpet av de neste dagene kan det bli veldig irritert, kløende og hovne. Den sorte flue kan bære og overføre mange sykdommer til sine dyr vert inkludert tyfus, dysenteri og elveblindhet.

Hvordan identifisere Insekt & Mite Bites

Hvordan identifisere Insekt & Mite Bites


Har du noen gang startet kløe og skrape og la merke til et par støt på huden din? Disse kan være forårsaket av enten insekter eller midd. Det finnes forskjellige typer midd som vil bite inn i huden din, for eksempel fuglemidd, skabb midd og bed bug midd. Noen insekter vil bite flere ganger og kan bite i grupper, som for eksempel brann maur og lopper. Hvis du bryter ut i et utslett, eller hvis bittet er smertefullt, er det best å søke legehjelp. Ellers vil støt vanligvis forsvinner etter noen dager.

Bruksanvisning

•  Analyser utseendet av bittet. De fleste insekt eller mite biter vil klø, gjør du skraper, innser bittet er der. Bittet vil være rødere enn huden rundt, noen ganger sprø, med enten en eller flere støt. En bump kan være fra en edderkopp eller en flue, mens flere biter kan være fra lopper, mygg eller skabb midd. Hvis bite er ikke et brak (ikke hevet) kan det være en seng bug mite bite, noe som også fører til kløe. Noen edderkopp biter kan ikke heves, men det vil være bare én bit.

Legg merke til smertefulle biter. Noen insektbitt kan være svært smertefullt, gjør du innser umiddelbart at du har blitt bitt. Slike insekter som brann maur, hest fluer og noen edderkopper har smertefulle biter. Brann maur gjøre huden betent, rød og kløende og noen ganger la en hard knute som vil vike for pus i en dag eller to. Flyr biter er litt hovne og lys rød.

Et bitt fra den brune eneboer edderkoppen er ikke bare smertefullt, men giftig og trenger øyeblikkelig legehjelp. Bittet skal være rød og hoven. Noen ganger punktering sår fra en brun eneboer bite er synlig. Et annet tegn på en brun eneboer bite er blink-lignende band rundt bittet. Besøk en nødsituasjon rom eller en lege umiddelbart.

Undersøk bitt for et utslett eller blemmer. Myggstikk kan forårsake alvorlige kløe, noe som gjør huden blemme hvis den er kontinuerlig riper. Lopper, chiggers, og midd forårsake utslett som kan spre over hele kroppen.

Fortsett å se noen bite merke. Bittet mark vil forsvinne i løpet av få dager. Hvis det ser ut til å bli verre ved å se større eller infisert deretter gå til din lege for behandling.

Tips og advarsler

 • Ikke forsøk å behandle en matbit uten å vite hva slags bitt det er først. For eksempel, hvis du finner ut at du har flere brann maur biter rett etter at du gikk bort på en brann maurtua, kan du behandle de biter ved å dekke dem med hydrogen peroxide. Dette vil fjerne kløe og beskytte huden mot infeksjon.

Bugs som bite i South Carolina

Bugs som bite i South Carolina


South Carolina har en varm sommer klima bidrar til mange bitende insekter. Gjør deg kjent med de mer vanlige feilene slik at du vet hvordan du kan beskytte deg mot potensielt dødelige sykdommer som kan komme fra disse insektbitt. De fleste biter kan forebygges ved å betale oppmerksomhet til dine omgivelser og bruke innsektsmiddel.

Maur

Fire Ants, en gulaktig rød maur, vil angripe i betydelig antall når deres skitt montere reir blir forstyrret. En mindre vanlig type maur er "fløyel maur", en vingeløse kvinnelige veps, som finnes i sandområder. De vil knirker når reiret er forstyrret og har en av de mest smertefulle stikk. De er generelt sett mellom mai og september. Ring en exterminator å kvitte din eiendom av disse maur.

Mygg

Det er anslått at det finnes rundt 61 arter av mygg i Sør-Carolina som bite på ulike tider av dagen, noen bare bite i skumringen og tidlig om morgenen, mens andre biter i løpet av dagen. Den kvinnelige av hver av disse arter strømmer ut av menneskers og dyrs blod for å få de riktige næringsstoffer for egg utvikling. Noen av disse myggen kan bære West Nile Virus, samt Øst Equine Ensephalitis. For å beskytte deg mot myggstikk, bør du søke mygg repellant, samt brenne citronella lys når du er utendørs.

Lopper

Med over 25 forskjellige arter i Sør-Carolina, kan loppene finnes innendørs eller utendørs, spesielt i sommermånedene. De skaper problemer for mennesker og dyr, som fører til ulike sykdommer og tape ormer. Deres biter pleier resultat i rødt, hevet flekker på huden og kan klø betydelig. For å bli kvitt ditt hjem av lopper, må kjæledyr behandles med loppe kontroll og ditt hjem kan trenge å bli fumigated.

Flått

Flåttbitt er ekstremt farlig og kan føre til dødelige sykdommer, som for eksempel Lyme sykdom, Southern Tick-Associated Utslett Sykdom, Tick lammelse, og Rocky Mountain flekket feber. Flått er generelt funnet i tungt skogkledde områder eller områder med høyt gress. En hake vil bite og deretter graver hodet sitt inn i huden, fôring av menneske- eller dyreblod. Det er viktig at disse feilene er fjernet fra huden umiddelbart, ta vare for å sikre at hodet ikke er skilt fra kroppen. Bruk flåttspray for å beskytte deg selv fra disse biter.

Red & Black Ants som bite

Red & Black Ants som bite


Maur kan leve nesten hvor som helst på jorden. Så langt det eneste stedet maur har ikke blitt funnet er rundt polene og på toppen av isete fjell. Maur kan raskt komme inn i hjemmene og inn mat. Noen maur er praktisk talt ufarlig, mens andre er mye mer farlig. Noen arter av svarte og røde maur påføre smertefulle biter til alle som kommer for nær. Andre bruker kraftige kjever til å holde på sine offer mens de svi dem.

Red Fire Ant

Røde brann maur er vanlig over hele verden, unntatt i ekstremt kaldt klima. Brann maur ikke føre sin smerte fra biting, men ved stikkende. Brann maur bite sine ofre for ikke å falle av, så svi dem ved å slå en perfekt sirkel rundt bittet. Etter en maur biter og stikk, utgivelser det en kjemisk til de andre maur og deretter en sverm av maur vil jag for å hjelpe sin følgesvenn.

Bullet Ant

Kulen mauren først er svart, men en nærmere titt viser at den har en rød fargetone. Kulen maur anerkjennelse kommer ikke fra et bitt, det kommer fra en brodd. Kulen maur bruker kraftige kjever, eller kjefter, å holde på byttet sitt mens de svi, i likhet med den røde brann maur. Imidlertid kan bullet ant svi uten å bite. Kulen maur brodd sies å være like smertefullt som et skuddsår.

Carpenter Ant

Snekker maur kan være rød eller svart, og er vanlig over hele verden. Snekker maur vanligvis ikke bite eller stikke. Snekker maur vil bare bite hvis truet. Bittet kan være smertefullt, men stokkmaur ikke injisere gift i sine ofre som andre bitende eller stikkende arter gjør.

Army Ants

Army maur sverme sammen på jakt etter mat. I motsetning til andre maur som biter og brodd, ikke hæren maur ikke injisere noen form for gift. Hæren maur har massive, sylskarpe kjever. Army maur bruker sine skarpe kjever å rive kjøtt av bein av maten deres. Army maur synkronisere sine angrep. I stedet for en maur biting og blir etterfulgt av andre, maur dekke deres utsatt da alle bit på en gang. Disse maur kan være enten svart eller rødt.

Insekter i hjemmet som Bite at Night

Insekter i hjemmet som Bite at Night


Det er skummelt å tenke på at mens du snoozing koselig i sengen din, en feil kan på det tidspunktet være nyter kroppen din som et kveldsmåltid. Det er flere nattlige bitende insekter, men de fleste av disse er utnyttende, siden de ikke trives på menneskelig blod alene. De kom trolig til ditt hjem gjennom et åpent vindu, et kjæledyr eller fanget en tur på klær eller bagasje.

Bed Bugs

Foretrakk menneskeblod over alle andre, for dag veggedyr ligge sovende ved å gjemme seg i rynker av ark eller sprekker i soveromsmøbler så når lysene går ut, mate de usett.

Bittet, men ligner på en mygg, er ikke farlig i den forstand av å bære sykdom; vil det imidlertid være lokalisert hevelse og kløende hud irritasjon som kan føre til smitte fra overdreven skrape. Referert til som en seng bug "utslett", de biter ikke spre, men er en indikasjon på flere individuelle biter i klynger eller linjer.

Bed bevis vil omfatte små blodflekker og / eller se de små, flate, ovale, brune bugs samlet i klynger i gjemmesteder. I alvorlige angrep vil det være en uvanlig søt lukt som kommer fra rommet eller laken som følge av naturlige sekreter fra flere veggedyr.

Støvmidd

Støvmidd ikke bokstavelig talt bite men spiser flak av huden (flass) mennesker kaste daglig i form av flass og døde hud skalaer. Siden et stort flertall av huden er igjen på en seng støvmidd trives i sengetøy, puter og madrasser. En hud reaksjon fra midd kan se ut som et bitt, men er faktisk en allergisk reaksjon på midd 'ekskrementer. Selv om de ikke sprer sykdommer, de er antatt å være en av de vanligste utløsere av astmaanfall, allergisk rhinitt og eksem.

Siden støvmidd kan bare ses gjennom et mikroskop, vil det ta litt detektivarbeid for å finne ut om tilstanden finnes på huden om morgenen skyldes støvmidd eller annen nattlige insekt.

Edderkopper

Edderkopper bare bite når truet eller når de finner seg i sengen og bestemmer seg for å ha en midnatt måltid på en intetanende sovende. Edderkopp biter vises på huden som små okser-øye sirkler med en mild til alvorlig brennende følelse. Størrelsen og arter av edderkoppen i kombinasjon med et individs hudreaksjon vil bestemme graden og strengheten av den bit.

Listen over bitende edderkopper inkluderer den brune eneboer, kjører edderkopp, hobo edderkopp, tarantula, kule weaver og ulv edderkopp.

Mosquitos

Mosquitos er tiltrukket av kroppsvarme, karbondioksid og fuktighet, og vil spise før engorged. Uten netting eller annen myggolje, vil disse modige små buggers sveve til det ikke er motstand og deretter mate. Bites er rød, hevet og kløende renner forårsaket av decoagulating spytt mygg injisere å holde blodet tynne nok til å suge gjennom sine fôring rør.

Lopper

Lopper blir først introdusert inn i et hjem gjennom et kjæledyr, men vil dra nytte av eventuelle bosatt med pattedyr blod. De vil enkelt og raskt spre seg fra kjæledyr til teppe, klær til sengetøy. Selv om de vil bite hele dagen, gjør stillesittende natur sove et kjæledyr eller person en enkel og konstant måltid i løpet av kvelden. I morgen, vil biter være i klynger som kløende røde renner som vil slå til små enkelt skorper. Infeksjon kan oppstå riper.

Flying Insekter som stikker mer enn én gang

Flying Insekter som stikker mer enn én gang


I motsetning bitende insekter, stikkende insekter har en piercing organ kalt en brodd, som leverer giften. Noen kan til og med stikke gjentatte ganger. The American College of Allergy, Asthma og immunologi rapporterer at mer enn 500.000 mennesker ender opp i akuttmottak hvert år på grunn av insektstikk. En typisk reaksjon på en insekt stikk er rødhet, smerte og hevelse på stedet. Noen ganger kan en person ha en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi, som inkluderer så lett pust og en hevelse av tungen.

Humler

Humlen er furry kroppen er svart med gule striper, og det er omtrent en gang tommer i størrelse. I motsetning til honningbien, som svir en gang og så dør, kan en humle stikke flere ganger. En humle mangel mothaker (eller kroker) festet til enden av sin brodd. Bare kvinnelige bier svi fordi stikket er en del av deres reproduktive anatomi. Humler hekker i bakken, men de kan også bli funnet rundt terrasser, dekk og loft. Den vanligste reaksjon på en bie stikk er en smertefull, kløende bump på stedet av stikket som kan vare i noen timer til noen dager.

Veps

Veps avvike fra bier i at de ikke lagre eller produsere honning, og de er vanligvis mer aggressive i naturen. Veps har en tendens til å ha tynnere og jevnere (hårløse) organer i forhold til bier. Veps har en tendens til å bygge sine reir i henhold til sperrene eller i mørke områder av bygninger. Typiske reaksjoner på vepsestikk er lik bistikk; Imidlertid kan en person lider en allergisk reaksjon (anafylaksi) fra en bie eller en veps brodd som vil kreve akutt legehjelp.

Yellowjackets

Yellowjackets er en gruppe av vepsearter som pigg gjentatte ganger. En yellowjacket kropp er svart med gule striper, og det er ca tre åttendedeler til fem åttendedeler av en tomme i størrelse. En yellowjacket kan svi mer enn en gang, og injisere gift inn i personen det svir. Yellowjackets er tiltrukket av sukker og henge rundt steder av mat, som for eksempel søppelskuret. De gjør sine reir underground samt i trær, busker og gamle trestubber.

Hornets

En hornet er en type veps som kan stikke deg mer enn én gang. Hornets 'organer er svart med hvite eller gule tegninger. En skallet ansikt hornet er en type hornet som har store hvite flekker på ansiktet sitt og er ca tre fjerdedeler av en tomme i størrelse. Skallet ansikt hornet har en glatt brodd, noe som gjør at det å svi en person gjentatte ganger. Den bygger sin papiraktige laget reir henger fra trær eller busker og angrep alle som kommer inn sin plass. En Geithams er en stor type veps (ca 1,5 inches i størrelse) som er svart med gule merker og vanligvis bygger reiret i hule trær. Den Geithams flyr om natten og kan svi en person gjentatte ganger med sin glatte brodd.

Vanlige Hus Bugs som biter

Vanlige Hus Bugs som biter


Uansett hvor rent du holde huset ditt, vil du fortsatt ha en og annen bug eller to inne. De fleste bugs er bare irritasjonsmomenter, mens andre --- for eksempel støvmidd eller Sølvkre --- kan forårsake allergi hos mennesker eller skade på ditt hjem. Andre vanlige husholdning bugs gjøre sin tilstedeværelse kjent ved å bite mennesker.

Veggedyr

Veggdyr er omtrent på størrelse med et eple frø og har en rødbrun farge. Deres biter ofte ligner andre insektsbitt, så undersøke bitemerker nøye. Hvis du oppdager kløende røde merker med mørkere røde flekker i midten og bitemerker oppstå i en linje eller cluster, en Veggedyr var årsaken. Noen mennesker viser ingen reaksjon på biter, mens andre opplever ekstrem kløe, blemmer eller elveblest. Du kan utilsiktet bringe veggedyr inn i hjemmet ditt når du kjøper brukte møbler eller bo i en infisert hotellet, dorm eller sykehus. Mangel på renslighet ikke tiltrekke veggdyr.

Lopper

Kjæledyret kan bringe lopper inn i ditt hjem. Disse parasittene feed av både dyr og mennesker, forårsaker små, røde prikker som klør. Mens en fullvoksen loppe ganske mye liv på sin vert --- vanligvis din katt eller hund --- og legger sine egg i dyrets pels, vil eggene slippe inn i tepper, møbler puter og sengetøy. Eggene klekkes til larver som lever i teppet fiber, under møbler og langs vegger. Å forvandle seg til voksne, larvene inn kokonger som er resistente mot insektmidler, noe som gjør lopper infestations vanskelig å behandle. For å bli kvitt ditt hjem av lopper, du ikke bare må behandle hjemmet, men også kjæledyr og muligens din hage.

Fluer

Mens den typiske flue bare irriterer deg uten å bite, vil klegg og deerflies bite deg. Hvis du bor i landet i nærheten av husdyr eller i nærheten av vann, kan du ha klegg eller deerflies komme i ditt hjem. Deres larver vokse i skitt rundt innsjøer, elver og dammer, og de liker å fråtse i store dyr som kyr og hester. Den også bite mennesker. Klegg vokse til å bli større og mørkere i fargen enn de deerflies, men begge har store, fremtredende øyne. Når de bite deg, etterlater de seg rød, hevet støt. Kjottet rundt bittet noen ganger sveller, så vel.

Mygg

Mygg ikke bare invadere ditt hjem og bite deg, kan de også overføre sykdommer som malaria, gulfeber og West Nile-viruset. Etter å suge blod, la de små røde nupper på deg som klør. Mygglarver trives i stillestående vann som innsjøer, elver og til og med blokkerte takrenner og små pytter. Selv om myggen foretrekker varme, tropisk klima til kjølige, tørre klima, kan de sverme rundt vannmasser.

Bitende Bugs som ser ut som maur i Georgia

Bitende Bugs som ser ut som maur i Georgia


Det finnes mange typer maur som kan bli funnet i USA. I Georgia - og i enkelte andre områder av landet - det er et insekt som ser ut som en maur, noen ganger fungerer som en maur og selv leverer smerte som en maur. Men det er ikke en maur.

Prime Suspect

Den mest sannsynlige insekt som biter og ser ut som en maur er den rød fløyel maur. Til tross for navnet, er det ikke en maur. Det er en veps som ser, kryper og beveger seg som en maur. Fordi dette er et utvalg av veps, betyr det faktisk ikke bite sine ofre, men i stedet svir dem. Dette brodd kan lett forveksles med en smertefull bite, spesielt hvis du var forutsatt at det var en maur.

Kjennetegn

Fløyel maur er vanligvis det meste svart, men kan være preget av de lyse, fuzzy flekker av rød- eller brent oransje utseende pels. Hunner av denne arten aldri har vinger, men hannene gjør. Kvinner er de eneste som har evnen til å svi. Å legge til ruse for å virke som maur, kan hunnene bli funnet krypende i sandområder mye som maur. Kallenavnet for den rød fløyel maur er "ku morder", selv om dette kan referere mer til smerten av stikket heller til skade insektet gjør på storfe mål.

Utbredelsen

Fløyel maur finnes over hele Georgia. Deres utseende, som de fleste insekter, er ganske sesongavhengig. De finnes oftest i juli, august og september. De vanligvis foretrekker gressarealer, så vær forsiktig når du vasser gjennom lignende terreng. Disse vepsene er funnet over hele Nord-Amerika i hundrevis av varianter. Den rød fløyel, i særdeleshet, er utbredt både i sørøst og sørvestlige USA i steder som spenner fra Arizona til Texas til Georgia til Kentucky.

Betraktninger

Stikket av disse insektene er ikke noe mer farlig enn stikket av en normal bie eller veps, men hvis du er allergisk mot bier bør du unngå å bli stukket. Disse vepsene har muligheten til å levere mer enn ett sting. Stikket levert av veps er så smertefullt at noen naturlige predatorer vil engang tør å spise den. Størrelsen på fløyel maur kan stole på matforsyning og den spesifikke miljø der den lever.

Kinesiske rettsmidler for Lice

Kinesiske rettsmidler for Lice


Lus er parasittiske insekter som biter og suger blod. Disse irriterende insekter kan bebo hode, kropp og skam områder av menneskekroppen, og de har vært problematisk menneskeheten i tusenvis av år. Ikke bare gjør de forårsake kløe, men de har også vært knyttet til overføring av smittsomme sykdommer. Ifølge Mayo Clinic, selv om din personlige hygiene er utmerket, du kan fortsatt ta lus fra noen andre. Hvis du ikke søker riktig behandling, kan du finne deg selv med et problem som holder tilbake.

Eddik

En kinesisk publikasjon kalt "Barefoot Doctor håndbok" gir detaljerte instruksjoner om hvordan du kan bli kvitt hodelus. Den anbefaler først å vaske håret i eddik, da dette vil løsne nits som er godt festet. Skall er eggene som hunnlus festes til håret med et spesielt lim. Eggene er ovale i formen og blir sittende igjen på håret etter at lus har klekket. I en dårlig angrep kan det være hundrevis av nits i en persons hår. Etter eddik vask, kan nits da bli kjemmet ut med en bambus kam. Grer er den eneste måten å effektivt fjerne nits og krever flid og tålmodighet. Vær oppmerksom på at eddiken ikke vil drepe lus; det har vist seg at lus er i stand til å overleve alle slags hjem rettsmidler, herunder å bli sterkt preget av smakløshet majones, vegetabilsk olje og eddik.

Stemona Root

Når nits er fjernet, er neste trinn anbefalt i "Barefoot Doctor håndbok" er å skylle håret i Stemona rot, kjent i kinesisk som baibu. Dette er en blomstrende plante som root er hyppig brukt i kinesisk urtemedisin for å fukte lungene og stoppe hoste, samt for å eliminere lus. Kjent av den farmasøytiske navn radix stemonae, er anlegget høstet enten på våren, før ny vekst har spiret, eller i høst, etter at delene over bakken har visnet. Håndbokens instruksjoner inkluderer kokende stemona rot i vann i en halv time, anstrengende det, og deretter massere det inn i håret. Når dette er fullført, bør hodet være pakket inn i et håndkle over natten. Ved neste dag, i henhold til publikasjonen, bør være død lus.

Noen kinesiske urte lus rettsmidler bruke Sophora root (Ku Shen) i kombinasjon med Stemona roten. Den Sophora root antas å berolige kløe assosiert med lus.

Gamle rettsmidler

Det antas at så tidlig som år 1200 f.Kr., kineserne brukte kvikksølv og arsenforbindelser for å eliminere plagsom kroppen lus. Kvikksølv og arsen er både giftig for mennesker, så ikke prøv at en hjemme. En annen gammel kinesisk middel for lus var lokal applikasjon av ching-hao, bladene av søt malurt. Ching-hao er fortsatt brukes i kinesisk medisin i dag, men for behandling av parasittsykdommer som de som er forårsaket av blod flukes.

Hvordan vet Lus & Fleas Apart

Lus er små insekter som biter i hodebunnen av mennesker og fest på deres blod. Lopper er også små insekter, men de hovedsakelig gjestebud på huden av dyr. Hvis ingen dyr er til stede, kan lopper ty til biting mennesker. Det er noen enkle måter som du kan fortelle disse skadedyr fra hverandre.

Bruksanvisning

•  Observer hvor biting er stammer fra. Lus bite bare hodebunnen. De ofte angripe i nærheten av en persons ører, eller baksiden av halsen. Loppebitt på mennesker er vanligvis funnet på nedre del av bena inkludert ankler og føtter. Dette er fordi loppene er plassert nær bakken og kan hoppe opp fra gulvet og bite.

Se på bitemerker. Lopper etterlate små hevet røde nupper som noen ganger kan se ut som renner. Lus kan forlate et lite utslett, men vanligvis vil du bare se bevis på hvor du var skrape. Du finner utslett eller skraper merker på hodebunnen din, nær ørene, eller på baksiden av nakken din.

•  Sjekk ut insekt selv. En voksen lus er på størrelse med et sesamfrø. Det er enten tan, eller gråaktig hvit. Voksne lopper er brun eller svart og ca 1-4 mm lang.

Slik beskytter Fra Veggedyr

Slik beskytter Fra Veggedyr


Veggedyr er små brune insekter som bite mennesker og suge deres blod for næring. Deres biter er så liten at bittet ikke er følt før etter at feilen er gjort fôring. Veggedyr var et stort problem før innføringa av plantevernmidler, men selv i disse dager de av og til dukker opp for å hjemsøke hoteller og hjem. Beskytte mot veggdyr kan være vanskelig på grunn av sin lille størrelse. Men er det noen tiltak du kan følge for å forhindre et angrep av disse skadedyr.

Bruksanvisning

•  Vask sengetøy i varmt vann. Varmt vann vil drepe noen bedbugs stede på sengetøy.

Dekk madrassen og boksen våren med et plastdeksel innstøping. Encasements vil blokkere veien for bedbugs slik at de ikke kan gå inn rifter eller hull å gjemme seg inne i boksen våren eller madrass tekstiler.

Hold bagasjen på gulvet i hotellrommene. Veggdyr ofte søke selv den reneste av hotellrommene fordi gjestene kan bringe dem inn med sin bagasje. Bedbugs kan da haik hjem med deg på bagasjen din, så holder bagasjen på gulvet eller sengen når du bor på et hotell.

Spray huset ditt med et plantevernmiddel designet spesielt for bedbugs.

Få en ny madrass og boksen våren hvis de ovennevnte alternativene ikke håndtere problemet eller hvis sengen har mange rifter og hull i den som gjør den utsatt for stadige angrep.

Inspiser madrassen ofte for tegn på veggedyr, for eksempel flekker av blod på dine ark fra Veggedyr fôring, eller små mørke brune flekker som kan tyde på Veggedyr ekskrementer.

Tips og advarsler

 • Undersøke brukt sengetøy nøye for Veggedyr tegn før du kjøper.

Naturlige Mosquito Plantevernmidler: hjem rettsmidler

Naturlige Mosquito Plantevernmidler: hjem rettsmidler


De fleste anser mygg en ordensforstyrrelser. De er også et alvorlig problem på grunn av sykdommer de kan bære og overføre. Syntetiske plantevernmidler er tilgjengelig for mygg, men noen mennesker har motforestillinger til å bruke menneskeskapte kjemikalier for skadedyrbekjempelse. Flere hjem rettsmidler er tilgjengelige for å avskrekke eller drepe mygg som bruker bare naturlige ingredienser.

Pennyroyal

The Pennyroyal anlegget har blitt brukt i tusenvis av år som en generell insektmiddel, spesielt for insekter som biter. Så tidlig som i det 1. århundre e.Kr. Romerne brukte dette anlegget som en avskrekkende for lopper (det ble kjent for dem som "fleabane"), men dens effektivitet i mygg plantevernmidler er også historisk anerkjent. (Det er også kjent som "mygg plante.") Pulegone er naturlig aktiv element av Pennyroyal som synes å frastøte mygg, noe som forklarer hvorfor det er en vanlig ingrediens som brukes i insektsavvisende halsbånd for kjæledyr. Anlegget avgir en sterk aroma som fungerer som en stemnings avskrekkende for mygg, og bladene kan enten gnis direkte på huden eller kan knuses og blandes med hud kremer og lotions og anvendt på denne måten.

Bacillus thuringiensis

Et utvalg av Bacillus thuringiensis (var. Israelensis) har blitt vitenskapelig testet for sin effektivitet i mygg plantevernmidler. Entomologists på Ankara University i Tyrkia brukte mikro-innkapslet løsninger på mygglarve populasjoner. Tilsetningen av alginsyre (en kolloidal syre som finnes i brune sopp) produserte positive resultater i denne studien. Bacillus fungerer som et patogen på mygglarver, og er best brukt i områder der de naturlig forekommer, for eksempel områder der stående vann samler - rundt utendørs vann uttak eller air-condition enheter, eller i nærheten av takrenner, fugl bad og svømmebassenger f.eks. Granulert former av dette elementet kan fås gjennom plen og hage butikker.

Eteriske oljer

Det er mange kommersielle produkter tilgjengelig i form av mygg plantevernmidler for verftet behandling. Mange av dem inneholder eteriske oljer av naturlige plante og er effektive i å drepe mygg og andre skadedyr. Et slikt produkt som selges av Green Planet Selskapet inneholder de essensielle oljer av sitrongress, sedertre, timian, nellik, peppermynte og flere andre planteekstrakter. Dette produktet skal fortynnes med vann og kan deretter sprøytes på verft og blomsterbed å kontrollere mygg larve vekst.

Allergier og hudproblemer

Ulike typer allergier kan føre til hudproblemer fra kløende utslett, renner og flekker til en brennende følelse i huden. Det er viktig å forstå om allergirelaterte hudproblemer, inkludert noen forebyggende metoder og behandlinger for dem.

Latex Allergi

Latex allergiske reaksjoner på huden inkluderer kløe, rødhet, utslett, tørrhet, svie og noen ganger elveblest. Symptomene er ikke alltid skje umiddelbart, men kan bli forsinket i opptil 48 timer etter at huden kommer i kontakt med latex. Hvis et utslett vises på huden, over-the-counter aktuell steroid kremer eller antihistaminer kan lindre kløe og hevelse. Hvis du opplever elveblest som varer lenger enn noen få dager, kan det hende du trenger en foreskrevet antihistamin som Allegra eller Atarax.

Nikkelallergi

Nikkel kan utvikle allergier blir gjentatte ganger utsatt for metall med nikkel i den. De vanligste symptomene er kløe, utslett eller enda blemmer eksem. Når du fjerner nikkel smykker, vil symptomene forsvinner vanligvis i løpet av en uke. Hvis du fortsetter å bruke den, derimot, kan du utvikle en vedvarende utslett som fører til rynker og flassende hud. For å beskytte deg selv, kjøpe smykker som er merket "hypoallergenic" eller "nikkel-fri", og sørge for at eventuelle piercinger er ferdig med rustfritt stål nåler.

Fysisk Allergi

Fysisk allergi er en tilstand der kroppen reagerer på fysiske faktorer som varme, vann, svette eller press. For eksempel kan utslett vises på huden når du bruker stramme klær i lang tid, eller noen mennesker kan merke små renner: på kroppen sin etter en lang varmt bad. De fleste av disse reaksjoner, men forsvinner vanligvis i omtrent tredve minutter. Dr. Andrew Weil, en klinisk professor ved University of Arizona College of Medicine, anbefaler å ta en 400-milligram tablett av quercetin to ganger om dagen mellom måltider, for å redusere allergisk respons.

Poison Plant Allergi

Giften planter, ifølge American Academy of Dermatology, er den vanligste årsaken til allergiske reaksjoner i USA. Disse plantene inkluderer Poison Ivy, eik og Sumac. Når huden din berører urushiol eller olje av plantene, kan et utslett vises innen 12 til 48 timer. For å unngå dette, må du bruke gummihansker og støvler når du jobber i hagen. Hvis du kommer i kontakt med en gift plante, vaske de utsatte områdene med kaldt rennende vann og såpe så snart som mulig eller rengjøre områder med isopropanol.

Insekt Allergi

Et insekt stikk eller bitt normalt forårsaker mindre hudproblemer som kløe, rødhet og litt hevelse. Hvis du er allergisk mot insekt som biter deg, kan du utvikle mye mer alvorlige symptomer. For eksempel, hvis du er allergisk mot fleabites, kan du oppleve elveblest som kan vare i flere måneder. Hvis du er sterkt følsomme for mygg, kan en liten matbit resultere i stor hevelse som ligner en bakteriell infeksjon. For å beskytte deg selv, bruke et insektmiddel til klærne og eksponert hud før du våger deg ut i et insekt-belastet område. Over-the-counter antihistaminer kan bidra til å lindre kløe. Hvis symptomene er forlenget mer enn en uke, ta kontakt med legen din umiddelbart.

Orm som er gjennomført av Insekter

Orm som er gjennomført av Insekter


Mange mennesker får kurert med Calamine lotion eller aloe vera for insektbitt, men noen mennesker får mer enn en kløe. Insekter som fluer, lopper og mygg kan transportere mikroskopiske ormer og de biter på huden din er en åpen dør for mange medisinske sykdommer. Kjæledyr er i fare, også.

Loiasis eller afrikansk Eye Worm

Loiasis er kjent som den afrikanske Eye Worm. Denne mikroskopiske Loa Loa ormen lever under huden og er vanskelig å oppdage, med mindre det reiser inn i øyeeplet. Den vanlige navnet refererer til dette fenomenet. Det har spredd seg gjennom bitt av mangrove fly, også referert til som deerfly eller mango fly. Flua er funnet i regnskogen i vest og Sentral-Afrika. Symptomer inkluderer kløende, hovne flekker på huden.

Elefantiasis

Spres gjennom myggstikk og vanlig i tropiske områder rundt om i verden, er Elefantiasis forårsaket av trådliknende ormer som tilbringer sitt voksne liv i lymfesystemet av mennesker. Lymfesystemet regulerer fluider i kroppen, og nærvær av ormer resulterer i lymfødem. Lymphedema er massiv svelling av lemmer eller regioner av kroppen som skyldes oppbygging av fluider. Filariasis er en av de viktigste årsakene til varig uførhet på verdensbasis, som påvirker mer enn 120 millioner mennesker.

Onchocerciasis eller River Blindness

Onchocerciasis, vanligvis kjent som elveblindhet, er forårsaket av en parasittisk orm som overføres gjennom bitt av knott. Navnet er avledet fra tilholdssted for fluene, som vanligvis finnes i nærheten rask bekker og elver, og fra blindhet som er symptomatisk for et alvorlig angrep. Hudutslett og knuter under huden er andre symptomer på angrep. Nittini prosent av dem som er rammet med elveblindhet bor i Afrika. Sykdommen må spres gjennom flere biter av blackfly, så de som bor langs elver og bekker i Afrika er mest utsatt.

Worms i kjæledyr

Hunder og katter er også hyppige ofre for parasittiske orm. Vanlige orm som hjerteorm og rundorm er ikke forårsaket av insekter. Bendelorm, derimot, spres når en hund eller katt får i seg infisert lopper eller loppe larver. Bendelorm er lange, flate ormer som lever i dyrets tarmkanalen. Bendelorm stjeler næringsstoffer fra fordøyd mat i dyrets fordøyelsessystem. Generelt ansett ufarlig, bendelorm kan føre til diaré og oppkast hos noen dyr.

Hvordan stoppe A Bug Bite Fra Kløe

Hvordan stoppe A Bug Bite Fra Kløe


Når tilbringe tid utendørs, er det siste du vil ha en sverm av insekter som svever rundt deg, som søker å mate på blod for å gi næring til eggene sine. Men når dette skjer, du ofte ikke er klar over at du har blitt bitt før en hoven, kløende bump vises på huden din. Det virker umulig å motstå skrape insektsbitt, men prøv å ikke. Det er viktig at du ikke tar på dem, for å forhindre ytterligere irritasjon.

Bruksanvisning

•  Hvis du vet at du reagerer sterkt på insektbitt, kan du oppsøke lege eller sykehuset med en gang, for å hindre de alvorlige virkningene av en alvorlig allergisk reaksjon. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre om de biter er fra giftige edderkopper eller andre insekter som er kjent for å overføre sykdommer. Alvorlige reaksjoner kan omfatte elveblest, pipende pust og svelg hevelse, ifølge Mayo Clinic.

Skyll biter med vann og såpe for å rengjøre området. Dette hindrer andre bakterier fra å komme inn bite området og skape ytterligere irritasjon.

Påfør Calamine lotion på biter. Hvis den ikke lindre kløen, bruke hydrokortison krem, som inneholder kortikosteroider som bidrar til å redusere hevelse og kløe. Hvis du ikke har Calamine lotion eller hydrokortison krem, lage en pasta av natron og vann, og bruke den til de berørte områdene. Andre hjem rettsmidler for bug bite klør inkluderer eddik, tørre såpestykker, teknisk sprit, gjørme eller på innsiden av et bananskall.

Hindre insektsbitt ved å ta forholdsregler. Bruk alltid langermede skjorter, lange bukser og sko som helt dekker føttene når du er utendørs - spesielt i våte miljøer som nær innsjøer eller elver. Installer skjermer i vinduene for å hindre insekter i å komme inn i ditt hjem. Når underholdende utendørs, bruke insektspray rundt området, eller sette opp citronella lys.

Tips og advarsler

 • De fleste mennesker ikke lager anti-klø krem ​​eller chalomine lotion i sine skap, men omtrent alle har en pinne eller boks med deodorant.
 • Jeg har alltid bære en liten reise størrelse deodorant i vesken min, på den måten hvis jeg bitt i en park, hus med venner, osv jeg har en måte å stoppe kløe!
 • Bitende insekter, spesielt mygg, er kjent for å bære dødelige sykdommer som West Nile-viruset, malaria og gul feber. Hvis du opplever feber, kvalme, oppkast, forvirring eller smerter i kroppen etter en bug bite, informere legen din umiddelbart.

Liste over giftige insekter

Liste over giftige insekter


Hvis du tenker på alle insekter som potensielt kan brodd eller bite deg, det er overveldende. Mange av dem er giftige (giftigste er en mer presis term) også. Giftstoffer utgitt kan påvirke sentralnervesystemet, ødelegge vev, forårsaker blemmer eller forstyrre prosesser som blodpropp. Også symptomene er forskjellige avhengig av insekt involvert og kan bli livstruende hvis du er allergisk. Reagere raskt ved å få skikkelig legehjelp hvis du er stukket eller bitt.

Bier og veps

En honningbie er den vanligste typen, og det svir. Stingeren forblir i såret, slik at fjerne det for å stoppe toksin frigjøring. Andre bier som humlen (større og fuzzy) svi også, men de kan streike flere ganger.

Vepsen kategorien inkluderer Hornets, cicada mordere, Polistes (papir veps), gjørme dauber veps og gule jakker. All svi men Polistes, Hornets og gule jakker er mer sannsynlig å gjøre det. Når stukket, går gift under huden og forårsaker alvorlig hevelse.

Maur

National Geographic magazine anslår at det er rundt 10.000 typer maur over hele verden. Maur kan stikke deg, bite og spray gift (maursyre). Giften forårsaker smerte, hevelse, utslett og tungpustethet. I allergiske personer, symptomene er mye verre. Army maur, driver maur (funnet i Afrika), brann maur, australske bulldog maur og jumper maur er alle giftige.

Army maur er ganske farlig. De "soldater" liker å angripe på en gang. Nye verdens hæren maur ikke svi, men bite. Bulldog og genser maur finnes bare i Australia. Ifølge National Geographic, bulldog maur har stingers som er fylt med gift. En brodd vil hovne opp, føles varmt og forårsake blemmer.

Brann maur brodd, men de kan også bite. De kan selv svi og bite igjen og igjen. Resultatet er en smertefull såret. Det kan bli kløende, fylt med puss og ganske hoven. Siden brann maur er til stede i stort antall, kan du få flere biter og brodd.

Edderkopper

Alle edderkopper kan bite. Noen biter er giftige. De vanligste giftige edderkopper inkluderer enke og brune eneboer. Enken edderkopper er store og kan være svart eller brun, med røde markeringene i enten et timeglass form eller prikker. Bittet er svært giftige. Det kan være muskelsmerter, magesmerter, kvalme, hevelser, svette og puste problemer. Døden kan også føre, så spør oppmerksomhet er viktig.

Den brune eneboer edderkopp er også ganske giftige. Det biter bare når truet. De har en fiolin mønster nær hodet. Disse edderkoppene gjemme seg i uberørte steder. Et bitt kan heller ikke vondt eller forårsake symptomer. I andre, oppstår alvorlig brennende smerte.

Hobo edderkopper finnes bare i enkelte stater (Oregon, Idaho, Montana, Nevada og Washington). Ifølge hobospider.org, har omtrent halvparten av de biter ikke inneholde giften. En giftigste bitt blir rød, hard og kan utvikle blemmer med eller uten puss. Hodepine, svimmelhet, kvalme og leddsmerter kan også forekomme.

Wolf edderkopper er brune eller grå med tilbake striper. De er også ganske fort, men vanligvis ikke bite mennesker med mindre provosert eller forvirret at du er byttedyr. Et bitt vil hovne opp, og ifølge badspiderbites.com, bør du bruke isen til bitt og flytte så lite som mulig før du kan få medisinsk tilsyn.

Andre

Scorpions kan svi. Stingeren er i krøllet opp halen. Deres brodd leverer en nervegift som er smertefullt, men vanligvis ikke dødelig med mindre du er allergisk. Dessuten kan enkelte sommerfugllarver og tusenbein svi og være giftig. Blemme Billen er også giftige.

Hvilken type Midd bite mennesker?

Hvilken type Midd bite mennesker?


Midd er små leddyr som er relatert til flått og chiggers. Et flertall av midd vil aldri komme i kontakt med mennesker, men de som gjør bite et menneske kan påvirke at individets helse. De fleste mite biter forårsake hudirritasjon og intens kløe. De vanligste typer midd som biter mennesker er listet nedenfor.

Fuglemidd

Noen midd som normalt lever av fjærfe og ville fugler kan bite mennesker når deres verter forlate reiret eller dø. Disse mite biter vanligvis produserer en ekstremt kløende utslett og er ofte merket med en liten, klar blemme. Fuglemidd ikke bo på mennesker veldig lenge.

Gnagere Midd

De to typer gnagere midd som oftest biter mennesker er den tropiske rotte midd og huset muse midd. Bitt av et hus muse midd produserer et kløende, rødt utslett rundt bittet. Den tropiske rotte midd bitt er ganske smertefullt, forårsaker ekstrem kløe og hudirritasjon.

Korn Midd

Korn midd ofte bite mennesker som er håndtering av korn, høy eller tørket frukt. Denne type midd er spesielt vanlig i fuktige, mugne områder. En korn mite bite fører til utslett og kan utløse luftveisproblemer hos noen individer.

Straw-Itch Midd

Straw-klø midd lever av snutebiller, korn møll og andre insekter som hjemsøke lagret korn. Mennesker er ofte bitt når de håndterer høy, halm, gress, frø eller blader der halm-klø midd lever. Bites vil føre til en intens, kløende utslett.

Skabb midd

Skabb midd graver dypt inn i menneskelig hud og forårsake en vedvarende og svært kløende utslett. Dette utslett ofte danner i grå linjer rundt bittet.

Hva African Insekter Bruk Venom å lamme?

Afrika er et fristed for farlige insekter som bruker giften til å lamme sine ofre. Et bitt fra en giftig insekt kan eller ikke kan være dødelig for mennesker, men kan likevel forårsake mye smerte og alvorlig sykdom. Edderkopper, skorpioner, bier, veps og maur er blant de mest giftige insekter i Afrika.

Giftige edderkopper

Button edderkopper er særlig giftige. Mer kjent som svarte enker, deres farge varierer fra krem ​​til svart, og et bitt fra en kvinnelig har evnen til å drepe et barn og alvorlig skade en voksen. Svarte enker bruke sin giften til å lamme insekter før suger livet ut av dem, men et bitt kan også føre til lammelser hos mennesker. Sac edderkopper er kjent for å bite flere mennesker enn noen andre edderkopper. Disse edderkoppene er ganske blek, og deres gift dreper celler og forårsaker vev sammenbrudd og blemmer på bite området. De bruker sin gift til å paralysere og drepe insekter.

De seks-eyed sand edderkopp er spesielt giftig. Funnet i den afrikanske ørkenen, kan en bite drepe en kanin i løpet av noen timer. Giften fra en av disse edderkoppene fører blod fartøy lekkasje, vev ødeleggelse, lammelse og fiasko multiple-organ.

Scorpions

Scorpions lamme sine byttedyr ved å injisere gift gjennom den buede brodd på slutten av halene. Den afrikanske spytter skorpion er den mest giftige. Den kornete tykk tailed skorpion liker hardpakket sand og modig jord, og aktivt kjører rundt på jakt etter byttedyr. Funnet i Cape Town og vestlige Zimbabwe, er denne type skorpion svært giftige og dreper rundt seks mennesker hvert år. Vanligvis finnes under steiner og stokker, er den sørafrikanske fattail vurderes av de farligste i Afrika. Dens gift er svært potent og kan forårsake død hos barn. Den fattail skorpion er den dødeligste av arten. Funnet i ørkener og tørre habitater, disse skorpioner er ansvarlig for flere dødsfall hvert år. Giftige skorpion stikk forårsake smerte, nummenhet og lammelser, og uten behandling kan døden inntreffe, hvorav barn er mest utsatt.

Bier og veps

En bie stikk er giftigste, og kan føre til forbigående lammelser. Hvis en person er stukket flere ganger, kan hennes luftveiene bli lammet; hos personer som er allergisk mot bier, kunne bare en brodd få alvorlige konsekvenser. Africanized honningbier, også kjent som drapsmann bier, er svært aggressiv og selv om deres gift er ikke mer potent enn en vanlig honningbie, de er kjent for å angripe i større antall og til å forfølge dyr og mennesker for langt større avstander. Som med alle andre bier, vil en Africanized honningbie dø etter at det svir. Spider veps bruker giften til å lamme taranteller før du legger ett egg på tarantellen mage at når klekket, vil sluke tarantula fra innsiden og ut. Et stikk fra en edderkopp veps er ikke dødelig for mennesker, men giften forårsaker ekstrem smerte, og antihistaminer må tas for å motvirke effektene.

Maur

Hogst maur er en av de mest giftige insekter i verden. Et stikk fra en slåmaskin maur er mer potent enn en bie stikk og forårsaker smerte, svie, elveblest, midlertidig lammelse og kvalme. Brann maur, som finnes i de vestlige delene av Afrika, har en giftig brodd som kan føre til en persons hud å føle at det er på brann. Ett stikk er ikke farlig og kan behandles, men hvis maurene sverme de er i stand til å drepe en person eller et dyr, og en allergisk reaksjon på en brann maur brodd kan føre til hevelse og lammelser.

Måter å behandle veggedyr og deres biter

Måter å behandle veggedyr og deres biter


Bed bugs er insekter som trives i varme, fuktige temperaturer. Disse feilene er nattaktive dyr som kommer ut om natten til fest på menneskeblod. En person kan ikke føle biter når de oppstår, men effekten neste morgen er åpenbare. En seng bug bite ser ut som en stor rød sår, ligner på en edderkopp bitt. Biter klø og føre til ubehag, så bli kvitt disse krypene er avgjørende for din komfort og sikkerhet.

Hus Treatment

Behandlingen for veggedyr er lik alle andre skadedyrbekjempelse behandlinger. Bruk systemiske kjemiske plantevernmidler fra din lokale Oppussing butikken, eller ringe en profesjonell exterminator å håndtere angrep. Unn tepper med pulverisert systemiske plantevernmidler, og spray insektmiddel langs alle baseboards og forsegle eventuelle sprekker for å holde nye feil ut. Hold barn og kjæledyr unna mens du behandler rommet. Bed bugs er notorisk vanskelig å drepe, så profesjonell kjemisk behandling kan være det beste alternativet.

Vask ark i det varmeste vannet mulig å drepe bed bugs og egg i sengetøy. Encase madrass med en glidelås foringsrør laget med mikro-veve stoff. Disse encasings drepe eksisterende bed bugs og støvmidd som for tiden bor i madrassen ved tetting i og sulter bugs. Encasing madrassen holder sengen fra å komme i kontakt med huden din, og hindrer nye angrep. Deep ren og rense hele hjem for å utrydde eventuelle gjenværende spor av veggedyr.

Steroid Cream Skin Treatment

Bruk steroid kremer for å behandle bed bug biter. Disse kremer lindre kløe, men deres anvendelse, utfører potensielle bivirkninger. Ved hjelp av steroidkremer for ofte kan føre til fortynning av huden, i henhold til Medicine Net nettsiden.

Is og Calamine Lotion Hudbehandling

Plasser isblokker over sengen bug biter for å berolige betennelser. Etter huden din er tørr, gni Calamine lotion på bittet i en sirkelbevegelse. Calamine lotion er tilgjengelig på apotek eller dagligvarebutikk. Denne lotion lindrer kløe og hjelper matbit å helbrede. The Medicine Net nettstedet sier for å unngå riper biter, fordi dette kan føre til en sekundær bakteriell infeksjon.

Hvordan lindre kløen Fra en Bite

Hvordan lindre kløen Fra en Bite


Insekter som lopper, veggedyr og mygg injisere spytt inn i deg å bedøve huden før biting. Spyttet inneholder et protein som fører til at immunsystemet til å reagere. Som et resultat, kan insektstikk være kilden til kløende, betent og humpete hud. Visse faktorer kan sette deg i fare for å bli bitt. Ifølge nettstedet MayoClinic.com, kan menn og personer med type O blod være mer utsatt for myggstikk.

Bruksanvisning

•  Vask biter med såpe og varmt vann. Påfør en hud krem ​​eller gel som inneholder calamine å lindre kløe.

Bruk en ispose for å berolige bitt. Kule komprimerer av våte vaskekluter som er lagret i fryseren vil også hjelpe.

Ta en over-the-counter antihistamin med legen din godkjenning. Noen eksempler er Benadryl eller Claritin. Merk at Benadryl kan forårsake døsighet.

•  Lag en aktuell lim behandling. Bruk en blanding av 1 ts. tørt kjøtt mørsalt og 1 ts. vann, som nevnt av Mayo Clinic.com.

Tips og advarsler

 • Bli kvitt stående vann rundt hjemmet ditt å kvitte hekkeplasser for mygg. T
 • Påfør insektmiddel når du går utendørs.
 • Benytt langermede skjorter og bukser når du går utendørs.
 • Aldri riper i bite. Du kan innføre bakterier, som fører til infeksjoner.
 • Informer din lege hvis huden din utvikler et utslett eller hvis hevelse rundt bittet blir alvorlig hovne.
 • I sjeldne tilfeller kan myggstikk forårsake anafylaksi. Oppsøke lege umiddelbart hvis du utvikler elveblest, pipende pust eller brystet og halsen innstramming.