Digidexo.com

redusere trykk i gass

Hvordan redusere trykk i øyet

Hvordan redusere trykk i øyet


Hvis du lider av trykk i øyet, kan problemet være okulær hypertensjon eller glaukom, som er en vanlig sykdom hos voksne over 40 Glaukom er forårsaket av intraokulart trykk i øyet, noe som resulterer i meget langsom synstap, mens okulær hypertensjon refererer til en hvilken som helst tid det intraokulære trykket er over det normale. Øyentrykket kan måles i et øye legekontoret --- et lite drag av luft er skutt på overflaten av øyet og innrykket luften gjør er notert.

Hvordan redusere trykk i øyet

Se legen din. Hvis legen din bestemmer du har glaukom eller okulær hypertensjon, har du trykk i øyet. Legen din vil trolig først foreskrive øyedråper som betablokkere eller karboanhydrasehemmere, for å redusere trykk i øyet.

Ta muntlig reseptbelagte medisiner. Hvis trykk i øyet ikke går ned med de foreskrevne øyedråper, legen din vil sannsynligvis foreskrive en oral medisin, som en karboanhydrasehemmer. Ta disse pillene med et måltid og et stort glass vann. En bieffekt av karboanhydrasehemmere er kalium tap, så spiser rikelig med bananer mens du tar denne medisinen.

Nipp væske i løpet av dagen. Nipper små mengder av væske hele tiden i løpet av dagen vil holde trykk i øyet fra å øke for mye. Hvis du drikker store mengder vann på en gang, vil øyet press midlertidig øke.

•  Vurder laser kirurgi. Legen vil anbefale laser kirurgi hvis de ovennevnte alternativene ikke har jobbet for deg. Laser kirurgi tar bare ca 15 minutter og innebærer Unblocking av drenering kanalene i øyet å redusere kammertrykk. Du kan vanligvis gå tilbake til arbeidet samme dag.

Oppgave --- med mindre du har blitt diagnostisert med pigment glaukom, en lidelse som er gått ned genetisk. Hvis du lider med pigment glaukom, unngå å berøre tærne eller å sette hodet ned i yoga stillinger. Hvis du har en annen type trykk i øyet, men vil regelmessig mosjon bidra til å redusere trykket.

Hint

 • Prøv å holde deg rolig, så stress kan utløse trykk i øyet.
 • Hvis du har problemer med å se, ta kontakt med øyelege umiddelbart.

Hvordan redusere trykksår i helsetjenesten

Liggesår er mest vanlig på pasienter som er ubevegelig i lengre tidsperioder, eller hvis en ekstremitet, så som hælen eller Dorsa (toppen av foten), har kontinuerlig trykk med nedsatt sirkulasjon. Den trykksår er i det vesentlige et dypt sår forårsaket av nedbrytingen av lagene av huden. Fordi Center for Medicaid og Medicare mener trykksår er en forebygges forekomst og sette pasienter på unødig risiko for infeksjon og ubehag for pasienten, vil de ikke lenger refundere sykehus for kostnadene som påløper ved å behandle trykksår som oppstår under pasientens sykehusopphold.

Bruksanvisning

•  Inspiser huden minst en gang om dagen på pasienter med høy risiko for huden sår utvikling.

Rapport trykksår forekomster for å spore og trend dataene.

Sørg for passende hudpleie, inkludert fuktstyring og hyppig rotasjon og bevegelse, når det er mulig.

Opprettholde pasientens ernæringsstatus for å tillate tilstrekkelig hydrering.

Hvordan redusere overflødig gass

Hvordan redusere overflødig gass


Selv om det kan være irriterende og pinlig, overflødig gass vanligvis indikerer ikke en alvorlig medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

Senk farten når du spiser. Den saktere du spiser, jo mindre luft du vil svelge sammen med maten.

Sjekk ditt inntak av gassproduserende matvarer som bønner, kål, løk, rosenkål, hvete og hvetekli.

Ha en liste over matinntaket og oppmerksom når du har gass. Hvis du legger merke til at gass og visse matvarer ser ut til å gå sammen, kutte ned på eller eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt.

Finn ut om du er laktoseintolerante. Hvis du er, kan melk og melkeprodukter forårsake gass samt generell ubehag i magen.

Ta kosttilskudd for å hjelpe til med laktose fordøyelsen hvis du er laktose intolerant, men ønsker å spise meieriprodukter.

Innføre høy-fiber matvarer i kostholdet ditt gradvis. En plutselig endring fra en lav-fiber diett til en høy-fiber diett kan forårsake overflødig gass.

Reduser forbruket av fettrike matvarer.

Unngå eller kutte ned på bruken av sukker erstatter. Folk kan ikke absorbere dem, noe som kan føre til at gass.

Snakk med apoteket om bruk av Beano mat enzym, en over-the-counter produkt som bryter ned sukker i bønner som forårsaker gass.

Legg japansk kombu, et hav grønnsak, til vannet når du koker bønner for å gjøre dem mer fordøyelig og nøytralisere deres gassproduserende effekt. Noen kokker også bruke den meksikanske urt epazote for dette formålet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er laktose intolerant, bør du vurdere å kjøpe laktosefri melk.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan avlaste gass smerter

Hvordan avlaste gass smerter


Din gastrointestinal systemet produserer normalt rundt en halvliter til to liter gass hver dag, ifølge American Gastroenterologisk Association. Svelging av store mengder luft, økt gassproduksjon i din mage-systemet eller økt følsomhet for normale mengder gass kan forårsake magesmerter. Flere løsninger bidra til å avlaste gass smerter; Valget av hva rettsmiddel til bruk avhenger av plasseringen og årsaken til gass.

Bruksanvisning

Magen Gas

•  Stå opp hvis smertene ligger ovenfor navlen din. Air fanget i mage skift til området der spiserøret går inn når du står, noe som gjør det lettere å slippe av raping. Plasser hendene rett under brystkassen på venstre side av kroppen din og trykk forsiktig på magen for å hjelpe fordrive fanget gass.

Drikk en kopp peppermynte te hvis gass smerter vedvarer i øvre del av magen. Peppermynte slapper musklene i magen og spiserøret, noe som gjør det lettere å oppstøt. Alternativt kan du prøve noen dråper peppermynteolje i varmt vann, hvis du har noen på hånden. Suge på peppermynte godteri er vanligvis ikke nyttig, fordi du holder godteri i munnen øker spyttproduksjon, som fører til ekstra luft svelger og potensielle forverringen av gass smerter.

Gå en tur. Bevegelsen av magemusklene mens du går kan hjelpe deg med å utvise innestengt luft i magen. Hvis du ikke ønsker å gå utendørs, ta noen runder rundt innsiden av hjemmet ditt.

Hvis andre hjelpetiltak mislykkes, ta en over-the-counter gass reliever som inneholder simethicone. Denne ingrediensen tiltrer små luftbobler i magen, og skaper en større, lettere utvist boble. Ta gassen relieff-produkt som anvist. Hvis du ikke har burped spontant innen 10 til 15 minutter etter å ha tatt medisinen, prøv å stå, gå og bruke milde press på magen å kvitte seg innestengt luft.

Tarm Gas

Hvis du har gass smerter under navlen, luften fanget et sted i løpet av de om lag 27 meter av tarmen. Utvise gass fra tarmen, derfor er som regel vanskeligere enn å slippe luft fanget i magen. Selv om du er ubehagelig, prøv å slappe av.

Flytt rundt for å hjelpe fanget gass beveger seg gjennom tarmen. Ta en tur, hvis du er i stand til å gjøre det komfortabelt. Hvis smertene er for intens til å gå, legge seg ned og flytte inn i ulike posisjoner med få minutters mellomrom inntil gass skift og din smerte sykdommer. Hvis din smerte oppstår på nytt, gjenta prosessen til du finner en behagelig stilling.

Gass smerter i nedre del av magen vanlig indikerer gass mot slutten av tykktarmen, som du potensielt kan utvise gjennom endetarmen din. Fra en stående posisjon, sakte knebøy og hvile brystet på lårene. Gjenta denne manøveren som du prøver å flytte innestengt luft og passerer det. Alternativt, legg deg ned på ryggen og bringe knærne mot brystet. Hold knærne i denne posisjonen med armene. Rock sakte fra side til side for å bidra til å flytte den innestengte luften inn i rektum.

Tips og advarsler

 • Reduser mengden luft du svelger ved å ikke røyke, tyggegummi, suge på harde drops eller drikker gjennom et sugerør. Spise sakte reduserer også mengden av luft som kommer inn i magen.
 • Hvis melkeprodukter forårsake gass smerter, redusere forbruket, eller ta en over-the-counter laktase supplement når du spiser melkeprodukter.
 • Unngå brus og andre kullsyreholdige drikker.
 • Ta en over-the-counter alfa galaktosidase supplement når du spiser bønner eller grønnsaker som produserer tarmgass, slik som asparges, kål, blomkål, brokkoli og rosenkål.
 • Regelmessig fysisk aktivitet bidrar til å holde mat og gass beveger seg gjennom tarmer normalt og kan redusere hyppigheten av gass smerter.
 • Unngå peppermynte te og olje hvis du har gastroøsofageal refluks eller hyppig halsbrann. Denne urten kan øke dine symptomer.
 • Kontakt legen din hvis du har en pågående problem med hyppige gass smerter.
 • Oppsøk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du kaster opp blod eller magesmerter er ledsaget av høy feber, frysninger, kvalme og oppkast, svimmelhet, diaré eller blod i avføringen.

Slik Lavere trykk i øyet

Okulær hypertensjon - høyt trykk i øyet - kan være forårsaket av et øye tilstand kjent som glaucoma. Glaukom vanligvis resulterer i gradvis synstap og det meste rammer personer over 40 år Denne tilstanden kan testes for i et legekontor med en enhet som skyter en puff av luft i øyet og måler trykk i øyet. Visse medisiner og teknikker kan bidra til å senke øyetrykk før eventuelle langtidseffekter er lidd.

Slik Lavere trykk i øyet

•  Ta kontakt med legen din hvis du har lagt merke til noen endringer i dine øyne, og han vil gjennomføre en eksamen. Hvis du er diagnostisert med okulær hypertensjon eller glaukom, kan legen forskrive øyedråper til å begynne med.

Ta muntlig reseptbelagte medisiner hvis øyedråper ikke redusere trykk i øyet. Legen din kan forskrive en betablokker eller en karboanhydrasehemmer til lavere trykk i øyet.

Drikk små mengder væske i løpet av dagen for å holde øye trykket lavt. Unngå å drikke store mengder væske i løpet av dagen, da dette kan øke trykk i øyet. Også unngå koffein forbruk siden dette er kjent for å øke trykk i øyet.

Spis et sunt kosthold komplett med mye frukt og grønnsaker. Leger sjelden råde senke øyetrykk av diett alene; det bør gjøres i forbindelse med å ta medisiner, ifølge Medicine.net.

Ta kontakt med legen din om laser kirurgi dersom medisinen ikke har senket trykk i øyet i løpet av få måneder. Pasienten får narkose og prosedyren er vanligvis gjort på kontoret ved å drenere væske fra øyet. Bivirkninger kan omfatte svært lavt trykk i øyet, men dette kan styres av medikamenter.

Gjør isokinetic eller aerobic øvelser. Senket trykk i øyet kan være med noen øvelse som øker pulsen med 25 prosent, som inkluderer en rask spasertur i henhold til Eye Digest. Isokinetisk øvelser er til en fast rente av hastighet, for eksempel ridning en stasjonær sykkel. Aerob trening fungerer generelt de samme store muskelgruppe, som å gå eller jogge.

Hint

 • Bivirkningene for medisiner som brukes til å behandle grønn stær kan være ganske plagsomt, men fordelene som regel oppveier risikoen. Bivirkningene av karboanhydrasehemmere inkluderer øyeirritasjon, rødhet, en bitter smak i munnen og lave blodceller. En viktig bivirkning av karboanhydrase er kaliumtap, så det er viktig å spise mat med mye kalium som bananer.

Naturlig Reduksjon i trykk i øyet

Intraokulært trykk (IOP) måler den vandige humor trykket i øyet. Denne væsken gir næring til øyet. Forhøyet trykk kan føre til glaukom, en serie av øyesykdommer. Ifølge Mayo Clinic, denne sykdommen skader på synsnerven og reduserer visjon. For de fleste fore symptomene så gradvis å bli umerkelig. Et øye eksamen er regelmessig viktig å diagnostisere glaukom, som er den nest største årsaken til blindhet i USA, ifølge Glaucoma.org. I tillegg til å ta medisiner for å redusere IOP, det er naturlige metoder en person kan bruke for å hjelpe behandle høyt trykk i øyet.

Bruk urter

Det er noen urter som alternative utøvere anbefaler for glaukom. Disse urter omfatter blåbær og ginkgo biloba. Men Mayo Clinic sier det er ingen bevis for at urte-behandlinger hjelpe med IOP. Kapittelet "Glaukom" fra boken "Leger Book of hjem rettsmidler for eldre" talsmenn også tar urter i tillegg til den foreskrevne medisinen. Redaktørene sier at Gingko øker blodsirkulasjonen i øyet og bidrar til å bevare synet ved å redusere død av optiske nerveceller. Hjem rettsmidler for glaukom på Made Medicine nettstedet extols fordelene ved blåbær, sier at det reduserer trykk i øyet, og beskytter og styrker blodårene, og venene i øynene.

Trening

The Mayo Clinic skriver: "Regelmessig mosjon kan redusere øye press i åpenvinkelglaukom." Men for andre former av glaukom kan trenings øke trykket. Før du starter et treningsprogram er det viktig å vite hvilken form for glaukom du har og sjekke med legen din. Hvis trening er gunstig for din IOP deretter gjøre noen form for aerobic trening eller strekke at du liker å gjøre. Trening reduserer også stress som kan bidra forhøyede øye presset, rapporterer Mayo Clinic.

Ta Antioksidanter

The Doctors Book Of hjem rettsmidler for pensjonister skriver også at antioksidanter er effektive i behandling av glaukom. "Studier tyder sterkt på at antioksidant vitamin C og E kan avlaste lavt trykk i øyet og bremse utviklingen av glaukom", ifølge boken. Antioksidanter bidra til å fjerne frie radikaler i kroppen som forårsaker skade og sykdom. Ta 2000 mg vitamin C og 800 IE vitamin E hver dag foreslår artikkelen. Hjem rettsmidler for glaukom sier at vitamin E bidrar også til å fjerne partikler fra objektivet som kan forstyrre visjon.

Hvordan Naturligvis Reduser trykk i øyet

Alle har trykket i deres øyne kalles intraokulært trykk (IOP). Noen mennesker har en høyere grad av press som kan føre til skade på øyet og synstap. Grønn stær er en øyesykdom som de viktigste kjennetegn er en forhøyet trykk i øyet. Medisiner kan brukes til å redusere trykk i øyet, men noen endringer i livsstil kan bli satt til god bruk også.

Hvordan Naturligvis Reduser trykk i øyet

•  Avstå fra å drikke drikker som inneholder koffein for å naturlig redusere høye nivåer av trykk i øyet. Den Glaukom Research Foundation (GRF) viser at noen mennesker som drikker koffeinholdige kaffe, te eller brus kan oppleve en midlertidig økning i sin IOP.

Drikk vann hele dagen, i stedet for alle på en gang. Trykk i øyet kan stige når du drikker store mengder vann (minst 1 liter) i løpet av 20 minutter, ifølge GRF. Personer som har glaukom bør spesielt være oppmerksom på resultatene fra disse studiene og tempo seg i løpet av dagen når du drikker vann.

Spis en balansert, næringsrik diett som inneholder antioksidanter. Vitamin C, E og A, så vel som kobber og sink, er gunstig for øye helse og kan forsinke progession av øyesykdom, i henhold til Glaukom Research Foundation. Hvis du ikke får nok vitaminer i kosten, spør legen din om å ta kosttilskudd.

Trening for å redusere trykk i øyet. En rask spasertur, jogge eller sykkeltur kan bidra til å regulere trykk i øyet uten medisinsk intervensjon. Prøv å trene flere ganger i uken i minst 30 minutter for å høste fordelene.

Administrer underliggende sykdommer som diabetes som kan bidra til et hevet nivå på trykk i øyet. Kontrollere blodsukkernivået gjennom kosthold og trening kan ha en positiv effekt på trykk i øyet og reduserer risikoen for å utvikle glaukom og andre øyesykdommer.

Matvarer som hjelper Kontroll trykk i øyet hos barn

Matvarer som hjelper Kontroll trykk i øyet hos barn


Okulær hypertensjon er en tilstand der trykk i øyet, eller intraokulært trykk blir høyere enn normalt. Hos barn kan dette være arvelig eller forårsaket av skade på drenering mekanisme. Å finne en naturlig måte å kontrollere trykk i øyet tilbyr foreldre en fin måte å unngå medisinering barnet.

Omega-3

Forbruker mer omega-3 fettsyrer i kostholdet kan redusere trykk i øyet ved å rense øyet dreneringssystem. Linfrøolje og safflower lagt til matvarer kan øke barnas omega-3 inntak samt å spise fisk.

Vitamin C

Ifølge Dr. Marc Grossman OD, bør barn få nok av vitamin C for øye helse. Matvarer som røde bær, brokkoli og juice er perfekt for å øke vitamin C.

Alpa Lipoic Acid

Å spise grønne grønnsaker vil hjelpe barna får nok alpha-lipoic syre og lavere intraokulært trykk. Spinat og grønne grønnsaker vil bli pakket full av alpha-lipoic syrer.

Antioksidanter

Mate barn matvarer med høye antioksidanter som paprika, sitrus og jordbær. Disse er kjent for mange helsefordeler, inkludert å være gunstig for barnas øyne.

Chromium

Eggehviter, sammen med frukt og grønnsaker, kan gi et barn massevis av krom. I en studie gjort ved Columbia University, ble pasienter med lave krom nivåer funnet å være høyere risiko for glaukom.

Hvorfor er Bananas forårsaker Gass til form i magen?

Fordøyelsessyklus produserer tarmgass naturlig, men gass kan forårsake ubehag når det akkumuleres i overkant. Bananer inneholder høye nivåer av karbohydrater som kan produsere større enn normale mengder metangass når fordøyd.

Karbohydrater

Bananer oppbevare karbohydrat energi i høye konsentrasjoner av naturlige fruktsukker kalt sukrose, fruktose og glukose. Når kroppen er forbrukt mer fruktose enn den kan raskt fordøye, resten ofte gjærer i tykktarmen. Denne fermentering fører til en gassoppbygning i tykktarmen som tvinger gassen inn i magen.

Matvaner

Når du svelge bananer fort, kan du svelge store mengder luft. Oksygenet i luften kan forårsake trykk og gass smerte når det akkumuleres i magen. Tygge hver bit nøye og svelger med munnen lukket kan bidra til å forhindre dette uønsket luft kommer inn i kroppen.

Fiber

Høye nivåer av kostfiber kan være vanskelig for fordøyelsessystemet til å håndtere uten å øke gass i magen. Begrense inntaket til én banan om dagen eller venter på en avføring før har flere kan hjelpe.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på bananer kan inneholde tarmgass og øvre tarmsmerter. Ta kontakt med din medisinske leverandøren for å få en allergi screening, og vurdere å begrense eller eliminere bananer fra kostholdet ditt.

Trening

Begrense mosjon og bevegelse vil bremse eller stoppe fordøyelsen av karbohydrater som de som finnes i bananer. Du kan bidra til å avlaste gasstrykket i magen med moderat trening, som gåing eller svømming, som hopp starter kroppens stoffskifte.

Diett for å redusere Acid & Gas

Diett for å redusere Acid & Gas


Sure oppstøt og gass er mer ofte forårsaket av magen produserer for mye syre enn av syrer i maten du spiser. Som sådan kan endre kosthold for å redusere syre og gass ikke være så enkelt som det virker.

Syrer og baser

De motsetninger av syreholdig mat er basisk mat. Matvarer merket som syrlig oppmuntre til produksjon av magesyre, som kan føre til halsbrann og gass. Vanlige sure matvarer er sjokolade og stekt mat, mens urtete og grønnsaker som agurk er alkalisk.

Misforståelse

Folk tenker ofte at melk vil hjelpe acid reflux, men melk kan faktisk stimulere magen til å overprodusere syrer. En annen vanlig oppfatning er at sitrusfrukter kan øke magesyre, men sitrusfrukter er faktisk anses å være alkaliske matvarer.

Non-kosttilskudd hensyn

Selv om diett er en viktig rolle i å redusere syre og gass, er det ikke hele løsningen. En stor del størrelsen kan bidra til acid reflux som kan spise for fort. En annen effektiv måte å forebygge halsbrann er å holde hodet hevet under søvn.

Slik unngår du at gass og oppblåsthet

Slik unngår du at gass og oppblåsthet


Opplever gass og oppblåsthet kan være pinlig og ubehagelig. Det kan til og med la deg følelsen som om du gått opp i vekt, når det faktisk er du bare oppblåst. Det er flere tips for å holde deg fra å oppleve det ubehagelig følelse.

Slik unngår du at gass og oppblåsthet

•  For å hindre at gass og oppblåsthet, unngå å spise visse typer mat. Noen av de matvarer som bidrar til gass og oppblåsthet er, kål, brokkoli og bønner. Hvis du bestemmer deg for å spise bønner, før du tilbereder de tørre, bør du suge bønner i en bolle med vann for å redusere overflødig gass. Kast pre-gjennomvåt vann, hell ferskvann på den og lage mat.

Når du spiser et måltid, tygge maten sakte og riktig. Å spise for fort er en av årsakene til gass og oppblåsthet. Mens du spiser, unngå å snakke og tygge med munnen åpen.

Noen mennesker er laktoseintoleranse. Hvis du finner ut at du vanligvis føler gassy og oppblåsthet etter å ha drukket melk, kan melkeprodukt være den skyldige. Prøv soya melk i stedet for vanlig melk. Soya melk er næringsrik og smaker godt også, særlig vanilje smak.

Hvis du vil bidra til å redusere oppblåst følelse, drikke en kopp peppermynte te. Peppermint er flott for lindrende gass og oppblåsthet følelse, ved lindrende fordøyelsessystemet.

drikke rikelig med vann hver dag kan faktisk hindre oppblåsthet. Ikke bare vann hjelpe oppblåsthet og gass, men også kan gi andre helsefordeler.

Hint

 • Spis mat som er rik på fiber.
 • Ta Beano med måltider, for å bidra til å redusere effektene av gass og oppblåsthet.
 • Unngå å spise tannkjøtt.
 • Ikke spis store måltider. Det er best å spise i mindre porsjoner.

Om gass smerter

Tarmgass er vanlig, og den gjennomsnittlige person passerer gassen minst 12 ganger om dagen. I de fleste tilfeller, tarmgass forårsaker lite ubehag og ikke forstyrrer en persons daglige aktiviteter. Men av og til, kan tarmgass bygge opp i magen og forårsake smerte. Hvis smertene blir alvorlig, kan lider være ute av stand til å gå eller stå. Heldigvis finnes det enkle måter å bli kvitt luftsmerter.

Time Frame

Gass smerte kan være alvorlig eller mild, og ubehag kan vare i noen få sekunder til flere timer. Luftsmerter er vanlig etter å ha spist et måltid eller drikke drikker. Det kan streike så plutselig, skarp smerte som raskt forsvinner; eller luftsmerter kan utvikle seg over tid og somle i timevis. Fordi luftsmerter kan også indikere en alvorlig gastrointestinal eller gynekologisk problem, kontakt lege hvis smertene ikke avtar ikke i løpet av få dager.

Identifikasjon

Gass smerter kan føles overalt i magen, med vanlige steder er den øvre del av magen, nedre del av magen og på høyre eller venstre side. Alvorlige gass smerter er intens og skarp, mens milde symptomer inkluderer en murrende smerte eller kramper følelse. Ofte blir gass smerte ledsaget av abdominal oppblåsthet, hvor magen føles stramt eller full. Abdominal oppblåsthet kan også forekomme.

Årsaker

Gass smerter skyldes tarmgass. Flere faktorer bidrar til overskytende gass, som omfatter å svelge for mye luft. Dette skjer ofte mens de spiser, drikker eller tyggegummi. I tillegg kan enkelte matvarer som frukt, grønnsaker, bønner, melkeprodukter og hvete produserer tarmgass og smerte. Dessuten, med en gastrointestinal forstyrrelse, for eksempel irritabel tarmsyndrom, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt, øker risikoen for gass smerte. Andre årsaker og risikofaktorer inkluderer forstoppelse, tar et antibiotikum og overforbruk av avføringsmidler.

Forebygging / løsning

Tarmgass er vanlig, og det er ingen måte å stoppe gass smertene helt. Men du kan ta skritt for å redusere hyppigheten av gass smerter. For det første hjelper det å identifisere matvarer som utløser luftsmerter. Hold en food journal og registrere alle dine måltider. Etter å identifisere problemene dine matvarer, fjerne disse fra kostholdet ditt og overvåke utviklingen. Hvis forstoppelse forårsaker luftsmerter, bør du vurdere måter å regulere tarmer. Ta fiber kosttilskudd, drikke rikelig med væske eller starte en øvelse rutine.

Expert Insight

Gass smerter blir ofte oversett eller ignorert, og lider sjelden søke legehjelp. Imidlertid kan kronisk smerte gass peke til en underliggende medisinsk tilstand som for eksempel kreft i eggstokkene. Finne årsaken til gevinst smerte er viktig, og hvis smertene ikke svare på hjemme behandling eller kosthold endringer, leger generelt ta en X-ray av mage-tarmkanalen (endoskopi) eller planlegge en ultralyd av nedre del av magen og bekkenet. Begge prosedyrer kan identifisere avvik og fordøyelsessykdommer.

Rettsmidler for gass problemer

Rettsmidler for gass problemer


Gass kan være en pinlig og smertefull tilstand som kan være sporadisk eller kronisk. Det har en tendens til å være forbundet med noen matvarer mer enn andre. Det kan også resultere fra medisinske tilstander. Rettsmidler spenner fra kosttilskudd til piller til spesielle te.

Hva er gass?

Gass oppstår under nedbryting av mat i magen og tarmen. Den består av oksygen, nitrogen, hydrogen, karbondioksyd, hydrogensulfid, ammoniakk og metan. Lukten avhenger av mat som var forbrukt. Fordøye frukt tendens til å produsere luktfri gass, mens de spiser egg og kjøtt kan produsere ubehagelige lukter.

Naturlig rettsmidler

Ingefær, noe som bidrar til å lindre fordøyelsesbesvær og luft i magen, kommer i slike former som te, tabletter og rå. Fennikel bidrar også redusere gass symptomer. Peppermynte te kan også redusere gass smerter. Ifølge MayoClinic.com, har mentolen i peppermynteolje en krampeløsende virkning på fordøyelseskanalen, noe som reduserer gass.

Gassproduserende mat

Highfiber mat ofte føre til at gass som de beveger seg gjennom tarmen. Noen av disse inkluderer brokkoli, bønner, belgfrukter og hvete-baserte matvarer. Andre gassproduserende matvarer kan inneholde egg, kullsyreholdige drikker og stekt eller fet mat.

Over-the-counter behandlinger

Beano kan tilsettes til grønnsakene og bønner for å redusere mengden av gass de produserer. Det må tas med det første bitt av mat til å være nyttig. Laktase kosttilskudd kan hjelpe folk som legger merke til gass når de spiser melkeprodukter. De hjelpe kroppen i å fordøye laktose, som kan redusere oppblåsthet. Populære rettsmidler som Gas X og Mylanta inneholde simethicone. Dette hjelper til å bryte opp gassboblene i kroppen. Kulltabletter, som også reduserer gass, selges på helsekost og narkotika butikker.

Medisinske tilstander

Crohns sykdom, tarmobstruksjon og irritabel tarm syndrom kan alle potensielt føre til overdreven flatulens. Behandling av disse forholdene og unngå mat som utløser flare-ups kan lindre gass. Konsultere legen din om medisiner.

Hva kan jeg gjøre for å redusere My Flatulens?

Flatulens er utvisning av en blanding av gasser som er opprettet i fordøyelseskanalen som er utvist gjennom endetarmen. Til tross for at alle har gass til en viss grad, kan lyden og lukten av "passerer gass" være pinlig og sosialt uakseptabelt. Det er enkle grep som kan tas for å redusere oppblåsthet i de fleste mennesker.

Unngå matvarer som forårsaker gass

Noen matvarer føre til mer luft i magen fordi de er vanskeligere for kroppen å bryte ned. Ifølge Tummytrouble.co.uk, matvarer som brokkoli, kål, løk, bønner, melkeprodukter, epler, korn og poteter krever en viss mengde bakterier for fordøyelsen og derfor er sannsynlig å produsere mer luft i magen enn mat som er fordøyd lett. Unngå kullsyreholdige drikker og tyggegummi er også måter å redusere flatulens, som begge vil tvinge svelger luft som må bli utvist på et tidspunkt gjennom enten raping eller flatulens. Planlegging måltider som inneholder matvarer som egg, bananer, ris, harde oster og andre lettfordøyelig mat er svært sannsynlig å redusere forekomsten av gass i de fleste mennesker.

Over the Counter

Over-the-counter gassreduserende kosttilskudd fungere godt for å redusere oppblåsthet. Flere merker inneholder naturlige enzymer som hindrer gass før den starter. Disse kosttilskudd vil hjelpe på fordøyelsen av bønner og andre komplekse karbohydrater som ofte er den skyldige for flatulens.

Mindre måltider og spise sakte

Overspising og spise for fort kan bidra til oppblåsthet. Store måltider er hardere arbeid for fordøyelsessystemet og kan bety feil fordøyelse er mer sannsynlig å skje. Buldre ned mat i stedet for å tygge sakte og ta deg god tid vil også tvinge mer luft for å bli fanget i fordøyelseskanalen.

Hjem Utbedring

Fennikel er en anbefalt hjem middel for å redusere oppblåsthet, ifølge Hjem-rettsmidler-for-you.com. Kok noen fennikel frø i vann for å lage en te. Den har en behagelig smak lakristypen og hvis forbrukt ved slutten av hvert måltid, bør det hjelpe dere helt unngå gass.

Hva gjør du for abdominal gass smerter?

Menneskekroppen kan passere gass opptil 12 ganger per dag, og kanskje mer avhengig av kostholdet. Svelger luft, høyt inntak av fiber og forbruk av kullsyreholdige drikker er bare noen få ting som kan skape overflødig gass. Mest gassen passerer uten smerte; men kan utskeielser bygge opp i systemet, forårsaker mild til alvorlig kramper. Hvis du lider av mage gass smerter, her er noen ting du bør vurdere som kan hjelpe deg med å lindre ubehaget.

Endre måten du spiser

Hvis du finner deg selv med konstant gass smerter, kan det være måten du spiser. Spis mindre måltider i stedet for de vanlige tre. Velg mindre fet mat og mindre meieri. En betydelig mengde abdominal gass smerter kan tyde på laktoseintoleranse. I tillegg til hva du putter i, ta hensyn til hvordan det blir der. Er du wolfing ned burgere i 30 sekunder flat? Hvis så, vil du ønsker å begynne å tygge maten. Sett sandwich ned mellom biter. Godteri, tyggegummi og sugerør kan også øke mengden av gass fordi de øker mengden luft du svelger.

Slow Down

Overdreven stress, konstant beveger seg rundt og spise på rømmen alle bidra til gassproduksjon. Reduser stress gjennom trening, og ta deg tid til å sitte ned og nyte måltidet i stedet for å smake på det i forbifarten.

Over The Counter Relief

Flere løsninger er tilgjengelige for å bidra til å lindre symptomer på dårlig fordøyelse. Produkter som Beano, Lactaid og kull tabletter kan bidra til å redusere mengden av gass forårsaket av fiber eller melkeinntak. Antacida og simethicone produkter kan også lindre gass smerter ved å bryte opp gassbobler.

Mer hjelp

Hvis abdominal gass er et tilbakevendende problem, og smerten er alvorlig, er det på tide å gå se din lege. Gass smerter kan være forårsaket av en underliggende problem, eller ikke kan faktisk være gass smerter. Tillate legen din for å diagnostisere problemene og administrere riktig middel.

Hjem rettsmidler for for mye gass

Overdreven gass, også kjent som flatulens, er et problem som rammer mange mennesker. Mage og tarmgass gått fra anus stammer primært fra feil nedbryting av ufordøyd mat, men kan også komme fra svelget luft, ifølge eMedicine Health. Dårlige kostvaner, inflammatorisk tarmsykdom, tarmobstruksjon, dårlig skjoldbrusk funksjon, laktasemangel, sukker og visse matvarer og drikkevarer kan føre til en økning av gass. Hjem rettsmidler og endringer i livsstil kan bidra til å stoppe pinlig gass.

Naturlig hjemme rettsmidler

Drikk 2-4 kopper urtete daglig for å hjelpe på fordøyelsen av maten. Du kan kjøpe grønn te, peppermynte-te, anis te, fennikel te, peppermynte te eller kamille te i dagligvarebutikker som selger urte te i poser eller du kan kjøpe disse urter frisk og forvelle dem til å lage din egen hjemmelagde te. Blansjere betyr å plassere urter i kokende vann. Når urter har gjennomsyret, fjerne dem og drikke te. Blidgjøre te med ren honning hvis du ønsker det. Prøv også å blansjere tørket løvetann blader, sitron verbena blader, persille, pasjonsfrukt og fersken blader for å eliminere gass og sin smerte.

Hvitløk kan bidra til å forbedre fordøyelsen. Drikk hjemmelaget hvitløk kjøttkraft for å redusere mengden av gass i fordøyelseskanalen. Kombiner et par fedd hvitløk, sort pepper, koriander, spisskummen og ingefær med en kopp vann og bringe den til en byll. La suppen avkjøles deretter drikke det sakte.

Gi fersk ingefær rot en prøve. Fordøyelsesenzymer i ingefær kan lindre tarmgass, melder Granny Med. Bland 1 ts. revet ingefær og 1 ts. av lime juice med ca 6 oz. med kaldt vann. Du kan også legge litt ren honning til blandingen for å blidgjøre det, hvis det er ønskelig. Drikk denne blandingen bare en eller to ganger daglig etter store måltider. Granny Med advarer om at munn irritasjon, mild halsbrann eller diaré kan oppstå hvis du konsumerer store mengder ingefær. Hvis du har gallestein, unngå tidkrevende ingefær.

Forebyggende hjem rettsmidler

Endre måten du spiser kan påvirke mengden av gass kroppen din utgivelser, fordi flatulens tilsvarer ofte til kosthold, ifølge eMedicine Health. Spis sakte, ta mindre biter av maten. Sørg for å tygge maten grundig før du svelger. Prøv å flytte rundt etter å ha spist for å hjelpe maten fordøye bedre. Øk mengden av vann som du drikker daglig, og begrense mengden av kullsyreholdige drikker som du forbruker.

Hvis du oppdager at du har for mye gass etter å ha drukket melk eller spiser melkeprodukter du kan være laktose intolerant. Laktoseintoleranse, eller laktasemangel, er en manglende evne til å fordøye og absorbere sukker (laktose) funnet i melk og melkeprodukter. Forbruker laktose kan forårsake gastrointestinale symptomer som gass. Kjøp melk og melkeprodukter som er laktosefri. Alternativt kan du prøve å kjøpe laktase enzym kosttilskudd som du tar før man spiser melkeprodukter.

Bønner, kål, løk, og stivelse som hvete, poteter og korn er ofte ansvarlig for å forårsake for mye gass. Å spise mindre av disse matvarene kan eliminere gass problemer. Prøv matlaging med tørre bønner i stedet for hermetiske bønner, fordi de er lettere å fordøye. Begrense mengden av sorbitol som du forbruker. Sorbitol er en sukker som vanligvis finnes i diett og sukkerfrie produkter, i henhold til eMedicine Health.

Medisinsk behandling

Hvis hjem rettsmidler er ikke nok til å stoppe overdreven gass kan det være lurt å prøve en over-the-counter produkt som Mylanta Gas, Gas-X, Phazyme eller Mylicon. Oppsøk lege hvis du opplever overdreven tarmgass for en lengre periode for å være sikker på at gassen du opplever er ikke et tegn på en mer alvorlig medisinsk problem.

Hvordan Enkel gass smerter

Flatulens er sammensatt av flere ulike komponenter, inkludert nitrogen, oksygen og små mengder metan, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Lukt fra gassen kommer fra bakterier i tarmkanalen og er ubehagelig for alle involverte. Dreven gass fører til flere smertefulle symptomer, inkludert kramper og oppblåsthet. Det er flere måter å redusere virkningene av gass, inkludert smerte og uønsket lukt.

Hvordan Enkel gass smerter

•  Drikk en kopp peppermynte te. Peppermynte inneholder ingrediensen mentol, som bidrar til å avlaste smerter forårsaket av spasmer i fordøyelseskanalen. Peppermynte-te er ikke et godt middel dersom gass smerter og oppblåsthet er ledsaget av halsbrann eller sure oppstøt, fordi det kan forverre disse symptomene, ifølge Mayo Clinic.

Ta en over-the-counter enzymatisk behandling, for eksempel Beano, før du spiser mat som vanligvis fører til gass, inkludert bønner og andre som er naturlig høy i sukker. Andre over-the-counter narkotika, for eksempel Lactaid, hjelpemiddel i fordøyelsen av meieriprodukter og bidra til å avlaste gass og oppblåsthet forårsaket av disse matvarer og drikkevarer.

Ta en over-the-counter medisiner som inneholder virkestoffet simethicone. Disse produkter, inkludert gass-X og mylanta, bidra til å bryte opp den gass, som får den til å gå ut av kroppen på en mer effektiv.

Utfør øvelsene, for eksempel svømming, jogging eller gå en tur. Utføre fysisk aktivitet kan bidra til å redusere smerter og oppblåsthet forbundet med gass, ifølge Mayo Clinic.

Unngå mat og drikke som forårsaker overdreven gass. Disse inkluderer melk, iskrem, brokkoli, bønner, løk, asparges og mat som er høy i fiber og kli.

Spis flere mindre måltider gjennom dagen i stedet for å konsumere tre store måltider. Dette vil hjelpe deg å unngå gass blir forårsaket av overdrevent inntak av mat.

Unngå aktiviteter som fører til en overdreven inntak av luft inn i fordøyelsessystemet, noe som fører til gass smerter. Dette inkluderer opphør av røyking, tyggegummi eller drikker gjennom et sugerør.

Hva som forårsaker en Svovel smak når Burping eller passerer gass?

Hva som forårsaker en Svovel smak når Burping eller passerer gass?


Raping og luft i magen er vanlige forekomster. De er både et resultat av frigjøring av gass fra mage-tarmkanalen. Selv om noen mennesker tror kanskje at de kan passere en unormal mengde gass per dag, de fleste passerer gass mange ganger per dag. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, produserer den gjennomsnittlige personen 03:59 pints gass per dag.

Årsaker

Gass i fordøyelseskanalen resultater fra svelget luft og normal fordøyelse av mat. De fleste mennesker svelge luft når du spiser og drikker. Svelget luft er den primære årsaken til gass i magen som fører til raping eller raping. Gassen som ikke er gitt ut fra raping går over i tynntarmen med mat. Resten av gassen i fordøyelseskanalen er et biprodukt av fordøyelse av mat ved hjelp av bakterier i tarmen. Denne gassen er sluppet gjennom endetarmen i form av luft i magen eller promper.

Raping

Spise eller drikke raskt, røyking, tyggegummi og løstsittende proteser øke mengden luft føres inn i spiserøret og magen. Fordi magen gass er hovedsakelig svelget luft fra omgivelsene, den består av oksygen, nitrogen, hydrogen og karbondioksyd. Smaken og lukten av luften løslatt fra raping resultater fra maten sist spist. Hvis det er en uttalt svovel lukt eller smak, mest sannsynlig at personen har spist noe høyt svovelforbindelser slik som egg.

Farting eller flatulens

Visse matvarer kan føre til produksjon av gass i tarmen. Sukker, forblir stivelse og fiber i mange matvarer delvis ufordøyd av enzymer i fordøyelseskanalen. Innebygde bakterier som lever i tarmen bryte ned de gjenværende ufordøyde matvarer og frigjør hydrogen, karbondioksid, metan, hydrogensulfid, metantiol og dimetylsulfid. Denne gass fra bakterier er blandet med de resterende svelget luft å gå ut av kroppen fra rektum. Den ubehagelige lukt fra fise er vanligvis resultatet av hydrogensulfidet, metantiol og dimetylsulfid, sammen med biprodukter fra fordøyelse av kjøtt.

Rettsmidler eller reduksjon

Folk kan redusere mengden av gass i fordøyelseskanalen på to måter: svelge mindre luft, og unngå eller begrense matvarer som fører til produksjonen av gass. Spise og drikke saktere, unngå tyggegummi, ikke røyke, og å ha riktig montert proteser kan føre til mindre luft blir svelget. Unngå eller begrense inntaket av matvarer som bønner, havrekli, rosenkål, brokkoli, asparges, melk og hvete kan føre til utslipp av mindre gass i tarmen av bakterier.

Hvordan redusere acid reflux sykdom

Hvordan redusere acid reflux sykdom


Acid reflux kan ha alvorlige konsekvenser. Ubehandlet acid reflux sykdom kan føre til alle typer alvorlige medisinske tilstander, inkludert esophogeal kreft. Redusere acid reflux kan hjelpe din gut helbrede og la deg føle deg bedre uansett hva du spiser.

Hvordan redusere acid reflux sykdom

•  Trene mer. Trening kan hjelpe deg å miste vekt. Å miste vekt kan bidra til å øke magen muskel evner å unngå sagging. Ideelt satse på minst en halv time med trening hver dag. Varier ditt treningsprogram for å gjøre det interessant.

Start en matdagbok. Hold styr på hva du spiser hver dag. En matdagbok kan hjelpe deg å finne hva som kan være årsaken til problemet. Skriv ned hvor mye du spiser og når du spiser i en datamaskin Word-fil eller en bærbar PC. Bære den med deg når du går om din daglige virksomhet. Legg merke til hva du drikker også.

Reduser forbruket av sure matvarer. Visse matvarer kan virke som utløser. Slike matvarer kan inneholde tomater og appelsinjuice. Hver og en er høy i syre som kan irritere slimhinnen i magesekken. Redusere forbruket eller drastisk gardin det helt. Se etter skjemaer som er tynnet ut. Bruk vann i saften og olivenolje i tomatsaus for å redusere effektene av syren.

Ta antacida. Antiacida kan bidra til å redusere følelsen av syre refleks sykdom ved å redusere mengden av gass i magen. Ta pillene en gang om dagen hvis du har problemer. Acid reflux sykdom bør lette opp og du skal føle deg bedre snart.

Snakk med en lege. Hvis du fortsatt har problemer kan du ha et problem med magen. Få det sjekket ut direkte med en lege hvis det er mulig. Du må kanskje sterkere antacids som er tilgjengelig på resept bare for å behandle refluks.

Hint

 • Spis mer frukt og grønnsaker.
 • Sleep i vinkel for å bidra til å redusere acid reflux når du legger deg.

Hjem tiltak for overflødig gass

Hjem tiltak for overflødig gass


Vi alle sliter med ubehag og smerter av overflødig gass på ett eller annet tidspunkt. Hyppig luftsmerter og oppblåsthet kan være tegn på en mer alvorlig tilstand. Imidlertid kan mest sjeldne anfall av overflødig gass kontrolleres og behandles av hjem rettsmidler. Hver person er forskjellig, og derfor kan være nødvendig å behandle sine symptomer annerledes.

Identifikasjon

Overflødig gass kan bringes videre av super-sized måltid kjøpt på stasjonen gjennom eller ekstra porsjon potetmos på familiens ferie middag. Hvis du er noen som opplever overflødig gass på et sjeldent grunnlag bør du være i stand til å håndtere symptomene på egen hånd. Vær oppmerksom på utsiden stimulans som forårsaker overflødig gass og deretter fjerne eller begrense den.

Expert Insight

Leger ved Mayo Clinic sier at den gjennomsnittlige personen passerer gass i minst 12 eller flere ganger om dagen. Men i noen tilfeller gassen bygger seg opp, og du kan ikke utvise den, noe som kan føre til intens smerte, kramper, og oppblåsthet. Hyppige gass smerter kan være forårsaket av helsemessige problemer så som irritabel tarm-syndrom og medisinsk behandling av tilstanden kan redusere de overskytende gass smerter.

Forebygging / løsning

Forebygging er den beste hjem rette for overflødig gass smerter. Identifiser de tingene som utløser en episode. Matvarer som bønner, brokkoli, kullsyreholdige drikker, meieriprodukter og fet mat samt en stressende livsstil er vanlige årsaker.

Spis små måltider flere ganger om dagen og spise sakte for å hjelpe fordøyelsen. Spise raskt kan forårsake overflødig luft å bli fanget i magen forårsaker gass symptomer. Redusere stress ved å delta i moderat trening som gåing, sykling eller yoga. Drikker en kopp peppermynte, ingefær eller kamille te vil roe magen og hjelpe på fordøyelsen.

Betraktninger

Komme i harmoni med din egen kropp til å oppdage hva som gjør at du føler deg bra eller dårlig er et viktig skritt i å få kontroll over overflødig gass. Hvis enkelte matvarer eller høye nivåer av stress føre til at du har episoder av overflødig gass deretter kutte ut at mat og begrense mengden stress vil bidra til å kontrollere problemet. Hvis drikker visse typer urtete gi deg lindring så er det viktig å ha dem lett tilgjengelig til enhver tid.

Advarsel

Ikke alle symptomer på overflødig gass er vanlig og kan ha behov for legehjelp. Hyppige eller pågående symptomer på magesmerter og kramper kan være et tegn på en mye mer alvorlig tilstand som irritabel tarm syndrom, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Legen din vil være i stand til å diagnostisere tilstanden og foreskrive riktig behandling for symptomene dine.