Digidexo.com

Chili pepper hodepine

Cayenne & Chili Peppers for Weight Loss

Cayenne & Chili Peppers for Weight Loss


Folk noen ganger forvirre cayenne pepper diett med chili pepper diett. Faktisk, er de to forskjellige vekt-tap strategier. Selv om begge dietter kreditt capsaicin, krydret stoffet i paprika, å være nøkkelen kjemiske for vekttap, deres fremgangsmåter for anvendelse variere sterkt.

Hvordan Cayenne Pepper Diet Works

Det er også kjent som master rens eller limonade diett. For å følge denne dietten programmet, vil du ha å drikke en eliksir oppdiktet fra kildevann, sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup i ti sammenhengende dager, uten å spise noe mat.

Fordeler med Cayenne Pepper Diet

Dessuten hjelper deg å kaste noen ekstra pounds ved å påskynde din metabolic rate, er det også sies å eliminere giftstoffer fra kroppen din.

Ulemper av Cayenne Pepper Diet

Det er ikke anbefalt for personer med fordøyelsesproblemer. Mens være på denne dietten, kan du oppleve trøtthet, svimmelhet, kvalme, hodepine og overdreven sult.

Hvordan Chili Pepper Diet Works

Legg chili peppers til lav-kalori retter. I Heidi Allison bok, The Chili Pepper Diet, nevner hun ulike sunne oppskrifter med chili peppers, for eksempel geitost pizza, lys Caesar salat og Karibia jerk kylling.

Fordeler med Chili Pepper Diet

Capsaicin hjelper rev opp stoffskiftet og fungerer som en appetitt suppressant. Videre er det ment å krydre maten, slik at du kan gå ned i vekt samtidig som du nyter dine måltider.

Ulemper av Chili Pepper Diet

Overdreven capsaicin forbruk kan skade de som har magesår eller et svakt fordøyelsessystem.

Mat å kurere hodepine

Enten de er sinus, spenning eller migrene, hodepine er aldri lett å håndtere. Et alternativ til over-the-counter medisiner for hodepine smertelindring er å prøve en mer naturlig rettsmidler. Det er mange matvarer som er bevist å ta bort hodepine smerte.

Chili Peppers

Hvis din hodepine er sinus-relatert, er én mat kur som kan fungere å bruke chili peppers. Chili Peppers inneholder en kjemisk kalt capsaicinoids. Dette er hva som forårsaker den krydret, øye-vanning respons for chili pepper eaters. Det gir deg også en sterk følelse av at bihulene har umiddelbart blitt fjernet. Med dette i tankene, bare virker det logisk at dette naturlig mat ville jobbe mot å rydde opp en sinus hodepine.

Epler

Vi har alle hørt at å spise et eple om dagen holder doktoren borte. Det kan også holde hodepine unna. Epler har så mange fantastiske bidrag til helse. I tillegg til å holde hud og hår ser vakker, kan de brukes til å behandle spenningshodepine. Innlemme dem i din vanlige diett diett kan lindre hodepine, men også redusere utbruddet.

Goji bær

Goji bær er funnet i Himalaya-fjellene. De er kjent for å ha en helbredende virkning på grunn av deres intense vitamin-innhold. Goji bær er en hodepine rette, som det er fullt av mange antioksidanter og nødvendige proteiner. Denne vaksinen kan brukes som en frokostblanding topper, smoothie eller tatt i sin naturlige form.

Pepper dietter

Pepper dietter er kjepphest dietter basert på noen vitenskapelige fakta kastet løst sammen. Noen få studier bekrefter capsaicin som finnes i chili, rød og cayenne pepper hjelpemiddel i vekttap og vedlikehold. Peppers er en sunn tillegg til en godt balansert kosthold. Brukes i kjepphest dietter imidlertid paprika gir liten nytte. To populære pepper dietter inkluderer cayenne pepper diett og chili pepper diett.

Forskning

Data fra en rekke studier tyder på folk som bruker paprika rik på capsaicin har lavere forekomst av fedme. En studie utført ved Divisjon for kinesiologi i Quebec, Canada fant legge rød paprika til måltider øker forbrenningen og thermogenesis. En annen studie indikerte spise rød paprika minsker appetitten. Annen forskning indikerer capsaicin hemmer veksten av fettceller ved å aktivere et protein (Amp-aktivert protein kinase) som stimulerer av oksydasjonen av fettsyre, bidrar til å regulere spiseatferd og øker forbrenningen.

Cayenne Pepper Diet

Cayenne pepper diett, som fremmes av superstjernen Beyonce, lover å hjelpe enkeltpersoner miste en betydelig mengde vekt raskt. Dietten er basert på prinsippene om å faste i stedet for mat begrensning. For denne planen, enkeltpersoner sverge av spising og i stedet bruker en drink av cayenne pepper, sitronsaft og lønnesirup på måltidene.

Cayenne pepper diett er ikke et sunt alternativ. Mens noen hevder å miste store mengder weight-- opptil 20 pounds i to uker - kroppen mister verdifulle næringsstoffer og vitaminer i løpet av prosessen. Videre, den restriktive natur diett betyr trolig at noen vil være i stand til å holde seg til det for en til to uker. De fleste som mislykkes på diett gjøre det innen tre dager. Ubehagelige bivirkninger er kvalme, tretthet, hodepine, og følelser av svimmelhet.

Chili Pepper Diet

Laget og fremmet av forfatter Heidi Allison, lover chili pepper diett for å hjelpe enkeltpersoner miste uønsket vekt og fjerne skadelige giftstoffer fra kroppen. Dietten er skissert i boken, "The Chili Pepper Diet:. Den naturlige måten å kontrollere Cravings, Boost Metabolism og ned i vekt" Ifølge Allison, kan Chili Peppers "dempe appetitten, redusere usunn cravings, øke metabolismen, redusere høyt blodtrykk og til og med forbedre seksuell ytelse."

Chili Peppers inneholder capsaicin, som sender et signal til hjernen om at kroppen er full. Capsaicin har andre fordeler også. Det frigjør "feel-good" serotonin og endorfiner som forbedrer humøret og følelsesmessige velvære. Chili pepper diett består av et 21 dagers program som inkluderer fettfattig mat krydret med forskjellige varianter av chili peppers. Denne dietten er ikke så restriktiv som cayenne pepper diett og inkluderer sunn mat som beskytter mot nedbryting av vitaminer og næringsstoffer. På nedsiden, kan Chili Peppers øke risikoen for magesår hos noen mennesker, og kan føre til halsbrann og andre ubehagelige bivirkninger.

The Bottom Line

Den beste metoden for å bruke vekttap fordeler av paprika er å legge dem til en sunn livsstil som inkluderer et balansert kosthold og mosjon.

Vekttap med Hot Pepper

Selv om de er utrolig krydret, kan spise chilipepper være gunstig for helsen. Rød paprika er fulle av vitaminene A, C og K. Disse vitaminene hindre celleskader og visse typer kreft, og de hjelper immunsystemet til å fungere skikkelig. Hot Peppers er også inkludert i mange dietter fordi spise dem hjelper deg å forbrenne kalorier. Når man spiser en varm pepper, det øker mengden av varme som kroppen produserer samt kroppens oksygenforbruk. Dette tyder på at kroppen din brenner ekstra kalorier.

Spise Hot Peppers

Jalapeño og Cayenne Peppers inneholder det kjemiske capsaicin, som gir dem deres varme. Denne kjemiske fører til at kroppen for å frigjøre en stor mengde av stresshormoner. Dette vil øke stoffskiftet som igjen vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Capsaicin har ingen lukt og ingen smak. Dette kjemikaliet er konsentrert hovedsakelig i frøene og rundt ribbeina av pepper, men det kan bli funnet i hele pepper.
Spise chilipepper vil også redusere suget etter mat. Capsaicin øker blodgjennomstrømningen i tarmen. Det øker også sammentrekningene i tarmveggene. Denne handling synes å holde tarmene fra å kommunisere sult signaler til hjernen. Capsaicin også bare vil få deg til å føle deg mett. Peppers er også lav i kalorier.

Dietter med Pepper

Cayenne pepper er ofte funnet i flush dietter. En populær flush kosthold innebærer å drikke en blanding av vann, sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Ifølge Medill.edu, vil drikke denne blandingen for en uke eller to rense ut kroppen din som vil føre til at du mister mye overflødig vekt.

En annen populær pepper diett kalles chili pepper diett. Denne dietten inkluderer en 21-dagers måltid plan som inneholder mat med lite fett samt en rekke paprika.

Andre helsefordeler

Ifølge AtoZFitness.com, paprika er full av antioksidanter som fremmer god helse. Paprika også inneholder lykopen, som er kjent for å forebygge forskjellige former for kreft, inkludert prostatakreft, kreft i blære og livmorhalskreft. Beta-cryptoxanthin er også funnet i rød paprika. Dette karotenoid (en kraftig antioksidant) blir nå forsket på grunn av muligheten for at det bidrar til å hindre lungekreft forårsaket av passiv røyking. Vitamin K i pepper vil redusere risikoen for blodpropp og styrke bein. Paprika inneholder også en anstendig mengde fiber.

Virkningene av Cayenne Pepper på kroppen

Cayenne pepper - en jord-tone, pulverisert form i butikkene - er en del av chili pepper familien. Pepper inneholder et naturlig stoff som heter capsaicin, som gir cayennepepper sin varme. Den varme smaken av krydder legger til en zing til middag, men kan også føre til noen av flere helsemessige fordeler.

Reduserer betennelse

Kapsaicin, "hot faktor» i cayennepepper, er en naturlig anti-inflammatorisk middel, i henhold til WHFoods, en informasjonsressurs om mat tilknyttet George Mateljan Foundation. Forbruker cayenne pepper kan redusere betennelse i leddgikt.

Brenner kalorier

Noen mennesker svetter og føler overopphetet når de spiser krydret mat, inkludert cayenne pepper. Dette bruker energi, som brenner mer kalorier, ifølge WHFoods.

Fjerner Congestion

Cayenne pepper varme kan hjelpe ren nesetetthet. Krydderet hjelper tynne ut slimet, slik at det å renne mer effektivt.

Beskytter magen

Folk som spiser kajennepepper kan utvikle færre sår enn folk som unngår det. Cayenne bidrar til å holde magen sunn ved å drepe usunne bakterier som kan føre til magesår og andre fordøyelsesproblemer.

Senker kolesterol

Cayenne Peppers kan bidra til hjertesykdommer ved å senke kolesterolnivået, ifølge Din Cayenne Guide Pepper. WHFoods enig, og legger til at paprikaen kan hjelpe folk å produsere et stoff som reduserer risikoen for blodpropp.

Lindrer smerte

Kapsaicin, nøkkelingrediensen i cayennepepper, kan fungere som et naturlig smertestillende når de brukes i en aktuell løsning som påføres på huden.

Beneifts av å ta Cayenne Pepper

Cayenne pepper er også kjent som Guinea pepper, fugl pepper eller red hot chili pepper. Den er oppkalt etter den franske Guyana byen Cayenne. Det er tradisjonelt brukt til sesongen mat og å krydre retter. Det er også har mange medisinske anvendelser.

Capsaiscin

Cayenne pepper inneholder capsaicin, som ofte finnes i pepper spray eller Mace. Det er kjent for å lindre smerte og kløe ved å påvirke nervene i sensorisk system.

Øke metabolismen og sirkulasjon

Cayenne pepper øker forbrenningen ved å ha en umiddelbar innvirkning på blodstrømmen. Av denne grunn har det også en positiv innvirkning på sirkulasjonssystemet ved å øke blodstrømmen til alle kroppens viktige organer.

Blodtrykk og kolesterol

Cayenne pepper fungerer også for å holde blodtrykket på et normalt nivå. Det renser også arteriene i dårlige kolesterolet, bidrar til å forebygge hjertesykdom og tilstoppede arterier.

Mage plager

Cayennepepper fungerer godt i tarmkanalen og hjelper til kroppen med fjerning av avfall. Det fungerer også å hjelpe matvarer passere gjennom magen og er også brukt til å behandle magesår.

Frostbite

Cayenne pepper har en varmende effekt på kroppen. Det har blitt brukt til å behandle frostskader å bidra til å gjenoppbygge skadet vev forårsaket av ekstrem kulde.

Dyspepsi

Flere italienske leger rapportert i New England Journal of Medicine at de vellykket behandlet pasienter med dyspepsi (fordøyelsesbesvær, kvalme, halsbrann) med cayenne pepper. Det hjalp med smerte, fylde og kvalme.

Hvordan ta Pepper for kreftbehandling

Mange studier har vist fordelene med cayenne pepper for å stoppe sykdom og opprettholde helse. Cayenne pepper har vist seg å gjøre alt fra å drepe kreftceller i lungene, prostata og bukspyttkjertel, for å stoppe et hjerteinfarkt i løpet av 30 sekunder av utbruddet. Cayenne pepper er en varm rød chili pepper. Capsaicin, den aktive ingrediensen funnet i paprika, har vist seg å drepe kreftceller, ifølge studier i publisert i 15 mars utgaven av Cancer Research.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege før du begynner noen homøopatiske midler. Selv cayenne pepper er et naturlig middel, og har vist seg å være effektiv, bør du ikke erstatte det for behandling du får fra legen din uten først å diskutere det med ham. Det bør ikke være et problem med å legge cayenne pepper til din diett mens du tar din vanlige behandling.

Spis mat tilberedt med cayenne pepper. Bruk cayenne pepper som krydder i supper, pasta og som tillegg til matvarer.

Ta cayenne pepper kosttilskudd. Ifølge CayennePepperDiet.com, ville mengden av cayennepepper ekstrakt gitt til mus Testpersonene lik 400 milligram for en 200 kilos mann.

Bruk Cayenne salver.

Tips og advarsler

  • Cayenne er gunstig for behandling av en rekke forhold, og bør innføres i kosten.
  • Rådfør deg med din lege før du begynner på Cayenne kosthold.

Hot Pepper Krydder

Hot Pepper Krydder


Bite i en hot pepper kan forårsake smaksløkene noen alvorlige smerter, men chomping inn at chili kan også hjelpe deg å leve lenger. Medisinsk forfatteren Dr. Melissa Conrad Stoppler står på MedicineNet.com at chilipepper kan redusere smerte og øke endorfin nivåer, ikke bare å gjøre deg sunnere, men lykkeligere også. Så, krydre opp din diett; munnen kan hate deg, men din kropp og din ånd vil høste fordeler.

History of Peppers

Hot Peppers har blitt brukt i kulturer over hele verden i århundrer. Med opprinnelse i Sentral- og Sør-Amerika, ble chili peppers først brukt til healing og dekorasjon av Aztec, inka og maya sivilisasjoner før han ble en anerkjent matkilde over hele verden. Ifølge WHFoods, er oppdagelsesreisende Christopher Columbus og Ferdinand Magellan kreditert med å introdusere chili peppers til de europeiske, afrikanske og asiatiske kontinent i det 15. og 16. århundre.

Kombinasjon av Krydder

Hva gir paprika og pepper-krydderkombinasjoner som flammende spark er også det som gjør dem friske. En chili pepper viktigste aktive ingrediensen er den kjemiske capsaicin. Du kan ikke lukte capsaicin, og det smaker ikke like mye, men smertereseptorer i munnen din vil føle varmen.

Brukes sammen med paprika i Middle Eastern, indiske og sørasiatiske karriretter og sauser, gurkemeie, fra rhizome av Curcuma longa anlegget, er en bitter, litt bitter krydder. Sin sjef kjemiske, curcumin, er studert som et forebyggende mot kreft og hjerte-og nevrologiske sykdommer, ifølge George Mateljan Foundation.

Helse Fordeler

Det er mange helsemessige fordeler ved å spise chilipepper og krydder. Ifølge WHFoods, capsaicin, som finnes i chili peppers, reduserer kolesterolet, klarner bihulene og øker immunitet. Peppers er også en rik kilde til vitamin A.

En University of California Los Angeles studie, publisert av "Journal of Agricultural and Food Chemistry" i april 2006, viste curcumin kan redusere opphoping av amyloid plakk i hjernen som er assosiert med Alzheimers sykdom.

Spice Up Your Diet

Ikke alle av oss er krydder kjennere, men det finnes enkle måter å legge litt varme til kosthold. Klyper kajennepepper kan krydre opp en barbequesaus, eller legge den til varm sjokolade gjør en tradisjonell meksikansk godbit.

For de som ønsker å utvide sin pepper gane, kan du prøve noen av de hotteste og mest eksotiske paprika på jorden, som Scotch panseret brukes i Jamaicanske jerk kylling eller piri-piri pepper, også kjent som Den afrikanske djevelen.

Pepper Spray rettsmidler

Pepperspray er en effektiv avskrekkende som det midlertidig deaktiverer noen angriper ikke på seg en gassmaske eller annet verneutstyr. Den brukes av politi, militæret og er tilgjengelig for allmennheten som en ikke-dødelige selvforsvar våpen. Men ulykker skjer og feil personer (dvs. uskyldige tilskuere) kan få sprayet på grunn av uforsiktighet, pepperspray komme i gale hender (dvs. barn) eller blir spredt med vinden. Det er ingen garantert rette, men det er ting du kan gjøre for å minske den umiddelbare effekten av å komme i kontakt med pepperspray.

Slik fungerer det

Pepperspray er stort sett chili pepper med en liten bit av vann blandet i. Det er en slimhinne og hudirriterende. I utgangspunktet kan pepperspray påvirke dine øyne, munn, nese, kjønnsorganer, svelg, luftveiene og huden din. Effekter for å bli sprayet eller kommer i kontakt med pepperspray varer vanligvis fra 20 minutter til to timer, avhengig av pepperspray. Det gjør dine øyne, nese og svelg brenne og kan også brenne huden din og gjøre det vanskelig å puste. Det gjør vanligvis sprayet person ubrukelig og immobile før effekten begynner å avta.

Sette ut Sting

Den beste tingen å gjøre, hvis det er mulig, er å få utenfor der vinden kan hjelpe spre pepperspray. Melk, kan honning og natron nøytralisere capsaicin (inflammatorisk agent) i pepperspray, noe som vanligvis tar brodden vekk, eller i det minste reduserer det. Ikke svelge hvis du er sprayet. I stedet, spytte og blåse nesen. Gni øynene irriterer dem bare videre, så hold dem stengt med mindre du skylle dem ut. Hvis du bruker kontaktlinser, må noen fjerne dem for deg, så lenge personens fingre ikke har kommet i kontakt med pepperspray.

Rydde opp

Forsiktig opprydding kan forhindre ytterligere forurensning. Kast kontaktlinser som har blitt berørt. Vask hendene med alkohol som det vil bidra til å fjerne de fleste, eller alle, av pepperspray. Ta en kald dusj, så kaldt som du tåler det, å vaske pepperspray fra huden din uten å åpne porene, noe som kan føre til ytterligere skade og ubehag. Kaste bort noen tilsølte klær, eller vaske dem flere ganger. Unngå kontakt med pepperspray ved ikke å være sprayet, eller ikke berøre mennesker eller ting som har blitt sprayet er det tryggeste du kan gjøre.

Advarsel

På grunn av de tøffe effektene av pepperspray, bør folk med kroniske sykdommer og nedsatt immunforsvar oppsøke lege umiddelbart. Eldre mennesker, barn, gravide og ammende bør også søke hjelp. Alle som lider av astma eller andre luftveisproblemer bør også få øyeblikkelig legehjelp, som virkningene av pepperspray kan være dødelig for mennesker med luftveisproblemer.

Alternativ medisin for Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. Det manifesterer seg med en svært smertefullt utslett som kan dukke opp hvor som helst på kroppen din. Det er mest vanlig som et band som dekker den ene siden av din midsection, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har hatt vannkopper er det en risiko for entreprenørhelvetesild. Dessverre er det ingen kur for helvetesild, men mange alternative løsninger vil bringe lindring og reduserer betennelse.

Symptomer på Helvetesild

Noen av de fysiske symptomene på helvetesild smerte, svie, kløe og kribling. Et rødt utslett vises flere dager etter utbruddet av smerte. Vabler vil ofte åpne og deretter skorpe over. Av og til vil du få symptomer som feber og frysninger, hodepine, tretthet og kronisk kløe.

Sitronmelisse

Ifølge Holisticonline.com, kan sitronmelisse tilby noen lettelse for symptomene på helvetesild. Du kan lage en drikkbar te med tørkede blader av sitronmelisse eller bruke te med en bomullsdott til det infiserte området flere ganger om dagen.

Mint Tea

Dr. James Duke, forfatter av "Grønn Pharmacy," antyder å lage en te med lakris, oregano, peppermynte, rosmarin, peppermynte, salvie og timian å lindre svie og kløe. Du kan drikke denne te eller bruke den til den infiserte utslett området.

Rød pepper

Capsaisin, en egenskap som finnes i rød chili pepper, har vist noen lover i å lindre smerte symptomer på helvetesild. I tillegg, har det blitt brukt til å behandle smerte for andre tilstander som neuropati og artritt. Når anvendt, kan det føre til en svie og kløe sensasjon, men som snart forsvinner.

Diverse

Det er flere andre alternative løsninger for å eksperimentere med. Echinacea, tas i høye doser, er kjent for å bidra til å kontrollere smerte forårsaket av helvetesild. St. Johns vorte, en urte antiviral ofte brukt for depresjon, er også nyttig i å lindre noen av de smertefulle symptomer på helvetesild.

Hvilke Hot Peppers fart på forbrenningen?

Hvilke Hot Peppers fart på forbrenningen?


Chilipepper, eller chili peppers er funnet i mat av mange kulturer. Fra krydret meksikansk til ulmende indisk, thai og Szechuan, chili peppers legge varme til maten av verden. De helsemessige fordelene av chilipepper er mange, men av interesse for de fleste er deres evne til å øke metabolismen etter inntak --- hjelpe med vekttap. Hoved metabolisme booster i chilipepper i et stoff som heter capsaicin og de fleste chilipepper inneholder dette stoffet. Capsaicin er også stoffet ansvarlig for varmen av chilipepper.

Cayenne Peppers

Cayenne Peppers er lange og tynne, ofte være grønn eller rød. Cayenne Peppers er paprikaen som felles plattform chili er laget av --- noe som gjør dem til en av de mest brukte paprika i verden. Ifølge Healing Daily, Cayenne Peppers gi en rekke helsemessige fordeler foruten påskynde metabolismen. Cayenne pepper er ofte brukt til å behandle fordøyelsesplager, som det øker spytt og fordøyelses bruksområder. Ved hjelp av cayenne pepper for å hjelpe stoffskiftet må gjøres sakte, slik at kroppen justerer seg til det --- de fleste som bruker cayenne for dette formålet satt om, og 1/8 av en teskje i juice eller sitronvann til å begynne med og jobbe seg veis opp --- er vanligvis ikke mer enn en teskje en dag forbrukt.

Jalapeño Peppers

Jalapeno Peppers er korte, tykke paprika som er mye brukt over hele verden. De kommer i ulike varme områder, og brukes i meksikansk mat, og blir spist sammen med Middle påske mat. Ifølge Jalapeno Madness, disse chili peppers har thermogenic egenskaper --- som betyr at de gjør kroppen produserer varme. Dette thermogenic prosessen er årsaken Chili Peppers er så effektiv på å påskynde stoffskiftet og bidrar til å miste vekt. Jalapenos er også bra for å hjelpe betennelser og hodepine. På grunn av deres høye konsentrasjon av vitamin C og A, hjelper de til å styrke blodkar og forbedre blodstrøm.

Habanero Peppers

Habanero Peppers er en av de hotteste chili peppers på jorden. De er rundt 70 ganger varmere enn den varmeste Jalapeno, så de må bli fortært med den ytterste forsiktighet. Habanero inneholder også det høyeste beløpet av capsaicin av alle chili peppers, og som sådan som den høyeste metabolsk øke evne. Dette er kun kompromittert av det faktum at det er vanskelig å ta habanero paprika på grunn av intensiteten av deres varme.

Paprika Chili Pepper

Paprika Chili Peppers er tørket, malt og gjort til felles krydder paprika. Ifølge Chili Pepper Madness (se ref.1) paprika kommer i søte, milde former samt varme varianter og er oftest funnet i ungarsk matlaging. Paprika inneholder capsaicin, og bidrar til å øke metabolismen gjennom thermogenic egenskaper capsaicin.

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?


Kakerlakker er insekter som kan invadere ditt hjem og bor i store antall i veggene. De er tiltrukket av mat og vil leve og gjemme seg i mørke, kule steder. Med sine harde skall, er de veldig vanskelig å drepe, og siden de bor i slike høye tall, og drepte alle av dem er svært vanskelig uten en gift eller mort avskrekkende. Det er mye lettere å forebygge kakerlakker enn det er å drepe dem når de er i ditt hjem. Cedar skår, pepper spray, borsyre og kattemynte kan alle brukes til å avskrekke kakerlakker.

Cedar Shards

Cedar skår er en trygg og organisk mort avskrekkende. Kakerlakker liker ikke lukten av sedertre, så hvis du holder sedertre i mørke hjørner av ditt hjem og i sjeldent brukte områder, som loft, kjellere og skap, vil Kakerlakker holde seg borte.

Hot Pepper Sprays

Hot Pepper spray er en avskrekkende for insekter og dyr. De liker ikke lukten eller smaken, så sprøyting varmt pepper eller holde chili pepper mikser rundt huset vil holde kakerlakker og andre skadedyr unna.

Borsyre

Du kan få borsyre på apotek. Kok den til den er oppløst, og deretter sette den i en sprayflaske. Spray toppen av alle dine tre skap og mørke hjørner av ditt hjem. Hvis en feil prøver å oppgi ditt hjem hvor du sprayet borsyre, vil det bringe syre tilbake til reiret sitt og drepe andre bugs. Borsyre er giftig ved inntak, så hold det unna barn og kjæledyr.

Catnip

I områder med kakerlakker, la en liten pose med capnip. Den aktive ingrediensen i kattemynte, nepetalactone, er ikke giftig for mennesker og dyr og en frastøtende for kakerlakker. Siden katter er tiltrukket av kattemynte, dette bør ikke brukes i hjem med katter.

Utgassing

Hvis du allerede har en koloni av kakerlakker i hjemmet ditt, kan det hende du trenger å leie en exterminator som vil desinfisere hjemmet ditt. Dette kan være en meget invasiv prosess, slik det er best for å hindre kakerlakkene hvis mulig.

Hvordan få et høyt stoffskifte

Hvordan få et høyt stoffskifte


Å vite hvordan å få en høy metabolisme vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt du ønsker å miste. Du kan øke stoffskiftet ved å starte noen nye sunne trening og kosthold rutiner. Du vil gå ned i vekt mens de spiser mer og føler stor. Selv naturlig lave metabolisms kan økes med gode daglige vaner.

Hvordan få et høyt stoffskifte

vekttrening - Begynn en vekttrening rutine tre til fem dager per uke.

Vekt trening er det beste du kan gjøre for å øke stoffskiftet. Muskelen som du bygger vil holde stoffskiftet i gang lenge etter at du er ferdig med å trene.

Muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør. Musklene dine vil fortsette å brenne fett selv når du sover. Bygge mer fettforbrenning muskler i dag.

kardiovaskulær trening - Begynn en kardiovaskulær trening rutine fem til syv dager i uken.

Øvelse 30-60 minutter per dag i tillegg til vekttrening øvelser.

Kardiovaskulære øvelser består av gåing, løping, ski, hoppe roping, jogging, sykling og andre aktiviteter.

Trening kan være en morsom måte å øke stoffskiftet, finne noe som du liker og gjør det hver dag.

krydret mat - Spis krydret mat å gi stoffskiftet et løft. Krydret mat som chili pepper eller karri vil turbo lade stoffskiftet.

Grønn te - Drikk minst fire glass grønn te hver dag for å få fart på stoffskiftet. Grønn te har vist seg metabolisme forsterke egenskaper.

MILK - Drikk minst tre glass melk hver dag. Melk øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne mer kalorier. Drikke melk hver dag, og du vil merke resultater på skalaen.

acai berry juice - Drikk minst ett glass acai berry juice for å gi stoffskiftet og energinivået ditt et løft. Acai berry juice er deilig og vil også hjelpe deg å føle deg mett etter måltider.

VANN - Drikk rikelig med vann hele dagen. Drikk minst åtte glass vann spredt jevnt utover dagen.

varm drikke - Drikk din favoritt varm drikke om vinteren eller når det er kjølig ute. Drikker varme drikker når det er kaldt vil hjelpe deg kroppen øke metabolismen og brenne mer fett.

Å vite hvordan du kan få høyt stoffskifte vil hjelpe deg å nyte mat og likevel gå ned i vekt.

kald drikke - Drikk kald drikke på varme eller varme dager. Kroppen din vil varme opp drikke og brenne flere kalorier gjør det.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan få høyt stoffskifte, kan du se i Resources nedenfor.

Hvordan å brenne fett Slanking

Å ha en stor, tynn kropp, er å trene bare en av faktorene for å få form. Riktig ernæring og slanking er de andre faktorer involvert for sculpting en god kropp. Spise riktig kan være en vanskelig oppgave, spesielt siden det er nok av dekadente matvarer som kan ødelegge en riktig ernæring. Hvis du har problemer med slanking og kan ikke slutte å spise, kan du forbruker riktig mat som smaker godt og brenne fett for å få den kroppen du alltid har ønsket.

Hvordan å brenne fett Slanking

•  Spis rikelig med bananer. Denne frukten inneholder en høy mengde av kalium, et naturlig fettforbrennende stoff som regulerer kroppens vannbalanse og forbedrer stoffskiftet. Spis minst tre bananer om dagen.

Konsumere ingefær. Dette grønnsak er sammensatt av det aktive stoffet 6-gingerol, som brenner fett ved å øke stoffskiftet og kroppsvarme. Legg ingefær til retter. Du kan også drikke ingefær te, som har samme effekt.

Spis rikelig med soyabønner. Soyabønner inneholder fettstoff lecithin, som hemmer kroppen fra samler fett på cellenivå. Spise retter med tofu tre ganger i uken.

Konsumere cayenne pepper. Denne svært hot chili pepper inneholder virkestoffet capsaicin, som brenner fett ved å øke kroppsvarmen og metabolisme. Legg en klype cayenne pepper på de fleste hovedretter hver dag.

Spis kanel. Kanel inneholder sammensatte hydroxychalcone, noe som senker blodsukkeret, hindrer glukose fra å bli omdannet til fett. Legg kanelstenger til et glass varm eple cider eller melk. Konsumere kanel hver dag.

Hvordan kosthold for din kroppstype

Hvordan kosthold for din kroppstype


Det er hundrevis av dietter i verden akkurat nå, men med mindre du finner en som passer din kropp du kan være å kaste bort din tid og unødvendig frata deg mat. Ved å oppdage din kroppstype og kosthold som par med den, kan du gå ned i vekt og holde et sunt kroppsbilde. Ved å stimulere stoffskiftet og fettforbrenningen hormoner, kan du nå målet ditt i vekt lettere enn du tror.

Hvordan kosthold for din kroppstype

Typene / Shapes

Oppdag din type før du bestemmer deg på en diett. Det finnes ulike måter å klassifisere din kroppstype, men en morsom, visuell måte er å sammenligne kroppen din form til formen på tre vanlige frukter: chili pepper, eple og pære. Ved å forstå hver type, vil du være i stand til å velge hvilken som er mest lik deg og lære å endre kostholdet ditt deretter.

Velg chili pepper form, og du sier at kroppen din har en smal form med lite merkbar forskjell mellom størrelsen på skuldre, hofter og midje. Hvis du opp i vekt, er det vanligvis rundt midten, men viser ikke som en "pott magen." Chili Pepper typer er noen ganger i fare for å være undervektig, eller ikke å ha nok kroppen muskler til å danne en sunn kropp.

Velg Apple form, og du sier at kroppen din bærer fett rundt midten, men har magre armer og ben. Du synes det er lett å slippe fett rundt midten i løpet av korte, quick-fix dietter, men du har en tendens til å få det tilbake igjen når du kommer tilbake til din normale matvaner. Dette er fordi fettet rundt magen er mer mobile enn andre typer av fett, slik det lettere kommer inn i blodet og sirkulerer rundt andre organer. Du kan ha høye blodsukkernivå, og står i fare for å utvikle diabetes.

Velg pære form, og du sier at du har en liten overkropp, en liten midje, men du bære din vekt rundt din rumpe, hofter og lår. Du kan også oppleve at du har cellulitter rundt lårene, som er fett som ser ut som cottage cheese. Kroppen finner det vanskelig å kvitte seg med dette fettet på grunn av begrenset blodtilførsel som renner gjennom disse fettlagrene. Du kan ikke lide av helseproblemer på grunn av din form, men du fortsatt ønsker å kaste noen ekstra pounds fra deg nedre halvdel.

Dietter

Chili Pepper typer nytte av å spise sunt fett, magre proteiner og et sunt nivå av økologisk frukt og grønnsaker. Du bør ikke være redd for sunt fett og omega 3-rike matvarer som avokado, nøtter, ekstra virgin olivenolje og fet fisk. Disse fett vil bidra til en sunn BMI. Du bør også innlemme vekt-trening i treningen rutine å bygge sunn, mager muskel. To økter i uken, sammen med en lett til middels hjerte-diett, vil holde ditt hjerte og lunge helse på et optimalt nivå.

Øk inntaket av sunt fett og redusere inntaket av karbohydrater, hvis du er en Apple form. Karbohydrater heve insulin nivåer, noe som kan føre til diabetes og hjertesykdommer. Fiber-rik mat som komplekse karbohydrater som hele korn, frukt, grønnsaker og bønner spise. Innføre en cardio-tung trening diett minst tre dager i uken. Dette betyr løping, sykling, svømming eller turgåing i ca 40 minutter i løpet av disse øktene. Du bør også inkludere to styrketrening økter per uke, samt yoga og / eller pilates økter å forlenge musklene dine slik at du ser slankere i midten.

tett se fettinntaket, hvis du er en pære form, og i stedet spise mer komplekse karbohydrater og magre proteiner. Fett er mye vanskeligere å brenne enn protein og karbohydrater, så ved å begrense fettinntaket er det mer sannsynlig å brenne fett rundt nedre halvdel. Ditt kosthold bør bestå av hel-korn korn og pasta, linser, bønner, magre proteiner, frukt og grønnsaker. Prøv å holde seg borte fra alle stekt mat, desserter, nøtter og oljer. Pære figurer ha stor nytte av kardiovaskulær trening som engasjerer den nedre halvdelen av kroppen. Du bør balansere din diett med noen få overkroppen styrke-treninger i uken, for å balansere tunge nederst figur.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar noen endringer i kosthold og treningsprogram.

Amish rette for gikt

Gikt er en type av artritt som et resultat av for mye urinsyre i vev, blod og urin. Syren krystalliseres i leddene og fører til uutholdelig, bankende smerte. Personer som lider av gikt kan ikke bryte ned eller bli kvitt den urinsyre, som trer deres system fra visse matvarer. De såre punkter blir røde, hovne og ømme. Dessverre, kan utbrudd vare i dager, uker eller enda lenger. Ved behandling av gikt, de Amish foretrekker å være selvforsynt og uavhengig av tradisjonelle medisiner.

Rettsmidler

Amish er troende i homeopatisk lettelse. Frukt er spesielt nyttig i behandling av gikt. Bland 8 oz. vann med 2 ss tart cherry konsentrat og drikke det i morgen. Kirsebær vil hindre kollagen fra å bryte ned og forårsake skade på bindevev. Blåbær er også kjent for å lindre smerten forbundet med gikt. Frukten er høy i antocyaner, som er anti-inflammatoriske forbindelser. Jordbær kan også hjelpe fordi de nøytralisere urinsyre. Spis en kopp til hvert måltid.

Påfør Unker sin salve til de områdene på kroppen din som har gikt. Det er en gammel Amish middel som lindrer smerte og ubehag. Den naturlige formulering fremstilles av olje av kamfer, olje av barnåler, menthol krystaller, eucalyptol olje og metylsalicylat. Den tradisjonelle Unker produkt er tilgjengelig på markedet, samt en fettfri variasjon. De arbeider for å lette leddgikt, gikt, ømme muskler og ledd og blåmerker.

Lag en gikt olje ved å kombinere 1 ss. knust rosmarin, en stor knust chili pepper, 3 ts. knust selleri frø og 250 ml olje. Bruk hvilken som helst olje bortsett fra raps. Legg alle ingrediensene i en sterilisert klar glasskrukke. Lukke den og riste. Sett det i et solrikt sted i 10 dager, og pass på å riste den daglig. Sil oljen i mørke, rene glass. Påfør oljen til berørte områder.

Møbler

Amish bruke et møbel for å behandle gikt treffende navnet gikt Rocker. Gynge foten krakk ble en gang brukt for smertefulle foten plager fordi leger anbefaler du øke dine føtter å lindre trykk, smerte og hevelse. Stykket kan også brukes som tilbehør til en hvilken som helst stol. Det er håndlaget av tre og har en polstret, klut-dekket toppen. Flere butikker som selger Amish møbler bære gikt Rocker.

Akupressur

Akupressur er en annen Amish rette for gikt. Det er flere triggerpunkter for å fokusere på å lindre symptomer. Bruk fingrene til å trykke like under midten av neseborene, over overleppen. Massere begge føttene, mellom ballen og bunnen av stortåen. På den venstre foten, trykk og stimulere et punkt halvveis mellom hælen puten og bunnen av lilletåen. På hendene, massere innsiden av puten ved foten av tomlene, mellom tommelen og pekefingeren. På venstre side bare, finne punktet halvveis mellom bunnen av lillefinger og håndleddet. Massere det. Til slutt, bruk fingrene til å massere undersiden av skallen din. Fokus på undersiden av området der det stikker litt ut. Skyv innover og oppover.

Superfood Nutrition

Superfoods er svært næringsrik mat som har flere fordeler for ditt daglige kosthold. Mens noen matvarer er høyt i ett næringsstoff, supermat har flere ernæringsmessige fordeler. Supermat kan bidra til å forhindre kreft og hjertesykdommer samtidig bidra til lavere blodtrykk og kolesterolnivå i kroppen. Mens det er flere supermat tilgjengelige, noen kan være spesielt gunstig for kostholdet ditt.

Acai Berry

Acai Berry har antioksidanter som kan bidra til å forhindre kreft. Ifølge Dr. Nicholas Perricone, som er medlem av American College of Nutrition og har vært omtalt på Oprah, har acai berry ti ganger så mye antioksidanter som røde druer gjøre. Acai Berry kan tas i sin naturlige form, men er også funnet i juice og supplement piller. En servering av Bom Dia sin Acai med Blueberry har 20 prosent av anbefalt daglig mengde vitamin C, bidrar til å øke antioksidanter som finnes i Acai Berry.

Beans

Bønner er betraktet som en supermat på grunn av deres høye mengder av omega fettsyrer og kostfiber. Dr. Perricone påpeker at en kopp bønner kan gi over halvparten av det daglige verdi av kostfiber. En kopp svarte bønner har 29 g kostfiber - 118 prosent av det daglige anbefalte verdien. Dette porsjon har også 42 g protein og 54 prosent av det daglige anbefalte verdien av jern. Bønner har også 82 prosent av det daglige verdi av kalium, og 215 prosent av det daglige verdi av folat.

Wheat Grass

Mens grønn mat er kjent for å være sunn, mange mislykkes i å realisere de store fordelene med hvete gress. Greener som hvete gress er ansett som mer næringsmessig verdifulle enn andre grønne grønnsaker. Hvetegress inneholder P4D1, en antioksidant-lignende stoff. En 100 g porsjon av hvete gress har vitaminene B1 gjennom B6, så vel som vitamin A, vitamin C, kalium og kalsium.

Nøtter

Nøtter er en god kilde til noen typer omega fettsyrer og andre sunne fettstoffer. Ifølge Dr. Perricone, kan nøtter bidra til å "redusere risikoen for kreft, hjertesykdommer og diabetes." Han påpeker også at de kan redusere tegn på aldring. En kopp blandede nøtter har 24 g protein og 28 prosent av det daglige verdi av jern. Mens nøtter inneholder mye fett (70 g per én kopp), er det 43 g av enumettet fett og 14,8 g av poly umettet fett. Disse fettsyrene er ansett som mer sunt enn mettet fett.

Peppers

Peppers er en fin måte å pumpe opp stoffskiftet samtidig som kroppen får viktige næringsstoffer. Visse paprika (chili peppers, som påpekt av Dr. Perricone) har høy anti-kreft, anti-hjertesykdom, anti-inflammatoriske egenskaper som kommer fra capsaicinoids i maten. En chili pepper har 108 prosent av det daglige verdien av vitamin C.

Alkaline Foods For Helse

Alkaline Foods For Helse


Et sunt kosthold er en som består av 75 prosent alkaliske matvarer og 25 prosent sure matvarer. Alkaliske og syre i kroppen din blir målt ved pH balanse på en skala fra 1 til 14, med høyere tall som representerer de alkaliske matvarer. Å spise alkaliske matvarer kan hjelpe deg å unngå immunitet problemer og til og med sykdommer som kreft.

Grønnsaker

Praktisk talt alle grønnsaker er basisk mat. Grønnsaker som selleri inneholder høye nivåer av vitaminer og mineraler. Dette holder balanserte cellene friske og eliminerer dine skadet seg. Rå grønnsaker er også lastet med fordøyelsesenzymer. Disse hjelpemiddel i fordøyelsesprosessen, og også bidra til å eliminere gjær, giftstoffer og parasitter fra kroppen din. Du bør spise minst fem porsjoner med grønnsaker per dag. Du kan bruke en blender og drikke noen av dine grønnsaker. De er lettere å assimilere denne måten.

Foruten selleri, andre grønnsaker som kan hjelpe alkalinize kroppen din inkluderer gulrøtter, agurker, reddiker, spinat, salat, grønnkål, løk kål, neper, grønne bønner, erter, yams, brokkoli og rosenkål.

Frukt

Mange frukter, med unntak av tyttebær, alkalinize kroppen. De inneholder også viktige vitaminer, mineraler og fordøyelsesenzymer for å holde cellene friske og sykdomsfrie. Frukt som druer er naturlig avføringsmiddel. De kan kvitte kroppen for skadelige fekal forstoppelser i kolon. Andre frukter som er alkalisk i naturen inkluderer avokado, epler, appelsiner, kirsebær, bananer, ananas, fersken, pærer, honningmelon, blåbær, bjørnebær, mandariner, vannmelon, sitron, lime, grapefrukt og rabarbra.

Protein Foods

Proteiner er viktig for å bygge muskler og opprettholde vitale kroppsprosesser. Men de fleste proteinrik mat som biff, kalkun og fisk er sure. Noen proteinrik mat har moderate til høye alkaliske nivåer, inkludert kyllingbryst, cottage cheese, mandler, kastanjer, tofu, egg og yoghurt.

Frø og korn

De fleste frø inneholder protein. Frø som kan hjelpe basisk kroppen din er gresskar, lin, sesam, solsikke og eventuelle spiret frø. Millet er en alkalinizing korn.

Krydder og Seasonings

Du kan alkalinize kostholdet ditt ved hjelp av visse krydder og krydder. Kanel, ingefær, sennep, karri, chili pepper, miso, tamari og de fleste urter er alkalisk i naturen. Legg noen av dem til noen favoritt matvarer for å bidra til å balansere pH-nivået i kroppen din.

Fett og oljer

Bruk rett fett og oljer til smaken visse matvarer som salater. Fett og oljer som kan alkalinize kroppen din, er lin, hamp, avocado, oliven, kokosolje, nattlysolje og borage.

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin


Sammen capsaicin og dihydrocapsaicin er ansvarlig for 80 prosent til 90 prosent av varmen i en chili pepper. Hvis du spiser chilipepper, capsaicin inneholdt kan hjelpe fordøyelsen ved å øke fordøyelsesvæske i magen og ved å bekjempe bakterier. Det fungerer som en antioksidant, beskytter mot hjertesykdom, senker kolesterolet og blodtrykket og kan forebygge blodpropp og åreforkalkning. Capsaicin også tynner slim og bidrar til å fjerne det fra lungene. Men kanskje du trenger hjelp til å komme forbi den brennende følelsen før du nyter fordelene av capsaicin.

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin

Bruk bare små mengder av capsaicin når matlaging. Det er mulig å ha en allergisk reaksjon på capsaicin, så bruk bare svært små mengder når mat eller hvis spise frisk chili peppers. Øk mengden som kroppen din tillater.

Fjern frøene fra paprikaen før du koker eller spise dem for å redusere varmen. Du kan også fjerne den hvite delen inne i pepper kalt ribbeina, stammen og den indre membran. For å fjerne disse delene, skjær paprika i midten med en kniv til å skjære den i to. Deretter kjører kniven langs innsiden kantene av pepper halvdelene til å skjære av membraner og fjern frøene.

Spis bananer med paprikaen fordi kombinasjonen bidrar til å redusere den brennende følelsen. Drikker melk er en annen måte å lette den brennende følelsen.

Hint

  • Etter å ha jobbet med capsaicin, sikre hendene er rene fordi du ikke ønsker å spre varme til dine øyne, nese eller munn. Bruk eddik eller såpe for å vaske hendene.
  • Ikke spis capsaicin hvis du har høyt blodtrykk.
  • Sjekk med legen din hvis du kommer til å ta capsaicin som et supplement.

Maple Valley Syrup Diet

The Maple Valley Syrup Diet er bedre kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet. Grunnleggeren av Master Cleanse, Stanley Burroughs, skrev en bok som heter "The Master Cleanser", som beskriver kosthold og dens fordeler, og kalte den som en kur for alle sykdommer. Han anbefalte spesielt den organiske Maple Valley merkevare av lønnesirup å bruke for denne dietten. Det ble også nevnt av Burroughs å ha en avgiftning effekt sammen med et vekttap.

The Diet

The Master Cleanse er vanligvis gjort i 10 dager, og består i hovedsak av en lemonade drink laget med lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann. Det er en veldig streng diett. Start hver morgen ved å drikke en liter saltvann. Saltvann kan tilberedes ved å tilsette 2 ts. av fagorganiserte havsalt til 1 qt. med varmt vann. Forbered den i en beholder med lokk; riste den før saltet er oppløst. Dette er ment å fungere som et klyster, bidrar til å fjerne tykktarmen og eliminere eventuelle avfall. Dette eliminering skjer innen en time, så å være i nærheten av et bad er viktig.

For resten av dagen, kan du drikke så mye av lemonade drink som du liker. Drikk en glass hver time eller to for et totalt seks til 12 glass hver dag. Drikken inneholder 2 ss. av organisk sitron eller lime juice, 2 ss. av organisk lønnesirup, 1 / 10th ts. cayenne chili pepper, og en 10-oz. glass med varmt eller kaldt vann. Kombiner alle ingrediensene i et glass eller krukke og røre eller riste kraftig.

På kvelden, drikke en avføringsmiddel urtete å oppmuntre til renselsesprosess. Ingen andre vitaminer eller kosttilskudd bør tas mens du er på diett, men Burroughs anbefaler et besøk til legen din før du starter dietten, spesielt hvis du tar reseptbelagte medisiner.

Maple Valley er stolte av å være det eneste merket av sirup navngitt i den opprinnelige Master Cleanse bok. De selger boken og kits å hjelpe deg i gang på diett, inkludert te, cayennepepper kapsler, sirup, havsalt.

Burroughs anbefaler også at etter å ha gått av dietten til å vedta en rå, økologisk, vegetarisk kosthold. Når kroppen blir renset, er ideen å ikke innføre mer giftstoffer enn nødvendig.