Digidexo.com

halsbrann etter metex

Naturlig halsbrann Cures

Halsbrann er navnet gitt til en tilstand mer nøyaktig, hvis mindre elegant, beskrevet som et spiserør brenne. Smerte og ubehag er forårsaket av magesyre som blir støttet opp i spiserøret. Heldigvis finnes det mange naturlige rettsmidler for å hjelpe med dette problemet.

Peppermynte

Kanskje den eldste kjente kur for halsbrann er bruken av peppermynte. Den "futt" i flere halsbrann medisiner referere til dette faktum. Det betyr ikke dukker peppermynte godteri i munnen hele dagen. Det er bedre å kjøpe peppermynte kapsler belagt med et spesielt stoff som gir dem mulighet til å reise til tarmen uten å løse i magen. Spise peppermynte godteri, på den annen side, kan faktisk føre til halsbrann i noen mennesker.

Red Pepper

Mange mennesker opplever sine verste tilfeller av halsbrann etter å ha spist krydret mat, men paradoksalt nok forbruket av rød pepper i kapselform kan hjelpe behandle halsbrann ved å redusere følsomheten blant nervene i fordøyelses symptom og blokkere overføring av smertesignaler til hjernen. To 500 milligram kapsler før middag er vanligvis nok til å hindre effekten av halsbrann etter selv spiciest måltid.

Artisjokk Leaf

Et utdrag av artisjokk blad er en urte rette for halsbrann. Det vanligvis kan finnes i helsekostbutikker. Bare en daglig dose på 1,5 gram artisjokk blad ekstrakt kan berolige kroniske halsbrann.

Kamille

Kamille er det som er kjent som en carminative urt, som ganske enkelt betyr at det kan hjelpe fordøyelsesprosessen. Kamille kan gjøres om til te, søtet med sukker eller honning og forbrukes enten med et måltid eller direkte etter å inneholde reflux av magesyre i spiserøret.

Quit Smoking

En av de mest idiotsikre midler til å lindre ubehaget ved halsbrann er unik for røykere. Hvis du både røyk og erfaring halsbrann, vil gi opp sigaretter umiddelbart redusere symptomene fordi røyking øker effekten magesyre.

Alkohol

Alkohol kan irritere magen, samt slappe av bygge musklene i spiserøret, noe som fører til acid reflux. Stikker til andre enn alkohol drikker på måltidene reduserer symptomer. Dessverre kan du ikke erstatte brennevin med brus siden karbonatisering kan føre til den samme effekten.

Stay Vertikal

Ikke legg deg ned etter et måltid i minst en time. Virkningen av tyngdekraften på en hals som er lavere eller lik høyden av magen ikke kan overvinnes med en hvilken som helst urt eller medisin.

Matvarer som Cure Halsbrann

Det brennende følelse i brystet er en ubehagelig følelse de fleste av oss har opplevd. Mange lider av halsbrann etter store måltider, og noen er plaget på en daglig basis. Heldigvis er det nok av naturlige matvarer som hjelper i forebygging og helbredelse av halsbrann.

Baking Soda

Baking soda er et utmerket middel for halsbrann og fordøyelsesbesvær. Hell 4 gram vann i et glass og rør inn 1/2 spiseskje med natron. Drikk dette concoction hver tredje til fjerde time, opptil fem ganger daglig. Selv om dette er en fantastisk metode for å lindre halsbrann smerte, er det noen forholdsregler: Aldri gi denne natron løsning til barn under 5. De med høyt blodtrykk bør ikke bruke dette, enten; natron er høy i natrium og kan forverre høyt blodtrykk symptomer. Også, hvis du har noen helsemessige bekymringer eller problemer, ta kontakt med en lege før du starter en natron regime.

Fresh Produce

Funnet i den produserer delen av din lokale supermarked mange elementer som kan bidra til å lindre halsbrann. Ginger root hjelper hjelpemiddel i fordøyelsen og lindrer halsbrann smerte. Roten kan skrelles og makulert, gjennomsyret av te eller inkludert i matlaging av ethvert måltid. Peppermynte er en urt som også funnet i butikker, eller det kan dyrkes i en hage eller pot. Vask bladene og stilkene, og tygge på dem når halsbrann blusser opp. Rabarbra er en naturlig mat som gir halsbrann lettelse, men dens sur smak avskrekker mange fra å konsumere det. Vask sin stilkene og fjerne bladene før du spiser den. Prøv å kombinere den med frukt eller sprinkling den med litt sukker for en mer spiselig smak.

Halsbrann Forebygging

Mange tilfeller av halsbrann kan forebygges før de begynner. Kaffe og alkoholholdige drikkevarer kan utløse halsbrann smerte. Høy fett matvarer og sterke krydder kan også forårsake fordøyelsesbesvær. Unngå sitrusfrukter, løk, hvitløk og tomater. Noen matvarer som inneholder probiotika, som yoghurt, kan hjelpe til med halsbrann lettelse hvis de spises daglig. Husk at alle er forskjellige; visse matvarer kan forverre noen mennesker, men ikke andre. Hold en dagbok over hva du spiser og drikker hver dag og være klar over hvordan du føler deg. Etter hvert vil du finne ut hva slags mat og / eller drikke forårsake halsbrann, og du kan fjerne dem fra kosten.

Apple kur for halsbrann

Apple kur for halsbrann


Halsbrann, forårsaket av fordøyelsesvæsker plasker i halsen, kan føles som en tre-alarm brann i brystet. Noen ganger halsbrann kan signalisere starten av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD); andre ganger er det en isolert, men ubehagelig hendelse. Hvis halsbrann er hyppig eller ledsaget av brystsmerter, bør du oppsøke lege for diagnose. For å avlaste normal, ukomplisert halsbrann, kan det hende du ikke trenger å gå lenger enn kjøleskapet for å finne en sikker, billig og populært middel.

Halsbrann Funksjoner

Halsbrann er et symptom på acid reflux, men ikke alle med halsbrann faktisk har sure oppstøt, og mange mennesker med acid reflux ikke lider av halsbrann. Den klassiske symptom på halsbrann er en brennende følelse bak brystbenet som oppstår etter å ha spist. Andre symptomer inkluderer brenning i halsen, en følelse av at mat er fast i halsen, brystsmerter, en sur smak og svelgeproblemer. De tre viktigste gjerningsmannen som forårsaker halsbrann er fet mat, som gjør magevæsker surere; overspising, som distends magen og gjør det trykker på esophageal muskler; og spise rett før sengetid. Mat og drikke som utløser halsbrann i mange mennesker omfatter alkohol, krydret mat, sitrus og kaffe. Imidlertid reagerer alle forskjellig; det er ikke nødvendig å unngå en mat med mindre du lider av halsbrann etter å spise den.

Apple Cures

Epler har spesielle kvaliteter som kan gjøre dem effektive i å lindre reflux symptomer; de er alkalisk-forming, men også sure, noe som betyr at de utløser munnen til å produsere mer spytt. Spytt er alkalisk, og det er derfor noe som stimulerer svelge spytt, slik som loven av tyggegummi, hjelper hemme syredannelse i magen og er gunstig for halsbrann. Epler inneholder også mineraler og sporstoffer, som kan bidra til å redusere halsbrann. Ifølge EarthClinic.com, har mange funnet dramatisk lindring av halsbrann ved å spise epler. For å prøve dette midlet, bare spise et eple etter kveldsmåltid; røde deilige, Golden Delicious og Granny Smith epler er noen av variantene som har vært forsøkt, ifølge EarthClinic.com. En alternativ tilnærming er å ta en spiseskje av eple cider eddik med et glass vann til hvert måltid; for en søtningsstoffer og beroligende effekt, kan du legge til en teskje av rå honning.

Apple cider eddik ble kjent som et middel for ulike sykdommer i slutten av 1950, da den ble fremmet av den bestselgende boken "Folk Medicine: En Vermont Doctor guide til god helse" av DC Jarvis. Ifølge Health Central ernærings Jennifer Rackley, eple herding, selv om det ikke er medisinsk påvist, kan produsere en "placebo" effekt, der den psykologiske effekt av å bruke et middel bevirker fysisk fordel.

Enten de kurere syre refleks eller ikke, epler er en sunn, naturlig snack - dette er et hjem kur som absolutt ikke kan skade.

Forholdsregler

Over tid kan acid reflux ha alvorlige komplikasjoner, inkludert innsnevring av spiserøret, esophageal magesår og en forstadier tilstand som kalles Barretts øsofagus. Se din lege for diagnose og behandling av hyppige halsbrann. Også, selv om epler er unektelig bra for deg, deres frø er ikke; eple frø er giftige i store mengder, og bør ikke brukes. Også har eple cider eddik potensial til å skade både tannemaljen og esophageal vev på grunn av sin surhet.

Hvordan ta Aciphex

Aciphex er også kjent som rabeprazol, et foreskrevet medisiner som bidrar til å redusere syre i magen. Mange mennesker vil oppleve halsbrann etter et måltid. Men hvis det fortsetter i to dager eller mer, kan du vurdere å gå til legen din for å se om du har tidlige tegn på syre reflux sykdom som trenger å bli behandlet. En måte å bidra til å behandle sykdommen er å ta en foreskrevet mengde av Aciphex.

Hvordan ta Aciphex

•  Gå til legen. Du trenger en resept fra legen for Aciphex, og legen vil anbefale å ta en eller to piller per dag i inntil to måneder.

•  Ta en eller to tabletter fra beholderen. Aciphex bør ikke bli hakket opp eller tygges. Svelg det hele for å unngå for mye av medisinen blir gitt ut i kroppen på en gang.

Drikk vann når du tar Aciphex. Dette vil hjelpe deg å svelge medisinen lettere uten å prøve å tygge pillene. Hvis du er foreskrevet for å ta to piller, svelge en om gangen.

Ta Aciphex hele tiden legen foreskrevet. Hvis legen anbefalte en eller to piller per dag, sørg for å ta riktig mengde for hele uken eller to som er foreskrevet. Hvis du slutter å ta medisinen tidlig, kan du ende opp med det samme problemet i løpet av dager.

Oppbevar Aciphex i områder der det ikke er for varmt (80 grader Fahrenheit eller høyere) eller fuktig. Ta foreskrevne mengde med et måltid eller på tom mage. Det vil være effektiv uansett.

Hint

 • Følg legens anvisninger om hva slags mat og drikke du bør inntaket å bidra til å eliminere halsbrann. Han kan be deg om å øke inntaket av frukt og grønnsaker. Han kan også be deg om å holde deg unna brus.
 • Vokt dere for bivirkninger - som kvalme, hodepine eller utslett.

Symptomer på gastrisk refluks

Symptomer på gastrisk refluks


Symptomer på gastrisk refluks kan vare i noen minutter eller timer. Gastrisk refluks kan vanligvis håndteres med enkle antacida. Hvis det skjer for hyppig kan det oppstå skade på spiserøret oppstå. Det kan være en underliggende problem, noe som gjør et besøk til legen viktig. Lær hvordan du kan unngå mage reflux og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

GERD stammer fra oppgulping av mat og væsker fra magen i spiserøret. Tungpustethet og hoste kan oppstå hvis små mengder væske finne veien inn i lungene og forårsake irritasjon.
Det vanligste symptomet er halsbrann. Dessverre, for mange folk nå for en syrenøytraliserende ved utbruddet av et hjerteinfarkt eller angina, to forhold som etterligner GERD symptomer.
Halsbrann er forårsaket av svikt i lukkemuskelen som ligger ved enden av spiserøret. Normalt stenger den nedre esophageal sphincter (LES). Når magen er for full, eller en hiatal brokk er til stede, gjør mageinnholdet ikke reise ned - de kommer opp igjen, spesielt når du ligger nede. Magesår kan også forårsake halsbrann.
En viral sykdom kan føre til betennelse i slimhinnen i magen og spiserøret. Symptomene kan være halsbrann.
Spedbarn reflux ofte. Det er det som gjør dem spytte opp, siden LES ikke er fullt utviklet.

Funksjoner

Gastric reflux skjer med nesten alle, og er normalt. Problemet er når det vedvarer. Hvis du har hyppige halsbrann, må det tas opp med et besøk til helsepersonell. Enkel gastrisk refluks bør bare skje på anledningen. Det bør være overkommelig og årsakene skal lett identifiseres.

Effekter

Over tid, kan reflux erodere slimhinnen i spiserøret. De verste symptomene føre til sårdannelse og blødninger, som kan bli en nødsituasjon. Sår krever behandling med reseptbelagte medisiner. Hiatal brokk kan forårsake problemer, men det er ikke en vanlig bidragsyter til gastrisk refluks.

Advarsel

Aldri overdriv noen syrenøytraliserende, inkludert natron. Til slutt, vil magen overkompensere, forårsaker en ond sirkel av mer halsbrann og produsere mer syre. Bruke hjemme rettsmidler med måte. Hvis de ikke fungerer, snakke med legen din.
Antacida kan inneholde magnesium og kan påvirke opptaket av medisiner. Finne en langsiktig løsning er viktig for hyppig gastrisk refluks.

Forebygging / løsning

Gå ned i vekt. Fedme er kjent for å forårsake mage reflux, som er røyking. Unngå krydret mat og store måltider sent på kvelden. Det er viktig å holde seg oppreist hvis du er utsatt for halsbrann etter et måltid. Alkohol forårsaker refluks, og bør unngås særlig sent på kvelden.

Trening er viktig for ventrikkeltømming; ta en tur før du spiser for å stimulere stoffskiftet.

Slik Cure Extreme hjerte brenne

Slik Cure Extreme hjerte brenne


Halsbrann er aldri hyggelig, men noen ganger etter å ha spist noe krydret eller fet, klem ubehag og svie i brystet kan bli spesielt smertefullt. Hvis ekstrem halsbrann oppstår, ledsaget av en syrlig smak i halsen, kan det være et resultat av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ifølge Mayo Clinic, er det viktig å adressere årsaken til smertene og endre din livsstil i tillegg til å bruke medisiner for å bringe varig lindring og for å beskytte anbudet slimhinnen i spiserøret.

Slik Cure Extreme hjerte brenne

•  Gå til legen din hvis du opplever ekstrem halsbrann mer enn en gang i uken, eller hvis den returnerer snart etter at du tar syrenøytraliserende. I tillegg bør du planlegge en avtale om enn smertefull halsbrann er å gjøre det vanskelig for deg å sove om natten, eller hvis det forstyrrer din evne til å svelge uten problemer.

Bestem dine halsbrann triggere og unngå dem. Mens noen matvarer er vanlige gjerningsmennene, for eksempel kaffe, fet mat, krydret mat og alkohol, kan du oppleve ekstrem halsbrann etter å ha spist andre matvarer også. Hold en logg over hva du spiser og når du opplever halsbrann. Du kan bli overrasket over noen av dine triggere, som sjokolade eller iskrem.

Spis i mindre mengder. Når magen er full, skaper maten press på esophageal sphincter og lar magesyre å angi spiserøret og halsen. Prøv å kutte dine måltid deler i to og spise flere måltider i løpet av dagen.

Kjøp bukser som passer. En stram linning skaper buktrykket og forverrer halsbrann. Du kan også prøve de populære lave innsnevrede bukser for å redusere trykket rundt din midsection.

Nyt kvelden måltid minst tre timer før du går til sengs. Hvis du lider av ekstrem halsbrann, kan du oppleve at du ligger nede før maten fordøyer vil føre magesyre å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Gi opp røyking. Sigarettrøyk kan øke produksjonen av magesyre. Snakk med legen din om medisiner for å hjelpe deg å slutte.

Vent å trene for et par timer etter å ha spist. Ifølge WebMD, kan trener legge press på magen, forårsaker syrer å sikkerhetskopiere. Drikk mye vann, men før og under treningen.

Hint

 • Ikke la ekstrem halsbrann å gå ubehandlet. Den sterke magesyre kan danne sår i slimhinnen i spiserøret, forårsaker tårer eller innsnevring av spiserøret.

Tegn og symptomer på mage syre

Gastroøsofageal reflukssykdom, GERD, overskytende magesyre, sure oppstøt, halsbrann, det navnet du bruker, kan være svært ubehagelig, og over tid kan også føre til mer alvorlige problemer i spiserøret. Ulike tegn peker på halsbrann, og ofte kan det være styrt av livsstilsendringer, over-the-counter produkter, eller reseptbelagt medisin fra en lege.

Hva er overskytende magesyre eller halsbrann?

Esophageal lukkemuskelen ligger der spiserøret blir med magen. Denne muskel slapper etter svelging for å tillate passasje av mat gjennom til magen, hvoretter denne muskelen straks lukkes. Halsbrann oppstår når magesyre (saltsyre) tilbake-vasker opp til spiserøret skyldes lukkemuskelen enten være svak eller slapper av når det ikke er tilsiktet. Symptom på halsbrann er en brennende, prikkende eller smertefull følelse i nedre del av brystet, rett under brystbenet, som også kan strekke seg oppover.

Mat Triggers

Opplever en brennende følelse i spiserøret er et symptom på halsbrann hvis du nettopp har spist en av disse mat utløser: sjokolade, brus, peppermynte, kaffe, fet eller stekt mat, alkohol, svart pepper, ketchup, sennep, appelsinjuice, tomatsaus eller eddik. Disse matvarer og drikke kan utløse halsbrann i noen mennesker, som de kan føre til ekstra surhet som irriterer fordøyelsessystemet. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, og se om symptomene på halsbrann forsvinne.

Fysiske Exersion Triggers

Ett tegn på halsbrann kan være brennende følelse som oppstår etter bøyd over eller gjør anstrengende løft. Graviditet kan også føre til halsbrann, på grunn av plasseringen av barnet settes under trykk.

Løgn Triggers

Hvis brenning i brystet oppstår når du ligger nede, spesielt når det ligger på høyre side, er dette et tegn på halsbrann. Etter å ha spist, ikke legge seg ned i flere timer, og også spise mindre måltider.

Medisinering Triggers

Aspirin, ibuprofen og andre medisiner kan være triggere og noen mennesker vil oppleve halsbrann etter å ha tatt dem.

Lindrende Halsbrann Symptomer

Som nevnt, hvis du opplever halsbrann av og til, kan du prøve å eliminere de matvarer kjent for å utløse symptomer. Overvektige personer vil noen ganger se symptomene forsvinne helt hvis de taper 10 til 15 pounds. Røykeslutt og eliminere alkoholforbruk kan også forebygge symptomer.
Selv stress kan forårsake halsbrann. Sporadisk halsbrann kan bli løst med over-the-counter antacids som binder overflødig syre og frakk spiserøret. Man må være forsiktig med å ta syrenøytraliserende for ofte om, som de forstyrrer normal fordøyelse og kan risikere næringsmangel. For hyppige halsbrann, bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisin som hindrer syredannelse.

Tegn på en mer alvorlig tilstand

Symptomene på halsbrann bør forsvinne raskt etter å ha tatt en over-the-counter syrenøytraliserende. Men hvis smertene vedvarer og stråler til armer, er ledsaget av en kald svette eller trykk for brystet og svimmelhet eller kortpustethet, denne mai av tegn på et hjerteinfarkt. Få til et sykehus umiddelbart.

Hvordan behandle flatulens

Lider av luft i magen (eller gass) kan være en pinlig tilstand. Det kan også være ubehagelig, fordi det er ofte ledsaget av skarpe magesmerter og oppblåsthet. Maten kan være en vanlig årsak til gass, og for noen personer visse typer mat vil utløse episoder. Bønner er et klassisk eksempel på en mat forbundet med sine flatulens-induserende egenskaper.

Hvordan behandle flatulens

•  Drikk en kopp varm peppermynte te å berolige magekramper. Hvis du utvikler halsbrann etter å ha drukket te, unngå å bruke dette midlet.

Prøv en over mot produktet for å lindre gassen. Dette inkluderer produkter som Gas-X, Mylanta, Gelusil eller Mylicon.

Stopp tyggegummi, røyke eller drikke av et sugerør. Svelger luft vil bidra til gass problem. Ikke svelge maten og spise sakte for å lindre din flatulens.

Få et hopp på gass ved å ta et produkt, for eksempel Beano, før du spiser gassinduserende matvarer. Du kan legge den til oppskrifter for å redusere mengden gass som produseres.

Ta laktase kosttilskudd for å hjelpe deg å fordøye melkeprodukter fordi en manglende evne til å fordøye melkeprodukter kan føre til gass.

Ta aktivt kull, som er tilgjengelig på naturlig mat butikk. Ta et kull pille før og etter et måltid, i henhold til etiketten instruksjoner.

Hint

 • Alltid konsultere med legen din før du prøver nye medisiner eller kosttilskudd. Les merkingen nøye eller rådføre seg med apoteket for å sørge for at medisiner eller kosttilskudd ikke er i konflikt med andre medisiner du er i dag.

Hva er funksjonen av mage syre?

Magesyre, også kalt mavesyre (siden magen er en del av kroppens gastrointestinal-systemet), er en væske som skilles ut av magen for å hjelpe til med nedbrytning og fordøyelsen av maten. Syren er produsert av spesialiserte celler i magesekken og arbeider sammen med enzymer for å behandle næringsstoffer fra mat og skaper avfall, som sendes til tarmene.

Sammensetning

Magesyre er en sur oppløsning med en pH-verdi som vanligvis ligger i området mellom 1 og 3. Løsningen består i hovedsak av saltsyre, en meget etsende syre som vanligvis anvendes i industrien. Syren inneholder også høye nivåer av salt og kaliumklorid. Når syren er først laget av spesialiserte celler som kler magen, kan pH være lavere enn 1, men det er fortynnet før de blir utskilt i maven.

Halsbrann

Et problem mange har med magesyre er halsbrann. Halsbrann oppstår når magesyre og kanskje galle er gulpe opp halvveis opp i spiserøret, noe som resulterer i en brennende følelse i øvre del av magen under brystbenet og ved siden av hjertet. (Halsbrann har faktisk ingenting å gjøre med hjertet selv.) Smerter kan stige over sternum hvis magesyre kommer lenger opp i spiserøret.

Acid Reflux

Acid reflux er en tilstand der spiserøret blir skadet av kronisk oppgulp av magevæsker. Reflux kan føre til ubehag og smerter i halsen, og når du svelger, og kan være ledsaget av spytt. Spytt har en nøytral eller basisk pH, noe som kan bidra til å nøytralisere magesyre ved svelging. Mye oppkast fra acid reflux kan også føre til erosjon av tennene fra magesyre.

Behandling

En vanlig måte å redusere påvirkningen av halsbrann og mulige utbruddet av acid reflux er å roe magesyre ved å ta medisiner som nøytraliserer sin Ph. Siden magen syrer har en lav Ph, inges kosttilskudd som er svakt basisk på Ph scale-- over 7 --can redusere forbrenning forårsaket av magesyre. Alginater er en annen behandling, som danner en beskyttende film over spiserøret for å begrense den brennende følelse av halsbrann.

Forebygging

Forebygge problemer med magesyre er ofte et spørsmål om å holde seg til en streng diett som unngår visse matvarer. De fleste mennesker opplever halsbrann etter inntak av bestemte matvarer som opprørt magen. Mat med høyt fett, slik som visse rask mat, har en tendens til å forårsake halsbrann. Også kaffe og andre matvarer med høye mengder koffein er sannsynligvis føre til økt forekomst av halsbrann.

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter


Magesmerter kan være forårsaket av et stort antall ting. Noen magesmerter er bare irriterende, for eksempel gass smerter, mens andre magesmerter kan indikere et alvorlig problem, for eksempel blindtarmbetennelse. Hvis magen din smerte ikke er forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand, kan du finne lindring ved hjelp av naturlige homøopatiske behandlinger og medisiner. For å bruke homeopati til å behandle enhver tilstand, bør du vurdere din mentale og fysiske symptomer. Homeopati behandler hele personen, ikke bare symptomene.

Pain Presentasjon

Hvordan din smerte presenterer kan fortelle deg hvilke homøopatisk middel til å velge. Hvis du opplever voldelige mage kramper og oppkast, velge rette Cuprum metallicum. Smerter som fører deg til å doble seg i løpet og er forbedret med press på magen oppfordrer til rette Colocynthis eller Magnesia Phosphorica. Velg Colocynthis hvis smertene kommer i bølger, spise eller drikke gjøre vondt verre, og smertene er så intens at det gjør at du føler deg kvalm. Velg Magnesia Phosphorica hvis varme, enten fra en oppvarming puten eller fra varm drikke, bidrar til å redusere magen smerte eller smerten stråler ut fra navlen din. Noen mennesker opplever at dobling gjør smertene verre, og de føler seg bedre stående opp; Hvis dette beskriver deg, velger rette Dioscorea.

Halsbrann og Gass

Hvis smertene dine er fra halsbrann etter å ha spist rik og fet mat, som iskrem eller svinekjøtt kan rette Pulsatilla gi deg lindring. Andre indikasjoner for Pulsatilla inkluderer å finne lindring fra kald mat eller drikke, og et ønske om mat du vet er ikke enig med deg. Hvis stivelsesholdige matvarer ikke er enig med deg, kan du dra nytte av den rette Colocynthis. Hvis du har overdreven, støyende gass, ikke kan stå noe tett rundt magen, og du har en tendens til å bloat etter å ha spist noe, velger rette Lycopodium. Andre indikasjoner for Lycopodium inkluderer en tendens til å veksle mellom diaré og forstoppelse, og craving søtsaker. Hvis du har mye gass, men det går ikke lett, velger rette Magnesia Phosphorica. Hvis du har sure burps, er Nux vomica den anbefalte rette. Hvis du er oppsvulmet, gassy og raping, og finner ut at ubehaget er lettet ved raping, kan de rette Carbo vegetabilis løse ubehag.

Hvordan bruke homøopatiske midler

Når du har valgt riktig middel, ta tre 30C styrke pellets hver 15 minutter til fire timer; hvis du har valgt riktig middel, bør du ha lindring innen tre doser og kan ta gjentatte doser etter behov. Hvis du ikke opplever lettelse, velger et annet middel eller ta kontakt med en utdannet homeopat. Andre naturlige behandlinger for magesmerter inkluderer å ta trekull kapsler for dårlig, og drikker peppermynte eller fennikel te å berolige magen.

Forsiktighetsregler

Magesmerter kan indikere en alvorlig sykdom eller tilstand. Hvis du har betydelig eller vedvarende magesmerter, bør du oppsøke lege. Hvis du har alvorlig mage eller magesmerter, spesielt invalidiserende smerter, kontakt legevakt. Hvis du tar reseptbelagte medisiner eller under en lege omsorg, bør du snakke med legen din om alternative og komplementære behandlingsformer du bruker, selv om homeopati er trygg. For best resultat når du bruker homeopati, ta kontakt med en utdannet homeopat.

Hvordan Test for Allergi mot Peanut Butter

Peanøttsmør er både en vanlig nøt mat og en felles allergen. En peanøttallergi ofte vises i barndommen og som regel blir et livslangt problem. Noen allergiske mennesker bare oppleve milde reaksjoner på peanut produkter, slik som hudirritasjon, kløe, fordøyelsesproblemer, og en rennende nese, men andre kan ha livstruende reaksjoner. Hvis du mistenker at du eller barnet ditt er allergisk mot peanøtter, se en lege så raskt som mulig. Folk som har hatt en mild reaksjon på peanut produkter er mer sannsynlig å ha en alvorlig reaksjon i fremtiden.

Bruksanvisning

•  Se en lege å ha en allergi hudtest utført. Du kan bli henvist til en spesialist i allergier. Legen vil stikke huden på ryggen eller armen og utsetter det til en liten mengde peanut protein. Hvis et brak utvikler der huden ble stukket, er en allergi mot peanøttsmør og andre peanut produkter sannsynlig, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi.

Snakk med legen din om å ha en blodprøve for å diagnostisere en peanøttallergi. En blodprøve kan tas og analyseres for å bestemme mengden av immunglobulin E (IgE) antistoffer i blodet, som kan gi bevis for en peanut allergi, ifølge Mayo Clinic.

Vurdere en mat utfordring hvis legen mener det er nødvendig. Denne testen innebærer å spise en liten mengde peanøttsmør eller en annen peanut produkt, mens på et legekontor. Denne testen skal utføres under tilsyn av lege på grunn av risikoen for en alvorlig allergisk reaksjon.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever fordøyelsesbesvær eller halsbrann etter å ha spist peanøttsmør, kan du ha en peanut intoleranse. En peanøtt intoleranse ikke involverer immunsystemet og er mye mindre alvorlig enn en peanut allergi, ifølge Mayo Clinic. Se en lege for en diagnose.
 • Oppsøk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis en person utvikler tegn på en alvorlig allergisk reaksjon på peanøtter, som pustevansker, tetthet i halsen, svimmelhet, eller tap av bevissthet.

Symptomer på intoleranse til Chocolate

Symptomer på intoleranse til Chocolate


Kjenne tegn på sjokolade intoleranse kan bistå i å identifisere allergier og definere sykdommer. Sjokolade er en favoritt søt concoction for mange som hengir seg til sin mørke, rike smaken. Finnes i flere former, det er kommersielt tilgjengelig på mange utsalgssteder, og er en ingrediens i alt fra restaurant mat til såper. Identifisere symptomene kan bistå i å unngå full på allergiske reaksjoner.

Psykiske symptomer

En intoleranse overfor sjokolade kan føre til flere psykiske viser av symptomer. For de som er intolerante, kan det oppstå forvirring eller angst i løpet av en time på å spise en coco-laden produkt. "Brain tåke" (manglende evne til å tenke klart "kan være ledsaget av en hodepine. Generell irritabilitet er også en mulig symptom. Feeling engstelig, nervøs eller utålmodig er tegn på at kroppen ikke reagerer normalt til sjokolade. For disse symptomene, den eneste kuren er å unngå produkter som inneholder coco. Noen personer kan velge å forholde seg til disse symptomene, avhengig av alvorlighetsgraden.

Fordøyelsessymptomer

For de med en intoleranse overfor sjokolade, kan fordøyelses problemer følge kort tid etter inntak. Kvalme, eller en følelse av å ville kaste opp, er en av slike symptomer. Generelt ubehag eller kramper kan også forekomme i magen. I alvorlige tilfeller kan diaré eller oppkast følge. Fordøyelsesbesvær eller halsbrann etter å ha spist sjokolade også faller inn under denne kategorien. Disse symptomene på intoleranse er mulig å behandle med over-the-counter medisiner. Enkelte forbrukere kan velge å fortsette å spise sjokolade og behandle symptomene hvis de ikke er alvorlige. Hvis disse symptomene ikke avtar med anbefalte doser av medisiner, søke riktig medisinsk hjelp. Langvarig symptomer kan være tegn på andre medisinske problemer.

Respiratoriske symptomer

For de med en intoleranse overfor sjokolade, kan alvorlige luftveisproblemer oppstår etter forbruk. Tungpustethet, hoste og nysing kan forekomme i løpet av kort tid for å spise sjokolade for dem som rammes. Dette kan variere fra svak til alvorlig. Mer alvorlig luftveisproblemer kan inkludere hevelse i luftveiene. Dette fører til puste å være begrenset og kan forårsake kvelning hvis den forblir ubehandlet. Oppsøke lege umiddelbart for noen kortpustethet etter inntak av coco-produkter. De som lider kun med nysing og hosting kan ta over-the-counter eller reseptbelagte allergi medisiner til å behandle symptomene.

Andre muligheter

Fordi sanne intoleranse eller allergi til coco, hva sjokolade er laget av, er sjeldne, symptomene oppstår etter forbruk bør være medisinsk evaluert. Mange ganger, er symptomene ikke forårsaket av coco eller sjokolade i seg selv, men av andre ingredienser i produktet. Melk sukker som inngår i sjokolade gjør prosessen vil føre til lignende symptomer for de som er laktoseintolerante. Nøtter og mutter oljer blir noen ganger brukt i sjokoladeplater, forårsaker reaksjoner hos de med allergi. Soya, melk, gluten og kaffein er også ingredienser i enkelte sjokoladeprodukter.

Tegn på et blødende magesår

En blødende sår er også kjent som et magesår. Det kan være forårsaket av mange ting, blant annet ulike medisiner eller en bakteriell infeksjon. Det er ofte en tåre eller sår i slimhinnen i magen eller øvre del av tynntarmen. Noen mennesker ikke opplever noen symptomer, mens andre opplever en rekke symptomer. Riktig og øyeblikkelig medisinsk behandling er avgjørende i healing sår.

Svart avføring

Svart eller tjæreaktig-farget avføring er også kjent som melena, og kan være til stede hvis du har en blødning sår.

Hematemesis

Blodig oppkast er oppkast av blod. Dette kan skje hvis du har en blødning sår. Avføringen kan også ha en veldig dårlig lukt.

Hematochezia

Hematochezia er rødt blod som kommer fra endetarmen. Dette kan være en meget alvorlig fortegn som det kan indikere tap av en betydelig mengde av blod.

Halsbrann

Hvis du har en blødning sår, kan du være sannsynlig at lider av halsbrann etter et måltid, som over halvparten av personer med blødende magesår har dette symptomet.

Smerte

Noen mennesker opplever en brennende smerte eller sterke smerter i magen eller brystet fra en blødende sår. Denne smerten kan ikke utvikle seg til timer etter spising, etter at maten er borte fra magen og dermed matens buffereffekt er borte også.

Hvordan å gjøre en One Day Lemon Cleansing Diet

Hvordan å gjøre en One Day Lemon Cleansing Diet


Denne ene dagen sitron rensing diett vil klare tarmer, innvoller, tykktarm, og lever av skadelige giftstoffer, og la deg følelsen stor. Det kan utføres så mye som to ganger per uke, etter behov, og bør følges med en sunn, fettfattig diett for å hindre giftstoffer fra å bygge opp i systemet igjen. Sitron rensing diett krever ikke noe spesielt utstyr eller produkter, og kan utføres i den komforten av ditt eget hjem for kolon rensing, lever rensing, eller som en generell kroppen rensing.

Bruksanvisning

Kombiner 2 ss frisk sitronsaft, en spiseskje honning, og en dash av hvit pepper i en kopp romtemperatur våren eller destillert vann. Bland godt.

Drikk sitron rensing diett drink på å våkne om morgenen. Drikk en kopp av løsningen hver en til to timer etterpå for hele dagen. Åtte til tolv glass kan trygt inntas daglig.

Drikk en kopp av en trygg og skånsom urte lakserende te en time før sengetid for å fullføre en dag sitron rensing diett. Dette trinnet er valgfritt, men vil bidra til å fjerne eventuelle overskytende giftstoffer fra tarmen og fremme kolon rensing.

For de neste 5-10 dagene, drikker bare vann, sitron rensing diett drink, og appelsinjuice. Spis frisk frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Den ene dagen sitron rensing diett vil tømme kroppen av skadelige giftstoffer, men hvis du følger med en sunn diett plan, vil du miste vekt og holde fordøyelsessystemet sunt.

Tips og advarsler

 • Fast lønnesirup eller sukkerfri sirup kan være substituert for honning, om nødvendig. Ikke bruk sukker, sukker sirup, eller "pannekake" sirup som er laget av sukker.
 • Den ene dagen sitron rensing diett kan utføres to ganger per uke, om nødvendig, for kolon rensing eller generell kroppen rensing. Utfør aldri dietten to dager på rad, eller mer enn to ganger per uke. Dens fint å faste og rense kroppen din for en dag, men du vil være i behov av mat energi neste dag.
 • Hvis en dyp rensing er nødvendig, utføre sitron rensing diett én dag, etterfulgt av en dag med å drikke vann og juice, og spise sunn, fersk mat. Deretter utfører sitron rensing diett igjen neste dag.
 • Ikke spis noe mat på en dag sitron rensing diett. Dette vil kansellere ut effekten av rensing. Hvis sult får det beste av deg, spise en liten bit av frukt eller hele korn brødet å sate appetitten.
 • Noen mennesker opplever halsbrann etter inntak av frisk sitron juice. Hvis du får halsbrann når du er på sitron rensing kosthold, drikke kildevann eller destillert vann i stedet for et par glass sitron rensing diett drink, inntil syren avtar.

Homøopatisk behandling av Acid Reflux

Velge riktig homøopatisk middel krever nøye undersøkelse, som flere rettsmidler kan synes hensiktsmessig for en sykdom. Begrens søket ved å vurdere faktorer som årsak og tilhørende symptomer, i tillegg til den primære bekymring.

Argentum Nitricum

Argentum NITRICUM indikeres når acid reflux er forårsaket av nervøsitet om en kommende hendelse, for eksempel en eksamen eller ytelse. Personen vil vise tegn til frykt og nød.

Identifikasjon

Behovet for Argentum NITRICUM vil vise seg fysisk ved en intoleranse for varme som er forbedret med frisk luft eller kald. Symptomer intensivere om natten og forverres etter å ha spist (spesielt søtsaker), selv om raping kan gi lindring.

Lycopodium

Den rette Lycopodium er formulert for lider av acid reflux som også opplever alvorlig halsbrann etter enda en liten mengde mat. Kald mat og drikke, spesielt konsumert 4-8 pm, forverrer symptomene.

Funksjoner

Irritabilitet og ønsket om å være alene er gode indikatorer for Lycopodium. Søte matvarer er craved, til tross for deres negative innvirkning, og hikke, blærekatarr og gikt kan også være til stede.

Betraktninger

Velge feil rette er ikke farlig, fordi uriktige rettsmidler er rett og slett skylt ut gjennom urinen. Imidlertid kan dømmekraft spare tid og ubehag.

Halsbrann hjem rettsmidler for barn

Halsbrann er betegnelsen på en brennende følelse i brystet eller halsen forårsaket av unormal oppstøt, eller refluks, av sure mageinnholdet. Det er en primær symptom på et større syndrom kalt gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Mens halsbrann mest typisk påvirker voksne, det forekommer også hos spedbarn, små barn og tenåringer. En rekke hjem rettsmidler er tilgjengelige for å behandle halsbrann symptomer hos barn.

Rettsmidler for spedbarn

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan babyens halsbrann manifestere seg som en bue over ryggen eller irritabilitet under eller umiddelbart etter feedings. I noen tilfeller kan barnet ditt også nekte å spise. For å redusere eller unngå halsbrann reflux, kan du prøve å holde babyen i oppreist stilling i minst 30 minutter etter en fôring ender. Du kan også prøve Rap babyen flere ganger i løpet av fôring selv, heller enn å vente til slutten. Hvis du flaske mate babyen, prøve å legge en spiseskje med ris kornblanding til hver 2 gram av formelen for å roe halsbrann tendenser. Hvis du bruker en brystpumpe å uttrykke melk, kan du også bruke denne teknikken. I noen tilfeller vil konsistensen av cereal forårsake tilstopping i flasken nippel. Du kan bøte på dette ved å kutte en større snitt i brystvorten tips eller kjøpe en større dimensjon på brystvorten. Overfôring kan også oppfordre halsbrann. Spør barnets lege om aktuelle fôringsmengde hvis halsbrann symptomer oppstår.

Rettsmidler for små barn og tenåringer

Hvis din ung barn eller tenåring opplever halsbrann, kan du prøve en rekke hjem rettsmidler. Begynn med å erstatte de tradisjonelle tre store måltider om dagen med mindre, hyppigere måltider. Også prøve å eliminere eller redusere matvarer i ditt barns kosthold som er vanlige årsaker til halsbrann. Eksempler er stekt og fet mat, koffeinholdige brus, krydret mat, sjokolade, peppermynte og syreholdige matvarer som tomater og appelsiner. I tillegg unngå å gi mat til barnet ditt innen to til tre timers søvn.

Hvis barnet ditt er overvektig, kan oppmuntre vekttap redusere forekomsten av halsbrann. I noen tilfeller kan barnets lege anbefaler heve hodet av barnets seng av flere inches å hindre flyten av sure mageinnholdet. Du kan oppnå denne høyden ved å sikre tre blokker eller annet materiale fast under sengens innlegg. Selv om du kan bli fristet til å støtte barnet ditt opp med puter i stedet, er denne metoden vanligvis ikke effektive.

Tilleggsvurderinger

I noen tilfeller må du kanskje endre dine egne vaner for å gi barnet ditt med halsbrann lettelse. Passiv røyking, i særdeleshet, er knyttet til økt risiko for GERD symptomer hos barn. Hvis hjem rettsmidler er ikke nok til å dempe barnets halsbrann, kan legen anbefale bruk av en rekke medisiner. I sjeldne tilfeller kan kirurgi også være indisert.

Hvordan kontrollere halsbrann

Hvordan kontrollere halsbrann


Halsbrann oppstår når magen frigjør syrer inn i spiserør og svelg. Mange forskjellige ting forårsake halsbrann, men noen kosttilskudd og forandringer i livet kan bidra til å holde brenne og ubehag av halsbrann under kontroll.

Hvordan kontrollere halsbrann

•  Unngå store måltider. Stuffing magen kan gjøre halsbrann verre. Spise fem på seks små måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Ta små biter og tygge maten godt.

Spis mer under lunsj enn middag. Å spise for mye om kvelden gir ikke kroppen din nok tid til å fordøye mat før du går til sengs.

Unngå mat som utløser halsbrann. Rik, fet og krydret mat vil øke halsbrann symptomer, som vil kullsyre drinker og noen form for kaffe. Hold deg unna sjokolade og sitrus, også.

Drikk vann under måltider. Vann vil hjelpe vaske syre fra spiserøret og fortynne syrer i deg magen. Drikker som øl, brus og melk stimulere produksjonen av overskudd av magesyre.

tygge tyggegummi (enhver smak, men peppermynte). Noen studier viser at tyggegummi vil redusere ubehag av halsbrann.

Ta en tur etter å ha spist. Tyngdekraften vil bidra til å holde magen syrer der de hører hjemme, og trening vil øke hastigheten på fordøyelsen.

søvn til en liten stigning. Prop deg opp på et par puter for å holde magen syrer under mellomgulvet, eller heve hodet av sengen seks inches ved hjelp av blokker. Vent minst en time etter å ha spist før du ligger nede.

8. Slutte å røyke. Fritt slapper ventilen i spiserøret som holder magesyre i magen.

Prøv en urte blanding av 1 ts. hver kamille blomster, sitronmelisse blader og lakris rot; 1/2 ts. glatte alm bark; 1/4 ts. hver fennikelfrø og kattemynte blader; 1 1/2 c. kokende vann; 1 1/2 c. gulrot eller eplejuice (valgfritt). Hell kokende vann over blandingen, og bratt i 15 minutter. Legg frukt juice hvis du vil ha en drink i stedet for en te. Drikk etter hvert måltid. Du kan holde blandingen i kjøleskapet i et par dager, eller gjøre det fersk daglig.

Hint

 • Noen mennesker opplever at å sove på venstre side reduserer sannsynligheten for halsbrann om natten.
 • Løstsittende klær for å avlaste trykket fra magen.
 • Spis et fiberrikt kosthold for å redusere forstoppelse. Å være forstoppet fører alt i tarmsystem til å sikkerhetskopiere.
 • Prøv over-the-counter antacids lite natrium og rik på kalsium.
 • Hvis naturlige forsøk på å kontrollere halsbrann ikke fungerer, spør legen din som over-the-counter antacids vil fungere best for deg.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å lindre halsbrann

Overspising, stress og feil typer mat til feil tid er alle årsaker til halsbrann. Lytt til kroppen din. Det vil gi deg ledetråder til hva du kan spise eller gjøre for å forårsake ubehag

Hvordan å lindre halsbrann

•  Få en sjekk og se om halsbrann er egentlig halsbrann og ikke et hjerte tilstand. Spør om en hiatal brokk er årsaken. Sørg for å få alle dine spørsmål besvart, og at du kjenner tegn og symptomer på både halsbrann og hjerteinfarkt. Få en fullstendig fysisk for å utelukke eventuelle alvorlige hjerte-og gastrointestinale tilstander.

Spis papaya (tørket, kapsler eller tabletter) før og etter at du spiser. Bær tablettene med deg for mellom måltidene.

Ta med noen ingefær godteri eller brus. Ingefær er kjent for å bosette magen.

Drikk mye vann. Det fortynner magesyre og vil redusere den brennende følelse.

Ikke spis før du går til sengs. Prøv å sette minst to timer mellom siste måltid og når du planlegger å sove. Når du går i dvale, kroppens funksjoner tregere, inkludert fordøyelsen. Maten vil forbli i magen forårsaker en oppblåst, svak følelse.

Prøv å spise mer rå grønnsaker. Spis mindre, hyppigere måltider. Hvis magen din produserer for mye syre, dette er en måte å holde det i sjakk.

•  Eliminer stress. Stress kan hindre fordøyelsen og føre til andre problemer.

Sjekk din medisinering. Se om noen av dem liste halsbrann, urolig mage, kvalme eller fordøyelsesbesvær som mulige bivirkninger.

Prøv å unngå kommersielle antacida. De fleste inneholder aluminium og kan føre til forstoppelse. Hvis tatt over lange perioder, vil de faktisk føre til at magen slutter å fungere normalt. Når dette skjer, må du kanskje permanent medisiner for å løse problemet.

Hint

 • Oppsøk lege hvis du har smerter som stråler ut fra magen opp mot din venstre arm. Dette er en betydelig indikator på en møtende hjerteinfarkt.

Hvordan behandle halsbrann

Hvordan behandle halsbrann


Halsbrann er en tilstand som er forårsaket av magesyre oppbakking opp i spiserøret. Symptomer på denne tilstanden omfatter problemer med å svelge, svie i halsen, syrlig smak i munnen og raping. For de som lider av halsbrann av og til, kan noen enkle behandlinger og kosthold endringer hjelpe.

Hvordan behandle halsbrann

•  Unngå matvarer som forårsaker halsbrann. Noen vanlige halsbrann-forårsaker matvarer er hvitløk, løk, krydret eller syreholdig mat, og koffeinholdige varer som sjokolade og kaffe. Andre matvarer kan forårsake halsbrann også, så når du har halsbrann, holde oversikt over hva du spiste. Dette vil bidra til å etablere mønstre og tillater deg å unngå matvarer som forårsaker halsbrann.

Endre medisiner som irriterer magen. Aspirin er en vanlig årsak til halsbrann. Hvis du må ta halsbrann-forårsaker medisiner, ta dem med mat eller med en drink som vil frakk magen for å redusere den resulterende halsbrann.

Spis mindre måltider. Tight belter eller midje band og over fylt magene kan bidra til halsbrann. Spise mindre måltider oftere vil holde deg fra å bli overstuffed.

Bruk tyngdekraften til din fordel. Hvis halsbrann har satt i, bo i en oppreist stilling, slik at syrene å strømme tilbake inn i magen din. Sove på ekstra puter om natten eller ikke liggende rett etter et måltid vil også hjelpe.

Ta antacids til å behandle smerte hvis det vedvarer. Det er mange over-the-counter produkter som lindrer eller begrense halsbrann hvis tatt før måltider. For de som lider til tider, disse er effektive behandlinger.

Kontakt lege hvis halsbrann øker i alvorlighetsgrad eller hvis du lider mer enn to til tre ganger hver uke. Hvis halsbrann er kombinert med sterke smerter, svette eller en smerte i venstre arm, oppsøke lege umiddelbart da disse er symptomene på et hjerteinfarkt.

Hvordan behandle halsbrann når gravid

Hvordan behandle halsbrann når gravid


Hvis du er gravid, kan dere også regne med å behandle en sporadiske anfall av halsbrann i løpet av de neste månedene. Hvorfor oppstår halsbrann når du er gravid? Du kan skylde på hormonet progesteron. Høyere progesteron nivå noen ganger føre til lavere muskel til å slappe av, slik magesyre å gjøre en retur reise gjennom spiserøret. Selvfølgelig, de fleste medisiner skal unngås mens du er gravid. Men det er noen naturlige, trygge og effektive måter å behandle halsbrann når du er gravid.

Hvordan behandle halsbrann når gravid

•  Spis mindre og hyppigere måltider gjennom dagen i stedet for de typiske 'tre rutene.'

Vent minst en time etter å ha spist å sove eller ligge ned. Også unngå å bøye seg framover (hvis du er i stand til å gjøre det uansett) for en time etter et måltid eller mellommåltid.

Øk vanninntaket i løpet av dagen for å redusere risikoen for halsbrann oppstår. Minst åtte fulle glass er standard.

Lindre halsbrann symptomer ved å drikke et lite glass varm melk med en porsjon honning blandes inn.

Unn deg en porsjon vanlig yoghurt for å lette din halsbrann symptomer. Bortsett fra å være deilig, inneholder yoghurt levende kulturer som kan bidra til å gjenopprette balansen av "vennlige" bakterier i magen og tarmene.

Practice halsbrann forebygging ved å unngå visse matvarer som utløser den, for eksempel krydret eller stekt mat.

•  Unngå svært sure frukter og grønnsaker som også kan bringe på et angrep av halsbrann, som appelsiner, grapefrukt, ananas og tomater. Dette betyr passerer opp saft laget av disse gjerningsmannen også.

Cut alle koffein (inkludert sjokolade) og kullsyreholdige drikker fra kosten, da disse har en tendens til å fremme anfall av halsbrann. Te er greit, så lenge det ikke inneholder noen blad fra mynte familien, for eksempel peppermynte eller peppermynte.

Hint

 • Ta trøst i å vite at opplever halsbrann når gravid er vanligvis forbigående.
 • Halsbrann er mer vanlig opplevd i løpet av tredje trimester av svangerskapet på grunn av mer press blir brukt på organer, inkludert magen.
 • Hvis du drikker mer vann når gravid presenterer et problem for deg, for eksempel øke væske buildup i vev, snakk med legen din om hvordan de skal håndtere dette.
 • Sjekk alltid med legen din før du tar noen over-the-counter medisiner for å behandle halsbrann når du er gravid. Noen av disse antacide medikamentene kan inneholde store mengder av natrium eller til og med føre.
 • Ring legen din dersom du halsbrann symptomer øker i alvorlighetsgrad eller forekommer oftere. Legen din kan foreskrive en medisin trygt å ta under svangerskapet, eller en syrenøytraliserende laget kalsiumkarbonat.