Digidexo.com

sennep olje til huden

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma


Sennepsolje fremstilles ved sliping sennepsfrø for å utvinne oljen. Selv om det er mest brukt i kjøkkenet, det har også mange medisinske bruksområder. Noen hjemme eller folk rettsmidler utnytte sennep olje til å behandle symptomene regelmessig assosiert med astma.

Bruksanvisning

Bruk en sennep olje Steam Treatment

•  Varm en gryte med vann til den når en rask koke.

•  Bland i et par skjeer av sennep olje og karve. Konkrete målinger er ikke nødvendig, så gjerne å eksperimentere for å finne den blandingen som fungerer best for deg.

Pust dampen fra det kokende vannet. Hold hodet rett over potten og puste dypt og langsomt. Dette vil strekke dine bronkiene, noe som gjør det lettere å puste under et astmaanfall.

Bruk Brown Sennep olje til å behandle astma

Massasje brun sennep olje på brystet under et astmaanfall i stedet for en over-the-counter damp gni. Puste sennep oljedamp vil øke luftstrømmen til lungene under et astmaanfall.

Bland 1 ts. sukker med 1 ts. av brun sennep olje. Svelge en skje av blandingen flere ganger om dagen. For best resultat, bruk økologisk sukker og forbruker blandingen på tom mage.

Bruk Sennep Oil Med Kamfer

Bland 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av kamfer. Kamfer kan kjøpes på urtemedisin butikker eller via nettbutikker.

Fjern eller knepper skjorta til du er i stand til å massere blandingen på brystet.

Len deg tilbake og puste dypt, slik at dampen å trenge inn i lungene og lindre ubehag av et astmaanfall. Dette er en god måte å tømme bronkial passasjer av slim og slim.

Unn Astma Sennep Oil and Honey

Kombiner 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av honning.

Svelg en skje av blandingen. Du kan gjenta dette trinnet så ofte som tre ganger om dagen for å bidra til å bekjempe astmaanfall. Dette bestemte rette er mest effektive når de tas på tom mage.

Tips og advarsler

 • Unike varianter av sennep oljer kan kjøpes på indiske dagligvarebutikker. Hvis byen ikke har en indisk mat markedet, vurdere å sjekke med spesialitet nettbutikker.
 • Av og til kan sennep allergi forårsake bronkial spasmer som kan forverre astmasymptomer. Du bør aldri bruke sennep olje som en astma rette hvis du er allergisk mot sennep frø. Hvis du får en allergisk reaksjon etter å ha tatt en sennep olje rette, ta turen til nærmeste legevakten umiddelbart for behandling.

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle ryggsmerter

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle ryggsmerter


Sennepsolje er en salve som kan brukes til å behandle ryggsmerter naturlig. Oljen er en naturlig rubefacient, noe som betyr at den kan øke flyten av blod på overflaten av huden. Revitalisert flyt kan lette helbredelse.

Bruksanvisning

•  Finn en pålitelig kilde for sennep olje, for eksempel en helsekostbutikk som har et bredt utvalg av urter og urte kosttilskudd. I USA, kan sennep olje bare bli solgt til utvortes bruk på grunn av sin relative toksisitet.

Bruk sennep olje lokalt, konsentrere seg om de områdene hvor din ryggsmerter er den mest alvorlige. Påfør et mindre beløp langs ryggraden, arbeider fra nakken til tuppen av halebenet.

tillater sennepsolje å bli fullstendig absorbert inn i huden. Du kan føle litt ubehag, som for eksempel kløe eller varme følelser, men disse er naturlige resultater av de anti-inflammatoriske egenskaper av sennep olje.

Bland hvitløksfedd med sennep olje for en enda mer effektiv hjem rette for behandling av ryggsmerter. Roast 10 til 12 hvitløksfedd med 3 til 4 ss. av oljen inntil nellik er gyllenbrune. La oljen avkjøles, og deretter bruke den til de berørte områdene.

Unngå bading i minst 3 timer etter påføring av olje, og deretter prøve å begrense bruken av såper og kremer. Såpe og varmt vann kan enkelt fjerne olje fra huden før den har en sjanse til å fungere.

6. Fortsett å påføre sennepsolje gang per dag i minst 2 uker. Hvis du ikke opplever en betydelig reduksjon i ryggsmerter, bør du oppsøke lege umiddelbart. Ryggsmerter kan være et symptom på et mye mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel leddgikt eller nyresykdom.

•  Bruk sennepsolje for en rekke andre formål enn å behandle ryggsmerter grunner. Sennepsolje kan også brukes til å kondisjonere huden og for å forbedre blodsirkulasjonen og muskelutvikling. Sennepsolje er også et effektivt antibakterielt middel.

Tips og advarsler

 • Etter påføring av sennepsolje på overflaten av huden kan forårsake rødhet, kløe eller ubehag, holde en kald vaskeklut nærheten å behandle disse symptomer.
 • Ikke forbruke behandlingen. På grunn av det høye innhold av erucinsyre, som når de blir konsentrert sennepsfrø er komprimert, er sennepsolje ikke er spiselig.

Sennep olje Fordeler

Sennep olje Fordeler


Populariteten av sennep olje og tro på dens fordeler varierer sterkt over hele verden. I India og Bangladesh, er det brukt i både spiselige og ytre form, til sine forbrukere tro på sin evne til å fungere som en antibakteriell og stimulere blodsirkulasjonen. Men i visse områder av Europa, salg av sennep oljer er enten forbudt eller selges kun til utvortes bruk, fordi det er tenkt å være giftig. Selv om det kan være mange fordeler for sennep olje, bør du sjekke med legen din før du bruker den, enten internt eller eksternt.

Forrett

Sennep olje kan brukes som en forrett, og kan bidra til å øke sult. Det fungerer ved å irritere den indre slimhinnen i magen og tarmen. Dette kan føre til stimulering av fordøyelsesenzymer juice, til slutt gjør du føler deg sulten.

Diaphoratic

Dette er en fancy måte å si det gjør du svetter. Dette kan skje om du bruker den eller bruke den lokalt. Oljen har egenskaper som kan stimulerer svettekjertlene, noe som får dem til å produsere overskudd av svette, mens forstørre porene i huden, slik at et utløp for giftstoffer og overskudd av kroppsvæske.

Sentralstimulerende

Sennep olje kan være et effektivt middel for sirkulasjons, excretory og fordøyelsessystemet. Når brukes eksternt under en massasje, det sies å være en effektiv måte å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen. Når forbrukes, kan det stimulere tarmen, stimulere mengde kroppslige excretions en person opplever. Det kan også stimulere utskillelsen av gastrisk juice fra milten og leveren, noe som resulterer i fordøyelses stimulering.

Anti-bakteriell

Sennep olje kan ha anti-bakterielle egenskaper, både internt og eksternt. Internt, kan det kjempe bakterielle infeksjoner i fordøyelsessystemet. Utad kan det behandle bakterielle infeksjoner i huden når den brukes direkte til dem.

Advarsel

Det bør bemerkes at det er mange advarsler om giftigheten av sennepsolje, særlig når de konsumeres. Det er også oppmerksom på at de som er gravide ikke bør spise dette. Det skal også bemerkes at de ikke er vant til oljen har en tendens til å lide de negative effekter.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse


Alle har opplevd forstoppelse på et eller annet tidspunkt. Vi ønsker alle en enkel løsning på dette ubehagelig problem, men det er ikke den slags sykdom du ofte ønsker å diskutere med dine venner. Den måten å behandle forstoppelse er å få avføringen beveger seg lett og i tide. Linfrø og linfrøolje gi deg fiber og andre næringsstoffer som kan bidra til å lindre forstoppelse.

Bruksanvisning

•  Start morgenen med et glass linfrø olje og juice. Tilsett 1 ss. olje til 8 eller flere gram av juice og bland godt. Du kan også bruke yoghurt og fersk frukt i stedet for å lage en sunn smoothie.

Spis litt frokost, noe som gir tarmene 20 til 30 minutter til å begynne å bevege seg. Linfrø er absorbert i kroppen bedre når du tar det med mat. Bo i nærheten av et bad i tilfelle du trenger det raskt.

Lag en salat dressing med linfrøolje, olivenolje og sitronsaft. Legg dijon sennep hvis du liker, og salt og pepper. Denne sunne krydder kan øke ditt hjerte helse og lavere kolesterol i tillegg til lettelser dine gastrointestinale problemer.

Bruk en elektrisk kaffebønne kvern til å male hele flaxseeds til et pulver-lignende stoff. Denne formen for lin inneholder mye fiber. Øke mengden av fiber i kosten kan svært effektivt behandle forstoppelse.

Legg bakken linfrø til dine favoritt mat som fruktsalat, frokostblandinger og bakevarer. Kjøleskap eller fryses ubrukte frø for 3 til 6 måneder.

Hold din kolon sunt selv når du ikke er forstoppet. På denne måten kan du være proaktiv og behandle forstoppelse før det blir et problem. Linfrøolje er en god kilde til antioksidanter, som kan rense kroppen for giftstoffer. Også øke mengden vann du drikker daglig. Bruk sitronbåter og mye av isen for å gjøre det mer attraktivt å nippe i løpet av dagen.

Tips og advarsler

 • Linfrøolje er følsom for lys og varme og kan ødelegge svært raskt. Oppbevar den i kjøleskapet i en ugjennomsiktig beholder. Når du kjøper linfrøolje, se etter trykke datoen på flasken. Du ønsker å kjøpe olje som har blitt trykket i løpet av de siste 6 måneder for optimal friskhet.
 • Du bør ikke brukes linfrø produktene hvis du er gravid, ammende eller har bipolar lidelse. Sjekk med en lege for å sikre at det er trygt for deg før du bruker noen urtemedisin.
 • De nyttige komponenter i linfrø bryte ned ved oppvarming, så ikke bruk den for baking eller steking.

Årsaker til huden blemishes

Hud blemishes kommer i mange former, inkludert kviser, hudormer og whiteheads. Disse blemishes kan variere fra mild til alvorlig, og behandlingstilbud florerer. Det er imidlertid en hovedrett av handlingen for behandling av hud blemishes forebygging. For å forebygge kviser, må du først forstå hvorfor de vises i første omgang.

Hormonelle endringer

Akne og hud blemishes kan oppstå som et resultat av hormonelle forandringer; Dette er hvorfor så mange tenåringer får kviser (8 i 10 ifølge Nemours Foundation nettsted, kidshealth.org). Som tenåring vokser, hormonene stimulerer hans talgkjertlene til å produsere mye olje i huden hans, forårsaker kviser skal vises. Dette kan også skje med andre hormonelle endringer, som for eksempel graviditet eller overgangsalder.

Makeup og hudpleieprodukter

Bruke fet produkter på huden din kan føre til at porene til å bli blokkert, som igjen fører til kviser. Prøv å bruke oljefri sminke og sørg for å vaske den av på slutten av hver dag.
Når du vasker ansiktet ditt, bruk milde eller oljefrie rensemidler, og ikke skrubb for hardt; skrubbing kan irritere huden og forårsake kviser å forverres.

Fet Kontakt

Hvis du jobber på et sted hvor du kommer i kontakt med mye olje, kan dette komme inn i porene og forårsake kviser. Folk som jobber i fast food-restauranter, for eksempel, bør være forsiktig med å vaske huden grundig etter jobb hver dag for å fjerne olje fra sine porene.
Du kan også få olje på huden din fra håret ditt, spesielt hvis håret ditt henger i ansiktet. Pass på å vaske håret ditt regelmessig for å unngå fet overføring til huden din. Produktene du bruker i håret ditt, slik som gels og hairsprays, kan også tette porene og forårsake kviser å vises, så se nøye for å være sikker på at du får disse produktene i håret og ikke i ansiktet ditt.

Plukking og Irriterer

Du kan faktisk lage dine egne kviser verre hvis du plukker på dem. Klemme, skrape, skraping og plukke på kviser kan irritere huden din verre enn det var til å begynne med, og forårsake urenheter å forverres. Dessuten kan olje fra huden på fingrene tette infiserte porene og skape nye blemmer på samme tid. Unngå å berøre dine lyter for å hindre spredning.

Skavank Myter

Hud blemishes er ikke forårsaket av å spise fet mat, for eksempel pizza eller pommes frites. Selv om noen mennesker kan få flere kviser etter å ha spist visse matvarer, ikke maten selv ikke vanligvis forårsake kviser å vises. Stress kan øke sebum (olje) produksjon i huden, men stresset seg selv ikke forårsaker kviser skal vises.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol


Å ha høye nivåer av kolesterol i blodet kan øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Den første måten å behandle høyt kolesterol er ved å spise sunt og regelmessig mosjon. Legge linfrø eller linfrøolje, rik på sunne omega-3 fettsyrer, til kosthold kan være en effektiv måte å senke farlig høyt kolesterolnivå.

Bruksanvisning

•  Kjøp en liten flaske med linfrø olje som ditt første kjøp av tillegget. Finne ut hvor mye du bruker i 1 til 2 uker og fylle den etter behov. Linfrøolje blir harsk svært raskt.

Hold linfrø olje i en ugjennomsiktig beholder i kjøleskapet for å hindre den fra spoiling. Lyset bevirker oljen til å bryte ned og bli mindre effektiv. Kast oljen vekk hvis du legger merke til det har en sterk, ubehagelig lukt.

Bruk 1 ss. av linfrø olje hver dag til å behandle høyt kolesterol symptomer. Bland olje med et stort glass med juice eller kombinere det med en del av cottage cheese. Proteinet i cottage cheese binder seg til olje og gjør det lettere for kroppen å absorbere.

Nyt en salat dressing laget med linfrø olje for en velsmakende måte å behandle kolesterol problemer. Bruk like deler av linfrø og olivenolje, tilsett sennep og litt ferskpresset sitronsaft. Rist godt og kle din greener for en sunn tillegg til måltidet.

Grind hele flaxseeds i en kaffekvern og legge innholdet i brøddeig, frokostblanding eller yoghurt. Linfrø i denne formen gir høye konsentrasjoner av essensielle fiber i kostholdet ditt, samt gi kolesterolsenkende egenskaper. Oppbevar ubrukte bakken flaxseeds i kjøleskapet eller fryseren.

Øvelse flere ganger hver uke for å bidra til å senke kolesterolet. Linfrøolje kan bidra til å redusere dine tall, men vil ikke gjøre det alene. Kardiovaskulær trening kan forbedre kolesterol og generell helse.

Spis fet mat med måte når du bruker linfrø olje. En ss. av linfrø olje kan inneholde opptil 130 kalorier. Redusere mengden fett i kosten er en god måte å bidra til å redusere høyt kolesterol nivåer.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du legger linfrø olje til rutine for å hindre skadelige interaksjoner med kolesterolsenkende medisiner.
 • Ikke bruk linfrø olje til matlaging. Oljen er svært følsom for varme og vil bryte ned.
 • Ikke bruk linfrø olje hvis du er gravid eller ammende en baby. Linfrøolje kan føre til endringer i hormoner og kan prøve å indusere menstruasjon.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Linfrøolje, avledet fra frøene av lin anlegget, gir en kombinasjon av omega 3 og 6 fettsyrer. Det er en kilde til protein og inneholder både løselig og uløselig fiber. En teskje linfrøolje lagt til et barns kosthold kan øke immunforsvar og kardiovaskulær helse, og lindre forstoppelse og tørr hud. Ved hjelp av linfrøolje til å steke eller stek anbefales ikke fordi høy varme vil forringe dens ernæringsmessige egenskaper.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Velg en linfrøolje merkevare som er uraffinert, nedkjølt og har datoen for behandling klart angitt. Linfrøolje er vanligvis stabil i opptil fire måneder fra behandlingsdato.

Hold alltid linfrøolje i kjøleskapet for å hindre rask harskning. Rancid linfrøolje smaker bittert og lukter maling, og bør bli kastet ut.

Flax olje kan gis til barn direkte fra en teskje eller lagt til deres favoritt mat.

Legg det til salatdressinger eller lage en salat dressing ved hjelp av oljen. For en enkel dressing, bland linfrøolje med olivenolje i like mengder.

Mix med mutter Butters, legge til korn, rister og humper, eller bruke på pasta.

Hint

 • Sjekk linfrøolje ukentlig for harskning.
 • Ground linfrø har mer ernæringsmessig verdi enn linfrøolje.

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo


Bladene og barken av den australske Melaleuca treet produsere tea tree olje, som er en kraftig anti-bakteriell, anti-sopp aktuell behandling. Hvis du lider med flass, lus eller en tørr hodebunn, legger dråper tea tree olje til sjampo for å forbedre eller eliminere symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Bruk en uåpnet flaske sjampo, slik at du vet hvor mye du har i flasken. Hvis du bruker en åpnet flaske, kan du bruke et glass målebeger for å måle det som er igjen.

•  Bland 10 dråper tea tree olje til hver 8 gram av shampoo. Hvis du har 16 gram sjampo, legge til 20 dråper tea tree olje. Hvis du har 4 gram av shampoo, tilsett 5 dråper tea tree olje.

•  Hell blandingen tilbake i sjampo flaske.

Rist sjampo flaske innholdet kraftig for å fordele tea tree olje jevnt.

Tips og advarsler

 • Aldri ta tea tree olje internt.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma


Astma er en kronisk tilstand der bronkial luftveiene blir betente, noe som gjør det vanskelig å puste. Miljøet ofte spiller en rolle, særlig i barndommen astma. Hvite blodceller produserer fettstoffer sammensetninger som kalles leukotriener for å bekjempe stoffer som kroppen ser som allergener. Dette inkluderer støv, luftforurensning og pels og dander fra husdyr. Linfrøolje kan effektivt behandle astma på grunn av det høye nivået av omega-3 den inneholder. Kroppen gjør ikke så mange leukotriener når store mengder av omega-3 er i blodet.

Bruksanvisning

•  Diskuter riktig dosering av linfrøolje med legen din. En typisk dose brukes til å behandle inflammatoriske sykdommer for en voksen er 1 til 3 ss. per dag. Dosen kan være betydelig mindre for et barn som har astma.

•  Bland linfrø olje i et stort glass med juice og drikke det med frokosten. Hvis du ikke er vant til å ta linfrø, kan du oppleve noen mindre magesyke. Tar supplement sammen med mat kan bidra til å avlaste denne bivirkningen.

Mask smaken av linfrø olje i en sjokolade shake. Kombiner oljen med iskrem, sjokoladesirup og en liten mengde av melk i en blander. Dette godbit kan være en spesielt god måte å få barn til å ta linfrøolje uten klager.

Bruk bakken linfrø i hjemmelagde bakevarer å legge fiber og omega-3 til astma barnets kosthold. Igjen, dette er en god måte å snike næringsstoff i din kresen i matveien mat uten ham merke.

Legg linfrø olje til omtrent hvilken som helst forberedt mat kan du tenke på som salatdressinger, havregryn, yoghurt eller en fruktsalat. I tillegg til anti-inflammatorisk egenskaper, er linfrø en utmerket antioksidant som kan rense systemet.

Husk å holde linfrøolje i kjøleskapet. Denne type olje vil harskne ganske raskt og enkelt. Sjekk det jevne mellomrom for å sikre at det ikke har en sterk lukt, signaliserer det er forbi sin "bruk av" dato.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med en lege før avvikling bruk av inhalatorer eller andre astmamedisiner. Mens linfrø olje kan lette eller forebygge astmaanfall, kan det likevel være nødvendig å bruke reseptbelagte medisiner.
 • Ikke bruk linfrø produktene hvis du er gravid, sykepleier, har Crohns sykdom eller bipolar lidelse. Hvis du har noen av disse forholdene, spør legen din for andre måter å behandle astma.
 • Legg linfrø olje til varme retter rett før servering. Oljen kan ikke bli oppvarmet, bakt eller stekt, siden den vil bryte ned med varme.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en gastrointestinal sykdom som presenterer seg gjennom en rekke symptomer. Noen mennesker som har en irritabel tarm opplevelse gass, oppblåsthet og diaré, mens andre kan ha forstoppelse og kramper som sine viktigste symptomene. Linfrøolje og bakken linfrø kan være en naturlig måte å behandle en irritabel tarm. Antioksidantegenskaper av olje og fiberinnholdet av bakken linfrø kan holde kolon sunn og mindre utsatt for irritasjon.

Bruksanvisning

•  Diskuter din irritabel tarm syndrom med legen din. Han vil fortelle deg hvis han mener det er riktig for deg å bruke linfrøolje for å behandle symptomene dine. Sørg for å la ham få vite om eventuelle andre legemidler du kan bruke til andre problemer.

Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen for å holde avføringen myk hvis forstoppelse er din viktigste IBS symptom. Legg 1-3 ss. linfrø olje til et stort glass vann en gang om dagen, eller bland det med juice hvis du foretrekker det.

Spis et kosthold som inneholder hele korn og andre matvarer høy i fiber som en enkel måte å behandle IBS. Dryss bakken linfrø i løpet av havregryn eller grønne greener for en dobbel dose av denne viktige næringsstoff. Et fiberrikt kosthold kan også senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Reduser mengden stress i livet ditt. Irritabel tarm syndrom kan bli forverret av stress og angst. Linfrøolje kan være i stand til å hjelpe deg, så det kan hjelpe å justere hormonnivået, men du må kanskje utforske andre alternativer også.

Give linfrø litt tid til å jobbe. Tar en dose av olje kan være i stand til å avlaste forstoppelse til en viss grad i timen, men kan ikke eliminere andre IBS symptomer så raskt.

Tips og advarsler

 • Kjøle linfrøolje og holde den unna lys. Kontroller at datoen for å trykke er innen 6 måneder fra kjøpsdato. Datoen skal være tydelig merket på flasken. Hvis du ikke ser en dato, ikke kjøpe det.
 • Gravide og de ammer bør ikke bruke linfrø i noen form. Hormoner som finnes i linfrø kan være skadelig for fosteret.
 • Unngå mat som kan forverre en allerede irritabel tarm. Disse inkluderer koffein, noen meieriprodukter og matvarer med sorbitol. Spør legen din for å teste deg for laktoseintoleranse.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen til huden naturlig

Hvordan å øke blodsirkulasjonen til huden naturlig


Alle ønsker å ha frisk glødende sunn hud som ser full av liv og vitalitet. Som livet utvikler seg, er det ulike forhold som kan bremse ned sirkulasjonen og etterlater huden din kjedelig og usunn ser samt utsatt for sykdom. Huden fungerer som et organ og må ha blodet sirkulerer gjennom det å fjerne avfallsstoffer og for å bringe oksygen til cells.There er flere ting du kan gjøre naturlig som vil hjelpe blodsirkulasjonen og derfor huden din helse og tone.

Bruksanvisning

•  Vit at bading i Epsom salter er en av de enkleste metodene for å øke blodsirkulasjonen til huden din. Saltet vil åpne porene og trekke ut væske som inneholder giftstoffer og varmen av vannet vil øke hjertefrekvensen og dermed respirasjon og sirkulasjon. Du kan tydelig se at opplaget har økt med den rød hud.

Forstå at å drikke alkohol i moderate mengder vil tynne blodet forårsaker en flush som alkohol vasodilates blodårene som forårsaker en blussende følelse. Dette er en av grunnene til at mange ganger alkoholikere vil ha en bluss rød hals og ansikt. Men folk med sirkulasjonsproblemer bør nok ikke bruke alkohol som et middel, som refereres i "Journal of Applied Physiology." Se Resources for en link.

Husk at å spise krydret mat vil øke blodsirkulasjonen. Forskere ved University of Nottingham i England fant at inntak av krydret paprika økt perifer sirkulasjon, nedsatt blodtrykk og styrket blod fartøy vegger. Se Resources for en link. Så snart du prøver å spise krydret mat, vil pulsen øke og du vil føle flush i ansiktet og på halsen og følgende svette. Generelt, krydret mat er en helsegevinst for folk flest som ikke har følsom mage.

Vet at trening er et godt eksempel på en naturlig måte å øke blodsirkulasjonen. Som dine bevegelse øker, er pulsen øker og blodstrømmen raskere. Det pumper til alle de store organer samt til de bitte små overflatefartøyer. Dette er en grunn til at diabetikere blir ofte rådet til å holde en diett av øvelse i sine daglige rutiner.

Forstå at ler av eller med noen vil gjøre underverker for å øke blodsirkulasjonen naturlig. Hvis du noen gang har opplevd en god magen latter, vet du hvordan det kan få deg i gang til det punktet hvor den leende forårsaker du å pese og føle varm og svett, men i en behagelige slags måte. Det er en form for trening, men involverer din mentale tilstand, så vel som å bruke magemusklene normalt ikke brukes i regelmessig mosjon.

Hvor mye Emu olje til bruk i hodebunnen

Hvor mye Emu olje til bruk i hodebunnen


Emu olje er produsert av fettet av emu, store australske fugler som er ute av stand til å fly. Oljen er sammensatt av en rekke fettsyrer, oljesyre med predominating. Det sannsynligvis ISNA € ™ ta situasjon eller tilstand som emu olje ISNA € ™ t brukt, eller i det minste markedsført, for. Det er også brukt i maskinen, lær og trelast industri. Når den anvendes på hodebunnen, er det vanligvis i den hensikt å reparere skadet hår og behandling av flass og / eller fuktighetsgivende tørr hud, så vel som å motvirke skallethet. Noen ganger er det også brukt til å lindre hodepine.

Bevis på Effekt

Kosmetikkindustrien ser ut til å anerkjenne oilâ € ™ s mykgjørende, eller fuktighetsgivende, egenskaper. Det er spesielt verdsatt for sin overlegne tekstur og den tilsynelatende evne til å trenge dypt inn i huden. Minst én studie, om enn en sponset av American Emu Association og publisert i Australasia Journal of Dermatology i 1996, bekrefter denne effekten. Dens depoteffekt, spesielt, har noen ekstra vitenskapelig støtte, ifølge en studie publisert i Inflammopharmacology tidsskrift i 1997. I forhold til oilâ € ™ s evne til å lindre hodepine, eller effektivt hindre eller reversere skallethet, synes bevis for å være stort sett anekdotisk og vitenskapelig ubekreftet.

Hodebunnen Application

Uansett formålet - hodebunn eller hår behandling, eller hodepine lettelse - den mest anbefalte mengden for å søke er bare noen få dråper. Dette blir massert inn og forlot alt fra 5 til 20 minutter, før du vasker ut. Anbefalingene for hyppigheten av søknaden varierer fra tre ganger daglig til ukentlig til så ofte som nødvendig. Enkelte produkt produsenter foreslår at du lar oljen i natten, under et håndkle på dusjhette.

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Forstuinger

Forstuinger er forårsaket av en skade på et ligament, bindevevet som forbinder benene sammen ved leddene. De hyppigst forekommer i ankel, kne, albue eller håndledd og resultere vrir leddet mens den bærer vekt. Du kan oppleve en forstuing under sportslig aktivitet, snubler over noe i hagen eller falle på isen og bryte din fall med hendene. En forstuing resulterer i smerte og hevelse. Castor olje er et tradisjonelt middel for behandling av forstuinger.

Bruksanvisning

•  Ta ut et stykke av ull flanell eller en bomullsklut. En ikke-farget duk er best, slik at du kan bruke et hvitt håndkle eller en gammel T-skjorte.

Påfør lakserolje på huden eller mette klut med olje og vrir kluten.

Brett kluten slik at den passer forstuet området og pakk det rundt leddet.

Dekk klut med en plastfolie eller en elastisk bandasje. Pakk det tett, men ikke til poenget med ytterligere ubehag.

Plasser en varmekilde over lakserolje pack. En varmepute fungerer godt.

Heve forstuet ledd over nivået på hjertet ditt hvis mulig.

La lakserolje pakke på i minst 30 minutter, og så lenge du vil. Du kan gjenta behandlingen senere på dagen.

Tips og advarsler

 • Oppsøk lege hvis forstuing forårsaker intense smerter, hvis det ikke begynner healing innen 24 timer eller hvis det blir verre.

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Animal Bites

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Animal Bites


Castor olje er en kraftig antibakteriell, anti-inflammatorisk og naturlig antibiotika. Brukt i århundrer for å behandle dyr og insektbitt, har lakserolje mange egenskaper som etterligner syntetiske antibiotika. Fordi det effektivt behandler hudsykdommer, kan lakserolje hastighet helbredelse og redusere arr etter et bitt.

Bruksanvisning

•  Bruk ricinusolje som en anti-bakteriell skjold og for å forhindre infeksjoner, spesielt hvis ingen annen førstehjelps legemidlet er tilgjengelig. Laksérolje kan brukes til å behandle dyr biter som pleier å bli smittet raskt, for eksempel biter av katter eller gnagere.

•  Bland limejuice med lakserolje for å danne en tykk concoction. Hvis såret er grunt, og det er ikke noe blod flyter, massere denne blandingen inn i området. Dette er spesielt nyttig for dyr biter som sannsynligvis vil føre til en hematom rundt punktering sår.

Bruk lakserolje hvis du har blitt bitt av insekter, som oljen har egenskaper som hjelper myke opp huden og trekke ut giften deponert ved bitt. I tilfelle av en bie stikk, kan ricinusolje anvendes for å fjerne sentreringsrøret fra innsiden av såret.

Varm opp lakserolje litt før du bruker den. Dette vil gjøre det mer komfortabelt og gi smertelindring for såre muskler eller sener. Hvis oppvarming av oljen er for vanskelig eller for rotete, lage en lakserolje pack.

Utarbeide en lakserolje pakke av soaking et stykke tykt stoff, for eksempel fleece eller flanell, i lakserolje. Plasser den på det berørte området og pakk den inn i plast, for eksempel plastfolie. Plasser en oppvarmet håndkle eller en vannflaske over pack.

Tips og advarsler

 • Castor olje er en del av en rekke reseptfrie legemidler, inkludert geleer og kremer som brukes til å behandle dyr biter og stikk. Selv om ikke 100-prosent naturlig, hovedbestanddelen i disse produktene fremdeles er lakserolje. Vurdere å holde disse butikk-kjøpte kremer i dine førstehjelpsutstyr.
 • Velg naturlig, organisk, 100 prosent ren lakserolje for å behandle sår.

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA


Linfrøolje, en enkel olje laget trykke linfrø, er høy i omega-3 fettsyrer, kjent for å være bra for hjertet helse og forebygging av slag, blant andre helsefordeler. Imidlertid inneholder linfrøolje kun den "foreldre" omega-3-forbindelse, alfa-linolensyre, eller ALA. Mens ALA har verdi for din helse, "datter" omega-3 fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), som finnes naturlig i fettvevet i mange fisk, er ansett som mer viktig for helsen. Heldigvis, kan mennesker konvertere ALA til EPA og DHA, selv om noen sier prosessen er ineffektiv og folk ville være bedre å konsumere EPA og DHA direkte av, for eksempel, tar fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje har sine egne problemer, selv om, som høye nivåer av toksiner som kvikksølv og dioksin i enkelte produkter, mens linfrøolje er et forholdsvis rent produkt. Nyere undersøkelser tyder på at en sunn diett vil øke effektiviteten som ALA omdannes til EPA og DHA.

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA

•  Kutt ned på forbruket av mat med høyt omega-6 fettsyrer. Disse er vanlig i stekt mat og oljer som oftest brukes til steking, slik som maisolje, så vel som i margarin og kjøtt fra dyr reist på korn istedenfor grønn vegetasjon. Omega-3 og omega-6 fettsyrer i hovedsak kjempe mot hverandre, men siden den gjennomsnittlige vestlige kosthold inneholder 10 til 20 ganger så mye av sistnevnte som den tidligere, det er ikke en rettferdig kamp, ​​og mindre ALA omdannes til EPA og DHA fordi de enzymer som omdanner ALA er hemmet av omega-6 fettsyrer. Cutting tilbake på omega-6 matvarer kan bety at en spiseskje linfrøolje vil gi alle omega-3 fettsyrer kroppen trenger for god helse.

Legg vitaminer B3, B6 og C, samt sink og magnesium, til kosthold hvis du ikke får tilstrekkelige nivåer i maten du spiser. Disse all støtte de enzymer som omdanner ALA til DHA og EPA. En enkel blodprøve vil avdekke eventuelle mangler.

Unngå overdreven bruk av alkohol. Alkohol hemmer konverterings enzymer som produserer EPA og DHA.

Hva er årsaken til huden sår?

Hva er årsaken til huden sår?


Sår hud, også kalt sår på huden, er smertefullt og skjemmende. De kan være forårsaket av flere forskjellige sykdommer, tilstander eller infeksjoner. Legen kan diagnostisere årsaken til et sår i huden og foreskrive den beste måten å behandle det.

Pyoderma gangrenosum

Pyoderma gangrenosum er en sjelden forstyrrelse i immunsystemet som forårsaker store sår på huden, vanligvis på bena. De sår, eller sår, begynne i det små, men kan vokse mye større. Pyoderma gangrenosum kan behandles, men resulterer ofte i store arr hvor hudsår utviklet.

Liggesår

Liggesår er sår hud som også kalles trykksår. De oppstår når deler av huden som blir presset mot ett sted for en lang periode, noe som kutter av sirkulasjon til det punktet og resulterer i et sår utvikle seg. De blir ofte kalt liggesår fordi folk som er begrenset til en seng på grunn av sykdom eller skade er mest sannsynlig å utvikle dem. Liggesår kan åpne legemet for infeksjoner og bør behandles og, om mulig, hindres fra å inntreffe.

Buerger sykdom

Buerger sykdom er en blodåre lidelse som fører til blodpropp og betennelse i blodårene i armer og ben. Denne tilstanden begrenser blodstrømmen til hender og føtter, og kan resultere i huden sår på tærne og fingrene. Selv om hvem som helst kan utvikle Buerger sykdom, sigarett røykere er mer utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Urininkontinens

Urininkontinens er en manglende evne til å kontrollere lekkasje av urin og er forårsaket av flere forskjellige tilstander eller sykdommer. En komplikasjon av urininkontinens kan være huden sår. Disse sårene utvikle seg når klær eller sengetøy ikke er endret i løpet av rimelig tid, og huden forblir fuktig i en lang tidsperiode, slik infeksjon kan forekomme.

Meticillinresistente Staphylococcus aureus

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, kalt MRSA eller "staph infeksjon," er en stamme av de stafylokokkbakterier som er motstandsdyktig mot vanlige antibiotika. Når en staph infeksjon vises på huden, er en aktuell eller oral antibiotika vanligvis foreskrevet for å behandle det. Hvis infeksjonen er MRSA-stammen, vil infeksjonen ikke responderer på behandling, og kan resultere i åpne, oser huden sår. Noen mennesker trenger sykehusinnleggelse for å behandle en MRSA-infeksjon.

Hvordan bruke Primrose olje til å behandle astma

Hvordan bruke Primrose olje til å behandle astma


Astma er en sykdom hvor en persons lunger reagere på noe til hvilket de er svært følsomme. Dette kan føre til de omkringliggende luft passasjer å stramme og smal, noe som gjør det vanskelig å puste. Hovne og betente luftveiene øke i pustefunksjon, som igjen tetter passasjen med slim og videre forverrer kampen for å puste. Noen studier har vist at vanlige doser av Primrose olje kan bidra til å forhindre astmaanfall.

Bruksanvisning

•  Ta Primrose olje i tabletter eller kapsler. Nattlysolje inneholder en omega-6 essensielle fettsyrer, gamma-linolensyre (GLA), som kan lindre astmasymptomer. Kroppen produserer ikke denne fettsyren på egen hånd, så det må tas i supplement form eller i mat.

Gå gjennom forskning. Små, begrensede studier har vist at primrose olje kan være til nytte for å behandle astma. Selvfølgelig, er flere studier er nødvendig, men forskning har peker til en viss grad av effektivitet.

Muntlig administrere 6 til 8 gram Primrose olje daglig. Dosene bør deles og ikke tatt alt på en gang. Følg produsentens retningslinjer for best resultat, eller ta kontakt med herbalist.

Unngå bruk av krem eller andre aktuelle former, som er ment for å behandle hudsykdommer. De vil være ineffektive mot astma.

Se for ytterligere næringsinnholdet som vitamin E. Primrose olje bør alltid inneholde antioksidanter som vitamin E for å hindre oksidering.

Tips og advarsler

 • Søke hjelp når behandling ikke er effektiv. Hvis et angrep varer lenger enn 5 minutter eller gjentar innen 2 timer, ring din lege eller besøke legevakten for å få hjelp.

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst


Angst kan manifestere seg i mange former. Vi kan oppleve muskeltetthet, mageproblemer, hodepine og en rekke andre fysiske symptomer når vi er engstelige. Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en av de omega-3-fettsyrer som er essensielt for å opprettholde god helse. Linfrøolje kan bidra til å senke blodtrykket og kolesterolet, holde våre fordøyelseskanalen sunt og fungere som en anti-inflammatorisk. Det kan også balansere våre hormoner nok til å behandle PMS symptomer og generell angst.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du opplever depresjon eller angst som stammer fra en inflammatorisk sykdom eller tilstand, for eksempel leddgikt eller irritabel tarm syndrom (IBS). Linfrøolje kan tas internt eller brukes som et grøtomslag for å redusere betennelse. Du kan føle deg mindre engstelig hvis du har mindre smerter.

Begynn sakte når du bruker linfrø produkter til behandling av angst. Hvis kroppen din ikke er vant til supplement, kan du oppleve ubehagelige bivirkninger som for eksempel overdreven tretthet, kvalme, diaré, kløe, tett nese og nysing. Ta en dose av linfrøolje og se hvordan kroppen din reagerer før du legger den til din vanlige rutine.

Ta linfrøolje ved å blande den med en drikke eller ved å svelge kapsler. Du kan få en dag er verdt av næringsstoffer med 1 ss. av olje. Du trenger å ta så mange som 10 til 20 kapsler daglig for samme mengde nytte.

Innarbeide bakken linfrø i bakevarer hvis du ønsker å maskere smaken av supplement. Dette vil også legge fiber til kosthold, forbedre din generelle helse.

Unn leddsmerter som kan føre til tretthet og angst med linfrø komprimere. Mix linfrø mel, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, med varmt vann før den har dannet en løs lime. Bruk en vaskeklut til å bruke den lokalt der det trengs.

Eksperimenter ved å legge lin produkter til mat du vanligvis spiser. Havregryn, yoghurt, salater og frukt er gode valg. Nutty smaken av olje eller frø kan utfylle mange forskjellige smaker.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk linfrø olje hvis du lider av depresjon og angst på grunn av bipolar lidelse. Linfrøolje kan indusere hypomani eller øke eksisterende manisk oppførsel.
 • Ikke erstatning linfrøolje alene for råd fra en medisinsk faglig. Hvis du bruker linfrø produkter og ikke merke noen endring i ditt nivå av angst, ring din lege. Du må kanskje prøve rådgivning eller annen type medisin for å se resultater.

Skadevirkninger av kunstig Tanning til huden din

Avhengig av hvem du spør, kan tanning være sunn eller skadelig. Dette etterlater mange enkeltpersoner lurer på om kunstig eller innendørs soling er helt trygge. Før du går til et solstudio og bruker en av sengene, lære risikoen du kan møte når du får en "sunn" og "safe" innendørs tan.

Om Tanning

En solbrun er kroppens naturlige beskyttende mekanisme mot UV-stråling. Resultatet er en økning i melanin, forårsaker at huden til brun eller mørkere i farge. Kunstig tanning hastigheter opp melanin produksjonsprosessen, noe som resulterer i melanogenese og skade på DNA som finnes i huden.

Melanom

Ifølge American Academy of Dermatology, har studier vist en 75 prosent økning i risikoen for melanom på grunn av eksponering for UV-stråling fra innendørs solarium før 35 år.

Øyeskade

Kunstig tanning kan ikke bare skade huden din, men kan skade øynene dine også. Gjentatt eksponering for ultrafiolett stråling kan skade netthinnen, brenne hornhinnen og forårsake grå stær.

Tidlig aldring

Som nevnt ovenfor, er tanning en defensiv reaksjon av legemet for UV-stråling. Fortsatt eksponering fører til tynning av huden og reduserer elastisitet, forårsaker normalt sunn hud å rynke og foreldes.

Immune System

Kunstig tanning kan svekke immunsystemet, redusere muligheten for kroppen å helbrede raskt og bekjempe infeksjoner, og øke risikoen for utvikling av hudkreft.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle PMS

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle PMS


Linfrø produkter - olje presset fra frø og frø seg selv - inneholder et stoff som heter phytoestrogen. Dette er en plante-basert østrogen som er en svakere form av hormonet kroppen produserer. Noen kvinner har funnet ut at å ta linfrøolje kan hjelpe behandle symptomene på PMS, inkludert humørsvingninger og brystsmerter. Flax kan også være en effektiv, naturlig måte å behandle ubehagelig hetetokter som forekommer i menopausale kvinner.

Bruksanvisning

Bruk linfrø olje på en kortsiktig basis når du føler PMS symptomer begynner. Vær klar over at du kan føle noen mindre bivirkninger, som kvalme, diaré og tretthet hvis du ikke er vant til å ta linfrøolje. Hvis bivirkningene blir ubehagelig, bør du kontakte legen din.

Slice noen kiwi i en bolle med lowfat yoghurt. Bland i 1 ss. linfrø olje. Kiwi er en god kilde til vitamin E, som kan bidra til å avlaste PMS symptomer i tillegg til fytoøstrogener som finnes i linfrøolje.

Kaste din salat med linfrøolje og sitron vinaigrette. Bruk fersk spinat og topp med rå mandler, matvarer som er rike på vitamin E. I tillegg til lettelser PMS symptomer, kan denne typen sunt måltid senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Unngå å bruke linfrøolje i matlaging eller baking, som det ikke tåler varme. Du kan bruke bakken linfrø i multigrain brød oppskrifter om du foretrekker denne metoden til å bruke oljen. Linfrø er lavere i fett enn olje og kan være bedre for dem som ser sitt kaloriinntak.

Øk mengden av fiber i kosten ved å legge bakken linfrø til dine matvarer. Den ekstra fiber vil holde fordøyelsessystemet fungerer optimalt, og kan bidra til å lindre premenstruelle oppblåsthet.

Øvelse 2 til 3 ganger i uken i 30 minutter hver gang. Kvinner som trener regelmessig har en tendens til å ha færre helseplager i løpet av måneden.

Tips og advarsler

 • Kjøpe linfrøolje bare hvis du trykker datoen er innenfor de siste 6 måneder. Olje eldre enn det kan ikke være trygt for forbruk. Hold oljen i en mørk flaske i kjøleskapet og kaste den hvis det begynner å avgi en kraftig lukt.
 • Ikke bruk linfrø produkter for å behandle sykdom hvis du er gravid eller ammende. Fordi dette tillegget inneholder østrogen-type komponenter, kan det samhandle negativt med hormonnivåer som er avgjørende for en normal graviditet.